Liden Kirsten & Petrus Beyer. Vinter. 12. Årgang Januar 2011 Nr. 41

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Liden Kirsten & Petrus Beyer. Vinter. 12. Årgang Januar 2011 Nr. 41"

Transkript

1 Liden Kirsten & Petrus Beyer Vinter 12. Årgang Januar 2011 Nr. 41

2 Logelivet Side 2 Indholdsfortegnelse Forord 2 Kapellanstolen Livskunst 3 Indlæg At være eller ikke være 4-5 Loge nr. 41 Petrus Beyer skriver 6-12 Loge nr. 42 Liden Kisten skriver Ældreaften 17 Juletræsfest Julemarked 19 Mærkedage 20 Annoncer Kære søstre og brødre Først og fremmest vil vi fra redaktionen gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Et nyt år venter os hver især forude med en række udfordringer og glæder - og ikke mindst evnen til at kunne glæde os over det vi har, og som Kapellanstolen opfordrer os alle til i artiklen livskunst. Foråret kommer tættere og tættere på efter vi har passeret årets korteste dag - hver dag bliver nu dag for dag længere og inden vi får set os om pibler der liv frem under sneen. Vi har et lille klagesuk fra redaktionen, som vi gerne vil, om I alle vil hjælpe med. Deadline er den 15. i måneden før bladet skal udkomme. Bladet udkommer 4 gange årligt; januar, april, juli og oktober. Det er nødvendigt at dette bliver overholdt. Der bliver lagt et stort stykke arbejde i dette blad og vi håber, I fortsat vil bidrage med indlæg til bladet i det nye år, som I har gjort i det forgangne. Vi vil her benytte lejligheden til at sige tak til Jer, der har indleveret indlæg, det glæder os meget. God læselyst. Odd Fellow Ordenen har levet i mange år i vor by. Søstre og brødre vil gøre, hvad de formår for at bevare Odd Fellow Ordenens ry. Kæden bliver større, kæden bliver stærk ved venskab - kærlighed og sandhedsværk.

3 Livskunst KAPELLANSTOLEN Logelivet Side 3 Ordet livskunst vækker hos mange en mærkelig dirrende følelse. Nogle af os vil gerne tro, at vi selv er livskunstnere. Vi bliver da let kunstige i vor væremåde og livsstil. Andre higer efter begrebet og tror, at livskunst er uopnåeligt, idet livskunst for dem kun er få beskåret at realisere. Og så er det, når det kommer til stykket, ret så enkelt endda. Livskunst er nemlig, at være tilfreds med det vi har. Et gammelt ordsprog siger: Lykken og dens regnbue ser vi ikke over vort eget hus, men altid over naboens Hele tiden ønsker vi noget andet, end det vi har. Livskunst er at være tilfreds med livet og kunne glæde sig over det, men også det at kunne dele glæden med andre. Livskunst er også at kunne ofre sig for en god sag, for noget smukt i tankegang og livsholdning, sådan som vi Odd Fellows bør opleve det i vort logeliv. Mange mennesker forbereder sig i det uendelige på virkelig at leve, i stedet for at gribe livet som allerede er der. Anna Andersen Kapellan Livskunst er det modsatte af misundelse. En klog mand sagde engang, at glæde og lykke ikke er et spørgsmål om held og uheld, men også om livskunst. Det gælder om at kunne holde sig selv i tømmen, sagde han og mente dermed, at der er så meget der frister os til at blive egoister.

4 Logelivet Side 4 At være eller ikke være INDLÆG Da jeg blev spurgt om jeg som stor repræsentant ville skrive et indlæg her til bladet, kom jeg uvægerligt til at tænke på den forskel der er mellem en storrepræsentant i en Norsk loge, og min egen funktion i en dansk loge. Meget kort fortalt er en storrepræsentant i en norsk loge langt mere involveret, og har langt flere bundne opgaver i forhold til sin loge end det er tilfældet her i Danmark. Eksempelvis er han fast medlem i indtil flere bestemmende nævn, hvoraf ikke mindst nominationsnævnet, giver en ganske stor indflydelse på logens sammensætning og virke. Selv om jeg på ingen måde ønsker disse tilstande indført i de danske loger, er jeg omvendt ganske sikker på, at netop storlogen, som vi er en del af,- er langt mere nærværende i de norske loger, end tilfældet er i Danmark, og ikke mindst i min egen loge. Deraf netop overskriften At være eller ikke være. Jeg oplever i min egen loge af og til det synspunkt, at funktionen som storrepræsentant egentlig er en overflødig funktion, som mest drejer sig om, at pynte sig med det regalie der nu engang tilhører funktionen,- at kunne rejse til distrikts og storlogemøder, og derudover en gang imellem at skulle føre en besøgende storembedsmand eller en særlig gæst ind i logen. Dels koster de omtalte møder, en del penge for logerne og dels synes indholdet fra disse møder for mange at være inderlig ligegyldigt,- ja,- nogen føler det vel oven i købet næsten som en straf at skulle lægge øre til referater fra disse møder, da det naturligt nok kun vil være en begrænset del - fra et mødes indhold der har,- eller får en betydning for den enkelte logebroder. Og dersom det her beskrevne er sandt, da gør det jo ikke just storlogen, - eller funktionen som storrepræsentant,- nærværende for nogen som helst. Som det er beskrevet her, er det sikkert også i en del andre danske loger,- men sådan behøver det ikke at være. Det kan og skal ikke være,- men også opleves anderledes.

5 Indlæg fortsat Derfor er dette indlæg da også en kærkommen anledning til at få slået fast, at hvad nutid og fortid end har været, så bør fremtiden være en tid hvor storrepræsentanterne, ikke kun er til pynt, men at vi i højeste grad også vil blive brugt. Jeg har tidligere i logen gjort rede for hvad der formelt er nedfældet om storrepræsentanternes opgaver. Her fremgik det da også at vi har en pligt til, at deltage i de omtalte distrikts og storlogemøder. Men jeg vil gerne føje hertil, at i min begrebsverden har vi om mulig,- en endnu større pligt til at støtte og hjælpe de til enhver tid valgte embedsstabe, og udvalg,i udførelsen af deres pligter såvel som vi har også pligt til i fornødent omfang at hjælpe og støtte den enkelte broder,- i diverse ordens spørgsmål,- alt til bedste for vores loge. Logelivet Side 5 Lad mig i den forbindelse her minde om, at det handler om,- ikke at styre,- men at støtte og hjælpe de siddende embedsmænd og udvalg. Jeg håber også at det er sådan det bliver oplevet. På samme måde må der ej heller nogensinde opstå tvivl om, at selv om embedet som storrepræsentant, som sådan er uafhængig, da vi alene skal beslutte og stemme efter vor egen overbevisning,- så er det uhyre vigtigt for os, altid at gøre dette ud fra en objektiv betragtning af, hvad der tjener vor loge og dens brødre på bedste måde. Pligter og et ansvar har jeg et meget højt ønske om, at ville leve op til,- og jeg er ganske sikker på, at dette gælder for begge vi storrepræsentanter.

6 Logelivet Side 6 LOGE NR. 41 PETRUS BEYER SKRIVER Logens møde nr d. 3 aug Broder Overmester bød velkommen og vi mindedes broder Egon Stærk som efter lang tids sygdom var afgået ved døden d. 24 juni. Der var sommerhilsen fra broderloge nr. 54 Hans Tausen. Der var takkekort fra Lilian Stærk i anledning af Egon Stærk s død og bisættelse. Broder Kjeld Strangholt mindedes broder Egon Stærk som en broder han havde fulgt igennem mange år, en broder som havde været prægtig og vellidt logebroder. Broder eksmester John Holst kunne meddele at broder Svend Nielsen havde været på sygehuset, hans helbred havde det ikke så godt og han måtte ikke lave fysisk arbejde, han skulle hilse fra broderen. Der var forespørgsel fra broder Vagner Visby om tilladelse til parkering og opladning af el scooter i smøgen, udgifter til strøm og etablering af eventuelt en afbryder skulle selvfølgelig ikke belaste logen, der var ingen indvendinger fra brødrene og broder Overmester bad ejendomsudvalget om at fortage det fornødne. Logen sluttede kl Logens møde nr d. 7 sep Broder Overmester bød velkommen til dette vort første møde efter sommerferien. Vi lyttede til et stykke musik af broder Bøggild Thing Dare to Live med Andrea Bocelli. Stafetten videregives til broder Keld Strangholt. Broder storrepræsentant Eigil Amby havde besøgt broder Svend Nielsen. Broderen havde det rimeligt, men måtte ikke lave fysisk aktivitet og skulle hilse. Broder Kurt Gravesen kunne meddele fra velgørenhedsudvalget at Tjernebøl arrangementet igen havde været en god oplevelse, og man nu var i gang med at forberede ældreaftenerne, og man ville inddrage brødre som deltager som logens sangkor. Broder Lars Donbæk Nielsen takkede de brødre og søstre der havde deltaget i den årlige hovedrengøring, samt tak til broder Hans Pedersen for reparation af sokkel og fortrappen. Fra distriktsdeputeret storsire Kurt Rahbek, var der kommet meddelelse om installation i vor loge ville blive den 5 april Der var brev fra loge 34 Dannebrog, ang. kirke koncert i Holstebro d 19 sept.

7 Broder skatmester Mads Willadsen gennemgik som lovet et revideret budgetforslag. Broder Leif Mørk kunne meddele, at man ifølge grundloven ikke kunne stemme om et nyt budget. Broder Overmester omtalte vort efterårs program med rigtig mange spændende punkter, og mindede brødrene om den forestående informationsaften, og kom med en kraftig opfordring til at man kom med aktuelle emner. Logens sluttede kl Logens møde nr d. 14 sep Broder Overmester bød velkommen og havde en hilsen med fra broder Claus Kromann. Vi lyttede til et stykke musik My Happiness spillet af Tonight, foreslået af broder Keld Strangholt, stafetten videregives til broder Poul Gade. Broder Overmester opfordrede alle brødre til at komme med emner til den forestående informations aften. Herefter fik broder storrepræsentant Eigil Amby overstolen til en gennemgang om det forestående storlogemøde. Broderen gennemgik hvordan et storloge møde foregår, samt mange af de forslag der var indkommet fra de forskellige loger. Logelivet Side 7 Logens møde nr d. 21 sep Broder Overmester bød velkommen og vi lyttede til et stykke musik af Edith Piaf, foreslået af broder Mogens Mazanti, stafetten videregives til Poul Gade. Broder Undermester kunne fra aktivitetsudvalget meddele at cafe aftenen er planlagt, og man var i gang med at planlægge nogle aftener med madlavningskurser i logen hvor broder Poul Christensen vil være tovholder, der er plads til 10 brødre på holdet. Broder John Holst meldte afbud til næste tirsdag, han skulle vikariere som ceremonimester i Nykøbing, broderen kunne samtidig meddele patriarkerne at der var møde i patriarklejren d. 7 0kt. Ligeledes var det nu hvis der var brødre der havde emner der skulle kaldes til lejren. Broder Jørgen Skovbo fik ordet til aflevering af stafetten. Broderen berettede om sit daglige arbejde på Job centret hvor han hjalp mennesker der af en eller anden grund var blevet syge, med at komme i gang igen. Ligeledes kom broderen ind på sin fritidsbeskæftigelse, som musiker. Broderen sluttede med at spille til en sang Dansens Magt som hans fader havde lavet. Logen Sluttede kl Mødet sluttede kl

8 Logelivet Side 8 Logens møde nr d. 28 sep Broder Overmester bød velkommen og vi lyttede til et stykke musik med Edith Piaf foreslået af broder Mogens Mazanti. Stafetten videregives til broder Per Plet. Broder Kurt Gravesen efterlyste noget mere presseomtale over de arrangementer der afholdes i logen, det kunne måske fremme hvad logen står for. Broder storrepræsentant Eigil Amby havde talt med vor pressekontakt om netop den manglende pressedækning, og der havde åbenbart været nogen misforståelse om, hvad en pressekontakts arbejdsopgave var, om den skulle være opsøgende eller formidlende, og broderen opfordrede embedsmændene til at lave en beskrivelse af opgaven. Broder storrepræsentant Eigil Amby, ville også gerne rose vores kapellan, for hans altid gode indlæg. Broder Undermester kunne meddele, at turen til vor broder loge 57 Fidelitas i Norge havde været en god oplevelse, og havde en hilsen med til vor loge. Logen sluttede kl Logens møde nr d. 5 oktober 2010 Broder overmester Knud Erik Gravgaard bød velkommen. Broder Overmester bad nu broder ceremonimester afhente og indføre 8 embedsmænd og brødre fra br. loge 75 Viking, Lemvig. Efter velkomst og ærestegn blev logen åbnet i indvielsesgraden. Aftenens musikalske indslag var foreslået af br. Per Plet, og vi lyttede til no matter what med gruppen Boyzone. Musikstafetten videregives til broder Børge Jensen. Protokollen fra mødet den 28. september blev oplæst og godkendt. Broder storrepræsentant John Holst havde besøgt br. Loge 67 M.C.Holm i Nykøbing og bragte en hilsen herfra. Logen blev nu gjort klar til indvielse af kandidaten Knud Harring, og igen gennemførte gradestaben vort smukke ritual på flot og værdig måde. Broder Overmester kunne lukke logen kl Logens møde nr d. 19 oktober 2010 Broder Overmester bød velkommen til aftenens logemøde og foretog en særskilt velkomst til broder Knus Harring til det første logemøde. Musik blev foreslået af Børge Jensen og det var Tango jalousi af Jacob Gade, fremført af Per Nielsen. Stafetten videregives til broder Poul Sørensen.

9 Under det bedste for ordenen bad broder storrepresentant Ejgil Amby om, at broder overmester suspenderer logemødet, idet han og andre ville have et indlæg omkring ældre brødres aften, som var programsat. Det skete og broder storrepræsentant Ejgil Amby, John Holst og eksstorrepræsentant John Bernat samt eksmester Jan Rimmer Andersen forberedte nu et indslag om en anden og anderledes ældre aften med det formål at hædre og ære ældre brødre for deres lange logeliv. Der blev nu udført et optrin skuespil samtale, som fortalte, hvordan logen i DK kom til blev stiftet og dermed senere vor loge. Et logespil der skulle vise: 1. at loge er skabt formelt for jævne mænd. At logen består af en praktisk og en åndelig del og 3 for at sige at Thomas Wildey stadig står ved smedjen at der smedes, at det er et arbejdssted. Alt dette blev der fulgt op på med sang, og smedning af de 3 lænker. Broder storrepræsentant Ejgil Amby fortalte kort om vor loge start i 1914 og vort første møde den Og med stor velvilje fra logen Ansgar, Ålborg. Broder Overmester genoptog logemøde og logen lukkede kl Logelivet Side 9 Logens møde nr d. 26 oktober 2010 Broder Overmester Knud Erik Gravgaard bød velkommen og vi lyttede til et stykke musik Sylvia,s Mother med Dokter Hook foreslået af broder Poul Sørensen Stafetten videregives til eksmester Jan Rimmer Andersen. Herefter bad broder Overmester broder Poul Sørensen om at gå ud på tæppet, herefter blev broderen udnævnt som indre vagt for resten af terminen. Der var meddelelse fra lejr Nr. 10 Arken med en lykønskning til broder skatmester Mads Willadsen med den gyldne leveregel, s grad. Samtidig kunne det meddeles at d. 4 Nov. Kan broder Poul Sørensen opnå den Kongelige purpurgrad. Der var tak og hilsen fra broderloge Nr. 75 Viking fra deres møde i vor loge d. 5 Okt. Herefter fik broder stor repræsentant Eigil Amby Ordet, til fremlæggelse af referat fra distriktsmøde. Broderen gennemgik de punkter fra mødet der berørte vor loge. Logen lukkedes i indvielsesgraden for at blive åbnet i Kærlighedsgraden for at tildele broder Allan Galsgaard denne grad. Gradstaben gennemførte denne grad på smukkeste vis. Logen sluttede kl.21.15

10 Logelivet Side 10 Logens møde nr d. 9 nov Broder Overmester bød velkommen og vi lyttede til et stykke musik, Laluna med Sarah Brightman foreslået af Br. Jan Rimmer Andersen stafetten videregives til Karl Emil Kristensen. Broder Kurt Gravesen fra velgørenhedsudvalget kunne meddele at der var kommet en ansøgning fra blindes jul om et tilskud, udvalget var indstillet på at støtte med 500 kr. som tidligere år. Broderen omtalte ældreaftenerne som havde været afholdt for 46 tyvende gang som et vellykket arrangement, der havde været meget stor glæde blandt de ældre gæster, og som noget nyt havde man fået Jørgen Skovbo til at underholde, og det var noget man kunne lide. Broderen takkede søstre og brødre for deres store indsats, uden dem var det ikke muligt at afholde så stort et arrangement. Lars Donbæk Nielsen kunne meddele fra ejendomsudvalget, at man havde lavet kontrakt med et rengøringsfirma til rengøring af logen. Broder Overmester oplæste et brev fra en meget tilfreds gæst der havde deltaget i en af ældreaftenerne. Broder undermester gav en orientering fra familieaftenen. Broder Overmester kunne ønske Poul Sørensen tillykke med den kongelige purpurgrad. Herefter gennemførte gradstaben tildeling af sandhedsgraden på smukkeste vis til broder Niels Holst samt broder Jørgen Skovbo. Logen sluttede kl Logens møde nr d. 16 nov Broder Overmester bød velkommen, og takkede broder distriktsdeputeret storsire Kurt Rahbek for at han havde taget sig tid til at besøge vor loge, og ærestegn blev afgivet. Broder distriktsdeputeret storsire takkede for velkomsten. Vi lyttede til et stykke musik af trompetisten Per Nielsen Edelweis foreslået af broder Karl Emil Kristensen, stafetten videregives til broder Jens Bjerre. Forslag til budget samt gaveregulativ blev omdelt. Herefter fik broder distriktsdeputeret storsire Kurt Rahbek ordet til et indlæg. Broderen omtalte computeren som en ting, hvor man modtog mange mail. film klip og meget andet unødigt stof, men en dag havde han fået en mail som han læste en ekstra gang, den omhandlede glæde, nemlig den glæde man har i sin hverdag, i naturen, sammen med gode venner, nemlig alle de ting man nemt glemmer at sætte pris på i sin fortravlede hverdag, og man skulle passe på med den form for glæde, den havde det med at smitte, så andre også blev glade, og gode venner skulle man huske at sætte pris på, de kunne betragtes som stille engle der løfter en op, når man selv havde svært ved at flyve. Broder overmester takkede broder distriktsdeputeret storsire for et godt indlæg. Logen sluttede kl.20.20

11 Logens møde nr d. 23 nov Br. Om. Bød velkommen og vi lyttede til et stykke musik stilhed for længe siden af Erik Grip foreslået af broder Jørgen Beck stafetten videregives til broder Jens Bjerre. Broderen gjorde samtidig opmærksom på julekoncerten i Thisted Kirke søndag d. 12 dec. Programmer kan købes i selskabslokalet. Der var hilsen fra Storlogen med en ønske om en god jul og et godt nytår. Der var hilsen fra søster loge 42 Liden Kirsten med ønske om en god jul og et godt nytår. Der var invitation fra søster loge 42 Liden Kirsten til Nytårs loge, den 1 Jan kl Broder Kurt Gravesen ville undersøge muligheden, og opfordrede samtidig brødrene til at kunne komme med emner der komme i betragtning til en julekurv. Herefter fik broder storrepræsentant Eigil Amby ordet til referat fra storlogemødet. Broderen gennemgik de punkter og sager der omhandlede vor loge. Logen sluttede kl Logens møde nr d. 30 nov Broder Overmester bød velkommen og vi lyttede til et stykke musik Den nat af alle nætter, med Jesper Lundgaard og Lene Sigel, foreslået af broder Jens Bjerre, stafetten videregives til broder Hans Ravn. Der var hilsen om en god jul og et godt nytår fra distriktsdeputeret storsire Kurt Rahbek. Logelivet Side 11 Broder eksstorrepræsentant Knud Ravn Sørensen opfordrede til, at man gav en salmebog til alle konfirmander, broder Overmester meddelte at flere kirker udleverede salmebog til konfirmander, derfor var der sat et beløb af, til et gavekort, broder eksstorrepræsentant Knud Ravn Sørensen frafaldt forslaget. Broder Per Plet forespurgte om fraflyttede enker skulle have gaver, idet det mange gange var svært at få kontakt med disse, br. Om meddelte at dette var lovbestemt. Broder Erlin Gjerulff forslog at man tog telefonisk kontakt, før man sendte gaven. Gaveregulativet blev vedtaget. Broder Om. Der er ofte kommet opfordring fra vore stor repræsentanter om at få redigeret i vore særlige love, så derfor vil embedsmændene gerne foreslå broder Henning Holtebo, broder storrepræsentant. John Holst samt storrepræsentant. Eigil Amby til et hurtigt arbejdende udvalg til at se på disse. Brødrene blev valgt. Logen sluttede kl Logens møde nr d. 7 dec Broder Overmester bød velkommen og vi lyttede til et stykke musik:` Titanic foreslået af broder Niels Holst. Broder Kurt Graversen opfordrede brødrene til at komme til julekoncerten i Thisted Kirke. Broder Lars Donbæk havde talt med pladsmanden på byggeriet ved siden af logen.

12 Logelivet Side 12 Håndværkerne ville prøve at holde indkørslen fri. Ligeledes lovede han, at den store gravemaskine vil blive flyttet. Broder undermester Bent Glarmbæk kunne meddele, at der havde være afholdt møde i trivselsudvalget. Planlægning af juletræ og stiftelsesfest er i fuld gang. Der var hilsen med ønsket om en god jul og et godt nytår fra broderloge nr. 54 Hans Tausen. Broder Overmester oplæste mail fra broder Jens Salomonsen, som takkede mange gange for de mange besøg og blomsterhilsener. På grund af sygdom ville der nok gå et stykke tid, inden broderen igen kunne komme i logen. På vegne af alle brødre takkede broder fungerende eksmester Jan Rimmer Andersen embedsmændene for en god og interessant termin, tak til broder kapellan for nogle fantastiske indlæg, tak til broder organist Jørgen Skovbo. Broder Overmester takkede embedsmændene for et godt samarbejde. En tak til gradestablen og broder Svend Nielsen og broder Jørgen Skovbo for musikken. Tak til broder Kapellan for nogle gode indlæg, en tak til udvalgene for det store stykke arbejde, som er blevet udført. Broder Overmester Knud Erik Gravgaard ønskede hermed en god jul og et godt nytår til alle brødrene og deres familie. Logen sluttede kl Logens møde nr d. 14. dec Broder Overmester Knud Erik Gravgaard bød velkommen til vort sidste møde i denne termin. Broder Kurt Gravesen kunne berette, at der havde været en smuk julekoncert med efterfølgende sammenkomst i logen. Julehilsener fra broderloge nr. 75 Viking, fra broderloge nr. 92 Kongeaa og fra vor venskabsloge nr. 57 Fidelitas i Norge. Logen blev klargjort til årets julestemning. Broder Overmester bød aftenens taler sognepræst Mariann Amby med ægtefælle, gæster, søstre og brødre velkommen til denne julestemning. Adventskransen blev tændt af broder fungerende ceremonimester Poul Christensen. Broder Hans Ravn og broder Børge Brøndum sang adventssangen. Efter en fællessang blev ordet givet til aftenens taler sognepræst Mariann Amby, der genfortalte historien om Syndfloden og Noas Ark. Broder Overmester takkede for et dejligt foredrag og kunne herefter afslutte broderlogens julestemning med en glædelig jul.

13 LOGE NR. 42 LIDEN KIRSTEN SKRIVER Logelivet Side 13 Mandag d. 27. september 2010 Logen var denne aften besøgt at 48 søstre samt besøgende søster Karen Marie Scribler fra søsterloge nr. 25 Dr. Louise. Søster overmester Kirstin Pedersen bød velkommen med nogle tanker om kærlighed. Søster organist spillede Morgenstemning fra Per Gynt af Grieg. Orienteringsbrev fra broderloge nr. 41 Petrus Beyer om de forestående arrangementer i terminen. Ligeledes brev med anmodning om hjælp til ældreaftener. Søster eksmester Jytte Visby bragte hilsen fra Vibedal med tak for en dejlig eftermiddag den 16. september. Lotteriet til fordel for Liden Kirsten gav kr. 125,-. Aftenens ord: Næstekærlighed kunne gøre livet ideel, hvis vi tænkte mere på andre end os selv. Søster Lisbeth Rødbro Jeppesen fik denne aften tildelt kærlighedsgraden på smukkeste vis. Mødet sluttede kl Mandag d. 4 oktober 2010 Igen i år afholdt søsterloge Liden Kirsten ældre damers aften. 24 gæster havde taget imod invitationen. Søster overmester Kirstin Pedersen og søster undermester Joan Mørk kunne desværre ikke deltage pga. et andet møde. Søster fungerende eksmester Else Brøndum bød i logesalen velkommen til alle. En særlig velkomst til aftenens foredragsholder Anni Overgaard Sørensen og hendes mand Kim Møller Hansen. Et indholdsrigt foredrag om bl.a bjørnejagt i Canada. Parret har licens til at nedlægge to bjørne, og begge var så heldige at skyde to bjørne hver. En konservator i Canada sørgede for, at der blev smukke skind ud af jagten, som efter ca. et år blev sendt tilbage til Danmark. Sammen med en hel del andre skind kunne vi både se og mærke det store flotte bjørneskind. Parret viste dejlige lysbilleder fra deres mange rejser bl.a Polen og Finland. I Finland er der overhovedet ingen tradition for, at kvinder kan være jægere. Fortsættes næste side

14 Logelivet Side 14 En rejse til Kirgistan i efteråret 2009 var en lang og til tider farefuld færd. Jagten foregik i meters højde i særdeles uvejsomt terræn. For at komme dertil, måtte floder krydses og stier betrædes på hesteryg. Et spændende og medrivende foredrag. I selskabslokalerne bød søster eksmester Jytte Visby velkommen til bords. Også hervar der ivrig spørgelyst. Foredragsholderne var allerede i gang med at forberede en ny stor jagtrejse. Foredragsholder transpensationssygeplejerske Else Marie Tram blev budt velkommen. Emnet: mulighederne for organdonation i Danmark. Mulighederne opstod først, da man i stedet for hjertedødskriteriet indførte hjertedødskriteriet. Den største gruppe nyretransplationer med ca. 300 på årsbasis. Hjerte og lunge ligger på ca om året. Foredraget sluttede kl Aftenen sluttede kl Mandag d. 11 okt Logebesøg af Broderloge nr. 41 Petrus Beyer. 15 brødre blev ført i logesalen og søster overmester Kirstin Pedersen bød velkommen til logebesøg. Broder storrepræsentant Eigil Amby takkede for velkomsten og overrakte en buket blomster fra de brødre, som ikke kunne deltage i besøget. Søster overmester bød brødre og søstre velkommen med et vers af søster Ingrid Elkjær. Søster organist spillede Love changes everything af Andrew Lloyd Webber. Lotteriet til fordel for Liden Kirsten Fonden gav ved vort sidste møde kr Søster første storrepræsentant Ingrid Møller informerede om Den røde mappe med forslag, som skal behandles på Storlogemødet. I mødet deltog 52 søstre. Mødet sluttede kl Mandag d. 25 okt Søster overmester Kirstin Pedersen bød velkommen til 51 søstre. Fra ungdomsforeningen Fremtiden modtaget brev med tak for tilsendte beløb. Søster Lise Jessen havde et indlæg om Janteloven fra Aksel Sandemoses roman En flygtning krydser sit spor. En negativ og kedelig lov. Der findes dog også positive jantelove bl.a har Herdis Møllehave formuleret en positiv jantelov. Denne aften blev søster Anne Marie Engelbrecht Larsen på smukkeste vis indviet i vor loge. Mødet sluttede kl

15 Mandag d. 8 nov Mandag d. 22 nov Logelivet Side 15 Søster overmester Kirstin Pedersen bød velkommen til 63 søstre med et vers af søster Ingeborg Bille. En særlig velkomst til besøgende søstre: Storrepræsentanterne Inge-Lise Dybdal og Hanne Palmgren fra søsterloge nr. 22 Dr Dagmar og til søster undermester Inge-Lise Kornum fra søsterloge nr. 25 Dr. Louise. Søster overmester kom med et ønske om indkøb at 6 nye regalier. Søstrene tilsluttede sig dette. Søster fungerende eksmester Else Brøndum orienterende fra distriktmødet. Søster skatmester Else Nielsen fortalte om, hvad det indebærer at være skatmester i en loge. Aftenens ord: Logens trivsel gælder alle, som Odd Fellow sig vil kalde. Denne aften fik eksstorrepræsentant Dorthy Fogh Madsen og søster Gurli Thomsen tildelt ordenens 25 års hæderstegn. Mødet sluttede kl Søster overmester Kirsten Pedersen bød med et citat af Albert Camus velkommen til 53 søstre. Søster organist Dorte Nørgaard spillede Ave Maria af Franz Schubert. Brev fra broderloge nr. 41 Petrus Beyer med tak for hjælpen ved ældreaftenerne. Meddelelse fra Lejr nr. 7 Oasen at søster sekretær Kirsten Carlsen har fået tildelt Barmhjertighedsgrad og modtaget lejrring. Søster fungerende eksmester orienterende om årets julemarked, som var forløbet rigtig godt og at årets overskud var gjort op til ,-. Evaluering af markedet vil ske på et senere tidspunkt. Søster eksskatmester Edel Bjerg takkede søster overmester for talen ved donationen og den måde, hvorpå donationen var foregået. Søster Edith Johansen havde et indlæg om dyd, hvordan begrebet er kommet til udtryk i forskellige tidsaldre og kulturer og hvorledes kristendommen har overtaget med tro, håb og kærlighed. Søster storrepræsentant Ingrid Møller gav et fyldigt referat fra Storlogemødet d. 22 og 23 oktober. Aftens ord: Rens dit sind med smukke tanker, nedbryd smålighedens skranker. Denne aften fik søster Doris Friis Petersen og søster Anni Søe-Larsen tildelt venskabsgraden på smukkeste vis. Mødet sluttede kl

16 Logelivet Side 16 Mandag d. 6 dec Traditionen tro havde Søsterlogen inviteret Scleroseklubben Mors/Thy samt enlige damer fra broderloge nr. 41 Petrus Beyer til julehygge. I dette arrangement deltog 34 gæster, 6 brødre og 30 søstre. Søster undermester Joan Mørk bød velkommen. Menuen bestod som tidligere år af grønlangkål, hamburgerryg og hjemmelavet medister. Den lækre medisterpølse var fremstillet og doneret af to søstre. Som dessert æblekage og kaffe. Efter kaffen blev serveret frugt og godter. Til alles glæde sang logens kor flere gange. En god stemning med fællessang, lotteri og godt humør prægende denne aften. Søster overmester læste en morsom fabel af Kaj Munk og søster Kirsten Carlsen læste et par historier. Årets humørpris blev i år deldelt Hanne Ilvedsen, Øster Assels. Søster fungerende eksmester Else Brøndum holdt juletalen og inddrog et eventyr hvor moralen er, at den største gave man kan give, er når man giver sig selv. Som afslutning takkede Eigil Kjær på Scleroseklubbens vegne for en dejlig aften og takkede samtidig for det gode samarbejde. Søster undermester sluttede denne aften med at uddele en lille gave til hver af gæsterne med ønsket om en glædelig jul. Mandag d. 13. dec Søster overmester Kirstin Petersen bød velkommen til 37 søstre med et juledigt. Mange søstre var forhindret på grund af sygdom. Søster organist spillede "A perfekt day" sunget af Susan Boyle. Brev fra broderloge nr. 41 "Petrus Beyer" med invitation til juletræ den 28. december Desuden opfordring til at tilmelde sig til julestemning den 14. december Brev fra "Veteranforeningen" med ønsket om en glædelig jul og fremgang for logen. Søster Overmester og søster Undermester havde været på julebesøg hos søster Gerda Jensen, søster eksstorrepræsentant Dorthea Brolev, søster Else Krogh, søster Inger Amby og søster Ruth Møller. Lotteriet til fordel for "Liden Kirsten Fonden" indbragte ved det sidste møde kr. 195, -. Søster undermester Joan Mørk fortalte om sit embede. Søster Karen Marie Houe havde indlæg om traditioner og ritualer, som mange elsker - eller elsker at hade. Bl.a. at mange juletraditioner har deres udspring i 1500 tallet. Søster Karen Marie Houe afsluttede med at spille "Julefantasi" over "Glade jul, dejlige jul". Søster eksmester Dorte Nørgaard fik denne aften tildelt Ordenens 25 års hæderstegn på smukkeste vis. Aftenens ord: En tvivlsom ven er værre end en sikker fjende. Mødet sluttede med julestemning med oplæsning af julehilsener, fællessang og et stykke musik. Mødet sluttede kl

17 Besøg af områdecenter Vibedal & Dragsbæk Den 16. september besøg fra " Vibedal" og den 30. september 2010 besøg fra "Dragsbæk". Ca. 80 beboere og hjælpere havde på de to eftermiddage taget imod søsterlogens invitation til en hyggeeftermiddag i logebygningen. Søster Else Brøndum bød velkommen til alle med en lille orientering om de aktiviteter, som Søsterloge "Liden Kirsten" har i løbet af året. Kaffen blev serveret med hjemmebagt brød og dejlig æblekage. Søster Karen Marie Houe spillede nogle dejlige og velkendte melodier, som helt automatisk fik gæsterne til at nynne og synge med. Ind imellem blev der fra gæsternes side foreslået sange, så "Den blå sangbog" blev flittigt brugt. Logelivet Side 17 Odd Fellow koret Logens kor øver i logebygningen hver torsdag kl Nye kordeltagere er meget velkommen. Nodekendskab ingen forudsætning. Eventuel henvendelse til korleder søster Karen Marie Houe. To vellykkede arrangementer sluttede ca. klokken

18 Logelivet Side 18 Juletræsfest Torsdag den 28. december blev der afholdt juletræsfest i logen. Br. Undermester kunne byde de 37 brødre søstre og gæster samt 27 børn velkommen til dette års juletræ, og glædede sig over at det var muligt igen at holde juletræ. Efter et par salmer, ankom julemanden med en nissepige, for at hilse på de mange børn, og han havde selvfølgelig gaver med. Efter udlevering af gaver, underholdte musiker Ole Kanstrup børn og voksne med nogle af de gamle børnelege omkring træet. Herefter var der kaffe til de voksne og pølser til børnene. Kl. ca kunne Br. undermester takke for en dejlig eftermiddag og mindede om, at der var godteposer til børnene når de skulle hjem.

19 Liden Kirsten donationer Umiddelbart inden julemarkedet åbnede - fandt dette års donationer sted. Huset på Havrevej, et værksted hvor børn og unge under 18 år kan opholde sig i fritiden, blev betænkt med kr. 6000,-. Organisationen for børn og unge i sorg fik tildelt kr. 4000,- Logelivet Side 19 Årets julemarked Søster Overmester åbnede dette års julemarked. Hele dagen havde rigtig mange fundet vej til Odd Fellow bygningen. Der var stor købelyst i tombolaen, ved skrivebøgerne, juledekorationer, pynt til kirkegårde og ikke mindst i cafeen, som bød på kaffe m/brød, gløgg og æbleskiver og hjemmelavede frikadeller med rødkål. Som tidligere år bliver halvdelen af dette års overskud doneret i forbindelse med julemarkedet Ligeledes som tidligere år bliver den anden halvdel henlagt til stor donation i forbindelse med nr. 42 Liden Kirsten s 50 års jubilæum i I løbet af sommeren har flere søstre syet på et fællestæppe. Resultatet ses på ovennævnte billede. Tæppet blev bortloddet på årets julemarked. Vindernummeret blev nr. 123.

20 Logelivet Side 20 MÆRKEDAGE Søster Anna Østergaard 85 år Br. eksundermester Richard Møller 75 år Br. Andreas Bjerg 60 år Søster Jytte Lind 70 år Søster Lis Ruby Jensen 60 år Søster eksmester Tove Thagaard 60 år Br. Uffe Gjede 25 års ordensjubilæum Søster Britta Ravn Sørensen 40 års ordensjubilæum Br. Gunnar Emil Larsen 80 år Søster ekskasserer Annelise Kristensen 75 år Søster Tove Bang Kristensen & Sølvbryllup broder Frank Kristensen Søster Tove Krogh Nielsen & ægtefælle Guldbryllup Br. Christian Messel 50 år Br. Overmester Knud Erik Gravgaard 70 år NYE ORDENSSØSKENDE Anne Marie Engelbrecht Larsen Proponent Søster Ekssekretær Bertha Møller VENSKABSGRAD Br. Allan Galsgaard Søster Doris Friis Pedersen Søster Anni Merete Søe- Larsen SANDHEDSGRAD Br. Jørgen Skovbo Br. Niels Holst KÆRLIGHEDSGRAD Søster Lisbeth Rødbro Jeppesen

21 STØT VORES ANNONCØRER Logelivet Side 21 Energicenter Nord Professionel rådgivning indenfor bæredygtig udvikling / Mads Skaarup Willadsen Vendbjerg 31. Nors 7700 Thisted Tlf Murerfirmaet DE STØTTER OS Tilbud og overslag gives gerne

22 Logelivet Side 22 STØT VORES ANNONCØRER DE STØTTER OS

23 STØT VORES ANNONCØRER Logelivet Side 23 Sparkøbmanden Vorupør Vesterhavsgade 103 V/Kim Poulsen DE STØTTER OS

24 Logelivet Side 24 STØT VORES ANNONCØRER REDAKTIONEN Br. Kristian Richardt Møller Br. Emil Ninn Str. Exmester Else Brøndum Br. Skatmester Mads S. Willadsen Br. Hans Ravn Br. Jens Bjerre Br. Poul Sørensen DE STØTTER OS

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38. Vinter

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38. Vinter LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38 Vinter Side 2 Kære Søstre og Brødre: Endnu et år er gået, og et nyt årti står for døren, vi kan se tilbage på et godt år i vore loger, mange ting

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 14. Årgang Januar 2013 Nr. 48. Vinter

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 14. Årgang Januar 2013 Nr. 48. Vinter Liden Kirsten & Petrus Beyer 14. Årgang Januar 2013 Nr. 48 Vinter Logelivet Side 2 JULEKONCERT JULEKONCERT I THISTED KIRKE Det blev en dejlig aften i snevejr og bidende kulde. Det hjalp dog meget, da vi

Læs mere

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015 Side 01. Godt i gang. Glade, og forventningsfulde sommerferien forberedt et Broder Overmester og Broder som skolebørn efter sommerferien, spændende efterår, med et alsidigt Undermester har traditionen

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang April 2010 Nr. 39. Forår

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang April 2010 Nr. 39. Forår LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 11. Årgang April 2010 Nr. 39 Forår Side 2 Kære Søstre og Brødre Foråret er endelig kommet til Danmark. Det har vi ventet på, efter en lang og kold vinter. Dagen er nu længere

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang April 2013 Nr. 49. Forår

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang April 2013 Nr. 49. Forår Liden Kirsten & Petrus Beyer 13. Årgang April 2013 Nr. 49 Forår Logelivet Side 2 Brødrenes nye embedsmænd Søstrenes nye embedsmænd Broderloge nr. 41 Petrus Beyer har valgt og installeret nye embedsmænd.

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44. Efterår

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44. Efterår Liden Kirsten & Petrus Beyer 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44 Efterår Logelivet Side 2 Overmestrene Søster overmester Joan Mørk Den 11. april 2011 blev en skelsættende dag, med installation af nye embedsmænd.

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 12. Kære Danevang broder. til livet uden Birthe, med de. ønsket om alt muligt held i resten af terminen, og

NYHEDSBREV nr. 12. Kære Danevang broder. til livet uden Birthe, med de. ønsket om alt muligt held i resten af terminen, og Side 01. Desværre er det længe siden det sidste nyhedbrev blev udsendt, men som I sikkert alle kan forstå, har jeg haft en tid med mange udfordringer, til omstillingen til livet uden Birthe, med de praktiske

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang Oktober 2012 Nr. 47. Efterår

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang Oktober 2012 Nr. 47. Efterår Liden Kirsten & Petrus Beyer 13. Årgang Oktober 2012 Nr. 47 Efterår Logelivet Side 2 Besøg af loge nr. 57 Fidelitas i Skien, Norge Den 28-30 september havde vi besøg af vore brødre fra Norge og deres ledsagere,

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Cabaret 2005 LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. Kære Søstre og Brødre. Søstrene fra loge 42. Liden Kirsten har fået en fremragende ide.

Cabaret 2005 LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. Kære Søstre og Brødre. Søstrene fra loge 42. Liden Kirsten har fået en fremragende ide. Side 1 LOGELIVET Cabaret 2005 Kære Søstre og Brødre. Søstrene fra loge 42. Liden Kirsten har fået en fremragende ide. I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 6. Årgang Januar 2005 Nr. 20 For at skaffe midler til

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg

Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg Vejledning til yngre brødre Dette skrift er ikke beregnet til udlevering til nye kandidater, men skal bruges som et redskab og huskeliste til brug for medlemmer af broderloge

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Oktober 2010 Nr. 40. Efterår

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Oktober 2010 Nr. 40. Efterår LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 11. Årgang Oktober 2010 Nr. 40 Efterår Side 2 Kære Søstre og Brødre Oktober nummeret af Logelivet dækker over 2 kvartaler, de første referater fra broderlogen nr. 41starter

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde

Referat af menighedsrådsmøde Referat af menighedsrådsmøde Tirsdag den.2.februar 2016. kl. 19.00 til 22.00 i Teglgården. Bogense. 02.02. 2016. Tilstede: Kjeld Bruun, Jannie Bruun, Dorthe Årø, Kirsten Nielsen, Lise Jørgensen, Birgit

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. Forår. 12. Årgang April 2011 Nr. 42

Liden Kirsten & Petrus Beyer. Forår. 12. Årgang April 2011 Nr. 42 Liden Kirsten & Petrus Beyer Forår 12. Årgang April 2011 Nr. 42 Side 2 Indholdsfortegnelse Forord 2 Kapellanstolen 3 Indlæg At være eller ikke være 4-5 Indlæg Nytårstale 6-7 Loge nr. 41 Petrus Beyer skriver

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang Januar 2012 Nr. 45. Vinter

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang Januar 2012 Nr. 45. Vinter Liden Kirsten & Petrus Beyer 13. Årgang Januar 2012 Nr. 45 Vinter Logelivet Side 2 Overmestrene Når dette læses, har vi atter skiftet årstal. Det er mit håb, at alle har haft en god og fredfyldt jul og

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Søren Larsen Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Hvis et smil på læben og sved på panden er noget for dig, så kontakt et bestyrelsesmedlem for at høre mere. Vi glæder os til at se dig/jer.

Hvis et smil på læben og sved på panden er noget for dig, så kontakt et bestyrelsesmedlem for at høre mere. Vi glæder os til at se dig/jer. Hvis et smil på læben og sved på panden er noget for dig, så kontakt et bestyrelsesmedlem for at høre mere. Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 38. årgang nr. 3 Januar 2012 Vi glæder os til at se dig/jer.

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde MOGENS BILLE Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde Pædagogisk Center Ballerup Kommune 2014 1 2 Skolen i 1914 fortalt af Edith fra Schwenckestræde. Edith fra Schwenckestræde 6 boede i et lille

Læs mere

DEN 2009. KNU Maj. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN 2009. KNU Maj. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU Maj DEN 2009 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320 Side 1 Hanne Danielsen Ingelise Petersen 8. maj 22. maj Redaktionen ønsker tillykke Hej Poul Erik! Jeg har talt

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet,

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet, HOIF Støtteforening Aldrig har så mange været så stille i så lang tid! Kun når opråberen har nævnt et tal, kommer en sagte puslen, når plastikbrikkerne lægges på de udtrukne numre. Det er onsdag aften

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 10. Årgang Oktober 2009 Nr. 36. Efterår

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 10. Årgang Oktober 2009 Nr. 36. Efterår LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 10. Årgang Oktober 2009 Nr. 36 Efterår Side 2 Kære Søstre og Brødre Et efterår er godt begyndt, de lyse dage og nætter er slut, efterårsterminen er godt i gang, med gode mødeaftner

Læs mere

34. årgang Nr. 33 24. august 2014

34. årgang Nr. 33 24. august 2014 34. årgang Nr. 33 24. august 2014 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010. 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010. 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011 Mandag den 10. januar kl. 19.00 i Skanderborg Kirkecenter Kirkebakken 4 (v.

Læs mere

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 30 36 95 Jens Peter Christensen Østerild 34 30 31 95

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Generalforsamling 5. april 2011.

Generalforsamling 5. april 2011. Generalforsamling 5. april 2011. Der er så dejligt ude på landet, således begynder et af H. C. Andersens mest kendte eventyr: Den grimme ælling, og det er vel på sin plads at citere netop denne berømte

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning REFERAT Arbejdsmøde for gårdlaug Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 1 - Brorsonsvej 13-35 Vidji Ingrid Lange Benthe Jørgensen Peter Madsen - afbud 2 -

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Jesus, tager Peter, Jakob og Johannes med op på et højt bjerg.

Jesus, tager Peter, Jakob og Johannes med op på et højt bjerg. Prædiken til sidste s. e. Hellig3konger 2011 Ved kyndelmisse som vi fejrede den 2. februar var vi halvvejs gennem vinteren. Og jeg tror, at længslen efter lys og forår gælder de fleste af os. Og netop

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 1/2013 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 3. januar 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Det samler jeg også på. NB. Hvis

Læs mere

DEN 2014. KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 37. Årgang Nr. 375. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2014. KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 37. Årgang Nr. 375. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU December DEN 2014 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 37. Årgang Nr. 375 Side 1 GRUPPE 4 SIGER: Noget om ordsprog og skikke "Julenissens historie" Ingen jul uden julenisser! Men

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2014 Siden sidst Kære forældre på Karup Skole og andre interesserede. Hermed følger skoleårets næstsidste månedsinformation. Arbejdet med skolereformen. Ledelsen og personalet

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12 Fra det gamle testamente: Luk retfærdighedens porte op, jeg vil gå ind og takke Herren! Her er Herrens port, her går de retfærdige ind! Jeg takker dig, for du svarede mig og blev min frelse. Den sten,

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 29 juni 2011

Nyhedsbrev nr. 29 juni 2011 Formanden har ordet Siden sidst Siden årsmødet har vi haft den glæde at modtage ca. 5.000 stykker nyt, frasorteret pigetøj fra QueenZ i Haslev som en gave til vores hjælpearbejde i Rumænien. Tøjet vil

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016

1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016 GildeNyt 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016 Stafetten Tale er sølv tavshed er guld. Sct. Georgs Gilderne I Danmark Et gammelt dansk ordsprog. 1. Gilde Gildemester

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2019-07. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015 Kl. 9.00 Kl. 10.00 Ravsted Kirke Burkal Kirke (kirkekaffe) Tema: Barmhjertighed Salmer: 745, 696; 692, 372 722, 494, 685; 614, 671 Evangelium: Luk. 16,19-31 Gudsfrygt belønnes, og ugudelighed får sin straf.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Mødereferat fra Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Tilstede: Alle aktive medlemmer i koret Afbud: Ingen Dato for møde: 24.01.2011 Sted: Holmens kirke Mødeleder og referent: Ordstyrer: Anni Mogensen

Læs mere

Broderloge nr. 102 Ora Planas historie

Broderloge nr. 102 Ora Planas historie Broderloge nr. 102 Ora Planas historie Broderloge nr. 102 Ora Planas historie. I begyndelsen af 1970 erne var broderloge nr. 64 Julius Meyer i Frederikshavn blevet så stor, at flere af Logens brødre gik

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. september 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. september 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN september 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. september 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere.

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere. Nyhedsbrev nr.8-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Et nyt skoleår er startet og vi har glædet os til at komme i gang. Første skoledag blev en god start på dette

Læs mere

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00.

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00.

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Fastelavn En god dag og endnu en rar oplevelse i Børne- og Familiehuset. Mange, store som Det skulle ske samtidig med at vi også fik nye skemaer.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Carsten Christensen

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon S K O L E N Y T Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes Francis Bacon Vildbjerg Skole November 2011 November 2011 1. Åbent hus for forældre 3.A skole/hjem

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

DEN 2016. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2016. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Marts DEN 2016 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388 Side 1 Anna Rasmussen 25. Marts Redaktionen ønsker tillykke Hjertelig tak for alle kærlige tanker, smukke

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

At være pårørende til en dement

At være pårørende til en dement At være pårørende til en dement Fortalt af Erik Hansen Erik Hansen, pårørende til en dement ægtefælle fortæller: Min kone Elly Elly, min kone gennem 55 år, fik konstateret Alzheimers Demens i 2003. Hun

Læs mere

Landsstyreformandens nytårstale 1. januar 2001

Landsstyreformandens nytårstale 1. januar 2001 Landsstyreformandens nytårstale 1. januar 2001 Kære landsmænd. Allerførst vil jeg gerne ønske jer alle et hjerteligt og velsignet godt nytår. Sidste år på denne tid sagde vi farvel til det gamle årtusinde

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere