Midtvends yssel AvisNR. 37 tirsdag den 9. september 2014 til samtlige husstande ÅRG. 64

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Midtvends yssel AvisNR. 37 tirsdag den 9. september 2014 til samtlige husstande ÅRG. 64"

Transkript

1 NR. 37 tirsdag den 9. september 2014 til samtlige husstande ÅRG. 64 Garagehøjskolen åbner med Pyndt Musik og højskolesangbog, debat og samtale er forsat i front, når landets mindste højskole Garagehøjskolen i september åbner garageporten for sin 2. sæson. Efteråret byder på tre planlagte arrangementer, og også i år er der fri entre. dronninglund: Gratisprincippet er vigtigt. Det skal ikke koste noget at høre et godt ord og synge en herlig sang. Men det er klart, at penge skal der til vin, vand og varme er jo ikke gratis. Heldigvis mødes højskolen med stor entusiasme foredragsholderne kommer vederlagsfrit, og gæsterne smider gerne en tyver eller mere i den sorte hat, når de går, hvis ordene har været særligt stærke, debatten god og sangen høj. Så er der likvid kapital til indkøb af vin til næste gang plus et par gode flasker til aftenens hovedgæst, fortæller journalist Frode Muldkjær, som har indrettet højskolen i sin dobbeltgarage og gerne tager sig af at være både tilrettelægger og tovholder for aftenen, og han fortsætter: Så kan jeg holde højskoleforstanderens halve time, inden selve foredragsholderen tager over, og dermed få lov til at snakke om de emner, som jeg finder mest interessant, siden vi sidst sad i garagens stearinlys. Efteråret i garagehøjskolen begynder med et besøg af TVog radiojournalisten Jørgen Pyndt. Manden, som har været chef og studievært på såvel DR P4 og TV2 Nord, og som også har en fortid som skrivende journalist på Nordjyske og som forfatter til en række bøger blandt andet om Skagen-festival og om den tidligere Aalborg-borgmester. Jørgen Pyndt vil tale om sit liv med og blandt nordjyder og nordjyske medier og selvfølgelig også komme ind på nutidens journalistik, som bliver udsat for mere og mere kritik for at være overfladisk, poppet, sensationsagtigt og for at være dagsordensættende i et omfang, som sætter det demokratiske system ud på et sidespor. Jørgen Pyndt gæster Garagehøjskolen tirsdag den 23. september, og man skal melde sig til efter først til mølle princippet. Der er plads til 30, og derefter kommer man på venteliste. Den sidste torsdag i oktober får garagen besøg af en ildsjæl, som har sagt sit job på stand by og forladt sin bolig for at kæmpe for en sag. Det er social- og sundhedsassistent Eva Haugum fra Brønderslev, der har taget bolig i en teltlejr som nabo til skifergasborestedet ved Dybvad. Hun kommer og fortæller om sin kamp mod skifergassen og hvorfor. Det sidste arrangement i 2014 bliver tirsdag den 25. november og handler om Børn og sorg. Det er terapeut og pædagog Birgitte Nygaard og Bente Rasmussen, som kommer og fortæller om dette vigtige emne, som berører så mange børn, der mister deres forældre af den ene eller anden årsag. Begge kvinder har mange års erfaring i sorgbehandling for børn og unge. Der arbejdes lige nu også med forårsprogrammet 2015 man skal være hurtigt ude. Og så er der jo også Maratonsangdagen på Dronninglund Kunstcenter i juni 2015, så Højskolesangbogen og hvad dertil hører, får nok at se til. Sådan skal det være. Kultur og fællesskab skal der til det er vitaminer for hjerne, hjerte og sjæl, slutter Frode Muldkjær. ES BIG DEAL TØM BUTIKKEN FOR TRÆBESKYTTELSE * EKSTRA RABAT 10% + KLUBRABAT 15% *Tilbuddet gælder kun Flügger Wood Tex produkter og 97 Classic. Tilbuddet gælder til d. 30. september. Flügger farver Jane & Thor Rishøj v. malerfirma Brorsonsvej Rishøj Hjallerup Brorsonsvej Man-fre 3 (indg via Søndergade) - 17, lør Hjallerup. Tlf Åbningstider: Man.-fre Lørdag butik frank holder fødselsdag fredag 12. september kl Når du handler hos os denne dag, giver vi gratis hotdogs fra kl se fødselsdags annoncen på side 5 og det udsendte katalog Vi lukker butikken onsdag 10. og torsdag 11. september, hvor vi gør klar til fødselsdagssalg fredag 12. september kl

2 2 Tirsdag den 9. september 2014 GUDSTJENESTER SØNDAG DEN 14. september Hjallerup Inge Thomsen/ Marie Kirketerp Hellevad Ingen Ørum Friluftsguds. Oasen Skæve Ingen Voer Kathrine Buus Christensen Agersted Ingen Dronninglund Sara Dommerby Toft Dorf Ingen Asaa Ingen Melholt 9.00 Kathrine Buus Christensen Toiletvogne udlejes med bruser og varmtvandsforsyning. Svend Nielsen, Voerså Tlf / din lokale 605 underskrifter overrakt til borgmesteren Den 2. september overakte Henning Møller fra Hjallerup 605 underskrifter fra borgere i Hjallerups Vestby til borgmester Mikael Klitgaard på Rådhuset i Brønderslev. Borgerne klagede over den dårlige vedligeholdelse af både fortove, cykelstier og vejbelægning på Vestergade i Hjallerup. Mange både børn og voksne har mærket flisernes og asfaltens hårdhed, når et fald var uundgåeligt. HJALLERUP: På Brønderslev Rådhus var der stor mediebevågenhed ved overrækkelsen af Vi afhenter gerne møbler, dødsboer m.m. Røde Kors Butik Søndergade 2 Hjallerup Tlf Hjallerup Antenneforening Tilmelding, betaling, pakke og pakkeskift Problemer eller fejl kontakt: STOFA TLF Hjallerup Fjernvarme Gravensgade 18. Hjallerup. Telefon Kontortid: Mandag-torsdag kl Fredag efter aftale. Vagt-telefon Formand: Kaj Tranholm Olesen, tlf Jernbanegade Hjallerup Telefon * Åben: Mandag kl Tirsdag kl Onsdag kl Torsdag kl Fredag kl Skribent Ella Simonsen, tlf / Udgiver: Hjallerup Bogtryk & Offset. Oplag: eksemplarer. Postnummerdækning: 9320 Hjallerup, 9330 Dronninglund, 9340 Asaa. Dele af 9352 Dybvad, 9310 Vodskov. Ansvarshavende: Bogtrykker Lisbet Gaaei. Sats og repro: Hjallerup Bogtryk & Offset. Tryk: Skive Folkeblad, 7800 Skive. FJERNVARME Salon FEMINA Østergade Hjallerup Lukket ONSDAG! Skrotningspræmie Biler modtages eller afhentes (Miljøbeh.) DS/EN ISO Sæby Produkthandel Jupitervej 14 - Sæby Tlf Frank Hejslet Eksamineret bedemand Kontakt os hele døgnet på tlf John Hejslet Eksamineret bedemand HjallErup BEdEMandsforrEtning Nørre Allé Hjallerup Borgmester Mikael Klitgaard får overrakt de 605 underskrifter af Lise og Henning Møller de 605 underskrifter, som Henning Møller og hans kone Lise overrakte borgmesteren med historier om de konsekvenser, en dårlig vedligeholdelse af Vestergade har for borgerne. Henning Møller fortalte om Vestergade, som er en meget trafikeret gade, hvor der bor mange ældre og mange børnefamilier. Alle er tvunget til at KOMPLET STEMPEL ALPO 20: 323,- + moms ALPO 40: 350,- + moms ALPO 50: 397,- + moms PLADER ALPO : 210,- + moms Midtvendsyssel Avis Hjallerup bruge Vestergade for at komme til skolen og til bymidten, hvor forretninger og busterminalen ligger. Borgmesteren kunne sagtens se problematikken og forstå de mange frustrerede borgere, som havde underskrevet. Jeg ville gerne, hvis jeg kunne love, at der sker noget snarest, men vi har et budget, som skal overholdes. Vi har nogle specialområder, som sluger mange penge. På budgettet er der 9,8 millioner kroner til vedligeholdelse af vores veje i kommunen. Jeg overbringer underskrifterne til Teknisk udvalg, som jeg ved vil kigge positivt på problemet. De prioriterer vedligeholdelse af kommunens vejnet højt. Jeg ved, at repræsentanter fra udvalget allerede har været i Vestergade for at se på forholdene og bese jeres nævnte skader på fortove og cykelstier. Desværre er der andre steder i kommunen, der også trænger til vedligeholdelse. Vi gør det, vi kan klare økonomisk, kommenterede borgmesteren. Eskild Sloth Andersen fra Hjallerup, som denne dag var på Rådhuset, ville gerne kommentere de mange underskrifter: Fortovet langs Vestergade har trængt til renovering igennem de sidste ti år. Vedligeholdelsen skal prioriteres og ordnes. Det ser helt galt ud. Henning Møller har igennem de sidste uger besøgt 230 huse i hele Vestergadekvarteret og stået ved Rema 1000 for at tale med folk. Mange udviste taknemmelighed for, at han tog initiativ til underskriftsindsamlingen. Alle var enige i, at der virkelig var brug for en renovering af fortove, cykelstier og gader i området. Henning Møller fik flere og flere historier om faldulykker og blev mere og mere overbevist om, at der skal lægges pres på kommunen. På sin tur fik han et sjovt spørgsmål fra en interesseret køber til en af kommunens byggegrunde i området. Hvordan kommer man til og fra byggegrundene ad en ordentlig vej? Desværre måtte Henning Møller svare, at der kun var denne ene vej, og at vejen virkelig trængte til en forbedring. Henning Møller og hans kone Lise kender Vestergadekvarteret igennem de 42 år, som de har boet der. Jeg kan ikke mindes, at der er gjort ret meget i de år, vi har boet her. Vi går daglig fem-seks kilometer og kender alle huller og revner. Min kone Lise er også faldet på en af vores ture. Nu håber vi, at der sker noget hurtigt, så børn, unge og ældre kan færdes trygt i området, for så har det været besværet værd, slutter Henning Møller fra Vestergadekvarteret. Lokal begravelsesforretning v/ Tina & Kent Sigsgaard Vi kommer gerne i Jeres hjem ES Indleveringstider for annoncer: Korrekturannoncer, annoncer til andre aviser, større annoncer samt farveannoncer.. torsdag kl Rubrikannoncer + lopper...fredag kl Erhvervsmæssig affotografering af bladets tekst, fotos og annoncer uden forudgående aftaler er ikke tilladt. - Avisen påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl! Hvis avisen udebliver ring til: Nordjysk Distribution, tlf En personlig afsked Et sidste farvel - en del af livet Vi fremsender gerne dokumentet Min sidste vilje' Træffes altid på tlf.: Fagligt uddannede Jesper Korsgaard Gitte Korsgaard Træffes personligt døgnet rundt på tlf Omsorg, nærvær og respekt Begravelse Sigsgaard

3 Tirsdag den 9. september Bagagerumssalget på Markedspladsen bliver en tradition Hjallerup Borgerforenings nye initiativ Bagagerumssalg på Markedspladsen i søndags den 7. september vil blive gentaget næste år i september. 50 stande var tilmeldt, og mange besøgte boderne og gjorde en god handel. HJALLERUP: Hjallerup Borgerforenings nye initiativ Bagagerumssalg bliver ifølge Per Topp en tradition på Markedspladsen den 1. søndag i september. Måske vil der også være et bagagerumssalg til Stumpemarkedet om foråret. Vi er glade for den store interesse for vores Bagagerumssalg. Vejret har ikke været for godt, men mange har opslået et telt, så hvis en regnbyge indtræffer, behøver de ikke at pakke sammen. Dagen igennem har der været mange gæster. Vi håber på at nå op på et besøgstal på cirka 1.000, oplyste Per Topp og Arne Bruun fra Borgerforeningen. Også Pølsedrengene var klar med hotdogs, pizza, burgere og varme og kolde drikke til både kræmmere og gæster. De cirka 50 stande var næsten alle med genbrugstøj til GRATIS opmålning Professionel montering både børn og voksne og genbrugsting af mange forskellige slags, som var blevet valgt fra. Peter Holdensen fra Hjallerup fik sig en overraskelse, da han standsede op ved familiens bod på Markedspladsen og kunne genkende en gave et bordfad, som han fik til sin svendeprøve. Det satte minderne i gang. Om bordfadet kom med hjem igen sammen med minderne, eller det blev solgt, er uopklaret. Karen Kristensen og Else Jensen fra Brønderslev solgte lopper fra hjemmet, som de godt ville tjene lidt på i stedet for bare at smide væk. To familier fra Vester Hassing Toft Jensen og Sloth Biegel havde også fået ryddet op og solgte ud af ting, som ikke blev brugt mere. Der var kræmmere fra både Frederikshavn og Aalborg. De fleste var fra nærområdet. Dagen igennem var der god stemning. Der blev snakket og pruttet om priser, og de fleste kræmmere var tilfreds med dagens salgsresultat. En mangesidet virksomhed - hvor Land og By mødes! GARDINER OG SOLAFSKÆRMNING SPAR 25% PÅ SOLAFSKÆRMNING Plissé lamel rullegardiner og persienner Michal Lars ES Åbningstider: Mandag-fredag Lørdag Se kæmpe udstilling i butikken eller få besøg af vores gardinbus Arne Bruun og Per Topp fra Borgerforeningen glæder sig over de mange kræmmere og besøgende til bagagerums-salget på Markedspladsen ÅBENT HUS HOS kinnerup HESTE-arTIkLEr SøNdag d. 14. SEpTEmBEr kl. 9 vind gavekort på 5.000,- 20% rabat på 1. SaL! SpæNdENdE OpvISNINgEr & STOrT markedstelt BØRNETELT CLINIC ved BO HøSTrUp på HESTEN CajO BO SkrIvEr autografer BagEfTEr KØB BILLETTER TIL KINNERUPS STORE BANKOSPIL Mød os på facebook GRATIS ØL/VAND & PØLSER vester mølle ridecenter LavEr HyggELIg kaffetelt med LækkErIEr densi print kommer Og BrOdErEr (Du må gerne medbringe tøj/dækken hjemmefra) med UNdErHOLdNINg for BørN Bag dine EgNE HESTEgUffEr TEgN på din EgEN roset HESTESkOkaSTNINg TEgN den flotteste TEgNINg vind HyggELIg BørNEkUrv ansigtsmaling Og m.m. HER BOR VI Kun 1 km fra motorvej E45 ved afkørsel 18 Vodskov N. Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl det SkEr: Opvisning v/ Maj-Britt Carter Hekla islænderopvisningshold Frieser Nord med showet Believe Josie Quintrell indlærer næsten usynlige signaler hos hesten Tvistur islændershow Show v/ Vendsyssel Køreforening Frieser Nord show the way you make me feel Family Riders Pony mounted games Clinic ved Bo Høstrup på hesten Cajo (Bo skriver autograf bagefter) Dressur opvisning Dennis Fisker Clinic v/ Hestemund.dk hvorfor gumler hesten på biddet Wiwaldi Wican og Sandra Black Power fra Frieserhesten Vendsyssel Dressuropvisning v/ Charlotte Kjær Jaobsen Opvisning med de store sydamerikanske tøltere Paso Peruano Arabisk show i Native Costume v/ Christina Heittmann Stald Alberg Udtrækning af gavekort på kr ,- vinderen skal være til stede! rodeotyr fra kl BLIv SIddENdE LæNgST Og vind gavekort på kr ,- følgende LEvEraNdørEr vil være TIL STEdE: kingsland BaCk on track rider BY Horse pikeur/eskadron CJ proline equiline B-steensgaard.dk wintec/bates travdiscount.dk kinneruphesteartikler.dk wiegaarden / BRØNDERSLEV Tlf NØRRESUNDBY Tlf Kinnerup Heste-Artikler Kinderupvej 5 DK-9310 Vodskov Tlf:

4 4 Tirsdag den 9. september 2014 LOPPER LOPPESERVICE... Annoncer, der er os i hænde SENEST FREDAG KL , kommer med efterfølgende uge. 1. Antallet af ord i en loppeannonce må være MAX 15 ORD 2. Er annoncen over 15 ord, skal der indrykkes en ekstra annonce, også med max 15 ord - osv. 3. Prisen for en loppeannonce i ca aviser er 50 kr. inkl. moms Brug nedenstående kupon til teksten: Udfyld venligst kuponen TYDELIGT. Tlf.: Navn: Adr.: SÆLGES KØBES BYTTES KONTANT Jernbanegade Hjallerup Sælges: Træ-/plastikvinduer og døre samt staldvinduer og døre. Termoglas efter mål. Montering af vinduer. Tlf / Sælges: Reparation og salg af computere. Opsætning til internet og mail. Fjernelse af virus. Udkørende service. Tlf Sælges: Nyt og gammelt (møbler, malerier, lopper). Åbent hver tirsdag kl Aalborgvej 715, Hjallerup Tlf Sælges: Ovntørret frasorteret brændsel fra emballagefabrik, ca. 24 m., længde ca cm, 4000 kr. Leveret til fornuftig pris. Tlf Sælges: Lagerlokaler udlejes: Flyttegods, biler, både og campingvogne, fra 100 kr. pr. måned. Tlf Sælges: Stort loppemarked/ garagesalg søndag 14/9, Agerbækvej 1, Klokkerholm, 9320 Hjallerup. Åben fra kl Tlf Sælges: Træ: Eg og bøg, klar til brug, er savet og kløvet. Tlf Købes: /Afhentes: Vi henter skrot og du får vin, der smager godt. Nye og gamle landbrugsmaskiner og inventar. Tlf Sælges: Minitraktor med kost, skovvogn, dozerblad, vejhøvl på hjul, lille bagskovl, stor kartoffelrenser, Bobcat rendegraver. Tlf CHECK Frimærker kan IKKE benyttes til betaling»lopperne«er for private og må ikke indeholde firma navne (vil blive fjernet fra annoncen). INDLEVERES TIL: Købes: Porcelæn, figurer, sølv, teak møbler, solur, karlekammerskabe, dødsboer. Tlf Købes: Gl. jern købes/afhentes. Evt. nedskæring. Tlf Sælges: Loppemarked, lørdag den 13/9 kl Flere familier, mange fine ting, LP er, nips møbler, lamper m.v. Tlf Sælges: Ford Mondeo, årg. 1996, synet februar 2014, km, nye dæk, kr. Tlf / Sælges: VW Beetle 2,0, reg. første gang Helt nys. 3/9-14, sort, kører perfekt, km, kr. Tlf Sælges: Opel Astra 1,6, Sølvgrå, 3 døre, sidste syn 9/ Støjer ved ventiler, ellers ok, kr. Tlf Sælges: Fiat Punto stk. alu-fælge med næsten nye helårsdæk, kr. Tlf Sælges: Fiat Punto. Diverse reservedele fra Punto Priser fra 50 kr. Tlf Sælges: Handyman udfører træfældning/beskæring. Ejendomsservice, viceværtfunktion. Alge/mos bekæmpelse. Belægning/flise opgaver. Tlf Sælges: Skt. Bernhard hvalpe. Tlf Musiksæsonen åbnes med Jonas Fjeld Kvartet Hjallerup Musikforening er klar til en ny og spændende sæson. Igen i år er der meget af den bedste danske musik med, men også udenlandske bands er med, og kvaliteten er i top. HJALLERUP: Koncerterne afholdes vanen tro på Hjallerup Kro dog afholdes Nytårskoncerten med Aalborg Symfoniorkester i Hjallerup Idrætscenter. På fredag åbner vi musiksæsonen med Jonas Fjeld Kvartet. Det er norsk, og det bliver ikke bedre. Bandet leverer bluesinspireret countryrock til perfektion. Fjeld er verdensberømt i Norge og store dele af USA. Han pladedebuterede i 1973, og sidenhen er det blevet til 34 udgivelser, blandt andet tre albums med de amerikanske musikere Eric Andersen og Rick Danko, den legendariske bassist fra The Band. Andre store navne som Gregg Almann fra Almann Brothers Band har Fjeld spillet sammen med, og han har medvirket på tre af Erik Grips plader. De genopstandne Four Jacks med Keld Heick, Stig Rossen, Jesper Asholt og Jesper Lohman kommer på besøg. Det samme gør Per Chr. Frost med band, Madsen, Møller LAGER OG OPBEVARINGSRUM Nye lokaler 24 m 3 kr. 500 pr. md. 36 m 3 kr. 750 pr. md. 132 m 3 kr pr. md. Henv eller Købes: Beatles med flere fra 60 erne. Tomme gramm o fo n p l a d e - hy l s t r e / c ov - ers til single-plader fra 60 erne. Tlf Sælges: Damecykel sælges, er i god stand m. cykelkurv og fartmåler blinkende kørelys og 5 indvendige gear. Pris idé 1000 kr. Mælkevejen 2B Skørping, tlf Sælges: Cykeltrailer til to børn med trepunktsseler. kr. 600,- Tlf Sælges: Flamingo-granulat til hulmursisolering. Sække á 1/4 km 3. (250 ltr) Pr. sæk 60,- Indblæs nings mask ine kan lejes. Tlf Sælges: Brugt isolering, birketræ, branddøre, indvendige døre, vinduer i plast og træ, brandskabe med slanger, håndvaske, toiletter, Velux-vinduer 140 x 78, køkkenskabe, yderdøre. 11 kg gasflasker (tomme). Små fugle finker sælges. Evt. bytte med parakitter. (Fugle afhentes). Tlf Sælges: Stort cedertræ udskåret - kan afhentes 1. oktober kr. Stauder 10 kr., Hindbær 10 stk. 75,-, Stokrose 15 kr., Hjortetaktræ 15 kr., Bunddække og Kantstensblomster 5 kr., Rose 25 kr., Gyvel stor 25 kr., Stor Blåbærsbusk 99 kr. Tlf Det norske band åbner Musikforeningens nye sæson og From, Peter Viskinde, Allan Olsen, Lasse og Mathilde, Rugsted & Kreutzfeldt. Esben Just, Alberte og ØnskeScenariet samt julekoncert med Jette Torp. Som noget nyt tilbydes i samarbejde med Hjallerup KONKURRENCE Midtvendsyssel Avis udlodder i samarbejde med Hjallerup Musikforening 2 billetter til koncert med Jonas Fjeld Kvartet Fredag den 12. september 2014 på Hotel Hjallerup Kro kl Hvilket land kommer bandet fra? Navn: Adresse: Postnr.: By: Tlf. Evt. mail: Skal være Midtvendsyssel Avis i hænde senest onsdag 10. september. Husk telefonnr. Jernbanegade Hjallerup Tlf Mærk kuverten konkurrence. VINDEREN BLIVER KONTAKTET PERSONLIGT Se Bibliotek en foredragsaften. Musiker og musikjournalist Thomas Ulrik Larsen går bagom Pink Floyds mesterværk The Dark Side Of The Moon. Hvordan blev det album til, hvorfor blev det album så skelsættende i musikhistorien, og hvorfor sælger det nu 40 år efter stadig mere end solidt? Det er vi meget klogere på efter denne aften, fortæller Ulrik Eriksen fra Musikforeningen og fortsætter: Vi afslutter sæsonen med stil. De verdensberømte Herman s Hermits dem med blandt andet No Milk Today har takket ja til at komme og lukke sæsonen for os. Meget større bliver det ikke på Hjallerup Kro. ES Sådan plukker man æbler Mange æblesorter er modne nu, og så skal der naturligvis høstes. Frugt, der skal gemmes, skal plukkes. Hvis du opsamler nedfaldsæbler, kommer dem i kasser og gemmer dem, vil der uvægerligt komme kedelige pletter, der hvor æblerne er stødte. Næh, så er det bedst at plukke frugten, og her gælder, at man skal passe på både træet og æblerne, når man plukker. Æblerne løsnes forsigtigt fra grenen. Må ikke rives løs. Stilken løsner sig selv, når æblet er modent. Lad være med at klatre rundt i træet for at nå op til æblerne. Dels risikerer du at brække nakken, og dels vil masser af æbler falde til jorden, når du leger abekat. Brug en trappestige når du skal nå de yderligt siddende æbler, eller invester i en æbleplukker - en lille pose monteret på enden af en lang stang. Posen lirkes op omkring æblet, som nu blidt falder ned i posen og når jorden uden at støde sig.

5 Tirsdag den 9. september fødselsdag nu jeans før op til 350,- strik med rund hals normalpris 400,- nu jeans før 700,- 150,- nu 300,- yankee blue nu flere farver langærmet grandad normalpris 300,- 150,- 100,-

6 6 Tirsdag den 9. september 2014 Fat musen og ta et kig på vores hjemmeside! midtvendsysselavis.dk Så»langt«som et klik væk... Læs lokale nyheder Se lokale annoncer Læs om, hvad der sker i byen Tjek»Ugens bolig«se ugens loppeannoncer Se dagens vejr Bladr i ældre udgivelser Tjek priser Læs nyt om navne

7 Tirsdag den 9. september Birthe Strid Hinrichsen udstiller i Hjallerup Kulturhus»Vind billetter«der bliver kamp til stregen... Aalborg Håndbold - Skjern Håndbold Lørdag den 13. september kl i Gigantium Birte Strid Hinrichsen ved sin udstilling af malerier i Hjallerup Kulturhus Vind 2 billetter! Vi trækker lod om 8 x 2 stk. Udfyld kuponen og aflever den i butikken senest på torsdag den 11. sept. kl En ny udstilling af malerier kan nu ses på væggene i Hjallerup Kulturhus. Det er Birthe Strid fra Ørum, som udstiller sine naturalistiske billeder med et strejf af impressionisme. Motiverne er især hentet fra naturen og fra rejser. HJALLERUP: Birthe Strid Hinrichsen har igennem 25 år været i gang med malerpenslen og har deltaget i rigtig mange udstillinger i den nordjyske region. For tiden er hun foruden sin udstilling i Hjallerup Kulturhus en af udstillerne på Galleri Blokhus, hvor hun sammen med cirka 80 malere udstiller på det gamle hotel, som for nogle år siden gik konkurs. Dette galleri udstiller hun i for 3. år i træk og deltager i galleriets mange spændende workshops, som holdes med mellemrum. Mine malerier i Hjallerup Kulturhus er motiver fra Møgeltønder, Blokhus og Ålbæk. Jeg har også taget et maleri med, hvor motivet er fra Rhodos. På ferierejser fotograferer jeg meget, og i disse feriebilleder finder jeg nye motiver, som jeg maler. Jeg laver også lidt sjovere billeder, som jeg har ophængt inde i biblioteket, et billede af et par ben og et billede af en dør. De fleste af mine arbejder er udført i en naturalistisk form med olie, akryl og akvarel, som de foretrukne materialer og af og til med et impressionistisk strejf. På min hjemmeadresse har jeg mit galleri og værksted, hvor der altid er udstilling. Jeg har lige fået en henvendelse fra et galleri i Hamburg, som gerne vil have mine billeder udstillet i efteråret. Det er jeg meget beæret over. Galleriejeren havde set mine billeder på internettet og viste begejstring for dem. Jeg regner med at gribe denne chance til næste år, fortæller udstilleren i Kulturhuset Birthe Strid Hinrichsen fra Ørum. ES Kampsponsor: LODTRÆKNINGSKUPON Åbningstider: Mandag-Fredag kl Lørdag kl Navn: Adresse: Tlf.: Vinderne kontaktes torsdag efter udtrækningen, og billetter kan afhentes fredag inden kl HMF Marketing Du er nu nummer allersidst i køen Har du også fået nok af uhøflig selvbetjening? Så tal med en bank, der interesserer sig for din forretning og bliver glad, når du ringer. Hos os er der altid hul igennem til Midtvendsyssels bedste rådgivere. Prøv selv at ringe på Spar Nord Hjallerup Hjallerup Centreret 18-20, 9320 Hjallerup sparnord.dk/hjallerup facebook.com/sparnord.midtvendsyssel

8 8 Tirsdag den 9. september 2014 UGENS SNAPSHOT Morgen ved havet... KINO UGENS FILM... ØSTKYSTEN: Selv om vi er nået frem til den første efterårsmåned, er der fortsat mange gode oplevelsesmuligheder langs de nordjyske strande. Der er muligheder for så vel dem, der skal have en morgendukkert, som dem der blot skal nyde stilheden, lidt fugleskrig og den opgående morgensol. Betryggende er det, at redningsposterne fortsat er til rådighed, hvis uheldet er ude. En tidligere kollega havde en samlermani han samlede på gode morgener. En morgen, som den på billedet, må helt klart kunne indgå i samlingen for en, der samler på gode morgener. Og så kan man slet ikke fornemme, at regnen har styrtet ned dagen før og det meste af natten. Foto og tekst: Vagn Kraglund Kontoret er lukket i morgen, onsdag den 10. september p.g.a. kursus. hundredefodsrejsen For-premiere Familien Kadam må forlade Indien, og slår sig ned i en lille fransk bjergby. Patriarken Papa planlægger at åbne en familiedrevet restaurant med indiske retter på menuen og med sønnen Hassan som chefkok. Drømmen møder dog store udfordringer, da genboen Mallory kommer på banen. Hun ejer den traditionelle franske Michelin-restaurant Le Saule Pleureur, og i hendes øjne er der ikke plads til en usofistikeret restaurant på den anden side af gaden. Snart eskalerer en åben køkkenkrig i den lille by. Hundredefods-rejsen vises tirsdag 9. sept. kl Medlemmer i Biografklub Danmark og Østvendsyssel Filmklub kan købe billet til halv pris. Kapgang Filmen foregår i Sønder Omme i 1976 og handler om den unge dreng Martin. Der sker rigtig mange ting i Martins liv. For det første er hans mor lige død. For det andet skal han snart konfirmeres. Hans far og bror er helt opslugt af sorg, så Martin må tage sig af sig selv. Men det er ikke nemt at komme sig over sin mors død, når man samtidig skal træne med sit kapganghold og planlægge en konfirmation. Kapgang vises hver aften kl Tirsdag 9. kun kl Onsdag 10. både kl og Biografklub Danmark. NYT : Alle eftermiddags-forestillinger vises med danske undertekster. Postmand Per Postmand Per melder sig til en TV-talentkonkurrence i håb om at vinde en rejse med konen til Italien. Men berømmelse, penge og flotte nye jakkesæt truer med at ødelægge det, som Per i virkeligheden holder allermest af, nemlig sin familie og venner og ikke mindst sit elskede job i posttjenesten. Postmand Per kan ses i weekenden, lørdag og søndag kl Tad Stones Følg med på en hæsblæsende og eventyrlig rejse i jagten på en forsvunden skat. Tad drømmer om at blive en berømt arkæolog og eventyrer ligesom sin helt Max Mordon. Drøm bliver til virkelighed, da Tad beslutter sig for at hjælpe med at aflevere en stentavle, der rummer vejen til den forsvundne by Paititi. Da Tad bliver forvekslet med en rigtig arkæolog, befinder han sig pludselig på en lang og farefuld rejse. Tad Stones vises lørdag og søndag kl Dansk tale. Om heste og mænd Seks tragikomiske fortællinger udspiller sig, og filmens skæbner væves sammen til en farverigt og fantasifuldt kludetæppe i et lille samfund på en baggrund af en vild og voldsom flot islandsk natur. Det er historier om forholdet mellem islændinge og deres heste om islændinge imellem. En barsk og betagende film. Om heste og mænd vises fra torsdag 11. til og med onsdag 17. sept, hver dag kl Mandag og tirsdag også kl Østvendsyssel Filmklub. T.o.15. hundrede-fods rejsen Jernbanegade Hjallerup. Tlf Registreret Revisionsanpartsselskab v/bjarke Kjær Tværgade Hals Tlf Fax

9 Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 9. september BRØNDERSLEV Algade 47 Tlf NØRRESUNDBY Hjørringvej 28 Tlf Annette Mette Kent Lars Sæsonen er slut N E K K I T TØM BU SPAR op til 50% PÅ PINOTEX Vi har Danmarks Vi har Danmarks største farvevæg! største farvevæg!

10 10 Tirsdag den 9. september 2014 Mange forældre støttede den årlige arbejdsdag i Hjallerup Børnehave Præsidentskifte i Lions Club Dronninglund Den afgående præsident Vagn Kraglund (tv) overrækker symbolet på præsidentposten præsidentkæden til den nye præsident Frank Johansen Der blev arbejdet på højtryk Den sidste fredag i august havde Hjallerup Børnehave og forældrebestyrelsen inviteret alle forældre til at male og renovere børnehaven. Mange mødte op, og den nye leder Kit Hartmann Hansen kiggede forbi og fik en god dialog med de arbejdende forældre. STØT OP OM DIT LOKALE SYGEHUS Vi må ikke tabe Dronninglund Sygehus på gulvet, derfor har vi brug for din støtte. Støtteforeningen for Dronninglund Sygehus er en forening, der yder donationer til sygehuset efter personalets ønsker ønsker som tit bunder i de indlagte patienters udsagn. Foreningen har som opgave at søge at bevare det lokale sygehus og dermed de mange arbejds pladser i Dronninglund. Ønsker du at blive medlem og støtte op omkring dit lokale sygehus? Send dit navn og adresse til: eller kontakt et af bestyrelsens medlemmer. Støtteforeningens bestyrelse Frits Danielsen: tlf Fritz Christensen: tlf Birthe Jensen: tlf Praktiserende læge Flemming Sommerfeldt Sognepræst Jeanette Geller: Regionalpolitiker Asta Skaksen: HJALLERUP: Fredag den 29. august efter arbejdstid mødte en flok forældre og børn til arbejdsdag i Hjallerup Børnehave. Alle startede med kaffe og kage, og så gik arbejdet i gang med småreparationer af legeplads og maling af hele husets facade. Det summede af liv, da jeg kom forbi på arbejdsdagen. Børnene legede og hyggede sig, og de arbejdende forældre fik banket, skruet og malet, så Børnehaven fik et nyt look. Jeg glæder mig til at være en del af Børnehaven fra midt i september, fortæller den nye leder Kit Hartmann Hansen. Brønderslev Kommune har indstillet, at de opsiger driftsoverenskomsten med den selvejende institution Hjallerup Børnehave fra 1. august Begrundelsen fra kommunen lyder, at Hjallerups børn kan være i to børnehaver i byen: Børnehaven Møllegården og Børnehuset Petra. Efter denne besked har både personalet og børnehavens bestyrelse besluttet at ville fortsætte med Hjallerup Børnehave og dermed oprette en privat børnehave, så de værdier, som Hjallerup Børnehave har stået for, og den kultur, vi har opbygget, kan fortsætte. Det bliver en lille institution, hvor vi satser på en normering på 50 børn, fortæller Dorthe Frederiksen og fortsætter: DLO - Daginstitutionernes Lands-Organisation vil være behjælpelige med at danne og organisere den private børnehave. Forældrene har været positive og støtter os. Den private børnehave vil ikke blive dyrere for forældrene. Vi påtænker snart at gå i gang med planlægningen. Vores nye leder Kit Hartmann har sagt ja til at være med, og vi glæder os til at komme i gang med de mange praktiske ting allerede i efteråret. Den nye leder Kit Hartmann Hansen er glad for, at Hjallerup Børnehave har valgt at ville privatisere børnehaven. Jeg synes, Hjallerup Børnehave er et spejl af Hjallerup, og at byen vil være fattig uden denne børnehave. Jeg glæder mig til at være med i hele processen. Vi har også brug for små børnehaver, udtaler den nye leder i Hjallerup Børnehave. ES Et nyt klubår i Lions Club Dronninglund er netop startet og som traditionen byder, markeres det nye klubår med præsident-skifte. Gennem Politiets døgnrapport I uge 35 og 36 har politiet i den østlige del af Brønderslev Kommune fået følgende anmeldelser: Torsdag den 28. august klokken 8.18 blev en bilist taget for hastighedsovertrædelse på Hellumvej i Klokkerholm. Bilisten kørte 111 kilometer mod tilladt 60 kilometer. Mellem den 2. og 3. september skete der et indbrud på Lyngmosevej i Ørsø. En hængelås til en staldbygning blev opbrudt, og der blev stjålet to sadler af mærket JC til en værdi af kroner. Desuden blev der stjålet hovedtøj og andre hesteting. Onsdag den 28. august mellem klokken og skete der et tricktyveri på Vibevej i Dronninglund. det seneste klubår har Vagn Kraglund stået i spidsen for klubben. Præsident-kæden og dermed opgaverne for klubben det kommende år, En ukendt dame tabte en tohundredkroneseddel ved siden af en ældre dame. Den ældre dame forsøgte at hjælpe og satte sin taske fra sig. En anden person tog den ældre dames hævekort i tasken. Ved brug af dankortet tidligere på dagen var koden blevet aflæst, og kortet blev efterfølgende misbrugt flere steder i hæveautomater. Beløbet er endnu ikke opgjort. Mellem den 2. og 3. september skete der et indbrud på Teglvej i Asaa. En dør til en garage blev opbrudt, og der blev stjålet 300 kg hønsefoder. SPAR OP TIL 3000,- På tilstandsrapport, energimærke og el-tjek Brug den lokale uafhængige bygningssagkyndige. Kontakt Arkitekthuset Vodskov A/S på tlf inden du sætter dit hus til salg. ES blev under en rundvisning på Dorf Møllegaard overrakt til den nye præsident i klubben Frank Johansen. dronninglund: Den nye præsident Frank Johansen sagde i sin tiltrædelsestale, at der i det nye klubår ikke ville komme revolutionerende nyheder, men at man vil følge den linje, der har været i Lions Club Dronninglund de seneste år. Det indebærer, at der vil være fokus på trivsel og en velfungerende klub, hvor der i fællesskab er basis for at fortsætte de aktiviteter, som gennem årene er blevet en stor del af klubbens identitet i lokalområdet og i en stor del af det nordjyske. Frank Johansen informerede om, at klubben fortsat vil drive de pengeskabende aktiviteter, der omfatter udgivelse af Barn af Vendsyssel, Kirkekoncerten i Dronninglund Slotskirke, Golfarrangement i samarbejde med Dronninglund Golfklub samt Jyske Ås Motionscykelløb, der om to år kan fejre sit 25 års jubilæum. Lions Club Dronninglund donerer årligt mere end kroner til primært lokale modtagere. Beløbet gives til foreninger, klubber og enkeltpersoner, hvor en donation kan være med til at gøre en forskel. Der bliver udsendt én eller to unge på udveksling i USA eller et sted i Europa, hvor det også er Lions klubber, der er ansvarlige for den enkelte udvekslingsstudent under opholdet. Lions klubberne er internationalt verdens største private velgørende organisation. Lions adskiller sig fra alle andre velgørende organisationer ved, at der ikke anvendes penge fra aktiviteterne til at administrere organisationens donationer. Administrationen dækkes 100% af medlemmernes kontingent. ES

