Dansk Dogme for Data Donation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Dogme for Data Donation"

Transkript

1 INTRO KIM SARAH

2 INTRO

3 Dansk Dogme for Data Donation 4DX.dk Er du med?

4 Det Danske Dogme for Data Donor-X Vi vil udvikle en platform som har primært fokus på værdiskabelse for de borgere, som deler viden om deres sundhed med fællesskabet. Vi bygger på vores fælles værdisæt om at en bidragende tilgang til samfundet skaber størst værdi for individet. Vi vil samarbejde med alle interessenter om at udvikle en demokratisk infrastruktur for at sikre tillid, transparens og lighed i sundhed. Dogmet kan opfattes som den mindste fællesnævner på tværs af interessenter

5 Så er vi i gang! Projektet er nu skudt i gang med 100 mdkk fra Novo Nordisk Fonden. Vi kører en SoMe kampagne. Målet er borgere (lead users) som datadonorer. Vi vil invitere 3 virksomheder og 3 forskningsprojekter til at deltage i version 1 af projektet. Forskningsprojekter kommer fra liste af kendte projekter, som matcher vores lead users. Virksomheder vælges fra liste af allerede kendte aktører, og hvis produkter matcher vores lead users.

6 Den tekniske platform drives af donorernes ønsker: Safe Habour platformen Dar es Salaam* udvikles så den understøtter 3 use cases med 3 kommercielle apps som bestemmes af de første borgere, der melder sig som data donorer *Dar es Salaam er swahili/arabisk for fredelig/sikker havn

7 Platformen er kun en platform Platformen kommer med 10% af aktiviteterne Borgere og virksomheder kommer med 90% af aktiviteterne.

8

9 6 skridt fra start til slut Etablering Mobilisering Platform Forretnings plan Skalering Markedsføring Dansk Dogme for for Deling af Sundheds-data. Invitation til underskrivere Fundraising til samtykkeplatform. Invitation til partnere der udvikler apps for egen regning Udvikling af platform. Udvikling af use cases. Test at platform og test af apps på platform. Udvikling forretningsplan for markedsplads. Krav spek. + $$ Governance Validering af indtjening. Fundraising. Etablering af organisation for makedsplads samt økosystem. Markedsføring, salg kommunikation målrettet hele Danmark.

10 BRUGERREJSE 1 KIM

11

12 1

13 2

14 3 JEG ELSKER MTB, MEN... Kim er på diabetes centeret til et tjek-up. Han kører mountainbike, men har svært ved at følge med, fordi han ikke kan kontrollere sit eget blodsukker.

15 4 MTB & DIABETES Lægen tjekker ind på portalen, og finder frem til andre diabetikere, som kører MTB på højt niveau. Her kan man finde interessante data for lige præcis denne gruppe.

16 5 DOWNLOAD SundID Derhjemme downloader Kim SundID appen så hans vej ind til dette fællesskab er altså via hans besøg hos lægen.

17 6 HVORFOR SIGNE OP? Inden han signer op, får han at vide hvorfor det vil være en god idé: Få mere præcis feedback om din situation, connect med andre som er i samme situation, del dine data, så de kan bidrage til en bedre forståelse af forebyggelse og behandling.

18 7 OK JEG ER PÅ! Kim signer op, og udfylder sin profil i forhold til hvad han specielt er interesseret i, og hvilke data han gerne vil dele.

19 8 DIT STARTPUNKT Via sine sign-up oplysninger får Kim et mere præcist startpunkt, fx start med at træne MTB 5 gange hvor du måler disse ting under din træning.

20 9 KLAR TIL AT TRÆNE Kim er nu klar til at træne efter app ens anbefalinger. Data opsamling finder sted via pulsur, cykelcomputer og blodsukkermåling.

21 10 WOW, DET VIRKER! Kim s MTB træning går bedre og bedre, han faktisk se en forbedring.

22 11 DIN PERSONLIGE TRÆNINGSPLAN Efter 5 ganges træning med tilhørende data opsamling har SundID en ny, personlig plan til Kim. Med den nye plan baseret på Kim s egne træningsdata kan han forbedre sin performance yderligere.

23 12 MÅ VI BRUGE DINE DATA? Nu har Kim set værdien af dataopsamling for sig selv. SundID spørger ham nu, om han vil give tilsagn til at hans data også bruges i andre sammenhænge, fx til forskning om motion og stress.

24 BRUGERREJSE 2 SARAH

25

26 1 SARAH S HISTORIE

27 2

28 3 ET SUNDERE DANMARK Sarah ser et opslag fra en veninde på Facebook om at blive Digital Data Donor og tage del i et sundere Danmark. Linket fører til en historie om en ung diabetiker, som har været med til at hjælpe og få hjælp igennem at donere sine data til åben forskning og innovation.

29 4 SUNDHEDSDATA PORTAL Sarah kan browse forskellige historier fra danskere som er med i projekter under et sundere Danmark. Der er historier om mennesker med og uden sygdomme. Der er historier om unge og ældre. Om alle de typer som du kender i din egen familie.

30 5 KIM S HISTORIE Sarah kan browse forskellige historier fra danskere. Historier om mennesker med og uden sygdomme. Om unge og ældre. Om alle de typer man kender fra sin egen familie. En af dem er Kim, som har bidraget med data til flere projekter for både virksomheder, kommune og sundhedsvæsen.

31 6 NY MOUNTAINBIKE BANE Sarah synes det er spændende at borgere kan være med til at hjælpe andre borgere ved at donere data. Eksemplet viser et kommunalt sponseret motions projekt til glæde og gavn for alle (ikke kun Diabetes) og det motiverer hende yderligere til at deltage.

32 7 BLIV DATA DONOR Der bliver stillet en række spørgsmål til borgerne omkring samtykke og dataformer. I scenariet er de konkrete informationer (og fx NemID) ikke medtaget eller detaljeret ud. Det er vigtigt at have fokus på sikkerhed, tryghed, transparens og værdi i sign-up en.

33 8 SIGN-UP Sarah får en nem forklaring af principperne og når til en side, hvor hun kan vælge hvilke områder hun vil bidrage til. Under hvert emne vises der en række projekter som Sarah kan vælge at hendes data skal gå til. Hun kan også vælge at give samtykke til at deltage i alle projekter og ikke tage stilling til modtager.

34 9 DONATIONSKORT Sarah modtager et visuelt håndtryk en visuel repræsentation af sin signup som et Donationskort. Hun er nu officielt med som Data donor under projektet Et Sundere Danmark. En del af hendes velkomstpakke indeholder mulighed for, at hun kan dele en status på Facebook, og opfordre flere til at være med.

35 10 KOM OG VÆR MED Sarah sender stafetten videre og indkasserer likes fra hendes kollegaer. De får en del af snakke om i morgen på Riget.

36 11 I GANG MED SundID Sarah modtager besked ( , eboks etc.) og går ind for at downloade SundID App til sin smartphone og sit nye smartwatch. Under installation af App en vil Sarah blive spurgt om hun vil give adgang til at data kan hentes fra hendes device. Apple HealthKit, Google Fit eller andre 3rd part services som genkendes af SundID.

37 12 SARAH S OVERBLIK Sarah har mulighed for at følge med i hvilke data som er blevet indsamlet over tid. Hun kan dermed se hvad hun bidrager med og til hvilke projekter. Det kunne eksempelvis være, hvis hun har valgt at deltage (med data) i et projekt om Søvn, hvor hun kan følge sin status og se hvor langt projektet er ift. indsamlingen af data.

Velkommen. v/ Erik Jylling

Velkommen. v/ Erik Jylling Velkommen v/ Erik Jylling 1 Introduktion 15.00 15.10 00.10 Velkomst Erik Jylling 15.10 15.20 00.10 Gennemgang af projektet Finn Kollerup 15.20 15.30 00.10 Konklusioner fra Sprint processer Finn Kollerup

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

2) OVERVEJE hvordan dine træningsdata skal overføres til dagbogen.

2) OVERVEJE hvordan dine træningsdata skal overføres til dagbogen. Kære løber, Denne vejledning har til formål at hjælpe dig hele vejen igennem vores tilmeldingsprocedure. Det kan være en god idé, at printe denne vejledning ud og have liggende ved siden af computeren,

Læs mere

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m.

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. - Guide fra BetterNow Juli 2012 - version 1.0 BetterNow Kristen Bernikowsgade 6 1105 Kbh. K www.betternow.dk

Læs mere

Mobile apps. App Academy. Velkommen! Vi starter kl. 17:00. Eksempler og links kan findes på http://appacademy.dk. www.appacademy.

Mobile apps. App Academy. Velkommen! Vi starter kl. 17:00. Eksempler og links kan findes på http://appacademy.dk. www.appacademy. Mobile apps Velkommen! Vi starter kl. 17:00 Eksempler og links kan findes på http://appacademy.dk Kristian Langborg-Hansen Partner i Underviser og foredragsholder Forfatter klh@appacademy.dk Planen for

Læs mere

NETS WALLET PILOT TEST

NETS WALLET PILOT TEST NETS WALLET PILOT TEST Guide til installation af Nets Wallet 21.11.2016 Intro Pilot test af Nets Wallet Sådan tilmeldes og registreres brugere til pilot testen Nets bruger Microsoft s HockeyApp til distribution

Læs mere

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps.

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps. Facebook indsamler information om dig blandt andet gennem din Facebookprofil. Hvem kan se dine oplysninger, og hvordan beskytteer du selv dine data? I forbindelse med den nylige skandale omkring Facebooks

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost

Læs mere

BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk

BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk Indholdsfortegnelse Side 3 // Kort om os Side 4 // Sådan virker det Side 5 // Indsamlings

Læs mere

Sammen er vi stærkere!

Sammen er vi stærkere! Sammen er vi stærkere! KlubDanmarks ambition er at skabe et stort netværk af uafhængige fitnesscentre og mindre fitnesskæder. Dagsorden Dl KlubDanmarks netværksmøde Kl. 09.30 10.00 Kl. 10.00 10.20 Kl.

Læs mere

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele!

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! LinkedIn Har du overvejet at udvide dit netværk med rekruttering til jobs, finde nye kunder og finde sparring

Læs mere

ANSØGNING OM ØKONOMISK FRIPLADS TIL DAGTILBUD ILLUSTRERET BRUGERREJSE EDS 2013

ANSØGNING OM ØKONOMISK FRIPLADS TIL DAGTILBUD ILLUSTRERET BRUGERREJSE EDS 2013 ANSØGNING OM ØKONOMISK FRIPLADS TIL DAGTILBUD ILLUSTRERET BRUGERREJSE EDS 2013 Lisbeth og Bent skal skilles. Lisbeth og deres 2 fælles børn bliver boende i lejligheden mens det er planen, at Bent skal

Læs mere

Tjekliste til en professionel hjemmeside

Tjekliste til en professionel hjemmeside Tjekliste til en professionel hjemmeside Hej med dig. Tak fordi du har downloadet vores tjekliste! Hvis du har en del af ansvaret for, at jeres virksomhed får det optimale ud af jeres hjemmeside så er

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

I ØSTEN STIGER SOLEN OP

I ØSTEN STIGER SOLEN OP I ØSTEN STIGER SOLEN OP VL DØGN 2012 -NU MED SOCIALE MEDIER ARRANGERES AF VL23 30. & 31. JANUAR 2012 TIVOLI CONGRESS CENTER Indledning nu med sociale medier VI STÅR MIDT I EN KOMMUNIKATIONSREVOLUTION.

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Undersøgelse af patienters holdning til sundhedsdata. April 2019

Undersøgelse af patienters holdning til sundhedsdata. April 2019 Undersøgelse af patienters holdning til sundhedsdata April 2019 Baggrund Data Redder Liv har undersøgt et bredt udsnit af danske patienters tilgang til sundhedsdata. Undersøgelsen er gennemført ud fra

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

NemBørn. Kære Forældre

NemBørn. Kære Forældre Kære Forældre NemBørn Vi overgår til digital kommunikation Fra d. 4.6.12 får du information om dit barn direkte i vores nye kommunikationskanal NemBørn. Nembørn er daginstitutionernes pendent til Skoleintra,

Læs mere

PRESENTED BY LØBER DU OG DINE HOLDKAMMERATER MED TITLEN SOM DANMARKS BEDSTE TEAM

PRESENTED BY LØBER DU OG DINE HOLDKAMMERATER MED TITLEN SOM DANMARKS BEDSTE TEAM PRESENTED BY LØBER DU OG DINE HOLDKAMMERATER MED TITLEN SOM DANMARKS BEDSTE TEAM WWW.60DAGE.DK Med kampagnen blev jeg opmærksom På, at det er vigtigt at yde lidt hver dag, at rose andre og være taknemmelig

Læs mere

Dit Liv Din Sundhed - forskningsprojekt i samarbejde med Aarhus Universitet. Projektets titel: Dit Liv Din Sundhed

Dit Liv Din Sundhed - forskningsprojekt i samarbejde med Aarhus Universitet. Projektets titel: Dit Liv Din Sundhed Dit Liv Din Sundhed - forskningsprojekt i samarbejde med Aarhus Universitet. Projektets titel: Dit Liv Din Sundhed Sundhedsudvikling og Folkesundhed Aarhus (FSAa) har i samarbejde med Institut for Folkesundhed

Læs mere

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Skift fra godkendelse med token til app notifikation

Skift fra godkendelse med token til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Version 1.0 Dansk. Brugervejledning. TransHealth App

Version 1.0 Dansk. Brugervejledning. TransHealth App Version 1.0 Dansk Brugervejledning TransHealth App Tak fordi De valgte et eller flere Logger produkter og tilhørende Logger/TransHealth App. For at få den bedste oplevelse med Logger systemet, bedes De

Læs mere

NemBørn. Når der er nyt, skal du orientere dig og om nødvendigt respondere på det, du har modtaget. Kære Forældre

NemBørn. Når der er nyt, skal du orientere dig og om nødvendigt respondere på det, du har modtaget. Kære Forældre Kære Forældre NemBørn Når der er nyt, skal du orientere dig og om nødvendigt respondere på det, du har modtaget. Det du som udgangspunkt skal gøre i NemBørn er: Vi overgår til digital kommunikation Fra

Læs mere

Se små to minutters video om redigering af Flipboard magasiner på https://youtu.be/knlltjilgvs

Se små to minutters video om redigering af Flipboard magasiner på https://youtu.be/knlltjilgvs Notat SEGES P/S Koncern Digital Udnyttelse af nye publiceringsformer og samskabelse Ansvarlig JPH Projekt: 7464, Digitale relationer og datadreven informationsformidling Oprettet 01-2016 Side 1 af 14 Udnyttelse

Læs mere

Navn og titel. https://itunes.apple.com/dk/app/relabee/id ?l=da&mt=8. https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.relabee.

Navn og titel. https://itunes.apple.com/dk/app/relabee/id ?l=da&mt=8. https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.relabee. Relabee Oversigt Appens navn : Relabee Dato: 3/11/2017 Score: 2,56ud af 3 Resume: Relabee er en app til håndtering og planlægning af opgaver og aftaler i netværket mellem patient, pårørende og behandlere

Læs mere

En ny vej til større overskud, trivsel og velvære. Mandag den 24. september

En ny vej til større overskud, trivsel og velvære. Mandag den 24. september En ny vej til større overskud, trivsel og velvære Mandag den 24. september 2 Godt med målrettet program til SoSu ere Bedre fællesskab og samhørighed Rigtig sjovt Godt med helbredstjek Mere opmærksomhed

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

Livalife app en - Brugerguide

Livalife app en - Brugerguide Livalife app en - Brugerguide Velkommen til Livalife app en Livalife app en er brugerens adgang til Livalife platformen via sin smartphone. I Liva app en er det muligt for brugeren at have en dialog både

Læs mere

Virk Workshop: Servicerejse for løsninger

Virk Workshop: Servicerejse for løsninger Intro Samarbejdet omkring løsninger på Virk.dk er ifølge myndighederne positivt; det bliver fremhævet, at der er en god dialog med Virk kontaktpersonerne og en høj grad af lydhørhed. For mange mails og

Læs mere

Spilpolitik. Kontroller altid aldersmærkerne på spillets emballage eller via søgefunktionen

Spilpolitik. Kontroller altid aldersmærkerne på spillets emballage eller via søgefunktionen Medie og Spilpolitik i Juniorklubben, Sorø Borgerskole. Forord_ Formålet med at have en medie- og spilpolitik i klubben, at vi for så vidt muligt ønsket om at synliggøre de pædagogiske overvejelser der

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn

Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn Indhold Opret profil Naviger rundt på LinkedIn Tilpas profil Opret gruppe Hjælp 2 Opret profil 2. 1. Du opretter din profil på www.linkedin.com.

Læs mere

VIDEOSAMTALER PÅ IPHONE. Deltag i samtalen på distancen. Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital

VIDEOSAMTALER PÅ IPHONE. Deltag i samtalen på distancen. Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital VIDEOSAMTALER PÅ IPHONE Deltag i samtalen på distancen Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital Nordjylland Videosamtaler Vi kan nu tilbyde dig som patient og pårørende

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

En miniguide til. nyhedsbreve. skab intern afklaring af behov, setup og mål. Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver

En miniguide til. nyhedsbreve. skab intern afklaring af behov, setup og mål. Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver En miniguide til nyhedsbreve skab intern afklaring af behov, setup og mål Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver 2 Intro! E-mailmarketing er ikke død.! Har man indblik i marketingkanaler på tværs, ved man,

Læs mere

Kost, kræft og helbred Næste generationer

Kost, kræft og helbred Næste generationer En befolkningsundersøgelse for fremtiden KRÆFTENS BEKÆMPELSE Kost, kræft og helbred Næste generationer Information om deltagelse i forskningsprojektet Foto: Shutterstock Med denne folder vil vi uddybe

Læs mere

De 10 bud til en bedre Linkedin profil

De 10 bud til en bedre Linkedin profil De 10 bud til en bedre Linkedin profil + = $ Første bud LinkedIN er dine kontakters visitkort! Når du får et visitkort Visitkort er i papir, det er folks LinkedIn profil ikke, så sørg for at forbinde hurtigt,

Læs mere

Manual til dropbox på ipad

Manual til dropbox på ipad Manual til dropbox på ipad Af Randi Majgård Høgh VIFIN Indholdsfortegnelse Forord 3 Oprettelse af dropbox på IPad 5 Download video til din IPad 16 Download billeder til din IPad. 20 Link et billeder, en

Læs mere

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup #30DageMedBranding Følgende er en enkel guide til et bedre personligt brand på internettet. Processen løber over 30 dage og hver dag skal du gøre en ny ting. Nogen gange vil du blive nødt til at udskyde,

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

Undervisningsmateriale. Konventum, Helsingør 30. Marts Rune Schmidt Telefon: Mail:

Undervisningsmateriale. Konventum, Helsingør 30. Marts Rune Schmidt Telefon: Mail: Undervisningsmateriale Konventum, Helsingør 30. Marts Rune Schmidt Telefon: 21 46 92 42 Mail: runsch@gladsaxe.dk 1 Hvad er det for noget materiale? Der er ind til videre lavet materialer til udskolingen

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Privatlivspolitik. Brugen af cookies og web beacons. Google Analytics Cookies

Privatlivspolitik. Brugen af cookies og web beacons. Google Analytics Cookies Privatlivspolitik Camatek ApS stræber efter at varetage de højeste standarder for ordentlig opførsel, fairness og integritet i alle dets aktiviteter. Dette inkluderer at informere om samt at beskytte kunders

Læs mere

Kost, kræft og helbred Næste generationer

Kost, kræft og helbred Næste generationer KRÆFTENS BEKÆMPELSE Kost, kræft og helbred Næste generationer INFORMATION OM DELTAGELSE I ET SUNDHEDSVIDENSKABELIGT FORSKNINGSPROJEKT Foto: Shutterstock Vi vil spørge, om du vil deltage i et videnskabeligt

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i daginstitutionen byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen tage et kig i dagbogen,

Læs mere

Biblioteket på din Smartphone

Biblioteket på din Smartphone Biblioteket på din Smartphone Esben Fjord, udviklingschef, Gladsaxe Bibliotekerne esbenf@gladsaxe.dk Agenda Gladsaxe Bibliotekernes Smartphone projekt Baggrund Processen Partnerskaber App'en Brugernes

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

Arbejdsformer og brug - na r der skal læres Dictus

Arbejdsformer og brug - na r der skal læres Dictus Arbejdsformer og brug - na r der skal læres Dictus Generelle overvejelser Jeg mener at videoer har et stort potentiale som læringsredskab for ordblinde. Men at nøjes med at give den ordblinde en række

Læs mere

Facebook: Konkurrentanalyse & data

Facebook: Konkurrentanalyse & data Facebook: Konkurrentanalyse & data www.digitaletanker.com www.helpmarketingbogen.dk Menti: Hvilken stilling sidder I i? Go to www.menti.com and use the code 54 21 03 Menti: Hvor mange af jer laver Facebookkonkurrentanalyser?

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Små og store projekter. på baggrund af. SMART Senior. Foto: Lars Horn, Baghuset Pressefoto. Like!

Små og store projekter. på baggrund af. SMART Senior. Foto: Lars Horn, Baghuset Pressefoto. Like! Små og store projekter på baggrund af SMART Senior Foto: Lars Horn, Baghuset Pressefoto Like! Små og store projekter på baggrund af SMART Senior Aalborg Kommune havde d. 26. september 2017 inviteret til

Læs mere

Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering.

Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering. Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering. E-bogen vil tage udgangspunkt i vores opskrift på en Automatisk LeadMotor,

Læs mere

Koncept 1, Brugermatch.

Koncept 1, Brugermatch. Koncept 1, Brugermatch. Beskrivelse af idé: En mobilapp som hjælper bibliotekets brugere med at finde ligesindede. Grundidéen er at når en bruger har app en installeret og aktiv så vil brugeren udsende

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

GUIDE. Sådan starter I en ny forening

GUIDE. Sådan starter I en ny forening GUIDE Sådan starter I en ny forening Udskrevet: 2016 Sådan starter I en ny forening Et formål, en bestyrelse, et sæt vedtægter og et stiftende møde - det er alt, hvad I behøver for at starte en forening.

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Titel Område National/Regional Periode Resumé Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi. Digitalisering i det offentlige National

Titel Område National/Regional Periode Resumé Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi. Digitalisering i det offentlige National Titel Område National/Regional Periode Resumé Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi det offentlige National 2016-2020 Omfattende digitaliseringsstrategi gældende for stat, regioner og kommuner.

Læs mere

Support - af videomødet. 20. juni 2019

Support - af videomødet. 20. juni 2019 Support - af videomødet 20. juni 2019 Agenda Hvordan organiserer vi supporten af videokonsultation / videomøde? 2 Baggrund Region Sjælland vil styrke de digitale veje til et nært sundhedstilbud for alle

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

Efterskole 2.0. Sociale medier i markedsføringen af efterskoler. Nyborg, 1. Marts 2013 v. Trine-Maria Kristensen

Efterskole 2.0. Sociale medier i markedsføringen af efterskoler. Nyborg, 1. Marts 2013 v. Trine-Maria Kristensen Efterskole 2.0 Sociale medier i markedsføringen af efterskoler Nyborg, 1. Marts 2013 v. Trine-Maria Kristensen Trine- Maria Kristensen @trinemaria www..trinemaria.dk trinemaria@gmail.com Program Sociale

Læs mere

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Potentialet, det praktiske og samarbejdet med BetterNow OM BETTERNOW... 2 FORDELE VED BRUG AF ONLINE EGEN-INDSAMLINGER... 2 POTENTIALET VED

Læs mere

ALGORITMISK ATTRIBUTION MODELLING. 28. maj 2019

ALGORITMISK ATTRIBUTION MODELLING. 28. maj 2019 ALGORITMISK ATTRIBUTION MODELLING 28. maj 2019 AGENDA 01 V E L K O M M E N 05 P L A T F O R M E / A D T R I B A Hvordan man kommer igang med algoritmisk attribution modelling? 02 I N T R O T I L A T T

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB)

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) Version 2.58-05.2018 BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) DATAANSVARLIG PB er dataansvarlig i overensstemmelse med den danske persondatalov og EU s persondataforordning, kaldet

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Charter for forvaltning på flere myndighedsniveauer i Europa Vejledning: sådan skriver man under

Charter for forvaltning på flere myndighedsniveauer i Europa Vejledning: sådan skriver man under Charter for forvaltning på flere myndighedsniveauer i Europa Vejledning: sådan skriver man under Regionsudvalget vedtog den 3. april 2014 et charter for forvaltning på flere myndighedsniveauer og opfordrer

Læs mere

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening FACEBOOK vejledning 2019 Naturfredningsforening Indhold DN på Facebook, side 4. Det gode opslag, side 6. Læg billeder op, side 8. Læg link op, side 11. Få flere følgere, side 13. FB-profil versus FB-side,

Læs mere

Strategi 2020 Helhed - Sammenhæng - Tryghed

Strategi 2020 Helhed - Sammenhæng - Tryghed Strategi 2020 Helhed - Sammenhæng - Tryghed Forord Sundhedsdatastyrelsen blev dannet i 2015 for at fastholde og udvikle den styrkeposition, Danmark har på digitalisering og nationale data på sundhedsområdet.

Læs mere

Agenda. Præsentation af Dynamicweb og Novicell. Marked og trends for e-handel. Online Marketing Center. 3 cases på 20 min. Spørgsmål og feedback

Agenda. Præsentation af Dynamicweb og Novicell. Marked og trends for e-handel. Online Marketing Center. 3 cases på 20 min. Spørgsmål og feedback Through loyal and certified partners we deliver products for sales and online marketing - fast, inexpensive and ready to use. Our products help businesses make and save money. make and save money Agenda

Læs mere

Hej forældre. Nu kommer Aula!

Hej forældre. Nu kommer Aula! Hej forældre Nu kommer Aula! Aula erstatter ForældreIntra Aula bliver fra uge 43 jeres indgang til den digitale kommunikation mellem skole, fritidsinstitution og hjem. Aula erstatter ForældreIntra. Kom

Læs mere

FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER

FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER 1 CODEX KÆRE FORÆLDRE Børn og unges liv bliver mere og mere digitalt, både i skolen og i hjemmet. Det digitale liv bringer mange fordele, men også sikkerhedsrisici,

Læs mere

Standarder og referencearkitektur for tværsektoriel sundheds-it. Kommunernes digitaliseringsnetværk

Standarder og referencearkitektur for tværsektoriel sundheds-it. Kommunernes digitaliseringsnetværk Standarder og referencearkitektur for tværsektoriel sundheds-it Kommunernes digitaliseringsnetværk 24.11.2011 Forståelse af opgaven Sundhedsvæsnets forretningsmål ramme for National arkitektur og standarder

Læs mere

Anden del (B): Indsamlingsetiske Retningslinier Alzheimerforeningens implementering af ISOBRO's indsamlingsetiske retningslinier

Anden del (B): Indsamlingsetiske Retningslinier Alzheimerforeningens implementering af ISOBRO's indsamlingsetiske retningslinier Anden del (B): Indsamlingsetiske Retningslinier Alzheimerforeningens implementering af ISOBRO's indsamlingsetiske retningslinier Alzheimerforeningens aktiviteter finansieres af bidrag fra private og offentlige

Læs mere

Digitale muligheder for mennesker med KOL

Digitale muligheder for mennesker med KOL Digitale muligheder for mennesker med KOL Digitale løsninger kan skabe sammenhæng for den lungesyge Telemedicin og digitale løsninger Sygdomshåndtering i hverdagen et samarbejde mellem Lungeforeningen

Læs mere

NÅR GRAVIDE SÆTTER SIG I FØRERSÆDET

NÅR GRAVIDE SÆTTER SIG I FØRERSÆDET NÅR GRAVIDE SÆTTER SIG I FØRERSÆDET OG SAMARBEJDER MED DIABETIKERE OG BORGERE MED KOL OLAV BJØRN PETERSEN. OVERLÆGE, LEKTOR, PH.D. OG MORTEN KYNG, PROFESSOR, DR. SCIENT. Gravide i førersædet Hvordan? 2

Læs mere

Oftede Stillede Spørgsmål

Oftede Stillede Spørgsmål Oftede Stillede Spørgsmål Værd at vide om Shopbox Hvorfor bruge Shopbox? Mere end 3 millioner danskere bruger dagligt Facebook, Google og læser e-mail på nettet. Med Shopbox kan virksomheder drage fordel

Læs mere

Kunderejsen og touchpoints

Kunderejsen og touchpoints Kunderejsen og touchpoints Strategi og målsætning for en international kunstner Akademiuddannelse i Salg og Markedsføring Digital Markedsføring, januar 2019 Københavns Erhvervsakademi/Itucation Undervisere:

Læs mere

TÆNKER RUNDT OM PÅRØRENDES BEHOV

TÆNKER RUNDT OM PÅRØRENDES BEHOV TÆNKER RUNDT OM PÅRØRENDES BEHOV Accepter Afvis HOLDER DU AF EN, SOM ER SYG? FÅ HJÆLP TIL AT HJÆLPE. Vi mennesker er intet mindre end fantastiske til at hjælpe hinanden. Men er du tæt på en, som har brug

Læs mere

Inspiration til fundraising for hold

Inspiration til fundraising for hold Inspiration til fundraising for hold Et af formålene med Stafet For Livet er at indsamle midler til bekæmpelse af kræft her spiller I som hold en vigtig rolle. En meget stor del af indtægterne til Stafet

Læs mere

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter Indhold Hvad er et webinar?... 2 Hvordan foregår det?... 3 Deltag via tablet... 9 Forskellige former for interaktion... 11 Hvilket udstyr skal jeg bruge?... 12 Hvad skal jeg ellers bruge?... 13 Kan man

Læs mere

Motion og livsstil er hverdagskost i sundhedsvirksomheder

Motion og livsstil er hverdagskost i sundhedsvirksomheder Motion og livsstil er hverdagskost i sundhedsvirksomheder Ny form for fælles sundheds- og trivselstiltag i kontorejendomme i Ørestad Hos verdens største medicovirksomhed Medtronic er medarbejdernes sundhed

Læs mere

Innovation i sundhedsvæsnet - beslutningsunderstøttende apps & kunstig intelligens

Innovation i sundhedsvæsnet - beslutningsunderstøttende apps & kunstig intelligens Innovation i sundhedsvæsnet - beslutningsunderstøttende apps & kunstig intelligens Sanne Lindskov Knudsen, Projektleder i Esbjerg Kommune, sanha@esbjergkommune.dk Case Esbjerg Kommune har igennem længere

Læs mere

AlkoTæller. E-health intervention i kommunal praksis. Rie Toft & Anna Trolle Bendtsen DSPM, Den 7. november 2016

AlkoTæller. E-health intervention i kommunal praksis. Rie Toft & Anna Trolle Bendtsen DSPM, Den 7. november 2016 AlkoTæller E-health intervention i kommunal praksis Rie Toft & Anna Trolle Bendtsen DSPM, Den 7. november 2016 Vend dig mod sidemanden og tal om: Hvilke af dine vaner får dig til at føle dig normal? Hvornår

Læs mere

Puneet Oberoi. Softworld A/S CEO

Puneet Oberoi. Softworld A/S CEO Digital Strategi Puneet Oberoi Softworld A/S CEO pob@softworld.dk Puneet Oberoi Moving Digital Founder pob@movingdigital.dk Digital Strategi for Grafikere 1. del kl. 10.00-10.45 2. del kl. 11.00-11.45

Læs mere

Kommunikationsværktøj

Kommunikationsværktøj Hjælp til selvhjælp Kommunikationsværktøj Gode overvejelser til projektlederen om interessenter og kommunikation o o Tænk over projektets interessenter og over kommunikationen af jeres projekt fra start

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Skab glæde og stærke relationer. Online Julekalender 2019

Skab glæde og stærke relationer. Online Julekalender 2019 Skab glæde og stærke relationer Online Julekalender 2019 Det er nemt og sjovt og vækker den lille spænding: Vinder jeg mon i dag? Igennem flere år er det bevist, at gamification er et effektivt redskab

Læs mere

Oversigt. Score: 2,36ud af 3

Oversigt. Score: 2,36ud af 3 Patienthåndbogen Oversigt Appens navn : Patienthåndbogen Dato: 5/7/2017 Score: 2,36ud af 3 Resume: Patienthåndbogen er en opslagsapp udviklet af Danske regioner, der som udgangspunkt henvender sig bredt

Læs mere

Blue Water Rejsen mod Social Business A model for communication and collaboration

Blue Water Rejsen mod Social Business A model for communication and collaboration Blue Water Rejsen mod Social Business A model for communication and collaboration Presented by: Marianne Muff Førrisdahl, Manager IT Development http://www.linkedin.com/in/mariannemuffforrisdahl Blue Water

Læs mere

Sådan får lokalgruppen nye og aktive frivillige!

Sådan får lokalgruppen nye og aktive frivillige! Sådan får lokalgruppen nye og aktive frivillige! Frivilligseminar, SOS-børnebyerne 11. november 2017 Konsulent Anders Jacobsen, Center for frivilligt socialt arbejde Dagens form Oplæg Gruppearbejde Refleksionsspørgsmål

Læs mere