Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem."

Transkript

1

2 Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem. Ved en lille bane, som har til huse i gamle bygninger, fra et forlængst lukket Teglværk, er der altid både større- og små ting, som kan laves for at forbedre forholdene og der skal da også køres tog med, havad dertil hører.. Nogle af dem fremgår af billederne, som er udvalgt blandt Rasmus's & Rasmus's og mine egne, endvidere skylder vi en flink mand, Michael Lauritzen, tak for billedet fra den30-aug Det er altid dejligt når vore gæster kvitterer for den oplevelse de fik på Blovstrød Banen, ved at sende et par af deres billeder til os. Men der foregår meget mere, som ikke lige er "fotogent". Jeg nævne i flæng (med initilaler på den/de, som primært har stået for/påtaget sig opgaven): Hjemmesiden skiftede udseende og web-hotel (PB, RB, Nicholas) Regelerne for syn af lokomotivkedler blev ændret (RM, EM) Indberetning til Trafikstyrelsen af "Uheld og hændelser" - ingen i 2009 (EM) Hundeklubberne og os har endelig forstået at affald ikke må efterlades på området (EM, YK) Afskedsreception for Trafikstyrelsens veteranbanemand, som gik på pension (EM) Jævnlig korrespondance med Trafikstyrelsens ny veteranbanemand, som havde en masse spørgsmål om smalsporsbaner. (EM, AU) Revision af Blovstrød Banens SR og SIN (EM) Mønsted Kalkgruber var af Trafikstyrelsen blevet anbefalet at kigge på vores reglementer, da de agter at åbne en bane i Telefonisk + korrespondance. (EM) Dialogmøde med Kommunen og Kulturelt samråd og senere på året fik vi Kulturelt Samråds pris på kr. 2500,- (LLH) Det lykkedes at få lavet et nyt hæfte - en billedbog om Blovstrød Banen, så vi stadig har noget at sælge. (EM) Vi fik ny låse på værksteder og bommen (EM) Vi havde stor success med at lave et ophold på ca. 20 minutter på Teglværket og tilbyde en kop kaffe og/eller en snak (YK, AU, LLH) Der er løbende fulgt op på fredningsforslagene (NB) Vi deltog for første gang i mange år i "Aktiv fritid" på gågaden. (LLH) Kommuneplanforslaget indeholdt ikke ét ord om banen og man havde tilsyneladende tænkt sig at udlægge det meste af området til boliger. Der blev lavet et fantastisk flot og visionært høringssvar. Det resulterede i at der i den endelige plan, som byrådet vedtog 16. deccember, i alle relevante afsnit står: "Blovstrød Banen skal bevares". (LLH) I november fejrede vi at tre medlemmer havde været aktive ved banen i 25 år (YK) Alt dét, jeg har glemt lige i dette øjeblik, men som vi skylder alle tak for (alle) Marts 2009 Ebbe Makholm Årets forsidebilledet er taget af Rasmus Munk og er på sin vis ren fiktion. Tipvognstoget med MT3 er alene arrangeret for at kunne tage et par billeder ved NEFF's nygravede vandhul, som jo godt kan illudere lergrav. I fantasien er der sikkert en spandekæde-gravemaskine til venstre lige uden for billedet.

3 Hvorfor udsætte til imorgen, hvad man kan lave idag, synes Munk at have haft i tankerne, da han allerede i anden uge af året var igang med det obligatoriske årlige eftersyn af det rullende materiel..banens "madmor" er som det ses i sit es, når hun rækker et fad lækker mad frem til de altid sultne "banebørster". Nuvel, julefrokosten, som tradiotionen tro afholdes i starten af januar, er undtagelsen, dén dag, hvor Yvonne ikke har lavet al maden, men hvor hver især har bidraget efter evne. Vi mindes alle kassererens sylte - uhmmm!."gammel-smølf" er ved at give den sidste finish til den lille kakkelovn, som er tiltænkt postvognen DBJ 326.

4 Februar er jo en god tid på året til at få justeret bevoksningen, så den ikke generer togdriften senere hen ad sommeren til. "Big-Ras" er altid frisk med motorsaven, når det drejer sig om at blokere sporet midlertidigt. Fygesne under portene er én af de mindre behagelige ting, som nu skulle være begrænset med montering af "børste-tætningslister" på portenes underkanter. Benzin i røde- og diesel i grønne dunke er en hjælp til at sikre at man ikke ved en fejl får brugt forkert brændstof. En ny erhvervet dunk er her ved at blive om-malet til benzin-dunk. Togvejs-sporene, har jo BAFD's første prioritet, så efter graveriet på oplagspladsen for snart flere år siden, har sporskifte 24 i længere tid været låst i afvigende stilling. Men i foråret blev der til til af få det lavet helt færdigt, så det også kan skiftes.

5 Historien om omsporingen af PM429 er lang, og skal ikke gengives her. Men endelig i marts kunne vi bese de helt ny aksler, som en sponsor havde fremstillet til os. Når BAFD har en plan plejer den at blive fulgt, men i 2009 skete der noget, som ikke var med i planen. NEFF besluttede at bygge ny haller og i den forbindelse at udvide deres indkørsel til den dobbelte bredde. Det betød at tændstedet til bommene måtte flyttes og kablerne omlægges. Fra toppen af et af jord-bjergene, fra udgravningen til de ny haller, havde man en fin udsigt til arbejdet. Et par småting mere, blev der også tid til. Det udendørs bord blev forsynet med solide kanter, som iøvrigt har en fortid på den i 2008 ophuggede Q-vogn. Big-Ras ønskede sig en sav-buk til hjælp ved sit arbejde med at holde brændeskuret fyldt, og så måtte vi jo lave sådan én. NEFF's arbejde med den bredere indkørsel betød at sporet mod Blovstrød var afbrudt i et par måneder i foråret, som det vist tydeligt fremgår.

6 Midt i april var der ved at komme godt igang i arbejdet med at forskønne pladsen på nordsiden af velfærdsbygningen. I april kom også den dag vi så længe havde ventet på. Peder kunne tage til Hedehusene og med god hjælp fra HVB's maskinchef få krympet hjul på akslerne til PM 429. Vi var nu fremme ved maj, og der var præcis otte dage til sæsonens første plantog. Som det ses manglede der stadig at laves noget på sporet over NEFF's ny indkørsel. Jeg var nok ikke den eneste som spurgte mig selv: bliver det nu klart?

7 Jo - det blev klart. Allerøds borgmester Erik Lund havde bebudet sit besøg ved sæsonens allerførste plantog og på billedet har hans datter været på inspektion i MS15's førerhus, mens far ser til. Borgmesteren opfordrede iøvrigt til at vi holdt øje med forslaget til kommuneplan, som ville fremkomme i årets løb og det "vink" er vi meget taknemmelige for. Engelske tog-enthusiaster var på besøg midt i maj. Måske skulle vi snarere kalde dem "rullende-materiel-enthusiaster" for sporet og en evt. køretur interesserede dem ikke. Men da alt rullende materiel, pånær "dukkevognen", var trukket ud til fotografering, fik vi en sjælden lejlighed til at tage et billede af en tom remise. Det gik stadig fremad med PM429. Den 23. maj var lejerne monteret og akslerne klar til at blive sat på plads på maskinen. Samme dag var MT3 ud at køre med alle roevognene. Jeg ved ikke hvorfor, men det er der nok en eller flere af de tilsdedeværende, som kan huske, Og det er da et nydeligt tog i foråssol, som her er fastholdt på billedet.

8 Godt at vi selv havde erfarne folk til stede, næstsidste dag i maj, da vores vogne skulle læsses og transporteres til Græsted Veterantræf. Chaufføren havde ikke prøvet at læsse roevogne i to etager før og han var noget skeptisk, men det gik godt. HVB/IBK leverede trækkraften og vor indsats bestod i at lave papirarbejde (overensstemmelses-erklæring m.v.) og at stille med fyrbødere og togpersonale. Vort eget damplokomotiv B4 var også i drift et par gange i sæsonens løb. Her er Munk igang med at efterspænde armen på fløjten på dom'en. Et tilbagevendende job er at holde bevoksningen i ave, så sporet er farbart. Det kan jo godt blive nødvendigt med en pause i løbet af sådan en arbejdsdag og det ser da også ud til at være en rigtig hyggelig sludder d'herrer får i pausen.

9 For år tilbage havde vi et "container-tog" på Teglværket og nu er der en "tankvogn" eller -? Næh det er såmænd blot den tank vi tidligere brugte til diesel, som er på vej væk fra pladsen, hvor der skal laves et skur. Lolk & søn præsenterer stolt resultatet af deres "hjemme-arbejde" med at få diverse mere eller mindre defekte stumper samlet til en skinnende rød, nyistandsat skinnecykel. Allerede et stykke tid før akslerne var klar, var Peder igang med tilpasning af bremseklodserne til PM 429. Her fræses af, så bredden på klodsen passer til bredden på hjulenes løbefflade. Et køretøj uden hjul er jo egentlig ikke et køretøj, for det kan ikke køre. Derfor havde vi længe set frem til dagen, da PM'en igen skulle blive et køretøj. Den 11. juli, da det endelig skete, var stemningen næsten som ved et rejse-gilde på et hus (et hus uden tag er jo nærmest en indhegning og ikke et hus).

10 I husker måske billedet af samme sted fra tidligere på året og man kan sandelig se at det har pyntet. Det lykkedes også i 2009 at holde bevoksningen så nogenlunde i ave. Og endnu en gang er det lykkedes at gribe Alex i at arbejde. Men her er vi kommet bag på ham, for han plejer alså at standse øjeblikkelig, lige så snart han opdager at man ta'r billeder af det. At vore gæster synes at det er et dejligt sted vi holder til er der ikke tvivl om. De voksne, som ikke er så fascinerede af gammel mekanik er, om ikke andet begejstrede over naturen. Men disse to småpiger var helt klart mest glade for klatre stativet - og vi anede endda ikke at det var sådan ét vi har opstillet. Somme tider kan formanden godt virke lidt barnlig, som når han begynder at "lege med klodser". Her har han dog haft dén tanke med det, at formindske det ryk, det giver i toget, når lokomotivet begynder at trække.

11 Nogen af os troede måske, at når blot vi fik PM lokomotivet på egne hjul igen var der ikke så langt igen. Så selvom prøvemonteringen af den ene bremse her, ser helt rigtig ud, viste det sig at der på dette tidspunkt, 1. august, manglede utroligt meget tilpasningsarbejde, før bremserne var fædigmonterede. En "turist" tog dette billede af vort damptog på vej fra Blovstrød (Hallen) mod Teglværket den 30. august. Passagerer er der desværre ikke at se - men - nå - han er nok stået af, for at tage billedet. Jeg skal forskåne jer for detaljerne om besværet med at køre uden ringblæser til at lave træk i fyret og billeder af det gennemtærede blæser-rør, vil jeg også forskåne jer for. Istedet får I et billede af den nyfremstillede ringblæser. Som det ses virker den. I oktober gennemgik velfærdslokalets møblering en omfattende fornyelse, som ikke mindst skyldes donationen af den ny reol, som ses på billedet.

12 At vore tidligere medlemmer for det meste stadig er os vel stemt ved vi godt. Det er dog temmelig sjældent at de ligefrem tager "de grove metoder" i brug, som Poul her på billedet er dog ret sjældent. Et damptog, som spejler sig i vandet er jo altid et godt motiv. Per kæmper stadig sin kamp med førerhuset til PM429, selvom træ-værkstedet i containeren ikke ligefrem levner meget gulkvplads til at arbejde på, efterhånden som førerhuset begynder at ligene noget..

13 For en gangs skyld er det ikke det sædvanlige hold af "banebørster", som er igang med at adskille sporet for udskiftning af sveller. Nu venter vi blot spændt på, om de også er der og giver en hånd med, når der skal "sættes sammen" og ikke blot "skilles ad". At kassereren kan andet en tælle penge og skrive små tal i regne-ark, har vi heldigvis set før. Her er han travlt beskæftiget med sit nyeste projekt ppladsen, hvor diesel tanken tidligere stod. Oprydning er en evigt tilbagevendende udfordring. I snart 30 år har vi samlet på "måske-brugbart" - maskiner, værktøj og materialer og meget er da også smidt ud igen efter nogle år. Og selvom uindviede måske ikke lige kan se det, er der altså tale om at der her på billedet, midt i december, er sket en væsentlig oprydning i "den lange ovn" SLUT

14 Formandens beretning på banens generalforsamling den 20. Marts 2010 BLOVSTRØDBANEN 2009 Bagsiden Bagsidebilledet er cirka 50 år gammelt og viser Allerød Teglværks tog, i nærkontakt med en bil. Detaljerne har vi ikke og man kan spørge: Hvorfor er bagenden af Opel Kapitän en smadret når de to tipvogne er væltet dén vej? Bakkede bilen for fuld fart ind i toget? Eller bakkede toget ind i bilen, da det var på vej hen for at hente de tre tipvogne? Nåede bilisten ikke helt over vejen før han blev ramt af det bakkende tog? Var der nisser på spil? Nisser lader sig normalt ikke fotografere, men var det nissens skyld - og er nissen selv med på billedet?

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg Formand: Hallo så er vi ved de tider, hvor vi skal til at i gang med vores generalforsamling. Tiden er overskredet.

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 2, juli/august 2009 Artikler med ramme omkring indeholder vigtige oplysninger fra klub og bestyrelse, som alle forudsættes at kende.. Tillykke Flere af klubbens

Læs mere

Formandsberetning 2001

Formandsberetning 2001 Formandsberetning 2001 Året 2001 var et af de gode år. Vi blev ikke ramt af nogle store overraskelser (som ellers har ramt os de foregående år). Så enten er vi bare heldige, eller også er vi efterhånden

Læs mere

Nyhedsbrev fra DMJU.

Nyhedsbrev fra DMJU. Nyhedsbrev fra DMJU. DMJU 5. årgang nr. 18 nove november 2014 Detaljer drøftes og erfaringer udveksles. Fra spor 1 messen i Rolfhallen på Fyn Side 1 af 34 Om DMJU: Unionen er en landsorganisation med 93

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Bestyrelsens beretning Generalforsamling 2012

Bestyrelsens beretning Generalforsamling 2012 s beretning Generalforsamling 2012 Skamlebæk Vandværk Beretningen bliver lidt anderledes end den har været de sidste par år, idet der for at sige det mildt, er sket en del på værket det sidste års tid.

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden KLUBBLAD NR 1 2015 HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden FØLG FØLG ALLE MED AKTIVITETER PÅ Side PÅ 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Allan Cocks 42 16 24

Læs mere

Tilfredse kunder fortæller

Tilfredse kunder fortæller Tilfredse kunder fortæller Flere af vores kunder har sendt os lidt ord med på vejen, som vi mener kan være med til at give dig et billede af, hvordan vi arbejder med haveplanlægning. Enkelte breve har

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Bilagshæfte. Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier. til

Bilagshæfte. Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier. til Bilagshæfte til Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier Side 2 Side 6 Side 8 Side 9 Side 19 Side 28 Side 29 Side 47 Side 49 Side 50 Side 62 Side 71 Side 72 Side

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 29. 10. årgang november 2012. Efterår og foreningens 10.år. af Helle Christiansen

Nyhedsbrev. Nr. 29. 10. årgang november 2012. Efterår og foreningens 10.år. af Helle Christiansen Nyhedsbrev Nr. 29. 10. årgang november 2012 Foto: Helle Christiansen Efterår og foreningens 10.år. af Helle Christiansen Her i november er det 10 år siden, vi holdt den stiftende generalforsamling i vores

Læs mere

Nyhedsbrev fra DMJU. Udstillingen i Køge det tyske anlæg studeres. Side 1 af 29

Nyhedsbrev fra DMJU. Udstillingen i Køge det tyske anlæg studeres. Side 1 af 29 Nyhedsbrev fra DMJU. 4. årgang nr. 12 juni 2013 Udstillingen i Køge det tyske anlæg studeres. Side 1 af 29 Om DMJU: Unionen er en landsorganisation med over 80 medlemsklubber. Disse klu landsorganisation

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Efterår 3 Forsidebilledet 4 QRP Foredrag 4 Fyrweekend 2004 4 Fieldday 2004

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens

Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens 1. Konstatering af møderet og stemmetal Henrik Funder Kristensen konstaterede, at der var 64 stemmeberettigede

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Beretning 2015 Generalforsamling Tirsdag 12. Maj 2014

Beretning 2015 Generalforsamling Tirsdag 12. Maj 2014 Beretning 2015 Generalforsamling Tirsdag 12. Maj 2014 Generalforsamling, det er noget med at gøre status og kigge fremad. I år er vi færdige med den aktuelle sæson, modsat de 2 tidligere år, hvor vi havde

Læs mere

Tema Det nytter. Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner. i samarbejde med. Behandlingscenter STIEN

Tema Det nytter. Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner. i samarbejde med. Behandlingscenter STIEN Tema Det nytter Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner i samarbejde med Behandlingscenter STIEN 2 STIENs Venner byder velkommen Velkommen til Stifinderen nr. 9, der denne gang behandler temaet det nytter.

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper

Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper Interview med Michael Ziegler, chefforhandler for KL, til bogen Lærernes kampe kampen for skolen Interviewer: Hanne Birgitte Jørgensen Hvad

Læs mere

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af Vis os det som du selv har lavet og som du er stolt af. Her er det kun positivt at prale. Det giver nemlig idéer til andre. Nr 5. 2 Årgang April 2009 Et blad for folk med dukkehuse som hobby. Lavet af

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere