Nyt fra Pottemagerens Hus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra Pottemagerens Hus"

Transkript

1 Nr. 3 juli 2011 Nyt fra Pottemagerens Hus Moses ved Ayers Rock-Australien Mattæus 24:40 To mænd skal arbejde sammen på marken. Den ene tages med, den anden må blive tilbage. Ja, som skrevet står: To mænd skal arbejde sammen på marken. Den ene tages med, den anden må blive tilbage. Det er tågetale for de fleste danskere. Ikke desto mindre nærmer dagen sig, hvor denne både skønne, og frygtelige, sandhed viser sig at være sand. Skøn for dem der tror på Jesus. Frygtelig for resten. Tour de Noa vil være en røst, der råber i ørkenen: VÅGN OP!

2 Himlen og jorden skal forgå, men mine ord skal bestå. Mat. 24:35 NYT FRA POTTEMAGERENS HUS Vægterne, Lykkeskærvej Holsted tlf (Else Käs) (Else Käs) Danske Bank: Reg Konto IBAN: DK SWIFT5-BIC: DABADKKK (Moses): Tlf (Moses) Internet: BESTYRELSEN FOR VÆGTERNE Karl Gulløv, Kolding Moses Hansen, Holsted Georg Bertelsen, Horsens Lis Jensen, Kolding Jens Bæk, Grindsted Jan Sonesson DAGLIG LEDELSE: Moses Hansen Karen Christensen Lars Madsen Else Käs Layout: Else Käs Vægterne er en selvstændig forening. Vægternes arbejde opretholdes ved frivillige gaver. Derfor tak til enhver glad giver. Tour de Noa Af Moses Hansen I forrige udgave af Nyt fra PH skrev jeg i denne spalte: Lad os gøre Tour de Noa til en VI-tour. Dette skrives i Australien. Ikke desto mindre GLÆDER jeg mig til starten på bønnevandringen gennem Jylland fra Grenen til den tyske grænse og videre til Christiansborg. Og det er stadig min bøn, at turen med start den 7. august bliver en VI-tour. Jeg ved ikke, hvor langt vi er fremme i tiden, når dette blad læses af dig. Du, som læser det i bladudgave, får det måske først efter den 7. august. Men uanset hvornår du læser det, så gå med os i bøn og økonomisk offer. Besøg dagligt vores hjemmeside: og læs eller lyt til Dagens Ord. Læs den på vores hjemmeside - eller lyt til den på tlf Det vil alt sammen handle om Tour de Noa - og jeg vil gøre mit bedste for at involvere dig, så det bliver en VI-tour. Du kan på hele turen kontakte os på tlf Telefonen bestyres af Else Käs, som følger med som koordinator på hele turen. Side 2

3 Hvordan skrider natten? Af Moses Hansen Det spørgsmål blev Esajas stillet i Esajas 21:11 En anden og trejde oversættelse stiller spørgsmålet således: "Vægter, hvornår er natten gået? eller Sig mig, hvor længe det varer, før natten er forbi? I 2011 lyder spørgsmålet således: Hvornår er den økonomiske krise forbi? Hvad er svaret? Det afhænger af, om du lytter til Lars Løkke Rasmussen, Helle Thorning-Schmidt, Barack Obama, EU eller FN - eller du lytter til Gud. På Tour de Noa vil vi ikke være budbringer for nogen politisk løsning. For svarene fra verdens ledere er misvisende og direkte løgnagtige. Ej heller vil vi fornægte, at verden befinder sig i en krise - en nat. Men vi vil være budbringer for Guds løsning og svar, som er: Der kommer en morgen, men også en nat! Sagt med andre ord: Jo, der venter lysere tider forude, men natten er ikke forbi - krisen er ikke slut! Vejen til morgenen Ca. 800 år efter Esajas skrev Paulus om den samme nat i Romerne 13:12, Natten er snart omme, dagen er nær. Vend jer derfor fra mørkets onde gerninger. Vejen til morgenen og den nye dag anvises hverken af EU, FN, en ny regering eller bedre økonomi. Vejen hedder omvendelse fra mørkets og vantroens onde gerninger. Vejen hedder Jesus, som skænker liv i overflod midt i krisen og natten - og som med sikker hånd leder os frem til en morgen og ny dag, som EU og FN intet kender til, nemlig en ny himmel og jord. Tour de Noa Tour de Noa vil være budbringer for Guds løsning og svar. Gå med os i dit lønkammer og i økonomisk offer. Følg os på hjemmesiden og i andagten på tlf Vær med os på web-tv hver dag kl og hver aften ved møderne. Hjælp os at gøre aktionen til en VI-tour, som bringer mennesker et levende håb. Side 3.

4 Hvem siger hvad? Af Thomas Z. Hansen, Australien I en verden, hvor informationer er tilgængelige for os i løbet af få sekunder, kan tre små spørgsmål redde dig fra at blive påvirket af de forkerte informationer - og mennesker. Mange spørgsmål Da jeg var yngre, var jeg kendt som knægten med de MANGE spørgsmål. Jeg kan huske, at når som helst jeg lærte noget nyt, blev jeg nødt til at lære ALT om det. Jeg plejede at besøge en lokal kamera butik HVER dag efter skole bare for at stille spørgsmål. Senere, da Commodore64 eren kom ud, og endnu senere Amiga erne, var det computer butikkerne, som fik mit besøg. Lad os bare sige, at butiksejerne i Herning ikke var overbegejstret, når de så den lille dreng med en stor firkantet skoletaske komme gående hen imod deres dør. Mere forsigtig i dag Spol 20 år frem, og min nysgerrighed har ikke aftaget. Jeg er lige så sulten efter at lære nye ting i dag. Mine venner, som elsker aktion, kan nogle gange blive lidt frustreret over mig, da jeg hellere vil sidde og læse brugsanvisningen, før jeg begynder at bruge joystikket. Min søgen efter information er stadig i live, men den ser lidt anderledes ud nu, end den gjorde dengang. Hvordan? Som barn var jeg ligeglad med, hvem sagde hvad. Jeg ville gentage informationen som en papegøje og var bare glad for at have lært noget nyt. I dag er jeg mere forsigtig, når Side 4.

5 jeg vælger mine kilder eller mit materiale. Hvordan? Vi lever i en verden, hvor vi er ét klik væk fra et svar. Google er et dagligdags ord, og de gamle støvede bøger i min fars kontor, der havde Leksikon skrevet på ryggen, er byttet med Wikipedia. Viden er magt, og hvem du kender, er vigtigere end hvad du ved er snart fortid. I denne informations sultne verden er caféer slagsmarker for de intellektuelle, og internettet er en legeplads for dem, der gerne vil fremstå som professorer. Så hvordan skelner og vælger man, hvad man lukker ind, og hvem man lytter til? Vær forsigtig Timoteus var en ung mand, som ledte kirken i Efesus. På dette tidspunkt var der ofte debatter frem og tilbage omkring teologi, stamtavler og filosofi. Både jøderne og grækerne havde vigtige spørgsmål, da de prøvede at finde deres fodfæste i den nye kristne tro. Men Paul opfordrede Timoteus til at være forsigtig med disse samtaler og at lære at bedømme, hvad der var opbyggende. Disse var filtrene, han opfordrede Timoteus at bruge: Filter #1: Målet med samtalen I 1. Tim 1:4 siger Paulus: Sig til dem, at de skal holde op med at lægge vægt på myter og endeløse slægtsregistre. Den slags skaber kun splid og fremmer ikke Guds frelsesplan, som kun åbenbares ved troen. Så FØR du læser bloggen, besvarer en eller tager del i debatten, så spørg dig selv: Vil det her fremme Guds frelsesplan og Rige i og igennem mit liv? Filter #2: Personens frugt Har du nogensinde hørt en sige, Det er ikke mig, der har fundet på det her. Jeg siger bare, hvad jeg har hørt? Side 5.

