Der er sket meget på Bellahøj siden helhedsplanen blev præsenteret samlet for første gang på det ekstraordinære afdelingsmøde i oktober 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der er sket meget på Bellahøj siden helhedsplanen blev præsenteret samlet for første gang på det ekstraordinære afdelingsmøde i oktober 2012."

Transkript

1 1 Bestyrelsens beretning til afdelingsmødet for Bellahøj l og ll, tirsdag d. 8. april 2014 på Bellahøj Vandrehjem. Indskrivning starter kl. 19. Mødet begynder kl Der er sket meget på Bellahøj siden helhedsplanen blev præsenteret samlet for første gang på det ekstraordinære afdelingsmøde i oktober Beboere fik i foråret 2013 KAB til at offentliggøre de tekniske undersøgelser og tilstandsrapporter, der indgik i låneansøgningen til Landsbyggefonden og Københavns kommune. Undersøgelserne viste, at husene i Bellahøj l og ll ikke er ved at falde ned om ørerne på os og på mange måder er i bedre stand end mange af de andre huse. På det ordinære afdelingsmøde d. 22. April 2013 valgte den gamle bestyrelse at gå af uden at give forsamlingen mulighed for debat om deres dispositioner og beslutninger vedr. Helhedsplan, Legeplads og Fælles Have. Organisationsbestyrelsens formand John B. Sørensen meddelte med henvisning til SAB s vedtægter 17, at det ikke var muligt at gennemføre afdelingsmødet. Den nye bestyrelse har dokumenteret, at det ikke var nødvendigt at sende forsamlingen hjem og spilde tid og penge på denne måde. 17 siger ikke, at man skal sende forsamlingen hjem, når en bestyrelse trækker sig. Afdelingsmødet kunne have været gennemført, hvis dirigenten blot havde talt med forsamlingen om at gennemføre mødet og vælge ny bestyrelse. Det gjorde han ikke. På det ekstraordinære afdelingsmøde d. 13. Juni 2013 blev der valgt ny afdelingsbestyrelse, som fik travlt da den gamle bestyrelse ikke ville medvirke til nogen form for overdragelsesforretning. Hjemmesiden Der var startvanskeligheder, da mange af dokumenterne på siden pludselig forsvandt. Men det lykkedes at finde de fleste af de mange interessante dokumenter igen. De dokumenterer kommunikationen og sam-arbejdet mellem den gamle bestyrelse, KAB og SAB og det forberedende arbejde med hensyn til helheds- planen og den foreslåede renovering. Sammen med optagelser fra afdelingsmøder udgør dette vigtig dokumentation. Hjemmesiden, der dagligt besøges af mange brugere, udgør sammen med Infokanalen en vigtig informations- og kommunikationsflade for beboere og bestyrelse. Bestyrelsen arbejder på, at der hele tiden er aktuel og opdateret information om Bellahøj l og ll.

2 2 IT og smartphone Vi har forsøgt at tilbyde IT og smartphoneundervisning især rettet mod ældre beboere. Der har dog ikke været den store tilslutning. Fælles Have Fælles Have er den fælles gartner- og udendørsvirksomhed, som de fire boligselskaber driver på Bellahøj. Næstformanden i Bellahøj l og ll blev valgt til formand for Fælles Have i september Vores bidrag til Fælles Have er nedsat med en million kr. For vores årlige bidrag, som nu er på kr. får vi bl.a. slået græs 21 gange, klippet hække fem gange og beskåret træer. Fælles Have havde oparbejdet en fælles kapital på fire mio. kr., der nu er fordelt mellem de involverede afdelinger. Organisationsbestyrelsen har nu foreslået nye vedtægter for Fælles Have, der som grundejerforening, reelt vil blive styret af organisationerne SAB, AKB, AAB og fsb. Organisationsbestyrelsen har store interesser i de mange penge, 41 millioner kr., der er sat af til vores fællesområder i forbindelse med eventuel vedtagelse af helhedsplanen. Afdelingsbestyrelsen arbejder på at bevare indflydelse på Fælles Have og fremsender høringsvar til vedtægtsforslaget. Renholdning og vedligehold I sommeren 2013 fremstod udendørs arealer i Bellahøj l og ll meget dårligt holdt med vildtvoksende ukrudt, meget papir, plastik og dåser på terræn og i buskads. Bestyrelsen har på møder med ejendomskontoret og KAB's ledelse påtalt dette misligehold gentagne gange. Bestyrelsen har nu indgået en Service Agreement Aftale med KAB. En serviceaftale, der skal sikre bedre løbende vedligehold af huse og udearealer. Der er blevet sat balustre (jernstænger mellem trappe og gelænder) hvor det manglede og der er påbegyndt reparation af terrazzobelægningen, hvor der er huller. Det er desuden aftalt, at trappeopgangene skal males eller pletmales Legepladsen Normalt betaler Fælles Have for opførelse af legepladser for alle boligafdelingerne på Bellahøj. Bellahøj l og ll betalte ½ million og kommunen betalte ½ million for at anlægge vores legeplads i Kommunens medfinansiering er af KAB blevet fremført som grunden til, at legepladsen skal være åben for alle. SAB s Organisationsbestyrelse har udtrykt ønske om at alle vores arealer, skal være offentlig park, og at der skal være offentlig adgang til alle faciliteter på Bellahøj. Vi har i afdelingsbestyrelsen indledt en dialog med Københavns kommune, for at imødekomme de beboere, der er generet af, at vi har en boldbane og legeplads, der i dagtimerne ofte bruges af omliggende institutioner og hvad der er til større gene, bliver brugt af unge til langt ud på natten. Vi mener, at det er afdelingens beboere, der bestemmer, hvordan området på Bellahøj skal bruges. Et synspunkt som til fulde bakkes op af den gældende lovgivning på området.

3 3 Hvis vores daværende repræsentanter i Fælles Have havde søgt Fælles Have om finansiering af legepladsen i stedet for kommunal støtte kunne vi have undgået det kommunale krav, der måske er om åbenhed for alle 1300 husstande på Bellahøj. Dette er baseret på den kommunale medfinansiering. Endvidere kunne vi have undgået at betale den ½ million, der blev stemt om på beboermødet i Beboerne blev ikke orienteret om muligheden for at søge Fælles Have forud for afstemningen. Sommeren 2013 Bestyrelsesmedlemmer - og andre beboere været meget aktive på boldbane og ved legeplads. En fodboldturnering, trak mange ivrige og engagerede deltagere hele dagen også børn udefra. Bestyrelsen har i øvrigt været aktiv i det lokale koordinerende SSP-samarbejde på Bellahøj, hvor politiet også medvirker. Informationsmøde på restaurant Bellahøj I september inviterede bestyrelsen til informationsmøde og generel dialog på restaurant Bellahøj. Der deltog 130 beboere. I forbindelse med snakken om legeplads på infomødet blev der også udtrykt ønske om en legeplads for områdets mange små børn. Den generelle uro og sommerens utryghed var sammen med mulighederne for videoovervågning og aflåselige indgangsdøre, dørtelefoner mm også et tema på mødet og noget som bestyrelsen blev opfordret til at arbejde videre med. Debatmøde i oktober På grund af den hektiske sommer med megen uro i vores områder, mange indbrud, unge med hurtigt kørende knallerter, historier om hashsalg og personer, der optrådte truende bl.a. med strømpistoler, arrangerede vi i oktober et debatmøde med politikere fra alle partier, for at få sat kommunens anvisningsret af udsatte borgere og nedslidningen af de almene boligområder på dagsordenen. Flere politikere kom frem med nye forslag til at begrænse kommunens brug af anvisning. Se mere på - med link til optagelse af mødet på YouTube. Bestyrelsen følger op på politikernes løfter og tilsagn om at gøre noget. Lys døgnet rundt Efter opfordring har bestyrelsen arbejdet med at indhente tilbud på anden belysning i trappetårnene, hvor lyset brænder døgnet rundt. Beboere har gentagne gange klaget over dette. Også til Københavns kommune. KAB bedyrede overfor kommunen, at det ikke passede. Det er konstateret, at der er foretaget besynderlige installationer og ingen på ejendomskontoret kan forklare dette eller finde afbryderen. Denne opgave er nu pålagt KAB. Klage fra 13 A og B I oktober klagede beboerne i 13 A og B til KAB over dårlig vedligehold, manglende oprydning og rengøring i og omkring opgangen. Klagen var underskrevet af 27 husstande.

4 4 Klagen blev besvaret af forretningsfører KAB, der bl.a. fremhævede betydningen af, at beboerne selv må være aktive. I replik fra afdelingsbestyrelsen og beboerne, fastholdt beboerne klagens kernepunkter. Vi er uforstående overfor KAB s svar. De pålægger beboerne at udføre noget, vi betaler dem for. Bestyrelsen har efterfølgende klaget formelt til KAB s ledelse over ejendomskontoret og KAB s mangelfulde arbejde. Vi har været til møde med KAB om dette i november måned. Fugt, kulde og skimmelsvamp Vi vedtog på beboermødet i juni 2013, at vi skulle have termografiske undersøgelser for at kortlægge problemernes omfang. Ved at søge Energisparepuljen under Boligministeriet ville vi få mulighed for at få medfinansieret op til kr. i forbindelse med en grundig undersøgelse af husene. SAB-formanden havde tilkendegivet på vores møde i juni, at de ville støtte en sådan undersøgelse. Da vi var klar med ansøgning, havde de ombestemt sig og ville ikke være med til det. Besynderligt i betragtning af hvor meget de har talt om kulde, fugt og skimmelsvamp som begrundelse for renovering. De konkrete sager Vi har som bestyrelse ønsket at gøre noget for de beboere, der har problemer. KAB har på opfordring fra bestyrelsen søgt at løse flere skimmelsvampsager. Der er beboere, der forgæves har henvendt sig til ejendomskontoret vedr. skader og fugt. Ejendomskontoret har i 5 år haft et registreringssystem, som tilsyneladende ikke er blevet anvendt i overensstemmelse med de muligheder, der faktisk er i systemet. Det ville ellers have været til gavn og glæde for beboerne mht. registrering af henvendelser og udførte arbejder, så man kunne følge og dokumentere skader, udbedring og økonomi i forbindelse med den enkelte lejlighed. Serviceaftale I afdelingens samarbejde med KAB abonnerer vi på en serviceordning, der populært hedder Store Pakke. Der koster beboerne 3742 kr. oven i de 949 kr. vi betaler til SAB årligt pr. lejlighed. Bestyrelsen mener ikke, at KAB har leveret den service, som de burde i henhold til aftalen. Vaskeri Bestyrelsen arbejder sammen med KAB på at indhente tilbud i forbindelse med indkøb af nye maskiner til vaskeriet. Udskiftningen vil forhåbentlig kunne gøres i løbet af sommeren 2014.KAB er i færd med at indhente konkurrencetilbud. Regnskab for Bestyrelsen har ikke godkendt og underskrevet det foreliggende regnskab for , som ligger udarbejdet af KAB og revisorpåtegnet. Vi har siden slutningen af august 2013 på opfordring fra flere beboere gentagne gange spurgt om adgang til bilagsmateriale, der omfatter arbejde vedr. maling, gulvafhøvling og udskiftning af køkkenborde, udført i lejlighederne af de tilknyttede håndværkere. Vi ville gerne se materialet for at sikre beboerne mod overfakturering. Dette materiale blev først gjort tilgængeligt for bestyrelsen i slutningen af januar Det er et omfattende materiale, som vi nu er ved at gennemgå.

5 5 Formelt set er dette en regnskabstvist mellem afdelingsbestyrelsen og KAB. Københavns kommune er tilsynsmyndighed og har derfor udbedt sig forklaring på hvorfor bestyrelsen ikke kunne godkende regnskabet. Bestyrelsen indsender svar til Københavns kommune. Helhedsplanen og Kulturstyrelsen I december 2013, lige før jul, uddelte SAB og KAB en skrivelse underskrevet af SABformand John B. Sørensen og KAB-formand Kjeld Poulsen. I skrivelsen tog de Kulturstyrelsen til indtægt for at helhedsplanen er den bedste løsning og hvis vi ikke stemmer ja til det vil vi få huslejestigninger. Afdelingsbestyrelsen henvendte sig efterfølgende til Kulturstyrelsen, som afviste at have udtalt sig om det. Kulturstyrelsen er med som rådgiver for at sikre at processen ikke går ud over de bevaringsværdige værdier som Bellahøjbebyggelsen rummer i arkitektur og udearealer. Afdelingsbestyrelsen har påtalt dette misbrug af en statslig institution overfor SAB og KAB. Renovering og huslejeforhøjelse KAB mener, at beboerne på afdelingsmødet d. 30. oktober 2012 accepterede en kommende huslejeforhøjelse på 24%. Det er tankevækkende, at vi skulle have sagt ja til det alene på grundlag af det materiale, der blev fremlagt på selve mødet. Der var ikke fremsendt eller varslet afstemning om eller godkendelse af huslejeforhøjelse. Der var ikke engang et budget på det forslag, der blev fremsat. På trods af det er medarbejdere i KAB gået på projektløn for vores regning fra den 1. januar i Vi har søgt at få overblik over, hvor meget vi betaler for deres løn. KAB har endnu ikke svaret fyldestgørende på dette. Man må med sund nysgerrighed spørge om sådan afstemningspraksis og forretningsgang er lovlig. På mødet d. 30. oktober 2012 stemte vi kun om en ansøgning til kommunen for at få lånegaranti til en eventuel renovering, som vi senere, kunne stemme ja, nej eller delvis nej til, som der står i referatet. Hvad får vi så for de mange penge? Bestyrelsen var til et informationsmøde med KAB og forskellige eksperter om det kommende projekt og idekonkurrencen d. 3. September KAB oplyser, at vi får en klimaskærm på mellem 24 til 37 cm uden på murene, nye energiruder, som sammen med altanerne, skal rykkes frem, så de passer til de nye mure og nye termovinduer i trappetårnene og mekanisk ventilation, maling på trapperne og pletreparation af trapperne og nye faldstammer i badeværelser og nye fliser i badeværelserne. Det er ikke ret meget vi får i så stor en renovering og et lån på 468 mio. kr. En del virker helt unødvendigt, såsom energivinduer i trappetårnene og at der skal bruges 41 mio. kr. på at omdanne de grønne områder til en offentlig park. Det er beboerne i Bellahøj l og ll, der får den største huslejestigning på 24 %. De andre, AAB og AKB får 15 % stigning. I fsb skal de have huslejenedsættelse ved en renovering, fordi de rammer huslejeloftet for almennyttigt byggeri, da de for et par år siden har fået nye badeværelser, elektronisk overvågning og dørlås. Det vil vores afdeling ikke få ved en eventuel renovering.

6 6 Demokratiet der forsvandt Tidligere var der fem repræsentanter fra vores afdelingsbestyrelse i følgegruppen til renovering og helhedsplan. Gruppen følger renoveringen og tager væsentlige beslutninger undervejs. SAB s organisationsbestyrelse har på opfordring af KAB sat antallet af vores repræsentanter ned fra fem til to i følgegruppen. Det er et demokratisk problem, at KAB er administrator og får entreprenørstatus med egne økonomiske interesser i renoveringen. KAB vil få en væsentlig større omsætning, ca. 33 millioner kr. i administrations- og rådgivningsindtægter, hvis renoveringen bliver vedtaget bare for vores SAB-afdeling. SAB s selvforsørgende organisationsbestyrelse Bellahøj l og ll s tidligere formand Bjarne Krohn sad i organisationsbestyrelsen for vores afdeling frem til januar På SAB s repræsentantskabsmøde i januar 2014 blev han genvalgt og sidder nu som særligt sagkyndig i en følgegruppe i forbindelse med et andet renoveringsprojekt. Der er penge i det for organisationsbestyrelsen. Hvis vores renovering bliver vedtaget, som den er foreslået, vil der være kr. til deling imellem organisationsbestyrelsesmedlemmerne. SAB har mange andre renoveringer i disse år, som også giver indtægter til organisationsbestyrelsen. Vi har forespurgt om dokumentation for den bagvedliggende beslutning og praksis. KAB oplyser at organisationsbestyrelsen i 2010 vedtog at de skulle fordele honorarerne imellem bestyrelsesmedlemmerne. Det er endnu uoplyst hvor meget det enkelte bestyrelsesmedlem vil få. Helhedsplanen er ikke vedtaget I Bellahøj I og ll har vi ikke vedtaget helhedsplanen. Den skal til afstemning på et senere tidspunkt. Vi har kun sagt ja til at fremsende en låneansøgning til kommunen. Senere, når vi skal stemme, vil vi kunne sige ja, nej eller delvis nej til renoveringen. Præcis som der står i referatet fra afdelingsmødet 30. oktober Regningen for at have denne mulighed, kan beløbe sig til et tocifret million beløb for afdelingen. Noget vi ikke er blevet informeret om og som bestyrelsen vil undersøge lovligheden af. Det budget, der bliver fremlagt er præget af dette. Et budget bør være et blik på fremtiden, hvor vi bliver enige om, hvad vi vil prioritere i afdelingen. Ved at tage afdelingens budget som gidsel søger KAB at få budgetteret penge, som allerede er brugt. Dette er om ikke ulovligt, så i hvert fald en meget usund praksis, som vi vil anbefale afdelingsmødet at sige fra overfor. Et budget bør være et blik ud i fremtiden, hvor vi bliver enige om, hvad vi vil prioritere i afdelingen. Ikke en måde et administrationsselskab, kan legitimere den måde de har brugt store summer på uden mandat fra afdelingsmødet. Pbv. Afdelingsbestyrelsen Bellahøj l og ll John Steen Johansen, Marts 2014

7 7

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll I mødet deltog: Merrit Rosberg, Barbara Cros,Teia Hauerslev, Claus Dilling, Dennis Villumsen, John Steen Johansen og suppleanterne Theis

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December

Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December 1 Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December Mødet var oprindelig planlagt til Torsdag d. 5. December, men blev udsat pga stormen Bodil. I mødet deltog: John Thomasberg,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i bestyrelseslokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Barbara Cros, John Steen Johansen, John B Thomasberg (fra kl.

Læs mere

Beboerinformation for Bellahøj l og ll / august 2015

Beboerinformation for Bellahøj l og ll / august 2015 1 Beboerinformation for Bellahøj l og ll / august 2015 Kære naboer i Bellahøj l og ll Sommeren er stadig over os med regn, torden og varme. Der er mange flotte og blæsende dage. Der har været afholdt det

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET Der var mødt 24 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen: John Christensen (områdevarmemester)

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl

Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl. 17.00 Dagsorden: Tilstede: Afbud fra: John Steen Johansen, formand John Barzel Thomasberg, næstformand Barbara Cros Niels

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Forslag om privat parkeringsselskab. Formanden

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. november 2012 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Belahøj l og ll, torsdag d.19.06. kl.17 i. I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Dennis Villumsen, Theis

Referat fra bestyrelsesmøde Belahøj l og ll, torsdag d.19.06. kl.17 i. I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Dennis Villumsen, Theis Referat fra bestyrelsesmøde Belahøj l og ll, torsdag d.19.06. kl.17 i beboerlokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Dennis Villumsen, Theis Nedergaard, John Barzel Thomasberg og John Steen

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 327 Offentligt

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 327 Offentligt Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2016-17 TRU Alm.del Bilag 327 Offentligt 1 FORETRÆDE TIRSDAG D.23. MAJ 2017 KL. 15.45 I foretrædet vi gerne tale om beboerdemokrati, rationel drift, effektivisering

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Marts 2015. Beretning for Bellahøj l og ll

Marts 2015. Beretning for Bellahøj l og ll 1 Marts 2015 Beretning for Bellahøj l og ll Der er sket meget siden sidste års afdelingsmøde d. 8. april 2014. I beretningen vil du kunne læse om nogle af de mange ting bestyrelsen har arbejdet med og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn.

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. Notat Side 1/5 Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. I mødet deltog: Beboere: 29 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: John Hansen Jan Sørensen Ellen Margrethe

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax Beboere i afdeling 42, Hærtoften Referat fra ordinært afdelingsmøde tirsdag den 25. september 2012, kl. 16.30. Mødet blev afholdt på Rødekro Kro. Deltagere: Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra

Læs mere

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne.

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne. Referat af bestyrelsesmøde d. 6. August 2015 Tilstede: John Steen Johansen, Flemming Jørgensen, Merrit Rosberg, Teia Hauerslev, Barbara Cros. Thor Nielsen med på telefon i tilfælde af afstemning. Afbud

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT?

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT? RENOVERING AFD. 3 NR. 1 AUGUST 2015 04 TEKNIKERNES DOM Dårligt isolerede ydervægge er årsagen til fugt- og kuldeproblemer. VIADUKTVEJ - RINGHOLMSVEJ - FRANK RYGÅRDS VEJ STATIONSVEJ - BAKKEVEJ - LINDHOLM

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Jeg vil anmode Jer om at hjælpe med, at beboerdemokratiet bliver respekteret af SAB og KAB i forbindelse med renoveringen i Humlevænget.

Jeg vil anmode Jer om at hjælpe med, at beboerdemokratiet bliver respekteret af SAB og KAB i forbindelse med renoveringen i Humlevænget. Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Brigitte Cros Louise Johannsen Vedr. Forslag om frivillighed mht badeværelser og ventilation fra beboermødet den 20. september 2017 i Humlevænget. Til udvalgsmødet

Læs mere

Renovering af almene boliger via en helhedsplan

Renovering af almene boliger via en helhedsplan Renovering af almene boliger via en helhedsplan Denne folder beskriver de ting, der er ens for alle renoveringer via en helhedsplan. Vi tager dog altid udgangspunkt i den enkelte boligafdeling og de behov,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 9. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Der var fremmødt 20 husstande svarende til 40 stemmer. Ad 1 Velkomst

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde torsdag d. 6. februar kl. 17.00.

Referat for bestyrelsesmøde torsdag d. 6. februar kl. 17.00. 1 Referat for bestyrelsesmøde torsdag d. 6. februar kl. 17.00. I mødet deltog: Merrit Rosberg Susanne Kabali Dennis Villumsen John Barzel Thomasberg Barbara Cros (Gik efter en time) Fraværende med afbud:

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 35

AAB Silkeborg Afdeling 35 AAB Silkeborg Afdeling 35 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 16 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen (TJ) Allan Oldenburg

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2017 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård mandag den 2. oktober

Læs mere

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 ALMENBO AFDELING 14 Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 Benny bød velkommen 1. Valg af dirigent og referent Flemming blev valgt til dirigent. Hanne referat 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46 Side 1 af 5 SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 65 MØDEDATO:20.4.2017 TIDSPUNKT: 19:00 MØDESTED: Hjortshøj Lokalcenter Så mange beboere deltog: 30 Antal udleverede stemmesedler:

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013/2014

Bestyrelsens beretning 2013/2014 Bestyrelsens beretning 2013/2014 Indledning Bestyrelsen årsberetning vil omhandle alle vigtige forhold og beslutninger for perioden 1. oktober 2013 til 30. september 2014 samt enkelte sager efter denne

Læs mere

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63.

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Formanden bød velkommen til de tilstedeværende beboere. Der var mødt

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.00 På Toftehøjen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af

Læs mere

Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen

Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man er medlem af afdelingsbestyrelsen. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde mere information

Læs mere

Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Velkommen til Afdelingsmødet for Bellahøj l og ll Onsdag d. 20. april 2016 på Bellahøj Vandrerhjem Indskrivningen begynder kl.18.30 På afdelingsmødet vil du kunne høre mere om renovering og helhedsplan

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 5. november 2013 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 T13 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhuset Tranumparken 1. Som I

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2019 kl. 17.00 Deltagere: Antal beboere: 7 Organisationsbestyrelse: Susse Ibsen Driftskontor: Administration: Flemming

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 15. oktober Side 1 af 6 Referat Mødet blev afholdt: 29. august i Fælleshuset Antal stemmeberettigede (inkl. fuldmagter): 34 Ekstra fremmødte: Advokat Jørn Haandbæk Jensen Referent: Per Dagsorden 1.

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009 Fra bestyrelsen deltog Vibeke(K91), Klaus(K81) og Torben(S81). Der var afbud fra Ingelise (J14) og Per (S18). Der var ved mødets begyndelse 37 fremmødte.

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 8. september 2016, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II

Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II Den 21. september 2015 kl. 19.00 SAB s selskabslokaler Ruten 6R 2700 Brønshøj Kære beboer Her får du det materiale, du skal

Læs mere

BEBOERMØDE NB: NY DATO!

BEBOERMØDE NB: NY DATO! SAB Bellahøj I+II September 2016 Brevhoved SAB KÆRE BEBOERE Forud for orienteringsmødet om Helhedsplanen den 22. september 2016 og beboermødet den 6. oktober 2016 vil vi gerne informere om: Status på helhedsplanen

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra ingeniør og arkitektfirmaet Kærsgaard & Andersen.

Gæst: Kurt Sander fra ingeniør og arkitektfirmaet Kærsgaard & Andersen. Side 1/8 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 14. september 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 28 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

Fra markvandring til budget

Fra markvandring til budget I denne præsentation fortæller vi hvordan afdelingens budget hænger sammen med markvandringen. Markvandring Markvandringen er det første skridt afdelingen tager, når næste års budget skal påbegyndes. HVAD

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 15

AAB Silkeborg Afdeling 15 AAB Silkeborg Afdeling 15 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 21. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen (TJ) Britta Michelsen

Læs mere

Ombygning af Hækkevold og Helleborg

Ombygning af Hækkevold og Helleborg Ombygning af Hækkevold og Helleborg - beslutningsoplæg til det fælles afdelingsmøde onsdag den 27. januar 2010 En helt nødvendig ombygning Boligerne i Hækkevold 9 15 (fsb) og Helleborg 9 15 (SAB) er små

Læs mere

Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen, onssdag 30. maj 2018 på Scandic City Hotel.

Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen, onssdag 30. maj 2018 på Scandic City Hotel. Hermed A25 referat fra afdelingsmødet 30/5-2018: ================================================================================ ==== Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen,

Læs mere

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004 Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Tilstede: 11 beboere samt Finn Nielsen fra Hovedbestyrelsen Astrid Anthonisen,

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Ved mødet deltog 65 lejemål, i alt 130 stemmer. 38,01 % lejemål deltog. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Stemmeudvalg og referent.

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde og generalforsamling i Nordre Byggeforening 26/9 2019

Referat fra afdelingsmøde og generalforsamling i Nordre Byggeforening 26/9 2019 Referat fra afdelingsmøde og generalforsamling i Nordre Byggeforening 26/9 2019 Afholdt i Huset på Kejlstrupvej 51 Fremmødt 31 beboere fra 24 husstande Fra BL: Bjarne Zetterström Fra AAB Silkeborg: Organisationsbestyrelsesformand

Læs mere

Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Forslag om nye vinduer og døre til det fri

Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Forslag om nye vinduer og døre til det fri Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Forslag om nye vinduer og døre til det fri fsb afd. 1-19 Klokkergården Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Møde Ordinært afdelingsmøde

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde

Referat af ordinært afdelingsmøde -B15 Til beboerne den xx. juli 2017 Side 1 af 7 3407 MR 3407 / Lejer 27-06-2017 17:00 27-06-2017 20:00 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag kl. 18.30 Restauranten, Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Læs mere

Helhedsplan. Bellahøj

Helhedsplan. Bellahøj Helhedsplan Bellahøj Byggesagens parter - Indledning Roller og ansvar: Hvem er Landsbyggefonden? Hvad støtter fonden Københavns Kommunen? SAB, selskabet? SAB, afdeling Bellahøj? KAB? Byggesagens parter

Læs mere

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Valg af dirigent Det blev driftschef Svend Aage Hansen, som kunne konstatere, at indkaldelsen var sket

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 13. september 2012 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens skriftlige årsberetning 2014-2015 fsb afd. 1-35 Bellahøj En bolig på toppen af København. Mens vi venter

Afdelingsbestyrelsens skriftlige årsberetning 2014-2015 fsb afd. 1-35 Bellahøj En bolig på toppen af København. Mens vi venter Afdelingsbestyrelsens skriftlige årsberetning 2014-2015 fsb afd. 1-35 Bellahøj En bolig på toppen af København Mens vi venter Ordinært afdelingsmøde 2015 Tirsdag den 22. september - kl. 19:00 Mød gerne

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 15. oktober 2013, kl. 16.30 Billedsalen

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 15. oktober 2013, kl. 16.30 Billedsalen Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 15. oktober 2013, kl. 16.30 Billedsalen Til stede John B. Sørensen, Bjarne Krohn, Ole Lagoni, Kjeld Poulsen, Stig Torp Kaspersen, Flemming Balle, Alice Brødbæk,

Læs mere

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, Tirsdag den 16. december 2014 kl. 13.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Boligselskabet

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018

Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018 Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018 Deltagere: 12 beboere fra 10 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Fon'nand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Fra

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Bestyrelsesmøde 16. mar 2017

Bestyrelsesmøde 16. mar 2017 Bestyrelsesmøde 16. mar 2017 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 16. januar 2017 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil(fra 5. etape), Anette og Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 4. april 2005 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere