2008/2009. Car Navigation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2008/2009. Car Navigation"

Transkript

1 :10:19 Uhr Car Multimedia 2008 Robert Bosch A/S Blaupunkt Telegrafvej Ballerup Tel Fax Fuld drøn på med dybe fyldige basser og krystalklare toner. Læs mere herom i hovedkataloget Car Multimedia 2008, der netop er udkommet. Du kan få det hos Blaupunkt forhandleren eller downloade den fra Leveringsmulighed og tekniske ændringer forbeholdes CM/SMC Trykt i Tyskland Car Navigation 2008/2009

2 2 3 Som opfindere af navigationsudstyr til bilen udvikler vi retningsvisende teknologi i ordets bogstaveligste forstand. Og i lyset heraf er det kun konsekvent, at vi med SafeDrive nu lancerer en nyhed på markedet, der kommer til at revolutionere alt, hvad der har med navigation at gøre. Verdens nyhed Systemet samler forskellige funktioner, der hører under Driver Assistance. Det åbner døren til maksimal sikkerhed og komfort. Bærbart navigationsudstyr skal være en aktiv hjælp, der bringer dig sikkert til målet. SaveDrive skaber basis for en yderst brugervenlig navigation, der ikke er set før, så det siger vel nærmest sig selv, at Blaupunkt gør alt for at du kan køre sikkert og afslappet ind i fremtiden. På sikker innovationskurs. Godt overblik over trafiksituationen med video navigation. SafeDrive video navigation opfanger billederne fra det indbyggede kamera tidstro over på navigationens display. Pilegrafikken inddrages i videobilledet og bidrager til en utrolig sikker navigation. Kamerabaseret registrering af vejskilte løser også problemet med midlertidige hastighedsbegrænsninger. SafeDrive indeholder videobaseret funktion til registrering af vejskilte. Skilte med hastighedsbegrænsninger fanges med det indbyggede kamera og vises på displayet uden tidsforskydning.

3 Den første navigation, der går helt nye veje. 4 5 Visning af vejskilte Infotainment menu 700 Navigation, kommunikation og underholdning af den bedste slags i én og samme enhed. Som en absolut verdensnyhed kan 700 fra Blaupunkt for første gang tilbyde video navigation og videobaseret registrering af vejskilte. Dertil hører en tidstro evaluering af billederne fra det indbyggede kamera. 700 Stemmestyring integrated Digital tv (DVB-T) er et absolut allround talent, og dens alsidighed gør den til en fantastisk rejseledsager med en bred vifte af spændende funktioner. Med internet opkobling via WLAN eller Bluetooth og de mobile office-funktioner kan den benyttes som mobilt kontor. Desuden kan 700 modtage digitale TV-signaler (DVB-T). SafeDrive funktioner Video navigation: Optimeret rutevejledning med visning af frakørselsmuligheder med udgangspunkt i den faktiske trafiksituation Visning af hastighedsbegrænsninger med kamerabaseret registrering af trafikskilte (grafisk og akustisk) Navigation Indbygget TMC-modtager (Traffic Message Channel) modtager trafikmeldinger for fleksibel ruteføring og omdirigering ved kø (køadvarsel også uden aktiv rutevejledning) Valg af mål via stemmestyring (D-FR-GB-IT-NL-POR-SP) Vognbaneassistent (Lane Info) Navigationsdata for 42 lande i Europa inkl. Rusland installeret Individuel optimering af rute: Mulighed for valg af hurtig, kort, optimal, økonomisk eller miljørigtig rute Kortvisning: Valgbar video navigation eller 2D/3D-kortvisning med automatisk zoom Turplanlægning med op til 8 mellemstop Turplanlægning af POI er på PC Lyssensor for automatisk dag/nat tilpasning af displayets lysstyrke afhængigt af situationen Internet Wireless LAN (WLAN) eller Bluetooth forbindelse af Internet Explorer, funktion, Internet telefoni (VoIP), Internet radio og Podcast Multimedia TV-funktion med indbygget DVB-T-modtager Indbygget Bluetooth håndfri funktion og audio-streaming for trådløs overførsel af eksterne lydsignaler Musik-afspiller, billedefremviser og Video-afspiller Sprogguide med sprogstyring (supporterer 18 sprog) Indbygget 2 megapixel fotokamera Voice recorder til optagelse af sprogbeskeder 5 spil (sudoku, solitaire, sokoban og 2 puslespil) Mobile Office-funktioner Indbygget Mobile Office Reader til Word, Excel, PowerPoint og PDF-filer Integreret kalender, regnemaskine, diktafon og tegneprogram Nærmere informationer: Se venligst tabellen på side 30.

4 SafeDrive-funktioner Video navigation: Optimeret rutevejledning med visning af frakørselsmuligheder med udgangspunkt i den faktiske trafiksituation Visning af hastighedsbegrænsning med kamerabaseret registrering af vejskilte (grafisk og akustisk) Navigation Indbygget TMC-modtager (Traffic Message Channel) modtager trafikmeldinger for fleksibel ruteføring og omdirigering ved kø (køadvarsel også uden aktiv rutevejledning) Valg af mål via stemmestyring (D-FR-GB-IT-NL-POR-SP) Vognbaneassistent (Lane Info) Navigationsdata for 41 europæiske lande installeret Individuel optimering af rute: Mulighed for valg af hurtig, kort, optimal, økonomisk eller miljørigtig rute Kortvisning: Valgbar video navigation eller 2D/3D-kortvisning med automatisk zoom Turplanlægning med op til 8 mellemstop Turplanlægning af POI er på PC Lyssensor for automatisk dag/nat tilpasning af displayets lysstyrke afhængigt af situationen Internet Wireless LAN (WLAN) eller Bluetooth forbindelse af Internet Explorer, funktion, Internet telefoni (VoIP), Internet radio og Podcast Multimedia Indbygget Bluetooth håndfri funktion med audio-streaming for trådløs overførsel af eksterne lydsignaler Musik-afspiller, billedefremviser og Video-afspiller Sprogguide med sprogstyring (supporterer 18 sprog) Indbygget 2 megapixel fotokamera Voice recorder til optagelse af sprogbeskeder 5 spil (sudoku, solitaire, sokoban og 2 puslespil) Nærmere informationer: Se venligst tabellen på side 30. Visning af vejskilte Stemmestyring Indbygget fotokamera integrated Finder altid vejen også på nettet. Med sin innovative video navigation og kamerabaserede registrering af vejskilte kører 500 dig altid bekvemt til målet. Takket være stemmestyringsfunktionen kan du gøre indflydelse på rutevejledningen under kørslen, uden at du skal fjerne hænderne fra rattet. Med 500 får du også en hel verden af multimedia- underholdning lige ved hånden, med visning af billeder og afspilning af film og musik. 500 giver dig fuld adgang til Internettet via WLAN eller Bluetooth. Så mon ikke humøret og den gode stemning bliver holdt oppe på turen med 500.

5 Guider dig direkte til målet med masser af god underholdning. 8 9 Bluetooth Startmenu Infotainment menu 300 integrated En perfekt ledsager: 300 viser dig ikke kun den bedste rute, den underholder dig også med musik, digitale billeder, videoer og spil. Ønsker du at benytte mobiltelefonen, mens du kører, etablerer udstyrets håndfrie funktion forbindelsen til din samtalepartner via Bluetooth. Udstyrets fejltolerante indlæsningsfunktion skal man bestemt heller ikke kimse ad. Hvis du kommer til at stave et bynavn eller lignende forkert, oplister den en række byer, der staves næsten på samme måde. Indlæsning af PIN-kode beskytter din praktiske rejseledsager mod tyveri og uautoriseret brug, så i virkeligheden bliver det nok svært at undvære 300 i det lange løb. Navigation Indbygget TMC-modtager (Traffi c Message Channel) modtager trafikmeldinger for fleksibel ruteføring og omdirigering ved kø (køadvarsel også uden aktiv rutevejledning) Visning af hastighedsbegrænsning med grafisk og akustisk hastighedsadvarsel Navigationsdata for 41 europæiske lande installeret Individuel optimering af rute: Mulighed for valg af hurtig, kort, optimal, økonomisk eller miljørigtig rute Turplanlægning med op til 8 mellemstop Turplanlægning af POI er på PC Lyssensor for automatisk dag/nat tilpasning af displayets lysstyrke afhængigt af situationen Multimedia Indbygget Bluetooth håndfri funktion og audio-streaming for trådløs overførsel af eksterne lydsignaler Musik-afspiller, billedefremviser og Video-afspiller Ordbog (hurtig oversættelse til 18 sprog) Voice recorder til optagelse af sprogbeskeder 5 spil (sudoku, solitaire, sokoban og 2 puslespil) Nærmere informationer: Se venligst tabellen på side 30.

6 Slut med besværlig søgning Navigation TMC-modtager (Traffic Message Channel) modtager trafikmeldinger for fleksibel ruteføring og omdirigering ved kø (køadvarsel også uden aktiv rutevejledning) Visning af hastighedsbegrænsning med grafisk og akustisk hastighedsadvarsel Navigationsdata for Skandinavien installeret samt hovedvejene i Europa (21 lande) Individuel optimering af rute: Mulighed for valg af hurtig, kort, optimal, økonomisk eller miljørigtig rute Turplanlægning med op til 8 mellemstop POI-info i rutevejledningen Lyssensor for automatisk dag/nat tilpasning af displayets lysstyrke afhængigt af situationen Nærmere informationer: Se venligst tabellen på side integrated Med en 200 med indbygget Traffic Message Channel (TMC) kan intet gå galt. Trafikmeldinger modtages og indgår straks i beregningen af optimal rute, og det særlige ved systemet er, at køadvarsler vises på displayet uden at rutevejledningen skal være Startmenu aktiveret. Desuden får du i god tid besked om hastighedsbegrænsninger, og stavefejl kan 200 også sagtens leve med. Med 200 som rejseledsager kan du slappe af og nyde turen i fulde drag.

7 er lidt af et navigationsvidunder, så hvis du skal fra punkt A til B, så guider den dig derhen så let som ingenting. Men kan mere end blot at beregne ruten for dig. Den advarer dig også akustisk og optisk i forbindelse med hastighedsbegrænsninger og viser alternative muligheder, hvis du f.eks. er kommet til at stave et bynavn forkert. Navigation Visning af hastighedsbegrænsning med grafisk og akustisk hastighedsadvarsel Navigationsdata for Skandinavien/Norden (installeret) Individuel optimering af rute: Mulighed for valg af hurtig, kort, optimal, økonomisk eller miljørigtig rute Turplanlægning med op til 8 mellemstop POI-info i rutevejledningen Lyssensor for automatisk dag/nat tilpasning af displayets lysstyrke afhængigt af situationen Nærmere informationer: Se venligst tabellen på side 30. Startmenu Koncentrerer sig om det væsentlige: Målet.

8 Et rigtigt multitalent SoundDocking Ladestation, stereoanlæg, lydmaskine til MP3-filer, video samt TV, radio og vækning SoundDocking samler alle disse funktioner i en eneste enhed og i et enestående flot design. Den er et perfekt supplement til de nye 300, 500 og 700 og gør det muligt at benytte samtlige multimedia funktioner, også derhjemme. Rocker bare derudaf I udviklingen blev der lagt vægt på den gode lyd. To separate Bassreflexbokse med 3,5 bass er en garanti for en kraftig bass lyd. Og de to diskanter sikre den nødvendige lydgengivelse, uanset hvilken musik du ønsker at høre: om det er fra RDS-tuner, s integreret MP3- afspiller eller fra DVD via video-in Interface, er du sikker på den bedste lyd. Radiofunktioner FM-tuner med indbygget RDS (kan også benyttes til kabelmodtagelse) 5 programmerbare stationsknapper til lagring af frekvenser Automatisk og manuel frekvenssøgning LCD-display 8-segment-visning Visning af frekvens, RDS-navn, klokkeslæt Kildevisning: Navigation, AUX, video, FM Andre visninger: Alarm, ladesymbol for, mute Blå belysning Betjeningselementer Tænd/sluk afbryder (On, Standby, Off) Lydstyrke /-, frekvenssøgning /-, 5 FM-stationsknapper, kildevalg (FM, navigation, AUX, video), klokkeslæt, alarm, mute Forstærker 2-kanals stereoforstærker Udgangseffekt 2 x 5 W RMS Separat lydindstilling for bas og diskant Højttaler 2-vejs basreflekssystem 90 mm woofer (3.5 ) Separat 13 mm diskanter Interfaces Indbygget docking for 300, 500 og 700 Audio/Video-In Audio-Out (Line-Out) AUX-In Indgang til hovedtelefon Antenneindgang IR-fjernbetjening (funktioner) Tænd/sluk, lydstyrke /- Frekvenssøgning /-, 5 FM-stationsknapper Kildevalg (FM, navigation, AUX, docking video) Klokkeslæt med alarmfunktion Mute Lydindstilling (diskant, bas) Medfølger SoundDocking, lader 100/240 V, FM-antenne, fjernbetjening (inkl. lithium-batteri), adapter til 300 og 500/700, lithium-batteri til LCD-ur, betjeningsvejledning

9 Overblik. Etuier: Multifunktions-etuier til sikker opbevaring af bærbart navigationsudstyr inkl. tilbehør, som f.eks. SD-kort. Med magnetlukke eller lynlås Lomme til SD-kort Bæltestrop Formsyet Med åbning for tilslutning af hovedtelefon (kun læderetuier) Sikker beskyttelse Førsteklasses robust kvalitet I læder eller nylon Universalt bakkamera (micro): I trafiksituationer, hvor det ville være rart at have øjne i nakken, er micro-kameraet en uundværlig hjælp. I forbindelse med f.eks. en parallel parkering vises hele bilens bagparti på skærmen på det kompatible Blaupunkt navigationsudstyr, så du slipper for at skulle vride nakken af led. Og så får du det hele leveret i farver. Montering af bakkameraet er så enkelt som det kan være, takket være Blaupunkts patenterede holder. Den beskytter kameraet optimalt mod ydre påvirkninger og gør det utrolig nemt at indstille og fiksere den ønskede vinkel, så du altid har det bedste udsyn fra 700 og 500-skærmen. CCD-farvekamera Mål (højde 2,3 cm, bredde 2,3 cm, dybde 2,0 cm) Stråletæt (tåler højtryksspuling iht. IP69) Bred synsvinkel på 138 Tåler temperatur mellem -30 og 80 God natsigtbarhed Sikret mod svingninger i ledningsnet Kan tilsluttes skærme, PND mv. med NTSC-videoindgang, 4-polet 3,5 mm mini-jackstik Medfølger: Kamera, spændingstransformer, tilslutningskabel (2 m og 8 m), 2 skruer Monteringsholder kan købes som separat tilbehør (ordre-nr ) Travelbag: Optimal transportbeskyttelse til mobile navigationssystemer fra Blaupunkt. Et godt sted at opbevare din bærbare navigation, når du ikke skal bruge den. Kan bruges til alle Blaupunkt naviagtionssystemer.

10 Det perfekte standpunkt. 1-DIN holder til bærbar navigation Enkel montering. Med denne holder, der kan forsænkes og drejes, får dit navigationsudstyr en optimal placering, for holderen passer perfekt ind i midterkonsollens 1-DIN-skakt. Det er intet mindre end unikt og gør monteringen utrolig enkel. Og så er der stadig god plads til tilbehør som harddisk eller USB-stick. Derudover er der en adapter til andet mobilt udstyr som f.eks. musikafspiller og mobiltelefon, samt mulighed for låsning i forskellige synsvinkler. Det kan man vist kalde optimal udnyttelse af pladsen. Car Kit En ting er vist: Dit navigationsudstyr står sikkert, ikke kun i én forstand. Blaupunkts holdere sørger altid for optimale synsvinkler, og så er de nemme at betjene og befinder sig uden for farezonen i tilfælde af uheld. Desuden tilbydes tyverisikringsløsninger, der kan placeres forskellige steder på instrumentbrættet næsten uden at det kan ses. Og sidst men ikke mindst kan man med holderne også skjule samtlige forsyningsog signalkabler. Holdere fra Blaupunkt perfekt supplement til dit navigationsudstyr. Usynlig på en unik måde. Bærbart navigationsudstyr bør aldrig efterlades i bilen, og det bedste er, hvis man slet ikke kan se holderen til udstyret udefra. Derfor har vi udviklet et holdesystem, som man kan få til at forsvinde fuldstændigt i instrumentbrættet, og som åbnes igen med en let berøring. Takket være en lille diameter og monteringsdybde kan holderen placeres optimalt, dvs. integreres i de eksisterende opbevaringssteder. En drejnings- og hældningsvinkel på 30 giver tilmed mulighed for ergonomisk placering af udstyret. Det anbefales at få udstyret monteret hos din bilforhandler eller på et værksted.

11 20 21 Holder til ventilationsgitter: Med denne Holder til instrumentbræt: Stabil holder holder kan de mobile navigationssystemer til montering på instrumentbrættet. Nem integreres perfekt i bilen. Holderen montering. Reducerer vibrationer. Fås til monteres på ventilationsgitteret i førerens 700, 500, synsfelt. Fås til 700, 300, 200 og , 300, 200 og 100. VAN-holder: Holder med sugekop og forlænget arm, udviklet specielt til vans og SUV er. Længden på armen kan indstilles efter behov for optimal betjening og montering i førerens synsfelt. Fås til 700, 500, 300, 200 og 100. Fleksibelt Car Kit: Hvis du gerne vil benytte din bærbare navigation i flere biler, findes der en enkel løsning i form af det fleksible Car Kit, der består af en holder med sugekop, der med et snuptag kan anbringes på forruden i enhver bil. Leveres inkl. ladekabel til cigarettænder for strømforsyning og opladning af udstyret undervejs. Desuden medfølger antenne for supportering af TMC-signal til dynamisk navigation. Fås til 700, 500, 300, 200 og 100. Smart Cable: Kabel for tilslutning til en Blaupunkt bilradio, fabriksnye radioer samt udstyr af andre mærker. Beregnet til strømforsyning og samtidig opladning af bærbar navigation og til gengivelse af kørevejledninger og MP3-/WMA-musik fra MMC-/SD-kort via bilens højttalere. Fås til 700 og 500. USB-kabel: Kabel for tilslutning af til en PC. På den måde kan du til enhver tid downloade de forskellige software opgraderinger på adressen Kan købes til 200 og 100. IR-fjernbetjeninger: Fjernbetjening RC 09 til navigationssystem EX-V. Kan også benyttes til Blaupunkt autoradioernes forskellige funktioner. Til navigationssystemerne Rome NAV 56E og Amsterdam NAV 35E benyttes IR-fjernbetjening RC 10. Blaupunkt fjernbetjeninger for mere komfort og sikkerhed på turen. Netlader 110 / 230 V: Med den kan du oplade batteriet til din bærbare navigation hjemme, på hotelværelset eller i sommerhuset, til og med i hele Europa, idet de nødvendige adaptere medfølger. Kan købes til 200 og 100.

12 22 23 Så er du på!! NAV-Phone-Shark A-NP T 02-M: Antennen forbinder to funktioner (navigation og mobiltelefoni) og design. Med en montering på taget er der sikret den bedste modtgelse. Antennen er i Shark design og er til tag montage. Attraktivt og morderne Shark-design God modtagelse NAV-Phone-Shark til GSM 900/1800/UMTS/GPS Udskiftelig idot (blå eller sort) følger med ved levering Shark Line-antenner: Moderne antenneserie i attraktivt og individuelt Shark-design, der udover radiofrekvenser også kan modtage TV- og GPS-signaler samtidigt. Shark Lineantenner monteres på taget med et snuptag og sørger altid for fremragende modtagelse. Aktiv antenne Optimal modtageeffekt Kan benyttes til alle køretøjer Samtidig benyttelse af fjernsyns- og navigationsfunktion på 2 forskellige skærme Giver din bil et optisk løft Kan benyttes til bærbart og fast installeret navigationsudstyr (f.eks. til 700) Kan købes til: AM/FM, DVB-T og GPS Digital TV A-T G 01-E: Du vil aldrig mere gå glip af din yndlingsudsendelse eller en spændende sportsbegivenhed. Med TV-antennen Digital TV A-T G 01-E til modtagelse af DVB-T og analogt TV er du altid med dér, hvor tingene sker. Også på turen er der fremragende billedkvalitet, selv ved høje hastigheder Anvendes til både digital (DVB-T) og analog TV Simpel montering Egner sig til alle TV-tuner med F-stik (Koaksial stik) Universal montering i alle køretøjer med det 5 m lange kabel GPS-antenne A-N 01-EM: Til signaler fra rummet. Ekstra antenne for optimal GPS-modtagelse i biler med metalliserede ruder. Enkel installation med lim, skruer eller magneter. Fås til Travel Pilot 700, 500, 300 og 200.

13 Europe stadig på jagt? Vores fastmonterede alternativer EX-V Map Med sine meget overskuelige skærmmenuer guider EX-V dig hurtigt og præcist til målet. Enkel betjening og høj komfort er lidt af en selvfølge, når der står Blaupunkt på produktet, og EX-V er ingen undtagelse, idet ikke mange DVD-navigationssystemer er så attraktivt udstyret som den, med bl.a. digitalt Europakort, utrolig hurtig ruteberegning, omdirigering ved kø (valgfri), akustisk køadvarsel m.v. Det kan man vist kalde high-end navigation. Præcis rutevejledning på basis af GPS, tachosignal og gyro sikker rutevejledning også uden GPS-signal, f.eks. i tunneler, skovområder m.v. Sammenhængende og grænseoverskridende navigation i 25 europæiske lande Individuelt valg af hurtig, kort eller optimal rute Optional TMC-modtager for dynamisk navigation og omdirigering ved kø (TMC for køadvarsel også uden aktiv rutevejledning) Fejltolerant indlæsning af bynavne Grafik og akustisk hastighedsadvarsel kan indstilles i menuen Dør-til-dør navigation, mulighed for indlæsning af mål via postnumre Mulighed for navigation med flere stop undervejs IR-håndfjernbetjening

14 26 27 Rome Europe NAV 56E Europe Navigation integrated Amsterdam NAV 35E integrated Som den perfekte kombination af effektivt navigationssystem og high-end bilradio den er, har Rome Europe NAV 56E masser at byde på, bl.a. præcise køreanvisninger via bilens højttalere i den ønskede lydstyrke og en korridorfunktion, der beregner selv de længste ruter, så der kan afspilles CD er og MP3-/ WMA*-filer i forbindelse med navigationen. Dertil kommer muligheden for dynamisk navigation med fleksibel omlægning af ruten i tilfælde af køer, så man kommer mere afslappet til målet. En anden og meget vigtig fordel er, at du selv kan installere udstyret uden hjælp udefra, og du skal ikke bruge meget tid på det. Hvis du stiller lige høje krav til navigationssystemet, bilradioen og lydeffekterne, er Rome Europe NAV 56E lige noget for dig. TFT-farvedisplay med permanent kortvisning Navigation i hele Europa med 10 Nav-CD-ROM er (fuld dækning) Programmerbart hastighedsprofil for præcis ankomsttid Optimal rutevejledning: Mulighed for konfigurering af»optimal rute«indbygget TMC-modtager for dynamisk navigation og omdirigering ved kø (TMC for køadvarsel også uden aktiv rutevejledning) Hurtig indlæsning af mål via postnumre, dør-til-dør rutevejledning Førsteklasses tuner modtagelse (DigiCeiver-teknologi) Easy-Installation: Navigation også uden tachosignal (kan kobles ud og ind) Car Hi-Fi sound funktioner ipod-ready: Tilslutning af ipod med valgfrit interface Bluetooth-Ready: MP3 audio streaming fra Bluetooth mobiltelefon til bilradio og håndfri telefoni via radioanlægget med valgfrit interface *uden DRM (Digital Rights Management) For at du kan komme hurtigt og sikkert fra punkt A til punkt B, har vi udstyret Amsterdam NAV 35E med al vor viden fra A til Å. Vælg mellem den korteste og den hurtigste rute, eller læg dem sammen til en optimal rute. Via TMC modtager du løbende aktuelle trafikmeldinger, der straks indgår i ruteberegningen. Tachosignalet (kan kobles ud og ind) sørger for endnu større præcision, og hvis du synes, at det er lige så vigtigt som designet, så er du på rette vej med denne navigationstype. Easy-Installation: Navigation også uden tachosignal (kan kobles ud og ind) Lyt til MP3 er/wma er* eller audio CD er samtidigt med navigationen (korridorfunktion) Optimal rutevejledning: Mulighed for konfigurering af»optimal rute«indbygget TMC-modtager for dynamisk navigation og omdirigering ved kø (TMC for køadvarsel også uden aktiv rutevejledning) Hurtig indlæsning af mål via postnumre, dør-til-dør rutevejledning Car Hi-Fi radio med sound funktioner ud over det sædvanlige ipod-ready: Mulighed for tilslutning af ipod interface Bluetooth-Ready: MP3 audio streaming fra Bluetooth mobiltelefon til bilradio og håndfri telefoni via radioanlægget med optionalt interface *uden DRM (Digital Rights Management)

15 Teknik Korridorfunktion: Lagring af alle relevante data på den valgte DVB-T: Digital tv. MP3: Filformat for lydfiler. 4,3 tommer: 10,9 cm touchscreen display. rute (korridor). Dynamisk navigation i korridoren (hele Europa) og samtidigt lytning til musik-cd er. Voice Control: Talestyring ved destinationsvalg i det tysksprogede område, Storbritannien, Frankrig, Italien og Spanien. integrated TMC integrated: Indbygget TMC-modtager til dynamisk rutevejledning, der tager højde for aktuelle trafikmeldinger. 3,5 tommer: 8,9 cm touchscreen display. Multiple Destination: Mulighed for navigation med flere stop undervejs. WLAN: Internet via WLAN. TMC optional: Tilslutning af ekstern TMC-kilde (TMC-tunerboks eller Blaupunkt radio med TMC-out) til dynamisk rutevejledning, der inddrager aktuelle trafikmeldinger. TFT: Fremragende farvedisplay for optimal læsbarhed og detaljeret kortvisning. Optimal rute: Kombination af hurtigste og korteste rute (lang og hurtig motorvejsstrækning/kort og langsom bivej). Bluetooth: Bluetooth-egnet via indbygget interface. Kompatibel med tilsvarende mobiltelefoner. TMC Traffic Warning: Optimal rutevejledning/omdirigering ved kø. Advarer mod trafikproblemer og viser disse på kortet. Splitscreen: Lodret deling af skærm til samtidigt visning af rutekort og pile. DVD-navigation: Navigationsdata for 27 europæiske lande samt over en million adresser på én DVD. Bluetooth Ready: Bluetooth-egnet via valgfrit interface. Kompatibel med tilsvarende mobiltelefoner. Speed Camera Warning: Advarer automatisk mod faste fartkamera, kan ikke bruges i Tyskland, Schweiz og Østrig. Plug n Play: Ingen installation pakkes ud, plugges til, færdig! Lige så enkelt er det at skifte fra et køretøj til et andet. Europe Map Europe Map: Sammenhængende og grænseoverskridende navigation på hele det europæiske vejnet. ipod Ready: Tilslutning af ipod via bilradio med valgfrit interface. POI download ready: Mulighed for at downloade yderligere særlige destinationer. Easy Installation: Mulighed for nem installation af navigationssystemet uden tilslutning til tachosignal. Europe Navigation Europe Navigation: 10 Nav-CD-ROM er med fuld dækning.

16 Rome Europe NAV 56E Amsterdam NAV 35E EX-V Rome Europe NAV 56E Amsterdam NAV 35E EX-V Indtastning af destination Stemmestyring Adresse/Hus-/Postnummer/Kryds POI (kategori, sted, positionsomkreds) Valg af destination via kort/geokoordinater Fejltolerant indlæsning af mål (Simbali) Antal sidste mål i hukommelsen Antal adresser i hukommelsen Ruteplanlægning / 20 >100 / 20 >100 / 20 >100 / 20 >100 Videonavigation Genkendelse af vejskilte 1) 2-D eller 3-D kortvisning Navigations data Talegengivelse af gadenavn og motorvejsnummer Talegengivelse af gade og bynavn Sporg 42 lande i Europa inkl. Rusland D/F/NL/GB/DK/ 41 lande i Europa D/F/NL/GB/DK/ 41 lande i Europa D/F/NL/GB/ Skandinavien MRE i 21 lande D/F/NL/GB/ N/S/FI/I/ES/P/GR/ N/S/FI/I/ES/P/GR/ DK/N/S/FI/I/ES/ DK/N/S/FI/I/ES/ TR/PL/CZ/HU/ TR/PL/CZ/HU/ P/GR 2) /TR/PL/CZ/ P/GR 2) /TR/PL/CZ/ Pilevisning Vognbane assistent Auto zoom Indbygget TMC-modtager/TMC-antenne Hastighedsadvarsel User POI Download ready Visning af interessepunkter Ruteberegning SK/SLO 2) /RUS / SK/SLO 2) /RUS / HU/SK 2) /SLO 2) / HU/SK 2) /SLO 2) / Optimal rute: Korteste/hurtigste/ optimale/økonomiske/økologiske rute/ Off Road mode Undgå motorvej/færge/vejafgifter Undgå Vignette (A/CH), tunnel, sæsonbetinget veje // // // // Multi ruteberegning Mellemdestinationer Mobile Office 3 ruter 8 3 ruter Læsning af Word, Excel, PowerPoint og PDF Lommeregner/Kalender/Diktafon // // // / 20 >100 Skandinavien D/F/NL/GB/ DK/N/S/FI/I/ES/ P/GR 2) /TR/PL/CZ/ HU/SK 2) /SLO 2) / // 8 Mobilt Internet Internet Browser, , Internet-Radio, Internet-Telefoni (VoIP), Podcast Tilslutning Bluetooth/WLAN Mobiltelefon betjening (Besvar, Afvis, Telefonbog 3) ) Direkte valg telefon nr. via POI liste Fri talefunktion og Audio-Streaming USB 2.0 / / Video In/Video Out PAL/SECAM/NTSC PAL/SECAM/NTSC Infotainment DVB-T modtager Video-afspiller H.264/DivX/ XviD/WMV/ H.264/DivX/ XviD/WMV/ Quicktime/MPEG2 Quicktime/MPEG2 Musik-afspiller MP3, AAC, MP2, WMA 5), OGG MP3, AAC, MP2, WMA 5), OGG Billedfremviser JPG, BMP, TIF, GIF JPG, BMP, TIF, GIF Spil (Suduko, Solitaire, Sokuban, 2 puslespil) Indbygget kamera til foto og video Sprogguide/Oplæser Hukommelse Flash Memory SD-kort Slot (SD/MMC/SDHC) Diverse Batteri Hovedtelefoner Touch-Screen TFT-Display Dimensioner (B x H x D) Vægt (g) Leveringen omfatter Sugekopholder Ladekabel til cigarettænder Backup-DVD/Betjeningsvejledning USB-Kabel/Netlader TMC-Antenne Videokabel Hovedtelefon med mikrofon 2 Megapixel / 8 GB =< 8 GB Kan udskiftes 4,3 123 x 90 x / / 2 Megapixel / 8 GB =< 8 GB Kan udskiftes 4,3 123 x 90 x / / / WMV yderligere formater over MTP 4) MP3, WMA 5), OGG JPG, BMP / 4 GB =< 8 GB Kan udskiftes 4,3 123 x 90 x 17,5 225 / / 1 GB =< 8 GB Kan udskiftes 3,5 99 x 99 x 16,9 180 / / 1 GB =< 8 GB Kan udskiftes 3,5 99 x 99 x 16,9 175 / / Navigationstype Onboard navigation Lokalisering Gyroskop Tachosignal Tachosignal (til ind- og udkobling) Automatisk længdekalibrering via GPS Målindlæsning Nøjagtig indlæsning af husnummer Automatisk stavefunktion Særlige destinationer Indlæsning af postnummer Indlæsning af destination Områdemodus/kort Last City Last City History Rutevejledning Guidestemme Talegengivelse af gadenumre Talegengivelse af trafikmeldinger Kortvisning MixMode (kort/pil) Automatisk krydszoom Pilevisning Afstandsbjælke/afstand i m Visning af befærdet gade/vej Visning af næste gade/vej Resterende kilometre Ankomsttid Dør-til-dør navigation Visning af næste POI er Ruteberegning Hurtig/kort/optimal rute Konfigurerbar optimal rute Undgå motorvej/færge/vejgebyr Antal mellemdestinationer Dynamisk rutevejledning på motorveje og hovedveje/tmc-rute Kø-forude funktion Destinationshukommelse Destinationer i hukommelsen Seneste destinationer Sted gemmes som destination / 20 CZ/DK/D/UK/ES/ F/I/NL/N/P / // // min / 20 CZ/DK/D/UK/ES/ F/I/NL/N/P / // // / 20 D/CZ/DK/UK/USA/ E/F/I/NL/P/SK // // 10 valgfri ca Radio UKW/MB/LB Codem-koncept Trafikmeldinger (TA) Digital optimering af selektivitet Hukommelsespladser Station Naming AM-støjundertrykkelse CD Afspilning af audio-cd/cd-rom CD-R/-RW-kompatibel DMS (Multi-CD styring) MP3-/WMA 1) -afspiller Afspilning af MP3/WMA 1) fra CD-R/-RW Visning af mapper Visning af filnavne Komfortabel MP3-/WMA 1) -browsing uden afbrydelser Visning af ID3-Tags (V1) Bithastighed Mix/Scan Bluetooth Bluetooth-Ready (via valgfrit interface) Forstærker Digital parametrisk 5-bånds equalizer Automatisk tilpasning af volumen Kildespecifik lydindstilling Preamp-out Sinuseffekt Max. power Generelt TMC-advarsel også uden aktiv rutevejledning Korridorfunktion Målinformationsmenu Trafikinformationsmenu Visning af trafikmeldinger på kort (symboler) Visning af trafikmeldinger som tekstinformation Navigations-CD-ROM medfølger Navigations-DVD medfølger Displayteknik Display-lysstyrke (Brightness) Tyverisikring Telefonmute Forberedt for Telefon Line-in // DigiCeiver SHARX 30 / / / op til 252 op til 32 tegn Kbit / 4-kanals, 4 V 4 x 26 W 4 x 50 W TFT-farvedisplay Flip Release Panel/kode // DigiCeiver SHARX 30 / / / op til 252 op til 32 tegn Kbit / 4-kanals, 4 V 4 x 26 W 4 x 50 W Segment-Dot-Matrix Flip Release Panel/kode / / 1 x 2 W 1 x 4 W TFT-farvedisplay Aftagelig skærm 1) I øjeblikket kun hastighedbegrænsning 2) I øjeblikket kun tekst 3) Understøttes kun gennem telefon 4) Multimedia Transfer Protokol 5) Uden DRM (Digital Rights Management) 1) uden DRM (Digital Rights Management)

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

KAN DU LI at blive udfordret, VIL DU ELSKE DET HER Dubai, London, Tokyo og New York. Verden ligger åben som en østers, der pirrer dine sanser uanset hvor du er på vej hen. Arkitektur og design absorberes

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Efter mange års udvikling og samarbejde er vi endelig klar til at præsentere vores 3. generation modelspecifikke autoradioer. Der findes utallige producenter

Læs mere

Pebble Eco 5 BRUGSVEJLEDNING LYS OG LUP ERHVERVSVEJ 30 2610 RØDOVRE TLF. 43 451 451

Pebble Eco 5 BRUGSVEJLEDNING LYS OG LUP ERHVERVSVEJ 30 2610 RØDOVRE TLF. 43 451 451 Pebble Eco 5 BRUGSVEJLEDNING LYS OG LUP ERHVERVSVEJ 30 2610 RØDOVRE TLF. 43 451 451 Indhold Salgspakkens indhold...2 Knapper og stik...2 På forsiden...2 På bagsiden...3 Langs overkanten...3 Opladning...3

Læs mere

Tillykke med dit nye Navigationssystem

Tillykke med dit nye Navigationssystem Tillykke med dit nye Navigationssystem BEMÆRK : Der må IKKE afspilles film på skærmen under kørsel Musik som skal afspilles fra din mobiltelefon SKAL afspilles via blue-tooth Bilens originale USB kan bruges

Læs mere

Kom godt i gang med. AirTies TV boks. med harddisk

Kom godt i gang med. AirTies TV boks. med harddisk Kom godt i gang med AirTies TV boks med harddisk Tillykke med din nye TV boks med harddisk Det er nemt både at installere og indstille din nye TV boks. Følg guiden og oplev alle de spændende og nye funktioner.

Læs mere

Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator. Indhold

Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator. Indhold DK Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator Indhold I. Tillæg til tekniske specifikationer for Geosat 5 BLU I.I Tekniske specifikationer I.II Pakkens indhold I.III Tilbehør I.IV

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

CD 600 IntelliLink, Navi 650, Navi 950 IntelliLink FAQ

CD 600 IntelliLink, Navi 650, Navi 950 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Navigation (kun med og Navi 650)... 2 3. Telefon... 3 4. Stemmegenkendelse (kun med CD 600 IntelliLink og )... 5 5. Andet... 6 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte

Læs mere

Bredbånds-TV. Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.0

Bredbånds-TV. Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.0 Bredbånds-TV Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.0 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 6. Indstilling af TV stationer ------------------------------------- (9)

Indholdsfortegnelse. 6. Indstilling af TV stationer ------------------------------------- (9) Indholdsfortegnelse 1. Vigtige sikkerhedsoplysninger ------------------------------ (2) 2. Oversigt ---------------------------------------------------------- (3) 1) TV'et 2) Fjernbetjeningen 3. Grundlæggende

Læs mere

Adaptiv monterings- & brugermanual. Citroen og Peugeot med 7 OEM Touchskræm WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

Adaptiv monterings- & brugermanual. Citroen og Peugeot med 7 OEM Touchskræm WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM Adaptiv monterings- & brugermanual Citroen og Peugeot med 7 OEM Touchskræm WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 INDHOLD Indhold Om 3 Connection Diagram 4 Quick Start Guide 6 System 8 Sådan opdaterer du dine navigationskort

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Telefon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleri... 7 6. Andet... 8 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte mellem forskellige lydkilder (f.eks. FM-radio

Læs mere

DENVER DPF-407. Digital Billedramme Betjeningsvejledning

DENVER DPF-407. Digital Billedramme Betjeningsvejledning DENVER DPF-407 Digital Billedramme Betjeningsvejledning 1 INDHOLD : FEATURES:...3 KNAPPER OG KONTROLLER:...4 FJERNBETJENINGEN...5 GRUNDLÆGGENDE BETJENING:...6 1. MENUEN VALG AF FUNKTION...6 2. MENUEN VALG

Læs mere

Destination vinter. Kampagnepris

Destination vinter. Kampagnepris Destination vinter. Mercedes-Benz s navigationsløsninger er designet således at de problemfrit kan integreres i din bil. Ingen ledninger eller sugekop, bare fremragende funktionalitet samt brugervenlig.

Læs mere

DAB+ adaptor. Kære kunde,

DAB+ adaptor. Kære kunde, Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

Navigation. Quick guide. Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2.

Navigation. Quick guide. Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2. Navigation Quick guide Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2.1 Navigation og Multimedia System Start navigationen ved at trykke på Navigation

Læs mere

Introduktion til ARP 4. Generation Autoradioer med Android

Introduktion til ARP 4. Generation Autoradioer med Android Introduktion til ARP 4. Generation Autoradioer med Android Efter mange års udvikling og samarbejde er vi endelig klar til at præsentere vores 4. generation modelspecifikke autoradioer. Der findes utallige

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700. El.nr. 63 98 955 683 El.nr. 63 98 955 751

Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700. El.nr. 63 98 955 683 El.nr. 63 98 955 751 Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700 El.nr. 63 98 955 683 El.nr. 63 98 955 751 Sikkerhedsinstruktioner... 3 Beskrivelse... 3 Forberedelse før brug... 4 Menuindstillinger... 5 Undermenuer:... 5 Slet

Læs mere

Egenskaber. Hvad er der i kassen? Beskrivelse

Egenskaber. Hvad er der i kassen? Beskrivelse Egenskaber Wi-Fi b/g/n 10.1 IPS touchscreen Understøtter apps fra 3. part Webkamera G-sensor Medieafspiller 3G (Kun nogle modeller) Hvad er der i kassen? 1 tavle-pc 1 USB-kabel 1 netadapter høretelefoner

Læs mere

Asteroid Smart - 2-DIN multimediecenter

Asteroid Smart - 2-DIN multimediecenter Parrot Asteroid Smart - 2-DIN multimediecenter APPS, musik og håndfri telefoni Parrot Asteroid Smart er et innovativt 2-DIN multimediesystem med stort 6.2" farvedisplay med touch betjening, Wi-Fi, indbygget

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Digital Video Recorder Brugermanual

Digital Video Recorder Brugermanual Digital Video Recorder Brugermanual Til analog og AHD systemer Dansk 1. Installer harddisk 4/8/16 kanals DVR Harddiskoptager - Manual / Quickguide Punkt 1: Punkt 2: Løsn skruerne og fjern låget fra DVR'en.

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

Vurdering af digitalt læringsmiddel:

Vurdering af digitalt læringsmiddel: Vurdering af digitalt læringsmiddel: Indholdsfortegnelse: 1) Beskrivelse af Photo Story 3.. 2 a. Trin 1.. 3 b. Trin 2.. 5 c. Trin 3.. 5 d. Trin 4.. 6 e. Trin 5.. 6 2) Konklusion. 7 Claus B. Jensen Side

Læs mere

Multi Channel AV Receiver. Start her Hej, her har du en hurtig installationsvejledning

Multi Channel AV Receiver. Start her Hej, her har du en hurtig installationsvejledning Multi Channel AV Receiver STR-DN1030 Start her Hej, her har du en hurtig installationsvejledning 1 Opsætning af højttalerne 2 Tilslutning af tv og andre enheder 3 Andre tilslutninger 4 Valg af højttalere

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Lyskontrol, energibesparelser

Lyskontrol, energibesparelser Lyskontrol, energibesparelser Samsungs HDTV er det nemmeste på jorden - og det mest behagelige for dine øjne. Samsungs unikke Eco Sensor måler, hvor intenst rummets belysning er og indstiller automatisk

Læs mere

Kom godt i gang! Oticon Streamer oversigt. Mikrofon. Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås. Telefonknap. Tilslutningsknap.

Kom godt i gang! Oticon Streamer oversigt. Mikrofon. Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås. Telefonknap. Tilslutningsknap. Oticon Streamer oversigt Mikrofon Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås Telefonknap 908 70 901 00 / 03.09 Audioknap (tv, musik) Tilslutningsknap Kom godt i gang! Batteriindikator Audiotilslutning

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater

InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater InterVideo Home Theater er den komplette digitale underholdningsløsning, hvormed du kan se TV og optage billeder, musik,

Læs mere

nüvi 1490TV lynstartvejledning

nüvi 1490TV lynstartvejledning nüvi 1490TV lynstartvejledning Sådan ser din nüvi ud Advarsel Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Tv-antenne

Læs mere

Din brugermanual BLAUPUNKT NAVIRECHNER RGS 08 http://da.yourpdfguides.com/dref/3312216

Din brugermanual BLAUPUNKT NAVIRECHNER RGS 08 http://da.yourpdfguides.com/dref/3312216 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i BLAUPUNKT NAVIRECHNER RGS 08 i brugermanualen (information,

Læs mere

Videomatic VEO. Din personligt tilpassede synsløsning

Videomatic VEO. Din personligt tilpassede synsløsning Videomatic VEO Din personligt tilpassede synsløsning Indhold Firmaet Produkter Introduktion VEOlution Videomatic VEO Nøglefordele 10 moduler 24 læsesystemer VEO udvalg af skærme VEO udvalg af kameraer

Læs mere

Beskrivelse af tryghedsalarmen

Beskrivelse af tryghedsalarmen Denne vejledning fungerer som en hurtig og nem brugervejledning på dansk, oversat af GSM Teknik ApS. Skal man bruge alle detaljer, henvises til den engelske vejledning, der medfølger i kassen. Beskrivelse

Læs mere

Quick-guide til Konftel 250

Quick-guide til Konftel 250 Conference phones for every situation Quick-guide til Konftel 250 DANSK BESKRIVELSE Konftel 250 er en konferencetelefon, der kan tilsluttes analogt telefonstik. På www.konftel.com/250 finder du en håndbog

Læs mere

Rev.1 November 2009. Betjenings vejledning for RD 7000 DL

Rev.1 November 2009. Betjenings vejledning for RD 7000 DL Rev.1 November 2009 Betjenings vejledning for RD 7000 DL Beskrivelse af RD 7000 Modtager Modtager RD 7000 15 12 10 11 12 18 19 20 21 22 RD 7000 funktioner 1 Tryk knapper. 2 LCD-display 3 Batteriklap 4

Læs mere

Brugermanual til installation af tv-boks med harddiskoptager Motorola VIP1960 og VIP1963

Brugermanual til installation af tv-boks med harddiskoptager Motorola VIP1960 og VIP1963 Brugermanual til installation af tv-boks med harddiskoptager Motorola VIP1960 og VIP1963 Din tv-boks kan også optage Din nye tv-boks giver dig tre store fordele: Du kan bruge boksen som digitalt mediebibliotek

Læs mere

December tilbud 2013

December tilbud 2013 December tilbud 2013 SPAR kr. 3.499,- + Kr. 5.999,- Køb et Fujifilm X-M1 kamera med kit objektiv 16-50mm og få et gratis FUJINON XC50-230mm F4.5-6.7 OIS med og spar kr. 3.499,- http://www.fotoringen.dk/ix-m1%20kamera.aspx/182/fujifilm_x-m1/fujifilm_x-m1_kamera_med_kit_objektiv_18-55mm

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

SENSUS Web edition. Infotainment guide VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT

SENSUS Web edition. Infotainment guide VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT Infotainment guide SENSUS Web edition VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT I dette tillæg finder du en kort oversigt over de mest almindelige funktioner i Sensus Infotainment og hjælp til at få mest muligt

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

Brugervejledning. OneRemote DVB-T Scart II Modtager. B&O betjening MPEG4 HD FTA. Type 30012663. 30012663u2

Brugervejledning. OneRemote DVB-T Scart II Modtager. B&O betjening MPEG4 HD FTA. Type 30012663. 30012663u2 Brugervejledning OneRemote DVB-T Scart II Modtager MPEG4 HD FTA Type 30012663 B&O betjening 30012663u2 Tastesekvenser til den daglige betjening Beo4, Beo5 eller Beo6 betjening Optage og afspille fra tilsluttet

Læs mere

InstallationsGuide. til TV boks VIP1910-9

InstallationsGuide. til TV boks VIP1910-9 InstallationsGuide til TV boks VIP1910-9 Velkommen Indhold Tillykke med din nye TV boks! I denne InstallationsGuide får du en gennemgang af, hvordan du kobler din nye TV boks til dit TV. InstallationsGuiden

Læs mere

Brugermanual VST VOH-1200DV

Brugermanual VST VOH-1200DV Brugermanual VST VOH-1200DV IR-øje for fjernbetjening styrer forbindelsen mellem fjernbetjening og skærm Trådløse infrarøde hovedtelefoner styres af IR-sensor i skærmen. Når TV-funktion skal bruges, vælges

Læs mere

Installationsmanual Komplet Alarm

Installationsmanual Komplet Alarm Installationsmanual Komplet Alarm ID er for trådløse sensorer: Fjernbetjening: Bevægelsessensor: Vandsensor Landstrømsensor: Dørsensor: Temperatursensor: Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG...

Læs mere

NISSAN NissanConnect

NISSAN NissanConnect NISSAN NissanConnect Oplev verden online: din bil en integreret del af din online livsstil. Forvent at blive begejstret Det nye NissanConnect er spækket med smarte features og utroligt nemt at bruge takket

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

Quick Reference Guide

Quick Reference Guide Quick Reference Guide Kurzreferenz Guide de référence rapide Guida rapida Guía de referencia rápida Beknopte handleiding Snabbreferensguide Lynguide Краткий справочник PMD-B00P DA-1 Montering af Blackbird

Læs mere

Zoomax Snow. Brugsvejledning. Lys og lup ApS Erhvervsvej 30 2610 Rødovre Tlf. 43 451 451 www.lysoglup.dk lysoglup@lysoglup.dk

Zoomax Snow. Brugsvejledning. Lys og lup ApS Erhvervsvej 30 2610 Rødovre Tlf. 43 451 451 www.lysoglup.dk lysoglup@lysoglup.dk Zoomax Snow Brugsvejledning Lys og lup ApS Erhvervsvej 30 2610 Rødovre Tlf. 43 451 451 www.lysoglup.dk lysoglup@lysoglup.dk BL-04 Beskrivelse Zoomax Snow er en letvægts elektronisk lup med en 4,3 tommer

Læs mere

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 DA 2 8 + AUX IN DC IN 9 V A 3 5 OPSÆTNING OG SIKKERHED 5 RF eksponeringsadvarsel 5 Vigtige oplysninger og advarsler om batteri 6 OVERSIGT 6 Kompabilitet af Bluetooth-enhed 6 Knapper

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Din brugermanual VDO DAYTON TV 5200 http://da.yourpdfguides.com/dref/3701909

Din brugermanual VDO DAYTON TV 5200 http://da.yourpdfguides.com/dref/3701909 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Arbejds-, børneværelse og stue i et! Telematik løsninger fra Mercedes-Benz.

Arbejds-, børneværelse og stue i et! Telematik løsninger fra Mercedes-Benz. Arbejds-, børneværelse og stue i et! Telematik løsninger fra Mercedes-Benz. 02_03 Forretningssamtaler er ikke noget problem, selvom du sidder i bilen. Du er på vejen og vil gerne arrangere et møde. Du

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DENVER MPG-4054 NR Medie-afspiller

BRUGERVEJLEDNING DENVER MPG-4054 NR Medie-afspiller BRUGERVEJLEDNING DENVER MPG-4054 NR Medie-afspiller Denne MP4-afspiller er en fuld multimedie-afspiller. Det betyder, at den kan vise fotos og e-bøger i tekstformat, optage og afspille live audio og afspille

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Hjemmebiografsystem Installationsvejledning HT-XT1 Indholdsfortegnelse Opsætning 1 Kassens indhold 3 2 Installation 4 3 Tilslutning 6 4 Tænd for systemet 8 5 Lyt til lyden 9 Grundlæggende betjening Opleve

Læs mere

BOXER SMARTBOX. Brugermanual

BOXER SMARTBOX. Brugermanual 1 BOXER SMARTBOX Brugermanual INDHOLD... FJERNBETJENING... 3 PRODUKT... 4 INSTALLATION... 5 ANVENDELSE.... 6 TV-GUIDE... 8 MANUAL TIL DIN BOXER SMARTBOX! I denne manual kan du læse om, hvordan du bruger

Læs mere

etrex 10 lynstartvejledning

etrex 10 lynstartvejledning etrex 10 lynstartvejledning Sådan kommer du i gang advarsel Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Når du bruger

Læs mere

Brug Photo Story 3 en let introduktion

Brug Photo Story 3 en let introduktion Brug Photo Story 3 en let introduktion Denne vejledning forudsætter at programmet Photo Story 3 er installeret på din computer. Se andetsteds for vejledning i at installere programmet, der kan findes gratis

Læs mere

FREMGANGSMÅDE VED FEJLAFHJÆLPNING SSD-NAVI (version 3.00)

FREMGANGSMÅDE VED FEJLAFHJÆLPNING SSD-NAVI (version 3.00) 1 - INDHOLDSFORTEGNELSE Kundens reklamation Diagnose Overblik og pinout Kap. 2 Generelt funktionsproblem Kap. 3 Ingen betjening eller ingen opstart (sort skærm): Kap. 3-1 Knap inaktiv Kap. 3-2 Berøringsskærm

Læs mere

FEJLFINDINGSPROCEDURE SD-NAVI MED ANC (version 1.00) - Se forfra -

FEJLFINDINGSPROCEDURE SD-NAVI MED ANC (version 1.00) - Se forfra - 1 - INDHOLD Kundereklamation Fejlfinding Oversigt og afmærkning Kap. 2 FUNGERER SLET IKKE, TIL/FRA (ingen lyd og intet display) Kap. 3-1 INGEN LYD (display FUNGERER) Kap. 3-2 INTET DISPLAY (lyd FUNGERER)

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING BOLYGUARD SG 560 K. Model: SG560

BRUGER VEJLEDNING BOLYGUARD SG 560 K. Model: SG560 BRUGER VEJLEDNING BOLYGUARD SG 560 K Model: SG560 Tak fordi du har købt SG560K, Et digital vildt kamera, for bedst mulige udnyttelse af alle funktionerne i dette vildtkamera, skal du læse alle anvisningerne

Læs mere

Sporing af demente med GPS-teknologi

Sporing af demente med GPS-teknologi Sporing af demente med GPS-teknologi Større tryghed og bevægelsesfrihed for demente Med GPS-TRACKER ved man altid, hvor den demente befinder sig Se mere om GPS-TRACKER+ på: www.danbit.dk/info/gps Sporing

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

VOM-1021DV. 10.2 motoriseret loftskærm/dvd Combo. Bruger manual

VOM-1021DV. 10.2 motoriseret loftskærm/dvd Combo. Bruger manual VOM-1021DV 10.2 motoriseret loftskærm/dvd Combo Bruger manual Indholdsfortegnelse Identifikation af loftskærm... 3 Identifikation af fjernbetjening... 4 Strøm og brug af skærm... 5 Strøm ON/OFF... 5 Justering

Læs mere

Betjeningsvejledning. BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension.

Betjeningsvejledning. BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. B E O L A B 2 0 0 0 1 BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. De kan nu spille den musik- eller videokilde De ønsker på Deres centrale system og lytte til det via Deres

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Quick Guide. SoundGate. Bernafon SoundGate. Volumenkontrol og programvalg. Telefonknap. Musik/audioknap. Bluetooth -knap.

Quick Guide. SoundGate. Bernafon SoundGate. Volumenkontrol og programvalg. Telefonknap. Musik/audioknap. Bluetooth -knap. Bernafon SoundGate SoundGate Quick Guide Volumenkontrol og programvalg Telefonknap Musik/audioknap Bluetooth -knap Batteriindikator Denne guide er kun en kort præsentation. Vigtigt: SoundGate anvender

Læs mere

1. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-004. 2. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-005. 3. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-001

1. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-004. 2. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-005. 3. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-001 Tilbehør 1 2 7 8 3 4 5 1. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-004 2. Aluminiumsfælg 16, 99000-80116-005 3. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-001 4. Aluminiumsfælg 16, 99000-80016-002 5. Aluminiumsfælg 17, 990E0-65J24-000

Læs mere

Et system flere forbindelser

Et system flere forbindelser Et system flere forbindelser Tv I Telefon I Mobil I Computer I Musik I Mikrofon ConnectLine til nem kontrol og til sikre håndfri samtaler, når man er på farten Oticon Streamer er ikke kun en fjernbetjening,

Læs mere

Fortæl os om udstyr og applikation, så giver vi jer den rigtige headsetløsning

Fortæl os om udstyr og applikation, så giver vi jer den rigtige headsetløsning Fortæl os om udstyr og applikation, så giver vi jer den rigtige headsetløsning Indholdsfortegnelse Brugeren benytter kun mobiltelefon... 3 Brugeren benytter kun bordtelefon... 4 Brugeren benytter kun PC

Læs mere

Lad livet inspirere dig

Lad livet inspirere dig Vil du vide mere om ReSound Unite Så kan du spørge din lokale høreapparatspecialist, scanne QR koden eller eller gå ind på www.gnresound.dk/unite M101720-DK-13.07-Rev.A Lad livet inspirere dig med ReSound

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks Amino Mood 400-020

Installationsguide. til Waoo! TV boks Amino Mood 400-020 Installationsguide til Waoo! TV boks Amino Mood 400-020 Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen...4 Installation... 6 Vigtigt...10 Generelt om brug af TV boksen...10 Fjernbetjening...11 Hovedmenu...

Læs mere

WORK IN PROGRESS TDC FARVER PRIMÆRE FARVER SEKUNDÆRE FARVER KOMPLEMENTÆRE PARALLELLE 192 C 21 C 19 C 361 C 293 C 262 C C M Y K 1 75 C M Y K 5 1 C M Y K 1 1 C M Y K 7 1 C M Y K 1 55 C M Y K

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Multiroom Åbn kasserne og kontrollér at alle delene er der. Scart kabel Netgear/Zyxel switch Fjernbetjening Netværkskabel 1m Netværkskabel 1m Infrarød modtager (0 V) HDMI kabel

Læs mere

700-serien. nüvi. Vejledning til lynstart. personlig rejseassistent

700-serien. nüvi. Vejledning til lynstart. personlig rejseassistent nüvi Vejledning til lynstart 700-serien personlig rejseassistent 2007 Garmin Ltd. eller dets datterselskaber August 2007 190-00859-56 Rev. B Trykt i Taiwan ADVARSEL: Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER.

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER. Advarsel FOR AT FORHINDRE ILDEBRAND SAMT MULIGHEDEN FOR AT FÅ ALVORLIGE STØD, BØR DER IKKE BENYTTES FORLÆNGERLEDNINGER TIL DENNE ADAPTER. UDSÆT IKKE ADAPTEREN FOR REGN, FUGT ELLER ANDRE FORMER FOR VÆSKE.

Læs mere

Kend din Easi-Speak optager

Kend din Easi-Speak optager Kend din Easi-Speak optager Easi-Speak Kontrol-symboler Optag og afspil for første gang Tænd for Easi-Speak ved at skubbe On-Off-knappen mod On indtil statuslampen blinker eller lyser vedvarende ORANGE.

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Dansk 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Bemærk! Alle figurer har kun illustrative formål og gengiver ikke nødvendigvis denne enhed helt præcist. Dansk 1. Strøm til/fra

Læs mere

Brugervejledning til videokamera uden sensor

Brugervejledning til videokamera uden sensor Brugervejledning til videokamera uden sensor Tilslutning af videokamera Videokameraet er et IP-videokamera. Det tilsluttes som udgangspunkt trådløst til routeren, men kan også tilsluttes med et netværkskabel.

Læs mere

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Tre, to, én sav: Vores akku kapskinne sav KSS 40 18M bl. 40 MM SNITDYBDE REN MAFELL KVALITET Forskubhastighed i cm/s Med en snitdybde på op til 42 mm dækker den nye KSS

Læs mere

Muster. Bluetooth-audio-dongle sæt RXTX2

Muster. Bluetooth-audio-dongle sæt RXTX2 00014102 00014103 Muster Bluetooth-audio-dongle sæt RXTX2 Indhold: - Bluetooth sender-dongle - Bluetooth modtager-dongle - øreproptelefon - 1 x ladekabel USB på mini-usb (til sender eller modtager) - lynvejledning

Læs mere

Brugermanual Model Raxtune Oxygen

Brugermanual Model Raxtune Oxygen VST DAB+yourCar v2 DAB bil-receiver og Kontrolsystem (DAB/DAB+) Brugermanual Model Raxtune Oxygen Professionel installation er påkrævet Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Hvordan systemet virker 3.

Læs mere

Til vinter oplevelser - udstyr fra FOTOHOUSE

Til vinter oplevelser - udstyr fra FOTOHOUSE Til vinter oplevelser - udstyr fra FOTOHOUSE Guide til udstyr til skiferien Nu er tiden inde til vinterferien, og FOTOHOUSE har her samlet en lille guide med særlig udvalgt udstyr som kan være med til

Læs mere

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 1.0. udgave 2 Om musikmodtageren Med den trådløse Nokia-musikmodtager MD-310 kan du høre din yndlingsmusik i høj lydkvalitet uden at skulle skifte cd eller trække lange

Læs mere

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Tak for et givende samarbejde i år, og for altid gode oplevelser, når jeg har ringet til jer. Det er en fantastisk betjening man får - I er altid søde og

Læs mere

Ponto Streamer. Nye trådløse kommunikationsmuligheder. Ponto TM Det benforankrede høresystem

Ponto Streamer. Nye trådløse kommunikationsmuligheder. Ponto TM Det benforankrede høresystem Ponto Streamer Nye trådløse kommunikationsmuligheder Ponto TM Det benforankrede høresystem Din ideelle ledsager Nye trådløse kommunikationsmuligheder Med Ponto Streamer får du adgang til Oticon ConnectLine

Læs mere

Lynstartvejledning PERSONAL NAVIGATOR

Lynstartvejledning PERSONAL NAVIGATOR Lynstartvejledning foretrex 301 og 401 PERSONAL NAVIGATOR Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Brug af

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere

GSM ALARM BASIC. Brugervejledning dansk. Version 1. Side

GSM ALARM BASIC. Brugervejledning dansk. Version 1. Side GSM ALARM BASIC Brugervejledning dansk Version 1 Side Tekniske data Spænding/strøm Standby strøm Alarm strøm Trådløs frekvens GSM frekvens Back-up Batteri Relæudgang (NO) 9-12V DC / 500mA

Læs mere

LK IHC Standard. El-installationen til den moderne bolig

LK IHC Standard. El-installationen til den moderne bolig LK IHC Standard El-installationen til den moderne bolig El i den moderne bolig El-installationen i den moderne bolig bør i dag være udført med LK IHC. Udover alle de almindeligt kendte el-funktioner, vil

Læs mere

Oversigt over indhold i Clarion BLT433

Oversigt over indhold i Clarion BLT433 BLT433 Clarion BLT433 er et Bluetooth modul som kan tilsluttes til de fleste CeNet hovedenheder fra 2001 og fremefter, og anvendes sammen med en Bluetooth mobiltelefon der understøtter protokol 1.0B/1.1.

Læs mere