Forvaltningens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forvaltningens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr."

Transkript

1 Forvaltningens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr. Med tilhørende kommuneplantillæg nr. 16 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Boligområde og blandet bolig- og erhvervsområde ved Stationsvej i Mørke. Sag nr. 18/42787 Sagsbehandler: Morten Aabo 419 Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt høringssvar med indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 2. april Høringssvar nr. Afsender (1) + (8) KISTA Erhverv ApS v/thomas Andesen, Ebeltoftvej 68 A, (2) Flemming Hansen, Industrivej 2B, (3) Natasja og Daniel Bramsen Stationsvej 26, (4) Helene og Thomas Gerberg Lyth, Industrivej 1, (5) Navne- og adressebeskyttelse (6) Susanne og Per Laage Jensen, Stationsvej 11, (7) Birgit Sørensen, Stationsvej 7, (9) Bente Hansen, Toften 7, (10) Vahle A/S, Industrivej 8, (11) Rikke Mulvad Sørensen, Carsten Mulvad Sørensen, Stationsvej 13a, (12) Sanne Nygart, Brian Svenningsen, Fabriksvej 11, (13) Jan Erik Jensen, ICAN A/S, Ebeltoftvej 10, Indkommet 4. marts 2019 og 1. april marts marts marts marts marts marts marts april marts marts marts 2019

2 (14) Christina og Bo Kyhne Dyrberg, Industrivej 6, (15) Jesper og Inge Jacobsen, Stationsvej 9, 2. april marts 2019 Oplægget er på baggrund af indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger inddelt og behandlet i følgende tværgående emner: A: Bebyggelsens omfang, placering, højde, indbliksgener og skyggepåvirkning. B: Trafik C: Andet D: Mindre betydende ændringsforslag fra ejeren af arealet E: Anderkendelse af initiativet Oplæggets opbygning Under hvert emne markeres med tal i parentes hvilken indsiger, der refereres til. Hver indsigelse/bemærkning behandles under ovenstående emner efter følgende skabelon: Resumé af indsigelsen/bemærkningen i venstre spalte og vurderinger med konklusioner i højre spalte. Efter byrådets behandling af sagen, vil indsigelsesnotatet ved offentliggørelsen af lokalplanen blive sendt til samtlige indsigere som svar på deres indsigelse. Ved at sende hele notatet får den enkelte indsiger et bredt kendskab til de øvrige indsigelser.

3 Emne Resumé af indsigelse(r) / bemærkning(er) Forvaltningens bemærkninger Konklusion A: Bebyggelsens omfang, højde og afstand til skel samt indbliksgener og skyggepåvirkninger. Pkt. a). (1), (3), (5), (8), (9), (12) og (14) fremfører, at den tilladte højde for etageejendommene i lokalplanens delområder II, III og IV på henholdsvis 16 meter for huse i 4 etager og 12,5 meter for huse i 3 er for stor i forhold til afstanden til skel mod naboejendommene. Foreslår, at etageejendommene gøres lavere nærmest skellene og rykker længere væk fra skellene mod nabo- og genbo ejendomme, sådan at skygge og indkig dermed minimeres. Ad pkt. a) Forvaltningen henviser til, at bygningshøjderne og dermed etageantallet i delområderne er fastlagt ud fra, at man skulle kunne udnytte den nye interesse for at kunne bo stationsnært i Mørke og derved medvirke til, at Mørke bliver et attraktivt bosætningssted for nye beboere, der arbejder i områderne i nærheden af Letbanen. Alle afstande og højder ligger inden for rammerne af bygningsreglementet, men Forvaltningen skal påpege, at mulighederne for at placere et etagehusbyggeri på en grund udlagt til dette formål ikke er underlagt de samme bestemmelser om afstand til skel som gælder for eksempel for et parcelhus i et villaområde til åben-lav boligbebyggelse. For at komme høringssvarene i møde på spørgsmålene om bygningshøjder og afstande til skel anbefaler Forvaltningen, at byggefelt 12 og 14 rykkes mod vest, således at der bliver minimumsafstand på 10 meter til naboskel mod øst, hvor adgangsvejen til byggefelterne 12, 13 og 14 kan placeres, at etageantallet i byggefelt 14 reduceres til maksimalt 3 etager, at etageantallet i byggefelt 11 kan øges fra 3 til 4 etager, at byggefelt 8 reduceres til et maksimalt etageantal på 3 samt at byggefelt 1 rykkes mod nord, således at der bliver en minimumsafstand på 5 meter til naboskel. Pkt. b). (3), (6), (7), (11) og (15) fremfører, at man som beboer på den nordlige side af Stationsvej vil være meget påvirket af at der tillades byggeri i 2 og 3 etager i delområde I i lokalplanområdet op mod Stationsvej. Man tænker i den sammenhæng på skyggepåvirkninger og indblik. Ad pkt. b). For byggeri langs med Stationsvej vil de almindelige regler i bygningsreglementet være gældende. Der skal i denne situation holdes en afstand på mindst 2,5 meter til skel svarende til en afstand fra huset og til modstående skel på ca. mindst 11,50 meter. Byggeriet må i dette tilfælde være op til 8,50 meter højt og der kan opføres i maksimalt 2 etager. Lokalplanen giver mulighed for at byggeriet kan være i både 2 og 3 etager, med en maksimal bygningshøjde på henholdsvis 8,50 meter og 12 meter. Afstanden fra vejskel til de nye Indsigelsen giver ikke anledning til ændringer.

4 boliger ligger mellem 2,50 meter og ca. 5 meter fra vejskel. Forvaltningen finder, at der er en ubetydelig / uvæsentlig forskel på hvad, der ville være tilladt i forhold til bygningsreglementet og hvad der er mulighed for efter lokalplanen. Pkt. c) (1), (2), (4), (6), (7), (11), (12) og (15) beskæftiger sig med de gener, som de omkringboende vil få på grund af den nye bebyggelses højde og etageantal i form af indkigsgener. I forlængelse af punkerne a og b ovenfor foreslås derfor at bebyggelsen gøres lavere og gives større afstand til skel. Ad pkt. c) Forvaltningen henviser til det under punkt a og b fremførte. Behandlingen af spørgsmålet om indkig er sammenkædet med bygningshøjde og afstand til skel se konklusionerne under pkt. a og b ovenfor. Pkt. d) (1), (2), (4), (6), (7), (8), (12) og (15) beskæftiger sig med de gener, som de omkringboende vil få på grund af den nye bebyggelses højde og etageantal i form af skyggepåvirkninger fra de nye huse. Som under punkterne a og b ovenfor foreslås derfor at bebyggelsen gøres lavere og gives større afstand til skel. Ad pkt. d) Forvaltningen henviser til det under punkt a og b fremførte. Behandlingen af spørgsmålet om skyggepåvirkninger er sammenkædet med bygningshøjde og afstand til skel - se konklusionerne under pkt. a og b ovenfor. Pkt. e) Det blev anført i flere af høringssvarene, at man ikke fandt, at de skyggediagrammer, som blev vist ved det offentlige møde om lokalplanen i Mørke den 6. marts 2019 var troværdige for bebyggelsen i lokalplanen. Pkt. f) (1), (8) og (15) anfører, at indbliksgenerne vil medføre nedsat anvendelighed for beboerne af den pågældende ejendom. Ad pkt. e) Det er korrekt, at skyggediagrammerne var udarbejdet til en tidligere version af bebyggelsesplanen for lokalplanens område. Når diagrammerne alligevel blev vist, så var det fordi, at bebyggelsen i denne plan havde de samme etageantal og stort set samme placering, som i den fremlagte lokalplan, hvorfor de illustrerede skyggerne fra bebyggelsen på fuldt forsvarlig vis. Ad pkt. f) Forvaltningen vurderer, at anvendeligheden ikke forringes ved opførelsen af de nye boliger. Der er mange områder, hvor man både har nabohusene tæt på og har høje huse, som man som beboer er nødt til at acceptere, fordi naboens byggeri og anvendelse af samme er i overensstemmelse med lovgivningen på området. Forvaltningen er imidlertid opmærksom på, at ændringen fylder meget hos de naboer, som får Bemærkningerne imødekommes ikke jf. hosstående.

5 Pkt. g) (6), (7), (9), (11) og (13) bemærker, at man havde foretrukket, at der i lokalplanens område i stedet ville blive opført boliger i 1 og 2 etager midt på grunden. B: Trafik Pkt. a) (2), (3), (4), (7), (11), (12) og (15) påpeger, at de nye boliger vil betyde en forøget trafik på adgangsvejene: Stationsvej og Fabriksvej. Det understreges endvidere, at den eksisterende trafik på de nævnte veje allerede nu er meget farlig på grund af både fart og hastighed samt kørsel med store lastbiler, f. eks kørsel til varmeværket med halm til opvarmning eller varetransport kørsel til og fra de eksisterende virksomheder ved vejene. Det påpeges også, at der hverken er etableret fortov eller cykelsti langs flere strækninger af vejene. Det betyder, at børn og voksne, som går til fritidsaktiviteter på Fabriksvej, er nødt til at gå og cykle på kørebanen for at komme dertil. Det foreslås at der etableres hastighedsdæmpende foranstaltninger (chikaner) på både Stationsvej og Fabriksvej, men sådan at godstrafikken ledes til området via Fabriksvej, og Stationsvej overvejende får personbilstrafik, men med lavere hastighed. C: Andet Pkt. a) (5) og (12) finder det overraskende, at miljøscreeningen ikke har udløst udarbejdelse af en egentlig miljørapport på baggrund af den store stigning i trafikken Pkt. b) (5) finder det også overraskende, at den forurenede Vitana -grund og at det forhold, at der har været drevet erhverv i lokalplanens område ikke udløser ændret deres omgivelser. Ad pkt. g). Forvaltningen skal henvise til, at bygningshøjderne og dermed etageantallet i lokalplanens område er fastlagt ud fra, at man skulle kunne udnytte den nye interesse for at kunne bo stationsnært i Mørke og derved medvirke til, at Mørke bliver et attraktivt bosætningssted for nye beboere, som kan bruge Letbanen som transport til og fra arbejdspladserne. Ad pkt. a) Forvaltningen henviser til, at trafikken til de nye boliger selvfølgelig vil bevirke en større trafikmængde. Tur-matricen for trafikken i området anslår, at trafikken fra de nye boliger på grund af den stationsnære placering - vil være lige omkring 2 ture i døgnet pr. bolig. Trafikmængden for lokalplanens område anses derfor at være relativt begrænset. I forhold til trafikken på vejnettet rundt om området kan det oplyses, at Mobilitet har bestilt trafiktællinger på henholdsvis Stationsvej og Fabriksvej med den nuværende trafik, og at der efter at lokalplanens område er blevet bebygget og taget i brug vil blive gennemført endnu en omgang trafiktællinger på de samme positioner for at få et klart billede af trafikudviklingen i området med henblik på eventuel etablering af hastighedschikaner, fortove/cykelstier eller andre trafiksikkerhedsmæssige tiltag. Ad pkt. a) Trafikken udløser ikke en miljørapport, da ændringen af trafikken ikke forventes at give anledning til et væsentligt ændret risikobillede for hele området. Ad pkt. b) Med hensyn til forureningen, så vil gennemførelsen af lokalplanen medføre, at V2- forureningen skal enten fjernes eller indkapsles efter Bemærkningerne imødekommes ikke jf. hosstående. Bemærkningerne om trafikmængden fra boligerne imødekommes ikke. Jævnfør dog med hensyn til forslaget om fortove / cykelstier og hastighedschikaner, hvor Mobilitet har iværksat trafiktællinger jævnfør Forvaltningens bemærkninger.

6 en miljørapport. Pkt. c) (10) ønsker at få klarhed om opførelsen af boliger ikke langt fra virksomheden, kan betyde, at aktivitetsniveauet må reduceres i tilfælde af, at der kommer klager over støj fra virksomheden. Virksomheden oplyser, at produktionen ikke er meget støjende, og at der generelt ikke er lugtgener fra virksomheden. Pkt. d) (4) spørger til om træer i lokalplanarealet lige op af skel til (4) s ejendom får lov til at blive stående og (12) foreslår, at bygherren pålægges at etablere et tættere læbælte / hegn ud mod naboer, der på de nye boliger tæt på. reglerne i jordforureningsloven, sådan at grunden kan anvendes til det boligformål og kan anvendes uden sundhedsrisiko for beboerne. Med hensyn til V1-forureningsregistreringen for den tidligere møbelfabrik, så er det et opmærksomhedssignal, så man sikrer, at eventuel forurening vil blive fundet og håndteret i overensstemmelse med jordforureningsloven. Da begge forureninger derved vil blive håndteret inden byggeriet opføres og ibrugtages, har der ikke været behov for at udarbejde en miljørapport på den baggrund, da forholdene efter arbejdet med håndtering af forurenet jord vil være mere sikre og uden sundhedsrisiko for de nye beboere og naboer. Ad. pkt. c) Det er rigtigt, at det ækvivalente korrigerede støjniveau for virksomheden ikke må overstige 50 db(a) i dagtimerne mandag til fredag fra kl til kl målt i skellet (her lokalplangrænsen). Da der ikke indtil nu har været klager over støj fra virksomheden fra de boliger, som ligger nærmere virksomheden end lokalplanens område er det Syddjurs Kommunes forventning, at støjniveauet målt i lokalplangrænsen vil overholde bestemmelserne. Ad. pkt. d) Træerne ud for (4) s ejendom står ikke i skel og de er derfor ikke omfattet af hegnslovens bestemmelser. Det betyder, at bygherren kan fjerne dem, hvis de står i vejen for projektet. I forhold til træer / hegn som står i skel (jfr. (12) s bemærkninger gælder, at hegn normalt skal etableres efter fælles aftale mellem de to naboer. Det forhindrer dog ikke at den ene part kan tilbyde at supplere hegnet uden økonomisk hjælp fra naboen. Forvaltningen foreslår, at spørgsmålet forelægges udstykker med henblik på afklaring af muligheden for at denne selv afholder udgiften. Høringssvar nr. 4 giver ikke anledning til ændring af lokalplanen.

7 Pkt. e) (4), (12) og (5) anfører, at deres ejendomme får forringet deres værdi på grund af lokalplanens byggeri. De er begge af den opfattelse, at det er en urimelig situation at sætte dem. (4) spørger også til, om hvem der skal godtgøre deres tab i denne situation. Ad. pkt. e) Det er altid svært at vurdere, om et planlægningsmæssigt indgreb i form af en lokalplan ændrer en naboejendoms værdi. Planlægning er erstatningsfri regulering af privat ejendom, så der er ikke mulighed for at godtgøre et tab på grund af lokalplanens indhold. Pkt. f) (2) foreslår, at Syddjurs Kommune kontakter Banedanmark eller den aktuelle ejer med henblik på at få forskønnet området øst for stationen af hensyn til eventuelle nye borgeres oplevelse af byen. Ad. pkt. e) Det er ikke Banedanmark, som ejer arealet. Det drejer sig om et areal, som Syddjurs Kommune har overtaget i forbindelse med etableringen af parkeringspladsen ved stationen. Når arbejdet med stationerne i kommunen er tilendebragt, vil der blive gennemført en oprydning på de erhvervede jordstykker. Forslaget vedrører areal uden for lokalplanens område og kan derfor ikke reguleres af lokalplanen. Pkt. g) (4) giver udtryk for, at de lokale politikere ikke har orienteret sig om lokalplanens område og omgivelserne på stedet og inviterer til en kop kaffe, så man ved selvsyn kan konstatere, hvilke udfordringer projektet giver beboerne i området. D: Forslag fra projektudvikler til ikke væsentlige ændringer af lokalplanen. Pkt. a) Ejeren af ejendommen (13) foreslår, at grundejerforeningsbestemmelserne i lokalplanens 12 ændres så grundejerforeningen skal stiftes, når 30 % af boligetagearealet i et delområde er opført. Ad pkt. a) Forvaltningen finder ændringen af bestemmelsen hensigtsmæssig i forhold til de fremtidige ejerforhold. Forslaget kan imødekommes Pkt. b) For at få en mere hensigtsmæssig enheder i opførelsesfasen foreslår (13), at delområde I opdeles i 2 delområder. Ad pkt. b) Forvaltningen finder ændringen af bestemmelsen hensigtsmæssig i forhold til planlægningen af byggeriets enheder Forslaget kan imødekommes E: Anderkendelse af initiativet Pkt. a). Der udtrykkes fra de fleste af de indkomne høringssvar, at man generelt er glade for, at der nu er initiativer for aktiviteter på lokalplanens område, og som kan vise, at der nu sker noget i Mørke, som kan styrke byen. Men som det fremgår ovenfor, har man dog forskellige opfattelser af, hvad og hvordan det skal ske.

Administrationens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr.

Administrationens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr. Administrationens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr. Med tilhørende kommuneplantillæg nr. 16 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Boligområde og blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

Notatets opbygning Indsigelserne og bemærkninger er inddelt og behandlet under følgende tværgående emner:

Notatets opbygning Indsigelserne og bemærkninger er inddelt og behandlet under følgende tværgående emner: Bilag 3 Notat med behandling af høringssvar til lokalplan nr. 333 for et boligområde og et hestecenter ved Hedemøllevej i Bjerringbro samt tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2001-2012 for Bjerringbro Kommune

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 7. november 2017.

Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 7. november 2017. Planafdelingens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Indsigelser og bemærkninger til Lokalplan nr. Område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård Med tilhørende kommuneplantillæg nr. 5 for område til

Læs mere

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Byplanlægger: Christian Jacob Brammann Sagsnr.: 17/30181 Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 Dato: 20-03-2018/cjb I

Læs mere

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011.

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011. Bilag nr. 3: Behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 317 for et erhvervsområde ved Herningvej og Åhusevej i Karup samt forslag til tillæg nr. 6 til Kommuneplan 2009 2021 for Viborg Kommune

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 1. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Lydia Nørrelykke og Niels Pram Gad, Gl. Flensborgvej. Kurt Wind, Gammel Flensborgvej , 6200 Aabenraa. Christian Henriksen, Gl.

Lydia Nørrelykke og Niels Pram Gad, Gl. Flensborgvej. Kurt Wind, Gammel Flensborgvej , 6200 Aabenraa. Christian Henriksen, Gl. KME Plan og Gis Dato: 20. januar 2017 Sagsnr.: 15/23404 Sagsbehandler: Kasper Espersen Direkte tlf.: 7376 6264 E-mail: kesp@aabenraa.dk Notat Bemærkninger til foroffentlighed, Kommuneplantillæg nr. 6.

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

Ny bolig- og erhvervsejendom Silkeborgvej 228

Ny bolig- og erhvervsejendom Silkeborgvej 228 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3. juli 2014 Silkeborgvej 228 Nedrivning af byggeri samt opførelse af ny bolig- og erhvervsbebyggelse på /Odinsvej 2. 1. Resume Der

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Bilag 1: Høringssvar Forudgående offentlighed Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Der har været gennemført forudgående offentlig høring fra den 13.08.09 til

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Planafdelingens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Boligområde syd for Foldboholm i Ebeltoft

Planafdelingens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Boligområde syd for Foldboholm i Ebeltoft Planafdelingens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Boligområde syd for Foldboholm i Ebeltoft Sags nr. 17/26800 Dok. nr. 189469/17 Sagsbehandler: Pernilla Marie Mathisen 411 Indsigelser og bemærkninger

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Boliger, Gammel Viborgvej, Svenstrup (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Boliger, Gammel Viborgvej, Svenstrup (2. forelæggelse) Punkt 17. Godkendelse af lokalplan 6-1-108 Boliger, Gammel Viborgvej, Svenstrup (2. forelæggelse) 2015-062397 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 6-1-108 endeligt uden

Læs mere

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet Forslag til Lokalplan 76 Boliger ved Torpet Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase samt administrationens indstilling hertil Der er modtaget 3 skriftlige høringssvar. Resumeer af det indkomne

Læs mere

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5.

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Nr. Afsender Resume og hovedindhold af indsigelser samt bemærkninger hertil 1 Jørgen Madsen Emma Gads Vej 6 Jørgen

Læs mere

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene.

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2016, nyt rammeområde 1A6 ved Landlystvej NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Leder af Plan: Henrik Nielsen Sagsnr.:

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Indkomne høringssvar m.m. Samlet.

Indkomne høringssvar m.m. Samlet. Forslag til lokalplan nr. 419 Boligområde og blandet bolig og erhvervsområde ved Stationsvej i Mørke med tilhørende kommuneplantillæg nr. 16 til Syddjurs Kommuneplan 2016. Indkomne høringssvar m.m. Samlet.

Læs mere

Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig

Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 15. maj 2017 Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig Blandet bolig og erhvervsområde ved Dagmar Petersens Gade, Aarhus Ø. 1. Resume

Læs mere

Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34

Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34 Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1013-13 Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34 Afsender Høringssvar og indsigelser Forvaltningens kommentarer Ændringer 1. Bente Hansen, a. Bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. maj 2015 Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 989 - Åben lav boligbebyggelse

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Hvidbog Lokalplan nr. 1130 for dagligvarebutik på hjørnet af Ndr. Ringgade og Valbyvej Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Darrin Bayliss

Læs mere

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage).

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage). KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 20-11-2017 Sagsnr. 2017-0355010 Bilag 8 Koreavej 8 Teknik- og Miljøforvaltningen har den 23. august 2017 modtaget en ansøgning om

Læs mere

Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld

Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld Notatark Sagsnr. 01.02.05-P19-1-12 Sagsbehandler Christina Duedal Nielsen 31.3.2014 Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld Afsender Arne og Bodil Dam Rasmussen

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 6. januar 2015.

Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 6. januar 2015. 1 of 5 Planafdelingens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Indsigelser og bemærkninger til Lokalplan nr. Boligområde ved Herredsvej i Hornslet, Vendehøj, etape II 391 Sags nr. 15/1079 Dok. nr. 4846/15

Læs mere

Notat - Vurdering af indsigelser

Notat - Vurdering af indsigelser Notat - Vurdering af indsigelser Laulundgade 3, 7400 - Opførelse af etageboliger Adresse: Laulundgade 3, 7400 Herning Dato: 16-05-2018 Sagsnr: 02.34.02-P19-107-18 Sagsbehandler: Sussi Munch Jensen Projektet

Læs mere

Oversigt over indsigelser vedr. forslag til lokalplan

Oversigt over indsigelser vedr. forslag til lokalplan Oversigt over indsigelser vedr. forslag til lokalplan 0816-12 Nr. Afsender Høringssvar og indsigelser Bygherres kommentarer 1. Pierre Ejendomme A/S (Bygherre) Bygherre ønsker at benytte græsarmering af

Læs mere

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 364 - Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i forbindelse med offentliggørelsen

Læs mere

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har borgerne mulighed for at fremsende bemærkninger til indholdet. Det sker i høringsperioden, der finder sted, når lokalplanforslaget

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 285421 Brevid. 2715171 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 654 og kommuneplantillæg 3 for boliger

Læs mere

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. SOAN Dir. tlf. 46 31 35 06 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 596 for boliger

Læs mere

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 364 - Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i forbindelse med offentliggørelsen

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format.

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format. Bilag 5 Forslag til besvarelse af indkomne bemærkninger og idéer i den forudgående offentlig høring, vedr. ny boligbebyggelse på Trøjborgvej 72-74 I perioden fra den 19. februar til den 11. marts 2016

Læs mere

Lokalplan nr. 620 for boliger og idrætsanlæg i Over Hornbæk og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2013

Lokalplan nr. 620 for boliger og idrætsanlæg i Over Hornbæk og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2013 Bilag 3: Gennemgang og behandling af høringssvar Lokalplan nr. 620 for boliger og idrætsanlæg i Over Hornbæk og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2013 Sagsnummer: 01.02.05-P16-27-14 Dato: 24-05-2016 Høringssvar

Læs mere

1 Bygningens størrelse. Der klages over bebyggelsen voluminøse karakter, at bygningen har 3 etager og parkeringskælder og elevator

1 Bygningens størrelse. Der klages over bebyggelsen voluminøse karakter, at bygningen har 3 etager og parkeringskælder og elevator Skema over indsigelser og bemærkninger Nr. Indsigelserne kort refereret Ansøgers kommentar til indsigelser. By- og Miljøområdet har følgende bemærkninger til indsigelserne 1 Bygningens størrelse Der klages

Læs mere

Planforslagene har været i offentlig høring fra den 10. maj til den 4. juli 2012.

Planforslagene har været i offentlig høring fra den 10. maj til den 4. juli 2012. Bilag nr. 3: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 370 for et bolig- og centerområde ved Havrevænget i Frederiks samt forslag til tillæg nr. 23 til Kommuneplan 2009-2021 for Viborg

Læs mere

Indstilling. Opførelse af rækkehuse på Tålforvej Resume. 2. Beslutningspunkt. Til Aarhus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Opførelse af rækkehuse på Tålforvej Resume. 2. Beslutningspunkt. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 3. marts 2014 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Opførelse af rækkehuse på Tålforvej 15 Teknik og Miljø bemyndiges til

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

Lokalplan nr. 125 og kommuneplantillæg nr. 003 for nyt boligområde ved Strandvangen i Frederikssund Hvidbog - behandling af høringssvar

Lokalplan nr. 125 og kommuneplantillæg nr. 003 for nyt boligområde ved Strandvangen i Frederikssund Hvidbog - behandling af høringssvar Lokalplan nr. 125 og kommuneplantillæg nr. 003 for nyt boligområde ved Strandvangen i Frederikssund Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning A. Sjælsø Management A 1. Varmecentral

Læs mere

Sags nr. 15/9465 Dok. nr Sagsbehandler: Kirsten Coolidge

Sags nr. 15/9465 Dok. nr Sagsbehandler: Kirsten Coolidge Planafdelingens oplæg til vurderinger af Høringssvar til kommende planlægning for landsbyafgrænsning i Basballe Forudgående offentlig høring om tillæg til Syddjurs Kommuneplan 2013 Sags nr. 15/9465 Dok.

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 5-784 BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag nr. 5-784 Boliger ved Stationsvej

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Kommuneplantillæg 5.025 og Lokalplan 5-1-104 Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) 2015-051258 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Indstilling. Randersvej 69 Påbygning af 2 etager på sidebygning. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. Til Aarhus Byråd via Magistraten

Indstilling. Randersvej 69 Påbygning af 2 etager på sidebygning. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. Til Aarhus Byråd via Magistraten Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 5. december 2011 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er søgt om tilladelse til at ombygge ejendommen Randersvej

Læs mere

Indstilling. Lokalplan 997, Ceres-området ved Thorvaldsensgade - Endelig. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3.

Indstilling. Lokalplan 997, Ceres-området ved Thorvaldsensgade - Endelig. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3. august 2015 Lokalplan 997, Ceres-området ved Thorvaldsensgade - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 997, Ceresområdet

Læs mere

Oversigt over indsigelser

Oversigt over indsigelser Oversigt over indsigelser Afsender Indsigelser og bemærkninger Forvaltningens kommentarer Ændringer Indbliksgener fra B3. Ønsker ugennemsigtigt glas på nord facade. Forvaltningen vurderer ikke der vil

Læs mere

Fald i ejendomsværdi Gerda og Arne Siig mener, at deres ejendom vil falde i værdi som resultat af manglende privatliv på ejendommen.

Fald i ejendomsværdi Gerda og Arne Siig mener, at deres ejendom vil falde i værdi som resultat af manglende privatliv på ejendommen. Dato 10.03.2017 Dok.nr. 234417 Sagsnr. 164793 Ref. SSTA/AGSC Resumé af indkomne bemærkninger til høring af Tillæg 42 til Kommuneplan 2013 og Forslag til lokalplan 23.02.L14 for boliger på Lerpøtvej i Varde

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 785, Blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er ansøgt om tilladelse til ombygning og udvidelse af

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

et forslag til Lokalplan nr. 261 samt Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2005-2016, tidligere Egvad Kommune

et forslag til Lokalplan nr. 261 samt Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2005-2016, tidligere Egvad Kommune Returadresse Plan, Udvikling og Kultur Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Peder Ostersen Direkte telefon 99 74 10 79 E-post planlagning@rksk.dk Dato 23. november 2009 Sagsnummer 2008121247A Forslag

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

Følgende er en oversigt med resumé af de enkelte bemærkninger, suppleret med Forvaltningens kommentarer.

Følgende er en oversigt med resumé af de enkelte bemærkninger, suppleret med Forvaltningens kommentarer. NOTAT Allerød Kommune Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Høringsnotat Forslag til lokalplan 1-138 for Vindbygård i Blovstrød Notat indeholder

Læs mere

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra Nørrevang 35 Indsigelse fra Nørrevang 37 Indsigelse fra Præstegårdvej 14 Indsigelse fra Præstegårdvej 16 Indsigelse fra Præstegårdvej

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 19. oktober 2015 Lokalplan 1022, Boliger og erhverv på Børglumvej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022,

Læs mere

LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård

LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård KØGE KOMMUNE 1986 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård REDEGØRELSE LOKAPLANENS FORMÅL Denne lokalplan er udarbejdet for at sikre den

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1.

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. oktober 2010 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til 1. Resume

Læs mere

Lokalplan nr. 063 og Kommuneplantillæg 003 for seniorlandsby i Jægerspris samt betinget udbygningsaftale i forbindelse hermed.

Lokalplan nr. 063 og Kommuneplantillæg 003 for seniorlandsby i Jægerspris samt betinget udbygningsaftale i forbindelse hermed. Lokalplan nr. 063 og Kommuneplantillæg 003 for seniorlandsby i Jægerspris samt betinget udbygningsaftale i forbindelse hermed. Hvidbog - behandling af høringssvar Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Side 1 af 8 Forslag til besvarelse af indkomne høringssvar i offentlighedsfasen om forslag til Lokalplan nr. 1072 Blandet boligområde ved Saltholmsgade og Hjortensgade, Aarhus C og tilhørende kommuneplantillæg

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 14 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26. januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig

Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 23. marts 2015 Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 967, Boliger og

Læs mere

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Lokalplan nr. 5.38 Erhvervsområde nord for Bygmestervej, Hals ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Fremlagt fra den 10.03.2004 til den 05.05.2004 Endelig vedtaget den 25.08.2004 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 5.38 Erhvervsområde

Læs mere

Tillæg 30. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret)

Tillæg 30. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Tillæg 30 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret)

Læs mere

Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen Valdemarsgade 11, 8000 Aarhus C.

Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen Valdemarsgade 11, 8000 Aarhus C. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 29. april 2015 Etagebyggeri i Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen, 8000 Aarhus C.

Læs mere

Kingosvej. år: Kommuneplantillæg. Tillæg nr 36 til Kommuneplan 2014

Kingosvej. år: Kommuneplantillæg. Tillæg nr 36 til Kommuneplan 2014 ev ej T aa s tr up Ho v ed gad e ild Ros k Kingosvej 1202 år: 2019 Kommuneplantillæg Tillæg nr 36 til Kommuneplan 2014 Tillæg nr. 36 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup Kommune Indledning Redegørelse

Læs mere

Lokalplan 1078 for boliger i Lellinge. Indsigelser og ændringsforslag

Lokalplan 1078 for boliger i Lellinge. Indsigelser og ændringsforslag Lokalplan 1078 for boliger i Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte indsigelse.

Læs mere

Bilag 2: Indsigelsesskema til lokalplanforslag 229 for et Erhvervs- og centerområde i Viborgs nordvestlige bydel

Bilag 2: Indsigelsesskema til lokalplanforslag 229 for et Erhvervs- og centerområde i Viborgs nordvestlige bydel Bilag 2: Indsigelsesskema til lokalplanforslag 229 for et Erhvervs- og centerområde i Viborgs nordvestlige bydel Forslaget til lokalplan 229 har været i offentlig høring i perioden 10. januar 2007 til

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

Endelig vedtagelse af Forslag til Lokalplan nr. 1002, Ungdomsboliger ved Vikærsvej i Vejlby samt forslag til Tillæg nr. 72 til Kommuneplan 2013

Endelig vedtagelse af Forslag til Lokalplan nr. 1002, Ungdomsboliger ved Vikærsvej i Vejlby samt forslag til Tillæg nr. 72 til Kommuneplan 2013 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 12. oktober 2016 Lokalplan 1002, Ungdomsboliger ved Vikærsvej i Vejlby - Endelig Endelig vedtagelse af Forslag til Lokalplan nr. 1002,

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.13.06 Parcelhusområde Højer Vest Vedtaget: 08.03.1993 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Sammenfattende redegørelse for Lokalplan 364 Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen Oldenborggadekvarteret og Tillæg 7 til Kommuneplan

Sammenfattende redegørelse for Lokalplan 364 Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen Oldenborggadekvarteret og Tillæg 7 til Kommuneplan Sammenfattende redegørelse for Lokalplan 364 Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen Oldenborggadekvarteret og Tillæg 7 til Kommuneplan 2017-2029 Sammenfattende redegørelse for lokalplan 364 Blandet bolig

Læs mere

Tillæg nr. 21. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune

Tillæg nr. 21. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Offentliggjort 28. november 2018 KOMMUNEPLAN 2015 AABENRAA KOMMUNE Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Lokalplan nr. 33-1 er

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, Lundevej, Nibe (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, Lundevej, Nibe (2. forelæggelse) Punkt 22. Godkendelse af Lokalplan 10-1-112 Boliger, Lundevej, Nibe (2. forelæggelse) 2017-026379 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 10-1-112 endeligt uden ændringer. Mariann

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) Punkt 6. Godkendelse af kommuneplantillæg 1.046 og Lokalplan 1-3-119 Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) 2017-027562 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade. Status: Vedtaget

Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade. Status: Vedtaget Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 20. juni 2018 Høringsperiode start: 20. juni 2018 Høringsperiode slut: 1. august 2018

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Forslag HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Vojensvej TILLÆG NR. 02 Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Hædersdalvej vej is rpr ve Klø HVIDOVRE KOMMUNE Målforhold 1:2000 TILLÆGGETS

Læs mere

Lokalplan nr. 047 og Kommuneplantillæg 005 for et byomdannelsesområde ved Løgismose i Frederikssund

Lokalplan nr. 047 og Kommuneplantillæg 005 for et byomdannelsesområde ved Løgismose i Frederikssund Lokalplan nr. 047 og Kommuneplantillæg 005 for et byomdannelsesområde ved Løgismose i Frederikssund Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning 1. Mona Petersen, Falkenborgv. 8,1.tv

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning HERNING + 78 meter 55 meter FORELØBIG ILLUSTRATION HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning 16. maj 2019

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger

Indsigelser og bemærkninger 1 Helge Sølgaard Henriksholm Allé 20 2950 Vedbæk Vedbæk Grundejerforening støtter indsigelsen ved formand Hans Jeremiassen Indsigelsen er primært rettet mod den østlige tæt- lav bebyggelse bestående af

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 799, Erhvervsområde mellem Herredsvej og Sommerlystvej i Skejby. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 799, Erhvervsområde mellem Herredsvej og Sommerlystvej i Skejby. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 21. november 2007 Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Århus Kommune Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 799, Erhvervsområde mellem Herredsvej

Læs mere

Indstilling. Orientering om afgørelser i april kvartal 2006. Til Århus Byråd. Teknik og Miljø. Den 15. februar 2007. Århus Kommune

Indstilling. Orientering om afgørelser i april kvartal 2006. Til Århus Byråd. Teknik og Miljø. Den 15. februar 2007. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd Teknik og Miljø Den 15. februar 2007 Orientering om afgørelser i april kvartal 2006 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Absalonsgade 25, Århus C,

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget besluttede den 19. juni 2017, at der skal gives afslag på et ansøgt dobbelthus på Kaldæavej 4.

Teknik- og Miljøudvalget besluttede den 19. juni 2017, at der skal gives afslag på et ansøgt dobbelthus på Kaldæavej 4. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 04-09-2017 Sagsnr. 2017-0250829 Bilag 1 Kaldæavej 4 Teknik- og Miljøudvalget besluttede den 19. juni 2017, at der skal gives afslag

Læs mere

Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan (2. forelæggelse)

Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan (2. forelæggelse) Punkt 8. Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan 4-10-101 (2. forelæggelse) 2014-18977 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte plan endeligt. Ændringer

Læs mere

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune Forslag T I L L Æ G N R. 5 7 Erhvervsområde med offentlige formål ved Soldalen Hører til lokalplan nr. 1245 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2013-2025 KOMMUNEPLAN 2013-2025 Trekantområdet og Vejle Kommune Forslag

Læs mere