Haderslev Katedralskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Haderslev Katedralskole"

Transkript

1 Haderslev Katedralskole Udbud af kantinedrift Tidsplanen for udbuddet er som følger: Udbuddet er opslået tirsdag den 11. juni 2013 (lokalerne kan besigtiges efter aftale) Tilbud skal afgives senest onsdag den 26. juni 2013 Vinder af udbuddet forventes fundet tirsdag den 2. juli 2013 Der vil være stand still-periode frem til mandag den 15. juli 2013, hvorefter kontrakten med vinder af udbuddet forventes underskrevet. Kantinen på HADERSLEV KATEDRALSKOLE skal drives så udgifts neutralt for skolen som muligt. Det vil sige, at kantinen er en selvstændig virksomhed, at skolen ikke betaler forpagter for at drive kantinen, og at forpagter ikke betaler skolen for at få lov til at drive kantinen på Haderslev Katedralskole. Der kan dog forhandles om et vist løntilskud. Såfremt forpagteren ønsker salg ud af huset skal aftalen indrettes særligt da vi ikke må medvirke til konkurrenceforvridning. Dette udbud vil i overensstemmelse med kriterierne for vurdering af de indkomne tilbud blive vurderet i forhold til den kommende forpagters kvalifikationer, priser, sortiment og kvalitet. Ved afgivelse af tilbud medsendes en underskrevet tro og love erklæring på, hvorvidt den ansøgende virksomhed har ubetalt gæld til det offentlige i henhold til LBK nr.336 af For nærmere information kontakt Dan Jensen på tlf eller dj@haderslev-gym.dk. Tilbud sendes til Dan Jensen pr. mail. dj@haderslev-gym.dk Beskrivelse af Haderslev Katedralskole Haderslev Katedralskole er et alment gymnasium med hf. På skolen går der i disse år ca elever i alderen 16 til 20 år. Skolen beskæftiger ca. 120 personer Skolens har en års rytme med undervisning fra omkring anden uge i august frem til midten af maj. Fra midten af maj frem til slutningen af juni er der eksamensperiode med censorfrokoster. Eleverne har normalt ferie i uge 42, mellem jul og nytår, i uge 7, i de tre hverdage op til påske, i juli måned og de 2 første uger i august. Kantinen er normalt lukket i elevernes ferieperioder. Kantine lokaler. Skolen stiller lokaler og udstyr til rådighed. Kantinekøkkenet er på ca. 50 m 2. Kantinekøkkenet er åbent ud til kantineudsalget, der er på ca. 25 m 2. Kantinekøkken og kantineudsalg ligger midt i skolen ved elevernes kantineområde. Desuden har kantinen et depot rum i nærheden af kantinen. Udstyr. Her skal nævnes: Stor dej ælte maskine, 2 stk. indstiks ovne, opvasker, stålborde, køle og fryseskabe m.m. Christiansfeldvej Haderslev Telefon Fax Mail: adm@haderslev-gym.dk Hjemmeside:

2 Side 2 af 6 Automater. Ud over kantine og udsalg er der tilknyttet 3 automater, som skolen stiller til rådighed, og hvor drift og indtjening tilfalder forpagter. Forpagter er forpligtet til at fylde og renholde automaterne. De 3 automater, der er knyttet til kantinen, er placeret i elevernes kantineområde. Husleje. Skolen betaler forbrugsudgifter i forbindelse med de nævnte lokaler, det vil sige varme, el og vand. Forpagter betaler ikke husleje. Skolen vedligeholder lokalerne uden udgift for forpagter. Skolen stiller service og lignende udstyr til rådighed for kantinedriften. Forpagter forestår selv engangsservice til udsalg. Skolen stiller adgang til internet samt fri telefon til rådighed. Rengøring Forpagter har det fulde ansvar for og bekoster udgifter til rengøring af de lokaler og det udstyr, som skolens stiller til rådighed. Herunder også det fulde rengøringsmæssige ansvar for eventuelle buffeter, som efter aftale stilles frem uden for kantinelokalerne. Rengøring skal ske, således at produktion og salg kan foregå hygiejnisk forsvarligt i henhold til de lovmæssige krav. Rengøringen må ikke kunne give anledning til anmærkninger ved Fødevarestyrelsens kontrolbesøg. Der skal anvendes godkendte og så vidt muligt miljøvenlige rengøringsmidler leveret af forpagter. Affald fra køkken og salgsareal kildesorteres og samles i plast sække leveret af forpagter og placeres i affalds container efter skolens anvisning. Skolen bekoster afhentning af affald. Åbningstider Kantinen er forpligtet til alle ugens hverdage fra mandag til fredag at holde åbent i aftalte perioder omkring frikvarterer indenfor tidsrummet fra kl til kl. 14:00 i undervisnings- og eksamensperioden. Skolen sikrer, at forpagter har adgang til skolens skemaprogram, årskalender og eksamensplan så forpagter selv kan planlægge, hvor mange potentielle elever og medarbejdere der kan tænkes at benytte kantinen. Forpagter sikrer, at kantinemedarbejdere er instrueret i at gå på skolens netværk for at hente relevante oplysninger. Skolen forpligter sig til at indhente tilbud hos forpagter i forbindelse med møder, bespisning af elever og personale arrangementer samt skolens officielle arrangementer. Forpagter sikrer, at der kan betales med dankort i dankortautomater gerne suppleret med et system med kontant fri kantine af hensyn til køen i spisepausen. Forpagters forpligtelser Forpagter er forpligtet til at fremvise det fulde regnskab for kantinedriften over for skolen. Forpagter har det fulde økonomiske ansvar for kantinedriften, herunder indberetninger og afregning af moms og skat, samt overholdelse af gældende regler og lovgivning.

3 Side 3 af 6 Forpagter har ansvaret for og udgifter til indkøb af levnedsmidler. Forpagter skal gøre leverandører opmærksomme på, at kantinen drives som en selvstændig virksomhed, og kantinens udgifter er skolen uvedkommende. Forpagter skal på skolens forlangende levere detaljerede sortimentsstatistik opdelt på produkter. Forpagter er forpligtet til uden beregning at rådgive skolen i forhold, der vedrører kantinedrift. Forpagter er forpligtet til at udvise påpasselighed med lokaler, inventar samt forbrug af el, vand og varme. Forpagters ansvar Forpagter har selv alle forpligtelser i forhold til sit eget kantinepersonale. Skolen stiller således ikke med personale og der følger ingen ansatte med under regler om virksomhedsoverdragelse. Forpagter er til enhver tid ansvarlig for kantinepersonalets adfærd, når det opholder sig i skolens bygninger, herunder at kantinepersonalet overholder sikkerhedsforskrifter samt skolens husorden og regler herunder rygepolitik. Forpagter er forpligtet til at sikre, at kantinepersonalet er iført beklædning afpasset efter arbejdets art og i overensstemmelse med de lovmæssige bestemmelser og sikkerhedsforskrifter. Forpagter har ansvaret for betjening af adgangs- og alarmsystemer. Samt ansvaret for at kantinepersonalet er instrueret i brugen af adgangs- og alarmsystemer. Bortkomne nøgler eller kort eller omkodning af låsesystemer i den forbindelse erstattes af forpagter. Omkostninger ved vagttilkald, som er forårsaget af forpagters og kantinepersonalets fejlbetjening af adgangs- og alarmsystemer, afholdes af forpagter. Leveringssikkerhed med mere Det er vigtigt for skolen, at der er leveringssikkerhed. Derfor skal følgende oplysninger gives ved tilbuds ansøgning: Vi ønsker oplysninger om egne referencer/erfaring og eventuelt omsætning/egenkapital, samt oplysninger om nuværende og kommende medarbejderes uddannelse. Vi ønsker en plan for en vikarordning ved forpagters eller medarbejderes sygdom. Vi ønsker en organisationsplan. Vi ønsker en tilkendegivelse af, at tilbuddet er afgivet uden forbehold. Vi ønsker en tilkendegivelse af, at der i tilbuddet er taget hensyn til de forpligtelser, der gælder i henhold til overenskomstforhold, fødevarekontrol, arbejdstilsyn og øvrige vilkår på det danske arbejdsmarked. Øvrige oplysninger Pt. skønnes omsætningen ved alm. salg fra kantinen og automater at ligge på ca kr. årligt Skole køb til arrangementer, møder, eksamen m.m. ligger på ca kr. årligt. Der gives ikke underskudsgaranti, men der kan træffes aftale om et vist løntilskud. Kriterier for valg af forpagter Kriterier for valg af forpagter (de fem kriterier er vægtet lige meget):

4 Side 4 af 6 Kvalifikationer 20% reference-/erfaringsliste for forpagter og eventuelle medarbejdere. omsætning/egenkapital, hvis forpagter driver anden kantinevirksomhed Priser 20% standardpriser for kantineudsalg (udfyld vedlagte bilag 1) standardpriser for arrangementer (udfyld vedlagte bilag 1) standard priser for eksamensforplejning, morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe (udfyld vedlagte bilag 1) Sortiment 20% beskrivelse af sortiment og kvalitet af de beskrevne standardvarer herunder egenproduktion (udfyld vedlagte bilag 1) beskrivelse af et sortiment af Fair Trade varer som kunne tænkes at forhandles (skolen er pt. en Fair Trade skole) Service - sundhed kvalitet 20% åbningstider og automater ud over skolens minimumskrav vil salg fra kantinen være baseret på brug af porcelæn eller brug af engangsservice? hvilke servicer ud over ordinær kantineservice kan tilbydes, for eksempel ved møder, elevfester, abonnements ordning for personale, take away (aftensmad til at tage med hjem) og lignende? redegørelse for tilbudsgiverens kvalitetssikringssystem ud over de lovgivningsmæssige krav om egenkontrol miljø og sikkerhed (det kræves, at kantinen respekterer og efterkommer de regler, der stilles til Haderslev Katedralskoles egne medarbejdere, herunder rygepolitik) beskriv tiltag der kan motivere elever og medarbejder til at spise sundt. Sammenspil med skolen 20% beskriv tiltag der kan sikre kantinemedarbejdernes engagement i forhold til skolen og eleverne (det kræves, at kantinen deltager i et samarbejde med personale og elever i et kantineudvalg) aftal et møde med os i forbindelse med forevisning e.lign. så vi kan drøfte dette punkt Kontrakt mellem forpagter og skolen Kontrakten vil være gældende fra august 2013 og løber som standard i 4 år med mulighed for forlængelse. 1. år af kontrakten er prøveperiode Kontrakten kan til enhver tid opsiges af skolen med 3 måneders varsel, hvis kontrakten misligholdes. Kontrakten kan ikke overdrages til en anden forpagter uden skolens samtykke. Forbehold Skolen forbeholder sig ret til at genopslå og / eller afstå fra at bortforpagte kantinen, hvis vi ikke finder, at der er kvalificerede tilbud.

5 Side 5 af 6 BILAG 1 Prisliste for kantineudsalg Varer Pris Bemærkning om kvalitet og sortiment(størrelse og vægt) Kaffe - krus Te - krus Juice ¼ l Juice - ½ l Drikkeyoghurt Cultura Cacao Flaskevand ½ l Mælk (skolemælk) Sodavand ½ l Yoghurt Rundstykke Smør 10gr. Smøreost 20gr. Ostehaps Marmelade 20gr. Alm. smurt sandwich Smørrebrød Sandwich/burgerbolle Hjemmebagte boller Bradepandekage Stk. kage Frugt pr. stk. Buffet pr. 100gr.

6 Side 6 af 6 Prisliste ved standardarrangementer Varer Pris Bemærkning om kvalitet og sortiment(størrelse og vægt) Morgenkaffe 1 Kaffe/te, rundstykke, smør Morgenkaffe 2 Kaffe/te, rundstykke, smør, ost, marmelade Frokost 1 Frokost hvor der tages mad fra buffeten eller anrettes ud fra samme Frokost 2 Frokost eller buffet anrettet frokost med 4 forskellige charcuteri el. hertil skål med salat ved siden Frokost 3 Frokost de lux anrettet på tallerken med lunt ved siden af samt salat Eftermiddagskaffe Kaffe, te, kage, chokolader Eksamen forplejning Morgenkaffe 2, Frokost 2, eftermiddagskaffe med chokolader eller frugt

For nærmere information kontakt Bent Ladegaard på tlf. 22 28 08 04 eller ben@randershfvuc.dk. Tilbud sendes til Bent Ladegaard pr. mail.

For nærmere information kontakt Bent Ladegaard på tlf. 22 28 08 04 eller ben@randershfvuc.dk. Tilbud sendes til Bent Ladegaard pr. mail. Udbud af kantine på Randers HF & VUC Kantinen på Randers HF & VUC skal drives udgiftsneutralt for skolen. Det vil sige, at kantinen er en selvstændig virksomhed, at skolen ikke betaler forpagter for at

Læs mere

Haderslev Katedralskole

Haderslev Katedralskole Haderslev Katedralskole Udbud af kantinedrift Tidsplanen for udbuddet er som følger: Udbuddet bliver opslået mandag den 19. februar 2018 (lokalerne kan besigtiges efter aftale) Tilbud skal afgives senest

Læs mere

TILBUDSRUNDE KANTINEDRIFT

TILBUDSRUNDE KANTINEDRIFT VUC Lyngby Marts 2017 TILBUDSRUNDE KANTINEDRIFT Tilbudsbeskrivelse for kantinedrift ved VUC Lyngby Indhold Generelle forhold vedrørende tilbudsrunden... 2 Tilbuddets gennemførsel... 2 Tavshedspligt og

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet 1. Ordregiver Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C 2. Beskrivelse af den udbudte ydelse og omfang Aarhus

Læs mere

KANTINEDRIFT - INCUBA KATRINEBJERG - IT-HJØRNET AARHUS UNIVERSITET

KANTINEDRIFT - INCUBA KATRINEBJERG - IT-HJØRNET AARHUS UNIVERSITET KANTINEDRIFT - INCUBA KATRINEBJERG - IT-HJØRNET PROCESSEN Tidsplan Mandag den 11. september 2017 Offentliggørelse Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 14.00 Tilbudsfrist Tirsdag den 2. januar 2018 Opstart

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet 1. Ordregiver Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C 2. Beskrivelse af den udbudte ydelse og omfang Aarhus Universitet udbyder

Læs mere

Bilag 3 Kalkulationsoplysninger På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune

Bilag 3 Kalkulationsoplysninger På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Bilag 3 Kalkulationsoplysninger På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Indholdsfortegnelse 1. Kalkulation af tilbud...2 2. Virksomhedsoverdragelse...2 3. Opgavebeskrivelse...2

Læs mere

1 Opgaven. Intern Service Udbud af Kantinedrift Opgaven. 0 Bilagsoversigt Til opgavebeskrivelsen knytter sig følgende bilag, alle dateret den

1 Opgaven. Intern Service Udbud af Kantinedrift Opgaven. 0 Bilagsoversigt Til opgavebeskrivelsen knytter sig følgende bilag, alle dateret den 1 0 Bilagsoversigt Til opgavebeskrivelsen knytter sig følgende bilag, alle dateret den : Bilag A - København Foto af køkken og kantine samt oversigtstegning Bilag B Hedehusene Foto af køkken og kantine

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Offe ntligt udbud nr. 2 0 1 5 / SI0 0 1. Udbud af køkken- og kantinedriftsopgaver. hos. Kommune qarfik Se rme rs ooq Rådhus e t

UDBUDSMATERIALE. Offe ntligt udbud nr. 2 0 1 5 / SI0 0 1. Udbud af køkken- og kantinedriftsopgaver. hos. Kommune qarfik Se rme rs ooq Rådhus e t UDBUDSMATERIALE Offe ntligt udbud nr. 2 0 1 5 / SI0 0 1 Udbud af køkken- og kantinedriftsopgaver hos Kommune qarfik Se rme rs ooq Rådhus e t 1 Indho lds fo rte g ne ls e 1 Indledning... 3 2 Vilkår for

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017 Opdateret: 18. maj 2017 SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017 Udbud af kantinedrift på Spørgsmål nr. Spørgsmål 1. Er de angivne maksimumspriser med eller uden moms? De angivne maksimumspriser på dagens varme måltid,

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt University College Nordjylland, Læreruddannelsen i Aalborg (herefter: bortforpagteren) bortforpagter herved kantinen Mylius Erichsens Vej 131 til XXXX (herefter: forpagteren) på følgende

Læs mere

Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale

Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale 1. Udbud af driften af caféen i Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg Silkeborg Kommune, Kultur- og Borgerservice, Biblioteket (herefter benævnt

Læs mere

Vejdirektoratet Intern service. Tilbudsliste (TBL)

Vejdirektoratet Intern service. Tilbudsliste (TBL) TBL 28. januar 2013 Vejdirektoratet Intern service Udbud af Kantinedrift Tilbudsliste (TBL) Indholdsfortegnelse 1. Tilbudsdokumenter 2. Tilbudsoplysninger 3. Vederlag/samlet økonomisk tilbud 4. Tilbudssum

Læs mere

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren)

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) Forpagtningsaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) & Martin Bruun Bibliotekvej 62 2560 Hvidovre (i det følgende benævnt forpagteren) Forpagtningsaftale

Læs mere

Kantinedrift på VUC Roskilde

Kantinedrift på VUC Roskilde BAGGRUNDSMATERIALE FOR UDARBEJDELSE AF TILBUD Kantinedrift på VUC Roskilde Navn og adresse VUC Roskilde Læderstræde 4 4000 Roskilde Danmark Kontaktperson: Niels Strunge Telefon: +45 46308614 E-mail: rns@vucroskilde.dk

Læs mere

TILBUDSRUNDE RENGØRING

TILBUDSRUNDE RENGØRING VUC Lyngby Oktober 2015 TILBUDSRUNDE RENGØRING Tilbudsbeskrivelse for rengøring ved VUC Lyngby Indhold Generelle forhold vedrørende tilbudsrunden... 2 Tavshedspligt og åbning af tilbuddene... 2 Tilbudsfrist...

Læs mere

BESTILLINGSLISTE. Store arrangementer skal bestilles 4 dage før. Navn. Adresse. Kr. i alt. Udfyld venligst med blokbogstaver.

BESTILLINGSLISTE. Store arrangementer skal bestilles 4 dage før. Navn. Adresse. Kr. i alt. Udfyld venligst med blokbogstaver. BESTILLINGSLISTE Udfyld venligst med blokbogstaver. Navn Afdeling Stednr./afd. Adresse Telefon EAN nr. Mødetype Porcelæn (sæt x) Mødedato Antal Engangsservice Afhentes Levering Opdækning Mødelokale Kl.

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren)

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Forpagtningsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Og SBV 09 SBK 75/VSK Bymuren 151 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som

Læs mere

Bilag 1 Kravspecifikation På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune

Bilag 1 Kravspecifikation På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Bilag 1 Kravspecifikation På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Indholdsfortegnelse 1. Kvalitetskriterier...2 1.1. Kantinemiljø...2 1.2. Kantinens bemanding og fleksibilitet...2

Læs mere

BILAG B - INDHOLDSFORTEGNELSE

BILAG B - INDHOLDSFORTEGNELSE BILAG B - INDHOLDSFORTEGNELSE BILAG B - INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 BILAG B KRAVSPECIFIKATION... 2 1. Præsentation af Ankestyrelsens ønskede løsning... 2 1.1 Overordnet beskrivelse... 2 1.2 De fysiske rammer...

Læs mere

i Aarhus 12 16 november 2012

i Aarhus 12 16 november 2012 21. juni 2012 i Aarhus 12 16 november 2012 Annonceringsudbud af hotelovernatning 1. Indledning Om KRUt: 23 kommuner/partners fra Danmark, Norge og Sverige er samlet i EU-projektet Interreg IV A KRUt. Projektejer:

Læs mere

MATERIALE TIL UDARBEJDELSE AF TILBUD PÅ CATERINGORDNING HOS. Leveringsadresse: Ankestyrelsen Teglholmsgade 3 2450 København SV.

MATERIALE TIL UDARBEJDELSE AF TILBUD PÅ CATERINGORDNING HOS. Leveringsadresse: Ankestyrelsen Teglholmsgade 3 2450 København SV. MATERIALE TIL UDARBEJDELSE AF TILBUD PÅ CATERINGORDNING HOS Leveringsadresse: Ankestyrelsen Teglholmsgade 3 2450 København SV. INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 BETINGELSER FOR TILBUDSINDHENTNING...

Læs mere

Kvalitetskrav. til private leverandører af madservice. (med udbringning til hjemmet)

Kvalitetskrav. til private leverandører af madservice. (med udbringning til hjemmet) Kvalitetskrav til private leverandører af madservice (med udbringning til hjemmet) Fastsat i henhold til 8 10 i Bekendtgørelse om kvalitetsstandarder og frit valg af leverandør af personlig og praktisk

Læs mere

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Aftalens parter: Mellem Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Stionstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand (herefter kaldet kommunen) og NN (herefter kaldet

Læs mere

1 - Rengøring opfylder nedenstående betingelser:

1 - Rengøring opfylder nedenstående betingelser: SERVICEKONTRAKT 2009. Mellem: Rengøringsvirksomheden (herefter kaldet Rengøring) og: Plejecenter, 3300 Frederiksværk (herefter kaldet kunden) 1 - Rengøring opfylder nedenstående betingelser: Teamledere

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER FOR UDBUD AF INDKØB AF VARER TIL KANTINEN I SELVSTYRETS CENTRALADMINISTRATION

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER FOR UDBUD AF INDKØB AF VARER TIL KANTINEN I SELVSTYRETS CENTRALADMINISTRATION Aningaasaqarnermut Naalakkersuisoqarfik Finansdepartementet Aningaasaqarnermut Sulisoqarnermullu Aqutsisoqarfik Økonomi- og Personalestyrelsen PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER FOR UDBUD AF INDKØB AF VARER

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant Søren K serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant. Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

1) Hvorfor kost politik: At sætte ramme for en god kostforplejning.

1) Hvorfor kost politik: At sætte ramme for en god kostforplejning. INDHOLD: 1) Hvorfor have en kostpolitik 2) De 10 kostråd 3) Måltids sammensætning 4) Råvarer 5) Indkøb 6) Spisemiljø 7) Køkkenets åbningstider 8) Køkkenets service 9) Elever med i køkkenet 10) Regler for

Læs mere

Kostpolitik. for. Solgården

Kostpolitik. for. Solgården Kostpolitik for Solgården INDHOLD: 1. Formål med kostpolitikken 2. De 10 kostråd 3. Måltidsammensætning 4. Råvare 5. Indkøb 6. Spisemiljø 7. Køkkenets åbningstider 8. Køkkenet service 9. Elever i køkkenet

Læs mere

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Maj 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 08 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

Praktisk info om kost og ernæring

Praktisk info om kost og ernæring Kostpolitik på Liselund Liselund skal for den enkelte opleves som det bedste sted: At bo. At gæste. At arbejde. For at Liselund kan være det bedste sted at bo har ernæringstilstanden stor betydning for

Læs mere

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C December 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 00 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej

Læs mere

Konklusioner på punkter ved møde med kantinen i Asylgade den 6. oktober 2009 (og den 16. marts 2010)

Konklusioner på punkter ved møde med kantinen i Asylgade den 6. oktober 2009 (og den 16. marts 2010) Konklusioner på punkter ved møde med kantinen i Asylgade den 6. oktober 2009 (og den 16. marts 2010) Mødedeltagere: Christian Christiansen, Christian Jansson, Ole Østergaard, Kirsten Hillman og Lene Rausner

Læs mere

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde.

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde. Forpagtningskontrakt mellem Rudersdal Kommune og Keyvon Vakhsh, Hyrdevangen 67, 2400 København NV om drift af cafe, beliggende på Rundforbi Idrætsanlæg, Egebækvej 118, 2850 Nærum. Kultur Birkerød Idrætscenter

Læs mere

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Kommune

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Kommune om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Udarbejdet af Børn og Unge Dagtilbudsafdelingen Godkendt i Udvalget for Børn og Unge den 8. april 2014 Ansøgningsprocessen

Læs mere

Kravspecifikation for Udbud af skolemad på Frederiksberg

Kravspecifikation for Udbud af skolemad på Frederiksberg Kravspecifikation for Udbud af skolemad på Frederiksberg Indhold 1. Indledning... 3 2. Statistik... 3 3. Ernæring og sundhed... 3 4. Emballage... 5 5. Levering... 5 6. Pris... 6 7. Bestilling og betaling...

Læs mere

Pleje- og Omsorgsafdelingen

Pleje- og Omsorgsafdelingen Godkendelsesanmodning Vedrørende levering af følgende ydelser i Nyborg Kommune: Praktisk hjælp kl.08.00-15.00 Mandag til fredag Personlig pleje alle dage døgnet rundt Pleje- og Omsorgsafdelingen Disposition

Læs mere

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO AMU Audebo afdelingen Audebo Skolevej 6B, 4300 Holbæk 2 3 VELKOMMEN TIL SKOLEHJEMMET Vi håber, du får et godt kursusophold på EUC Nordvestsjælland. Du skal have et godt

Læs mere

KOSTPOLITIK. Emmerske Efterskoles

KOSTPOLITIK. Emmerske Efterskoles Emmerske Efterskoles KOSTPOLITIK Vi vil gerne servere en sund og varieret kost. Vi vil give gode spisevaner og madkultur. Vi vil opdrage til god dansk bordskik. Et måltid skal være en god sanseoplevelse.

Læs mere

Annoncering af frokostordning Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning

Annoncering af frokostordning Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning Annoncering af frokostordning Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning 1. Beskrivelse af opgaven Forvaltningen ønsker daglig levering af sund frokostbuffet til personalet. Udbuddet gennemføres

Læs mere

Koncept for restauranten på Fælleden. Generelt: Notat; koncept for restauranten på Fælleden

Koncept for restauranten på Fælleden. Generelt: Notat; koncept for restauranten på Fælleden Notat; koncept for restauranten på Fælleden Direktionen forelægges i maj 2016 en indstilling vedrørende økonomi for driftsenheden på Fælleden. Herunder hører de kommunale tilskud til / indtægter fra drift

Læs mere

KOSTPOLITIK PÅ SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN ESBJERG

KOSTPOLITIK PÅ SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN ESBJERG KOSTPOLITIK PÅ SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN ESBJERG Forord Med det mad vi serverer på Social- og Sundhedsskolen Esbjerg, vil vi gerne give alle vores kunder spændende madoplevelser igennem en blanding af nye

Læs mere

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Kommune

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Kommune Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Kommune Marts 2011 1 Udarbejdet af Børn og Unge Skole og Dagtilbud Godkendt i Udvalget for Børn og Unge

Læs mere

Rammeaftale om mindre håndværksydelser

Rammeaftale om mindre håndværksydelser Rammeaftale om mindre håndværksydelser PRÆKVALIFIKATION Københavns Kommune,, udbyder i begrænset licitation med prækvalifikation Rammeaftale om mindre håndværksydelser Sted Københavns Kommune, s pladser

Læs mere

Udbudsbrev: Levering til kantine.

Udbudsbrev: Levering til kantine. Ægirsvej 4 3400 Hillerød 48 23 10 00/48 23 10 97 pd@hfors.dk hillerodforsyning.dk 28.11.2017 Udbudsbrev: Levering til kantine. Hillerød Service A/S anmoder hermed om tilbud på levering af mad m.m. til

Læs mere

DK-Odense: Fødevarer, drikkevarer, tobak og beslægtede produkter 2009/S 133-194390 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Vareindkøbsaftale

DK-Odense: Fødevarer, drikkevarer, tobak og beslægtede produkter 2009/S 133-194390 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Vareindkøbsaftale 1/6 DK-Odense: Fødevarer, drikkevarer, tobak og beslægtede produkter 2009/S 133-194390 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Vareindkøbsaftale DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED I.1) NAVN, ADRESSER OG KONTAKT(ER): Odense Kommune,

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

Om forplejning. Her kan du læse, hvad du kan forvente af din ISS-kantine og mødeforplejning

Om forplejning. Her kan du læse, hvad du kan forvente af din ISS-kantine og mødeforplejning Om forplejning Her kan du læse, hvad du kan forvente af din ISS-kantine og mødeforplejning 1 Forplejning I facility management-kontrakten mellem Bygningsstyrelsen og ISS har din arbejdsplads fastsat et

Læs mere

Forplejning. For information om særlige lokale forhold vedrørende forplejning, kontakt Servicecentret.

Forplejning. For information om særlige lokale forhold vedrørende forplejning, kontakt Servicecentret. Om forplejning Her er de vigtigste punkter fra serviceområdet forplejning samlet, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af forplejningen på din arbejdsplads 1 Forplejning

Læs mere

Dk/Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling søger Kantineoperatør.

Dk/Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling søger Kantineoperatør. Dk/Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling søger Kantineoperatør. Opgaven Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling søger pr. 1. januar 2017 en Kantineoperatør til at stå for driften

Læs mere

Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission

Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission Udbudsannonce Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission Aarhus Kommune, AffaldVarme Aarhus udbyder herved udførelse af grøn pleje og rengøring på

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant søren k serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Bofællesskab Bregnerødvej 55-57

Bofællesskab Bregnerødvej 55-57 Bofællesskab Bregnerødvej 55-57 2 Bofællesskab Bregnerødvej 55 57 Om Bregnerødvej 55 57 Bofællesskab Bregnerødvej ligger i Birkerød tæt på offentlige transportmidler. Der bor seks voksne borgere i bofællesskabet,

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

Morgen arrangementer.

Morgen arrangementer. 1 Møde- & konferencemappen Morgen arrangementer. Nr.104 Morgen mødepakke 2 Morgen complet med friskbagt, grovbolle, pålæg smør ost marmelade samt croissant og orange juice. kr. 40,00 Tilkøb til morgen

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Hvad kan vi tilbyde dig? Vi er et kommunalt 108 tilbud i Viborg kommune. Vi er en bred sammensat personalegruppe bestående af både pædagogisk

Læs mere

MATERIALE TIL UDARBEJDELSE AF TILBUD PÅ MØDEFORPLEJNING OG KANTINE/CATERINGORDNING HOS

MATERIALE TIL UDARBEJDELSE AF TILBUD PÅ MØDEFORPLEJNING OG KANTINE/CATERINGORDNING HOS MATERIALE TIL UDARBEJDELSE AF TILBUD PÅ MØDEFORPLEJNING OG KANTINE/CATERINGORDNING HOS INDHOLDSFORTEGNELSE... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. UDBUDSBETINGELSER... 2 1. Indledning... 2 1.1 Velkomst...

Læs mere

BILAG B 1 KRAVSPECIFIKATION delaftale 1 - Odense

BILAG B 1 KRAVSPECIFIKATION delaftale 1 - Odense BILAG B 1 KRAVSPECIFIKATION delaftale 1 - Odense 1. Præsentation af Socialstyrelsens ønskede løsning 1.1 Overordnet beskrivelse Socialstyrelsen (herefter benævnt Ordregiver) udbyder hermed mødeforplejning

Læs mere

Udbud på levering af arbejdsbeklædning mv. til Århus Kommune

Udbud på levering af arbejdsbeklædning mv. til Århus Kommune Udbud på levering af arbejdsbeklædning mv. til Århus Kommune 1. Beskrivelse af udbuddet Udbuddet gennemføres i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv nr. 2004/18/EF af 31. marts 2004 om samordning

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Begrænset licitation Udførelse af teknisk isolering for Aarhus Kommune, Teknik og Miljø

Begrænset licitation Udførelse af teknisk isolering for Aarhus Kommune, Teknik og Miljø Udbudsannonce 14. januar 2015 Begrænset licitation Udførelse af teknisk isolering for Aarhus Kommune, Teknik og Miljø Aarhus Kommune, Teknik og Miljø udbyder herved udførelse af teknisk isolering i begrænset

Læs mere

Godkendelses- anmodning

Godkendelses- anmodning Godkendelses- anmodning Godkendte fritvalgsleverandører af hjemmehjælp i Herning Kommune Sundhed og Ældre Herning Kommune Indholdsfortegnelse 1. Stamdata... 3 2. Ydelser... 3 3. Bankerklæring... 3 4. Tro

Læs mere

Bilag 2.4.1. Foreløbig ydelsesbeskrivelse for. Rengøringsvirksomhedens. Ydelser til. Halsnæs Kommunale Forsyning A/S (Under stiftelse)

Bilag 2.4.1. Foreløbig ydelsesbeskrivelse for. Rengøringsvirksomhedens. Ydelser til. Halsnæs Kommunale Forsyning A/S (Under stiftelse) Bilag 2.4.1 Foreløbig ydelsesbeskrivelse for Rengøringsvirksomhedens Ydelser til Halsnæs Kommunale Forsyning A/S (Under stiftelse) Rengøring af virksomheder under Den nye Forsyningsvirksomheden Pris på

Læs mere

Prisaftale. mellem. Syddjurs Kommune og optikere. vedrørende

Prisaftale. mellem. Syddjurs Kommune og optikere. vedrørende Prisaftale mellem Syddjurs Kommune og optikere vedrørende optiske synshjælpemidler omfattende optik til personer med medicinsk-optisk definerede varige øjenlidelser Gældende fra den 1. november 2012 Prislisten

Læs mere

Åbningstider mandag til fredag har vi åbent Fremmøde gennemsnitligt pr. dag: 35-45

Åbningstider mandag til fredag har vi åbent Fremmøde gennemsnitligt pr. dag: 35-45 Dialogskema halvårlig evaluering af Cafe Dagmar Dato: 21. november 2018 Deltagere: Daglig leder Mikkel Benzner, Kirkens Korshær Ringsted og frivillighedskonsulent Trine Testmann, Ringsted Kommune Cafeen/Varmestuen:

Læs mere

Informationsmøde OSU 19-01-2011

Informationsmøde OSU 19-01-2011 Informationsmøde 1 Program Velkomst og introduktion Formelle rammer Opgaver og opdeling af udbud Gennemgang af udbudsbekendtgørelsen Kort information om det elektroniske udbudssystem (ETHICS) Tak for i

Læs mere

Kontrakthaver forpligter sig ved nærværende kontrakt til at levere de i kontrakten nævnte ydelser på de beskrevne vilkår og til de anførte priser.

Kontrakthaver forpligter sig ved nærværende kontrakt til at levere de i kontrakten nævnte ydelser på de beskrevne vilkår og til de anførte priser. AFTALE VEDRØRENDE TØMNING AF PUMPESTATIONER, SANDFANGSBRØNDE, OLIEUDSKILLER OG FEDTFANGSBRØNDE. 1. Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem Faxe Spildevand A/S CVR-nr. 31 49 83 41 Jens Chr. Skous

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST!

Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST! Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST! Orions kostpolitik er udarbejdet i henhold til Region Hovedstadens Kost- og Ernæringspolitik og i overensstemmelse med Orions værdigrundlag.

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service.

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. KE Service 1 2004 11 23 Sådan gør vi. Konceptet. Vores koncept bygger på høj kvalitet af madvarer

Læs mere

MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK

MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK Hvad er en mad- og måltidspolitik? En mad- og måltidspolitik er et velegnet styringsredskab for arbejdet med mad og måltider i børnehaven. En kostpolitik er en fælles vedtaget og

Læs mere

Bilag 1 Kravspecifikation

Bilag 1 Kravspecifikation Bilag 1 Kravspecifikation Vedrørende café, restaurant og kantine samt forplejning til møder og arrangementer på Det Danske Filminstitut Forpagtningens genstand Forpagtningen omfatter drift af café, restaurant

Læs mere

Kvalitetskrav. til private leverandører af praktisk hjælp

Kvalitetskrav. til private leverandører af praktisk hjælp Kvalitetskrav til private leverandører af praktisk hjælp Fastsat i henhold til 8 10 i Bekendtgørelse om kvalitetsstandarder og frit valg af leverandør af personlig og praktisk hjælp m.v. 299 af 25/03 2010.

Læs mere

Velkomst til nye medarbejdere Dagcenter Regnbuen Møllegade 23 7430 Ikast Tlf. 99605230.

Velkomst til nye medarbejdere Dagcenter Regnbuen Møllegade 23 7430 Ikast Tlf. 99605230. Velkomst til nye medarbejdere Dagcenter Regnbuen Møllegade 23 7430 Ikast Tlf. 99605230. Med dette hæfte vil vi gerne byde dig velkommen hos os og orientere dig om hvilke aftaler/forhold der er gældende

Læs mere

Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade

Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade Ankomst i kantinen om morgenen kl 07.00 Brugte møde vogne køres ned i kælderen Tænde lys og låse døre op Omklædning nyt tøj hverdag (sort

Læs mere

Villa Medici Fredens Torv 3B, Aarhus C

Villa Medici Fredens Torv 3B, Aarhus C Villa Medici Fredens Torv 3B, Aarhus C Generelt Lokalerne er primært til brug for medlemmer af Lægeforeningen og udlejes derudover til lægerelateret kursusvirksomhed og møder. Læger, som er medlemmer af

Læs mere

Prækvalifikation. Aarhus Kommune. Begrænset udbud. Levering af arbejdsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og arbejdsfodtøj. Side 1

Prækvalifikation. Aarhus Kommune. Begrænset udbud. Levering af arbejdsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og arbejdsfodtøj. Side 1 Prækvalifikation Begrænset udbud Aarhus Kommune Levering af arbejdsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og arbejdsfodtøj Side 1 Prækvalifikationsmateriale Marts 2014 Side 2 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

BETINGELSER FOR TILBUDSINDHENTNING

BETINGELSER FOR TILBUDSINDHENTNING BETINGELSER FOR TILBUDSINDHENTNING Kantinedrift på Campus Emdrup Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 2. Ordregiver... 3 3. Tilbudsindhentningsmateriale... 4 4. Generel beskrivelse af indkøbet

Læs mere

Bilag 7. 2. Afhentningsvilkår

Bilag 7. 2. Afhentningsvilkår 6. februar 2014. 27 Nr. 130. Bilag 7 Retningslinjer for samarbejdet mellem producenter samt kommunalbestyrelserne ved indsamling af elektrisk og elektronisk udstyr fra de kommunale indsamlingssteder Reglerne

Læs mere

Udbudsbrev indhentning af tilbud. salgsstader på Rømø

Udbudsbrev indhentning af tilbud. salgsstader på Rømø Udbudsbrev indhentning af tilbud på salgsstader på Rømø Naturstyrelsen Vadehavet Skovridervej 3 6510 Gram Kontaktperson: Anders Rahbek 26. februar 2015 1 Indhold 1 Indledning 3 2 Beskrivelse af projektet

Læs mere

Udbud af rengøring. VitaPark. Dokumentnr.: 727-2012-139813 side 1

Udbud af rengøring. VitaPark. Dokumentnr.: 727-2012-139813 side 1 Udbud af rengøring VitaPark Dokumentnr.: 727-2012-139813 side 1 Indledning Odder Kommune udbyder hermed opgaven med rengøring i Bygningskomplekset VitaPark, beliggende Randlevvej 2, 8300 Odder.. Rengøringen

Læs mere

Prisaftale. mellem. Syddjurs Kommune og optikere. vedrørende. optiske synshjælpemidler omfattende svagsynsoptik. Gældende fra den 19.

Prisaftale. mellem. Syddjurs Kommune og optikere. vedrørende. optiske synshjælpemidler omfattende svagsynsoptik. Gældende fra den 19. Prisaftale mellem Syddjurs Kommune og optikere vedrørende optiske synshjælpemidler omfattende svagsynsoptik Gældende fra den 19. september 2012 Prislisten offentliggøres på Syddjurs Kommunes hjemmeside

Læs mere

Professionshøjskolen Metropol. Udbud af kantinedrift Prækvalifikationskrav og ansøgningsskemaer

Professionshøjskolen Metropol. Udbud af kantinedrift Prækvalifikationskrav og ansøgningsskemaer Professionshøjskolen Metropol Udbud af kantinedrift Prækvalifikationskrav og ansøgningsskemaer 23. december 2016 Professionshøjskolen Metropol udbyder drift af kantine på Frederiksberg. Opgaven Professionshøjskolen

Læs mere

Kravspecifikation i forbindelse med annoncering af frugtordning Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning

Kravspecifikation i forbindelse med annoncering af frugtordning Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning Kravspecifikation i forbindelse med annoncering af frugtordning Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning 1. Beskrivelse af opgaven Forvaltningen ønsker ugentlig levering af frugt til personalet.

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER

RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER 1. Hvem kan låne kommunens lokaler Foreninger i Skanderborg Kommune samt enhver af kommunens borgere, der ønsker at tage initiativ til et arrangement med

Læs mere

Herning Kommune. Vesterholmvej, Herning. Bestemmelser om Udbud og Tilbud (BUT)

Herning Kommune. Vesterholmvej, Herning. Bestemmelser om Udbud og Tilbud (BUT) Bestemmelser om Udbud og Tilbud (BUT) April 2013 April 2013 Version 0 Dato 2013-04-05 Udarbejdet af RWJ Kontrolleret af KES Godkendt af KMLJ Rambøll Danmark A/S Poulsgade 8 DK-7400 Herning Danmark Telefon

Læs mere

ANNONCERING AF ANALYSE AF EKSISTERENDE NETVÆRK AF BESKYTTEDE HAVOMRÅDER OG IDENTIFIKATION AF POTENTIELLE NYE BESKYTTEDE HAVOMRÅDER I BÆLTHAVET

ANNONCERING AF ANALYSE AF EKSISTERENDE NETVÆRK AF BESKYTTEDE HAVOMRÅDER OG IDENTIFIKATION AF POTENTIELLE NYE BESKYTTEDE HAVOMRÅDER I BÆLTHAVET ANNONCERING AF ANALYSE AF EKSISTERENDE NETVÆRK AF BESKYTTEDE HAVOMRÅDER OG IDENTIFIKATION AF POTENTIELLE NYE BESKYTTEDE HAVOMRÅDER I BÆLTHAVET 1. FORMÅL Miljø- og Fødevareministeriet (herefter ordregiver)

Læs mere

Kvalitetsstandard for madservice med udbringning.

Kvalitetsstandard for madservice med udbringning. Kvalitetsstandard for madservice med udbringning. Indhold Uddybning Lovgrundlag 83 i Lov om Social Service Ydelsens art Madservice med udbringning Ydelsens formål Dagligt at producere og levere et ernæringsrigtigt

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling.

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk Hus på Odense Havn inviterer hermed interesserede restauratører til at byde

Læs mere

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte og ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen 07.02.2013 Sagsnr. 2011-21692 Dokumentnr. 2013-119937 UDBUDSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Ordregivende myndighed 3 3. Udbudsmaterialet

Læs mere

Om udlejning af Mødecenter Frichsparken, Søren Frichs Vej 38M, 1. (Lokale 21A)

Om udlejning af Mødecenter Frichsparken, Søren Frichs Vej 38M, 1. (Lokale 21A) Om udlejning af Mødecenter Frichsparken, Søren Frichs Vej 38M, 1. (Lokale 21A) Udlejning sker i moduler af hele og halve dage. Udlejning er kun muligt på almindelige arbejdsdage mandag fredag. Udlejning

Læs mere