8GYLGHOVHDIVYLQHSURGXNWLRQSn6NRYVPLQGHYHM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "8GYLGHOVHDIVYLQHSURGXNWLRQSn6NRYVPLQGHYHM"

Transkript

1 Side 1 af 6 Debat oplæg 8GYLGHOVHDIVYLQHSURGXNWLRQSn6NRYVPLQGHYHM,QGKROG,QGOHGQLQJ (MHQGRPPHQVSURGXNWLRQ 2PJLYHOVHUQH 6DJHQVYLGHUHIRUO E Skovsmindevej 18. Dette debatoplæg er Århus Am ts oplæg til en offentlig debat om muligheder og vilkår for udvidelse af svineproduktionen på Skovsm indevej 18, Ø. Alling, 8963 Auning. Ejendom m en ligger i Sønderhald Kom m une. Ansøger ønsker en svineproduktion på 354,7 dyreenheder (DE) slagtesvin på Skovsm indevej18. %DJJUXQG Hvis en husdyrproduktion udvides til m ere end 250 DE skal der udarbejdes et regionplantillæg m ed en tilhørende Yurdering af Yirkninger på Pilj øet - en såkaldt VVMredegørelse. Se Sam lebekendtgørelsen, under Planloven, bilag 1. VVM-redegørelsen skal beskrive konsekvenserne for m iljøet, og et tillæg til regionplanen skal fastlægge de overordnede ram m er for udvidelse af produktionen. VVM-redegørelsen skal beskrive de konsekvenser, som produktionen kan få for beboerne i nærheden, for grundvandet, vandløb, søer og havet og for naturen i om rådet. Form ålet m ed at offentliggøre dette debatoplæg er at indkalde ideer og forslag til em ner, der bør indgå i det kom mende planlægningsarbejde, herunder i VVMredegørelsen. 6S UJVPnO Hvordan vil svineproduktionen påvirke natur og m iljø? Det skal blandt andet vurderes i forhold til de m ål, der er opstillet i regionplanen?

2 Side 2 af 6 Vil der væ re væ sentlige gener for de om kringboende i området i form af lugt, støj og trafik? Vil overskuddet af næ ringsstofferne kvæ lstof og fosfor på udbringningsarealerne påvirke søer, fjorde og kyst? Vil udvaskning af kvæ lstof påvirke grundvandet? Vil am m oniakfordam pningen fra produktionen påvirke naturområderne i næ rheden? Hvordan kan de eventuelle påvirkninger af de om kringboende og af natur og m ilj ø i om rådet afhj æ lpes? (MHQGRPPHQVSURGXNWLRQ Svineproduktion på Skovsmindevej 18. Ansøger har siden 2001 drevet en slagtesvineproduktion på ejendom m ene Skovsm indevej 18 i Sønderhald Kom m une og på Nørreled 14 i Rosenholm Kom m une. Ved samdriftens påbegyndelse var der en slagtesvineproduktion på slagtesvin (151,6 DE) på Skovsm indevej 18 og på slagtesvin (107,5 DE) på Nørreled 14. Det giver sam m enlagt en produktion på slagtesvin, hvilket svarer til 259 (DE). I det den samlede produktion på de to ejendom m e overstiger 250 DE ved sam driften, er der krav om udarbejdelse af regionplantillæ g m ed VVM-redegørelse. Siden sam driftens påbegyndelse i 2001 er der foretaget udvidelse af produktionen i to om gange på Skovsm indevej 18. Svineproduktionen er således i dag på slagtesvin svarende til 247,2DE på Skovm indevej 18. Ansøger planlæ gger endvidere at flytte hele slagtesvineproduktionen på Nørreled 14 til Skovm indevej 18, således at den frem tidige produktion bliver på i alt slagtesvin svarende til 354,7 DE. Produktionsudvidelsen, som VVM-redegørelsen vil om handle, er opstillet skem aet nedenfor.

3 5 Side 3 af 6!" # $%& ' $% (& ) '* +,--/. $%0# 1 2 ) Slagtesvin, Skovsm indevej ( kg)/ 151, ( kg)/ 354,7 Slagtesvin, Nørreled (30-100kg)/ 107,5 0/ ,9.,. 9: ;=< Eftersom det planlæ gges at flytte hele slagtesvineproduktionen til Skovsmindevej 18, er det kun om givelserne til denne ejendom, der nedenfor vil blive beskrevet. Der er blevet opført en ny stald, hvoraf første halvdel på 490 m 2 blev opført i 2003 og anden halvdel også på 490 m 2 i Stalden frem står som en sam m enhæ ngende bygning i dag. I forbindelse m ed flytning af de slagtesvin fra Nørreled 14 til Skovsm indevej 18 planlæ gges det at opføre en stald på ca. 750 m 2. Stalden vil blive bygget sam m en med den nybyggede stald. Afstanden fra den planlagte stald til den næ rmeste nabobeboelse er ca. 75 m eter. Den ansøgte placering af stalden kræ ver Sønderhald Kom m unes godkendelse. Sønderhald Kommune udarbejdede i 2003 en m iljøgodkendelse for ejendom m en Skovsm indevej 18. I forbindelse med den planlagte produktionsudvidelse på ejendom m en skal kommunen udarbejde et tillæ g til m iljøgodkendelsen fra Den ansøgte placering af stalden vil blive behandlet i tillæ gget til m iljøgodkendelsen. Det ansøgte husdyrhold på 354,2 DE vil producere ca m 3 gylle. Opbevaringskapaciteten til den ansøgte drift bliver på i alt m 3 fordelt på m 3 gyllebeholder på henholdsvis Skovsm indevej 18 og Nørreled 14, 600 m 3 under stalde og 330 m 3 lejet opbevaringskapacitet. I alt svarer det til, at det er m uligt at opbevare en produktion af gylle i 9,5 m åneder med den ansøgte drift. Derm ed opfyldes af kravet om mindst 9 m åneders opbevaringskapacitet. En produktion på 354,7 DE kræ ver et udbringningsareal på 253 ha. Til produktionen er der i alt 255 ha til udspredning af husdyrgødning, fordelt på 122 ha ejet og 32 ha forpagtet jord sam t 101 ha m ed aftaler om udbringning. Arealkravet til 354,2 DE er på 151,8 ha udbringningsareal, herunder brak og perm anent græ s. 101,7 ha skal væ re til rådighed på den ejendom, hvor husdyrproduktionen finder sted. Til ejendom men hører 73 ha. Herudover ejes 56 ha på anden ejendom og der er 32 ha forpagtede arealer. Arealkravet til den ansøgte produktion er således endnu ikke opfyldt. Arealkravet skal væ re opfyldt før produktionsudvidelsen kan finde sted. Det planlæ gges derfor at få mere jord lagt under Skovsm indevej 18. Transporter til og fra ejendom men Skovsmindevej 18 vil stige fra ca. 450 til ca Heraf stiger antallet af transporter med husdyrgødning fra ca. 280 til ca. 400 svarende til en stigning fra ca. 5 hele dage til 7 hele dage om året. Antallet af transporter med vil forblive uæ ndret på ca Ved flytning af svineproduktionen fra Nørreled 14 til Skovsm indevej 18 nedbringes det totale antal af transporter ved Nørreled 14 m ed ca. 300.

4 Side 4 af 6 2PJLYHOVHUQH Indkørsel til Skovsmindevej 18. Skovsm indevej 18 ligger ca. 1 km syd for landsbyen Øster Alling og ca. 5 km sydvest for Auning. Afstand til næ rmeste nabobeboelse er ca. 75 m eter både fra næ rmeste hjørne af den nybyggede stald og den planlagte forlæ ngelse af stalden. Oversigtskort. Klik på kortet for flere detaljer. De fleste udbringningsarealer ligger samlet om kring ejendom m en. Desuden ligger et ejet areal ved Tårup nord for Auning og et ejet areal mod syd ved Skørring. Udbringningsarealerne afvander alle til Randers Fjord/ Hevring Bugt, der er om fattet af international naturbeskyttelse. Ud over et antal vandhuller, ligger der ingen naturområder om fattet af naturbeskyttelseslovens 3 inden for en radius af 1 km fra ejendom m en. I en afstand af ca. 2,5 km fra ejendom men ligger de næ rmeste eng-, mose- og overdrevsarealer om fattet af Naturbeskyttelseslovens 3.

5 W Side 5 af 6 Udbringningsarealerne ligger ifølge Regionplanen hovedsageligt uden for områder m ed sæ rlige drikkevandsinteresser (OSD) og uden for nitratfølsom me om råder (NFO). 0XOLJHNRQVHNYHQVHUIRURPJLYHOVHUQH En husdyrproduktion af denne størrelse kan m edføre lugt- og støvgener, lugtgener fra gylletankene og i kortere perioder fra gylletransport og -udbringning. Desuden vil der væ re støj og lugt fra transporter til og fra gården af dyr, foder og gylle. Produktion, håndtering og bortskaffelse af gødningen kan m edføre forøget afstrømning eller udvaskning af kvæ lstof og fosfor til vandløb, fjord og havet eller næ rliggende naturom råder. Der er ligeledes risiko for nedsivning af nitrat til grundvandet. Naturom råderne kan desuden få en forøget tilførsel af kvæ lstof gennem luften, da en del af kvæ lstoffet i husdyrgødningen vil fordam pe som am moniak, der vil afsæ ttes omkring ejendom m en og næ rliggende arealer. 6DJHQVYLGHUHIRUO E Århus Am t indkalder med offentliggørelse af dette debatoplæ g forslag og idéer til det forestående planlæ gningsarbejde for den ansøgte svineproduktion på Skovsm indevej 18, 8963 Auning. Am tet skal have bem æ rkningerne senest RQVGDJGHQPDM Herefter vil am tet tage stilling til, om der skal udarbejdes et regionplantillæ g m ed VVMredegørelse, og i givet fald, hvilke rammer og vilkår for produktionen, der skal stilles. Et eventuelt forslag til regionplantillæ g vil blive udsendt i offentlig høring i en periode på 8 uger. Am tsrådet vil derefter tage stilling til, om det kan vedtages endeligt. Herefter er der 4 ugers klagefrist. Sideløbende herm ed vil Sønderhald Kom m une udarbejde et forslag til et tillæ g til miljøgodkendelsen fra 2003, som vil blive offentliggjort sammen m ed forslaget til regionplantillæ gget. >?A@BACEDAFHGDICKJ LNMFOJ BAP7?ABJRQTS*LVU CTX/Y7J+Z\[ Q N a t u r o g Mi l j ø Ly se n g Al l é H ø j b j e r g Fa x : e l l e r e - m a i l : n g. a a a. d k Fo r a t k u n n e i n d g å i d e t v i d e r e p l a n l æ g n i n g s - a r b e j d e s k a l i d é e r o g f o r s l a g v æ r e a m t e t i h æ n d e se n e s t ]/^ c?abactl*snfabackbddieal f7j P/S=P7F/BACgU År h u s Am t N a t u r - o g Mi l j ø Le n e G. An d e r s e n t l f [RM _&`7a/aIb ^ Mr k &RS\ULJKWcUKXV$PW

6 Side 6 af 6 $UWLNOHQNDQILQGHVSnVLGHQKWWSZZZDDDGNDDDQPUHJLRQSODQVNRYVPLQGHYHM

DEBATOPLÆG 8GYLGHOVHDIHQYLQGP OOHJUXSSHYHG+DGUXS

DEBATOPLÆG 8GYLGHOVHDIHQYLQGP OOHJUXSSHYHG+DGUXS Side 1 af 5 DEBATOPLÆG 8GYLGHOVHDIHQYLQGP OOHJUXSSHYHG+DGUXS,QGKROG %DJJUXQG 3URMHNWHW +HQV\QLSODQO JQLQJHQ 'HWYLGHUHIRUO E Sydvest for landsbyen Hadrup i Odder Kom m une står der i dag 3 vindm øller.

Læs mere

På ejendommen er der i dag 265,1 dyreenheder (DE). Ejeren ønsker at udvide med yderligere 114 DE, så besætningen kommer op på i alt 379,1 DE.

På ejendommen er der i dag 265,1 dyreenheder (DE). Ejeren ønsker at udvide med yderligere 114 DE, så besætningen kommer op på i alt 379,1 DE. DEBAT R e g i o n p l a n 2005-2016 TILLÆG 10 Udvidelse af svineproduktion ved Vipperød Holbæk Kommune Oktober 2006 Ejendommen set fra luften. Dette debatoplæg er Vestsjællands Amts oplæg til en offentlig

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig Billund Kommune modtog den 5. februar 2014 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig Billund Kommune modtog den 2. november 2016 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Kommune. På ejendommen er der i dag 247,3 dyreenheder (DE). Ejeren ønsker at udvide med yderligere 152,7 DE, så besætningen kommer op på i alt 400 DE.

Kommune. På ejendommen er der i dag 247,3 dyreenheder (DE). Ejeren ønsker at udvide med yderligere 152,7 DE, så besætningen kommer op på i alt 400 DE. DEBAT Regionplan 2005-2016 Tillæg 9 DEBAT R e g i o n p l a n 2005-2016 TILLÆG 9 Udvidelse af svineproduktion ved Boeslunde, Skælskør K ommune Kommune Ejendommen Præstevangen set fra oven (før ombygning).

Læs mere

DEBAT. R e g i o n p l a n Udvidelse af kvægproduktionpå Krogsagergård, Slagelse Kommune TILLÆG 18

DEBAT. R e g i o n p l a n Udvidelse af kvægproduktionpå Krogsagergård, Slagelse Kommune TILLÆG 18 DEBAT R e g i o n p l a n 2005-2016 TILLÆG 18 Udvidelse af kvægproduktionpå Krogsagergård, Slagelse Kommune Ejendommen Dette debatoplæg er Vestsjællands Amts oplæg til en offentlig debat om muligheder

Læs mere

Udvidelse af svineproduktion på Astrupvej 18 i Kjellerup Kommune

Udvidelse af svineproduktion på Astrupvej 18 i Kjellerup Kommune Udvidelse af svineproduktion på Astrupvej 18 i Kjellerup Kommune Tillæg nr. 29 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December 2006 J. nr. 8-52-6-2-24-05 Forslag til regionplantillæg nr. 29 til Regionplan

Læs mere

Nødagergård TILLÆG FORSLAG TIL REGIONPLAN 2001 OG VVM-REDEGØRELSE. Godkendelse af svineproduktionen. Kærbyvej 14, 8560 Kolind Midtdjurs Kommune

Nødagergård TILLÆG FORSLAG TIL REGIONPLAN 2001 OG VVM-REDEGØRELSE. Godkendelse af svineproduktionen. Kærbyvej 14, 8560 Kolind Midtdjurs Kommune FORSLAG Nødagergård Godkendelse af svineproduktionen Kærbyvej 14, 8560 Kolind Midtdjurs Kommune p Voer Hevringholm Rougsø Tammestrup ønderhald Nørre Djurs Rosenholm Midtdjurs Rønde Grenaa Ebeltoft TILLÆG

Læs mere

Ny foderlade. Nye siloer. Tilladelse til opførelse af gastæt silo Glavendrupvej 10, 5450 Otterup

Ny foderlade. Nye siloer. Tilladelse til opførelse af gastæt silo Glavendrupvej 10, 5450 Otterup Ny foderlade Nye siloer Tilladelse til opførelse af gastæt silo Glavendrupvej 10, 5450 Otterup 15. maj 2014 Afgørelse vedr. opførelse kornsiloer og foderlade på ejendommen beliggende Glavendrupvej 10,

Læs mere

Vurdering af udbringningsarealer i Vejle Kommune

Vurdering af udbringningsarealer i Vejle Kommune Billund Kommune Verden 1 7200 Grindsted Vurdering af udbringningsarealer i Vejle Kommune Billund Kommune har den 18. maj anmodet Vejle Kommune om en udtalelse i forbindelse med miljøgodkendelse af Bækgårdsvej

Læs mere

Nedenstående ses Kerteminde Kommunes vurdering af og vilkår til arealerne.

Nedenstående ses Kerteminde Kommunes vurdering af og vilkår til arealerne. Odense Kommune Att.: Tine Skyttegård Andreasen Sendt pr. mail Side1/5 Miljø- og Kulturforvaltning Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Tlf.: 65 15 14 66 Fax: 65 15 14 99 Email: tbj@kerteminde.dk www.kerteminde.dk

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December Udvidelse af husdyrproduktion på St. Thorupvej 9 i Møldrup Kommune

Tillæg nr. 3 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December Udvidelse af husdyrproduktion på St. Thorupvej 9 i Møldrup Kommune Tillæg nr. 3 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December 2006 Udvidelse af husdyrproduktion på St. Thorupvej 9 i Møldrup Kommune J. nr. 8-52-6-2-7-04 af: Miljø og Teknik Skottenborg 26 8800 Viborg Henvendelse

Læs mere

Debat oplæg: Udpegning af indvindingsoplande t il almene vandforsyninger uden f or områder med særlige drikkevandsint eresser,qgkrog

Debat oplæg: Udpegning af indvindingsoplande t il almene vandforsyninger uden f or områder med særlige drikkevandsint eresser,qgkrog Side 1 af 6 Debat oplæg: Udpegning af indvindingsoplande t il almene vandforsyninger uden f or områder med særlige drikkevandsint eresser,qgkrog )RUPnO %DJJUXQG +YRUIRUHUXGSHJQLQJHQYLJWLJ.RQVHNYHQVHU 'HWYLGHUHIRUO

Læs mere

Brund i Thisted kommune

Brund i Thisted kommune Udvidelse af svine- og kvægproduktion på Østerengvej 13, Brund i Thisted kommune Tillæg nr. 41 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd december 2006 J. nr. 8-52-6-2-36-05 Regionplantillæg nr. 41 til Regionplan

Læs mere

M ål 1 P rojektering af de konkrete bygge- og anlæ gsarbejder, faciliteter m v. i projektet R esultatkrav M ålem etode O pfølgning R esultatkrav 1.

M ål 1 P rojektering af de konkrete bygge- og anlæ gsarbejder, faciliteter m v. i projektet R esultatkrav M ålem etode O pfølgning R esultatkrav 1. Resultatkontrakt Vedrørende Frem tidens landsby P rojekt:frem tidens U lbjerg Lynderup om råde Kontraktens start:d ato for seneste underskrift Kontraktens slut:1.juli 2013 Journalnum m er:1-33-76-23-5-09

Læs mere

Tillæg nr. 52 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December Udvidelse af kvægproduktion på Knudbyvej 11, Løgstrup, i Viborg Kommune

Tillæg nr. 52 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December Udvidelse af kvægproduktion på Knudbyvej 11, Løgstrup, i Viborg Kommune Tillæg nr. 52 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December 2006 Udvidelse af kvægproduktion på Knudbyvej 11, Løgstrup, i Viborg Kommune J. nr. 8-52-6-2-5-06 Regionplantillæg nr.52 til Regionplan 2005 er

Læs mere

10 tilladelse. til udvidelse af Svinebrug, St. Hedegaard Lemvigvej 6, Resen, 7600 Struer

10 tilladelse. til udvidelse af Svinebrug, St. Hedegaard Lemvigvej 6, Resen, 7600 Struer Ove Hedegård Stokkendal Lemvigvej 6 Resen, 7600 Struer Dato: 9. december 2009 J.nr.: 09.17.00-P19-4-07 Sagsbehandler: Kristian Iversen 10 tilladelse til udvidelse af Svinebrug, St. Hedegaard Lemvigvej

Læs mere

Produktionen på ejendommen må maximalt være 56,6 DE i heste.

Produktionen på ejendommen må maximalt være 56,6 DE i heste. Teknik og Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 56 09 HANDEL MED HESTE JOHN BYRIALSEN Vievej 24 8832 Skals virksomhedsmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk 10 tilladelse til etablering/lovliggørelse

Læs mere

Udvidelse af kvægproduktion på Gl. Ålborgvej Møldrup i Møldrup

Udvidelse af kvægproduktion på Gl. Ålborgvej Møldrup i Møldrup Udvidelse af kvægproduktion på Gl. Ålborgvej 201 9632 Møldrup i Møldrup Tillæg nr. 12 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd November 2006 J. nr. 8-52-6-2-12-05 Regionplantillæg nr. 12 til Regionplan 2005

Læs mere

Afgørelse i sagen om etablering af en husdyrproduktion på en ejendom på Tinnetgård i Give Kommune i Vejle Amt

Afgørelse i sagen om etablering af en husdyrproduktion på en ejendom på Tinnetgård i Give Kommune i Vejle Amt NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk Den 30. juni 2004 J.nr.: 03-33/600-0046 ssc Afgørelse i sagen

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709

Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709 Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd CVR.nr.: 19852709 Januar 2013 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF STALDE PGA. DYREVELFÆRD... 4 BAGGRUND... 4 AFGØRELSE... 4 ØVRIGE BESTEMMELSER...

