Nøvling Festuge 5 års jubilæum

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nøvling Festuge 5 års jubilæum"

Transkript

1 Nøvling Festuge 5 års jubilæum I år er det femte gang vi kridter banen op til Nøvling Festuge! På kun 5 år har vi fået skabt flere særlige og stolte traditoner, samtidig med, at der hvert år er noget nyt på programmet. Derfor er morgenkaffen, markedsdagen, gudstjeneste i det fri, konditori, fællesspisning, fest og revy., mm. arrangementer, som ikke bliver ændret med et komma. Samtidig prøver vi hele tiden at finde på noget nyt og i år er den helt store nyhed, at vi har fået mulighed for at bruge Den gamle Brugs lokaler. Det er vi rigtig glade for, og vi gjort os mange tanker om, hvad vi så kan bruge dem til. Det er endt i et projekt vi har valgt at kalde Cafe Marokko. Vi tænker at det skal være et sted, hvor der er mulighed for at hygge og dele gode historier og god stemning! Vi indretter lokalerne med hvad vi har og kan låne af borde og stole, tænder en masse stearinlys, og fylder op med kaffe og kage, indtil vi rammer den helt rigtige café-stemning. Café Marokko er åben mandag og tirsdag aften og forhåbentlig også de øvrige dage i Festugen. Vi vil gerne opfordre alle i byen, men måske især seniorerne til at møde op om eftermiddagen, til hyggeligt samvær i Caféen. Hvornår der vil være åbent og hvor meget kaffe og kage, der kan serveres, afhænger kun af, hvor mange der møder op! Vi håber at rigtig mange, både unge og gamle, vil støtte op om den nye mulighed. Det kan sagtens risikere at blive rigtig rigtig hyggeligt. Kirsten Kjølby fra Lokalhistorisk arkiv vil være tovholder, så hvis du har en god ide som du vil være med til at realisere så kan du tage kontakt til Kirsten på telefon:

2 Lørdag d. 1. september Gratis morgenkaffe i Forsamlingshuset kl. 9. Amerikansk lotteri. Foto- og lokalhistorisk udstilling åbner i Forsamlingshuset. Markedsdag kl ved Forsamlingshuset. Petanque-turnering og GameZone. Small Ship Race kl ved gadekærret. Søndag d. 2. september Friluftsgudstjeneste kl. 14 ved gadekærret. Konditori, kager og Giro 413 kl. 15 i Forsamlingshuset. Der opsættes en kæmpestor racerbane i Forsamlingshuset, ca. kl Kom og prøv!! Mandag d. 3. september Natur- og byvandring i og omkring Nøvling, med naturvejleder Ole Henriksen kl Aftenkaffe og kage kl i Café Marokko Racerbane i Forsamlingshuset fra kl Kl Stort åbnings Grand Prix Tirsdag d. 4. September Sangaften i Café Marokko, ost og rødvin, kl Racerbane i Forsamlingshuset kl Onsdag d. 5. September Fællesspisning i Forsamlingshuset kl Lokalhistorisk Arkiv holder åbent hus kl Torsdag d. 6. September Klassisk koncert i kirken. Klassiske high lights. Kl Fredag d. 7. september Cykelløb for hele familien med én pavé! Kl. 16 med start i skolegården. Biograf i Forsamlingshuset. Fremvisning af flere film for alle aldre. Forsamlingshusets grillbar åbner kl Lørdag d. 8. september Fodboldstævne på sportspladsen kl Officiel indvielse af multibanen kl Fest og revy kl i Forsamlingshuset. Hele ugen Pølsevogn, Café Marokko og fantastiske tilkørselsforhold års jubilæum!

3 Gratis morgenkaffe og amerikansk lotteri Dato: Lørdag d. 1. september Kl.: 9.00 Sted: Nøvling Forsamlingshus Festugens jubilæums-udgave starter naturligvis med morgenkaffe så er vi i gang! Borgerforeningen inviterer alle borgere i Nøvling og omegn til gratis morgenkaffe, rundstykker, blødkogte æg og en lille én til kaffen. Der vil være salg af lodder til amerikansk lotteri, hvortil lokale erhversdrivende igen i år har sponsoreret flotte præmier. Ingen tilmelding bare mød op, og husk at tage naboen med! Da der tidligere år har været mange, som ikke har kunnet deltage i morgenkaffen, fordi fodboldstævnets deltagere og arrangører allerede fra morgenen havde travlt, har vi flytet fodboldstævnet til den sidste lørdag i Festugen. Vi håber dermed, at endnu flere har mulighed for at deltage i morgenkaffen. Lokalhistorisk udstilling Dato: Lørdag d. 1. september Kl.: 9.00 Sted: Nøvling Forsamlingshus I anledning af Festugen vil Lokalhistorisk Arkiv arrangere en lille udstilling, med et tilbageblik på Nøvlings historie. De sidste års udstillinger har været meget populære og har givet anledning til megen snak og morskab!

4 Fotokonkurrence-fernisering Dato: Lørdag d. 1. September Kl.: 9.00 Sted: Nøvling Forsamlingshus Igen i år er der udskrevet en fotokonkurrence i forbindelse med Festugen! De indsendte billeder bliver ophængt i Forsamlingshuset og offentliggøres ved morgenkaffen når Festugen starter. Alle har mulighed for at stemme på deres favoritbillede, og dermed er alle dommere i konkurrencen. Vinderen offentliggøres ved fodboldstævnet og indvielsen af multibanen, lørdag d. 8. September, på sportspladsen, og der er naturligvis en flot præmie til vinderen. Sidste år var Festugen ramt af trafikale udfordringer, og derfor har der på intet tidspunkt været tvivl om årets tema, som er: Nøvling on the road again. Send dit digitale billede i højeste opløsning, senest d. 23. august, til: nygaardogjensen@gmail.com, så deltager du i konkurrencen. Alle kan deltage, men kun med ét billede. Det skal tydeligt fremgå, at motivet er fra Nøvling. Billederne bliver løbende lagt ind på Nøvlings hjemmeside, hvor de allerede nu kan betragtes. Tjek det ud på Markedsdag Dato: Lørdag d. 1. september Kl.: Sted: Ved Nøvling ForsamlingshusKom og gør en god handel der vil være masser af spændende boder, når Borgerforeningen og Nøvling Forsamlingshus holder markedsdag.der forventes at være følgende boder: Økologiske æg Brugte ting og sager alle kan købe og sælge Snobrød og pandekager over bål Hjemmebagte kager og friskbrygget kaffe Pølsevogn

5 Petanqueturnering Dato: Lørdag d. 1. September Kl.: Sted: Petanque-banen ved søen Et af årets nye tiltag er en genoplivning af den legendariske petanqueturnering. Er du prof eller bare en glad amatør, der dårligt kender reglerne, så hold dig endelig ikke tilbage for at tilmelde dig. Turneringen er for to-mands hold, og der konkurreres om den gamle vandrepokal, som er blevet støvet af, samt en kurv med lækkerier. Tilmelding senest den 30. august kl. 13 hos Mona, eller en seddel i postkassen Jadevej 11. GameZone Dato: Lørdag d. 1. september Kl.: Sted: Ved Forsamlingshuset og gadekæret Kom og vær med til adventure arrangement! Der bliver Small boat Race, bordfodbold, dart, kartoffelhammer, cykel-ring-ridning, klatring og meget mere. Stil op med din familie og vis at I er et hold, som kan samarbejde og skabe gode resultater. Small Ship Race Dato: Lørdag d. 1. september Kl.: Sted: Ved Nøvling Forsamlingshus/gadekær Gadekærret ligger vand til anden udgave af Small Ship Race og vi håber der er rigtig mange fartøjer til start i år. Regler er simple: Byg et fartøj, et flydende objekt, en lille båd Udsmyk dit fartøj smukt, flot, sjovt eller skørt Bring fartøjet til gadekærret og sæt det i vandet Sejl afsted/hold dit fartøj flydende længst muligt/hurtigst muligt Der er premie til det fartøj som sejler bedst/længst/hurtigst og til det flotteste fartøj. Opfordringen er hermed givet videre byg et fartøj sammen med din nabo, din gade, dine veninde eller dine børn!

6 Friluftsgudstjeneste Dato: Søndag d. 2. september Kl.: Sted: Skt. Hans pladsen mellem forsamlingshuset og bydammen En del af festugens arrangementer er for længst blevet en tradition. Gudstjenesten i det fri er en af dem. Så derfor vil vi også i år markere festugens start med at holde gudstjeneste sammen. Vi vil mødes med ørerne rensede, så vi kan høre Guds ord, med øjnene åbne så vi ser Guds herlighed, med stemmerne smurte, så vi kan bekende og lovsynge, og med hjerterne åbne, så vi sanser alt det, der er større end os selv, og som kommer til os udefra. Vi laver et kirkerum ude i det fri med alter, lys og blomster, musik, kirkekor og præst. Vel mødt til gudstjeneste i det fri! Konditori, kager og Giro 413 Dato: Søndag d. 2. september Kl.: Sted: Nøvling Forsamlingshus Hvem husker ikke de søndag eftermiddage, hvor kaffekopperne klirrede, kringlen svulmede på tallerknen og ud fra stuens radio tonede melodierne fra Giro 413. Denne stemning vil vi forsøge at genskabe når vi kombinerer Festugens traditionsrige og succesfulde konditori med sange og minder fra Giro 413. Endnu engang har 6. klasse bagt boller og kager, pisket masser af flødeskum, og brygget litervis af kaffe og te! Elever står også for betjeningen, og overskuddet går til deres lejrskoletur. Racerbane i Forsamlingshuset - NYHED Dato: Søndag d. 2. September Kl.: Sted: Forsamlinghuset Én af årets nyheder er enorm! En kæmpe stor racerbane bliver sat op i Forsamlingshuset, og alle med fart i blodet har mulighed for at prøve! Banen stilles op fra kl og alle er velkomne til at og se og prøve banen. Se detaljeret beskrivelse under mandagens program.

7 Racerbane i Forsamlingshuset Dato: Mandag d. 3. september Kl.: Sted: Forsamlingshuset Pris: 10 kr. for 10 minutter Én af årets nyheder er enorm! En kæmpe stor racerbane bliver sat op i Forsamlingshuset, og alle med fart i blodet har mulighed for at prøve! Banen fylder stor set den store sal og der kan komme rigtig meget fart i de små racerbliler. Alle har mulighed for at prøve mod en beskeden betaling (til betaling af nedslidte dæk). Kl er der Stort åbnings Grand Prix, hvor racer-klubbens medlemmer og inviterede kørere giver den gas og kører race på hele den enorme bane. Gå ikke glip af denne nyhed kom og prøv! Natur- og byvandring Dato: Mandag d. 3. september Kl.: Sted: Start ved Forsamlingshuset Naturvejleder Ole Henriksen fra Aalborg Kommune, vil guide os på en naturvandring i Nøvling. Turen går rundt i byen og omkring dammene. Undervejs fortæller Ole om de planter og dyr vi møder på vores vej, om deres fortrin, ulemper og anvendelsesmuligheder. Vi håber på en inspirerende aften, hvor vi lærer nyt om den natur som vi allesammen har lige uden for døren! Aftenkaffe og kager Dato: Mandag d. 3. september Kl.: Sted: Café Marokko (Den gamle Brugs) Efter naturvandringen er vi helt sikkert blevet kaffetørstige! Som noget nyt, vil kaffen i år blive serveret i Café Marokko, som har til huse i Den gamle Brugs. Kaffe og kage sælges til fornuftige priser.

8 Racerbane i Forsamlingshuset Dato: Tirsdag d. 4. september Kl.: Sted: Forsamlinghuset Pris: 10 kr for 10 minutter Racerbanen kører igen! Nåede du ikke at prøve en tur søndag eller mandag, eller er du klar til revanche, så bare kom an. Der er fuld fart på banen indtil kl. 20, hvorefter den pakkes ned for denne gang. Sangaften i Café Marokko Dato: Tirsdag d. 4. september Kl.: Sted: Café Marokko (Den gamle Brugs) Vi har en erfaring for, at når der er nogle stykker samlet, opstår der tit ønsket om at synge sammen. Det skal vi prøve denne aften i Café Marokko! Der bliver ikke taler om at synge komplicerede korværker, men gode kendte sange, som alle kan synge med på. Vi vil ha forskellige sanghæfter og sangbøger, og der vil blive serveret ost og rødvin til beskedne priser. Og så er det op til deltagere, hvad vi skal synge. Hvis man har en god historie der knytter sig til ens sangønske er man meget velkommen til at dele den med os andre. Der er lagt op til en hyggelig aften, så tag din nabo under armen og kom ned i Café Marokko.

9 Fællesspisning Dato: Onsdag d. 5. september Kl.: Sted: Forsamlingshuset Pris: 30 kr. for voksne/unge, 15 kr. for børn fra 4 år til og med 6. klasse. Gratis for børn under 4 år. Fællesspisning er blevet en rigtig klassiker, og i Festugen holdes det i Forsamlingshuset. De sidste par år har der været mellem 100 og 125 deltagere, det er faktisk Forsamlingshusets maksimale kapacitet! Husk at medbringe service, bestik og drikkevarer. Tilmelding til fællesspisning sker ved at lægge pengene i en kuvert, som afleveres i postkassen hos: Helene og Martin, Opalvej 4, eller Hanne og Niels, Rubinvej 8 Frist for tilmelding er søndag d. 2. September OBS Hvis nogen har lyst til at give en hånd med til madlavningen, vil det være velkomment! Send en mail til Hanne Petersen, petschyb@hotmail.com Åbent hus i Lokalhistorisk Arkiv Dato: Onsdag d. 5. september Kl.: Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Perlevej Lokalhistorisk Arkiv har gennem årene gemt udklip, billeder og beskrivelser fra livet og udviklingen i Nøvling. Denne aften er alle velkomne til at komme og se det store materiale og tale med de aktive lokalhistorikere måske har du selv historier eller materiale, som arkivet er interesseret i!

10 Koncert med klassiske high lights Dato: Torsdag den 6. September Tid: Sted: Nøvling kirke Torsdag aften er der mulighed for at stresse af og svømme hen til kendte toner fra den klassiske musikverden. Der serveres en perlerække af velklingende sange og musikstykker, bl.a.: J.S. Bachs Air Carl Nielsens Tågen letter Bachs/Gounods Ave Maria Variationer over ABC-visen, som oprindelig er skrevet af Mozart En buket af de kendteste operaarier De medvirkende kunstnere er sopran Charlotte Hjørringgaard Larsen, pianist Simon Søgaard Kristensen, fløjtenist Line Gaaei Jensen, cellist Natalie Hoejenbos og organist (ved Nøvling kirke) Marina Sørensen. Alle fire musikere er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium og har deltaget i flere konkurrencer og musikalske opsætninger. Cykelløb for hele familien Dato: Fredag d. 7. september Kl.: ? Sted: Skolegården Hans Jørgen er kendt for at planlægge benhårde cykelløb med mange grusvejsstrækninger og ømme muskler! Igen i år har du chancen for at prøve en familievenlig udgave af Nøvling Klassikeren. Ruten er en 17 km smuk tur rundt i omegnen af Nøvling. Der er kun én pavé (grusvejsstrækning) og alle vil kunne deltage. Husk cykelhjelmen.

11 Biograf Dato: Fredag d. 9.september Kl.: Sted: Nøvling Forsamlingshus Sidste år genoplivede vi biografen i Festugen og det blev en eftertrykkelig succes! Forsamlingshusets bestyrelse er klar til en gentagelse, måske en kende bedre forberedt end sidste år, men endnu engang forrygende med god mad og gode film. Vi har forberedt mørklægning, så alle film vises optimalt, vi organiserer flere spisepladser og så slipper vi Forsamlingshusets grillbar løs for andet år i træk. Det betyder, at der er mulighed for at få et kvalitets-grillbars-måltid efter cykelløbet inden biografforestillingerne starter. Aftenen starter kl , hvor grillbaren åbner. Madbilletter skal købes i forvejen, og er til salg ved alle festugens arrangementer. Madbilletter kan også købes hos Jesper på Jadevej 9 og hos Martin på Opalvej 4. En børnemadbillet koster 25 kr og en voksenmadbillet 50 kr. Derudover kan der købes snacks og drikkevarer til fornuftige priser. Biografforestillingerne er gratis og programmet er som følger: Kl. 18 er der børneforestilling Kl. 19 er der familieforestilling Kl. 21 er der kvalitetsfilm for voksne NFK-cup 2011 Dato: Lørdag d. 8. september Kl.: 9.30 til sidst på eftermiddagen Sted: Sportspladsen Nøvling Fodbold Klubs årligt tilbagevendende invitationsturnering i ungdomsfodbold afvikles i år lørdag d. 8. september i slutningen af Nøvling Festuge. Til stævnet indbydes naboklubberne til at stille med hold i alle rækker. Hvert år deltager omkring 30 hold - det resulterer i cirka 50 kampe! Ungdomsstævnet i Nøvling er specielt ved, at det er gratis for holdene at deltage og så er der medajler til alle spillere! Udgifterne til medaljer får klubben dækket via sponsorater fra lokale erhvervsdrivende og andre. Alle i NFK ser frem til denne dag, som er årets store højdepunkt i klubben. Vi håber, at rigtig mange gæster vil komme forbi og opleve stemningen

12 Multibane indvielse Dato: Lørdag d. 8. september Kl.: Sted: Sportspladsen Efter flere års planlægning og et år med opmåling, udgravning, frustrationer, kaffe og kage, hyggestunder og meget meget mere står multibanen nu endelig færdig. Multibanen er resultatet af en kanon indsats fra rigtig mange i Nøvling et fællesskab vi kan være stolte af. Vores multibane er 26 x 14 meter, asfalteret og med bander omkring. På banen er opsat mål af håndboldstørrelse, små mål til f.eks. hockey, basketball-kurve og stænger til volleyboldnet altså i sandhed en multibane. Det bliver helt sikkert en bane, rigtig mange vil få glæde af i fremtiden. Vi indvier banen kl under NFK-cuppen, og det bliver både storslået og glamourøst. Vi håber, at borgmesteren kommer og klipper snoren over og der bliver serveret gigantisk indvielses-kage. Året fest og revy Dato: Lørdag d. 10. september Kl.: de sidste går hjem Sted: Nøvling Forsamlingshus Så er der endnu engang budt til spisning, revy og bal i forsamlingshuset! Det er hele 3 gode grunde til at få købt billetter til denne forrygende aften. Først har vores helt egen lokale goumet-kok Eddie igen i år en finger med i planlægningen af en utrolig og fantastisk surprice-buffet. Dernæst er revyen på banen, og man kan jo kun frygte hvad de herrer har hæftet sig ved i årets løb, og hvad der dermed kommer under kærlig behandling. Vi ved det bliver stort, sikkert også plat og helt sikkert vanvittigt! Sidst, men ikke mindst, kommer det lokale distotek jensen2najt og spiller op til dans. Smør træbenet, puds danseskoene og kom så afsted. Alt dette kan man få for kun 175 kr. pr. person Billetter sælges hos: Anne-Marie, Nøvlingvej 126 Frede, Brådalvej 81. Der sælges også billetter under Morgenkaffen i forsamlingshuset, d. 3. September. Der er sidste frist for køb af billetter tirsdag d. 4. September.

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Natur- og byvandring i og omkring Nøvling, med naturvejleder Claus Godiksen kl Aftenkaffe og kage kl. 20 i Forsamlingshuset.

Natur- og byvandring i og omkring Nøvling, med naturvejleder Claus Godiksen kl Aftenkaffe og kage kl. 20 i Forsamlingshuset. Lørdag d. 4. september Gratis morgenkaffe i Forsamlingshuset kl. 9. Amerikansk lotteri. Foto- og lokalhistorisk udstilling i Forsamlingshuset åbner. Fodboldstævne kl. 10 på sportspladsen. Søndag d. 5.

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

Nøvlingen. juni 2011. Se programmet for Nøvling festuge på midtersiderne

Nøvlingen. juni 2011. Se programmet for Nøvling festuge på midtersiderne Nøvlingen juni 2011 Se programmet for Nøvling festuge på midtersiderne Nøvlingen - Indhold Sankt Hans fest i Nøvling forsamlingshus... 3 Foreninger i Nøvling... 4 Standerhejsning i fodboldklubben... 5

Læs mere

Program 2014/15 Start 1.oktober Tilmeldingsfrist 19. september

Program 2014/15 Start 1.oktober Tilmeldingsfrist 19. september Undervisningsdage: Oktober November December Januar Februar Marts 1. - 8. - 21. - 29. 5. - 12. - 19. - 26. 3. - 10. - 17. 7. - 14. - 21. - 28. 4. - 18. - 25. 4. - 11. - 18 Uge 42 er efterårsferie og uge

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Ugekalender for Jammerbugten

Ugekalender for Jammerbugten Ugekalender for Jammerbugten Fra fredag den 10. juli - søndag den 19. juli udgives hver uge af Jammerbugt Turistbureau Redaktør: Anitta Olesen. Mail: aol@jammerbugt.dk Dato/tid Fredag den 10. juli - søndag

Læs mere

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31.

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31. Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED på Idrætsanlægget i Sengeløse 29. 31. august Fredagsaften I TELTET KL. 19.00 LIVSSTIL OG SUNDHEDSMESSE I HALLEN

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

BYFEST 6. 9. Juni 2013

BYFEST 6. 9. Juni 2013 BYFEST 6. 9. Juni 2013 Øster Højst Byfest 2013 2 år er gået og nu er udvalget igen klar med en ny spændende Byfest på Den Gamle Sportsplads, Holmevej i Øster Højst. Byfest aktiviteterne er sammensat af

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Øster Højst Byfest Program 2013

Øster Højst Byfest Program 2013 Øster Højst Byfest Program 2013 Torsdag den 6. juni 19:00 Jagthornsblæsning 19:15 Gudstjeneste med kor i teltet se også i kirkebladet 20:00 Lagkagekonkurrence og Kaffebord 20:00 Bordfodbold indledning

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 K I R K E N Y T PADESØ SOGN 13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 Høst i Padesø Nyt fra menighedsrådet Nyt orgel Padesø Kirkes gamle orgel, der er ca. 125 år, er slidt op. Det har også været flittigt brugt i

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 Ferie Ferie Ferie!!! slap nu af, du har fri, og syng en glad melodi. Op mod solen ler vi, den vil skinne, til ferien er forbi. 1. august 2015 ny distriktsskole i Frederikssund

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

ONSDAG D. 14. MAJ fra kl. 18

ONSDAG D. 14. MAJ fra kl. 18 Nr: 256 ONSDAG D. 14. MAJ fra kl. 18 Grillen er klar fra kl. 18, kødet udleveres i køkkenet, tilbehøret fra et Ta -selv-bord. PRIS: BØRN 20 KR. VOKSNE 30 KR. Der er koldt vand i vores drikkeautomat, og

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Alle dage til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Projekt Spiseven. Hvad gør vi? Boulstrup d. 06-04-2014. Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet.

Projekt Spiseven. Hvad gør vi? Boulstrup d. 06-04-2014. Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet. Boulstrup d. 06-04-2014. Projekt Spiseven Hvad gør vi? Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet. Ældrerådet i Odder Kommune havde gennem længere tid diskuteret:

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter I tirsdags havde vi en rigtig fin eftermiddag sammen i SFO én. Der var fernisering for Nancys flotte vægmaleri. Alt foregik efter kunstens regler

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Den store Julebasararbejdslørdag

Den store Julebasararbejdslørdag [deadline mandag kl. 8.30] Den store Julebasararbejdslørdag Den store Julebasararbejdslørdag På lørdag er der skolelørdag for alle elever kl. 8.05-13.00. Samtidig kan alle forældrene være med til at forberede

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere