Ca landede vi i regn og rusk. Nå, ja, så slemt var det måske ikke. Men vejret i Ringsted blev straks checket der var sol og vindstille

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ca. 10.30 landede vi i regn og rusk. Nå, ja, så slemt var det måske ikke. Men vejret i Ringsted blev straks checket der var sol og vindstille"

Transkript

1 Rimo på Mallorca uge Det er nu 4. gang jeg er på Mallorca det første år kørte vi på egen hånd/ med egne guider Helen og Finn Thomsen og boede i Alcudia. Så var det 2 år med rundrejse og denne gang havde vi Palma (Portal Nous) som fast base, hvorfra vi startede hver dag. Så nu kan vi vel sige vi har prøvet alt men der er stadig nogle der ikke er helt færdige med Mallorca. Mere om det senere.. Denne lille fortælling er mest set fra café holdets side. De sidste år har vi kørt mere eller mindre samlet i hvert fald samme rute. Dette var ikke tilfældet i år da der var et hurtigt hold, et par mellemhold og så dette café hold, der kørte lidt langsommere. I år oplevede vi mange nye bjerge (bakker) Kvalme bakken Tyggegummi bakken Soldater bakken eller Militær bakken og andre sjove bakker eller bakker med sjove navne.. Klokken ret tidligt (4.00) søndag morgen d stillede 25 Rimotionister ved Bananen for at lade Kværkeby Turistfart fragte os til lufthavnen, hvorfra vi fløj til Palma. Havde i år valgt Stigs cykelrejser. Vi var vist omkring 90 i alt. Nogle kørte alle dage andre få dage nogle kørte på egen hånd, osv Fra Rimo deltog: Kurt, Jim, Jytte og Ebbe, Ole cykelsmed og Hanne, Gert og Ellen, Johan Tabor, Lone og Jørn, Hanne Holm og Peter Richardt, Minna og Claus, Inga, Dorthe, Urzula, Anette, Jens og Lene Fjellebro, Gunnar, Betina og Torben. Ja, jeg deltog også.. Allerede i flyet lægges strategi!!!! Gunnar har store planer?!?!?!? Ca landede vi i regn og rusk. Nå, ja, så slemt var det måske ikke. Men vejret i Ringsted blev straks checket der var sol og vindstille Normalt generer regn mig ikke så meget det er værre med blæsten. Men på Mallorca er der nærmest cykling forbudt i regnvejr da de stejle nedkørsler / hårnåle sving gør, at det er lidt farligt at køre, hvis man ikke helt magter bjergene/svingene Søndagen blev brugt til indlogering og klargøring af cyklerne til den kommende uge.

2 Jeg plejer jo at dele værelse med Urzula men denne gang havde vi en tredjemand med Dorthe. Og det gik bedre end ventet. Jeg havde frygtet deres tidsforbrug på badeværelset men der var de faktisk begge ret hurtige. Til gengæld havde de hver medbragt en kuffert af en toilettaske så min tandbørste og tandpasta fik plads bag skraldespanden eneste ledige plads Nå, den kolde modtagelse gjaldt også på værelset så vi måtte ha fat i kogegrejet, så der kunne brygges kaffe og kakao Urzula var påklædt hva det angår. De to damer talte om, det kunne være godt med lidt til kaffen jeg troede de talte om kage men det var en lille dram den fangede jeg ikke. Ja, jeg var allerede kommet i dårligt selskab. Det var dog godt med noget at varme sig på, men alligevel blev de store trøjer og tæpper taget i brug Nogle havde lejet udmærkede cykler de skulle lige indstilles. Urzula blev helt glad for sin lejecykel med 3 klinger foran. Havde dog sat næsen op efter at prøve en plastic cykel (carbon) som jo er så populære Derefter afventede vi at baren åbnede Ja, den åbnede måske før men der var All Inclusive fra Så kunne /måtte vi ikke cykle var alternativet at holde en lille fest så var det jo ligesom overstået.. Rimo s samlede hold på Mallorca. H1 kører langt og hurtigt. Et hold for Gert. Og på en god dag (hvis de gider) ja, så er holdet vel også for Ebbe, Jens, Kurt og Jim. Dette hold kørte kl H2 kører knap så stærkt og langt som H1 men alligevel med pæn fart. Flertallet kørte her. Start H3 café holdet kører i adstadigt tempo startende Vores faste guider var Karin og Tommy.

3 Jeg har ikke helt overblik over hvilke hold de forskellige kørte på man kunne jo også veksle mellem holdene. Jeg kørte som skrevet på café holdet så dette handler mest om café turene da jeg var fast rytter på dette hold. Men jeg har da hørt et og andet om de andre hold og resten har jeg tænkt mig til. Jytte og Hanne Persson kørte for sig selv. Gert kørte som nævnt på H1. Ebbe, Jim, Kurt, Jens kørte vist på hold 2 og af og til også af sted på egen hånd. Så var der den store gruppe på hold 2 som vist blev delt op i to tre hold. Der var på de fleste hold en guide foran til at lede turen og en bagstopper til at få alle med. Af og til blev holdene vist også delt ude på ruten og fortsatte med hver sin guide. Jeg kørte ikke på cafe holdet, fordi jeg forventede en masse café besøg men mere p.gr.a. tempoet. Og havde man valgt holdet for at komme på café ja, så skulle man blive slemt skuffet først sidste dag blev der lejlighed til det.. Nå, men vi var jo også kommet for at cykle, så det var vel ok. Hver aften kl var der info møde, hvor morgendagens tur blev annonceret. Man kunne så vurdere enten straks eller vente til om morgenen om benene var til lang og hurtig tur eller café tur.. Fin mad på hotellet meget at vælge imellem og dertil drikke ad libitum Og derefter kunne man gå i baren, hvor man kunne få alverdens drinks og de sparede ikke på alkoholen. Det var vel nærmest half and half. Og en lille Baileys ja, der var til 4 mand i sådan en pokal fuld Mandag var vi så klar til at komme i gang men vejret var ikke det bedste så ved 8 tiden blev turen udskudt til Der ville så blive taget stilling til, om der kunne køres. Nu var gode råd dyre. For hvis nu heller ikke vi kom af sted ja, så ville mandagen jo gå med venten og venten til ingen nytte. Nogle tog selv på en cykeltur Ebbe, Jens, Kurt, Gert og Ole kørte de fik trods alt kørt 110 km og 1000 højdemeter. (Nå, ja Ole var ikke med på hele turen). Andre tog på shoppe tur i Palma og endelig var der nogle der gik en tur i lokalområdet så vi kunne være tilbage til hvor der heldigvis var klaret op og vejr til en lille tur. Vi på café holdet var ca deltagere og faste Rimo er på holdet var: Urzula, Dorthe, SSP Gunnar, Hanne Holm, Lene Fjellebro, Anette, Inga, undertegnede og så Ole Cykelsmed der jo lagde hårdt ud med en tur den allerførste dag med Ebbe og co. Men det var for stor en mundfuld de havde jo smugtrænet åbenbart uden at fortælle Ole at det hele er meget nemmere med bare en lille smule træning. Han troede det var en træningstur vi tog på, da vi tog til Mallorca. De fleste havde dog prøvekørt cyklen hjemmefra men altså ikke Ole. Men så nød vi godt af hans selskab og ekspertise. Der var både punkteringer, lettere maskinskade, en lås der skulle brækkes (skæres) op osv. Vi kørte med forskellige folk fra Køge og Herfølge. Nogle mere faste deltagere end andre nogle tog en fridag af og til.

4 Hold 1 klar Nå, Gert må alene af sted Café holdet klar. Café holdets guider var Karin for det meste i front og Tommy hundsede med de bageste. Hans motto når der var tværgående trafik: Bilerne venter vi kører. Det var de også flinke til men Tommy ville ha os til at holde sammen så gruppen ikke blev splittet ved at en bil sneg sig ind mellem gruppen.. Fornuftigt nok men ikke altid lige nemt. Vores første tur var Rundt om Calvia med en afstikker til Capdella og Papegøje lunden i Santa Ponca. Vi havde et styrt undervejs Kirsten fra Køge eller omegn væltede lige foran mig men det så værre ud end det var. Hun kom på benene havde fået nogle skrammer og blev lappet sammen med plaster og var klar til at køre videre. På turen prøvede vi Tyggegummi bakken en vi ikke havde hørt om før. Urzula, der havde sagt hun ville holde lav profil m.h.t. sløjfer og indblanding i ruterne kunne ikke dy sig så vi (Dorthe, Lene Fjellebro og jeg) blev lokket på en sløjfe. De andre kørte tilbage til hotellet men vi tog lige Tyggegummibakken igen og det gik fint tror jeg nok.. Det blev trods alt til 56 km og 800 højdemeter. De fleste andre kørte vist også mellem km den dag. Som nævnt kørte stræberholdet med Ebbe, Jens, Kurt og Jim 110 km og 1000 højdemeter. Sløjfe holdet selvfølgelig anført af Urzula på vej op ad et (mindre) bjerg. Om aftenen var der evaluering og kommende dags tur blev gennemgået. Derefter aftensmad og lidt hygge.

5 Der var nogle, der havde taget godt for sig i baren på førstedagen så mandag blev vi introduceret til en ny drik gulerodsdrik. Det var en drik Minna kendte skulle være sund og go dagen derpå. Så det forsøgte vi. Den første smagte en del af tequila men derefter var det da vist ren gulerod så det må da ha været sundt. Mange emner blev diskuteret bl.a. om der er forskel på store lår og stærke lår. Tirsdag og også SSP Gunnar er klar til en cykeltur på en lejet cykel. Tirsdagens tur var til Valldemossa. Mener det gjaldt alle hold selvfølge tog H1 og H2 ekstra sløjfer i forhold til os. Vi havde hørt vi skulle OPAD til Valldemossa der hvor vi sidste år kørte ned det var LANGT men en flot tur NEDAD.. Men først skulle vi lige kæmpe os frem i stormvejret. Her måtte man ta hatten af for Ole han ville hjælpe vores guide foran Karin så han lagde sig i front så Karin kunne få lidt ny energi. Vi andre havde mest lyst til bare at ligge på hjul.

6 Nå, op ad bjerget kom vi selvfølgelig ikke i samlet flok men der blev samlet op i Valldemossa. Og der var mulighed for at forsyne sig ved følgebilen. Så blev der kørt mod frokost og der blev talt om Militærbakken og frem kom Urzulas kort hun skulle vide hvordan man kom dertil. Det var på tale at vi ville komme til den på et eller andet tidspunkt i løbet af ugen men det kunne Urzula ikke vente på (og skulle vi komme der igen så var det jo en ekstra bonus). Så Inga, Dorthe, Hanne Holm, Ole, undertegnede og Karin tog hjem via Militær bakken. Da vi var oppe tænkte vi var det ikke andet?????? Nå, ja ved ikke om Ole tænkte sådan for jeg måtte jo ned igen for at hente ham han skulle da ikke køre ene og forladt helt bagest. Karin (guide), Inga og Ole på vej op ad Militærbakken mens vi andre venter og venter Der var nu en grund til Ole var kommet bagud Karin var punkteret og hun kunne måske klare det selv men lidt professionel hjælp var vel rart. Tilbage mod hotellet blev Ole sendt i front han er jo så godt kendt på Mallorca, at han kunne agere guide foran og Karin kunne sikre alle kom med. Men en god tur på 72 km og 1300 højdemeter. Og i solskin min faktor et eller andet var vist ikke go jeg var da blevet noget rød Onsdag var det så dagen for kongeetapen. Der var lagt op til det skulle være torsdag og der var enkelte der var lidt utilfredse med det blev ændret de havde kørt langt og stærkt tirsdag og var lidt brugte. Men det var a.h.t. vejret, man valgte dette. Hold 1 skulle derfor køre 9.00 for at nå hele turen. Det var via de værste bjerge Soller knolden og Puig Major og så lige en tur i Hullet Sa Calobra. Denne tur skulle være på ca. 150 km og knap 2500 højdemeter.

7 Vi, på café holdet, var ikke inviteret med på konge etapen og det var måske godt for alle parter. For havde vi begivet os ud på den tur ja, så var vi vel ikke kommet hjem endnu. Nej, vi måtte nøjes med en tur til Orient en lille tur på 80 km og lidt færre højdemeter. Vi fik følgeskab af en del Rimo er der ellers kørte på H2. Minna klargører cyklen daglig rutine Vi kører jo ikke så stærkt på vores hold men nogle af dagens tilkomne Rimo er syntes det var meget langsomt men de var advaret vi kørte langsomt og samlede jævnligt op. Jeg foreslog alligevel Ole, at han skulle se lidt på Tommy cykel om aftenen, for det var da vist meget langsomt denne dag. Mente Tommy havde fået pillet de fremadgående gear af cyklen og muligvis var der ligefrem sat et bak gear på?!? Vi startede med Kvalmebakken den prøvede vi nogle gange i ugens løb det er kort efter start, og vi skal OP OP OP. Deraf Kvalmebakken. Et sted var der nogle, der tog en anden rute de skulle besøge præsten. Det ville vi egentlig også gerne men det kunne vel blive en anden dag vi vidste ikke helt hva det gik ud på det med den præst men det er vist i Galilea han bor. Hanne Holm klarede det med præsten og syndsforladelserne allerede mandag da hun og SSP Gunnar var i Palma. Det forlyder, at det tog en rum tid med den syndsforladelse der var, som altid, meget at bearbejde. Nå, men vi nåede aldrig op til præsten i Galilea så det fortaber sig i det uvisse hva det gik ud på. Der var 3 styrt i dag to af dem var noget med ikke at få klikket ud af pedalerne. Ole var den første der styrtede vist ikke så slemt. Senere styrtede Ina (ikke Rimo) det var lige før vi skulle opad mod Orient hun kom så meget til skade med håndleddet (?) at hun blev kørt til hotellet og fik senere bundet hånden ind og var sat ud af spillet for denne Mallorca tur. Vi andre kørte opad i hvert sit tempo, men på vej op var der endnu et styrt. Der kom modkørende og der var ikke helt plads til alle cyklister så man måtte stå af cyklen det var nemmere sagt end gjort. Her skete heldigvis ikke så meget.

8 Aftalen var at vi ventede på toppen og det gjorde vi så vi ventede og ventede og ventede Der er koldt på toppen mens man venter (på guiderne). Endelig kom også guiderne, og vi var klar til turen nedad. Tror Karin var punkteret igen på turen opad.

9 Turen fortsatte til Alora hvor der var frokost. Claus fortæller her hva der er på menuen. Menukortet studeres. Nogle valgte omelet måske ikke det bedste valg for det var ikke verdens hurtigste folk på dette spisested. Men til gengæld var omeletten stor Ventetiden blev brugt forskelligt..

10 Men endelig var omeletten der var den ventetiden værd????? Folk var begyndt at fryse så omeletfolket blev bedt om at spise lidt hurtigt så vi kunne komme videre. En der glæder sig og en lidt mere bekymret Ja, man må vel i gang. Efter 1½ times froksotpause kørte vi hjemad. Da vi kørte kom et af H2 holdene med bl.a. Betina, Minna og Peter Richardt. De skulle forhåbentlig ikke til frokost??? Men måske kaffe pause????? Vel ankommet til hotellet havde vi kørt 91 km og 1100 højdemeter egentlig skulle den være på 80 km så Urzula har vel lokket os på en sløjfe igen hun forsøgte da helt sikkert. Kort efter os kom Ebbe, Jens og Gert de havde, så vidt vides, taget HELE kongeetapen. De havde kørt 156 km. Jim og Kurt havde vist fra morgenstunde en idé om at køre hele kongeetapen men sprang Hullet over. Jim skulle ellers have været dernede for at sondere terræn m.h.t. at lave café / motel som sædvanlig evaluering og tale om morgendagens tur. Der var ture med høj hastighed og korte pauser og ingen frokost. Minna blev bekymret hun spurgte om der osse var en hold med frokostpause så skulle hun med der. Hun kan jo godt køre stærkt men vil ha sin frokost. Der var tur til Rhanda en tur for de hurtige nogle af os var der heldigvis sidste år på en bonus tur den sidste dag. Så det gjorde ikke så meget at denne tur ikke var for café holdets ryttere.

11 Torsdag var det den flade etape for café holdet. Strandpromenade turen. Man troede så, der skulle slappes af men nej så blev der bare sat tempo på et sted blev løbet givet fri og Urzula var selvfølgelig i front da fløjten lød.. Dagens punktering Karin igen igen. Lenes cykel låses op.. Nå, det blæste pænt på denne tur og igen havde vi gavn af cykelsmeden. Vi var nogle der var kommet lidt bagud men Ole lagde sig foran og trak os op til feltet. Guiden Karin tog sig af Kirsten fra Køge hun var havnet i slut gruppen. En blæsende strandpromenade tur..

12 Guiden be r en lille bøn mon det er bøn om godt vejr eller om at der ikke skal flere sløjfer til de skal trods alt på den igen næste uge med nye friske cykelryttere.. Efter torsdagens tur var det tid for en tur i vandet for nogle af os. Fredag : Kystruten. Startede med Kvalme bakken. Lene kom ikke rigtig udenom en bil på vej op så Lene blev advaret om, at der altså kom mange bakker på denne tur. Lene, Hanne og Anette valgte derfor lidt ude på ruten at køre for sig selv men de ville køre den planlagte rute. Guiderne var vist lidt bekymrede for, om Lene magtede de lange opkørsler men de kender ikke Lene. Så da hun kom på egen hånd med et par makkere ja, så kørte hun da hele ruten uden stress og jag. Og vi traf dem flere gange undervejs de var ikke langt bagefter. Dorthe formulerede det på et tidspunkt således : Lene er sejtrækker og selv er hun ikke langtidsholdbar.. Har hørt at Gunnar blev forespurgt, om han ville med pigerne men nej. Det er da vist første gang, han har sagt nej til bare piger!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 Gunnar var godt kørende på bjergene både op og ned. Han har ikke været til meget fælles træning i denne sæson men det siges, han har smugtrænet alene på bakkerne i Gørslev. Kystruten er en flot tur hvor vi fik lov at køre lidt for os selv nogle vil ta billeder andre vil køre ræs. Nogle kører hurtigt op andre hurtigt ned og så er vi nogle der hverken kan køre op eller ned eller i modvind for den sags skyld. Men man bør nu stå af cyklen af og til og nyde den flotte udsigt. Vi holdt også frokost med en flot udsigt. Her mødte vi alle de andre. Der var i hvert fald både nogle af de allerhurtigste og også nogle fra mellemgruppen. Det er nu hyggeligt at mødes undervejs nu vi ikke kan køre sammen fordi der er nogle der absolut skal køre meget stærkt og magter det. Udsigten nydes mens der ventes på frokost På café holdet havde vi et slemt uheld. Tandlæge frue Marianne (ikke Rimo) væltede på vej nedad/i et sving. Kom meget uheldigt af sted. Hun kom ikke til Danmark sammen med os andre men skulle så vidt vides transporteres hjem liggende nogle dage efter. Der var vist ikke den store forskel på hvor langt holdene kørte denne dag men H1 med Gert tog et par sløjfer et sted var det vist noget med 2 km opad stigning på 16 % i gennemsnit og 24 % på det stejleste. Så Gert fik vist sin lyst styret på denne Mallorca tur.

14 Lørdag og sidste cykeldag. Der var nogen usikkerhed om, hvor langt der skulle køres denne dag. Nogle mente, der blev sagt 80 km og det var lige i overkanten. Jeg ved ikke helt om det var meningen café holdet skulle køre lørdag men vi var nogle, der gerne ville køre en kort og afslappende slendretur (nedtrapningstur) så jagten gik ind på ryttere, der ville med. Det lykkedes at skaffe en flok der gerne ville trille en lille tur så vores to guider Karin og Tommy planlagde en tur til papegøje land. Vi havde flere prominente ryttere med fra H2 Peter Richardt, Ellen, Betina, John Tabor m.fl. Jeg troede også Minna ville med hun havde talt om at skulle prøve alle guider men valgte at tage med gemalen til Palma city. Mon ikke han fortrød for Minna fik da vist brugt dankortet godt og grundigt. Gunnar forklarer guiden at man som SSP konsulent har behov for en hviledag bare engang imellem. Gunnar fik nu hvilet meget på turen havde flere cykelfri dage, så mon ikke han var udhvilet ved hjemkomsten?!?!??! Men vi andre kom af sted på en kort tur og holdet levede endelig op til sit navn café holdet. Der blev tid til både formiddagskaffe/øl og også frokost. Men der gik nok for meget café i det for Urzula, så Lene blev lokket med på en sløjfe og mens vi studerede papegøjer i Santa Ponca kørte de en tur til Tyggegummibakken og nuppede den for tredje gang. Lene var nu i så god form, at hun var ved at køre fra Urzula.. Der ledes efter papegøjer fotoapparater er klar Mon Betina er bange for at køre over papegøjerne??

15 Det var en hyggelig lille tur vi kom på. Der var som nævnt en del, der holdt dagen fri fra cykling. Det gjaldt ryttere på alle niveauer. Flere tog på handels tur i Palma andre slappede bare af Urzula påstår hårdnakket, at hun flere gange overhalede denne mand opad. Men han blev selvfølgelig bedre og bedre kørende som dagene gik, og jo flere cognac er han fik!?!?!? Men allerede på førstedagen var træningsindsatsen dette år mere end fordoblet.. Der blev også brugt tid i baren og et par aftener blev der indtaget Tunel på et af herreværelserne Mister 40 % Ole og Jim.. Kurt synes ikke det var værd at åbne munden for noget under 40 %...

16 Efter en uge hvor snakken gik meget på højdemeter ja, se så her der er da højdemeter for alle pengene! Så skal der pakkes. Som nævnt er ikke alle færdige med Mallorca. Nogle har ikke prøvet alt så en sen aftentime blev der oprettet en Hul komité, der skulle planlægge turen de km ned til Sa Calobra og km op igen. Komiteen består af Lone som formand hun vil altså ned i det hul. Kurt Sørensen og Jim er med i den gruppe. De kom jo ikke i Hullet i år da turen er meget lang da vi bor i Langtbortistan i forhold til Hullet. Jim overvejer jo ellers at åbne en kro/motel så kan RIMO folk overnatte hvis ikke man magter opkørslen samme dag som nedkørslen. Godt initiativ glæder os til at se det færdige resultat så kan det godt være man skulle overveje det hul igen.. Minna det hjælpsomme menneske ville gerne som rutineret hul kører bidrage som guide. Men det afviste Kurt Sørensen på det kraftigste. Personligt tror jeg det var dumt. Minna er en glimrende social cykelrytter hvis altså hun sætter sig for det. Ja, hun hjælper selv den svageste det oplevede jeg forrige år, da jeg ville køre mere end jeg magtede. Ja, mon ikke også nogle af os er at se på Mallorca igen i 2013 Kari, menig café rytter. P.s. Tirsdag efter Mallorca skulle der slappes af på H5 så vi nøjedes med 179 højdemeter!!!!!!!!!!!!!!

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

Så blev det 22. Tøserunde løb afviklet lørdag d. 02.06.12.

Så blev det 22. Tøserunde løb afviklet lørdag d. 02.06.12. Så blev det 22. Tøserunde løb afviklet lørdag d. 02.06.12. Inga havde som vanligt stået for tilmelding af en større flok fra Rimo 27 i alt. 1 stillede ikke til start men øvrige 26 gennemførte. Det blev

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 34th. udgave. Vores klubtur blev arrangeret af Sune Boelskifte i år og hans forslag lød på Tilff Bastogne Tilff. Et løb som bliver afholdt i Belgien og som har været kørt

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Rimo 45 (456) på Fyn/Østjylland d. 22. 24. juni 2012.

Rimo 45 (456) på Fyn/Østjylland d. 22. 24. juni 2012. Rimo 45 (456) på Fyn/Østjylland d. 22. 24. juni 2012. Bodil Ullerups gamle cykelvenner, fra Baghjulet i Middelfart, havde i et svagt øjeblik lovet, at de godt kunne lave et par gode træningsture i det

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009.

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. Vejen til Ironman Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. 25.september 2008 besluttede jeg mig for at gennemføre en Ironman, og det skulle være den 4. oktober 2009 i Barcelona. På det

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Efter at være kommen hjem igen og tænkt turen og kurset igennem, vil jeg skrive lidt om turen. Vi kørte derned sent tirsdag aften og var så i Pula ved 17

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion - Tag altid dit affald med hjem, eneste undtagelse er bananskrald - Tis hvor det ikke generer omgivelserne - Overhold færdselsreglerne, også selv om det går stærkt

Læs mere

Projekt Spiseven. Hvad gør vi? Boulstrup d. 06-04-2014. Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet.

Projekt Spiseven. Hvad gør vi? Boulstrup d. 06-04-2014. Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet. Boulstrup d. 06-04-2014. Projekt Spiseven Hvad gør vi? Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet. Ældrerådet i Odder Kommune havde gennem længere tid diskuteret:

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Generalforsamling 4. februar, 2016, Bestyrelsens beretning

Generalforsamling 4. februar, 2016, Bestyrelsens beretning Generalforsamling 4. februar, 2016, Bestyrelsens beretning Vi ser tilbage på et fantastisk cykel år, 2015. I januar 2015 rundede vi 100 medlemmer, og det steg i løbet af året til knap 150 medlemmer. Vintersæsonen

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Generelle informationer om praktikstedet kan findes i mit 1. rejsebrev. Den pædagogiske opgave Min opgave i praktikken består som regel af at lave aktiviteter

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Sådan cykler vi ikke i ACK

Sådan cykler vi ikke i ACK Sådan cykler vi ikke i ACK Teoriprøve for håbløse cyklister Eksemplerne i prøven bygger desværre delvist på virkelige begivenheder, som tidligere er oplevet i klubben. Formålet med prøven er derfor, på

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

På weekend med Hold 3 og 4 til Viborg i dagene d. 14. 16. juni 2013.

På weekend med Hold 3 og 4 til Viborg i dagene d. 14. 16. juni 2013. På weekend med Hold 3 og 4 til Viborg i dagene d. 14. 16. juni 2013. Hold 3 og 4 havde planlagt fælles tur til Viborg og vi var nogle fra hold 5 og 6 der havde lyst til at deltage, og det fik vi lov til.

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q 1.7 Overraskelser ved gymnasiet eller hf! Er der noget ved gymnasiet eller hf som undrer dig eller har undret dig? 20 Det har overrasket

Læs mere

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag!

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Hvordan kan det blive mere perfekt? Her kommer historien - for dem der har lidt tid. Jeg har i mange år forsøgt at slå rekorden for den største

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Peters udfrielse af fængslet

Peters udfrielse af fængslet Drama Peters udfrielse af fængslet Kan bruges som totalteater før eller efter tekstgennemgangen. Tekst: ApG 12,1-17 1. Forslag Roller: Peter (farvet lagen), to soldater (sorte affaldssække, evt. sværd),

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts CC Hillerød træningslejr Mallorca Michael Bornak +45 2022 3817 webmaster@cchillerod.dk Pris for årets udgave er 6500 kr. i delt dobbeltværelse. Meld dig til med

Læs mere

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen Årets Bornholm Rundt blev afviklet i dagene 16. 18. august 2014. Vi var ca. 19 Rimo er, der tog af sted fredag nat altså natten mellem fredag og lørdag med båden fra Køge til Rønne. Ved ikke helt antallet

Læs mere

ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I CCH & HCC

ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I CCH & HCC ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I & HCC Møde afholdt ved Kurt Brandi, P. Nørkjærs Plads 5, 3.sal, lejl1 Mødetidspunkt: Tirsdag den 3. November kl. 19:00 Indkaldte: Fra A-holdet: Brian Jensen Lars Asmussen Thomas

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

Vores træningstur (1994)

Vores træningstur (1994) Vores træningstur (1994) Af: Michael Størtzer (SCK-Nyt 2/1994). Jeg har haft fornøjelsen at træne sammen med licensrytterne et par gange. Det er altid den samme tur. Men indtil nu har det bestemt ikke

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole Marts 2014 Udeskole Vi var ude i skoven ved et bål hus, og der skulle vi lave nogle opgaver, nogle af opgaverne var matematik idræt musik dansk og naturteknik, vi

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause)

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) 14 Uvelse AT-intervaller: Der køres på den store rundstrækning (Kurreholmvej) - der skal nok bruges to runder til intervallerne. Ryttere i god form kører 6 x 3/3 (3 min aktiv, 3 min pause) Ryttere i mindre

Læs mere

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux DEL 3 Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux I dag skulle Qashqai en vise, hvad den duede til. Der havde ikke været megen bjergkørsel indtil nu, så i dag skulle vi besejre Mont Ventoux. Toppen

Læs mere

Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs.

Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs. Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs. Alle andre lå og sov. Bortset fra Knøs. Han sad i forstavnen og så ud over

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013.

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. I september 2013 besluttede vi (Arnold og Bodil) at følge med et par venner på deres tur mod Alsace, så vi pakkede vores Cabby 620+, og kørte afsted d. 18.

Læs mere

Vi besøger farmor og farfar

Vi besøger farmor og farfar Vi besøger farmor og farfar Vi sidder alle omkring bordet og spiser aftensmad. Far, mor, Ulrik, mig og mejeristeleven, som bor oppe på det lille værelse oppe under taget på mejeriet. - Hvad med at køre

Læs mere

Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009

Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009 Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009 Punkt... Side Tirsdag den 14. april 2009...3 Onsdag den 15. april 2009...4 Torsdag den 16. april 2009...5 Fredag den 17. april 2009...7 Lørdag den 18. april

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Bilag J Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 Kursiv:

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

Turprogram Mallorca 2017

Turprogram Mallorca 2017 Turprogram Mallorca 2017 Cala Sant Vicenc (24 km.) Prolog, fredag d. 12. maj Starttid 13:00 Den lille by Cala Sant Vicenc på kysten ud for Pollenca er et godt alternativ til turen ud til Formentor, som

Læs mere

Rejsebrev fra Færøerne

Rejsebrev fra Færøerne Rejsebrev fra Færøerne Hygge under aftensmaden. Side 1 af 6 Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Cathrine Dohn Jensen PS12414 1022065@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. Praktikperiode nr. 2. Praktik

Læs mere

Telemarksturen 2006.

Telemarksturen 2006. Telemarksturen 2006. Per Skjødt, Johnny Nielsen og Lars Mose havde besluttet sig for at deltage i årets Telemarkstur i Norge. Turen var lavet om fra at være en 2 dags tur til en én dags tur og så korte

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Tal langsomt 1: Træk konsonanten og konsonant plus e over til vokalen

Tal langsomt 1: Træk konsonanten og konsonant plus e over til vokalen Sammentrækninger En af fordelene ved at arbejde med trykgrupper og hele sætninger frem for med enkeltord/lyd er, at fænomener som endelses e, der kommer og går ikke skal trænes som regler. Man skal bare

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september Grisejagt i Sverige 19. 22. september 2012 Onsdag den 19. september For cirka en måned siden blev jeg af et par gode jagtkammerater, Anette og Kim, spurgt om jeg ville med dem til Sverige på jagt. Det

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel.

747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel. Tekster: Gal 2,16-21, Luk 10,23-37 Salmer: 8 kl 9.00 i Lihme 747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel. Elmquist)

Læs mere

Interview med Gunnar Eide

Interview med Gunnar Eide Interview med Gunnar Eide Gunnar Eide er Familieterapeut fra Kristianssand i Norge. Han har i mange år beskæftiget sig med børn som pårørende og gennemført gruppeforløb for børn. Hvordan taler jeg med

Læs mere

Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november 2013

Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Bilag E Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Velkommen på skitur: Skitur med klubben er efterhånden en tradition, der ikke er til at komme uden om. I år er det femte gang vi har arrangeret tur

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

Sommerlejr og klubmesterskab 2013

Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Lørdag d. 14. september mødtes 15 ungdomssejlere samt trænere i sejlklubben med tunge tasker og store madpakker, klar til den årlige sommerlejr der i år var kombineret

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid.

Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid. Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid. Månederne juli/aug er der, hvor det regner allermest og selv om

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 Hvordan lød mon verdens første spørgsmål? Det kan I jo tænke lidt over

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

Oplæg til Touretteklinikken

Oplæg til Touretteklinikken Oplæg til Touretteklinikken Præsentation: Hej jeg hedder Marie, jeg er 35 år gammel og blev mor til Frederik som 21 årig. Frederik er i dag 14 år og har Tourette. Frederik viste de første tegn på Tourette

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere