Netværks Avisen. Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Netværks Avisen. Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter"

Transkript

1 Netværks Avisen Februar 2015 Blad nr.2 Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter

2 Hej alle brugere af Caféen i Larslejsstræde! Her er Caféens medarbejdere: Johnny Højer Johansen Pædagog i Caféen Jan Schustin Medarbejder i Cafée Andreas Felipe Petersen Pædagog i Caféen Lina Mai Due Nielsen Pædagog i Caféen Gitte Pedersen Medarbejder i Caféen Inga Iceniete Motevali Pædagog i Caféen Åse Porup Christensen Pædagog i Caféen Gitte Hjorth Pædagog i Caféen 2

3 Indholdsfortegnelse Hvilken farver og dage passer til mig. Caféen for de ældre. Fast hver mandag. Se side 4-5 Caféen for voksne (18-50 år). Fast hver tirsdag. Se side 6-7 Caféen for alle. Fast hver onsdag, samt diverse fredage, lørdage & søndage. Og mandeklub Se side Caféen for unge på kontanthjælp eller STU. Fast hver torsdag. Se side Caféen for borgere med Asperger. Fast hver fredag. Se side Caféen siden sidst. Se side Caféen aktiviteter i fremtiden. Se side 18 Tusindfryd. Se side 19 3

4 Caféen for de ældre. Drømmer du om mormor mad, fred og rolige omgivelser, hvor du kan hygge dig med jævnaldrende, så er mandagene i Cafeen tilbuddet til dig. Dag Tid Februar aktiviteter og menu Mandag Tarteletter med høns i asparges. Spilleaften Mandag Oksekøds suppe med kød og melboller En tur i Biografen Mandag Lukket pga. P-døgn Mandag Mørbradgryde. Mandags banko Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl ! 4

5 Caféen for de ældre. Mandag d. 2. februar Der er dømt tarteletter med det hele Inden maden spiller vi spil. Vi spiller ludo, kort og hvad vi ellers kan finde på., Mandag d. 9. februar. Denne mandag er der god gammeldags oksekødssuppe med kød og melboller på menuen. Efter aftensmaden tager vi en tur i biffen. Vi bestemmer sammen hvad vi skal se. Du skal have ca. 150 kr. med til biografbillet og lidt guf. Mandag d. 23. februar Denne mandag er der dejlig mørbradgryde på menuen Vi spiller en god gang mandagsbanko inden aftensmad. Vi skal have banko med gevinster til dem der har banko på 1 række, 2 rækker og fuld plade. Det koster kun 20 kr. for 1. plade og 50 kr. for 3 plader. 5 5

6 Caféen for voksne (18-50 år) Se de særlig indlæg i bladet om kvindeklub, samt kommende aktiviteter på denne side. Tur i Biografen Tirsdag d. 3. februar er der tur i biografen. Vi spiser mad i Cafeen, så tager vi af sted. Husk at melde dig til, så vi ved, hvor mange der vil med til at se film. Du skal have ca. 150 kr. med til biografbillet og lidt guf. OBS! LUKKET Tirsdag d. 17. februar holder vi desværre lukket. Vi skal på P-døgn. Dag Tid Februar aktiviteter og menu Tirsdag Grønlangkål med medister Tur i biografen Tirsdag Brunkål med hamburgerryg Kvindegruppe Tirsdag Lukket Tirsdag Kødboller i grøn karrysovs med ris. Kvindegruppe Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl ! 6

7 Caféens Kvindegruppe 10. februar: Har du også bunker af tøj der bare ligger i skabet og fylder. Så tag det med i kvindegruppen tirsdag d. 10. februar hvor vi holder store bytte tøj dag. Måske er der nogen af de andre kvinder der har det du lige står og mangler Tirsdag d. 24. februar: Har du mulighed for at lave dine helt cupcakes og pynte dem så de ser lækre og indbydende ud. Du kan tage 4 med hjem for tyve kr. Dag Tid Februar aktiviteter Tirsdag :00-21:30 Byttetøj dag. Tirsdag :00-21:30 Bag dine egne cupcakes pris 5 kr. stykket 7

