Katadyn Gravity Camp 6L (Model # ) Katadyn Base Camp Pro 10L (Model # ) SWE NOR FIN ESP POR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Katadyn Gravity Camp 6L (Model # 8019297) Katadyn Base Camp Pro 10L (Model # 8019296) SWE NOR FIN ESP POR"

Transkript

1 Katadyn Gravity Camp 6L (Model # ) Katadyn Base Camp Pro 10L (Model # )

2 Dansk Tak fordi du har valgt et bærbart mikrofiltersystem til filtrering af vand fra Katadyn. Katadyn Gravity Camp 6L og Katadyn Base Camp Pro 10L mikrofi ltre opfylder branchestandarderne for reduktion af bakterier (99,9999% Klebsiella terrigena) og protozoer (99,9% Giardia og Cryptosporidium). Disse produkter er designet til rensning af vand fra ubehandlede ferskvandskilder såsom søer, fl oder og åer. De er ideelle for enkeltpersoner eller små grupper på vandre- eller campingture. Disse bærbare vandfi ltre er udelukkende designet til fi ltrering af vand - brug dem aldrig til noget andet formål. HOVEDBESTANDLE Pose, fi lter, dæksel med indbygget lynkobling, slange, åbne-/lukkeventil til udløbsslange Vandpose Filter SÅDAN VIRKER T Katadyn Gravity Camp 6L og Katadyn Base Camp Pro 10L mikrofi ltre består af et fi lterbeskyttelsesark, der kan rengøres, som forfi lter for at forlænge patronens levetid og en plisseret glasfi berpatron med 0,2 µm Ultra Flow Filter Technology TM til at fjerne bakterier og protozoer såsom Giardia og amøber samt partikler større end 0,2 µm. ADVARSEL Dæksel med lynkobling Åbne-/lukkeventil VIGTIG SIKKERHEDSANVISNING Læs dette før du bruger Katadyn Mikrofi lter Når du rejser i udlandet, på campingferie eller vandretur, løber du en risiko

3 for at udvikle sygdomme, lige fra besværlig og ubehagelig diarré til mere alvorlige sygdomme forårsaget af protozoer (f.eks. Giardia, Cryptosporidium), virus og bakterier. De mikroorganismer, som forårsager disse sygdomme, findes ofte i den mad og det vand, du indtager. Søer, vandløb og den lokale vandforsyning kan også være kontamineret. For at minimere risikoen for at udvikle disse sygdomme foreslår vi, at du konsulterer din læge eller Statens Serum Institut 4-6 uger, før du skal af sted. Og mens du er af sted Sørg for at tilberedt mad er ordentligt kogt/stegt i henhold til nedenstående anvisninger. Udvælg ikke-tilberedte fødevarer (frugt, nødder mv.) med intakt skind eller skaller, og vask hænder før du skræller dem. Vask hænder med sæbe og varmt vand grundigt og ofte, især før du spiser. Filtrér alt drikkevand med dit Katadyn Gravity Camp 6L Mikrofilter eller Base Camp Pro 10L Mikrofilter, inklusive det vand du bruger til at børste tænder, vaske ansigt mv. ADVARSEL Ukorrekt anvendelse af dette filter øger din risiko for at udvikle mave-/ tarmsygdomme. Læs betjeningsvejledningen før du samler eller anvender vandfiltret og følg alle anvisninger. Hvis du har nogle spørgsmål, k a n d u k o n t a k t e K a t a d y n p å , s e n d e e n e - m a i l til customerservice@katadyn.ch eller besøge vores hjemmeside på Hold udløbsslanger og andre dele væk fra ubehandlet vand for at forhindre krydskontaminering. Hvis der er risiko for virus i vandet, skal du bruge et anerkendt desinficeringsmiddel som f.eks. Micropur Forte tabletter som efterbehandling, koge vandet eller tilsætte 4 dråber almindelig klorin. OPSÆTNING AF PRODUKTET Camp Mikrofiltre kræver minimal opsætning. For at opnå det bedste resultat bør du afprøve produkterne, før du tager af sted, og blive fortrolig med deres anvendelse.

4 1. Installation af filterbeskytter (formonteret) Filterbeskytteren er et filter, som kan rengøres, og som dækker Ultra Flow TM filterpatronen. Hyppig rengøring er ikke nødvendig; men ved at anvende filterbeskytteren forlænger du patronens levetid. Den kan bruges konstant, eller når vandkilden indeholder opslæmmede partikler eller snavs. Trin 1: Beskyttelsesarket vikles om patronen (der er cirka 5 cm overlapning) og holdes på plads. Trin 2: Træk det fleksible net over patronen. Justér filterbeskyttelsesarket og nettet, så de er jævnt fordelt. (Figur 1) Trin 1 Filter Beskyttelsesfilter Trin 2 Net (Figur 1)

5 2. Installation af filter Patronen skrues i dækslet med uret, så langt som det er muligt. Grib ikke om patronen på den plisserede overfl ade, eftersom det kan beskadige fi ltret. Dækslet skrues med uret på posens udvendige gevind, så langt som det er muligt. Udløbsslangen sluttes til dækslet ved at presse koblingen på slangen ind i dækslets kobling, til der lyder et klik. (Figur 2) Gevind Åbne-/lukkeventil til udløbsslange (Figur 2) Gevind Dæksel Lynkoblingssystem inkl. åbne-/lukkeventil Udløbsslange 3. Skylning af system (vigtigt!) Inden systemet anvendes for første gang, skal det gennemskylles med 2 liter vand for at fjerne harmløse partikler og støv. Se det efterfølgende afsnit "Normal drift" for anvisning på fi ltrering af vand. ADVARSEL Ukorrekt påskruning af fi lterpatronen på dækslet kan forårsage væskelækager og resultere i sygdomme. Følg anvisningerne for korrekt installation af patronen. Et beskadiget og kontamineret fi lter kan udsætte dig for skadelige mikroorganismer og resultere i sygdom. Filtret skal altid behandles forsigtigt. Hvis fi ltret har været tabt i en kontamineret vandkilde, så følg anvisningerne på opbevaring for at desinfi cere slanger og fi ltre fuldstændigt, før det bruges igen. Hvis fi ltret er beskadiget eller kontamineret, må det ikke anvendes.

6 MAL DRIFT 1. Sørg for at fi lterpatronen er godt fastspændt på posen (som angivet i afsnittet "Opsætning af produktet"). 2. Fjern udløbsslangen fra dækslet ved at afmontere lynkoblingssystemet. Så længe udløbsslangen ikke er monteret på dækslet, lukker den integrerede lynkoblingsventil for vandstrømmen. Så snart udløbsslangen tilsluttes igen, åbnes lynkoblingsventilen, og vandet vil strømme ud igen. 3. Fyld posen med vand fra en særskilt beholder. Hvis en særskilt beholder ikke er tilgængelig, så åbn posen og fyld den direkte fra vandkilden. Lad ikke kontamineret vand komme i kontakt med udløbstilslutningen eller enden af udløbsslangen. VIGTIGT (for at undgå sygdomsrisiko): Tør ydersiden af posen og udløbsslangen af for at undgå, at ubehandlet vand løber ned ad posen/ slangen og ind i din vandbeholder. ADVARSEL For at minimere sygdomsrisiko, skal ydersiden af posen og udløbsslangen tørres af for at undgå, at ubehandlet vand løber ned ad posen/slangen og ind i din vandbeholder. Ukorrekt anvendelse af fi ltret kan føre til kontaminering og sygdom. For at minimere risikoen ved fi ltrering af vand må der ikke stænkes snavset eller ufi ltreret vand ned i en ren beholder, og samtlige anvisninger i denne betjeningsvejledning skal følges. 4. Luk posen ved at folde enderne sammen. (Figur 3) Tør posen og udløbskoblingen af med en ren klud. (Figur 3)

7 5. Hæng posen op et bekvemt sted. For at opnå optimalt fl ow bør fi ltret placeres lodret og hænges så højt op som muligt. (Figur 4) 6. Luk udløbsslangens ventil. Slut udløbsslangen til koblingen på dækslet (det vil udløse vandstrømmen ind i udløbsslangen). Åbn slangeventilklemmen for at starte vandstrømmen. Luk slangeventilklemmen for at standse vandstrømmen. Sørg for at slangeventilklemmen er helt åben (så den ikke klemmer på slangen overhovedet) under fi ltreringen, for at sikre maksimal fl owhastighed. GO RÅD OM ANVLSE (Figur 4) Dette produktet er beregnet til fjernelse af bakterier og protozoer såsom Giardia og Cryptosporidium fra vand. For at forlænge patronens levetid bør der altid anvendes så godt vand som muligt sammen med fi lterbeskytteren. Læs ADVARSL sidst i denne betjeningsvejledning, før produktet anvendes. Vedligehold dit Katadyn vandanlæg, så det fungerer korrekt. 1. Hvis vandet løber langsomt Tjek udløbsslangen: Sørg for at slangeventilklemmen er helt åben, så den ikke klemmer på slangen overhovedet. Sørg for at udløbsslangens lynkobling er korrekt monteret i lynkoblingen på dækslet; ellers løber der ikke vand ind i udløbsslangen. Tilstoppet patron: En tilstoppet patron kræver rengøring og eventuelt udskiftning. Hvis du er på tur, kan problemet løses ved at skrue dækslet af posen (mod uret) for at blotlægge fi lterpatronen og udtage fi lterbeskytteren. Filterbeskytteren rengøres ved at anbringe den på et plant underlag og rense den med en fugtig svamp eller klud. Derefter svinges patronen i vand for at fjerne opbyggede afl ejringer. Hold i lynkoblingen for at undgå at neddyppe

8 filtret i ubehandlet vand. Hvis det ikke reetablerer vandflowet til det ønskede niveau, så skal patronen udskiftes med en ny Ultra Flow filterpatron. Tilstoppet udløbsventil: Dækslet skrues af posen (mod uret). Derefter skrues filtret ud ad dækslet (mod uret). Dækslet svinges i vand for at fjerne eventuelle aflejringer fra koblingen. Tilføj udløbsslangen og skyl dækslet og slangen med rent vand. Hvis der ikke er adgang til rent vand, skylles systemet med den første liter behandlet vand, når du begynder at filtrere vand igen. 2. Hvis systemet er utæt i nærheden af dækslet Defekt eller manglende pakning: Dækslet skrues af posen (mod uret). Tjek om den hvide pakning sidder på plads og er ubeskadiget. Hvis ikke, udskiftes den (Figur 5). Hvid pakning (Figur 5) LANGTIDSOPBEVARING (NÅR TUR ER SLUT) Desinficér dit mikrofilter før opbevaring for at forebygge mikrobiologisk vækst inde i patronen. 1. Fyld en 2-liters beholder med postevand og tilsæt 4 Micropur MP1 rensetabletter eller Micropur Forte MF 1T (hvis du ikke har det, så brug 4 dråber almindelig klorin). 2. Hæld opløsningen i vandposen. 3. Hæng posen op og lad hele opløsningen løbe gennem patronen (ned i en vask eller beholder) for at desinficere filter, slanger, pose mv. 4. Filterpatronen og dækslet skrues af. Filterbeskytteren fjernes og alle dele skylles med rent vand. 5. Lad komponenterne lufttørre fuldstændigt, før du samler filtret igen. 6. Opbevar alle de tørre komponenter i bæreposen. NB: Når du tager enheden frem efter længere tids opbevaring, så skyl systemet igennem med 2 liter vand for at fjerne eventuelt ildesmagende vand.

9 ADVARSEL Før langtidsopbevaring af filtret skal det desinficeres omhyggeligt for at forhindre vækst af skimmel, mug og bakterier, som kan forårsage sygdom. Delene må ikke desinficeres i opvaskemaskine eller mikrobølgeovn. Den stærke varme vil beskadige eller smelte komponenterne. FILTERPATRONS KAPACET & UDSKIFTNING Patronens kapacitet afhænger af vandkvaliteten. Brug filterbeskytteren og rengør den jævnligt for at forlænge patronens levetid. Katadyn Gravity Camp 6L og Katadyn Base Camp Pro 10L er testet og fundet effektive til fjernelse af bakterier og protozoer såsom Giardia og Cryptosporidium. For at sikre et højt ydelsesniveau på filterpatronen bør den udskiftes efter rensning af 1500 liter vand, eller hvis vandstrømmen hører op (se "Gode råd om anvendelse" for at sikre optimal produktfunktion). Isætning af ny patron Udskiftningspatroner (Ultra Flow filterpatron) fås hos den forhandler, hvor du har købt din Katadyn Gravity Camp 6L eller Katadyn Base Camp Pro 10L. Både Gravity Camp 6L og Base Camp Pro 10L giver mulighed for, at man også kan anvende Hiker Pro udskiftningspatroner eller Siphon keramiske mikrofilterelementer (se afsnittene i denne betjeningsvejledning for installationsvejledning). Der er indlagt en betjeningsvejledning i emballagen til Hiker Pro udskiftningspatronen, eller også kan du hente den i download-sektionen på Sådan udskiftes Ultra Flow filterelementet: 1. Udløbsslangen fjernes og dækslet skrues af. Patronen skrues mod uret for at afmontere den. Grib ikke om patronen på den plisserede overflade, eftersom det kan beskadige filtret. 2. Skyl indersiden af vandposen med rent vand (ufiltreret vand er OK). Kassér vandet. Tør indersiden af vandposen med en blød klud for at fjerne aflejringer. 3. Isæt den nye patron som beskrevet i afsnittet "Opsætning af produktet", trin 2 (se Figur 2). KOMPATIBEL KATADYN HIKER PRO UDSKIFTNINGSPATRON Katadyn Hiker Pro udskiftningspatronen (sælges særskilt) er også kompatibel med Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L. Det giver brugere, som ejer

10 en Hiker, Hiker Pro eller en gammel Base Camp, mulighed for at bruge samme patron til flere produkter. Hiker Pro udskiftningspatronen har en kulstofkerne, som forbedrer vandets smag og reducerer kemikalieindholdet. (NB: flowhastigheden er langsommere end med et Gravity Camp 6L og Base Camp Pro 10L filter på grund af kulstofkernen - cirka 0,5 liter per minut) Installation af filterpatron Pres patronen ind i posens åbning med det udvendige gevind, indtil O-ringen ikke længere er synlig. Det kan kræve lidt kræfter. Det kan blive nemmere at isætte patronen, hvis man kommer lidt fødevaregodkendt, vandbestandigt universalfedt til gummi- og plastpakninger (f.eks. BERUSIL FO 26) eller Katadyn silikonefedt på patronens O-ring. Grib ikke om patronen på den plisserede overflade, eftersom det kan beskadige filtret. Sæt det gevindforsynede dæksel (sælges særskilt) på posens udvendige gevind og drej med uret, indtil patronen sidder godt fast. Sæt udløbsslangen på patronens udløbsstuds (Figur 6) (Figur 6) KOMPATIBELT KATADYN SIPHON KERAMISK MIKROFILTER Katadyn Siphon keramisk mikrofilter (sælges særskilt) er også kompatibelt med Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L. Nogle kunder foretrækker fordelene ved vores langtidsholdbare keramiske filtre, som kan rengøres. De er fremragende til ekstremt snavset/mudret vand, selv om flowhastigheden gennem et Siphon keramikfilter er langsommere end gennem et Gravity Camp 6L og Base Camp Pro 10L filter (cirka 5 liter i timen). Installation af en Siphon keramisk filterpatron Dækslet skrues med uret på posens udvendige gevind, så langt som det er muligt. Patronen skrues i dækslet med uret, så langt som det er muligt. Udløbsslangen sluttes til dækslet ved at presse koblingen på slangen ind i dækslets kobling, til der lyder et klik (Figur 7).

11 (Figur 7) TILBEHØR Bruseadapter (sælges særskilt) - konverterer hurtigt og nemt din Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L til et brusebad. Tag fi ltret og dækslet af din Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L og montér bruseadapterdækslet i stedet (Figur 8). Derefter vender du blot posens vindue mod solen for at opvarme vandet i posen, før du tager brusebad. Husk altid at teste vandet, inden du bader, for at sikre, at det ikke er for varmt (Figur 8) Kulstofpatron til efterfiltrering (sælges særskilt) - Kulstofpatronen er med til at forbedre vandets smag og reducerer kemikalieindholdet. Kulstofpatronen monteres enkelt for enden af udløbsslangen og fungerer som en fl askeadapter til vandfl asker med smalle og brede åbninger samt til drikkeposer (Figur 9). Den kan også monteres in-line ved at dele udløbsslangen et vilkårligt sted og installere kulstofpatronen her. VIGTIGT! Før kulstofpatronen anvendes første gang, skal den skylles igennem for at fjerne uskadeligt kulstøv fra efterfi ltret. Fyld posen med vand. Slut udløbsslangen med den monterede patron til koblingen på dækslet. Åbn slangeventilklemmen for at starte vandstrømmen. I starten er vandet sort af kulstøv. Det er normalt ved gennemskylning. Skyl indtil vandet er klart, dog mindst 2 liter.

12 (Figur 9) PRODUKTREGISTRERING & SPECIFIKATIONER PRODUKTREGISTRERING Brug et øjeblik på at registrere dit nye Katadyn produkt ved at udfylde en kort produktregistreringsformular på Ved hjælp af de oplysninger, du afgiver her, kan vi præsentere dig for produkter, som mere præcist opfylder dine behov og interesser. Når du registrerer dit Katadyn produkt på nettet deltager du automatisk i en lodtrækning om et gratis Katadyn produkt. Du vil også modtage information om nye produkter fra Katadyn, Optimus og vores dehydrerede fødevarer (se hjemmesiden for yderligere detaljer). PRODUKTSPECIFIKATIONER Sættet indeholder: Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L vandpose med gennemsigtigt vindue og vandstandsmærker Ultra Flow fi lterelement 0,2 µm vandfi lter med fi lterbeskytter, som kan rengøres Filterdæksel med åbne-/lukkeventil med lynkobling Udløbsslange Sort lynkobling for tilslutning af udløbsslange til fi lterdæksel Hvid lynkobling for tilslutning til hydreringssystemer Sort slangeventilklemme til afspærring Pose til udløbsslange Opbevaringspose Svamp til enkel rengøring

13 Flowhastighed: Filterkapacitet: Gravity Camp 6L vægt: Dimensioner: Base Camp Pro 10L vægt: Dimensioner: Op til 2 liter vand i minuttet Op til liter, afhængigt af vandkvaliteten 290 g 25 x 15 x 6 cm / 10 x 6 x 2.4 tommer 350 g 27 x 15 x 7 cm / 10.6 x 6 x 2 tommer PRODUKTGARANTI AntiClog TM GUARANTI ET ÅRS FULD GARANTI PÅ ULTRA FLOW FILTERPATRON Hvad omfatter garantien: Katadyn garanterer, at din Ultra Flow filterpatron er fri for defekter, som forårsager tilstopning af filtret, så længe produktet kun anvendes til rensning af ubehandlede ferskvandskilder såsom søer, floder og åer. Hvor længe dækker garantien: Et år fra køb af et Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L vandfiltreringssystem. Hvad Katadyn gør: Hvis dit filter stopper til, eller du er utilfreds med flowhastigheden inden for den etårige garantiperiode, sender Katadyn dig en ny Ultra Flow filterpatron uden udgifter for dig. BEGRÆNSET GARANTI 2 ÅRS BEGRÆNSET GARANTI PÅ REST AF GRAVY CAMP 6L ELLER BASE CAMP PRO 10L VANDFILTRERINGSSYSTEM Hvad omfatter garantien: Resten af dit Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L vandfiltreringssystem. Det garanteres, at systemet er fri for fejl i materialer og udførelse. Denne garanti gælder kun for den oprindelige slutbrugskøber eller en person, der modtager produktet som gave; garantien kan ikke overdrages til tredjepart. Hvor længe dækker garantien: To år fra køb af et Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L vandfiltreringssystem. Hvad Katadyn gør: Hvis der opstår fejl i materialer eller udførelse inden for den toårige garantiperiode, vil Katadyn efter eget skøn enten reparere eller udskifte dit Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L vandfiltreringssystem.

14 Hvad Katadyn ikke gør: Vi betaler ikke for forsendelse, forsikrings- eller transportgebyrer fra dig til Katadyn, ej heller for importgebyrer, skatter og afgifter. HVAD KATADYNS PRODUKTGARANTI IKKE OMFATTER De klagemuligheder, som Katadyns etårige fulde garanti og toårige begrænsede garanti giver, er brugerens eneste klagemuligheder ved alle krav, der måtte opstå i forbindelse med køb, anvendelse eller funktion af Katadyns Ultra Flow filterpatron og Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L vandfiltreringssystem, herunder krav i forbindelse med ikke-forskriftsmæssige eller defekte varer. Katadyn afviser udtrykkeligt og udelukker fra sine garantier at have noget ansvar for tilfældige skader eller følgeskader, der måtte opstå som følge af køb, anvendelse eller funktion af Ultra Flow filterpatroner eller Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L vandfiltreringssystemer. HVAD DU SKAL GØRE FOR AT VÆRE DÆKKET AF GARANTI For at opnå dækning i henhold til Katadyns produktgaranti bedes du returnere din Ultra Flow filterpatron eller dit Gravity Camp 6L eller Base Camp Pro 10L vandfiltreringssystem til den forhandler, hvor du købte den/det med henblik på reparation eller udskiftning. Hvis du ikke er fuldt tilfreds med den service, du modtager fra din forhandler, kan du kontakte Katadyns kundeservice og få hjælp. Gem kvitteringen som dokumentation for købsdatoen. Denne begrænsede garanti giver dig specifikke juridiske rettigheder, og du kan have andre juridiske rettigheder, som varierer fra land til land. INTERNATIONAL KONTAKT Katadyn Products Inc. Pfäffikerstrasse Kemptthal Schweiz Tlf.: customerservice@katadyn.ch

15 Log on to our website to learn more about our full line of products including Katadyn, Optimus Stoves and Trek n Eat Foods Print No /0 Contact International Katadyn Products Inc. Pfäffikerstrasse Kemptthal Switzerland Phone: customerservice@katadyn.ch

Hiker Water Microfilter (Model #8013829) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR RUS

Hiker Water Microfilter (Model #8013829) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR RUS Hiker Water Microfilter (Model #8013829) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR RUS Denmark Tak fordi du har valgt et transportabelt vand mikrofilter system fra Katadyn. Katadyn Hiker mikrofilter opfylder

Læs mere

Hiker Pro Water Microfilter (Model #8018280) Hiker Pro Replacement Cartridge (Model #8014644) SWE NOR FIN ESP POR

Hiker Pro Water Microfilter (Model #8018280) Hiker Pro Replacement Cartridge (Model #8014644) SWE NOR FIN ESP POR Hiker Pro Water Microfilter (Model #8018280) Hiker Pro Replacement Cartridge (Model #8014644) EN DE FR NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Dansk Tak fordi du har valgt et transportabelt vand mikrofilter system

Læs mere

Katadyn MyBottle Portable Water Purification System. Katadyn ViruPur Replacement Cartridge (Model #8018087)

Katadyn MyBottle Portable Water Purification System. Katadyn ViruPur Replacement Cartridge (Model #8018087) Katadyn MyBottle Portable Water Purification System Katadyn ViruPur Replacement Cartridge (Model #8018087) EN DE FR NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Dansk Tak for dit valg af Katadyn MyBottle personligt vandrensesystem

Læs mere

GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR

GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Vario Water Microfilter (Model #8014932) Vario Replacement Cartridge (Model #8014933) Replacement Prefilter Disc (Model #8015035) Replacement Activated Carbon (Model

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Survivor 35 (Model #8013433) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR

Survivor 35 (Model #8013433) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Survivor 35 (Model #8013433) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Denmark Vi er glade for, at du har valgt Katadyn Survivor-35 afsalter. Den er designet og fremstillet under strenge krav af Katadyn Products

Læs mere

Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR

Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Denmark Vi er glade for, at du har valgt Katadyn Survivor-06 afsalter. Den er designet og fremstillet under strenge krav af

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug AFFUGTER DH10M Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug Indhold Brug venligst tid på at læse denne manual igennem og gem den til senere brug. Specifikationer Hvordan den virker Placering

Læs mere

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark TA-10 Manual DK Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark Kære fru, hr. Hjertelig tillykke med købet af din affugter. Du har købt et kvalitetsprodukt, som du vil have glæde af i mange

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag 1 2 Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag DK Yepp Maxi Easyfit er egnet til at befordre børn op til en maksimal vægt af 22 kg (ca. 6 år) og opfylder den europæiske standard EN 14344 og amerikansk

Læs mere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere Manual Frithiof Sopra 150 Sopra 250 Centralstøvsugere Må ikke anvendes til fi nstøv. Kun til husholdningsstøv. (Garantien bortfalder ved misbrug) Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen

Læs mere

LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER

LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER Instruktioner til brug og vedligeholdelse af SousVide Supreme -vakuumforsegler LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER For yderligere oplysninger bedes du besøge vores hjemmeside på SousVideSupreme.com Dette apparat

Læs mere

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Manual Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Vigtige sikkerhedsforskrifter Må ikke skilles ad, repareres eller ændres ved. Service skal udføres af uddannede serviceteknikere.

Læs mere

Installationsvejledning. TECNO Activa/ Evolution

Installationsvejledning. TECNO Activa/ Evolution Installationsvejledning TECNO Activa/ Evolution Installationsvejledning TA/TE Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen... 2 Kontroller at alle delene er i kassen... 3 Brug af centralstøvsugeren...4

Læs mere

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 DA F C S D J T B G U A R Q P O N M H I E K L 3 DANISH 04-11 4 SIKKERHED Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Forsigtig: Læs venligst denne manual før du bruger produktet. Sikkerhedsadvarsel 1. Sørg for at bruge apparatet i overensstemmelse med hvad der står i denne manual, og

Læs mere

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64303501 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

The Bose 251 TM Environmental Speakers. Owner s Guide. Brugervejledning. Bedienungsanleitung. Guía del usuario. Notice d utilisation

The Bose 251 TM Environmental Speakers. Owner s Guide. Brugervejledning. Bedienungsanleitung. Guía del usuario. Notice d utilisation The Bose 251 TM Environmental Speakers Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Guía del usuario Notice d utilisation Manuale di istruzioni Gebruiksaanwijzing Bruksanvisning Til Deres optegnelser

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere

KETTLE WK 7280 NO SV PT NL HU CS SL EL BG RU

KETTLE WK 7280 NO SV PT NL HU CS SL EL BG RU KETTLE WK 7280 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU B C A D E F G L H K J I 3 DANSK 05-10 SUOMI 11-16 NORSK 17-22 SVENSKA 23-28 ITALIANO 29-34 PORTUGUÊS 35-40 NEDERLANDS 41-45 MAGYAR 46-50 ČESKY 51-55

Læs mere

Kortfattet vejledning FB 7100

Kortfattet vejledning FB 7100 Kortfattet vejledning FB 7100 10.2009 1 75503300 Beskrivelse af automatens komponenter Dør Display Kabinet Dørlås Koprum Betjeningspanel Kopholder Kandeplatform Friskbrygingrediensbeholder Instant ingrediensbeholder

Læs mere

Kortfattet vejledning FB 7100 B2C

Kortfattet vejledning FB 7100 B2C Kortfattet vejledning FB 7100 B2C 08.02 1 75531700 Beskrivelse af automatens komponenter Dør Display Kabinet Dørlås Koprum Betjeningspanel Kopholder Kandeplatform Kaffebønnebeholder Skydelukke (bønnelukke)

Læs mere

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD DANISH Dette apparat må udelukkende anvendes til at opbevare fødevarer, enhver anden anvendelse regnes for at være farlig og fabrikanten kan ikke drages til ansvar for eventuelle

Læs mere

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950 Varenr. 277200-00180 1 1. VIGTIGE BEMÆRKNINGER Læs denne betjeningsvejledning grundigt og vær opmærksom på alle de anførte oplysninger. Læs vejledningen for at blive bekendt med korrekt brug af generatoren,

Læs mere

Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR

Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR I denne brugsanvisning kan høreapparat, renseudstyr og lignende se anderledes ud end det, du har. Ret til ændringer forbeholdes. Høreapparater, tilbehør

Læs mere

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 31 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Betjeningsvejledning - græs- og

Læs mere

SIKKERHEDSANVISNINGER BESKRIVELSE AF APPARATET TEKNISKE DATA

SIKKERHEDSANVISNINGER BESKRIVELSE AF APPARATET TEKNISKE DATA Læs denne instruktionsbog omhyggeligt, før apparatet installeres og tages i brug. Kun på denne måde kan man opnå de bedste resultater og den højeste brugssikkerhed. BESKRIVELSE AF APPARATET Nedenstående

Læs mere

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug.

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug. DK BRUGERMANUAL Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem manualen til senere brug. Indholdsfortegnelse GENEREL INFORMATION RÅD OM LEDNINGSNET OG BATTERI SIKKERHEDSINFORMATION FØRSTE

Læs mere

STUDOR MINI-VENT VVS-INSTALLATION RØR / FITTINGS AFLØBSRØR M.V. 50 / 40 / 32 MM VACUUMVENTIL Kan anvendes til max. 5 etager.

STUDOR MINI-VENT VVS-INSTALLATION RØR / FITTINGS AFLØBSRØR M.V. 50 / 40 / 32 MM VACUUMVENTIL Kan anvendes til max. 5 etager. STUDOR MINI-VENT 50 / 40 / 32 MM VACUUMVENTIL Kan anvendes til max. 5 etager. VVS-nummer Godkendelser Pakkeenhed 17 3924 050 EN 12380 1/80 STUDOR MINI-VENT er en vacuumventil, der er godkendt til afløbsledning

Læs mere

Betjeningsvejledning. Forhandler:

Betjeningsvejledning. Forhandler: Forhandler: Kunde: Denne betjeningsvejledning skal udleveres til kunden. Kontrollér, at brugeren af Rolko- AIRpad puden forstår produktoplysningerne Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt for at få

Læs mere

6150 9135940 TROMLE 91 CM.

6150 9135940 TROMLE 91 CM. 6150 9135940 TROMLE 91 CM. Manual og samlevejledning DAVIDSENshop.dk Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 0 e-mail: mail@davidsenshop.dk REV100615 GEM DISSE INSTRUKTIONER TIL SENERE BRUG Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bakteriefrit vand. Point-of-use filtrering - den sikre løsning. Stop Legionella

Bakteriefrit vand. Point-of-use filtrering - den sikre løsning. Stop Legionella R Bakteriefrit vand Point-of-use filtrering - den sikre løsning Stop Legionella - og andre bakterier T-Safe er en produktserie fra det danske firma, Tandrup Water Solutions A/S. Serien omfatter: Brusere

Læs mere

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C Indhold Tag dig tid til at læse denne manual grundigt før brug og gem den til senere brug. Specifikation Hvordan den virker Hvor skal den opstilles Før brug Dele Montering

Læs mere

SAFTPRESSER. Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING

SAFTPRESSER. Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING SAFTPRESSER Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER LÆS SIKKERHEDSANVISNINGERNE OMHYGGELIGT, OG GEM DEM TIL FREMTIDIG BRUG 1 Læs denne vejledning omhyggeligt, inden du bruger

Læs mere

Leglifter. Brugsvejledning. Winncare Nordic ApS, Hejreskovvej 18 B C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 1 2016.01.20

Leglifter. Brugsvejledning. Winncare Nordic ApS, Hejreskovvej 18 B C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 1 2016.01.20 Leglifter Brugsvejledning. Winncare Nordic ApS, Hejreskovvej 18 B C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 1 2016.01.20 DANSK Producent: Mangar International Presteigne, Powys Wales, UK UK LD8 2UF England

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual

50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual 50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual Vare nr. 10054001 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugerens data... 3 Installations data... 4 Montagevejledning... 5 Før første brug... 5 Betjeningsvejledningen...

Læs mere

Affugter KCC-520DB. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-520DB. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64302901 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG.

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. GEM DENNE MANUAL TIL SENERE BRUG HUSK : MONTER DEN MEDSENDTE

Læs mere

Aduro 2. Monterings og betjeningsvejledning. For brændeovn. Læs betjeningsvejledningen før brændeovnen monteres og tages i brug. www.aduro.

Aduro 2. Monterings og betjeningsvejledning. For brændeovn. Læs betjeningsvejledningen før brændeovnen monteres og tages i brug. www.aduro. Monterings og betjeningsvejledning For brændeovn Aduro 2 Læs betjeningsvejledningen før brændeovnen monteres og tages i brug. www.aduro.dk - 1 - 1. Montering 1.1 Generelt Aduro brændeovnene er godkendt

Læs mere

Vejledning om vedligeholdelse af køkken

Vejledning om vedligeholdelse af køkken Vejledning om vedligeholdelse af køkken 1. Generel info om køkkenet 2. Lukning (lokalt) af vand opsætning af opvaskemaskine 3. Emhætte, betjening og udskiftningsfremgangsmåde 4. Rens af afløb internt i

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. SEA-DOO er et registreret varemærke tilhørende Bombardier Inc. og bruges under licens til Daka Development Ltd.

INDHOLDSFORTEGNELSE. SEA-DOO er et registreret varemærke tilhørende Bombardier Inc. og bruges under licens til Daka Development Ltd. INDHOLDSFORTEGNELSE OVERSIGT... 3 SIKKERHEDSHENVISNINGER... 4 IBRUGTAGNING... 6 VAND-SCOOTER brugt til svømning og snorkling... 6 VAND-SCOOTER brugt til dykning... 8 BATTERIBRUG... 10 Oplad batteri...

Læs mere

Emhætte P602WH/P602SS

Emhætte P602WH/P602SS Emhætte P602WH/P602SS HN 10166/10167 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Installation Denne emhætte kan anvendes enten med aftræk eller recirkulation. Emhætten

Læs mere

Guldborgssund Forsyning

Guldborgssund Forsyning Guldborgssund Forsyning Hygiejneforskrift som skal følges ved arbejde på vores drikkevandsledninger Guldborgssund Forsyning - hygiejneforskrift som skal følges ved arbejde på vores drikkevandsledninger

Læs mere

MANUAL TIL IS MASKINE

MANUAL TIL IS MASKINE MANUAL TIL IS MASKINE VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER Læs hele vejledningen grundigt før brug. Tag stikket ud af stikkontankten før montering, adskillelse, eller rengørelse af dele. Børn bør ikke bruge denne

Læs mere

Instalationsanvisning

Instalationsanvisning Instalationsanvisning DK UWT1682 1 Fabrikanten arbejder hele tiden på at videreudvikle alle typer og modeller. Vi beder derfor om forståelse for, at vi forbeholder os retten til ændringer af form, udstyr

Læs mere

Thermoelectric cooler Instruction Manual 3. Thermoelektrische Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière thermoélectrique Notice d emploi 21

Thermoelectric cooler Instruction Manual 3. Thermoelektrische Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière thermoélectrique Notice d emploi 21 _Mobicool.book Seite 1 Freitag, 6. Mai 2011 9:47 09 DC EN DE FR ES IT NL NO SV FI Thermoelectric cooler Instruction Manual 3 Thermoelektrische Kühlbox Bedienungsanleitung 11 Glacière thermoélectrique Notice

Læs mere

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150 Brugsanvisning MILJØRIVE Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere

Bundsuger til private svømmebassiner. Model: Junior, Senior og RC.

Bundsuger til private svømmebassiner. Model: Junior, Senior og RC. Bundsuger til private svømmebassiner. Model: Junior, Senior og RC. Pool Valet Junior. Pool Valet Senior. Pool Valet RC med fjernbetjening. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright: Welldana

Læs mere

BRUGSANVISNING. Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug.

BRUGSANVISNING. Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug. BRUGSANVISNING Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug. INDEKS.: Side 2 = Opstilling Side 3 Betjening af maskinen Side 4 = Montering af skæresæt Side 5 = Fejlårsager Side 6 = Garanti

Læs mere

Samle og betjeningsvejledning

Samle og betjeningsvejledning Samle og betjeningsvejledning Moreland A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S Denmark Ver. 11.1 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Advarsel Vi anbefaler at du før brug, grundigt læser

Læs mere

Oxygen Centralstøvsuger

Oxygen Centralstøvsuger Oxygen Centralstøvsuger 2 electrolux central vacuums Vi tænkte - Ren luft bør være indbygget i dit hjem. electrolux central vacuums 3 Electrolux Oxygen Centralstøvsuger systemer er designet med forbrugernes

Læs mere

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel beskrivelse ------------------------------------------------------------------------------------------ 1 Transport og håndtering ------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Aftageligt anhængertræk AK6 - Brugervejledning

Aftageligt anhængertræk AK6 - Brugervejledning Aftageligt anhængertræk AK6 - Brugervejledning DK Kære kunde: Bosal vil gerne sige tak for den tillid til vores produkter, De har udvist ved købet at dette anhængertræk med aftagelig krogarm. Bosal ønsker

Læs mere

Spabad fra GBwood - Guide

Spabad fra GBwood - Guide Spabad fra GBwood - Guide Vi ved, at du nu har mange dejlige oplevelser i sigte med dit nye Spabad fra GBwood. Inden du tager spabadet i brug vil vi anbefale, at du blot gør følgende: 1. Gennemlæser guiden,

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

DK bruger vejledning

DK bruger vejledning brugervejledning DK Tak... for dit køb af Tanda Zap. Tanda Zap spotbehandling er klinisk dokumenteret. Kraftfuldt blåt LED lys nedbryder de bakterier, der forårsager akne udbrud, mens let vibration og

Læs mere

Brugervejledning SF350EN CO alarm

Brugervejledning SF350EN CO alarm Brugervejledning SF350EN CO alarm Certificeret: EN50291:2001 Læs denne brugsanvisning grundigt og forstå indholdet inden De aktiverer CO alarmen og tager den i brug. Gem brugervejledningen et sikkert sted

Læs mere

GUMMIBÅD FISHMAN. Instruktions manual

GUMMIBÅD FISHMAN. Instruktions manual GUMMIBÅD FISHMAN Instruktions manual Vigtige sikkerhedsretningslinjer for brug af gummibåden. Læs og forstå disse retningslinjer, før båden tages i brug. ISO 6185-1 Båd Type I/II Båden er konstrueret til

Læs mere

OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN

OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN BRUGERVEJLEDNING OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN VIGTIGE RÅD FØR VARMESKUFFEN TAGES I BRUG INDBYGNING AF APPARATET (AFHÆNGIGT AF MODEL) ELTILSLUTNING RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE FEJLFINDINGSOVERSIGT SERVICE

Læs mere

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1 Brugermanual Terapi- / Dagslys ELE018896A Version 1.0 1 Indholdsfortegnelse: Introduktion: 3 Hvordan virker Terapi- / Dagslys lampen? 3 Tegn og symboler 4 Sikkerhed og ydeevne 4 Bemærkninger 5 Beskrivelse

Læs mere

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning Vaffeljern LIFETEC MD 13411 Brugervejledning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Sikkerhedsanvisninger... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 2 Sikker opstilling af apparatet... 2 Lysnettilslutning...

Læs mere

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn DK NBE PELVAC MANUAL Version 3.000001 RTB - Ready To Burn INDHOLD: Kære kunde. Tak fordi du har købt dette NBE-produkt, som er designet og fremstillet efter de højeste standarder i EU. Vi anbefaler, at

Læs mere

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne.

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. SPAHN reha GmbH Manual til Vasketoilet VAmat C-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright: elldana Innocare. Udgave 1,0 09

Læs mere

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 3 FØRSTE GANGS BRUG Tilslut skabet til elforsyningen. På modeller med elektronik kan

Læs mere

01_013 UPPLEVA. Tv- og lydsystem

01_013 UPPLEVA. Tv- og lydsystem 01_013 UPPLEVA Tv- og lydsystem Livet i hjemmet stiller store krav til tv- og lydsystemer hver dag. UPPLEVA er testet i henhold til de højeste standarder for brug i private hjem og opfylder de høje krav,

Læs mere

styr på hygiejnen sikrer rent drikkevand

styr på hygiejnen sikrer rent drikkevand styr på hygiejnen sikrer rent drikkevand her kan du læse om, hvordan du sikrer, at det rene drikkevand bliver ved med at være rent, når du arbejder for forsyning ballerup 2 du skal kende reglerne for rent

Læs mere

MODEL: RC421-WL TO RADIO FREKVENS RØG ALARM LÆS MANUALEN OMHYGGELIGT FØR BRUG OG GEM DEN FOR FREMTIDIG REFERENCE

MODEL: RC421-WL TO RADIO FREKVENS RØG ALARM LÆS MANUALEN OMHYGGELIGT FØR BRUG OG GEM DEN FOR FREMTIDIG REFERENCE MANUAL MODEL: RC421-WL TO RADIO FREKVENS RØG ALARM LÆS MANUALEN OMHYGGELIGT FØR BRUG OG GEM DEN FOR FREMTIDIG REFERENCE 1 INDHOLD: SPECIFICATION 2 SIKKERHEDS INFORMATION... 2 BATTERI FORBINDELSE 3 ANBEFALEDE

Læs mere

Brugsanvisning. Varmekanon, Galaxy 25 AP Varenr.: 90 21 220. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Varmekanon, Galaxy 25 AP Varenr.: 90 21 220. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Varmekanon, Galaxy 25 AP Varenr.: 90 21 220 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

ALASKA slim. Brugervejledning

ALASKA slim. Brugervejledning ALASKA slim Brugervejledning Kort introduktion Dette produkt er lavet af førsteklasses materiale. Brug af antirust-materiale og speciel spraymaling til at forbedre kvaliteten. Brug af metalfiltrene Dette

Læs mere

KEELER HÅNDTAG C-STØRRELSE

KEELER HÅNDTAG C-STØRRELSE KEELER HÅNDTAG C-STØRRELSE 13A 13B LÆS OG FØLG DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Keeler håndtag C-størrelse Læs dette instruktionsafsnit omhyggeligt inden Keeler-produktet tages i brug. For egen og kundernes

Læs mere

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed.

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed. Introduktion I-72 rugemaskinen er specielt designet for at opnå den bedst mulige udrugningsevne og for at imødekomme opdrætskravene på den fugl som ønskes opdrættet. Den kombinerede operation af udrugning

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 5. Anvendelse. 6. Vedligeholdelse

Indholdsfortegnelse. 5. Anvendelse. 6. Vedligeholdelse Manual KA/KAI HC DK 1. Sikkerhedsregler 2. Beskrivelse 3. Tekniske data Indholdsfortegnelse 4. Opstilling 5. Anvendelse 6. Vedligeholdelse 7. Fejlfinding 1. Sikkerhedsregler LÆS DENNE BRUGSANVIS- NING

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Kære kunde! Tak, fordi du har valgt dette kvalitetsprodukt fra ASKO. Vi håber, det lever op til dine forventninger, og at du får glæde af det i mange år. Skandinavisk design kombinerer rene linjer, brugsværdi

Læs mere

Dansk manual til HV-500 HomeVac

Dansk manual til HV-500 HomeVac Dansk manual til HV-500 HomeVac 1 Funktionsoversigt På billedet nedenfor, henviser de forskellige numre til funktionsbeskrivelsen på side 5.. Figur 1: HV500 HomeVac 2 1. Manuel svejsning - Bruges til manuel

Læs mere

EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS

EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS DEN Brugsvejledning Tak fordi du har købt et Canon produkt. Canon EF-S18-135mm f/3,5-5,6 IS objektivet er et high-performance zoomobjektiv med en stor forstørrelsesevne, der er

Læs mere

fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner.

fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner. Brugervejledning Tillykke med din nye - den ledningsfri fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner. Hemmeligheden:

Læs mere

VEJLEDNING VEDRØRENDE INSTALLATION, BRUG OG VEDLIGEHOLDELSE MASKINE TIL AUTOMATISK FREMSTILLING AF ISTERNINGER

VEJLEDNING VEDRØRENDE INSTALLATION, BRUG OG VEDLIGEHOLDELSE MASKINE TIL AUTOMATISK FREMSTILLING AF ISTERNINGER VEJLEDNING VEDRØRENDE INSTALLATION, BRUG OG VEDLIGEHOLDELSE MASKINE TIL AUTOMATISK FREMSTILLING AF ISTERNINGER Ed. 03-2002 Date 10-2002 1 2 5 3 4 Mod. N. V. W 1 2 6 3 4 ~ 100 mm 8 9 10 7 11 12 8 7 10 11

Læs mere

STARLYF CYCLONIC VAC

STARLYF CYCLONIC VAC STARLYF CYCLONIC VAC Tak for købet af en Starlyf Cyclonic Vac. Læs disse sikkerhedsvejledninger omhyggeligt før brug af støvsugeren, da de er udarbejdet for at gøre det lettere for dig at bruge din Starlyf

Læs mere

k g c h d i e j f b l a m

k g c h d i e j f b l a m DA k g c h d i e j f b l a m 2 3 2 a b/c 2 2 d e 2 3 MAX,5l 2 2a 2b/c 2 2d 3a 2 2 3b 3c 4 DET TILBEHØR, DER FØLGER MED DET APPARAT, DU LIGE HAR KØBT, ER VIST PÅ ETIKETTEN OVEN PÅ EMBALLAGEN. Du kan udbygge

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

Chokoladesmelter. Vare nr 1910 BETJENINGSVEJLEDNING

Chokoladesmelter. Vare nr 1910 BETJENINGSVEJLEDNING Chokoladesmelter Vare nr 1910 BETJENINGSVEJLEDNING VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER LÆS SIKKERHEDSANVISNINGERNE OMHYGGELIGT, OG GEM DEM TIL FREMTIDIG BRUG Læs denne vejledning omhyggeligt, inden du bruger

Læs mere

3-i-1 FONTÆNE. Brugsanvisning

3-i-1 FONTÆNE. Brugsanvisning 3-i-1 FONTÆNE Brugsanvisning Brugsanvisning PRODUKTBESKRIVELSE Kommentar [D1]: Please add a Danish flag here Kommentar [D2]: Foderskål Vandpåfyldning Vand ud MAX angivelse for vandmængde Bommuldsfilte

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S)

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S) BRUGERMANUAL Isterningmaskine (IM-006S) Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsinstruktioner 1 Forbered din isterningmaskine til brug Vigtige sikkerhedstips 2 Lær din maskine at kende 3 Brugervejledning

Læs mere

Information til forældre. Modermælkserstatning. Om flaskeernæring til spædbørn

Information til forældre. Modermælkserstatning. Om flaskeernæring til spædbørn Information til forældre Modermælkserstatning Om flaskeernæring til spædbørn Kvalitet Døgnet Rundt Gynækologisk/obstetrisk afdeling At give mad på flaske Hvorfor flaske? At skulle give sit barn modermælkserstatning

Læs mere

HG Hovedskære Vinkel & Lige

HG Hovedskære Vinkel & Lige BETJENINGSVEJLEDNING HG Hovedskære Vinkel & Lige Tillykke med købet af din nye HG Hovedskære. Hos Hedensted Gruppen A/S bestræber vi os altid på, at producere kvalitetsprodukter, du kan regne med. Vi er

Læs mere

eco 43A LPG Flaskegas

eco 43A LPG Flaskegas BRUGSANVISNING eco 43A LPG Flaskegas DK VIGTIGT DU BEDES LÆSE DENNE BRUGSANVISNING NØJE, FØR DU BRUGER DETTE UDSTYR. OPBEVAR DEN ET SIKKERT STED TIL FREMTIDIG HENVISNING. KAPITEL 1: FØR BRUG * Sikkerhedsadvarsler

Læs mere

DANPURE HOME 200 TDS,

DANPURE HOME 200 TDS, Memo Type Dato Tilsluttet DANPURE OFFICE 200 TDS DanPure DR IN KING WATER S YS TEM Navn Adresse TLF: REVERSE OSMOSIS SYSTEM DANPURE HOME 200 TDS BRUGER MANUAL 19 01 02 03 04 05 06 07 12 13 14 15 17 18

Læs mere

INFORMATION FRA ISERIT A/S LUFT UD...

INFORMATION FRA ISERIT A/S LUFT UD... INFORMATION FRA ISERIT A/S LUFT UD... Det er velkendt at boligen skal være tæt, så man undgår varmespild. Men i bestræbelserne på at få lukket utætheder må man ikke overse, at frisk luft og dermed ventilation

Læs mere

Varmekanon S45 Diesel

Varmekanon S45 Diesel Brugsanvisning Varenr.: 9044863 Varmekanon S45 Diesel Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Varmekanon Varenummer: 9044863 Beskrivelse: Transportabel direkte

Læs mere

MANUAL TIL CANDYFLOSS MASKINE

MANUAL TIL CANDYFLOSS MASKINE MANUAL TIL CANDYFLOSS MASKINE VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse instruktioner før du bruger denne enhed! Gem disse instrukser Ved brug af elektriske apparater, skal grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet DK Indholdsfortegnelse Vi passer på miljøet Beskrivelse af varmeskuffen Sikkerhedsanvisninger Montering Indbygning Brug af varmeskuffen Rengøring og vedligehold Vi passer på miljøet De anvendte emballagematerialer

Læs mere

Gasgrill - Model Midi Brugermanual

Gasgrill - Model Midi Brugermanual 1. udgave: 12. marts 2010 2010 Gasgrill - Model Midi Brugermanual Vigtigt: Læs disse instruktioner nøje for at få kendskab til gasgrillen inden brug. Gem denne manual til fremtidig brug. 1 Stykliste Tjek

Læs mere