Bestyrelsesmøde / Board meeting

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde / Board meeting"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Asger Natasja Theis, Natasja, Anders, Signe G og Asger :00 Bygn. 14.1, RUC Opsummering af referatet / Shot summation of the minute På mødet blev der diskuteret procedure omkring at tage beslutninger på facebook og hvad bestyrelsen i fremtiden vil gøre ved lignende situationer. Derudover blev der diskuteret studenterhusets hjemmesides design, og hjemme siden vil starte op inden for en uge. Det blev også besluttet at formandskabet skal mødes med formændende for andre studentersociale og politiske organisationer og diskutere RUC's udkast til en samarbejdsaftale. Der er generel enighed om at det er et dårligt udkast.

2 Formalia / Formalities Approve minute from board meeting Kommentarer / Comments: Referat / Minute Mads er ikke til stede, så Natasja overtager som referent. Asger vælges som ordstyrer. Referatet fra sidst er fra møde 6 og ikke 4, dette skal ændres. Det foreslås at den lukkede del af referatet skal op på næste bestyrelsesmøde og godkendes. Der skal tilføjes under punktet "arbejdsplan og hådbog" at beslutningen om studiehåndbogen er lavet om ved facebook efter bestyrelsesmødets afslutning. Ændre i referetet fra sidste gang Jonas Approve Agenda Kommentarer / Commets: Anders har en orientering fra fredagsbarens bestyrelse, og sættes som punkt under orienteringer. Som punkt 3 kommer "diskussion om beslutninger på facebook". Med disse ændringer godkendes dagsordnen. Ændringer / Changes

3 Orienteringer / Orientations The Chairmanship - Det forventes vi kan rykke ind i huset i uge 41. Hvis vi åbner i uge 43 skal vi være opmærksomme med hvornår valget ligger. Det nævnes at der skal arbejdes på at få de politiske partier til ikke at bruge os i valgkampen. Dette er der dog ikke enighed om. Bestyrelsen er derimod enige om at vi som bestyrelse skal holde os baggrunden under valget og ikke tage stilling. Men vi venter til vi ved mere om vores åbning og valg ugen. - Opdate fra arkitekten: Det overvejes at købe en indendøres halvpalleløfter. Når hun kommer tilbage fra ferie, vil vi arbejde på banner ude for huset. Vi bør involvere de andre studerende i design med dette. Solidaritetsbar vil bygge et udendørs bål sted til os. - RUC-kontrakt: Peter er på ferie. The Architect Committee Ruc-sport vil gerne have nogle bolde i kælderen, og ikke rykke hele trænings centeret. - Nøgler: Bestyrelsen syntes det er en god idé med forskellige nøgler og en master nøgle som kun bestyrelsen har adgang til.

4 Snak med Karen om nøgler Natasja The Event Committee Se Event bestyrelsesmøde referat. -Theis ser på at Roskilde festival kan sponsere et telt. -Det diskuteres om andre må bruge huset før vi åbner. Helst ikke, da det ødelægger overraskelsen når vi åbner. Vi skal finde ud af om vi skal aflevere festanmeldelse. -Vi skal finde noget lyd til rusvejleder BBQ. Lån det af TMD og AV, det er nemt og relativt billigt. BBQ er torsdag d. 8 for rusvejledere. - Det foreslås at der laves t-shirts og Roll-up. Det er en god idé, ziyad vil prøve at finde ud af det. - Dans med Marie, det er stadig under planlægning. - Alumne forening festen er på BW!! Der skal gøres noget nu, evt. få nogle der ikke skal til BW til at gøre det. God mulighed for at få frivillige med. Roll-up Ziyad Hurtigt :) T-shirts, flyers osv. Alumne Laves på arbejdsdagene Event. Evt. folk der ikke skal på BW. Det er 4 oktober The Communication Committee

5 Facebook: Udvalgene skal være bedre til at sende Signerne ting at ligge op. Det skal være sjove ting, så det fanger folks opmærksomhed. Snak med rusland om at lave en film til os. Send ting til komunikation når i har haft møder Udvalgs formand Andre orienteringer / Other orientations RucBar bestyrelse(anders) Anders informere om arbejdet i RucBar's bestyrelse.

6 Punkter på dagsordnen / Item at the agenda Beslutninger på Facebook Præsenteret af / Presented by Asger Diskussion / Discussion: Der diskuteres hvorvidt det er okay at ændre bestyrelsens beslutning ved afstemning på facebook? Der gives udtryk for at det er en meget dårlig idé, og at det kan give anledning til at man bliver bekymret over om man bliver overtrumfet. Hvis der opstår en situation hvor bestyrelsen har besluttet noget og så sker der nogle ændringer hvad gør man så? Skal man ringe rundt eller sende ekstraordinært bestyrelsesmøde? Der kan gives en dispensation på bestyrelsesmødet, til at formandskabet kan ændre på bestyrelsens beslutning hvis der sker betydelige forandringer. Ellers skal der et ekstraordinært bestyrelsesmøde til. Det diskuteres at vi skal være bedre til at uddelegere ansvaret, og give folk ret til at tage beslutninger på bestyrelsens vegne. Så kan bestyrelsen give en gruppe/ person et mandat til at tage en beslutning. Det nævnes at det ikke er helt no-go at gøre det på facebook, men alle skal sige at det er okay. Dog understreges det at er der uenigheder så skal der et møde til. Facebook er ikke til diskussioner!! Angående mandat; udvalgene har ret stor beslutningsret. Facebook skal ikke være for ting der skal disskuteres, men podio er måske stedet!? Vi skal også have en back-up plan til at holde bestyrelsesmøde når vi ikke alle kan være der. Kommunikations udvalget vil gerne vide hvor meget mandat de har.

7 Konklusioner / Conclusions: Bestyrelsesmøder er at foretrække! Hvis vi kan se noget kan ændres, så giver man nogle mandat. Hvis der sker noget uden nogle har mandat, så skal der indkaldes til ekstraordinært bestyrelsesmøde. Hvid dette ikke kan nås pga. deadlines eller lignende så kan det slås op på podio/skype, og ALLE skal have svaret/liked/sagt deres mening og være enige! Hvis nogle ikke svare så kan formandsskabet ringe til dem.

8 Punkter på dagsordnen/ Item at the agenda Studenterhuset RUC webpage Præsenteret af / Presented by Signe G Diskussion / Discussion: Der er 3 forslag, se appendix 2. Det forslås at vi poster de tre forslag på facebook og spørger folk. Husk at spørge dem om vi må? Vis nogle har nogle gode argumenter så må vi ændre meninger.. Den første er vi mest fan af. Det er en god idé hvis vi diskutere funktioner. Ziyad vil gerne hjælpe med hjemmesiden. Kontrakt: Vi skal overveje hvor pengene skal komme fra. Hvis de skal komme fra de vi har til opstart, så har vi ikke så mange tilbage til resten af opstarten. Vi kan låne pengene af SR eller andre. Vi foreslår dem at vi betaler dem tilbage i november. Siger de nej, så kan vi betale over to gange. Formanden har mandat til at underskrive kontrakten når det kommer dertil. Konklusioner / Conclusions: Vi kan bedst lide den første. Signe og Ziyad arbejder videre. Det smides op på facebook. Vi foreslår at pengene betales efter to måneder, ellers har Theis, Signe og Ziyad mandat til at finde en løsning. Formanden har mandat til at underskrive kontrakten.

9

10 Punkter på dagsordnen / Item at the agenda Policy of cooperation between RUC and student organizations Præsenteret af / Presented by Theis Diskussion / Discussion: Den er åndssvag! Det diskuteres at alle studenterforeningerne skal lave et samlet hørings svar. Det er især punkt 3 i aftalen vi er imod. Det kan være studenterhuset der er denne paraply orgination. Men det er lidt problematisk.. Det nævnes at man kan lave et "parlament" med alle formændene fra de forskellige (politiske og ikke-politiske) foreninger. Eller en "fagforeningen" for foreninger. Idéen ligges lidt på hylden, og vi rådgiver RUC til ikke at tage det med til akademisk råd. Konklusioner / Conclusions: Vores problem er det med de akademiske råd. Det besluttes at Theis mødes med de andre formænd og laver et høringssvar. Formandsskabet har mandat til at skrive under på svaret.

11 Punkter på dagsordnen / Item at the agenda Allocation rooms Præsenteret af / Presented by Natasja Diskussion / Discussion: Overvejende ok. En frygt at det bliver en lukket gang, men toiletterne er der. Vi skal være rigtige gode til at gøre den her del af huset en del af huset også. Kan man evt. bruge stud. rum som møde lokale også. FB/IC vil gerne have et større rum. Så SH ryger ned ved SR, Stud. rum til FB/IC og FB/IC op til SH på 1 sal. Lager og kopirum skal laves om. Rumfordelingen skal revurderes når vi kommer et år eller to frem. Dette skal gøres klart. Der skal laves en kontrakt med alle foreningerne, og hvis vi bliver store, så skal de ikke ligge der. Dette skal bare gøres klart når vi snakker med foreningerne. Afdelingerne skal kaldes ting i latin!! Rumfordelingen skal ud på facebook, så de studerende kan se hvor der kommer stud. rum, og give idéer til hvad de skal bruges. Der diskuteres hvordan dette skal gøres. Make a room post til frivilligedag Konklusioner / Conclusions: Vi kan godt lide den med Theises ændringer. Vi snakker med foreningerne det omhandler og der skal laves en kontrakt! Udvalget sørger for dette og laver et udkast. Fordelingen skal også på facebook om en uges tid.

12 Ændre planen Natasja Sende ud til foreningerne Natasja Facebook Natasja sender til Signe G

13 Punkter på dagsordnen / Item at the agenda Graphical appearance Præsenteret af / Presented by Theis Diskussion / Discussion: Fond og tekst type overlades til udvalget. Vi skal passe på at have mørke farver på sort baggrund. Idéen er at ændre farver hele tiden, men at holde os inden for de 12 som står i manualen. Det overvejes at logoet skal ligges på facebook og de studerende der skal høres. Hvis de har en bedre idé så skal vi overveje det. Skal tankerne bag logoet med? Nej. Men det skal siges at man skal huske at det skal på t-shirts, flyers osv. Det kunne være rart at have en professionel mening omkring farverne. Evt. hjemmeside menneskerne. Konklusioner / Conclusions: Generelt er der enighed om at det er et godt logo, men det besluttes at der skal skrives på facebook så de studerende kan sige deres mening. Hvis de har andre idéer så kan de sende dem til os. Logo på hjemmeside Signe 30/7 eller 31/7 7. / Item at the agenda

14 Præsenteret af / Presented by Theis Diskussion / Discussion: Vi ændre bestyrelsesmødet 8 flyttes til kl 16:30 i stedet. Konklusioner / Conclusions:

15 Evt. / AOB Theis: RUC-kor har kontaktet mig. De vil gerne være med.

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Theis Jonas [dato] [tidspunkt] Teorilokalet,

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Natasja / Asger Ida 07.05.14 16.00-20.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Jonas Mertz Asger Pedersen [11. oktober

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Natasja Jonas [dato] [tidspunkt] Teorilokalet,

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Theis Sidsel Theis, Asger, Anders,

Læs mere

Dagsorden. 1) Formalia I. Valg af ordstyrer II. Valg af referent III. Godkendelse af dagsorden

Dagsorden. 1) Formalia I. Valg af ordstyrer II. Valg af referent III. Godkendelse af dagsorden Dagsorden 1) Formalia I. Valg af ordstyrer II. Valg af referent III. Godkendelse af dagsorden 2) Præsentation af bestyrelsen I. Bordrunde hvor alle præsentere sig 3) Gennemgang af fremgangsmåder I. Referentrollen

Læs mere

Appendix Board meeting 08 12th of August, 16:30 o clock

Appendix Board meeting 08 12th of August, 16:30 o clock Appendix Board meeting 08 12th of August, 16:30 o clock Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Referat: Konstituerende bestyrelsesmøde, 19.03.13

Referat: Konstituerende bestyrelsesmøde, 19.03.13 Referat: Konstituerende bestyrelsesmøde, 19.03.13 Resumé: På det konstituerende bestyrelsesmøde blev det enstemmigt afgjort, at Theis fungerer som formand, Jonas som næstformand og Ziyad som kasser. Astrid

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting [6. november 2013] [16:00 20:00] Project Room, Bygn. 13, RUC Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting 04-02-2015 16:00 Projektrummet, Bygn. 13, RUC Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører /

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Theis Sidsel Theis, Asger, Anders,

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Theis Signe G [tidspunkt] Teorilokalet,

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers - Jonas Theis Natasja, Jonas, Theis,

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Asger Ida Natasja, Jane, Asger, Sidsel,

Læs mere

3) Presentation of new board (appendix III) 16:45 17:00. 4) Evaluation 17:00 17:45 I. Opening II. General Assemble PAUSE!

3) Presentation of new board (appendix III) 16:45 17:00. 4) Evaluation 17:00 17:45 I. Opening II. General Assemble PAUSE! Agenda 1) Formalities 16:00 16:15 I. Choice of moderator II. Choice of minute taker (Sidsel) III. Approve minute from board meeting 10 (appendix I) IV. Approve agenda 2) Orientations (appendix II) 16:15

Læs mere

Appendix Board meeting 07 30th of July, 16:15 o clock

Appendix Board meeting 07 30th of July, 16:15 o clock Appendix Board meeting 07 30th of July, 16:15 o clock Messages: Time schedule According to plan, we expect the house to be ready to move in week 41 and 42 which means that week 43 probably will be the

Læs mere

KABS13 møde 16/5-2013

KABS13 møde 16/5-2013 1. Formalia KABS13 møde 16/5-2013 a. referent: Hammerbak b. ordstyrer Mike c. tilstedeliste: i. Hammerbak ii. Norge iii. Christiane iv. Igor v. Dahl vi. Caroline vii. Boyshower viii. Kirstrand ix. Chris

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar

Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar Officiel generalforsamling 1. ANKOMST OG KAFFEOPFYLDNING 2 2. VELKOMST V. THEIS 2 3. ÅBNING AF GENERALFORSAMLINGEN 2 3.1.

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Theis Jonas 10.02.14 16.00 Det store

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00

Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00 Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00 Indhold FORSLAG TIL DAGSORDEN 2 BILAG 1: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 07.03.2013 3 BILAG 2: ORIENTERING FRA STUDU/FUNE 6 BILAG 3: ORIENTERING FRA UNIVERSITETSBESTYRELSEN

Læs mere

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer Philip

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

KABS13 møde 13/6 2013

KABS13 møde 13/6 2013 KABS13 møde 13/6 2013 1. Formalia a. referent: Legenden b. ordstyrer: Igor c. tilstedeliste: i. Simon ii. Norge iii. ChristianE iv. Caroline v. Legenden vi. Christina vii. Igor viii. Trunte ix. Kanna x.

Læs mere

Appendix. Student House RUC. Board meeting 04 15th of May, 16:15 o clock

Appendix. Student House RUC. Board meeting 04 15th of May, 16:15 o clock Appendix Student House RUC Board meeting 04 15th of May, 16:15 o clock Messages: RUC s Alumne Association RUC s Alumne Association has contacted us with the purpose of building up a relationship. They

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Referat af Studenterrådets bestyrelsesmøde d. 7. nov.

Referat af Studenterrådets bestyrelsesmøde d. 7. nov. Referat af Studenterrådets bestyrelsesmøde d. 7. nov. Bestyrelsesdeltagere: Heidi Lindberg Hadsund, Julie Dalsgaard, Drude Rohde (UB), Therese Cederberg Nielsen (UB+FU), Martin Schäfer (FS), Alan Kernahan,

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent.

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 2. Valg af to stemmetællere Hvem der blev stemmetæller fik referenten desværre ikke noteret ned. 3. Godkendelse

Læs mere

KABS13 møde 6/12-2012

KABS13 møde 6/12-2012 KABS13 møde 6/12-2012 1. Formalia a. Valg af referent: Simon b. Valg af ordstyrer: Toke 1. Tilstedeliste: a. Gearstang b. Caroline c. Anna d. Majbritt e. Mike f. Maag g. ChristianE h. Susanne i. Toke j.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ 3 2400 KØBENHAVN NV 1 Rammer for forældrerådets virksomhed Stk. 1. Forældrerådet udøver deres virksomhed indenfor rammerne af den

Læs mere

Tvivl om vedtægterne i København

Tvivl om vedtægterne i København Kære vedtægtsudvalg, Vi, Theis Krarup Hansen og Per René Zimmermann, begge medlemmer i bestyrelsen for Kommuneforening København, sender dette til jer med en anmodning om hastebehandling, da der er opstået

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Theis Lykkegaard Natasja Jensen [13/12

Læs mere

1 Siden sidst og godkendelse af referatet. skift og referenten gør referatet færdig til publicering. Det godkendes pr. mail.

1 Siden sidst og godkendelse af referatet. skift og referenten gør referatet færdig til publicering. Det godkendes pr. mail. Bestyrelsesmøde på Solhøjgård Dato: 2. september 2013 klokken 17.30 Deltagere: Peter P., Peter M., Per, Rikard, Katarina Afbud: Kirsten, Nick, John Referent: Katarina Punk Emne Beskrivelse Referat t 1

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 10. september 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 10. september 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 10. september 2012 Til stede: Sidsel, Stefan, Astrid, Therese, Pernille, Stinus, Jakob, Emil, Camilla, Julie, Michael, Nina, Mikkel, Eline, Kasper og Ask Tilhørere: Theis,

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. Marts, 2018 klokken 16.30, Barbaren, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Johannes Hellmers, Formand ** Simon Mæng Tjørnehøj, Næstformand og Studenterpolitisk

Læs mere

KABS13 møde 31/10-2013

KABS13 møde 31/10-2013 1. Formalia KABS13 møde 31/10-2013 i. Referent: Kirstrand ii. Ordstyrer:Vinge iii. Tilstedeliste: 1. Vinge 2. Kirstrand 3. Legenden 4. Norge 5. Igor 6. Boyshower 7. kanna 8. Christina 9. Mejbritt 10. Ciabatta

Læs mere

Generalforsamling i Foreningen Studenterhuset RUC

Generalforsamling i Foreningen Studenterhuset RUC Generalforsamling i Foreningen Studenterhuset RUC Indholdsfortegnelse Forslag til dagsorden Forretningsorden Bestyrelsens beretning Regnskab og budgetter Indkomne opstillingsgrundlag til bestyrelsen Ændringsforslag

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Organisationens navn er Studenterrådet ved Roskilde Universitet (forkortet SR eller SR-RUC). Organisationen

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Theis Ida 01.09.14 17.00-20.00 Teorilokalet,

Læs mere

Ressourcen: Projektstyring

Ressourcen: Projektstyring Ressourcen: Projektstyring Indhold Denne ressource giver konkrete redskaber til at lede et projekt, stort eller lille. Redskaber, der kan gøre planlægningsprocessen overskuelig og konstruktiv, og som hjælper

Læs mere

RUC ers by Choice Dagsorden til koordinationsmøde 3. Maj 2012

RUC ers by Choice Dagsorden til koordinationsmøde 3. Maj 2012 RUC ers by Choice Dagsorden til koordinationsmøde 3. Maj 2012 Til stede: Fraværende: 1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer: Kirsten 1.2. Valg af referent: Mikkel 2. Orienteringer 2.1. PR udvalget: Der er

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Dagsorden for kollegierådsmøde Den kl16.00

Dagsorden for kollegierådsmøde Den kl16.00 Dagsorden for kollegierådsmøde Den 22-08-2018 kl16.00 1. Fremmødte. Thomas 1131, Amanda og Martin 2011, Jette 1341, Peter 1340. 2. Gæster. Motionsudvalget 3. Afstemning om lukkede punkter. Lukket punkt

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde 7/4 15

Dagsorden for bestyrelsesmøde 7/4 15 Dagsorden for bestyrelsesmøde 7/4 15 Velkomst 16:00-16:10 Alle kommer på plads og vi tager en runde. 1) Formalia 16:10 16:15 I. Valg af ordstyrer II. Valg af referent III. Godkendelse af dagsorden 2) Orienteringer

Læs mere

Vedtægter Gældende fra maj 2017

Vedtægter Gældende fra maj 2017 Vedtægter Gældende fra maj 2017 Vedtægter for Finance And Consulting Club Aarhus (FACCA) Generelle forhold Kapitel 1 - Navn og hjemsted 1 Stk. 1. Foreningens navn er Finance And Consulting Club Aarhus.

Læs mere

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I KSJ Oplæg til agenda for ordinært bestyrelsesmøde i KSJ Mødedato: 10. April 2012 Mødedeltagere Navn Til stede Ej til stede Elisabeth Westermann Janne Boldt Petersen Allan

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Bestyrelsesmøde 28. november 2011

Bestyrelsesmøde 28. november 2011 Bestyrelsesmøde 28. november 2011 1. Formalia Dirigent: Toke Referent: Marie Viuff Stemmeberettigede: 11. Fraværende med afbud: Torben, Esben, Laurids, Sofie, Emilie. Fraværende uden afbud: Jakob Harboe.

Læs mere

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis.

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. BESTYRELSESMØDE Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. Afbud: Anna Franziska, Freya Referent: Anna B. Dirigent: Jeppe

Læs mere

Der stilles spørgsmål til om vores egen afholdelse af Politikkonference har en seperat konto for den gængse politikkonference-konto. Det har den ja.

Der stilles spørgsmål til om vores egen afholdelse af Politikkonference har en seperat konto for den gængse politikkonference-konto. Det har den ja. 1. Referat 1. Åbning og konstituering Formand Michael Vedel åbnede generalforsamlingen og bad om at få tilføjet et punkt på vegne af bestyrelsen om valg til formand, da Michael træder af som formand efter

Læs mere

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00 MØDEREFERAT Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Personalerummet 13.06.2013 Deltagere Henrik, Joan, Lars, Else, Torben, Lee, Uffe, Thomas Evt. afbud bedes meddelt til Henrik/Uffe

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011

Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011 4. februar 2011 Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011 1. Formalia Referent: Sørine Wredstrøm Dirigent: Toke Høiland-Jørgensen Afbud: Ask Gudmundsen, Mia Jo Otkjær, Astrid Østergaard, Bjørn Ekstrøm,

Læs mere

REFERAT FRA STUDENTERRÅDETS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 1. DECEMBER 2017 KL. 10:00 18:00

REFERAT FRA STUDENTERRÅDETS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 1. DECEMBER 2017 KL. 10:00 18:00 REFERAT FRA STUDENTERRÅDETS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 1. DECEMBER KL. :00 :00 1 1 0 1 1. ÅBNING AF MØDET, VELKOMST OG FORMALIA A) ÅBNING AF MØDET: MØDET ÅBNES AF FORMAND PHILLIP CRILLES BACHER B) VALG

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 21. januar, 2015 klokken 16.30, Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, ** Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer Pia Gunvald, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Appendix Board meeting 19th of March 2013-16:00 20:00. Table of contents

Appendix Board meeting 19th of March 2013-16:00 20:00. Table of contents Appendix Board meeting 19th of March 2013-16:00 20:00 Table of contents APPENDIX I: Minute from General Assembly... 2 APPENDIX II: Rules of Procedure (suggestion)... 6 APPENDIX III: List of board members...

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Tais Sandal Nissen, Mikkel Kristensen, Anne Johnson, Simon Smetana Christensen

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Tais Sandal Nissen, Mikkel Kristensen, Anne Johnson, Simon Smetana Christensen Bestyrelsesmøde REFERAT 29.08.2013 20:00 22:00 SIMONS LEJLIGHED 12 N ST. 9 MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Almindelig bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager kollegiet

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 11. december kl 11.00 hos Nina. 1) Formalia a ) Tilstedeværende Morten, Jon, Nina, Valentin, Peter b ) Valg af referent 2) Siden sidst Peter Severin Rasmussen

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi 23. marts 2009 Referat Mødedato og tid 23. marts 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, vag af ref. 2. Godk. af ref. fra seneste

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 31. Maj, 2018 klokken 16.30, Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Peter Fisker, Formand Emil Njor, Studenterpolitisk ordfører** Christian

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Bestyrelsesmøde REFERAT 21.11.2013 20:00-22:00 SIMONS LEJLIGHED MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Almindelig bestyrelsesmøde Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Anne

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens generalforsamling.................. 3 2 Guide Dirigentens

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Ena 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Ena 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat til koordinationsmøde 24. oktober 2011 Tilstede: Michelle, mikkel, ea, ea, ena, sandra, hack, kirsten, sally, mathias, natasja, mille, sidsel, bjørn, ida, christoffer og ronja

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Tirsdag d. 26/04/2016 Kl. 18 hos Kristoffer Brodersen, Strandboulevarden 123, 2.tv., 2100 København Ø Tilstedeværende medlemmer: Stine, Helena, Mathias, Emil,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. juni 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: HC, MJM, KDP, MM, LM Afbud: BL, KA, EJ, PJ, EO Fravær: PR, KFG Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået)

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået) Referat af FAPIA-bestyrelsesmøde 20.5 Ordstyrer: Pernille S Referent: Thorsten Rettelser eller kommentarer til sidste referat? Nej To-do listen pr. slut marts er gennemgået Ny to-do er oprettet Status:

Læs mere

Elevrådets vedtægter Vangeboskolen

Elevrådets vedtægter Vangeboskolen Elevrådets vedtægter Vangeboskolen Formål 1 Elevrådet taler på elevernes vegne, i samarbejde med skolens ledelse, lærere og pædagoger. Elevrådet varetager gennem samarbejde med skolens leder, det undervisende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde 2016 02 10 Onsdag d. 10 Februar kl. 19:00 Afholdt i Huset, Grøn lokale Hasserisgade 10, 9000 Aalborg Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år.

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 02/06/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Afbud: Archana, Jelena flere afbud er sendt på mail. Tilstede: Tharsika,

Læs mere

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Robin 2-13 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. november 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, Formand Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. juni 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Vedtægter for foreningen RUCbar

Vedtægter for foreningen RUCbar Vedtægter for foreningen RUCbar 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er RUCbar Stk. 2. Foreningen har hjemsted ved Roskilde Universitet i Roskilde Kommune. Stk. 3. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen referat Aalborg, d. 15. oktober 2009 Dagsorden 1. Formelt (B) [10 min] 2. International komite (ODB)[15 min] 3. Regnskab (ODB)[60 min] 4. Kandidat til bestyrelsen (ODB)[15 min] 5. Microsoft

Læs mere

Referat af kollegierådsmøde Den kl13.00

Referat af kollegierådsmøde Den kl13.00 Referat af kollegierådsmøde Den 17-09-2017 kl13.00 1. Fremmødte. Thomas 1131 Amanda 2011 Rebecca (Becky) 1249 Peter 1340 Line 2020 Hans-Christian (HC) 3322 Ingen 2. Gæster 3. Afstemning om lukkede punkter.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 13. Oktober 2015 kl. 16:00 19:40

Bestyrelsesmøde. 13. Oktober 2015 kl. 16:00 19:40 Bestyrelsesmøde 13. Oktober 015 kl. 1:00 19:0 1 1 Indhold DAGSORDEN REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 3 BILAG 1: ORIENTERING FRA DSF 7 BILAG : ORIENTERING FRA STUNE BILAG 3: ORIENTERING FRA FORRETNINGSUDVALGET

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

Minutes from the board meeting of the Student Council Date: 6th of September 2017

Minutes from the board meeting of the Student Council Date: 6th of September 2017 Minutes from the board meeting of the Student Council Date: 6th of September 2017 Members of the board present: Phillip Crilles Bacher (FM), Johan Hedegaard Jørgensen (FU + AR), Malik Bahloul (FU + AR),

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere