Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d"

Transkript

1 Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen (side 4 ) b. Feriehytten (side 7 ) 3. Arbejdsplan for tilkommende tid 4. Fremlæggelse af årsregnskab til godkendelse a. Tegnsprogsforeningen (side ) b. Feriehytten (side ) 5. Behandling af forslag fra bestyrelsen og medlemmerne 6. Kontingenter 7. Valg af bestyrelse: a. Formand Inger Nørgaard Christensen (på valg) b. Sekretær Gitte K. Jensen (ikke på valg) c. Kasserer Karl Erik Christensen (på valg) d. 2 repr. Helle Nørklit (ønskes ikke genvalg) Ole Sørensen (ikke på valg) Samt 2 suppl. Anette E. Pedersen (på valg) Lars Vestergaard (på valg) 8. a. Valg af administrator til Feriehytten: Henrik O. Chr. (på valg) b. Valg af vedligeholdelsesleder til Feriehytten: Kurt Als (ikke på valg) c. Valg af rengøringsleder til Feriehytten: Kirsten Als (på valg) d. Best. udpeger til Feriehytten efter generalforsamlingen. 9. Valg af revisorer:1 revisor Jørn Bergmann (på valg) 1 revisorsuppleant: Brian Jørgensen (på valg)

2 Rigtigt Hjertelig velkommen, dejligt at se mange gerne vil komme her i dag. Lige praktiske information, der mangler 6 personer, de er nok på vej. Havde snakket med dirigent, at der måske kaffepause ca. kl. 14:00, det styrer han. Afhængig af om i snakker meget, eller er stille, håber i snakker meget. Smiler. Havde aftalt med Anette, som er kaffemor, at Erik Lundager er på vej i det han er til mødet. Og andre er nok på vej med bussen, måske. Man havde spurgt andre om at være dirigent, mange kunne ikke, så kom jeg til Klaus Huse, og han kom jo til Aalborg ind i mellem, det kunne han godt. Dirigent: Tak for valget af mig som dirigent, man kan vælge at skifte dirigent ud, bare i så er klar over det. Vedtægter er det samme, man må gerne afbryde og få det uddybet, hvis der er behov for det. Tjekker lige vedtægter, har man modtaget invitation til GF inden d. 1. april. Undskyld 1.marts. Har man sendt ud til alle medlemmer og lavet opslaget her på gangen.?? Ja. Man havde fulgt vedtægter, som vi sender ud, sådan at det er det samme. Hvis man ikke forstår nogle punkter i vedtægter, må man gerne spørge ind til mig og få det uddybet. 1. a. Er på plads og tak igen for i valgte mig som dirigent. 1. b. Valg af sekretæren, mange pegede hen på Gitte K. Jensen og ser hen til Formand Inger. Kan se at mange peger på Gitte som referent, faktisk, så var det ikke mening, Og jeg havde spurgt andre udefra, både i Fredericia og Aarhus det var umuligt at få nogle ind. Idet Aarhus og Fredericia Tegnsprogsforening også har generalforsamling i dag, så der en del sammenstød, sådan er det. Havde endda spurgt ind til andre her i Aalborg, og flere kan ikke og jeg ser gerne at man kun er med i generalforsamling og ikke som sekretæren. Så spurgte jeg Gitte bedende hænder. Gitte tog imod opgaven med krav om at der er kamera sat op. 1. a: Dirigent: Klaus Huse b: Referent: Gitte K. Jensen c: Bisidder: Anni L. Christensen d: Stemmetæller: Mogens Thomsen, Kurt Als

3 2. a, Aalborg tegnsprogs forening: Jeg håber, i alle har gennemlæst årsberetning. Jeg vil gerne starte med. Vi havde mistet et medlem sidste år, Erik Præstegård, han sad i bestyrelsen fra Han har siddet mange år i bestyrelsen, med pause i mellem. Han havde et stort hjerte, som banker for Aalborg Tegnsprogsforening. Han holdt meget af sociale liv og fester og ikke mindst mange arrangementer, foredrag. Ingen af os glemmer ham. Vil i være sød at rejse jer. Æret være hans minde, et minut stilhed til. Tak. Jeg vil også tilføje, lidt pinligt. Vil også byde velkommen til æresmedlemmernes koner: Krystyna Præstegård og Kristiane Jensen. Årsberetning for 2017, håber i har læst. I løbet af 2017, var der nyt arrangement, som hedder kontinueret aften, hvor man kan selv være med til at være i for skellige udvalg. Som f.eks. kan være festudvalg, banko aften, kaffemor. Til gengæld havde vi frivillige fest, her i tirsdags, jeg inviterede 21, og 3 meldte afbrud pga. sygdom, Karl Erik betalte med Dankort. Hvis ingen hjalp os, var vi nok haltet bagefter. Så vi tager jeres hjælp med kyshånd. Vi havde haft kortspil, sommerfest. Foredragsholder: Vi havde 2 søde herrer: Den ene er Mads og Tegnsprogsordbog, den anden er Emilo om transkønnet så spændende. Lagkage konkurrence, hele 4 lagkager. Vinder var, jeg blev godt nok overrasket over hr. Als. Så god var lagkagen. Vision er mit stort hjertebarn, jeg havde snakket om det 3-4 år tilbage. Til sidst måtte jeg smøge ærmerne op og tage mig sammen til at komme i gang, og jeg startede i april måned i 2017og folk skulle hjem og tænke over det, og mødes så igen i juni og så blev der oprettet en arbejdsgruppe, og i oktober havde vi lavet 4 skabeloner, for fremtiden. Og vi havde møde igen i januar, det er spændende og får gang i fremtiden. Julefrokost - Der var vi 40 personer, rigtigt hyggeligt, vildt at vi var så mange. Pakkespil - der var vi også mange og en god succes. Døves Jul - Stort tak til dem som solgte: Niklas Eriksen, Kirsten og Kurt Als og Anni Lange, fordi de gav alle pengene videre til feriehyttens 60 års jubilæum. Og jeg havde inviteret dem med til frivillige fest, så er mit samvittighed lidt lettet.

4 Mogens Thomsen, det var positiv at der var mange der var med til julefrokost, nok fordi vores juletræsfest var lukket, er nok årsag. Tak, det er jeg glad for at høre. Vi bestyrelses havde informeret flere gange i god tid og ikke en eneste havde brokket sig, eller spurgt ind til hvorfor, eller spørger ind til den juletræsfest. Ikke en eneste gang, nul. Om det var årsag til julefrokost succes, ved jeg ikke, det var også pga. ressourcer. Dirigent: Vi var mange dengang på Aalborgskolen, hvor der strømede folk ind fra Aalborg Døveforening, Døve menighedsråd, Aalborgskolen og Bonaventura var de 4 grupper som samarbejde for børnene kan få fornøjelse at komme til juletræsfest. Det ene gik ud efter anden. Og vi flyttede foreningen fra Aalborgskolen til Grønland Torv, hvor vi er i dag. Årsberetning er godkendt. 2. b, Feriehytten: Henrik O. Chr.: 2017 var fantaktisk et år og tjente kr. og jeg var meget stolt. Så dejligt med en god indtjening. I fjor havde hele Hytten fået malet udvendige. Gælden er faldet meget. Tak for pengene for salget af Døves Jul. Anni: Tomme flasker i kassebeholder, er jo en flot hjælp. Årsberetning er godkendt 3. Arbejdsplan: Vision fortsætter lidt endnu, vi havde besøgt alle enkelte klubber, og bad hver enkelte klubber diskutere om ideen. Og det samme er det med vedtægter. Døves Kultur dage i 2019 omkring 3. lørdag i september, Lars Knudsen var på besøg her d. 7. marts og spurgte om Aalborg Tegnsprogs forening vil stå for Døves Kultur dage denne gang, fordi castberggård vil også arrangere dette og Lars synes at Døveforeninger/Tegnsprogsforeninger skal have lov til at sige til, eller fra først. Først blev jeg forskrækket, hvornår var det sidste gang? var det Vi finder ud af den da vi skal have en kontinueret dag, i skal hjælpe mig, jeg skal ikke stå alene. Dirigent:

5 Både Tegnsprogsforening og DDL tænker også i det baner, idet sidste år lukkede Nordsjællands Døveforening og sydhavsøerne er også få medlemmer tilbage, lukker nok på et tidspunkt. 4. a. Regnskabet: Richardt: Døves Jul 2016 fik pengene og ingen i 2017.?? Karl Erik: Det er fordi feriehytten fik pengene i 2017 og ikke ATF. Brian: Konto 3+ Står for hvad.?? Karl Erik: Jeg følger Revisor har selv underskrevet det på. Henrik O.: Faktisk er det fra banken der har valgt at gøre på det måde, det har ikke noget at gøre med Karl Erik. Regnskabet er godkendt. 4. b feriehytten Henrik O.: 2016 var gælden på kr. og nu i år står der nul, fordi jeg har fået oprettet et privat lån som er nu på kr. Regnskabet er godkendt- 5. Vi blev enige i bestyrelses om at vente med at rette vedtægter til, det er fordi vi nu er i gang med Vision og til det tid, skal der rettes alligevel. Vi plejer at sende både årsberetning, regnskabet og vedtægter. Og vi har den fornemmelse at der ikke er mange der læser det, det er jo dyrt at lave mange kopier. 6. Kontingent: Det samme som det plejer, ingen ændring. Det var billigt, for 1866 er på 600 kr. 7. Bestyrelsen a. Kirsten Andreasen synes at Inger har gjort et godt arbejde og gør det rigtigt, hun skal blive Richardt: Hun har en god erfaring med det, det samme med Vision. Klapsalver: Hun fortsætter b. Gitte sidder til næste år. c. Richardt synes, at Richardt skal fortsætte. Mogens, det står på valg og ikke stopper?? Dirigent: Hvis man vidste på forhånd at, han vil stoppe, så står det der.

6 Faruk: Man kunne forbedrede ved at spørge et par andre personer, som måske kunne være interesseret. Idet det er ikke så nemt at finde en kasserer, det ved jeg af erfaring. Per: Måske prøve Ole. S. Sørensen. Richardt: Synes at Karl Erik er det bedste. Dirigent: Man får ikke bare kassen, den gamle følger med i et stykke tid. Anne Marie: Du er så god, du må gerne fortsætte bare et år mere. Kirsten Als: Håber at du bliver der frem til vision er kommet plads. Inger: Godt klar over han vil stoppe efter 14 år. Når Vision blev gennemført, så bliver regnskabet også større, måske er det bedst med to. En regnskabsfører og en kasserer. Dirigent: Det er det samme med DDL, de tænker også måske en kassere Karl Erik siger Okay til at fortsætte. d. Dirigent: Helle vil gerne stoppe. Forslag til kandidater/stiller sig selv op til bestyrelsen. Niklas, Anni, Brian, Rasmus, Henrik O, Ulla. Dirigent: Synes at de skal fortælle hvorfor de gerne vil stille op. Henrik O.: Jeg har været i bestyrelses for 2 år siden, samarbejde med ATF og fordel at jeg også er med i Vision. Anni lange.: Havde haft pause, vil gerne igen, da jeg jo tit hjælper til. Ulla: Havde haft foreningsliv for mange år siden, synes det kunne være sjov at komme i gang igen. Niklas: Jeg vil gerne være med at opfodre flere unge ind, har mod på at prøve noget nyt. Antal medlemmer: 40 Gæster: 1 Valg af stemmetæller: Anni lange blev valgt ind. Suppl.: Anette E. Pedersen og Lars R. Vestergaard 8. a feriehyttens bestyrelse a. Henrik O. Christensen. b. Kurt Als næste år. c. Kirtsen Als d. ATF bestyrelse udpeger til førstkommende møde.

7 9. Revisor: Jørn Bergmann Revisor suppl.: Brian Jørgensen Starter kl. 13:01 og Slutter kl. 15:20 Referent: Gitte K. Jensen Dirigent: Klaus Huse

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet d. 10. oktober 1911 CVR Aalborg SØ

Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet d. 10. oktober 1911 CVR Aalborg SØ Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet d. 10. oktober 1911 CVR 33236387 Grønlands Torv 14, 1 @ : mail@aalborgdeaf.dk 9210 Aalborg SØ www.aalborgdeaf.dk Referatet af Generalforsamling Lørdag d. 22. marts 2014

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 17. marts 2018 kl. 13.

Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 17. marts 2018 kl. 13. Aalborg Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober 1911. Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 17. marts 2018 kl. 13.00 Program Årsberetninger og årsregnskaber Aalborg

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16. marts 2019 kl. 13.

Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16. marts 2019 kl. 13. Aalborg Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober 1911. Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16. marts 2019 kl. 13.00 Program Årsberetninger og årsregnskaber Aalborg

Læs mere

Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018

Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018 Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018 Daniel Vest byder alle sammen velkommen til Generalforsamling, dejligt at se en del, er kommet. Idet der plejer at være

Læs mere

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017 Aarhus Døveforening Generalforsamling d. 18. marts 2017 53 stemmeberettede medlemmer og 11 gæster Hovedbestyrelsen for 2016/2017 Forkvinde: Brit Holm Andersen. Kasserer: Gert Johnsen. 1. repræsentant:

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Generalforsamling Lørdag d 21 marts 2015 på Folkestedet Kl 13. Døveforening er åbne kl 12.00

Generalforsamling Lørdag d 21 marts 2015 på Folkestedet Kl 13. Døveforening er åbne kl 12.00 Generalforsamling Århus Døveforening indkalder til den ordinær generalforsamling Lørdag d 21 marts 2015 på Folkestedet Kl 13. Døveforening er åbne kl 12.00 Med følgende dagorden: 1) Valg af dirigent 2)

Læs mere

Generalforsamling. Aarhus døveforening indkalder til den ordinær generalforsamling. Start kl 13.00 og dør åbner kl 12.00

Generalforsamling. Aarhus døveforening indkalder til den ordinær generalforsamling. Start kl 13.00 og dør åbner kl 12.00 Generalforsamling Aarhus døveforening indkalder til den ordinær generalforsamling. Lørdag den 22 marts 2014 på Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 C Med følgende dagorden: Start kl 13.00 og dør åbner

Læs mere

Tegnbuens generalforsamling

Tegnbuens generalforsamling Tegnbuens generalforsamling Lørdag d. 14. april 2018 Tegnbuens formand, Mads Jonathan Pedersen byder alle velkommen og åbner generalforsamlingen. Han fortæller at 2 repræsentanter fra Danske Døves Landsforbundets

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016.

Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016. Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016. 1. Valg af a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Tine Vest

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18)

Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18) 179172Z0 1.6 W/0850171- FREDERICIAKOMMUNE Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde i Fredericia Kommune (Lov om Social Service 18) Ansøgningen sendes til: Fredericia Kommune Socialudvalget Rådhuset,

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat Ordinær Generalforsamling d. 25.04.-2018 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Annalise Amstrup 9 U x Anne-Mette Jensen 9 N - Anni Brown & Jørn

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

August - September 2013

August - September 2013 August - September 2013 Forhaven på Lyngparken har fået en ansigtsløftning Aktiviteter på Lyngparken i August måned Onsdag, den 7. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 Torsdag, den 8. kl. 10.10 Gudstjeneste ved Morten

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Brian bød forsamlingen velkommen, hvorefter vi startede med dagsordenen ifølge

Læs mere

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling.

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling. REFERAT AF GENERALFORSAMLING 16.MARTS 2014 I DEN DANSKE KLUB Formanden Mónica Riemann bød velkommen. 1. Valg af dirigent! Carl Flemming Jacobsen blev valgt han gennemgik dagsordenen, punkt 6 blev ændret,

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved 1 TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved INFORMATION OM / RUNDVISNING PÅ SENIOR VÆRKSTEDET SAMT UNDERHOLDNING AF SENIORKORET Seniorværkstedet i Næstved

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2016

Referat fra generalforsamling 2016 Referat fra generalforsamling 2016 Formand Steen Fischer byder velkommen. Beder forsamlingen holde et minuts stilhed for Erik Jepsen, som vi mistede først på året. 1. Valg af dirigent. Som blev Frank Rasmussen.

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012 Agenda 2012 0) Velkommen v/ Jyske Bank Velkommen v/ Formanden 2) Valg af Dirigent + Referent 3) Formandens beretning 4) Regnskab til godkendelse 5)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Tirsdag den 20/11-2012 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: 18:30 21:30 Mødetype: Bestyrelsesmøde nr. 02 Fortæring: KLC Ordstyrer: LBC Kvaje slik:? Referent: KLC Deltagere:

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Referat af Generalforsamling Fredag den 12. februar kl. 17.00 i rytterstuen på Nordjysk Ridecenter. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Velkomst Lars byder velkommen 2. Valg af dirigent Hans Hovmøller blev

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30 I kantinen på Magleblikskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Christian Brolle Sørensen blev foreslået som dirigent

Læs mere

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri.

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri. TJERNESKUDDET EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Er det en supernova? ØAA-medlemmer ude i det fri. December 2006 ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Ole Rømer Observatoriet Observatorievejen 8000 Århus www.oeaa.dk

Læs mere

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Formanden bød alle fremmødte velkommen og generalforsamlingen startede. 1. Valg af dirigent Ulla Buhl der var udvalgt til

Læs mere

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE EUDY-Dato: 31/3-2019 Tid og sted: 11:00-16:00 på Brohusgade 17 Ordstyrer: Henrik M. Hørlyck (HH) Referent: Michael Steenberg (MS) Til stede: Victoria Larsen (VL), Mads Jensen (MJ), Mads Jensen (MJ) og

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af LadyLikes generalforsamling Lørdag den 25. april 2015 kl. 12.15 14.53

Referat af LadyLikes generalforsamling Lørdag den 25. april 2015 kl. 12.15 14.53 Referat af LadyLikes generalforsamling Lørdag den 25. april 2015 kl. 12.15 14.53 A. Valg af dirigent Valget af dirigent er Coilin Boylan Jeritslev. Karoline Kjærskov er bisidder. B. Valg af referent(er)

Læs mere

I forbindelse med julefrokosten afholder vi tillige generalforsamling, følgende er dagsorden:

I forbindelse med julefrokosten afholder vi tillige generalforsamling, følgende er dagsorden: Årsrapport 2008 Ærede brødre! Det er mig en fornøjelse at skrive dette julebrev, ho ho ho. Så er året snart gået. Logen har på bedste vis manifesteret sig ved sjove, vigtige, gakkede og fornøjelige aktiviteter.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 3. November 2015 Mødested: Klublokale Tidspunkt: Kl. 18:15 22:00 (mødes kl. 18:00) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: DV Tegnstyrer: KLC

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken Generalforsamling 2013 Brødeskovparken 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning for 2012 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab med status til godkendelse

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere