Bevaringsværdige bygninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bevaringsværdige bygninger"

Transkript

1 25. Årre Årre By Roust Rousthøje Hjortkær Åbent land Årre Bevaringsværdige bygninger Rammer

2

3 25.01 Årre By Status Årre er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning. Årre ligger i det sydøstlige Varde Kommune ca. 20 km fra Varde. Årre er en mindre landsby, der er opstået omkring 1290 og blev udskiftet i perioden Den ældre del af Årre er bygget op omkring en vejklyngestruktur, som består af den nord/sydgående vej gennem byen, Tranbjergvej, samt vejene Vardevej, Gunderupvej og Lindevej. Skole og centerområde ligger langs den nord/sydgående vej, mens et større boligområder ligger henholdsvis øst og vest for Tranbjergvej. Boligområderne henholdsvis vest og øst for Tranbjergvej er udbygget i 1970 erne og har karakter af traditionel parcelhuskvarter. I den sydlige del af byen ligger et større erhvervsområde. Sydøst for byen løber Tingvejen, som forbinder Korskro og Grindsted. Nord for byen løber vandløbene Årre Nørre Enge og Tilløb til Årre Nørre Enge. Her har der tidligere har været en bladning af mose, hede og engarealer. Yderligere mod nord ligger Bækhede, Helle og Bitoft Plantage. Af offentlige servicetilbud kan Årre tilbyde dagplejeordning, børnehave, folkeskole uden overbygning, ældreboligcenter, stadion, minihal, areal udlagt til bypark, kirke og en afdeling af den kommunale administration. Årres bymidte indeholder derudover blandet anden brugs, kro, slagter og bank. Befolkningsudvikling I nedenstående tabel ses den hidtidige befolkningsudvikling i Årre by. Af tabellen fremgår det, at antallet af indbyggere i Årre by er steget siden år By og sogn Udvikling +/- Årre by Årre, Grimstrup og Rousthøje sogn Befolkningsudviklingen i Årre. Antallet af indbyggere er ikke beregnet i sognene, da en del af Grimstrup sogn hører til Esbjerg Kommune samt at antallet af indbyggere i Rousthøje Sogn ikke er opgivet i Bykvaliteter: Årre har en karakteristisk middelalderlig landsbystruktur med en vejklyngestruktur, hvor gårde og huse er placeret i en uregelmæssig klynge langs et varieret gadenet med fællesarealer. Bymidten består i dag af Tovet og af bebyggelsen langs Skolegade og Birkegade, hvor handelsmiljøet er lokaliseret.

4 Kirken er beliggende nord for selve Årre by på en forhøjning i landskabet. Kirkegården er omkranset af en græsbeklædt vold. Kirken er mod øst og syd omgivet af enkelte gårde og huse, der danner et fint nærmiljø til kirken. Mod sydøst er der en meget fin udsigt mod lave engarealer, der adskiller kirkens nærmiljø fra den egentlig bybebyggelse. Mod nord og vest grænser kirken direkte op til åbent land. Principper for planlægningen Årre by skal udvikles som bosætningsby med tilhørende servicefunktioner, butikker samt lettere erhverv. Den karakteristiske middelalderlige landsbystruktur med bebyggelse placeret langs et slynget gadeforløb med fællesarealer og med en blanding af fritliggende enfamiliehuse og nedlagte landbrug skal fastholdes. Oplevelsen af kirken umiddelbart nord for byen skal sikres ved, at engarealerne og det åbne land friholdes for bebyggelse. Ved lokalplanlægning af enkeltområde B04 skal der lægges vægt på, at den fremtidige bebyggelse får en landsbymæssig karakter og indgår i en samlet bymæssig og landskabelig helhed med landskabet omkring kirken herunder, at området disponeres efter principperne vist på nedenstående skitse, hvor der i øvrigt sikres udsigt til kirken fra Lindegade. Derudover skal der ved lokalplanlægningen af enkeltområde B04 overvejes om, der kan anlægges en linjeføring langs områdets afgrænsning mod nord, der kan afhjælpe den tunge trafik gennem Årre. Overstående kort viser princippet for den fremtidige vejstruktur for enkeltområde B04 vist med en grå streg. De grønne arealer illustrerer rekreative områder/naturområder, mens det gule område viser kirkeområdet. Ny bebyggelse kan planlægges inden for områderne afgrænset af sorte prikker.

5 Rækkefølgebestemmelser Der kan lokalplanlægges, så der kan ske udbygning i ét område til åbent-lavt byggeri eller kombinationer af åbent-lavt og tæt-lavt byggeri. I Årre er der på nuværende tidspunkt to enkeltområder til boligformål med restrummelighed, som er lokalplanlagte, henholdsvis enkeltområde B02 og B03. 2/3 af de udstykkede grunde i enkeltområde B02 er bebygget. Når 2/3 af de udstykkede grunde er bebygget i enkeltområde B03, kan der lokalplanlægges for enkeltområde B04. Forslag til arealudlæg Kommuneplan 2013 Arealudlæg til boligformål I Årre kan der tilbydes attraktive boliger med adgang til et bredt udbud af offentlige servicetilbud samt gode trafikale forbindelser til større omkringliggende byer som Esbjerg og Grindsted. Årre er udpeget som lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning og det er byrådets mål, at der i byer med bosætningspotentiale skal være udlagt og lokalplanlagt et område til boligbebyggelse. Fastlæggelse af boligprogrammet har taget udgangspunkt i det faktiske boligbyggeri i perioden Ifølge boligprogrammet forventes der i alt 16 boliger i perioden I denne periode er det en forventet restrummelighed på 7 boliger, se tabel nedenfor. Derfor vurderes der ikke at være behov for at udlægge nye boligområder. Oversigt Enkeltområde Areal Antal boliger Områder til boligformål med restrummelighed B02 (Lokalplan 63A) B03 (Lokalplan L01) B04 1,7 ha 17 Restrummelighed Forventet boligbehov i perioden Forventet restrummelighed Behov for nye arealudlæg - Forslag til nye arealudlæg - Arealer der foreslås udtaget Planlagt restrummelighed +7 Arealer til boligformål i Årre

6 Arealudlæg til erhvervsformål I perioden fra 2007 til 2012 er der ikke solgt arealer til erhvervsbyggeri i Årre. Restrummeligheden inden for de eksisterende erhvervsområder er ca. 5,1 ha. Der vurderes derfor ikke at være behov for yderligere arealer til erhvervsformål i Årre. Oversigt Enkeltområde Areal Områder til erhvervsformål med restrummelighed Restrummelighed 2012 Solgt erhvervsareal i perioden Forventet behov Forventet restrummelighed E02 5,1 ha 5,1 ha 0 ha 0 ha + 5,1 ha Behov for nye arealudlæg - Planlagt restrummelighed Arealer til erhvervsformål i Årre. + 5,1 ha Arealudlæg til detailhandel For fortsat at sikre kundeorienterede funktioner og dermed liv i byen fastholdes Årre som lokalcenter. Afgrænsningen af områder til centerformål og lokalcenteret udvides langs byens oprindelige vejnet således, at der bliver fleksible muligheder for placering af butikker og andre servicefunktioner.

7 Ovenstående kort viser lokalcenterafgrænsningen med grønt. Arealudlæg til rekreativt formål Et skovareal lige nord for byen ejes af Årre Borgerforening. Dette areal udlægges til et rekreativt område efter ønsker fra Årre Borgerforening. Skovarealet udlægges til enkeltområde R02 og anvendelsen fastsættes til rekreativt grønt område og den konkrete anvendelse fastsættes til skov. Det langsigtede perspektiv Årre er en mindre lokalby. Der vil derfor ikke blive planlagt for en egentlig byudvikling i Årre, men der vil kunne ske en afrunding af og en huludfyldning i den eksisterende bebyggelse.

8

9 25.02 Roust Status Roust er en mindre landsby. Byen ligger ca. 20 km sydøst for Varde ved Tingvejen. Landsbyen er opstået omkring år 1445 som en slynget vejby omkring Roustvej, der forbinder Varde og Hjortkær. Landsbyen blev udskiftet i henholdsvis 1774 og Byen er karakteriseret ved sin øst/vestgående udstrækning og den gennemgående vej er Roustvej. Roust er domineret af et større erhvervsvirksomheder i erhvervsparken i den sydlige del af landsbyen. Der er reserveret areal til en vejforbindelse mellem Roustvej (vest for byen) og Tingvejen (øst for byen) syd om erhvervsområdet. Nord for byen ligger Roust Mose, et vindmølleområde og en skydebane. Syd for byen ligger Grimstrup Krat og en del gravhøje ligger mod sydøst. Roust har ingen offentlige servicetilbud og ingen dagligvareforretning. Det kan oplyses, at der i perioden 2017 til 2012 er der solgt 2,56 ha til erhvervsbyggeri. Ud fra salget af erhvervsarealer i de seneste fem år, vurderes der de kommende 12 år at blive behov for 6,1 ha til erhvervsformål. Den forventede restrummelighed er 56 ha i erhvervsområdet E01. Derfor vurderes der ikke at være behov for yderligere arealer til erhvervsformål. Det langsigtede perspektiv Roust er en mindre landsby. Der vil derfor ikke blive planlagt for en egentlig byudvikling i Roust, men der vil kunne ske en afrunding af og en huludfyldning i den eksisterende bebyggelse. Dernæst skal Roust fastholdes som område for placering af større erhvervsvirksomheder med særlige beliggenhedskrav og behov for gode trafikale forbindelser.

10

11 25.03 Rousthøje Status Rousthøje er en mindre landsby, som ligger ca. 8,5 km sydøst for Varde. Rousthøje kan dateres tilbage til 1449 og blev udskiftet i Landsbyen er oprindeligt opbygget som en vejklyngeby. Vejene Dyrbækvej, Kirkevej og Byvejen udgør vejstrukturen. Bebyggelsen langs Byvejen er nyere i forhold til den oprindelige landsbybebyggelse. I den nordlige del af Rousthøje ligger Rousthøje Kirke, som er opført i Kirken ligger på det højeste sted i byen og er omkranset af den tilhørende kirkegård. Kirkens nærmeste omgivelser består af ældre og nyere villaer. Kirken er forholdsvis stor og sammen med et forholdsvis stort område omkring kirken samt den høje placering, dominerer kirken sit nærmiljø. På trods af den høje placering i landsbyen og landskabet er kirken kun glimtvis synlig mellem den eksisterende bebyggelse. Fra det åbne land kan kirken kun ses fra vest og nord. Syd for Rousthøje løber Roust Møllebæk og Ulvemose Bæk med tilhørende enge og moseområder. Rousthøje har ingen offentlige servicetilbud, men Rousthøje har blandt andet et forsamlingshus og en idrætsforening. Det langsigtede perspektiv Rousthøje er en mindre landsby. Der vil derfor ikke blive planlagt for en egentlig byudvikling i Rousthøje, men der vil kunne ske en afrunding af og en huludfyldning i den eksisterende bebyggelse.

12

13 25.04 Hjortkær Status Hjortkær er en mindre landsby, som ligger i det sydøstlige hjørne af kommunen. Afstand til Varde er ca. 17 km. Hjortkær er opbygget omkring vejkrydset Roustvej, Præstebrovej og Gl. Kirkevej og stammer fra begyndelsen af 1900 tallet. Vejkrydset præger byens struktur og bebyggelsen er placeret omkring vejkrydset. Hjortkær er omkranset af åbent land. Landsbyen har ingen offentlige servicetilbud. Det langsigtede perspektiv Hjortkær er en mindre landsby. Der vil derfor ikke blive planlagt for en egentlig byudvikling i Hjortkær, men der vil kunne ske en afrunding af og en huludfyldning i den eksisterende bebyggelse.

14 25.10 Åbent land Årre Nedenfor ses rammekort for områder i det åbne land i Årre lokalområde.

15

16 Bevaringsværdige bygninger i Årre ÅRRE vejnavn husnr bygnr bevaringsværdi Birkegade Birkegade Eskærdalsvej Roustvej 137B 1 3 Trehøjevej

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 25. Årre 25.01 Årre By 25.02 Roust 25.03 Rousthøje 25.04 Hjortkær 25.10 Åbent land Årre Bevaringsværdige bygninger Rammer 25.01 Årre By Status Årre er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning.

Læs mere

Rousthøje Årre. Roust 25. ÅRRE KOMMUNEPLAN 2013

Rousthøje Årre. Roust 25. ÅRRE KOMMUNEPLAN 2013 Rousthøje Årre Roust 25. ÅRRE KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 18. Sig 18.01 Sig By 18.10 Åbent land Sig Bevaringsværdige bygninger Rammer 18.01 Sig By Status Sig er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning og turisme. Byen ligger ca. 8 km nord for

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR ÅRRE

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR ÅRRE KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR ÅRRE Kommune 1 25. Årre 25.01 Årre By 25.02 Roust 25.03 Rousthøje 25.04 Hjortkær 25.10 Åbent land Årre Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte

Læs mere

12. Nordenskov Nordenskov By Åbent land Nordenskov. Rammer

12. Nordenskov Nordenskov By Åbent land Nordenskov. Rammer 12. Nordenskov 12.01 Nordenskov By 12.10 Åbent land Nordenskov Rammer 12.01 Nordenskov By Status Nordenskov er en lokalby med udviklingspotentiale inden for bosætning. Byen er placeret ca. 13 km øst/nordøst

Læs mere

Lydum. Kvong. Lunde 11. LUNDE KOMMUNEPLAN 2013

Lydum. Kvong. Lunde 11. LUNDE KOMMUNEPLAN 2013 Lydum Lunde Kvong 11. LUNDE KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der

Læs mere

19. Skovlund Skovlund By Åbent land Skovlund. Rammer

19. Skovlund Skovlund By Åbent land Skovlund. Rammer 19. Skovlund 19.01 Skovlund By 19.10 Åbent land Skovlund Rammer 19.01 Skovlund By Status Skovlund er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning og erhverv. Byen ligger i det nordøstlige hjørne

Læs mere

PLANHÆFTE FOR NÆSBJERG

PLANHÆFTE FOR NÆSBJERG KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR NÆSBJERG Kommune 1 14. Næsbjerg 14.01 Næsbjerg by Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering,

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 03. Ansager 03.01 Ansager By 03.02 Kvie Sø 03.03 Kærbæk 03.10 Åbent land Ansager Bevaringsværdige bygninger Rammer 03.01 Ansager By Status Ansager er en områdeby med udviklingspotentiale inden for bosætning,

Læs mere

04. Billum Billum By. Bevaringsværdige bygninger. Rammer

04. Billum Billum By. Bevaringsværdige bygninger. Rammer 04. Billum 04.01 Billum By Bevaringsværdige bygninger Rammer 04.01 Billum By Status Billum er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning og turisme. Billum ligger ca. 10 km vest for Varde

Læs mere

Horne 09. HORNE KOMMUNEPLAN 2013

Horne 09. HORNE KOMMUNEPLAN 2013 Horne 09. HORNE KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der angiver de overordnede

Læs mere

Skovlund 19. SKOVLUND KOMMUNEPLAN 2013

Skovlund 19. SKOVLUND KOMMUNEPLAN 2013 Skovlund 19. SKOVLUND KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der angiver

Læs mere

Alslev 02. ALSLEV KOMMUNEPLAN 2013

Alslev 02. ALSLEV KOMMUNEPLAN 2013 Alslev 02. ALSLEV KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der angiver de

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR HORNE

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR HORNE KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR HORNE Kommune 1 09. Horne 09.01 Horne By Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering,

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 22. Tofterup 22.01 Starup-Tofterup By Bevaringsværdige bygninger Rammer 22.01 Starup-Tofterup By Status Starup-Tofterup er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning og turisme. Byen ligger

Læs mere

Starup - Tofterup 22. TOFTERUP KOMMUNEPLAN 2013

Starup - Tofterup 22. TOFTERUP KOMMUNEPLAN 2013 Starup - Tofterup 22. TOFTERUP KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR LUNDE

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR LUNDE KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR LUNDE Kommune 1 11. Lunde 11.01 Lunde By 11.02 Kvong 11.03 Lydum 11.10 Åbent land Lunde Bevaringsværdige bygninger Rammer 1/12 Kort materialet i dette planhæfte indeholder

Læs mere

Billum 04. BILLUM KOMMUNEPLAN 2013

Billum 04. BILLUM KOMMUNEPLAN 2013 Billum 04. BILLUM KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der angiver de

Læs mere

Outrup 17. OUTRUP KOMMUNEPLAN 2013

Outrup 17. OUTRUP KOMMUNEPLAN 2013 Outrup 17. OUTRUP KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der angiver de

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 15. Nørre Nebel 15.01 Nørre Nebel By 15.10 Åbent land Nørre Nebel Bevaringsværdige bygninger Rammer 15.01 Nørre Nebel By Status Nørre Nebel er en områdeby med udviklingspotentialer inden for bosætning,

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR HORNE

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR HORNE KOMMUNEPLAN 207 PLANHÆFTE FOR HORNE Kommune 09. Horne 09.0 Horne By Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering,

Læs mere

Kærbæk. Kvie Sø. Ansager 03. ANSAGER KOMMUNEPLAN 2013

Kærbæk. Kvie Sø. Ansager 03. ANSAGER KOMMUNEPLAN 2013 Kærbæk Kvie Sø Ansager 03. ANSAGER KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur

Læs mere

Kærup. Janderup 10. JANDERUP KOMMUNEPLAN 2013

Kærup. Janderup 10. JANDERUP KOMMUNEPLAN 2013 Kærup Janderup 10. JANDERUP KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der

Læs mere

Agerbæk 01. AGERBÆK KOMMUNEPLAN 2013

Agerbæk 01. AGERBÆK KOMMUNEPLAN 2013 Agerbæk 01. AGERBÆK KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der angiver

Læs mere

Mejls. Orten. Tinghøj 20. TINGHØJ KOMMUNEPLAN 2013

Mejls. Orten. Tinghøj 20. TINGHØJ KOMMUNEPLAN 2013 Mejls Orten Tinghøj 20. TINGHØJ KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 13. Nymindegab 13.01 Nymindegab 13.02 Houstrup 13.03 Lønne 13.10 Åbent land Nymindegab Bevaringsværdige bygninger Rammer 13.01 Nymindegab Status Nymindegab er en kystby med udviklingspotentiale indenfor

Læs mere

20. Tinghøj. 20.01 Tinghøj By. 20.02 Orten. 20.03 Mejls. 20.10 Åbent land Tinghøj. Bevaringsværdige bygninger. Rammer

20. Tinghøj. 20.01 Tinghøj By. 20.02 Orten. 20.03 Mejls. 20.10 Åbent land Tinghøj. Bevaringsværdige bygninger. Rammer 20. Tinghøj 20.01 Tinghøj By 20.02 Orten 20.03 Mejls 20.10 Åbent land Tinghøj Bevaringsværdige bygninger Rammer 20.01 Tinghøj By Status Tinghøj er en mindre landsby, der ligger ca. 5 km nord for Varde.

Læs mere

PLANHÆFTE FOR TINGHØJ

PLANHÆFTE FOR TINGHØJ KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR TINGHØJ Kommune 1 20. Tinghøj 20.01 Tinghøj By 20.02 Orten 20.03 Mejls 20.10 Åbent land Tinghøj Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR BILLUM

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR BILLUM KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR BILLUM Kommune 1 04. Billum 04.01 Billum By 04.10 Billum, Åbent land Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for

Læs mere

Nørre Nebel. 15. NØRRE Nebel KOMMUNEPLAN 2013

Nørre Nebel. 15. NØRRE Nebel KOMMUNEPLAN 2013 Nørre Nebel 15. NØRRE Nebel KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der

Læs mere

08. HO VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013

08. HO VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Ho 08. HO KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der angiver de overordnede

Læs mere

PLANHÆFTE FOR TINGHØJ

PLANHÆFTE FOR TINGHØJ KOMMUNEPLAN 207 PLANHÆFTE FOR TINGHØJ Kommune 20. Tinghøj 20.0 Tinghøj By 20.02 Orten 20.03 Mejls 20.0 Åbent land Tinghøj Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder

Læs mere

PLANHÆFTE FOR JANDERUP

PLANHÆFTE FOR JANDERUP KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR JANDERUP Kommune 1 10. Janderup 10.01 Janderup By 10.02 Kærup 10.10 Åbent land Janderup Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR SIG

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR SIG KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR SIG Kommune 1 18. Sig 18.01 Sig By 18.10 Åbent land Sig Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning

Læs mere

PLANHÆFTE FOR TOFTERUP

PLANHÆFTE FOR TOFTERUP KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR TOFTERUP Kommune 1 22. Tofterup 22.01 Starup-Tofterup By Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning

Læs mere

Nymindegab. Lønne. Hejbøl Houstrup 13. NYMINDEGAB KOMMUNEPLAN 2013

Nymindegab. Lønne. Hejbøl Houstrup 13. NYMINDEGAB KOMMUNEPLAN 2013 Nymindegab Lønne Hejbøl Houstrup 13. NYMINDEGAB KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af:

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR BILLUM

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR BILLUM KOMMUNEPLAN 207 PLANHÆFTE FOR BILLUM Kommune 0. Billum 0.0 Billum By 0.02 Kjelst Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering,

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 07. Henne 07.01 Henne Stationsby 07.02 Henne Strand 07.03 Henneby 07.04 Stausø 07.05 Henne Kirkeby 07.10 Åbent land Henne Bevaringsværdige bygninger Rammer 07.01 Henne Stationsby Status Henne Stationsby

Læs mere

Gårde. Tistrup. Hodde 21. TISTRUP KOMMUNEPLAN 2013

Gårde. Tistrup. Hodde 21. TISTRUP KOMMUNEPLAN 2013 Gårde Tistrup Hodde 21. TISTRUP VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der angiver de overordnede

Læs mere

PLANHÆFTE FOR NORDENSKOV

PLANHÆFTE FOR NORDENSKOV KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR NORDENSKOV Kommune 1 12. Nordenskov 12.01 Nordenskov By 12.10 Åbent land Nordenskov Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 24. Ølgod 24.01 Ølgod 24.02 Strellev 24.03 Lindbjerg 24.04 Krusbjerg 24.10 Åbent land Ølgod Bevaringsværdige bygninger Rammer 24.01 Ølgod Status Ølgod er en områdeby med udviklingspotentiale indenfor

Læs mere

PLANHÆFTE FOR JANDERUP

PLANHÆFTE FOR JANDERUP KOMMUNEPLAN 207 PLANHÆFTE FOR JANDERUP Kommune 0. Janderup 0.0 Janderup By 0.02 Kærup 0.0 Åbent land Janderup Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen

Læs mere

PLANHÆFTE FOR NØRRE NEBEL

PLANHÆFTE FOR NØRRE NEBEL KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR NØRRE NEBEL Kommune 1 15. Nørre Nebel 15.01 Nørre Nebel By Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning

Læs mere

Ølgod. Strellev. Lindbjerg Krusbjerg 24. ØLGOD KOMMUNEPLAN 2013

Ølgod. Strellev. Lindbjerg Krusbjerg 24. ØLGOD KOMMUNEPLAN 2013 Ølgod Strellev Lindbjerg Krusbjerg 24. ØLGOD KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur

Læs mere

Stausø. Henne Strand Henne by. Henne Stationsby 07. HENNE KOMMUNEPLAN 2013

Stausø. Henne Strand Henne by. Henne Stationsby 07. HENNE KOMMUNEPLAN 2013 Henne Strand Henne by Stausø Henne Stationsby 07. HENNE KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består

Læs mere

PLANHÆFTE FOR NØRRE NEBEL

PLANHÆFTE FOR NØRRE NEBEL KOMMUNEPLAN 207 PLANHÆFTE FOR NØRRE NEBEL Kommune 5. Nørre Nebel 5.0 Nørre Nebel By Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR FÅBORG. Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR FÅBORG. Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1 KOMMUNEPLAN 217 PLANHÆFTE FOR FÅBORG Kommuneplan 217 Varde Kommune 1 Rammekort over Fåborg Kommuneplan 217 Varde Kommune 2 6.1 FÅBORG... Fåborg mål og udvikling... Bybeskrivelse Fåborg... Styrker og udfordringer...

Læs mere

PLANHÆFTE FOR AGERBÆK

PLANHÆFTE FOR AGERBÆK KOMMUNEPLAN 207 PLANHÆFTE FOR AGERBÆK Kommuneplan 207 Varde Kommune Kort over Agerbæk Kommuneplan 207 Varde Kommune 2 0.0 AGERBÆK... 4 Agerbæk - mål og udvikling... 4 Bybeskrivelse Agerbæk... 4 Styrker

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 16. Oksbøl 16.01 Oksbøl 16.02 Vrøgum 16.03 Jegum 16.04 Grærup 16.10 Åbent land Oksbøl Bevaringsværdige bygninger Rammer 16.01 Oksbøl Status Oksbøl er en områdeby med udviklingspotentiale indenfor bosætning,

Læs mere

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 20 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR HO Kommune 1 08. Ho 08.01 Ho By Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Geodatastyrelsen,

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR KOMMUNEPLAN 07 PLANHÆFTE FOR HO Kommune 08. Ho 08.0 Ho By Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Geodatastyrelsen,

Læs mere

PLANHÆFTE FOR SKOVLUND

PLANHÆFTE FOR SKOVLUND KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR SKOVLUND Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1 Kort over Skovlund Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Geodatastyrelsen,

Læs mere

Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017

Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017 Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017 I Kommuneplan 2017 gennemføres enkelte ændringer af arealudlæg og dermed en ændring af de tilsvarende rammer. Herunder redegøres for de væsentligste ændringer:

Læs mere

PLANHÆFTE FOR SKOVLUND

PLANHÆFTE FOR SKOVLUND KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR SKOVLUND Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1 Kort over Skovlund Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Geodatastyrelsen,

Læs mere

Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017

Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017 Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017 I Kommuneplan 2017 gennemføres enkelte ændringer af arealudlæg og dermed en ændring af de tilsvarende rammer. Herunder redegøres for de væsentligste ændringer:

Læs mere

Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017

Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017 Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017 I Kommuneplan 2017 gennemføres enkelte ændringer af arealudlæg og dermed en ændring af de tilsvarende rammer. Herunder redegøres for de væsentligste ændringer:

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR FÅBORG. Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR FÅBORG. Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1 KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR FÅBORG Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1 Rammekort over Fåborg Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Geodatastyrelsen,

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR ALSLEV. Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR ALSLEV. Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1 KOMMUNEPLAN 207 PLANHÆFTE FOR ALSLEV Kommuneplan 207 Varde Kommune Rammekort over Alslev Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Geodatastyrelsen,

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 05. Blåvand 05.01 Blåvand 05.02 Vejers 05.03 Mosevrå Bevaringsværdige bygninger Rammer Oversigt over ændringer 05.01 Blåvand Status Blåvand er en kystby med udviklingspotentiale indenfor detailhandel

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Tillæg nr. 11 til Kommuneplan for Skovbo Kommune

Tillæg nr. 11 til Kommuneplan for Skovbo Kommune Tillæg nr. 11 til Kommuneplan 1997-2008 for Skovbo Kommune Formål Formålet med kommuneplantillægget er at ændre afgrænsningen af kommuneplanens rammeområder 1F1 og 1B14, for at den planlagte bebyggelse

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR ALSLEV. Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR ALSLEV. Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1 KOMMUNEPLAN 207 PLANHÆFTE FOR ALSLEV Kommuneplan 207 Varde Kommune Rammekort over Alslev Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Geodatastyrelsen,

Læs mere

Notat om planforhold og anvendelsesmuligheder for Gjerlev-Enslev Skole

Notat om planforhold og anvendelsesmuligheder for Gjerlev-Enslev Skole Notat om planforhold og anvendelsesmuligheder for Gjerlev-Enslev Skole ndv ej Nyere parcel- og rækkehuse Rekreativt område Bolig område Den gamle landsby Fremtidig byzone Bolig område Til R and ers Ce

Læs mere

NYE OG ÆNDREDE UDPEGNINGER. Kommuneplan

NYE OG ÆNDREDE UDPEGNINGER. Kommuneplan NYE OG ÆNDREDE UDPEGNINGER Kommuneplan 2017 INDLEDNING Hvor kan der bygges boliger, hvor kan virksomhederne placeres, og hvor er det oplagt at give mulighed for butikker? Det skal en kommuneplan give et

Læs mere

25.01.B05. TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE B05

25.01.B05. TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE B05 25.01.B05 TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE 25.01.B05 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - NOVEMBER 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forsalg til dette kommuneplantillæg har været fremlagt i offentlig

Læs mere

På hat med Gadbjerg. Gadbjerg side 21. registrering af. september 2009

På hat med Gadbjerg. Gadbjerg side 21. registrering af. september 2009 På hat med registrering af side 21 vartegn registrering af side 22 DTK Kort25 Trad. - INFO Indbyggertal 2008 by 630 pers sogn 1311 pers Hjemmeside www.gadbjerg.dk Afstande - Vejle 20 km - Give 12 km Offentlig

Læs mere

N O T A T. Ansøgning om nyt boligområde i det østlige Skjern. Det ansøgte projekt

N O T A T. Ansøgning om nyt boligområde i det østlige Skjern. Det ansøgte projekt N O T A T Afdeling Plan Telefon 99741115 E-post juliane.l.jensen@rksk.dk Dato 22. marts 2017 Sagsnummer 17-006411 Ansøgning om nyt boligområde i det østlige Skjern Det ansøgte projekt Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

10-04-2013 AREALUDLÆG TIL BYFORMÅL - SLAGELSE

10-04-2013 AREALUDLÆG TIL BYFORMÅL - SLAGELSE AREALUDLÆG TIL BYFORMÅL - SLAGELSE Rummelighed Med denne kommuneplan er der en fremtidig rummelighed til nye boligområder i Slagelse by på 1500 boliger. Tidselbjerget i nordbyen er det største samlede

Læs mere

Redegørelse for udvidelse af Ikast bymidte Side 1 af Sag nr.: Indhold 1. Baggrund og formål Læsevejledning Samm

Redegørelse for udvidelse af Ikast bymidte Side 1 af Sag nr.: Indhold 1. Baggrund og formål Læsevejledning Samm Redegørelse for udvidelse af Ikast bymidte Side 1 af 10 19.11.2018 Sag nr.: 118.7059 Indhold 1. Baggrund og formål... 1 2. Læsevejledning... 2 3. Sammenfatning... 3 4. Gældende planforhold... 5 5. Redegørelse

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Bilag 2 ændringsforslag til Fingerplan 2013

Bilag 2 ændringsforslag til Fingerplan 2013 Bilag 2 ændringsforslag til Fingerplan 2013 Spor 1 Område Ny anvendelse Nuværende Begrundelse Problemstilling Bjergvej 145 boliger. Området forventes planlagt til 2 grupper af klyngehuse. Klyngehusene

Læs mere

Plantagevej, Hjerting

Plantagevej, Hjerting Forslag til Ændring 2006.03 i Kommuneplan 2006-2018 Plantagevej, Hjerting Maj 2008 Esbjerg Kommune Forslag til Ændring 2006.03 Baggrund Esbjerg Byråd vedtog den 19-05-2008 at offentliggøre Forslag til

Læs mere

Boligudbygning. Status. Udfordringerne. Vamdrup. Mål

Boligudbygning. Status. Udfordringerne. Vamdrup. Mål Boligudbygning Mål Målet er at udvikle attraktive boligområder i Vamdrup og i de omkringliggende lokal- og landsbyer i tæt tilknytning til og respekt for det eksisterende miljø og med høj arkitektonisk

Læs mere

Centerområde ved Vesterhavsvej i Billum TILLÆG 15

Centerområde ved Vesterhavsvej i Billum TILLÆG 15 04.01.C02 Centerområde ved Vesterhavsvej i Billum TILLÆG 15 Copyright: Geodatastyrelsen, COWI, Varde Kommune RAMMEOMRÅDE 04.01.C02 Mål: 1: KOMMUNEPLAN 2017 4.000 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag

Læs mere

Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby

Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 11. januar 2017 Nye kollegie-, ungdoms- og familieboliger ved Tranekærvej i Vejlby Dette materiale omhandler et område nær dig. Der planlægges for en boligbebyggelse

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ Blåvandvej Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF 05.01.C06 TIL BLÅVANDVEJ ENKELTOMRÅDE 05.01.C06 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MARTS 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til dette kommuneplantillæg

Læs mere

Erhvervsstrukturen i Egedal

Erhvervsstrukturen i Egedal Erhvervsstrukturen i Egedal Der er store arealer udlagt til forskellige typer af erhverv i Egedal. Der er indenfor kommuneplanperioden fra 2017 til 2022 plads til 140 hektar til erhverv og turisme, heraf

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR OUTRUP. Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR OUTRUP. Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1 KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR OUTRUP Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1 Kort over Outrup Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Geodatastyrelsen,

Læs mere

Nyt boligområde i Smørumnedre

Nyt boligområde i Smørumnedre Boligområde med 59 parcelhusgrunde til bæredygtigt byggeri med adgang til naturskønne omgivelser Nyt parcelhusområde på kanten mellem by og land - tæt på indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang

Læs mere

PLANHÆFTE FOR AGERBÆK

PLANHÆFTE FOR AGERBÆK KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR AGERBÆK Kommuneplan 2017 Varde Kommune 1 Kort over Agerbæk Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Geodatastyrelsen,

Læs mere

Samlet vurdering af kompensationsarealer i forhold til nyudlæg

Samlet vurdering af kompensationsarealer i forhold til nyudlæg Samlet vurdering af kompensationsarealer i forhold til nyudlæg I forbindelse med kommuneplanforslaget er der arbejdet med at udlægge tre nye områder til boligformål og et nyt område til erhvervsformål.

Læs mere

Befolkning og boliger

Befolkning og boliger Befolkning og boliger Redegørelse - Befolkning og boliger Den levende by Den levende by skal udfoldes i Vallensbæk både i de eksisterende og de nye boligområder. Vallensbæk har et mangfoldigt udbud af

Læs mere

N O T A T. Intro. Indholdsfortegnelse

N O T A T. Intro. Indholdsfortegnelse N O T A T Til Økonomi- og Erhvervsudvalget Kopi Klik her for at angive tekst. Fra Land, By, Kultur - Planlægning Emne Forslag til tilretning af kommuneplanens detailhandelsstruktur for de enkelte byer

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Hjørring Kommune FOROFFENTLIGHED. Kommuneplan Forslag til nye arealudlæg og arealændringer til byudviklingsformål

Hjørring Kommune FOROFFENTLIGHED. Kommuneplan Forslag til nye arealudlæg og arealændringer til byudviklingsformål Hjørring Kommune FOROFFENTLIGHED Kommuneplan 2013 Forslag til nye arealudlæg og arealændringer til byudviklingsformål Maj 2012 Indledning Forud for udarbejdelse af forslag til Kommuneplan 2013 skal der

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013 2025 for Lemvig Kommune

Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013 2025 for Lemvig Kommune Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013 2025 for Lemvig Kommune Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013 2025 er udarbejdet med henblik på: At foretage teknisk tilpasning af kortgrundlagene for retningslinjerne skovrejsning

Læs mere

KP Havneomdannelse - Hvalpsund Havn

KP Havneomdannelse - Hvalpsund Havn KP09-15-037 Havneomdannelse - Hvalpsund Havn Plannavn Titel Undertitel Dato for offentliggørelse af forslag KP09-15-037 Havneomdannelse - Hvalpsund Havn Havneomdannelse - Hvalpsund Havn 6. november 2013

Læs mere

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 RINGE KOMMUNE Forslag til Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe side 2 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe Formål Formålet

Læs mere

26 Kommuneplanrammer. Redegørelse

26 Kommuneplanrammer. Redegørelse 26 Kommuneplanrammer Redegørelse Med Kommuneplan 2001 overgik arealerne vest og sydvest for Lisbjerg fra perspektivarealer til blandede bolig og erhvervsformål, mens arealerne sydøst for Lisbjerg og omkring

Læs mere