6 Hvad disse folk ikke forstår er, at du kan ikke adskille budskabet fra budbringeren. HVEM der siger det, er næsten lige så vigtig som HVAD de siger. I 1. Tim 6:3-5 siger Paulus til Timoteus, at folk, hvis mål er at så uenighed, er hovmodige og forstår intet. Det fulde skriftsted i 1. Tim. 6:3-5 lyder således: Selv om nogen fornægter dem, er de alligevel i overensstemmelse med Jesu Kristi sunde lære og grundlaget for et sandt liv med Gud. De, der siger noget andet, er hovmodige og forstår ikke, hvad de udtaler sig om. Deres spidsfindigheder vedrørende betydningen af Jesu Kristi ord fører til skænderier og misundelse, fornærmelser og ond mistanke. De diskuterer og strides; men de kan ikke tale sandt, for deres sind er ødelagt af synd. For dem er Guds ord kun et levebrød. Hold dig fra dem! Så det andet spørgsmål, du bør spørge dig selv, er: Hvad er personens frugt? Filter #3: Stoler du på personen? I en verden, der får flere og flere tekniske forbindelser, men også hvor flere og flere menneskelige forbindelser/relationer går tabt, lad os aldrig glemme, at kommunikation først og fremmest handler om RELATION. Og relation handler om tillid. Lyt til Paulus ord i 2. Tim 3:14, Du skal holde fast ved det, du har lært og er overbevist om. Du ved jo, fra hvem du har det! Så det sidste spørgsmål er: Stoler du på personen, og hvad han eller hun står for? PS ved Moses Hansen: Katherine og Thomas Thomas er ungdomspastor i Hillsong Kirken, Sydney. Han er en af vore to sønner, min kone og jeg besøgte i Sydney. Thomas er gift med Katherine. De har to piger, Sienna og Evie. Side 6.

7 Europa overophedes af had Af Jørn Nielsen Jeg vil gøre dig til et stort folk, og jeg vil velsigne dig og gøre dit navn stort, og vær en velsignelse! 1. Mos. 12:2 Jo mere det europæiske kontinent (men glædeligvis endnu ikke USA) hader Israel af et ondt hjerte og lyver det alt muligt på, jo mere elsker vi jøderne af et godt hjerte. Betyder det, at Israel er den inkarnerede sandhed? Nej! Israel vil ikke blive Guds formidler af sandhed i hele dens forløsende fylde, før det har oplevet omvendelsens mirakel og modtaget Ham, som er sandheden, dets sande Messias, vor Herre Jesus Kristus. Men Guds blueprint ligger klar. Israels herlige fremtid tegnes af dets store Konge (Mt. 5:35), herliggjort i et kommende frelst folk. Lige nu vokser fjendskabet dag for dag mod jøderne, men vil kulminere med, at det jødiske folk i anger vil vende sig til Ham, de har gennemstunget (Zak. 12:10). Mange tårer vil blive udgydt, men endnu mere overstrømmende vil Guds nåde være, sådan som frelste syndere også i dag oplever Kristi nåde. Vi overidealiserer ikke den sekulære stat Israel, som vitterlig huser megen synd og afgudsdyrkelse (Rom. 11:26) og stadig er evangeliets fjender (Rom. 11:28). Alligevel har Gud ikke forkastet sit folk (Rom. 11:1-2). De er stadig elskede for fædrenes skyld (Rom. 11:28), og derfor elsker vi dem også. Med Messias på Hans faders Davids trone (Luk. 1:32), vil en herlig tid oprinde, hvor der fra Zion udgår åbenbaring og fra Jerusalem Herrens ord. (Es. 2:3), og stort bliver herredømmet, endeløs freden over Davids trone (Es. 9:7). Tak og lov! Side 7.

8 Israel betyder noget med Guds herredømme. Verden vil en dag se dette bogstaveligt opfyldt med Kristus på tronen. Selve ordet Israel og jøder er tydeligvis nok til at vække verdens had (ikke mindst i Europa), thi hadets rod er intet mindre end fjendskab mod Gud. Som jeg sagde til en nabo: Din vrede er ikke rettet mod mig, for jeg har jo ikke gjort dig noget. Du er vred, fordi jeg taler om Gud. Men det bør blot tilskynde os til at aflægge et sandfærdigt vidnesbyrd om Kristus, Guds sidste frelsestilbud til en fortabt verden. Den hellige stad Jerusalem Side 8.

9 Tak for rejsen Af Moses Hansen Jeg har ikke haft mulighed for at sige tak for jeres fødselsdagsgaver på en personlig måde. Tak til jer der valgte at velsigne mig med en pengegave, og tak til jer som Joy og Moses ankommer til på anden vis begavede mig i forbindelse Australien med min 70 års dag den 17. juni. Summen af jeres gaver gjorde det muligt for Joy og mig at gøre den lange rejse til Sydney, Australien, hvor vi besøgte vore to sønner, David og Thomas. David er gift med Michelle fra New Zealand, og de har datteren Jasmine. Thomas er gift med Katherine fra Sydney. De har døtrene Sienna og Evie. Hjemmeside og facebook Det vil være for meget at beskrive vore oplevelser i Australien her. Men du kan gå ind på vores hjemmeside: og læse Dagens Ord fra den 20. juni til 18. juli. Og du kan se fotos fra turen på facebook hos både Joy og mig. Joy og jeg fik ved selvsyn at se, at vore sønner, svigerdøtre og børnebørn har det godt og stortrives. De lever med Gud - og så fik vi set to af børnebørnene for første gang. Guds trøst Kun Gud kender fremtiden og kan give nåde, helse og økonomi til endnu en lang og dyr rejse for at besøge vore sønner med familier. Men det er en stor og levende trøst at vide, at ser vi dem ikke igen på denne jord, så mødes vi hos Jesus i evigheden. Det er denne trøst, Gud formidler os i Paulus første brev til menigheden i Tessalonika 4:16-18, Side 9.

10 For Herren selv vil stige ned fra Himlen, og der skal høres et mægtigt kommandoråb og lyden af en overengels røst og drønet fra Guds mægtige basun. Da skal først de, der er døde i troen på Kristus, stå op af graven. Derpå skal vi, der endnu er i live her på jorden, bortrykkes for sammen med dem i skyerne at møde Herren i luften. Derefter skal vi altid være sammen med Herren. Så trøst hinanden med disse ord! Moses på Ayers Rock Jasmine Michelle og Sienna Evie Side 10.

11 Han bærer igennem Af Karen Christensen Hvor begynder jeg mon? Ja, måske med den dag Mette spurgte mig, om ikke jeg skulle have lægen til at se på den knude, jeg havde på halsen. Jeg havde ikke bemærket det som noget, jeg skulle have gjort noget ved. Lægen henviste til øre- næse- hals specialist, som henviste mig til Vejle sygehus. Lægen her sagde, det skulle fjernes. Jeg blev opereret i Vejle, hvor man fjernede det halve af skjoldbruskkirtelen. Jeg blev indkaldt for at få svar på det. Lægen og sygeplejersken satte sig overfor mig. Som min datter skrev, da jeg var på vej til sygehuset: Det er som at komme ind i en retssal, for at få sin dom. Hun er selv opereret for kræft. Lægen tog papiret frem, så på mig og sagde: Det er ikke godt det her. Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet, men helt udelukket, at det kunne være kræft, havde jeg ikke. Jeg tog det helt rolig. Han sagde jeg skulle komme til OUH fredag. Der var bestilt tid. Jeg skulle opereres igen og have radium jod behandling 4-6 uger efter. Onsdag ugen efter blev jeg opereret igen. Nu mangler jeg så den radium jod behandling. Jeg har det godt. Det har ikke kunnet bringe mig ud af den fred og hvile, som jeg har i Jesus. Man gør sig mange tanker i sådan en situation. Men jeg tror på, at mine tider er i Guds hånd. Jeg vil da gerne blive her en tid endnu. En mand jeg har haft meget i tankerne i denne tid er den blinde, som blev seende. Da Jesus havde gjort ham seende, kom folkemængden og spurgte Jesus om, Hvem har syndet? Ham selv eller hans forældre? Jesus sagde Ingen af dem, men det er sket for at Guds herlighed skal åbenbares. Det er måske for store ord at tage i brug her, men jeg vil så gerne herliggøre Jesus gennem det, for det er Ham, der bærer igennem. Tak til alle der har bedt for mig. Side 11

12 Afsender: Vægterne Lykkeskærvej 15,6670 Holsted Ombygning af hallen Til vores pinsestævne var vi 300 til aftenmøderne og over 150 til spisning. Klager vi over det? Absolut ikke! Vi er dybt taknemlig til Gud for, at mennesker finder sig hjemme på Pottemagerens Hus - og at de får en sund, alsidig åndelig føde. Men vi var ked af, at nogle frøs, nogle ikke hørte så godt, ikke alle sad godt og bespisningen var trang. Derfor vil vi nu følge Guds opskrift i Esajas 54:2, Byg huset større! Byg til og vær endelig ikke smålig! Vi ombygger ikke i hovmod, fordi vi vil prale. Ej heller vil vi være større for at være større. Men vi vil ære den vækst, Gud giver os, så vi kan yde en bedre service til jer, der også i fremtiden lægger vejen forbi Pottemagerens Hus til et stævne. I skal ikke fryse - og I skal høre både forkyndelse, sang og musik uden gener. Tak til jer som allerede har sendt øremærkede gaver til ombygningen, som starter i august eller september. Vi vil nødig låne penge til arbejdet. Derfor tak til enhver, som vil hjælpe os at fuldføre værket ved at sende en gave til: Reg Konto øremærket: OMBYGNING. Side 12

Pottemagerens Hus. Glædelig Jul og Godt Nytår. Nyt fra. Glædelig Jul og Godt Dejlige vinterdage på PH.

Pottemagerens Hus. Glædelig Jul og Godt Nytår. Nyt fra. Glædelig Jul og Godt Dejlige vinterdage på PH. Nr. 1 feb. 2012 Nyt fra Pottemagerens Hus Glædelig Jul og Godt Nytår Glædelig Jul og Godt Dejlige vinterdage på PH. Lad dit liv forandre verden. Lad ikke verden forandre dit liv. Der er ikke noget forkert

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

EVANGELIET UDBYTTERIGT LIV ELEVENS HÆFTE OG ET. Religion 150

EVANGELIET UDBYTTERIGT LIV ELEVENS HÆFTE OG ET. Religion 150 EVANGELIET OG ET UDBYTTERIGT LIV ELEVENS HÆFTE Religion 150 EVANGELIET OG ET UDBYTTERIGT LIV ELEVENS HÆFTE Religion 150 Udarbejdet af Kirkens Uddannelsessystem Udgivet af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages

Læs mere

Kristendommens søjler

Kristendommens søjler Kristendommens søjler 1 - Troen 2 Der er kun én Gud 2 Fælles udgangspunkt for kristne, jøder og muslimer 2 Kristnes tro på én Gud 2 Hvad er et menneske? 3 Hvad mener kristne med ordet nåde? 4 Jesus Kristus

Læs mere

Lad Gud være i fred 26-02-2011 1. Lad Gud være i fred 26-02-2011 2

Lad Gud være i fred 26-02-2011 1. Lad Gud være i fred 26-02-2011 2 Egoet og verden er vores fælles skema... 3 Lyset og glæden... 4 Martha og Maria.... 8 Hvornår får vi fred?... 10 Troen... 13 Julen er enden på alle ofre.... 15 Der er ingenting at se. Maria.... 18 De,

Læs mere

Angelica Zambrano fra Ecuador fortæller:

Angelica Zambrano fra Ecuador fortæller: En autentisk beretning fra en ung pige, der havde en stærk oplevelse ved at dø og blive vist både himmel og helvede, inden hun kom tilbage til livet. (Se forskellige links på sidste side) Er du i tvivl

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

A Divine Revelation of Hell Danish

A Divine Revelation of Hell Danish A Divine Revelation of Hell Danish by Mary K. Baxter En guddommelig åbenbaring om helvedet af Mary Kathryn Baxter Forord Introduktion Til Kathryn fra Jesus Om forfatteren 1. Ind i helvede 2. Det venstre

Læs mere

SE PÅ ISRAEL LÆR OM GUD 6 oplæg til samtaler over en åben Bibel. Udarbejdet af Jens Lomborg, lagt på www.joffi.dk med tilladelse.

SE PÅ ISRAEL LÆR OM GUD 6 oplæg til samtaler over en åben Bibel. Udarbejdet af Jens Lomborg, lagt på www.joffi.dk med tilladelse. SE PÅ ISRAEL LÆR OM GUD 6 oplæg til samtaler over en åben Bibel. Udarbejdet af Jens Lomborg, lagt på www.joffi.dk med tilladelse. Indledning Hvorfor overhovedet lave et bibelstudie om Israel? Se på Israel,

Læs mere

Rigtig glædelig Jul! - og velsignet Nytår til alle! Salme 121:

Rigtig glædelig Jul! - og velsignet Nytår til alle! Salme 121: ABILD NYT 12. ÅRGANG JANUAR-FEBRUAR 2012 NR. 1-2 Rigtig glædelig Jul! - og velsignet Nytår til alle! Salme 121: Trøstefuld tillid til Gud - Sang til festrejserne Jeg løfter mine øjne til bjergene: hvorfra

Læs mere

Nyt fra Pottemagerens Hus

Nyt fra Pottemagerens Hus Nr. 1 februar 2014 Nyt fra Pottemagerens Hus Så lagde æslet sig ned på vejen, nu blev Bileam rasende. Han slog æslet værre end før, men i det samme gav Herren æslet mund og mæle. 4. mos.22: 27 Et æsel

Læs mere

Bøn frem for alt. Oddvar Søvik. Credo Forlag København 2007. Til minde om mor

Bøn frem for alt. Oddvar Søvik. Credo Forlag København 2007. Til minde om mor Bøn frem for alt Jeg formaner da først af alt til bønner og anråbelser, forbønner og taksigelse for alle mennesker (1 Tim 2,1). Bøn frem for alt Oddvar Søvik Til minde om mor Credo Forlag København 2007

Læs mere

Jesus af Nazarets ord

Jesus af Nazarets ord Jesus af Nazarets ord 1 Jesu Ord Oversat af Robert Lee Cantelon Oversat til dansk af Leon Have Thomsen 1999 2 Forord Denne bog er en færdiggørelse af en samtale, der fandt sted i midten af firserne på

Læs mere

Marts 2005 8 A A S E O G P E R

Marts 2005 8 A A S E O G P E R Marts 2005 Netop i disse uger har vi travlt med at arrangere Ordet og Israels sommerstævne, som skal finde sted på Djurslands Efterskole, og tilmeldingerne løber ind i en lind strøm. Sidste år var der

Læs mere

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13.

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. 1 Konfirmation 2015. Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. For mange år siden var der nogle unge fra en kirkelig forening, der havde lavet en plakat med teksten Jesus er

Læs mere

BØNNEGUIDE TIL 14 DAGE MED BØN FOR AALBORG

BØNNEGUIDE TIL 14 DAGE MED BØN FOR AALBORG "EN BY PÅ VEJ, EN BØNNEGUIDE TIL 14 DAGES BØN FOR AALBORG er den syvende publikation fra Aalborg Præstenetværk. Visionen bag er at kalde byens kristne og kirker til bøn for byen ved starten af det nye

Læs mere

N YT LIV 1-2010 Å RG. 4 3 NYT LIV - HISTORISK OG AKTUELT MØDET VED TRINBRÆTTET RETFÆRDIGGJORT

N YT LIV 1-2010 Å RG. 4 3 NYT LIV - HISTORISK OG AKTUELT MØDET VED TRINBRÆTTET RETFÆRDIGGJORT N YT LIV 1-2010 Å RG. 4 3 NYT LIV - HISTORISK OG AKTUELT MØDET VED TRINBRÆTTET RETFÆRDIGGJORT Nyt Livs kontor: Postboks 57, 9330 Dronninglund Tlf.: 9884 4384 E-mail: nyt.liv@fiberpost.dk Nyt Livs kasserer:

Læs mere

I radiobibelskolen Vejen gennem Bibelen finder vi disse retningslinier for bibelarbejde.

I radiobibelskolen Vejen gennem Bibelen finder vi disse retningslinier for bibelarbejde. I radiobibelskolen Vejen gennem Bibelen finder vi disse retningslinier for bibelarbejde. Vi vil samle det i syv små punkter, men vil som overskrift sætte ordet fra salme 119, v.18: "Luk mine øjne op, så

Læs mere

Det Ny Babylons to love!

Det Ny Babylons to love! 1 4004 dyrets-mærkeny Det Ny Babylons to love! Før du læser denne bog eller endnu bedre, før du med din Bibel i hånden begynder at undersøge om det jeg her skriver om er i overensstemmelse med det der

Læs mere

UNDERVISNING FRA MIDTJYLLANDS FRIKIRKE - AUGUST 2012

UNDERVISNING FRA MIDTJYLLANDS FRIKIRKE - AUGUST 2012 UNDERVISNING FRA MIDTJYLLANDS FRIKIRKE - AUGUST 2012 Finlandsgade 53, 7430 Ikast Telefon: 40 78 78 29 Internet: www.mjkk.dk E-mail: info@mjfk.dk PENGE Nogle ser på penge som en velsignelse og andre ser

Læs mere

Prædiken til konfirmation den 10. maj 2015. Over alt. Ned til os. Dig og mig! Salmer: 754 408 (motet) 260 // 192 Yoy raise me up(motet) 369 11

Prædiken til konfirmation den 10. maj 2015. Over alt. Ned til os. Dig og mig! Salmer: 754 408 (motet) 260 // 192 Yoy raise me up(motet) 369 11 Prædiken til konfirmation den 10. maj 2015 Over alt. Ned til os. Dig og mig! Salmer: 754 408 (motet) 260 // 192 Yoy raise me up(motet) 369 11 Kære konfirmander. Så er vi omsider nået frem til den store

Læs mere

ET NY ÅR EN NY BEGYNDELSE

ET NY ÅR EN NY BEGYNDELSE ET NY ÅR EN NY BEGYNDELSE Morgenudsendelser i Danmarks Radio Uge 32 / 1992 MANDAG Sommerferien er ved at være forbi. Et nyt arbejdsår ligger forude: Et nyt år en ny begyndelse... Specielt en ny begyndelse

Læs mere

Dette budskab er en prædiken fra Time Square Kirken, og den blev optaget der. Prædikant er pastor David Wilkerson.

Dette budskab er en prædiken fra Time Square Kirken, og den blev optaget der. Prædikant er pastor David Wilkerson. Skændselen over den højtidelige forsamling. Dette budskab er en prædiken fra Time Square Kirken, og den blev optaget der. Prædikant er pastor David Wilkerson. Jeg er bange for, at budskabet, jeg vil bringe

Læs mere

11. ÅRGANG SEPTEMBER-OKTOBER 2011 NR. 9-10

11. ÅRGANG SEPTEMBER-OKTOBER 2011 NR. 9-10 ABILD NYT 11. ÅRGANG SEPTEMBER-OKTOBER 2011 NR. 9-10 Moses Hansen skriver i Regnbuen den 3. August, idet han citerer Esajas 60:22: Når tid er inde, vil jeg fremme det i hast : Den 11. September 2001, da

Læs mere

Kom og følg mig. Unge Piger 2015. Undervisningsmaterialer for unge

Kom og følg mig. Unge Piger 2015. Undervisningsmaterialer for unge Kom og følg mig Unge Piger 2015 Undervisningsmaterialer for unge undervisning og læring til omvendelse Unge Piger 2015 Udgivet af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige 2014 Intellectual Reserve, Inc.

Læs mere

Kære Bibeltimeholder. Opbygning. Bibeltimerne er alle opbygget efter følgende princip: - Overskrift/ tema for dagen

Kære Bibeltimeholder. Opbygning. Bibeltimerne er alle opbygget efter følgende princip: - Overskrift/ tema for dagen Kære Bibeltimeholder Du sidder nu med ledermaterialet Saint and sinners mennesker, der mødte Jesus. Du skal som leder i gang med en meget vigtig opgave. Du skal nemlig til at forberede en eller flere bibeltimer.

Læs mere

Mit fundament: Principper, færdigheder og vaner SELVHJULPENHED

Mit fundament: Principper, færdigheder og vaner SELVHJULPENHED Mit fundament: Principper, færdigheder og vaner SELVHJULPENHED Week 3 Udgivet af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige Salt Lake City, Utah 2014, 2015 Intellectual Reserve, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

HVAD SKAL JEG MED JESUS? Wilhelm Busch

HVAD SKAL JEG MED JESUS? Wilhelm Busch WILHEM BUSH HVAD SKAL JEG MED JESUS? Wilhelm Busch Originaltitel: Jesus unser Schicksal Copyright : Schrif tenmissions-verlag for dansk udgave: Dansk Luthersk Forlag, Hillerød Omslag og Lay-Out: www.ronaldgabrielsen.com

Læs mere

Prædiken til 4. søndag i advent, Vor Frue Kirke, 22. dec. 2014.

Prædiken til 4. søndag i advent, Vor Frue Kirke, 22. dec. 2014. Prædiken til 4. søndag i advent, Vor Frue Kirke, 22. dec. 2014. Stine Munch. I år har været året, hvor vi har forkastet selvudviklings og selvhjælpsbøgerne. Eller det er måske at overdrive, men i hvert

Læs mere