Mediegrafiker Dan Klessen Grafik og billedbehandling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mediegrafiker Dan Klessen 2011. Grafik og billedbehandling"

Transkript

1 Grafik og billedbehandling

2 Grafik og billedbehandling I denne opgave inden for billedredigering, viser jeg før og efter billede, hvilke værktøjer jeg har brugt og hvad billedet skal bruges til. Billedet skal bruges til en kampange, som firmaet SUMOpix har igangsat. Jeg har fundet logoer på udvalgte firmaer og skal derefter sætte logoet på flyet, så det mest muligt ligner at det sidder der i virkeligheden. Billedet bliver derefter printet på et lærred og sendt ud til det pågældende firma, og vi håber så at de skal få lyst til at købe nogle lærredsbilleder. Jeg ændre Image Size for at bestemme billedets størrelse. Derefter Canvas Size for at give billedet en hvid kant som skal bukkes rundt om en billedramme efter print.

3 Grafik og billedbehandling Jeg måler 4 cm ind fra kanten, så billedet bliver bukket med rundt efter print. Her bruger jeg Line Tool til at tagne hvor billedet skal bugges fra. 2 cm af billedet kommer med om på rammens sider. Jeg sætter SUMOpix logo ind i bunden af billedet. Jeg dropper en eps fil af Targit firma logo og bruger værktøjerne: Transform, warp, multiply og opacity for at få et realistisk look af at logoet sidder på flyet. Med Pen Tool har jeg fritlagt halen og lavet en selection, copy paste min selection på samme sted. Nu kan jeg bruge Hue Saturation (colorize) til at ændre farven, uden at det er en gennemtrækkende farve.

4 Grafik og billedbehandling Med Hue Saturation styre jeg farven på flyets bagerste vinge, for at lave en sammenhæng mellem logoets farve og resten af flyet. Her ses alle mine lag fra Photoshop.

5 Grafik og billedbehandling Her ses billedet i de 3 hoved processer. Fra original, computer-fil og færdig print.

6 Grafisk design

7 Grafisk design Ny hjemmesiden til Mobildiskotek ijockeys. Der skal helt nyt design og udtryk i både logo og hjemmeside. Denne del af porfoliet indeholder kun design af hjemmesiden. Jeg tegner baggrunden på siden med Rectangle Tool. Dette værktøj bruger jeg også til at lave andre felter på siden. TIl at danne ramme om hvor siden indhold skal være når den er færdig. Hjemmesiden skal updateres med nyt design, da den tidligere kort sagt ikke fungerede optimalt. Der er krav om overskuelighed, hurtig og nyttig information samt fedt design. Størrelsen er: 1200x1600 px. Med Line Tool tegner jeg streger i headeren af hjemmesiden. De skal bruges til at vise brugeren hvor på siden de befinder sig.

8 Grafisk design Jeg har tegnet nogle ikoner i Illustrator som jeg ønsker at bruge til links på side, for at linke til andre sider. Med Bleeding option - Gradient ændre jeg en smule på baggrundens farve. Fra hvid i bunden til mere grå i toppen. Med Bleeding option - Drop shadow option smider jeg en skygge på mine link ikoner, for at det skal lige at den øverste er klistret oven på den anden.

9 Grafisk design Jeg har også nogle billeder som skal bruges til et slideshow på forsiden. Personligt synes jeg det er en fed måde at blive præsenteret på, for hvad man har klikket sig ind på. Jeg skriver min tekst ind på forsiden med Type Tool. Teksten kan derefter ændre via Dreamweaver. Jeg bruger Crop Tool til at beskærre forside billedet i det rigtige størrelse og med 72 dpi.

10 Grafisk design Her ses alle mine lag. Her er et screenshot af hvordan ijockeys hjemmeside så ud inden redesignet.

11 Grafisk design Her ses først et billede af den færdige fil fra Photoshop. Der er sket ændringer fra Photoshop til det online websted, da nogle elementer har været nødsaget til at blive modificeret en smule, for at få det bedste resultat til sidst.

12 Grafisk design

13 Grafisk design Ny hjemmesiden til Mobildiskotek ijockeys. Der skal helt nyt design og udtryk i både logo og hjemmeside. Denne del af porfoliet indeholder kun design af hjemmesiden. Jeg tegner baggrunden på siden med Rectangle Tool. Dette værktøj bruger jeg også til at lave andre felter på siden. TIl at danne ramme om hvor siden indhold skal være når den er færdig. Hjemmesiden skal updateres med nyt design, da den tidligere kort sagt ikke fungerede optimalt. Der er krav om overskuelighed, hurtig og nyttig information samt fedt design. Størrelsen er: 1200x1600 px. Med Line Tool tegner jeg streger i headeren af hjemmesiden. De skal bruges til at vise brugeren hvor på siden de befinder sig.

14 Grafisk design Jeg har tegnet nogle ikoner i Illustrator som jeg ønsker at bruge til links på side, for at linke til andre sider. Med Bleeding option - Gradient ændre jeg en smule på baggrundens farve. Fra hvid i bunden til mere grå i toppen. Med Bleeding option - Drop shadow option smider jeg en skygge på mine link ikoner, for at det skal lige at den øverste er klistret oven på den anden.

15 Grafisk design Jeg har også nogle billeder som skal bruges til et slideshow på forsiden. Personligt synes jeg det er en fed måde at blive præsenteret på, for hvad man har klikket sig ind på. Jeg skriver min tekst ind på forsiden med Type Tool. Teksten kan derefter ændre via Dreamweaver. Jeg bruger Crop Tool til at beskærre forside billedet i det rigtige størrelse og med 72 dpi.

16 Grafisk design Her ses alle mine lag. Her er et screenshot af hvordan ijockeys hjemmeside så ud inden redesignet.

17 Grafisk design Her ses først et billede af den færdige fil fra Photoshop. Der er sket ændringer fra Photoshop til det online websted, da nogle elementer har været nødsaget til at blive modificeret en smule, for at få det bedste resultat til sidst.

18 Grafisk design Her ses et screenshot af den færdige hjemmeside online. Jeg er meget tilfreds med resultatet og det er kunden også.

19 Grafisk produktion og workflow I P ASSISTANCE

20 Grafisk produktion og workflow I P ASSISTANCE

21 Grafisk produktion og workflow I P ASSISTANCE

22

23 Logo Illustration Illustrationen skal fremstå som en åben bog. Bog-illustrationen skal gøre målgruppen opmærksom på, at Dit firma kan hjælpe dem med at få styr på deres bogføring og andet papirarbejde. Farve De blå farver skal symbolisere professionalitet og tryghed. Farven er ikke for kraftig men stadig iøjefaldende. Font Fonten er (Eurostile-Roman-DTC). Den har en meget elegant og eksklusiv form. Mellemstregen i bogstavet A er fjernet, for at gøre det enkelt at se på i det samlede billede. Der er også et mellemrum mellem I og P

24 Hjemmeside - Forside

25 Hjemmeside - Underside

26 Hjemmeside - Forside Infobox på forsiden som kan indeholde kort fakta om I P ASSISTANCE. Det er muligt at udskifte teksten til andet ønske. Billede af dig, for at præsentere de besøgende på siden. Knapper med link til evt. Facebook-side eller online-blog. Indsatte papirclips for at gøre siden en smule mere aflappet.

27 Hjemmeside - Underside Infobox på undersiden som kan indeholde anden information. Evt. mere personlig information plus billede. Spalter med udskiftelig tekst og billeder.

28 Typografi og ombrydning Julekort

29 Typografi og ombrydning Julekort

30 Mediegrafiker uddannelsen - Dan Klessen 2011 Typografi og ombrydning Danske Kloakmestre julekort: Danske Kloakmestre skal have lavet et julekort som skal sendes til deres medlemmer rundt i Danmark. Julekortet skal bruges til at takke de forskellige andre kloakmestre rundt i danmark som er medlem af foreningen Danske Kloakmestre. Der takkes for et godt år og godt samarbejde. Ide: Fonten på forsiden, teksten inden i og bagerst i toppen, er Brush Script Std. Den har nogle hyggelige rundinger og passer godt til stemningen med julen. Skriften inden i har en Paragraphstyle med Brush Script Std 11pt på 16pt. Grundet den store linieafstand er at skriften fylder meget i forhold til dens størrelse. Fonten på bagsiden af kortet ved kloakmestrene er Candara Bold 7pt på 9pt. Navnene på kloakmestrene er tydeliggjort med en blå farve. Skriften er meget lille, men da kortet er A5 er det den bedste løsning at få det til at passe på arket. Kvalitetsvurdering: Et hyggeligt julekort til foreningens medlemmer. Sjovt sat op og sjov ide med at medlemmer har fået huer på. Skriften inden i kan godt være en anelse svær at læse, men efter korrektur hos kunden blev dette godkendt. Kortet er blevet trykt hos PrinfoHobro.

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE 3D-mapping af design til sengelinned Gaveæske med billede af sengelinned Plakat med gaveæske Udstilling af gaveæske og plakat i butik

Læs mere

Dokumentation. Grafik & Billedbehandling

Dokumentation. Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for Dansk Folkehjælp, hvor jeg vil sætte fokus på de hjemløse i den kolde tid, formålet er at indsamle

Læs mere

GRAFIK BILLED- BEHANDLING &2. HOVEDFORLØB

GRAFIK BILLED- BEHANDLING &2. HOVEDFORLØB GRAFIK BILLED- BEHANDLING &2. HOVEDFORLØB Opgaven I Grafik & Billedbehandling har jeg valgt at vise, hvordan jeg arbejder med forskellige værktøjer i forbindelse med grafik i Illustrator og billedbehandling

Læs mere

Grafik- & billedbehandling

Grafik- & billedbehandling Grafik- & billedbehandling Opgaven Opgaven er fiktiv. Med Stop global warming plakaten sættes der focus på miljø. Denne plakat kommer ud til en bred vifte af befolkningen, da det vedrøre os alle. Budskabet

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDE REDIGERING AF BILLEDE TIL MAGASINFORSIDE

GRAFIK OG BILLEDE REDIGERING AF BILLEDE TIL MAGASINFORSIDE GRAFIK OG BILLEDE REDIGERING AF BILLEDE TIL MAGASINFORSIDE DOKUMENTATION OPGAVEBESKRIVELSE Dette er en fiktiv opgave, lavet i min fritid. Jeg fik til opgave at redigere et billede, som skulle bruges til

Læs mere

GRAFIK & BILLEDE. Grafisk Design Grafik & Billede Typografi & Ombrydning Grafisk Workflow. 2015 Sine Schrøder Christensen KIRK & HOLM Skoleophold H3

GRAFIK & BILLEDE. Grafisk Design Grafik & Billede Typografi & Ombrydning Grafisk Workflow. 2015 Sine Schrøder Christensen KIRK & HOLM Skoleophold H3 GRAFIK & BILLEDE 28/53 2015 Sine Schrøder Christensen KIRK & HOLM Skoleophold H3 Grafisk Design Grafik & Billede Typografi & Ombrydning Grafisk Workflow GRAFIK & BILLEDE Opgaven Dette er en fiktiv plakatopgave.

Læs mere

DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB

DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB GRAFISK DESIGN Design af tørklæde til sportsklub. Skal bruges som reklame og salg til klubbbens medlemmer og fans. Design Rentegning af logo Grafik Klargørin af grafik til

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Opgave Lave en online ad til Mercedes-Benz, som skal vises på deres hjemmeside sammen med information. Billederne skal også passe ind i det design som de bruger på deres hjemmeside.

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDE PORTFOLIO DAN KLESSEN BOOSTING BUSINESS MEDIEGRAFIKER SVENDEPRØVE

GRAFIK OG BILLEDE PORTFOLIO DAN KLESSEN BOOSTING BUSINESS MEDIEGRAFIKER SVENDEPRØVE GRAFIK OG BILLEDE PORTFOLIO DAN KLESSEN BOOSTING BUSINESS MEDIEGRAFIKER SVENDEPRØVE PORTFOLIO DAN KLESSEN BOOSTING BUSINESS MEDIEGRAFIKER SVENDEPRØVE 04 INDHOLDSFORTEGNELSE Dokumentation 05 Clone Tool

Læs mere

GRAFIK & BILLEDER GRAFIK & BILLEDER

GRAFIK & BILLEDER GRAFIK & BILLEDER GRAFIK & BILLEDER GRAFIK & BILLEDER GRAFIK GRAFISK & BILLEDER DESIGN Programmer Under produktionen af mit magasin, har jeg gjort brug af adobes forskellige programmer, primært Photoshop og InDesign, men

Læs mere

Typografi & Ombrydning. Grafisk Design. Portfolio. Hovedforløb 1. Grafisk Design. Grafik & Billeder. Stine Keller.

Typografi & Ombrydning. Grafisk Design. Portfolio. Hovedforløb 1. Grafisk Design. Grafik & Billeder. Stine Keller. Typografi & Ombrydning Portfolio Grafisk Workflow Grafik & Billeder OPGAVEBESKRIVELSE I forbindelse med opførsel af en ny hjemmeside, ønsker fåravleren Anders Højen (min kæreste) en ny design linje til

Læs mere

brugte billeder Baggrund Ølflaske Træbord øletiket Isterninger

brugte billeder Baggrund Ølflaske Træbord øletiket Isterninger ideudvikling Jeg har valgt at bruge kulturbegivenheden Aarhus Festuge, som udgangspunktet i min svendeprøve. Jeg vil redesigne deres marketingsmateriale såsom logo, magasin, plakater m.m. Derudover vil

Læs mere

Billed fra lurzer s archive

Billed fra lurzer s archive GRAFIK OG BILLED Billed fra lurzer s archive Steffen S. jensen 1 Grafik og billed Færdig billed Steffen S. jensen 2 Grafik og billed Dokumentation Puppeteer Detaljer Opgaven Opgaven var inspiration af

Læs mere

04 Grafik & Billedbehandling

04 Grafik & Billedbehandling Portfolio Mediegrafiker 1. hovedforløb 2015 Claus K. Hertz www.ckh.dk claus.hertz@gmail.com 04 Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Sol, forår og røde faner Opgaven At tegne og optrykke

Læs mere

Grafik & billedbehandling. EDC Åløkken, Vinduesfolie

Grafik & billedbehandling. EDC Åløkken, Vinduesfolie Grafik & billedbehandling EDC Åløkken, Vinduesfolie KUNDE EDC ÅLØKKEN Opgave: Design af vinduesfolier Opgaven indeholder: Design manual Illustrator Stregtegning Masker i illustrator Optimering af billeder

Læs mere

GRAFIK & Billedbehandling AF JULIA FRANDSEN DOKUMENTATION Jeg har valgt at slå typografi og grafik billedbehandling sammen. Her beskriver jeg alt hvad jeg har redigeret i billederne. Billederne har

Læs mere

Hovedforløb 1 Grafik & Billeder Stine Keller

Hovedforløb 1 Grafik & Billeder Stine Keller Typografi & Ombrydning Portfolio Grafisk Design Grafik & Billeder Grafisk Workflow Grafik & Billeder OPGAVEBESKRIVELSE Opgaven går ud på at producere en sammenkopiering af forskellige elementer til en

Læs mere

Grafik & Billede Lasse Kühnel fra low res til storformatsprint

Grafik & Billede Lasse Kühnel fra low res til storformatsprint Lasse Kühnel fra low res til storformatsprint Opgave: Kunden til denne opgave ville give sin kammerat en plakat i fødselsdagsgave. Plakaten skal laves i B2 format (50x70 cm). Motivet på plakaten skulle

Læs mere

REDEGØRELSE OPGAVEN ARBEJDSPROCESSEN KVALITETSVURDERING MÅLGRUPPE VÆRKTØJ - PHOTOSHOP PROGRAMVALG VÆRKTØJ - ILLUSTRATOR

REDEGØRELSE OPGAVEN ARBEJDSPROCESSEN KVALITETSVURDERING MÅLGRUPPE VÆRKTØJ - PHOTOSHOP PROGRAMVALG VÆRKTØJ - ILLUSTRATOR GRAFIK BILLEDEOG REDEGØRELSE OPGAVEN Jeg har valgt at lave et fiktivt brand til mineral vand, hvor jeg har brugt en standard 0,5L flaske som udgangspunkt hvor jeg har fotograferet og billedebehandlet

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING. Billedbehandling og samkopieringsopgave for en bryllupsfotograf. Design af mønster til bryllupstakkekort.

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING. Billedbehandling og samkopieringsopgave for en bryllupsfotograf. Design af mønster til bryllupstakkekort. GRAFIK & BILLEDBEHANDLING Billedbehandling og samkopieringsopgave for en bryllupsfotograf. Design af mønster til bryllupstakkekort. OPGAVEBESKRIVELSE En bryllupsfotograf kontaktede mig privat med en sammenkopieringsopgave.

Læs mere

Grafik & billedbehandling

Grafik & billedbehandling Grafik & billedbehandling MERETHE BRUUN TECHEN SVENDEPRØVE 2016 INDHOLDFORTEGNELSE OPGAVEBESKRIVELSE... SIDE 04 MÅLGRUPPE... SIDE 04 KUNDEKRAV... SIDE 04 SPECIFIKATIONER... SIDE 04 BRUGTE TEKNIKKER...

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafik og billedbehandling Grafik og billedbehandling l 17 Grafik og billedbehandling l 18 Annonce for Euroman 255x298 mm + 5 mm

Læs mere

Appendiks til Grafisk design side 159

Appendiks til Grafisk design side 159 Appendiks til Grafisk design side 159 Appendiks 159/2 Negativ antikva Grotesk er bedre til negativ gengivelse end antikva, men i brochuren på side 159 i bogen er Berling anvendt. Berling anvendes til alle

Læs mere

Opgaven. Redegørelse. Programvalg. Kvalitetsvurdering. Arbejdsprocessen

Opgaven. Redegørelse. Programvalg. Kvalitetsvurdering. Arbejdsprocessen Opgaven Vektorgrafik / Illustration Der skal laves en emballage, indpakningspapir og en folder til en eksklusiv økologisk chokolade. Afsenderen er Chokoladefabrikken A/S, Skovbakkevej 15, 9320 Hjallerup.

Læs mere

GRAFIK & BILLEDETBEHANDLING Kunde / Pierre Beauvais Opgave / Annonce (fiktiv) Farve / RGB Programmer / Photoshop, InDesign

GRAFIK & BILLEDETBEHANDLING Kunde / Pierre Beauvais Opgave / Annonce (fiktiv) Farve / RGB Programmer / Photoshop, InDesign 1 GRAFIK & BILLEDETBEHANDLING Kunde / Pierre Beauvais Opgave / Annonce (fiktiv) Farve / RGB Programmer / Photoshop, InDesign Beskrivelse Pierre Beauvais skal have en annonce på deres nye chokolade bar

Læs mere

Grafisk design. sundfertilitet.dk

Grafisk design. sundfertilitet.dk Grafisk design sundfertilitet.dk Sundfertilitet.dk er en klinik, der behandler mænd og kvinder til bedre fertilitet. Min opgave var at redesigne deres hjemmeside samt lave et logo til sundfertilitet.dk.

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING OCEAN WILD LIFE PLAKAT MARÍ DYRMOSE OPGAVEN Ideen til hele opgaven startede efter, jeg havde set filmen "Ponyo on the cliff by the sea". Jeg var inspireret af scenen, hvor Ponyo

Læs mere

Mediegrafiker Ida Gustafsson Hovedforløb 1 29 feb - 18 mar

Mediegrafiker Ida Gustafsson Hovedforløb 1 29 feb - 18 mar Mediegrafiker Ida Gustafsson Hovedforløb 1 29 feb - 18 mar T ografi Ombrydning Grafisk Design Grafisk Produktion Grafik Billedbehandling T ografi & Ombrydning Opgave// Opgaven gik ud på, at lave et magasin.

Læs mere

GRAFIK & BILLED- BEHANDLING

GRAFIK & BILLED- BEHANDLING GRAFIK & BILLED- BEHANDLING I Grafik & Billedbehandling har jeg valgt at vise, hvordan jeg arbejder med forskellige værktøjer i forbindelse med grafik i Illustrator og billedbehandling i PhotoShop. I PhotoShop

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDE Være Sammen folder reklame

GRAFIK OG BILLEDE Være Sammen folder reklame GRAFIK OG BILLEDE Være Sammen folder reklame REDEGØRELSE Hvad går opgaven ud på? Dette var en fiktiv opgave som jeg stillede mig selv. Her ville jeg lave en reklame for en folder, som skulle kunnes bruges

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling OPGAVEBESKRIVELSE: 1. Jeg har redigeret følgende billeder i Photoshop, og lavet en 3D plakat i Illustrator. 2. MATERIALE: 1. billede: Maldiverne 2. billede: Sort/hvid 3. billede:

Læs mere

2. HOVEDFORLØB 2016 GRAFIK & BILLEDBEHANDLING

2. HOVEDFORLØB 2016 GRAFIK & BILLEDBEHANDLING 2. HOVEDFORLØB 2016 GRAFIK & BILLEDBEHANDLING KUNDEN POLE FITNESS VEJLE Pole Fitness Vejle (PFV) afholder klubmesterskab den 5/9 15 og skal derfor bruge en plakat til promovering heraf. Målgruppen Primært

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING GRAFIK & BILLEDBEHANDLING 9 Carlo Antonio Rattà Grafik & Billedbehandling 10 Carlo Antonio Rattà Grafik & Billedbehandling The Division fanart Opgaven Dette er en opgave jeg gik i gang med fordi jeg elsker

Læs mere

1 - Karen-Louise Fejerskovs Portfolio

1 - Karen-Louise Fejerskovs Portfolio 1 - Karen-Louise Fejerskovs Portfolio Grafisk Design 3 - Karen-Louise Fejerskovs Portfolio Typografi & Ombrydning Grafik & billedbehandling Grafisk Workflow side 4 side 10 side 16 side 26 Grafisk Design

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING PORTFOLIO PETER THØGERSEN SVENDEPRØVE 2016

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING PORTFOLIO PETER THØGERSEN SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING PORTFOLIO PETER THØGERSEN SVENDEPRØVE 2016 PORTFOLIO // 2016 Cykeltøjet er af høj kvalitet og er skabt i samarbejde med Bo Hamburger. Hans kendskab til sporten er brugt til at

Læs mere

Grafik og billedbehandling. NIVEA annonce

Grafik og billedbehandling. NIVEA annonce Grafik og billedbehandling NIVEA annonce 35 Robbert Rysholt Svendeprøve Juni 2015 Opgaven Jeg fik ide'en til denne opgave, da jeg så det her billede af en NIVEA reklame-installation. Jeg kunne rigtigt

Læs mere

portfolio GRAFISK WORKFLOW

portfolio GRAFISK WORKFLOW Grafisk Workflow Opgaven Der skal laves hjemmeside til et lille privat bageri. Kunden ønsker et overskueligt site. Hjemmesiden skal kort og godt fortælle om Skejby Centrets Bageri og deres produkter og

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING Invitation til aktivitetesdag på Roskilde Tekniske Skole Igen i år holder Roskilde Tekniske Skole Skills Stafet, som løber af stablen 2.-5. september 2014. Skills Stafetten giver

Læs mere

Grafisk Redegørelse Opgaven Programvalg Kvalitetsvurdering Målgruppe Arbejdsproces Kvalitet Komposition og layout Brugervenlighed

Grafisk Redegørelse Opgaven Programvalg Kvalitetsvurdering Målgruppe Arbejdsproces Kvalitet Komposition og layout Brugervenlighed Redegørelse Grafisk Opgaven At redesigne en hjemmeside for AGF fanclub, som har et mere moderne look og et nyhedsarkiv som er let oversskueligt. Hjemmesiden er en opgave jeg selv har stillet mig og kunne

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW. Endotest website

GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW. Endotest website GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW Endotest website DOKUMENTATION OPGAVEN: Endotest ApS ønskede at redesigne deres hjemmeside, så den fremstår mere professionel og enkel. Derudover skal det nye site præsentere

Læs mere

grafik og billedbehandling

grafik og billedbehandling 23 grafik og billedbehandling September 2015 Birgitte Bremholm Persson 24 25 Billedmateriale til annonce, plakat eller webannonce. Råbilledet er manipuleret og retoucheret i PhotoShop. Det færdige billede

Læs mere

Grafik & Billede. Vektorgrafik

Grafik & Billede. Vektorgrafik Grafik & Billede Vektorgrafik OPGAVEN Jeg fik til opgave af en kunde at lave et logo. Logoet var til ungøkonomi.dk, der er en online service der rådgiver unge om alle former for økonomi. Sitet hvorpå logoet

Læs mere

GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING Indhold Opgaven - Beskrivelse - Målgruppe - Process Oversigt - Billeder Fritlægning Farvejustering & Farveforløb Blødt lys Udsnitsmaske Farvemætning Transformering - Tekst Struktur

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDREDIGERING

GRAFIK OG BILLEDREDIGERING GRAFIK OG BILLEDREDIGERING 2 VEKTOR TEGNINGER I ILLUSTRATOR OM TEGNINGERNE Jeg har lavet en serie af små mænd, som jeg derefter har fået printet på tykt papir og lamineret, og bruger som bogmærke. SYMETRI

Læs mere

GRAFIK & BILLEDER. Marc Jacobs Daisy parfume annonce

GRAFIK & BILLEDER. Marc Jacobs Daisy parfume annonce GRAFIK & BILLEDER Marc Jacobs Daisy parfume annonce PROCESSBESKRIVELSE Beskrivelse af fremgangsmåde for Marc Jacobs Daisy Dream annonce. Opstart 01. Brainstorm. 02. Research, filsøgning, idégenerering

Læs mere

GINA DAMM DOKUMENTATION GRAFIK & BILLEDER

GINA DAMM DOKUMENTATION GRAFIK & BILLEDER GINA DAMM DOKUMENTATION GRAFIK & BILLEDER SVENDEPRØVE 2016 OPGAVE En plakat til den kommende biograf thriller, Anoplogaster. ANOPLOGASTER PROGRAMMER Adobe Photoshop CC Adobe Illustrator CC Adobe InDesign

Læs mere

Ekstramateriale til Photoshop CS2

Ekstramateriale til Photoshop CS2 Ekstramateriale til Photoshop CS2 Tekst og tegneredskaber af Palle Bruselius Forlaget Libris - 2006 1 Filnavn: Tekst og tegneredskabercs2.doc Udskrevet: 22-04-2007 00:13:31 Skabelon: libris2005.dot Tekst

Læs mere

Grafik & billede Maria Clausen Clausen Svendeportf Hovedforl olio øb 3 Grafik & bill Gr ede afik & bill side 1

Grafik & billede Maria Clausen Clausen Svendeportf Hovedforl olio øb 3 Grafik & bill Gr ede afik & bill side 1 Grafik & billede Maria Clausen Svendeportfolio Hovedforløb 3 Grafik & billede side 1 opgaven OPGAVEN Denne fiktive opgave har jeg valgt at lave fordi jeg gerne vil vise så meget som muligt indenfor billede

Læs mere

grafisk design DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB TRINE BONNESEN

grafisk design DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB TRINE BONNESEN grafisk design DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB TRINE BONNESEN Opgaven Jeg har lavet nyt logo til Murermester Dennis Sandbæk s firma samt lavet visitkort og brevpapir med det nye logo. Kunden havde før et

Læs mere

Grafik & billedbehandling

Grafik & billedbehandling Grafik & billedbehandling 41 Grafik & billedbehandling Opgavebeskrivelse En parfumereklame for DKNY Donna Karen New York, til annoncering i magasiner. Målgruppen er kvinder i alderen 18-35 år, der er til

Læs mere

Grafik. & billed- behandling. Forside Fit Living Magasinet

Grafik. & billed- behandling. Forside Fit Living Magasinet Grafik & billed- behandling Forside Fit Living Magasinet OPGAVEN: Opgaven gik ud på at lave billedbehandling på Fit Livings forside til nr. 01 / 2016. PROGRAMVALG: Billedet er retoucheret gennem Photoshop

Læs mere

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Først øvelse. Lav en designanalyse i tekst og billeder af det udleverede website www.kariyer.net. Vi startede med en hjemmeside, der så ud som følgende: Gennemgående

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Opgave: Jeg har fået til opgave at omdanne et gammelt sort/hvid fotografi til et gammeldags farvebillede, UDEN at ødelægge skygger og andre væsentlige detaljer.(non destructive)

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk Grafisk workflow Se siden her: www.cormas.dk Dokumentation 4 Procesbeskrivelse 5 Inspirationssøgning 6 Skitser 8 Layout i Photoshop 9 Farver 10 Font 11 Flowchart 12 Wireframe 13 Storyboard 14 kontakt.html

Læs mere

Bogforside design Steve Jobs

Bogforside design Steve Jobs Billedbehandling Bogforside design Steve Jobs Billedbehandling/Dokumentation Opgave Inden for billedbehandling har jeg lavet en fiktiv opgave. Først var der tale en plakat, men lavede det om til et bogfoside,

Læs mere

Typografi & ombrydning. Grafik & billedbehandling. Af Susanne Nielsen

Typografi & ombrydning. Grafik & billedbehandling. Af Susanne Nielsen Typografi & ombrydning Grafik & billedbehandling Af Susanne Nielsen Opgave Jeg har valgt at lave et indstik til et magasin. Eftersom at jeg selv har rejst en del, synes jeg derfor at det ville være oplagt

Læs mere

Grafik. Star Wars LEGO

Grafik. Star Wars LEGO Grafik Star Wars LEGO I min fritid har jeg løst tegneopgaver for Mads Berg, som er en dygtig dansk illustrator. Han gav mig til opgave at tegne LEGO Star Wars elementer til LEGOLAND i Malaysia. 1 Opgave

Læs mere

Grafik og billede. I dette fiktive projekt, har jeg valgt at lave et kreativt billede, som gerne skulle vise mine færdigheder i photoshop.

Grafik og billede. I dette fiktive projekt, har jeg valgt at lave et kreativt billede, som gerne skulle vise mine færdigheder i photoshop. GRAFIK & BILLEDE GRAFIK & BILLEDE Grafik og billede } I dette fiktive projekt, har jeg valgt at lave et kreativt billede, som gerne skulle vise mine færdigheder i photoshop. Opgaven Programvalg Photoshop

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Louise Schibbye Pedersen Mediegrafiker Svendeprøve 2016 GRAFIK & BILLEDBEHANDLING PROCES Opgaverne A. Billedbehandling. Dansk Fri Ferie reklame (fiktiv) : Sammenkopiering af foto,

Læs mere

H2 Portfolio. Patrick Lindholm-Andersen

H2 Portfolio. Patrick Lindholm-Andersen H2 Portfolio Patrick Lindholm-Andersen Grafisk design Opgave Opgaven gik ud på at designe et nyt logo til et gammelt fiktionelt bryggeri firma. Da kunden er engelsk har alt kommunikation foregået på engelsk

Læs mere

Grafik og billedbehandling beskrivelse

Grafik og billedbehandling beskrivelse Grafik og billedbehandling beskrivelse Opgavebeskrivelse: Opgaven er en plakat/billede, opgaven er en fritidsopgave jeg har lavet for mig selv, jeg ønskede et sjovt og anderledes billede af min egen søn.

Læs mere

10. Fra midtpunktet tegnede jeg en sekskant med polygon tool, som blev logoets ramme.

10. Fra midtpunktet tegnede jeg en sekskant med polygon tool, som blev logoets ramme. GRAFIK Grafik Beskrivelse Opgaven Design af nyt logo til Tipsbladet Programmer Adobe Illustrator Værktøjer Polygon tool Rectangle tool Align to pixel grid Guides Transform Outline Stroke Proces 1. Jeg

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN GRAFIK & BILLEDBEHANDLING FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN OPGAVEBESKRIVELSE Dette er en fiktik opgave stillet til mig på jobbet, da vi ikke arbejder meget med billedbehandling.

Læs mere

Billede. Grafik. Sort/hvid-konvertering Der er lavet en sort/hvid-konvertering på billedet vha. et justeringslag.

Billede. Grafik. Sort/hvid-konvertering Der er lavet en sort/hvid-konvertering på billedet vha. et justeringslag. GRAFIK OG BILLEDE Grafik Opgaven: Til et emballageprojekt skulle der laves en stanseform og en undertøjsmodel som vectorgrafik. Jeg har desuden lavet en teksturbaggrund. Stanseform Stanseformen er rentegnet

Læs mere

Grafik og. billedbehandling. Helena Schmidt. Mediegrafiker uddannelsen - Svendeprøve

Grafik og. billedbehandling. Helena Schmidt. Mediegrafiker uddannelsen - Svendeprøve Grafik og billedbehandling Mediegrafiker uddannelsen - Svendeprøve Helena Schmidt Dokumentation Opgave beskrivelse: Opgaven er virkelig. Opgaven var at skabe et image omkring en ny energidrik som skulle

Læs mere

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner.

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner. GRAFISK DESIGN OPGAVEN Min kæreste er medstifter af en vinloge. Medlemmerne af logen kunne godt tænke sig et sted, hvor de bl.a. kunne få et overblik over, hvilke vine de har bedømt og hvornår næste loge

Læs mere

Afsluttende opgave Webdesign Den 24. maj 2007 Klasse 1.2

Afsluttende opgave Webdesign Den 24. maj 2007 Klasse 1.2 Side 1 af 1 Afsluttende opgave i Kom/IT Den afsluttende opgave har jeg valgt at lave alene. Jeg har valgt opgave 1. webdesign, på grund af min interesse for dette. Opgaven går ud på at designe et brugervenligt

Læs mere

Grafik og billede Vektorgrafik

Grafik og billede Vektorgrafik Grafik og billede Vektorgrafik Opgaven Jeg fik til opgave at lave et logo til et nyt firma. Det var et murerfirma det drejede sig om og firmaet skulle hedde Murermester Søren Hermann. Kunden havde et ønske

Læs mere

Dokumentation. Grafisk Design

Dokumentation. Grafisk Design Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Denne opgave er lavet for en ny opstartet cafe og restaurant i Vordingborg, de skulle derfor bruge et logo som det første og derefter en hel design linje. Deres ide

Læs mere

6 GRAFIK & BILLEDBEHANDLING

6 GRAFIK & BILLEDBEHANDLING 6 GRAFIK & BILLEDBEHANDLING Introduktion Pirate Adventures er en piratfilm, og det er det indtryk, jeg gerne ville skabe med plakaten, så publikum ved, hvad de kan forvente sig af filmen. Jeg fik idéen

Læs mere

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING TYPOGRAFI OG OMBRYDNING Opgave: Opgaven var at at producere et magasin for ansatte i, og andre med interesse for den grafiske branche. Magasinet skulle indeholde interaktive elementer i form af animation

Læs mere

WORKFLOW & PRODUKTION

WORKFLOW & PRODUKTION OPGAVE Jeg har lavet et fiktiv website for en hundekennel. Det er mit bud på hvordan sådan en eventuelt kan se ud. PROGRAMMER Photoshop Dreamweaver Illustrator WORKFLOW & PRODUKTION KENNEL BISCO Dokumentation

Læs mere

GRAFIK & billedbehandling

GRAFIK & billedbehandling GRAFIK & billedbehandling OPGAVERNE GIK UD PÅ AT REDIGERE DISSE BILLEDER 1: Sort/hvid: farvelagt billedet 2: Kvinde: sammenkopiering af smykker og kvinde 3: Hus: fra dag til nat 4: Grafisk: isbjerg plakat

Læs mere

InDesign CC F u F ture tur Co C mpany an - y www. w future tur co c mpany an. y dk

InDesign CC F u F ture tur Co C mpany an - y www. w future tur co c mpany an. y dk FutureCompany - www.futurecompany.dk InDesign CC Side 1 af 4 Hvis man vil placere grafisk materiale, f.eks. fra Photoshop eller Illustrator, i In- Design, kan det gøres på to måder: 1) Placer direkte 1.

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING GRAFIK & BILLEDBEHANDLING INDHOLD Dokumentation.... 3 Procesbeskrivelse.... 4 Photoshop indstillinger.... 5 Anvendt billedmateriale.... 6 Oversigt layers.... 7 Smart Object & Filter.... 8 Fritlægninger

Læs mere

Du skal så lige først hente en fil en såkaldt maske der hedder PF-Snowflake

Du skal så lige først hente en fil en såkaldt maske der hedder PF-Snowflake Side 1 Man kan selv lave f.eks. julekort med sne på, samt andet pynt. Har du et flot vinterbillede med sne på kan du lave det endnu flottere. Billedet jeg bruger er reduceret til 900 x 600 pixels Du skal

Læs mere

Programvalg Dreamweaver CC, html Photoshop CC 2015

Programvalg Dreamweaver CC, html Photoshop CC 2015 Grafisk design Opgaven Opgaven er fiktiv. Denne hjemmeside skal ses som en lille appetitvækker. Hvad er Troldhede og hvad kan man finde i naturen, der er rundt om byen? Jeg har selv stået for design af

Læs mere

Oplæg hjemmesideløsning kun for NORDLYS medlemmer i samarbejde med Attraktia

Oplæg hjemmesideløsning kun for NORDLYS medlemmer i samarbejde med Attraktia Oplæg hjemmesideløsning kun for NORDLYS medlemmer i samarbejde med Attraktia Selve løsningen Kom bedst fra start Kom nemt, hurtigt og billigt i gang med en ny hjemmesideløsning, som er baseret på ét af

Læs mere

Projekt: Irma cover. En all-round food styling opgave tilført lidt vector grafik. Programmer: Photoshop: Illustrator: Camera Raw:

Projekt: Irma cover. En all-round food styling opgave tilført lidt vector grafik. Programmer: Photoshop: Illustrator: Camera Raw: Grafik og billedbehandling Projekt: Irma cover En all-round food styling opgave tilført lidt vector grafik. Programmer: Camera Raw: CamaraRaw Photoshop Illustrator indesign Linsen Skarpheden Udbrændthed

Læs mere

Grafisk Design. rafisk Design

Grafisk Design. rafisk Design rafisk Design Svendeprøve 2016 Opgaven I forbindelse med at ReklameTryk ville lancere en webshop skulle vores hjemmeside opdateres. Den skulle fremstå enkelt, lys og nem at navigere rundt på og samtidig

Læs mere

workflow af Katrine Hast

workflow af Katrine Hast af Katrine Hast Opgavebeskrivelse Min kunde Rene Karlson, har et firma, hvor han lejer forskellige transportmidler ud, samt selv kører rundt. Han havde købt sig en køletrailer, som han gerne ville have

Læs mere

grafisk produktion & workflow

grafisk produktion & workflow grafisk produktion & workflow OPGAVE At lave en bog til Stilladsarbejdernes Landsklub som hyldede stilladsarbejderne i al deres forskellighed. MÅL At lave en hyldestbog som kunne fjerne fordomme og vise

Læs mere

Mohammad Zubair Rana. Grafik og Billede

Mohammad Zubair Rana. Grafik og Billede Mohaad Zubair Rana Grafik og Billede Grafik og Billede En privat kunde har med henblik på nykøbt iphone 5 henspurgt til om det var muligt at lave et cover til mobilen. Kunde: Privat Medie: Tryk Værktøj:

Læs mere

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015 Af Ditte Vium Overgaard Grafik og billedbehandling 1. Hovedforløb Mediegrafiker - 2015 OPGAVEBESKRIVELSE Der er til alle de fire kernefagligheder taget udgangspunkt, i mit eget lille projekt, med design

Læs mere

Grafik & Billede. Evalueringsportfolio for Hovedforløb 3. Grafik og billede på t-shirt. Grafik & Billede

Grafik & Billede. Evalueringsportfolio for Hovedforløb 3. Grafik og billede på t-shirt. Grafik & Billede Grafik & Billede Evalueringsportfolio for Hovedforløb 3 Grafik & Billede Grafik og billede på t-shirt Grafik & Billede 1 Grafik & Billede Opgaven Selvvalgt opgave Billedbehandling Der skal laves et billede

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDE. 1 Grafik og Billede

GRAFIK OG BILLEDE. 1 Grafik og Billede GRAFIK OG BILLEDE 1 2 Opgavebeskrivelse I denne fiktive opgave har jeg valgt at lave artworket til forsiden af et playstation spil. Opgaven er inspireret af et rigtigt playstation spil ved navn Heavy Rain.

Læs mere

Grafik og billedbehandling

Grafik og billedbehandling Grafik og billedbehandling Kunde: Apple Opgave: Beats by Dr. Dre er et mærke af hovedtelefoner. Mærket blev købt af Apple i 2014, men var tidligere ejet af Dr. Dre, der er en amerikansk pladeproducer,

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVEN Jeg fi k til opgave af et reklamebureau, at designe et magasin på 4 opslag. Undervejs sendte jeg mine idéer og nogle resultater til reklamebureauet for, at de kunne følge

Læs mere

Billedredigering REDEGØRELSE BILLEDE REDIGERINGS OPGAVE HORROR MOVIE POSTER

Billedredigering REDEGØRELSE BILLEDE REDIGERINGS OPGAVE HORROR MOVIE POSTER REDEGØRELSE BILLEDE REDIGERINGS OPGAVE HORROR MOVIE POSTER 1 Plakat cover Plakat Skitse Skitser/Brainstorm Færdigt resultat Jeg startede ud med at lave en Brainstorm, hvor jeg skrev ned hvad jeg kom i

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafisk design Grafisk design l 3 Grafisk design l 4 Identitet til ny tøjbutik i form at logo, visitkort, paper bags, stickersmærker,

Læs mere

Dan Klessen PORTFOLIO 2012. Trykt og digitalt

Dan Klessen PORTFOLIO 2012. Trykt og digitalt Dan Klessen PORTFOLIO 2012 Trykt og digitalt Dan Klessen PORTFOLIO 2012 Grafisk design 4 Grafik og billede Typografi og ombrydning 5 Grafisk produktion og workflow 6 9 Trykt og digitalt Logo design GRAFISK

Læs mere

GRAFISK DESIGN. logo - tvilum academy

GRAFISK DESIGN. logo - tvilum academy GRAFISK DESIGN logo - tvilum OPGAVEN Afsender Tvilums HR afdeling Opgaven Design af logo til Tvilum. Skal passe ind med andre logoer og tvilum logoet skal indgå. Programvalg Adobe Illustrator Mit bidrag

Læs mere

Dokumentation. Grafik & Billedbehandling

Dokumentation. Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Dokumentation OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for Dansk Folkehjælp, hvor jeg vil sætte fokus på de hjemløse i den kolde tid, formålet er at indsamle gamle soveposer,

Læs mere

GRAFIK OG BILLED BEHANDLING

GRAFIK OG BILLED BEHANDLING GRAFIK OG BILLED BEHANDLING Til dette fagområde har jeg besluttet at tage udgangspunkt i en brochure, jeg har udarbejdet på mit arbejde. Brochuren er lavet til virksomheden InterComp Danmark ApS, som en

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW Hjemmesidedesign

GRAFISK WORKFLOW Hjemmesidedesign GRAFISK WORKFLOW www.mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/stil/caroline Færdige produkt www.mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/stil/caroline Færdige produkt www.mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/stil/caroline

Læs mere

HOVEDFORLØB 1. Karoline Sofie Bardtrum Mediegrafikerelev hos

HOVEDFORLØB 1. Karoline Sofie Bardtrum Mediegrafikerelev hos HOVEDFORLØB 1 Karoline Sofie Bardtrum Mediegrafikerelev hos Hovedforløb 1 Roskilde Tekniske Skole 15.02.2016-18.03.2016 Velkommen... Her er nogle ting jeg gerne vil vise dig. Dette er mit portfolio til

Læs mere

Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK WORKFLOW

Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK WORKFLOW Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK WORKFLOW website til drømmemadpakken Hvad? Opgaven er anden del af en opgave i to dele, et trykt produkt og et digitalt produkt. Vi fik udleveret tekst og billeder

Læs mere