Avis uge 11. Med vigtig information og gode tilbud. Indhold:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Avis uge 11. Med vigtig information og gode tilbud. Indhold:"

Transkript

1 Avis uge 11 Med vigtig information og gode tilbud Indhold: J.N. Meat...2 Oscar...3 Kjær Sommerfeldt...4 Damsgaard+...5 Navson ApS...6 Eniro... DBS Lys...12 Advanced Cleantech...16 Stokvis...18 Kontakt SAMHANDEL

2 Elmedalsvej 8 * DK-4200 Slagelse * CVR nr tlf: * Fax: * Okse flanksteak Kornfodret Fra Australien. Så er der et rigtigt mørt og lækkert velsmagende stykke kød, til en uhørt pris. Okse flanksteak fra Australien som har gået på græs og i den sidste periode blevet kornfodret. Det giver en rigtig god smag og mørhed. (427) Køl, vægt 0,6 0,9 kg. Pr. kg. 84, 80 kr. Begrænset parti. Steges på en varm pande uden fedtstof i ca. 6-8 min. på hver side eller steges i en forvarmet ovn ved 175 C i ca min. eller til en kernetemperatur på 58 C. Lad stegen hvile i ca. min. før udskæring. Er ligeledes velegnet til grill. Skæres skrå i meget tynde skiver. Mail: Tlf: Fax:

3 Sprængt lammehals med løg, broccoli og persille Asparges grød med korn og syltede løg personer 250 g kornblanding (hvede, rug, spelt, perlebyg etc) 50 g skallotteløg 50 g smør 3 dl æblemost 1 ltr OSCAR Grønsagsbouillon, Signature 200 g grønne asparges 200 g hvide asparges 30 g OSCAR Aspargessuppe, pasta 75 g rygeost 150 g skalotte løg 1 dl æblemost 1 dl æbleeddike 30 purløg Fremgangsmåde: Sauter finthakket skalotteløg i smør og tilsæt kornblandingen. Kornene koges med grønsags bouillon og æblemost, til de er møre. Aspargesene skæres i passende stykker og tilberedes i grøden. Grøden jævnes med aspargessuppe og rygeost. Skalotteløgene skæres i både og koges op i æbleeddike og æblemost i 2 min, hvorefter det stilles på køl. Ved servering vendes grøden med skåret purløg og drænede syltede løg. Prøv også Syltede asparges med babykammuslinger og hollandaise eller måske Bagt rødspætte med asparges og lys muslingvinaigrette. Find opskrifterne på oscar.dk

4 ÀNIMA DE RAIMAT SPANIEN. Raimat grundlagt i Sustainable. Udviklet til HoReCa-markedet. 2 spændende varianter med moderne udtyrk Engrospris ex. moms 71,80 ÀNIMA DE RAIMAT TINTO. Druesammensætningen er Cabernet Sauvignon, Tempranillo og Syrah. Kort fadlagring. Frisk, frugtdreven vin med et strejf af chokolade ÀNIMA DE RAIMAT BLANCO. Druesammensætningen er Chardonnay, Xarel-lo og Albariño. Kort fadlagring. Frisk, frugtrig vin med smag af tropiske frugter der afsluttes med smagen af lime INTRODUKTIONSTILBUD Køb 48 flasker og få 6 flasker uden beregning. Bestilling skal ske via din konsulent hos Kjær & Sommerfeldt. tlf

5 OUTDOOR PREMIUM PARIS II 446,- Pr. stk. excl. moms Sort net/alu stel Bambus look Stabelbar op til 6 stk. Leveringstid: 3-5 dage CAFÈBORD Normal forhandler pris: kr. 577,- 421,- Pr. stk. excl. moms Normal forhandler pris: kr. 567,- PARIS I Crème/brun flet Alu stel, bambus look Stabelbar op til 8 stk. Leveringstid: 3-5 dage Sort støbejern Bordplade Topalit Ø60cm Leveringstid: 3-5 dage 692,- Pr. stk. excl. moms Normal forhandler pris: kr. 895,- Alle priser er excl moms og fragt DAMSGAARD PLUS er en eksklusiv leverandør til Samhandels medlemmer. Vi tilbyder kost+ priser, som i gennemsnit giver en besparelse på cirka 15-35% i forhold til traditionelle møbel forhandlere. Vi tilbyder også totalindretning og hjælper med sourcing af møbler til projekter DAMSGAARD PLUS ApS - Adonisvej Vejle Tel Mail.

6 PREMIUM MINERAL WATER untouched by human hands, crystal purity from deep within the welsh hills

7 PREMIUM MINERALVAND HVAD ER ÉLAN? Premium klart & naturligt mineralvand. Tappet direkte fra en beskyttet underjordisk kilde i Wales for at bevare den naturlige smag. HVORFOR VÆLGE ÉLAN? Stilrent design & det reneste vand. Passer til finere anledninger Klart & naturligt vand filtreret direkte fra den beskyttede underjordiske kilde Renheden af den underjordiske kilde bevaret ved at beskytte mod menneskelig kontakt Navson ApS ApS Hørskætten Priorparken DK-2630 DK-2605 Taastrup Brøndby Tel.: Tel.: Fax: Fax:

8 NATURLIGT MINERALVAND Stilrent design direkte fra den underjordiske kilde

9 NATURLIGT MINERALVAND Premium klart & naturligt mineralvand. Tappet direkte fra en beskyttet underjordisk kilde for en naturlig smag. HVORFOR VÆLGE ÉLAN? Blød & forfriskende smag Naturligt lavt på natrium Klart og naturligt vand filtreret direkte fra den beskyttede underjordiske kilde Renheden af den underjordiske kilde bevaret ved at beskytte mod menneskelig kontakt Navson ApS ApS Hørskætten Priorparken DK-2630 DK-2605 Taastrup Brøndby Tel.: Tel.: Fax: Fax:

10 PRESSEMEDDELELSE København, den 3. marts 2015 Eniro advarer mod misbrug af De Gule Siders navn Eniro har i de seneste dage fået henvendelser fra flere virksomheder, som har fået tilsendt en mystisk fax med De Gule Sider som afsender. Faxen har intet med Eniros velkendte søgetjeneste De Gule Sider at gøre, og Eniro advarer mod at besvare faxen, der fremstår som en abonnementsfælde. Et antal danske virksomheder har i de seneste dage fået tilsendt en mystisk fax, der med store bogstaver angiver De Gule Sider som afsender, men derudover også henviser til Den internationale branchefortegnelse. Faxen beder modtageren om at udfylde og returnere informationer til din virksomhedsprofil, men den uopmærksomme modtager vil måske overse, at man dermed også binder sig til et løbende abonnement med en minimumspris på ca kr. for at få informationerne offentliggjort på en ukendt udenlandsk portal. Faxen minder meget om de såkaldte annoncehaj-sager, vi tidligere så i Danmark, hvor svindlere bandt virksomheder til store regninger for eksponering på ikke-eksisterende medier eller registre, som kun udkom i få eksemplarer. Her kommer faxen blot fra en virksomhed med adresse i Hong Kong. De eksemplarer, vi har fået tilsendt fra opmærksomme kunder, er udformet på dansk, men vores research har vist, at en tilsvarende fax bliver sendt ud i Tyskland, hvor både forbruger- og branchemedier har advaret imod den, siger kommunikationschef Kristoffer Apollo fra Eniro Danmark A/S og fortsætter: Den advarsel vil vi gerne gentage: Faxen har intet med søgetjenesten De Gule Sider at gøre, og vores anbefaling til danske virksomheder er at lade være med at besvare den samt holde øje med, om der efterfølgende skulle dukke mystiske regninger op. Eniro henviser desuden til, at man kan søge rådgivning via hvor Håndværksrådet og en stribe andre brancheforeninger har samlet gode råd om håndtering af annoncehajer. Eniro har derudover søgt juridisk assistance med henblik på at få afklaret, hvilke formelle skridt det er muligt at tage i forhold til afsenderen af faxen. For mere information: Kristoffer Apollo, kommunikationschef, tlf , Om Eniro Danmark A/S

11 Eniro er en søgevirksomhed, som indsamler, filtrerer og organiserer lokal information. Vores vækst drives af brugernes øgede mobilitet og multiscreen-anvendelse, hvor vi ligger i forkant med moderne teknologiske løsninger. I mere end 0 år har Eniro hjulpet mennesker med at finde lokal information og virksomheder med at finde kunder. I dag er det en multiscreen-løsning vores brugere søger informationer på smartphones, tablets og desktop-computere. Mobilannoncering er den hurtigst voksende del af Eniros forretning. Eniro giver dig en smart genvej til det, du søger, hvor end du er eller skal hen. Eniro er én af de største lokale søgevirksomheder i Norden. Eniro-gruppen har ca ansatte og har været noteret på Nasdaq OMX Stockholm siden I 2014 var Eniros omsætning på mio. SEK, og EBITDA var 631 mio. SEK. Ca. 88% af Eniro-gruppens omsætning kommer fra digitale kanaler. Hovedkontoret ligger i Stockholm. Læs mere på Eniro Danmark udgiver blandt andet online- og mobilsøgetjenesterne Krak, Proff og De Gule Sider samt Mostrup Vejviser, Den Røde Lokalbog og Kraks Kortbøger. I Danmark har Eniro ca. 280 ansatte.

12 KAMPAGNE VINTER - gældende til den LED retrofitlyskilder Nt. pris/stk. Pak- Levetid ex. moms/ Produkt DBS-nr. EAN-nr. ning optil timer afg./kr. LEDSTAR PAR16 3,9W GU (35W) stk kr. 34,95 LEDSTAR PAR16 5,5W GU (50W) stk kr. 37,95 PARATHOM CL standard 6W E27 (40W) stk kr. 39,95 PARATHOM CL standard W E27 (60W) stk kr. 39,95 Dæmpbare PARATHOM PAR16 3,6W GU (35W) stk kr. 39,95 PARATHOM CL standard 6W E27 (40W) stk kr. 49,95 PARATHOM CL standard W E27 (60W) stk kr. 59,95

13 KAMPAGNE VINTER - gældende til den LED lysstofrør og T8 lysstofrør Nt. pris/stk Pak- Levetid ex. moms/ Produkt DBS-nr. EAN-nr. ning optil timer afg./kr. SubstiTUBE - VALUE ST8-HV W/830 (18W) stk kr. 79,00 ST8-HV W/840 (18W) stk kr. 79,00 ST8-HV W/830 (36W) stk kr. 119,00 ST8-HV W/840 (36W) stk kr. 119,00 ST8-HV W/830 (58W) stk kr. 139,00 ST8-HV W/840 (58W) stk kr. 139,00 SubstiTUBE - BASIC ST8-HB2-090 W/830 (18W) stk kr. 119,00 ST8-HB2-0 W/840 (18W) stk kr. 119,00 ST8-HB W/830 (36W) stk kr. 159,00 ST8-HB4-2 21W/840 (36W) stk kr. 159,00 ST8-HB W/830 (58W) stk kr. 199,00 ST8-HB W/840 (58W) stk kr. 199,00 T8 L 18W/ stk kr.,95 L 18W/ stk kr.,95 L 36W/ stk kr. 14,95 L 36W/ stk kr. 14,95 L 58W/ stk kr. 16,95 L 58W/ stk kr. 16,95

14 Kundeservice: Nedenstående priser er ekskl. afgifter og moms. DBS-kampagne Kampagnen er kun gældende ved køb af hele æsker fra den 1. januar til den 31. marts Januar-marts 2015 MASTERColour CDM-T(C) Elite CDM-TC 35 / 70W Levetid: timer Farvegengivelse: Ra > 90 A+ CDM-T 35 / 70W Levetid: timer Farvegengivelse: Ra > 90 A+ EAN DBS-nr. Stk. pr. pakning MASTERColour CDM-TC Elite 35W/930 G ,00 MASTERColour CDM-TC Elite 70W/930 G ,00 MASTERColour CDM-T Elite 35W/930 G ,00 MASTERColour CDM-T Elite 70W/930 G ,00 Type MASTER LEDspot 230V 4,5W (35W) Levetid: timer Dæmpbar: Ja A+ Kampagnepris 5,5W (50W) Levetid: timer Dæmpbar: Ja A+ EAN DBS-nr. Stk. pr. pakning Kampagnepris MASTER LEDspotMV Value 4,5W (35W) GU 2700K ,00 MASTER LEDspotMV Value 4,5W (35W) GU 3000K ,00 MASTER LEDspotMV Value 5,3W (50W) GU 2700K ,00 MASTER LEDspotMV Value 5,3W (50W) GU 3000K ,00 Type MASTER LEDspot 12V 4W (20W) Levetid: timer Dæmpbar: Nej A+ 6,5W (35W) Levetid: timer Dæmpbar: Ja A EAN DBS-nr. Stk. pr. pakning Kampagnepris MASTER LEDspotLV Value 4W (20W) GU K MR ,00 MASTER LEDspotLV Value 4W (20W) GU K MR ,00 MASTER LEDspotLV Value 6,5W (35W) GU K MR ,00 MASTER LEDspotLV Value 6,5W (35W) GU K MR ,00 Type (Der er flere gode tilbud på bagsiden)

15 Kundeservice: MASTER LED-lysrør Value A+ Levetid: timer MASTER LEDtube Value EAN DBS-nr. Stk. pr. pakning MASTER LED-lysrør Value 600 mm W 840 C-ROT (50 lumen) * ,00 MASTER LED-lysrør Value 1200 mm 14,5W 840 C-ROT (1600 lumen) * ,00 MASTER LED-lysrør Value 1200 mm 20W 840 HighLum C-ROT (20 lumen) * ,00 MASTER LED-lysrør Value 1500 mm 20W 840 C (2000 lumen) * ,00 MASTER LED-lysrør Value 1500 mm 23W 840 HighLum C-ROT (30 lumen) * ,00 Type CorePro LED-lysrør A A+ CorePro LEDtube (22W) Kampagnepris Levetid: timer EAN DBS-nr. Stk. pr. pakning Kampagnepris CorePro LED-lysrør 600 mm W 840 C ** ,00 CorePro LED-lysrør 1200 mm 20W 840 C ** ,00 CorePro LED-lysrør 1500 mm 22W 840 C ** ,00 Type * Med starter (EMP 50) og med rotérbare endekapsler. ** Med starter (EMP 50)

16

17

18

19 STOKVIS hvid med grå flatlock 65/35% P/B 175 g/m hvid med blad grøn flatlock 65/35% P/B 175 g/m sort med grå flatlock 65/35% P/B 175 g/m sort med lime flatlock 65/35% P/B 175 g/m 2 H Unisex kokke-/tjenerjakke PULL- UP Unisex kokke-/tjenerjakke i smart sporty design med kinakrave, flatlock stikninger og skjulte trykknapper. Åndbart jersey i ryg og under ærmer, som giver god komfort og bevægelsesfrihed. Lange ærmer i et ergonomisk snit og med intelligent pull-up funktion, manchetter og penlomme på venstre ærme. Let og åndbar kvalitet. 620 Lagerstr. XS-4XL. Flatlock farve muligheder hvid med grå flatlock 65/35% P/B 175 g/m hvid med blad grøn flatlock 65/35% P/B 175 g/m sort med grå flatlock 65/35% P/B 175 g/m sort med lime flatlock 65/35% P/B 175 g/m 2 H Unisex kokke-/tjenerjakke Unisex kokke-/tjenerjakke i smart sporty design med kinakrave, flatlock stikninger og skjulte trykknapper. Åndbart jersey i ryg og under ærmer, som giver god komfort og bevægelsesfrihed. 1/2 ærmer og penlomme på venstre ærme. Let og åndbar kvalitet. Lagerstr. XS-4XL. Mix & Match med forklæde og 340 side lavendel 5-16 champagne rød grafit grå bordeaux mørk sand mørk blomme mocca petrol orange como blå gul sailorblå blad grøn mørk marine Ordreproduktion i Kenflex farver - minimum 60 stk. pr. model og farve, leveringstid 6-8 uger. 2

20 STOKVIS VAT dyed 2-0 hvid 245 g/m sort 245 g/m champagne grafitgrå mørk sand mocca orange gul lime blad grøn 215 g/m lavendel rød bordeaux mørk blomme petroliumsblå como blå sailorblå mørk marine H Smækforklæde Smækforklæde med justerbar nakkestrop, syede bånd og indvendige stropper til ophæng i steamer. B: 70 cm H: 0 cm. 0 cm 70 cm 3

21 STOKVIS F 1568 Dameskjorte Figursyet dameskjorte med indsnit i et klassisk og feminint snit og med 7/8 ærmer. Lagerstr. XS-4XL. 3-3 hvid 150 g/m sort 150 g/m creme 150 g/m rød 150 g/m bordeaux 150 g/m mocca 150 g/m mørk blomme 150 g/m hvid sort 150 g/m g/m creme 150 g/m rød 150 g/m 2 F 1567 Dameskjorte Figursyet dameskjorte med indsnit. Klassisk og feminit snit. Korte ærmer. Lagerstr. XS-4XL bordeaux 150 g/m mocca 150 g/m mørk blomme 150 g/m 2 4

22 STOKVIS H 2520 Herre-/unisex skjorte Herre-/ unisex skjorte i et klassisk snit, lange ærmer med indvendig strop til opsmøg, 1 brystlomme og slids i siderne. Lagerstr. XS-4XL. 3-3 hvid 150 g/m sort 150 g/m creme 150 g/m rød 150 g/m bordeaux mocca mørk blomme 150 g/m g/m g/m hvid 150 g/m sort 150 g/m 2 H 2518 Herre-/unisex skjorte Herre-/ unisex skjorte i et klassisk snit, korte ærmer og 1 brystlomme. Lagerstr. XS-4XL. 5

23 STOKVIS 11 - hvid 34 - sort 75 - gul 74 - orange 33 - rød 76 - bordeaux 4 - lys blå 5 - kongeblå 6 - navy 20 - azur 72 - grafitgrå 73 - gråmelange 7 - lilla 27 - mørklilla 18 - lime H 532 PRO wear dame poloshirt Feminin poloshirt i ekstra slidstærk kvalitet. Let figursyet. Nakke- og skulderbånd. Med nakkespejl. Poloshirten har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer både før og efter indfarvning for ekstra stabilitet og lang levetid. Poloshirten til professionelt brug. 50% bomuld / 50% polyester g XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 16 - flaskegrøn ISO

24 STOKVIS 11 - hvid 34 - sort 75 - gul 74 - orange 33 - rød 76 - bordeaux 4 - lys blå 5 - kongeblå 6 - navy 20 - azur 72 - grafitgrå 73 - gråmelange 7 - lilla 27 - mørklilla 18 - lime H PRO wear unisex poloshirt Ekstra slidstærk poloshirt. Klassisk model med brystlomme. Nakke- og skulderbånd. Med nakkespejl. Poloshirten har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer - både før og efter indfarvningen for ekstra stabilitet og lang levetid. Poloshirten til professionelt brug flaskegrøn 50% bomuld / 50% polyester g XXS - XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL XXS kun i hvid ISO

25 1-1 hvid sort mørk sand grafitgrå bordeaux 245 g/m g/m 2 M 2330 Kokkejakke Kokkejakke til kugleknapper. Kinakrave og lange ærmer. 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2 Lagerstr hvid 65/35% P/B 245 g/m hvid 60/40% B/P 200 g/m sort 65/35% P/B 245 g/m mørk sand 60/40% B/P 200 g/m mørk grå 60/40% B/P 200 g/m bordeaux 65/35% P/B mørk blomme 65/35% P/B mocca 65/35% P/B H 2360 Unisex jakke med korte ærmer Unisex jakke med 1/2 ærme, kinakrave, brystlomme og skjult trykknaplukning. Læg i ryggen og udvendig nakkestrop til smækforklæde. Slids i siderne. 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m 2 Lagerstr. 2XS-3XL. Baldersbuen 27 DK Hedehusene Lind Hansens Vej 9 DK Odense Tel Denmark

26 Kontakt SAMHANDEL: Adm. direktør: Torben Serritslev Mobil: mail: Bogholderi og økonomi: Malene Laursen Mobil: mail: Indkøb og marketing: Anne-Marie Ølholm Mobil: mail: Indkøb: Peer Lervad Mobil: mail: Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a.. Vejlevej 16, 1 sal Horsens. Tlf

Tilbud uge 15. Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt...3 H.J. Hansen...4 Abena...6 DBS Lys...7 Kontakt SAMHANDEL...12

Tilbud uge 15. Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt...3 H.J. Hansen...4 Abena...6 DBS Lys...7 Kontakt SAMHANDEL...12 Tilbud uge 15 Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt...3 H.J. Hansen...4 Abena...6 DBS Lys...7 Kontakt SAMHANDEL...12 01-2015 Elmedalsvej 8 * DK-4200 Slagelse * CVR nr. 820871 tlf: +45 58 58 02 02 * Fax:

Læs mere

Tilbud uge 7. Indhold:

Tilbud uge 7. Indhold: Tilbud uge 7 Indhold: BKI...2 Odense Marcipan...3 Brønnum...4 Catering Engros...5 H.J. Hansen...6 Oscar Davidsen...8 DBS Lys - Osram... DBS Lys - Philips...12 Stokvis...14 Kontakt SAMHANDEL...18 07-2015

Læs mere

Tilbud uge 22. Indhold: Brønnum...2 Merrild...3 DBS Lys...4 Energi Danmark...7 HoistLocatel...8 Røsfeld...9 Kontakt SAMHANDEL...10

Tilbud uge 22. Indhold: Brønnum...2 Merrild...3 DBS Lys...4 Energi Danmark...7 HoistLocatel...8 Røsfeld...9 Kontakt SAMHANDEL...10 Tilbud uge 22 Indhold: Brønnum...2 Merrild...3 DBS Lys...4 Energi Danmark...7 HoistLocatel...8 Røsfeld...9 Kontakt SAMHANDEL...10 22-2015 FRA Indretning TIL Anretning E A Spar 35% (er fratrukket priserne)

Læs mere

Tilbud uge 18. Indhold:

Tilbud uge 18. Indhold: Tilbud uge 18 Indhold: Billeder fra SAMHANDELs generalforsamling...2 J.N. Meat...6 Bæchs Conditori...7 Energi Danmark...8 HoistLocatel...9 AddTex...10 Stokvis...12 Kontakt SAMHANDEL...18 18-2015 Stemningsbilleder

Læs mere

Vejledende Prisliste pr. 1. februar 2013 Grp 3

Vejledende Prisliste pr. 1. februar 2013 Grp 3 Vejledende Prisliste pr. 1. februar 2013 Grp 3 2013 MODEL KVAL FARVE BESKRIVELSE KVALITET VÆGT LAGERSTR. FARVE KUNDEPRIS 1030 101 101 DAMEKITTEL - KINAKRAVE P/B 65/35% P/B 245 g/m2 34-54 HVID kr. 326,95

Læs mere

Tilbud uge 6. Indhold:

Tilbud uge 6. Indhold: Tilbud uge 6 Indhold: Merrild...2 Catering Engros...3 H.J. Hansen...6 DBS Lys...8 EcoLab...12 Abena...13 Kiratin...15 Røsfeld...16 Stokvis...17 ThermIT...19 Kontakt SAMHANDEL...20 06-2015 Gi os dit favorit

Læs mere

BEMÆRK, PÅ ALLE STØRRELSER OVER XXL (2 XL) TILLÆGGES KR.

BEMÆRK, PÅ ALLE STØRRELSER OVER XXL (2 XL) TILLÆGGES KR. I samarbejde med JKL Design v/ Sven Gert Loberg, tilbydes tøj kollektion med klublogo. Tekst efter eget ønske (mod merpris) Klublogo udføres i flere farver efter eget ønske. Salgs og leveringsbetingelser,

Læs mere

Tilbud uge 16. Indhold. H.J. Hansen...2 Sigurd Müller...5 Røsfeld...7 Brønnum...8 DBS Lys...9 AddTex...12 Kontakt SAMHANDEL...14

Tilbud uge 16. Indhold. H.J. Hansen...2 Sigurd Müller...5 Røsfeld...7 Brønnum...8 DBS Lys...9 AddTex...12 Kontakt SAMHANDEL...14 Tilbud uge 16 Indhold H.J. Hansen...2 Sigurd Müller...5 Røsfeld...7 Brønnum...8 DBS Lys...9 AddTex...12 Kontakt SAMHANDEL...14 16-2015 Vind en tur til GÉRARD BERTRANDS BERØMTE JAZZ FESTIVAL 2015 Ultimo

Læs mere

Tilbud uge 9. Indhold: J.N. Meat...2 Oscar...3 Oskar Davidsen & Co...4 Røsfeld...6 Damsgaard+...7 BKI...8 Abena...9 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 9. Indhold: J.N. Meat...2 Oscar...3 Oskar Davidsen & Co...4 Røsfeld...6 Damsgaard+...7 BKI...8 Abena...9 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 9 Indhold: J.N. Meat...2 Oscar...3 Oskar Davidsen & Co...4 Røsfeld...6 Damsgaard+...7 BKI...8 Abena...9 Kontakt SAMHANDEL...10 09-2015 Elmedalsvej 8 * DK-4200 Slagelse * CVR nr. 10820871 tlf:

Læs mere

2013 www.jobtoej.dk 118. 20 06 2013 Dansk Erhvervsbeklædning Aps +45 64713608*

2013 www.jobtoej.dk 118. 20 06 2013 Dansk Erhvervsbeklædning Aps +45 64713608* Vejledende lagerliste - februar 2013 2013 MODEL KVAL FARVE BESKRIVELSE KVALITET VÆGT LAGERSTR. FARVE Vejl. pris 1030 101 101 DAMEKITTEL - KINAKRAVE P/B 65/35% P/B 245 g/m2 34-54 HVID kr. 262,00 1031 40

Læs mere

T-shirt, polo, sweatshirt, thermotøj - og køkkenbeklædning.

T-shirt, polo, sweatshirt, thermotøj - og køkkenbeklædning. T-shirt, polo, sweatshirt, thermotøj - og køkkenbeklædning. Overdele Størrelse XS S M L XL 2XL 3XL A Brystvidde 88 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128 132 136 Bukser Størrelse 72 76 80 84 88 92 96 100

Læs mere

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN.

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. NÅR DAGLIGDAGEN FORDRER LIDT MERE OG KRAVENE TIL TØJET ER MANGE, PRAKTISK, BEHAGELIGT OG MODERNE. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. WORK WEAR > WORK WEAR ID 0300 PRO wear T-shirt O ID

Læs mere

KLASSISK SWEATSHIRT. 0600 Den velkendte GAME sweatshirt med rund hals. Dobbeltstikninger og rib ved hals, ærme og bund. Blød, børstet inderside.

KLASSISK SWEATSHIRT. 0600 Den velkendte GAME sweatshirt med rund hals. Dobbeltstikninger og rib ved hals, ærme og bund. Blød, børstet inderside. KLASSISK SWEATSHIRT 0600 Den velkendte GAME sweatshirt med rund hals. Dobbeltstikninger og rib ved hals, ærme og bund. Blød, børstet inderside. 290 g 198,75 KLASSISK POLOSWEATSHIRT 0601 Den velkendte GAME

Læs mere

Tilbud uge 17. Indhold:

Tilbud uge 17. Indhold: Tilbud uge 17 Indhold: CopyCare...2 Merrild...3 J.N. Meat.......4 Oscar.. 5 Sigurd Müller......8 TeeDawn....9 DBS Lys.... 11 Stokvis......14 Kontakt SAMHANDEL... 16 17-2015 Ny leverandør på printere og

Læs mere

Når pris og kvalitet virkelig tæller

Når pris og kvalitet virkelig tæller Når pris og kvalitet virkelig tæller 2015 0101 BISON / 0102 COYOTE 0102 COYOTE 0102 COYOTE / 0101 BISON Fashion t-shirt med rund hals til dame og herre. Forkrympet og faconsyet. Når pris og kvalitet virkelig

Læs mere

T-shirts 4 Polo Piqué 14 Sweatshirts 18 Fleece 22 Softshells 24 Caps 28 Håndklæder 29 Poser 30

T-shirts 4 Polo Piqué 14 Sweatshirts 18 Fleece 22 Softshells 24 Caps 28 Håndklæder 29 Poser 30 DK Siden 1990 har Hurricane været et af de stærkeste varemærker inden for basic tekstiler. Alle produkter i programmet er skabt med ét mål for øje, nemlig at kvaliteterne og de enkelte designs kan danne

Læs mere

Menu 29/4. Blinis m stenbiderrogn, hjemmesyrnet fløde, hakket rødløg, og dild. Blåmuslinger dampet i øl. Ovnbagt laks med ramsløgpesto

Menu 29/4. Blinis m stenbiderrogn, hjemmesyrnet fløde, hakket rødløg, og dild. Blåmuslinger dampet i øl. Ovnbagt laks med ramsløgpesto Menu 29/4 Blinis m stenbiderrogn, hjemmesyrnet fløde, hakket rødløg, og dild Blåmuslinger dampet i øl Ovnbagt laks med ramsløgpesto Bygotto m grønt Grønkålssalat m salturt. Stegte bananer m honning, kanel

Læs mere

KASPER 6031004. Farver: 930 grå, 214 gul, 301 orange, 730 lime, 911 grafit. til funktionsjakke Teo. til funktionsjakke Lorin.

KASPER 6031004. Farver: 930 grå, 214 gul, 301 orange, 730 lime, 911 grafit. til funktionsjakke Teo. til funktionsjakke Lorin. LADIES FLEECE 50.350 Kantbånd langs lynlås, ved ærmer og bund Indsnit Figursyet Farver: Sky(2225), Sort(8260) KASPER 6031004 Fleecejakke med skrålommer og elastisk snøre i nederste kant. Farver: 930 grå,

Læs mere

Inspiration fra Royal Greenland Smag forskellen...

Inspiration fra Royal Greenland Smag forskellen... Inspiration fra Royal Greenland Smag forskellen... 2 Inspiration til mere fisk på menuen fra Royal Greenland... Hvordan kan vi hjælpe dig med at få mere fisk på menuen? Vi har et meget spændende sortiment

Læs mere

Efterårskampagne 2014

Efterårskampagne 2014 Efterårskampagne 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tilbud Ved køb af L.Brador-tøj for 1500 kr. ekskl. moms fra udvalgt sortiment i efterårets trendkollektion får du en weekendtaske samt et års

Læs mere

0600 KLASSISK SWEATSHIRT 0604 KLASSISK SWEATSHIRT

0600 KLASSISK SWEATSHIRT 0604 KLASSISK SWEATSHIRT 0600 KLASSISK SWEATSHIRT Den velkendte GAME sweatshirt med rund hals. Dobbeltstikninger og rib ved hals, ærme og bund. Blød, børstet inderside. 0604 KLASSISK SWEATSHIRT Den velkendte GAME sweatshirt med

Læs mere

Årets Nytårsmenu 2008

Årets Nytårsmenu 2008 Årets Nytårsmenu 2008 Medens vi venter på Dronningen. Loxarel 999 Brut Rosat Flot klar udfordrende farve. En Cava med masser af frugt i næse og smag. Medens vi er i køkkenet. Casa de Piedra, Cabernet Sauvignon

Læs mere

QUEENS & HARLEM QUEENS 4111 HARLEM 3851 CL ASSI C 4111 QUEENS

QUEENS & HARLEM QUEENS 4111 HARLEM 3851 CL ASSI C 4111 QUEENS HOODIES 2016 QUEENS & HARLEM CL ASSI C Hættetrøje til dame og herre. Dobbel jerseystrikket, børstet inderside, forstærkede søm og lycra i alle rib. Snøre i halsen og kængurulomme i front. 4111 QUEENS QUEENS

Læs mere

2367 HUDSON HERRE Flot gråmeleret jakke

2367 HUDSON HERRE Flot gråmeleret jakke 2014/15 2 Jakker 2367 HUDSON HERRE Gråmeleret Flot gråmeleret jakke 2 udvendige lynlåslommer Ærmelomme med hul til headset Inderlomme, telefonlomme Regulering i bund og ved håndled 100 % Polyester/coated

Læs mere

Tilbud uge 20. Indhold: Oscar...2 Røsfeld...10 HoistLocatel...11 Berendsen...12 AddTex...14 DBS Lys...16 Energi Danmark...19 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 20. Indhold: Oscar...2 Røsfeld...10 HoistLocatel...11 Berendsen...12 AddTex...14 DBS Lys...16 Energi Danmark...19 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 20 Indhold: Oscar...2 Røsfeld...10 HoistLocatel...11 Berendsen...12 AddTex...14 DBS Lys...16 Energi Danmark...19 Kontakt SAMHANDEL...20 20-2015 NY ØKOLOGISK FOND & BOUILLON FANTASTISK SMAG OPTIMAL

Læs mere

Tilbud uge 26. Indhold:

Tilbud uge 26. Indhold: Tilbud uge 26 Indhold: KødGrossisten...2 Catering Engros...4 Oscar...9 Bent Brandt...10 HoistGroup...11 Berensdsen...12 DBS Lys...14 Røsfeld...17 Kontakt SAMHANDEL...18 26-2015 Ungkvægkølle Ingredienser:

Læs mere

-Tryk på tøj fra dag til dag

-Tryk på tøj fra dag til dag -Tryk på tøj fra dag til dag 50 hvide t-shirts med et tryk i 1 farve for eller bag: 1499,- kr. ex. moms og fragt Overnite Textiltryk har siden marts 1994 betjent og serviceret ca. 6500 danske og internationale

Læs mere

N.A.C. Smagfuld og fyldt med smag. Danish Design Forever

N.A.C. Smagfuld og fyldt med smag. Danish Design Forever N.A.C Smagfuld og fyldt med smag Danish Design Forever N.A.C Fadkoteletter i går, ny nordisk i dag, Morsø for altid Den nye køkkentøjsserie fra Morsø har fået navnet N.A.C efter N.A Christensen, som i

Læs mere

Stoganoff på klassisk facon. Marineret svinefilet med perlebygsalat. Opskrift 1 Opskrift 2. 1 stk. marineret svinefilet

Stoganoff på klassisk facon. Marineret svinefilet med perlebygsalat. Opskrift 1 Opskrift 2. 1 stk. marineret svinefilet Marineret svinefilet med perlebygsalat Opskrift 1 Opskrift 2 Stoganoff på klassisk facon 1 stk. marineret svinefilet 250 g perlebyg 150 g grønne bønner 150 g blomkål 200 g cherrytomater Dressing 2 spsk.

Læs mere

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet Dame Arbejdstøj af høj kvalitet 2014 1 Arbejdsbukser til damer Hægtelås Elastik i ryggen Hægtelås Elastik i ryggen Multiopbevaringslomme Multiopbevaringslomme Skrå forlommer Skrå forlommer S687 Action

Læs mere

Inspirerende opskrifter

Inspirerende opskrifter Inspirerende opskrifter // 3 grund-suppeblandinger & 9 opskrifter på supper INdhold supper! Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Suppesæson Easy for

Læs mere

Helsejl. Brugermanual. - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee. Vigtig information.

Helsejl. Brugermanual. - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee. Vigtig information. Helsejl Universal Basic Brugermanual Universal Comfort - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee Universal Hammock Vigtig information Brugermanualen skal læses inden

Læs mere

HOLKER.DK Præsentation 2016

HOLKER.DK Præsentation 2016 HOLKER.DK Præsentation 2016 v/ Birgitte Ruth Larsen og Peter Schrøder E-Mail: holker@holker.dk Telefon: 3178 7871 GEN Y HÅNDVÆRKERBUKSER ART. ID: 110313-940 Formskårne knæ / Kontrastsømme / 2 løsthængende

Læs mere

STUDIETURS TRØJER COLLECTION. Kontaktperson: Privatadr.:

STUDIETURS TRØJER COLLECTION. Kontaktperson: Privatadr.: STUDIETURS TRØJER COLLECTION T-shirts / Hoodies / Zip Hoodies Sweatshirts / Pants College Jakker 16 Skole: Klasse: Kontaktperson: Privatadr.: Mobil: E-mail: Afrejsedato: Rejsemål: Udfyld bestillingssedlen

Læs mere

KOLLEKTION // TIL FRISØREN

KOLLEKTION // TIL FRISØREN KOLLEKTION // TIL FRISØREN 2 intro guide I dette hæfte har du mulighed for at udvælge forskelligt tøj, tasker og andet merchandise fra Coss. På alt tøj er der trykt et NAK-logo på fronten nederst til højre,

Læs mere

STORT UDVALG AF LØBETØJ!

STORT UDVALG AF LØBETØJ! STORT UDVALG AF LØBETØJ! SWAN DRAGON BACK VIEW 0112 SWAN 000 630 730 250 640 340 360 380 0111 DRAGON 000 630 250 640 340 360 380 Teknisk Pro-Dry t-shirt til dame og herre. Dekorative kontrastesøm. Åndbart

Læs mere

Over 1 million solgte! PRIME TEE

Over 1 million solgte! PRIME TEE Over 1 million solgte! PRIME TEE 2 God fugttransport Behagelig pasform 100% funktionel polyester OBS! Art. nr.: 198842 fås kun i damemodel NY FARVE NY FARVE 1900 1576 1570 1440 1469 1462 1390 1335 1336

Læs mere

PORCHETTA GRILLET RULLE AF GRIS MED TILBEHØR

PORCHETTA GRILLET RULLE AF GRIS MED TILBEHØR PORCHETTA GRILLET RULLE AF GRIS MED TILBEHØR 1/2 mellemstykke af gris uden svær (kam, bryst og slag, der sidder sammen) 2-3 spsk. kommen 200 g revet vesterhavs ost 20 nye løg med top 40 gulerødder med

Læs mere

Over 1 million solgte!

Over 1 million solgte! 2 Over 1 million solgte! God fugttransport Behagelig og blød pasform NY FARVE 100% funktionel polyester 1560 NY FARVE 1440 1462 1390 1335 1325 1639 1606 1900 1980 1999 HERRE 199205 Str.: S-3XL (1390, 1440,

Læs mere

FLEECE KOLLEKTION 2015

FLEECE KOLLEKTION 2015 132 FLEECE FLEECE 0804 MIKROFLEECECARDIGAN Fleececardigan i bedste kvalitet. Der er udvalgt de fineste polyesterfibre i den tætteste konstruktion. Antipillingbehandlet på både for-og bagside. Blød og isolerende.

Læs mere

Vi reserverer oss mot endringer og feil i trykksaken.

Vi reserverer oss mot endringer og feil i trykksaken. Vi reserverer oss mot endringer og feil i trykksaken. Vinter 2014 Vi forbereder os på en ny vinter sæson og har i den anledning sat vores bedste vinter produkter sammen i en folder. Vi håber og ønsker

Læs mere

Smagfuld inspiration 2012

Smagfuld inspiration 2012 Smagfuld inspiration 2012 GRILL PORCHETTA MED GLANSMARINADE LAURBÆR & PERSILLE 5 personer INGREDIENSER 5 stk Udbenet brystflæsk med svær á 1200 g 1,000 kg Glansmarinade Laurbær & Persille UNGHANE BRYST

Læs mere

----------------------- Ribbensteg. 1 stk. ribbensteg Groft salt Laurbærblad Hele peberkorn 1 løg ¾ l vand Fløde

----------------------- Ribbensteg. 1 stk. ribbensteg Groft salt Laurbærblad Hele peberkorn 1 løg ¾ l vand Fløde Gyroskoteletter med varm coleslaw 4 stk. gyroskoteletter 1 4 hvidkål (i fine strimler) 1 forårsløg (skåret i skiver) ½ dl sukker ½ dl eddike 1 ds. tørrede sellerifrø (efter smag) 1 tsk. salt ½ dl vindruekerneolie

Læs mere

Sport 24 Business hovednummer Tlf. 30 21 31 00 DGI KOLLEKTION 2012. Alle priser er incl. moms

Sport 24 Business hovednummer Tlf. 30 21 31 00 DGI KOLLEKTION 2012. Alle priser er incl. moms DGI KOLLEKTION 2012 Alle priser er incl. moms HUMMEL BEE AUTHENTIC Bee Authentic poly jersey s/s Art. 03-909 Børn: Str.: 4-6/8-10/12-14/16 Vejl. 220.- Lilla Rød Orange Gul Grøn 13625 Navy Oriental blue

Læs mere

Avis uge 23. Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt... 3 H.J. Hansen...4 Abena...6 HoistLocatel...7 Røsfelt...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL...

Avis uge 23. Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt... 3 H.J. Hansen...4 Abena...6 HoistLocatel...7 Røsfelt...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL... Avis uge 23 Indhold: J.N. Meat.......2 Kjær Sommerfeldt..... 3 H.J. Hansen.......4 Abena......6 HoistLocatel.......7 Røsfelt.....8 Stokvis....10 Kontakt SAMHANDEL....12 23-2015 Elmedalsvej 8 * DK-4200

Læs mere

Firmatøj og -gaver Tlf. 70 23 33 44. www.promo-design.dk B&C EXACT 150 - (X)S-XXL (4XL) Vejl. pris ex. moms Farvet - kr. 34,00 Hvid - kr.

Firmatøj og -gaver Tlf. 70 23 33 44. www.promo-design.dk B&C EXACT 150 - (X)S-XXL (4XL) Vejl. pris ex. moms Farvet - kr. 34,00 Hvid - kr. 8 T-SHIRTS Firmatøj og -gaver 1206 B&C EXACT 150 - (X)S-XXL (4XL) T-shirt i single jersey. Rundstrikket, smal halsrib. AZO-free, reaktiv indfarvet. 145 g/m 2, 100% bomuld, forkrympet. Farvet - kr. 34,00

Læs mere

Suzuki Collection SUZUKI SPORTS TOURING

Suzuki Collection SUZUKI SPORTS TOURING ON WHEELS 00 SUZUKI SPORTS TOURING Suzuki Collection Suzuki har skabt en serie af produkter til dig, der ikke kan få nok Suzuki. Når MC en er gået i vinterhi kan du komme igennem den kolde tid med Suzuki

Læs mere

A. Steen Nielsensvej 1 4930 Maribo Tlf. 5478 3472 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk

A. Steen Nielsensvej 1 4930 Maribo Tlf. 5478 3472 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk A. Steen Nielsensvej 1 490 Maribo Tlf. 5478 47 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk /-farvet jakke 1601-40 buks 701-45 -farvet jakke med brystlommer og mobiltelefonlomme. Ærmer med justerbare

Læs mere

IGNATURE FOND 100% GRUNDKØKKEN MED RESPEKT FOR DIT KØKKEN OG DET AUTENTISKE HÅNDVÆRK

IGNATURE FOND 100% GRUNDKØKKEN MED RESPEKT FOR DIT KØKKEN OG DET AUTENTISKE HÅNDVÆRK IGNATURE 100% GRUNDKØKKEN FOND MED RESPEKT FOR DIT KØKKEN OG DET AUTENTISKE HÅNDVÆRK 00% OSCAR SIGNATURE FOND GRUNDKØKKEN OSCAR SIGNATURE FOND ER 100% GRUNDKØKKEN EFTER DE SAMME KLASSISKE OPSKRIFTER SOM

Læs mere

Tilbud uge 34. Indhold: KødGrossisten...2 Prima Frugt...3 Oskar Davidsen...4 Brønnum...6 HoistGroup...7 Stokvis...8 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 34. Indhold: KødGrossisten...2 Prima Frugt...3 Oskar Davidsen...4 Brønnum...6 HoistGroup...7 Stokvis...8 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 34 Indhold: KødGrossisten...2 Prima Frugt...3 Oskar Davidsen...4 Brønnum...6 HoistGroup...7 Stokvis...8 Kontakt SAMHANDEL...10-2015 Kødtilbud Ugetilbud fra KødGrossisten Uge 34-35 Varenummer

Læs mere

Rebild Kommune - Udbud af vask og leje af beklædning spørgsmål, svar og ændringer 23. november 2015

Rebild Kommune - Udbud af vask og leje af beklædning spørgsmål, svar og ændringer 23. november 2015 Rebild Kommune - Udbud af vask og leje af beklædning spørgsmål, svar og ændringer 23. november 2015 Udbudsmaterialet Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet 1. Udkast til rammeaftale Rebild Kommune

Læs mere

N01A NYXX N01 N01B NYXX N01

N01A NYXX N01 N01B NYXX N01 N01A NYXX N01 N01B NYXX N01 000 250 199 220 360 630 680 199 220 N01A - Herre N01B - Dame MATERIALE: 180 g/ m². 92% polyester / 8% elastan, interlock. Pro-Dry t-shirt produceret i stretch for optimal komfort

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 2 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

Madlavning 21-02-2013

Madlavning 21-02-2013 Madlavning 21-02-2013 Karin Lis Albæk www.kalitesser.dk Tilbehør: rugbrød, smør, snaps Tomatsild med urte creme fraiche, løgringe. 800 g sildefileter, marinerede Marinade: 1 dl olie 1 dl sildelage 4 dl

Læs mere

Tilbud uge 19. Indhold:

Tilbud uge 19. Indhold: Tilbud uge 19 Indhold: J.N. Meat........2 Brønnum..... 3 TeeDawn.....4 Oskar Davidsen......6 Kjær Sommerfeldt......8 H.J. Hansen Vin.....9 HoistLocatel.....10 Abena... 11 DBS Lys.........12 Energi Danma...

Læs mere

Sprød sommer salat med Grillet Bornholmerhane, æggecreme og crouton

Sprød sommer salat med Grillet Bornholmerhane, æggecreme og crouton Mikkel Marschall er kok på Restaurant Herman Sprød sommer salat med Grillet Bornholmerhane, æggecreme og crouton 4 Bornholmerhane bryster 1 stk. romaine salat 2 stk. hjertesalat 2 skalotteløg 1 dl mayonnaise

Læs mere

STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE 2011/2012

STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE 2011/2012 STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE 2011/2012 Skole: Klasse: Kontaktperson: Privatadr.: Tlf./Mobil: Afrejsedato: E-mail: Rejsemål: Udfyld bestillingssedlen bagerst i kataloget og send hele kataloget til

Læs mere

Prisliste januar 2016 - Priser er ekskl. moms

Prisliste januar 2016 - Priser er ekskl. moms Prisliste januar 2016 - Priser er ekskl. moms Side NY Model Artikelnr. Beskrivelse DKK Tillæg ved store str. PRO WEAR T-SHIRTS 17 0302 PRO wear T-shirt kontrast 99,90 3XL-6XL 3,00 17 NY 0310 PRO wear T-shirt

Læs mere

KAMPAGNE. hhworkwear.com

KAMPAGNE. hhworkwear.com Marts/April KAMPAGNE hhworkwear.com 79146 STOKE JACKET W/O HOOD POLYESTER PILE 992 BLACK/ORANGE, 999 BLACK/DARK GREY S-3XL 88 % polyester/12 % bomuld, pileinderside 425 g/m2 Reflekspiping Lynlås foran

Læs mere

GØR INDTRYK. Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på. Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din

GØR INDTRYK. Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på. Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din GØR INDTRYK Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din virkomhed og sætte præg på sommerens firmaløb 1 STIELER & CO. er en af

Læs mere

PROFESSIONEL & VELKLÆDT I PROFILTØJ M. TRYK

PROFESSIONEL & VELKLÆDT I PROFILTØJ M. TRYK PROFESSIONEL & VELKLÆDT I PROFILTØJ M. TRYK PROFILTØJ MED PROFESSIONELT UDTRYK OG INDTRYK Profiltøj er en enestående mulighed for at profilere jeres virksomhed og fremstå med et professionelt og velklædt

Læs mere

HØRINGSMATERIALE. Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning

HØRINGSMATERIALE. Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning Version: 0.11.2014 Dette faneblad er en instruktion til, hvordan skal udfyldes. består af følgende faneblade: Instruktion

Læs mere

PRISLISTE 2016. SWEATSHIRTS 26 0360 PRO wear klassisk sweatshirt 149,00 3XL-6XL 10,00 26 0362 PRO wear sweatshirt kontrast 166,00 3XL-6XL 10,00

PRISLISTE 2016. SWEATSHIRTS 26 0360 PRO wear klassisk sweatshirt 149,00 3XL-6XL 10,00 26 0362 PRO wear sweatshirt kontrast 166,00 3XL-6XL 10,00 01.01.2016 SIDE N Y MODEL PRISLISTE 2016 ARTIKEL NR. BESKRIVELSE KOLLEKTION 1,45 PRIS EKSKL. MOMS DKK STR. TILLÆG DKK 1 stk. 1 stk. PRO WEAR T-SHIRTS 17 0302 PRO wear T-shirt kontrast 70,00 3XL-6XL 3,00

Læs mere

www.lyngsoe-rainwear.dk

www.lyngsoe-rainwear.dk FLAME RETARDANT ANTISTATIC dk Katalog 0 farver - indhold farver - indhold Lyngsøe Rainwear med hovedsæde og lager under ét tag i Herning, Danmark - har produceret regntøj siden 999. Produktlinierne MICROFLEX

Læs mere

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy 01/14 ESSENTIAL Visibility MODERIGTIGT OG SYNLIGT Vores Essential Visibility-kollektion giver al den synlighed, du har brug for, kombineret med alle væsentlige funktioner og komfort. Kollektionen er baseret

Læs mere

Catering Engros...2 KødGrossisten...4 Oscar...10 Kohberg...11 H.J. Hansen...12 Calrsberg...13 KEN Storkøkken...14 Brønnum...16 Stokvis...

Catering Engros...2 KødGrossisten...4 Oscar...10 Kohberg...11 H.J. Hansen...12 Calrsberg...13 KEN Storkøkken...14 Brønnum...16 Stokvis... Catering Engros...2 KødGrossisten...4 Oscar...10 Kohberg...11 H.J. Hansen...12 Calrsberg...13 KEN Storkøkken...14 Brønnum...16 Stokvis...18 DBS Lys...20 TILBUD UGE 6 2016 Klimasmarte opskrifter Karry-grøntsager

Læs mere

LØB Vejledende priser ekskl. moms, gældende til 30. september, 2014

LØB Vejledende priser ekskl. moms, gældende til 30. september, 2014 LØB & CYKEL LØB LØB ACTIVE RUN TEE Letvægts tee i blødt materiale til alle sportsgrene. Behagelig pasform i letvægts materiale med rigtig god fugttransport. Materiale: Let og behageligt funktionelt materiale.

Læs mere

150 OPSKRIFTER FRA NESTLÉ

150 OPSKRIFTER FRA NESTLÉ Opskrift 25-32 150 OPSKRIFTER FRA NESTLÉ 25. MUFFINS MED FITNESS MÜSLI 2,5 dl hvedemel 1,5 dl fuldkornsmel 2 tsk bagepulver ½ tsk salt ½ tsk kanel 2 store æg 1,5 dl brun farin 1,25 dl yoghurt naturel 2

Læs mere

M a d t i l k r æ s n e g a n e r

M a d t i l k r æ s n e g a n e r Mad til kræsne ganer Balsamicomarineret oksefilet med balsamicocreme Oksefileten lægges i fryseren i ca. 3 timer. Når den er skalfrossen skæres den i tynde skiver med en laksekniv eller på pålægsmaskine.

Læs mere

Catering Engros...2 Oscar...4 Brønnum...5 JDE...6 KEN storkøkken...7 H.J. Hansen...8 Stokvis...10 Hejco...12 Røsfeld...14 Temp Team...16 DBS Lys...

Catering Engros...2 Oscar...4 Brønnum...5 JDE...6 KEN storkøkken...7 H.J. Hansen...8 Stokvis...10 Hejco...12 Røsfeld...14 Temp Team...16 DBS Lys... Catering Engros...2 Oscar...4 Brønnum...5 JDE...6 KEN storkøkken...7 H.J. Hansen...8 Stokvis...10 Hejco...12 Røsfeld...14 Temp Team...16 DBS Lys...20 Abena...25 TILBUD UGE 23 2016 Mark & Mad på sporet

Læs mere

KEN storkøkken...2 Dansk Cater...4 Catering Engros...6 Sensorist...8 Carlsberg.. 9 Oskar Davidesen.. 10 Røsfeld...12 Temp Team...14 DBS Lys...

KEN storkøkken...2 Dansk Cater...4 Catering Engros...6 Sensorist...8 Carlsberg.. 9 Oskar Davidesen.. 10 Røsfeld...12 Temp Team...14 DBS Lys... KEN storkøkken.....2 Dansk Cater.....4 Catering Engros......6 Sensorist...8 Carlsberg.. 9 Oskar Davidesen.. 10 Røsfeld...12 Temp Team...14 DBS Lys.....16 Stokvis.... 18 SCA.21 TILBUD UGE 18 2016 INSPIRATIONSDAG

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

Tips og gode råd til opskrifterne

Tips og gode råd til opskrifterne Tips og gode råd til opskrifterne Som i de tidligere udgivelser i Maveglad mad-serien, har vi forsøgt at holde os til opskrifter med lettilgængelige fødevarer. Vi vælger så vidt muligt råvarer, der kan

Læs mere

middag middag nem hverdagsmad til travle familier nikolaj kirk mikkel maarbjerg

middag middag nem hverdagsmad til travle familier nikolaj kirk mikkel maarbjerg middag middag nem hverdagsmad til travle familier nikolaj kirk mikkel maarbjerg indhold forord at spise sammen 8 retter, der laves i gryde 10 takt & tone 70 retter, der laves på pande 72 bestik 130 retter,

Læs mere

Inspirerende OPSKRIFTER

Inspirerende OPSKRIFTER Inspirerende OPSKRIFTER // GRILLPØLSER RÅ & RØGEDE VARIANTER INDHOLDSFORTEGNELSE side 4 side 5 side 6 side 7 side 8 side 9 side 10 side 11 side 12 side 13 side 14 side 15 side 16 side 17 side 18 side 19

Læs mere

Mandag: Chili con carne med bønner og perlespelt med grønne asparges 4 personer

Mandag: Chili con carne med bønner og perlespelt med grønne asparges 4 personer Mandag: Chili con carne med bønner og perlespelt med grønne asparges Chili con carne: 800 g hakket dansk oksekød, magert og af god kvalitet 2 løg, pillet og finthakket 1 chili, meget finthakket 2 fed hvidløg,

Læs mere

pak maden ind Uhm, Madpakker til aften

pak maden ind Uhm, Madpakker til aften Af Camilla Zarah Lawes. Foto: Columbus Leth. Regi: Bolig & Brocante og privateje Uhm, Madpakker til aften pak maden ind Hvad har butterdej, filodej, serranoskinke, bacon og en stegeso til fælles? De egner

Læs mere

Bøffer med blommer og rucola. Marineret svinefilet med perlebyg salat. Opskrift 1 Opskrift 2. 1 marineret svinefilet. 4 bøffer

Bøffer med blommer og rucola. Marineret svinefilet med perlebyg salat. Opskrift 1 Opskrift 2. 1 marineret svinefilet. 4 bøffer Marineret svinefilet med perlebyg salat Opskrift 1 Opskrift 2 Bøffer med blommer og rucola 1 marineret svinefilet 250 g perlebyg 150 g grønne bønner 150 g blomkål 200 g cherrytomater Dressing 2 spsk. olivenolie

Læs mere

Opskrifter SØFF september 2014

Opskrifter SØFF september 2014 Opskrifter SØFF september 2014 Grøntsager markeret med FED i opskrifterne er i poserne med jævne mellemrum, alt efter årstiden. Husk også at kigge på opskrifterne fra tidligere på året med same grøntsager,

Læs mere

Varenr. Beskrivelse Str. Farver Vejl. Uds. Side

Varenr. Beskrivelse Str. Farver Vejl. Uds. Side Varenr. Beskrivelse Str. Farver Vejl. Uds. Side CH11746 Herre skjorte - bomuld S M L XL XXL 3XL Stribet - assorterede farver 89,00 58 CH11747 Herre skjorte - bomuld S M L XL XXL 3XL Natur 89,00 59 CH12196

Læs mere

PRODUKTOVERSIGT - 2015 -

PRODUKTOVERSIGT - 2015 - PRODUKTOVERSIGT - 2015 - MINTANINE Mintanine - intens frisk mynte smag, en helt ny smagsoplevelse inden for energi drikke. Indeholder koffein og guarana. Brug Mintanine som en frisk energi drik og tørstslukker,

Læs mere

Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk

Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk 13614 Dame løbe T-shirt Svedtransporterende Base Cool T-shirt. Body cut. Størrelser: XS-XL 16606 Dame løbe T-shirt Svedtransporterende med cool effekt. Body cut.

Læs mere

Forår+sommer OPSKRIFTSSAMLING. Inspiration til nyresyge og andre interesserede

Forår+sommer OPSKRIFTSSAMLING. Inspiration til nyresyge og andre interesserede Forår+sommer OPSKRIFTSSAMLING Inspiration til nyresyge og andre interesserede FORORD Velkommen til Nyreforeningens opskriftssamling, som, vi håber, vil fungere som inspiration til madlavningen i forårs-

Læs mere

MASTER KOLLEKTION FORÅR / SOMMER

MASTER KOLLEKTION FORÅR / SOMMER MASTER KOLLEKTION 2009 FORÅR / SOMMER Hurricane, Mac One, Jingham, Grizzly, DAD, Goal og Cottover alt samlet i ét katalog. Dette katalog er tænkt som et værktøj der kan bruges i arbejdet på til enhver

Læs mere

AKTIVITET 4: OPBEVAR FØDEVARER KORREKT

AKTIVITET 4: OPBEVAR FØDEVARER KORREKT AKTIVITET 4: OPBEVAR FØDEVARER KORREKT Læringsmål Du kan fortælle, hvordan forskellige fødevarer skal opbevares. Du kan tjekke en fødevares friskhed ved at bruge dine sanser. Fødevarer skal opbevares korrekt

Læs mere

SpisVel. Opskrifter fra inspirationshæftet i SpisVel projektet

SpisVel. Opskrifter fra inspirationshæftet i SpisVel projektet Opskrifter fra inspirationshæftet i SpisVel projektet Kyllingefrikadeller med æble, ingefær og forårsløg Ingredienser: 400 g kylling kød hakket (Rose Poultry) 60 g forårsløg 100 g æble 1 spsk (5 g) timian

Læs mere

VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016

VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016 VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016 En mix og match golfkollektion i friske farver BACKTEE s kollektioner er bygget op omkring golf tøj til alle vejrforhold, så man kan yde sit bedste i al slags vejr.

Læs mere

Wolf Camper dame Forår 2012

Wolf Camper dame Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

Produkt katalog www.waxilight.com 1

Produkt katalog www.waxilight.com 1 Produkt katalog www.waxilight.com 1 Madrid hearts Bund af højglanspoleret stål med motiv af hjerter og valgfrit glas Tube. Sættet består af lysestager. Madrid flowers Bund af højglanspoleret stål med motiv

Læs mere

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi INDHOLD S 0 2 S 0 4 S 0 6 S 1 0 S 1 2 S 1 6 S 1 8 S 2 2 S 2 4 Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi Husk

Læs mere

Catering Engros...2 Oscar...9 H.J. Hansen...10 Kjær Sommerfeldt...12 Carlsberg...13 HoistGroup...14 Remmer...15 DBS Lys...16

Catering Engros...2 Oscar...9 H.J. Hansen...10 Kjær Sommerfeldt...12 Carlsberg...13 HoistGroup...14 Remmer...15 DBS Lys...16 Catering Engros...2 Oscar...9 H.J. Hansen...10 Kjær Sommerfeldt...12 Carlsberg...13 HoistGroup...14 Remmer...15 DBS Lys...16 TILBUD UGE 45 2015 Rød salami DANMARKS BILLIGSTE SALAMI Gammeldaws - når det

Læs mere

Fiskefars. Nemme opskrifter med laks og torsk. sæt fisk på menuen nemt og lækkert

Fiskefars. Nemme opskrifter med laks og torsk. sæt fisk på menuen nemt og lækkert Nemme opskrifter med laks og torsk sæt fisk på menuen nemt og lækkert c o nv e n i e nc e Convenience er en helt ny serie af fiskeprodukter, som gør det nemt at tilberede et sundt og lækkert måltid. Serien

Læs mere

GASTRONOMISK TEAM SAMARBEJDE

GASTRONOMISK TEAM SAMARBEJDE GASTRONOMISK TEAM SAMARBEJDE ASTRONOMA FANØ JANUAR 2016 SØNDERBORG KOMMUNE ERHVERV & AFFALD KOK: THOMAS WALBOM MENU JOMFRUHUMMERSUPPE MED BAGT SEJ OG BRØD FANØ RØGET LAKS MED HJEMMETLAVET PASTA, CITRON

Læs mere

Dampet Tsing Tao courgette

Dampet Tsing Tao courgette Dampet Tsing Tao courgette 1 Tsing Tao øl ( eller anden lys asian øl 2 små courgetter 3 spsk mizka eddike 1 alm løg 1 stor knold ingefær 1 kvist rosmarin 2 spsk honning Lidt oliven olie Vask dine grøntsager.

Læs mere

Vinter i det Nordiske Køkken. Let, lødigt og lækkert

Vinter i det Nordiske Køkken. Let, lødigt og lækkert Vinter i det Nordiske Køkken Let, lødigt og lækkert 1 Vinter i det Nordiske Køkken Let, lødigt og lækkert Vegetar retter Grønkåls salat med korn, syltede rødløg, æble og ristet rugbrød Salat af mynte,

Læs mere

Moderne smørrebrød bygger på det samme som klassisk smørrebrød hvor man kombinere alle 5 grundsmage, på bund af rugbrød.

Moderne smørrebrød bygger på det samme som klassisk smørrebrød hvor man kombinere alle 5 grundsmage, på bund af rugbrød. Moderne smørrebrød Moderne smørrebrød bygger på det samme som klassisk smørrebrød hvor man kombinere alle 5 grundsmage, på bund af rugbrød. Moderne smørrebrød udspringer af det nye nordiske manifest, hvor

Læs mere

TÆNKER DU OGSÅ PÅ MILJØET? Vi har samlet en række produkter, der alle er produceret med tanke på miljøet

TÆNKER DU OGSÅ PÅ MILJØET? Vi har samlet en række produkter, der alle er produceret med tanke på miljøet TÆNKER DU OGSÅ PÅ MILJØET? Vi har samlet en række produkter, der alle er produceret med tanke på miljøet A4 CYCLUS OFFICE - 80G 500 ark pr. pakke Varenr. 1160183 A4/A3 4CC - 90-250G 500 ark pr. pakke (90-120g)

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back RgoSling Back UP/OPP OUT/UT 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back RgoSling High Back UP/OPP OUT/UT 770 lbs 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back 770 lbs RgoSling High Back Net UP/OPP OUT/UT 350 kg

Læs mere

Profil beklædning 2007

Profil beklædning 2007 Profilbeklædning 2007 HURRICANE har siden 1990 været et stærkt varemærke i Danmark indenfor basic tekstil. Vi ved at glæden ved et stykke flot tøj gerne skal holde længere end til første vask meget længere!

Læs mere

Vask porrerne og skær top og bund af. Skær dem i ringe rist dem i lidt olie på en pande sammen med de kogte kartofler i tern.

Vask porrerne og skær top og bund af. Skær dem i ringe rist dem i lidt olie på en pande sammen med de kogte kartofler i tern. Mandag Omelet med ost, kartofler, porrer og salat af rødkål 8 æg 60 gram mælk 20 gram smør 100 gram reven parmesan eller cheddar ost 2 store håndfulde frisk persille 100 g kartofler 1-2 stk. porrer Vask

Læs mere