Læs mere

Sammenlægning af to svineproduktioner ved Hvidbjerg i Spøttrup Kommune

Sammenlægning af to svineproduktioner ved Hvidbjerg i Spøttrup Kommune Tillæg nr. 34 til Regionplan 2000-2012 Sammenlægning af to svineproduktioner ved Hvidbjerg i Spøttrup Kommune Viborg Amtsråd Maj 2001 VIBORG AMT. Miljø og Teknik Sammenlægning af to svineproduktioner ved

Læs mere

landinspektøren s meddelelsesblad maj 1968 udsendes kun til Den danske Landinspektørforenings redaktion: Th. Meklenborg Kay Lau ritzen landinspektører

landinspektøren s meddelelsesblad maj 1968 udsendes kun til Den danske Landinspektørforenings redaktion: Th. Meklenborg Kay Lau ritzen landinspektører landinspektøren s meddelelsesblad udsendes kun til Den danske Landinspektørforenings medlemmer redaktion: Th. Meklenborg Kay Lau ritzen landinspektører indhold: L a n d in s p e k t ø r lo v e n o g M

Læs mere

Tillæg nr. 35 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd September Udvidelse af kvægproduktion på Ballerumvej 273 og 277 i Thisted Kommune

Tillæg nr. 35 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd September Udvidelse af kvægproduktion på Ballerumvej 273 og 277 i Thisted Kommune Tillæg nr. 35 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd September 2006 Udvidelse af kvægproduktion på Ballerumvej 273 og 277 i Thisted Kommune J. nr. 8-52-6-2-30-05 Regionplantillæg nr. 35 til Regionplan 2005

Læs mere

Indledning. Kildegård I/S v. Ejner og Lars Christoffersen Kildegårdsvej 1 Svindinge 5853 Ørbæk

Indledning. Kildegård I/S v. Ejner og Lars Christoffersen Kildegårdsvej 1 Svindinge 5853 Ørbæk Kildegård I/S v. Ejner og Lars Christoffersen Kildegårdsvej 1 Svindinge 5853 Ørbæk Teknik- og Miljøafdelingen Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk

Læs mere

Tillæg nr. 45 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December Udvidelse af kvægproduktion på Præstevej 18, Nr. Rind i Møldrup Kommune

Tillæg nr. 45 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December Udvidelse af kvægproduktion på Præstevej 18, Nr. Rind i Møldrup Kommune Tillæg nr. 45 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December 2006 Udvidelse af kvægproduktion på Præstevej 18, Nr. Rind i Møldrup Kommune J. nr. 8-52-6-2-40-05 Regionplantillæg nr. 45 til Regionplan 2005

Læs mere

Udvidelse af svineproduktion på Madsvej 21, Tæbring i Morsø kommune

Udvidelse af svineproduktion på Madsvej 21, Tæbring i Morsø kommune Udvidelse af svineproduktion på Madsvej 21, Tæbring i Morsø kommune Tillæg nr. 19 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd November 2005 J. nr. 8-52-6-2-6-04 Regionplantillæg nr. 19 til Regionplan 2005 er udarbejdet

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse

Tillæg til miljøgodkendelse Tillæg til miljøgodkendelse Ringevej 12, 5450 Otterup Forfatter: Nordfyns Kommune Godkendt den 13. august 2015 Dokument nr. 480-2015-264397 Sags nr. 480-2015-89101 Indhold Miljøgodkendelse... 3 Baggrund...

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted Dato: 22. september 2017 Billund Kommune modtog den 12. juli 2017 en ansøgning

Læs mere

Kvægbrug på Over Søen 74, 9460 Brovst

Kvægbrug på Over Søen 74, 9460 Brovst Kvægbrug på Over Søen 74, 9460 Brovst Offentliggørelse 15. maj 2009 1 Tilladelse til ændring af husdyrbruget på ejendommen Over Søen 74. Ulrik Frost har ansøgt om en 10 tilladelse på adressen Over Søen

Læs mere

UDVIDELSE AF HUSDYRPRODUKTION

UDVIDELSE AF HUSDYRPRODUKTION Sønderjyllands Amt UDVIDELSE AF HUSDYRPRODUKTION PÅ HØJSETVEJ 3 I NR. RANGSTRUP KOMMUNE Tillæg nr. 34 til Regionplan 2001-2012 Tillæg nr. 34 til Regionplan 2001-2012 vedr. udvidelse af husdyrbrug på Højsetvej

Læs mere

Udpegning af særligt værdifulde landbrugsområder og områder til placering af store husdyrbrug i Herning Kommune

Udpegning af særligt værdifulde landbrugsområder og områder til placering af store husdyrbrug i Herning Kommune Udpegning af særligt værdifulde landbrugsområder og områder til placering af store husdyrbrug i Kommunerne er med ændringen af planloven blevet forpligtet til i større grad at lave en afvejning af arealforbruget,

Læs mere

UDVIDELSE AF HUSDYRPRODUKTION

UDVIDELSE AF HUSDYRPRODUKTION UDVIDELSE AF HUSDYRPRODUKTION PÅ BREGNSLETVEJ 1 I VOJENS KOMMUNE Tillæg nr. 28 til Regionplan 2001-2012 Tillæg nr. 28 til Regionplan 2001-2012 vedr. udvidelse af husdyrbrug på Bregnsletvej 1 i Vojens Kommune

Læs mere

Jørgen Pedersen Siø 12, 5900 Rudkøbing. Afgørelse om udvidelse af dyrehold, Siø 12, 5900 Rudkøbing, CVR nr.: 11857191

Jørgen Pedersen Siø 12, 5900 Rudkøbing. Afgørelse om udvidelse af dyrehold, Siø 12, 5900 Rudkøbing, CVR nr.: 11857191 Jørgen Pedersen Siø 12, 5900 Rudkøbing Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om udvidelse af dyrehold, Siø 12, 5900 Rudkøbing,

Læs mere

Udvidelse af svineproduktion på Bjerring Hede 18, Bjerring i Bjerringbro Kommune

Udvidelse af svineproduktion på Bjerring Hede 18, Bjerring i Bjerringbro Kommune Udvidelse af svineproduktion på Bjerring Hede 18, Bjerring i Bjerringbro Kommune Tillæg nr. 4 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd Oktober 2006 J. nr. 8-52-6-2-2-05 Rregionplantillæg nr. 4 til Regionplan

Læs mere

Udvidelse af kvægbrug på Beerstedvej 3, 7752 Snedsted i Thisted kommune

Udvidelse af kvægbrug på Beerstedvej 3, 7752 Snedsted i Thisted kommune Udvidelse af kvægbrug på Beerstedvej 3, 7752 Snedsted i Thisted kommune Tillæg nr. 34 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd december 2006 J. nr. 8-52-6-2-29-05 Regionplantillæg nr. 34 til Regionplan 2005

Læs mere

Anmeldeordning (artiklen senest ændret november 2015)

Anmeldeordning (artiklen senest ændret november 2015) Miljøkonsulenten Aps Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080 miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten.dk Anmeldeordning (artiklen senest ændret november

Læs mere

" # $%$ " &' ()' &'* &'

 # $%$  &' ()' &'* &' Vedrørende Brugerdreven innovation i praksis formidling af viden om brugerdreven innovation til videnservicevirksomheder i region M idtjylland 1. januar 2010 til 1. marts 2012 Journalnummer:130761709 Kontraktens

Læs mere

Frederik Sørensen Krarupvej 29 Hem 7800 Skive 97531022@dlgtele.dk. Den 9. september 2013

Frederik Sørensen Krarupvej 29 Hem 7800 Skive 97531022@dlgtele.dk. Den 9. september 2013 Frederik Sørensen Krarupvej 29 Hem 7800 Skive 97531022@dlgtele.dk Den 9. september 2013 Krarupvej 29 7800 Skive - Afgørelse - 19 g - Fuldestalde - Emissionsorienteret. Skive Kommune har den 8., 15. og

Læs mere

TILLÆG RODEHØJ TIL REGIONPLAN 2005 OG VVM-REDEGØRELSE UDVIDELSE AF HUSDYR- PRODUKTIONEN. Koustrup 4, 8560 Kolind, Midtdjurs Kommune.

TILLÆG RODEHØJ TIL REGIONPLAN 2005 OG VVM-REDEGØRELSE UDVIDELSE AF HUSDYR- PRODUKTIONEN. Koustrup 4, 8560 Kolind, Midtdjurs Kommune. RODEHØJ UDVIDELSE AF HUSDYR- PRODUKTIONEN Koustrup 4, 8560 Kolind, Midtdjurs Kommune Voer ammestrup ønderhald Hevringholm Rougsø Nørre Djurs Rosenholm Midtdjurs Rønde Grenaa Ebeltoft TILLÆG TIL REGIONPLAN

Læs mere

Udvidelse af malkekvægproduktion. i Kjellerup kommune. Tillæg nr. 49 til Regionplan Viborg Amtsråd december 2006

Udvidelse af malkekvægproduktion. i Kjellerup kommune. Tillæg nr. 49 til Regionplan Viborg Amtsråd december 2006 Udvidelse af malkekvægproduktion på Nedermarksvej 5, Iller i Kjellerup kommune Tillæg nr. 49 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd december 2006 J. nr. 8-52-6-2-2-06 Regionplantillæg nr. 49 til Regionplan

Læs mere

Stier set med lodsejernes øjne 2: Færdsel langs vandløb

Stier set med lodsejernes øjne 2: Færdsel langs vandløb Stier set med lodsejernes øjne 2: Færdsel langs vandløb Frank Søndergaard Jensen Planlægning af nye stier fakta, myter og muligheder Frederiksberg 6. september 2012 Baggrund Hvorfor interessere sig for

Læs mere

ØGET SLAGTEVÆGT OG SAMMENHÆNG TIL MILJØGODKENDELSE

ØGET SLAGTEVÆGT OG SAMMENHÆNG TIL MILJØGODKENDELSE ØGET SLAGTEVÆGT OG SAMMENHÆNG TIL MILJØGODKENDELSE NOTAT NR. 1345 Afregningsvægten hæves 2-4 kg/gris i 2014. Her beskrives konsekvens af øget slagtevægt og sammenhæng til tilladt produktionsomfang i forhold

Læs mere

Teknik- og Miljøafdeling

Teknik- og Miljøafdeling Søgyden Teknik- og Miljøafdeling Jan Hansen Søgyden 15 5540 Ullerslev Dato: 16-06-2008 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 63337159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 07/6805. Miljøtilladelse til ændring

Læs mere

11 Miljøgodkendelse. september 2009. 11 miljøgodkendelse af. Svinebesætning på Kauslundevej 140, 5500 Middelfart Dato for gyldighed: xx.xx.

11 Miljøgodkendelse. september 2009. 11 miljøgodkendelse af. Svinebesætning på Kauslundevej 140, 5500 Middelfart Dato for gyldighed: xx.xx. 11 Miljøgodkendelse september 2009 11 miljøgodkendelse af Svinebesætning på Kauslundevej 140, 5500 Middelfart Dato for gyldighed: xx.xx.xxxx Copyright Cowi A/S Datablad 11 miljøgodkendelse af svineproduktion

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af en smågrisestald med foderlade og gyllebeholder i Stubbekøbing Kommune

Afgørelse i sagen om opførelse af en smågrisestald med foderlade og gyllebeholder i Stubbekøbing Kommune NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 21. november 2005 J.nr.: 03-31/350-0106 kpa Afgørelse i sagen

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December Udvidelse af kvægproduktion på Mølagre 12, Erslev i Morsø Kommune

Tillæg nr. 2 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December Udvidelse af kvægproduktion på Mølagre 12, Erslev i Morsø Kommune Tillæg nr. 2 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December 2006 Udvidelse af kvægproduktion på Mølagre 12, Erslev i Morsø Kommune J. nr. 8-52-6-2-1-05 Regionplantillæg nr. 2 til Regionplan 2005 er udarbejdet

Læs mere

Udvidelse af kvægbrug på Langkæret 12, Redsted i Morsø kommune

Udvidelse af kvægbrug på Langkæret 12, Redsted i Morsø kommune Udvidelse af kvægbrug på Langkæret 12, Redsted i Morsø kommune Tillæg nr. 55 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd december 2006 J. nr. 8-52-6-2-8-06 Regionplantillæg nr. 55 til Regionplan 2005 er udarbejdet

Læs mere

Udvidelse af svine- og pelsdyrproduktion. 17, Fårtoft i Morsø kommune. Tillæg nr. 32 til Regionplan Viborg Amtsråd december 2006

Udvidelse af svine- og pelsdyrproduktion. 17, Fårtoft i Morsø kommune. Tillæg nr. 32 til Regionplan Viborg Amtsråd december 2006 Udvidelse af svine- og pelsdyrproduktion på Grydhøjvej 17, Fårtoft i Morsø kommune Tillæg nr. 32 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd december 2006 J. nr. 8-52-6-2-27-05 Regionplantillæg nr. 32 til Regionplan

Læs mere

Bilag til ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse efter 12

Bilag til ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse efter 12 Bilag til ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse efter 12 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Ansøgnings nr.: 54975 Claus Vinther-Nielsen Langagervej 6 4780 Stege Dato: 22. juli 2013. Opdateret

Læs mere

TILLÆG SKARNÆS TIL REGIONPLAN 2005 OG VVM-REDEGØRELSE UDVIDELSE AF HUSDYR- PRODUKTIONEN. Dæmningen 42 A, 8570 Trustrup Grenå Kommune ÅRHUS AMT

TILLÆG SKARNÆS TIL REGIONPLAN 2005 OG VVM-REDEGØRELSE UDVIDELSE AF HUSDYR- PRODUKTIONEN. Dæmningen 42 A, 8570 Trustrup Grenå Kommune ÅRHUS AMT SKARNÆS UDVIDELSE AF HUSDYR- PRODUKTIONEN Dæmningen 42 A, 8570 Trustrup Grenå Kommune Mariager Nørhald Mellerup Voer Purhus Randers Tammestrup Sønderhald Langå Hadsten Rosenholm Hevringholm Rougsø Nørre

Læs mere

Udvidelse af kvægproduktion på Kjellerupvej 67 A i Kjellerup Kommune

Udvidelse af kvægproduktion på Kjellerupvej 67 A i Kjellerup Kommune Tillæg nr. 53 til Regionplan 2000-2012 Viborg Amtsråd December 2002 Udvidelse af kvægproduktion på Kjellerupvej 67 A i Kjellerup Kommune VIBORG AMT. Miljø og Teknik J.nr. 8-52-6-513-02 Regionplantillæg

Læs mere

Fosforafsnittet i tillæg til miljøgodkendelse af Gl. Bane 10

Fosforafsnittet i tillæg til miljøgodkendelse af Gl. Bane 10 Fosforafsnittet i tillæg til miljøgodkendelse af Gl. Bane 10 1.1 Fosfor til overfladevand - vandløb, søer og kystvande Hovedparten af fosfortab fra landbrugsarealer sker fra kuperede marker i omdrift langs

Læs mere

Miljøtilladelse. af husdyrbruget. Trekanten 2, 7441 Bording

Miljøtilladelse. af husdyrbruget. Trekanten 2, 7441 Bording Miljøtilladelse af husdyrbruget Trekanten 2, 7441 Bording - efter 10 i Lovbekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Tilladelse meddelt den 11. november 2015 1 Jakob Gammelgaard Munklindevej

Læs mere

Tillæg nr. 20 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd september Udvidelse af kvægproduktion på Fårupvej 7, Rødkærsbro i Bjerringbro Kommune

Tillæg nr. 20 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd september Udvidelse af kvægproduktion på Fårupvej 7, Rødkærsbro i Bjerringbro Kommune Tillæg nr. 20 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd september 2005 Udvidelse af kvægproduktion på Fårupvej 7, Rødkærsbro i Bjerringbro Kommune J. nr. 8-52-6-2-4-04 Regionplantillæg nr. 20 til Regionplan 2005

Læs mere

Billund Kommunes foreløbige vurdering

Billund Kommunes foreløbige vurdering Kurt Rungborg Mikkelsen Mejerivej 20 7250 Hejnsvig Sendt til din e-boks Afgørelse vedr. 27 anmeldelse for etablering af maskinhus på Mejerivej 20, 7250 Hejnsvig Dato: 6. juni 2016 Billund Kommune har den

Læs mere

J.nr. MST-12411-00197 Ref. mehch Den 2. maj 2014. Høring af ændring af husdyrgødningsbekendtgørelsen (Ændrede omregningsfaktorer m.v.

J.nr. MST-12411-00197 Ref. mehch Den 2. maj 2014. Høring af ændring af husdyrgødningsbekendtgørelsen (Ændrede omregningsfaktorer m.v. J.nr. MST-12411-00197 Ref. mehch Den 2. maj 2014 Høring af ændring af husdyrgødningsbekendtgørelsen (Ændrede omregningsfaktorer m.v.)./. Miljøstyrelsen sender herved udkast til ændringsbekendtgørelse af

Læs mere

Midlertidig tilladelse til hundekennel, Løkkemarken 17, 5450 Otterup

Midlertidig tilladelse til hundekennel, Løkkemarken 17, 5450 Otterup , Løkkemarken 17, 5450 Otterup 15. februar 2013 Beskrivelse Nordfyns Kommune har modtaget ansøgning vedrørende lovliggørelse af eksisterende hundekennel på Løkkemarken 17, 5450 Otterup. Hundekennelen har

Læs mere

Udfasning af Konventionel gødning og halm. i økologisk jordbrug. Niels Tvedegaard

Udfasning af Konventionel gødning og halm. i økologisk jordbrug. Niels Tvedegaard Udfasning af Konventionel gødning og halm i økologisk jordbrug Niels Tvedegaard Import af konventionel gødning 4.200 tons N Svarer til i gns. 24 kg N pr hektar Mælkeproducenter importerer næsten lige så

Læs mere

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Harritslev og Rakkeby. Forudgående offentlighed 5. januar til 2. februar 2016

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Harritslev og Rakkeby. Forudgående offentlighed 5. januar til 2. februar 2016 Forudgående offentlighed 5. januar til 2. februar 2016 Debatoplæg Vindmøller mellem Sdr. Harritslev og Rakkeby Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Forudgående Indledning offentlighed Ideer, forslag

Læs mere

Tillæg nr. 25 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December Udvidelse af kvægproduktion på Nørrehedevej 28 i Fjends Kommune

Tillæg nr. 25 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December Udvidelse af kvægproduktion på Nørrehedevej 28 i Fjends Kommune Tillæg nr. 25 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd December 2006 Udvidelse af kvægproduktion på Nørrehedevej 28 i Fjends Kommune J. nr. 8-52-6-2-20--05 Regionplantillæg nr. 25 til Regionplan 2005 er udarbejdet

Læs mere

Tillæg nr. 24 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd Marts Udvidelse af kvægproduktion på Benslehøjvej 1 i Karup Kommune

Tillæg nr. 24 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd Marts Udvidelse af kvægproduktion på Benslehøjvej 1 i Karup Kommune Tillæg nr. 24 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd Marts 2006 Udvidelse af kvægproduktion på Benslehøjvej 1 i Karup Kommune J. nr. 8-52-6-2-16-05 Regionplantillæg nr. 24 til Regionplan 2005 er udarbejdet

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø. CVR.nr.:

Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø. CVR.nr.: Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø CVR.nr.: 19724174 Februar 2013 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE. 4 BAGGRUND...

Læs mere

Udvidelse af malkekvægproduktion på Glerupvej 64, Klotrup i Aalestrup Kommune

Udvidelse af malkekvægproduktion på Glerupvej 64, Klotrup i Aalestrup Kommune Tillæg nr. 61 til Regionplan 2000-2012 Udvidelse af malkekvægproduktion på Glerupvej 64, Klotrup i Aalestrup Kommune Viborg Amtsråd Marts 2003 VIBORG AMT - Miljø og Teknik 1 J. nr. 8-52-6-515-02 Regionplantillæg

Læs mere

12 Miljøgodkendelse af kvægproduktion

12 Miljøgodkendelse af kvægproduktion 12 Miljøgodkendelse af kvægproduktion i henhold til Lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug, nr. 1572 af 20/12/2006. Godkendelse af kvægproduktion på virksomheden Skovbrynet 1, 8544 Mørke Virksomhedens

Læs mere

" # $% ) ' & ) ' ' ' # ' ' * + ) ), -! 0 + ) 1, & - ) & 23! 4 ) ' ) 2 ' 5 & '' 1 ' $ 65 + ), - )

 # $% ) ' & ) ' ' ' # ' ' * + ) ), -! 0 + ) 1, & - ) & 23! 4 ) ' ) 2 ' 5 & '' 1 ' $ 65 + ), - ) Resultatkontrakt Vedrørende Frem tidens landsby P rojekt:selde som frem tidens landsby Kontraktens start:1532010 Kontraktens slut:1. juli2013 Journalnum m er:1337623509 Kontraktens parter Region: Region

Læs mere

Kultur, Plan og Erhverv Afgørelse om ændring af dyreholdet på Horseskovvej 1, 5700 Svendborg. Afgørelse fra 30,8 DyreEnheder (DE), til 31,0 DE

Kultur, Plan og Erhverv Afgørelse om ændring af dyreholdet på Horseskovvej 1, 5700 Svendborg. Afgørelse fra 30,8 DyreEnheder (DE), til 31,0 DE Lars Stougaard Horseskovvej 10 5700 Svendborg Mail: lars-mosegaarden@hotmail.com Kultur, Plan og Erhverv Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Tingvejen 304, 7200 Grindsted

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Tingvejen 304, 7200 Grindsted Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Tingvejen 304, 7200 Grindsted Dato: 23. november 2017 Billund Kommune modtog den 29. august 2017 en ansøgning

Læs mere

Udvidelse af kvægproduktion på Fruerlundvej 2 i Kjellerup kommune

Udvidelse af kvægproduktion på Fruerlundvej 2 i Kjellerup kommune Tillæg nr. 68 til Regionplan 2000-2012 Udvidelse af kvægproduktion på Fruerlundvej 2 i Kjellerup kommune Viborg Amtsråd April 2004 VIBORG AMT - Miljø og Teknik 1 J. nr. 8-52-6-2-512-02 Regionplantillæg

Læs mere

Afgørelse i sagen om udvidelse af en økologisk kvægproduktion fra 252,7 DE til 445 DE i Holsted Kommune.

Afgørelse i sagen om udvidelse af en økologisk kvægproduktion fra 252,7 DE til 445 DE i Holsted Kommune. NATURKLAGENÆVNET 18. oktober 2001 J.nr.: 97-33/550-0137 LLK Afgørelse i sagen om udvidelse af en økologisk kvægproduktion fra 252,7 DE til 445 DE i Holsted Kommune. Ribe Amt har den 3. maj 2001 truffet

Læs mere

INDLEDNING...3 TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE...4

INDLEDNING...3 TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE...4 Tillæg til eksisterende miljøgodkendelse på landbrugsejendommen Kildegårdsvej 1, 5853 Ørbæk. Etablering af to gyllebeholdere i det åbne land December 2013 Indholdsfortegnelse INDLEDNING...3 TILLÆG TIL

Læs mere

Forslag til tilladelse til ændring af husdyrproduktionen på Gerskov Bygade 35 i Nordfyns Kommune.

Forslag til tilladelse til ændring af husdyrproduktionen på Gerskov Bygade 35 i Nordfyns Kommune. Hans Kristian Olsen Gerskov Bygade 35 5450 Otterup TEKNIK OG MILJØ Dato: 02.04.2007 J.nr. 2007020022/SSC Ref. Forslag til tilladelse til ændring af husdyrproduktionen på Gerskov Bygade 35 i Nordfyns Kommune.

Læs mere

16 MILJØGODKENDELSE. Planteavlsbruget på Mustrupvej 29, 8320 Mårslet. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

16 MILJØGODKENDELSE. Planteavlsbruget på Mustrupvej 29, 8320 Mårslet. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune 16 MILJØGODKENDELSE Efter lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug, 16 Planteavlsbruget på Mustrupvej 29, 8320 Mårslet Dato for gyldighed: 12.

Læs mere

Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning. 11.september 2013

Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning. 11.september 2013 Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning 11.september 2013 Anmeldelse af etablering af gyllebeholder - Resenborgvej 20, 7400 Herning Ikast-Brande Kommune har den 13. august 2013 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Brian Nordahl Simonsen Gedevejlevej 8 8722 Hedensted. Tillæg til miljøgodkendelse på Gedevejlevej 8, 8722 Hedensted

Brian Nordahl Simonsen Gedevejlevej 8 8722 Hedensted. Tillæg til miljøgodkendelse på Gedevejlevej 8, 8722 Hedensted Brian Nordahl Simonsen Gedevejlevej 8 8722 Hedensted Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Sagsbeh.: Mette Højby Direkte nr.: 7975 5678 mette.hoejby@hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere

Hjælp til husdyrgodkendelser

Hjælp til husdyrgodkendelser Dato: 14. januar 2015 Sagsbehandler: Therese Nissen, tgdn@dn.dk, 31 19 32 31 Hjælp til husdyrgodkendelser Start med: Hvornår er der klagefrist (hvis der ikke står en dato, er det 4 uger fra godkendelsesdato)?

Læs mere

Tilladelse til hundepension, hundedagpleje og hundetræningscenter på Fabriksvej 31, 5485 Skamby

Tilladelse til hundepension, hundedagpleje og hundetræningscenter på Fabriksvej 31, 5485 Skamby Tilladelse til hundepension, hundedagpleje og hundetræningscenter på Fabriksvej 31, 5485 Skamby 18. september 2012 Beskrivelse Nordfyns Kommune har modtaget din ansøgning vedrørende etablering af hundepension,

Læs mere

GIS. Målforhold 1:16. Signaturforklaring. Miljøgodkendelse af svineproduktion Juni 2009. Drammelstrupvej 10, 8400 Ebeltoft

GIS. Målforhold 1:16. Signaturforklaring. Miljøgodkendelse af svineproduktion Juni 2009. Drammelstrupvej 10, 8400 Ebeltoft Målforhold 1:16 Dato 11/6 GIS Signaturforklaring Miljøgodkendelse af svineproduktion Juni 2009 Drammelstrupvej 10, 8400 Ebeltoft 1 Resumé... 4 2 Godkendelse... 5 3 Vilkår... 7 3.1 Generelt... 7 3.1.1

Læs mere

Indstilling. Miljøgodkendelse af udvidelse af svinebrug godkendelse af konkret ansøgning og bemyndigelse. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter

Indstilling. Miljøgodkendelse af udvidelse af svinebrug godkendelse af konkret ansøgning og bemyndigelse. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 22. maj 2008 Århus Kommune Natur og Miljø Teknik og Miljø Miljøgodkendelse af udvidelse af svinebrug godkendelse af konkret ansøgning og

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Miljøgodkendelse af husdyrbruget. Enghavegård

Tillæg nr. 1 til Miljøgodkendelse af husdyrbruget. Enghavegård BYG OG MILJØ Tillæg nr. 1 til Miljøgodkendelse af husdyrbruget Enghavegård Elkjærslundvej 2, Tøjstrup 8961 Allingåbro Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Miljøgodkendelse

Læs mere

Afgørelsen er ikke en tilladelse, men alene en afgørelse om, at projektet ikke skal igennem en VVM-proces.

Afgørelsen er ikke en tilladelse, men alene en afgørelse om, at projektet ikke skal igennem en VVM-proces. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Sjoerd og Martine Ydema Fårupvej 7 8840 Rødkærsbro byggeriogmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk (sendt til sjoerd.ydema@post.tele.dk)

Læs mere

TILLÆG VESTERVANG UDVIDELSE AF HUSDYR PRODUKTIONEN TIL REGIONPLAN 2005 OG VVM-REDEGØRELSE. Vestervangsvej 37, 8970 Havndal, Nørhald Kommune ÅRHUS AMT

TILLÆG VESTERVANG UDVIDELSE AF HUSDYR PRODUKTIONEN TIL REGIONPLAN 2005 OG VVM-REDEGØRELSE. Vestervangsvej 37, 8970 Havndal, Nørhald Kommune ÅRHUS AMT VESTERVANG UDVIDELSE AF HUSDYR PRODUKTIONEN Vestervangsvej 37, 8970 Havndal, Nørhald Kommune Mariager Nørhald Mellerup Voer Purhus Hevringholm Randers Rougsø Tammestrup Sønderhald Langå Midtd Hadsten Rosenholm

Læs mere

Miljøgodkendelse af Husdyrproduktion

Miljøgodkendelse af Husdyrproduktion Miljøgodkendelse af Husdyrproduktion i henhold til Lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug (LBK nr. 1572 af 20/12/2006) med senere ændringer. Virksomhedens navn: Adresse: Godkendelse af svineproduktionen,

Læs mere

Analyse af jordbrugserhvervene 2009. 1 Region Sjælland

Analyse af jordbrugserhvervene 2009. 1 Region Sjælland 4200 4100 4700 5600 8300 4400 4000 4900 5450 5750 4690 4990 4970 4180 4800 4780 4300 8305 4930 4640 4840 4760 5471 5953 3400 4230 5400 4720 5672 5900 4050 5620 3630 4660 4250 4750 4440 4450 5853 5800 4160

Læs mere

Udvidelse af kvægbrug på Nissumvej. Sundsøre Kommune. Tillæg nr. 53 til Regionplan Viborg Amtsråd december 2006

Udvidelse af kvægbrug på Nissumvej. Sundsøre Kommune. Tillæg nr. 53 til Regionplan Viborg Amtsråd december 2006 Udvidelse af kvægbrug på Nissumvej 26 + 30, Roslev i Sundsøre Kommune Tillæg nr. 53 til Regionplan 2005 Viborg Amtsråd december 2006 J. nr. 8-52-6-2-6-06 Regionplantillæg nr. 53 til Regionplan 2005 er

Læs mere

Miljøgodkendelse. Udvidelse af kvægproduktion Vestermarksvej 20, 6760 Ribe Juni 2015

Miljøgodkendelse. Udvidelse af kvægproduktion Vestermarksvej 20, 6760 Ribe Juni 2015 Miljøgodkendelse Udvidelse af kvægproduktion Vestermarksvej 20, 6760 Ribe Juni 2015 ESBJERG KOMMUNE Natur & Vandmiljø Torvegade 74 6700 Esbjerg Telefon 7616 1616 E-mail miljo@esbjergkommune.dk Web www.esbjergkommune.dk

Læs mere

12 Miljøgodkendelse af svineproduktion

12 Miljøgodkendelse af svineproduktion 12 Miljøgodkendelse af svineproduktion i henhold til Lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug, nr. 1572 af 20/12/2006. Godkendelse af svineproduktionen på virksomheden Sivestedodde 5, 8560 Kolind Virksomhedens

Læs mere

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse.

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse. Teknik og Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Bent Melvej Nielsen Røverdal 10 8800 Viborg virksomhedsmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk Vedr. 36 Naturafgræsning, højest 250

Læs mere

Afgørelse om udvidelse af dyrehold (fulde stalde) Bjergvej 8, 5900 Rudkøbing. CVR nr p.nr og CHR nr

Afgørelse om udvidelse af dyrehold (fulde stalde) Bjergvej 8, 5900 Rudkøbing. CVR nr p.nr og CHR nr Bjerggården I/S Bjergvej 8 Illebølle 5900 Rudkøbing Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 03-03-2016 J. nr.

Læs mere

Byggeblad til økologiske slagtekyllinger.

Byggeblad til økologiske slagtekyllinger. Byggeblad til økologiske slagtekyllinger. Indretning og flytning af mobile huse til slagtekyllinger S:\0000\5435\Bygg\070122_CAF Byggeblad.doc Formål Beskrivelse af produktionen Økologisk vs. konventionel

Læs mere

Langgaard Svineproduktion A/S v/ Bo Elgaard Dølbyvej 166 7800 Skive boelgaard@pc.dk. Den 14. januar 2014

Langgaard Svineproduktion A/S v/ Bo Elgaard Dølbyvej 166 7800 Skive boelgaard@pc.dk. Den 14. januar 2014 Langgaard Svineproduktion A/S v/ Bo Elgaard Dølbyvej 166 7800 Skive boelgaard@pc.dk Den 14. januar 2014 Dølbyvej 166 7800 Skive - Anmeldelse 31 - Skift i dyretypen - Afgørelse. Skive Kommune har den 12.

Læs mere

Hede i Holstebro Hedeområderne er koncentreret i klitområderne langs Vesterhavet, på Skovbjerg Bakkeø mod S og omkring Flynder Sø i NØ.

Hede i Holstebro Hedeområderne er koncentreret i klitområderne langs Vesterhavet, på Skovbjerg Bakkeø mod S og omkring Flynder Sø i NØ. Bilag Detaljer i sammenligningen af 3 beskyttet natur og FOT i Vordingborg og Holstebro kommuner Udarbejdet af Åge Nielsen, Miljøministeriet, september 2012. Hede i Holstebro Hedeområderne er koncentreret

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde efter 32 på

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde efter 32 på POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse. Udvidelse af kvægproduktion Vejrupvej 5, 6740 Bramming. Maj 2012. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune

Tillæg til miljøgodkendelse. Udvidelse af kvægproduktion Vejrupvej 5, 6740 Bramming. Maj 2012. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Tillæg til miljøgodkendelse Udvidelse af kvægproduktion Vejrupvej 5, 6740 Bramming Maj 2012 ± Teknik & Miljø Esbjerg Kommune relsen Esbjerg Kommune, Kortkontoret - Luftfoto: Cowi Scankort. Grundkort ikke

Læs mere

Tillæg til 11 miljøgodkendelse på Haverslevvej 138, Kragelund, 9610 Nørager

Tillæg til 11 miljøgodkendelse på Haverslevvej 138, Kragelund, 9610 Nørager Center Natur og Miljø POUL ERIK DALUM Haverslevvej 138 Kragelund 9610 Nørager E-mail: ped@haverslevnet.dk Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.17-P19-3-13

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende staldanlæg på ejendommen Houmarksvej 18, 7130 Juelsminde

Afgørelse vedr. anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende staldanlæg på ejendommen Houmarksvej 18, 7130 Juelsminde Niels Jørgen Kjærgaard Jeppesen Houmarksvej 18 7130 Juelsminde Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 619-L02-000051

Læs mere

Lokalplan T 12.01.01 Solcellepark Baunehøjvej 11, Stege

Lokalplan T 12.01.01 Solcellepark Baunehøjvej 11, Stege (Forslag) Lokalplan T 12.01.01 Solcellepark Baunehøjvej 11, Stege Maj 2013 KOMMUNE- & LOKALPLANLÆGNING Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens udvikling

Læs mere

Peter Bjerregård Jørgensen Bogholdervej 13 6623 Vorbasse. Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand. Dato: 8. juli 2014

Peter Bjerregård Jørgensen Bogholdervej 13 6623 Vorbasse. Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand. Dato: 8. juli 2014 Peter Bjerregård Jørgensen Bogholdervej 13 6623 Vorbasse Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand. Dato: 8. juli 2014 Tilladelse og vilkår. Billund Kommune giver hermed tilladelse til indvinding

Læs mere

Udvidelse af minkhaller pga. dyrevelfærd

Udvidelse af minkhaller pga. dyrevelfærd Udvidelse af minkhaller pga. dyrevelfærd Rugårdsvej 965, 5471 Søndersø Forfatter: Nordfyns Kommune Afgjort den 9. juli 2015 Dokument nr. 480-2015-211971 Sags nr. 480-2015-75793 Indhold Anmeldelse af udvidelse

Læs mere