UPDATE #03, juni 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UPDATE #03, juni 2012"

Transkript

1 UPDATE #03, juni 2012 Kære læser Velkommen til tredje udgave af UPDATE, som igen giver dig et indblik i vores hydrauliske verden. Der er en god portion optimisme bag linjerne i dette nyhedsbrev, for efter nogle udfordrende år nærmer Hydra-Grene sig igen rekordåret Den positive udvikling er delvist drevet af, at flere kunder oplever bedre tider. Men det hænger også sammen med, at Hydra-Grene i dag er en langt mere fleksibel og omstillingsparat organisation og løbende tilpasser vores produktsortiment og produktionsapparat. Det kan du læse mere om i dette nyhedsbrev, hvor du blandt andet får historien om, at Hydra-Grene nu forhandler de velkendte slangepressere fra Finn-Power, ligesom vi fortæller, hvorfor det er vigtigt at få gennemført løbende eftersyn af slangepresserne. Du kan desuden læse, at vi igen har udvidet maskinparken, og du kan blive klogere på, hvordan du kan bestille nye varer ved hjælp af en håndscanner. God læselyst! Henrik Sillesen Markedsdirektør Hydra-Grene A/S

2 Det er dyrt at slange sig uden om servicen En slangepresser er skabt til at sikre holdbare samlinger, der kan klare ekstreme tryk i eksempelvis hydrauliske slangekoblinger, motorer, tungt maskineri, banelegemer og rør. Det betyder, at slangepresseren indgår som et uundværligt element i mange produktioner og går den i stykker, kan det have store driftsmæssige konsekvenser. Det kan være dyrt at spare Ole Talbro er indehaver af Finn-Teknik, som har et service-samarbejde med Hydra-Grene. Gennem 35 år har han udført service og vedligehold på slangepressere, og han ærgrer sig, når virksomheder enten sparer de løbende serviceeftersyn væk eller simpelthen glemmer dem. Mange har jo kun én eller få slangepressere stående, og derfor er et nedbrud i en maskine ofte forbundet med et dyrt driftsstop, siger han. Ligesom en bil Heldigvis kan nedbrud dog nærmest undgås, hvis du husker de løbende, professionelle serviceeftersyn på slangepressen. Et eftersyn afslører nemlig eventuelle svage led, så du får dem skiftet eller repareret, inden det går ud over kvaliteten af slangepresserens arbejde. Det er jo ligesom en bil alle smådele skal fungere optimalt, for at helheden fungerer optimalt. Og derfor bør du, ligesom med bilen, få foretaget regelmæssige eftersyn af slangepressere, forklarer Ole Talbro. Eftersynets A-Å Det gode eftersyn kræver blandt andet, at man skiller slangepresseren ad for at gennemgå hver enkelt komponent, rense pressehovedet og udskifte alle fjedre. Efter tilpas mange presninger kan fjedrene i pressehovedet ganske enkelt knække, og hvis man så arbejder videre, risikerer man at ødelægge pressens master dies og det kan blive en rigtig dyr fornøjelse. Derfor skal fjedrene helst skiftes årligt, fortæller Ole Talbro. Professionelt eftersyn kræver professionelle kompetencer Når maskinen igen er samlet, smurt og tjekket for ridser og utætheder, bliver den kalibreret til de rette mål og afprøvet. Det er alt sammen en proces, der tager 2-3 timer, og Ole Talbro anbefaler ikke, at du selv forsøger at servicere maskinerne. Det er meget vigtigt, at du benytter det helt rette værktøj ved et serviceeftersyn, for ellers risikerer man simpelthen at gøre mere skade end gavn, advarer han.

3 Hydra-Grene forhandler nu Finn-Power Når det kommer til slangepressere, er få varemærker lige så anerkendte som Finn-Power. Og det er ikke tilfældigt, for Finn-Power har i over 40 år været førende på både kvalitet og sortiment. Hydra-Grene er nu primær-forhandler af de finske slangepressere. Hver eneste uge bliver i hundredvis af hydraulikslanger samlet på Hydra-Grenes produktionsafdelinger i Skjern og Greve. Det sker på vores store slangepressere, der er i aktion hele 16 timer dagligt, idet produktionen kører i toholdsskift, og slangepresserne både har dag- og aftenvagt. Fordi de bliver anvendt så hyppigt, og fordi de udgør en helt central del af vores produktionsapparat, bruger vi kun de mest robuste, præcise og pålidelige slangepressere. God erfaring gør gode forhandlere Flere af vores mange slangepressere er af mærket Finn-Power, der er bredt anerkendt som branchens førende brands, og vores egne erfaringer med Finn-Power-slangepresserne er så gode, at vi netop har indgået en forhandler- og serviceaftale med producenten bag Finn-Power Lillbacka Powerco. Aftalen gør Hydra-Grene til dansk primær-forhandler af Finn-Power og vi kan derfor tilbyde Finn-Power som vores primære slangepresser-brand. Mærk forskellen i kvalitet og service Takket være aftalen med Lillbacka kan vi nu tilbyde vores kunder adgang til de brugervenlige, pålidelige og robuste Finn-Power-slangepressere, og da vi ligeledes har indgået en samarbejdsaftale med det danske firma Finn-Teknik, der i over 30 år har specialiseret sig i servicering af netop Finn-Power, tilbyder vi desuden top-professionelle og yderst fordelagtige serviceaftaler på slangepresserne, så de altid yder deres maksimale. 40 års perfektion til et bredt marked Finn-Powers gode kvalitet er resultatet af mange års arbejde og erfaring i over 40 år har den finske producent Lillbacka nemlig videreudviklet og perfektioneret de anerkendte slangepressere. Ud over at være yderst holdbare og velfungerende tilbyder Finn-Power et produktsortiment, der strækker sig fra lette, bordmonterede servicemaskiner til store produktionsmaskiner, der benyttes i den tunge industri. Du kan se hele sortimentet i Finn-Power slangepressere her.

4 Slanger frisk fra pressen Når arbejdsmaskiner bryder sammen, er det ikke længere nødvendigt at vente på levering af nytilpassede hydraulikslanger. Servicevirksomheden JL Hydraulik er nemlig blevet mobil og producerer hydraulikslanger direkte på stedet. Med sig har de en slangepresse fra Finn-Power, købt hos Hydra-Grene. 24 timer i døgnet er JL Hydrauliks grøn- og sortmalede Volkswagen Crafter klar til at rykke ud fra domicilet i Karlslunde, hvis en defekt hydraulikslange sætter en stopper for kundernes produktion eller byggeri. Bag rattet sidder en af JL Hydrauliks 10 montører, og med i lastrummet har han en slangepresse fra Finn-Power. Vi har valgt en slangepresse af høj kvalitet, som kan samle slanger på helt op til 2 tommer og PSI. Med modellen fra Finn-Power er vi sikre på, at slangepressen selv ved hyppig brug holder i rigtig mange år, forklarer Holger Reusser, der er medindehaver, direktør og salgsingeniør i JL Hydraulik & Industriservice. Ekspres-slanger JL Hydraulik er en servicevirksomhed specialiseret i reparation og service af hydrauliksystemer, og Crafteren, der er døbt Slangepressen, er virksomhedens mobile slangeværksted. Med den kan JL Hydrauliks montører på bare en time være fremme ved deres sjællandske kunder og i gang med at producere en ny hydraulikslange. Hvis en arbejdsmaskine er ude af drift, kan det i visse tilfælde stoppe hele byggeriet eller produktionen, og det er selvfølgelig enormt uhensigtsmæssigt. Ved at være mobile sparer vi vores kunder for dyr spildtid og besværlig logistik, fortæller Holger Reusser. Varevogn med fine fornemmelser Det er en alt andet end almindelig Crafter, der bringer JL Hydraulik rundt på sjælland. Varevognen er nemlig udstyret med alt det værktøj, der normalt benyttes i et slangeværksted til af- og påmontering af slangekoblinger og kronen på værket er en slangepresse fra Finn-Power. Vi havde en god dialog med Hydra-Grene om, hvilken slangepresse der egner sig bedst til det mobile slangeværksted. Hydra-Grene anbefalede en model fra Finn-Power, som vi i forvejen har gode erfaringer med fra vores værksted, så vi var aldrig rigtig i tvivl om, at vi også ville have Finn-Power i Slangepressen, siger Holger Reusser. Industrielle behov Slangepressen er en hyppig gæst på flere af Sjællands store byggepladser. Næsten dagligt lægger den bemærkelsesværdige slangebil for eksempel vejen forbi det københavnske metrobyggeri, hvor de store arbejdsmaskiner løbende har brug for nye hydraulikslanger. Byggepladserne bruger typisk store industri-arbejdsmaskiner, og derfor har JL Hydraulik altså valgt at installere en slangepresse-model, der er egnet til tung industri.

5 Scan dig til nye varer Scan2order er en helt ny måde at handle på i Hydra-Grenes webshop. Bevæbnet med en håndscanner kan du nemt og hurtigt bestille nye produkter bare ved at scanne en stregkode. På alle Hydra-Grenes produkter pryder en stregkode emballagen og den stregkode gør det nu endnu nemmere for dig, når du ønsker at købe nye varer. Ved hjælp af en håndscanner kan du nemlig bestille nye varer blot ved at scanne stregkoden på emballagen, hyldeforkanterne eller i stregkodekataloget. Brugervenlig software Konceptet hedder scan2order og er virkelig nemt at bruge. Vi har nemlig udviklet en software, der er både brugervenlig og overskuelig, og du skal kun bruge få klik på at gennemføre en ordrebestilling. Når du har scannet en stregkode og angivet den ønskede ordremængde, bliver ordren sendt direkte ind i Hydra-Grenes webshop, hvor du blot skal godkende den. Herefter leverer vi varen lige så hurtigt som altid. Slut med fejlbestillinger Fordi du gennemfører ordren helt uden at foretage manuelle indtastninger, minimerer scan2order antallet af fejlbestillinger og det er slut med fejlslag og ulæselige kragetæer, der medfører forkerte ordrebestillinger. Derfor er scan2order en nem, effektiv og sikker bestillingsmetode varer er kun et scan væk Med scan2order får du adgang til samtlige varenumre i Hydra-Grenes webshop. Alt, det kræver, er et brugernavn og en adgangskode til webshoppen samt en håndscanner, der kan erhverves ved at ringe til Hydra-Grene. Den 250 gram tunge håndscanner er i øvrigt udstyret med GSM-modul og kan derfor anvendes som mobiltelefon i en snæver vending. Vil du spare tid og besvær, når du bestiller varer? Du er velkommen til at kontakte Hydra-Grene og få en snak om fordelene med scan2order.

6 Mulighedernes maskine En helt ny CNC-maskine med alle de nyeste optioner har fundet vej til Hydra-Grenes blok-afdeling, og om få uger får den følgeskab af endnu et eksemplar. CNC-maskiner er computerstyrede og bruges blandt andet til at fremstille hydraulikblokke i aluminium på specialmål og med unikke ventilmonteringer. Behov for større emner Når Hydra-Grene investerer i den nyeste teknologi, sker det for at imødekomme et marked i udvikling. Med de to nye maskiner kan vi således dække vores kunders behov for stadig større emner og producere aluminiumsblokke på op til 80 kilo. Det er især vindmølleindustrien, der efterspørger de store, individuelt udformede emner typisk, fordi vindmøllerne bliver udstyret med større og bedre oliefiltre. Mand og maskine Det tager normalt mellem én og fire timer for en CNC-maskine at færdigproducere et af de store emner. Produktionstiden afhænger især af emnets design og antallet af boringer. CNC-maskinerne bliver betjent af blok-afdelingens veluddannede industri-teknikere, men det er en robot, der føder maskinerne med nye råemner, og derfor kan maskinerne arbejde 24 timer i døgnet, hvilket gør dem til en ekstremt kosteffektiv del af produktionsapparatet. Europas bedste Inden de ryger videre til montering, bliver alle Hydra-Grenes aluminiumsblokke afgratet hos vores nabo og søster Dansk Afgratningsteknik, som også udvider maskinparken løbende for eksempel med en ny og helt særlig termisk afgrater af modellen item 400/600, der sikrer Europas bedste termiske afgratning af netop de store aluminiumsblokke.

UPDATE #09, marts 2014

UPDATE #09, marts 2014 UPDATE #09, marts 2014 Kære læser Først vil jeg gerne takke de mange, der tog sig tid til at svare på spørgsmål om vores nyhedsbrev i efteråret. Det viste sig, at de fleste sætter pris på en kvartalsvis

Læs mere

Så nærmer julen sig. Fokus. December 2011

Så nærmer julen sig. Fokus. December 2011 Så nærmer julen sig Når I læser dette nyhedsbrev er endnu et år ved at gå på hæld. Som så ofte før, har det været et travlt og spændende år. Der har både været positive og negative udfordringer og oplevelser

Læs mere

Solvarme er grøn økonomi

Solvarme er grøn økonomi Forbrugermagasin 2012 - solvarme TEKST: Trine Møller Pedersen / FOTO: COLOURBOX X X Solvarme er grøn økonomi INDHOLD Kom godt i gang med energirenovering side 3 Få gode råd til at tage de første skridt,

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

I light-udgaven viser jeg 22 tilfældigt udvalgte parametre, så du kan få et indtryk af, hvad Søgeoptimeringsrapporten kan give dig af information.

I light-udgaven viser jeg 22 tilfældigt udvalgte parametre, så du kan få et indtryk af, hvad Søgeoptimeringsrapporten kan give dig af information. Kære modtager af nyhedsbrevet. Tak fordi du har downloaded light-udgaven af Søgeoptimeringsrapporten. I light-udgaven viser jeg 22 tilfældigt udvalgte parametre, så du kan få et indtryk af, hvad Søgeoptimeringsrapporten

Læs mere

Apport Nyt. Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål

Apport Nyt. Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål Apport Nyt 4. kvartal 2014 Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål... Side 2 Lagerstyring som konkurrenceparameter... Side 4 Nye kunder... Side 5 Nye medarbejdere...

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

Ny fokus nye planer ny strategi?

Ny fokus nye planer ny strategi? Hovedopgave Lene Gyde Jensen 070579 MØK Reklame 24. maj 2013 Vejleder: Henrik Kristensen Forord Denne opgave er skrevet som afslutning på min uddannelse til markedsføringsøkonom, med speciale i reklame,

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

Nyt fra AutoBranchen Danmark

Nyt fra AutoBranchen Danmark Lad dette nyhedsbrev cirkulere i virksomheden Administration/bogholderi Salgsafdeling Værksted/Reservedele Nr. 4 27. februar 2014 (uge 9) Nyt fra AutoBranchen Danmark Nøglen til din frihed Støt sagen på

Læs mere

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen 10 Typiske AdWords fejl - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på Af Jan P. Olsen Disclaimer Dette eksemplar af 10 Typiske AdWords Fejl er strengt personligt og giver kun dig ret til bogens indhold.

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

BIG DATA og BIG DATA strategi

BIG DATA og BIG DATA strategi Dette White Paper er skrevet og udgivet af: Gilling/The Human Decision www.danskebigdata.dk Maj 2014 copyright Finn Gilling BIG DATA og BIG DATA strategi Vi lever i en tid, hvor vores omfattende brug af

Læs mere

Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8

Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8 Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8 Erhverv TEMA: Undgå driftstab Hvad ville det betyde for din forretning, hvis det værste skulle ske? Sikring mod driftstab er mere end bare forsikring Stadig undertøj til danske

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROJEKT Forkortet udgave af En analyse af CJ Truckservices forretningsmodel

VIRKSOMHEDSPROJEKT Forkortet udgave af En analyse af CJ Truckservices forretningsmodel 2013 VIRKSOMHEDSPROJEKT Forkortet udgave af En analyse af CJ Truckservices forretningsmodel Syddansk Universitet i Kolding Cand.merc. International Virksomhedsudvikling 3. semester Fag: Virksomhedsprojekt

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Læs mere

Shopping på alle platforme

Shopping på alle platforme Direktøren for Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning, Betina Simonsen, ser et stort potentiale i handel fra mobiltelefoner. Foto: Flemming Hansen Tilstedeværelse på mange platforme er afgørende

Læs mere

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer?

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer? Research Interview med Mom s Jeppe Rasmussen, Marketingleder 00:11 Profil af Mom s Vi er jo en lille produktionsvirksomhed, vi har 16 ansatte her. Virksomheden startede i sin oprindelige form for 19 år

Læs mere

Få flere kunder med dit nyhedsbrev effektive nyhedsbreve i 5 enkle trin

Få flere kunder med dit nyhedsbrev effektive nyhedsbreve i 5 enkle trin Få flere kunder med dit nyhedsbrev effektive nyhedsbreve i 5 enkle trin Nyhedsbreve er den mest effektive form for markedsføring, der findes. Undersøgelser har vist, at for hver krone, du investerer i

Læs mere

Ihsan Barut, ejer af BarutRen

Ihsan Barut, ejer af BarutRen BarutRen har været mit hjertebarn, siden jeg besluttede mig for at starte virksomheden i 2005. Jeg begyndte alene, kun med kost og spand og en meget klar vision Ihsan Barut, ejer af BarutRen rengøring

Læs mere

TEMA. GS1 i dagligvarebranchen fra leverandør til butik

TEMA. GS1 i dagligvarebranchen fra leverandør til butik UDGIVET AF GS1 DENMARK NR. 2. AUGUST 2013 TEMA GS1 i dagligvarebranchen fra leverandør til butik På sporet af den rette hylde hos Coop side 3 CASE: Effektiv, elektronisk order-to-cash hos L'Oréal side

Læs mere

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

Focus på Nordfyn. A-Z Tagteknik monterer tørvejr Side 27. FlexMan Let stil til hus og have Side 11. Side 14. www.erhverv-fyn.dk

Focus på Nordfyn. A-Z Tagteknik monterer tørvejr Side 27. FlexMan Let stil til hus og have Side 11. Side 14. www.erhverv-fyn.dk www.erhverv-fyn.dk NR. 11 28. ÅRGANG November 2009 A-Z Tagteknik monterer tørvejr Side 27 Fru Nielsens Køkken Side 4 Jelling it Side 9 KTA Bogense Side 12 Focus på Nordfyn Særslev Auto Side 15 FlexMan

Læs mere

De 58 vigtigste ting, der sender dig til toppen af søgemaskinerne.

De 58 vigtigste ting, der sender dig til toppen af søgemaskinerne. Kære modtager af nyhedsbrevet. Tak fordi du har downloaded light-udgaven af Søgeoptimeringsrapporten. Jeg har valgt at vise de 10 mindst betydende parametre, nemlig parametrene 48 til 58, så du kan få

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Kundeservice I WEBSHOPS

Kundeservice I WEBSHOPS Kundeservice I WEBSHOPS KUNDESERVICE I WEBSHOPS Hos Firmafon har vi givet håndslag på at kæmpe for god kundeservice I det håndslag ligger et stort ønske om at hjælpe vores kunder med at gøre deres kunder

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem

Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem Honeywell Building Solutions Strandvejen 70 2900 Hellerup www.honeywell.com Kære Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem Hvorfor? Fordi Serviceaftalen FLEX dokumenterer

Læs mere

ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED

ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED En håndbog om hvordan man kan gøre noget ved det psykiske arbejdsmiljø Kolofon Udarbejdelsen af denne håndbog er medfinansieret af Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur,

Læs mere