BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE WWW. BHSIR.DK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK"

Transkript

1 Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen, Peter Møller Nielsen, Knud Eriksen, Bjarne Westerdahl, Gitte Goldschmidt (referent). Afbud: Bjarne Kruse, Allan Hedegaard, Kai Dahl Andersen 1. Godkendelse af referat fra 19/4 samt dagsorden 2. Gensidig orientering a. Orientering fra Ole Sig Boldbaner Ole Sig orienterede om møde dagen inden i Fritids, Kultur og Forebyggelsesudvalget. Udvalget havde besluttet at nedlægge boldbaner, og fulgte dermed indstillingen fra forvaltningen, med tilføjelsen at på Rønne Nord området, overdrages den gamle grusbane til Bornholms Sport og kulturcenter, samt at der vil blive afholdt møde mellem BRK, Pedersker og Nyvest, om banerne i pågældende områder. Budget 2012 Økonomiudvalget har besluttet at FKFU-området skal spare 1,5 mio. kr. Hvis dette fastholdes, vil idrætten ikke gå fri. Der er bl.a. kig på en pulje uden for fritidsloven. Facilitetsanalyse Bornholms Idrætsråd inviteres til et styregruppe møde fredag 13/5 kl Mandag den 16/5 kl inviteres hallerne til møde med Bjarne Ipsen. Møderne giver mulighed for at aflevere kommentarer og få en snak. Mandag den 6/6 afleveres den foreløbige rapport til FKFU. Peter Møller Nielsen spurgte til formålet med styregruppen når styregruppen ikke inddrages i arbejdet og ikke indkaldes til møder. Der var enighed om at når man reelt ikke blev inddraget i arbejdet, kunne Idrætsrådet heller ikke stå bag resultatet. Fritidspas skal hænge sammen med de andre børn og ungetilbud ungehus m.m. Ny svømmehal Der har været afholdt møde med Lokale og Anlægsfonden, LOA. Der er foreslået en arkitektkonkurrence. Man forsøger at få en håndfast aftaler med LOA. Peter Møller Nielsen foreslog at inddrag brugerne de, der rent faktisk benytter Rønne Svømmehal - meget tidligt i en sådan proces. Repræsentantskabet er ikke så mindet for at inddrage brugerne. Det er vigtigt med fremadrettede faciliteter til gavn for hele Bornholm. Halfordelingsmøde Ole Sig beklagede, at mødefristen på 14 dage efter indlevering ikke blev overholdt det skyldes forglemmelse. Men han vil gerne tale om denne frist på 14 dage da den er lidt stram. Der er stadig nogen, der ikke har afleveret deres ønsker mv. Der har også været lidt misforståelse om hvem, der indkalder. Peter Møller Nielsen foreslog at holde svømmesalen uden for dette møde. Svømmerne kan jo ikke sendes i andre haller.

2 Jørn Christoffersen spurgte afslutningsvis om FKFU havde behandlet sagen om arealleje. Ole Sig meddelte, at FKFU har indstillet at foreningerne friholdes for at betale leje, men beslutningen ligger i Udvalget for Teknik og Miljø. b. Orientering fra FOU v/bjarne Westerdahl Tilskud FOU yder tilskud til Team Cykling Bornholm Hasle Idrætsforening Nyvest danseafdeling: the Blop Idrættens rejsefond Tilskud til rejser tages op til foråret, når der er afregnet med øvrigt Børn og Unge-foreninger. Tilskud til leder/læreruddannelse Der kommer ny afregningsprocedure for tilskud til lederog læreruddannelse. Fra den 15. juni kan man søge om en ekstra acontoudbetaling ved likviditetsproblemer, så tilskuddet kommer tidligere til udbetaling. Tilskud til handicappede. I forlængelse af Handlingsplan for FOU sendes ordningen med tilskud til motion og idræt for handicappede i høring. Conventus Det forventes at Conventus indarbejdes fast i budgettet, så det stilles til rådighed for alle foreninger på Bornholm. Denne beslutnings skal også i høring. Det vil koste ca kr. om året. c. Orientering i øvrigt fra medlemmerne Repræsentantskab for Rønne Svømmehal medlemmer af Repræsentantskab for Rønne Svømmehal rundsendt til Idrætsrådet. Idrætsrådets repræsentanter, er alle gamle medlemmer af Rønne Idrætsråd. Det er Bornholms Idrætsråd, der fremover skal indstille medlemmer. Nuværende medlemmer kontaktes for at høre om deres interesse for at deltage. Herefter kan Bornholms Idrætsråd ved behov udpege nye medlemmer. Jørn Christoffersen foreslog at tænke en ø en kommune, når resten af pladserne skal besættes. Event Bornholm Vedtægter for den nystiftede forening Event Bornholm f.m.b.a. m.m. er rundsendt til Idrætsrådets medlemmer. Med stiftelsen af denne forening overlader Bornholms Idrætsråd det til foreningen at arbejde videre med Event Bornholm. Idrætsrådet deltager derfor ikke længere i dette arbejde. 3. Bestyrelse for Bornholms Idrætsråd a. Opfølgning på aftaler om roller og arbejdsgange Forretningsgang for dagsorden og referat for Bornholms Idrætsråd maj 2011 Dagsorden Alle i Idrætsrådet fremsender forslag og oplæg til konsulenten. Konsulenten sender forslag til dagsorden, som kommenteres af formand. Konsulenten fremsender

3 dagsorden til medlemmer af Idrætsrådet 7 dage inden møde. Dagsorden lægges samtidig på Idrætsrådets hjemmeside. Eventuelle bilag til dagsordenspunkter fremsendes så vidt muligt samtidig med dagsorden. De eftersendes eventuelt senest 2-3 dage inden mødet. Referat Konsulenten udarbejder referat, som skal godkendes af Idrætsrådet. Konsulenten lægger godkendt referat på Idrætsrådets hjemmeside. Samtidig med at dagsorden og referat lægges på hjemmeside, rundsender konsulent en mailmeddelelse herom til presse, Idrætsforeninger m.m. Fremsendelse og kommunikation foregår medmindre andet aftales via . Til Idrætsrådets møder inviteres Carsten Clemmensen og Ole Sig på skift. Idrætsrådet ønsker også en dialog med Jørgen Dreyer f.eks. en gang årligt med udvalgte emner og temaer, der er aftalt inden mødet. 4. Sager i høring a. Nedlæggelse af boldbaner FKFU har truffet beslutning om nedlæggelse af boldbaner (se punkt 2 a). Bornholms Idrætsråd havde udarbejdet høringssvar. Der bliver dialog om beslutningen mellem BRK og Pedersker samt Nyvest. Bornholms Idrætsråd afventer denne dialog og tager i øvrigt beslutningen til efterretning. 5. Sager til drøftelse og beslutning a. Facilitetsanalyse og idrættens samfundsværdi Brev fra Idrætsrådet omhandlende processen i facilitetsanalysen, sendt til Bornholm Regionskommune. Nu kommer der et møde den 13/5, som formanden for Idrætsrådet ikke kan deltage i. Næstformand Carsten Hæstrup deltager i stedet. Folkeoplysningsudvalget bidrager til at betale undersøgelsen, men er ikke inviteret med i processen. Bornholms Idrætsråd stiller sig uforstående over dets rolle i styregruppen. Idrætsrådet har ikke været inddraget i undersøgelsens opbygning eller i om indholdet af spørgeskemaundersøgelsen. Idrætsrådet overvejer sin stilling. b. Klubhuse på kommunale arealer oplæg ved Jørn Christoffersen Bornholms Idrætsråd har udsendt et høringssvar i Idrætsrådet udarbejder et brev til Steen Colberg med en venlig opfordring til at Idrætsrådets medlemsforeninger gerne ser en afklaring på sagen. Nu afventer Bornholms Idrætsråd en snarlig afgørelse på denne sag.

4 c. Foreningsmøder om partnerskab og andet Der har været to forsøg på at planlægge et møde om partnerskab mellem idrætsforeninger og andre f.eks. om sundhed, forebyggelse, integration, lærer noget om demokrati, belastede grupper, (svage) unge, indslusning netværk og livskvalitet, turisme og oplevelsesøkonomi. Det har været svært at få aftaler med de relevante politikere Bjarne Kristiansen og Leila Lindén. Jørn Christoffersen foreslog en ny arbejdsgruppe med deltagelse af Carsten Hæstrup, Jørn Christoffersen samt Gitte Goldschmidt. Tidspunkt for mødet er september oktober. Det skal være et aftenmøde fra kl Gitte Goldschmidt kontakter de to politikere for at finde en dato, hvor de kan deltage. Idrætsforeningerne skal have tilsendt et lille oplæg om emnet inden mødet, så de kan forberede sig. 6. Udviklingsopgaver a. Prisfest Tages op på dialogmødet b. Frikommune DIF? Bornholm har søgt om at blive frikommune hos Danmarks Idrætsforbund, DIF. Det ser ikke ud til, at Bornholm vil blive udvalgt. DIF søger kommuner, hvor der er tunge administrative rutiner. Da Bornholm ikke har det, så er der ikke grundlag for at udpege Bornholm c. Folkemøde Bornholms Idrætsråd sender opfordring til DIF om at deltage med et idrætspolitisk indslag. Deadline for tilmelding af arrangementer er 31/5, hvis man vil med i den trykte brochure. Man kan godt tilmelde arrangementer efter denne dato helt frem til Folkemødets start. Men så er det op til en selv at reklamere for arrangementet. 7. Interne opgaver a. Hjemmeside tidligere oplæg fra Gitte Goldschmidt medsendt Jørn Christoffersen gav udtryk for, at en hjemmeside skal være nem at bruge og billig i drift og etablering. Jørn Christoffersen og Gitte Goldschmidt arbejder videre med etablering snarest. Det undersøges, om det kan etableres på fornuftig vis i Conventus. Ellers vælges en leverandør, der er tillid til. b. Temamøde for Bornholms Idrætsråd den 8/ kl Jørn Christoffersen inviterede til at komme med forslag til emner for temamødet. Peter Møller Nielsen foreslog at benytte lejligheden til at gå i dybden med emnerne. Alkoholpolitik Finn Rasmussen, inviteres til et emne om alkohol.

5 Kontakt og møde med foreningerne. Hvordan kommer Idrætsrådet ud bredt og får de små foreninger til at deltage? Hvordan står vi sammen? Synliggøre Idrætsrådet lave en plan for hvordan, vi gør det. Besparelser - hvad kommer der af besparelse om to år? Hvordan kommer vi dem i forkøbet? Hvad er konsekvensen for andre udvalg? Idrætspolitik. Revision af den eksisterende. Den skal måske tænkes ind i en fritidspolitik. Tilskudsmuligheder. Hvordan kan vi hjælpe dem, der ikke har råd til at betale kontingent? Er det muligt at skabe tilskudsmuligheder til unge idrætsudøvere der ønsker at komme på Idrætsefterskole, men hvor forældrene ikke har mulighed for at finansiere sådan et ophold. Udpegning af medlemmer til trafikkontaktråd Svømmehal repræsentantskab m.m. 8. Eventuelt TV2 repræsentantskab Torben Kjøller er udpeget, men ønsker at trække sig. Jørn Christoffersen undersøger om Bjarne Kruse, der er suppleant, ønsker at indtræde. Carsten Hæstrup vil gerne deltage som suppleant for Bjarne Kruse eller som medlem, afhængig af Bjarne Kruses ønsker. Der er møde den 18. maj med tilmeldingsfrist 10/5. Golfbaner tages op på dialogmøde med BRK FKFU Prisfest tages op igen. Bjarne Westerdahl tilbød at tale med borgmester Winnie Grosbøll. Idrætsrådet håber, at der er grobund for ideen med at fejre idrætspræstationerne på Bornholm. Det gøres ikke af andre. Afbud Knud Eriksen melder afbud til næste møde.

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen,

Læs mere

Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Tirsdag den 11. oktober 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne

Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Tirsdag den 11. oktober 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Tirsdag den 11. oktober 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Kai Dahl

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej Deltagere Bjarne Kruse, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Marian Lundh,

Læs mere

Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt (referent)

Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt (referent) Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Tirsdag den 26. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej i Rønne Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 20. februar 2014 kl. 16:00 18:00 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 17. maj 2010 kl. 17:00 i Idrættens Hus Deltagere: Torben Kjøller, Kim Bjelstrand, Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Niels Tue Pedersen,

Læs mere

Referat for møde i Bornholms Idrætsråd

Referat for møde i Bornholms Idrætsråd Referat for møde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 10. august 2011 kl. 16:00 19:00 i Idrættens Hus, Rønne Deltagere: Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdhahl

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 13. februar 2012 kl. 16:00 20:00 i Åkirkebyhallerne Deltagere Carsten Hæstrup, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl,

Læs mere

Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt (referent)

Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt (referent) Referat for Temamøde for bestyrelsen i Bornholms Idrætsråd Tirsdag den 29. maj 2012 kl. 16:00 20:00 i Nordlandshallen Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Kai Dahl Andersen, Bjarne Westerdahl, Cæsar

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 15. januar 2014 kl. 16:00 18:00 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW.BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW.BHSIR.DK Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætsråd Mandag den 11. april 2011 i Aakirkeby-Hallerne Der var 52 fremmødte inklusive gæster. Heraf var der 28 idrætsforeninger repræsenteret med tilsammen 32

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Referat. fra mødet den 17-02-2009 kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E

Referat. fra mødet den 17-02-2009 kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E Referat fra mødet den kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E Medlemmer: Eigil Boye, Elisabeth Pedersen, Erik Bak Jensen, Jens Yde, Kristian J. Kristensen, Morten Bach Andersen, Poul Hvass Hansen, Steffen Kjær

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætsråd

Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætsråd Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 12. marts 2014 kl. 19:00 i Knudsker Idrætsforenings Klubhus, Åkirkebyvej 138, 3700 Rønne I forbindelse med generalforsamlingen blev der uddelt

Læs mere

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkebrg Kmmune Dat g tidspunkt: mandag den 3. februar 2014 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Mødelkalet, Silkebrg Sprtscenter Deltagere: Lars Bundgaard, Jørgen

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 25. juni 2012 kl. 17:00 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Lokalrådet. Den 25. juni 2012 kl. 17:00 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 25. juni 2012 kl. 17:00 holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 18.15 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Britta Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen Poul Aksel Eriksen

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 21. september 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) Vibeke Frej ( ) Lone Karakavuk ( ) Ella

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015 Referat torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus)

Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus) Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 11. december 2012 Tid 09:00 Sted NB. Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus) Under pkt. 3 deltager afdelingsleder Birgitte Kvist, Sundhedsfremme og forebyggelse.

Læs mere

til Ældrerådets 3. ordinære møde tirsdag den 2. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken

til Ældrerådets 3. ordinære møde tirsdag den 2. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken REFERAT til Ældrerådets 3. ordinære møde tirsdag den 2. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Kate

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 329, 12.08.2015 kl. 19.00 Indleder: Ingerlise Sørensen Deltagere: Sigfred, Steen Victor, Bent, Henrik, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper Henning, Mie, Torben Jette ankom til

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd 14.april 2015 kl 16.00-18.00 Torneværksvej 20, 3700 Rønne

Referat - bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd 14.april 2015 kl 16.00-18.00 Torneværksvej 20, 3700 Rønne Referat - bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd 14.april 2015 kl 16.00-18.00 Torneværksvej 20, 3700 Rønne Deltagere: Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Marian Lundh, John Stanislaw

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Lukket Referat Ældreråd. Lokale 1, Birkehøj, 17. februar 2014 Kl. 10:00-12:00

Lukket Referat Ældreråd. Lokale 1, Birkehøj, 17. februar 2014 Kl. 10:00-12:00 Lukket Referat Ældreråd Lokale 1, Birkehøj, 17. februar 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen,

Læs mere

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Lars Vesløv Søs Haugaard Signe Saabye Ottosen Henrik

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gæst: Rådmand Steen Møller,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Dato og Tid: Tirsdag den 14. september 2010, kl. 19:30 Sted: Forsamlingshuset, Koldingvej 31, 6040 Egtved Agenda: Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Lokalrådets

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune FURESØ KOMMUNE Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune Medlemmerne mødte med undtagelse af Lisbeth Harsvik (A), som havde meldt afbud. Berit Torm (V)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

REFERAT. Folkeoplysningsudvalget

REFERAT. Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget REFERAT Møde nr. : 04/2010 Sted : Kantinen 1. sal, Kirkestien 1, Allingåbro Dato : 17. maj 2010 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 17:30 Medlemmer Kirsten G. Jensen (Kommunalbestyrelsen)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat

Bestyrelsesmøde. Referat Bestyrelsesmøde Onsdag den 2. maj 2012 kl. 18:30 i klubhuset, Hillerød stadion 1. bestyrelsesmøde i foreningsåret 2012/13 Referat Deltagere: Bleki Stojkovic (BS), Lillian Dale Andersen (LDA), Janna Rasmussen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Afbud/fraværende: Per Jakobsen fraværende ved behandling af pkt. 36-38. Mødet hævet kl.: 17.40. Indkaldte: Kl. 15.00 - Kunstudvalget,

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 16. januar 2016 Tidsrum: kl. 11.00 til ca. kl. 15.00 Sted: Bowlernes Hal Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København NV Mødedeltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Referat. Bornholms Forsyning A/S 05.02.2014 1. Bestyrelsesmøde nr. 35 Den 05. februar 2014 kl. 12.30 Mødested: Industrivej 1 A, Rønne.

Referat. Bornholms Forsyning A/S 05.02.2014 1. Bestyrelsesmøde nr. 35 Den 05. februar 2014 kl. 12.30 Mødested: Industrivej 1 A, Rønne. Bornholms Forsyning A/S 05.02.2014 1 Referat Bestyrelsesmøde nr. 35 Den 05. februar 2014 kl. 12.30 Mødested: Industrivej 1 A, Rønne Medlemmer: René Nordin Bloch - (Formand) Carsten Scheibye - (næstformand)

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Mødt Tønder Afbud Haderslev Hans Gehlert Mødt Kolding Conny Hahn Mødt Kolding Hans

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Den 10. februar 2010 kl. 19.00-21.00 Stenderup-Krogager Afbud fra: Hans Hostrup, Erling Christensen og Torben Holt Vejen, den 11. februar 2010 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætdråd

Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætdråd Referat fra generalforsamling i Bornholms Idrætdråd Onsdag den 25. april 2012 kl. 19:00 i Nexøhallen I forbindelse med generalforsamlingen blev der uddelt to priser: Yvonne Dam, Klemensker IF, modtog Bornholms

Læs mere

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt.

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt. Referat af ÅUFs Styrelsesmøde 07/02 Onsdag den 27. november, kl. 17.00 på sekretariatet Til stede: Kristian Storgaard, Forlev Spejdercenter; Jannick Raunow, Eidolon Århus; Henrik Koch Rasmussen, DDS; Maj-Brit

Læs mere

Referat : Ordinært bestyrelsesmøde i KGK mandag d. 4. februar 2013 kl. 18.00, i klubhuset

Referat : Ordinært bestyrelsesmøde i KGK mandag d. 4. februar 2013 kl. 18.00, i klubhuset Referat : Ordinært bestyrelsesmøde i KGK mandag d. 4. februar 2013 kl. 18.00, i klubhuset Bestyrelsen havde inviteret KGKs Venner til en fælles snak om samarbejde og forventninger til samme. Dette møde

Læs mere

Den politiske styregruppe. Referat

Den politiske styregruppe. Referat Page 1 of 7 Den politiske styregruppe Referat Ordinært møde Mødedato torsdag den 3. marts 2005 Tidspunkter 14:00 - Lokale Fraværende Bemærkninger Skagen Rådhus Page 2 of 7 Indholdsfortegnelse 15. Den administrative

Læs mere

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: 43 96 28 86, www.gb.dk, CVR nr.: 65 12 32 15 SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE Referat fra SU torsdag den 28. april 2016 kl. 17.30 på driftskontoret.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne:

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne: Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskaberne: Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg Affald A/S Nordborg Kraftvarme

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Møde slut: Kl. 13.30 Fraværende: Herluf Thomsen deltog ikke i punkt 119, 120, 121, 122, 123, 124,

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Johan Leo, medlem Lis Leth, medlem Marie Jørgensen, medlem Else Pedersen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Johan Leo, medlem Lis Leth, medlem Marie Jørgensen, medlem Else Pedersen, medlem Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat af organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2012 kl. 10.00 På Toftehøjen, Toftehøjvej 20, 4130 Viby Sj., Opholdsstuen. Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 25. maj 2005 16:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Flemming Sten Indholdsfortegnelse 1. Økonomirapport pr. 30.04.2005. Åben

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Deltagere: Torben Larsen, Brian Lentz, Anders Sejerø, Brian Lind, Ole Svendsen, Helmer Støvelbæk, E. Stella Grün, Helle

Læs mere

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Wagn 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. skolebestyrelsesmøde. mandag d. 31. oktober 2011. Nørre Alslev skole

Referat. skolebestyrelsesmøde. mandag d. 31. oktober 2011. Nørre Alslev skole Referat skolebestyrelsesmøde mandag d. 31. oktober 2011 Nørre Alslev skole Skolebestyrelsen Nr. Alslev skole Referat for mødet Mandag d. 31. oktober 2011 kl. 18.30 21.00 Blad nr. 45 Formandens initialer:

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Rektor orienterede om nyansættelser Anders Christensen, dansk og psykologi og Diana Døssing, engelsk på HF.

Rektor orienterede om nyansættelser Anders Christensen, dansk og psykologi og Diana Døssing, engelsk på HF. Referat af bestyrelsesmøde for Herning HF og VUC torsdag den 28. januar 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. I mødet deltog: Willy Grøn, Jonna Jensen, Torben Henriksen, Mads Ekstrøm, Camilla Bruun, Erik

Læs mere

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt.

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 29. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Onsdag d. 7. januar Mødetidspunkt: Kl. 16.00 Sted: Rebildcentret, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Bjarne Hansen Vibeke Sunde Michael Sasserson Lone

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 8. september 2014 kl. 16-19 i lokale 1B. Åben dagsorden

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 8. september 2014 kl. 16-19 i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret MØDEINDKALDELSE Emne: Dagsorden for møde i Handicaprådet Mødedato: 8.september 2014 Kl.: 16-19 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Ref: HS Referat af mødet den 3. maj 2011 Dato: 23. maj 2011 Til stede: Afbud fra: Fmd. Finn Bruus, KE (Dansk Fjernvarme) Næstfmd. Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

Dagsorden. til Børn & Familieudvalg

Dagsorden. til Børn & Familieudvalg Dagsorden til Børn & Familieudvalg Mødedato: Torsdag den 7. april 2016 Mødetidspunkt: 8:00 Mødested: Signaturskolen, Kvaglund, Askekrattet 8 Deltagere: Diana Mose Olsen (F), Jesper Frost Rasmussen (V),

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 27. november 2006 Starttidspunkt 14:00 Sluttidspunkt: 16:20 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Tom H. Thomsen. Suppleant Søren

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 19. august 2014, kl. 19.00 21.30. Deltagere: Carsten Machon Eva Rasmussen Rud Christensen Leif Dahl Christensen Lise Saabye Simonsen

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Beløb i 1.000 kr. R2014 B2015 B2016 BO2017 BO2018 BO2019

Beløb i 1.000 kr. R2014 B2015 B2016 BO2017 BO2018 BO2019 Anlæg Budgetbemærkningerne til anlægsprojekter er i budget 2016 samlet i ét afsnit. Beskrivelserne er opdelt under de forskellige udvalg og center. Der er alene anlægsprojekter under Fritids- og Kulturudvalget

Læs mere

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus Referat Byrådet Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00 Mødelokale Deltagere Afbud Byrådssalen, Slagelse Rådhus Stén Knuth (V), Knud Vincents (V), Ole Drost (V), Anders Koefoed (V), Jens Jørgensen (V), Helle

Læs mere