Konkurrenceafdelingens beretning for 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Konkurrenceafdelingens beretning for 2014."

Transkript

1 Konkurrenceafdelingens beretning for Endnu engang har konkurrenceafdelingens leveret en fantastiske sæson. Det er først og fremmest vores dygtige svømmere, som har leveret flotte resultater, men også træner- og lederstaben, samt de mange, mange frivillige har andel i succesen. En succes som bl.a. medførte guldmedaljen ved DM Hold, som blev vundet i overlegen stil, og i øvrigt er klubbens første DM Hold mesterskab siden 1980 erne. Trænerne I foråret fejrede vi guldet til DM for hold ved at forlænge kontrakten med klubbens cheftræner Eyleifur Jóhannesson frem til 1. august Sæsonen 2014/15 har desuden budt på en række ændringer i trænerstaben. Michael Schultz er stoppet som assistenttræner på AS1 for at tage til USA og er blevet erstattet af Johan Seistrup. Der skal lyde en stor tak til Michael for sin indsats i AS og et lige så stort velkommen til Johan. Frederik Bielefeldt har været ansvarlig træner for AS Sprint. På AS2 er det fortsat Erik, og Mia, der træner vores ældste årgangssvømmere og yngste juniorer. På AS 3 er Johan Lisberg ansvarlig træner og har i årets løb haft mange forskellige assistent-trænere med sig på kanten, heriblandt Cecilie Petersen, Søren V. Larsen og Katrine Birk. Kia Bager stoppede som træner på AS4 umiddelbart inden sommerferien 2014 og her har vi været så heldige at Katrine Birk er trådt til og har overtaget ansvaret som ansvarlig træner med Søren Larsen som assistenttræner. Desuden har Sara Vinther været fysisk træner for såvel AS3 som AS4. Sebastian Tracey er nu ansvarlig træner for AS Talent i ØA mens Katrine Birk er ansvarlig træner for AS Talent i Sofiendal. Anne Lorenzen er assistent træner på begge AS Talent hold. Det er Frederik Bielefeldt der er ansvarlig træner for AS K1+K2 med Sebastian Tracey som assistent træner. Og så er Johan Lisberg ansvarlig træner for AS Masters.

2 Tusind tak til trænerne for indsatsen i Det er i 2015, at vi skal vise, hvad AS står for. Der er ikke tid til at hvile på laurbærrene. Der skal arbejdes sten hårdt for at blive på toppen! Holdlederne Der er også blevet skiftet ud på holdlederposterne. Michael Porsmose er efter ønske fra AS Bestyrelse blevet ansvarlig for en mere fokuseret indsats ift. sponsorarbejdet og der her har vi været så heldige at Marianne Andersen er gået ind som holdleder for AS2. På AS Talent har Dian Pedersen overtaget holdleder posten efter at Dennis Kjær er blevet konstitueret som svømmeleder i Svømmeudvalget. Birgitte, Lone, Wilma og Inger er fortsat holdledere for henholdsvis AS1, AS3, AS4 og AS K1+K2. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke hele svømmeudvalget for den store indsats i Der er også sket en markant udskiftning på en række andre vigtige poster i Konkurrenceafdelingen: Officialsansvarlig Linette Johansen og Helle Birkkjær har efter mange års ihærdig indsats valgt at stoppe som officialsansvarlige, men heldigvis har vi stadig fornøjelsen af dem som officials af og til. I stedet er Bettina Gadeberg indtrådt som official ansvarlig i august 2014 og vi kan nu efter et hårdt efterår se resultaterne af den kæmpe indsats Bettina har ydet. Vi får virkelig uddannet mange nye officials og er på forkant med at finde officials til stævnerne. Stævnesekretariat Helle Bach har afløst Gitte Nielsen som efter rigtig mange år på posten valgt at stoppe som stævnesekretariat. De ydede begge en kæmpe indsats i forbindelse med Alm. Brand Aalborg Cup 2014, hvor vi havde droppet kravtiderne.

3 Hjemmeside ansvarlig Mette Bærentsen har overtaget ansvaret for vedligeholdelsen af hjemmesiden efter at Gitte Nielsen efter rigtig mange år på posten valgt at stoppe for at hellige sig sit civile job. Presse Mette Bærentsen har i 2014 set resultatet af et langt sejt træk. Og specielt i 2. halvår 2014 har vi stort set hver måned været omtalt i pressen og det er ikke blot vores pressemeddelelser, der bliver trykt. Journalisterne laver selv opsøgende arbejde og skriver en masse gode ting om os. Flot arbejde! Tøjansvarlig Tinna Bjørnbak er fortsat tøjansvarlig og er i gang med at finde en ny tøj leverandør efter at vi har opsagt aftalen med Speedo ved udgangen af Også her vil jeg gerne takke jer alle for en kæmpe store indsats som er uvurderlig for AS! Forældregrupper Det sociale samvær mellem svømmerne i konkurrenceafdelingen er meget vigtigt, når der bruges så mange timer i vandet, og derfor er det også meget vigtigt at der er nogle fantastiske forældregrupper, som står for en masse gode arrangementer for svømmerne. Tak for denne indsats. ASV I Aalborg Svømmeklub har vi i hvert fald indenfor svømmesporten den bedste støtteforening i Danmark. Aalborg Svømmeklubs Venner (ASV), som igennem hele året har ydet en stor indsats ved diverse stævner samt ved den årlige tur til Fårup Sommerland. Forplejningen ved Alm. Brand Aalborg Cup var igen helt i top og vi vil også gerne takke for maden, pokalerne og de mange lotterigaver ifm. juleafslutningen. Endelig skal der lyde en kæmpe stor tak for den økonomiske støtte som vi fik overrakt ifm. juleafslutningen. Der skal lyde en stor tak til de mange venner vi har i ASV som yder en fantastisk indsats. Tak for det. I er med til at give vores svømmeklub en ekstra

4 pift. Kontoret og Bestyrelsen Også i 2014 har Lene siddet klar på kontoret til at give et nap med, når Konkurrenceafdelingen havde brug for det, så der skal lyde en stor tak til Lene og den øvrige bestyrelse for samarbejdet og indsatsen i Aalborg Kommune Der skal også lyde en stor tak for samarbejdet med Aalborg kommune (Mads Duedahl, Erik Kristensen, Torben Sørensen og Søren Ørgaard) i arbejdet med at sikre Aalborg Svømmeklub en Elite + certificering samt for samarbejdet omkring Sønderbroskolen. SVØM Det betyder også rigtig meget for os at Michael Hinge fortsat støtter op omkring arbejdet med at sikre dygtige svømmer plads i Eliteklasserne på Sønderbroskolen. Og til SVØM skal der lyde en kæmpe stor tak for samarbejdet omkring Elite + certificeringen og jeres fortsatte støtte til udviklingen af et konkurrencedygtigt set up i Aalborg Svømmeklubs konkurrenceafdeling. Mesterskaber. Ved DÅM-gr 1 på kortbane i Thisted fik Aalborg Svømmeklub leveret svømning på et rigtig højt niveau. 2 medaljer fordelt på 2 svømmere. Regionsmesterskaberne 2014 blev afholdt i Skagen og det var et yderst velholdt arrangement, hvor mange af vores svømmere fik prøvet at deltage i et stort eksternt stævne for første gang og trænerne fik øvet sig i at gøre de nye svømmere klar til et stort stævne. Rent sportsligt var stævnet en kæmpe succes, hvor AS4 sikrede sig 21 guld-, 5 sølv- og 15 bronzemedaljer. K-holdene kom hjem med PR % på 80 % og 2 guld-, 3 sølv-, og 4 bronze. AS Talent var også vilde med medaljer og vandt syv flotte medaljer. AS3 hev også mange medaljer med hjem og 14 DÅM tider og 16 VÅM tider. Flot indsats af både trænere og svømmere. Mange forældre havde fundet vej til stævnet i Skagen, og var med til at støtte vores svømmere til de flotte resultater.

5 Vest Danske Langbanemesterskaber på afviklet i Odense. Der blev vundet 70 medaljer, fordelt på 43 guld, 13 sølv og 14 bronze. Pal Joensen som stillede op ved de Øst Danske Mesterskaber, sammen med de øvrige NTC svømmere vandt 3 guld og 1 bronze. Udover den store medaljehøst blev der sat 3 klubrekorder. Aalborg Svømmeklubs 4 dygtige piger Mie Ø. Nielsen, Louise B. Dalgaard, Mathilde Pugholm Hvid og Julie Levisen satte her til aften ny dansk rekord i 4x100 holdmedley. Pigerne svømmede den flotte tid 4.10,68, og slog dermed den gamle rekord fra 2009, som var 4.12,15. DM for hold i Svømmeligaen blev afholdt i 2014 arrangeret af Aalborg Svømmeklub i Haraldslund svømmehal, og for første gang i mands minde lykkedes det Aalborg Svømmeklub at tage GULDET til DM for Hold. Selvom Lyngby Svømmeklub satte dansk seniorrekord i 4 x100 fri for damer søndag eftermiddag, var det ikke nok til at slå Aalborg Svømmeklub. AS lagde sig i spidsen efter 1. afsnit og var aldrig rigtig truet for alvor. AS leverede også en dansk seniorrekord lørdag i 4 x100m medley for damer. Det var et stærkt svømmende Aalborg-hold, hvor både etablerede EM-svømmere kombineret med nye, unge talenter ganske simpelt leverede varen og dermed sikrede Aalborg Svømmeklub DM guldet med hele 2164 point ned til Sigma på 2. pladsen. Vi skal tilbage til midt i 80'erne, hvor Aalborg Svømmeklub sidst sikrede sig DM Hold guldet. Stemningen var i top hele weekenden i hallen. Det danske mesterskab blev festlig afviklet med lys og lyd - og udspringsunderholdning søndag aften ved de skøre badenymfer - hvor Esbjergs Katrine Holm Sørensen måtte en tur i bassinet i en dobbelt baglæns salto, inden de 3 medaljetagere kunne levere deres show og indmarch til medaljeceremonien.

6 En stor tak skal lyde til alle vore frivillige hjælpere, ledere, officials og sponsorer, som er det vigtige grundlag for sådan et stævne. Tak til evigt utrættelige ASV for formidabel forplejning. Tak til Michael Stærke for på professionel vis at guide os sikkert igennem svømningen. Tak til alle de deltagende svømmeklubber for at have bragt stemningen i top. Aalborg Svømmeklub vil gerne ønske AS svømmerne og cheftræner Eyleifur Jóhannesson stort tillykke med det velfortjente guld; tillykke til Sigma med sølvet; tillykke til Lyngby Svømmeklub med den flotte danske senior rekord i 4x100 m fri for damer - og selvfølgelig med bronzen. Klubmesterskaber Klubbens konkurrencesvømmere svømmede lørdag og søndag maj klubmesterskaber i Sofiendal Svømmehal. Der blev kåret klubmestre, i de enkelte årgange. Herudover blev der uddelt medaljer for placeringerne i de enkelte løb, undtagen til den yngste årgang (årgang 3), som alle blev kåret til klubmestre. Klubmestrene er nævnt andet steds i denne beretning. Vest Danske Årgangsmesterskaber for gr. 1 svømmere blev afviklet i Ringe, og AS deltog med 22 svømmere og det blev til 14 medaljer - fordelt på 1 guld, 2 sølv og 11 bronze og Gr. 2 deltog i Odder med 14 svømmere som havde et flot udbytte med 26 medaljer, heraf 16 af den flotteste karat, og yderligere 9 top-10 placeringer blev det til. Danske Årgangsmesterskaber gr. 2 blev afviklet i Gentofte med deltagelse af 10 topmotiverede AS svømmere, og det blev et mesterskaber uden medaljer. Danske Årgangsmesterskaber på langbane for gr. 1 blev afviklet i Bellahøj med deltagelse af 22 AS topmotiverede AS svømmere, og det blev et mesterskaber uden medaljer.

7 Danske mesterskaber på langbane blev afviklet i Bellahøj, og det blev en stor succes for vores klub. Vores gode svømmere vandt i alt 43 medaljer fordelt på 26 guld, 10 sølv og 7 bronze og præsterede 2 nordiske-, 3 danske- og 10 klubrekorder. Viktor Bromer satte ny nordisk (og dansk) rekord og vandt dermed guld i 200m fly ved DM langbane i Odense i tiden 1: Mie Ø. Nielsen (1:00.77), Louise B. Dalgaard (1:10.60), Mathilde Pugholm Hvid (1:01.56) og Julie Levisen (55.18) sluttede flot af med endnu en dansk rekord (og klubrekord selvfølgelig) i damernes holdkap 4x100m medley. Danske mesterskaber på kortbane for junior og senior blev afviklet på Bellahøj Svømmestadion. For andet år i træk blev Aalborg den mest vindende klub med 37 medaljer (16 guld, 8 sølv og 13 bronze). Der blev sat 1 dansk rekord til DM-K i år, og det blev af Aalborg Svømmeklub Damer 1 i 4x50 holdmedley. Udover det sætter Aalborg svømmerne 7 klubrekorder. Damerne i 4x50 holdmedley og 4x100 fri, Mie Ø. Nielsen i 200 medley og 100 fri, Louise Dalgaard i 50 og 100 bryst og Isabella Sørensen i 200 fly. PR procenten for AS-1 og AS-Sprint var til sammen 64,3%, som er meget fint for en klub som os, der næsten kun har seniorsvømmere på vores førstehold. Nicolas Blanch var klart en af de svømmere, der slog i gennem i Bellahøj ved dette års DM. To gange Danmarksmester for senior som 16 årig. Nicolas vandt både 400 medley og 1500 fri for seniorer til stævnet. Herudover vandt han 200 fri, 400 fri, 1500 fri, 200 IM og 400 IM for juniorer, ialt 7 guldmedaljer. Juniorsvømmerne svømmede generelt fint til stævnet, og dejligt at se 3 forskellige svømmere vinde 4 individuelle medaljer: Marcus Brandborg i 50 og 200 bryst, Mikael Thode Sørensen i 800 fri og Jens Bach i 50 fri.

8 For debutanterne fra AS2 gik det rigtig fint. Alle arbejdede rigtigt godt. Der var PR i de fleste løb: Sebastian Reese i 100/200 bryst og 100 fly, Daniel Pallesen i 50/100/200 bryst, Lasse Harde i 100/200 bryst og 200 ryg, Nikolaj Juul Jørgensen i 100/200/400 fri, Emma A. Andersen i 50/100/200 ryg og 1500 fri, Maria Porsmose i 50/100/200 ryg, Amalie Bærentsen i 50/100fri, 50/100 fly, 100 IM og Ella Christensen Blanch i 200 medley. 8 starter gav ingen pr, men flere løb var tæt på. På seniorniveau var det godt at se, at vores VKM svømmere er på vej til topform, hvor de alle svømmede meget tæt på personlige rekorder i primære løb til stævnet. Både Viktor og Mie vandt begge deres individuelle løb til stævnet, og Mie sætter klubrekorder i begge to. Julie var meget tæt på sine personlig rekord i 100 fri fra Moskva, og sætter personlig rekord i 200 medley. Andre seniorer, som gjorde det særlig godt, var Isabella K. Sørensen, som blev dansk mester i 200 fly i ny klubrekord. Louise vandt sølv i 50, 100 og 200 bryst, hvor hun satte klubrekord i både 50 og 100m bryst. Kristoffer Moos viste også rigtig god form til stævnet, hvor han vandt bronze i både 100 og 200 bryst. Han var meget tæt på klubrekorderne. Vest Danske mesterskaber på kortbane blev afviklet i Hjørring og Aalborg Svømmeklubs junior- og seniorsvømmere vandt i alt 92 medaljer, fordelt på 38 guld (32 senior), 34 sølv(29 senior) og 20 bronze(15 senior). Det var et godt træningsstævne frem mod DM kort med fine resultater - specielt for junior svømmerne. Vest Danske mesterskaber på kortbane gr. 1 blev afviklet i Esbjerg, og her blev det til i alt 2 guld, 2 sølv, 3 bronze i individuelle løb og 2 guld samt 1 sølv i holdkap. Vest Danske mesterskaber på kortbane gr. 2 blev afviklet i Lyseng, og her blev det til i alt 4 guld, 3 sølv og 3 bronze. AS Masters har deltaget i en række mesterskaber i Til Danske Open Masters på kortbane i Holstebro i marts deltog 20 AS svømmere og kom hjem med 8 individuelle mesterskaber og et i holdkap.

9 Sidst på efteråret deltog en række svømmere i Vest Danske Masters mesterskaber i Haraldslund, hvor AS var arrangør af et forrygende stævne med årets brag af en svømmerfest bagefter. Internationale aktiviteter Aalborg Svømmeklub har deltaget ved en lang række internationale mesterskaber og stævner i form af VM, EKM, EJM, NÅM, NJM og andre stævner. VM på Kortbane i Doha Mie Ø. Nielsen var med på kvindernes holdkap, der vandt verdensmesterskabet i 4x50 m holdmedley, hvor de samtidig satte ny verdensrekord på 1.44,04. Mie Ø. hentede også en guldmedalje til Aalborg i kvindernes 4x100m medley. Mie Ø. og Julie Levisen var også med på 4x100 fri, hvor de blev nummer fire i ny dansk og nordisk rekord på 3.29,86. To Aalborgpiger vandt bronze og kom på podiet i 4x50m fri holdkap, hvor de også var med til at sætte ny danske rekord. Mie er 5. bedste i hele verden i 100m ryg. Viktor Bromer satte ny dansk og nordisk rekord i 200m fly, da han svømmede indledende i tiden EM på langbane i Berlin havde deltagelse af 5 svømmere fra Aalborg Svømmeklub. Mie, Viktor, Julie Levisen, Louise Dalgaard og Pal Joensen, som stillede op for Færøerne. Svømmerne repræsenterede Danmark/Færøerne og Aalborg Svømmeklub på fornem vis, og udover international erfaring, blev det også til 3 guld, 2 sølv og 1 bronze medalje. Det var Viktor Bromer der vandt guld i 200m fly mens Mie Ø Nielsen vandt guld i 100m ryg, bronze på 50m ryg samt guld i fire gange 100 meter medley holdkap. Pal vandt sølv i 800fri og 1500 fri. Nicolas Blanch deltog ved EJM i Holland og leverede flotte resultater krydret med personlige rekorder undervejs. Nicolas forsvarede også de danske farver ved Nordiske Junior Mesterskaber i Upplands Väsby, Sverige. Ved stævnet vandt Nicolas Blanch 3 guld- og 1 sølvmedalje i individuelle løb samt 2 gange sølv i holdkap.

10 Speedo Open var et rigtig fint stævne i Sverige, hvor vi havde 17 svømmere afsted i maj måned. Aalborg Svømmeklub havde 4 svømmere (Mie, Viktor, Julie Levisen og Louise Dalgaard) i aktion ved World Cup i Moskva, hvor det blev til fornemme: 5 sølv- og 1 bronzemedalje samt 2 nordiske rekorder og 3 danske rekorder. AS havde en række svømmere med til Mare Nostrum Tour som er en serie på 3 stævner over 8 dage og blev i 2014 afholdt i henholdsvis Monaco med 4 AS svømmere (7.-8. juni 2014), Canet med 4 AS svømmere ( juni 2014) og Barcelona med 1 svømmer ( junior 2014 ). Mie vandt guld og sølv i henholdsvis 50 og 100 ryg til stævnet i Monaco. Viktor Bromer satte ny dansk rekord i 200m fly ved stævnet Mare Nostrum i Canet, Frankrig i tiden: 1.57,53. Mie Ø Nielsen har desuden deltaget i Skagerrak Swim i Kristiansand, hvor hun satte ny nordisk rekord i 50m ryg samt Singapore Swim Stars, hvor hun satte ny nordisk (og dansk) rekord i 100m ryg. Lisa Rijkhoff deltog ved de hollandske årgangsmesterskaber på kortbane i Amsterdam og vandt guld i finalen i 200m fly og blev dermed hollandsk årgangsmester. AS havde desuden 4 svømmere afsted til hollandske Almere for at deltage i Ungdomslegene i dagene juli De fire AS'ere deltog sammen med 4 svømmere fra Svømmeklubben Nord. Udmærkelse, udtagelser af svømmere og trænere I løbet af året er der tilfaldet vores svømmere og trænere en række udmærkelser. Ligesom såvel trænere, som svømmere har deltaget på og omkring landsholdet. Begge dele vidner om et højt niveau I vores klub.

11 Leifi har i flere omgange deltaget ved mesterskaber og træningslejre for landsholdet, hvor svømmerne Mie, Viktor, Julie Levisen og Louise har deltaget. Johan Seistrup var med Nicolas Blanch til Nordiske Junior Mesterskaber i Sverige. Amalie Bærentsen, Lisa Rijkhoff og Andreas Kikkenborg har deltaget i ITUP. Eyleifur Jóhanneson er på Aqua Clinic 2014 i Billund kåret til Årets Danske Senior Træner på baggrund af hans arbejde med Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer. Nomineringen er baseret på en vurdering af både resultater og generel udvikling af klubmiljøet.: "Guldmedaljerne til EM lang blev vundet på Mies 100 ryg og Viktors 200 fly, hvor Viktor samtidig også satte en ny nordisk rekord på netop denne distance. Derudover havde han i alt 4 kvalificerede svømmere med til EM lang. Til EMK i Herning var Eyleifur også medvirkende til den store succes, da Mie tog en sølv og guldmedalje på henholdsvis 50 ryg og 100 ryg, hvor hun af sidstnævnte distance slog europarekord. Nationalt blev det til et Dansk mesterskab for hold til Aalborg." Aalborg Svømmeklubs Viktor Bromer blev hædret med Dansk Svømmeunions ærespris for sin guldmedalje i 200m butterfly ved EM på langbane i Berlin. Viktor Bromer blev også kåret som "Årets svømmer" i sæson 2013/14 ved en afstemning blandt medlemmerne af Dansk Svømme Træner Sammenslutning. Mie Ø. Nielsen er en ud af 9 heldige - og dygtige, der modtager olympisk scholarship fra Danmarks Idrætsforbund frem mod OL i Rio i Mie Ø blev hædret med Årets kanon som er en pris/hæder indstiftet af Aalborg Kanonlaug, og den tildeles en nordjyde, der gjort det lidt sjovere at være nordjyde. Svømmeren Mie Ø. Nielsen lever ifølge kanonlauget op til kriteriet, fordi hun igen i

12 år har leveret store resultater, og dermed sat Aalborg og Nordjylland på landkortet. Aalborg Svømmeklubs Mikael Thode Sørensen blev udtaget til Nordiske Mesterskaber i 5km. Open Water i Finland, august. Mikael Thode blev udtaget på baggrund af sine resultater ved Åbent Vand-stævner herhjemme: Swim by the Sculpture og Palmestranden Open Water. Stævnerne har lagt vand til Dansk Svømmeunions nye initiativ: Et Udviklingslandshold for juniorer, der vil prøve kræfter med Åbent Vand-svømning. Omtale af diverse stævner, træningslejre og kurser. Udover deltagelse i mesterskaber, har Aalborg Svømmeklub deltaget i adskillige stævner rundt i Danmark og i udlandet. Der er opnået mange flotte resultater ved disse stævner som bl.a. omfatter Hjørring Swim Cup, Sportigan Cup i Randers, Thisted Cup, Danish Open, Talent Cup, Grannålestævne i Hjørring og Serie-stævne. AS 1 var på træningslejr i Tyrkiet mens AS2 var en tur på træningslejr i Norge. Både AS 3, AS4, Talentholdet samt K-holdet var på træningslejr i Løkken. AS Sprint var på træningslejr i Holstebro. AS Elite havde en ekstra uges træningslejr på Island. 2 af klubbens trænere, har deltaget i årgangstrænerkursus, og en del trænere deltog i årets Aqua Clinic. Andre aktiviteter i konkurrenceafdelingen Som altid har der været et stort aktivitetsniveau i afdelingen. Dette både med henblik på sociale arrangementer for svømmeren, samt at skaffe økonomiske midler til afdelingens aktiviteter. Den årlige tur til Fårup Sommerland blev endnu engang en succes, til gavn for svømmere, trænere og lederne. En god dag, med god ASV mad og hyggeligt samvær i afdelingen. For 8. gang var AS medarrangører af Limfjordskrydseren. Endnu engang en succes,

13 og denne udvidet med et dansk mesterskab i 5km Open Water. Rent sportsligt var AS også helt fremme. Tak til alle vores gode samarbejdspartnere, og alle de frivillige, som gør arrangementet muligt. I forbindelse med Limfjordskrydseren blev der samtidig afviklet DM i Open Water 5 km. Aalborg Svømmeklubs Mikael Thode stillede til start, og det blev til en fornem sølvmedalje i tiden 57:28; skarpt forfulgt af den regerende nordiske åbent vand mester Laust Moesgaard i tiden 57:29. Aalborg Kommune har i 2014 igangsat arbejder med etableringen af Vestre Fjordpark (nuværende Friluftsbad), hvor der skal etableres en "svømmebane" i fjorden ud for friluftsbadet. Vi har i en konstruktiv dialog med Aalborg Kommune fået fremskudt etableringen af denne bane til sidst på foråret 2015, hvilket vi ser som en stor gevinst for bl.a. klubbens open Water svømmere. Årets sponsorstævne foregik som noget nyt i Haraldslund Svømmehal, hvor klubbens konkurrencesvømmere svømmede penge ind til såvel klub som sig selv. Der skal lyde en stor tak til Haraldslund for at vi må låne den fantastiske hal. Der blev virkelig hygget alle steder i hallen og svømmet til den store guldmedalje både i de store og de små varme bassiner. Og sidst men ikke mindst en meget stor TAK for sponsorernes bidrag i denne forbindelse. I løbet af sæsonen har afdelingens svømmere, og deres forældre tjent penge som hjælpere ved KMD 4:18:4 og Aalborg MTB Marathon. Et godt økonomisk tilskud til klubbens aktiviteter, og samtidig er det dejligt at høre fra arrangørerne, at den hjælp vi stiller med gør det rigtig godt og ansvarsfuldt. Aalborg Cup bærer fra og med 2014 navnet Alm. Brand Aalborg Cup, som klubben har indgået et 3 årigt stævnesponsorat med. Stævnet blev i 2014 afviklet i de første dage af november i Haraldslund. Aalborg Cup blev denne gang afholdt for 25. gang og i den anledning svømmedes et jubilæumsløb (100 fri) for både herrer og dame svømmere for årgang 1990, hvor Aalborg Cup blev afholdt første gang. Aalborg Svømmeklub kan se tilbage på en lang række gode resultater, samt et velafviklet stævne, takket være svømmerne, ASV og en god indsats af de frivillige.

14 Ved jubilæumsstævnet blev medaljerne overrakt af klubbens formand Denise Bakholm, samt Aalborg Cup s idemand Arne Bregner Jensen, og filialdirektør Ulrik Riishøj fra Alm. Brand. Juleafslutningen startede med en gang svømning og leg i svømmehallen, hvorefter svømmere, søskende, forældre, bedsteforældre mv. samledes i skolens aula. Der blev startet med at uddele en gave til vores deltagere ved NJM i Sverige: Nicholas Blanch og træner Johan Seistrup. ASV serverede igen fantastiske flæskestegs burgere, og der blev hygget rundt ved bordene og vi sluttede af med amerikansk lotteri med et hav af flotte gaver som ASV havde hentet hos en række venlige sponsorer. Endelig overleverede ASV en stor check til Aalborg Svømmeklub som alle klubbens medlemmer kommer til at nyde godt af. Endelig blev der uddelt fiduspokaler til en dreng og en pige på alle hold i Konkurrenceafdelingen på nær AS1, hvor både Æresfadet og Brystvømmerpokalen tilfaldt Louise Dalgaard. Årets vogter tildeles en frivillig person i Aalborg Svømmeklub. Modtageren i 2013 var Inger Skibsted, som modtog en gave til erindring om tildelingen i Årets modtager af Vogteren 2014: Henrik Meinert har været en bærende kraft i ASV i mange år. Han stiller altid op og er utrættelig i hans indsats for klubben. Når det efter en 14 timers vagt i køkkenet på en skole konstateres at vi mangler en nattevagt, så har han taget brandvagten over natten på en tynd rullemadras på gulvet. Når der skal hentes og bringes, så spænder han sig selv for og trækker igennem. Aldrig sur eller trist altid klar på hvad dagen og natten end måtte kaste mod ham af udfordringer. Han har været udslagsgivende for at ASV har kunnet lave en god oplevelse for vores svømmere og stævnedeltagere ved de mange aktiviteter ASV har deltaget i. Henrik har i 2014 blandt andet - været turleder i Konkurrenceafdelingen - slidt og slæbt utrætteligt i ASV hver gang der har været stævne - stillet op som official for AS til både interne og eksterne stævner - været kasserer i ASV

15 - været græsenkemand fordi han bor sammen med Aalborg Svømmeklubs mest rejsende holdleder, der er væk hjemmefra 20 dage om året. Fremtiden Året 2015 er i skrivende stund godt i gang. Niveauet i konkurrenceafdelingen understreges af at 6 af vores bedste svømmere (Julie Levisen, Mie Ø. Nielsen, Louise B. Dalgaard, Isabelle Sørensen, Kristoffer Moos og Viktor Bromer) netop har været med landsholdet på Warm Weather træningslejr i Sydafrika og at Aalborg Svømmeklub har været repræsenteret med 2 svømmere(viktor Bromer og Pal Joensen på The Great Danes holdet ved Euro Meet Luxenbourg). Ambitionen for 2015 er skabe et fundament for at klubbens bedste svømmere kvalificerer sig til OL VM på langbane i russiske Kazan til august er sæsonens højdepunkt. I forlængelse af denne ambition vil Aalborg Svømmeklub i 2015 i samarbejde med SVØM og Aalborg Kommune - blive Elite + certificeret svømmeklub med de fordele og muligheder dette giver. Samtidig er det vigtigt for Aalborg Svømmeklub at bevare det høje niveau blandt vores svømmere på alle hold og blandt trænerne, således Aalborg Svømmeklub også i fremtiden kan tilhøre toppen af dansk svømning. Dette skal sikres ved et fortsat fokus på talentudviklingen i AS og i samarbejde med de øvrige nordjyske klubber. Samtidig er det vigtigt for os, at den enkelte svømmer i konkurrenceafdelingen får netop de udfordringer og udviklingsmuligheder, som gør at Aalborg Svømmeklub er et naturligt valg, såvel socialt som konkurrencemæssigt. Dennis Kjær, kst. Svømmeleder

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2013.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2013. Konkurrenceafdelingens beretning for 2013. Konkurrenceafdelingens har i jubilæumsår bl.a. bidraget med at levere den mest fantastiske sæson i mange år. Aldrig før har klubben vundet så mange mesterskaber,

Læs mere

OCTO Statistik alle HERRER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle HERRER 25 M Bassin OCTO Statistik alle HERRER M Bassin m 00=00:00.00 Jens Bach AALBORG th Danish Int. Swim Cup -0- Esbjerg 00:.3 AALBORG Danske Bank Cup 00 00-- 3 Johan Seistrup DELTA Danish Int. Swim Cup 00 00-0- Andreas

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2016

Konkurrenceafdelingens beretning for 2016 Konkurrenceafdelingens beretning for 2016 Året 2016 har været endnu et fantastisk år for Aalborg Svømmeklubs konkurrenceafdelingen. Svømmerne har leveret flotte resultater, men som vi alle ved, så er et

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2012.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2012. Konkurrenceafdelingens beretning for 2012. Året 2012 har ligesom de tidligere år været præget af meget stor aktivitet i konkurrenceafdelingen, som har krævet et godt og intensivt arbejde af svømmere, trænere

Læs mere

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin OCTO Statistik alle DAMER 2 M Bassin 2m 00=--- 1 Lisa Schøn 1 AALBORG 1th Danish Int. Swim Cup Esbjerg 00:12. 2 Isabella K. Sørensen 1 HOBRO Danske Bank Cup -12- Egå 00:1.1 Kathrine Hammer 11 AALBORG Danske

Læs mere

ÅRSBEDSTE HERRER LANG

ÅRSBEDSTE HERRER LANG ÅRSBEDSTE HERRER LANG 50m Fri Svømmere Født Tid Dato fra Stævne 1 Emil Skovfoged Gregersen 1992 00:23.62 04-07-2013 DML 2 Lasse Thor Carstensen 1994 00:24.83 01-03-2013 Vest 3 Lasse Schrøder Jakobsen 1993

Læs mere

DM på kortbane 2005 en status fra et par erfarne trænere

DM på kortbane 2005 en status fra et par erfarne trænere DM på kortbane 2005 en status fra et par erfarne trænere Fire travle svømmedage er netop overstået i Rundforbihallen, hvor knap 450 svømmere har været samlet om Danmarks Mesterskaberne i svømning på kortbane

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2009.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2009. Konkurrenceafdelingens beretning for 2009. Det er tid at gøre status over sæsonen 2009 i Aalborg Svømmeklubs konkurrence-afdeling. En afdeling med mange meget talentfulde svømmere i mange forskellige aldersgrupper.

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 2016 OL ÅR NU venter Rio 2015 ikke mit år. Mine forberedelse mod OL går rigtig godt. OL i Rio bliver mit tredje OL og det bliver uden tvivl mit sidste. Jeg glæder mig

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Ringe Svømme-klub inviterer til klubmesterskaber d. 5. 6. marts 2016

Ringe Svømme-klub inviterer til klubmesterskaber d. 5. 6. marts 2016 Ringe Svømme-klub inviterer til klubmesterskaber d. 5. 6. marts 2016 DU SKAL DELTAGE! Alle klubbens medlemmer inviteres til at deltage i mesterskaberne. Det gælder såvel begyndere og øvede svømmere, familie-

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Spektrum Odder Swim Cup 2015 24. 26. april 2015 Odder Svømmehal

Spektrum Odder Swim Cup 2015 24. 26. april 2015 Odder Svømmehal Spektrum Odder Swim Cup 2015 24. 26. april 2015 Odder Svømmehal Spektrum Odder Swim Cup 2015 Odder Svømmeklub inviterer for 4. gang til Spektrum Odder Swim Cup i Odder Svømmehal. Stævnet har fået en ansigtsløftning,

Læs mere

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Fredag den 28. november og lørdag den 29. november lagde Gribskovbadet ramme om Helsinge Svømmeklubs sprint og mellemdistance klubmesterskaber. Der blev konkurreret

Læs mere

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 Nyhedsarkiv 2010 Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 I den netop afsluttede weekend har seks svømmere deltaget ved de vestdanske årgangsmesterskaber på kortbane i Ålborg. I alt blev det til 7 medaljer

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin m 00=--- 1 Marianne Vinum NAKSKOV BILKA Swim Cup 00 00-05- Esbjerg 00:.1 Louise Dietz AALBORG Danske Bank Cup 00 00-- Hobro 00:. Camilla Fischer NAKSKOV BILKA Swim Cup 00 00-05- Esbjerg 00:15.1 Lisa Skakkebæk

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2013 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Generalforsamling d. 14. februar 2007. 2007. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

19th DANISH INTERNATIONAL. - ét af verdens største svømmestævner

19th DANISH INTERNATIONAL. - ét af verdens største svømmestævner 19th DANISH INTERNATIONAL - ét af verdens største svømmestævner 6.- 8. maj 2016 19th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 6. - 8. maj 2016 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til

Læs mere

AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5

AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5 AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5 1 200 Frisvømning Freja Østergaard Silkeborg Svømmeklub 12 år & yngre 2:19.10 2007 Kathrine Hammer Aalborg Svømmeklub 13-14 år 2:08.28 2005 Charlotte Johannsen Agfs

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse, men i 2015 er der sket

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Jonas Nervil Kistorp 1997 Senior. Løb Danish Open: Ingen løb (er skadet) Anna Brandt Nielsen 1998 Senior

Jonas Nervil Kistorp 1997 Senior. Løb Danish Open: Ingen løb (er skadet) Anna Brandt Nielsen 1998 Senior Danish Open info Svømmerprofiler Jonas Nervil Kistorp 1997 Senior Ingen løb (er skadet) LSK talenttid, Great Danes (unionshold), deltager nordiske mesterskaber (NM), dansk mester (DM) holdkap, dansk junior

Læs mere

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere.

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Nyhedsarkiv 2012 Mærkesvømning 2012-12-28 I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Svømmere med og uden svømmebælte svømmede tilsammen ca. 194.250 meter. Korteste

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

AL Bank - KVIK Årgangs Cup 2. 4. maj 2014. Praktiske oplysninger. Svømmeklubben KVIK Kastrup

AL Bank - KVIK Årgangs Cup 2. 4. maj 2014. Praktiske oplysninger. Svømmeklubben KVIK Kastrup AL Bank - KVIK Årgangs Cup 2. 4. maj 2014 Praktiske oplysninger Svømmeklubben KVIK Kastrup Velkommen til AL Bank - KVIK Årgangs Cup 2014 Svømmeklubben KVIK Kastrup byder hermed velkommen til AL Bank -

Læs mere

Velkommen til. Sportsafdelingens områdemøde. Søndag d. 27. april 2014 kl. 09.00

Velkommen til. Sportsafdelingens områdemøde. Søndag d. 27. april 2014 kl. 09.00 Velkommen til Sportsafdelingens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 09.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sportschefens årsberetning 3. Orientering fra udvalg 4. Drøftelse af årsberetning

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Generalforsamlingen d. 16. februar 2000.

Generalforsamlingen d. 16. februar 2000. Generalforsamlingen d. 16. februar 2000. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2000. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Kære læser Velkommen til.

Kære læser Velkommen til. Kære læser Velkommen til. Et helt blankt år med lutter ubrugte dage ligger foran os, og det er en skøn frisk følelse, som vel næsten kan afværge det mørke og kolde ved årstiden, når man har noget at gå

Læs mere

DMH Oversigt hjælpere Pr 03/ Fredag den 4. april (sluttidspunkt er vejledende)

DMH Oversigt hjælpere Pr 03/ Fredag den 4. april (sluttidspunkt er vejledende) Fredag den 4. april (sluttidspunkt er vejledende) Haraldslund 7 pers Opsætning af tribune (3 stk), trænerlounge, flytte vandpolomål, opsætning af sponsormateriale, speakerbord, sekretariatet, frokostrum,

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

26.-27. september 2015

26.-27. september 2015 GTI har hermed fornøjelsen af at indbyde til GTI Cup. 26.-27. september 2015 GTI Cup står for et hyggeligt og bredt stævne i en af Danmarks bedste svømmehaller med gode tilskuerfaciliteter. Der svømmes

Læs mere

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 12 13. MARTS

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 12 13. MARTS INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 12 13. MARTS 2016 GTI inviterer hermed til årgangsstævne i Greve svømmehal. Stævnets løbsprogram indeholder alle de olympiske discipliner, samt alle fire stilarter i 50 meter.

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland

Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland Deltagelse Årgang 2004 og yngre for drenge og årgang 2005 og yngre for piger. For at imødekomme de nye tanker angående mesterskabsstrukturen, har vi

Læs mere

Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014. Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April

Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014. Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014 Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April Lørdag aften: Fest, med spisning, hygge, præmieoverrækkelse og meget mere for alle svømmere, søskende

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 Den 26. 29. juni 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: Ældste gruppe: Piger årgang 00 og drenge årgang 98. Yngste gruppe: Piger

Læs mere

Videbæk Svømme Club 6920 VIDEBÆK.

Videbæk Svømme Club 6920 VIDEBÆK. 6920 VIDEBÆK. Formandens beretning ved generalforsamlingen i Videbæk Svømme Club d. 25. september 2014 Videbæk svømme Club besøg af EM svømme maskot, december 2013 Vi har i Videbæk Svømme Club afsluttet

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge.

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Kære Roer, 2015 har været et spændende år for Aarhus Roklub. Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Langtur i Sognefjorden Årets Naturfoto af Torben

Læs mere

Sportsafdelingens områdemøde Idrættens Hus, Brøndby, 26. april 2015

Sportsafdelingens områdemøde Idrættens Hus, Brøndby, 26. april 2015 Sportsafdelingens områdemøde Idrættens Hus, Brøndby, 26. april 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sportschefens årsberetning 3. Drøftelse af mål med dertilhørende handleplaner for afdelingen 4. Orientering

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Velkommen til: Breddesektionens områdemøde Lørdag, den 24. april 2010 kl. 10.00

Velkommen til: Breddesektionens områdemøde Lørdag, den 24. april 2010 kl. 10.00 Velkommen til: Breddesektionens områdemøde Lørdag, den 24. april 2010 kl. 10.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Breddesektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 3-5

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2014

GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Sigma Swim Birkerød 26. marts 2014 1 Sport i Rudersdal Svømning er den største idrætsgren i Rudersdal blandt 0-12 årige: 2500 2191 2000 1810 1500 1000 500 627 349 252 0 Svømning

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Opvisning i Hovborg I forbindelse med kommunes årlige uddeling af idræts- og lederpriser den 27-03-2014 lavede vi en opvisning i Hovborg.

Opvisning i Hovborg I forbindelse med kommunes årlige uddeling af idræts- og lederpriser den 27-03-2014 lavede vi en opvisning i Hovborg. Vejen den 22. februar 2015 Årsberetning 2015 Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Weekend træning Vi har i 2014 valgt at fortsætte med weekend træning hver anden weekend. Vi har prøvet os lidt

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

For de af jer, der aldrig har prøvet det før, kommer her en forklaring på, hvordan man gør:

For de af jer, der aldrig har prøvet det før, kommer her en forklaring på, hvordan man gør: Kære konkurrence-/elite svømmere Vi har i nåleudvalget besluttet, at I fremadrettet selv skal undersøge, om I har opnået en ny nål. De fleste af jer ved godt, hvad jeres tider er, og når I har svømmet

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Lørdag den 18. juli skulle der skydes holdfinaler og her var Herre junior compoundholdet i bronzefinalen mod Canada. På forhånd var der lagt op til en

Læs mere

Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007

Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007 Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007 1907-2007 Program for jubilæumsåret 2007 Dansk Svømme- og Livrednings Forbund stiftedes den 6. april 1907. Således kan Dansk Svømmeunion i 2007 fejre 100 års

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Formandens beretning 2012 I det forløbne år siden sidste repræsentantskabsmøde er der idrætsligt sket flere gode ting i FIF: Medlemsmæssigt går det godt i

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Formandens beretning 2011

Formandens beretning 2011 Formandens beretning 2011 2011 har været et rigtig godt år for D.K.T.F. Der er sket rigtig mange ting i vort forbund. Vores klubber konkurrere i udlandet og det kan vi i DKTF godt se på resultaterne. Klubberne

Læs mere

Danske Bank Cup i Blovstrød d. 14. 15. april 2012

Danske Bank Cup i Blovstrød d. 14. 15. april 2012 2012 Indbydelse til Svømmestævne 14. - 15. april 2012 i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Allerød Svømmeklub Side 1 af 5 Allerød Svømmeklub vil i samarbejde med Danske Bank gerne invitere til Danske Bank Cup

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere