Referat af bestyrelsesmøde den Fra klokken til 21.30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde den 31.3.2014 Fra klokken 19.00 til 21.30"

Transkript

1 1 Horsens d Referat af bestyrelsesmøde den Fra klokken til Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Anne Skjerning, Bjarne Hansen, Ole Søndermølle, Jens Troense Afbud :Henrik Frederiksen, Knud Erik Feldt Gæster: Bent Rønn, Kurt Pedersen, Hans Koch 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Punkt 2 først derefter punkt 3, hvis nogen har ændringer til dagsorden eller yderligere punkter tager vi det efter punkt Søsportscenter. Opdatering. Kurt Pedersen og Bent Rønn deltager under dette punkt til Kurt og Bent fremlagde vejen frem til nu: Erik Andersen sidder også i dette udvalg. Bent mener det er vigtigt vi fortsat arbejder på at et søsportscenter. Dagen i dag skal ses som et kort stop op, for at alle de nuværende bestyrelsesmedlemmer kender en del af historien til nu. Teknisk udvalg er blevet fornyet og skal opdateres på planerne for havnen.

2 2 3. Standerhejsning, indvielse og fest Opdatering sammen med Hans Koch til Udvalget forestiller sig at lave et møde, med teknisk udvalg, hvor bestyrelsen også er med, evt. en invitation til Dan Haslev. Evt. en bus tur rundt til forskellige havne, det kunne være Helsingborg. Vi skulle gerne have dem tændt på, at udvikling på havnen kan give byen noget. Bestyrelsen i sejlklubben har allerede nu en aftale med Jesper Gemmer omkring 3 uger efter indvielsen af klubhuset. Selve søsportscenteret har søsportsudvalget et overslag på omkring mio. og kanalen er der en meter pris på. Svend foreslår at mødet med teknisk udvalg deles op i 2, så vi først har møde hvor vi forklarer, funktionen, med hensyn til vinterpladser, og parkering om sommeren og så efterfølgende en snak/et møde om hvad er det så vi tænker i forhold til søsportscenter. Der arbejdes videre. Det kunne blive vores fordel at den nye folkeskolelov nu skal til at have liv, og dette sammenholdt med Jens oplæg omkring vand, liv og jord på Horsens Lystbådehavn. Vi skal nok igennem borgmesteren Tidsplan for eftermiddagen: Horsens Garden ankommer og stiller op ved de røde haller Horsens Garden ankommer til klubhuset spillende, går op ad rampen til plinten 13.10: 1. Formanden holder tale: Vinterhalvårets gang 2. Afsyngelse af Frie Hav med musik af Horsens garden mens standeren går til tops på flagmasten (Erik Nørgård og 2 fra ungdomsafdelingen). Den nye sæson er hermed indledt. 3. uddeling af duelighedsbeviser (4 elever - 3 til stede) 4. Dåb af Zoom jolle ved Ronni Tønder fra Nordea Formanden afslutter Standerhejsningen med at sige: Og lad os så overgå til indvielsen af vores flotte, nye Klubhus,

3 INDVIELSE 13.30: Horsens garden spiller i ca. 3 minutter, for at markere overgang til indvielse 13.34: Formanden, Hans Erik Frost og Borgmesteren stiller sig ved mikrofonen : Formanden byder borgmesteren velkommen og overlader ordet til ham 13.37: Borgmesteren holder en tale og ønsker det nye Klubhus alt godt Hans Erik Frost holder en kort tale Formanden afholder en kort tale. Formanden beordrer: Hejs Klubstanderen! Afgiv Salut første skud afgives (Ole Harby og Knud Erik Feldt hjælper ungdomssejlerne med stigerne og så videre ) 13.49: Ved første skud og under resten af salutten musicerer Horsens garden. (der går lidt tid mellem klargøring til næste skud og affyring af det) 13.55: Når 3. skud er afgivet og Klubstanderen er i top, er Klubhuset nu let eller under kommando, så Borgmesteren kan officielt indvie det ved at klippe den røde snor over. Han klipper snoren og erklærer Horsens Sejlklubs klubhus indviet 13.56: Horsens garden stemmer i med musik til 14.00, og går ned af plinten 14.00: Musikken ophører, hvorpå Formanden afslutter med at takke alle for fremmødet samt at invitere til reception inde i klubhuset, idet han dog beder om, at de inviterede gæster får lov til at gå ind først : Gæster og medlemmer myldrer ind i Klubhuset Formanden siger Tak for I dag. Alle forlader Klubhuset. 3 Kanonsituationen blev diskuteret. Til festen om aftenen er Hans Koch også toastmaster. Erik Nørgård bliver bedt om at orkestrere opsætningen af scenen(bjarne) Anlæg i lille kasse, hvor der er en forstærker der kan sættes mikrofon til har vi fået det tilbudt det fra Velux til 600 kroner.(bjarne tager kontakt til Zipp, for vi mangler et head set) Headsettet er efterfølgende blevet udsat på ubestemt tid, da vi mente det var for dyrt.

4 4 Horsens posten kommer med en artikel i forhold til indvielsen Horsens Folkeblad har også noget der kommer i onsdag eller torsdag Der er desuden taget kontakt til TV syd og OJ De kommer desuden fra båd magasinet og deltager i hele arrangementet. Vi har brug for at der er en kan holde styr på gaverne til receptionen, Anne tog opgaven også med at købe en bog at skrive i. 4. Referat fra sidste SU Svend Smedegaard 5. afklaring i forhold til Hobie 16 Håber vi har en reel afklaring, mødet med hobie sejlere i den kommende uge Der er sat gang i anlægsarbejdet mellem klubhuset og jollepladsen. Der arbejdes på at finde en løsning hvad angår grillplads, læskur og så videre. Krabbebro arbejdes der også på, det bliver formentlig et par flydebroer, hvor den ene bliver udformet så der formentlig bliver noget med glasbund eller lignende. De både der står forladte samler Havnefogden, og han anmelder det til politiet som hittegods. Hvis de vurderes ikke at have værdi, kan de skrottes efter 3 måneder, hvis de er noget værd går der 1 år Videoovervågning på havnen undersøges Man startede ud med at købe 2 hobier for kroner Klubben betalte pr. båd og de første brugere købte brugsretten for kroner hver. Den første brugsret er solgt for 1 årstid siden, og nu er der ingen der vil købe brugsretten. De nuværende brugere mener at eje rig og sejl. Der er en eller anden historie om, at det skulle ligne Europa jolle konceptet. Det er forsøgt at vi afregnede efter afskrivning, men det kan ikke lade sig gøre. Klubben har fået 5000 kroner pr båd pr. år i leje, derudover har klubben kun haft udgift på forsikring. Christian Antoft forlanger kroner for deres andel. Svend har lavet et koncept så det kan falde på plads. Som vi arbejder med det nu, vi får en nettoudgift pr båd på 8000 kroner. Ungdomsafdelingen vil udpege 2 synsmænd, der syner båden ved overdragelse fremover. Svend laver et skriv på hvordan dette hænger sammen, og fremadrettet bliver der lavet en kontrakt. Svend har ansvaret.

5 5 6. Bordet rundt 10min til hver orienteringspunkt Carl Erik Carlsen: Byggeregnskab udleveret på mødet. Byggeregnskabet inkl. Inventar giver et lille overskud på kroner til små anskaffelser. Vi arbejder med hovedtal der hedder: det kostede os 12 mio. hvoraf medlemmerne har givet ca. 1,5 mio. og vi skylder rundt regnet halvdelen af de 12mio. i realkredit lån. Carl Erik har i dag afsendt regning/rykkere til de som ikke har betalt kontingent. Vi sidder med denne problematik hvert år, og det er enerverende. Der bliver afleveret lister med restancer til hver afdeling, der så må prikke de personer der regner med de skal deltage i arrangementer i klubregi. Anne Skjerning Ungdomsafdelingen. Opstart i morgen 1. april, alle kommer i sving hold kommer på vandet, og de nye sejlere skal gøre sejl i stand og pudse lidt på bådene. Ungdomsafdelingen vil gerne have reception den i forbindelse med sensommerlejren der er en del af sommerferie aktiviteterne, formålet skulle være også at promovere sejlklubben. Bestyrelsen mener at det skal lægge sammen med udtagelsesstævnet, og at der er brug for nogen udover ungdomsafdelingens frivillige. Vi kunne måske udnytte at Jazz Hors har et arrangement, som kunne bruges til formålet: 100 år for ungdomsafdeling. Anne sender et skriv på, hvad der mangler folk til. 2 af 405 joller er lånt i Juelsminde, og de vil gerne have dem tilbage, så de skal lige gøres i stand så de kan afleveres i rimelig stand. Vi har så en tilbage som er vores egen, og som der evt. kan sejles i. Det giver mening at vi nu i ungdomsafdelingen kan tilbyde hele vejen op til hobie 16. Vi har fået midler af 2 sponsorer til 2 Zoom joller, og de bliver indkøbt nu + at klubben lægger kroner i budgettet Jens Troense Omtalen er sat i gang i bladene. Sølvpokalerne er afhentet på rådhuset, og står nu i pokal skabet Skiltet ved vejen er på ingen måde tidssvarende, og Jens vil gerne påtage sig opgaven, og sender til Svend hvad der står på skiltet der ikke skal være der, og hvad der skal være der. Svend arbejder så videre derfra.

6 6 Ole Søndermølle Er klar til at sælge brikker, og han har fået go. De er til : Personaleindgangen og derigennem til køkkenet Bestyrelseslokalet Kahytten/slyngelstuen Lige nu ser vi på, hvad behovet er, for der er højst sandsynligt altid folk hernede fra tidlig morgen til sen aften. Svend har følgende kommentar til referatet: Brikkerne sælges ikke pt.. Chr. har fået udleveret 10 stk. som han skal føre liste over, derudover er det kun Forretningsudvalget og Ole som har brik. Vi evaluerer på det løbende men indtil der er konstateret et reelt behov for at udlevere brikker er der ingen grund til at få dem i omløb. Hvis det på et tidspunkt besluttes at udlevere er prisen sat som i Mongo til 150,- køb, ikke depositum Ole Harby Alle bådene er i vandet både H-både og IF eren havnefogden arbejder for at de får plads sammen. Elevsituationen er efterhånden sådan at sejlerskolen nu har ca. 15 elever Bjarne Forum Sydbank, Bjarne har holdt tale til aktionærmødet, og her sagt nogle pæne ord om Sydbank Møde med Jacob Nikolajsen. Dialogmøde den åbne folkeskole onsdag , sammen med skolelederne i Horsens. Input omkring dette. Bjarne og Jacob har luftet idéen omkring en ansættelse af Jacob som fuldtidstræner, betalt af kommunen. Jacob skal foreløbig være med til at kick starte folkeskolen på havnen. Deres oplæg bliv taget positivt i mod. DS general forsamling den marts, samt rundvisning af DS medlemmer i sejlklubben. Ca. 50 deltagere fra generalforsamlingen tog imod tilbuddet om rundvisning. Info skærme arbejdes der stadig på, men de kører allerede nu.

7 7 Flag syes om, Bjarne har fået nogle af Sydbank flagene syet om, så det ikke står spejlvendt i vestenvind. Vi søger en it nørd. Salg af flag, klubstandere. Prisen er sat ned, både dem på både og dem til bilen. Pris 50,00 kroner H båden(den skadede) er solgt til Søren Buhl for 8000 kroner Bo kommer og tager billeder til Standerhejsning og reception. Ole Glerup tager kamera med om aftenen. 7. EVT.. 8. afventende punkter Sponsor strategi venter, da Henrik har været nødt til at melde afbud

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 19.2.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 17.2.2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Henrik Frederiksen, Knud Erik Feldt, Anne Skjerning, Ole Harby, Ole Søndermølle, Jens Troense, Carl

Læs mere

Punkt 6 flyttes til næste møde. Punkt 3 kommer på næste møde, efter en kort gennemgang i dag.

Punkt 6 flyttes til næste møde. Punkt 3 kommer på næste møde, efter en kort gennemgang i dag. 1 Horsens d. 9.3.2016 referat fra bestyrelsesmøde den 29.2.2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Kristian Trøst Smedegaard, Bjarne Hansen Afbud

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 28.september 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 28.september 2015 1 Horsens d.4.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 28.september 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl-Erik Carlsen, Klaus D. Johansen, Knud Erik Feldt, Ole Søndermølle,

Læs mere

Matchrace sejlads i match bådene, tages under punkt 4, og bliver dermed 4a. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Matchrace sejlads i match bådene, tages under punkt 4, og bliver dermed 4a. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 11.3.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 6.3.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 I Klubhuset Deltagere: Svend Smedegaard, Jens Troense, Knud Erik Feldt, Henrik Frederiksen, Ole Søndermølle, Ole

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d.15.5.2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 12.maj Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Anne Skjerning, Carl-Erik Carlsen, Svend Smedegaard, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Henrik Frederiksen,

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 27.4.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 27.april Fra klokken 19.00 til 21.00 Deltagere : Anne Skjerning, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Klaus D. Johansen,

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 26.8.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 25.8.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Svend Smedegaard, Anne Skjerning, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Henrik Frederiksen, Jens Troense, Ole

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 12.4.2016 Referat fra bestyrelsesmøde den 4.4.2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Kristian Smedegaard, Bjarne Hansen.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d 25112016 Referat af bestyrelsesmøde den 21november på Carit Etlarsvej 21 Fra klokken 1900 til 2300 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard Klaus D Johansen, Klaus

Læs mere

Der kom 1a og 1b til dagsordenen. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Der kom 1a og 1b til dagsordenen. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 31.10.2016 Referat af bestyrelsesmøde den 24.10.2016 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Klaus Schubert, Carl Erik Carlsen, Klaus D. Johansen, Kristian T. Smedegaard, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Horsens d. 30.9.2016 Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard, Klaus Schubert, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den Fra klokken til 21.30

Referat af bestyrelsesmøde den Fra klokken til 21.30 1 Horsens d. 5.5.2019 Referat af bestyrelsesmøde den 29.4.2019 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Bent Larsen, Peter Bjerremand, Klaus Schubert, Afbud : Svend

Læs mere

Inden mødestart skulle info plakat til indgangspartiet godkendes, og der skulle underskrifter på ansøgning om lokale tilskud fra Horsens Kommune.

Inden mødestart skulle info plakat til indgangspartiet godkendes, og der skulle underskrifter på ansøgning om lokale tilskud fra Horsens Kommune. 1 Horsens d. 25.2.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 20.februar 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 I bestyrelseslokalet Deltagere : Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Jan Riskær Nielsen, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Tilstede: 5 fra bestyrelsen og 19 medlemmer. Præcis klokken 19.06 bød formanden de mange fremmødte velkommen til generalforsamlingen 2013.

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2. opfølgning diverse afdelinger og udvalg

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2. opfølgning diverse afdelinger og udvalg 1 Horsens d. 17.2.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 16.februar 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Morten Fjerbæk, Ole Søndermølle, Ole Harby, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Punkter til eventuelt: Match race Maiken Schütt. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Punkter til eventuelt: Match race Maiken Schütt. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.1.2013 Referat fra bestyrelsesmøde den 28.januar 2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Jens Troense, Bjarne Hansen

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015

Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015 Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015 1/ Deltagere: Gabriele, Palle Mie, Niels, Lars, Ingolf. 2/ Post/mail: Der er kommet en års-kalender, fra Tursejlerne. 3/ Meddelelser: Gabriele Gabriele har været

Læs mere

Sletten Bådeklub. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. november 2015 kl. 19.30.

Sletten Bådeklub. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. november 2015 kl. 19.30. Sletten Bådeklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde den 11. november 2015 kl. 19.30. Deltagere af Repræsenteret af Email Initialer Delt. og Bestyrelse Johannes Kildeby jok@alectia.com JK X Bestyrelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Fremmødt: Bethina, William, Bjarne Andreasen, Pauli, Gunner M, Leif C, Jan Lundkvist, Max Mortensen, Niels Erik Graversen, Troels Christensen, Eva Christensen,

Læs mere

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt.

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt. Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ http://www.hpti.dk 4. januar 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde tirsdag d. 29. november 2011 kl. 17.30 i klubhuset Tilstede: Kim,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. Afbud fra Alex Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10 MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET Røgvandet NR. 2 - APRIL 2016 Generalforsamling Side 3 Formanden har ordet Side 4 Store bukkedag Side 6 Nyt fra Sejlerskolen Side 10 KLUBHUS Hvidovre Strandvej 31,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund.

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/1-2016 - 15/2-2016. - 22/2-2016. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referent: Maybritt

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning REFERAT Arbejdsmøde for gårdlaug Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 1 - Brorsonsvej 13-35 Vidji Ingrid Lange Benthe Jørgensen Peter Madsen - afbud 2 -

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet,

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet, HOIF Støtteforening Aldrig har så mange været så stille i så lang tid! Kun når opråberen har nævnt et tal, kommer en sagte puslen, når plastikbrikkerne lægges på de udtrukne numre. Det er onsdag aften

Læs mere

Bestyrelsesmøde 30.11.2015

Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden:

VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden: VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden: 1. Gennemgang af foreningens jagtlejekontrakter. 2. Gennemgang af medlemskartoteket. 3. Fastlæggelse

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB. Regnskab 2012

KERTEMINDE SEJLKLUB. Regnskab 2012 KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2012 Budget 2013 Foreningsoplysninger Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde CVR-nr. 50 78 28 16 Telefon 6532 2590 Internet www.kerteminde-sejlklub.dk E-mail info@kerteminde-sejlklub

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme.

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme. REFERAT Bestyrelsesmøde 26. juni 2014 17:00 Møde indkaldt af Helle Nilsson Schmidt, administrationen Deltagere: Henrik Brønd HB Bent Nielsen BN (afbud) Kjeld Petersen KP Bo Bierbaum BB Jacob Nilsson JN

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Tilstede: Carsten Borup, René Pedersen, Ib Secher, Frank Madsen, Henrik Pedersen, Jan Knudsen, Jimmy Holst og Bente Holst.

Læs mere

Referat. Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels, John, Jørgen og Laila.

Referat. Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels, John, Jørgen og Laila. Lokalrådsmøde med udvalgs- og foreningsformændene Torsdag d. 4. december 2008 kl. 19.00 i Andst Hallens cafeteria. Referat Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels,

Læs mere

Elevhåndbog. Sejlerskolen Sejlklubben Snekken

Elevhåndbog. Sejlerskolen Sejlklubben Snekken Elevhåndbog Sejlerskolen Sejlklubben Snekken 1 Velkommen til Sejlerskolen - Sejlklubben Snekken Hvis du har lyst til at lære at sejle, så tilbyder Snekken Sejlerskole undervisning i praktisk sejlads. Sejlerskolens

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT 24. august 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT Dato: 18. august 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Dambæk s Have Deltagere: 8 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen, Niels Thulin Johansen,

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Referat af generalforsamling i HSH den 19. januar 2017

Referat af generalforsamling i HSH den 19. januar 2017 1 Referat af generalforsamling i HSH den 19. januar 2017 Velkommen til general forsamling 2017, dejligt at I valgte at bruge en torsdag aften her. Jeg vil gerne vi starter generalforsamlingen med, at vi

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole SKOLEREFORM 2014 FILM OM SKOLEREFORMEN https://publisher.qbrick.com/embed.aspx?mid=9991a52e SKOLEREFORMENS FORMÅL Folkeskolereformen skal gøre en god folkeskole bedre. Vi skal bygge videre på folkeskolens

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen.

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen. Dagsorden Forum: Bestyrelsen, Espergærde Tennisklub Dato/tid: Onsdag d. 4/6 2014, kl. 19.30 Sted: Espergærde Hallen Tilstede: Birgitte Gullacksen, BG Lars Kastberg, LK Niels Chr. Teglgaard, NCT Birgitte

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis

Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis For Frederiksværk Lystbådehavn og havnens klubber er gået med i et nyt, ambitiøst Vild med Vand - projekt. Baggrunden for projekt Vild med

Læs mere

Sammensætning af udvalgene under bestyrelsen:

Sammensætning af udvalgene under bestyrelsen: TÅGEHORNET NR. 121, Vinter 2015 FANØ SEJLKLUB, POSTVEJEN 8, 6720 FANØ Fanø Sejlklubs bestyrelse: Formand: Per S. Hansen 26 28 59 23 Næstformand: Iben Gejl Christensen 21 28 83 24 Kasserer: Kirsten Obeling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012. Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012. Tilstede: Trine Rasmussen, Jens Christensen, Rita Møller Nielsen, Jens Eskildsen, Kirsten Bundgård, Sidsel M. Sørensen, Anne-Dorthe Tuemose. Gæster under relevante

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere