UPDATE #03, juni 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UPDATE #03, juni 2012"

Transkript

1 UPDATE #03, juni 2012 Kære læser Velkommen til tredje udgave af UPDATE, som igen giver dig et indblik i vores hydrauliske verden. Der er en god portion optimisme bag linjerne i dette nyhedsbrev, for efter nogle udfordrende år nærmer Hydra-Grene sig igen rekordåret Den positive udvikling er delvist drevet af, at flere kunder oplever bedre tider. Men det hænger også sammen med, at Hydra-Grene i dag er en langt mere fleksibel og omstillingsparat organisation og løbende tilpasser vores produktsortiment og produktionsapparat. Det kan du læse mere om i dette nyhedsbrev, hvor du blandt andet får historien om, at Hydra-Grene nu forhandler de velkendte slangepressere fra Finn-Power, ligesom vi fortæller, hvorfor det er vigtigt at få gennemført løbende eftersyn af slangepresserne. Du kan desuden læse, at vi igen har udvidet maskinparken, og du kan blive klogere på, hvordan du kan bestille nye varer ved hjælp af en håndscanner. God læselyst! Henrik Sillesen Markedsdirektør Hydra-Grene A/S

2 Det er dyrt at slange sig uden om servicen En slangepresser er skabt til at sikre holdbare samlinger, der kan klare ekstreme tryk i eksempelvis hydrauliske slangekoblinger, motorer, tungt maskineri, banelegemer og rør. Det betyder, at slangepresseren indgår som et uundværligt element i mange produktioner og går den i stykker, kan det have store driftsmæssige konsekvenser. Det kan være dyrt at spare Ole Talbro er indehaver af Finn-Teknik, som har et service-samarbejde med Hydra-Grene. Gennem 35 år har han udført service og vedligehold på slangepressere, og han ærgrer sig, når virksomheder enten sparer de løbende serviceeftersyn væk eller simpelthen glemmer dem. Mange har jo kun én eller få slangepressere stående, og derfor er et nedbrud i en maskine ofte forbundet med et dyrt driftsstop, siger han. Ligesom en bil Heldigvis kan nedbrud dog nærmest undgås, hvis du husker de løbende, professionelle serviceeftersyn på slangepressen. Et eftersyn afslører nemlig eventuelle svage led, så du får dem skiftet eller repareret, inden det går ud over kvaliteten af slangepresserens arbejde. Det er jo ligesom en bil alle smådele skal fungere optimalt, for at helheden fungerer optimalt. Og derfor bør du, ligesom med bilen, få foretaget regelmæssige eftersyn af slangepressere, forklarer Ole Talbro. Eftersynets A-Å Det gode eftersyn kræver blandt andet, at man skiller slangepresseren ad for at gennemgå hver enkelt komponent, rense pressehovedet og udskifte alle fjedre. Efter tilpas mange presninger kan fjedrene i pressehovedet ganske enkelt knække, og hvis man så arbejder videre, risikerer man at ødelægge pressens master dies og det kan blive en rigtig dyr fornøjelse. Derfor skal fjedrene helst skiftes årligt, fortæller Ole Talbro. Professionelt eftersyn kræver professionelle kompetencer Når maskinen igen er samlet, smurt og tjekket for ridser og utætheder, bliver den kalibreret til de rette mål og afprøvet. Det er alt sammen en proces, der tager 2-3 timer, og Ole Talbro anbefaler ikke, at du selv forsøger at servicere maskinerne. Det er meget vigtigt, at du benytter det helt rette værktøj ved et serviceeftersyn, for ellers risikerer man simpelthen at gøre mere skade end gavn, advarer han.

3 Hydra-Grene forhandler nu Finn-Power Når det kommer til slangepressere, er få varemærker lige så anerkendte som Finn-Power. Og det er ikke tilfældigt, for Finn-Power har i over 40 år været førende på både kvalitet og sortiment. Hydra-Grene er nu primær-forhandler af de finske slangepressere. Hver eneste uge bliver i hundredvis af hydraulikslanger samlet på Hydra-Grenes produktionsafdelinger i Skjern og Greve. Det sker på vores store slangepressere, der er i aktion hele 16 timer dagligt, idet produktionen kører i toholdsskift, og slangepresserne både har dag- og aftenvagt. Fordi de bliver anvendt så hyppigt, og fordi de udgør en helt central del af vores produktionsapparat, bruger vi kun de mest robuste, præcise og pålidelige slangepressere. God erfaring gør gode forhandlere Flere af vores mange slangepressere er af mærket Finn-Power, der er bredt anerkendt som branchens førende brands, og vores egne erfaringer med Finn-Power-slangepresserne er så gode, at vi netop har indgået en forhandler- og serviceaftale med producenten bag Finn-Power Lillbacka Powerco. Aftalen gør Hydra-Grene til dansk primær-forhandler af Finn-Power og vi kan derfor tilbyde Finn-Power som vores primære slangepresser-brand. Mærk forskellen i kvalitet og service Takket være aftalen med Lillbacka kan vi nu tilbyde vores kunder adgang til de brugervenlige, pålidelige og robuste Finn-Power-slangepressere, og da vi ligeledes har indgået en samarbejdsaftale med det danske firma Finn-Teknik, der i over 30 år har specialiseret sig i servicering af netop Finn-Power, tilbyder vi desuden top-professionelle og yderst fordelagtige serviceaftaler på slangepresserne, så de altid yder deres maksimale. 40 års perfektion til et bredt marked Finn-Powers gode kvalitet er resultatet af mange års arbejde og erfaring i over 40 år har den finske producent Lillbacka nemlig videreudviklet og perfektioneret de anerkendte slangepressere. Ud over at være yderst holdbare og velfungerende tilbyder Finn-Power et produktsortiment, der strækker sig fra lette, bordmonterede servicemaskiner til store produktionsmaskiner, der benyttes i den tunge industri. Du kan se hele sortimentet i Finn-Power slangepressere her.

4 Slanger frisk fra pressen Når arbejdsmaskiner bryder sammen, er det ikke længere nødvendigt at vente på levering af nytilpassede hydraulikslanger. Servicevirksomheden JL Hydraulik er nemlig blevet mobil og producerer hydraulikslanger direkte på stedet. Med sig har de en slangepresse fra Finn-Power, købt hos Hydra-Grene. 24 timer i døgnet er JL Hydrauliks grøn- og sortmalede Volkswagen Crafter klar til at rykke ud fra domicilet i Karlslunde, hvis en defekt hydraulikslange sætter en stopper for kundernes produktion eller byggeri. Bag rattet sidder en af JL Hydrauliks 10 montører, og med i lastrummet har han en slangepresse fra Finn-Power. Vi har valgt en slangepresse af høj kvalitet, som kan samle slanger på helt op til 2 tommer og PSI. Med modellen fra Finn-Power er vi sikre på, at slangepressen selv ved hyppig brug holder i rigtig mange år, forklarer Holger Reusser, der er medindehaver, direktør og salgsingeniør i JL Hydraulik & Industriservice. Ekspres-slanger JL Hydraulik er en servicevirksomhed specialiseret i reparation og service af hydrauliksystemer, og Crafteren, der er døbt Slangepressen, er virksomhedens mobile slangeværksted. Med den kan JL Hydrauliks montører på bare en time være fremme ved deres sjællandske kunder og i gang med at producere en ny hydraulikslange. Hvis en arbejdsmaskine er ude af drift, kan det i visse tilfælde stoppe hele byggeriet eller produktionen, og det er selvfølgelig enormt uhensigtsmæssigt. Ved at være mobile sparer vi vores kunder for dyr spildtid og besværlig logistik, fortæller Holger Reusser. Varevogn med fine fornemmelser Det er en alt andet end almindelig Crafter, der bringer JL Hydraulik rundt på sjælland. Varevognen er nemlig udstyret med alt det værktøj, der normalt benyttes i et slangeværksted til af- og påmontering af slangekoblinger og kronen på værket er en slangepresse fra Finn-Power. Vi havde en god dialog med Hydra-Grene om, hvilken slangepresse der egner sig bedst til det mobile slangeværksted. Hydra-Grene anbefalede en model fra Finn-Power, som vi i forvejen har gode erfaringer med fra vores værksted, så vi var aldrig rigtig i tvivl om, at vi også ville have Finn-Power i Slangepressen, siger Holger Reusser. Industrielle behov Slangepressen er en hyppig gæst på flere af Sjællands store byggepladser. Næsten dagligt lægger den bemærkelsesværdige slangebil for eksempel vejen forbi det københavnske metrobyggeri, hvor de store arbejdsmaskiner løbende har brug for nye hydraulikslanger. Byggepladserne bruger typisk store industri-arbejdsmaskiner, og derfor har JL Hydraulik altså valgt at installere en slangepresse-model, der er egnet til tung industri.

5 Scan dig til nye varer Scan2order er en helt ny måde at handle på i Hydra-Grenes webshop. Bevæbnet med en håndscanner kan du nemt og hurtigt bestille nye produkter bare ved at scanne en stregkode. På alle Hydra-Grenes produkter pryder en stregkode emballagen og den stregkode gør det nu endnu nemmere for dig, når du ønsker at købe nye varer. Ved hjælp af en håndscanner kan du nemlig bestille nye varer blot ved at scanne stregkoden på emballagen, hyldeforkanterne eller i stregkodekataloget. Brugervenlig software Konceptet hedder scan2order og er virkelig nemt at bruge. Vi har nemlig udviklet en software, der er både brugervenlig og overskuelig, og du skal kun bruge få klik på at gennemføre en ordrebestilling. Når du har scannet en stregkode og angivet den ønskede ordremængde, bliver ordren sendt direkte ind i Hydra-Grenes webshop, hvor du blot skal godkende den. Herefter leverer vi varen lige så hurtigt som altid. Slut med fejlbestillinger Fordi du gennemfører ordren helt uden at foretage manuelle indtastninger, minimerer scan2order antallet af fejlbestillinger og det er slut med fejlslag og ulæselige kragetæer, der medfører forkerte ordrebestillinger. Derfor er scan2order en nem, effektiv og sikker bestillingsmetode varer er kun et scan væk Med scan2order får du adgang til samtlige varenumre i Hydra-Grenes webshop. Alt, det kræver, er et brugernavn og en adgangskode til webshoppen samt en håndscanner, der kan erhverves ved at ringe til Hydra-Grene. Den 250 gram tunge håndscanner er i øvrigt udstyret med GSM-modul og kan derfor anvendes som mobiltelefon i en snæver vending. Vil du spare tid og besvær, når du bestiller varer? Du er velkommen til at kontakte Hydra-Grene og få en snak om fordelene med scan2order.

6 Mulighedernes maskine En helt ny CNC-maskine med alle de nyeste optioner har fundet vej til Hydra-Grenes blok-afdeling, og om få uger får den følgeskab af endnu et eksemplar. CNC-maskiner er computerstyrede og bruges blandt andet til at fremstille hydraulikblokke i aluminium på specialmål og med unikke ventilmonteringer. Behov for større emner Når Hydra-Grene investerer i den nyeste teknologi, sker det for at imødekomme et marked i udvikling. Med de to nye maskiner kan vi således dække vores kunders behov for stadig større emner og producere aluminiumsblokke på op til 80 kilo. Det er især vindmølleindustrien, der efterspørger de store, individuelt udformede emner typisk, fordi vindmøllerne bliver udstyret med større og bedre oliefiltre. Mand og maskine Det tager normalt mellem én og fire timer for en CNC-maskine at færdigproducere et af de store emner. Produktionstiden afhænger især af emnets design og antallet af boringer. CNC-maskinerne bliver betjent af blok-afdelingens veluddannede industri-teknikere, men det er en robot, der føder maskinerne med nye råemner, og derfor kan maskinerne arbejde 24 timer i døgnet, hvilket gør dem til en ekstremt kosteffektiv del af produktionsapparatet. Europas bedste Inden de ryger videre til montering, bliver alle Hydra-Grenes aluminiumsblokke afgratet hos vores nabo og søster Dansk Afgratningsteknik, som også udvider maskinparken løbende for eksempel med en ny og helt særlig termisk afgrater af modellen item 400/600, der sikrer Europas bedste termiske afgratning af netop de store aluminiumsblokke.

UPDATE #06, marts 2013

UPDATE #06, marts 2013 UPDATE #06, marts 2013 Kære læser Velkommen i sjette udgave af UPDATE, hvor du igen finder en flok gode historier fra den hydrauliske verden. I dette nummer af UPDATE kan du blandt andet læse, at Hydra-Grene

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

UPDATE #07, JUNI 2013

UPDATE #07, JUNI 2013 UPDATE #07, JUNI 2013 Kære læser Selvom det er ved at være feriesæson, ligger vi i Hydra-Grene ikke på den lade side. Vi er tværtimod i fuld sving med at forberede vores to store stande til hi[13]-messen

Læs mere

UPDATE #5, december 2012

UPDATE #5, december 2012 UPDATE #5, december 2012 Kære læser Velkommen til femte udgave af UPDATE, hvor du får seneste nyt fra os i Hydra-Grene. Og lad mig gå lige til sagen med en god nyhed: Efter mange års tæt samarbejde er

Læs mere

TRACKINGCODE EN UNIK

TRACKINGCODE EN UNIK TRACKINGCODE TRACKINGCODE EN UNIK EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE. HYDROSCAND EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE Hos Hydroscand tilbyder vi dig et højt serviceniveau, fra bestilling til levering. Vores produktsortiment

Læs mere

ParkerStore. Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter.

ParkerStore. Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter. ParkerStore Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter. Din ParkerStore For kunder indenfor vedligeholdelse, reparation og service

Læs mere

UPDATE #02, november 2012

UPDATE #02, november 2012 UPDATE #02, november 2012 Kære læser Velkommen til anden udgave af UPDATE, hvor vi igen har samlet en håndfuld hydraulik-historier til dig. I det sene efterår 2011 spurgte vi i spørgeskemaform, hvad du

Læs mere

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft TCÅ Trykluft Centret A/S har i mere end 45 år været eksperter i trykluft, og vi leverer trykluftskompressorer

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

UPDATE #04, sept. 2012

UPDATE #04, sept. 2012 UPDATE #04, sept. 2012 Kære læser Velkommen til fjerde udgave af UPDATE, som markerer, at vi hos Hydra-Grene nu har lagt ferien bag os og er tilbage med fuld styrke. Vi håber, at I alle har haft en god

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW AVN HYDROPOWER AVN HYDRAULIK HYDRAULIK WE KNOW HOW SERVICE REPARATION MONTAGE KOMPONENTSALG 3 NAVNE ÉN VIRKSOMHED BEDSTE SERVICE Vores kompetente serviceteam renoverer og servicerer alle fabrikater. Med

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN LANDSDÆKKENDE DØGNSERVICE BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI SERVICE VI ER EKSPERTER I MATERIALEFLOW

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Fra vindmøller tandlægebor

Fra vindmøller tandlægebor Fra vindmøller tandlægebor Det kan godt lade sig gøre at tjene gode penge som elektromekaniker beviset findes i Skjern Af Jørgen Jensen bliver mere servicearbejde hos dem, der outsourcer. Skjern Elektro

Læs mere

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission AKTIV HYDRAULIK Dine behov - vores mission Totalløsninger Fra idé til produktion og salg. Vi hjælper dig med udvikling og design af hydrauliksystemer. Vores landdækkende servicepartnere tilser gerne dine

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

Fremtidens kassesystem

Fremtidens kassesystem Fremtidens kassesystem Gør hverdagen nemmere, og giver et smil på læben. Fremtidens kassesystem Dette projekt er lavet af Emil Toft, Thomas Gandrup Sørensen & Omran El-Habet (9. klasse, Antvorskovskole).

Læs mere

Velkommen til Claus Tingstrøm A/S

Velkommen til Claus Tingstrøm A/S Velkommen til Claus Tingstrøm A/S Er jeres kantineløsning den bedste? Der var en gang, hvor maden i kantinen kom fra frostposer, dåser og halvfabrikata. Sådan er det heldigvis sjældent i dag. Nu forventer

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Kvalitet og nemhed gør en forskel

Kvalitet og nemhed gør en forskel Kvalitet og nemhed gør en forskel RV Unique er din totalleverandør af hygiejne-, rengørings- og forbrugsartikler Engangsartikler Papir Værnemidler Rengøringsmidler Måtter Vores ekspertise er din tryghed

Læs mere

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser!

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Få overblik over din forretning, lav flotte kontrakter og få overblik over dit lager nemt og enkelt! WIOsoft

Læs mere

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM.

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM. faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 TM Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Boxcharge 24 TM Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Boxcharge TM Notesafe TM Højde:

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Forebyggelse giver merværdi Erfaringer viser, at manglende vedligeholdelse ofte koster

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN Overlad trygt dine tavler til os Denne brochure handler om noget, de fleste industrivirksomheder helst vil undgå at bruge tid og tanker på. For ganske vist er el-tavler

Læs mere

- så er livet lidt lettere!

- så er livet lidt lettere! - så er livet lidt lettere! Indholdsfortegnelse Opsætning af computeren Opsætning af computeren...2 Aktivering af Windows licens...2 Installation af styresystem...3 Kør Windows Update...3 Backupprocedurer...4

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2

Indholdsfortegnelse. Side 2 www.adesk.dk Indholdsfortegnelse Opsætning af computeren...3 Installation af styresystem...4 Backupprocedurer...5 Vedligehold...6 Vista / Windows 7 Recoverysystem...7 Side 2 Opsætning af computeren Det

Læs mere

Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt

Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt Universal Robots udvikler fleksibel og prisgunstig robotteknologi til industrien. Vi sætter slutbrugeren i centrum og gør teknologien let at bruge

Læs mere

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op.

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Bliv butikselev hos AO Hos AO lærer du at sælge. Ikke hvad som helst. Men præcis det, kunden har brug for. Uanset om det

Læs mere

UPDATE #08, oktober 2013

UPDATE #08, oktober 2013 UPDATE #08, oktober 2013 Kære læser De seneste par måneder har stået på travlhed i Hydra-Grene. Ikke mindst fordi vi deltog med hele to stande på årets hi-messe 3.-6- september. Det var en uge med faglig

Læs mere

PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER

PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER Om NG ZINK NG Zink er et dansk firma, der har specialiseret sig i tag- og facadeprodukter i kobber og zink, samt diverse relaterede produkter til professionelle

Læs mere

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk ABC Kantineautomater Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk Velkommen til ABC ABC Kantineautomater har siden 2003 forhandlet og serviceret kvalitetsautomater til kantiner på virksomheder og institutioner.

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Service og reparation af hydrauliske systemer. PMC Technology A/S

Service og reparation af hydrauliske systemer. PMC Technology A/S Service og reparation af hydrauliske systemer PMC Technology A/S Vi har alt, hvad man kan tænke sig af sin serviceleverandør Det er dyrt, når hydrauliske systemer står stille. Derfor er der behov for en

Læs mere

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system Ruko CLIQ - Kom godt i gang med CLIQ Form. 8236/03.08/1.000 En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Læs mere

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE. OM HYDROSCAND Hydroscand AB blev grundlagt i 1969 i Stockholm og er i dag markedsledende inden for slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien.

Læs mere

PRÆCISIONSVÆRKTØJ. Værktøj, der skaber vækst

PRÆCISIONSVÆRKTØJ. Værktøj, der skaber vækst PRÆCISIONSVÆRKTØJ Værktøj, der skaber vækst Værktøj, der skaber vækst JR Tool er specialister i det rigtige værktøj Vi er også specialister i den rigtige rådgivning Vi har 15 års erfaring, som kommer dig

Læs mere

Danmarks største reservedelslager. Reparation fra dag til dag! Bredt tilbehørsprogram!

Danmarks største reservedelslager. Reparation fra dag til dag! Bredt tilbehørsprogram! Danmarks største reservedelslager. Reparation fra dag til dag! Bredt tilbehørsprogram! Side 1 J.D. Diamantværktøj A/S er én af Danmarks største leverandører af professionelle diamantkerneboremaskiner med

Læs mere

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD Vi tager nu skridtet fuldt ud og indfører

Læs mere

INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG

INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG Hos Dansk Plast er vi utroligt stolte over vores arbejde. Vi lægger hver dag et stort stykke arbejde i at nå vores ultimative mål: at alle vores kunder er glade og

Læs mere

ON!Track Mobil brugermanual

ON!Track Mobil brugermanual ON!Track Mobil brugermanual Indhold Hvad er ON!Track?... 2 Hvordan downloades ON!Track fra App Store?... 3 Hvordan navigeres i ON!Track Mobile App?... 8 Hvordan tilføjes et generisk aktiv?... 17 (a) Tilføj

Læs mere

Gi din omverden besked en fordel for alle

Gi din omverden besked en fordel for alle Gi din omverden besked en fordel for alle Pro-Id Et lille id-kort på størrelse med et dankort vil fremover være med til at forhøje din profilering og give en mere korrekt fakturering i forbindelse med

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Sweex Powerline 200 Adapter

Sweex Powerline 200 Adapter Sweex Powerline 200 Adapter Introduktion Udsæt ikke Sweex Powerline Ethernet adapter 200 Mbps for ekstreme temperaturer. Produktet må ikke placeres i direkte sollys eller tæt ved varmekilder. Anvend ikke

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

CEMENT I GRÅ MÆNGDER Mobilsilo til landbrugets større betonopgaver

CEMENT I GRÅ MÆNGDER Mobilsilo til landbrugets større betonopgaver CEMENT I GRÅ MÆNGDER Mobilsilo til landbrugets større betonopgaver GRÅ BETON- OPGAVER Mobilsilo er en stærk løsning til landbrugets større betonopgaver Når landbrugets større byggeopgaver skal gennemføres,

Læs mere

Bytteværdi. Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet.

Bytteværdi. Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet. Bytteværdi Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet. Bates y&r 2235 09/10 10.000. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og ændringer. Bytteværdi Byt, og spar

Læs mere

En lille. stor. betydning. Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres

En lille. stor. betydning. Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres Smøremidler En lille detalje med stor betydning Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres Ring og hør mere på 70 12 12 01 Alt i energi. Alt i olie

Læs mere

Bisca A/S. Nordens største kiks og kagefabrik. Robotprojekter i en eksisterende fødevareproduktion. Rammer løsningerne virkeligheden?

Bisca A/S. Nordens største kiks og kagefabrik. Robotprojekter i en eksisterende fødevareproduktion. Rammer løsningerne virkeligheden? Bisca A/S Nordens største kiks og kagefabrik Robotprojekter i en eksisterende fødevareproduktion. Rammer løsningerne virkeligheden? Er fokus på funktioner altid det samme imellem leverandør og kunde? Hvordan

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

UPDATE #09, marts 2014

UPDATE #09, marts 2014 UPDATE #09, marts 2014 Kære læser Først vil jeg gerne takke de mange, der tog sig tid til at svare på spørgsmål om vores nyhedsbrev i efteråret. Det viste sig, at de fleste sætter pris på en kvartalsvis

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

Det, du lige mangler siden Køb, når og hvordan det passer dig

Det, du lige mangler siden Køb, når og hvordan det passer dig in dk Det, du lige mangler siden 1969 Historien om os går tilbage til 1969, hvor den første butik åbnede i Aarhus. Redoffice Kontorsupermarked (tidligere ZAP-in Kontorsupermarked) har i dag otte butikker

Læs mere

AUREM HØRECENTER. NØRREGADE 31 9000 AALBORG 65742001 WWW.AUREM.DK. En unik guide til at Få bedre hørelse. "når din hørelse er vigtig"

AUREM HØRECENTER. NØRREGADE 31 9000 AALBORG 65742001 WWW.AUREM.DK. En unik guide til at Få bedre hørelse. når din hørelse er vigtig 2016-2017 1. udgave Aurem AUREM HØRECENTER. NØRREGADE 31 9000 AALBORG 65742001 WWW.AUREM.DK En unik guide til at Få bedre hørelse "når din hørelse er vigtig" ET HØRETAB KAN VÆRE MERE SYNLIGT END ET HØREAPPARAT!

Læs mere

Hvordan siger man Service på kinesisk? - erfaringer fra det kinesiske marked.

Hvordan siger man Service på kinesisk? - erfaringer fra det kinesiske marked. Hvordan siger man Service på kinesisk? - erfaringer fra det kinesiske marked. Presentation for workshop hos DELTA 09/01/2013 Barbara Scheel / barage@um.dk Service = fuwu Kinesiske forbrugere forventer

Læs mere

teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj

teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj Transport af vand er én af de meget vigtige funktioner Uponors produkter anvendes til. Derfor forsøger vores ingeniører hele tiden at forbedre funktionen

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker behovet

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Find us on Facebook Badge CMYK /.ai Med vores 30 års erfaring tilbyder vi alle former for solafskærmning. Om dit behov er nyt, reparation eller vaskeservice, stiller vi altid gerne op til en uformel snak

Læs mere

www.autolease.dk Produkter og løsninger

www.autolease.dk Produkter og løsninger www.autolease.dk Produkter og løsninger Ring 39 15 30 30 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer Autolease er en del af DNB Group-koncernen, der er en af Skandinaviens største finansvirksomheder.

Læs mere

Boligsalg med BoligOne

Boligsalg med BoligOne Boligsalg med BoligOne Vælg BoligOne Hvad enten du ønsker at sælge din bolig selv eller inddrage en mægler i salgsforløbet, kan BoligOne hjælpe dig. Du starter nemlig fra en gratis salgsrådgivning. Hos

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE erhverv PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker

Læs mere

UPDATE #10, oktober 2014

UPDATE #10, oktober 2014 UPDATE #10, oktober 2014 Kære læser Velkommen til en ny omgang stærke nyheder fra hydraulikkens verden. I sidste nyhedsbrev bød vi på rustfrit tema og denne gang fortsætter vi føljetonen med artikler om

Læs mere

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger.

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger. A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger www.alumeco.dk 100% fokus på aluminium Globalt samarbejde: Forberedt på vækst Faste kontaktpersoner: Skræddersyet organisation Sourcingpartner: Få fordel af

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Nulli Secundus, latin for det engelske udtryk second to none. Dette udtryk og holdningen bagved, beskriver på alle måder vores holdninger

Læs mere

SuperBest Online. Dansk Erhverv Torsdag 24. oktober 2013

SuperBest Online. Dansk Erhverv Torsdag 24. oktober 2013 SuperBest Online Dansk Erhverv Torsdag 24. oktober 2013 E-handel Danskerne købte for i alt 54,7 mia. kr. på nettet i 2012 hvilket er rekord Hvilke forbrugerretninger og trends ser vi i markedet? Socio

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE. Nemt Hurtigt Sikkert. www.ttonline.dk

BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE. Nemt Hurtigt Sikkert. www.ttonline.dk BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE Nemt Hurtigt Sikkert www.ttonline.dk TT ONLINE www.ttonline.dk ERMAX TT Online... Online bestilling, når det passer dig Med TT Online behøver du ikke længere at bruge unødvendig

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

www.brother.dk QL-labelguide

www.brother.dk QL-labelguide www.brother.dk QL-labelguide Indhold. Hjemmekontor. Kontor. Lager og postcentre. Medicin og laboratorium. Detail og fødevareindustri. Uddannelse. Jura og økonomi. Gæster og eventmanagement. DK-etiket og

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group

godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group Reservedele til lastbiler anhængere og busser godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group 2015 Besko åbner afdeling i Næstved 2014 Vi følger

Læs mere

15 måneders strategi/plan for Slipsefyr.dk

15 måneders strategi/plan for Slipsefyr.dk 15 måneders strategi/plan for Slipsefyr.dk Step 1 (Oktober- december 2014): Positionerne på det danske og især det svenske marked skal styrkes op mod jul/nytår, der er en af de helt store højtider for

Læs mere

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s B L A N K Den lette tagløsning MetroBond BLANK er et stilrent og elegant kvalitets produkt, der med sin blanke overflade giver et eksklusivt udseende - og det tør vi godt give års garanti på! scandinavien

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften Med Danfoss EnergyTrim kan du spare 15-25% på varmeforbruget og få maksimal

Læs mere

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Har du overvejet andre muligheder for at modtage virksomhedens ordrer? Det kunne f.eks. være vha. EDI, XML eller

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

Guide: Få mere ud af messer. Gode råd til at få det fulde udbytte af at udstille på messer

Guide: Få mere ud af messer. Gode råd til at få det fulde udbytte af at udstille på messer Guide: Få mere ud af messer Gode råd til at få det fulde udbytte af at udstille på messer Messedeltagelse kræver hårdt benarbejde Enrico Krog Iversen er administrerende direktør i robotvirksomheden Universal

Læs mere

ZitePanel Infoskærme. ZitePanel produkt ark 2011. Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel!

ZitePanel Infoskærme. ZitePanel produkt ark 2011. Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel! ZitePanel Infoskærme ZitePanel produkt ark 2011 Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel! Tak for din interesse i ZitePanel. ZitePanel er Zitemedia s eget udviklede infoskærm system

Læs mere

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen.

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen. Kære kunde, Vi har lavet en lille guide til hvordan man handler på vores webshop. Følg blot disse anvisninger så du trygt kan foretage din bestilling. Du har jo allerede fundet vejen til Shoppen, så lad

Læs mere

Sig det med luft! sig det med luft.dk

Sig det med luft! sig det med luft.dk Sig det med luft! sig det med luft.dk Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op! Lad dig inspirere af luftfyldte vores løsninger i denne brochure og se selv, hvor stor en forskel luft

Læs mere