Bilag: 2 5 ÅRS EFTERSYN. Promenadebyen lejlighederne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag: 2 5 ÅRS EFTERSYN. Promenadebyen lejlighederne"

Transkript

1 PROMENADEBYEN Side nr. : 1/15 Bilag: 2 5 ÅRS EFTERSYN Vedr.: Entreprise: Promenadebyen lejlighederne Totalentreprise Generelt for alle lejligheder Alle dørhåndtag er fejlagtigt monteret og går jævnligt løs. De skal monteres med Randi s patenterede mellembøs i plast. Skal rettes alle steder. MTH har nogle steder forsøgt forgæves og uautoriseret med loctite lim. Alle installationsgennemføringer i elteknikskabe mangler brand-, lyd- og lugttætning. I Stævnen er der overhovedet ikke tætning i Ø63 mm. elføringsrør, som er trukket i mellem etagerne, og øvrig tætning er nogle steder forsøgt udført med alm. grønt byggeskum. Støjdæmpning på repos ved lejligheder i Stævnen er ikke udført. Efterklangstid skal dokumenteres. Stævnen. Altaner har generelt ikke fald mod de afløb der er lavet, hvorfor vandet løber ud ved væggen i stedet. Er også nævnt under nogle af de enkelte lejligheder. Der er ikke fuget omkring toilet og vask mod væg i badeværelser. Skydedøre mangler de fleste steder bundstyr, og de steder hvor det er monteret, passer det ikke til løberevnen i døren. Derved står dørene og klaprer. Der mangler lydisolering ved alle skydedøre som ikke er indbygget i dobbeltvæg. Der er 2 cm. revne hele vejen i højden mellem væggen og døren når den er lukket, da døren ikke er indbygget i en kasse. Vandarmaturer er generelt utætte og kører dårligt i svingtud. Luftmængder fra emhætter og badeværelser skal dokumenteres.

2 PROMENADEBYEN Side nr. : 2/15 Promenadebyen 2, st. lejlighed 3 Der kommer vand ind på altan fra overliggende altan, da faldet på altanen ikke løber til afløb. Vandet løber i stedet ud langs væggen ind mod vindue og ude ved afløb. Det trækker med kold luft ind i soveværelset ved gulv mod ydervæg. Væg i soveværelse mod trappeopgang er meget kold. Korrekt varmeisolering bedes dokumenteret. Der kan høres meget støj fra smækkende døre i kælder. Korrekt lydisolering bedes dokumenteret. Korrekt varmeisolering mod cyklekælder bedes dokumenteret. Der er en afskalling på underside af betonaltan, som ser ud til at kunne falde af, og medføre personskade. Promenadebyen 2, st. lejlighed 4 Gulvene i lejlighed har slået sig. Skal afslibes som det er udført andre steder i huset. Promenadebyen 2, 1. sal lejlighed 3 Der trænger vand ind ved dørkarm mod altan. Er forsøgt rettet af MTH, men det har ikke med sikkerhed hjulpet. Der er meget fodkoldt i sidste 1/3 af lejligheden pga. uopvarmet butik. Der skal opvarmes i butik eller lofter isoleres. Det trækker fra vinduerne som ikke går til gulv. Trækket kommer mellem vindueshylde og vindue. Dampspærre tætnes?

3 PROMENADEBYEN Side nr. : 3/15 Promenadebyen 2, 1. sal lejlighed 4 Udsugning i bad og køkken suger ikke tilstrækkeligt. Sug skal tilrettes lovkrav og dokumenteres med måling. Overflade på væg i stue mod altan mod øst er krakeleret. Væggen virker varmere det pågældende sted. Årsag skal findes. Sidste 1/3 af stuen (mod nord) er meget fodkoldt pga. uopvarmet butik. Der skal opvarmes i butik eller lofter isoleres. Indvendige døre er skæve, er påpeget før. Hoveddøre til lejlighed lukker ikke tæt, er skæv for oven. Lydgener fra 2. sal, det skal dokumenteres at gældende lydkrav i etageadskillelse er overholdt. Ved 1 års gennemgang var gulvene åbnet, og der fandtes ifølge ejer/lejer ikke isolering i gulvet. Promenadebyen 2, 2. sal lejlighed 1 Spot i køkken falder ud. Krakelerer pga. varmen fra lyskilderne. Er tidligere anmeldt. Gummifuger oppe ved loftet krakelerer. Gælder stue og værelse. Promenadebyen 2, 2. sal lejlighed 4 Gennemtrængning af vand fra kanaler i betonloft i første værelse på højre hånd. Fejlfarvet låge i ovnskab. Det ser ud til at limen trænger igennem fineren. Promenadebyen 2, 3. sal lejlighed 2 Vindue mod syd er utæt ved kraftig regn. Er tidligere forsøgt udbedret af MTH, dog uden held. Vindue sidder løst i ramme, så faretruende ud som om det kunne falde ud ved stormen mandag den 28. oktober 2013.

4 PROMENADEBYEN Side nr. : 4/15 Promenadebyen 2, 3. sal lejlighed 3 Vinduerne er svære at åbne og lukke, skal justeres. Vindue i soveværelse kan ikke lukkes hvis det har stået åbent mere end ca. 30 minutter. Terrassedør er svær at åbne og lukke, skal justeres. Det trækker ind af de 3 store vinduer, dårlige fuger. Promenadebyen 2, 4. sal lejlighed 1 Der kommer vand ind på altan fra overliggende altan, da faldet på altanen ikke løber til afløb. Vandet løber i stedet ud langs væggen ind mod vindue og ude ved afløb. Lugt trænger i depotrum igennem utæt etageadskillelse fra underbo. (ved elinstallationer). Installationsgennemføringer skal brand- og lugttætnes. Promenadebyen 2, 4. sal lejlighed 2 2 terrassedøre mod vest kan ikke åbnes om sommeren, og næsten ikke nu. Dørene støder for neden på stålrammen på altanen, som arbejder sig større om sommeren. På terrasse mod vest løber vandet fra ovenliggende altaner ikke i afløb, men ved siden af pga. bagfald. Dørhåndtag i soveværelse falder af konstant. Generelt alle boliger. Promenadebyen 2, 4. sal lejlighed 3 Ved kraftig regn løber der vand ned på inderside af karm på vindue mod altan. Er tidligere anmeldt. Der har en enkelt gang dryppet vand ind af udluftnings ventil i det store vindue mod vest. Underlimet køkkenvask er sluppet bordpladen. Har været forsøgt limet før af totalentreprenør. Dørtelefon er ustabil, virker ikke altid ved tryk på 4. sal og fjernbetjening af døråbning virker heller ikke altid.

