Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp PlejeDanmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp PlejeDanmark"

Transkript

1 Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp PlejeDanmark Antal borgere interviewet: 3 MÅLEMETODE MÅLEOMRÅDER VURDERINGSSKALA SUPPLERENDE BESKRIVELSE Opfyldt Delvist Tilsynets uddybende observationer relevant Mål 1 Personlig pleje Borgerne oplever at de leverede ydelser er i overensstemmelse med de bevilgede ydelser Borgerne er tilfredse med kvaliteten af den personlige pleje, de modtager 88 % målopfyldelse = Få, mindre væsentlige bemærkninger 2 1 IR: Får alene hjælp til praktisk hjælp. O: Borger får hjælp til bad 3 gange om ugen klarer selv badet men har brug for hjælper er til stede ift. tryghed. Får hjælp til støttestrømpe morgen og aften kommer stort set som aftalt. O: Borger oplever at der er overensstemmelse. 2 1 O: Jeg er tilfreds. Der kommer mange forskellige hjælpere men det gør mig ikke noget. Tilsynet konstaterer, at der den pågældende dag kom en anden hjælper end planlagt pågældende fortalte, at hun var kommet i borgerens hjem nogle gange før. Borgerne oplever at plejen er tilrettelagt, så borgeren inddrages og bruger egne ressourcer Borgerne oplever, at leverandøren øger ydelsens omfang/leverer 1 2 IR: Borgers muligheder er begrænsede. 1 2 IR: Borger er sengeliggende.

2 MÅLEMETODE MÅLEOMRÅDER VURDERINGSSKALA SUPPLERENDE BESKRIVELSE Opfyldt Delvist Tilsynets uddybende observationer relevant supplerende ydelser ved akutte behov Tilsynets observation De leverede ydelser 1 1x0= 0 1 IO: Borger er visiteret til hjælp til forflytning og toiletbesøg ved 2 hjælpere. overholder rammer og Borger oplyser, at der alene kommer en hjælper. Borger oplyser, at borger krav i kvalitetsstandarden som udgangspunkt gerne vil op og komme på toiletstolen. Tilsynet oplever, at borger ved besøget netop forsøger at holde sig til personalet kommer som planlagt til middagstid. Personale og ledelse bekræfter, at der kun kommer én hjælper. Ledelse begrunder det med, at borger ofte ikke ønsker at komme op på toiletstolen. Medarbejder oplyser, at der ofte ringes ift. eftermiddagsbesøget, hvor borger spørges om vedkommende vil på toilettet. Hvis ikke, aflægges der ikke besøg. Borger vejer 130 kilo og der er udarbejdet forflytningsplan. Tilsynet konstaterer, at der er besøgsplanlagt med to medarbejdere på alle besøg. Ledelsen oplyser, at visitationen vil blive kontaktet for at få fjernet to daglige besøg med to hjælpere. Mål 2 88 % målopfyldelse = Få, mindre væsentlige Praktisk bistand bemærkninger Borgerne oplever at de 2 1x0 DO: Borger er godt klar over, at vedkommende har lavet aftaler med leverede ydelser er i leverandøren om at samle tid fra daglig hjælp til oprydning/opvask til en halv overensstemmelse med times mere hjælp til rengøring om ugen. Er bange for at miste sine ydelser og de bevilgede ydelser oplever det handler om fleksibilitet. Borgerne er tilfredse med 2 1x= O: Borger er tilfreds. Har en lang periode haft en fast (1,5 års tid) som nu er kvaliteten af den stoppet. Har så skiftet en del i en periode, hvilket vedkommende ikke har praktiske bistand, de været tilfreds med. Få en ny fast og det er vigtigt. Samme dag var der to modtager

3 MÅLEMETODE MÅLEOMRÅDER VURDERINGSSKALA SUPPLERENDE BESKRIVELSE Opfyldt Delvist Tilsynets uddybende observationer relevant hjælpere, hvor den ene stod for tøjvasken er sket en 3 gange i år kan bedst lide, at der bare kommer én. DO: Borger fortæller, at vedkommende havde en fast hjælper i en lang periode, som hun var meget glad for. Vedkommende sagde op og de sidste 4-5 uger har vedkommende ikke været tilfreds. Har været i dialog med ledelsen. Samlet vurderer borger delvist tilfreds. Borgerne oplever at den praktiske bistand er tilrettelagt, så borgerne inddrages og bruger egne ressourcer Borgerne oplever, at leverandøren øger ydelsens omfang/leverer supplerende ydelser ved akutte behov 1 2 IR: Borger er sengeliggende. 2 2 O: Borger fortæller, at de er gode til at komme ekstra, hvis borger skal på toilettet. IR: Borger oplever ikke relevant Tilsynets observation De leverede ydelser over- 2 1x= DO: Borger er visiteret til hjælp til daglig opvask modtager i stedet efter holder rammer og krav i aftale med leverandøren hjælp til rengøring ekstra 30 minutter om ugen. kvalitetsstandarden Modtager øvrige ydelser i overensstemmelse med visitation og kvalitetsstandard.

4 Mål 3 Kontakt og dialog med leverandørens medarbejdere Borgerne oplever, at medarbejdere udviser respekt for deres personlige ønsker, vaner og livsstil Borgerne oplever at have en god dialog med medarbejderne i hverdagen 96 % målopfyldelse = ingen bemærkninger 3 3 O: Oplever det er meget de samme hjælpere som kommer. O: Borger er tilfreds men bliver irriteret, hvis der kommer for mange nye som ikke kender til det. Borgerne kender deres 2 1x= DO: Borger kender ikke til mulighederne og oplever at få afvist ønsker om mulighed for at bytte grundigere rengøring af fx køkken. ydelser samt evt. klippekort Borgerne er tilfredse med deres kontakt til leverandør i fht. Henvendelser om ændringer i hjælp, aflysning og lignende 3 O: Borger konstaterer med tilfredshed, at ledelsen for nylig har været på besøg og de har drøftet de punkter som vedkommende var utilfreds med. DO: Oplever at leverandøren altid er klar til at komme en anden dag, hvis vedkommende fx skal på hospitalet.

5 Mål 4 65 % målopfyldelse = Enkelte væsentlige Faglig kvalitetssikring bemærkninger Audit Plejefaglig Dokumentation af 4x0= 0 IO: Mestring, ressourcer og motivation slet ikke beskrevet som del af borgerens Håndtering af Besøgsplan hverdag (mestring, motivation, ressourcer). Borgerens levede liv og vanlig hverdag skal beskrives kort og præcist via Besøgsplan under Borgers liv. Besøgsplan beskrivelse 2 2x= DO: Mangelfuldt beskrevet, fx beskrivelse af besøg mangler. af plan for levering af 1 ydelser, herunder tidsrum som anvendes til levering af ydelserne. Der er overensstemmelse 2 2x= DO: Der er visiteret daglig hjælp til rengøring. Det er aftalt med borger, at tiden mellem bevilgede ydelser 1 samles og der ydes ekstra rengøring. og planlagte ydelser DO: Der er visiteret to til forflytning. Besøg leveres af én hjælper. Der foretages løbende 1 3x= DO: Der er ingen af, at borger ikke som leverandøren oplyser i form af 1,5 ønsker at komme på toilettet og ikke ønsker to til at hjælpe. Interviews medarbejdere Hverdagsobservationer, der dokumenterer egen praksis hos borger eller DO: Ingen observationer hos borger, som ifølge leverandør er et komplekst hjem. udsagn/ observationer, der er gjort i relation med borgeren. Vurdering ift.

6 evt. relevant håndtering (fx lægges til sygepleje). Leverandør indberetter 2 2x= DO: Tilsynet konstaterer manglende indberetning af behovsændring hos to ændringer i borgers 1 borgere. behov til myndighed Der foreligger APV for alle 4 borgere og deres hjem Mål 5 83 % målopfyldelse = Få, mindre væsentlige Faglige kompetencer og bemærkninger kvalitetsudvikling Skriftlig / interviews ledelse Personale opfylder kvalitetsstandardens og kontraktens krav til faglige kompetencer 1 Samlet vurdering er Opfyldt som knytter sig til: Krav: Leverandøren skal sørge for, at der som udgangspunkt anvendes sundhedsfagligt personale ved levering af personlig og praktisk hjælp. Tilsynet gennemgår ift. personalet og konstaterer: Der er 12 fastansatte (inklusiv ejer og den daglige ledelse), heraf 1 sygeplejerske, 2 SSA, 7 SSH og 2 ufaglærte. Der er tilknyttet 3 faste afløsere (timelønnede), der alle er ufaglærte. Ejer + daglige ledelse tager selv 2-4 besøg hver morgen. Krav: Leverandør ska have sygeplejefaglige kompetencer på min. Professsionsbachelor niveau, som medarbejderne kan rådføre sig med og modtage vejledning i dagtimer på hverdage. Den daglige leder er sygeplejerske. Krav: Leverandøren skal tilstæbe at hjælpen ydes af et lille team af medarbejdere. Der er en høj andel af fastansatte ift. afløsere. Krav: Leverandør skal have et kvalitetssikringssystem, der sikrer at hjælpen leveres i.o.m. visitationsbeslutning. Leverandøren oplyser, at Hvidovre

7 Skriftlig / interviews ledelse Interviews medarbejdere/ledels e Der er udarbejdet dækkende skriftlige, faglige instrukser (hjertestop, brand, respirationsstop, medicin, hygiejne, dødsfald, magtanvendelse, utilsigtede hændelser mv.) Medarbejderne udviser kendskab til faglige instrukser og kvalitetsstandardens indhold Kommune siden opstart af Cura den 1.5 ikke har været i stand til at levere et kvalificeret afregningsgrundlag. Leder oplyser, at der ikke arbejdes systematisk med kvalitetssikring af de leverede ydelser mv. Implementering af intern kvalitetssikring er sat på til 2019 fokus har været på Cura i Tilsynet konstaterer, at leverandøren har implementeret Cura og Cura plan. 1 O: Tilsynet får forelagt proceduremappe. 1 O: De interviewede medarbejdere oplyser, at de bliver introduceret til Hvidovres Kommunes kvalitetsstandarder, retningslinjer mv. Interviews Medarbejderne får den UTH: Tilsynet har efterfølgende oplyst, at ledelsen indberetter UTH og medarbejdere/ledels nødvendige instruktion og efterfølgende dokumenterer det som observation hos borgeren. e sparring i hverdagen i forhold til deres opgaveløsning Cura: Ledelsen lyser, at: - Cura og Cura plan er fuldt implementeret. Alle faste afløsere er også oprettet. - Alle medarbejdere er blevet oplært både individuelt og samlet. Leverandøren oplever begrænset støtte fra kommunen.

8 - Daglig leder og souschef er superbrugere. - Medarbejderne kører efter køreslister på tablet og swiper. Dette bekræftes af medarbejderne. Klippekort: Medarbejderne kan ikke klart beskrive retningslinjer for brug af klippekort og hvordan de understøtte borgeren. Medarbejderne kan ikke klart redegør for, hvordan fleksibel hjemmehjælp bruges i borgers hjem. Faglig sparring: Medarbejderne fortæller, at de bruger leder og souschef som altid er på kontoret til faglig sparring. Arbejdstiden starter 7.15, hvor der er lagt 15 minutter ind til opstart, faglig sparring. Chef og souschef møder forskudt så der altid er én tidligt om morgenen og når aftenvagten møder ind. Det fortælles, at der afholdes personalemøde hver 2. måned eller efter behov. Samarbejde sygepleje: Leder oplever, at de har et nogenlunde samarbejde med sygeplejen. Meget af kommunikationen foregår via telefon fremfor Care, hvilket giver udfordringer for en. Interviews Medarbejderne oplever, 0, 5 DO: Ledelsen fortæller, at medarbejderne ikke selv dokumenterer medarbejdere / at der bliver fulgt op på hverdagsobservationer. Det er et valg som der er truffet. ledelse deres videregivelse af Hverdagsobservationer dokumenteres via dialog med daglig leder information om udvikling (sygeplejerske) eller souschef (SSA) som herefter dokumentere. Tilsynet i borgers behov og andre konstaterer, at dette ikke er i overensstemmelse med intentionen med Cura. forhold, der har betydning for ydelsers levering, omfang, indhold, mv. Interviews/ledelse Der sker den nødvendige koordination og dialog med andre involverede (f.eks. visitation, træning, 1 Point O: Medarbejderne oplever tilfredsstillende dialog med sygeplejen.

9 hjælpemidler) omkring borgerens samlede situation Mål 6 83 procent målopfyldelse = Få, mindre Øvrige kontraktkrav til væsentlige bemærkninger leverandør Interviews ledelse og Leverandør foretager Der gennemføres ikke egentlig, systematisk egenkontrol og tilsynet er ikke tilsynets observation egenkontrol ihht. bekendt med at der findes procedure for egenkontrol. kontraktens krav (afsnit 6.4) Interviews ledelse og tilsynets observation Interviews ledelse og tilsynets observation Leverandør følger krav til registrering af leverede ydelser (medarbejder swiper ved afslutning af besøg). Leverandør foretager sikker opbevaring af data om borgere samt nøgler til borgeres hjem 1 Medarbejderne oplyser, at der swipes efter hvert besøg. 1 O: Tilsynet observerer, at nøgler opbevares aflåst.

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Globel

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Globel Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Globel Antal borgere interviewet: 4 MÅLEMETODE MÅLEOMRÅDER VURDERINGSSKALA SUPPLERENDE BESKRIVELSE Opfyldt Delvist Tilsynets uddybende

Læs mere

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Human Care

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Human Care Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Human Care Antal borgere interviewet: 3 MÅLEMETODE MÅLEOMRÅDER VURDERINGSSKALA SUPPLERENDE BESKRIVELSE Opfyldt Delvist Tilsynets

Læs mere

Uanmeldt tilsyn PlejeDanmark. 5. december 2018

Uanmeldt tilsyn PlejeDanmark. 5. december 2018 Uanmeldt tilsyn PlejeDanmark 5. december 2018 1 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk bistand... 5 Kontakt og dialog

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Servicefirmaet Globel. 11. december 2018

Uanmeldt tilsyn Servicefirmaet Globel. 11. december 2018 Uanmeldt tilsyn Servicefirmaet Globel 11. december 2018 1 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk bistand... 5 Kontakt

Læs mere

Opfølgende tilsyn OmsorgsPlejen ApS. 29. april 2015

Opfølgende tilsyn OmsorgsPlejen ApS. 29. april 2015 Opfølgende tilsyn OmsorgsPlejen ApS 29. april 2015 2 Indledning...3 Tilsynets gennemførelse...3 Resumé...4 Afrapportering af fokusområder...4 Personlig pleje...4 Praktisk bistand...5 Kontakt og dialog

Læs mere

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Get Care

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Get Care Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Get Care Bilag A: Måleområde, indikatorer og målemetode MÅLEMETODE MÅLEOMRÅDER VURDERINGSSKALA SUPPLERENDE BESKRIVELSE Opfyldt Delvist

Læs mere

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp. Servicefirmaet Globel

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp. Servicefirmaet Globel Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp. Servicefirmaet Globel Bilag A: Måleområde, indikatorer og målemetode MÅLEMETODE MÅLEOMRÅDER VURDERINGSSKALA SUPPLERENDE BESKRIVELSE

Læs mere

Tilsyn Tryghedsplejen. 12. januar 2014

Tilsyn Tryghedsplejen. 12. januar 2014 Tilsyn Tryghedsplejen 12. januar 2014 2 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk bistand... 6 Kontakt og dialog med leverandørens

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Human Care. 14. december 2017

Uanmeldt tilsyn. Human Care. 14. december 2017 Uanmeldt tilsyn Human Care 14. december 2017 1 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk bistand... 5 Kontakt og dialog

Læs mere

Bilag: Dokumentation fra Svendebjerghave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode

Bilag: Dokumentation fra Svendebjerghave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Bilag: Dokumentation fra Svendebjerghave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Antal interviewet borgere: 3. En af beboernes pårørende kommer i løbet af interviewet. Der gives 1 point pr.

Læs mere

Tilsyn P. Obel Hjemmepleje. 23. januar 2015

Tilsyn P. Obel Hjemmepleje. 23. januar 2015 Tilsyn P. Obel Hjemmepleje 23. januar 2015 2 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk bistand... 5 Kontakt og dialog med

Læs mere

Bilag: Dokumentation fra Dybenskærhave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode

Bilag: Dokumentation fra Dybenskærhave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Bilag: Dokumentation fra Dybenskærhave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Antal interviewet borgere: 6 Der gives 1 pr. svar, hvis indikator er, ½ pr. svar hvis indikator er delvist og 0,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Hvidovre Hjemmepleje. November 2018

Uanmeldt tilsyn Hvidovre Hjemmepleje. November 2018 Uanmeldt tilsyn Hvidovre Hjemmepleje November 2018 1 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 5 Personlig pleje... 5 Praktisk bistand... 7 Kontakt og dialog

Læs mere

Uanmeldt tilsyn PlejeDanmark. 21. november 2017

Uanmeldt tilsyn PlejeDanmark. 21. november 2017 Uanmeldt tilsyn PlejeDanmark 21. november 2017 1 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk bistand... 5 Kontakt og dialog

Læs mere

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Indhold Samlet Hvidovre Hjemmepleje... 1 Distrikt VEST... 9 Distrikt NORD...18 Distrikt MIDT...27 Samlet Hvidovre Hjemmepleje Bilag

Læs mere

Tilsyn Jasmin Hjemmepleje service. 19. januar 2015

Tilsyn Jasmin Hjemmepleje service. 19. januar 2015 Tilsyn Jasmin Hjemmepleje service 19. januar 2015 2 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk bistand... 5 Kontakt og dialog

Læs mere

Bilag: Dokumentation fra Strandmarkshave, inkl. Torndalshave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode

Bilag: Dokumentation fra Strandmarkshave, inkl. Torndalshave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Bilag: Dokumentation fra Strandmarkshave, inkl. Torndalshave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Antal interviewede beboere: 7. Der er ikke interviewet beboere på Torndalshave, men talt

Læs mere

Tilsyn Ballerup Kommunes Hjemmepleje. 28. og 29. januar 2015

Tilsyn Ballerup Kommunes Hjemmepleje. 28. og 29. januar 2015 Tilsyn Ballerup Kommunes Hjemmepleje 28. og 29. januar 2015 2 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk bistand... 5 Kontakt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Plejecentret Svendebjerghave. 28. november 2018

Uanmeldt tilsyn Plejecentret Svendebjerghave. 28. november 2018 Uanmeldt tilsyn Plejecentret Svendebjerghave 28. november 2018 Indledning... 3 Om Plejecentret... 3 Tilsynets gennemførelse... 4 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 5 Personlig pleje... 5 Praktisk

Læs mere

Bilag: Dokumentation fra Krogstenshave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode

Bilag: Dokumentation fra Krogstenshave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Bilag: Dokumentation fra Krogstenshave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Antal interviewet borgere: 13 samt 1 pårørende. Der gives 1 pr. svar, hvis indikator er, ½ pr. svar hvis indikator

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Kirstinehaven. 22. august 2013

Uanmeldt tilsyn Kirstinehaven. 22. august 2013 Uanmeldt tilsyn Kirstinehaven 22. august 2013 2 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk hjælp rengøring... 4 Praktisk

Læs mere

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. PlejeDanmark. Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 20. Januar 2015 kl

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. PlejeDanmark. Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 20. Januar 2015 kl Hvidovre kommune Børn og Velfærd Sundheds- og Træningsafdelingen Visitationen visitationen@hvidovre.dk November 2015 Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn PlejeDanmark Dato og tidspunkt for tilsyn: Den

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Kirstinehaven. 9. december 2014

Uanmeldt tilsyn. Kirstinehaven. 9. december 2014 Uanmeldt tilsyn Kirstinehaven 9. december 2014 2 Uanmeldt tilsyn... 1 Kirstinehaven... 1 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje...

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice ApS

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice ApS INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice ApS WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på

Læs mere

NOTAT. Uanmeldt kommunalt tilsyn. Din Fleksible Service 1. december 2014. Tilsynsrapport Endelig version. Sag nr. 13/25329 Dok.nr.

NOTAT. Uanmeldt kommunalt tilsyn. Din Fleksible Service 1. december 2014. Tilsynsrapport Endelig version. Sag nr. 13/25329 Dok.nr. NOTAT SUOC - Team Udvikling 17. marts 2015 Uanmeldt kommunalt tilsyn Din Fleksible Service 1. december 2014 Tilsynsrapport Endelig version Indledning Kommunerne har efter Lov om Social Service (SEL) 151

Læs mere

Tilsynet danner rammen for en opfølgning af den leverede personlige pleje og praktiske hjælp til borgere i eget hjem. Formålet med tilsynet er:

Tilsynet danner rammen for en opfølgning af den leverede personlige pleje og praktiske hjælp til borgere i eget hjem. Formålet med tilsynet er: Sundhed og Omsorg Sagsnr. 277427 Brevid. 2326230 Ref. JLHA NOTAT: Tilsynsrapport for hjemmeplejen i Roskilde Kommune 2015 3. august 2016 Indhold 1. Baggrund... 1 2. Metode... 2 2.1 Uddybende mål i tilsynskategorierne...

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice Aps

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice Aps INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice Aps Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten

Læs mere

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF. 23 32 05 56 CARE@WEBSPEED.DK Kommunal tilsynsrapport for hjemmepleje- og sygepleje Farsø Den 13.03.2018 Adresse; Højgårdsvej 10 Farsø Leder: Tina Lundquist

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Servicefirmaet Globel. 16. november 2017

Uanmeldt tilsyn Servicefirmaet Globel. 16. november 2017 Uanmeldt tilsyn Servicefirmaet Globel 16. november 2017 1 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk bistand... 5 Kontakt

Læs mere

Tilsyn hjemmeplejen 2017

Tilsyn hjemmeplejen 2017 inter Tilsyn hjemmeplejen 2017 Indhold 1. Rammen for tilsyn... 3 2. Tilsynets observerede rengøringsstandard... 3 3. Borgernes udtrykte tilfredshed... 6 4. Klager... 10 5. Leveringen af hjælpen... 10 6.

Læs mere

Koncept for anmeldte tilsyn på leverandørområdet for praktisk o personlig støtte i Frederiksberg Kommune 2019 Juli 2018

Koncept for anmeldte tilsyn på leverandørområdet for praktisk o personlig støtte i Frederiksberg Kommune 2019 Juli 2018 Koncept for anmeldte tilsyn på leverandørområdet for praktisk o personlig støtte i Frederiksberg Kommune 2019 Juli 2018 J.nr.: 27.12.16-K09-7-18 Implementeringskontoret Baggrund for kommunale tilsyn på

Læs mere

Tilfredsstillende Ikke. Tilfredsstillende Ikke

Tilfredsstillende Ikke. Tilfredsstillende Ikke Dragør Kommune Tilsynsrapport Uanmeldt kommunalt fagligt tilsyn hos kommunal og privat leverandør Bilag Borgere og pårørende, kommunal leverandør 9 borgere er interviewet og 3 pårørende 1. 83 Personlig

Læs mere

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. Hjemmeplejen Nord. Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 17. November 2015 kl

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. Hjemmeplejen Nord. Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 17. November 2015 kl Hvidovre kommune Børn og Velfærd Sundheds- og Træningsafdelingen Visitationen visitationen@hvidovre.dk November 2015 Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn Hjemmeplejen Nord Dato og tidspunkt for tilsyn:

Læs mere

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF. 23 32 05 56 CARE@WEBSPEED.DK Kommunal tilsynsrapport for hjemme- og sygepleje i Aars Den 13.03.2018 Adresse; Gislumvej 1 9600 Aars Leder: Kirsten Agerbo kak@vesthimmerland.dk

Læs mere

Anmeldt tilsyn 2017 Svane Service

Anmeldt tilsyn 2017 Svane Service Anmeldt tilsyn 2017 Svane Service Opsummering Svane Service Vurdering: Godkendt Sted: Egelund 27, 6200 Aabenraa Dato for tilsyn: 14.11.2017 Anmeldt/ej anmeldt: Anmeldt tilsyn Page 2 Metode: Interview og

Læs mere

Tilsyn for personlig pleje og praktisk hjælp efter servicelovens 83. Leverandør: Stabil Pleje. Ydelse : Personlig pleje og Praktisk hjælp !!!!!

Tilsyn for personlig pleje og praktisk hjælp efter servicelovens 83. Leverandør: Stabil Pleje. Ydelse : Personlig pleje og Praktisk hjælp !!!!! Tilsyn for personlig pleje og praktisk hjælp efter servicelovens 83. Leverandør: Stabil Pleje. Ydelse : Personlig pleje og Praktisk hjælp Fredensborg kommune 2013. Tilsynet er gennemført af Visitator Britta

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Bonderosens Hjemmeservice

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Bonderosens Hjemmeservice INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Privat leverandør Bonderosens Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn november 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Hjemmeplejen privat leverandør Helles Pleje og Service

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Hjemmeplejen privat leverandør Helles Pleje og Service INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen privat leverandør Helles Pleje og Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er opbygget således,

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter Faxe Midt den 4. oktober 2013 Privat leverandør af hjemmepleje Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern

Læs mere

Tilsynsrapport for Privat Leverandør af praktisk hjælp. Privat leverandør af praktisk hjælp. Syvogtyve Tyve ApS

Tilsynsrapport for Privat Leverandør af praktisk hjælp. Privat leverandør af praktisk hjælp. Syvogtyve Tyve ApS INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport for Privat Leverandør af praktisk hjælp Privat leverandør af praktisk hjælp Syvogtyve Tyve ApS Uanmeldt tilsyn december 2013 WWW.BDO.DK Indholdsfortegnelse 1

Læs mere

ANMELDT KOMMUNALT TILSYN DIAKONISSESTIFTELSENS HJEMMEPLEJE PETER BANGS VEJ FREDERIKSBERG. Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen.

ANMELDT KOMMUNALT TILSYN DIAKONISSESTIFTELSENS HJEMMEPLEJE PETER BANGS VEJ FREDERIKSBERG. Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen. 2016 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen ANMELDT KOMMUNALT TILSYN DIAKONISSESTIFTELSENS HJEMMEPLEJE PETER BANGS VEJ 1 2000 FREDERIKSBERG Tilsynet er udført i perioden d. 9. maj - d. 9.

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør HeltRent HjemmeService

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør HeltRent HjemmeService INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Privat leverandør HeltRent HjemmeService Uanmeldt tilsyn november 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Hvidovre Hjemmepleje. November/december 2017

Uanmeldt tilsyn Hvidovre Hjemmepleje. November/december 2017 Uanmeldt tilsyn Hvidovre Hjemmepleje November/december 2017 1 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 5 Afrapportering af fokusområder... 6 Personlig pleje... 6 Praktisk bistand... 6 Kontakt

Læs mere

Indhold. Uanmeldt tilsyn i Fanø Kommunes hjemmepleje, fritvalgsområdet september - oktober 2016

Indhold. Uanmeldt tilsyn i Fanø Kommunes hjemmepleje, fritvalgsområdet september - oktober 2016 Indhold Forord... 2 1. SAMLET TILSYNSRESULTAT... 2 Anbefaling... 3 2. FORMALIA... 3 3. DATAGRUNDLAG... 3 3.1 Skriftligt grundlag... 3 3.2 Personlig pleje... 4 3.3 Praktisk hjælp... 4 3.4 Madservice...

Læs mere

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF. 23 32 05 56 CARE@WEBSPEED.DK Kommunal tilsynsrapport for Himmerlands Hjemmeservice Den 14.03.2018 Adresse: Hjortkjærsvej 30, 9600 Aars Leder: Inger Laustsen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Lindehaven. 6. november 2014

Uanmeldt tilsyn Lindehaven. 6. november 2014 Uanmeldt tilsyn Lindehaven 6. november 2014 2 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk hjælp rengøring... 5 Praktisk hjælp

Læs mere

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. Hjemmeplejen Vest. Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 12. November 2015 kl

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. Hjemmeplejen Vest. Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 12. November 2015 kl Hvidovre kommune Børn og Velfærd Sundheds- og Træningsafdelingen Visitationen visitationen@hvidovre.dk November 2015 Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn Hjemmeplejen Vest Dato og tidspunkt for tilsyn:

Læs mere

Hjemmepleje - Privat leverandør Tryghedsplejen

Hjemmepleje - Privat leverandør Tryghedsplejen INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension Hjemmepleje - Privat leverandør Tryghedsplejen Anmeldt tilsyn Maj 2013 WWW.BDO.DK Anmeldt tilsyn, Hjemmeplejen - Privat leverandør

Læs mere

Bilag: Dokumentation fra Plejekollektivet Holmelundsvej - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode

Bilag: Dokumentation fra Plejekollektivet Holmelundsvej - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Bilag: Dokumentation fra Plejekollektivet Holmelundsvej - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Antal interviewet borgere: 3. En af beboernes pårørende kommer i løbet af interviewet. Der gives

Læs mere

Uanmeldte tilsyn med den kommunale Hjemmepleje og private leverandører

Uanmeldte tilsyn med den kommunale Hjemmepleje og private leverandører INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 29. september 2010 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 29. september 2010 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 29. september 2010 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 29. september 2010, uanmeldt

Læs mere

ANMELDT KOMMUNALT TILSYN PÅ HJEMMEHJÆLPSOMRÅDET, ALLE TIDERS PLEJE OG RENGØ- RING

ANMELDT KOMMUNALT TILSYN PÅ HJEMMEHJÆLPSOMRÅDET, ALLE TIDERS PLEJE OG RENGØ- RING 2013 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen ANMELDT KOMMUNALT TILSYN PÅ HJEMMEHJÆLPSOMRÅDET, ALLE TIDERS PLEJE OG RENGØ- RING Udført af tilsynsassistent Kirsten Bech og tilsynsassistent Lisbet

Læs mere

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. Human Care. Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 9. november 2015 kl

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. Human Care. Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 9. november 2015 kl Hvidovre kommune Børn og Velfærd Sundheds- og Træningsafdelingen Visitationen visitationen@hvidovre.dk November 2015 Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn Human Care Dato og tidspunkt for tilsyn: Den 9.

Læs mere

Tilsyn hjemmeplejen 2016

Tilsyn hjemmeplejen 2016 inter Tilsyn hjemmeplejen 2016 Indhold 1. Rammen for tilsyn... 3 2. Tilsynets observerede rengøringsstandard... 3 3. Borgernes udtrykte tilfredshed... 6 4. Klager... 8 5. Konklusion... 9 2 1. Rammen for

Læs mere

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING. Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension. Hjemmeplejen Stranden. Anmeldt tilsyn Maj

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING. Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension. Hjemmeplejen Stranden. Anmeldt tilsyn Maj INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Ældre og pension Hjemmeplejen Stranden Anmeldt tilsyn Maj 2013 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets

Læs mere

Tilsynspolitik. Gældende fra 1. januar 2016 Acadre 15/18085

Tilsynspolitik. Gældende fra 1. januar 2016 Acadre 15/18085 Tilsynspolitik Retningslinjer for tilsyn med levering af personlig og praktisk hjælp m.v. til borgere i eget hjem efter reglerne om frit valg af leverandør Gældende fra 1. januar 2016 Acadre 15/18085 I

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Plejecenter Plushøj Plushøj 18 4673 Rødvig Plejecenterleder Malene Thorup Haagensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm

Læs mere

Hvidovre kommune. Børn og Velfærd. Sundheds- og ældreafdelingen. Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn for PlejeDanmark

Hvidovre kommune. Børn og Velfærd. Sundheds- og ældreafdelingen. Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn for PlejeDanmark Hvidovre kommune Børn og Velfærd Sundheds- og ældreafdelingen Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn for 2016 PlejeDanmark Dato og tidspunkt for tilsyn: 10. Januar 2017 1. Baggrund, mål og metode for at

Læs mere

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. Get Care. Dato og tidspunkt for tilsyn: 12.december Hvidovre kommune. Børn og Velfærd

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. Get Care. Dato og tidspunkt for tilsyn: 12.december Hvidovre kommune. Børn og Velfærd Hvidovre kommune Børn og Velfærd Sundheds- og ældreafdelingen Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn Get Care Dato og tidspunkt for tilsyn: 12.december 2016 1. Baggrund, mål og metode for at gennemføre

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris Solrød kommune aflagde den 16. august 2011, uanmeldt tilsyn på

Læs mere

Tilsynsrapport. Ordinært uanmeldt tilsyn på. Plejecenter Solvænget

Tilsynsrapport. Ordinært uanmeldt tilsyn på. Plejecenter Solvænget Allerød Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen Tilsynsrapport Ordinært uanmeldt tilsyn på Plejecenter Solvænget Marts 2010 Indholdsfortegnelse 1) Tilsynets formål 2) Tilsynsdato og tidspunkt 3) Tilsynsresumé

Læs mere

Handlingsplan for Dragør Pleje Omsorg (privat leverandør) - som opfølgning på uanmeldt tilsyn i januar 2019 gældende for 2018

Handlingsplan for Dragør Pleje Omsorg (privat leverandør) - som opfølgning på uanmeldt tilsyn i januar 2019 gældende for 2018 Handlingsplan for Dragør Pleje Omsorg (privat leverandør) - som opfølgning på uanmeldt tilsyn i januar 2019 gældende for 2018 Nr. Tilsynets anbefalinger Handlingsplan Nuværende status Evaluering og ansvarlig

Læs mere

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. 5 Stjernet Rengøring Aps Privat leverandør af praktisk bistand. Uanmeldt tilsyn August 2015

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. 5 Stjernet Rengøring Aps Privat leverandør af praktisk bistand. Uanmeldt tilsyn August 2015 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg 5 Stjernet Rengøring Aps Uanmeldt tilsyn WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres

Læs mere

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. Human Care. Dato og tidspunkt for tilsyn: 13. december Hvidovre kommune.

Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn. Human Care. Dato og tidspunkt for tilsyn: 13. december Hvidovre kommune. Hvidovre kommune Børn og Velfærd Sundheds- og ældreafdelingen Rapport for kommunalt uanmeldt tilsyn Human Care Dato og tidspunkt for tilsyn: 13. december 2016 1. Baggrund, mål og metode for at gennemføre

Læs mere

ANMELDT KOMMUNALT TILSYN HJEMMEHJÆLPEN A/S SMALLEGADE 26A 2000 FREDERIKSBERG. Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

ANMELDT KOMMUNALT TILSYN HJEMMEHJÆLPEN A/S SMALLEGADE 26A 2000 FREDERIKSBERG. Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2016 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen ANMELDT KOMMUNALT TILSYN HJEMMEHJÆLPEN A/S SMALLEGADE 26A 2000 FREDERIKSBERG Tilsynet er udført i perioden d. 14. juni til d. 11. juli 2016 af tilsynsassistent

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn 18. december 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn 18. december 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn 18. december 201 Stevns kommunes hjemmepleje Område Midt Bjælkerupvej 32 4660 Store Heddinge Leder Anita Bager Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm

Læs mere

Politik for tilsyn. Uanmeldte tilsyn. Center for Sundhed og Omsorg

Politik for tilsyn. Uanmeldte tilsyn. Center for Sundhed og Omsorg Politik for tilsyn Uanmeldte tilsyn Center for Sundhed og Omsorg Baggrund og indledning Center for Sundhed og Omsorg i ønsker at udarbejde en ny politik for tilsyn på centrets områder. Behovet for det

Læs mere

1.2 Politiske målsætninger Det er Haderslev Kommunes overordnede mål, at hjælpen udføres i et tillidsfuldt samarbejde mellem borgeren og de ansatte.

1.2 Politiske målsætninger Det er Haderslev Kommunes overordnede mål, at hjælpen udføres i et tillidsfuldt samarbejde mellem borgeren og de ansatte. Kvalitetsstandard Praktisk hjælp til borgere i eget hjem 1. januar 2015 1. Overordnede rammer Praktisk hjælp 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83, stk.1 nr. 2. 1.2 Politiske målsætninger Det er Haderslev

Læs mere

Tilsynspolitik Gældende fra 1. januar 2017 Acadre

Tilsynspolitik Gældende fra 1. januar 2017 Acadre Tilsynspolitik 2017 Retningslinjer for tilsyn med levering af personlig og praktisk hjælp m.v. til borgere i eget hjem efter reglerne om frit valg af leverandør Gældende fra 1. januar 2017 Acadre I det

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Uanmeldt tilsyn, Hjemmeplejen

Læs mere

Redegørelse om tilsyn på hjemmehjælpsområdet, den kommunale hjemmepleje.

Redegørelse om tilsyn på hjemmehjælpsområdet, den kommunale hjemmepleje. Redegørelse om tilsyn på hjemmehjælpsområdet, den kommunale hjemmepleje. Baggrunden for tilsynet Frederiksberg Kommune skal efter Servicelovens 151 føre tilsyn med leveringen af personlig og praktisk hjælp.

Læs mere

SUOC - Team Udvikling

SUOC - Team Udvikling NOTAT SUOC - Team Udvikling 13-11-2017 Uanmeldt kommunalt tilsyn 2017 i Plejegruppen Aften/nat På foranledning af Ældre- og Sundhedsudvalgets forespørgsel om at se tilsynsrapporterne successivt som tilsyn

Læs mere

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF. 23 32 05 56 CARE@WEBSPEED.DK Kommunal tilsynsrapport for Hjemmepleje-og sygepleje i Aalestrup Den 13.03.2018 Adresse; Otto Jørgensens vej 1 9620 Aalestrup

Læs mere

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF. 23 32 05 56 CARE@WEBSPEED.DK Kmunal tilsynsrapport for Hjemme og sygepleje i Løgstør Den 14.03.2018 Adresse: Blindebs gade 5 9670 Løgstør Leder: Louise Rosenørn

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. KVALITETSSTANDARD Personlig pleje i Ærø Kommune

ÆRØ KOMMUNE. KVALITETSSTANDARD Personlig pleje i Ærø Kommune ÆRØ KOMMUNE KVALITETSSTANDARD Personlig pleje i Ærø Kommune Indhold 1.0 Formål... 2 2.0 Lovgrundlag... 2 3.0 Indsatsen... 2 3.1 Primære mål... 2 3.2 Hvem kan modtage indsatsen?... 2 3.3 Forudsætninger

Læs mere

Vinter Tilsyn med praktisk hjælp 2013 K O L D I N G K O M M U N E

Vinter Tilsyn med praktisk hjælp 2013 K O L D I N G K O M M U N E Vinter Tilsyn med praktisk hjælp 2013 KOLDING KOMMUNE 1. Rammerne for tilsynet Tilsynspolitikken omfatter retningslinjer og procedurer for, hvordan der føres tilsyn med kommunens leverandører og med hjælpens

Læs mere

Bilag 2 Leverandørens løsningsbeskrivelse

Bilag 2 Leverandørens løsningsbeskrivelse Bilag 2 Leverandørens løsningsbeskrivelse Vejledning Bilaget skal udfyldes af tilbudsgiver. Løsningsbeskrivelsen skal udarbejdes på baggrund af Stevns Kommunes kravspecifikation, og skal detaljeret beskrive,

Læs mere

Tilsynspolitik. Gældende fra 1. januar 2015 Acadre 14/16713

Tilsynspolitik. Gældende fra 1. januar 2015 Acadre 14/16713 Tilsynspolitik Retningslinjer for tilsyn med levering af personlig og praktisk hjælp m.v. til borgere i eget hjem efter reglerne om frit valg af leverandør Gældende fra 1. januar 2015 Acadre 14/16713 I

Læs mere

Rapport: Kommunalt uanmeldt tilsyn. Hjemmeplejen Furesø

Rapport: Kommunalt uanmeldt tilsyn. Hjemmeplejen Furesø Rapport: Kommunalt uanmeldt tilsyn Furesø Kommune Center for Social & Sundhed D. 15.5.2018 Hjemmeplejen Furesø Daglig ledere: Anne og Maria Gammelgårdsvej 88 3520 Farum Telefon Maria Hove Rositch: 72165172,

Læs mere

1. Overordnede rammer: Personlig hjælp 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83 stk.1, nr. 1. 1.2 Politiske målsætninger

1. Overordnede rammer: Personlig hjælp 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83 stk.1, nr. 1. 1.2 Politiske målsætninger Kvalitetsstandard Personlig pleje til borgere i eget hjem 1. januar 2015 1. Overordnede rammer: Personlig hjælp 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83 stk.1, nr. 1 1.2 Politiske målsætninger Det er Haderslev

Læs mere

KVALITETSSTANDARD RETNINGSLINJER FOR TILBUD EFTER LOV OM SOCIAL SERVICE 83 PRAKTISK BISTAND OG PERSONLIG PLEJE TIL BORGERE I EGET HJEM

KVALITETSSTANDARD RETNINGSLINJER FOR TILBUD EFTER LOV OM SOCIAL SERVICE 83 PRAKTISK BISTAND OG PERSONLIG PLEJE TIL BORGERE I EGET HJEM Sundhed og Omsorg KVALITETSSTANDARD RETNINGSLINJER FOR TILBUD EFTER LOV OM SOCIAL SERVICE 83 PRAKTISK BISTAND OG PERSONLIG PLEJE TIL BORGERE I EGET HJEM 2013 Norddjurs Kommune Østergade 36 8500 Grenaa

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Aleris

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Aleris SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Aleris Solrød kommune aflagde den 1. oktober 2008, anmeldt tilsyn på Plejecenter

Læs mere

Tilsyn med personlig og praktisk hjælp 2014

Tilsyn med personlig og praktisk hjælp 2014 Vinter Tilsyn med personlig og praktisk hjælp 2014 1. Rammerne for tilsynet Tilsynspolitikken omfatter retningslinjer og procedurer for, hvordan der føres tilsyn med kommunens leverandører og med hjælpens

Læs mere

Notat. Notat vedrørende tilsyn på personlig pleje og praktisk bistand i 2015.

Notat. Notat vedrørende tilsyn på personlig pleje og praktisk bistand i 2015. Social- og Sundhedsforvaltningens sekretariat Middelfart Kommune Middelfart Midtpunkt, Jernbanegade 75-77 5500 Middelfart www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Direkte +45 8888 4690 Fax +45 8888 5501

Læs mere

Hjemmepleje - Privat leverandør

Hjemmepleje - Privat leverandør INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension Hjemmepleje - Privat leverandør Elite miljø Anmeldt tilsyn Maj 2013 WWW.BDO.DK Anmeldt tilsyn, Hjemmeplejen Privat leverandør

Læs mere

Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn. Hjemmeplejen Privat leverandør - praktisk hjælp. Normas ApS Algade 15 K 4500 Nykøbing Sj.

Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn. Hjemmeplejen Privat leverandør - praktisk hjælp. Normas ApS Algade 15 K 4500 Nykøbing Sj. INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Hjemmeplejen Privat leverandør - praktisk hjælp Normas ApS Algade 15 K 4500 Nykøbing Sj.

Læs mere

SUOC - Team Sundhed og Udvikling

SUOC - Team Sundhed og Udvikling NOTAT SUOC - Team Sundhed og Udvikling 20-10-2017 M-sag ÆSU januar 2018 Uanmeldt kommunalt tilsyn 2017 i Hjemmeplejegruppen Nord På foranledning af Ældre- og Sundhedsudvalgets forespørgsel om at se tilsynsrapporterne

Læs mere

Det kommunale tilsyns samlede redegørelse år 2017: De kommunale tilsyn på frit-valg-området

Det kommunale tilsyns samlede redegørelse år 2017: De kommunale tilsyn på frit-valg-området Assens Kommune Myndighed Sundhed Det kommunale tilsyns samlede redegørelse år 2017: De kommunale tilsyn på frit-valg-området Lovgrundlag Lov om Social Service 151 stk. 1, Retssikkerhedslovens 15 stk. 1

Læs mere

Tilsynsrapport for Privat Leverandør af praktisk hjælp. Privat leverandør af praktisk hjælp. Sanitern Rengøring ApS

Tilsynsrapport for Privat Leverandør af praktisk hjælp. Privat leverandør af praktisk hjælp. Sanitern Rengøring ApS INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport for Privat Leverandør af praktisk hjælp Privat leverandør af praktisk hjælp Sanitern Rengøring ApS Uanmeldt tilsyn december 2013 WWW.BDO.DK Indholdsfortegnelse

Læs mere

Oversigt: Klager/utilfredshed med Pleje Plus fra 1. juni 2016 til 31. jan. 2017

Oversigt: Klager/utilfredshed med Pleje Plus fra 1. juni 2016 til 31. jan. 2017 Oversigt juni 2016: UGE 23 1. X Uoverensstemmelse mellem visiteret og leveret hjælp (mangler i den leverende hjælp) 2. X Uoverensstemmelse mellem visiteret og leveret hjælp (mangler i den leverende hjælp)

Læs mere

Dragør Kommune. Tilsynsrapport. Sundhed og Omsorg. Privat leverandør af praktisk hjælp Vitapleje ApS. Uanmeldt tilsyn December 2015

Dragør Kommune. Tilsynsrapport. Sundhed og Omsorg. Privat leverandør af praktisk hjælp Vitapleje ApS. Uanmeldt tilsyn December 2015 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Sundhed og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Vitapleje ApS Uanmeldt tilsyn December 2015 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Tilsyn for tilbud efter Servicelovens 83

GLOSTRUP KOMMUNE. Tilsyn for tilbud efter Servicelovens 83 GLOSTRUP KOMMUNE Tilsyn for tilbud efter Servicelovens 83 Godkendte leverandør: Solkystens rengøring og pleje ApS Dato for tilsynsbesøg: 24. februar 2014 Start- og sluttidspunkt for tilsynet: Start kl.

Læs mere

Anmeldt tilsyn 2017 Hjemmeplejen Felsted & Rengøring Syd

Anmeldt tilsyn 2017 Hjemmeplejen Felsted & Rengøring Syd Anmeldt tilsyn 2017 Hjemmeplejen Felsted & Rengøring Syd Opsummering Hjemmeplejen Felsted & Rengøring Syd Vurdering: Godkendt Sted: Gråstenvej 1, Felsted, 6200 Aabenraa Dato for tilsyn: 24.10.2017 Anmeldt/ej

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Egely. 29. oktober 2014

Uanmeldt tilsyn Egely. 29. oktober 2014 Uanmeldt tilsyn Egely 29. oktober 2014 2 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk hjælp rengøring... 5 Praktisk hjælp tøjvask...

Læs mere

råd og vejledning i udførelse af opgaverne

råd og vejledning i udførelse af opgaverne Personlig hjælp og pleje efter Servicelovens 83 samt træning efter Servicelovens 86 stk 2 samt vedligeholdende træning Indledning Denne tekst beskriver Gribskov Kommunes personlige hjælp og pleje til borgere

Læs mere

Tilsynsrapport for Privat Leverandør af praktisk hjælp. Privat leverandør. Elite Miljø A/S

Tilsynsrapport for Privat Leverandør af praktisk hjælp. Privat leverandør. Elite Miljø A/S INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport for Privat Leverandør af praktisk hjælp Privat leverandør Elite Miljø A/S Uanmeldt tilsyn september 2013 WWW.BDO.DK Indholdsfortegnelse 1 Fakta om tilsynet...

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 9. oktober 2014 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 9. oktober 2014 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 9. oktober 2014 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 9. oktober 2014, uanmeldt tilsyn

Læs mere

Ydelses- og plejepakkebeskrivelse

Ydelses- og plejepakkebeskrivelse Ydelses- og plejepakkebeskrivelse for Personlig pleje 2015 FORORD... 3 AKTIV HVERDAG... 3 PLEJEPAKKER... 3 PLEJEPAKKE - DAG 1... 4 PLEJEPAKKE - DAG 2... 5 PLEJEPAKKE - DAG 3... 6 PLEJEPAKKE - DAG 4...

Læs mere

Forord SAMLET TILSYNSRESULTAT...2. Anbefaling FORMALIA DATAGRUNDLAG Skriftligt grundlag Personlig pleje...

Forord SAMLET TILSYNSRESULTAT...2. Anbefaling FORMALIA DATAGRUNDLAG Skriftligt grundlag Personlig pleje... Indhold Forord...2 1. SAMLET TILSYNSRESULTAT...2 Anbefaling...3 2. FORMALIA...3 3. DATAGRUNDLAG...3 3.1 Skriftligt grundlag...3 3.2 Personlig pleje...4 3.3 Praktisk hjælp...5 3.4 Madservice...5 4. TILSYNETS

Læs mere

Kvalitetsstandard Pleje. Voksenservice

Kvalitetsstandard Pleje. Voksenservice Kvalitetsstandard Pleje Voksenservice 1. Overordnede rammer Personlig pleje 1.1 Formål med Sikre at personer, som i kortere eller længere tid har behov lovgivningen for personlig hjælp, pleje og støtte,

Læs mere