Beretning for Og med vedtagelsen af vedtægtsændringerne på den ordinære general den 25. marts 2013 så Politihistorisk Forening så dagens lys.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for 2013. Og med vedtagelsen af vedtægtsændringerne på den ordinære general den 25. marts 2013 så Politihistorisk Forening så dagens lys."

Transkript

1 Politihistorisk Forening Beretning for 2013 Den ordinære generalforsamling den 25. marts 2013 blev det formelle vendepunkt for de organisatoriske og strukturelle ændringer i det gamle Politihistoriske Selskab. Det første skridt blev taget på den ekstraordinære generalforsamling den 14. november 2012, hvor det blev vedtaget at overføre Politimuseet til Rigspolitiet som et etatsmuseum, hvilket skete pr. 1. januar Og med vedtagelsen af vedtægtsændringerne på den ordinære general den 25. marts 2013 så Politihistorisk Forening så dagens lys. Der blev valgt en ny bestyrelse, som allerede måneden efter (11. april 2013) holdt sit første møde, hvor vi konstitueredes os med Frank Bøgh som næstformand, Karsten Petersen som sekretær, og Steen Vedsted Sørensen, der var udpeget af Politiforbundet, som kasserer. Vi besluttede også, at de to suppleanter skulle deltage i samtlige møder på lige fod med den øvrige bestyrelse dog undtaget stemmeret, hvis det skulle komme dertil. I løbet af året holdt vi 7 bestyrelsesmøder. Rimeligt meget, men der var jo også nok at tage fat på. Først var hovedopgaven at opbygge foreningens nye struktur en ny organisation, jf. formuleringen i formålsparagraffen. Den gammelkendte organisation med museet, selskabet og Rigspolitiet med en hær af frivillige og ansatte 30/40 personer var der ikke mere. Nu var vi kun 7 + en regnskabsmedarbejder og en ansat i museet til i nogle få ugentlige timer at føre medlemsregistret og videresende posten. Og samtidig lagde vi også et forholdsvis højt ambitionsniveau (i hvert fald sammenlignet med tidligere). Vi forestillede os - som tidl. - en generalforsamling med et relevant foredrag og et medlemsmøde om efteråret, begge dele i København, men samtidig afholde mindst 1 årligt medlemsmøde uden for Valby Bakke, derudover en årlig udgivelse af et politihistorisk skrift, etablere en foredragsvirksomhed, få undervisningstimer på Politiskolen, få reetableret kontaktmandssystemet, få nyt medlemskort, nyt logo og en folder, og på længere sigt egen hjemmeside. Men ikke mindst skulle vi have et nyt medlemsregister det vender jeg tilbage til. Samlet set en stor mundfuld, men vi følte, at hvis foreningen skal leve et fornuftigt og godt liv - og helst med medlemsfremgang fra folk både indenfor og udenfor politiets rækker - måtte der konkret gøres noget. Det meste er lykkedes noget endda rigtig godt en enkelt ting knap så heldigt.

2 Side 2 I nyhedsbrevet Orientering som blev udsendt i december, blev der givet en status på en del af aktiviteterne, så jeg vil kun supplere med et par nedslag: Medlemskort Et nyt navn kræver jo også blandt andet nyt medlemskort. Vi besluttede at få lavet nogle holdbare a la de kendte plastikkort/kreditkort. De tidl. kort produceres ikke mere. De koster lidt mere, men vi var så heldige, at Popermo tilbød sig som sponser. Jeg skal lige sige, at jeg ikke vidste, at det var Popermos næstformand, som vi fik valgt ind i bestyrelsen, så der har ikke været nogen bagtanke, men tak til Kurt og ikke mindst til Popermos direktør John Rasmusen, som skulle have været her i dag, men måtte i går melde afbud. Medlemskortet blev sendt ud i januar/februar. Ikke alle har dog fået det, men det vender jeg også tilbage til. Kontaktmandssystem Vi besluttede, at vi ville prøve at genopbygge kontaktmandssystemet, dog kun med én person i hver politikreds. Formålet er at få et lokalt bindeled, som fx kan reklamere for foreningen og evt. også være behjælpelig ved lokale arrangementer. Der har været kontakt til en del medlemmer og tidligere kontaktpersoner, men desværre har interessen ikke været overvældende alle steder. Af de 12 kredse, Rigspolitiet samt FØ og GR, i alt 15 steder, har det kun p.t. været muligt af få tilsagn fra 8. Tak til disse 8. Målet er jo 15, så vi forsøger fortsat. Foredrag En god måde at komme ud i offentligheden på er at tilbyde foredrag om interessante og spektakulære kriminalsager. Det sidste ¾ år har der i foreningens regi været afholdt 14 arrangementer. P.t. er der arbejde i gang på at udbygge konceptet. Medlemsmøder Som sagt er ønsket at komme ud i landet og holde medlemsmøder, og i nyhedsbrevet kunne I læse, at vi i november var i Århus. Mødet var arrangeret i samarbejde med repræsentanter fra Aarhus Politihistoriske Samling, og var åbent for både medlemmer og publikum udefra. Ifølge nyhedsbrevet fik de fremmødte en spændende aften med foredrag af Frank Bøgh og Frederik Strand om ondskab - set fra hhv. strømerens og filosoffens side - og performens af skuespiller Pia Nissen, der har dramatiseret historien om Englemagersken. Det var i hvert fald sådan vi havde håbet, at forløbet ville være. Men, men, men Af produktionsmæssige grunde var teksten skrevet inden vi drog til Århus. Oplægget til medlemsmødet var godt, men en række ting omkring den praktiske afvikling gik mindre godt - for at sige det pænt. Da mødet skulle starte i Åby Bibliotek var vi mig og de 3 optrædende fra foreningen samt 2 fra Århus, og derudover kun 2 gæster udefra! Så vi aflyste.

3 Side 3 Noget af en nedtur. Men vi har lært af lektien, og har ikke mistet lysten til at forsøge igen men med et andet koncept. Jeg er ikke i tvivl om, at det kan lade sig gøre at lave succesfulde medlemsmøder, så vi prøver igen, men hvor er p.t. ikke besluttet. Jeg skal også beklage, at vi af ressourcemæssige grunde ikke fik arrangeret noget medlemsmøde i København i efteråret. Det vil vi gøre alt for at råde bod på i år. Publikationer På sidste generalforsamling var der jo en længere debat om den fortsatte udgivelse af årsskriftet. Det gav naturligvis anledning til, at bestyrelsen igen diskuterede spørgsmålet, men vi fastholdt at lade årsskriftet gå ind, og i stedet løbende udsende andre publikationer af politihistorisk karakter. Vi har indgået en aftale med forlaget People spress, og første udsendelse er det særtryk af bogen Dagmar, som blev udsendt i december. Hvad det bliver i år er ikke besluttet endnu, men noget kommer der. Der var også her visse problemer med udsendelsen af bogen, men det vender jeg tilbage til. Forskningsstøtte I bestyrelsen besluttede vi at fortsætte traditionen med at støtte forskning mm., og indtil nu er det blevet til: - et tilsagn om delvis finansiering af Janus Clausens ph.d.-projekt om politi og ungdom, - vi har støttet Pia Nissens projekt med dramatisering af Dagmar Overbys historie, som var en del af hendes etnologistudie under praktikopholdet på museet, - og endelig har vi givet støtte til udgivelsen af arkivar og seniorforsker i Statens Arkiver Karl Peder Pedersen s disputats om dansk politi- og kriminalitetshistorie: Kontrol over København. Studier i den sene enevældes sikkerhedspoliti Forsvaret af afhandlingen og udgivelsen er foreløbig fastsat til den 23. maj 2014 på Syddansk Universitet i Odense. Politihistoriske aktiviteter I flg. vedtægterne skal vi efter ansøgning støtte Politimuseets aktiviteter, og det har vi også gjort. Men som nævnt i nyhedsbrevet ønsker bestyrelsen også at støtte andre lokale politihistoriske samlinger og aktiviteter for også på den måde at vise, at Politihistorisk Forening ikke kun er et københavnerfænomen. Vi har ikke fået ansøgninger fra nogen endnu, men spred gerne det glade budskab. Hjemmesiden Vores eneste mulighed i starten for at komme ud til offentligheden var via hjemmesiden, og vi overtog Selskabets sider på Politimuseets hjemmeside. Det optimale ville selvfølgelig være at have sin egen, men vi udskød det lidt.

4 Side 4 Imidlertid blev ønsket aktualiseret, da museets hjemmeside blev hacket og lukket i september, og der ikke kunne siges noget om, hvornår den ville være oppe at køre igen (det er i øvrigt stadig ikke sket). Vi sprang derfor ud i det og fik lavet vores egen hjemmeside, som gik i luften den 8. december. Vi har fået megen ros for den, og den er da også allerede blevet brugt flittigt til korrespondance med foreningen. Hjemmesiden vil naturligvis løbende blive udbygget, fx med link til politihistoriske artikler. Skulle der være nogen, der endnu ikke har set hjemmesiden, er her den meget mundrette adresse: Og for også at synliggøre foreningen på andre områder, har vi fået nyt logo, vi har lige fået fremstillet den nye folder (som også kan printes ud fra hjemmesiden), og derudover har vi fået vores egen adresse (Postboks 1858, 2300 København S) og telefon ( ). Så alt i alt begynder det at ligne en professionel forening. Udfordringer Og så tilbage til nogle af de udfordringer, vi har mødt undervejs. Det har primært været i forhold til det gamle medlemsregister, der var opbygget i et ikke lige tilgængeligt excel-regneark, som samtidig var delt op i flere forskellige registre og kategorier: et for aktive/tjenstgørende, et for giro-medlemmer ude fra, et for livsvarige medlemmer osv. (+ foreninger), men det for døde og afgåede medlemmer var dog sløjfet. Konkret betød det, at der ikke var et samlet medlemsregister. Og det gav blandt andet det problem, at adresselabels blev udskrevet fra hvert register, så hvis nogen havde skiftet kategori, og ikke var blevet slettet i det tidligere, blev der udskrevet 2 adresselabels til den pågældende. En anden følge var, at vi ikke helt præcist vidste, hvor mange medlemmer vi reelt havde. Der kom hele tiden forskellige tal, når de forskellige lister blev lagt sammen. Ydermere manglede der postadresser og adresser på ca. ½ af medlemmerne. Vi traf den beslutning at producere medlemskortene og udsende posten efter de oplysninger vi havde, og så revidere medlemslisten efter reaktionerne og tilbagemeldingerne. Vi vidste, at der ville blive kaos. Og det blev der også, måske lidt mere end frygtet. Selve pakningen og udsendelsen af bøger, medlemskort og Orientering traf vi aftale med en socialpædagogisk institution (ITC Køge) om at stå for. De fik alt materialet, labels osv. leveret, og skulle så stå for kuverteringen og afsendelsen via postvæsenet. Men et eller andet gik galt. Præcis hvad, har vi mange teorier om, men det lader jeg ligge nu (ikke alt kan tilskrives ITC, noget skyldes de manglende adresser og de dobbelte adresselabels, andet at der forsvandt 150 bøger ordblinde/dårlig styring fordi medlemskort skulle passe med adressen på kuverten).

5 Side 5 Resultatet blev i hvert fald, at nogen ikke har fået deres medlemskort, andre har fået 2 breve med bøger. Andre igen har ikke fået nogen af delene. Men langt hovedparten har dog fået det, de skulle have. I takt med, at vi er blevet kontaktet, har vi eftersendt materialet, så hen ad vejen bliver der orden i tingene. Og jeg skal igen minde om, hvor vigtigt det er at have et ajourført medlemsregister. Vi får ingen oplysninger andre steder fra, så derfor bedes I selv fortælle os om adresseændring, adresse og evt. telefon. Og kontakt os helst via hjemmesiden. Min opfordring til de, der har fået 2 bøger er at give den ene som indmeldelsesgave, hvis de skaffer et nyt medlem. Det er der faktisk nogle der har gjort, andre har måske brugt den som gave i anden anledning. Helt fint. Vi ser det som et led i profileringen af foreningen. Medlems- og regnskabsprogram Vi har nu fået et nyt medlems- og regnskabssystem i Winkas-programmet, der bestyres af Camilla Laumann. Systemet bestod sin første prøve ved udsendelsen af indkaldelsen til denne generalforsamling, idet det er muligt at udsende direkte fra medlemsregistret og også udskrive adresselabels. Alle, der stod opført med adresse, fik indkaldelsen ad den vej, medens dem uden fik et brev, og det drejede sig om kun om 379. Og på den måde sparede vi kr. til porto, tryk og kuverter. Jeg har hørt, at der er nogle, der ikke har modtaget indkaldelsen. Årsagen er, at de ikke står opført med hverken postadresse eller adresse, og så er det jo svært. Derfor - som jeg sagde før - skriv og fortæl om adresseændringer mm. Der har været forespørgsler fra nogle kontaktpersoner om muligheden for at oplyst, hvem de har som medlem i de enkelte kredse. Det har været kompliceret i det gamle system, men det skulle være muligt i det nye medlemsregister, og der arbejdes på sagen. Forespørgsler i den forbindelse skal ske via hjemmesiden til bestyrelsen. Økonomi Foreningens økonomi ser fornuftig ud, men det fortæller kassereren mere om. Jeg vil blot sige, at vi har nogle overvejelser om at slette muligheden for livsvarigt medlemskab. Teoretisk kan det på lang sigt jo blive foreningens undergang, hvis alle betaler engangsbeløb i stedet for de årlige kontingenter. P.t. er der ikke nogen akut fare, selvom det kan koste op mod kr. årligt, hvis alle pensionisterne i dag valgte modellen. Det vil næppe ske, men måske kommer der et forslag til næste år. Medlemmer I referatet fra sidste generalforsamling står der, at medlemstallet var Men som jeg har antydet, har det været et fiktivt tal - i lighed med de 2.157, som vi lagde til grund i forbindelsen med udsendelsen i december. Den seneste opgørelse viser, at vi pr. d.d. har medlemmer, der fordeler sig med ansatte, 472 årsmedlemmer (tidl. giromedlemmer) og 379 livsvarige.

6 Side 6 Afslutning Alt i alt synes jeg, at vi er kommet godt fra start, og at de forskellige initiativer forhåbentlig også vil give flere medlemmer. Om ambitionsniveauet har været for højt er jo altid en vurdering, men personligt synes jeg det ikke. Også fordi jeg tror, at der i medlemskredsen er en forventning om en vis aktivitet, set i lyset af debatterne op til de organisatoriske ændringer sidste år. Inden jeg giver ordet videre, vil jeg takke bestyrelsen for arbejdet, der for nogen af os til tider har haft karakter af fuldtidsarbejde. Men jeg synes vi er kommet godt i mål, og at vi har fået lagt grunden til de fremtidige aktiviteter. Også en tak til Politimuseets medarbejdere for hjælpen undervejs. Og en særlig tak til Camilla Laumann for det kæmpe store arbejde med medlemsregistret. Povl Rasmussen

Beretning for 2015 Organisatorisk

Beretning for 2015 Organisatorisk Beretning for 2015 På generalforsamlingen sidste år fik vi udvidet bestyrelsen med én til 6 for at være lidt flere til at dele arbejdet sammen med de 2 suppleanter, der ifølge vores forretningsorden deltager

Læs mere

Beretning for Udover, at det er nemmere med e-post, sparer det os også penge til porto en ikke ubetydelig udgift.

Beretning for Udover, at det er nemmere med e-post, sparer det os også penge til porto en ikke ubetydelig udgift. Beretning for 2016 I forbindelse med generalforsamlingen sidste år skete der et par rokeringer i bestyrelsen, idet Torben Nilaus Jensen, der var suppleant, byttede plads med kasserer og bestyrelsesmedlem

Læs mere

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 ad dagsordenens punkt 4, forslag til vedtægtsændringer (markeret med rødt/det med rødt overstregede udgår) nuværende forslag 1 Navn Foreningens

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

SSP Samrådets vedtægter

SSP Samrådets vedtægter Gældende vedtægter SSP Samrådets vedtægter Forslag til ændringer 1. NAVN. Foreningens navn er SSP-Samrådet. Foreningens navn er SSP-Samrådet. 2. FORMÅL. At være kontaktorgan mellem medlemmerne. At holde

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Referat. Politihistorisk Selskab Fælledvej 20 2200 København N

Referat. Politihistorisk Selskab Fælledvej 20 2200 København N Politihistorisk Selskab Fælledvej 20 2200 København N Referat fra Politihistorisk Selskabs ordinære generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 16.00 i Rigspolitiets kantine, Polititorvet 14, 5., 1780

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

FORMÅL MEDLEMSKAB. 2 Enhver kan optages som medlem af klubben, jfr. dog 5. 3 Kontingentets størrelse fastsættes af generalforsamlingen.

FORMÅL MEDLEMSKAB. 2 Enhver kan optages som medlem af klubben, jfr. dog 5. 3 Kontingentets størrelse fastsættes af generalforsamlingen. FORMÅL 1 Lindholm Badminton Klub, der er stiftet den 30. september 1949 og hjemmehørende i Aalborg kommune ser det som sit formål at fremme interessen for badminton og herunder at tilbyde kvalitet for

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat. Det følgende punkt forudsætter, at forslaget under punkt 2 vedtages.

Referat. Det følgende punkt forudsætter, at forslaget under punkt 2 vedtages. Politihistorisk Selskab Fælledvej 20 2200 København N Referat fra Politihistorisk Selskabs ekstraordinære generalforsamling onsdag den 14. november 2012 kl. 16.00 i Rigspolitiets kantine, Mitchellsgade

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde 1. Navn og hjemsted Lokalforeningens navn er DAF Roskildeafdelingen. Dens hjemsted er formandens adresse. 2. Formål Lokalforeningens

Læs mere

Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus

Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus Revideret: 3. november 2010 1 Foreningen Foreningen Student Association at the Department of Information

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Revideret 5. maj 2010 1 Foreningen Organisation for Digitalt Design studerende (ODDS) er en i alle henseender uafhængig,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2. Formål. Foreningens formål er at samle alle sportsinteresserede i en forening

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

4.3 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år mellem d. 1. februar og d. 15. marts.

4.3 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år mellem d. 1. februar og d. 15. marts. Kapitel 1. NAVN 1.1 Organisationens navn er Dansk Frisbee Sport Union (DFSU). Kapitel 2. FORMÅL 2.1 DFSU er en landsdækkende organisation, der har til formål at fremme frisbee-sporten i Danmark bl.a. ved

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT

V E D T Æ G T E R. for. Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT J.nr. 17013 Endelig udgave 01.11.2013 AC/ah V E D T Æ G T E R for Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT (F.M.B.A) (CVR.NR. 20905115) Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Nordisk

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

tat meddelelse J. nr

tat meddelelse J. nr tat meddelelse 15.01.01 J. nr. 0.4.3. Om: Standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger 2001 Indledning TAT s hovedbestyrelse godkendte i 1994 en ny standardvedtægt for lokalafdelinger, der udsendtes den 18.04.

Læs mere

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger: Grundejerforeningen Niverød Park Nord" indkalder herved til ordinær generalforsamling 2016 mandag den 2. maj 2016 kl. 19.30 på Nivå Skole Syd, lokale 19. Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vedtægt for Trans-Danmark Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægt for Trans-Danmark Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle På den ordinær generalforsamling lørdag den 27. marts 2010 i Trans-Danmark blev der vedtaget en ny vedtægt, der vises herunder. Vedtægt for Trans-Danmark Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING NAVN OG AFGRÆNSNING 1. Selskabets navn er Selskab for Evidensbaseret Coaching af Dansk Psykolog Forening. Stk. 2. Selskabet er oprettet i medfør af love

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 BESTYRELSESMØDE Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 Deltagere: Ikke mødt: Afbud: Referent: Mikkel Gundersen, Niels Kyhn, Steen Slot-Nielsen, Anette Svendsen, Lindis Mikkelsen Ingen Uffe Witt,

Læs mere

Vedtægter for H.U.F. - Håbefulde Unge Forfattere Vedtaget 04/06-2006 ved ordinær generalforsamling.

Vedtægter for H.U.F. - Håbefulde Unge Forfattere Vedtaget 04/06-2006 ved ordinær generalforsamling. Henvisning til for foreningen gældende andre vedtægter: Vedtægter for Skrivelyst Vedtægter for Arrangementsudvalget **Navn og formål** 1 Foreningens navn er HUF, hvilket står for: Håbefulde Unge Forfattere.

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21.

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. marts 2019 Dagsorden ifølge lovene: Indkaldelse til generalforsamling i Glostrup

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Logo er fra Pontoppidans danske atlas år 1763. - 1 -

Logo er fra Pontoppidans danske atlas år 1763. - 1 - ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Slægt & Aner ----------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS)

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne organisations

Læs mere

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER Den ordinære generalforsamling fandt sted lørdag den 23. november 2013 kl. 15.00 på KUA. Formand Jørgen Edl bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vedtægter for Pårørende til personer med Spiseforstyrrelse

Vedtægter for Pårørende til personer med Spiseforstyrrelse Vedtægter for Pårørende til personer med Spiseforstyrrelse Foreningens målgruppe er pårørende til personer med spiseforstyrrelse og selvskadende adfærd Vedtægterne er vedtaget på generalforsamling d. 5.4.

Læs mere

Yderligere forslag fra medlemmerne til behandling på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen afholdes.

Yderligere forslag fra medlemmerne til behandling på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen afholdes. 10. oktober 2010 Til foreningens medlemmer Indkaldelse til ordinær årlig generalforsamling Der indkaldes hermed til ordinær årlig generalforsamling iht. foreningens vedtægter: Tidspunkt: Mandag den 25.

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Vedtægter for S.A.S. Entertainment

Vedtægter for S.A.S. Entertainment 1 NAVN Foreningens navn er Stige Amatør Scene, Stige, Odense N, i daglig tale kaldet S.A.S Entertainment. Foreningen er stiftet den 12/10 1982 2 FORMÅL Foreningens formål er at samle teaterinteresserede

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD Ansøgning om optagelse i Muslimernes Fællesråd For at blive optaget i Muslimernes Fællesråd (MFR), skal den ansøgende forening aflevere ansøgningsskemaet i udfyldt stand sammen med en kopi af foreningens

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus 1: Foreningens navn: Foreningens navn er FSK Foreningen for Sebber Kulturhus. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet.

Læs mere

FAQ Sammenlægning mellem SSF og DIS-Danmark. Landsforeningen. Dato Del Nr. Spørgsmål? Svar.

FAQ Sammenlægning mellem SSF og DIS-Danmark. Landsforeningen. Dato Del Nr. Spørgsmål? Svar. FAQ Sammenlægning mellem SSF og DIS-Danmark. Landsforeningen Dato Del Nr. Spørgsmål? Svar. 5-11-2017 A 1 Hvem bestemmer om sammenlægningen skal finde sted? Det gør medlemmerne på SSFs årsmødet og DIS-

Læs mere

Museumsforeningen for Sydsjælland og Møn

Museumsforeningen for Sydsjælland og Møn Museumsforeningen for Sydsjælland og Møn Ordinær generalforsamling i Viemose forsamlingshus den 12. marts 2015 kl. 19. Dagsorden ifølge vedtægterne. Efter en herlig forloren skildpadde kl. 18 til de fremmødte

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Tak for sidst! Det var en rigtig god dag lad os får nogle flere af den slags. Dialogen er drøn vigtig, ikke kun mellem bibliotekarerne og BS, men også kollegaer imellem. Vi har alt for sjældent mulighed

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl

Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl. 11 13.45 Sted: Hovedbygningen, Aulaen, Ndr. Ringgade 4, 8000 Aarhus C Dagsorden: Velkommen 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Tlf: 4848 1895. Mobil 2147 4065 e-mail: bwjj@mail.dk Til bestyrelse, suppleanter,

Læs mere

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Odense kommune, i daglig tale Odense Konservative Vælgerforening (OKV). Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012.

Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012. Næstved, den 27. februar 2012. Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012. Brugerforeningen Stofa Næstved

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bød velkommen og læste formålsparagraffen. 02 Valg af ordstyrer Henrik R

Læs mere

tat meddelelse

tat meddelelse tat meddelelse 18.04.1994 J. nr. 0.4.3..Erstatter: Om: Ny standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger. Indledning TAT s hovedbestyrelse har i efteråret 1993 og foråret 1994 foretaget en gennemgang af standardvedtægten

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Referat af møde d. 12/4 2011

Referat af møde d. 12/4 2011 Referat af møde d. 12/4 2011 Til stede Monica, Bestyrelsen Mariehønen Ditte, Bestyrelsen Mariahjemmet Louise, Bestyrelsen Knasten/Stauninggården Jeanette, Bestyrelsen Abildvænget Lea, Bestyrelsen Mariahjemmet

Læs mere