Ordinært beboermøde afholdt den , Ny Munkegård, Vangedevej 156A, kl. 20

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinært beboermøde afholdt den 18.2.2009, Ny Munkegård, Vangedevej 156A, kl. 20"

Transkript

1 BOERREPRÆSENTATIONEN NORDRE MUNKEGÅRD Dalstrøget og Ordinært beboermøde afholdt den , Ny Munkegård, Vangedevej 156A, kl. 20 Formanden T. Hill-Madsen (THM) bød velkommen til lejerne (ca. 35 fremmødte), til lejernes administrator Jakob Ørnskov (JØ), Dan-Ejendomme, ejerforeningens repræsentant suppleant Tom Worm (TW). Varmemesteren Jørgen Nielsen var forhindret, Særlig velkomst til Robert Nedergaard (RN), LLO, afdeling hovedstaden. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning og regnskab 3) Fremtidig virksomhed 4) Forslag om kollektiv indmeldelse i LLO 4) Kontingentfastsættelse 5) Valg af beboerrepræsentanter 6) Eventuelt. Ad 1) Valg af dirigent: Bent Andersen blev foreslået og valgt. Mødet blev konstateret lovligt i henhold til Lov og Bekendtgørelse om beboerrepræsentation. Ad 2) Beretning og regnskab: THM aflagde beretning, og T. Steen Petersen (TSP) forelagde regnskabet. Bemærkninger til beretningen blev givet umiddelbart efter hvert enkelt punkt. I det forløbne år med Dan-Ejendomme som administrator har der været visse indkøringsvaskeligheder og især misforståelser. Men alt i alt går det godt mellem beboerrepræsentationen og Dan- Ejendomme, dvs. især mellem Hill-Madsen og Jakob Ørnskov. De ændrede procedurer ved håndværkerassistance til fx vandhaner, toiletter, blandingsbatterier, køleskabe, komfurer mv. skaber stadig problemer. Dan-Ejendomme har tidligere udsendt brev om, at al henvendelse skal ske til dem og ikke til Jørgen Nielsen. Vanen tro sker det dog ofte, at Jørgen Nielsen glemmer at henvise til Dan-Ejendomme, hvilket har medført betalingsproblemer. Det skal igen understreges, at det er Dan-Ejendommes afgørelse, eller rettere deres vicevært og håndværkere, der afgør om en reparation skal udføres for lejers regning eller der er tale om en udskiftning på grund af slid og ælde for Dan-Ejendommes regning. Indvendig vedligeholdelse påhviler lejeren ifølge lejekontrakt. Kan man selv ringe til en vvs-mand? THM: ja, men så kommer man selv til at betale. Det anbefales at henvende sig til Dan-Ejendomme, hvis fagfolk vurderer reparation eller udskiftning ved slid og ælde. Ved akut behov, se opslagstavlerne. Se også tlf.nr. bagest i referatet. Vi har tidligere anmodet om at få tilkaldenumre til Dan-Ejendomme opsat på opslagstavlerne, måske lykkes det i år. Jakob Ørnskov troede numrene var sat op sidste år, men der vil nu blive fulgt op på det.

2 2 Containerpladsen: Flytningen af containeren fra ulige side til den store P-plads ved første højhus, lige side, giver stadig anledning til utilfredshed blandt beboerne i blok 5 og 9 og ikke mindst blandt beboerne i naboejendommen Ny Munkegård. Containerpladsen er nu kun åben i dagtimerne og ikke i weekenden, dvs. aflåst for uvedkommende. Udseendet ændres dog ikke af den grund, hvor en overdækning af to halvtage vil kunne afhjælpe synsgenerne. Sidste år var der tale om at opføre affaldsøer på forsøgsbasis ved de 3 højhuse, idet skakterne ikke kan rumme det megen affald. Der er endnu ikke foretaget noget i den retning. Lejerne har aldrig været involveret i processen, men vil ikke undlade at foreslå, at man henvender sig til flere kompetente fagfolk til at fremkomme med fornuftige og hensigtsmæssige forslag. Det skal dog bemærkes, at skakter ikke kan lukkes for handicappede beboere, se referatet af beboermødet TW: Sagen er stillet i bero. Rambøll er af ejerforeningens bestyrelse blevet bedt om en rapport vedr. total renovering af affald i Ndr. Munkegård. TW: Processen er i gang med at finde egnede løsninger. Med ejendommens alder er der flere vedligeholdelser på vej. Der skal således prioriteres mellem reparationer af tage, vinduer, altanbrøstninger på højhuse, affaldshåndtering, personalefaciliteter, container. Efter tilbud skal ejerforeningen og dens generalforsamling vedtage prioriteringen. Stort affald stilles udenfor ved ejendommen fra mandag aften til tirsdag morgen, hvor gårdmændene afhenter det. Vedrørende højhusenes altaner har det ofte været påtalt, at de ligner lossepladser. Jan Rubin, ejerforeningens formand syntes sidste år at være positiv over for en indsats på dette punkt. Der er tilsyneladende intet sket Turnusordningen dvs. det årlige eftersyn, reparation og maling af en blok synes atter i år at blive forbigået. Begrundelsen er atter, at tage og vinduer skal fornyes, når man alligevel har stillads op. Tagenes tilstand er dårlige, og en udskiftning er påkrævet. Udskiftning af vinduer er endnu ikke vedtaget på ejernes generalforsamling. Lejernes tidligere administrator Ole Lund Thomsen henvendte sig til Gentofte Kommunes Huslejenævn for at få en forhåndstilkendegivelse for en huslejeforhøjelse, som antagelig bliver påkrævet ved udskiftning af vinduerne. Vi protesterede over for nævnet, der besigtigede flere lejligheder. Kendelsen gik os (ikke uventet) delvis imod dog ikke eenstemmigt. Eventuel appelsag til Boligretten i Lyngby frafaldt vi, idet det opgivne budget langtfra ville kunne holdes og at nævnets kendelse kun gjaldt det omtalte beløb. Der foreligger på nuværende tidspunkt ingen afgørelse om udskiftning af vinduer. Sagen rejses eventuelt, når et nyt budget foreligger. Den nye hjemmeside for ejere og lejere er en god ide, men meddelelser til lejerne vil stadig ske via papir, idet en del ikke har adgang til internet.

3 3 Salg af ledige lejligheder er for tiden stoppet, i stedet renoveres lejlighederne og genudlejes på almindelige vilkår, men selvfølgelig til en anden pris på grund af renovering af køkken og badeværelse. Dette indebærer, at antal lejere indtil videre vil være status quo. Renholdelse af området og kældre kan diskuteres. 4 gårdmænd burde kunne klare området væsentligt bedre både sommer og vinter. Det bliver interessant at se, hvordan den nye beplantning bliver passet, når den begynder at gro. Beplantningen blev for øvrigt etableret uden orientering til beboerrepræsentationen. Der blev spurgt til hvorfor Jørgen Nielsen ikke var til stede. THM svarede, at Jørgen Nielsen var forhindret. Affaldsproblemet i højhusene er, som tidligere nævnt, endnu ikke løst. Lejerne er stadig ikke involveret ej heller orienteret om processen, jævnfør samme indlæg i beretningen sidste år.. Lejerne af garagerne har fået en klækkelig lejeforhøjelse eller opsigelse. De fleste har opsagt lejemålet, og kun få garager er pt. genudlejet. Det kan oplyses, at vores naboejendom (med de røde altaner) også har fået pålagt ekstra garageleje, samt at de skal betale leje af åben p-plads. Dan- Ejendomme er også deres administrator På spørgsmålet om parkerinspladserne ved ejendommene vil blive pålagt leje, svarede JØ, at det ikke ville være tilfældet. Låsesmeden har været forsinket på grund af sygefravær, men skulle gå i gang nu. Der er 45 lejere, som har ønsket nye låse. Med hensyn til fjernsyn efter 31. oktober sker ingen ændring for vores tilslutning til You See. De som ønsker digital tilslutning kan gøre det hos en udbyder. Viasat har haft en reklame i fjernsynet om lukning, hvilket således ikke berører den almindelige tilslutning for os hos YouSee. Der var ikke yderligere kommentarer til beretningen, som herefter blev godkendt. Ad 2) Regnskab. TSP fremlagde og gennemgik regnskabet for Regnskabsåret slutter og er derfor ikke sammenligneligt med tidligere år, som sluttede Således er lejeindtægten ikke med for 1. kvartal såvel som udgifter. Der er nu 112 lejemål. Regnskabet blev godkendt uden kommentarer. Ad 3) Fremtidig virksomhed. Samarbejde med ejerforeningen angående forhold til gavn for beboerne er vores mål. Samarbejdet kan bedres ved samtale, information og dialog. Ole Lund Thomsens bemærkning sidste år om, at samarbejdet mellem ejere og lejere sagtens kunne forbedres, gælder endnu. I 2010 skal postkasser være sat op ved indgangen. Ejerforeningen har søgt om dispensation fra postvæsenet på grund af manglende plads i opgangene.

4 4 Sidste år var der tale om en mulighed for procentuel repræsentation i samarbejdet med ejerne, Det har dog aldrig været praktiseret. Der var heller ingen inddragelse ved beplantningen af området. TW kunne kun meddele, at han ikke havde hørt noget om det, men ville tage det op på et møde. Med hensyn til hvem der bestemmer, er det Fonden med Jens Nielsen, der råder over 30 % udlejning og som sådan har det afgørende ord ved beslutningerne. Det er således ikke ejerforeningens bestyrelse, der bestemmer. Der var spørgsmål til containerpladsens status. THM svarede, at sagen skulle være overgivet til kommunen af Ny Munkegård. THM gjorde rede for en klage til Jørgen Nielsen om svineri i kældrene. Der burde fejes op efter iturevne poser. Skakterne burde renses og spules. TW: Med hensyn til affaldsøerne. Alt er sat i bero og der er bestilt en rapport hos Rambøll til løsning af højhusenes affald. Affaldet mandag morgen svarer til adskillige poser affald. Der er problemer med at få de mange affaldssække op fra kældrene, idet hældningen til kældrene overskrider arbejdsmiljøbetingelserne. Skraldemændene efterspørger en løsning. Rambøll beskriver forskellige muligheder. Med hensyn til containerpladsen havde man håbet på en løsning eller ide, men Rambøll foreslår bemanding. I øvrigt er arkitekten bedt om en forskønnelse af pladsen. Ad 4) Kollektiv indmeldelse i LLO. Enkelte har selv indmeldt sig. Kollektiv indmeldelse foreslås som en hjælp til de senere års mange regler. Robert Nedergård, LLO Hovedstaden, lokalafdeling: Hovedorganisationen er politisk. Det praktiske ligger i underafdelingerne. Lejernes LO i Hovedstaden er en selvstændig forening, der siden 1917 har forsvaret lejernes interesser ved at arbejde på at få gennemført en rimelig lovgivning, ved at rådgive medlemmer og ved at føre deres sager i nævn og Ankenævn. Lejernes LO i Hovedstaden repræsenterer ca husstande, der er tilknyttet gennem deres beboerrepræsentationer eller bestyrelser i andelsboligforeninger eller almene afdelinger. Mere end husstande er tilknyttet gennem individuelt medlemskab. Der rådgives om alt i lejeloven, fraflytningssager, lejeforhøjelsessager, vedligeholdelsessager. Rettigheder til lejemål, bytning af lejemål og børns eventuelle overtagelse af lejligheden, antenneforhold. Der rådgives om rettigheder og pligter. Ejer/lejer pligt ved vedligeholdelse, ring til os ved tvivl.

5 5 Man assisterer den enkelte og foreninger. Ved uenighed med udlejer kan der indgås forlig eller sagen kan indbringes for huslejenævn. Rimeligheden i kravene vurderes altid og kritisk af en advokat. Rejses en sag ved Boligretten er udgifter til advokat for vores regning. LLO erfaring fra Frederiksberg er, at der ikke kan lukkes skakter, hvis en siger nej. Som nævnt i referatet fra beboermødet 2007 kan skakter ikke lukkes for handicappede beboere. Prisen pr. lejemål pr. år ved indmeldelse er 230 kr. for foreninger. De individuelt indmeldte lejere kan delvist få refunderet deres betalte kontingent ved henvendelse til LLO. Ved håndsoprækning var der overvældende tilslutning til kollektiv indmeldelse. Ad 5) Kontingentfastsættelse: Kontingentet til beboerrepræsentationen er for tiden 20 kr. pr. måned pr. lejlighed Det er maksimalt tilladt at opkræve 25,67 kr. pr måned Det blev vedtaget at forhøje med 5,66 kr.. Således at det svarer til det lovmæssigt tilladelige. Det nye kontingent dækker indtil videre LLO og beboerrepræsentationens udgifter. Ad 6) Valg af beboerrepræsentanter. Genvalg: T. Hill-Madsen blok 7 (nr ) Arne Johnsen blok 10 (nr ) T. Steen Petersen blok 4B (nr ) Jette Lise Andersen blok 4A (nr ) Bent Andersen blok 7 (nr ) Blokrepræsentanterne er: Inger Blytt 107, blok 2A (nr ) Erling Hansen 109, blok 2B (nr ) Minna Juhl 86, blok 11 (nr ) Kateleen Lund 112, blok 5 (nr ) Ad 7) Eventuelt: Der blev spurgt, om lejlighederne sælges eller lejes ud, hvortil JØ svarede, at de lejes ud med normal lejekontrakt. Lejen for en moderniseret 2 værelses lejlighed er sat til kr. pr. måned. Der blev spurgt til afregning af varmeregnskabet, der blev aflæst i december. Det forventes i slutningen af marts.. THM gjorde opmærksom på, at man ved fraflytning kan sørge for istandsættelse af lejligheden, inden aflevering til Dan-Ejendomme. Er den ikke gjort i stand, sætter Dan-Ejendomme håndværkere på. Ring gerne til beboerrepræsentationen ved fraflytning. Hill-Madsen takkede for fremmødet og en tak til dirigenten. Mødet sluttede kl. 22. Referent Jette Andersen Dirigent Bent Andersen

6 6 Dan-Ejendommes vicevært service: (normal arbejdstid og (uden for normal arbejdstid).

Ordinært beboermøde afholdt den 26.3.2007, Ny Munkegård, Vangedevej 156A, kl. 20

Ordinært beboermøde afholdt den 26.3.2007, Ny Munkegård, Vangedevej 156A, kl. 20 BEBOERREPRÆSENTATIONEN NORDRE MUNKEGÅRD Dalstrøget 60-124 og 63-131 Ordinært beboermøde afholdt den 26.3.2007, Ny Munkegård, Vangedevej 156A, kl. 20 Formanden T. Hill-Madsen (THM) bød velkommen til lejerne

Læs mere

Ordinært beboermøde afholdt den 24.3.2010, Munkegårdsskolen, kl. 19.30

Ordinært beboermøde afholdt den 24.3.2010, Munkegårdsskolen, kl. 19.30 BOERREPRÆSENTATIONEN NORDRE MUNKEGÅRD Dalstrøget 60-124 og 63-131 Ordinært beboermøde afholdt den 24.3.2010, Munkegårdsskolen, kl. 19.30 Formanden T. Hill-Madsen (THM) bød velkommen til lejerne (ca. 40

Læs mere

NORDRE MUNKEGÅRD. Referat fra ordinært beboermøde 27-3-2014. Deltagere: Dagsorden: Pkt. 1- Valg af dirigent. Pkt. 2- Beretning og regnskab.

NORDRE MUNKEGÅRD. Referat fra ordinært beboermøde 27-3-2014. Deltagere: Dagsorden: Pkt. 1- Valg af dirigent. Pkt. 2- Beretning og regnskab. NORDRE MUNKEGÅRD. Referat fra ordinært beboermøde 27-3-2014. Deltagere: Jan Fabricius og Maj-Britt Beboerrepræsentanterne Christensen fra Aberdeen. (BR) samt 30 lejere. Jan Rubin (JR)ejerforeningens formand

Læs mere

Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016.

Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016. Nordre Munkegård Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016. Beboerrepræsentanterne (MBC) fra administrator Aberdeen. (BR) og ca. 25 lejere deltog. Derudover deltog Maj-Britt Christensen

Læs mere

Generalforsamling referat

Generalforsamling referat Generalforsamling referat Omkring 40 lejere var mødt op til den lovligt varslede generalforsamling i Mikkelborg Park tirsdag den 12. marts 2013. Efter at deltagerne havde forsynet sig med øl, vin, vand

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene.

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene. Referat af Lejerbos beboermøde d. 12. april 2011 i AKBs beboerhus 52 fremmødte husstande. Referent: Hanne Bine. John T bød velkommen. JohnT spurgte om det var i orden at formanden Ann Berthelsen fra afd.331

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 19.2.2015 1 Der var 38 boliger repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Sdr. Onsild, Døstrup og Hvornum, afd. 25 Onsdag, den 23. september 2015 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP), vicevært

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 10. maj 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Indkaldelse til beboermøde om oprettelse af andelsboligforening & Generalforsamling i Sofiegårdens Beboerrepræsentation

Indkaldelse til beboermøde om oprettelse af andelsboligforening & Generalforsamling i Sofiegårdens Beboerrepræsentation Indkaldelse til beboermøde om oprettelse af andelsboligforening & Generalforsamling i Sofiegårdens Beboerrepræsentation Tirsdag den 24. juni 2014, klokken 19.00-22.30 i Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000

Læs mere

Hermanhus Beboermødet 27. april 2010. Referat Referatet kan også læses på vores hjemmeside www.hermanhus.dk. Dagsorden:

Hermanhus Beboermødet 27. april 2010. Referat Referatet kan også læses på vores hjemmeside www.hermanhus.dk. Dagsorden: Hermanhus Beboermødet 27. april 2010. Referat Referatet kan også læses på vores hjemmeside www.hermanhus.dk Dagsorden: Velkomst, valg af dirigent og referent Beboerrepræsentationens beretning Regnskab

Læs mere

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen:

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen: Referat fra ejerforeningen matr.nr. 27 C Nørre Tranders Sofievej 40-246, 9000 Aalborg - generalforsamling onsdag den 13. januar 2010 kl. 19.00, afholdt i gildesalen i kælderen. Repræsenterede var følgende

Læs mere

FRA BEBOERREPRÆSENTATIONEN

FRA BEBOERREPRÆSENTATIONEN FRA BEBOERREPRÆSENTATIONEN brigadegarden@hotmail.com BEBOERREPRÆSENTATIONEN INDKALDER HERMED TIL DET ÅRLIGE BEBOERMØDE NR.: 85/15 Beboermødet afholdes mandag den 23/3 2015 kl. 19.00 På Amager Fælled skole,

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Onsdag, den 16. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP)

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 8 Mariagervej 1 A-B Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 17 Vestergade/Lillegade Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Statsbanepersonalets Andels-Boligforening Afdeling 4, Lyngby

Statsbanepersonalets Andels-Boligforening Afdeling 4, Lyngby Statsbanepersonalets Andels-Boligforening Afdeling 4, Lyngby Referat fra afdelingsmøde den 23/9-2015 Deltagere: fra Boligkontoret Danmark: Lars Sørensen (LS) fra SAB Preben Håkansson (PH) fra bestyrelsen:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Vedtægter for. Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for. Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1 OPLÆG, Justeret efter indkomne forslag, marts 2014 Vedtægter for Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Beboerrepræsentationens navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg

Læs mere

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby FORSLAG TIL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune, Mortonsvej 2-30, og

Læs mere

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004 Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Tilstede: 11 beboere samt Finn Nielsen fra Hovedbestyrelsen Astrid Anthonisen,

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

1. oktober 2012. Til stede: 45 lejemål, svarende til 90 stemmer

1. oktober 2012. Til stede: 45 lejemål, svarende til 90 stemmer Referat af ordinært afdelingsmøde i Afdeling 37-36 Nordre Munkegård onsdag den 19. september 2012 kl. 17.00 i afdelingens beboerlokaler, Dalstrøget 177, kælderen Til stede: 45 lejemål, svarende til 90

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 9210 Aalborg SØ 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer forholdene om ejerforeningens ledelse, regnskabsaflæggelse,

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Mariagervej 2 A-F afdeling 13. Mandag, den 7. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP), og Jette

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

DIN BOLIG Når du flytter ud

DIN BOLIG Når du flytter ud DIN BOLIG Når du flytter ud 1 2 Indholdsfortegnelse Opsigelse af din bolig 4 Fraflytning fra din bolig 4 Førsyn af din bolig 4 Fraflytningssynet 5 Beboerrepræsentationens deltagelse i dit fraflytningssyn

Læs mere

VEDTÆGTER. for ejerforeningen Mølledamsgade 8, 8600 Silkeborg

VEDTÆGTER. for ejerforeningen Mølledamsgade 8, 8600 Silkeborg VEDTÆGTER for ejerforeningen Mølledamsgade 8, 8600 Silkeborg 1. Indledning, formål, medlemskab, hæftelse og udbetaling. Stk. 1. Ejerforeningens navn er Mølledamsgade 8, og foreningens hjemsted er Silkeborg

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt. Afdelingsmøde for afd. 29 Sdr. Allé 5 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Vedligeholdsreglement. Model B med vedligeholdskonto Grundlaget for dette vedligeholdsreglement er udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening,

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afd. 23 Jernbanegade 11 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

ALLÉHUSENE INFORMATION FRA BEBOERFORENINGEN NR. 16. APRIL 2015

ALLÉHUSENE INFORMATION FRA BEBOERFORENINGEN NR. 16. APRIL 2015 ALLÉHUSENE INFORMATION FRA BEBOERFORENINGEN NR. 16. APRIL 2015 Indhold 1. Velkommen 2. Den nye bestyrelse 3. Referat fra generalforsamlingen 11. marts 2015 4. Formandens beretning 5. Årsregnskab 2014 6.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 5 Dato : 8. maj 2000 Referat fra : Ordinær generalforsamling for Forening : Sted : Navernes lokale Dato : Onsdag d. 26. April 2000 Kl : 19,00 Dagsorden var : Punkt Vedrørende Bilag 1. Valg af

Læs mere

AD. 3 Meddelelser fra varmemester v / Freddy Rasmussen, samt fra Administrationen v / Esbern Ott.

AD. 3 Meddelelser fra varmemester v / Freddy Rasmussen, samt fra Administrationen v / Esbern Ott. DIRIGENT: PETER NIELSEN AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Peter Nielsen (PN) Knud Petersen (KP) Aase B. Stisen

Læs mere

Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger. Meddelelser fra varmemester v / Jan Grzona, samt fra Administrationen v / Esbern Ott.

Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger. Meddelelser fra varmemester v / Jan Grzona, samt fra Administrationen v / Esbern Ott. DIRIGENT: PETER NIELSEN Ad. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Peter Nielsen (PN) Tina Laursen (TL) David

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Der deltog 27 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere formand

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63.

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Formanden bød velkommen til de tilstedeværende beboere. Der var mødt

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018 Ejerforeningen Nordre Munkegård Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Det reviderede årsregnskab 4. Indkomne

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig?

Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Ejendomskontoret Indhold Opsigelse af din bolig.... 3 Fraflytning fra din bolig....

Læs mere

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev Deltagere: Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev 18 lejemål repræsenteret ved 20 beboere Formand Jim Nielsen Næstformand Kurt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 15. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Formanden bød velkommen og konstaterede at 45 husstande var fremmødt. Efterfølgende blev "panelet" præsenteret. Fra Vibo: Dinah,

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23. DIRIGENT: ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende: Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Torben, Pia, Gert, Erik, Aase. Afbud, Roberto. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 11. Godkendt,

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afd. 3, Henning Smiths Vej 8-40, Poul Buaas Vej 11-17 Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Hvidovrebo afdeling 8

Vedligeholdelsesreglement Hvidovrebo afdeling 8 Vedligeholdelsesreglement Hvidovrebo afdeling 8 B-ordning godkendt ved urafstemning iht. beslutning på beboermøde september 2013 Sidst redigeret efter beboermødebeslutning den 10. september 2014 Indhold

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 1 Sønderbro Referat fra beboermøde den 11. september 2019 Så mange beboere deltog 86 beboere fra 74 husstande Fra administrationen deltog Michael Meldgaard, Kenneth

Læs mere

Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009

Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009 Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009 1 Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer forholdene om ejerforeningens ledelse, regnskabsaflæggelse, revision,

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ...

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ... Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder Vedtægt for Ejerforeningen Langelandsgade 208......... 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 37 - Hellekisten 15-239 Model B normalistandsættelse B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Lejere og andelshavere i samme opgang, hvordan? - Gode råd til andelsboligforeningen om at være udlejer

Lejere og andelshavere i samme opgang, hvordan? - Gode råd til andelsboligforeningen om at være udlejer Lejere og andelshavere i samme opgang, hvordan? - Gode råd til andelsboligforeningen om at være udlejer Lejere og andelshavere i samme opgang, hvordan? Når en andelsboligforening stiftes, kan der være

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 16.3.2017 1 2 Der var 34 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 17,9 %. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Der var mødt 23 andelshavere inkl. formand, næstformand, sekretær og menigt bestyrelsesmedlem samt advokat Susanne Mendoza fra Andelsbo.

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 24.08.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 19.08.14 kl. 18.30 22.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN Ad.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10 Afdelingsmøde Afdeling 12 Skovvej 6-10 Tidspunkt: Onsdag den 12. september 2018 kl. 17.30-18.30 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT I afdelinger med B-ordning samt ungdomsboliger 1. GENERELT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Reglernes ikrafttræden 2. Ændring af boligoverenskomsten 3. Beboerklagenævn 4. Forandringer i

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015 AAB Afdeling 16 april 2015 Beretning 2014 Afdeling 16 Almene boliger Det bliver stadig mere kompliceret at administrere vores afdeling. Administration udsender mange cirkulærer som afdelingsbestyrelserne

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 05.12.09. Referat af: Referat nr. 1. BESTYRELSESMØDE tirsdag d. 01.12.09 kl. 19.00 22.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 05.12.09. Referat af: Referat nr. 1. BESTYRELSESMØDE tirsdag d. 01.12.09 kl. 19.00 22.15. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Peter Nielsen (PN) Marianne Larsen (ML) Aase Birthe Stisen (AAS) Afbud fra varmemester Hans P.

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Skt. Hans Torv

Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Skt. Hans Torv Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Skt. Hans Torv onsdag, den 9. december 2009 kl. 19.00 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i E/F Åkandehusene II d. 28. maj 2008 i Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Alle 38A, 2730 Herlev kl. 19.00

Referat af generalforsamling i E/F Åkandehusene II d. 28. maj 2008 i Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Alle 38A, 2730 Herlev kl. 19.00 Referat af generalforsamling i E/F Åkandehusene II d. 28. maj 2008 i Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Alle 38A, 2730 Herlev kl. 19.00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens aflæggelse af

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Skovlund Boligselskab

Skovlund Boligselskab Vedligeholdelsesreglement for Skovlund Boligselskab. Udarbejdet efter reglerne i lov om leje af almene boliger lov nr. 987 af 21. oktober 2009, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 005 Tietgensgade/ Thrigesvej/Banegårdspladsen Godkendt på afdelingsmødet den 11.09.2012 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten...

Læs mere