11 tilbud Tirsdag den 9. september Idrætsdag på DG med opfindsomme konkurrencer Patchworkklubben overrakte håndsyet tæppe til Stengården Den 4. september på Patchworkklubbens syaften blev et smukt designet tæppe overrakt til lederen af aktivitetscentret på Stengården Bente Kilt. I tæppet ses Hjallerups seværdigheder. Der var dyb koncentration ved de forskellige konkurrencer Høj sol, masser af udklædning og fuld fart frem, da de 450 elever holdt idrætsdag på Dronninglund Gymnasium. dronninglund: Konkurrencerne var lagt an, så alle kunne være med og ikke mindst de opfindsomme, for nok gælder det om at være hurtig, springe langt og hoppe højt, men på idrætsdagen er de gakkende konkurrencer uden for pædagogisk rækkevidde, så her gælder der andre spilleregler. Blandt konkurrencerne var goalball, et spil for ikke-seende, trillebørsstafet, ølkassestabling, forhindringsstafet og det flyvende tæppe. Alle eleverne mødte op udklædte og klar til udfordringer. Selvfølgelig var der kamp om at vinde og få del i de mange kagemænd, der var som præmier, men først og fremmest gjaldt det om, at eleverne gennem konkurrencer kunne arbejde sammen og ikke mindst for de mange nye 1.g klasser var idrætsdagen en god anledning til at få styrket deres sammenhold og fællesskab. Og så var det en god anledning til, at eleverne også på tværs af klasserne kom til at kende hinanden, fortæller idrætslærer Erik Larsen, der sammen med Aase Munk har været drivkræfterne bag den traditionsrige dag. Dagen sluttede med tovtrækning klasserne imellem og dermed også håneretten et år frem. Normalt er 3.g klasserne i favoritgruppen, men til alles overraskelse var det igen i år en 2.g klasse, nemlig 2.e, der bedst forstod at økonomisere med deres kræfter og dermed få det optimale træk i tovet. Forude ventede en kagemand. ES Bente Kilt takker på Stengårdens vegne for det smukke tæppe, der blev ophængt i aktivitetslokalet på Stengården hjallerup: Et smukt tæppe blev torsdag den 4. september overrakt aktivitetscentrets leder Bente Kilt til ophæng på en af væggene i aktivitetslokalet på Stengården i Hjallerup som tak for at få lov til at benytte deres lokaler. Vi vil gerne sige tak for, at vi kan benytte aktivitetslokalet til vores syaftener i Patchworkklubben. Vi i klubben har længe haft planer om at lave en ting til ophæng her i centret, som kan være til glæde for beboere og andre, der kommer i huset. På vores generalforsamling nedsatte vi et udvalg og gik i gang. Først besøgte vi Lokalhistorisk arkiv for at få tegninger til Hjallerups seværdigheder som kirke, kulturhus, markedsplads og Stengården. Vi fik det hele tegnet op og gik i gang med saks, nål og tråd. udtalte Gurli Jensen ved overrækkelsen. Gurli har været formand for arbejdsgruppen. For Bente Kilt, som er konsulent for aktivitetscentrene i kommunen, var gaven en overraskelse. Det er et meget fint tæppe, I har fremstillet til huset. Det symboliserer området, som Stengården er en del af, kommenterede Bente Kilt. Patchworkklubben mødes hver anden torsdag til hyggeligt samvær og til syning af patchwork. Klubben tæller cirka 30 medlemmer, og de 21 medlemmer har deltaget i syningen af det flotte tæppe med byens seværdigheder. Patchworkklubbens formand Susanne Klausen takkede efter overrækkelsen de mange medlemmer for deres indsats. På bagsiden af tæppet er de 21 medlemmers navne broderet, så tæppets designere ikke bliver glemt. ES STORT DESIGN UDSALG UDSALG Sale Sale UDSALG tilbud Tag med til STORT DESIGN UDSALG i Vodskov Bolighus. Vi tømmer vores lager og holder udsalg. Så kom og gør en god handel! Fredag d. 12. sept. kl Lørdag d. 13. sept. kl Søndag d. 14. sept. kl Udsalg Sale Sale Udsalg s Udstillingsmøbler STÆRKT NEDSAT spar 15, 25, 40 og helt op til 50% vodskov bolighus se mere på FACEBOOK Plovhusene 1 DK Vodskov Tlf w w w.vodskovbolighus.dk

12 12 Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 9. september 2014 friske lokale september tilbud med masser af smagsprøver ugen igennem hos købmændene i Hjallerup... Husk den store smagens dag fredag 12. september fra kl Tator Primotivo Antico Ceppo Syrah Antico Ceppo 75 cl. Italien. Petit Verdot 75 cl. Italien. Normalpris 149,95 1 flaske 99,95. Ta 2 flasker nu kun cl. Italien. Pr. flaske 94,95 Ta 2 flasker kun spar 50,95 fantastiske vine til rigtig fornuftige priser... kun spar 80,90 spar 68,50 Slagterafdelingen tilbyder Osso Buco Frost peter slagtermester Pr. 1/2 kg kun Pr. 1/2 kg kun Svinekæber Pakke med ca. 1 kg. dybfrost kun Oksemørbrad dybfrost Friskhakket kød på alle hverdage! Kødfulde stegeben hver mandag: Pr. 1/2 kg kun 5 Slagterens hjemmelavede medister Pr. 1/2 kg kun jan købmand 95 hjallerup Tilbudene gælder fra onsdag til og med lørdag

13 Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 9. september Grøntafdelingen tilbyder Store danske selleri med top Store danske hvidkål Kl. 1 Kl. 1 pr. stk pr. stk Blomstertorvet Slagtermesterens hjemmelavede sylte 500 g pr. stk. kun 25.- m. reje-/ hønsefyld De likate sse /S Smørrebrød lag ter til by de r Uspecificerede håndmadder stk. Pr. stk. 10,- stk. stk. Lille bakke Mellem bakke Stor bakke Pr. stk. 19,- rhjallerup.dk få Ring oggtende en uforpliak på menusn Mad ud af Hjallerup Tlf. enter :00-21:00 Alle dage kl. Åbningstider: Hjallerup Butiksc huset-folder 20,30,38,- Frikadelle med rødkål og surt Æg og rejer Kylling og bacon Skinke og ost Kamsteg med rødkål og surt Rullepølse med sky og løg Roastbeef med remoulade, ristede løg og surt Tunsalat Marineret sild Krydder sild Karry sild Stegt sild i eddike Stegt fiskefilet med remoulade og citron Hønsesalat med bacon og champignon Skinke med røræg, tomat og purløg Hamburgerryg med italiensk salat og asparges Røget filet med røræg og purløg Æg og tomat med bacon og mayonnaise Æg og og rejer med mayonnaise Oksebryst med peberrod og peberrodssalat Rullepølse med rå løg og sky Spegepølse med rå løg og sky Hakkebøf med bløde løg og surt Hjemmelavet frikadelle med rødkål og surt Leverpostej med champignon, bacon og surt Dyrlægens natmat med rå løg og sky Flæskesteg med rødkål og surt Ribbensteg med rødkål og surt Roastbeef med remoulade, ristet Bestilles 2 dage i før Pr. stk. 29,95 Pålægskagemand 6 pers. 10 pers. 15 pers. 295,450,550,- Stjerneskud Alm. stjerneskud 35,- med 2 fisk, rejer, caviar, asparges, dressing og citron Luksus stjerneskud 55,- med 3 fisk, rejer, caviar, asparges, dressing og citron løg og peberrod FRANSKBRØD Rejer med mayonnaise og citron Fersk røget laks med asparges og dild Gravad laks med rævesovs Røget hellefisk med røræg Skæreost med drue og peberfrugt Stærk ost med fedt, sky og løg Fransk brie med drue og peberfrugt Danablue med past. æggeblomme og rå løg Æg og rejer med mayonnaise og citron Hønsesalat med bacon og champignon Pr. stk. BESTILLINGSSEDDEL Navn: Tlf.: Dato/tid: 40,- Hjallerup Butikscenter Hjallerup Tlf Åbningstider: Alle dage kl. 8:00-21:00 Smørrebrøds-folder pr. stk. kun Kolonialafdelingen tilbyder Beauvais ketchup 1 kg kun pr. stk. 95 Store grønne planter Normalpris 69,95 nu pr. stk. n e g n i l e d f a f f bake o e g u e n n e d i tilbyder Rådhustærte nyhed!!! Frisksmurte sandwich Pr. stk. 25,- RUGBRØD Færdigretter Menuér Pølseborde Smørrebrød Sandwich Store farvede lyng Salatbar Alm. smørrebrød Luksus smørrebrød 4 kg pr. pose Delikatessen tilbyder Friskbagte croissanter Danske vaskede kartofler Cremetrekant Pr. stk. 8, husk!!! HVER LØRDAG pr. 100 g 4 pr. stk ta 3 stk Åbent alle dage kl Tlf Se flere tilbud på kenneth købmand husk HVER AG fredag & LØRD Vi forhandler Kosan Gas 95 pr. stk. kun 1 98 Rundstykker Vej-selvslik Stort udvalg ES hjemmeside KLIK IND PÅ VOR RHJALLERUP.DK A SP O R U.E W W W Vi forhandler nu GLS Pakkepost

14 Tirsdag den 9. september Foredrag om besættelsen i lokalt perspektiv Hjallerup Pensionistog Efterlønnerforening BOWLING Onsdag den 17. sept i Brønderslev Afgang fra Stengården kl Pris 125,- kr. inkl. bowling og karbonader med grønærter. Kør selv (kør-med-pris pr. person 25,- kr.) Kaffe i Lunken skov. Tilmelding senest lørdag den 13. september til Elly, tlf Vel mødt! Pensionistforeningen MÆRKEDAGE... AL OPMÆRKSOMHED i anledning af vores guldbryllup den 19. september 2014 frabedes. Hilsen Inger og Børge Christiansen bryllup I september og oktober er der mulighed for at overvære to foredragsarrangementer om besættelsen på Brønderslev Bibliotek. brønderslev: Foredragene ligger i forlængelse af en temaudstilling om Besættelsen i den sydlige del af Vendsyssel, som har været vist på Vildmosemuseet hen over sommeren og som tager udgangspunkt i historier fra lokalområdet, som er fundet på mange af de lokale arkiver. Ved det første foredrag fortæller museumsinspektør Jens- Christian Hansen om nogle af de begivenheder, der udspillede sig i luften over Nordjylland under Besættelsen Aalborg Lufthavn var et strategisk hovedmål for den tyske værnemagt, da den sammen med Frederikshavn var et springbræt i forhold til det ressourcerige Norge, som tyskerne først og fremmest var interesserede i at besætte. Han fortæller om de allierede rekognoscerings- og bombetogter og om flybesætningerne, der satte deres liv på spil. Man kan således høre historien om en engelsk flyver, der blev skudt ned over Store Vildmose og såret, men som overlevede fem års fangenskab i tyske krigsfangelejre. Ved det sidste foredrag fortæller Jens-Christian Hansen om Besættelsen i den nuværende Brønderslev Kommune. Brønderslev-Dronninglund egnen lå i hjertet af Vendsyssel, der var et strategisk vigtigt område for besættelsesmagten. Med udgangspunkt i hverdagen under besættelsen fortælles om lokalbefolkningens kreativitet Lejligheder til leje i Hjallerup på grund af varemanglen og tørvegravningens renæssance. Man kan høre om modstanden, der gik fra at være passiv til at blive aktiv; om forholdet til besættelsesmagten og om den nazistiske terror. Endvidere belyses, hvordan tyskernes frygt for en invasion i Vendsyssel stadig har efterladt sig spor i landskabet. I pausen sælger Museumsforeningen for Vildmosemuseet kaffe med Rich s kaffeerstatning og krigsmakroner efter en gammel spareopskrift fra besættelsen. Arrangementerne er arrangeret af FOF Vendsyssel i samarbejde med Brønderslev Bibliotek og Museerne i Brønderslev Kommune. HJALLERUP-KLOKKERHOLM FOLKEDANSERFORENING indbyder alle folkedansere, såvel gamle som nye til en NY SÆSON i Klokkerholm Skoles gymnastiksal. Øveaftener starter onsdag den 17. september kl og alle onsdage. Første aften er der åbent hus med kaffe og kage. Så mød op, enten I kommer som par eller som enlige og prøv folkedans. Man bliver glad af det. Kontingent for hele året 500 kr. Halvårligt 250 kr. Annoncesponsor: Kino Hjallerup Billetbestilling Tirs. 9. kl For-premiere Husk lommetørklædet Museerne opfordrer også til at sætte kryds i kalenderen i november, hvor museumsinspektør Lykke Olsen tager publikum med tilbage til mellemkrigstiden på Dorf Møllegård. Dengang debatterede PH og andre store personligheder højlydt tidens aktuelle spørgsmål, og det handlede om alt fra kvindens rolle til den spirende nazisme. Debatten rullede også i lokalsamfundene, og foredragsholderen kommer med lokale eksempler. Aftenen rundes af med bandet Et letsindigt ord, som spiller tidens danske musik og ikke mindst PH-viser. Bestyrelsen Tirsdag 9. kl Onsdag 10. kl Hjallerup Idrætsforenings fodboldafd.: HJEMMEKAMPE UGE sept Herrer Serie 5 HIF - Ulsted B 13. sept U15 Drenge B HIF - Aalborg-Freja 14. sept Herrer Serie 3 HIF - Tårs/Ugilt IF Kampsponsor: HJALLERUP Hjallerup Fjernvarme afholder generalforsamling torsdag 25. september 2014 kl på Hotel Hjallerup Kro med følgende dagsorden: 11. Valg af dirigent 12. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår 13. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 14. Budget opgjort efter varmeforsyningslovens prisbestemmelser for indeværende driftsår fremlægges til orientering 15. Fremlæggelse af investeringsplan for kommende år til orientering 16. Forslag fra bestyrelsen 17. Indkomne forslag fra andelshavere/ varmeaftagere 18. Valg af bestyrelsesmedlemmer 19. Valg af suppleanter til bestyrelsen 10. Valg af revisor 11. Eventuelt Regnskab kan hentes på vores hjemmeside Tors ons. 17. kl Man tirs. 16. også kl. 16 Hjallerup Hovedsponsor: Lørdag søndag 14. kl Lørdag den 13. september 2014 vies i Hjallerup Kirke: Anne Nikoline Larsen, Kongensgade 15, datter af Lone Thomsen og Lars Ole Larsen, og Theis Nielsen, Kongensgade 15, søn af Mona Nielsen, Ulsted. Bryllupsadresse: Multihuset, Hellum. Brug venligst P-pladsen ved Centret! 80 år Kære Poul Til lykke med fødselsdagen torsdag den 11. september. Vi glæder os til festen på lørdag. Hilsen fra Niecer og nevøer 10 år Rikke fylder 10 år lørdag den 13. september. Til lykke med det! Farmor og Poul Annoncer: Lørdag søndag 14. kl Lejlighed, 56 m 2, 2-værelses. Kr forbrug. Lejlighed, ca. 75 m 2, 3-værelses. Kr forbrug. Henv. Preben Ramskov Tlf Biografklub Danmark og Østvendsyssel Filmklub: Halv pris Biografklub Danmark. Billetpris: 80 kr. T.o.11. Østvendsyssel Filmklub. Billetpris: 70 kr. T.o.15. Billetpris: 60 kr. T.f.a. Billetpris: 60 kr.

15 Midtvends 10 Tirsdag yden ssel 9. september Avis 2014 Tirsdag Midtvends den 9. september y2014 ssel Avis 11 Aalborg Håndbold Skjern Håndbold Lørdag den 13. september kl i Gigantium Køb og print dine billetter på aalborghaandbold.dk

16 Tirsdag den 9. september Danebo Dronninglund tættere på MULIGHED FOR SOLGT ELLER GRATIS Hjallerup Dan Christensen Statsaut. ejd.mægler Hanne Nygaard Statsaut. ejd.mægler & valuar edc.dk nt s til l ing tors ag. 11. s til 1.30 E a D Sag e domme es r af æ og velhold olig i la vi kel ygge med gode dh se med s ald de o r m garage og lade. ege r flo og vela lag s æ de de have med masser af dyreliv og lækroge. Pris/udb / Bolig rutto/n tto.241/5.509 Alternativt finansieringsforslag: 148 Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Kontakt tlf Grund 3 9 Rum/ vær. /3 Opf./ omb. 1850/ 93 dr med bryggers, badeværelse, soveværelse, gæste toilet, e tre, stort hobbyrum tidligere o delt i værel ser, lyst be t k kke m direkte adg til stue, stue med ov e lig lukket g rdsterrasse uret garage kvm / / Bolig tto/n tto 4.830/4.55 Alternativt finansieringsforslag: 1 5 Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Kontakt tlf Grund 9 Rum/ vær. 5/3 Opf./ omb. 19 8/ 4 Rosenvænget 13, Kl.holm, 9320 Hjallerup C ag TILBUD ØNSKES / / Bolig/ tto/n tto 4.5 2/4.21 kld. Alternativt finansieringsforslag: 150/ Brt./nt. Afdragsfrit R. /. 20 Kontakt tlf D Grund 50 a yggeligt og yderst velholdt villa ed lu et have og ælder ed dis o ible ru. dvidere ar ort og ga rage. olige fre st r ed gode lyse ru og ed u lighed for at etablere yderligere værelser i huset. Rum/ vær. /2 Opf./ omb. 1935/ 5 u er veli drettet a delsbolig med mi dre have og god terrasse samt lise belagt g rds lads med redskabsskur yggelig a delsbolig ra med god i dr i æ og velholdt sta d olige er i drettet med e tre, lot lyst ba deværelse med muret bruse i he og god skabs lads, mi dre de otrum bryggers med bordvask og gulvvarme, soveværelse med skabe, hyggeligt lyst s isek kke med god skabs lads og god s ise lads samt udg til ha ve terrasse, hyggelig o holdsstue med godt lysi d ald, stort værelse Pris Boligafgift nv nd l udgi r. Bolig 81 Grund 5515 Rum/ vær. 3/2 r 2002 Kontakt tlf Sag Solid rødstensvilla på lukket vej midt i byen Solid rødstensvilla. Entré, lille toilet og fin stue. Udestue og skøn have. God størrelse køkken. Fint værelse samt soveværelse. Baggang, badeværelse samt trappe til kælderen: værelse, vaskerum og fyrrum med oliefyr. Pris/udb / Brutto/netto 3.048/3.014 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit RTL /1.907 Bolig/ kld. 90/ 40 Kontakt tlf G Grund 800 Rum/ vær. 4/2 Opf./ omb. 1958/ 93 D Sag yggelig og æn istandsat villa med s n lu et have, garage og vær sted. oligen er indrettet med ryggers, lyst s ise en, gang, lyst adeværel se, hyggelig stue med udgang til havestue, værelse samt stort soveværelse. sal med gode anvendelsesmuligheder samt værelse. Pris/udb / Bolig Grund Rum/ f rt/ rutto/n tto 5. 0/5.151 vær. om gget Alternativt finansieringsforslag: /3 1900/ 3 Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Kontakt tlf Pris/udb / rutto/n tto 8.909/.89 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 240 Grund 1 3 E Rum/ vær. /4 Kontakt tlf a elig i hyggelige og rolige omgivelser med g rdsterrasse samt lere gode kroge terrasser tor hyggelig lukket have med mulighed or at lave e mi dre mark til dyr dhuse i dr m lade med bokse, værksted samt yrrum f rt/ om gget 1910/83 Pris/udb / rutto/n tto 5.9 3/5.288 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 13 Grund 10 5 B Rum/ vær. 4/3 Kontakt tlf a dr med moder iseret bryggers ra, gode værelser, ordelerga g, s isek kke ra, ko tor, badeværelse med rigtig lot bordarra geme t ra, hyggelig lys o holdsstue med bræ deov f rt 19 9 E a F Sag D Sag D Sag lans villa elig i udkanten af yen med en utrolig flot lukket og hyggelig anlagt have med stor urtehave samt stor flise elagt indk rsel tort tidligere snedker v rksted med tilh rende hal ialt m ul e endom med r dt tag og videvinduer og bolig i lan med god vel oldt indretning gode v relser l s stue badev relser v rs ted br ggers og entre vindfang i buet glas med flot udsigt. Flot natur. lot beligende e endom ved ronningl nd torskov i spændende k peret terræn ekstra ordareal p a t beliggende med lot dsigt m en tidligere ridebane beplantet med skov omkring samt græsningsareal. t plans illa. ntr, bade relse, stort relse. lø m to mindre relser, stort so e relse, mindre toilet samt stort bade relse. lø m mindre kontor, stor spisestue, køkken samt udgang til stort bryggers. Pris/udb / Bolig rutto/n tto 5. /5. 59 Alternativt finansieringsforslag: 1 5 Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Kontakt tlf Stationsvej Dronninglund Grund 21 Rum/ vær. 5/4 Opf./ omb. 1981/ 0 r /u / Brutto/netto /9.151 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 194 Kontakt tlf Grund Rum/ vær. 8/5 Opf./ omb. 1880/ 90 Pris/udb / Brutto/netto /9.022 Alternativt finansieringsforslag: Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Bolig 140 Kontakt tlf Grund Rum/ vær. /4 Opf./ omb. 1900/ 5 Pris/udb / Bolig rutto/n tto / Alternativt finansieringsforslag: 259 Brt./nt. Afdragsfrit R. /. Kontakt tlf Grund 1105 Rum/ vær. /5 Opf. 199 EDC er hovedsponsor for Team Danmark KOM GODT VIDERE

17 8 Tirsdag den 9. september 2014 Borgergade 15 Klokkerholm 9320 Hjallerup Tlf Fax POUL HANSEN s Eftf. ApS El-installationer Hårde hvidevarer Belysninger Reparationer af hårde hvidevarer Datainstallationer Liftudlejning Ørum maskinstation Erfaring, Ekspertise og Kvalitet Kloakrensning, slamsugning og spuling Entreprenørarbejde Landdbrugsarbejde Ørum/Hjallerup Telefon ALT MALERARBEJDE UDFØRES! SALG AF MALING! Ørum maskinstation - 2 sp.indd :00:11 Din lokale El-partner... i Hjallerup El-installatør Jan Schunck Foto Kontakt: eller Totalløsninger Service - energioptimering Automation Solcelleanlæg Alarm- Sikkerhed og adgangskontrol og Entrepriser Industriservice Villa-ventilationsanlæg miljø Fuldautomatiske Entrepriser Varmepumper Industriservice- køl krananlæg Totalløsninger MANDEN I CENTRUM Sanitet Vand MALERFORRETNING DRONNINGLUND medlem af: Skolegade Hjallerup Værksted: Ø. Ringgade 4, Dronninglund Tlf KT Elektric Aalborg A/S Porsvej Aalborg Tlf timers døgnvagt tlf Blikkenslager Ventilation din lokale En mester i at spare på energien Om efteråret ses ofte musvåger trækkende mod syd, og musvågen bruger bestemt ikke mere energi til flyvningen end højst nødvendigt. Musvåger og andre svæveflyvende fugle - storke for eksempel - er mestre i at finde de steder, hvor termik-vinde (opadgående luftstrømme) hersker. Når de kredsende fugle har nået stor højde, lader de sig i glideflugt - uden at bruge megen energi på at bevæge vingerne - føre i den retning, de ønsker. Herefter finder de et nyt område med termik, skruer sig til vejrs og glider atter fremad. METALLER OG JERN købes og afhentes. Udlån af containere. Sæby Produkthandel Jupitervej 14 - Sæby Tlf Prøv Nordjyllands bedste LOPPE- SERVICE! Køb, sælg eller byt igennem 4 ugeaviser - kun 50 kr. Benyt den lokale EL-installatør - Deres faste forbindelse til sikker el... N.C. Nielsen J.S. Alarm v/ Jacob Barslev. Nørre Allé Hjallerup. Tlf Tlf Hjallerup VVS BMK Oliefyrservice Hjallerup Kro sætter fokus på Knæk Cancer Peter Ingvardsen, Gitte Frederiksen og Henrik Nielsen fra Hjallerup Kro sammen med to af de øvrige ansatte er i gang med at tilrettelægge arrangementer i forbindelse med projektet Knæk Cancer Hjallerup Kro er nu klar til at offentligøre spændende arrangementer i efteråret, hvor overskuddet går til det landsdækkende projekt: Knæk Cancer. Det bliver utraditionelle arrangementer som: En Gallaaften med femretters vildtmenu med efterfølgende dans til live-musik, et løbearrangement og en aften spis, hvad du kan hvor kåring af Hjallerups bedste smørrebrød vil finde sted. HJALLERUP: Hotel Hjallerup Kro er nu i gang med at planlægge efterårets spændende arrangementer, hvis overskud vil gå til Kræftens Bekæmpelse og TV 2 s projekt i uge 43 Knæk Cancer. De fem fastansatte på kroen har til flere arrangementer sagt ja til at arbejde gratis og dermed støtte projektet Knæk Cancer med deres arbejdskraft. I løbet af efteråret afhodles følgende arrangementer: Gallaaften, hvor der serveres en femretters vildtmenu med specielle vine til. Der vil være live-musik og dans efter middagen. Et løb, arrangeret af Peter Simonsen, med mulighed for at løbe hel- og halvmaraton og rundeløb. Arrangementet Spis, hvad du kan, hvor Hjallerups bedste smørrebrød bliver kåret. På en træningsaften forud vil kendte personer i byen designe deres eget smørrebrød. Vinderen vil få sit smørrebrød på menukortet efterfølgende. Der vil også være tilbud på dagens ret ud af huset i uge 42, hvor ti kroner af prisen går til projektet. Vi har lavet en masse spændende arrangementer og tilbud, som vi håber byens borgere vil støtte. Alle har haft cancer tæt inde på livet, og derfor håber vi på stor støtte og deltagelse i vores arrangementer, som gerne skulle give en god portion penge til Knæk Cancer-projektet, oplyser Gitte Frederiksen og Henrik Nielsen fra Hotel Hjallerup Kro. GRATIS RUSTKONTROL Ring og bestil tid! Undervognsbehandling Effektiv rustbeskyttelse af din bil med de bedste rustbeskyttelsesprodukter på det danske marked! Bestil tid på Flauenskjold PAVA Center Aalborgvej Dronninglund ES Varme Gunnar Larsen Aut. VVS-installatør Naturgas BLIK- & VVS-MONTØREN v/ Gunnar Larsen. Aut. Blik- & VVS-installatør v. Hassingvej Hjallerup. Tlf Aut. kvalitetssikret VVS-installatør Carsten Kjærup / Roland Skindbjerg Gørtlervej Hjallerup Tlf VAND VARME RØRSKADER BLIKKEN- SLAGER ARBEJDE VAGT- ORDNING Badeværelse Idé & indretning Fugeservice Imprægnering tlf.: Jan Jørgensen

18 Tirsdag den 9. september HJALLERUP - Gustavsvej 6 D HJALLERUP - Drosselvej 5 D NYHED Denne skønne familievilla er attraktivt beliggende for enden af et lukket vænge i Hjallerup by. Her er der adgang til byens veludbyggede stisystem lige uden Kontant/udb: / Brutto/Netto: 8.425/8.023 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 4.309/4.445 for døren. Den markante og velbyggede ejendom er beliggende på en stor grund på 1732 m2, hvor der er anlagt en skøn og parklignende have. Sag: NV7509 Bolig 192 Grund Stue/vær 1/4 Opført 1972 HJALLERUP - Østermarken 87 C Åbent Hus Søndag kl. 13:15-13:45 I et af Hjallerups mest populære og børnevenlige parcelhuskvarterer finder du denne skønne villa, som er flot og moderne renoveret og indrettet helt perfekt SOLGT Kontant/udb: / Brutto/Netto: 8.679/7.939 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 4.191/4.033 til børnefamilien. Området byder på stisystem til skole og idrætshal, grønne områder med legeplads og skov mv. Sag: NV7310 Bolig 137 Grund 864 Stue/vær 1/3 Opført 1979/01 Skønt beliggende villa i hjertet af Hjallerup. Her er der gåafstand til alle byens faciliteter, såsom skole, idræscenter, børnepasning, lægehus, butikscenter Kontant/udb: / Brutto/Netto: 8.546/7.877 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 4.108/4.022 mv. Drosselvej 5 har en super planløsning, som er perfekt til børnefamilien. Sag: NV7068 Bolig 158 Grund 853 Stue/vær 1/4 Opført 1969/98 HJALLERUP - Søndermarken 27 C HJALLERUP - Omorikavej 13 D DRONNINGLUND - Enebærvej 20 C 1½-plans familievilla i børnevenlige omgivelser. Stisystem lige uden for døren. Villaen er opført af de nuværende ejere i 1975 og er løbende vedligeholdt/moderniseret. Skøn have med lækker pool. Sag: NV7229 Kontant/udb: / Brutto/Netto: 9.117/8.368 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 4.509/4.343 Bolig 178 Grund 974 Stue/vær 1/7 Opført 1975/76 Super skøn 1-plans villa. Indh. Bryggers. Stort køkken-alrum. Dejlig stue med brændeovn. Lækkert badeværelse. Forældresoveværelse. Tre gode værelser. Skal ses! Sag: NV7426 Kontant/udb: / Brutto/Netto: 9.370/8.565 Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 4.334/4.198 Bolig 146 Grund Stue/vær 1/4 Opført 1940/02 Arkitekttegnet villa i et af Dronninglunds bedste kvarterer med lukket stisystem til skole og idrætsfaciliteter. Minimalt vedligehold ude og inde - brug tiden på familien! Sag: NV7397 Kontant/udb: / Brutto/Netto: / Alternativ finansiering: Delvist afdragsfrit 5.892/6.128 Bolig 189 Grund Stue/vær 3/4 Opført 1997 Nybolig Palle Ørtoft Vesterbrogade 2A 9400 Nørresundby Tlf Du finder os også her: Hasseris, Hals, Vesterbro, Lejligheder, Vejgaard, Gug

19 6 Tirsdag den 9. september 2014 Boligen UGENS BOLIG PRÆSENTERES AF Nybolig Palle Ørtoft Nørresundby Vesterbrogade Nørresundby Tlf nybolig.dk Mange nye emner præsenteres af lokale mæglere... HJALLERUP Kvalitetsvilla med stor dobbeltgarage østermarken 187: Denne dejlige rødstensvilla ligger som sidste hus på en fredelig, blind vej blandt mange andre charmerende huse. Her er det trygge og gode familieliv i centrum med stisystem til både skole og idrætscenter. Der er lagt vægt på vedligeholdelsesfri kvalitetsmaterialer, såsom træ/alu vinduer, røde vingetegl, teglstens facade m.v. De 164 m 2 er perfekt indrettet til den moderne børnefamilie med entré, bryggers, køkken-alrum, stue, to badeværelser og fire værelser. Indenfor møder du flere lækre detaljer, såsom massive trægulve i hele længder fra Jels Savværk, vandskurrede vægge, granitbordplade i køkken m.v. Til villaen hører ligeledes enhver mands drøm! en stor muret dobbelgarage med 2 el-porte! En skøn og velholdt familievilla!s sagsnr. NV7338 Bolig m 2 Grund m 2 Stue/vær.... 1/4 Opført Kontantpris Udbetaling Brutto Netto års afdrag Alternativ finansiering, delvis afdragsfrit, brutto/netto / Energiklasse... C

20 Tirsdag den 9. september Bakkemarked Mange varianter TA 3 PAKKER 30,- 100,- Morten Svinemørbrad Ferske danske Pr. 1/2 kg Bøffer af tykstegsfilet 700 g 25, /2 okseklump Pr. 1/2 kg Hakket oksekød 3-8 % 600 g eller 8-14 % 800 g Frit valg 45,- Stegte fiskefileter 4 stk. DELIKATESSEN Croissant med reje- eller hønsesalat Frit valg Delikatessens pålæg Flere varianter Ca. 4 skiver Rikke Thea SuperBest KLOKKERHOLM TLF Åbent alle ugens 7 dage kl TILBUDENE GÆLDER FRA TIRSDAG - LØRDAG, hvor andet ikke anført. forbehold for trykfejl samt udsolgte varer.

Delikatesse/Slagter tilbyder

Delikatesse/Slagter tilbyder Delikatesse/Slagter tilbyder Færdigretter Menuér Pølseborde Smørrebrød Sandwich Ring og få en uforpligtende menusnak på 98 28 33 00 www.eurosparhjallerup.dk Hjallerup Butikscenter 7 9320 Hjallerup Tlf.

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset!

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Ring og få en uforpligtende menusnak på 48 70 62 60 www.spar.dk Vejby Strandvej 7 3210 Vejby Tlf. 48 70 62 60 Åbningstider: Alle dage kl. 7:00-20:00 Sammensæt

Læs mere

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk Landslagteren 62 61 06 30 mad med mere www.fjordagerslagteren.dk 66 10 93 05 Bedre råvarer, bedre smag Smørrebrød Flotte håndmadder... kr. 13,00 Uspecificeret smørrebrød... kr. 22,00 Æg med rejer og mayonnaise...

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Slagter Stiller 98 12 53 52 Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Smørrebrød Håndmadder....kr. 12,00 Smørrebrød....kr. 24,00 Lukus smørrebrød....kr. 31,00 Ferskrøget laks

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Centrum Smørrebrød--- Menu Kort

Centrum Smørrebrød--- Menu Kort Centrum Smørrebrød--- Menu Kort Smørrebrød Kantinesmørrebrød...13,-kr. Pænt Smørrebrød...26.,-kr. Pænt Smørrebrød... 35,-kr. Luxus Smørrebrød... 49,-kr. Frit Valg Mellem 1. 2. Fiskefrikadelle 3. Makrel

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale

Ved kørsel i Birkerød pålægges et kørselsgebyr på kr. 30,00 Ved anden kørsel pålægges et kørselsgebyr efter aftale 1 Æg med karrysalat 15,00 2 Æg med tomat 15,00 3 Æg med mayonnaise og rejer 15,00 4 Rullepølse med sky og rå løg 15,00 5 Spegepølse med sky og rå løg 15,00 6 Kødpølse med remoulade og ristede løg 15,00

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne. Sæby Januar 2016

Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne. Sæby Januar 2016 Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne Sæby Januar 2016 Fredag 1. januar kl. 13.30: Hvert år mødes familie og venner til den traditionelle Hjertemarch på Hjertestien. Turen er enten ca. 3 km eller ca.

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

BRUNCH & MORGENBORD 2015

BRUNCH & MORGENBORD 2015 BRUNCH & MORGENBORD 2015 1 GOD MORGEN Hvor ikke andet er nævnt leveres brunch og morgenbord uden hjælp. Morgenbord kan leveres hvor til samarbejdshuse med overnatning. Indkøb og levering efter bon og timepris

Læs mere

Flot ydre og indre skønhed

Flot ydre og indre skønhed Flot ydre og indre skønhed Det første man lægger mærke til når man kører op ad alléen til Sydvestjyllands efterskole er den flotte hovedgård der lægger op til skolen. En smuk bygning med rustik murstensbelægning

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Groft sandwichbrød med enten: æggesalat, skinkesalat, tunsalat, leverpostej, flæskesteg

Groft sandwichbrød med enten: æggesalat, skinkesalat, tunsalat, leverpostej, flæskesteg Menukort Dagligdags smørrebrød Lille luksus Den store luksus Sandwich Drikkevarer Lune retter Vi tilbyder frisksmurt Smørrebrød. Både almindelige frokost smørrebrød, højtbelagt smørrebrød, luksusplatter

Læs mere

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET lidt ud over det sædvanlige MAD UD AF HUSET MENUER BUFFET SMØRREBRØD SuperBrugsen Hvalsø Skolevej 1 4330 Hvalsø Delikatessen tlf. 4646 1513 Forretter: (minimum 8 kuverter) Tunmousse med salat, rejer og

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Sommerklargøring af MC Bestyrelsen har måtte indkalde til nyt møde, da vi fandt ud af at vor generalforsamling og MCTC s generalforsamling var blevet fastsat til samme weekend.

Læs mere

Mad ud af huset SKJOLDBORG SLAGTER

Mad ud af huset SKJOLDBORG SLAGTER Mad ud af huset SKJOLDBORG SLAGTER Mad ud af huset - LIGE TIL AT TAGE MED HJEM Hos Skjoldborg Slagter er kvalitet nøgleordet. Vi modner selv vores kød, som er din garanti for mørt kød hver gang. Alt grise-

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

DET SKER I VEDDUM. Aktivitetskalender JANUAR FEBRUAR 2015. Johny V. Johansen 2006: Udsigt fra Hadsundstien. 29. årgang nr. 169

DET SKER I VEDDUM. Aktivitetskalender JANUAR FEBRUAR 2015. Johny V. Johansen 2006: Udsigt fra Hadsundstien. 29. årgang nr. 169 DET SKER I VEDDUM Aktivitetskalender JANUAR FEBRUAR 2015 Johny V. Johansen 2006: Udsigt fra Hadsundstien. 29. årgang nr. 169 Januar 2 tor. 1. jan. 2015 Nytårsdag 12:00 16:00 Brugsen holder åbent man. 5.

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2014 Selskaber & arrangementer Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2015 SELSKABER & ARRANGEMENTER Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Osted Slagteren. mad med mere. www.slawter.dk

Osted Slagteren. mad med mere. www.slawter.dk mad med mere www.slawter.dk 46 49 70 44 Smørrebrød Hverdagssmørrebrød, efter slagterens valg... kr. 15,00 Luksus smørrebrød... kr. 30,00 Fisk med remoulade og citron... kr. 30,00 Fisk med rejer, mayo og

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Medarbejderne i køkkenet arbejder til stadighed på at give beboerne en god service, når restauranten besøges.

Medarbejderne i køkkenet arbejder til stadighed på at give beboerne en god service, når restauranten besøges. Restaurant Indholdsfortegnelse Forord... 3 Personalet i køkkenet... 3 Træffetid i køkkenet... 4 Middagsordning... 4 Gæster... 5 Frokost... 6 Smørrebrød/håndmad... 6 Luksus smørrebrød... 6 Platte... 6 Luksus

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

MAD UD AF HUSET. Lods-Kroen kan levere personalet til din fest. De kan sørge for anretning af maden, opdækning, servering, opvask, oprydning mv.

MAD UD AF HUSET. Lods-Kroen kan levere personalet til din fest. De kan sørge for anretning af maden, opdækning, servering, opvask, oprydning mv. MAD UD AF HUSET Min. 10 kuverter. Maden skal bestilles min. 5 hverdage inden afholdelse, smørrebrød dog undtaget, dette kan bestilles samme dag og der er intet minimum antal. Priserne er baseret på at

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02

I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02 I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02 Julestue fra kl. 15 Arrangementet starter med julestue i cafeområdet fra kl. 15 til kl. 17, hvor

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

Nivå Golf Restaurant. Company Days. Tilbud fra Nivå Golf Restaurant til Company Days

Nivå Golf Restaurant. Company Days. Tilbud fra Nivå Golf Restaurant til Company Days Nivå Golf Restaurant Company Days Tilbud fra Nivå Golf Restaurant til Company Days Har du en Company Day i Nivå Golf, er der forskellige muligheder for spisning i Nivå Golf Restaurant. Bespisningen til

Læs mere

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. KLAR TIL NYE OPLEVELSER? Nye arrangementer til dig og din klub

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. KLAR TIL NYE OPLEVELSER? Nye arrangementer til dig og din klub 1 HK SENIOR Program for forår 2017 Udgivet af: JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer KLAR TIL NYE OPLEVELSER?

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Mad. ud af huset. Slagter Kirkeby. www.slagterkirkeby.dk

Mad. ud af huset. Slagter Kirkeby. www.slagterkirkeby.dk Mad ud af huset www.slagterkirkeby.dk 97 35 00 78 Buffeter 1. Buffet 1 (min. 10 personer) Rosastegt ungkvægsmørbrad Svinemørbrad med bacon Flødekartofler Ovnstegte persillekartofler Svampesauce Græsk salat

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Alle dage til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Landspetanquestævne 31. juli.-3. august 2008 i Haarby For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Velkommen til Haarby Det er os en fornøjelse at kunne invitere til årets Landspetanquestævne

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere