Formanden begynder fremlæggelsen med en definition af Storparcel. En storparcel er en parcel / grund der ikke er tilskødet G/F Søndergård Syd!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formanden begynder fremlæggelsen med en definition af Storparcel. En storparcel er en parcel / grund der ikke er tilskødet G/F Søndergård Syd!"

Transkript

1 Ekstraordinær Generalforsamling d. 15. Maj 2019 kl Referent: Mia Knudsen 1: Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslår Jesper Wilken som dirigent. Jesper vælges af generalforsamlingen og erklærer herefter generalforsamlingen for indkaldt rettidigt. 2: Valg af 2 stemmetællere: Ole Kveiborg og Martin Savery vælges som stemme tællere. 3: Bestyrelsens forslag til vedtægtsændring: Formanden begynder fremlæggelsen med en definition af Storparcel En storparcel er en parcel / grund der ikke er tilskødet G/F Søndergård Syd! En storparcel er ejet af enten en Boligforening, Ejerforening, Grundejerforening eller Andelsboligforening! En storparcel kan være udmatrikuleret, hvorfor de enkelte beboere er enkeltvis medlem af G/F Søndergård Syd. Er storparcellen ikke udmatrikuleret, er det Boligforeningen, Ejerforeningen, Grundejerforening eller Andelsboligforeningen der er juridisk ejer og repræsenterer det antal boligenheder der er i storparcellen.

2 KOMMENTARER OG SPØRGSMÅL HEREFTER: Mette, Damholmen 12: Spørger til parkeringsarealer, og hvad det betyder. Formanden forklarer hvad det betyder i forhold til GFSS forpligtigelse. Jakob, Vaseholmen: Forslaget indeholder kun almindelig vedligeholdelse, så hvordan definerer man det?. Formanden svarer at det er i forhold til slid og gængs vedligehold, også hvis der er slid på vejbanen. Jakob er ikke tilfreds med den udefinerede formulering. Anders, Myrholmen 8: Hvorfor ikke spildevandskloakker?. Formanden svarer at det er forsyningsselskabet, der er pligtige til vedligehold af disse. Morten, Søndergårds Alle: Om forslaget er forandring eller en præcisering i forhold til den juridiske vurdering: Formanden svarer at der fra advokaten er svaret at der ikke er juridisk forpligtelse, og at grunden er privatejet. Ledningsnet er ikke med i forslaget?: Det er forsyningsselskabet der har vedligeholdelsespligt på dette, svarer formanden. Martin, Bækholmen 10: Spørger om det, at der stemmes om vedtægtsændringen først ikke afgør noget i forhold til punktet efter, forslaget fra Kløverhaven. Dirigenten forklarer at bestyrelsens forslag imødekommer de problematikker der fremgår af Kløverhavens forslag. Iben, Kløverhaven: Vil Kløverhaven være tilfreds med dette, og eventuelt trække deres forslag? Morten, Søndergårds Alle: Vil ikke tage stilling nu til, om de vil trække deres forslag Mikkel, Myrholmen 2: Hvad har det af konsekvenser?: Formanden svarer at hvis vedtægtsændringen stemmes igennem, så er det en udgift Kløvehaven har selv. Mikkel svarer igen, at han vil vide, hvad det konkret betyder. Formanden svarer at Kløverhaven ikke handler ud fra, at rejse et økonomisk spørgsmål, men har været ment som et forslag til en mere præcist vedtægts definition. Sara, Søndergårds Alle: Er også usikker på almindelig vedligehold. Formanden svarer: Vi er sat til at passe på medlemmernes penge, og det er også en overvejelse i arbejdet. Sune, Myrholmen: Godt med mere klarhed i vedtægterne, hvis ændringen stemmes igennem. Lasse, Vaseholmen: Et estimat på, hvad det vil koste at udbedre Kløverhaven?: Formanden svarer at han ikke har et tal på hvad det vil koste. Moseholmen: Stiller det ikke grundejerforeningen dårligere at stemme dette igennem? Karsten: Hvad nu hvis der er en fejl på det, der er tilskødet den store GFSS skal det så udbedres: Formanden svarer at ja, det skal GFSS, da det er deres ejendom.

3 Jørgen, Søndergårds Alle: Har GFSS tegnet en forsikring? Formanden svarer at de tilskødede arealer kan forsikres, idet GFSS alene kan forsikre det, foreningen ejer. Flemming, Søholmen: Risikoen er ikke ændret i forhold til procentfordelingen. Og at hvis man betaler det samme, så kan man forvente den samme service. Der er betalt for en undersøgelse af Kløverhaven af GFSS. Jakob, Vaseholmen: Belyser forskelligheden, og føler at værdien af hans kontingent er forringet. Vi har ikke en vejfond eller reserve opsparing for vores område. Han er optaget af, at hvis det er en bygge konstruktionsfejl, så dækker GFSS ikke og så skal de selv betale i storparcellen. Mette, Damholmen: Vil gerne adskille at det handler om veje og parkeringspladser og ikke andet. Anders, Vaseholmen: Det er vel kun el vi taler om, ledninger til vejbelysning? Ole, Vaseholmen: Hvad hvis der f.eks. skal installeres strøm til el- biler. Jørgen, Søndergårds Alle: Man er skidt stillet, hvis man ikke er på plads, når der bliver overdraget fra entreprenøren. Ole, Myrholmen: Er ikke enig med forsikringstankegangen. Forstår ikke at der skal defineres almindelig vedligehold, og alt hvad der ligger skal dækkes af GFSS. Ønsker ikke at der skal stå almindelig vedligehold. Rud, Damholmen: Storparcellerne skal pålægges at være forsikrede, så dette ikke kommer til at blive en problemstilling, og at den store GFSS ikke kan forsikre noget, de ikke ejer. Jakob, Vaseholmen: Vi kan bare stemme forslaget ned. Vi er ikke lige, og det er ikke rimeligt. Torben, Vaseholmen: Hvad skal de penge bruges til, der står i GFSS, de kan vel bruges til at betale for dette? Marianne, Vaseholmen: Vi bliver taget som gidsler, og lægger op til at Kløverhaven går rettens vej. Morten, Søndergårds Alle: Der skulle komme en juridisk vurdering fra en advokat, den savner vi at se. Er det en præcisering ud fra det der står tidligere eller er det en ændring i forhold til tidligere? Formanden viser uddrag fra advokatens svar. Sune, Myrholmen: Ændre ordlyden så alle bliver stillet ens forudsat storparcellerne forsikrer sig. Jesper, Myrholmen: Forholder at det der naturligt tilhører GFSS er det, der er underlagt denne. Niels, Vaseholmen: Historikken er, at der er valgt en billig løsning for alle, der videst muligt stiller alle ens. Hanne, Søndergårds Alle: Er I sikre på at I kan komme tilbage til kommunen efter 12 år? Ændring af bestyrelsens forslag: Ole Kveiborg foreslå at fjerne almindelig og at der skal tilføjes betinget af forsikring og tilføjet ledningsnet.

4 Dar, Myrholmen: Hvad betyder det bagudrettet for Kløverhaven? Formanden: Vi kan ikke påtage os det fulde ansvar for privatejede områder, som er tilfældet på en ikke tilskødet storparcel. Rud fortæller at der har været flertal for ikke at dække Kløverhaven, og der fortsat er det. Ronni, Myrholmen: Grundlaget for grundejerforeningen er, at vi skal løfte i flok. Lenette, Myrholmen: Hvis der er en reel forskel på de to forslag må det have en økonomisk konsekvens? Formanden svarer at det er der ikke et overblik over. Formanden fortæller at der ikke er økonomi til at påtage os disse omkostninger uden at kræve mere op. Morten, Søndergårds Alle: Forskellen er ikke nødvendigvis at det kommer til at koste flere penge. Formanden svarer, at der ikke er penge til dette. Jakob, Vaseholmen: Hvordan kan det blive en merudgift? Mette, Damholmen: Skal man forsikre veje. De veje der er med parcel huse er jo ikke forsikret, da alt tilhører forsyningsselskaberne, og disse derfor ikke koster den store grundejer forening noget. Formanden fortæller at bestyrelsen bakker op om ændringsforslaget stillet på generalforsamlingen, og trækker forslaget hvis dette ny stillede forslag vedtages. Sune og Ole fra Myrholmen læser deres ændringsforslag op. I forslaget er almindelig fjernet og ledningsanlæg samt stier tilføjet. Yderligere står der at dette er betinget af, at den enkelte storparcel er forsikret. Formanden fortæller at han anfægter ordlyden stier, som bliver en stor omkostning, og at dette ikke bør indgå Flemming, Søholmen: Stier bør ikke indgå. Sune, Myrholmen: Stier giver ikke mening og skal fjernes samt og lignende Lenette, Myrholmen: Hvis man tilføjer ledningsanlæg, er det en forskelsbehandling der stiller stor parcellerne bedre. Karsten, Vaseholmen: Hvordan i forhold til Kløverhaven? Rud: Bestyrelsens beslutning om at afvise Kløverhaven er på baggrund af de tidligere vedtægter. Mette, Damholmen: Det er ikke med tilbagevirkende kraft. Martin, Bækholmen: Det bliver svært at administrere Kløverhavens forslag. Flemming, Søholmen: Dette er fremadrettet, og ikke i forhold til en enkeltsag. Dirigenten fortæller at der skal være 2/3 flertal af de fremmødte for at forslaget bliver vedtaget.

5 Det mest vidtgående stilles til afstemning først, og det er det fremkomne ændringsforslag der skal stemmes om først. Såfremt dette stemmes ned, stemmes der om bestyrelsens oprindelige forslag, som i så fald skal vedtages med 2/3 flertal af de fremmødte. Formanden fortæller herefter at bestyrelsen bakker op om det nye forslag, og at bestyrelsens oprindelige forslag frafaldes, såfremt det nye vedtages. Der skrides herefter til skriftlig afstemning. 209 stemmer til stede. Der skal være 140 stemmer for, for at forslaget vedtages. Blanke 0. For 123. imod 86. Forslaget falder herefter. Derfor bringes bestyrelsens forslag til afstemning. 208 afgivet af de 209 stemmer til stede. Der skal være 139 stemmer for, for at forslaget vedtages Blanke 0. For 136. imod 72. Forslaget falder herefter. 4: Fremlæggelse af forslag fra E/F Kløverhaven Morten, Kløverhaven. Formålet fra os, var at få en præcis afklaring af vedtægterne. Dette var en hensigtserklæring og ikke et decideret ændringsforslag fra Kløverhaven. Da, de nye vedtægtsforslag er stemt ned, og så er vi tilbage. Karsten, Vaseholmen. Kan bestyrelsen ikke bruge det allerede indgivne input til at stille med et endnu mere skarpt forslag til næste ordinære. Formanden: Vi vil også gerne i mål med det her, men vi kan ikke komme videre lige nu, da begge forslag er faldet. Bestyrelsen vil arbejde med vedtægtsændringerne frem mod en general forsamling. Ege, Vaseholmen: Rud har nævnt at der er flertal i bestyrelsen for at afvise forslaget, da det ikke menes at det er grundejerforeningens ansvar at dække for dette, da det er etablering af et anlæg der søges om opbakning til. Morten, Kløverhaven: Vi trækker forslaget. 5: Ændring af opkrævningsform for antennebidrag Formanden fortæller at der en voldsom stigende administration af tv pakkerne. Det koster en masse tid og penge. De 4 anlæg der er anlagt og ejet af You See bliver berørt. At de 4 You See ejede anlæg må gå tilbage til You See. Kommentarer til dette: Vivi, Søndergårds Alle: Får I rabatter?. Ja, det gør vi på det store fællesanlæg. Kommer pakkerne til at koste det samme i forhold til takstbladet? Ja, for de af antenneforeningens ejede andel.

6 Det kommenteres at det er helt sort at administrator. Karsten, Vaseholmen: Der er en helt anden vedligehold af de You See ejede anlæg, i forhold til de af antenneforeningensejede anlæg. Anders, Myrholmen: kan man købe disse anlæg af You See? Formanden: Det kan vi ikke, man sælger ikke infrastruktur. Morten, Søndergårds Alle: Kan man sælge vores hele anlæg tilbage til You See? Formanden: Det kan man teoretisk set godt. A: Det foreslås at opkrævningen ikke længere varetages af Grundejerforeningen af Søndergård Syd Forslaget bringes til skriftlig afstemning. 209 stemmer til stede. For 204 stemmer imod stemmer 4. i alt afgivne 208 stemmer. Forslaget vedtages. 6: Eventuelt, hvor der ikke kan drages beslutninger men tales frit. Ingen kommentarer. Formanden afslutter hermed den ekstraordinære general forsamling.

Vedtægter for. Grundejerforeningen Søndergård Syd

Vedtægter for. Grundejerforeningen Søndergård Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Søndergård Syd 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søndergård Syd. Dens hjemsted er Ballerup Kommune, og dens værneting er Ballerup Retskreds. MEDLEMSKAB OG STEMMERET

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Øresundsgården. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens formål: 2 Stk.

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL. 19.00 PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST GRUNDEJERFORENINGEN FASANVÆNGET 2980 KOKKEDAL REFERAT Deltagere/stemmer Til stede fra Bestyrelsen

Læs mere

Beslutningsforslag til generalforsamling i GFSS

Beslutningsforslag til generalforsamling i GFSS Beslutningsforslag til generalforsamling i GFSS 25-10-2018 Indledning: Vi, beboerne på Søndergårds Alle 160-198, har siden juni 2017, haft begrænset og til tider ingen gadebelysning på den private fællesvej

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET Navn og område 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Egernvænget. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune Foreningens interesseområde omfatter alle

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling for den overordnede grundejerforening, Grundejerforeningen Kragehave Vest

Referat af stiftende generalforsamling for den overordnede grundejerforening, Grundejerforeningen Kragehave Vest Referat af stiftende generalforsamling for den overordnede grundejerforening, Grundejerforeningen Kragehave Vest Stiftende generalforsamling afholdt d. 3. maj 2016 i byrådssalen - Høje Taastrup Kommune

Læs mere

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Koltgaarden, 24.03.2019 Dato: 24. marts 2019 - Koltgården Referent: Rikke S Østerkær, nr. 25 Deltagende: 13 husstande (26 stemmer

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Ekstraordinær Generalforsamling. Onsdag den 14. maj klokken 19.30

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Ekstraordinær Generalforsamling. Onsdag den 14. maj klokken 19.30 Ekstraordinær Generalforsamling Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Onsdag den 14. maj klokken 19.30 2014 Grundejerforeningen Vanløse Haveby indkalder hermed til en ekstraordinær generalforsamling.

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014 Dagsorden i følge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Velkomst ved formand Claus Skytte

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6 Side 1 af 6 af ekstraordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 19.30 Der afholdtes på græsplænen i Gården - A/B Frederik 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet med

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Fremmøde: 23 stemmeberettigede var fremmødt. Der blev fremlagt fuldmagter fra i alt 18 medlemmer af grundejerforeningen, totalt 41 stemmer.

Fremmøde: 23 stemmeberettigede var fremmødt. Der blev fremlagt fuldmagter fra i alt 18 medlemmer af grundejerforeningen, totalt 41 stemmer. Søndag 29. juli 2018/klhdk Grundejerforeningen SANDAGER. gfsandager@gmail.com www.sandagergrundejerforening.dk Dokument: 180729 for grundejerforeningen. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Færgebakkerne Orø 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 (Indholdsmæssige ændringer er markeret med rødt. Rent sproglige rettelser er ikke markeret.

Læs mere

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Formanden bød velkommen og åbnede generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen pegede på Thorkild Christiansen (T14) som dirigent, hvilket generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Ejerlauget Båstrup Park

Vedtægter for Ejerlauget Båstrup Park Vedtægter for Ejerlauget Båstrup Park 1. Ejerlaugets navn, område og hjemsted 1. Ejerlaugets navn er Ejerlauget Båstrup Park. Ejerlaugets medlemmer er de følgende 5 områdeforeningen: Grundejerforeningen

Læs mere

med kommunens embedsmænd mødt megen forståelse og velvilje til at for problematikken løst,

med kommunens embedsmænd mødt megen forståelse og velvilje til at for problematikken løst, Glostrup d. 30. maj 2005 Kære naboere Som jeg redegjorde for på ejeriaugets ordinære generalforsamling i marts 2005, så har de 4 ejeriaug gennem længere tid været i forhandlinger med Glostrup Kommune vedr.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vejsgårdparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Vejsgårdparken Vedtægter for Grundejerforeningen Vejsgårdparken Navn, formål, område og medlemskreds Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Vejsgårdparken. 1. Grundejerforeningens formål er varetagelse af fælles

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten".

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tornerosebugten. ADVOKATFIRMA KAI MICHELSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen

Læs mere

Grundejerforeningen Stenhave Vænge Hørsholm. VEDTÆGTER FOR HUSEJERFORENINGEN STENHAVE VÆNGE NR.1-29

Grundejerforeningen Stenhave Vænge Hørsholm. VEDTÆGTER FOR HUSEJERFORENINGEN STENHAVE VÆNGE NR.1-29 Hørsholm VEDTÆGTER FOR HUSEJERFORENINGEN STENHAVE VÆNGE NR1-29 1 Foreningens navn er Husejerforeningen 1-29 Dens hjemsted er Hørsholm kommune Husejerforeningens område er matrnr103a-103q Usserød by,hørsholm

Læs mere

GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG.

GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG. GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG. 1 Foreningens navn er: Grejsdalens Grundejerforening og Antennelaug 2 Foreningens formål er: At samle alle grundejere i Grejsdalen, Frederikshøj og Bøgager

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar

Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar Officiel generalforsamling 1. ANKOMST OG KAFFEOPFYLDNING 2 2. VELKOMST V. THEIS 2 3. ÅBNING AF GENERALFORSAMLINGEN 2 3.1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS 1. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS Foreningens navn er Grundejerforeningen "GI. Bisnap" og er stiftet 20. marts 1967. Dens hjemsted er Aalborg kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Kap.1.Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet. 2 Foreningen har hjemsted i Århus Kommune i Århus,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN.

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN. KAP. 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED. 1. Foreningens navn er. 2. Foreningens hjemsted er Kommune. KAP. 2. FORENINGENS FORMÅL OG OPGAVER 3. Grundejerforeningen forestår

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN 1 Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN (herefter omtalt som Foreningen) er stiftet den 13. juni 1979 og omfatter

Læs mere

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 17. november 2014 TIL ANDELSHAVERNE

Læs mere

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 Forslag til Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 og dens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Mejrup Syd og dens hjemsted er Holstebro Kommune. 2. Grundejerforeningen omfatter følgende ejendomme: Flintøksen

Læs mere

Arbejdsdokument. Generalforsamling den 11. august Forslag til revision af vedtægter (Love) for Grundejerforeningen Ellinge Hegn

Arbejdsdokument. Generalforsamling den 11. august Forslag til revision af vedtægter (Love) for Grundejerforeningen Ellinge Hegn Arbejdsdokument Eksisterende L O V E for Grundejerforeningen Ellinge Hegn Forslag Grundejerforeningen Ellinge Hegn Vedtægter Pkt. 1. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ellinge Hegn. Medlemmer.

Læs mere

Bestyrelsen for grundejerforeningen indkalder hermed, ifølge vedtægternes 10, til

Bestyrelsen for grundejerforeningen indkalder hermed, ifølge vedtægternes 10, til Formand: Michael Borum Hagbardsvej 67 3650 Ølstykke Tlf.: 4717 7636 Internet : www.baekkegaarden.dk E-mail : bestyrelsen@baekkegaarden.dk Bestyrelsen for grundejerforeningen indkalder hermed, ifølge vedtægternes

Læs mere

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21.

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. marts 2019 Dagsorden ifølge lovene: Indkaldelse til generalforsamling i Glostrup

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen

Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 5 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker Hjemsted og navn: 1 Grundejerforeningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Grundejerforeningens navn er Holmens Bakker og omfatter udstykningsarealerne Matr.

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen "Bækkegården", Foreningens navn er: Grundejerforeningen "Bækkegården".

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Bækkegården, Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bækkegården. Foreningen er stiftet 1962. Vedtægterne er ændret 1967, 1973, 1999, 2002 samt 2014. Navn, hjemsted, formål. Vedtægter for Grundejerforeningen "Bækkegården", 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET 96-191 SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET Revideret 21.09.1992 1. Navn og beliggenhed. 1.1. Foreningens navn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ Advokaterne Kongevej 64 6400 Sønderborg Tlf.nr. 74 43 43 63 J.nr. 65761 cp/ts VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ - 2-1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj.

Læs mere

Grundejerforening Boelsvang

Grundejerforening Boelsvang Ekstraordinær Generalforsamling Grundejerforening Boelsvang 3 November 2010 kl. 1900 i nr. 35 Tilstede: 23 Fuldmagter: 5 Velkomst ved Formanden, Jens Bruus Jensen. Takkede Michael nr. 35 for at stille

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Ajourført frem til 25. februar 2010 1 Navn og Omfang Foreningens navn er Grundejerforeningen Søgården, dens område er den syd for Kirke Værløsevej beliggende

Læs mere

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tidspunkt: Torsdag den 26. april 2012 kl. 19:00 Sted: Dagsorden: Snoldelev Sognegård. 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Andelsboligforeningen AMAGERBRO

Andelsboligforeningen AMAGERBRO Referat fra ekstraordinær generalforsamling d. 8. okt. 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af foreningens opdaterede vedtægter. 1. Valg af dirigent Berit Troest Aggerholm blev

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Fjordager Langager- Byager

Referat af ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Fjordager Langager- Byager Referat af ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Fjordager Langager- Byager Dato: Den 14. August 2013 kl. 19 Sted: Gevninge beboerhus ved biblioteket Deltagelse : Der var fremødt 13 stemmeberettigede

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens generalforsamling.................. 3 2 Guide Dirigentens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

Fensmarks Antenneforenings ektra-ordinære generalforsamling 2009 torsdag d. 28 maj klokken i Holmegaard hallen.

Fensmarks Antenneforenings ektra-ordinære generalforsamling 2009 torsdag d. 28 maj klokken i Holmegaard hallen. Fensmarks Antenneforenings ektra-ordinære generalforsamling 2009 torsdag d. 28 maj klokken 19.00 i Holmegaard hallen. Deltagere : Henning D.(HD), Erik J.(EJ), Erik H.(EH), Jan H.(JH), Per S.(PS) samt suppleant

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Gørlev Antenneforening

Gørlev Antenneforening Love og vedtægter for 1 Foreningens navn er:. 2 Foreningens interesseområde er: Gørlev by. 3 Foreningens formål er at drive og eje et fællesantenneanlæg, der kan forsyne medlemmerne med. 1. Internet og

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN LANDLYST

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN LANDLYST GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN LANDLYST Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling TIRSDAG D. 24. MAJ 2016 KL. 19.00 BIOLOGILOKALET, SKOLEN V. SUNDET Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Mandaternes prøvelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ØSTPARKEN 1. Revideret af Generalforsamlingen 26. april 1983 2. Revideret af Generalforsamlingen 29. april 1989 3. Revideret af den ekstraordinære Generalforsamling 8.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KLINTEGÅRDEN EKSTRAORDINÆR GENRALFORSAMLING DEN 6. JUNI 2016 I LILLE SAL I KARLSLUNDEHALLERNE REFERAT

GRUNDEJERFORENINGEN KLINTEGÅRDEN EKSTRAORDINÆR GENRALFORSAMLING DEN 6. JUNI 2016 I LILLE SAL I KARLSLUNDEHALLERNE REFERAT REFERENT: INGER PEDERSEN OG TINE CORSE Lars Kilhof bød, som formand for GF Klintegården, velkommen og gennemgik kort dagsordenen. Herefter overgik man til dagsordenens punkt 1, Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Wegenersminde. Foreningens hjemsted er Holbæk Kommune. Foreningens formål: Stk. 1: 2 Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2-152 8520 Lystrup 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2

Læs mere

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013.

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Gerlev Strandpark. Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Gerlev Strandpark, 3630 Jægerspris. Frederikssund kommune. Adressen er hos formanden.

Læs mere

Bakkeallés Grundejerforening

Bakkeallés Grundejerforening Bakkeallés Grundejerforening www.bakkealle.dk Referat fra generalforsamling i Bakkeallés Grundejerforening tirsdag 10. maj 2016. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: Dagsorden 1. Valg

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken Vedtægter for Antenneforeningen Søparken ANTENNEFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: ANTENNEFORENINGEN SØPARKEN. Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx KOLDING KOMMUNE Grundejerforeningsvedtægt for boligområde, standard: Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

Antenneforeningen Ejby Strand

Antenneforeningen Ejby Strand . Antenneforeningen Ejby Strand Bittensvej 5, Ejby 4070 Kirke Hyllinge Tlf. 22 74 76 64 info@ejbyantenne.dk 22. februar 2015/ Til alle medlemmer Generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.30 i

Læs mere

6. Finansiering og administration af de til foreningen henlagte opgaver skal alene ske ved opkrævning hos de enkelte medlemmer.

6. Finansiering og administration af de til foreningen henlagte opgaver skal alene ske ved opkrævning hos de enkelte medlemmer. Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vibekevang. 2. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. Københavns Byret er foreningens værneting. Kapitel 2. Foreningens

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen har hjemsted i Trundholm Kommune. Foreningen omfatter de på vedhæftede

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN XXX. Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Randers.

GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN XXX. Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Randers. GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN XXX Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen XX Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov Kommune under

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen BIRKHØJEN

Vedtægter for Grundejerforeningen BIRKHØJEN Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen BIRKHØJEN. 2. Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. Kap. 2. Foreningens område og medlemskreds. 3.

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Flemming Efterskole Gymnastikforening

Flemming Efterskole Gymnastikforening Flemming Efterskole Gymnastikforening 1 Foreningen Flemming Efterskole Gymnastikforening er stiftet d. 9/12 2014 med hjemsted i Hedensted Kommune. Foreningen er tilsluttet GymDanmark under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018 Vedtægter for grundejerforeningen Drejø- CVR. 37 60 87 93 April 2018 Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Hjemsted 2.

Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Hjemsted 2. Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje Hjemsted 2. Vejlaugets adresse er formandens adresse. Medlemmer 3. 3.1 Ret til

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK

Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK 1 Navn, hjemsted og formål for foreningen Foreningens navn er Parcelforeningen Dalsø Park. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. Foreningen omfatter 50 parceller/boliger

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading

Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Engbakken Lading 2. Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Med ændringer vedtaget af generalforsamlingen 28. november 2012. Indholdsfortegnel se Side Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Kapitel 2 Foreningens

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E "

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN  W I D S T I L L E 9. april 2015 VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E " 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Antenneforeningen "Widstille". Foreningens hjemsted er Egedal Kommune. 2. Formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RANUNKELVEJ. Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Ranunkelvej.

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RANUNKELVEJ. Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Ranunkelvej. Ret&Råd ADVOKATERNE SUNDHUSET HEDENSTED BRÆDSTRUP Møderet for Højesteret CLARASVEJ 2. 8700 HORSENS. TELEFON 76 28 20 10. FAX 75 65 76 60 GIRO 6 46 97 60. E-MAIL: HORSENS@RET-RAAD.DK. WWW.RET-RAAD.DK J.

Læs mere

Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria.

Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria. Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det

Læs mere

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge J.nr. 955-2246 UT/LD VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge 1 Vedtægter for Grundejerforeningen Tejnvej?? Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening Vedtægter for Smørumvang Grundejerforening 2014 side 1 af 6 1 FORENINGENS OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen Smørumvang og er stiftet den 13. februar 1946. Dens område omfatter parceller af

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 1. Valg af dirigent Jens Erk Skovvang blev valgt efter indstilling fra bestyrelsen. Dirigenten startede generalforsamlingen op med at konkludere,

Læs mere