5 PROMENADEBYEN Side nr. : 5/15 Promenadebyen 2, 4. sal lejlighed 4 Syreskader på vinduesglas i soveværelset Hoveddør lukker dårligt, det trækker. Skæv i både bund og top. Affaldsskakt i depotrum ikke isoleret for kulde, og det lugter af affald fra depotet. Kabelrør bag skab i depot er ikke tætnet. Der trækker madlugt fra andre lejemål og sort skidt, formodentligt fra p-kælder op i lejligheden. Træk og kulde ved vinduer/døre mod gulv, der er generelt fodkoldt om vinteren. Meget dårlig udsugning fra køkken. Udsugning skal dokumenteres med måling. Dårlig styring af luftskifte om vinteren (meget kraftig udtørring i kolde perioder) Støjdæmpning på repos ved lejlighed mangler. Promenadebyen 2, 5. sal lejlighed 1 Træk fra de store vinduer fra mellem rammen og karmen. Promenadebyen 2, 5. sal lejlighed 2 I Badeværelset er der en defekt fuge i vægfliser i brusekabine og i gulvklinker. Der er 2 gabende ende samlinger i gulvet i køkken. Promenadebyen 2, 5. sal lejlighed 4 På terrasse/altan mod Finlandsgade/øst løber vandet fra ovenliggende altaner ikke i afløb, men ved siden af pga. bagfald. Promenadebyen 2, 6. sal lejlighed 1 Liste på dør til altan er defekt. Promenadebyen 2, 6. sal lejlighed 2 Gulv i køkken knirker pga. dårlig opklodsning. Vinduesrude i værelse revnet.

6 PROMENADEBYEN Side nr. : 6/15 Promenadebyen 2, 6. sal lejlighed 3 Glasvæg i bruseniche er ikke fastgjort til gulv, og kan der ved skubbes fra side til side. Der er ikke fuget omkring toilet og vask mod væg. Gulvet i køkken alrum er ikke ensfarvet. Den ene del er lakeret med hvid lak og den anden med natur lak. Dårlig spartling af væg mod soveværelse. Flisen er ødelagt ved fastgørelse af brusestang. Maling skaller af flere steder på små vinduer i bad, ser ud til at stamme for dårlig opbevaring af vinduer i byggeperioden. Synlig skrue i loft i gang. Mangler maling omkring udsug på badeværelset. Fuger gaber generelt flere steder i bruseniche. Mærker i altan vinduer flere steder fra gnister fra vinkelsliber. Når det regner, vælter der vand ned på altan mod stuevindue pga. bagfald på ovenliggende altaner. Promenadebyen 2, 7. sal lejlighed 3 Afløb fra overboens altan løber over pga. bagfald, og skader altanbrædder og bygning. Altanbrædder mangler understøtning et enkelt sted, hvor gulvstrø ikke er fastgjort. Fuge rundt om blandingsbatteri i bruseniche mangler. 3 fittings i varmesystem i teknikskab har været utæt. Der er rustanløbninger. Diverse sprækker i samlinger ved gipskonstruktioner. Træk fra stort vindue ved altan. Klage over larm fra overbo. Lydisolering/ dæmpning dokumenteres. Hoveddøren ser ud til at være for høj i forhold til hullet. Støder på dørtrin. Dørtrin er uautoriseret flyttet op, sikker for at tilpasse niveau i trappegang.

7 PROMENADEBYEN Side nr. : 7/15 Promenadebyen 2, 8. sal lejlighed 1 Liste eller fuge mangler ved altandør. Halogenlamper i køkken under overskabe defekt. Mørnet af varmen. Køleskab og frysers hængsler er defekte. Er i fuldintegreret løsning. Loft og gulv er vandskadet pga. tidligere vandindtrængning fra inde liggende altan terrasse over. Radiator mangler halvdelen af rørroset pga. for tæt placerede rør. Køkkenvandhane er løs i bordplade. Elastisk fuge i bruseniche og dårlig fuge i klinke. Promenadebyen 2, 8. sal lejlighed 2 Vægge ved toilet og depot er, tyndere end dørkarme. Dvs. dørkarme for smalle. Skader efter vandskade på loft og gulv. MTH har udbedret årsagen til vandindtrængningen, men der er stadig misfarvning af loft i soveværelse og skade på gulv. Der mangler adgang/renselem i altangulv på 9.sal, som tilsyneladende var årsag til vandskaden. Der er syre/base angreb fra facadepuds på vinduer i køkkenalrum Vinduer og dør mod altan mangler tætningsliste. Stolpe på altan som er rettet med vinkelsliber, står ubehandlet og er ikke fastgjort ordentligt. Promenadebyen 2, 8. sal lejlighed 3 Dør i soveværelse på 9. sal binder forneden Vindue på 9. sal i soveværelse er svært at åbne på håndtaget. Låge til fryser er skæv og lukker ikke rigtigt. Hakker i låge på vaskskab, stammer fra fabrik.

8 PROMENADEBYEN Side nr. : 8/15 Promenadebyen 2, 8. sal lejlighed 4 Emhætte defekt i det ene udtræk Vandhane i køkken er utæt Toiletdørene binder for oven Altaner ved køkken og soveværelse får vandskyld når der vandes på overliggende altan samt ved regnvejr. Dette pga. forkert fald på altan. Promenadebyen 2, 9. sal lejlighed th. Der siver vand ned til underbo når der vandes blomster på altan. Samme punkt som herover. Er forsøgt rettet 3 gange af MTH, men uden held. Gulvvarme i badeværelse funger over hovedet ikke, og har aldrig gjort det. Fugt i samling ved loft i stue, måske pga. utæt tag.

9 PROMENADEBYEN Side nr. : 9/15 Promenadebyen 6 Promenadebyen 6, st. El-skakt ikke tæt, der er madlugt og træk. Revner i væg i 2 værelser ved vindue. Det trækker ved fodlister ved vinduer og generelt i hele lejligheden. Promenadebyen 6, 1. sal th. Kalk på vindue til højre for altan set udefra og udvendige skydedør på altan fra pudsning af bygningens facade. Fodkoldt i lejligheden pga. cykelkælder. Isolering skal dokumenteres. Promenadebyen 6, 1. sal tv. Gulvet ved dør til badeværelse har sat sig i forhold til i selve dørhullet. Det har bevirket at fugen er revnet. Dørgreb i hoveddør monteret forkert, går løst. Promenadebyen 6, 2. sal th. Sætningsskade i vægfliser i bruseniche. Klinker er revnet hele vejen fra gulv og op efter. Koldt og træk fra vindue i soveværelse. Promenadebyen 6, 3. sal th. Gummifuger slipper ved tilsætning ved køleskab. Rude i glaskarnap skadet ved opførelse af bygning pga. brug af vinkelsliber.

10 PROMENADEBYEN Side nr. : 10/15 Promenadebyen 6, 3. sal tv. Revne i gulvet i gang ud for badeværelse. Revne i skabsvæg i værelse. Dør til altan fra gang støder på altanbrædder, hvilket også har forårsaget skader på døren. Dør til altan fra værelse støder også på altan. Kasse over skydedør til toilet falder af. Tidligere reparation omkring fejlhul ved spot i loft badeværelse er revnet fra igen. Lim på gulv ved køkkenskab i forbindelse med montage af disse. Køkkenø er ved at falde fra hinanden. Revne i væg i hjørne stue mod toilet. Revne i væg ved radiator i stue. Udestue er ikke i vinkel. Dårligt håndværksmæssig udførelse. Skydedøre klaprer pga. for smalle bundstyr. Knaster i træværk trænger meget frem. Promenadebyen 6, 4. sal TV Utæthed og kulde fra vindue ved altandør. Bagfald på altan, som bevirker at vand falder ned midt på altan. Tidligere forsøgt afhjulpet uden held. Promenadebyen 6, 5. sal TH Den midterste glassektion i altandøren er defekt i topbeslaget. Lysrør i badarrangement er forkert tilsluttet. Det tænder sammen med lyskontakt og blinker 3 gange og går ud. I øvrige lejligheder tænder lyset kun på håndføler under skab, og ikke sammen med loftlys.

11 PROMENADEBYEN Side nr. : 11/15 Promenadebyen 6, 6. sal TH Foldedør til altan er defekt i ophæng. Indvendig skydedør til udestue støder på zink i bunden. Brændmærker fra vinkelsliber i vinduer i udestue. Vandhane i køkken er utæt i toppen. Bagfald fra altan medfører at vand løber langs væg og nogle gange ind igennem vindue. Hoveddør skæv i højre side, så kulde trækker ind. Promenadebyen 6, 6. sal TV Revne ved terrassebræt. Lydisolering mangelfuld mod nabo. Overholdelse af lovkrav dokumenteres. Lydisolering mod ovenliggende lejemål er mangelfuld. Overholdelse af lovkrav dokumenteres. 3 fuger i bruseniche i hjørne mangler. Ved hoveddør og dør til værelse er der skåret for meget ud i gulv ved fodpanel, så der er synligt hul. Promenadebyen 6, 7. sal TV Emhætte mangler glas. Træk under altandør i stue mod syd. Stor skramme på skabslåge i køkken. Skydedøren til altan støder på i bunden. Promenadebyen 6, 7. sal TH Dårlig udsugning i køkken, skal kontrolmåles. Skydedør ved udestue hakker når den lukkes. Skal justeres. Mørtelpletter på gulvfliser i vaskerum. Afløb fra stor altan har været stoppet, så hele altanen var oversvømmet. Det gav vand indtrængen i de nedenfor liggende lejemål pga. store huller i murværk omkring afløbsrør. Se også under udvendige mangler og lejlighederne her under.

12 PROMENADEBYEN Side nr. : 12/15 Promenadebyen 8 Promenadebyen 8, stuen TV 2 gulvbrædder i stuen fjedrer for meget. Fer og not er defekt, og har været det altid. Dørhåndtag løsener sig altid. Venstre dørhåndtag til skydedør udestue er svært at lukke, skal justeres. Promenadebyen 8, 1. sal TH Korrosion i dækstykke af aluminium over vest altan. Forkert fald på altan. Udestue ude af vinkel, ses på brædder i udestuen. Træk af kulde under vindue i mellemste værelse. Promenadebyen 8, 2. sal TH 3 revner i væggen ca cm. i stue mod køkken, soveværelse og gang modsat soveværelse. Promenadebyen 8, 3. sal TH Revne i elementsamling i lofter stue. Kuldebro i væg i værelse, er så utæt at beboer har sat midlertidig plader op af væg. Zinkliste ved skydedør til udestue skal sænkes. Er tidligere aftalt med MTH, men aldrig udført. Afslutning rundt langs vindueskant i inde liggende terrasse er ikke udført ok. Madlugt fra elskakt. Dårligt sug fra emhætte. Lovkrav skal dokumenteres med måling.

13 PROMENADEBYEN Side nr. : 13/15 Promenadebyen 8, 3. sal TV Fugtpletter fra drænhuller i betonloft i køkken. Skydedør mellem køkken og værelse er sunket så den støder på gulvet. Liste over køkkenbord gaber, mangler fuge. Fuge mellem væg og loft i køkken over køkkenbrod revner. Glasfilt ved stuevindue løsner sig fra væg, skal undersøges for fugtindtrængning. Træk ved stuevindue, lukker skævt. Skjolder af kalk venstre vindue i stue. Spåner fra vinkelsliber i vindue på altan ved soveværelse. Promenadebyen 8, 4. sal TH Der mangler vinduer over døre til værelser. Er påpeget før. Døre mangler styr i bund. Fuge under dørtrin på døre mod altaner er lavet forkert. Mangler fugeisolering inderst og opklodsninger. Fuger er utætte. Promenadebyen 8, 4. sal TV Skydedøre til udestue skal justeres, da de kører for stramt. Promenadebyen 8, 5. sal TH Gulvkonvektor kan ikke reguleres i varme. Lampeudtag tilsluttet IHC i gang virker ikke korrekt. Skydedør til udestue er svær at lukke. Skal justeres. Dørtrin ved dør til terrasse mangler understøtning, hvilket medfører træk og utæthed. Dørhåndtag på yderdør ikke monteret korrekt. Gulvvarme i bad kan ikke reguleres ned.

14 PROMENADEBYEN Side nr. : 14/15 Promenadebyen 8, 5. sal TV Huller i betondæk mod nord er ikke lukket. Riste for gulvkonvektor klaprer for meget når der gås på dem. Toilet løber efter skyl. Det store skyl virker ikke og har aldrig gjort det. Skal justeres. Fuger bag vaske og toiletter mangler også her. Køkkenarmatur er løst. Promenadebyen 8, 6. sal TV Hul i loft uden for hoveddør. Betonloft gl. drænhul. Understøtning af gulv i soveværelse mangler et sted ved ydervæg. Gulvet fjedrer. Køkkenbordplade ved komfur buer, skabe/gulv er sunket. Dårligt udført malerarbejde af væg i soveværelse. Sandkorn under filt. Kulde træk fra altandør i soveværelse. Sort væg over altandør evt. pga. kondensproblem. Gulv i spisestue knirker et sted. Promenadebyen 8, 6. sal TH Opklodsninger under terrassedør i soveværelse er løs. Promenadebyen 8, 7. sal TH Trægulve knirker meget og giver sig alle steder i lejligheden. Lejligheden har kolossalt stort varmeforbrug (mere end 3 gange normalen), og er utæt overalt. Ejer har fået udført Blower Door test og termografering. Testrapport er vedlagt denne mangelrapport, og viser rigtig mange utætheder. Løsning skal findes.

15 PROMENADEBYEN Side nr. : 15/15 Promenadebyen 8, 7. sal TV Der er vandindtrængning ved vindue i stueetage når det regner kraftigt fra den side. Kommer formentligt fra hul i mur omkring afløb fra altan oven over. Gulv knirker ved radiator i stue på 8. sal. Det er på bagkant af radiatorrør det knirker. Skydedør til udestue lukker dårligt, skal justeres. Stort skyl på toilet på 7. sal virker ikke og har aldrig gjort det. Er fejlmonteret. En ca. 1 meter lang revne i loft i spisestue.

Side nr. 5 ÅRS GENNEMGANG

Side nr. 5 ÅRS GENNEMGANG Bilag 2 5 ÅRS EFTERSYN Vedr. Promenadebyen lejlighederne Entreprise Hovedentreprise TELF. 63 13 38 00 FAX 66 14 89 20 E-MAIL henneby@henneby.dk LEJLIGHEDER Dato 2013.10.31 1/16 I denne revision af den

Læs mere

Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst. Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990

Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst. Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990 Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990 Der er udarbejdet byggeteknisk rapport på ejendommen Opkærsvej 5, 8381 Tilst. Der er tale om et stuehus til en landbrugsejendom

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT runo Seneka 1 ES - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Munkeskovvej 3-4690 Dato: 30-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-1749 Matr. nr./ejerlav Årløse Y, Terslev matr. nr 9d, 9h, 9f ES sagsnr. 60350

Læs mere

Projekt beskrivelse. St. Kongensgade 110, 1264, KBH K

Projekt beskrivelse. St. Kongensgade 110, 1264, KBH K Projekt beskrivelse St. Kongensgade 110, 1264, KBH K Følgende arbejder på byggeriet er listet op nedenfor. Der skal tages højde for bygge-tekniske ændringer under renoveringen af ejendommen. Projektet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 Besigtigelse den: 6. juni 2011 kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT 2 for badeværelser i AB Vesterbrogade 99 Besigtigelsen er foretaget den 19. maj 2015 Rapporten er udført af Søren Ulff-Møller

TILSTANDSRAPPORT 2 for badeværelser i AB Vesterbrogade 99 Besigtigelsen er foretaget den 19. maj 2015 Rapporten er udført af Søren Ulff-Møller TILSTANDSRAPPORT 2 for badeværelser i AB Vesterbrogade 99 Besigtigelsen er foretaget den 19. maj 2015 Rapporten er udført af Søren Ulff-Møller Indledning: I forbindelse med aftale om udførelse af tilstandsrapport

Læs mere

Bilag: 1. På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre, som henviser til foto i rapporten.

Bilag: 1. På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre, som henviser til foto i rapporten. PROMENADEBYEN Side nr. : 1/34 Bilag: 1 5 ÅRS EFTERSYN Vedr.: Entreprise: Fællesarealer uden foto: Promenadebyen facader og fællesarealer Totalentreprise På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre,

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 22 Torveparken. Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstra ordinær generalforsamling den 24. november 2014 Udsendt den 2. december 2014 Side 1 af 5

Andelsboligforeningen Frederik Ekstra ordinær generalforsamling den 24. november 2014 Udsendt den 2. december 2014 Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Frederik Referat Ekstra ordinær generalforsamling den 24. november 2014 Udsendt den 2. december 2014 Side 1 af 5 Referat af ekstra ordinær generalforsamling i A/B Frederik Mandag

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9106/10083 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. TV-stik - udgår 2. Regulering af gulvvarme 3. VVS-installation nyistandsat 4. Tryk på varmt vand - udgår 5. Temperaturregulator

Læs mere

Udvendig vedligeholdelse

Udvendig vedligeholdelse ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Tinghøjparken Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2013

Nye boliger til leje i efteråret 2013 Nye boliger til leje i efteråret 2013 Lykkegårdshave 1-77 39 nye rækkehuse i udkanten af Kolding med ekstremt lave forbrugsudgifter Kontakt os: Telefon: 38 12 14 35 Email: Kolding@lejerbo.dk Pakhustorvet

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLGSELSKAB GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (N-beløb) for Afd. 24 Pileparken 7 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLGSELSKAB

Læs mere

5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler

5 års gennemgang fællesområder Nye fejl/mangler 5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler lb. nr Område Pkt. Mangelbeskrivelse Udbedres Afvist Besigtiges Kommentar 1 Generelt Kloak/faldstammer: vi skal have slamsuger på, ca. hver 6. mdr. i nogle

Læs mere

Bilag 2, Solsiden 5 2013-026920. 31. oktober 2014. Projektbeskrivelse

Bilag 2, Solsiden 5 2013-026920. 31. oktober 2014. Projektbeskrivelse Bilag 2, Solsiden 5 2013-026920 31. oktober 2014 Projektbeskrivelse Vindue ud mod lyskasse Vindue ud mod lyskasse FREMTIDIG PLAN Teknikskab Skab Skab Skab Skab Fyr & teknikrum #3 Kontor #4 Vindue ud mod

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT. for TOFTEGÅRDEN. Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT. for TOFTEGÅRDEN. Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT for TOFTEGÅRDEN Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) Følgende er et tillæg til det

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10 027 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter 1. 2. 3. 4. 5. 6. Fugt nederst i skorstenen Fugt i væg i entré Hængsler på indvendige døre Skade i spærhoved Tagbelægning understrøget

Læs mere

BYGGESJUSK I BYGGERIET

BYGGESJUSK I BYGGERIET BYGGESJUSK I BYGGERIET Michael Simonsen Byggeteknisk Rådgiver Mobil: 40 15 51 40 E-mail: ms@dhv.dk Dansk Håndværk Islands Brygge 26 Tlf.: 32 630 470 Fax 32 600 472 VINDUERS ENERGIMÆSSIGE PERFORMANCE Bygningsdel

Læs mere

DKtermografi ApS Rødovrevej 26 b 2610 Rødovrevej Tlf. 52446660

DKtermografi ApS Rødovrevej 26 b 2610 Rødovrevej Tlf. 52446660 Bygningsundersøgelse med Termografering 1 Undersøgelse udført d. 29/11-2012 Adresse på bygning Roskildevej 197 2tv 25 Valby Bestiller af undersøgelse Michelle Dayan Kontakt person Michelle Dayan Kontaktoplysninger

Læs mere

Vedligeholdelsesstandard

Vedligeholdelsesstandard Side 1 af 11 sider Om kravene til vedligeholdelse af din bolig Hvordan er standarden ved indflytning? Hvordan skal standarden være når du flytter? Hvad skal du betale for? Side 2 af 11 sider Afdelingens

Læs mere

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende:

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende: ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Pileparken 4 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

Udvendig vedligeholdelse

Udvendig vedligeholdelse ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Kildeparken 2 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 05 Pileparken 1. Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES

Læs mere

Føraflevering. SKANLUX Jens Johansen 31067 Strandbovej 75 14.10.2015 10:00-14.10.2015 GPS 55.5526,12.2027

Føraflevering. SKANLUX Jens Johansen 31067 Strandbovej 75 14.10.2015 10:00-14.10.2015 GPS 55.5526,12.2027 10:00 - Velfac Generel smøring og justering af alle elementer, samt malerrep af evt. Skrammer. 10:06 - Hth Generel justering af låger., Englandsvej 7, 4800 Nykøbing F, 54 13 28 80 1/22 10:09 - Rengøring

Læs mere

Syn af andel. Checkliste

Syn af andel. Checkliste Syn af andel Checkliste Andelsboligforeningen Kronosvej 91 175 INFO Dato: / 20 Kronosvej nr. GENERELT Nærværende punkter under Checklisten vil som minimum blive kontrolleret af bestyrelsen ved syn af andelen

Læs mere

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende:

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende: ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Pileparken 6 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 78 lejeboliger på Birkholm Historie Sluseholmen i Sydhavnen er oprindelig anlagt som et sluseanlæg af Københavns Havnevæsen

Læs mere

Ejerforeningen Åhavnen II

Ejerforeningen Åhavnen II Ejerforeningen Åhavnen II 6. november 2010 Opdateret 19. februar 2011 Oversigt over besvarelser på rundspørge vedr. kulde-, vand- og lugtgener. 38 Koldt ved indgang og dør. Kulde ved dør. Dør er utæt og

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 06 Hulegårdsparken Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES

Læs mere

Engholm Søpark Fink Byg Etape 3

Engholm Søpark Fink Byg Etape 3 Engholm Søpark Fink Byg Etape 3 Flotte nybyggede kædevillaer i Herning BILAG 3 Kontantpris kr. 1.925.000 midterbolig Kr. 1.995.000 - enderækkebolig 115 m 2 bolig + 24 m² carport og redskabsrum Opført af

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 Besigtigelsesdato: 28. juni 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab

Læs mere

Ikke nok kraft på radiatorene så vi aldrig kommer over 19-20 grader om. hentes i Edvard Thomsens vej 5 D 1 sal

Ikke nok kraft på radiatorene så vi aldrig kommer over 19-20 grader om. hentes i Edvard Thomsens vej 5 D 1 sal 23 1 th 29381373 Alle radiatorer 439 DTEK Ikke nok kraft på radiatorene så vi aldrig kommer over 19-20 grader om vinteren skrivelse af 04.10.2011+ 20 gr. Er OK. Ved besigtigelse af lejlighed mellem Pihl

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de

Læs mere

Ørum Torv. Afdeling 713 Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 29. marts 2012

Ørum Torv. Afdeling 713 Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 29. marts 2012 Ørum Torv Afdeling 713 Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 29. marts 2012 s 2 Ørum Torv Skole Randers Viborg Ørum Torv Ørum Torv Boligselskabet Sct. Jørgen har udviklet Ørum Torv med hensigten om at skabe

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 110005 Besigtigelse d. 30. maj 2011 Kl. 11:00 Slagelse den 1. juni 2011 Oversigt over klagepunkter: 1. Der er for stor spærafstand, 106 113 cm. 2. Forankring af taget overholder ikke

Læs mere

Page 1 of 2. Revneregistrering Cityringen Side 1 af 142

Page 1 of 2. Revneregistrering Cityringen Side 1 af 142 Page 1 of 2 Cityringen Side 1 af 142 Matr. nr.: Adresse: Opført: 11lc, Frederiksberg Aksel Møllers Have 2-4/Godthåbsvej 35-41 Opført 1943 år: Denne rapport omhandler: - Udvendig revneregistrering - Indvendig

Læs mere

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg 14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1 Gulvvarmekabel 10W/m 150W (15m) Kablet kan bruges i hvilket som helst rum uanset hvor irrregulær rummet er. To leder teflon isoleret varmekabel. 10W/m 863351 Æske 150W

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning, med undertryk af. www.termo-service.dk

Termografisk inspektion af bygning, med undertryk af. www.termo-service.dk Termografisk inspektion af bygning, med undertryk af Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 140 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 20 C Ude temperatur: Målt til ca. 0,5 C Temperatur differences

Læs mere

NYE ANDELS- OG EJERLEJLIGHEDER TÆT PÅ KØGE CENTRUM KONGSBERG PARK

NYE ANDELS- OG EJERLEJLIGHEDER TÆT PÅ KØGE CENTRUM KONGSBERG PARK NYE ANDELS- OG EJERLEJLIGHEDER TÆT PÅ KØGE CENTRUM KONGSBERG PARK En helt ny grøn oase i det sydlige Køge www.kongsbergpark.dk Materialebeskrivelse Projektudvikling: Kortfattet beskrivelse af arkitektur

Læs mere

DSB Kolonnehus Svenstrup J.

DSB Kolonnehus Svenstrup J. DSB Kolonnehus Svenstrup J. Byggevejledning Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Inden malerarbejdet startes er der lige noget der skal limes, lim de fire stykker med

Læs mere

Opsamling på kommentarer til prøvehuse i rækkehusene i Albertslund Syd

Opsamling på kommentarer til prøvehuse i rækkehusene i Albertslund Syd NOTAT 12. maj 2009 BF1 - AGA Sag: 1350 Opsamling på kommentarer til prøvehuse i rækkehusene i Albertslund Syd I det følgende gennemgås kommentarerne fra gæstebøgerne fra åben-hus-arrangementerne i prøvehusene

Læs mere

Vedligeholdelsesstandard

Vedligeholdelsesstandard Carlshøj afd. D 3304 Om kravene til vedligeholdelse af din bolig Hvordan er standarden ved indflytning? Hvordan skal standarden være når du flytter? Hvad skal du betale for? Side 1 af 10 Carlshøj afd.

Læs mere

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning IR001386.IS2 På billedet ses IR001390.IS2 På billedet ses Toilet IR001414.IS2 Vægge før undertryk: Ses med kuldeindtræk mellem væg og loft. Loft i stue IR001431.IS2 Vægge under undertryk: Vinduer under

Læs mere

MODEL FUNKIS MATERIALELISTE

MODEL FUNKIS MATERIALELISTE MODEL FUNKIS MATERIALELISTE COPENHAGEN MODEL FUNKIS BASIS STANDARD STANDARD PLUS Planløsning Typisk 150-260 m 2 Etplanshus i terræn niveau - Niveauforskudt stue - Kælder - To etager Fundament og terrændæk

Læs mere

Fejl- og mangelliste. Indflytningsrapport

Fejl- og mangelliste. Indflytningsrapport Fejl- og mangelliste Indflytningsrapport 14 vigtige dage 1 Du kan forberede fraflytningen allerede ved indflytningen ved at sende en fejl-og mangelliste til udlejer inden for de første 14 dage. Fra du

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7180 Oversigt over klagepunkter: 1. Sokkel, defekt mørtelkant 2. Sætningsrevner i sokkel 3. Gulv i trapperum, skævt og revnet 4. Kældervindue, i terrænhøjde 5. Facader og gavle,

Læs mere

ARKADERNE 45 ALMENE BOLIGER I TINGBJERG

ARKADERNE 45 ALMENE BOLIGER I TINGBJERG ARKADERNE 45 ALMENE BOLIER I TINBJER 2 INDHOLDSFORTENELSE Side 3 Oversigt og beskrivelse Side 4 Oversigt blok 19 Side 5 Oversigt blok 20 Side6 Oversigt blok 21 Side 7 Lejlighedsplan type E Side 8 Lejlighedsplan

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

KOM SKIMMELSVAMP I FORKØBET

KOM SKIMMELSVAMP I FORKØBET KOM SKIMMELSVAMP I FORKØBET SKIMMELSVAMP 8 GODE RÅD 1 Hold en temperatur i alle rum på 18-22 grader 2 Skab gennemtræk i boligen I 10 minutter to gange dagligt 3 Kontroller udsugning i bad og køkken 4 Lad

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab: (I det

Læs mere

Februar 2015. Husreglement for Andelsboligforeningen Krusågade 13-27

Februar 2015. Husreglement for Andelsboligforeningen Krusågade 13-27 Februar 2015 Husreglement for Andelsboligforeningen Krusågade 13-27 Enhver andelshaver/lejer og dennes husstand må iagttage, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9144 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Skævhed i tagkonstruktion. 2. Faskiner fungerer ikke. 3. Fugearbejde og sokkelpuds mangelfuld. 4. Løse fliser i baggang og

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 sbs rådgivning september 2015 Indholdsfortegnelse 01. Formål... 2 02. Ejendomsoplysninger... 3 03. Konklusion... 4 04. Generel information om ejendommen...

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj. Dato: 01.02.2016. PAB Afdeling 22. Udlejningsmateriale

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj. Dato: 01.02.2016. PAB Afdeling 22. Udlejningsmateriale Postfunktionærernes Andels-Boligforening Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj Dato: 01.02.2016 PAB Afdeling 22 Udlejningsmateriale Ishøj er en moderne kommune i vækst. I dag er der omkring 21.000

Læs mere

Gør både dig og dit hus glad

Gør både dig og dit hus glad Vejledning i placering og montage af SolarMagic Juni 2011 www.solarmagic.dk Denne vejledning viser, hvordan SolarMagic kan placeres og monteres på huset, så der opnås størst mulig effekt af anlægget. Det

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning.

Termografisk inspektion af bygning. Termografisk inspektion af bygning. Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 127 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 24 C Ude temperatur: Målt til ca. 6 C Temperatur differences inde - ude Δt:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10112. Besigtigelse dato: 11. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10112. Besigtigelse dato: 11. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr. 10112 Besigtigelse dato: 11. januar 2011 Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Plantegning og snit Bilag 1 Fotos

Læs mere

Uafsluttede sager for Andelshaverne.

Uafsluttede sager for Andelshaverne. Roskilde d.: 17/2/2013 Uafsluttede sager for Andelshaverne. Hus nr 2 Vinyl i vådrum. Behandling: Svejsninger og rørgennemføring efterses for skader. Vinylen kontrolleres for buler. Få buler i gulvet Hus

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse Navn: af: I forbindelse med fraflytning skal du i henhold til lejekontrakten betale leje i istandsættelsesperioden på 14 dage. Lejligheden skal være tømt og synet inden boligforeningens istandsættelse.

Læs mere

Unikaplan. - 2 plan serien

Unikaplan. - 2 plan serien Unikaplan - 2 plan serien 84 Skråner jeres byggegrund? - Så er løsningen her: UnikaPlan serien 2 plan for indbygning til skrånende grunde er et spændende bekendtskab. Den moderne arkitektur står i stærk

Læs mere

Vedligeholdelsesstandard

Vedligeholdelsesstandard Lyngby almennyttige Boligselskab side 17 af 33 Vedligeholdelsesstandard Fra 16.09.1993 Med ændringer godkendt på afdelingsmøde torsdag den 26. november 1998 Ved flytning fra et boliglejemål bedømmes vedligeholdelsesstandarden,

Læs mere

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger STRADLODSHUS 93 moderne familieboliger 2. revideret udgave 10. oktober 2013 Strandlodhus Beliggende Lergravsvej 50 og 51A /, 19 og 59, matr. nr. 177, Sundbyøster, København Der tages forbehold for fejl

Læs mere

MODEL ATRIUM MATERIALELISTE

MODEL ATRIUM MATERIALELISTE MODEL ATRIUM MATERIALELISTE COPENHAGEN MODEL ATRIUM BASIS STANDARD STANDARD PLUS Planløsning Typisk 140-220 m 2 Etplanshus i terræn niveau F.eks niveau forskelle. Kælder / 2 plan. Fundament og terrændæk

Læs mere

Kirsebærgården 14. marts 2016

Kirsebærgården 14. marts 2016 Kirsebærgården 14. marts 2016 Boligens stand, når du overtager den Afdelingens beskrivelse af, hvordan lejemålet fremtræder Boligen stilles ved lejemålets begyndelse til rådighed i god og forsvarlig

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

Skitse 21 Funkis hus i 2 plan Enfamiliehus på 202 m². Vejle d. 19.01.2016. Eks på byggebudget

Skitse 21 Funkis hus i 2 plan Enfamiliehus på 202 m². Vejle d. 19.01.2016. Eks på byggebudget Skitse 21 Funkis hus i 2 plan Enfamiliehus på 202 m² Vejle d. 19.01.2016 Eks på byggebudget Vi takker for deres interesse for vores Arkitekttegnede huse og har hermed fornøjelsen at præsenterer et tilbud

Læs mere

Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014.

Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014. Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014. Version 26.11. 2014 Gulvvarme. Reguleres via nederste låge i teknikskabet i gangen. Termostaten til gulvvarme er mærket GV. Ved indstilling på

Læs mere

TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9

TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9 TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9 Udskiftning af tag, maleristandsættelse af vinduer, istandsættelse af facader Ovenstående arbejder igangsættes i løbet af kort tid. Arbejdet forestås

Læs mere

HOLD ØJE MED FORBRUGET AF VARME

HOLD ØJE MED FORBRUGET AF VARME KONTROLBOG HOLD ØJE MED FORBRUGET AF Det kan spare dig for mange penge Mindst én gang om ugen bør du aflæse og notere forbruget af varme i din ejendom. Så får du god kontrol med ejendommens varmeforbrug

Læs mere

Bang & Beenfeldt A/S Drift og vedligehold 7/1 Sag nr. 10273 E/F Sankt Annæ Plads 9

Bang & Beenfeldt A/S Drift og vedligehold 7/1 Sag nr. 10273 E/F Sankt Annæ Plads 9 Bang & Beenfeldt A/S Drift og vedligehold 7/1 Afløb & Sanitet Indhold 52.01 Faldstammer 52.02 WC inkl. afløb 52.03 Håndvaske inkl. afløb 52.04 Køkkenvaske inkl. afløb 52.05 Gulvafløb 52.01 - Afløb & Sanitet

Læs mere

Landsbyens-energi Projektmøde i Halkær

Landsbyens-energi Projektmøde i Halkær Landsbyens-energi Projektmøde i Halkær Tirsdag den 26. januar 2016 Marianne Bender, Energitjenesten Nordjylland Landsbyens Energi Kort om projektet og dets tilbud Erfaringer indtil nu: Hvad vi finder ved

Læs mere

Byggeadresse: Østvangen 45 7660 Bækmarksbro

Byggeadresse: Østvangen 45 7660 Bækmarksbro Byggeadresse: Østvangen 45 7660 Bækmarksbro 1: Materialebeskrivelse. Sokkel: Der støbes 90 cm under terræn. Der er medregnet sand under bygningen. Sokkel udføres i beton 20 MPa, armeret i top og bund.

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10070 Besigtigelse d. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING.

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. Arkitektfirmaet C. F. Møller HADERSLEV ANDELS BOLIGFORENING VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. TILLÆGSBLAD NR. 01 ARKITEKT Udbud: Tillæg til udbudsmateriale

Læs mere

Installations og betjeningsvejledning: Denne ovn må kun monteres på ikke brandbare bygningsdele. TT40W (EN 13240/CE mærket)

Installations og betjeningsvejledning: Denne ovn må kun monteres på ikke brandbare bygningsdele. TT40W (EN 13240/CE mærket) Installations og betjeningsvejledning: Denne ovn må kun monteres på ikke brandbare bygningsdele TT40W (EN 13240/CE mærket) Tillykke med din nye TermaTech brændeovn. For at få størst mulig glæde af din

Læs mere

Håndklædetørrestativ som tilvalg: Svar: HPU træffer beslutning om omfanget af tilvalg, der så vil blive tilgængeligt for beboerne i et katalog.

Håndklædetørrestativ som tilvalg: Svar: HPU træffer beslutning om omfanget af tilvalg, der så vil blive tilgængeligt for beboerne i et katalog. Gennemgang af 242 kommentar-ark til de 3 prøvehuse, indleveret inden 18. marts 2016, har givet anledning til et meget stort antal kommentarer og spørgsmål. Mange kommentarer og spørgsmål omhandler samme

Læs mere

Gennemgangen blev fortaget d. 20.08.2015 af bygningsrådgiver Anders Bæhr Nielsen i selskab med Per Krogh

Gennemgangen blev fortaget d. 20.08.2015 af bygningsrådgiver Anders Bæhr Nielsen i selskab med Per Krogh VURDERING AF TILSTAND OG BEVARINGSVÆRDI Jespervej 274, 3480 Fredensborg Rekvirent: Ole Worm Christensen Jespervej 274 3480 Fredensborg Gennemgangen blev fortaget d. 20.08.2015 af bygningsrådgiver Anders

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

Bygherre : ATP Ejendomme A/S, Gothersgade 49, 1123 København K

Bygherre : ATP Ejendomme A/S, Gothersgade 49, 1123 København K Side 1 af 4 RUMSKEMA Den 3. november 2014 Sag : Møntergade 19, 1116 København K Bygherre : ATP Ejendomme A/S, Gothersgade 49, 1123 København K Specificerende rumskema: Butik -kælder Rum nr.: 0.01 Loftsinstallationer

Læs mere

Skitse 3. Enfamiliehus på 214 m². Vejle d. 19.01.2016. Eks på byggebudget

Skitse 3. Enfamiliehus på 214 m². Vejle d. 19.01.2016. Eks på byggebudget Skitse 3 Valmtagshus i 1 plan Z Huset. Enfamiliehus på 214 m² Design registreret Vejle d. 19.01.2016 Eks på byggebudget Vi takker for deres interesse for vores Arkitekttegnede huse og har hermed fornøjelsen

Læs mere

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning 22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning Trankær Mosevej 31-73, 8310 Tranbjerg Etape 1 - Salg Fakta Type A: Antal Boligareal Grundareal Carport Udhus Indflytning Energimærke Pris 7 stk. 136 m2 min. 200

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse ældrebolig

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse ældrebolig Opsigelse ældrebolig Navn: Opsigelse af: I forbindelse med fraflytning skal du i henhold til lejekontrakten betale leje i istandsættelsesperioden på 14 dage. Lejligheden skal være tømt og synet inden boligforeningens

Læs mere

EFTERISOLERING FORTSAT VÆRKTØJER OG PRAKSIS. Udvikling i U-værdier

EFTERISOLERING FORTSAT VÆRKTØJER OG PRAKSIS. Udvikling i U-værdier EFTERISOLERING FORTSAT VÆRKTØJER OG PRAKSIS Udvikling i U-værdier Krav i 1979 Linjetab i 2001 2 1 www.energikoncept.dk 3 http://www.byggeriogenergi.dk/ 4 2 Energiløsninger bliver revideret og bliver løbende

Læs mere

Skovshoved Skole SKUB-projektet

Skovshoved Skole SKUB-projektet Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole August 2008 Gentofte Kommune: Peter Boris Damsgaard Telefon 3998 0924 pbd@gentofte.dk Lene Jensby Lange Telefon 3998 0954 lejl@gentofte.dk

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605

Elinstallationsrapport for ejendommen. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605 for ejendommen Sælger G Johs Christoffersen Adresse Menstrup Bygade 5 Postnr. og by 4700 Næstved Dato 11.10.2015 Udløbsdato 11.10.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Smedevænget 16 A 4700

Læs mere

Boligaftale for A/B Gilholm

Boligaftale for A/B Gilholm 1 Boligaftale for Denne boligaftale mellem (e) og Andelsboligforeningen Gilholm har til formål at fastlægge de vigtigste rettigheder og pligter for aftalens parter Boligaftalen er udfærdiget

Læs mere

Borgparken, 8600 Silkeborg

Borgparken, 8600 Silkeborg Borgparken, 8600 Silkeborg Materialebeskrivelse for projekt Borgparken Generelt: Murværk Tegl som B430 blødstrøgne facadesten "Bison" fra Strøjer tegl iht. producenten, udføres som "petringer" 4 sidet.

Læs mere

Nicolai Gädda Dato: 30. november 2015 Roskildevej 44, st. th. J.nr. Roskildevej 44, st. th. 2000 Frederiksberg Ref.: Bb

Nicolai Gädda Dato: 30. november 2015 Roskildevej 44, st. th. J.nr. Roskildevej 44, st. th. 2000 Frederiksberg Ref.: Bb Nicolai Gädda Dato: 3. november 215 Roskildevej 44, st. th. J.nr. Roskildevej 44, st. th. 2 Frederiksberg Ref.: Bb Vurderet af Bent Bünning - VEVU-Byggeteknik Vurderingsrapport Rev. 3.11.215 A/B Solbjerg

Læs mere

Monteringsvejledning 3- og 4-fløjede døre

Monteringsvejledning 3- og 4-fløjede døre Monteringsvejledning 3- og 4-fløjede døre Sådan gør du! På dette opslag finder du monteringsvejledning af karmen punkt 1-3. På bagsiden af opslaget finder du monteringsvejledning af dørplader punkt 4-8.

Læs mere

Byg sådan 4. Merisolering indvendigt af ydervæg traditionel løsning. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt

Byg sådan 4. Merisolering indvendigt af ydervæg traditionel løsning. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Byg sådan 4 Merisolering indvendigt af ydervæg traditionel løsning paroc.dk PAROC PROTECTION Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Januar 2013 INVENDIG ISOLERING HVIS FACADEN SKAL BIBEHOLDES, SOM

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 Arbejder i jeres lejligheder. Byggeriet skrider hastigt frem, og håndværkerne skal snart i gang med arbejderne indvendigt i din lejlighed og ude på altanen. Du bliver

Læs mere

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen Nærværende liste er alene at betragte som vejledning omkring punkter til kontrol af hver enkelt bolig. Der vil selvfølgelig være variationer grundet det individuelle tilvalg til hver bolig, som gør at

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 30. SEPTEMBER 2015 DOMI BOLIG AFD. 10 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning.

Termografisk inspektion af bygning. Termografisk inspektion af bygning. Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 129 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 21 C Ude temperatur: Målt til ca. -5 C Temperatur differences inde - ude Δt:

Læs mere

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste.

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. 1 Indhold 1 Sikkerhedsregler ved brug af centralstøvsugeren...............

Læs mere