BYGGETEKNISK GENNEMGANG. Strandmarksvejen 2, Nexø.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BYGGETEKNISK GENNEMGANG. Strandmarksvejen 2, Nexø."

Transkript

1 Bornholms Byggerådgivning ApS. BYGGETEKNISK GENNEMGANG af ejendommen Strandmarksvejen 2, Nexø. 2. udgave,

2 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 2 af 28 DATA / STAMOPLYSNINGER: Ejendommen: Rekvirent og ejer: Rapportens formål: Aftalt omfang: Bygningsoversigt: Strandmarksvejen 2, 3730 Nexø. Matr. nr.: 28c. Ejendomsnummer: Primær anvendelse: Tidl. radiostation for forsvaret. Forsvaret. Byggeteknisk gennemgang af ejendommen, resulterende i en tilstandsrapport til brug for handel af ejendommen. Der gøres opmærksom på, at denne rapport ikke har samme retsgyldighed som sædvanligt indberettede tilstandsrapporter udført efter reglerne i huseftersynsbekendtgørelsen. Ejer er derfor ikke fritaget for sædvanligt sælgeransvar. Besigtigelsen omfatter bygningers klimaskærm, indvendige konstruktioner og tilgængelige installationer. Økonomi og vedligeholdelsesplan er ikke rekvireret. Bygningsnr: a 3b 4 9 Litra: A B C D E F G Opført år: Bebygget: Kælder: Stueetage: Øvr. etager: Tagetage: Samlet areal: Bygningsnr: a 19a Litra: H I J K L M Opført år: Bebygget: Kælder: Stueetage: Øvr. etager: Tagetage: Samlet areal:

3 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 3 af 28 BBR-kommentarer: Der er forgæves forsøgt indhentet ny bygningsoversigt fra BBR-registret. Men disse oplysninger er klassificerede. Der er tidligere foretaget kontrolopmåling og indberettet ændringer til kommunen. Efter dette er der dog foretaget nedrivninger på ejendommen. Der tages derfor forbehold for rigtigheden i den nuværende BBR-registrering. Beskrivelse, ejendom: Ejendommen er opført som Dueodde nordre fyrtårn med fyrmesterbolig i Ejendommen er senere anvendt af forsvaret og udvidet i 1971 og Ejendommen er traditionelt opført jf. byggeskik på opførelsestidspunktet. Ejendommen er ikke pt. i anvendelse. Omfang: Afgrænsning: Følgende bygninger blev besigtiget og er fuldt beskrevet i rapporten: - Litra A J. Følgende bygninger blev overfladisk besigtiget som sekundære bygninger og er kun beskrevet som sådan i denne rapport: - Ingen Besigtigelsen og rapporten kan ikke forventes at omhandle: - Kosmetiske skader. - Skader der naturligt vil opstå / er opstået ved almindelig benyttelse. - Bagatelagtige skader. - Manglende vedligeholdelse. - Inventar, herunder disses funktion. - Funktion af hvidevarer, maskiner, pumper m.m. - Funktion af el- vand- varme- ventilation- gas- og afløbsinstallationer. - Forsyningssituation (Vand, kloak, el, varme m.m.) - Forhold i relation til myndigheder ( F.eks. fødevarekontrol, arbejdstilsyn, planog bygningsmyndiger, miljømyndigheder og andre. ) Besigtigelsesdato: Deltagere: Tilgængelighed: Vejrlig: Bilag: Undertegnede, Stella Toftegård Larsen, FBE. Tæpper og gulve under tæpper/banevarer og indvendige overflader generelt, er ikke omfattet af synet. Møbler og inventar flyttes ikke ved den byggetekniske gennemgang, og underliggende konstruktioner og materialer er derfor at betragte som skjulte. Pga. af begrænsede adgangsforhold er skunke og loftsrum samt installationsgulve kun besigtiget fra lemme og kun evt. skader, som kan observeres herfra, er omtalt. Tagrum er kun besigtiget i det omfang der er fast gangbro. Den byggesagkyndiges forsikring dækker ikke evt. skader som følge af asbest og der tages derfor forbehold. Følgende bygningsdele / konstruktioner / rum, som almindeligvis er synlige eller tilgængelige kunne ikke tilgås og blev ikke besigtiget: - Skunke var delvis utilgængelige i bygning 1 og 2. - Ingen adgang til evt. krybekælder i bygning 1 og 2. Markering af enkelte bygningsdele (materialer) er foretaget efter skøn. På besigtigelsestidspunktet og dagene umiddelbart inden, var vejret: Dagtemperatur: C. Nattemperatur: C. Vind: Stille. Nedbør: Overskyet med regnbyger. Følgende bilag blev fremlagt ved besigtigelsen: - Tegninger: Diverse plantegninger og snit.

4 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 4 af 28 - Tidligere tilstandsrapport: udført af undertegnede. - Energimærke: af Forsikringsoplysninger: Ingen. Energiforbrug: Generelt vedr. Byggeteknisk gennemgang: Hvad angår isolering, tæthed og forbrug af el, vand og varme henvises til ejendommens Energimærke. Den byggetekniske gennemgang angiver resultatet af stikprøver og angiver derfor ikke nødvendigvis, at den anførte situation er generel. Det forudsættes, at bygningerne er opført / ombygget efter gældende bestemmelser på de aktuelle tidspunkter, eller at der er opnået de nødvendige dispensationer. Besigtigelsen omfatter ikke vurdering i forhold til lovgivning, offentlige myndigheder, herunder vurdering af brandsikring, idet ansvaret overfor myndighederne, herunder rigtigheden i BBR-meddelelse til enhver tid påhviler ejeren. Slidtage som en naturlig følge af brug, i den aktuelle periode, påtales ikke. Under kolonnen skader og tegn på skader anføres forhold, der rent fysisk er ringere end det må forventes, og giver anledning til påtale, set i forhold til den aktuelle bygnings alder, stand, stil, benyttelse og beliggenhed. Bygningens konstruktioner, installationer og bygningsdele vurderes i forhold til husets alder, stand og stil, herunder skal restlevetider og fremtidige behov for vedligeholdelse og renovering, vurderes i forhold til bygningens alder, tilstand og nuværende vedligeholdelsesstand. Eftersynets omfang og metode svarer til eftersyn foretaget i henhold til Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom, og synet omfatter alene hovedkonstruktioner og primære bygningsdele samt synlige installationer. Bagatelagtige forhold kan ikke forventes medtaget. Besigtigelsen tager udgangspunkt i de aktuelle forhold på tidspunktet for synet. Ved ændring i påvirkning, som f.eks. temperatur og fugtighed, såvel inde som ude, kan hidtil ukendte problemer opstå. Der kan forekomme fejl i termoruder som ikke fremgår af rapporten, Fejlfinding vil kræve videregående undersøgelser, der ligger uden for omfanget af nærværende rapport. Synligt punkterede ruder fremgår af skadebeskrivelse. Installationer og indretninger udenfor selve bygningen er ikke omfattet. Synet var visuelt, og der blev ikke på nogen måde foretaget indgreb i bygningens konstruktioner, hvorfor der tages forbehold for skjulte fejl, mangler og skader. Hvidevarer og øvrige tekniske installationer blev ikke afprøvet, og er ikke omfattet af eftersynet. Elinstallationer er efterset visuelt. Der er ikke adskilt installationsdele. Eftersyn af elinstallationer kan ikke ligestilles med Eleftersyn jf. huseftersynsordningen. Bygningsdele beliggende over 3,5m over terræn er kun besigtiget på afstand fra stige. Der kan derfor disse steder være oversete skader. I en vis udstrækning er de anførte forhold baseret på modtagne oplysninger eller på helt naturlige og forventelige forudsætninger.

5 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 5 af 28 Skadekarakteristik: Kosmetiske skader (KO) Mindre alvorlige skader () Alvorlige skader () Kritiske skader (K3) Bør undersøges nærmere (UN)

6 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 6 af 28 BYGGETEKNISK GENNEMGANG: Litra A: (1) Kontorbygning : 1. Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Der ses enkelte områder med løs over-/understrygning. 1.2 Der ses enkelte revnede og afskallede tagsten på tagflader. 1.3 Skotrender mod vest er utætte. Der ses spande i tagrum. Der ses trænedbrud i tømmer. 1.4 Isolering er meget rodet og helt udslidt i større områder i tagrum 1.5 Konstruktioner i tag antages generelt udført uden dampspærre. Lemme er utætte. 2. Ydervægge: 2.1 Ydervægge har generelt mindre revner og flere stenafskalninger ved sokler. 2.2 Murede stik over flere vinduer og døre er med revner. 2.3 Overfladebehandling er afskallet enkelte steder. Der er malet ovenpå kalk. 3. Vinduer og døre: Ikke kritisk, men bør eftergås generelt. Bør udskiftes snarest. Bør afhjælpes straks. Bør udskiftes helt og forøges. Isoleringen er forholdsvis tynd og der er nogen ventilation i tagrum. Der ses ingen fugtskader af denne grund. Bør repareres snarest. Bør repareres, da murværket er bærende. Afrensning og nybehandling må forventes. K3 K Vinduer trænger generelt til vedligehold og justering af beslag. 3.2 Der er trænedbrud i enkelte vinduer i stueetage, særligt konstateret mod vest. 3.3 Yderdøre er generelt udtørrede og trænger til vedligehold. Ved afrensning af maling kan der fremkomme skader der kræver reparationer. Bør repareres / udskiftes. Flere vinduer ses repareret.. Ved afrensning af maling kan. der fremkomme skader der kræver reparationer. Ruder bør udskiftes Der er punkterede termoruder i flere vinduer. 3.5 Yderdør er utæt. Tætningslister og beslag bør generelt eftergås. 3.6 Indvendige døre har generelt en del skrammer. 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: 4.1 Naturstenssokler har enkelte løse Løbende vedligehold må på-.

7 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 7 af 28 fuger. 4.2 Trappe af natursten mod øst er revnet. 5. Kældre/krybekældre/terrændæk: regnes. 5.1 Der er fugtopstigning i kældervægge i mindre omfang med deraf følgende løs og afskallet overflade. Der må påregnes løbende vedligehold. Kælder er ej fugtsikret. 5.2 Evt. krybekælder er uventileret. Der kan være risiko for fugtskader. UN. 6. Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Ingen bemærkninger. IB 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Gulve af vinyl og linoleum er generelt slidte pga. ælde. Der er stedvis enkelte løse og revnede belægninger. 7.2 Etageadskillelse er stedvis fjedrende.. 8. Indervægge/skillevægge: Skyldes formentlig stor bjælkeafstand. Gulve har god fasthed ved normal brug 8.1 Ingen bemærkninger. IB 9. Lofter/etageadskillelser: 9.1 Pudsede lofter/skråvægge i rum mod nord har revner og løs puds. 9.2 Der er stedvis enkelte løse loftplader i møderum/kontorer. 10. Indvendige trapper: 10.1 Trappe er udført med vandret åbent gelænder. 11. VVS-installationer: 11.1 Der er ikke udført afløb fra elvandvarmer. Der er risiko for faldulykker. Minimal risiko for fugtskade. K3 12. EL-installationer: 12.0 Ingen bemærkninger. IB

8 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 8 af 28 Litra B: (2) Kontorbygning : 1. Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Der ses enkelte områder med løs over-/understrygning. 1.2 Der ses enkelte revnede og afskallede tagsten på tagflader. 1.2 Mørtel i gavle mellem gesims og tagsten er revnet. 1.3 Isolering er meget rodet og delvis udslidt i områder i tagrum og skunke. 1.4 Der er i områder isoleret helt ud til tagsten og dermed lukket for ventilation. 1.5 Konstruktioner i tag antages generelt udført uden dampspærre. Lemme er utætte. 1.6 Der ses vandskade på spær i tagrum. Spær er meget opfugtet. 2. Ydervægge: 2.1 Ydervægge har generelt mindre revner og flere afskalninger ved sokler. 2.2 Murede stik over flere vinduer og døre er med revner. 3. Vinduer og døre: Ikke kritisk, men bør eftergås generelt. Bør udskiftes snarest. Bør repareres. Bør udskiftes helt og forøges. Ventilation bør retableres. Isoleringen er forholdsvis tynd og der er nogen ventilation i tagrum. Der ses ingen fugtskader af denne grund. Bør repareres snarest. Bør repareres snarest. Bør repareres, da murværket er bærende. K3 K3. UN 3.1 Vinduer trænger generelt til vedligehold og justering af beslag. 3.2 Yderdøre er generelt udtørrede og trænger til vedligehold, særligt mod øst og vest. 3.4 Der er punkterede termoruder i flere vinduer. 3.5 Yderdør mod vest har begyndende trænedbrud nederst. 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: Ved afrensning af maling kan. der fremkomme skader der kræver reparationer. Ved afrensning af maling kan. der fremkomme skader der kræver reparationer. Ruder bør udskiftes Naturstenssokler har enkelte løse fuger. 5. Kældre/krybekældre/terrændæk: Løbende vedligehold må påregnes..

9 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 9 af Evt. krybekælder er uventileret. Der kan være risiko for fugtskader. UN. 6. Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Der er enkelte revnede fliser på Revner er ubetydelige. vægge i badeværelse. 1. sal. 6.2 Gulvafløb er rustent. Bør udskiftes ved renovering. 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Gulve af vinyl og linoleum er generelt slidte pga. ælde. Der er stedvis enkelte løse og revnede belægninger. 7.2 Gulvbelægning buler og revner ved overgang til bygning 10 pga. sokkel. 7.3 Etageadskillelse er stedvis fjedrende.. 8. Indervægge/skillevægge: 8.1 Løs puds og fugt ved sokkel i kontor mod sydvest. 9. Lofter/etageadskillelser: Der er risiko for gennemslidning. Skyldes formentlig stor bjælkeafstand. Gulve har god fasthed ved normal brug. Skyldes antagelig opstigende grundfugt. Ikke ualmindeligt i ældre bygninger. 9.1 Ingen bemærkninger. IB 10. Indvendige trapper: 10.1 Ingen bemærkninger. IB 11. VVS-installationer: 11.1 Ingen bemærkninger. IB 12. EL-installationer: 12.0 Ingen bemærkninger. IB Litra C: (3) Maskinhus :

10 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 10 af Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Der ses flere revnede og afskallede tagsten på tagflader. Bør udskiftes snarest. Taget har begrænset restlevetid. 1.2 Mørtel i tagryg er stedvist faldet ud. Alm. vedligehold. 1.3 Skotrender mod tårn er utætte. Bør afhjælpes straks. K3 Der ses trænedbrud i tømmer. 1.4 Tagrender er overfyldte og trænger til rensning. 1.5 Skorsten har udfaldne fuger og enkelte frostsprængte sten. 2. Ydervægge: 2.1 Ingen bemærkninger. IB 3. Vinduer og døre: K3 3.1 Vinduer trænger generelt til vedligehold og justering af beslag. 3.2 Dør til tårn er nedbrudt af slid og ælde. Ved afrensning af maling kan der fremkomme skader der kræver reparationer.. 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: 4.1 Naturstenssokler har enkelte løse fuger. 5. Kældre/krybekældre/terrændæk: Løbende vedligehold må påregnes Ingen bemærkninger IB 6. Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Ingen bemærkninger. IB 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Ingen bemærkninger. IB 8. Indervægge/skillevægge: 8.1 Ingen bemærkninger. IB 9. Lofter/etageadskillelser: 9.1 Ingen bemærkninger. IB

11 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 11 af Indvendige trapper: 10.1 Ingen bemærkninger. IB 11. VVS-installationer: 11.1 Ingen bemærkninger. IB 12. EL-installationer: 12.0 Ingen bemærkninger. IB Litra D: (3a) Garage. Litra E: (3b) Udhus: 1. Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Taghældning er mindre end anbefalet af producenten. Der er risiko for vandindtrængning i samlinger. Der ses pt. ingen skader. 1.2 Tagflader er en del mosbegroede. Tag bør afrenses for at undgå skader. Der kan fremkomme skader efter afrensning. 1.3 Rendejern er meget rustne.. 2. Ydervægge: K3 2.1 Der er stedvis begyndende nedbrydning i træfacader nederst mod vest. 3. Vinduer og døre: 3.1 Vinduer trænger generelt til vedligehold og justering af beslag. 3.2 Port mod vest er med begyndende nedbrydning nederst. Ved afrensning af maling kan der fremkomme skader der kræver reparationer.. 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: 4.1 Ingen bemærkninger. IB 5. Kældre/krybekældre/terrændæk: 5.1 Der står vand på sænket gulv i tilbygning mod nord.

12 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 12 af Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Ingen bemærkninger. IB 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Der er revner i betongulve. Revner er af ældre dato. 8. Indervægge/skillevægge: 8.1 Ingen bemærkninger. IB 9. Lofter/etageadskillelser: 9.1 Ingen bemærkninger. IB 10. Indvendige trapper: 10.1 Ingen bemærkninger. IB 11. VVS-installationer: 11.1 Ingen bemærkninger. IB 12. EL-installationer: 12.0 Ingen bemærkninger. IB Litra F: (4) Fyrtårn: 1. Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Tagkonstruktion er af midlertidig karakter. Tagdæk skønnes utæt og med lunker. Der er skader på træværk. 2. Ydervægge: Taget er uden restlevetid. K3

13 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 13 af Fuger mellem granitkvadre er stedvis løse, udfaldne og utætte. Der er stedvis større udfældninger af kalk på sokkel. 3. Vinduer og døre: 3.1 Vinduer trænger generelt til vedligehold og justering af beslag. Fuger bør eftergås generelt. - Er almindelig vedligehold. Ved afrensning af maling kan der fremkomme skader der kræver reparationer.. 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: 4.1 Ingen bemærkninger. IB 5. Kældre/krybekældre/terrændæk: 5.1 Ingen bemærkninger IB 6. Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Ingen bemærkninger. IB 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Ingen bemærkninger. IB 8. Indervægge/skillevægge: 8.1 Indvendige bagvægge har generelt pudsafskalninger og afskallende overfladebehandling i stort omfang. 8.2 Flisebeklædning i vinduesfalse ligger stedvis løse. 9. Lofter/etageadskillelser: 9.1 Ingen bemærkninger. IB 10. Indvendige trapper: 10.1 Ingen bemærkninger. IB 11. VVS-installationer: 11.1 Ingen bemærkninger. IB 12. EL-installationer: 12.0 Ingen bemærkninger. IB

14 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 14 af 28 Litra G: (9) Mellemgang: 1. Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Tagbelægning mangler overmembran. 1.2 Taget er med lunker pga. manglende fald. 2. Ydervægge: Der ses ingen utæthed. Overpap bør udføres. K3 2.1 Ingen bemærkninger IB 3. Vinduer og døre: 3.1 Ingen bemærkninger IB 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: 4.1 Sokkel har enkelte små revner. Revner er overfladiske revner der bl.a. kan medføre løs sokkelpuds. 5. Kældre/krybekældre/terrændæk: 5.1 Ingen bemærkninger IB 6. Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Ingen bemærkninger. IB 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Gulvbelægning har en mindre skade i den vestlige ende af gangen. 8. Indervægge/skillevægge: 8.1 Der er revne i væg mod garage. Revne skønnes at være ældre og uden udvikling. 9. Lofter/etageadskillelser: 9.1 Ingen bemærkninger IB

15 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 15 af Indvendige trapper: 10.1 Ingen bemærkninger. IB 11. VVS-installationer: 11.1 Ingen bemærkninger. IB 12. EL-installationer: 12.0 Ingen bemærkninger. IB Litra H: (10) Velfærdsrum, kontor, operatørrum: 1. Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Tagbelægning på vandret tagdel har for lille fald med flere lunker og vandansamlinger. Note: I disse områder er tagbelægningen særligt udsat. 1.2 Opkant ved lysbånd er for lav. Der kan være risiko for vandindtrængning. K3 2. Ydervægge: 2.1 Ydervægge mod nord er begroede med lav/alger. Overfladebehandling er ikke intakt overalt. 2.2 Der er enkelte mindre revner i gasbetonvægge, særligt i gavle. 3. Vinduer og døre: Bygning trænger til ny overfladebehandling. Er alm. vedligehold. Revner skønnes ældre og uden udvikling. Bør rep. K0 3.1 Der er enkelte vinduespartier mod nord med begyndende trænedbrydning i karm og rammer. 3.2 Døre mod øst og vest er med begyndende nedbrydning i karme. 3.3 Inderdøre har stedvis skrammer. 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: 4.1 Sokkel har enkelte små revner. Revner er overfladiske revner der bl.a. kan medføre løs sokkelpuds.

16 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 16 af Kældre/krybekældre/terrændæk: 5.1 Ingen bemærkninger IB 6. Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Stiftgulve i toilet-/forrum er stedvis med manglende vedhæftning til underlaget. gives, da fuger er hele og gulvets funktion er intakt. 6.2 Gulvafløb i bad er rustent. Der skønnes ikke umiddelbart risiko for følgeskader. 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Gulve af vinyl og linoleum er generelt slidte. Der er stedvis enkelte løse og revnede belægninger. 8. Indervægge/skillevægge: 8.1 Ingen bemærkninger. IB 9. Lofter/etageadskillelser: 9.1 Lofter i det centrale operatørrum er delvist løsnede og defekte. Der er ældre fugtskjolder mod syd. 10. Indvendige trapper: Lofter er tjenlige til udskiftning. Fugtskjolder skønnes at stamme fra gl. utætheder Ingen bemærkninger. IB 11. VVS-installationer: 11.1 Radiator i bad er med overfladerust. Kosmetisk skade. 12. EL-installationer: 12.0 Ingen bemærkninger. IB Litra I: (16) Værksted, serverrum mm.: 1. Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Tagpapbelægning over trapperum Tagpap bør fornyes. K3

17 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 17 af 28 mod øst udviser tegn på begyndende nedslidning og utætheder. 1.2 Der er trænedbrud i stern mod syd/øst. Mindre skade. 1.3 Tagrender har en del buler. Kosmetiske skader. 2. Ydervægge: 2.1 Der er enkelte mindre revner i betonvægge mod syd. 3. Vinduer og døre: Kosmetiske skader. Antageligt svindrevner. 3.1 Ingen bemærkninger IB 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: 4.1 Hovedtrappe har frilagt rusten armering. 5. Kældre/krybekældre/terrændæk: 5.1 Ingeniørgang er utæt. Der står vand på gulvet ved besigtigelse. Kosmetisk skade. Skade bør udbedres straks. Utæthed kan skyldes utæt gennemføring af kabelrør i væg mod øst. UN 6. Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Ingen bemærkninger IB 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Ingen bemærkninger IB 8. Indervægge/skillevægge: 8.1 Ingen bemærkninger. IB 9. Lofter/etageadskillelser: 9.1 Der er fugtskjolder på lofter i det østlige trapperum. 10. Indvendige trapper: Se pkt.1.1. Der kan ej måles fugt Ingen bemærkninger. IB 11. VVS-installationer:

18 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 18 af Ingen bemærkninger. IB 12. EL-installationer: 12.0 Ingen bemærkninger. IB Litra J: (17) Antennetårn: 1. Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Der er utætheder i tagdækning og / eller rørgennemføringer. Der ses indtrængt vand i trapperum og rum i stueplan. Risiko for følgerskader er teoretisk. 1.2 Maling på tagdæk er afskallet. Kosmetisk skade. 2. Ydervægge: K3 2.1 Facader har punktvis skader med rusten armering og afskallet beton. 3. Vinduer og døre: 3.1 Yderdøre til altaner er med nedbrydning nederst i dørkarme. 3.2 Der er uafsluttede arbejder ved yderdøre til tidligere domer. Skyldes manglende dæklag. Omfang er lille i fht. tårnets størrelse. Døre trænger til vedligehold. 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: 4.1 Ingen bemærkninger. IB 5. Kældre/krybekældre/terrændæk: 5.1 Ingen bemærkninger IB 6. Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Ingen bemærkninger IB 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Ved besigtigelse stod der vand på gulv i stueplan. Bør undersøges nærmere. UN

19 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 19 af Indervægge/skillevægge: 8.1 Ingen bemærkninger. IB 9. Lofter/etageadskillelser: 9.1 Ingen bemærkninger. IB 10. Indvendige trapper: 10.1 Ingen bemærkninger. IB 11. VVS-installationer: 11.1 Ingen bemærkninger IB 12. EL-installationer: 12.0 Elevator var ej i drift ved besigtigelse. Bør evt. undersøges af fagfolk. UN Litra K,L: (18) Udhus, (18a) udhustilbygning: 1. Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Tagpapbelægning over fyrrum mod øst udviser tegn på nedslidning og utætheder. Underplade er opfugtet. 1.2 Plasttage har mindre taghældning end angivet af leverandør. 1.3 Der er delaminering og trænedbrud i stern og vindskede mod syd, vest og nord. 1.4 Der er nedbrud i tagbrædder og spær/rem i fyrrum. 1.5 Stålskorsten er knækket pga. tæring. 2. Ydervægge: Tagpap bør fornyes. Der er risiko for vandindtrængning i samlinger. Der ses ingen følgeskader. Fyrkedel og skorsten er udslidte. K3

20 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 20 af Der er stedvis begyndende trænedbrydning i træbeklædninger nederst. Væg er misfarvet og opfugtet mod nord. 2.2 Murede stik over vinduer mod nord er med revner. Der er revner og udfaldne fuger i mindre omfang enkelte steder. 3. Vinduer og døre: Bør repareres, da murværket er bærende. 3.1 Ingen bemærkninger IB 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: 4.1 Ingen bemærkninger. 5. Kældre/krybekældre/terrændæk: 5.1 Der er større revner i betongulve. Gulvet har sat sig i fht. sokkel. 6. Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Ingen bemærkninger IB 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Ingen bemærkninger IB 8. Indervægge/skillevægge: 8.1 Ingen bemærkninger. IB 9. Lofter/etageadskillelser: 9.1 Ingen bemærkninger. IB 10. Indvendige trapper: 10.1 Ingen bemærkninger. IB 11. VVS-installationer: 11.1 Fyrkedel er rusten og skønnes defekt. 12. EL-installationer: 12.0 Ingen bemærkninger. IB

21 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 21 af 28 Litra M: (19) Cykelskur/pedelgarage: 1. Tagkonstruktion/-belægning/-kviste/-udhæng/-tagrende/-tagdækning/-inddækning/skorsten: 1.1 Tagpapbelægning er meget mosbelagt og udviser tegn på nedslidning og utætheder. 1.3 Der er trænedbrud i stern og vindskeder mod syd. 1.4 Der er fugtskjolder og begyndende nedbrud i tagbrædder enkelte steder i udhusrum. Tagpap bør påregnes fornyet. K3 Fugt er høj. 2. Ydervægge: 2.1 Ydervægsbeklædning er algebegroet og trænger til vedligehold. 3. Vinduer og døre: Kosmetisk skade. K0 3.1 Ingen bemærkninger IB 4. Fundament/sokler/udvendige trapper/kloak: 4.1 Ingen bemærkninger. IB 5. Kældre/krybekældre/terrændæk: 5.1 Ingen bemærkninger IB 6. Vådrum (badeværelse, toilet og bryggers): 6.1 Ingen bemærkninger IB 7. Gulvkonstruktion og gulve: 7.1 Ingen bemærkninger IB 8. Indervægge/skillevægge: 8.1 Ingen bemærkninger. IB 9. Lofter/etageadskillelser: 9.1 Ingen bemærkninger. IB

22 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 22 af Indvendige trapper: 10.1 Ingen bemærkninger. IB 11. VVS-installationer: 11.1 Ingen bemærkninger IB 12. EL-installationer: 12.0 Ingen bemærkninger. IB Bemærkninger / konklusion: Det generelle indtryk af ejendommen er, at der er tale om en god og velbygget ejendom. Vedligeholdelsen på hovedkonstruktioner er generelt middel. Oprindelig bygningsmasse fra 1880 erne fremstår i ældre, men vedligeholdt stand. Der må påregnes nogen renovering og fornyelser især på tage, inden kun normal vedligeholdelse kan foretages. Overflader på gulve, vægge, lofter, vinduer og døre samt inventar fremstår i visse områder slidte og trænger til fornyelse. Som det fremgår af rapporten er der en del punkter der skal udbedres.

23 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 23 af 28 Sælgeroplysninger: Sælgers oplysninger om ejendommen Sælgers opmærksomhed henledes på, at forkerte oplysninger kan være ansvarspådragende. Sælger skal derfor afgive oplysningerne efter bedste overbevisning og bør rådføre sig med den beskikkede bygningssagkyndige ved besvarelserne. Købers opmærksomhed henledes på, at det ikke forventes, at sælgeren i alle tilfælde har et dækkende kendskab til forholdene, især ikke hvis de ligger før sælgers overtagelse af ejendommen eller adskillige år tilbage. Sælgers besvarelse af spørgsmålene gives udfra kendskab til ejendommen. Svarene tilsigter ikke at være en garanti. Der kan være fagudtryk, så det anbefales at gennemgå dette skema med den beskikkede bygningssagkyndige. Bemærk, at de efterspurgte oplysninger er generelle. Skemaet skal dække alle typer boliger, så der kan være spørgsmål, som ikke er relevante for netop din ejendom. Er du i tvivl om de tekniske ords betydning, kan du besøge hvor der er en ordforklaring. Oplysninger om bestilling af tilstandsrapporten: 0.1 Hvem har bestilt tilstandsrapporten? 0.2 Har du en ejendomsmægler til at bistå med salget af din ejendom? 1. Generelle oplysninger: 1.1 Hvor mange år har du ejet ejendommen? I hvilken periode har du boet på ejendommen? 1.2 Er der foretaget tilbygninger, ombygninger eller større renoveringer (f.eks. udskiftet tag, fjernet bærende konstruktioner eller foretaget indgreb heri, indretning af bad/toilet i rum, der ikke tidligere har været anvendt hertil, m.v.)? Hvis ja, hvornår? Er det sket med myndighedernes tilladelse? 1.3 Er bygninger eller dele af bygninger udført helt eller delvist som selbyg? Hvis ja, hvilke dele af bygningerne? 1.4 Har der været foretaget reparationer efter fugt-, råd-, svampe- eller insektskader i: - Kælder/krybekælder/ventileret hulrum? Hvis ja, hvilken, hvor og hvornår? - Yder- og indervægge/skillevægge? Hvis ja, hvilken, hvor og hvornår? - Vinduer/døre? Hvis ja, hvilken, hvor og hvornår? - Lofter/etageadskillelse? Hvis ja, hvilken, hvor og hvornår? - Gulve? Hvis ja, hvilken, hvor og hvornår? - Tage? Hvis ja, hvilken, hvor og hvornår? 2. Tage: 2.1 Er eller har taget været utæt (herunder ved skotrender eller inddækninger)? Hvis ja, hvor? Er utæthederne udbedret? 2.2 Er der, eller har der været, skader i/ved skorsten (f.eks. løbesod, revner, utætheder eller afskallinger)? Hvis ja, hvilke og hvornår? 2.3 Er der, eller har der været, utætte tagrender eller nedløb? Hvis ja, hvor? Er utæthederne udbedret? 2.4 Er adgangen til skunkrum blokeret? Hvis ja, hvordan? Hvilke skunkrum er der ikke adgang til? Hvis nej, hvor er asgangslemmene placeret? 2.5 Er adgangen til tagrum blokeret? Hvis ja, hvordan?

24 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 24 af Yder- og indervægge/skillevægge: 3.1 Er der revner eller andre skader, som er dækket af møbler eller andet inventar? Hvis ja, hvor? 3.2 Er der fugtpletter eller mug/skimmel, som er dækket af møbler eller andet inventar? Hvis ja, hvor? 4. Fundament/ sokler: 4.1 Er huset piloteret eller ekstrafunderet i forbindelse med opførelsen? Hvis ja, hvor? 4.2 Er huset efterfunderet (dvs. piloteret eller ekstradunderet efter opførelsen)? Hvis ja, hvor og hvornår? 4.3 Er der sætningsskader, som er udbedret? Hvis ja, hvor, hvornår og af hvem? Er der i den forbindelse udarbejdet geoteknisk rapport? 5. Kælder/krybekælder/ventileret hulrum: 5.1 Er der kælder/krybekælder/ventileret hulrum? 5.2 Er adgangen til krybekælder blokeret? Hvis ja, hvordan? 5.3 Har der været trængt vand gennem kælderydervægge eller op gennem gulvet (ikke gulvafløb)? Hvis ja, hvor og hvor ofte? 5.4 Har der været konstateret fugtproblemer i kælderen/krybekælderen/ventilerede hulrum? Hvis ja, hvor? 5.5 Er der helt eller delvist dræn langs husets fundament? Hvis ja, hvor og hvornår er det etableret? 5.6 Er der en grundvandspumpe? Hvis ja, hvor og fungerer pumpen? 6. Gulve: 6.1 Er der skader (f.eks. revner eller fugtskader) ved de gulve, som er dækket af tæpper, møbler eller andet inventar? Hvis ja, hvor? 6.2 Er der møbler eller andet inventar, som er klodset op som følge af skæve gulve? Hvis ja, hvor? 7. Vinduer og døre: 7.1 Er der punkterede termoruder (dugruder)? Hvis ja, hvor? 7.2 Er der vinduer og døre, der ikke fungerer (f.eks. vinduer og døre som ikke kan åbne og lukke uden at binde, som har defekte greb og låsetøj eller som er utætte over for nedbør)? Hvis ja, hvilke vinduer og døre fungerer ikke? 8. Lofter/ etageadskillelser: 8.1 Er der udført nedsænkede lofter (dvs. nyt loft opsat under det gamle)? Hvis ja, hvor? 9. Vådrum (badeværelse, toilet, bryggers): 9.1 Er der, eller har der været, problemer med afløb (f.eks. stoppede afløbsrør eller opstigende kloakvand)? Hvis ja, hvilke og hvor ofte? 9.2 Er der løse/revnede fliser på gulv og vægge? Hvis ja, hvor? 10. VVS-installationer: 10.1 Fyldes der vand på varmeanlægget mere end én gang årligt? Hvis ja, hvor ofte? 10.2 Er dele af VVS-installationerne (dvs. vandinstallationer, varmeanlæg og afløb) udført af personer uden autorisation? Hvis ja, hvilke? 10.3 Er der udført reparationer efter rørskader (vandskader)? Hvis ja, hvor? 10.4 Er der, eller har der været, rørskade på kloak/skjulte rør?

25 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 25 af 28 Hvis ja, hvor? Er rørskaden udbedret? 10.5 Er der varmeinstallationer og/eller termostatsventiler, der ikke virker? Hvis ja, hvor? Der foreligger ikke sælgeroplysninger i denne sag. Sælgers repræsentant har ikke detaljeret kendskab til ejendommens historik. Dato/Underskrift - ejer/sælger:

26 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 26 af 28 Materialeskema: 1.0 Tagkontruktion: A B C D E F G H I J K L M Sadeltag X X X X Ensidigt fald X X X X X X X Hanebåndsspær X X X X Gitterspær Bjælkespær X X X X X X X Andet: Betontag X X Taghældning: 0 grader X X 1-15 grader X X X X X X X grader > 35 grader X X X X Tagbelægning: Tagpap X X X X X Tegl med understrygning X X X Eternit med asbest X X X Beton X X Plast X Skorsten: Muret X Elementer Stål X Andet; Type: 2.0 Ydervægge: A B C D E F G H I J K L M Hulmur X X Massiv murværk X X X X X X Træydervæg X X X X X X Natursten X Formur: Tegl/kalksandsten X X X X Træbeklædning X X X X Eternitbeklædning X Letbetonblokke X X Granit X Beton X X Bagmur: Tegl/kalksandsten X X X X X X Letbeton X X Let pladekonstruktion X X 3.0 Vinduer og døre: A B C D E F G H I J K L M Træ X X X X X X X X X X X Metal X X X X Dato i termovindue 4.0 Fundamenter/sokler: A B C D E F G H I J K L M Beton X X X X X X X X Granit X X X X X

27 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 27 af 28 Punktfundament Andet 5.0 Kælder/krybekælder/terrændæk A B C D E F G H I J K L M Terrændæk X X X X X X X X X X X X Kælder X X Støbt i beton X X X X X X X X X X X X Krybekælder X X X X Ingen adgang til krybekælder X X X X 6.0 Bad, toilet og bryggers: A B C D E F G H I J K L M Vægkonstruktion, organisk, 1. sal X Vægkonstruktion, uorganisk X X Gulvkonstruktion, organisk Gulvkonstruktion, uorganisk X X X 7.0 Gulvkonstruktion: A B C D E F G H I J K L M Gulv på strøer eller bjælker X X X Trægulv på beton X Væg-til-væg tæppe/belægning Råbeton X X X X X Klinkegulv på beton X X Betonslidlag X X X X X X X Andet: Vinyl eller linoleum X X X X X 8.0 Indervægge/skillevægge: A B C D E F G H I J K L M Murværk X X X X X X Lette vægge Letbeton Andet: Beton X 9.0 Lofter: A B C D E F G H I J K L M Loft til kip: Andet: nedhængt loft X X 10.0 Trapper: A B C D E F G H I J K L M Træ: X X Andet; granit, beton X X 11.0 VVS-installationer: A B C D E F G H I J K L M Oliekedel / centralvarmeanlæg X X X X X X X Gulvvarme: Ingen Type: Andet: 12: Elinstallationer: A B C D E F G H I J K L M Der er 400 V+ Fejlstrømsrelæ af typen: HFI/HPFI. X X X X X X X X X

28 Dato BB-arkiv: Strandmarksvej 2 Init.: TRJ Side 28 af 28 Restlevetider: Bygninger er grupperet efter byggematerialer og byggeår: Litra ABCF: Skønnet restlevetid: Bemærkning/konklusion: Ydervæg > 20 år Tag/undertag 5-10 år Forudsat vedligehold udføres. Vinduer og døre 5-10 år Forudsat vedligehold udføres. Tagrender/inddækninger 0-5 år Skotrender er uden restlevetid. Varmeanlæg > 20 år Elanlæg > 10 år Litra DE: Skønnet restlevetid: Bemærkning/konklusion: Ydervæg > 10 år Træydervægge kræver vedligehold. Tag/undertag 5-10 år Vinduer og døre 5-10 år Tagrender/inddækninger 5-10 år Varmeanlæg > 20 år Elanlæg > 10 år Litra GH: Skønnet restlevetid: Bemærkning/konklusion: Ydervæg > 20 år Tag/undertag > 20 år G skal have ny overpap. Vinduer og døre 5-10 år G har nyere vinduer. Tagrender/inddækninger > 10 år Varmeanlæg > 20 år Elanlæg > 10 år Litra IJ: Skønnet restlevetid: Bemærkning/konklusion: Ydervæg > 20 år Tag/undertag 5-10 år Forudsat vedligehold/reparationer udføres. Vinduer og døre > 10 år Forudsat vedligehold udføres. Tagrender/inddækninger > 10 år Varmeanlæg > 20 år Elanlæg > 10 år Litra KLM: Skønnet restlevetid: Bemærkning/konklusion: Ydervæg > 10 år Forudsat vedligehold/reparationer udføres. Tag/undertag 0-5 år Vinduer og døre > 10 år Forudsat vedligehold udføres. Tagrender/inddækninger 0-5 år Varmeanlæg - Elanlæg > 10 år

Sælgers oplysninger om ejendommen. Generelle oplysninger. Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Internt sagsnummer: Postnummer:

Sælgers oplysninger om ejendommen. Generelle oplysninger. Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Internt sagsnummer: Postnummer: Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Adresse: Internt sagsnummer: Postnummer: By: Sælgers oplysninger om ejendommen Sælgers opmærksomhed henledes på, at forkerte oplysninger vil kunne

Læs mere

Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst. Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990

Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst. Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990 Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990 Der er udarbejdet byggeteknisk rapport på ejendommen Opkærsvej 5, 8381 Tilst. Der er tale om et stuehus til en landbrugsejendom

Læs mere

Adresse: Internt sagsnummer:

Adresse: Internt sagsnummer: Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Adresse: Internt sagsnummer: Postnummer: By: Sælgers oplysninger om ejendommen Til sælger: Dine svar i spørgeskemaet giver den bygningssagkyndige

Læs mere

Byggeteknisk Rapport Sælger

Byggeteknisk Rapport Sælger Byggeteknisk Rapport Sælger Rapporten er udarbejdet 25-08-2014 af factum2 aarhus for: Nr Ønløvvej 15 6230 Rødekro Kommunenr./Ejendomsnr.: 580/9184 Matrikel/Ejerlav: 13 NR. ØNLEV, RISE Anvendelse af og

Læs mere

Orientering til sælger om tilstandsrapport

Orientering til sælger om tilstandsrapport Orientering til sælger om tilstandsrapport Der er indgået aftale med Arkitekthuset Vodskov A/S om udarbejdelse af tilstandsrapport. Formålet med at få udarbejdet en tilstandsrapport er at frigøre sælger

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Beder. Udløbsdato 28-02-2009. Lb. nr. H-08-01982-0186. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Beder. Udløbsdato 28-02-2009. Lb. nr. H-08-01982-0186. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Ole Jacobsen dresse Byagervej 123 Postnr. 8330 Dato 28-08-2008 By Beder Udløbsdato 28-02-2009 H-08-0-0186 Kommunenr./Ejendomsnr. 751-751141 Matrikel/Ejerlav: 8Ø Beder By, Beder Internt

Læs mere

Orientering til sælger Tilstandsrapport

Orientering til sælger Tilstandsrapport Orientering til sælger Tilstandsrapport Du har bedt factum2 om at udføre tilstandsrapport på din ejendom. Formålet med at lade en tilstandsrapport udføre er at frigøre dig fra ansvaret for skjulte skader

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Fanø. Udløbsdato 08-03-2011. Lb. nr. H-10-01591-0225. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Fanø. Udløbsdato 08-03-2011. Lb. nr. H-10-01591-0225. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Marianne Bech Larsen dresse Spelmanns Toft 53 Postnr. 6720 Dato 08-09-2010 By Fanø Udløbsdato 08-03-2011 H-10-0-0225 Kommunenr./Ejendomsnr. 563-59060 Matrikel/Ejerlav: 112DX Rindby

Læs mere

Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Sælgers oplysninger om ejendommen. Til sælger: Til køber:

Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Sælgers oplysninger om ejendommen. Til sælger: Til køber: MN)STERE FOR Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Adresse: Internt sagsnummer: Postnummer: By: Sælgers oplysninger om ejendommen Til sælger: Dine svar i spørgeskemaet giver den bygningssagkyndige

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Peter Søndergaard Kristensen. By Kolding. Udløbsdato 30-04-2011. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Peter Søndergaard Kristensen. By Kolding. Udløbsdato 30-04-2011. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Peter Søndergaard Kristensen dresse Solsortevej 24 Postnr. 6000 Dato 31-10-2010 y Kolding Udløbsdato 30-04-2011 H-10-0-0107 Kommunenr./Ejendomsnr. 621-126571 Matrikel/Ejerlav: 101R

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Herlev. Udløbsdato 04-12-2011. Lb. nr. H-11-01005-0072. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Herlev. Udløbsdato 04-12-2011. Lb. nr. H-11-01005-0072. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Janick ndré Navne dresse Hjortespringvej 108 Postnr. 2730 Dato 04-06-2011 By Herlev Udløbsdato 04-12-2011 H-11-0-0072 Kommunenr./Ejendomsnr. 163-18209 Matrikel/Ejerlav: 12S Herlev

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Vamdrup. Udløbsdato 03-04-2011. Lb. nr. H-10-01302-0097. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Vamdrup. Udløbsdato 03-04-2011. Lb. nr. H-10-01302-0097. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Ole Starup dresse Lindegade 5F Postnr. 6580 Dato 03-10-2010 By Vamdrup Udløbsdato 03-04-2011 Kommunenr./Ejendomsnr. 621-254584 Matrikel/Ejerlav: 14DF V. Vamdrup By, Vamdrup Internt

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT runo Seneka 1 ES - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Munkeskovvej 3-4690 Dato: 30-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-1749 Matr. nr./ejerlav Årløse Y, Terslev matr. nr 9d, 9h, 9f ES sagsnr. 60350

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 Besigtigelse den: 6. juni 2011 kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

Huseftersyn. Vigtige oplysninger om huseftersyn

Huseftersyn. Vigtige oplysninger om huseftersyn for ejendommen Sælger: Dorte Nymand dresse Skovvænget 9 Postnr. 4862 Dato 31-05-2011 y Guldborg Udløbsdato 30-11-2011 Kommunenr./Ejendomsnr. 376-21051 Matrikel/Ejerlav: 19R Soesmarke y, Majbølle Internt

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Almind. Udløbsdato 11-10-2011. Lb. nr. H-11-00064-0079. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Almind. Udløbsdato 11-10-2011. Lb. nr. H-11-00064-0079. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: jarne Højrup Nielsen dresse Egevænget 15 Postnr. 6051 Dato 11-04-2011 y lmind Udløbsdato 11-10-2011 H-11-000-0079 Kommunenr./Ejendomsnr. 621-204041 Matrikel/Ejerlav: 9T lmind y,

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Haderslev. Udløbsdato 13-07-2009. Lb. nr. H-09-02448-0005. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Haderslev. Udløbsdato 13-07-2009. Lb. nr. H-09-02448-0005. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Uwe Petersen dresse Kelstruphave 115 Postnr. 6100 Dato 13-01-2009 y Haderslev Udløbsdato 13-07-2009 Kommunenr./Ejendomsnr. 510-6739 Matrikel/Ejerlav: 31 Kelstrup, Vilstrup Internt

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Ølgod. Udløbsdato 20-11-2010. Lb. nr. H-10-01302-0026. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Ølgod. Udløbsdato 20-11-2010. Lb. nr. H-10-01302-0026. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Poul Bjarne Thorlund dresse Bjergegade 74 Postnr. 6870 Dato 20-05-2010 By Ølgod Udløbsdato 20-11-2010 Kommunenr./Ejendomsnr. 573-107727 Matrikel/Ejerlav: 3CD Ølgod By, Ølgod Internt

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7180 Oversigt over klagepunkter: 1. Sokkel, defekt mørtelkant 2. Sætningsrevner i sokkel 3. Gulv i trapperum, skævt og revnet 4. Kældervindue, i terrænhøjde 5. Facader og gavle,

Læs mere

Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Sælgers oplysninger om ejendommen

Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Sælgers oplysninger om ejendommen Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Adresse: Internt sagsnummer: Postnummer: By: Sælgers oplysninger om ejendommen Sælgers opmærksomhed henledes på, at forkerte oplysninger vil kunne

Læs mere

Huseftersyn. Vigtige oplysninger om huseftersyn

Huseftersyn. Vigtige oplysninger om huseftersyn for ejendommen Sælger: Tim Brockway Johansen dresse Tilst Vestervej 39 Postnr. 8381 Dato 27-09-2010 By Tilst Udløbsdato 27-03-2011 H-10-0-0098 Kommunenr./Ejendomsnr. 751-499590 Matrikel/Ejerlav: 8H Tilst

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Værløse. Udløbsdato 23-01-2009. Lb. nr. H-08-00371-0052. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Værløse. Udløbsdato 23-01-2009. Lb. nr. H-08-00371-0052. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Jette Kyvsgaard dresse Poppel lle 22 Postnr. 3500 Dato 23-07-2008 By Værløse Udløbsdato 23-01-2009 H-08-00-0052 Kommunenr./Ejendomsnr. 190-3618 Matrikel/Ejerlav: 316 Hareskov By,

Læs mere

Huseftersyn. Til dig, der skal købe

Huseftersyn. Til dig, der skal købe for ejendommen Sælger: Lotte uhl Larsen og Henrik Larsen dresse Frydenlund Park 12 Postnr. 2950 Dato 20-06-2011 y Vedbæk Udløbsdato 20-12-2011 H-11-00-0213 Kommunenr./Ejendomsnr. 230-011474 Matrikel/Ejerlav:

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Hjallerup. Udløbsdato 28-10-2010. Lb. nr. H-10-02591-0017. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Hjallerup. Udløbsdato 28-10-2010. Lb. nr. H-10-02591-0017. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Boet efter Niels R Bøgh dresse Snerlevej 6 Postnr. 9320 Dato 28-04-2010 By Hjallerup Udløbsdato 28-10-2010 H-10-0-0017 Kommunenr./Ejendomsnr. 810-11178 Matrikel/Ejerlav: 1EG Klokkerholm,

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Andet: Andre dokumenter

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Haderslev. Udløbsdato 19-03-2011. Lb. nr. H-10-01977-0127. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Haderslev. Udløbsdato 19-03-2011. Lb. nr. H-10-01977-0127. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Jens Paulsen dresse Ryes Møllevej 56 Postnr. 6100 Dato 19-09-2010 By Haderslev Udløbsdato 19-03-2011 H-10-0-0127 Kommunenr./Ejendomsnr. 510-8987 Matrikel/Ejerlav: 518 Sdr. Otting

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Holmegaard. Udløbsdato 25-08-2011. Lb. nr. H-11-02588-0028. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Holmegaard. Udløbsdato 25-08-2011. Lb. nr. H-11-02588-0028. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Heidi Starck Adresse Stenskovvej 40 Postnr. 4684 Dato 25-02-2011 By Holmegaard Udløbsdato 25-08-2011 Kommunenr./Ejendomsnr. 370-7863 Matrikel/Ejerlav: 7AI Fensmark By, Fensmark Internt

Læs mere

Web-baseret system til udarbejdelse og indberetning af tilstandsrapporter. Tilstandsrapport (ikke udfyldt)

Web-baseret system til udarbejdelse og indberetning af tilstandsrapporter. Tilstandsrapport (ikke udfyldt) 4. Tilstandsrapport Side 1 af 1 Web-baseret system til udarbejdelse og indberetning af tilstandsrapporter Tilstandsrapport (ikke udfyldt) 4. Tilstandsrapport Side 1 af 1 4. HEweb system til at udarbejde

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Vojens. Udløbsdato 23-07-2011. Lb. nr. H-11-02448-0006. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Vojens. Udløbsdato 23-07-2011. Lb. nr. H-11-02448-0006. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Lars Lei Stokholm dresse Lokesager 15 Postnr. 6500 Dato 23-01-2011 y Vojens Udløbsdato 23-07-2011 H-11-0-0006 Kommunenr./Ejendomsnr. 510-17125 Matrikel/Ejerlav: 1653 Vojens Ejerlav,

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Ib Willy Larsen & Ebbe Juul Larsen, v/ E. Larsen. By Roskilde. Udløbsdato 07-01-2012

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Ib Willy Larsen & Ebbe Juul Larsen, v/ E. Larsen. By Roskilde. Udløbsdato 07-01-2012 for ejendommen Sælger: Ib Willy Larsen & Ebbe Juul Larsen, v/ E. Larsen dresse Vor Frue Hovedgade 35 Postnr. 4000 Dato 07-07-2011 By Roskilde Udløbsdato 07-01-2012 Kommunenr./Ejendomsnr. 265-45693 Matrikel/Ejerlav:

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Aarup. Udløbsdato 26-11-2011. Lb. nr. H-11-02709-0056. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Aarup. Udløbsdato 26-11-2011. Lb. nr. H-11-02709-0056. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Kurt Hugo Hansen dresse Skrænten 15 Postnr. 5560 Dato 26-05-2011 y arup Udløbsdato 26-11-2011 H-11-0-0056 Kommunenr./Ejendomsnr. 420-019137 Matrikel/Ejerlav: 3 R Skydebjerg y, arup

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Flemming & Stine Nielsen. By Haderslev. Udløbsdato 15-02-2011. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Flemming & Stine Nielsen. By Haderslev. Udløbsdato 15-02-2011. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Flemming & Stine Nielsen dresse Fjelstrupvej 61 Postnr. 6100 Dato 15-08-2010 By Haderslev Udløbsdato 15-02-2011 H-10-0-0074 Kommunenr./Ejendomsnr. 510-4436 Matrikel/Ejerlav: 279

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Næstved. Udløbsdato 03-05-2011. Lb. nr. H-10-02018-0289. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Næstved. Udløbsdato 03-05-2011. Lb. nr. H-10-02018-0289. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: nn Sofi Schou dresse Kildemarksvej 42 Postnr. 4700 Dato 03-11-2010 By Næstved Udløbsdato 03-05-2011 H-10-0-0289 Kommunenr./Ejendomsnr. 370-16311 Matrikel/Ejerlav: 88 Næstved Markjorder

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 9071. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 9071. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9071 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Tæring i radiator i værelse Skader i murværk under skydedør Revner i vægge

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Tina Nyland & Peter Knudsen. By Haderslev. Udløbsdato 07-04-2010. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Tina Nyland & Peter Knudsen. By Haderslev. Udløbsdato 07-04-2010. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Tina Nyland & Peter Knudsen dresse Øsbygade 15 Postnr. 6100 Dato 07-10-2009 y Haderslev Udløbsdato 07-04-2010 Kommunenr./Ejendomsnr. 510-12445 Matrikel/Ejerlav: 43 Øsby Ejerlav,

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Forsikringspolicenr:

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

Huseftersyn. Til dig, der skal købe

Huseftersyn. Til dig, der skal købe for ejendommen Sælger: Ulla & Søren Hansen dresse Greve lle 7 Postnr. 2650 Dato 13-09-2010 By Hvidovre Udløbsdato 13-03-2011 Kommunenr./Ejendomsnr. 167-23231 Matrikel/Ejerlav: 14LD Hvidovre By, Risbjerg

Læs mere

Huseftersyn. Vigtige oplysninger om huseftersyn

Huseftersyn. Vigtige oplysninger om huseftersyn for ejendommen Sælger: Ole Sahl Nielsen dresse Slagtergade 36 Postnr. 6100 Dato 08-11-2010 y Haderslev Udløbsdato 08-05-2011 H-10-0-0179 Kommunenr./Ejendomsnr. 510-9478 Matrikel/Ejerlav: 91 Haderslev Internt

Læs mere

0.2 Er der eller har der været tvister, retssager eller syns- og skønssager!!! vedrørende fejl og mangler ved ejendommen? Hvis ja, hvilke og hvornår?

0.2 Er der eller har der været tvister, retssager eller syns- og skønssager!!! vedrørende fejl og mangler ved ejendommen? Hvis ja, hvilke og hvornår? 199 1 af 8 Sælgers oplysninger om ejendommen Sælgers opmærksomhed henledes på, at forkerte oplysninger vil kunne være ansvarspådragende. Sælger skal derfor afgive oplysningerne efter bedste overbevisning

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Lars Bo Schou Jørgensen. By Martofte. Udløbsdato. Lb. nr. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Lars Bo Schou Jørgensen. By Martofte. Udløbsdato. Lb. nr. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Lars o Schou Jørgensen dresse Fynshovedvej 604 Postnr. 5390 Dato y Martofte Udløbsdato Kommunenr./Ejendomsnr. 440-1154 Matrikel/Ejerlav: 18 Martofte y, Stubberup Internt sagsnummer

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Boet efter Frank Hansen. Dato Lb. nr. H

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Boet efter Frank Hansen. Dato Lb. nr. H for ejendommen Boet efter Frank Hansen Adresse Postnr. 4700 By Dato 05-11-2018 05-05-2019 H-18-0-0175 Kommunenr./Ejendomsnr. 370-18778 Matrikel/Ejerlav: 8RB Holsted By, Herlufsholm Internt sagsnummer mwe2018

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Lennart Christensen & boet ef. Susanne Brix-Jensen. By Hvidovre. Udløbsdato 31-07-2011

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Lennart Christensen & boet ef. Susanne Brix-Jensen. By Hvidovre. Udløbsdato 31-07-2011 for ejendommen Sælger: Lennart Christensen & boet ef. Susanne Brix-Jensen dresse Dryadevej 26B Postnr. 2650 Dato 31-01-2011 By Hvidovre Udløbsdato 31-07-2011 H-11-0-0018 Kommunenr./Ejendomsnr. 167-14364

Læs mere

Tilstandsvurdering For ejendomme som ikke er omfattet af huseftersynsordningen

Tilstandsvurdering For ejendomme som ikke er omfattet af huseftersynsordningen Tilstandsvurdering for ejendommen Sælger Jenny Marie Jensen Adresse Veddingevej 18 Post nr. By 4550 Asnæs Kommunenr./Ejendomsnr. 306 Matrikel/Ejerlav: 3b/ Vedding By, Fårevejle Dato for gennemgang 21.5.2015

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Odense NV. Udløbsdato 09-11-2011. Lb. nr. H-11-01818-0067. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Odense NV. Udløbsdato 09-11-2011. Lb. nr. H-11-01818-0067. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: For Harry Christoffersen dresse Ellekratvej 1D Postnr. 5210 Dato 09-05-2011 y Odense NV Udløbsdato 09-11-2011 H-11-0-0067 Kommunenr./Ejendomsnr. 461-597238 Matrikel/Ejerlav: 25U

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Bagenkop. Udløbsdato 07-09-2015. Lb. nr. H-15-00365-0006. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Bagenkop. Udløbsdato 07-09-2015. Lb. nr. H-15-00365-0006. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Naturstyrelsen dresse Vestervej 9 Postnr. 5935 Dato 07-03-2015 By Bagenkop Udløbsdato 07-09-2015 Kommunenr./Ejendomsnr. 482-5998 Matrikel/Ejerlav: 13 Bagenkop By, Magleby Internt

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen Tilstandsrapport for ejendommen Adresse Postnr. By Dato - - HE nr. 143 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr. - - Matr. nr./ejerlav Besøg www.hesyn.dk Folder om huseftersyn Har du behov for yderligere information

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Steffen Morris Floodness. By Ringe. Udløbsdato 30-09-2011. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Steffen Morris Floodness. By Ringe. Udløbsdato 30-09-2011. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Steffen Morris Floodness dresse Rynkebyvej 6 Postnr. 5750 Dato 31-03-2011 y Ringe Udløbsdato 30-09-2011 H-11-00-0047 Kommunenr./Ejendomsnr. 430-15034 Matrikel/Ejerlav: 4 Rynkeby

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Vejby. Udløbsdato 12-12-2011. Lb. nr. H-11-02020-0046. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Vejby. Udløbsdato 12-12-2011. Lb. nr. H-11-02020-0046. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Peter Børge Kisbye Adresse Lille Sandbjerg 9 Postnr. 3210 Dato 12-06-2011 By Vejby Udløbsdato 12-12-2011 H-11-0-0046 Kommunenr./Ejendomsnr. 270-6345 Matrikel/Ejerlav: 2EZ Hesselbjerg

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Paula Schytt & Richard Kristensen. By Hvidovre. Udløbsdato 23-12-2010. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Paula Schytt & Richard Kristensen. By Hvidovre. Udløbsdato 23-12-2010. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Paula Schytt & Richard Kristensen dresse Rylevej 3 Postnr. 2650 Dato 23-06-2010 By Hvidovre Udløbsdato 23-12-2010 Kommunenr./Ejendomsnr. 167-108113 Matrikel/Ejerlav: 9 K vedøre By,

Læs mere

Der gøres opmærksom på, at sælgeroplysningsskemaet er ændret pr xx.xx.xxxx.

Der gøres opmærksom på, at sælgeroplysningsskemaet er ændret pr xx.xx.xxxx. Der gøres opmærksom på, at sælgeroplysningsskemaet er ændret pr xx.xx.xxxx. Side 1 af 18 Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Adresse: Internt sagsnummer: Postnummer: By: Sælgers oplysninger

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Hans Ole Hartmann Hede. By Haderslev. Udløbsdato 11-01-2012. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Hans Ole Hartmann Hede. By Haderslev. Udløbsdato 11-01-2012. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Hans Ole Hartmann Hede dresse Solvang 35 Postnr. 6100 Dato 11-07-2011 y Haderslev Udløbsdato 11-01-2012 Kommunenr./Ejendomsnr. 510-11457 Matrikel/Ejerlav: 4112 Haderslev Internt

Læs mere

Huseftersyn. Vigtige oplysninger om huseftersyn

Huseftersyn. Vigtige oplysninger om huseftersyn for ejendommen Sælger: Henrik og Tina Mielke Ravn dresse Zeises Have 2 Postnr. 6100 Dato 20-02-2011 y Haderslev Udløbsdato 20-08-2011 Kommunenr./Ejendomsnr. 510-11155 Matrikel/Ejerlav: 1585 Sdr. Otting

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Viborg. Udløbsdato 10-08-2011. Lb. nr. H-11-02495-0006. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Viborg. Udløbsdato 10-08-2011. Lb. nr. H-11-02495-0006. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Ninna Ingeborg Juul dresse Udsigtshøjen 1 Postnr. 8800 ato 10-02-2011 y Viborg Udløbsdato 10-08-2011 H-11-0-0006 Kommunenr./Ejendomsnr. 791-111625 Matrikel/Ejerlav: 15ep Overlund

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Miljøministeriet, Naturstyrelsen. By Gadstrup. Udløbsdato 02-09-2015. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Miljøministeriet, Naturstyrelsen. By Gadstrup. Udløbsdato 02-09-2015. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Miljøministeriet, Naturstyrelsen dresse skhavevej 1, Hastrup Postnr. 4621 Dato 02-03-2015 y Gadstrup Udløbsdato 02-09-2015 H-15-0-0032 Kommunenr./Ejendomsnr. 265-196099 Matrikel/Ejerlav:

Læs mere

DISCIPLINÆR- OG KLAGENÆVNET

DISCIPLINÆR- OG KLAGENÆVNET DISCIPLINÆR- OG KLGENÆVNET FOR BESKIKKEDE BYGNINGSSGKYNDIGE Beskikket bygningssagkyndig 335 Victor Dyrnesli Nielsen Dato: J.nr.: H-ll-00335-0019 fgørelse - teknisk revision af tilstandsrapporten H-1 1-00335-0019:

Læs mere

Adresse: Internt sagsnummer:

Adresse: Internt sagsnummer: Sælgeroplysningsskema for ejendommen på: Adresse: Internt sagsnummer: Postnummer: By: Sælgers oplysninger om ejendommen Til sælger: Dine svar giver den bygningssagkyndige det bedst mulige grundlag for

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Naturstyrelsen Vestsjælland. By Slagelse. Udløbsdato 07-10-2015. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Naturstyrelsen Vestsjælland. By Slagelse. Udløbsdato 07-10-2015. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Naturstyrelsen Vestsjælland dresse Højstrupvej 1 Postnr. 4200 Dato 07-04-2015 By Slagelse Udløbsdato 07-10-2015 H-15-00-0051 Kommunenr./Ejendomsnr. 330-24110 Matrikel/Ejerlav: 9

Læs mere

Kontroleftersyn Kriterium Afslutningsdato Afgørelse Gældende til H-15-02889-0154 Skrivebordkontrol 31. august 2015 Påtale 30.

Kontroleftersyn Kriterium Afslutningsdato Afgørelse Gældende til H-15-02889-0154 Skrivebordkontrol 31. august 2015 Påtale 30. TEKNISK REVISION F TILSTNDSRPPORTEN Forside Revisionsoversigt Kontroleftersyn Kriterium fslutningsdato fgørelse Gældende til Skrivebordkontrol 31. august 2015 Påtale 30. august 2018 Kontaktoplysninger

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Juelsminde. Udløbsdato 06-12-2015. Lb. nr. H-15-00134-0155. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Juelsminde. Udløbsdato 06-12-2015. Lb. nr. H-15-00134-0155. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Helga Dahl dresse Gludvej 63 Postnr. 7130 Dato 06-06-2015 By Juelsminde Udløbsdato 06-12-2015 H-15-00-0155 Kommunenr./Ejendomsnr. 766-12287 Matrikel/Ejerlav: 12C Sønderby By, Glud

Læs mere

Navn Firma Adresse Telefon E-mail Tilstede ved kontrol Ja. Delvist bygningssagkynd ig Syns- og

Navn Firma Adresse Telefon E-mail Tilstede ved kontrol Ja. Delvist bygningssagkynd ig Syns- og .. Stor.. -. Stikprøve TEKNISK REVISION F TILSTNDSRPPORTEN DISCIPLINÆR- OG KLGENÆVNET FOR Fors i de Revisionsoversigt Kontroleftersyn Kriterium fslutningsdato fgørelse Gældende til Skrivebordkontrol 16.

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Rikke Albrektse og Henrik Hansen. By Ølstykke. Udløbsdato 27-11-2009. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Rikke Albrektse og Henrik Hansen. By Ølstykke. Udløbsdato 27-11-2009. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Rikke lbrektse og Henrik Hansen dresse Egevej 10 Postnr. 3650 Dato 27-05-2009 By Ølstykke Udløbsdato 27-11-2009 H-09-0-0010 Kommunenr./Ejendomsnr. 240-9711 Matrikel/Ejerlav: 7TF

Læs mere

DISCIPLINÆR- OG KLAGENÆVNET FOR BESKIKKEDE BYGNTNGSSAGKYNDIGE

DISCIPLINÆR- OG KLAGENÆVNET FOR BESKIKKEDE BYGNTNGSSAGKYNDIGE DISCIPLINÆR- OG KLAGENÆVNET FOR BESKIKKEDE BYGNINGSSAGKYNDIGE Beskikket L rir dig Dato: J. nr.: Afgørelse teknisk revision af tilstandsrapporten Det er nævnets vurdering, at der i tilstandsrapporten er

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Michael Skjødt Thomsen. By Karup J. Udløbsdato 22-03-2016. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Michael Skjødt Thomsen. By Karup J. Udløbsdato 22-03-2016. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Michael Skjødt Thomsen dresse Mønstedvej 56 Postnr. 7470 ato 22-09-2015 By Karup J Udløbsdato 22-03-2016 H-15-00-0257 Kommunenr./Ejendomsnr. 791-210937 Matrikel/Ejerlav: 2I Tohuse,

Læs mere

TEKNISK REVISION AF TILSTANDSRAPPORTEN. Forside. Revisionsoversigt. Kontaktoplysninger. Ejendommen

TEKNISK REVISION AF TILSTANDSRAPPORTEN. Forside. Revisionsoversigt. Kontaktoplysninger. Ejendommen I I TEKNISK REVISION AF TILSTANDSRAPPORTEN Forside Revisionsoversigt Kontroleftersyn Kriterium IAfslutningsdato Afgørelse Gældende til Kontaktoplysninger Bygningssagkynd ig (BS) Navn Firma Adresse Telefon

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 Besigtigelsesdato: 28. juni 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Haslev. Udløbsdato 30-03-2016. Lb. nr. H-15-02945-0072. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Haslev. Udløbsdato 30-03-2016. Lb. nr. H-15-02945-0072. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: oet eft. Per-Ole Egede dresse Munkeskovvej 3- Postnr. 4690 ato 30-09-2015 y Haslev Udløbsdato 30-03-2016 H-15-0-0072 Kommunenr./Ejendomsnr. 320-1749 Matrikel/Ejerlav: 9 Årløse y,

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14106

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14106 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14106 Besigtigelsesdato: Mandag den 6. oktober 2014 kl. 12.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Frank Scholkman 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lillevangen 7 4600 Køge Dato: 3-11-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 259-96952 Matr. nr./ejerlav 13hc ØLSEMGLE BY, ØLSEMGLE EBS sagsnr. 47657

Læs mere

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN Bygn Bygn. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? del JA: NEJ: Bygn Bygn. 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del JA: NEJ: kunnet

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Gjerlev J. Udløbsdato 15-08-2013. Lb. nr. H-13-01578-0023. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Gjerlev J. Udløbsdato 15-08-2013. Lb. nr. H-13-01578-0023. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: llan Hansen dresse Kærbyvej 17 Postnr. 8983 Dato 15-02-2013 y Gjerlev J Udløbsdato 15-08-2013 Kommunenr./Ejendomsnr. 730-1636 Matrikel/Ejerlav: 17D Hald y, Hald Internt sagsnummer

Læs mere

Skønsmandens erklæring 8147

Skønsmandens erklæring 8147 Skønsmandens erklæring 8147 Oversigt over klagepunkter: 1. ternitplader 2. ammentrykt isolering 3. ngen gangbro 4. åd i vinduer (2 stk. på 1. Sal og 1 stk. i stuen) 5. åd i kældervindue 6. kævheder i stuegulv

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Rødkærsbro. Udløbsdato 28-04-2015. Lb. nr. H-14-03479-0284. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Rødkærsbro. Udløbsdato 28-04-2015. Lb. nr. H-14-03479-0284. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Energinet dresse Højbjerg Huse 12 Postnr. 8840 Dato 28-10-2014 By Rødkærsbro Udløbsdato 28-04-2015 H-14-0-0284 Kommunenr./Ejendomsnr. 791-200594 Matrikel/Ejerlav: 5I Højbjerg By,

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Tilstandsrapport pkt. 1.2 angiver med K3 ældre sætningsrevner i sokkel mod nord, syd og vest, hvilket giver risiko for vandindtrængning. 2. Tilstandsrapport

Læs mere

Masterplan for administrationsbygninger. i Allingåbro, Glesborg og rådhuset i Grenaa. Direktionssekretariatet

Masterplan for administrationsbygninger. i Allingåbro, Glesborg og rådhuset i Grenaa. Direktionssekretariatet Masterplan for administrationsbygninger i Allingåbro, Glesborg og rådhuset i Grenaa. Direktionssekretariatet juni 2010 1. Indledning I forbindelse med budgetlægningen for 2011 udarbejdes denne masterplan

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Rikke Maria og Jens Christian Falck Jensen. By Stenløse. Udløbsdato 22-10-2008

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Rikke Maria og Jens Christian Falck Jensen. By Stenløse. Udløbsdato 22-10-2008 for ejendommen Sælger: Rikke Maria og Jens Christian Falck Jensen dresse Søsumvej 10 Postnr. 3660 Dato 22-04-2008 By Stenløse Udløbsdato 22-10-2008 H-08-0-0029 Kommunenr./Ejendomsnr. 240-7106 Matrikel/Ejerlav:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9106/10083 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. TV-stik - udgår 2. Regulering af gulvvarme 3. VVS-installation nyistandsat 4. Tryk på varmt vand - udgår 5. Temperaturregulator

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Boet efter Lejff Buus & Lis Buus. By Karup J. Udløbsdato 09-05-2016. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Boet efter Lejff Buus & Lis Buus. By Karup J. Udløbsdato 09-05-2016. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Boet efter Lejff Buus & Lis Buus dresse Åhusevej 60 Postnr. 7470 Dato 09-11-2015 By Karup J Udløbsdato 09-05-2016 Kommunenr./Ejendomsnr. 791-210060 Matrikel/Ejerlav: 3G Torp Gde.,

Læs mere

Bygningsrapport. Houtvedvej 23, 9500 Hobro

Bygningsrapport. Houtvedvej 23, 9500 Hobro Bygningsrapport Houtvedvej 23, 9500 Hobro Bygningsrapport for ejendommen: Houtvedvej 23, 9500 Hobro Sælger: John Ruddy Lassen dresse: Houtvedvej 23 Post nr. og by: 9500 Hobro Rapportdato: 20.06.2015 Sag

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10112. Besigtigelse dato: 11. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10112. Besigtigelse dato: 11. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr. 10112 Besigtigelse dato: 11. januar 2011 Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Plantegning og snit Bilag 1 Fotos

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Køge. Udløbsdato. Lb. nr. Kommunenr./Ejendomsnr. 259-011000

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Køge. Udløbsdato. Lb. nr. Kommunenr./Ejendomsnr. 259-011000 for ejendommen Sælger: Køge Kommune dresse yledet 16, Lellinge Postnr. 4600 Dato y Køge Udløbsdato Kommunenr./Ejendomsnr. 259-011000 Matrikel/Ejerlav: 5 Lellinge, Køge Jorder Internt sagsnummer NTJ Indhold

Læs mere

Der kan iflg. sælger forekomme mindre vandindtrægninig/utætheder. særlige vejrforhold (sne/fygesne) er påkrævet, så risiko for

Der kan iflg. sælger forekomme mindre vandindtrægninig/utætheder. særlige vejrforhold (sne/fygesne) er påkrævet, så risiko for dresse: Gavlbakken 21 Post nr.: 2730 Herlev Reference: HM Skønnede udbedringspriser for reparationer nævnt i tilstandsrapporten: 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten 1.3 Skotrender/ inddækninger Der

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Boet efter: Else Marie Jensen. By Skårup Fyn. Udløbsdato 08-11-2015. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Boet efter: Else Marie Jensen. By Skårup Fyn. Udløbsdato 08-11-2015. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Boet efter: Else Marie Jensen dresse Skårup Stationsvej 9 Postnr. 5881 Dato 08-05-2015 By Skårup Fyn Udløbsdato 08-11-2015 H-15-0-0067 Kommunenr./Ejendomsnr. 479-91714 Matrikel/Ejerlav:

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Boet efter Jørgen Hambro Danchell V/ Carsten Leth. By Aarhus C. Udløbsdato 06-01-2016

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Boet efter Jørgen Hambro Danchell V/ Carsten Leth. By Aarhus C. Udløbsdato 06-01-2016 for ejendommen Sælger: Boet efter Jørgen Hambro Danchell V/ Carsten Leth dresse Niels W.Gades Vej 9 Postnr. 8000 Dato 06-07-2015 By arhus C Udløbsdato 06-01-2016 H-15-0-0114 Kommunenr./Ejendomsnr. 751-328729

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Brønshøj. Udløbsdato 13-07-2016. Lb. nr. H-16-02622-0001. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Brønshøj. Udløbsdato 13-07-2016. Lb. nr. H-16-02622-0001. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Mai Stahl-Madsen dresse Gaunøvej 1 Postnr. 2700 Dato 13-01-2016 By Brønshøj Udløbsdato 13-07-2016 H-16-0-0001 Kommunenr./Ejendomsnr. 101-168972 Matrikel/Ejerlav: 657 Brønshøj, København

Læs mere

Energi- & Ingeniørgruppen A/S

Energi- & Ingeniørgruppen A/S TILSTNDSRPPORT 1 Energi- & Ingeniørgruppen /S dresse : Bibliotekvej 39 2650 Hvidovre TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT Dato : 2009-12-07 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 1675942 Matr. nr./ejerla 21 B / Hvidovre

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Hædersdalvej 64 2650 Hvidovre Dato : 2010-08-27 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16736899 Matr. nr./ejerlav 4DF / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.10150. Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. J.nr.10150. Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. Side 1 af 10 SKØNSERKLÆRING J.nr.10150 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 255, 8450 Hammel. Sælger: Kirsten Jakobsen. Adresse: Randersvej 255

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 255, 8450 Hammel. Sælger: Kirsten Jakobsen. Adresse: Randersvej 255 Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 255, 8450 Hammel Sælger: Kirsten Jakobsen Adresse: Randersvej 255 Post nr. og by: 8450 Hammel Rapportdato: 16-03-2015 Sag nr.: B-2015-6418 Kommune-

Læs mere

Huseftersyn. Vigtige oplysninger om huseftersyn

Huseftersyn. Vigtige oplysninger om huseftersyn for ejendommen Sælger: Boet efter Kristian Schlægelberger dresse Rougsøvej 63 Postnr. 8950 Dato 05-06-2014 By Ørsted Udløbsdato 05-12-2014 Kommunenr./Ejendomsnr. 707-109156 Matrikel/Ejerlav: 17F Ørsted

Læs mere

Orientering til sælger om tilstandsrapport

Orientering til sælger om tilstandsrapport Orientering til sælger om tilstandsrapport Der er indgået aftale med Arkitekthuset Vodskov A/S om udarbejdelse af tilstandsrapport. Formålet med at få udarbejdet en tilstandsrapport er at frigøre sælger

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Broager. Udløbsdato 02-11-2016. Lb. nr. H-16-01990-0145. Kommunenr./Ejendomsnr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. By Broager. Udløbsdato 02-11-2016. Lb. nr. H-16-01990-0145. Kommunenr./Ejendomsnr. for ejendommen Sælger: Sønderborg kommune dresse Storegade 33 Postnr. 6310 Dato 02-05-2016 By Broager Udløbsdato 02-11-2016 H-16-0-0145 Kommunenr./Ejendomsnr. 540-4312 Matrikel/Ejerlav: 75 Broager Ejerlav,

Læs mere

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Jørgen Fisker Sørensen. By Give. Udløbsdato 02-10-2016. Lb. nr.

Huseftersyn. Tilstandsrapport for ejendommen. Sælger: Jørgen Fisker Sørensen. By Give. Udløbsdato 02-10-2016. Lb. nr. for ejendommen Sælger: Jørgen Fisker Sørensen dresse Østerhovedvej 41 Postnr. 7323 Dato 02-04-2016 By Give Udløbsdato 02-10-2016 H-16-0-0037 Kommunenr./Ejendomsnr. 630-36312 Matrikel/Ejerlav: 6 X Ris By,

Læs mere

Estate mæglerne. KvalitetsMærke

Estate mæglerne. KvalitetsMærke Estate mæglerne KvalitetsMærke For ejendommen : Kløvervej 6, Kulhuse, 3630 Jægerspris Indhold i Estate mæglerne KvalitetsMærke 1. Estate mæglerne KvalitetsMærke og den offentlige Tilstandsrapport 2. Konklusion

Læs mere

Orientering til sælger Tilstandsrapport

Orientering til sælger Tilstandsrapport Orientering til sælger Tilstandsrapport Du har bedt factum2 om at udføre tilstandsrapport på din ejendom. Formålet med at lade en tilstandsrapport udføre er at frigøre dig fra ansvaret for skjulte skader

Læs mere