Midtvends yssel AvisNR. 37 tirsdag den 9. september 2014 til samtlige husstande ÅRG. 64

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Midtvends yssel AvisNR. 37 tirsdag den 9. september 2014 til samtlige husstande ÅRG. 64"

Transkript

1 NR. 37 tirsdag den 9. september 2014 til samtlige husstande ÅRG. 64 Garagehøjskolen åbner med Pyndt Musik og højskolesangbog, debat og samtale er forsat i front, når landets mindste højskole Garagehøjskolen i september åbner garageporten for sin 2. sæson. Efteråret byder på tre planlagte arrangementer, og også i år er der fri entre. dronninglund: Gratisprincippet er vigtigt. Det skal ikke koste noget at høre et godt ord og synge en herlig sang. Men det er klart, at penge skal der til vin, vand og varme er jo ikke gratis. Heldigvis mødes højskolen med stor entusiasme foredragsholderne kommer vederlagsfrit, og gæsterne smider gerne en tyver eller mere i den sorte hat, når de går, hvis ordene har været særligt stærke, debatten god og sangen høj. Så er der likvid kapital til indkøb af vin til næste gang plus et par gode flasker til aftenens hovedgæst, fortæller journalist Frode Muldkjær, som har indrettet højskolen i sin dobbeltgarage og gerne tager sig af at være både tilrettelægger og tovholder for aftenen, og han fortsætter: Så kan jeg holde højskoleforstanderens halve time, inden selve foredragsholderen tager over, og dermed få lov til at snakke om de emner, som jeg finder mest interessant, siden vi sidst sad i garagens stearinlys. Efteråret i garagehøjskolen begynder med et besøg af TVog radiojournalisten Jørgen Pyndt. Manden, som har været chef og studievært på såvel DR P4 og TV2 Nord, og som også har en fortid som skrivende journalist på Nordjyske og som forfatter til en række bøger blandt andet om Skagen-festival og om den tidligere Aalborg-borgmester. Jørgen Pyndt vil tale om sit liv med og blandt nordjyder og nordjyske medier og selvfølgelig også komme ind på nutidens journalistik, som bliver udsat for mere og mere kritik for at være overfladisk, poppet, sensationsagtigt og for at være dagsordensættende i et omfang, som sætter det demokratiske system ud på et sidespor. Jørgen Pyndt gæster Garagehøjskolen tirsdag den 23. september, og man skal melde sig til efter først til mølle princippet. Der er plads til 30, og derefter kommer man på venteliste. Den sidste torsdag i oktober får garagen besøg af en ildsjæl, som har sagt sit job på stand by og forladt sin bolig for at kæmpe for en sag. Det er social- og sundhedsassistent Eva Haugum fra Brønderslev, der har taget bolig i en teltlejr som nabo til skifergasborestedet ved Dybvad. Hun kommer og fortæller om sin kamp mod skifergassen og hvorfor. Det sidste arrangement i 2014 bliver tirsdag den 25. november og handler om Børn og sorg. Det er terapeut og pædagog Birgitte Nygaard og Bente Rasmussen, som kommer og fortæller om dette vigtige emne, som berører så mange børn, der mister deres forældre af den ene eller anden årsag. Begge kvinder har mange års erfaring i sorgbehandling for børn og unge. Der arbejdes lige nu også med forårsprogrammet 2015 man skal være hurtigt ude. Og så er der jo også Maratonsangdagen på Dronninglund Kunstcenter i juni 2015, så Højskolesangbogen og hvad dertil hører, får nok at se til. Sådan skal det være. Kultur og fællesskab skal der til det er vitaminer for hjerne, hjerte og sjæl, slutter Frode Muldkjær. ES BIG DEAL TØM BUTIKKEN FOR TRÆBESKYTTELSE * EKSTRA RABAT 10% + KLUBRABAT 15% *Tilbuddet gælder kun Flügger Wood Tex produkter og 97 Classic. Tilbuddet gælder til d. 30. september. Flügger farver Jane & Thor Rishøj v. malerfirma Brorsonsvej Rishøj Hjallerup Brorsonsvej Man-fre 3 (indg via Søndergade) - 17, lør Hjallerup. Tlf Åbningstider: Man.-fre Lørdag butik frank holder fødselsdag fredag 12. september kl Når du handler hos os denne dag, giver vi gratis hotdogs fra kl se fødselsdags annoncen på side 5 og det udsendte katalog Vi lukker butikken onsdag 10. og torsdag 11. september, hvor vi gør klar til fødselsdagssalg fredag 12. september kl

2 2 Tirsdag den 9. september 2014 GUDSTJENESTER SØNDAG DEN 14. september Hjallerup Inge Thomsen/ Marie Kirketerp Hellevad Ingen Ørum Friluftsguds. Oasen Skæve Ingen Voer Kathrine Buus Christensen Agersted Ingen Dronninglund Sara Dommerby Toft Dorf Ingen Asaa Ingen Melholt 9.00 Kathrine Buus Christensen Toiletvogne udlejes med bruser og varmtvandsforsyning. Svend Nielsen, Voerså Tlf / din lokale 605 underskrifter overrakt til borgmesteren Den 2. september overakte Henning Møller fra Hjallerup 605 underskrifter fra borgere i Hjallerups Vestby til borgmester Mikael Klitgaard på Rådhuset i Brønderslev. Borgerne klagede over den dårlige vedligeholdelse af både fortove, cykelstier og vejbelægning på Vestergade i Hjallerup. Mange både børn og voksne har mærket flisernes og asfaltens hårdhed, når et fald var uundgåeligt. HJALLERUP: På Brønderslev Rådhus var der stor mediebevågenhed ved overrækkelsen af Vi afhenter gerne møbler, dødsboer m.m. Røde Kors Butik Søndergade 2 Hjallerup Tlf Hjallerup Antenneforening Tilmelding, betaling, pakke og pakkeskift Problemer eller fejl kontakt: STOFA TLF Hjallerup Fjernvarme Gravensgade 18. Hjallerup. Telefon Kontortid: Mandag-torsdag kl Fredag efter aftale. Vagt-telefon Formand: Kaj Tranholm Olesen, tlf Jernbanegade Hjallerup Telefon * Åben: Mandag kl Tirsdag kl Onsdag kl Torsdag kl Fredag kl Skribent Ella Simonsen, tlf / Udgiver: Hjallerup Bogtryk & Offset. Oplag: eksemplarer. Postnummerdækning: 9320 Hjallerup, 9330 Dronninglund, 9340 Asaa. Dele af 9352 Dybvad, 9310 Vodskov. Ansvarshavende: Bogtrykker Lisbet Gaaei. Sats og repro: Hjallerup Bogtryk & Offset. Tryk: Skive Folkeblad, 7800 Skive. FJERNVARME Salon FEMINA Østergade Hjallerup Lukket ONSDAG! Skrotningspræmie Biler modtages eller afhentes (Miljøbeh.) DS/EN ISO Sæby Produkthandel Jupitervej 14 - Sæby Tlf Frank Hejslet Eksamineret bedemand Kontakt os hele døgnet på tlf John Hejslet Eksamineret bedemand HjallErup BEdEMandsforrEtning Nørre Allé Hjallerup Borgmester Mikael Klitgaard får overrakt de 605 underskrifter af Lise og Henning Møller de 605 underskrifter, som Henning Møller og hans kone Lise overrakte borgmesteren med historier om de konsekvenser, en dårlig vedligeholdelse af Vestergade har for borgerne. Henning Møller fortalte om Vestergade, som er en meget trafikeret gade, hvor der bor mange ældre og mange børnefamilier. Alle er tvunget til at KOMPLET STEMPEL ALPO 20: 323,- + moms ALPO 40: 350,- + moms ALPO 50: 397,- + moms PLADER ALPO : 210,- + moms Midtvendsyssel Avis Hjallerup bruge Vestergade for at komme til skolen og til bymidten, hvor forretninger og busterminalen ligger. Borgmesteren kunne sagtens se problematikken og forstå de mange frustrerede borgere, som havde underskrevet. Jeg ville gerne, hvis jeg kunne love, at der sker noget snarest, men vi har et budget, som skal overholdes. Vi har nogle specialområder, som sluger mange penge. På budgettet er der 9,8 millioner kroner til vedligeholdelse af vores veje i kommunen. Jeg overbringer underskrifterne til Teknisk udvalg, som jeg ved vil kigge positivt på problemet. De prioriterer vedligeholdelse af kommunens vejnet højt. Jeg ved, at repræsentanter fra udvalget allerede har været i Vestergade for at se på forholdene og bese jeres nævnte skader på fortove og cykelstier. Desværre er der andre steder i kommunen, der også trænger til vedligeholdelse. Vi gør det, vi kan klare økonomisk, kommenterede borgmesteren. Eskild Sloth Andersen fra Hjallerup, som denne dag var på Rådhuset, ville gerne kommentere de mange underskrifter: Fortovet langs Vestergade har trængt til renovering igennem de sidste ti år. Vedligeholdelsen skal prioriteres og ordnes. Det ser helt galt ud. Henning Møller har igennem de sidste uger besøgt 230 huse i hele Vestergadekvarteret og stået ved Rema 1000 for at tale med folk. Mange udviste taknemmelighed for, at han tog initiativ til underskriftsindsamlingen. Alle var enige i, at der virkelig var brug for en renovering af fortove, cykelstier og gader i området. Henning Møller fik flere og flere historier om faldulykker og blev mere og mere overbevist om, at der skal lægges pres på kommunen. På sin tur fik han et sjovt spørgsmål fra en interesseret køber til en af kommunens byggegrunde i området. Hvordan kommer man til og fra byggegrundene ad en ordentlig vej? Desværre måtte Henning Møller svare, at der kun var denne ene vej, og at vejen virkelig trængte til en forbedring. Henning Møller og hans kone Lise kender Vestergadekvarteret igennem de 42 år, som de har boet der. Jeg kan ikke mindes, at der er gjort ret meget i de år, vi har boet her. Vi går daglig fem-seks kilometer og kender alle huller og revner. Min kone Lise er også faldet på en af vores ture. Nu håber vi, at der sker noget hurtigt, så børn, unge og ældre kan færdes trygt i området, for så har det været besværet værd, slutter Henning Møller fra Vestergadekvarteret. Lokal begravelsesforretning v/ Tina & Kent Sigsgaard Vi kommer gerne i Jeres hjem ES Indleveringstider for annoncer: Korrekturannoncer, annoncer til andre aviser, større annoncer samt farveannoncer.. torsdag kl Rubrikannoncer + lopper...fredag kl Erhvervsmæssig affotografering af bladets tekst, fotos og annoncer uden forudgående aftaler er ikke tilladt. - Avisen påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl! Hvis avisen udebliver ring til: Nordjysk Distribution, tlf En personlig afsked Et sidste farvel - en del af livet Vi fremsender gerne dokumentet Min sidste vilje' Træffes altid på tlf.: Fagligt uddannede Jesper Korsgaard Gitte Korsgaard Træffes personligt døgnet rundt på tlf Omsorg, nærvær og respekt Begravelse Sigsgaard

3 Tirsdag den 9. september Bagagerumssalget på Markedspladsen bliver en tradition Hjallerup Borgerforenings nye initiativ Bagagerumssalg på Markedspladsen i søndags den 7. september vil blive gentaget næste år i september. 50 stande var tilmeldt, og mange besøgte boderne og gjorde en god handel. HJALLERUP: Hjallerup Borgerforenings nye initiativ Bagagerumssalg bliver ifølge Per Topp en tradition på Markedspladsen den 1. søndag i september. Måske vil der også være et bagagerumssalg til Stumpemarkedet om foråret. Vi er glade for den store interesse for vores Bagagerumssalg. Vejret har ikke været for godt, men mange har opslået et telt, så hvis en regnbyge indtræffer, behøver de ikke at pakke sammen. Dagen igennem har der været mange gæster. Vi håber på at nå op på et besøgstal på cirka 1.000, oplyste Per Topp og Arne Bruun fra Borgerforeningen. Også Pølsedrengene var klar med hotdogs, pizza, burgere og varme og kolde drikke til både kræmmere og gæster. De cirka 50 stande var næsten alle med genbrugstøj til GRATIS opmålning Professionel montering både børn og voksne og genbrugsting af mange forskellige slags, som var blevet valgt fra. Peter Holdensen fra Hjallerup fik sig en overraskelse, da han standsede op ved familiens bod på Markedspladsen og kunne genkende en gave et bordfad, som han fik til sin svendeprøve. Det satte minderne i gang. Om bordfadet kom med hjem igen sammen med minderne, eller det blev solgt, er uopklaret. Karen Kristensen og Else Jensen fra Brønderslev solgte lopper fra hjemmet, som de godt ville tjene lidt på i stedet for bare at smide væk. To familier fra Vester Hassing Toft Jensen og Sloth Biegel havde også fået ryddet op og solgte ud af ting, som ikke blev brugt mere. Der var kræmmere fra både Frederikshavn og Aalborg. De fleste var fra nærområdet. Dagen igennem var der god stemning. Der blev snakket og pruttet om priser, og de fleste kræmmere var tilfreds med dagens salgsresultat. En mangesidet virksomhed - hvor Land og By mødes! GARDINER OG SOLAFSKÆRMNING SPAR 25% PÅ SOLAFSKÆRMNING Plissé lamel rullegardiner og persienner Michal Lars ES Åbningstider: Mandag-fredag Lørdag Se kæmpe udstilling i butikken eller få besøg af vores gardinbus Arne Bruun og Per Topp fra Borgerforeningen glæder sig over de mange kræmmere og besøgende til bagagerums-salget på Markedspladsen ÅBENT HUS HOS kinnerup HESTE-arTIkLEr SøNdag d. 14. SEpTEmBEr kl. 9 vind gavekort på 5.000,- 20% rabat på 1. SaL! SpæNdENdE OpvISNINgEr & STOrT markedstelt BØRNETELT CLINIC ved BO HøSTrUp på HESTEN CajO BO SkrIvEr autografer BagEfTEr KØB BILLETTER TIL KINNERUPS STORE BANKOSPIL Mød os på facebook GRATIS ØL/VAND & PØLSER vester mølle ridecenter LavEr HyggELIg kaffetelt med LækkErIEr densi print kommer Og BrOdErEr (Du må gerne medbringe tøj/dækken hjemmefra) med UNdErHOLdNINg for BørN Bag dine EgNE HESTEgUffEr TEgN på din EgEN roset HESTESkOkaSTNINg TEgN den flotteste TEgNINg vind HyggELIg BørNEkUrv ansigtsmaling Og m.m. HER BOR VI Kun 1 km fra motorvej E45 ved afkørsel 18 Vodskov N. Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl det SkEr: Opvisning v/ Maj-Britt Carter Hekla islænderopvisningshold Frieser Nord med showet Believe Josie Quintrell indlærer næsten usynlige signaler hos hesten Tvistur islændershow Show v/ Vendsyssel Køreforening Frieser Nord show the way you make me feel Family Riders Pony mounted games Clinic ved Bo Høstrup på hesten Cajo (Bo skriver autograf bagefter) Dressur opvisning Dennis Fisker Clinic v/ Hestemund.dk hvorfor gumler hesten på biddet Wiwaldi Wican og Sandra Black Power fra Frieserhesten Vendsyssel Dressuropvisning v/ Charlotte Kjær Jaobsen Opvisning med de store sydamerikanske tøltere Paso Peruano Arabisk show i Native Costume v/ Christina Heittmann Stald Alberg Udtrækning af gavekort på kr ,- vinderen skal være til stede! rodeotyr fra kl BLIv SIddENdE LæNgST Og vind gavekort på kr ,- følgende LEvEraNdørEr vil være TIL STEdE: kingsland BaCk on track rider BY Horse pikeur/eskadron CJ proline equiline B-steensgaard.dk wintec/bates travdiscount.dk kinneruphesteartikler.dk wiegaarden / BRØNDERSLEV Tlf NØRRESUNDBY Tlf Kinnerup Heste-Artikler Kinderupvej 5 DK-9310 Vodskov Tlf:

4 4 Tirsdag den 9. september 2014 LOPPER LOPPESERVICE... Annoncer, der er os i hænde SENEST FREDAG KL , kommer med efterfølgende uge. 1. Antallet af ord i en loppeannonce må være MAX 15 ORD 2. Er annoncen over 15 ord, skal der indrykkes en ekstra annonce, også med max 15 ord - osv. 3. Prisen for en loppeannonce i ca aviser er 50 kr. inkl. moms Brug nedenstående kupon til teksten: Udfyld venligst kuponen TYDELIGT. Tlf.: Navn: Adr.: SÆLGES KØBES BYTTES KONTANT Jernbanegade Hjallerup Sælges: Træ-/plastikvinduer og døre samt staldvinduer og døre. Termoglas efter mål. Montering af vinduer. Tlf / Sælges: Reparation og salg af computere. Opsætning til internet og mail. Fjernelse af virus. Udkørende service. Tlf Sælges: Nyt og gammelt (møbler, malerier, lopper). Åbent hver tirsdag kl Aalborgvej 715, Hjallerup Tlf Sælges: Ovntørret frasorteret brændsel fra emballagefabrik, ca. 24 m., længde ca cm, 4000 kr. Leveret til fornuftig pris. Tlf Sælges: Lagerlokaler udlejes: Flyttegods, biler, både og campingvogne, fra 100 kr. pr. måned. Tlf Sælges: Stort loppemarked/ garagesalg søndag 14/9, Agerbækvej 1, Klokkerholm, 9320 Hjallerup. Åben fra kl Tlf Sælges: Træ: Eg og bøg, klar til brug, er savet og kløvet. Tlf Købes: /Afhentes: Vi henter skrot og du får vin, der smager godt. Nye og gamle landbrugsmaskiner og inventar. Tlf Sælges: Minitraktor med kost, skovvogn, dozerblad, vejhøvl på hjul, lille bagskovl, stor kartoffelrenser, Bobcat rendegraver. Tlf CHECK Frimærker kan IKKE benyttes til betaling»lopperne«er for private og må ikke indeholde firma navne (vil blive fjernet fra annoncen). INDLEVERES TIL: Købes: Porcelæn, figurer, sølv, teak møbler, solur, karlekammerskabe, dødsboer. Tlf Købes: Gl. jern købes/afhentes. Evt. nedskæring. Tlf Sælges: Loppemarked, lørdag den 13/9 kl Flere familier, mange fine ting, LP er, nips møbler, lamper m.v. Tlf Sælges: Ford Mondeo, årg. 1996, synet februar 2014, km, nye dæk, kr. Tlf / Sælges: VW Beetle 2,0, reg. første gang Helt nys. 3/9-14, sort, kører perfekt, km, kr. Tlf Sælges: Opel Astra 1,6, Sølvgrå, 3 døre, sidste syn 9/ Støjer ved ventiler, ellers ok, kr. Tlf Sælges: Fiat Punto stk. alu-fælge med næsten nye helårsdæk, kr. Tlf Sælges: Fiat Punto. Diverse reservedele fra Punto Priser fra 50 kr. Tlf Sælges: Handyman udfører træfældning/beskæring. Ejendomsservice, viceværtfunktion. Alge/mos bekæmpelse. Belægning/flise opgaver. Tlf Sælges: Skt. Bernhard hvalpe. Tlf Musiksæsonen åbnes med Jonas Fjeld Kvartet Hjallerup Musikforening er klar til en ny og spændende sæson. Igen i år er der meget af den bedste danske musik med, men også udenlandske bands er med, og kvaliteten er i top. HJALLERUP: Koncerterne afholdes vanen tro på Hjallerup Kro dog afholdes Nytårskoncerten med Aalborg Symfoniorkester i Hjallerup Idrætscenter. På fredag åbner vi musiksæsonen med Jonas Fjeld Kvartet. Det er norsk, og det bliver ikke bedre. Bandet leverer bluesinspireret countryrock til perfektion. Fjeld er verdensberømt i Norge og store dele af USA. Han pladedebuterede i 1973, og sidenhen er det blevet til 34 udgivelser, blandt andet tre albums med de amerikanske musikere Eric Andersen og Rick Danko, den legendariske bassist fra The Band. Andre store navne som Gregg Almann fra Almann Brothers Band har Fjeld spillet sammen med, og han har medvirket på tre af Erik Grips plader. De genopstandne Four Jacks med Keld Heick, Stig Rossen, Jesper Asholt og Jesper Lohman kommer på besøg. Det samme gør Per Chr. Frost med band, Madsen, Møller LAGER OG OPBEVARINGSRUM Nye lokaler 24 m 3 kr. 500 pr. md. 36 m 3 kr. 750 pr. md. 132 m 3 kr pr. md. Henv eller Købes: Beatles med flere fra 60 erne. Tomme gramm o fo n p l a d e - hy l s t r e / c ov - ers til single-plader fra 60 erne. Tlf Sælges: Damecykel sælges, er i god stand m. cykelkurv og fartmåler blinkende kørelys og 5 indvendige gear. Pris idé 1000 kr. Mælkevejen 2B Skørping, tlf Sælges: Cykeltrailer til to børn med trepunktsseler. kr. 600,- Tlf Sælges: Flamingo-granulat til hulmursisolering. Sække á 1/4 km 3. (250 ltr) Pr. sæk 60,- Indblæs nings mask ine kan lejes. Tlf Sælges: Brugt isolering, birketræ, branddøre, indvendige døre, vinduer i plast og træ, brandskabe med slanger, håndvaske, toiletter, Velux-vinduer 140 x 78, køkkenskabe, yderdøre. 11 kg gasflasker (tomme). Små fugle finker sælges. Evt. bytte med parakitter. (Fugle afhentes). Tlf Sælges: Stort cedertræ udskåret - kan afhentes 1. oktober kr. Stauder 10 kr., Hindbær 10 stk. 75,-, Stokrose 15 kr., Hjortetaktræ 15 kr., Bunddække og Kantstensblomster 5 kr., Rose 25 kr., Gyvel stor 25 kr., Stor Blåbærsbusk 99 kr. Tlf Det norske band åbner Musikforeningens nye sæson og From, Peter Viskinde, Allan Olsen, Lasse og Mathilde, Rugsted & Kreutzfeldt. Esben Just, Alberte og ØnskeScenariet samt julekoncert med Jette Torp. Som noget nyt tilbydes i samarbejde med Hjallerup KONKURRENCE Midtvendsyssel Avis udlodder i samarbejde med Hjallerup Musikforening 2 billetter til koncert med Jonas Fjeld Kvartet Fredag den 12. september 2014 på Hotel Hjallerup Kro kl Hvilket land kommer bandet fra? Navn: Adresse: Postnr.: By: Tlf. Evt. mail: Skal være Midtvendsyssel Avis i hænde senest onsdag 10. september. Husk telefonnr. Jernbanegade Hjallerup Tlf Mærk kuverten konkurrence. VINDEREN BLIVER KONTAKTET PERSONLIGT Se Bibliotek en foredragsaften. Musiker og musikjournalist Thomas Ulrik Larsen går bagom Pink Floyds mesterværk The Dark Side Of The Moon. Hvordan blev det album til, hvorfor blev det album så skelsættende i musikhistorien, og hvorfor sælger det nu 40 år efter stadig mere end solidt? Det er vi meget klogere på efter denne aften, fortæller Ulrik Eriksen fra Musikforeningen og fortsætter: Vi afslutter sæsonen med stil. De verdensberømte Herman s Hermits dem med blandt andet No Milk Today har takket ja til at komme og lukke sæsonen for os. Meget større bliver det ikke på Hjallerup Kro. ES Sådan plukker man æbler Mange æblesorter er modne nu, og så skal der naturligvis høstes. Frugt, der skal gemmes, skal plukkes. Hvis du opsamler nedfaldsæbler, kommer dem i kasser og gemmer dem, vil der uvægerligt komme kedelige pletter, der hvor æblerne er stødte. Næh, så er det bedst at plukke frugten, og her gælder, at man skal passe på både træet og æblerne, når man plukker. Æblerne løsnes forsigtigt fra grenen. Må ikke rives løs. Stilken løsner sig selv, når æblet er modent. Lad være med at klatre rundt i træet for at nå op til æblerne. Dels risikerer du at brække nakken, og dels vil masser af æbler falde til jorden, når du leger abekat. Brug en trappestige når du skal nå de yderligt siddende æbler, eller invester i en æbleplukker - en lille pose monteret på enden af en lang stang. Posen lirkes op omkring æblet, som nu blidt falder ned i posen og når jorden uden at støde sig.

5 Tirsdag den 9. september fødselsdag nu jeans før op til 350,- strik med rund hals normalpris 400,- nu jeans før 700,- 150,- nu 300,- yankee blue nu flere farver langærmet grandad normalpris 300,- 150,- 100,-

6 6 Tirsdag den 9. september 2014 Fat musen og ta et kig på vores hjemmeside! midtvendsysselavis.dk Så»langt«som et klik væk... Læs lokale nyheder Se lokale annoncer Læs om, hvad der sker i byen Tjek»Ugens bolig«se ugens loppeannoncer Se dagens vejr Bladr i ældre udgivelser Tjek priser Læs nyt om navne

7 Tirsdag den 9. september Birthe Strid Hinrichsen udstiller i Hjallerup Kulturhus»Vind billetter«der bliver kamp til stregen... Aalborg Håndbold - Skjern Håndbold Lørdag den 13. september kl i Gigantium Birte Strid Hinrichsen ved sin udstilling af malerier i Hjallerup Kulturhus Vind 2 billetter! Vi trækker lod om 8 x 2 stk. Udfyld kuponen og aflever den i butikken senest på torsdag den 11. sept. kl En ny udstilling af malerier kan nu ses på væggene i Hjallerup Kulturhus. Det er Birthe Strid fra Ørum, som udstiller sine naturalistiske billeder med et strejf af impressionisme. Motiverne er især hentet fra naturen og fra rejser. HJALLERUP: Birthe Strid Hinrichsen har igennem 25 år været i gang med malerpenslen og har deltaget i rigtig mange udstillinger i den nordjyske region. For tiden er hun foruden sin udstilling i Hjallerup Kulturhus en af udstillerne på Galleri Blokhus, hvor hun sammen med cirka 80 malere udstiller på det gamle hotel, som for nogle år siden gik konkurs. Dette galleri udstiller hun i for 3. år i træk og deltager i galleriets mange spændende workshops, som holdes med mellemrum. Mine malerier i Hjallerup Kulturhus er motiver fra Møgeltønder, Blokhus og Ålbæk. Jeg har også taget et maleri med, hvor motivet er fra Rhodos. På ferierejser fotograferer jeg meget, og i disse feriebilleder finder jeg nye motiver, som jeg maler. Jeg laver også lidt sjovere billeder, som jeg har ophængt inde i biblioteket, et billede af et par ben og et billede af en dør. De fleste af mine arbejder er udført i en naturalistisk form med olie, akryl og akvarel, som de foretrukne materialer og af og til med et impressionistisk strejf. På min hjemmeadresse har jeg mit galleri og værksted, hvor der altid er udstilling. Jeg har lige fået en henvendelse fra et galleri i Hamburg, som gerne vil have mine billeder udstillet i efteråret. Det er jeg meget beæret over. Galleriejeren havde set mine billeder på internettet og viste begejstring for dem. Jeg regner med at gribe denne chance til næste år, fortæller udstilleren i Kulturhuset Birthe Strid Hinrichsen fra Ørum. ES Kampsponsor: LODTRÆKNINGSKUPON Åbningstider: Mandag-Fredag kl Lørdag kl Navn: Adresse: Tlf.: Vinderne kontaktes torsdag efter udtrækningen, og billetter kan afhentes fredag inden kl HMF Marketing Du er nu nummer allersidst i køen Har du også fået nok af uhøflig selvbetjening? Så tal med en bank, der interesserer sig for din forretning og bliver glad, når du ringer. Hos os er der altid hul igennem til Midtvendsyssels bedste rådgivere. Prøv selv at ringe på Spar Nord Hjallerup Hjallerup Centreret 18-20, 9320 Hjallerup sparnord.dk/hjallerup facebook.com/sparnord.midtvendsyssel

8 8 Tirsdag den 9. september 2014 UGENS SNAPSHOT Morgen ved havet... KINO UGENS FILM... ØSTKYSTEN: Selv om vi er nået frem til den første efterårsmåned, er der fortsat mange gode oplevelsesmuligheder langs de nordjyske strande. Der er muligheder for så vel dem, der skal have en morgendukkert, som dem der blot skal nyde stilheden, lidt fugleskrig og den opgående morgensol. Betryggende er det, at redningsposterne fortsat er til rådighed, hvis uheldet er ude. En tidligere kollega havde en samlermani han samlede på gode morgener. En morgen, som den på billedet, må helt klart kunne indgå i samlingen for en, der samler på gode morgener. Og så kan man slet ikke fornemme, at regnen har styrtet ned dagen før og det meste af natten. Foto og tekst: Vagn Kraglund Kontoret er lukket i morgen, onsdag den 10. september p.g.a. kursus. hundredefodsrejsen For-premiere Familien Kadam må forlade Indien, og slår sig ned i en lille fransk bjergby. Patriarken Papa planlægger at åbne en familiedrevet restaurant med indiske retter på menuen og med sønnen Hassan som chefkok. Drømmen møder dog store udfordringer, da genboen Mallory kommer på banen. Hun ejer den traditionelle franske Michelin-restaurant Le Saule Pleureur, og i hendes øjne er der ikke plads til en usofistikeret restaurant på den anden side af gaden. Snart eskalerer en åben køkkenkrig i den lille by. Hundredefods-rejsen vises tirsdag 9. sept. kl Medlemmer i Biografklub Danmark og Østvendsyssel Filmklub kan købe billet til halv pris. Kapgang Filmen foregår i Sønder Omme i 1976 og handler om den unge dreng Martin. Der sker rigtig mange ting i Martins liv. For det første er hans mor lige død. For det andet skal han snart konfirmeres. Hans far og bror er helt opslugt af sorg, så Martin må tage sig af sig selv. Men det er ikke nemt at komme sig over sin mors død, når man samtidig skal træne med sit kapganghold og planlægge en konfirmation. Kapgang vises hver aften kl Tirsdag 9. kun kl Onsdag 10. både kl og Biografklub Danmark. NYT : Alle eftermiddags-forestillinger vises med danske undertekster. Postmand Per Postmand Per melder sig til en TV-talentkonkurrence i håb om at vinde en rejse med konen til Italien. Men berømmelse, penge og flotte nye jakkesæt truer med at ødelægge det, som Per i virkeligheden holder allermest af, nemlig sin familie og venner og ikke mindst sit elskede job i posttjenesten. Postmand Per kan ses i weekenden, lørdag og søndag kl Tad Stones Følg med på en hæsblæsende og eventyrlig rejse i jagten på en forsvunden skat. Tad drømmer om at blive en berømt arkæolog og eventyrer ligesom sin helt Max Mordon. Drøm bliver til virkelighed, da Tad beslutter sig for at hjælpe med at aflevere en stentavle, der rummer vejen til den forsvundne by Paititi. Da Tad bliver forvekslet med en rigtig arkæolog, befinder han sig pludselig på en lang og farefuld rejse. Tad Stones vises lørdag og søndag kl Dansk tale. Om heste og mænd Seks tragikomiske fortællinger udspiller sig, og filmens skæbner væves sammen til en farverigt og fantasifuldt kludetæppe i et lille samfund på en baggrund af en vild og voldsom flot islandsk natur. Det er historier om forholdet mellem islændinge og deres heste om islændinge imellem. En barsk og betagende film. Om heste og mænd vises fra torsdag 11. til og med onsdag 17. sept, hver dag kl Mandag og tirsdag også kl Østvendsyssel Filmklub. T.o.15. hundrede-fods rejsen Jernbanegade Hjallerup. Tlf Registreret Revisionsanpartsselskab v/bjarke Kjær Tværgade Hals Tlf Fax

9 Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 9. september BRØNDERSLEV Algade 47 Tlf NØRRESUNDBY Hjørringvej 28 Tlf Annette Mette Kent Lars Sæsonen er slut N E K K I T TØM BU SPAR op til 50% PÅ PINOTEX Vi har Danmarks Vi har Danmarks største farvevæg! største farvevæg!

10 10 Tirsdag den 9. september 2014 Mange forældre støttede den årlige arbejdsdag i Hjallerup Børnehave Præsidentskifte i Lions Club Dronninglund Den afgående præsident Vagn Kraglund (tv) overrækker symbolet på præsidentposten præsidentkæden til den nye præsident Frank Johansen Der blev arbejdet på højtryk Den sidste fredag i august havde Hjallerup Børnehave og forældrebestyrelsen inviteret alle forældre til at male og renovere børnehaven. Mange mødte op, og den nye leder Kit Hartmann Hansen kiggede forbi og fik en god dialog med de arbejdende forældre. STØT OP OM DIT LOKALE SYGEHUS Vi må ikke tabe Dronninglund Sygehus på gulvet, derfor har vi brug for din støtte. Støtteforeningen for Dronninglund Sygehus er en forening, der yder donationer til sygehuset efter personalets ønsker ønsker som tit bunder i de indlagte patienters udsagn. Foreningen har som opgave at søge at bevare det lokale sygehus og dermed de mange arbejds pladser i Dronninglund. Ønsker du at blive medlem og støtte op omkring dit lokale sygehus? Send dit navn og adresse til: eller kontakt et af bestyrelsens medlemmer. Støtteforeningens bestyrelse Frits Danielsen: tlf Fritz Christensen: tlf Birthe Jensen: tlf Praktiserende læge Flemming Sommerfeldt Sognepræst Jeanette Geller: Regionalpolitiker Asta Skaksen: HJALLERUP: Fredag den 29. august efter arbejdstid mødte en flok forældre og børn til arbejdsdag i Hjallerup Børnehave. Alle startede med kaffe og kage, og så gik arbejdet i gang med småreparationer af legeplads og maling af hele husets facade. Det summede af liv, da jeg kom forbi på arbejdsdagen. Børnene legede og hyggede sig, og de arbejdende forældre fik banket, skruet og malet, så Børnehaven fik et nyt look. Jeg glæder mig til at være en del af Børnehaven fra midt i september, fortæller den nye leder Kit Hartmann Hansen. Brønderslev Kommune har indstillet, at de opsiger driftsoverenskomsten med den selvejende institution Hjallerup Børnehave fra 1. august Begrundelsen fra kommunen lyder, at Hjallerups børn kan være i to børnehaver i byen: Børnehaven Møllegården og Børnehuset Petra. Efter denne besked har både personalet og børnehavens bestyrelse besluttet at ville fortsætte med Hjallerup Børnehave og dermed oprette en privat børnehave, så de værdier, som Hjallerup Børnehave har stået for, og den kultur, vi har opbygget, kan fortsætte. Det bliver en lille institution, hvor vi satser på en normering på 50 børn, fortæller Dorthe Frederiksen og fortsætter: DLO - Daginstitutionernes Lands-Organisation vil være behjælpelige med at danne og organisere den private børnehave. Forældrene har været positive og støtter os. Den private børnehave vil ikke blive dyrere for forældrene. Vi påtænker snart at gå i gang med planlægningen. Vores nye leder Kit Hartmann har sagt ja til at være med, og vi glæder os til at komme i gang med de mange praktiske ting allerede i efteråret. Den nye leder Kit Hartmann Hansen er glad for, at Hjallerup Børnehave har valgt at ville privatisere børnehaven. Jeg synes, Hjallerup Børnehave er et spejl af Hjallerup, og at byen vil være fattig uden denne børnehave. Jeg glæder mig til at være med i hele processen. Vi har også brug for små børnehaver, udtaler den nye leder i Hjallerup Børnehave. ES Et nyt klubår i Lions Club Dronninglund er netop startet og som traditionen byder, markeres det nye klubår med præsident-skifte. Gennem Politiets døgnrapport I uge 35 og 36 har politiet i den østlige del af Brønderslev Kommune fået følgende anmeldelser: Torsdag den 28. august klokken 8.18 blev en bilist taget for hastighedsovertrædelse på Hellumvej i Klokkerholm. Bilisten kørte 111 kilometer mod tilladt 60 kilometer. Mellem den 2. og 3. september skete der et indbrud på Lyngmosevej i Ørsø. En hængelås til en staldbygning blev opbrudt, og der blev stjålet to sadler af mærket JC til en værdi af kroner. Desuden blev der stjålet hovedtøj og andre hesteting. Onsdag den 28. august mellem klokken og skete der et tricktyveri på Vibevej i Dronninglund. det seneste klubår har Vagn Kraglund stået i spidsen for klubben. Præsident-kæden og dermed opgaverne for klubben det kommende år, En ukendt dame tabte en tohundredkroneseddel ved siden af en ældre dame. Den ældre dame forsøgte at hjælpe og satte sin taske fra sig. En anden person tog den ældre dames hævekort i tasken. Ved brug af dankortet tidligere på dagen var koden blevet aflæst, og kortet blev efterfølgende misbrugt flere steder i hæveautomater. Beløbet er endnu ikke opgjort. Mellem den 2. og 3. september skete der et indbrud på Teglvej i Asaa. En dør til en garage blev opbrudt, og der blev stjålet 300 kg hønsefoder. SPAR OP TIL 3000,- På tilstandsrapport, energimærke og el-tjek Brug den lokale uafhængige bygningssagkyndige. Kontakt Arkitekthuset Vodskov A/S på tlf inden du sætter dit hus til salg. ES blev under en rundvisning på Dorf Møllegaard overrakt til den nye præsident i klubben Frank Johansen. dronninglund: Den nye præsident Frank Johansen sagde i sin tiltrædelsestale, at der i det nye klubår ikke ville komme revolutionerende nyheder, men at man vil følge den linje, der har været i Lions Club Dronninglund de seneste år. Det indebærer, at der vil være fokus på trivsel og en velfungerende klub, hvor der i fællesskab er basis for at fortsætte de aktiviteter, som gennem årene er blevet en stor del af klubbens identitet i lokalområdet og i en stor del af det nordjyske. Frank Johansen informerede om, at klubben fortsat vil drive de pengeskabende aktiviteter, der omfatter udgivelse af Barn af Vendsyssel, Kirkekoncerten i Dronninglund Slotskirke, Golfarrangement i samarbejde med Dronninglund Golfklub samt Jyske Ås Motionscykelløb, der om to år kan fejre sit 25 års jubilæum. Lions Club Dronninglund donerer årligt mere end kroner til primært lokale modtagere. Beløbet gives til foreninger, klubber og enkeltpersoner, hvor en donation kan være med til at gøre en forskel. Der bliver udsendt én eller to unge på udveksling i USA eller et sted i Europa, hvor det også er Lions klubber, der er ansvarlige for den enkelte udvekslingsstudent under opholdet. Lions klubberne er internationalt verdens største private velgørende organisation. Lions adskiller sig fra alle andre velgørende organisationer ved, at der ikke anvendes penge fra aktiviteterne til at administrere organisationens donationer. Administrationen dækkes 100% af medlemmernes kontingent. ES

11 tilbud Tirsdag den 9. september Idrætsdag på DG med opfindsomme konkurrencer Patchworkklubben overrakte håndsyet tæppe til Stengården Den 4. september på Patchworkklubbens syaften blev et smukt designet tæppe overrakt til lederen af aktivitetscentret på Stengården Bente Kilt. I tæppet ses Hjallerups seværdigheder. Der var dyb koncentration ved de forskellige konkurrencer Høj sol, masser af udklædning og fuld fart frem, da de 450 elever holdt idrætsdag på Dronninglund Gymnasium. dronninglund: Konkurrencerne var lagt an, så alle kunne være med og ikke mindst de opfindsomme, for nok gælder det om at være hurtig, springe langt og hoppe højt, men på idrætsdagen er de gakkende konkurrencer uden for pædagogisk rækkevidde, så her gælder der andre spilleregler. Blandt konkurrencerne var goalball, et spil for ikke-seende, trillebørsstafet, ølkassestabling, forhindringsstafet og det flyvende tæppe. Alle eleverne mødte op udklædte og klar til udfordringer. Selvfølgelig var der kamp om at vinde og få del i de mange kagemænd, der var som præmier, men først og fremmest gjaldt det om, at eleverne gennem konkurrencer kunne arbejde sammen og ikke mindst for de mange nye 1.g klasser var idrætsdagen en god anledning til at få styrket deres sammenhold og fællesskab. Og så var det en god anledning til, at eleverne også på tværs af klasserne kom til at kende hinanden, fortæller idrætslærer Erik Larsen, der sammen med Aase Munk har været drivkræfterne bag den traditionsrige dag. Dagen sluttede med tovtrækning klasserne imellem og dermed også håneretten et år frem. Normalt er 3.g klasserne i favoritgruppen, men til alles overraskelse var det igen i år en 2.g klasse, nemlig 2.e, der bedst forstod at økonomisere med deres kræfter og dermed få det optimale træk i tovet. Forude ventede en kagemand. ES Bente Kilt takker på Stengårdens vegne for det smukke tæppe, der blev ophængt i aktivitetslokalet på Stengården hjallerup: Et smukt tæppe blev torsdag den 4. september overrakt aktivitetscentrets leder Bente Kilt til ophæng på en af væggene i aktivitetslokalet på Stengården i Hjallerup som tak for at få lov til at benytte deres lokaler. Vi vil gerne sige tak for, at vi kan benytte aktivitetslokalet til vores syaftener i Patchworkklubben. Vi i klubben har længe haft planer om at lave en ting til ophæng her i centret, som kan være til glæde for beboere og andre, der kommer i huset. På vores generalforsamling nedsatte vi et udvalg og gik i gang. Først besøgte vi Lokalhistorisk arkiv for at få tegninger til Hjallerups seværdigheder som kirke, kulturhus, markedsplads og Stengården. Vi fik det hele tegnet op og gik i gang med saks, nål og tråd. udtalte Gurli Jensen ved overrækkelsen. Gurli har været formand for arbejdsgruppen. For Bente Kilt, som er konsulent for aktivitetscentrene i kommunen, var gaven en overraskelse. Det er et meget fint tæppe, I har fremstillet til huset. Det symboliserer området, som Stengården er en del af, kommenterede Bente Kilt. Patchworkklubben mødes hver anden torsdag til hyggeligt samvær og til syning af patchwork. Klubben tæller cirka 30 medlemmer, og de 21 medlemmer har deltaget i syningen af det flotte tæppe med byens seværdigheder. Patchworkklubbens formand Susanne Klausen takkede efter overrækkelsen de mange medlemmer for deres indsats. På bagsiden af tæppet er de 21 medlemmers navne broderet, så tæppets designere ikke bliver glemt. ES STORT DESIGN UDSALG UDSALG Sale Sale UDSALG tilbud Tag med til STORT DESIGN UDSALG i Vodskov Bolighus. Vi tømmer vores lager og holder udsalg. Så kom og gør en god handel! Fredag d. 12. sept. kl Lørdag d. 13. sept. kl Søndag d. 14. sept. kl Udsalg Sale Sale Udsalg s Udstillingsmøbler STÆRKT NEDSAT spar 15, 25, 40 og helt op til 50% vodskov bolighus se mere på FACEBOOK Plovhusene 1 DK Vodskov Tlf w w w.vodskovbolighus.dk

12 12 Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 9. september 2014 friske lokale september tilbud med masser af smagsprøver ugen igennem hos købmændene i Hjallerup... Husk den store smagens dag fredag 12. september fra kl Tator Primotivo Antico Ceppo Syrah Antico Ceppo 75 cl. Italien. Petit Verdot 75 cl. Italien. Normalpris 149,95 1 flaske 99,95. Ta 2 flasker nu kun cl. Italien. Pr. flaske 94,95 Ta 2 flasker kun spar 50,95 fantastiske vine til rigtig fornuftige priser... kun spar 80,90 spar 68,50 Slagterafdelingen tilbyder Osso Buco Frost peter slagtermester Pr. 1/2 kg kun Pr. 1/2 kg kun Svinekæber Pakke med ca. 1 kg. dybfrost kun Oksemørbrad dybfrost Friskhakket kød på alle hverdage! Kødfulde stegeben hver mandag: Pr. 1/2 kg kun 5 Slagterens hjemmelavede medister Pr. 1/2 kg kun jan købmand 95 hjallerup Tilbudene gælder fra onsdag til og med lørdag

13 Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 9. september Grøntafdelingen tilbyder Store danske selleri med top Store danske hvidkål Kl. 1 Kl. 1 pr. stk pr. stk Blomstertorvet Slagtermesterens hjemmelavede sylte 500 g pr. stk. kun 25.- m. reje-/ hønsefyld De likate sse /S Smørrebrød lag ter til by de r Uspecificerede håndmadder stk. Pr. stk. 10,- stk. stk. Lille bakke Mellem bakke Stor bakke Pr. stk. 19,- rhjallerup.dk få Ring oggtende en uforpliak på menusn Mad ud af Hjallerup Tlf. enter :00-21:00 Alle dage kl. Åbningstider: Hjallerup Butiksc huset-folder 20,30,38,- Frikadelle med rødkål og surt Æg og rejer Kylling og bacon Skinke og ost Kamsteg med rødkål og surt Rullepølse med sky og løg Roastbeef med remoulade, ristede løg og surt Tunsalat Marineret sild Krydder sild Karry sild Stegt sild i eddike Stegt fiskefilet med remoulade og citron Hønsesalat med bacon og champignon Skinke med røræg, tomat og purløg Hamburgerryg med italiensk salat og asparges Røget filet med røræg og purløg Æg og tomat med bacon og mayonnaise Æg og og rejer med mayonnaise Oksebryst med peberrod og peberrodssalat Rullepølse med rå løg og sky Spegepølse med rå løg og sky Hakkebøf med bløde løg og surt Hjemmelavet frikadelle med rødkål og surt Leverpostej med champignon, bacon og surt Dyrlægens natmat med rå løg og sky Flæskesteg med rødkål og surt Ribbensteg med rødkål og surt Roastbeef med remoulade, ristet Bestilles 2 dage i før Pr. stk. 29,95 Pålægskagemand 6 pers. 10 pers. 15 pers. 295,450,550,- Stjerneskud Alm. stjerneskud 35,- med 2 fisk, rejer, caviar, asparges, dressing og citron Luksus stjerneskud 55,- med 3 fisk, rejer, caviar, asparges, dressing og citron løg og peberrod FRANSKBRØD Rejer med mayonnaise og citron Fersk røget laks med asparges og dild Gravad laks med rævesovs Røget hellefisk med røræg Skæreost med drue og peberfrugt Stærk ost med fedt, sky og løg Fransk brie med drue og peberfrugt Danablue med past. æggeblomme og rå løg Æg og rejer med mayonnaise og citron Hønsesalat med bacon og champignon Pr. stk. BESTILLINGSSEDDEL Navn: Tlf.: Dato/tid: 40,- Hjallerup Butikscenter Hjallerup Tlf Åbningstider: Alle dage kl. 8:00-21:00 Smørrebrøds-folder pr. stk. kun Kolonialafdelingen tilbyder Beauvais ketchup 1 kg kun pr. stk. 95 Store grønne planter Normalpris 69,95 nu pr. stk. n e g n i l e d f a f f bake o e g u e n n e d i tilbyder Rådhustærte nyhed!!! Frisksmurte sandwich Pr. stk. 25,- RUGBRØD Færdigretter Menuér Pølseborde Smørrebrød Sandwich Store farvede lyng Salatbar Alm. smørrebrød Luksus smørrebrød 4 kg pr. pose Delikatessen tilbyder Friskbagte croissanter Danske vaskede kartofler Cremetrekant Pr. stk. 8, husk!!! HVER LØRDAG pr. 100 g 4 pr. stk ta 3 stk Åbent alle dage kl Tlf Se flere tilbud på kenneth købmand husk HVER AG fredag & LØRD Vi forhandler Kosan Gas 95 pr. stk. kun 1 98 Rundstykker Vej-selvslik Stort udvalg ES hjemmeside KLIK IND PÅ VOR RHJALLERUP.DK A SP O R U.E W W W Vi forhandler nu GLS Pakkepost

14 Tirsdag den 9. september Foredrag om besættelsen i lokalt perspektiv Hjallerup Pensionistog Efterlønnerforening BOWLING Onsdag den 17. sept i Brønderslev Afgang fra Stengården kl Pris 125,- kr. inkl. bowling og karbonader med grønærter. Kør selv (kør-med-pris pr. person 25,- kr.) Kaffe i Lunken skov. Tilmelding senest lørdag den 13. september til Elly, tlf Vel mødt! Pensionistforeningen MÆRKEDAGE... AL OPMÆRKSOMHED i anledning af vores guldbryllup den 19. september 2014 frabedes. Hilsen Inger og Børge Christiansen bryllup I september og oktober er der mulighed for at overvære to foredragsarrangementer om besættelsen på Brønderslev Bibliotek. brønderslev: Foredragene ligger i forlængelse af en temaudstilling om Besættelsen i den sydlige del af Vendsyssel, som har været vist på Vildmosemuseet hen over sommeren og som tager udgangspunkt i historier fra lokalområdet, som er fundet på mange af de lokale arkiver. Ved det første foredrag fortæller museumsinspektør Jens- Christian Hansen om nogle af de begivenheder, der udspillede sig i luften over Nordjylland under Besættelsen Aalborg Lufthavn var et strategisk hovedmål for den tyske værnemagt, da den sammen med Frederikshavn var et springbræt i forhold til det ressourcerige Norge, som tyskerne først og fremmest var interesserede i at besætte. Han fortæller om de allierede rekognoscerings- og bombetogter og om flybesætningerne, der satte deres liv på spil. Man kan således høre historien om en engelsk flyver, der blev skudt ned over Store Vildmose og såret, men som overlevede fem års fangenskab i tyske krigsfangelejre. Ved det sidste foredrag fortæller Jens-Christian Hansen om Besættelsen i den nuværende Brønderslev Kommune. Brønderslev-Dronninglund egnen lå i hjertet af Vendsyssel, der var et strategisk vigtigt område for besættelsesmagten. Med udgangspunkt i hverdagen under besættelsen fortælles om lokalbefolkningens kreativitet Lejligheder til leje i Hjallerup på grund af varemanglen og tørvegravningens renæssance. Man kan høre om modstanden, der gik fra at være passiv til at blive aktiv; om forholdet til besættelsesmagten og om den nazistiske terror. Endvidere belyses, hvordan tyskernes frygt for en invasion i Vendsyssel stadig har efterladt sig spor i landskabet. I pausen sælger Museumsforeningen for Vildmosemuseet kaffe med Rich s kaffeerstatning og krigsmakroner efter en gammel spareopskrift fra besættelsen. Arrangementerne er arrangeret af FOF Vendsyssel i samarbejde med Brønderslev Bibliotek og Museerne i Brønderslev Kommune. HJALLERUP-KLOKKERHOLM FOLKEDANSERFORENING indbyder alle folkedansere, såvel gamle som nye til en NY SÆSON i Klokkerholm Skoles gymnastiksal. Øveaftener starter onsdag den 17. september kl og alle onsdage. Første aften er der åbent hus med kaffe og kage. Så mød op, enten I kommer som par eller som enlige og prøv folkedans. Man bliver glad af det. Kontingent for hele året 500 kr. Halvårligt 250 kr. Annoncesponsor: Kino Hjallerup Billetbestilling Tirs. 9. kl For-premiere Husk lommetørklædet Museerne opfordrer også til at sætte kryds i kalenderen i november, hvor museumsinspektør Lykke Olsen tager publikum med tilbage til mellemkrigstiden på Dorf Møllegård. Dengang debatterede PH og andre store personligheder højlydt tidens aktuelle spørgsmål, og det handlede om alt fra kvindens rolle til den spirende nazisme. Debatten rullede også i lokalsamfundene, og foredragsholderen kommer med lokale eksempler. Aftenen rundes af med bandet Et letsindigt ord, som spiller tidens danske musik og ikke mindst PH-viser. Bestyrelsen Tirsdag 9. kl Onsdag 10. kl Hjallerup Idrætsforenings fodboldafd.: HJEMMEKAMPE UGE sept Herrer Serie 5 HIF - Ulsted B 13. sept U15 Drenge B HIF - Aalborg-Freja 14. sept Herrer Serie 3 HIF - Tårs/Ugilt IF Kampsponsor: HJALLERUP Hjallerup Fjernvarme afholder generalforsamling torsdag 25. september 2014 kl på Hotel Hjallerup Kro med følgende dagsorden: 11. Valg af dirigent 12. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår 13. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 14. Budget opgjort efter varmeforsyningslovens prisbestemmelser for indeværende driftsår fremlægges til orientering 15. Fremlæggelse af investeringsplan for kommende år til orientering 16. Forslag fra bestyrelsen 17. Indkomne forslag fra andelshavere/ varmeaftagere 18. Valg af bestyrelsesmedlemmer 19. Valg af suppleanter til bestyrelsen 10. Valg af revisor 11. Eventuelt Regnskab kan hentes på vores hjemmeside Tors ons. 17. kl Man tirs. 16. også kl. 16 Hjallerup Hovedsponsor: Lørdag søndag 14. kl Lørdag den 13. september 2014 vies i Hjallerup Kirke: Anne Nikoline Larsen, Kongensgade 15, datter af Lone Thomsen og Lars Ole Larsen, og Theis Nielsen, Kongensgade 15, søn af Mona Nielsen, Ulsted. Bryllupsadresse: Multihuset, Hellum. Brug venligst P-pladsen ved Centret! 80 år Kære Poul Til lykke med fødselsdagen torsdag den 11. september. Vi glæder os til festen på lørdag. Hilsen fra Niecer og nevøer 10 år Rikke fylder 10 år lørdag den 13. september. Til lykke med det! Farmor og Poul Annoncer: Lørdag søndag 14. kl Lejlighed, 56 m 2, 2-værelses. Kr forbrug. Lejlighed, ca. 75 m 2, 3-værelses. Kr forbrug. Henv. Preben Ramskov Tlf Biografklub Danmark og Østvendsyssel Filmklub: Halv pris Biografklub Danmark. Billetpris: 80 kr. T.o.11. Østvendsyssel Filmklub. Billetpris: 70 kr. T.o.15. Billetpris: 60 kr. T.f.a. Billetpris: 60 kr.

15 Midtvends 10 Tirsdag yden ssel 9. september Avis 2014 Tirsdag Midtvends den 9. september y2014 ssel Avis 11 Aalborg Håndbold Skjern Håndbold Lørdag den 13. september kl i Gigantium Køb og print dine billetter på aalborghaandbold.dk

16 Tirsdag den 9. september Danebo Dronninglund tættere på MULIGHED FOR SOLGT ELLER GRATIS Hjallerup Dan Christensen Statsaut. ejd.mægler Hanne Nygaard Statsaut. ejd.mægler & valuar edc.dk nt s til l ing tors ag. 11. s til 1.30 E a D Sag e domme es r af æ og velhold olig i la vi kel ygge med gode dh se med s ald de o r m garage og lade. ege r flo og vela lag s æ de de have med masser af dyreliv og lækroge. Pris/udb / Bolig rutto/n tto.241/5.509 Alternativt finansieringsforslag: 148 Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Kontakt tlf Grund 3 9 Rum/ vær. /3 Opf./ omb. 1850/ 93 dr med bryggers, badeværelse, soveværelse, gæste toilet, e tre, stort hobbyrum tidligere o delt i værel ser, lyst be t k kke m direkte adg til stue, stue med ov e lig lukket g rdsterrasse uret garage kvm / / Bolig tto/n tto 4.830/4.55 Alternativt finansieringsforslag: 1 5 Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Kontakt tlf Grund 9 Rum/ vær. 5/3 Opf./ omb. 19 8/ 4 Rosenvænget 13, Kl.holm, 9320 Hjallerup C ag TILBUD ØNSKES / / Bolig/ tto/n tto 4.5 2/4.21 kld. Alternativt finansieringsforslag: 150/ Brt./nt. Afdragsfrit R. /. 20 Kontakt tlf D Grund 50 a yggeligt og yderst velholdt villa ed lu et have og ælder ed dis o ible ru. dvidere ar ort og ga rage. olige fre st r ed gode lyse ru og ed u lighed for at etablere yderligere værelser i huset. Rum/ vær. /2 Opf./ omb. 1935/ 5 u er veli drettet a delsbolig med mi dre have og god terrasse samt lise belagt g rds lads med redskabsskur yggelig a delsbolig ra med god i dr i æ og velholdt sta d olige er i drettet med e tre, lot lyst ba deværelse med muret bruse i he og god skabs lads, mi dre de otrum bryggers med bordvask og gulvvarme, soveværelse med skabe, hyggeligt lyst s isek kke med god skabs lads og god s ise lads samt udg til ha ve terrasse, hyggelig o holdsstue med godt lysi d ald, stort værelse Pris Boligafgift nv nd l udgi r. Bolig 81 Grund 5515 Rum/ vær. 3/2 r 2002 Kontakt tlf Sag Solid rødstensvilla på lukket vej midt i byen Solid rødstensvilla. Entré, lille toilet og fin stue. Udestue og skøn have. God størrelse køkken. Fint værelse samt soveværelse. Baggang, badeværelse samt trappe til kælderen: værelse, vaskerum og fyrrum med oliefyr. Pris/udb / Brutto/netto 3.048/3.014 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit RTL /1.907 Bolig/ kld. 90/ 40 Kontakt tlf G Grund 800 Rum/ vær. 4/2 Opf./ omb. 1958/ 93 D Sag yggelig og æn istandsat villa med s n lu et have, garage og vær sted. oligen er indrettet med ryggers, lyst s ise en, gang, lyst adeværel se, hyggelig stue med udgang til havestue, værelse samt stort soveværelse. sal med gode anvendelsesmuligheder samt værelse. Pris/udb / Bolig Grund Rum/ f rt/ rutto/n tto 5. 0/5.151 vær. om gget Alternativt finansieringsforslag: /3 1900/ 3 Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Kontakt tlf Pris/udb / rutto/n tto 8.909/.89 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 240 Grund 1 3 E Rum/ vær. /4 Kontakt tlf a elig i hyggelige og rolige omgivelser med g rdsterrasse samt lere gode kroge terrasser tor hyggelig lukket have med mulighed or at lave e mi dre mark til dyr dhuse i dr m lade med bokse, værksted samt yrrum f rt/ om gget 1910/83 Pris/udb / rutto/n tto 5.9 3/5.288 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 13 Grund 10 5 B Rum/ vær. 4/3 Kontakt tlf a dr med moder iseret bryggers ra, gode værelser, ordelerga g, s isek kke ra, ko tor, badeværelse med rigtig lot bordarra geme t ra, hyggelig lys o holdsstue med bræ deov f rt 19 9 E a F Sag D Sag D Sag lans villa elig i udkanten af yen med en utrolig flot lukket og hyggelig anlagt have med stor urtehave samt stor flise elagt indk rsel tort tidligere snedker v rksted med tilh rende hal ialt m ul e endom med r dt tag og videvinduer og bolig i lan med god vel oldt indretning gode v relser l s stue badev relser v rs ted br ggers og entre vindfang i buet glas med flot udsigt. Flot natur. lot beligende e endom ved ronningl nd torskov i spændende k peret terræn ekstra ordareal p a t beliggende med lot dsigt m en tidligere ridebane beplantet med skov omkring samt græsningsareal. t plans illa. ntr, bade relse, stort relse. lø m to mindre relser, stort so e relse, mindre toilet samt stort bade relse. lø m mindre kontor, stor spisestue, køkken samt udgang til stort bryggers. Pris/udb / Bolig rutto/n tto 5. /5. 59 Alternativt finansieringsforslag: 1 5 Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Kontakt tlf Stationsvej Dronninglund Grund 21 Rum/ vær. 5/4 Opf./ omb. 1981/ 0 r /u / Brutto/netto /9.151 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 194 Kontakt tlf Grund Rum/ vær. 8/5 Opf./ omb. 1880/ 90 Pris/udb / Brutto/netto /9.022 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 140 Kontakt tlf Grund Rum/ vær. /4 Opf./ omb. 1900/ 5 Pris/udb / Bolig rutto/n tto / Alternativt finansieringsforslag: 259 Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Kontakt tlf Grund 1105 Rum/ vær. /5 Opf. 199 EDC er hovedsponsor for Team Danmark KOM GODT VIDERE

17 8 Tirsdag den 9. september 2014 Borgergade 15 Klokkerholm 9320 Hjallerup Tlf Fax POUL HANSEN s Eftf. ApS El-installationer Hårde hvidevarer Belysninger Reparationer af hårde hvidevarer Datainstallationer Liftudlejning Ørum maskinstation Erfaring, Ekspertise og Kvalitet Kloakrensning, slamsugning og spuling Entreprenørarbejde Landdbrugsarbejde Ørum/Hjallerup Telefon ALT MALERARBEJDE UDFØRES! SALG AF MALING! Ørum maskinstation - 2 sp.indd :00:11 Din lokale El-partner... i Hjallerup El-installatør Jan Schunck Foto Kontakt: eller Totalløsninger Service - energioptimering Automation Solcelleanlæg Alarm- Sikkerhed og adgangskontrol og Entrepriser Industriservice Villa-ventilationsanlæg miljø Fuldautomatiske Entrepriser Varmepumper Industriservice- køl krananlæg Totalløsninger MANDEN I CENTRUM Sanitet Vand MALERFORRETNING DRONNINGLUND medlem af: Skolegade Hjallerup Værksted: Ø. Ringgade 4, Dronninglund Tlf KT Elektric Aalborg A/S Porsvej Aalborg Tlf timers døgnvagt tlf Blikkenslager Ventilation din lokale En mester i at spare på energien Om efteråret ses ofte musvåger trækkende mod syd, og musvågen bruger bestemt ikke mere energi til flyvningen end højst nødvendigt. Musvåger og andre svæveflyvende fugle - storke for eksempel - er mestre i at finde de steder, hvor termik-vinde (opadgående luftstrømme) hersker. Når de kredsende fugle har nået stor højde, lader de sig i glideflugt - uden at bruge megen energi på at bevæge vingerne - føre i den retning, de ønsker. Herefter finder de et nyt område med termik, skruer sig til vejrs og glider atter fremad. METALLER OG JERN købes og afhentes. Udlån af containere. Sæby Produkthandel Jupitervej 14 - Sæby Tlf Prøv Nordjyllands bedste LOPPE- SERVICE! Køb, sælg eller byt igennem 4 ugeaviser - kun 50 kr. Benyt den lokale EL-installatør - Deres faste forbindelse til sikker el... N.C. Nielsen J.S. Alarm v/ Jacob Barslev. Nørre Allé Hjallerup. Tlf Tlf Hjallerup VVS BMK Oliefyrservice Hjallerup Kro sætter fokus på Knæk Cancer Peter Ingvardsen, Gitte Frederiksen og Henrik Nielsen fra Hjallerup Kro sammen med to af de øvrige ansatte er i gang med at tilrettelægge arrangementer i forbindelse med projektet Knæk Cancer Hjallerup Kro er nu klar til at offentligøre spændende arrangementer i efteråret, hvor overskuddet går til det landsdækkende projekt: Knæk Cancer. Det bliver utraditionelle arrangementer som: En Gallaaften med femretters vildtmenu med efterfølgende dans til live-musik, et løbearrangement og en aften spis, hvad du kan hvor kåring af Hjallerups bedste smørrebrød vil finde sted. HJALLERUP: Hotel Hjallerup Kro er nu i gang med at planlægge efterårets spændende arrangementer, hvis overskud vil gå til Kræftens Bekæmpelse og TV 2 s projekt i uge 43 Knæk Cancer. De fem fastansatte på kroen har til flere arrangementer sagt ja til at arbejde gratis og dermed støtte projektet Knæk Cancer med deres arbejdskraft. I løbet af efteråret afhodles følgende arrangementer: Gallaaften, hvor der serveres en femretters vildtmenu med specielle vine til. Der vil være live-musik og dans efter middagen. Et løb, arrangeret af Peter Simonsen, med mulighed for at løbe hel- og halvmaraton og rundeløb. Arrangementet Spis, hvad du kan, hvor Hjallerups bedste smørrebrød bliver kåret. På en træningsaften forud vil kendte personer i byen designe deres eget smørrebrød. Vinderen vil få sit smørrebrød på menukortet efterfølgende. Der vil også være tilbud på dagens ret ud af huset i uge 42, hvor ti kroner af prisen går til projektet. Vi har lavet en masse spændende arrangementer og tilbud, som vi håber byens borgere vil støtte. Alle har haft cancer tæt inde på livet, og derfor håber vi på stor støtte og deltagelse i vores arrangementer, som gerne skulle give en god portion penge til Knæk Cancer-projektet, oplyser Gitte Frederiksen og Henrik Nielsen fra Hotel Hjallerup Kro. GRATIS RUSTKONTROL Ring og bestil tid! Undervognsbehandling Effektiv rustbeskyttelse af din bil med de bedste rustbeskyttelsesprodukter på det danske marked! Bestil tid på Flauenskjold PAVA Center Aalborgvej Dronninglund ES Varme Gunnar Larsen Aut. VVS-installatør Naturgas BLIK- & VVS-MONTØREN v/ Gunnar Larsen. Aut. Blik- & VVS-installatør v. Hassingvej Hjallerup. Tlf Aut. kvalitetssikret VVS-installatør Carsten Kjærup / Roland Skindbjerg Gørtlervej Hjallerup Tlf VAND VARME RØRSKADER BLIKKEN- SLAGER ARBEJDE VAGT- ORDNING Badeværelse Idé & indretning Fugeservice Imprægnering tlf.: Jan Jørgensen

18 Tirsdag den 9. september HJALLERUP - Gustavsvej 6 D HJALLERUP - Drosselvej 5 D NYHED Denne skønne familievilla er attraktivt beliggende for enden af et lukket vænge i Hjallerup by. Her er der adgang til byens veludbyggede stisystem lige uden Kontant/udb: / Brutto/Netto: 8.425/8.023 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 4.309/4.445 for døren. Den markante og velbyggede ejendom er beliggende på en stor grund på 1732 m2, hvor der er anlagt en skøn og parklignende have. Sag: NV7509 Bolig 192 Grund Stue/vær 1/4 Opført 1972 HJALLERUP - Østermarken 87 C Åbent Hus Søndag kl. 13:15-13:45 I et af Hjallerups mest populære og børnevenlige parcelhuskvarterer finder du denne skønne villa, som er flot og moderne renoveret og indrettet helt perfekt SOLGT Kontant/udb: / Brutto/Netto: 8.679/7.939 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 4.191/4.033 til børnefamilien. Området byder på stisystem til skole og idrætshal, grønne områder med legeplads og skov mv. Sag: NV7310 Bolig 137 Grund 864 Stue/vær 1/3 Opført 1979/01 Skønt beliggende villa i hjertet af Hjallerup. Her er der gåafstand til alle byens faciliteter, såsom skole, idræscenter, børnepasning, lægehus, butikscenter Kontant/udb: / Brutto/Netto: 8.546/7.877 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 4.108/4.022 mv. Drosselvej 5 har en super planløsning, som er perfekt til børnefamilien. Sag: NV7068 Bolig 158 Grund 853 Stue/vær 1/4 Opført 1969/98 HJALLERUP - Søndermarken 27 C HJALLERUP - Omorikavej 13 D DRONNINGLUND - Enebærvej 20 C 1½-plans familievilla i børnevenlige omgivelser. Stisystem lige uden for døren. Villaen er opført af de nuværende ejere i 1975 og er løbende vedligeholdt/moderniseret. Skøn have med lækker pool. Sag: NV7229 Kontant/udb: / Brutto/Netto: 9.117/8.368 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 4.509/4.343 Bolig 178 Grund 974 Stue/vær 1/7 Opført 1975/76 Super skøn 1-plans villa. Indh. Bryggers. Stort køkken-alrum. Dejlig stue med brændeovn. Lækkert badeværelse. Forældresoveværelse. Tre gode værelser. Skal ses! Sag: NV7426 Kontant/udb: / Brutto/Netto: 9.370/8.565 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 4.334/4.198 Bolig 146 Grund Stue/vær 1/4 Opført 1940/02 Arkitekttegnet villa i et af Dronninglunds bedste kvarterer med lukket stisystem til skole og idrætsfaciliteter. Minimalt vedligehold ude og inde - brug tiden på familien! Sag: NV7397 Kontant/udb: / Brutto/Netto: / Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 5.892/6.128 Bolig 189 Grund Stue/vær 3/4 Opført 1997 Nybolig Palle Ørtoft Vesterbrogade 2A 9400 Nørresundby Tlf Du finder os også her: Hasseris, Hals, Vesterbro, Lejligheder, Vejgaard, Gug

19 6 Tirsdag den 9. september 2014 Boligen UGENS BOLIG PRÆSENTERES AF Nybolig Palle Ørtoft Nørresundby Vesterbrogade Nørresundby Tlf nybolig.dk Mange nye emner præsenteres af lokale mæglere... HJALLERUP Kvalitetsvilla med stor dobbeltgarage østermarken 187: Denne dejlige rødstensvilla ligger som sidste hus på en fredelig, blind vej blandt mange andre charmerende huse. Her er det trygge og gode familieliv i centrum med stisystem til både skole og idrætscenter. Der er lagt vægt på vedligeholdelsesfri kvalitetsmaterialer, såsom træ/alu vinduer, røde vingetegl, teglstens facade m.v. De 164 m 2 er perfekt indrettet til den moderne børnefamilie med entré, bryggers, køkken-alrum, stue, to badeværelser og fire værelser. Indenfor møder du flere lækre detaljer, såsom massive trægulve i hele længder fra Jels Savværk, vandskurrede vægge, granitbordplade i køkken m.v. Til villaen hører ligeledes enhver mands drøm! en stor muret dobbelgarage med 2 el-porte! En skøn og velholdt familievilla!s sagsnr. NV7338 Bolig m 2 Grund m 2 Stue/vær.... 1/4 Opført Kontantpris Udbetaling Brutto Netto års afdrag Alternativ finansiering, delvis afdragsfrit, brutto/netto / Energiklasse... C

20 Tirsdag den 9. september Bakkemarked Mange varianter TA 3 PAKKER 30,- 100,- Morten Svinemørbrad Ferske danske Pr. 1/2 kg Bøffer af tykstegsfilet 700 g 25, /2 okseklump Pr. 1/2 kg Hakket oksekød 3-8 % 600 g eller 8-14 % 800 g Frit valg 45,- Stegte fiskefileter 4 stk. DELIKATESSEN Croissant med reje- eller hønsesalat Frit valg Delikatessens pålæg Flere varianter Ca. 4 skiver Rikke Thea SuperBest KLOKKERHOLM TLF Åbent alle ugens 7 dage kl TILBUDENE GÆLDER FRA TIRSDAG - LØRDAG, hvor andet ikke anført. forbehold for trykfejl samt udsolgte varer.

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale 1 Æg med karrysalat 15,00 2 Æg med tomat 15,00 3 Æg med mayonnaise og rejer 15,00 4 Rullepølse med sky og rå løg 15,00 5 Spegepølse med sky og rå løg 15,00 6 Kødpølse med remoulade og ristede løg 15,00

Læs mere

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Slagter Stiller 98 12 53 52 Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Smørrebrød Håndmadder....kr. 12,00 Smørrebrød....kr. 24,00 Lukus smørrebrød....kr. 31,00 Ferskrøget laks

Læs mere

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET lidt ud over det sædvanlige MAD UD AF HUSET MENUER BUFFET SMØRREBRØD SuperBrugsen Hvalsø Skolevej 1 4330 Hvalsø Delikatessen tlf. 4646 1513 Forretter: (minimum 8 kuverter) Tunmousse med salat, rejer og

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2014 Selskaber & arrangementer Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2015 SELSKABER & ARRANGEMENTER Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

Julebord 2015. Hjemmelavet julesylte med sennep og rødbeder. Pris pr. person Kr. 295,-

Julebord 2015. Hjemmelavet julesylte med sennep og rødbeder. Pris pr. person Kr. 295,- Julebord 2015 Marinerede sild med løgringe Kryddersild med løg og kapers Karrysild med æg og løgringe Lune Bornholmske saltstegte sild med bløde løg Rejer med mayonnaise Ferskrøget laks med rygeostcreme

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Landslagteren. Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16

Landslagteren. Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16 Landslagteren 62 61 06 30 Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16 Pølsebord 1 Minimum 8 personer Kogt røget skinke med asparges og italiensk salat Blokspegepølse med rå løg Wienersteg med agurker

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde

HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk Bestil venligst 2 dage før De skal bruge det. Ring og få en snak med os i delikatessen. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Eddie s kød. mad med mere. Glumsø www.eddieskod.dk

Eddie s kød. mad med mere. Glumsø www.eddieskod.dk mad med mere Glumsø www.eddieskod.dk 57 64 66 29 Receptions buffet (min. 25 personer) Hjemmerøget kogt skinke med æggestand Fransk urtekrydderpaté Hjemmekogt flæskerullepølse med løg, sky og italiensk

Læs mere

Slagter Kirkeby. Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød

Slagter Kirkeby. Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød Slagter Kirkeby 97 35 00 78 Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød Buffeter Den moderne slagterbutik med mere på menuen mad med

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

julens glæder Julen er for alle, og Salt & Peber Til fælles glæde, til din fest.

julens glæder Julen er for alle, og Salt & Peber Til fælles glæde, til din fest. MAD IND I HUSET FRA79,- julens glæder Samvær og gode ting til ganen. Julen er for alle, og Salt & Peber har noget for alle smagsløg. Til fælles glæde, til din fest. DEN TRADITIONELLE 105,- Salt & pebers

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn Indkaldelse til generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Nordjylland

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 23. januar 17. februar 2013

Arrangementer og åbningstider i perioden 23. januar 17. februar 2013 Arrangementer og åbningstider i perioden 23. januar 17. februar 2013 Onsdag 23. januar kl. 14.00: Lysbilledforedrag ved Bjarne Thorndal om Pensionister til fods over Hardangervidaen, i Sæby Kulturhus,

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN. UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen STØT VORE SPONSORER, DE STØTTER OS

MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN. UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen STØT VORE SPONSORER, DE STØTTER OS 2006 MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen BESØG OS PÅ HTTP://WWW.MVAS.DK 34 BESØG OS PÅ HTTP://WWW.MVAS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE NYHED

Læs mere

Mad ud af huset. Inspiration til selskaber og hygge. Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37

Mad ud af huset. Inspiration til selskaber og hygge. Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37 Mad ud af huset Inspiration til selskaber og hygge Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37 Serveringsklare Gæstebuffetter Hyggebuffet Tunsalat på salatbund Krydderkam Kyllingefilet svøbt i limfjordsskinke

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Landslagteren. Vorupør Slagter www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01

Landslagteren. Vorupør Slagter www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01 Landslagteren 62 61 06 30 www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01 Smørrebrød Håndmadder... Pr. stk. kr. 22,00 Smørrebrød... Pr. stk. kr. 28,00 Pålægskagemand nok til 12 personer....pr. stk. kr. 495,00 Pålægskagemand

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/ Stafet for Livet Sted: Køge Marina. Tid: 20-21 juni fra kl 14-12 Hvad er Stafet for Livet Stafetten er en event, der løber over 22 timer, og formålet er at støtte kræftpatienter, og samtidig have en fest

Læs mere

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk B Lunch Selskab /kun i weekender fra kl. 1100 el. 1200 & buffet i Restauranten Inkl. eget lokale i 4 timer fra kl. 1100 Hjemmebagt brød - Franskbrød, surdejsbrød & rugbrød Croissanter & wienerbrød Dansk

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Generalforsamling Der indkaldes til ordinær generalforsamling i GVF Grundejerforeningen Vejlby Fed tirsdag

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Indhold: * Sdr. Vium: Byttemarked * Dagli Brugsen: Generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Pas på vore cyklister!

Pas på vore cyklister! [deadline mandag kl. 8.30] Skolehaven og færdsel med bil o.lign. Vores nabo på Lindvedvej 60 frabeder sig, at vi benytter hans grund til parkering og gennemkørsel ved ærinder til skolehaven. Heldigvis

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Inspiration til fundraising for hold

Inspiration til fundraising for hold Inspiration til fundraising for hold Stafet For Livet samler først og fremmest penge ind via holdene. Holdene kan samle penge ved diverse aktiviteter for ud for stafetterne og ved at lave aktiviteter på

Læs mere

FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE OG

FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE OG SENOR - BØRNE - UNGE NYT MAJ - JUN - JUL - August 2015 FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DU LEG OG VRKE OG SENOR OG STØTTE FORENNGEN! ( Afdelingens Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen, Akacievej J4 Tlf. 97 72

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

AAB afdeling 20 Nyt fra bestyrelsen - Juni 2012

AAB afdeling 20 Nyt fra bestyrelsen - Juni 2012 AAB afdeling 20 Nyt fra bestyrelsen - Juni 2012 Indholdsfortegnelse Vi skal have ny gårdmand... 1 Afdelingsmøde 18. September 2012... 2 Der renoveres fortove i Bavnevangen... 2 Storskrald, pap og haveaffald...

Læs mere

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole Velkommen til alle jer Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn Skelund er en aktiv

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 6 27. maj 2015 Kom til åbent fælleshus i Vangkvarteret! Torsdag den 28. maj fra kl. 14.00-16.00 Fælleshuset, Agervang 24A Kl. 14.00-16.00 - Kom og mød Vangkvarterets

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014

Sdr. Vium Nyt. Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014 Sdr. Vium Nyt Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014 Sogneforeningens generalforsamling. Til sogneforeningens generalforsamling blev der valgt Kent Rosendahl og John Jacobsen som nye medlemmer af bestyrelsen.

Læs mere

Tlf.: 86 29 39 59 www.dgs-tranbjerg.dk Festmiddag, Kold & Varm Buffet Forret, Dessert, Natmad, Grillanretninger Pålægsborde, Smørrebrød, m.m.

Tlf.: 86 29 39 59 www.dgs-tranbjerg.dk Festmiddag, Kold & Varm Buffet Forret, Dessert, Natmad, Grillanretninger Pålægsborde, Smørrebrød, m.m. Garanti for kvalitet Tlf.: 86 29 39 59 www.dgs-tranbjerg.dk Festmiddag, Kold & Varm Buffet Forret, Dessert, Natmad, Grillanretninger Pålægsborde, Smørrebrød, m.m. Forslag til en lækker buffet Forretter

Læs mere

Flere gode bøger 18 måneder

Flere gode bøger 18 måneder Flere gode bøger 18 måneder Lån dem på biblioteket. Køb dem i boghandlen. På nettet. I supermarkedet. Børn elsker bøger En sandwich med 10 lag Af Annette Herzog og Kamilla Christiansen En tællebog med

Læs mere

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Højt beliggende villa, med plads til den store familie + 105 kvm garage. Sag: 84600578 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Stor sal. Restaurant. Lille sal. Festmenuer

Stor sal. Restaurant. Lille sal. Festmenuer Stor sal Lille sal Restaurant Festmenuer www.friendsnordborg.dk Tlf. 73 63 10 10 / 24 83 90 85 p.g. jan. 2015 Festmenu 1 Forret Tarteletter med høns i asparges Hovedret Buffet med 3 slags kød: Helstegt

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Julefrokost 2015 På Badehotellet

Julefrokost 2015 På Badehotellet Julefrokost 2015 På Badehotellet Alle forslag er gældende fra den 14. november til jul. Julefrokost med ophold (alt inklusive) Julefrokost i eget lokale Jul i Strandpavillonen Jul i Ship Inn Diner Transportable

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Madpakker til børn. Huskelistens 5 punkter til madpakke-indkøb:

Madpakker til børn. Huskelistens 5 punkter til madpakke-indkøb: Hvorfor Madpakker til børn Ca. 1/3 af den daglige energi skal indtages mens man er i skole eller på arbejde. Derfor er en god og mættende madpakke og mellemmåltider vigtige. Når det man spiser er sundt

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Inspiration til fundraising for hold

Inspiration til fundraising for hold Inspiration til fundraising for hold Et af formålene med Stafet For Livet er at indsamle midler til bekæmpelse af kræft her spiller I som hold en vigtig rolle. En meget stor del af indtægterne til Stafet

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. LBS LANDSBADMINTONSTÆVNE I EFTERÅRSFERIEN... 2 3. DGI BADMINTONSTÆVNE FOR + 60 ERE... 2 4. LOPPEMARKED

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere