Bestyrelsens beretning Vadgårdsparken, afd. 27 Budgetmøde den 10. april 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning Vadgårdsparken, afd. 27 Budgetmøde den 10. april 2014"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning Vadgårdsparken, afd. 27 Budgetmøde den 10. april 2014 Kære beboere Jeg vil indlede den her beretning med en kort gennemgang af, hvilke opgaver denne bestyrelse egentlig udfører. Vi har holdt 10 ordinære bestyrelsesmøder siden vi sidst mødtes. Møderne varer som regel tre timer, og der udsendes en dagsorden forud for hvert møde, som offentliggøres på Vadgårdsparkens hjemmeside, hvor man bagefter kan læse referatet af mødet. Derudover har vi to såkaldte parkvandringer, hvor bestyrelsen sammen med ejendomsfunktionærerne og boligselskabet, besigtiger de udendørs arealer i hele parken og drøfter potentielle forbedringer. Vi deltager i diverse møder med Byrådet, boligselskabets Repræsentantskab og andre sammenhænge, hvor boligafdelingerne mødes. Alt i alt et par ugers frivilligt arbejde om året. Når det så er sagt, synes jeg vi skal kigge på resultaterne. Et hurtigt kig i referaterne fra sæsonens møder viser, at vi har taget stilling til lidt af hvert - stort og småt. Vi har bl.a. drøftet: affaldssortering sociale aktiviteter parkeringsforhold forbedringer i vaskeriet beplantning i området miljøforbedringer almen vedligeholdelse af bebyggelsen og selvfølgelig budgetter Men lad os dykke lidt ned i sagerne. Myndighederne stiller stigende krav til vores affaldssortering, og betragter dybest set vores materialegård som en ubemandet satellitenhed for kommunens genbrugsstation. Vi har bare ingen blå mænd til at hjælpe med sorteringen af vores affald, og vi skal derfor selv gøre os umage med det.

2 Hvis ikke vi gør os umage, og modtagerne af vores affald skal sortere det for os, så kommer vi til at betale for det over huslejen. Det gælder f.eks. hvis man smider almindeligt brændbart i papcontaineren, fordi man lige har glemt nøglen til den anden container, eller man dumper sit metalaffald i den papkasse eller plasticpose, man bærer det over i. En anden udfordring er, at der i weekenderne bliver stillet meget storskrald foran lågerne ind til materialegården, så varmemestrene må bruge uforholdsmæssigt meget tid på at sortere det for beboerne, før de kan påbegynde deres egentlige arbejde mandag morgen. Det er ikke hensigtsmæssigt. Så hermed en opfordring til, at storskrald kun afleveres i åbningstiden. Vi har også udskiftet et par af bebyggelsens overløbsskraldespande i de lige numre, med en plasticcontainer på 660 l. Overløbsskraldespandene var tit overfyldt fordi nogle få beboere valgte at proppe dem med papemballage (som jo skal i papcontaineren). Vi håber at den nye plasticcontainer matcher behovet. Vi har også udskiftet vores gamle container til småt brændbart med en lidt større gammel container, vi fik billigt hos en anden afdeling. En anden udfordring har været driften af Fælleshuset. Hver gang, vi har kigget på besparelsesmuligheder i bebyggelsens budgetter, dukker Fælleshuset op som en af de få betydelige poster, vi som beboere har en reel indflydelse på driften af. Der bruges meget strøm her i huset, og samlet set dækker lejeindtægterne kun lige akkurat driftsudgifterne. Nogle vil så foreslå, at vi bestræber os på, at udleje det mere, men trods langt flere forespørgsler udefra efter at det er blevet mere synligt på ABGs hjemmeside så ligger antallet af udlejninger nogenlunde stabilt på udlejninger om året. Vi skal senere på dette møde tage stilling til et forslag om nogle forbedringer af Fælleshuset, som bestyrelsen vil fortælle sin holdning til, når vi kommer til det punkt på dagsordenen. Vaskeriet er jo en del af Fælleshuset, men efter udskiftningen af vores vaskemaskiner med nye energibesparende modeller, kan vi nu efter mere end et års drift begynde at se resultaterne af det. Vi har opnået en betydelig reduktion i strømforbruget, som samlet set har været med til lægge en dæmper på huslejestigninger.

3 På opfordring fra en beboer, har vi også udskiftet de runde vaskekurve med firkantede, så tøjet ikke ryger på gulvet, når man tager det ud af maskinerne. Vi har også kigget på parkbelysningen, som følger det offentliges lygtetænding, og er lidt af en strømsluger. Varmemestrene har forsøgsvis renset nogle af lamperne ved materialegården, og udskiftet pærerne med nogle hvide sparepærer, som koster det halve af de nuværende og bruger mindre strøm. Samtidigt er de ikke afhængige af de gamle spoler i lamperne, som ellers koster et par tusinde kroner i udskiftning. Bestyrelsen er tilfredse med resultatet, og udskiftningerne vil foregå løbende efterhånden som varmemestrene har tid, og bebyggelsen har råd, men typisk når lyskilden i en af de gamle lamper alligevel skal skiftes. Bestyrelsen har også overvejet om vi skulle installere vandmålere i alle lejligheder, så vi hver især betaler for vores reelle vandforbrug og ikke naboens, men da vandforbruget pr. husstand i parken ligger under middel ift. landsgennemsnittet, tror vi ikke der er besparelser at hente, som kan gøre installationen rentabel. Boldbanen er stille og roligt ved at være reetableret. Det har taget sin tid, fordi entreprenøren, der skulle stå for det, løb fra sin del af aftalen. Vi mangler fortsat at få ny asfalt på, og det er usikkert om vi må kigge i vejviseren efter det. Til gengæld har bestyrelsen taget initiativ til at få opmalet P-båsene i parken. Vi har den udfordring, at parken har færre båse end lejemål. Derfor er der rift om pladserne, især i aftentimerne. Problemet er størst i de lige numre, hvor mange parkerer til ulempe for andre, især nede ved den sidste P-plads. Som beboer i de ulige numre, kan jeg oplyse, at der ALTID er ledige pladser langs jernbanen. Bestyrelsen er begyndt at sætte parkeringsnoter på de biler, som parkerer til ulempe for andre. Det er ofte de samme bilister, som gør det. Hvis ikke vores henstillinger bliver fulgt, kan konsekvensen blive, at vi stiller forslag om indførelse af betalingsparkering. Så vil man fremadrettet skulle købe en parkeringslicens for at kunne parkere i området. Indtægterne fra licenserne vil indgå i bebyggelsens regnskab, mens bødeindtægterne tilfalder det firma, der opkræver dem.

4 Vi har med bekymring bemærket, at en del af parkens hække i beboernes haver, er gået ud. På næste parkvandring, vil vi kortlægge, om det er flere end vi har mulighed for at genplante. Vi har ikke råd til at øge beplantningsbudgettet, og hvis det viser sig at være en større byrde end der oprindeligt er budgetteret med, kan vi blive nødt til at omprioritere vores investeringer i forbedringer af parken. Og det er naturligvis et dilemma hvad er vigtigst nye hække, nye skure, nye køkkener, nye badeværelser? Der er kun os selv til at betale for herlighederne. Vores husleje skal dække det. Denne bestyrelse har bestræbt sig på at holde udgifterne på et minimum og vil også gøre det i det kommende år, så vi undgår huslejestigninger, der er højere end de generelle lønreguleringer på arbejdsmarkedet. Som det fremgår af regnskabet, er det lykkedes nogenlunde. Et nødvendigt budgetonde er dog den månedlige udgift til vores tvpakker. Ved at tilbyde den fulde pakke til beboerne, har vi hidtil undgået, at området bliver plastret til med paraboler på altanerne. Omvendt er vi næsten stavnsbundet til at bruge YouSee som leverandør, fordi vi ikke har kobber nok i parken, eller et moderne tvanlæg, som andre leverandører ønsker at bruge. TV-pakkerne kan godt gøres mere fleksible. Det vil gøre det billigere for brugere, der kun ønsker en lille pakke, men betydeligt dyrere for brugere, der ønsker at fastholde den store pakke. Bestyrelsen tror, at et flertal vil foretrække at beholde den fulde pakke, og vil derfor ikke tage initiativ til ændringer selv om det forekommer dyrt. Der er bare ikke billigere konkurrencedygtige alternativer. Vi kommer nærmere ind på det under Eventuelt, hvor boligselskabet vil fortælle om mulighederne. Med hensyn til håndtering af beboerklager, har bestyrelsen taget initiativ til nogle ændringer i håndteringen af dem. Udgangspunktet er fortsat, at hvis man ønsker at inddrage andre parter i en nabostrid, så skal der redegøres grundigt for den og det skal ske gennem boligselskabets klageblanket, som man kan downloade fra ABGs hjemmeside. Bestyrelsen har kun modtaget få veldokumenterede klager til behandling i indeværende periode, og har i alle tilfælde forsøgt, at mægle mellem parterne. Det er dog en udbredt misforståelse, at vi kan

5 gribe ind eller håndhæve sanktioner over for parterne. Vi indgår en dialog med dem, og rapporterer til boligselskabet, som derefter tager affære. Bestyrelsen er ikke beboerpoliti. Vi kan ikke udstede bøder eller påbud, men vi kan opfordre til adfærdsændringer og håbe på det bedste hos parterne. Det leder her til sidst til lidt om det sociale miljø her i Vadgårdsparken. Den nuværende bestyrelse har ikke haft ressourcer til også at sætte sociale initiativer som juletræsture, fastelavn eller gårdfester i værk ved siden af det daglige bestyrelsesarbejde. Hvis der er beboere, som har mod på, at arrangere noget lignende til symbolske penge, er bestyrelsen meget lydhøre, men det kræver altså, at man selv lægger noget energi i det. Som tidligere nævnt bidrager bestyrelsesmedlemmerne i forvejen med et par ugers frivilligt arbejde om året. Der skal derfor hænder til. Vi har dog gjort en undtagelse. Vi er gået med projektet Musik i bebyggelsen og derfor vil vi efter sommerferien få fornøjelsen af tre koncertsøndage her i parken. Det bliver her ude foran Fælleshuset og ungdomsboligerne, hvor vi både får lejlighed til at lytte til 60 -er musik med medlemmer fra Sir Henry og Rubberband, der besøger os første gang, et New Orleans jazzband kigger forbi anden gang, og en pop-rock duo runder af sammen med gæster fra Gladsaxe Musikskole. Det kan lade sig gøre takket være hjælp fra vores ejendomsfunktionærer, tilskud fra Gladsaxe Kommune, og noget egenbetaling, som vores præmie på kr. fra sidste års repræsentantskabsmøde rigeligt dækker. Så nåede vi gennem bestyrelsens beretning, som vi hermed fremlægger til drøftelse med de fremmødte. På bestyrelsens vegne Michael Leslie Ahlstrand Formand

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Afdelingsbestyrelsens beretning Den 25. september 2014 Gæster: Alboa Alboa Dirigent: Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Bent Nedergaard Jeg vil i min beretning komme

Læs mere

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012.

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Atter er vi i gang med at gennemgå afdelingsbestyrelsens protokol, for at kunne berette om hvad der er sket i perioden fra den 20. september

Læs mere

På sidste møde blev som beboerrepræsentanter valgt

På sidste møde blev som beboerrepræsentanter valgt Referat fra det årlige beboermøde 2005. Torsdag den 17. marts 2005 i Medborgerhuset Blågården. Dagsorden: Velkomst, valg af dirigent og referent Beboerrepræsentationens beretning Regnskab Fremtidig virksomhed

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde Kandidat til posten som næstformand Jeg bidrager med mit kendskab til branchen, min indsigt i organisationen og med

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Deltagere: 19 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

December 2015 SIDSTE NYT

December 2015 SIDSTE NYT December 2015 SIDSTE NYT Nr. 18 A/B ØRHOLM DU SKAL SELV AFLEVERE BYGGEAFFALD PÅ GENBRUGSPLADSEN Den almindelige dagrenovation henter ikke længere vores byggeaffald. Du må derfor ikke længere stille byggeaffald

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Endnu et år er gået i Nærum Park og ligesom de andre år har der været masser af aktiviteter ikke mindst på bygge og anlægsfronten. Som det efterhånden er tradition, har vi haft

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk

Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk Den 27. januar 2016 afholdes informationsmøde i Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk AmbA i Hørning Forsamlingshus

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

90104 -BØRGLUMPARKEN HUSORDEN

90104 -BØRGLUMPARKEN HUSORDEN 90104 -BØRGLUMPARKEN HUSORDEN GODE RÅD OG ANVISNINGER Vi lever ret tæt sammen i en boligafdeling og vi er forskellige. Det kan være spændende og udviklende, samt give et varmt menneskeligt fællesskab.

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat.

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat. Til stede: Jette, Najah, Liselotte, Anna. Afbud: Susanne. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 10. juni 2013. Godkendt med en enkelt rettelse til punktet vedr. tyveri og værkstøjsskuret; Det

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 32

Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 32 Sted: Nyboesgade 1A, Kælderen, 7100 Vejle Dato: Den 21. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 19 beboere

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde. BERETNING Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde. Det sidste år har været spændende og travlt. Det er klart, at med forliget i byggesagen med Kpc

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Først velkommen til jer beboer der har valgt at komme i aften. 1

Først velkommen til jer beboer der har valgt at komme i aften. 1 Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 26. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 42 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Tina Munkholm Bjarne Hajbert

Læs mere

Kagsgårdens. husorden

Kagsgårdens. husorden Kagsgårdens husorden Indholdsfortegnelse Forord...3 Affald...4 Altaner...4 Antenneanlæg / Parabol...4 Badning mv...4 Barnevogne, cykler, legeredskaber m.v...5 Forurening...5 Fugle og andre dyr...5 Fyrværkeri...5

Læs mere

Sent: 24 Sep 2014 09:44:04 +0000 Britta Bech Jørgensen Kent Skovgaard [ks@ansagerbolig.dk]

Sent: 24 Sep 2014 09:44:04 +0000 Britta Bech Jørgensen Kent Skovgaard [ks@ansagerbolig.dk] From: Heidi Nielsen Sent: 24 Sep 2014 09:44:04 +0000 To: Britta Bech Jørgensen Cc: Kent Skovgaard [ks@ansagerbolig.dk] Subject: VS: Referat af afdelingsmødet den 23 sep Hej Britta. Jeg vil hermed på s

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Eksempel Beboerdemokrati. Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19

Eksempel Beboerdemokrati. Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19 Eksempel Beboerdemokrati Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19 Er du 47,37 42,11 Mand Kvinde 2 Hvor gammel er du? 27,78 11,11 5,56 11,11 11,11 11,11 22,22 18-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

Velkommen. Mosede Bypark. til nye beboere i grundejerforeningen. Vesthegnet Blåhegnet Damhaven

Velkommen. Mosede Bypark. til nye beboere i grundejerforeningen. Vesthegnet Blåhegnet Damhaven Velkommen til nye beboere i grundejerforeningen Mosede Bypark Vesthegnet Blåhegnet Damhaven Velkommen til Grundejerforeningen Mosede Bypark. Vi håber at du/i bliver glade for at bo her. Grundejerforeningen:

Læs mere

Grundejerforeningen Villabyen Hindholm

Grundejerforeningen Villabyen Hindholm Referat fra generalforsamlingen onsdag den 26. marts 2014 Formanden Mark Schiller bød velkommen til den ordinære generalforsamling 2014. Formanden gik derefter over til første punkt på dagsorden, valg

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 5 Nørregade, Egevænget Bolderslev og Uge Allégade Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013

Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013 Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013 Året 2013 har for en stor dels vedkommende stået i Ølskurets tegn, både internt i foreningen, men måske mest i medierne. Specielt har det netop

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016

Boligforeningen B42. Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016 Boligforeningen B42 Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 16.3.2016 erstatter dette ordensreglement

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 24. maj 2011, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Til stede: Peter, Mikkel, Bruno, Rik, Anders, Rene Afbud: Heidi 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 22-01-13 El-Strøm Div. Tilbud til

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

A/B Emdrupholm. Dagsorden, bestyrelsesmøde den 29. oktober 2013, kl. 18:00. Deltagere: Gorm, Hans, John, Lonnie, Martin, Morten (vicevært)

A/B Emdrupholm. Dagsorden, bestyrelsesmøde den 29. oktober 2013, kl. 18:00. Deltagere: Gorm, Hans, John, Lonnie, Martin, Morten (vicevært) Dagsorden, bestyrelsesmøde den 29. oktober 2013, kl. 18:00 A/B Emdrupholm Deltagere: Gorm, Hans, John, Lonnie, Martin, Morten (vicevært) Fraværende: Ingen 1) Godkendelse af referat: Ja 2) Godkendelse af

Læs mere

Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring

Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring Tlf. 9892 6333 Fax. 9890 9848 Giro 104 1207 CVR-nr. 1892 8817 Arsenalvej 20 9800 Hjørring II NORDJYLLAND E-mail: bonord@bonord.dk Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring Mødet påbegyndt: Mødet afsluttet: Mødested:

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Husholdningsaffald skal kastes i skakten og være i lukkede plasticposer. Aviser, blade og lignende skal afleveres i papircontainerne ved nordgavlene.

Husholdningsaffald skal kastes i skakten og være i lukkede plasticposer. Aviser, blade og lignende skal afleveres i papircontainerne ved nordgavlene. Affald Husholdningsaffald skal kastes i skakten og være i lukkede plasticposer. Husorden Glas skal afleveres i en af de 2 glascontainere, der er anbragt ved nordgavlen af blok 62 og 66 (v/nr 89 og 121).

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 Så er der gået endnu et år, på trods af, at der stadig er 365 døgn med 24 timer i hvert døgn, føles det som om det var i går vi havde generalforsamling 2009.

Læs mere

Råderetten. Dine muligheder for forbedringer af boligen. Løvstikkevej/Ananasvej

Råderetten. Dine muligheder for forbedringer af boligen. Løvstikkevej/Ananasvej Råderetten Dine muligheder for forbedringer af boligen Løvstikkevej/Ananasvej Om råderet Som lejer har du mulighed for, at få indflydelse på netop din boligindretning og sætte dit eget personlige præg

Læs mere

Afdeling 27. Afdelingsbestyrelsen 17. september 2015. Beretning 2015

Afdeling 27. Afdelingsbestyrelsen 17. september 2015. Beretning 2015 Beretning 2015 Indledning. Et år er gået, og tiden nærmer sig vores årlige afdelingsmøde. Bestyrelsen sender i lighed med tidligere år beretningen ud fra det forløbne år, således beboerne i ro og mag kan

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013. Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken.

Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013. Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken. Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013 Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken. 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og

Læs mere

Råderetten. Dine muligheder for forbedringer af boligen. Gustav Thostrupsvej

Råderetten. Dine muligheder for forbedringer af boligen. Gustav Thostrupsvej Råderetten Dine muligheder for forbedringer af boligen Gustav Thostrupsvej Om råderet Som lejer har du mulighed for, at få indflydelse på netop din boligindretning og sætte dit eget personlige præg på

Læs mere

Fra gammelt og brugt til nyt og nyttigt

Fra gammelt og brugt til nyt og nyttigt Din affaldsguide 2013 Til alle etageboliger og husstande med fælles sortering Fra gammelt og brugt til nyt og nyttigt Historier om affald og genbrug i Herlev Teknisk Forvaltning 2013 Vores miljø er vigtigt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26. september 2011

Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26. september 2011 Boligforeningen AAB afd. 68 Burmeistersgade 24 st. th. Telefon: 32 96 92 02 www.aab68.dk 1429 København K Fax: 32 96 92 02 E-mail: afd68@aab68.dk Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26.

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Husorden. Indledning. Der er affaldssortering i afdelingen. Dette betyder, at alt affald, der ikke er køkkenaffald, skal sorteres.

MØLLEPARKEN 1. Husorden. Indledning. Der er affaldssortering i afdelingen. Dette betyder, at alt affald, der ikke er køkkenaffald, skal sorteres. Husorden Indledning Nærværende husorden har gyldighed som et tillæg til huslejekontrakten og er udformet i beboernes og selskabets interesse med henblik på at opretholde rolige og ordentlige forhold i

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 48

Referat Afdelingsmøde afdeling 48 Referat Afdelingsmøde afdeling 48 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 48 Sted: Fælleshuset i Skovbrynet, Rønnen 2 Dato: Den 30. maj 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Indledning: 44 beboere Karin Mortensen,

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

Derfor er husordenen også en hjælp til dig, så vi sammen kan passe godt på vores omgivelser.

Derfor er husordenen også en hjælp til dig, så vi sammen kan passe godt på vores omgivelser. HUSORDEN VELKOMMEN HOS AAB S AFDELING 42 SKOVVÆNGET/SKOVVEJEN Vi glæder os til at have dig som beboer. En husorden handler ikke kun om løftede pegefingre og begrænsninger i din færden. Når du er beboer

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: PIA K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H. David, Mads, Pia K. Aase. Afbud fra Karin. Klaus Juelkert har trukket sig fra bestyrelsen, samt organisationsbestyrelsen.

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro Dato 26. august 2015 kl. 19.00 Sted Spaniensgade 25 A, kælderen Deltagere Fra afdelingen: 12 lejemål repræsenteret Fra fsb: Steen Søndergaard Thomsen,

Læs mere

Der fremmødte 9 beboere fra afdelingens 27 lejemål. De 9 mødedeltagere var: Ib, Per, Suzanne, Jógvan, Nuala, Dennis, Simon, Asbjørg og Emil.

Der fremmødte 9 beboere fra afdelingens 27 lejemål. De 9 mødedeltagere var: Ib, Per, Suzanne, Jógvan, Nuala, Dennis, Simon, Asbjørg og Emil. Referat af ordinært afdelingsmøde på FSB Peblingehus Peblinge Dossering 8 og Baggesensgade 2 og 4. Søndag den 20. August kl. 16.00, ( - i haven som også var befolket af kriblende flyvemyrer). Der fremmødte

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere)

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Den 21. november 2010 blev der holdt et møde i den gamle gymnastiksal her på skolen. Vi skulle stifte en andelsforening. Og hvorfor

Læs mere

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Rådsmedlemmer afbud Suppleanter til stede Suppleanter afbud Andre til stede Janni 6D, Jesper 4C, Kristian 7A, Mads 15C

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

2. Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsens beretning blev aflagt af Ejner Johannsen.

2. Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsens beretning blev aflagt af Ejner Johannsen. Beslutningsreferat, afdeling 50: Referat af afdelingsmødet afholdt den 30.04.2012. Der var mødt 25 beboere fra afdelingen. Desuden deltog afdelingsinspektør Kurt Larsen samt Leif Nielsen fra hovedbestyrelsen.

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 Så er tiden kommet, hvor vi afholder vores årlige afdelingsmøde (generalforsamling) og som det har været tradition de sidste par gange, afholdes

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Frugtparken

Grundejerforeningen Frugtparken Grundejerforeningen Frugtparken Formand Per Toft Kjelstrup Nøddevej 41 7800 Skive Tlf: 97 51 01 13 Udskrevet 16. marts 2010 Fejning: Stikvejene vil også i år blive fejet, hvilket vil ske inden konfirmationerne,

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag:

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag: REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Torsdag den Klokken 19.00 21.20 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 21 beboere fra 19 husstande Sara Terp Uhre,

Læs mere

REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12

REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 VI HAR HUND! NAVN LEJERS NAVN RACE ADRESSE FØDSELSDATO DATO UNDERSKRIFT HVALP: SENEST EN UGE EFTER, AT HUNDEN ER ANKOMMET PÅ ADRESSEN, SKAL HUSDYRUDVALGET

Læs mere

Dagsorden og indkomne forslag til afdelingsmødet den 6. november 2013.

Dagsorden og indkomne forslag til afdelingsmødet den 6. november 2013. Dagsorden og indkomne forslag til afdelingsmødet den 6. november 2013. 3. oktober 2013 Indkaldelse til ordinært afdelingsmøde den 6. november 2013. kl. 18.30 i beboerlokalerne hos afdeling 187. Med følgende

Læs mere

Administrationens bidrag til afdelingsmødet d. 8. september 2010

Administrationens bidrag til afdelingsmødet d. 8. september 2010 Administrationens bidrag til afdelingsmødet d. 8. september 2010 Medlemsudvikling: I 2009 fik Himmerland 1862 nye medlemmer. Det betyder, at der for første gang siden 2002 er sket et fald i nyindmeldelserne.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Dirigent: Malene Aarup-Kristensen Referent: Tonie Bunch Bertelsen Valg af dirigent Malene Aarup-Kristensen blev valgt.

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Nye afdelinger i Kanalkvarteret I løbet af sommeren er 2 nye afdelinger med ungdomsboliger kommet med i Kanalsamarbejdet.

Nye afdelinger i Kanalkvarteret I løbet af sommeren er 2 nye afdelinger med ungdomsboliger kommet med i Kanalsamarbejdet. Nyhedsbrev for afdeling 40 Fredrik Bajers Vej November 2012 Nye afdelinger i Kanalkvarteret I løbet af sommeren er 2 nye afdelinger med ungdomsboliger kommet med i Kanalsamarbejdet. Det drejer sig om afd.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Aalborg Boligselskab af 1956

VEDTÆGTER. for. Aalborg Boligselskab af 1956 VEDTÆGTER for Aalborg Boligselskab af 1956 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Stk. 1. Boligorganisationens navn er Aalborg Boligselskab af 1956. Boligorganisationen har hjemsted i Aalborg Kommune. Stk.

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere