HÅRBØRSTER & KAMME GUIDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HÅRBØRSTER & KAMME GUIDE"

Transkript

1 HÅRBØRSTER & KAMME GUIDE

2 IONIC PADDLE BRUSH Professionel pladebørste med naturhår/nylonpigge Skaft i ahorntræ med bløde gummipuder, der sikrer et bedre greb. Hårene på børsten består af vildsvinehår, der giver glans til håret, og afrundede nylonpigge, der letter udredning af håret. IONISK PLADEBØRSTE med naturhår/nylonpigge Ionisk behandlet træbørste i høj kvalitet, som mindsker statisk elektricitet og hjælper håret med at bevare glans. Børsten er særligt egnet til normalt/kraftigt hår og god til udredning af langt/mellemlangt hår.

3 IONIC CUSHION BRUSH Professionel pudebørste med naturhår/nylonpigge Skaft i ahorntræ med bløde gummipuder, der sikrer et bedre greb. Hårene på børsten består af vildsvinehår, der giver glans til håret, og afrundede nylonpigge, der letter udredning af håret. IONISK PUDEBØRSTE med naturhår/nylonpigge Ionisk behandlet træbørste i høj kvalitet, som mindsker statisk elektricitet og hjælper håret med at bevare glans. Børsten er egnet og er god til udredning af mellemlangt/langt hår.

4 IONIC ROUND BRUSH Professionel fønbørste med naturhår/nylonpigge Skaft i ahorntræ med bløde gummipuder, der sikrer et bedre greb. Hårene på børsten består af vildsvinehår, der giver glans til håret, og afrundede nylonpigge, der letter udredning af håret. IONISK FØNBØRSTE med naturhår/nylonpigge - 54 mm Ionisk behandlet træbørste i høj kvalitet, som mindsker statisk elektricitet og hjælper håret med at bevare glans. Fønbørsten er ideel til styling med hårtørrer pga. den keramiske metalcylinder, som sikrer en jævn fordeling af varmen, og som forkorter hårets tørretid. Særlig egnet til mellemlangt hår.

5 IONIC TEASING BRUSH Professionel touperingsbørste med natur-/nylonhår Smal touperingsbørste i træ med vildsvine- og nylonhår der giver en blank overflade ved børstning af håret. Formen på børstens skaft gør det let at inddele håret i hårsektioner. IONISK TOUPERINGSBØRSTE med natur-/nylonhår Ionisk behandlet træbørste i høj kvalitet, som mindsker statisk elektricitet og hjælper håret med at bevare glans. Touperingsbørsten er perfekt at anvende i forbindelse med frisering, toupering og styling af håret.

6 WOOD PADDLE BRUSH FSC -certificeret træbørste med naturhår/nylonpigge FSC -certificeret træbørste i bøgetræ med ergonomisk udformet skaft og ægte vildsvinehår, der giver håret glans. Afrundede nylonpigge gør udredningen lettere. PLADEBØRSTE I TRÆ med naturhår/nylonpigge Træbørste i høj kvalitet der er særligt egnet til normalt/kraftigt hår og god til udredning af langt/ mellemlangt hår. Børsten er lavet i FSC-certificeret træ, der fremmer ansvarlig skovdrift. Emballagen er lavet af genbrugsmaterialer.

7 WOOD CUSHION BRUSH FSC -certificeret træbørste med rene naturhår FSC -certificeret træbørste i bøgetræ med ergonomisk udformet skaft og ægte vildsvinehår, der fordeler hårets naturlige olier og giver et glansfuldt hår. PUDEBØRSTE I TRÆ med naturhår Træbørste i høj kvalitet der er særligt egnet til skånsom udredning af normalt/kraftigt hår. Børsten er lavet i FSC-certificeret træ, der fremmer ansvarlig skovdrift. Emballagen er lavet af genbrugsmaterialer.

8 CERAMIC PADDLE BRUSH Keramisk pladebørste for effektiv hårtørring Børste i gummibelagt plast og med afrundede nylonpigge. Keramisk pulver er tilsat pigge, pude og metalramme. KERAMISK PLADEBØRSTE for effektiv hårtørring Keramisk hårbørste i høj kvalitet til udredning og styling af alle hårtyper. God til mellemlangt og langt hår. Særlig egnet til styling med føntørrer. Under føntørring sikrer den keramiske egenskab, at varmen fordeles jævnt, og tørretiden forkortes.

9 CERAMIC CUSHION BRUSH Keramisk pudebørste for effektiv hårtørring Børste i gummibelagt plast og med afrundede nylonpigge. Keramisk pulver er tilsat pigge, pude og metalramme. KERAMISK PUDEBØRSTE for effektiv hårtørring Keramisk hårbørste i høj kvalitet til udredning og styling af alle hårtyper og -længder. Særlig egnet til styling med føntørrer. Under føntørring sikrer den keramiske egenskab, at varmen fordeles jævnt, og tørretiden forkortes.

10 CLASSIC PADDLE BRUSH Klassisk pladebørste Gummibelagt plastbørste med afrundede nylonpigge. KLASSISK PLADEBØRSTE Klassisk, stor børste der er velegnet til udredning af mellemlangt/langt hår. Den store flade gør den også velegnet til udglatning af større hårsektioner under føntørring.

11 CLASSIC CUSHION BRUSH Klassisk pudebørste Gummibelagt plastbørste med afrundede nylonpigge. KLASSISK PUDEBØRSTE Klassisk, oval pudebørste der er velegnet til udredning af alle hårtyper og -længder.

12 CLASSIC VENT BRUSH Klassisk fønbørste Gummibelagt plastbørste med afrundede nylonpigge. KLASSISK FØNBØRSTE Klassisk fønbørste der er velegnet til udredning af både tørt og vådt hår samt styling af alle hårtyper. Børstehovedets hulrum i midten reducerer føntørringstiden.

13 CLASSIC TWO-SIDED VENT BRUSH Klassisk dobbeltsidet fønbørste Gummibelagt plastbørste med afrundede nylonpigge. KLASSISK DOBBELT- SIDET FØNBØRSTE Klassisk fønbørste med en kort og en lang side pigge til styling af kort og mellemlangt hår. Særdeles velegnet til at skabe fylde i håret ved føntørring.

14 CLASSIC ROUND BRUSH Klassisk rundbørste til fint/normalt hår Gummibelagt plastbørste med afrundede nylonpigge. KLASSISK RUNDBØRSTE til fint/normalt hår Klassisk rundbørste til styling af fint og normalt hår. God til at skabe fylde eller bølger i kort hår ved føntørring.

15 CLASSIC DETANGLING BRUSH Udredningsbørste særlig egnet til vådt hår Gummibelagt plastbørste med afrundede nylonpigge. KLASSISK UDREDNINGSBØRSTE særlig egnet til vådt hår Børste der muliggør en skånsom og effektiv udredning af alle hårtyper. Børsten er særlig egnet til vådt og filtret hår grundet de tynde, stærke og meget fleksible pigge. Kan også anvendes til tørt hår.

16 DETANGLING COMB Bredtandet, gummibelagt kam til tykt og krøllet hår Gummibelagt plastkam. Udformet så den ligger godt i hånden. BREDTANDET KAM til tykt og krøllet hår Bredtandet, gummibelagt kam særlig egnet til udredning og styling af tykt og/eller krøllet hår. Kammen kan også bruges til fordeling af balsam eller stylingprodukter i vådt hår.

17 DRESSING COMB Antistatisk kam Plastkam med antistatisk behandling. Kammens farve kan variere pga. den antistatiske behandling. KLASSISK KAM Klassisk kam med antistatisk behandling. Kammen er velegnet til udredning af små sammenfiltringer og til styling af alle hårtyper.

18 PIN TAIL COMB Klassisk spidskam Plastkam med antistatisk behandling. Kammens farve kan variere pga. den antistatiske behandling. SPIDSKAM Klassisk spidskam med antistatisk behandling. Spidskammen er velegnet til styling og toupering af håret samt til at inddele håret i sektioner.

19 Matas A/S. DK-3450 Allerød Nogle hårbørster og kamme føres ikke i alle Matas butikker. Hele sortimentet kan købes på

Bambusplader. www.keflico.com

Bambusplader. www.keflico.com 2013 Bambusplader www.keflico.com Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret (FSC certificeret)

Læs mere

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com 2015 Bambusplader I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Case Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/ tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret

Læs mere

Maling til entré, gang og bryggers

Maling til entré, gang og bryggers Maling til entré, gang og bryggers Maling til entré, gang og bryggers Skal du bruge maling til gangen, entréen eller bryggerset, finder du den her. Maling til gangarealer skal helst være solid, slidstærk

Læs mere

Hurtig tørring ved lavere temperatur med ThermoProtect

Hurtig tørring ved lavere temperatur med ThermoProtect Salgsfolder for Danmark () Philips ThermoProtect Ionic hårtørrer 2200 W ThermoProtect-indstilling Med volumendiffuser Ionisk pleje HP8232/00 Hurtig tørring ved lavere temperatur med ThermoProtect med volumendiffuser

Læs mere

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2016-05-27

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2016-05-27 K 4 er med sine 130 bar velegnet til hyppig rengøring af bl.a. terrasse, hegn, møbler, biler, motorcykler og cykler alt efter valg af udstyr. K 4 har en vandkølet motor, der er med til at sikre en mere

Læs mere

K 4 Home. K 4 Home, 1.180-153.0, 2016-05-27

K 4 Home. K 4 Home, 1.180-153.0, 2016-05-27 K 4 Home er med sine 130 bar og udstyrspakke velegnet til hyppig rengøring af bl.a. terrasse men den kan også rengøre mure, hegn, havemøbler, biler, motorcykler og cykler. K 4 har en vandkølet motor, der

Læs mere

VOLUME TURN UP THE. 799 kr [ DUST Y ROSE BOSS ] [ Indbygget IONIC teknologi, for sundere og mere smidigt hår ] [ Kraftfuld 2000 watts motor ]

VOLUME TURN UP THE. 799 kr [ DUST Y ROSE BOSS ] [ Indbygget IONIC teknologi, for sundere og mere smidigt hår ] [ Kraftfuld 2000 watts motor ] [ DUST Y ROSE BOSS ] TURN UP THE VOLUME [ Indbygget IONIC teknologi, for sundere og mere smidigt hår ] [ Kraftfuld 2000 watts motor ] [ SoftAire flow-system, der efterlader håret blødere ] [ DUSTY ROSE

Læs mere

Indemaling. Indemaling

Indemaling. Indemaling Indemaling Indemaling Vægmaling, loftmaling og væggrunder til lofter og vægge. Kvaliteten er fuldt på højde med de, af malere, mest anvendte mærker. Spar tid - - bestil online. -Hurtig, billig og pålidelig

Læs mere

Reparation af træ Emballage

Reparation af træ Emballage Reparation af træ Emballage 1 2 3 Knastfyld Den bedste løsning til træreparation. Knastfyld er fleksibelt, stærkt og holdbart på samme tid. Knastfyld er meget nem at bruge, og resultatet er flot, om det

Læs mere

FalcoLinea FALCOLINEA. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust

FalcoLinea FALCOLINEA. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust FalcoLinea FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOLINEA FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust og enkelt udseende. Der anvendes alene FSC mærket hårdttræ på bænken,

Læs mere

ASPIJECT. ASPIJECT Safe. ASPIJECT Active PAROJECT INJEKTION

ASPIJECT. ASPIJECT Safe. ASPIJECT Active PAROJECT INJEKTION DENTAL INNOVATIONS INJEKTION ASPIJECT ASPIJECT Safe ASPIJECT Active PAROJECT Selvaspirerende tubulesprøjte til infiltrations- og ledningsanalgesi. Selvaspirerende tubulesprøjte med beskyttelse mod stikskader.

Læs mere

Keflico A/S - Specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år. Bambus krydsfiner. Foto: Trommen, Hørsholm Kommune. www.keflico.

Keflico A/S - Specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år. Bambus krydsfiner. Foto: Trommen, Hørsholm Kommune. www.keflico. Keflico A/S - Specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år 2016 Bambus krydsfiner Foto: Trommen, Hørsholm Kommune www.keflico.com Case Foto: Innovest MDF Firax med bambusfinér. Case: Innovest

Læs mere

Sig farvel til lækager og goddag til sund hud omkring din stomi med den nye

Sig farvel til lækager og goddag til sund hud omkring din stomi med den nye Vi har hudbeskyttelsen der omfavner din stomi Sig farvel til lækager og goddag til sund hud omkring din stomi med den nye Cohesive StomaWrap er fremstillet af de samme ingredienser som den uundværlige

Læs mere

MAKEUPBØRSTE MAKEUPBØRSTE

MAKEUPBØRSTE MAKEUPBØRSTE VELKOMMEN til byswiercz et univers af stærke kvinder, der nyder trygheden i, at makeuppen sidder, hvor den skal og ikke mindst, er holdbar. Til alle stolte kvinder, der ranker ryggen og hilser på livets

Læs mere

Billeder kan downloades fra www.3m.com/dk/easy.

Billeder kan downloades fra www.3m.com/dk/easy. Efteråret og julen byder på en masse spændende kampagnetilbud, som kan ses de efterfølgende sider. Du bestemmer selv din rabat jo mere du køber, jo større bliver din rabat. Priserne på efterårskampagnen

Læs mere

FalcoTel FALCOTEL. Serien FalcoTel er en af de bedst sælgende modeller. Fordelene ved denne serie er

FalcoTel FALCOTEL. Serien FalcoTel er en af de bedst sælgende modeller. Fordelene ved denne serie er FalcoTel FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOTEL Serien FalcoTel er en af de bedst sælgende modeller. Fordelene ved denne serie er at den er konstrueret så den ikke behøver at støtte taget i fronten.

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

STOLEUNDERLAG BREDT UDVALG - MILJØVENLIGE MATERIALER

STOLEUNDERLAG BREDT UDVALG - MILJØVENLIGE MATERIALER STOLEUNDERLAG BREDT UDVALG - MILJØVENLIGE MATERIALER Imexpo Nordic ApS - Tjærebyvej 202 - DK-4000 Roskilde - Tlf. + 45 4675 4777 Fax +49 461 7070 170 - Email: info@imexpo.dk - www.imexpo.dk Hos Imexpo

Læs mere

Pensler. Pensler. Her finder du forskellige pensler fra den tyske fabrikant KANA, samt forskellige penselsæt til særdeles fordelagtige priser

Pensler. Pensler. Her finder du forskellige pensler fra den tyske fabrikant KANA, samt forskellige penselsæt til særdeles fordelagtige priser Pensler Pensler Her finder du forskellige pensler fra den tyske fabrikant KANA, samt forskellige penselsæt til særdeles fordelagtige priser 2014 PENSLER 1 PRISERNE ER UDREGNET FOR TDK DKK EKSKL. MOMS Div.

Læs mere

Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com

Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com Osis er en kreativ, professionel stylingserie, som kan inspirere dig, og give dig mulighed for at fremtrylle dit eget unikke look. OSiS giver maksimal

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere

Produktdatablad. Dansac NovaLife 1 Åben pose

Produktdatablad. Dansac NovaLife 1 Åben pose Produktdatablad Dansac NovaLife 1 Åben pose 1. Virksomhedsdata 1.1. Producent: 1.2. Forhandler: Navn Dansac A/S Navn Dansac & Hollister Danmark Adresse Lille Kongevej, 3480 Fredensborg Adresse Slotsmarken

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

Linolie 1 2 3. Knud Bro Alle 4 E, 3660 Stenløse. Telefon 48184302. www.linolie123.dk

Linolie 1 2 3. Knud Bro Alle 4 E, 3660 Stenløse. Telefon 48184302. www.linolie123.dk Linolie 1 2 3. Knud Bro Alle 4 E, 3660 Stenløse. Telefon 48184302. www.linolie123.dk Linolie 1 2 3. Knud Bro Alle 4 E, 3660 Stenløse. Telefon 48184302. www.linolie123.dk Project 115 Airless sprøjte- og

Læs mere

NEW LOOK JAGUAR CI AKTION

NEW LOOK JAGUAR CI AKTION NEW LOOK JAGUAR CI AKTION FRA 15.02. TIL 31.03.2011 NEW LOOK JAGUAR CI 2011 Re-design Nye sakseklasser, stilfuld emballage og elegante designs sætter nye standarder. Et stærkt re-design af et stærkt mærke.

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

Klassisk Teak Siden 1996

Klassisk Teak Siden 1996 Klassisk Teak Siden 1996 2014 Teaktræets naturlige olier gør det meget anvendeligt på udsatte steder, samt resistent overfor mug og skadedyr. Teak er holdbart, selv når det ikke behandles med olie eller

Læs mere

Sigmalife. Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA.

Sigmalife. Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA. Sigmalife Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA. Skal træet bevare sit smukke udseende, skal det både plejes og beskyttes Lige meget hvor mange materialer, der er til rådighed i byggeindustrien,

Læs mere

FalcoSwing FALCOSWING. FalcoSwing er modulopbygget og byder på mange forskellige opstillingsmuligheder.

FalcoSwing FALCOSWING. FalcoSwing er modulopbygget og byder på mange forskellige opstillingsmuligheder. FalcoSwing FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOSWING FalcoSwing er modulopbygget og byder på mange forskellige opstillingsmuligheder. En mulighed er fritstående, rektangulært, sekskantet, med eller

Læs mere

Farouk Royal Treatment

Farouk Royal Treatment Farouk Royal Treatment White Truffle and Pearl Serious Care for Beautiful Hair FAROUK Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance

Læs mere

Lodning. Dette er tin i stand til. Blyet er ansvarlig for den mekaniske stabilitet i forbindelsen, og for at man kan få loddetin til at flyde.

Lodning. Dette er tin i stand til. Blyet er ansvarlig for den mekaniske stabilitet i forbindelsen, og for at man kan få loddetin til at flyde. Tin har været kendt i mere end 4000 år. under 450 Grader kaldes blødlod, over 450 hårdlod. Loddetin til tagrender og elektronik er en legering af bly og tin. Loddetin klæber ikke til overfladerne, der

Læs mere

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 DANSK Glattejern i pro 230 steam Glattejernet i pro 230 steam fra BaByliss er et dampglattejern med meget høj temperatur

Læs mere

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring 1 Sika ComfortFloor Systems Pleje & Rengøring Care 2 Hold dit Sika Comfortfloor i god form Dit Sika Comfortfloor består af fugefri, slidstærk polyuretan med lavt vedligehold. For at holde dette i topform

Læs mere

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport Gym & Fitness 04 Tænk på at: - vælge et gulv som passer til omgivelserne - have det rigtige gulv på det rette sted - dele gulvet op i forskellige zoner - gulvet skal være langtidsholdbart - vælge en stabil

Læs mere

Produktdatablad. Dansac NovaLife 2 Åben pose

Produktdatablad. Dansac NovaLife 2 Åben pose Produktdatablad Dansac NovaLife 2 Åben pose 1. Virksomhedsdata 1.1. Producent: 1.2. Forhandler: Navn Dansac A/S Navn Dansac & Hollister Danmark Adresse Lille Kongevej, 3480 Fredensborg Adresse Slotsmarken

Læs mere

3M VHB Tape VHB. THE Acrylic Foam Tape. P ålidelig, S tærk og H oldbar. VHB Akrylskumtape

3M VHB Tape VHB. THE Acrylic Foam Tape. P ålidelig, S tærk og H oldbar. VHB Akrylskumtape 3M VHB Tape VHB THE Acrylic Foam Tape P ålidelig, S tærk og H oldbar VHB Akrylskumtape U overtruffen sammenføjning. Prøv det selv! V HB Tape, som er dokumenteret over tid, sætter stadig industri normen.

Læs mere

Pool guide. www.ipool.dk

Pool guide. www.ipool.dk Pool guide Pris Hvis man vil have en RivieraPool, er man nødt til at have fokus på økonomien fra første spadestik. En RivieraPool er et absolut luksusprodukt, som kvalitetsmæssigt ikke kan sidestilles

Læs mere

Puratos bagemidler. Indholdsfortegnelse:

Puratos bagemidler. Indholdsfortegnelse: Bagemidler Puratos bagemidler Vi har samlet vores bagemidler i denne brochure, så du på overskuelig vis kan se, hvilke bagemidler der passer til forskellige opskrifter og brødtyper. Samtidig kan du læse

Læs mere

Værktøj & tilbehør. Værktøj & tilbehør. Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive.

Værktøj & tilbehør. Værktøj & tilbehør. Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive. Værktøj & tilbehør Værktøj & tilbehør Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive. Intet fast sortiment, men du kan altid gøre en god handel, når det drejer sig om partivarer.

Læs mere

Indhold. Dørtrinsramper. Sammenklappelige ramper. Sammenklappelig helrampe. Teleskopramper. Systemramper. Side

Indhold. Dørtrinsramper. Sammenklappelige ramper. Sammenklappelig helrampe. Teleskopramper. Systemramper. Side Indhold Side 4 Sammenklappelige ramper 8 Sammenklappelig helrampe 10 Teleskopramper 12 Systemramper 14 Maj 2004. Forbehold for ændringer og trykfejl. Dørtrinsramper Rampekatalog.indd 3 06-05-2004 14:04:53

Læs mere

Sådan kæmmer du lus ud af håret

Sådan kæmmer du lus ud af håret Sådan kæmmer du lus ud af håret Denne vejledning fortæller om, hvordan du kan kæmme lus ud af håret, hvad du har brug for, og hvad der er vigtigst at vide, for at det kan lykkes. Man kan kæmme lus af to

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER STRENOV PRODUKTER INFORMATION GussStahl Lienen GussStahl Lienen GmbH & Co. KG (GSL) som blev grundlagt i den tyske by Lienen i 1971, er specialister inden for støbning af komplekst formede stålkomponenter

Læs mere

Eriks Mad og Musik Tema: Fransk mad 2

Eriks Mad og Musik Tema: Fransk mad 2 Eriks Mad og Musik Tema: 7.8. 0 Salat med grønne bønner kg grønne bønner ¾ dl olivenolie spsk rød vineddike hvidløgsfed dl friskhakket persille Kom i vineddiken, rør godt og tilsæt derpå olivenolie, og

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

STIL GUIDE. STADIG LIDT Kom ind i forretningen eller ring og bestil tid til en personlig stiltest. I TVIVL?

STIL GUIDE. STADIG LIDT Kom ind i forretningen eller ring og bestil tid til en personlig stiltest. I TVIVL? BÆR DIN BRILLE MED STIL LAV DIN EGEN ANSIGTSANALYSE VARMBLOD ELLER ISKOLD HVILKEN TYPE ER DU CASAUL COOL BOHEME CLASSIC STADIG LIDT Kom ind i forretningen eller ring og bestil tid til en personlig stiltest.

Læs mere

Pudsede overflader af forskellige typer PUDSEDE FACADER

Pudsede overflader af forskellige typer PUDSEDE FACADER PUDSEDE FACADER 1 Puds Generelt har et pudslag en række forskellige funktioner, herunder at frembringe en plan overflade, der er velegnet som underlag for keramiske fliser, maling eller tapet. Puds opdeles

Læs mere

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder.

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder. 03 BEAUTIFUL HAIR and making the most of it Vil man gerne have et sundt og velplejet hår, er det nødvendigt at forstå hårets behov. Disse behov kender Hans Conzen Kosmetik GmbH. Resultatet er et førsteklasses

Læs mere

Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015

Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015 Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF120215-0138

Læs mere

Frit (u-løsning) 100 x 100 x 100 cm. Komplet u-løsning: Pris inkl. hvidt el. sort forhæng & spejl. Varenr.: 2003 + farve 3.

Frit (u-løsning) 100 x 100 x 100 cm. Komplet u-løsning: Pris inkl. hvidt el. sort forhæng & spejl. Varenr.: 2003 + farve 3. PRØVERUM & TILBEHØR Hjørne 100 x 100 cm. Komplet hjørneløsning: Pris inkl. hvidt el. sort forhæng & spejl. Varenr.: 2004 + farve 2.899,- 2.295,- 1 side: Varenr.: 2007-05 + farve 1.995,- 2 sider: Varenr.:

Læs mere

Let & Lækkert. 5 nye opskrifter på lette og lækre kager med Hermesetas SteviaSweet

Let & Lækkert. 5 nye opskrifter på lette og lækre kager med Hermesetas SteviaSweet Let & Lækkert 5 nye opskrifter på lette og lækre kager med Hermesetas SteviaSweet Nyd den rene søde smag i Hermesetas SteviaSweet. Steviol Glykosid som er et udtræk fra Steviaplanten produceres for Hermesetas

Læs mere

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG NespriTec Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG Aldrig mere sprøjtetåge Afdækning som ved påføring med rulle Et unikt samarbejde mellem den tyske malinggigant Caparol og sprøjteproducenten

Læs mere

Grønne indkøb i det offentlige og private Danmark

Grønne indkøb i det offentlige og private Danmark Grønne indkøb i det offentlige og private Danmark April 2013 En undersøgelse foretaget blandt forhandlere og producenter af FSC- og/eller PEFC-certificerede produkter i Danmark. Tal fra denne rapport må

Læs mere

i 1 2 3 4 5 6 Øvrigt tilbehør 7 8 9 10 11 12 kap7-dk 3 06-04-21, 10.12

i 1 2 3 4 5 6 Øvrigt tilbehør 7 8 9 10 11 12 kap7-dk 3 06-04-21, 10.12 kap-dk 0-0-,. Øvrigt tilbehør kap-dk 0-0-,. Øvrigt tilbehør Windjet blæsemundstykke Windjet blæsemundstykke, anvendes til bla. hurtig tørring af vandbaserede produkter, Windjet kan også anvendes i kombination

Læs mere

Uendelig rolig gang. utrolig kraft. New Compact Generation

Uendelig rolig gang. utrolig kraft. New Compact Generation Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen. Uendelig rolig gang utrolig kraft. De nye, kompakte excenterslibere fra Bosch. New Compact Generation NYHED! Den nye Compact-generation af excenterslibere.

Læs mere

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com FOD-OG BENVÆRN 197 Fødder er lige så forskellige som fingeraftryk. Der findes der ingen universalmodel, der passer til alle. Producenterne sætter fokus på forskellige detaljer, men fælles er komfort, stødabsorbtion,

Læs mere

Medicinsk honning til sårbehandling revamil

Medicinsk honning til sårbehandling revamil Medicinsk honning til sårbehandling Revamil Revamil sårbehandlingsprodukter til professionel sårbehandling Med langvarig og effektiv antibakteriel virkning. Det brede udvalg er fokuseret på brugervenlighed,

Læs mere

Sigma S2U Nova. Til indendørs arbejde, der er ud over det sædvanlige SÅDAN. SIGMA.

Sigma S2U Nova. Til indendørs arbejde, der er ud over det sædvanlige SÅDAN. SIGMA. Til indendørs arbejde, der er ud over det sædvanlige SÅDAN. SIGMA. Til indendørs arbejde, der er ud over det sædvanlige Kendsgerningerne taler for sig selv. er sådan en kendsgerning. Sigmas grundings-

Læs mere

Meister American Muffin Mix Mørk

Meister American Muffin Mix Mørk Meister American Muffin Mix Mørk CSM Nordic A/S Marsvej 26, 6000 Kolding T.: 63 418 300 F.: 63 418 310 E.: info.nordic@csmbakerysolutions.com W.: csmnordic.dk Meister American Muffin Mix Mørk er en helblanding

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

Stine Bergholm og hendes piger Nora og Nelly var blandt de 10 familier, der var med til at afprøve produkter. De syntes, det var sjovt at være med.

Stine Bergholm og hendes piger Nora og Nelly var blandt de 10 familier, der var med til at afprøve produkter. De syntes, det var sjovt at være med. Stine Bergholm og hendes piger Nora og Nelly var blandt de 10 familier, der var med til at afprøve produkter. De syntes, det var sjovt at være med. Grønnere vaner i Elmehusene I vinters gav vi beboerne

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

VEUD ekstraopgave Opgave nr. 64-20

VEUD ekstraopgave Opgave nr. 64-20 Opgavens art: Opgaveformulering: Fagområde: Opgavens varighed: Teoriopgave Spørgsmål til hærdeplast Hærdeplast 4 lektioner Niveau, sammenlignet med uddannelsen: GUP Trin 1 Henvisning til hjælpemidler:

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Magneter til løftefunktion Magneter til svejsning Magnetkroge i krom Magnetkroge

Læs mere

3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes. Midlertidig fastholdelse/ Positionering. Montering ved klæbning

3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes. Midlertidig fastholdelse/ Positionering. Montering ved klæbning 3M Industri Limoverføringstape og dobbeltklæbende tape Nøjagtigt og holdbart 3M dobbeltklæbende tape og limoverføringstape I denne brochure finder du et udvalg af 3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes.

Læs mere

Arbejdsmåtter. - Gør hårde Gulve bløde...

Arbejdsmåtter. - Gør hårde Gulve bløde... Arbejdsmåtter - Gør hårde Gulve bløde... 1 INDHOLD Info om Ergotec aflastningsmåtter Montage, Lager og lettere industri Fødevareindustri og Storkøkkener Værksteder og Metalindustri ESD sikring og Elektronikindustri

Læs mere

Pleje af keramiske fliser, klinker og natursten

Pleje af keramiske fliser, klinker og natursten Pleje af keramiske fliser, klinker og natursten Fliser og klinker af naturens egne materialer x Fliser og klinker af keramisk materiale eller natursten har været fremstillet i årtusinder. Materialerne

Læs mere

Isoleret sektion. Skorstenen kan tilføjes kondens-pakning, så løsningen bliver vand- og tryktæt.

Isoleret sektion. Skorstenen kan tilføjes kondens-pakning, så løsningen bliver vand- og tryktæt. Sektionsskorsten anvendes til alle former for kedler og fastbrændselfyr. Konstruktionen sikrer et professionelt resultat, der holder mange år fremover. Skorstenen kan tilføjes kondens-pakning, så løsningen

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

Redskaber. Indholdsfortegnelse:

Redskaber. Indholdsfortegnelse: Redskaber Indholdsfortegnelse: Check på rengøringsvogne og maskiner... 1 Eksempler på rengøringsvogne... 3 Oversigt over forskellige redskaber til rengøringsarbejdet... 4-10 1 Indledning Rengøringsvognen

Læs mere

35 W122 Kobber spray 400 ML

35 W122 Kobber spray 400 ML Det smører og beskytter elementer, der er i kontakt med støv, pulver, snavs, olier og fedtstoffer. Det indeholder ingen silikone, og lægger et usynligt lag. Det beskytter mod korrosion, fugtighed, benzin,

Læs mere

SCHÖNOX MAX FORMAT. System MAX FORMAT. www.schonox.dk

SCHÖNOX MAX FORMAT. System MAX FORMAT. www.schonox.dk SCHÖNOX MAX FORMAT Foto: RAK Ceramics GmbH SCHÖNOX MAX FORMAT System MAX FORMAT Et program med optimalt tilpassede produkter til montering af meget store fliser samt meget tynde fliser Sikkert og effektivt

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

Effektiv til udendørs afrensning af fliser, mure og tag udendørs. Husrens skal ikke afskylles. 10050 59,95 12121 89,00 40091 25,00

Effektiv til udendørs afrensning af fliser, mure og tag udendørs. Husrens skal ikke afskylles. 10050 59,95 12121 89,00 40091 25,00 Rens og slib Rensemidler, både algerens, grundrens og lakfjerner samt sandpapir, slibesvampe og værnemidler, så du kan passe på dig selv under arbejdet. Polyfilla superstripper er den nye lakfjerner, i

Læs mere

Teknisk faktablad. StoColor Opticryl Satinmatt Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300

Teknisk faktablad. StoColor Opticryl Satinmatt Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300 Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300 Egenskaber Anvendelse Egenskaber Optik mat, glans 7, ifølge EN 13300 Tekniske data Underlag Krav indvendigt til

Læs mere

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT EGENSKABER Perfekt kombination af styrke og fleksibilitet Fugefri belægning indendørs og udendørs

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

SPIS, DRIK OG VÆR GLAD!

SPIS, DRIK OG VÆR GLAD! JULEN 2015 2 SPIS, DRIK OG VÆR GLAD! Julen handler bl.a. om at nyde et godt måltid i godt selskab. Vores sortiment giver dig mulighed for at skabe en hyggelig og personlig stemning, der gør begge dele

Læs mere

REN INFORMATION KEND DIT MÆRKE

REN INFORMATION KEND DIT MÆRKE REN INFORMATION KEND DIT MÆRKE MÆRKERNE ER LADET MED MILJØ OG SUNDHED MILJØMÆRKER: MILJØMÆRKERNE DÆKKER BREDT Hvordan ved du hvilke produkter, der er mere miljø- eller sundhedsvenlige end andre? Kan du

Læs mere

SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER

SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER Scan-Med Danmark A/S er en del af Scan- Med Gruppen, der omfatter selskaber i hele Norden. Scan-Med Danmark A/S sælger medicoteknisk udstyr samt produktsortimentet

Læs mere

Smagfuld inspiration 2012

Smagfuld inspiration 2012 Smagfuld inspiration 2012 GRILL PORCHETTA MED GLANSMARINADE LAURBÆR & PERSILLE 5 personer INGREDIENSER 5 stk Udbenet brystflæsk med svær á 1200 g 1,000 kg Glansmarinade Laurbær & Persille UNGHANE BRYST

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Sigma Coatings. Træbeskyttelse

Sigma Coatings. Træbeskyttelse Sigma Coatings Danmarks professionelle træbeskyttelse. Dækkende træbeskyttelse 06 Transparent træbeskyttelse 08 Grundingsolie 09 Diverse 10 2 www.sigmacoatings.dk Et af Europas førende professionelle malingsmærker.

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

Gode resultater med det rigtige tryk

Gode resultater med det rigtige tryk Gode resultater med det rigtige tryk 10 Oversigt over anvendelser 239 Maskinoversigt 240 Trykluft-excentersliber 244 LEX 2 Trykluft-rystepudsere 246 LRS 400, LRS 93 Systemoversigt og tilbehør 248 01 02

Læs mere

FORBRUGER GUIDE RESERVEDELE

FORBRUGER GUIDE RESERVEDELE FORBRUGER GUIDE RESERVEDELE BRIGGS & STRATTON Briggs & Stratton er verdens største producent af luftkølede benzin motorer til have og park maskiner. Vi designer, fremstiller, markedsfører og servicerer

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning

Emhætte Brugsvejledning Emhætte Brugsvejledning UDTRÆKSEMHÆTTE 1200 - Centraludsugning www.jgnordic.com Kontaktoplysninger Jilmas Group Nordic ApS Hi Park 399 7400 Herning Denmark Tel.: +45 70104014 - Fax: +45 70131389 H610.1200.30.01

Læs mere

AU175 FLATTENING BINDER

AU175 FLATTENING BINDER Beskrivelse Matterende bindemiddel til brug sammen med de fleste DuPont Refinish 2-komponent toplakker og 2-komponent klarlakker. Sammensætning baseret på acryl-copolymer. Produkter AU175 Flattening Binder

Læs mere

GAVEKURVE VÆGINVENTAR GAVEINDPAKNING & EMBALLAGE. 75 71 15 99 www.supersellers.dk. Velegnet til gaveindpakning!

GAVEKURVE VÆGINVENTAR GAVEINDPAKNING & EMBALLAGE. 75 71 15 99 www.supersellers.dk. Velegnet til gaveindpakning! GAVEKURVE Kurv i træ Natur. Rund Ø25 cm. H12 cm. Varenr.: 87672-59 25,- Kurv i træ - 2 farver Oval. B25 cm. H12 cm. Har dekorative håndtag. Natur: varenr.: 87671-59 Hvid: varenr.: 87671-01 35,- Velegnet

Læs mere

GAVER DER GLÆDER. Vi har her i kataloget samlet et udvalg af vores brands, hvor du kan finde inspiration til mange gode gaver til enhver anledning.

GAVER DER GLÆDER. Vi har her i kataloget samlet et udvalg af vores brands, hvor du kan finde inspiration til mange gode gaver til enhver anledning. GAVER DER GLÆDER 2016 GAVER DER GLÆDER Hvornår er glæden størst når du giver eller modtager en gave? Hvis du omhyggeligt har fundet den rigtige gave, kan det være en lige så stor glæde at give den, som

Læs mere

Gulvmaling. Gulvmaling. Få de flotteste og mest holdbare gulve.

Gulvmaling. Gulvmaling. Få de flotteste og mest holdbare gulve. Gulvmaling Gulvmaling Få de flotteste og mest holdbare gulve. Vespox vandig epoxy -Professionel epoxy til private. Mal dig til et slidstærkt, diffusionsåbent og blankt gulv! Lakryl PU Gulvlak - et stærkt

Læs mere

Maling til værelser og stuer

Maling til værelser og stuer Maling til værelser og stuer Maling til værelser og stuer Matte vægmalinger til stuer og værelser. Maling i glans 5 giver de smukkeste matte vægge i stuen, mens vægmaling, glans 10, er velegnet til børneværelser

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2016 KVALITETER Prisliste 2016 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG PROFESSIONEL STYLING HVER DAG Opnå det professionelle touch fra din frisør Med styling kan din frisør give din frisure det sidste touch, det der giver dig det bedste look som er originalt, personligt og

Læs mere