8 Caféen for alle Dag Tid Februar menu Mandag Tarteletter med høns i asparges. Tirsdag Grønlangkål med medister Onsdag Gullasch med kartoffelmos Torsdag Vietnamesiske forårsruller Mandag Oksekøds suppe med kød og melboller Tirsdag Onsdag Pastagratin Brunkål med hamburgerryg Torsdag Frisk pasta med kylling og grønt. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Lukket Pga. p-døgn Lukket Pga. p-døgn Lukket Pga. p-døgn Lukket Pga. p-døgn Mandag Mørbradgryde. Tirsdag Kødboller i grøn karrysovs med ris. Onsdag Fiskefrikadeller med tilbehør Torsdag Thailandsk ret. ældre voksne alle STU er Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl ! 8

9 Caféen for alle. Åben cafe. Søndag d. 1. Februar er der åben cafe. Fra Vi spiser landgangsbrød og søndagshygger. Pris 40 kr. Vi spiser kl. 13. Alle er velkomne i cafeen. Computerrummet er åbent, vi smækker en film på, der kan spilles bordfodbold og elektrisk dart i det ovale rum og der kan spille s spil og hyggesnakkes overalt. Bordfodbold Turnering i Caféen Onsdag d. 4. februar fra 19:00 20:30 Kom & vær med! Fed præmie til VINDEREN. X-FAKTOR AFTEN I CAFÊEN Fredag d. 6.februar fra kl.16:00 til 21:00 Vi bestiller pizzaer og hygger i godt selskab. Pris for mad 50.-kroner Brunch og banko Søndag d. 8. februar er der brunch og banko i Cafeen i Larslejsstræde fra kl Brunch er kl og koster 50 kr., eller et klip i madkortet. Vi spiller 5 spil 1. plade koster 20 kr. 3 plader 50 kr. Tilmelding senest fredag d. 30. januar 9

10 Caféen for alle Tur i byen efter maden Onsdag d. 11. februar er der tur til Skuespillehuset efter maden. Sig til i Cafeen, hvis du vil med ud og gå en hyggelig aftentur. Ishockey i mandeklubben Fredag d. 13. februar Så er der på med vinterjakken og ind og se noget vestegnshockey. Vi skal se kampen i Rødovre Skøjtearena. Vi kører i bil både ud og hjem. Vi spiser mad i hallen. Du skal have ca. 200 kr. til mad og entre. Vi mødes i gården i Cafeen kl Fastelavns fest i Cafeen. Lørdag d. 14. februar kan du fejre fastelavn i Cafeen. Vi skal slå katten af tønden med ægte tønde konge. Vi servere varm kakao med flødeskum og en snasket fastelavns kage. Arrangementet koster sølle 30 kr. og der er åbent fra Tilmelding senest onsdag d. 11. februar. 10

11 Caféen for alle Kim Larsens koncert Fredag d. 20 februar skal vi til Kim Larsens Koncert i Vega med dem der har købt billetter til den dag. Vi mødes under uret på Hovedbanegården kl og tager af sted mod Vega. Arbejder museet og åben cafe: Søndag d. 22. februar kan du vælge mellem 2 tilbud. Du kan komme til åben cafe, hvor vi ser film og spiser håndmader. Pris for håndmadder 35 kr. Du kan komme med på arbejder museet. Pris ca. 50 kr. Tilmelding til begge arrangementer senest onsdag d. 18. februar. Tur i Biografen Onsdag d. 25. februar efter maden i Cafeen skal vi se ny dansk komediefilm Mænd og Høns instrueret af Andres Thomas Jensen, der lavede filmen Adams æbler. Mand og høns handler om to brødre der mister deres far og finder ud af, at de er adopterede. Tag ca. 150 kr. med til biografbillet og lidt guf. Husk at melde dig til senest på dagen inden kl , så vi ved, hvor mange billetter vi skal reservere. Dansebaren I Roskilde Fredag d. 27. februar er der tur til Dansebaren. Turen er for alle gæster. Entre 35kr. Der vil være særpriser på drikkevarer i tidsrummet Vi mødes på Hovedbanegården under uret kl Her spiser vi lidt billig mad, inden vi tager af sted. Kontakt os, hvis du vil vide mere. Tlf.:

12 Caféen for unge på kontanthjælp eller STU. Dag Tid Januar aktiviteter Torsdag d :00-21:30 Vietnamesiske forårsruller Rul din egen forårs rulle. Torsdag d Torsdag d :00-21:30 Frisk pasta med kylling og grønt. Bioaften Lukket Pga. p-døgn Torsdag d :00-21:30 Thailandsk ret. Musik quiz Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl ! 12

13 Caféen for unge på kontanthjælp eller STU. Torsdag d. 5. februar Kom og være med til at rulle din egen forårsrulle! Så får du den lige som du vil have den. Torsdag d. 12. Februar Skal vi se film på storskærmen. Kom med nogle forslag, hvad du vil gerne se. Vi giver popcorn! Torsdag d. 26. februar Kom og være med til en meget underholdende og spændende aften, hvor vi skal harve musik quiz med nogle sjove og gode præmier. 13

14 Caféen for borgere med Asperger Aspargesklub tilbud til mennesker med Asperger syndrom! Siden februar i 2011, har vi i netværksregi, haft en klub for mennesker med Asperger syndrom. Klubben holder åbent hver fredag fra kl Klubben ligger på Østerfælled Torv 20, 2. sal, 2200 København Ø, hvor vi mødes 3-4 gange om måneden. En fredag hver md. er der et større arrangement i Cafeen i Larslejsstræde. Dag Tid Februar aktiviteter og menu Fredag 6.feb 14:00-23:00 Dagens overraskelse og lagkage til dessert. Fastelavns fest på Østerfælled Torv Fredag 13. feb 14:00-22:00 Vegetar lasagne og Linas overraskelse til dessert. Film aften i Larslejsstræde Fredag 20.feb Lukket Fredag 27. feb 14:00-22:00 Forloren hare og frugt grød til dessert. Hygge snakke aften på Østerfælled torv. Tlf.:

15 Caféen for borgere med Asperger Et par stemnings billeder fra Julefest! Fastelavns fest 6. februar fra kl på Østerfælled Torv. Vi skal bl.a. spise god mad, slå katten af tønden, kåre bedste kostume og lege nogle lege. Tilmelding senest fredag d. 30 januar. Film aften 13. februar fra kl i Larslejsstræde Vi skal se film op på storskærm. Tag en film med. Vi giver popcorn. Hygge, snakke aften 27. februar fra kl på Østerfælled Torv Vi spiller spil, ser lidt Tv og snakker om forskellige ting. Priser: Et måltid mad koster 35 kr Dessert 5 kr Sodavand 10 kr Øl 15 kr. 15

16 Caféen siden sidst Stemnings billeder fra Julefest 16

17 Caféen siden sidst Tirsdags afslutning Stemnings billeder fra STU aften 17

18 Caféen aktiviteter i fremtiden Jep du læste rigtigt: Du har nu chancen for at komme med Cafeen til koncert med Amagers egen Joey Moe. Torsdag d. 23. april på Vega Afgang fra cafeen kl. 20. Pris: 220 kr. Hold da op, han er populær den gamle hankat. Så nu tager vi sgu en tur mere. Denne gang sælger vi billetter til koncert torsdag d. 28. maj. Prisen er igen 350 kr. og det er først til mølle princippet Så er der indkøbt billetter til Top Charlie Mere info følger når vi nærmer os. 18

19 Café Tusindfryd Aktivitets og Madplan februar 2015 Mandag 2. Cafe kl Fiskedeller med varm remo sovs. Tirsdag 3. Cafe kl Shepperds pie Spireband Torsdag 5. Frokost kl. 12 Kun for tilmeldte Walk and talk kl.13 Cafe kl Rullesteg Fredag 6. Cafe kl Dagens overraskelse Musik quiz Lørdag 7. udflugt til DR byen Mandag 9. Cafe kl Pasta carbonada Tirsdag 10. Cafe kl Lam i spinat Spireband Torsdag 12. Frokost kl. 12 Kun for tilmeldte Walk and talk kl.13 Cafe kl Medlemsmøde menu. MEDLEMSMØDE Søndag 15. Fastelavns fest (se opslag i cafeen) Mandag 16. Cafe kl Farsbrød med paprika Tirsdag 17. Cafe kl Koteletter i fad Spireband Onsdag d. 18. udflugt med rundvisning i Københavns Rådhus kl Torsdag 19. Frokost kl 12 Kun for tilmeldte Walk and talk kl.13 Cafe kl Bents overraskelse Fredag 20. Cafe kl Hollandske gryde BANKO Mandag 23. Cafe kl kylling i karry Tirsdag 24. Cafe kl Jacobs karrysuppe. Spireband Torsdag 26. Frokost kl. 12 Kun for tilmeldte Walk and talk kl.13 Cafe kl Krebinetter 19

20 Bliv Klumme skribent i vores månedsblad. Er det noget for dig? Så har du her mulighed for at få dit navn og dine tanker i bladet. Kontakt en af vores bladredaktører Inga, Jan eller Andreas i Cafeen og hør nærmere om denne mulighed. Avisen Redaktionen Bent (Tusindfryd), Andreas, Inga og Jan(Larslejsstræde) Sidste frist for stof til marts avisen er senest onsdag d. 4. februar Caféen i centrum Larslejsstræde København K Tlf.: Tæt på Rådhusplads og Nørreport Linje 5A, 6A, 14, Metro og S-tog. Tusindfryd Amagerbrogade212B 2300Kbh. S Tlf.: Netværkene består er 2 forskellige Netværkscaféer/fritidstilbud i Københavns kommune til borgere med udviklingshæmning. Caféerne hører ind under center for Selvstændige Boformer Læs mere på : 20

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Netværks Avisen. Marts 2015 Blad 3. Caféen i Centrum. Det kan du også læse om i bladet.

Netværks Avisen. Marts 2015 Blad 3. Caféen i Centrum. Det kan du også læse om i bladet. Netværks Avisen Marts 2015 Blad 3 Caféen i Centrum Det kan du også læse om i bladet. Nye aktiviteter Udflugter Koncerter Mandeklub Kvindeklub Siden sidst Hej alle gæster i Caféen i Larslejsstræde! Her

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Netværks Avisen. Det kan du også læse om i bladet. Aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Udflugter Fester Ugens menuer.

Netværks Avisen. Det kan du også læse om i bladet. Aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Udflugter Fester Ugens menuer. Netværks Avisen Maj 2015 Blad nr.5 Det kan du også læse om i bladet. Aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Udflugter Fester Ugens menuer. Fredag d. 29. maj tager vi igen til Dansebaren. Husk og tilmeld dig.

Læs mere

Netværks Avisen. Husk årets! Nytårs Gallafest. Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00. Caféén I Larslejstræde 2. Det kan du også læse om i bladet.

Netværks Avisen. Husk årets! Nytårs Gallafest. Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00. Caféén I Larslejstræde 2. Det kan du også læse om i bladet. Netværks Avisen Januar 2015 Blad nr.1 Husk årets! Nytårs Gallafest Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00 Caféén I Larslejstræde 2. Det kan du også læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 Maj - Juni 2016 1 Pædagog Thomas Møller

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Nyt fra Storagergård.

Nyt fra Storagergård. Nyt fra Storagergård. I samråd med forældrebestyrelsen på Storagergård, har vi besluttet at ændre prisen på mad fra 8 kr. til 10 kr. fra starten af marts måned. Der bliver en lille stigning på materialer,

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. TORSDAG: 16.30-20.30. FREDAG 15.00 20.00 (SE KALENDER I

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM Januar, Februar, Marts 2015 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 89 70 37 19. Åbningstider:

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM Januar, Februar, Marts 2015 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 89 70 37 19. Åbningstider: Værestedet Café På Vejen PROGRAM Januar, Februar, Marts 2015 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 89 70 37 19 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Slagelse Kommune Juni 2016. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune Juni 2016. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune Juni 2016 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Bar(e)nyt. Fra Susan,

Bar(e)nyt. Fra Susan, Bar(e)nyt. Fra Susan, Niels Jakob & Pia. februar 2016 Søndagsåben i Klubben Søndag 6.marts fra kl. 11- til kl.17 Nu med musik cafe & lidt frokost. Du har mulighed for at inviterer din familie med herned.

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. TORSDAG: 16.30-20.30. FREDAG 15.00 20.00 (SE KALENDER I

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM Januar - Marts 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM Januar - Marts 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM Januar - Marts 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.45-21.30 Torsdag kl. 14.45-19.30 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00 www.aktivitetstilbuddene.silkeborgkommune.dk

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører:

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: TUSSENEWS Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtninge Støtte sang Fællesdag i Enghøj Konkurrence Indhold Februar måneds

Læs mere

Slagelse Kommune December 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og Søndag kl.

Slagelse Kommune December 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og Søndag kl. Slagelse Kommune December 2015 Aktivisten Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Aktivitets og Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00 Fredag kl.

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Inspirationsfolder for Sengeløse Skole: Sund mad

Inspirationsfolder for Sengeløse Skole: Sund mad Baggrund for inspirations folder: Inspirationsfolder for Sengeløse Skole: Sund mad I 2008 udarbejdede Høje Taastrup Kommune en kost politik og i opfølgning af denne udarbejdede Sengeløse Skole sin egen

Læs mere

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6 Lillevangsposten November - December 2015 17. årgang nr. 6 1 Indhold: Side 3: Side 5: Side 6: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side 16: Side 18: Side 19: Side 21: Kalender Lillevangs dagtilbuds aktiviteter

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Månedsblad for Værkstederne ved Rude Skov april 2014

Månedsblad for Værkstederne ved Rude Skov april 2014 Månedsblad for Værkstederne ved Rude Skov april 2014 3 5 6 9 12 13 15 18 20 21 24 25 26 27 29 30 31 32 En af de sidste dage i 2014 besøgte vi Aboretet i Hørsholm. Christian, Jacob og Katrine er meget opmærksomme

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

Slagelse Kommune November 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune November 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune November 2015 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Enghøj News. Nr. 3 December 2015

Enghøj News. Nr. 3 December 2015 Enghøj News Nr. 3 December 2015 Indhold Info fra klubben Månedens opskrift Det sker i december Fifa turnering Halloween fest Julefrokost Tivoli tur Jule indkøbstur City 2 Quiz INFO FRA KLUBBEN Nu kan vi

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012 Efterår og klubliv! Nu trænger efteråret sig på rigtig på og det betyder flere inde aktiviteter, som fx leg og boldspil i Gungeog Frydenhøj hal, projekter

Læs mere

Fødselsdagsbørn i Marts 16

Fødselsdagsbørn i Marts 16 Fødselsdagsbørn i Marts 16 Hjertelig tillykke til jer alle, fra os på Storagergård. 3. Jonas Sørstrøm 4. Nikolaj van der Veer, Frederikke Lindener, Victor Ryan 7. Ida Persson, Mathilde Husum, Bastian W.

Læs mere

EGEBÆKBLADET MAJ 2016

EGEBÆKBLADET MAJ 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MAJ 2016 Hey! Ses vi til pinsefrokost? EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Egebæk Café Aktivitets- & madplan Helen 60 år Bededag

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016 side 1/8 Kalkunstroganoff med bønner og løse ris Sprængt nakkefilet, peberrodssauce, gulerodsmix og kart. Halve æbler med cremesauce Svesketrifli Skinke med stuvet spinat og kartofler Oksekød med laurbærskysauce,

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Onsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Hockey Torsdag: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Februar 2016

Indholdsfortegnelse Februar 2016 ARENDSE NYT Februar 2016 Indholdsfortegnelse Februar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur ud i det blå Skosalg Hyggestund Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Velkommen til 3. klasserne! Mandag den 29. Februar starter de nyeste medlemmer af Skakten. Husk at tage godt imod!

Velkommen til 3. klasserne! Mandag den 29. Februar starter de nyeste medlemmer af Skakten. Husk at tage godt imod! Februar 2016 Skakten fritids og Ungdomsklub Velkommen til 3. klasserne! Mandag den 29. Februar starter de nyeste medlemmer af Skakten. Husk at tage godt imod! God vinterferie til alle og vi ses forhåbentlig

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-)

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Aktiviteter i uge 2 Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Ethjulshockey i Gym. salen Vi skal have ryddet Krea for ufærdige "julegaver" m.m. Og så skal vi selvfølgelig i gang med nye ting. Stikbold i Gym.

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Juli/August Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juli/August Sydtoften Grindsted Tlf.: Juli/August 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Nyt fra Helhedsplanen Vil du være med? Kontakt helhedsplanen Opstart af nye aktiviteter s. 2 s. 3 s. 8 Nyt fra Helhedsplanen

Læs mere

Menukort. Uge 9 11 15 17 19 21 23 2016

Menukort. Uge 9 11 15 17 19 21 23 2016 Menukort Uge 9 11 15 17 19 21 23 2016 MANDAG Uge 9 11 15 17 19 21 23 2016 Kinesisk risret af svinekød, små pølser, perleløg, champignon og ærter og løse ris Græsk inspireret moussaka af oksekød, løg og

Læs mere

Sydtoften Grindsted Tlf.:

Sydtoften Grindsted Tlf.: November 2016 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himme lblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion:

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

EGEBÆKBLADET JANUAR 2016

EGEBÆKBLADET JANUAR 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET JANUAR 2016 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Hundebesøg Aktivitets- & madplan Julegudstjeneste Julehygge Juleaften Husmøde Humørsiden

Læs mere

PFC - Præstevængets Fritidscenter

PFC - Præstevængets Fritidscenter PFC - Præstevængets Fritidscenter Glommensgade 5, 2300 København S. - Tlf.: 32 84 23 23 - http://pfc.sbbu.dk - E-mail: pfc@sbbu.dk Husk at Klubbens aften åbning fra 1. januar er rykket fra tirsdage til

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

VEJLBY forår 2016. Januar. Februar. Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Gudstjeneste Der drikkes eftermiddagskaffe bagefter.

VEJLBY forår 2016. Januar. Februar. Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Gudstjeneste Der drikkes eftermiddagskaffe bagefter. Januar Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Fredag d. 8. januar kl. 14 16 Tirsdag d. 12. januar kl. 14 16 Nytårskoncert med Vejlby Lokalcenters Husorkester Endvidere vil der være opvisning i linedans ved

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 Januar - Februar 2016 1 Pædagog Thomas

Læs mere

Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012

Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012 Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012 Denne mad- og måltidspolitik er udarbejdet af og godkendt af bestyrelsen i Harmonien. Politikken skal sætte rammerne for den mad- og måltidspraksis,

Læs mere

Slagelse Kommune April 2014. Aktivisten. Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20. www.kongehavecentret.dk

Slagelse Kommune April 2014. Aktivisten. Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20. www.kongehavecentret.dk Slagelse Kommune April 2014 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

OBS! OBS! OBS! På grund af ombygning holder Caféen lukket i hele uge 19, ligesom Tirsdagsmusik d. 10. maj er aflyst.

OBS! OBS! OBS! På grund af ombygning holder Caféen lukket i hele uge 19, ligesom Tirsdagsmusik d. 10. maj er aflyst. Nyheder og Historier Nyt fra Værkstederne Fastelavn Påskefest i Caféen Første spadestik Multimedie værksted Som indstik Fødselsdagslisten Konkurrencen OBS! OBS! OBS! På grund af ombygning holder Caféen

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Februar Marts HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 Ingolf har haft gang i saltspanden rigtig mange gange her i vinter. Hele

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2016 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion:

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Lillevangsposten. Januar Februar 2016. 18. årgang nr. 1

Lillevangsposten. Januar Februar 2016. 18. årgang nr. 1 Lillevangsposten Januar Februar 2016 18. årgang nr. 1 1 Indhold: Side 3: Kalender Side 5: Lillevangs dagtilbuds aktiviteter Side 6: Arrangementer på Lillevang Side 10: Aktiviteter i husene Side 11: Café

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Bar(e)-nyt. Fra Maja Susan & Pia. Oktober 15.

Bar(e)-nyt. Fra Maja Susan & Pia. Oktober 15. Bar(e)-nyt. Fra Maja Susan & Pia. Oktober 15. Så gang-bar. kan vores gang være.med fælles indsats og hjæææælp. Så bliver det lettere at komme frem i livet. Teater-tur med klubben til Det lille teater.

Læs mere

Menukort. Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016

Menukort. Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016 Menukort Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016 MANDAG Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016 Langtidsstegt gammeldags oksesteg serveret med skysauce, syltede asier og tyttebær og hvide kartofler Boller i karry (svinekød)

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Brugerundersøgelse. mad og måltider i bofællesskaberne. Maj 2014

Brugerundersøgelse. mad og måltider i bofællesskaberne. Maj 2014 Brugerundersøgelse mad og måltider i bofællesskaberne Maj 2014 Indhold Indledning... 2 Sammenfatning... 2 Bofællesskabet Hvidovregade... 3 Kort beskrivelse af bofællesskabet Hvidovregade... 3 Personalets

Læs mere

FEBRUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013

FEBRUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013 FEBRUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013 Wellness og fyldte maver på Tumlinge-Pilte weekenden Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores hjemmeside

Læs mere

Aktivitetskalender 2013

Aktivitetskalender 2013 Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Arrangementer/ture alm. uger. Arrangementer/ture ferie uger Lokal handletur/besøg klub i Egedal Min.12 medlemmer

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere