FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009"

Transkript

1 FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sjette Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior og mange andre ting. FB-Kontoret holder sommerferielukket frem til mandag den 10. August. Næste Nyhedsbrev er på banen 1. september FB ønsker alle sine medlemmer, forældre, sponsorer, samarbejdspartnere og alle trænere og ledere en rigtig dejlig sommerferie. På gensyn til august måned. Mener du, at andre bør modtage Nyhedsbrevet, så kan de gå ind på klubbens hjemmeside og tilmelde sig. Udfyld blot adresse og så er man koblet på Nyhedsbrevet. Frederiksberg Boldklubs Nyhedsbrev modtages pr. 1. juli 2009 af 1029 mailadresser.

2 Månedens tilbud Juli 2009: I samarbejde med Intersport Klub & Erhverv og Nike Denmark, vil denne side hver måned indeholde et storstilet tilbud på en Nike-vare til latterligt billige penge, i forhold til den vejledende udsalgspris. Månedens tilbud for juli 2009 er: NIKE DEUCE LEATHER SKO Normalpris: 599,95 FB-pris i juli: 499,95 Spørg i butikken på Falkoner Allé 41, efter Månedens FB-tilbud.

3 Gaveregn til Frederiksberg Boldklub: For næsten 12 måneder siden, var FBs daværende formand, Morten Høgsdal Nielsen inviteret til at holde foredrag, hos Frederiksberg-Mariendal Rotary Klub. En klub, der er en del af en verdensomspændende organisation, som støtter humanitære formål både ude i den store verden, men også på Frederiksberg, hvor ca. 50 personer er medlem af den lokale klub. Rotary blev så glade for det de hørte i foredraget omkring FBs måde at gøre tingene på, specielt hvad angår børne- og ungdomsfodbolden og de besluttede efterfølgende, at de gerne ville være klubben behjælpelig med at finde økonomiske midler til at optimere forholdene for FBs medlemmer endnu mere. Derfor var der for nylig overrækkelse af pengechecks for i alt kr ,- fra Frederiksberg-Mariendal Rotary klub til Frederiksberg Boldklub som allerede er afsat til nye storskærme og tilbehør, således at både Caféen og selve klubhuset efter sommerpausen kan fremvise flotte informationstavler og dermed en yderligere service til alle klubbens medlemmer, sponsorer og mange frivillige. Præsidenten for Frederiksberg-Mariendal Rotary Klub, Ida Munk overrækker FB den flotte gave

4 Kontingentrestancer: Endelig lidt positivt nyt omkring kontingentbetalingen i klubben. Afsnittet er snart ved at blive en obligatorisk del af Nyhedsbrevet, da klubben døjer med masser af medlemmer, der enten har svært ved at forstå at det koster penge at gå til fodbold, eller som blot glemmer at betale deres kontingent. En stor indsats specielt i maj og juni måned, har dog fået restancerne til at se fornuftige ud på nuværende tidspunkt. I sidste måned var der fx 234 debitorer der skyldte penge, i denne måned er tallet nede på 103 debitorer, så trods alt fremgang og klubbens sætter fremover endnu hårdere ind overfor folk i restance. Klubben er tilmeldt PBS, således at klubbens medlemmer ikke behøver at huske betalingsfrister for kontingent. Klubben opfordrer alle til at hoppe med på denne vogn. Man kan tilmelde sig via klubbens hjemmeside: Næste kontingentopkrævning, sker i sommerferien, med en betalingsfrist pr. 1. august, for perioden til

5 Her er muligheden for at støtte Frederiksberg Boldklub Vi har fået en lokal frisør, som gerne vil være med til at bakke op om de lokale aktiviteter på Frederiksberg, der i blandt vores fodboldklub. Alt i skal gøre er, at bestille en tid hos hende, og sige I er fra Frederiksberg Boldklub. For hver gang i laver en bestilling (og en betaling ), giver Salon Guri s X-antal kr. til boldklubben Dameklip 50 kr. - Herre klip 40 kr. Børneklip 30 kr. FB håber alle vil bakke op om dette fremragende initiativ, og på den måde være med til at støtte op om klubben og dens aktiviteter. - Tilbuddet gælder på nuværende tidspunkt, i hele juli og august måned (2009), hvor vi sætter os sammen igen, og drøfter en eventuel forlængelse. Læs meget mere om Salon Guri s her:

6 Månedens Trænerprofil: Navn og fødselsår: Max Wettendorff / 1977 Stilling: Socialpædagog Træner for: U 18 Piger Årgang 1992, 1993, 1994 Træner i FB siden: November 2006 Favoritklubber: FC København og FC Barcelona Favoritspiller: Lionel Messi Favorittræner: Rafael Benitez (og mig selv ) Hvorfor træner i FB: Klubbens profil, mit holds flid, ånden i klubben

7 Månedens Spillerprofil: Navn og alder: Oliver Fagerstrøm / 11 år Klasse: 4 klasse på La Cour Vej skole Favoritmad: Lasagne Spiller på: U 12 drenge Antal sæsoner i FB: 4 år Favoritklubber: Real Madrid og Manchester United Favoritspiller: Raúl González Hvorfor spiller du i FB: Far er i sponsorgruppen, storebror spiller også i FB

8 Nyt fra børneafdelingen: Børneafdelingen har haft et forrygende første halvår af Der er blevet oprettet flere hold, hvilket betyder færre der står på ventelister og alle hold er blevet optimeret, så trupperne er fuldgyldige. Der kommer nye suppleringer af spillere fra ventelisterne efter sommerpausen. Alle børnehold får nye U-betegnelser efter ferien. Fx bliver et hold der i foråret har heddet U 7, altså spillere født i 2002, nu til U 8. Dette sker som et led i de nye regler, om at en sæson hos lokalunionen KBU, nu går fra sommerferie til sommerferie så den følger alle landets rækker, lige fra SAS-ligaen til de lave serierækker. Desværre har en del, af de børnehold, der har deltaget i KBUs turnerings/stævneformskampe, igen i år, oplevet en masse udeblivelser fra modstanderklubber. FB forsøgte allerede sidste år, at gøre noget ved problemet. Det er ikke særlig sjovt for hverken trænere, spillere eller forældre, at møde op til en kamp eller flere kampe og så udebliver modstanderne, helt uden afbud. Med et nyt bødesystem, hvor KBU kvitterer med bøder, hvis man udebliver og såfremt det indtastes telefonisk, burde have sat en stopper for alle de gange man går forgæves men det har tilsyneladende endnu ikke haft den store effekt. Ærgerligt, men børneholdene har heldigvis taget det flot, på trods af de mange skuffelser man opnår, når man står linet op og glæder sig til at spille en kamp.

9 Nyt fra pigeafdelingen: DBUs Pigeraket landede hos FB lørdag den 20. juni. Helt nøjagtigt landede den på Kunstbane 1, kl og fløj af sted igen kl piger dukkede op, heraf var de 25 helt nye fodboldspillere, som alle sammen er indbudt til en træning, den 30. august. Man kunne bl.a. komme til at spille fodbold på Saturn. Man kunne få varmen på selve solen, man kunne køre rundt i det store månehjul og man kunne drible en tur på mælkevejen. Trænere og assistenter fra FB stod parate til at guide og hjælpe pigerne rundt i de forskellige aktiviteter og dagen var helt gratis for alle pigerne. Formålet med dagen var, at skabe endnu større interesse om pigefodbolden i FB og få endnu flere piger i gang med fodbolden end de allerede 120 aktive piger i klubben Billeder fra Pigeraketten på Kunstbane 1.

10 Nyt fra ungdomssektoren: Her er en kort status på hvordan holdene fra U 13 til U 19 endte i deres rækker: U 19: Nummer 2 i Mesterrækken U 17-1: Nummer 5 i Junior 1 rækken U 17-2: Nummer 4 i Junior 5 rækken U 15-1: Nummer 4 i Drenge 3 rækken U 15-2: Sidst i Drenge 5 rækken U 14-1: Nummer 2 i Drenge A-rækken U 14-2: Nummer 1 i Drenge B-rækken U 14-3: Sidst i Drenge C-rækken U 13-1: Nummer 4 i række 2 U 13-2: Nummer 6 i række 5 Disciplinærsag U 19: I juni oplevede klubben desværre en disciplinærsag i forbindelse med afviklingen af U 19 kampen på FBs anlæg, mellem de to tophold FB og AB Tårnby. FB har beklaget det hændte, hvor flere FB-spillere desværre røg i infight med og ikke mindst mod AB Tårnby-spillere og trænere efter kampen, som endte 2-2. KBUs Disciplinærudvalg har i dømt to FB-spillere karantæne på hhv. 1½ år og 1 år. Internt vil FBs Ungdomsudvalg og bestyrelse i nærmeste fremtid, finde frem til hvilke konsekvenser det skal have for de involverede spillere.

11 Meddelelser fra ungdomsudvalget: Græsbanerne lukkede ned søndag den 21. juni Græsbanerne åbner op for træning igen fra mandag den 3. August i uge 32 Første banefordeling kommer først mandag den 10. august Man kan sommeren igennem træne før kl på Kunstbane 1, uden banefordeling FB afholder DBUs Fodboldskole i Uge 30 Den spanske fodboldcamp i uge 29, er desværre blevet aflyst Kontoret holder ferielukket frem til mandag den 10. August i uge 33 Alle ungdomshold får nye U-betegnelser se her: FBs U 15 Piger, altså Pige 94 og 95 har medvirket i en musikvideo af det danske elektronik rockband, Nephew. Videoen kom på gaden i starten af juni måned og resultatet på Va Fangool er intet mindre end fantastisk. Videoen kan ses her:

12 Eddie Ngonamo gæstede FB: Den tidligere landstræner for Malawi, Eddie Ngonamo gæstede FB for 2. år i træk, da han søndag den 14. juni stod for et 120 minutter langt træningspas af klubbens dygtige U 11 pige- og drengespillere. Dagen var ment som inspiration til FBs trænere og ledere i ungdomsafdelingen og selvom der ikke deltog så mange som man kunne ønske fik folk alligevel en ordentlig bunke af øvelser til børn, omkring balance, koordination, bevægelse og teknik med sig hjem. Tak til Eddie for endnu en fantastisk inspirationstræning. På gensyn næste år.

13 Hjemmesiden - Statistik: Hjemmesiden i juni måned satte ny rekord i antallet af besøgende. Aldrig før har så mange forskellige IP-adresser besøgt sitet, nemlig hele Lørdag den 27. juni var suveræn topscorer med hele 502 besøg, men også torsdag den 25. juni bed godt fra sig med 429 besøg. I begge tilfælde var der naturligvis tale om enten selve kampdagen for 1. HS eller dagen efter og i begge tilfælde gjaldt det 1. holdets Kval-kampe om oprykning. Sammenligner man med sidste år, så hed besøgstallet pr. 1.juli mens hjemmesiden pr. juli 2009 har været besøgt af hele unikke adresser. En fordobling af besøgende, som vidner om at FB er blevet en langt mere interessant klub end tidligere, at følge. Husk ligeledes at du kan fortsat blive ven med og fan af Frederiksberg Boldklub på facebook. Vi er nu oppe på mere end 400 fans, som er kommet til på små 4 måneder så hop med:

14 Velkommen til nye og farvel til gamle trænere i ungdomsafdelingen: Vi har sagt farvel til følgende trænere i ungdomsafdelingen siden sidst: Morten Ernst Lassen (03-hvid) Philip Antonakakis (03-hvid) Kenneth Poulsen (Talentskole) Mads Kornbech (02-gul) Mahdi Rützou (94-2) Haydar Mohammed (U 19) Saif Al-Holo (U 19) Anja Frederiksen (U 18 Piger) Ungdomsudvalget takker tidligere trænere for et flot og stort stykke arbejde. Vi har sagt goddag til følgende nye trænere i ungdomsafdelingen siden sidst: Simon Andres (95-3) Mark Tychsen (Målmandstræner Pigeafdelingen) René Staugaard (U 14 Piger) Martin Teglman (02-gul) Louis Hellmann (02-gul) Ungdomsudvalget byder rigtig hjertelig velkommen.

15 Nyt fra seniorafdelingen: Nyt fra 1. HS: Oprykningen er i hus. FBs 1. HS spiller i Danmarksserien efter sommerpausen. Holdet sluttede KS af i fin stil, men måtte dog nøjes med 2. Pladsen Pladsen gav en Kval-kamp om oprykning til DS mod Fyns nummer 2 fra Marienlyst. Denne blev tabt, men der var yderligere en chance, denne gang mod Sjællands nummer 3 fra Solrød FC, der blev maltrakteret 7-3 og dermed rykkede FB op i Danmarksserien. Se FBs Pulje i DS her: Tilbageblik på 1. HS sæson I KS her:

16 Nyt fra 2. HS: 2. holdet i Serie 1, har haft en glimrende forårssæson. Holdet sluttede rækken med en placering som nummer 6, med 21 point, efter 6 sejre, 3 uafgjorte og 5 nederlag. Træner Anders Høj har gjort et fremragende stykke håndværk med spillertruppen og han kan nu trygt overlade roret og gå tilbage som træner for 3. HS. Ny mand på posten som 2. HS træner er den 44-årige Peter Jensen med en stor fortid i diverse københavnske serieklubber. Peter Jensen starter den 1. august. Foruden Peter Jensen som ny træner for 2. HS har holdet nu for første gang i mange år, den gyldne mulighed at kunne spille for oprykning, qua 1. Holdets oprykning til DS. Endvidere skulle 3-4 etablerede spillere returnere til Frederiksberg efter sommerpausen og nogle talentfulde nyoprykkede U 19 spillere presser sig ligeledes på. Så i det hele taget en spændende sæson som 2. holdet går i møde.

17 Nyt fra 3. HS: 3. HS sluttede sæsonen af i Serie 2, på en flot flot 2. plads, kun ét point efter rækkens nummer 1. Holdet spillede 9 kampe og fik 18 point, hvilket svarer til 6 sejre og 3 nederlag. Endnu en flot sæson af 3. HS der ligeledes lider under ikke at kunne rykke op, da 2. HS ligger ovenover. Nyt fra 4. HS: FBs 4. hold, som spiller i Serie 4, havde før sæsonen gjort sig forhåbninger om oprykning til Serie 3. Men en ekstrem dårlig start rent resultatmæssigt på foråret, gjorde at de kom til at minde om et decideret bundhold i lange perioder. Holdet reddede sig dog, en acceptabel placering som nummer 7, efter 10 point i 9 kampe. Nyt fra 1. damer: Damerne i Københavnsserien havde et skidt forår. Lene Olsens tropper reddede kun på et hængende hår, livet i Københavnsserien. Det skete efter at man samlede sig til sidst. Foråret gav kun 12 point i 10 kampe, efter 4 sejre og 6 nederlag. Nyt fra 2. damer: Skuden blev vendt for FB 2. damer i det netop overståede forår. Efter en start hvor træner Jørgen Kanne måtte melde fra i en periode, lignede det noget der kunne ende galt, men han returnerede heldigvis og før man fik set sig om, fungerede holdet igen fortrineligt. Det blev ikke til den ønskede oprykning fra Serie 2 til Serie1 da holdet kun skrabede 10 point sammen i 10 kampe men vigtigst var også at holdet fortsat eksisterede.

18 Caféen: Forpagtere: Kenneth Larsen og Jesmar Zambrano Larsen Kontakt: Tlf eller mail: Åbningstider: Hverdage kl Weekender kl Støt op om Caféen det er vigtigt for klublivet. I løbet af juni måned har der været mange afslutningsfester og masser af medlemmer har været i eller forbi Caféen. I august måned kommer der flere gode tilbud og mange nye tiltag så glæd jer det bliver endnu bedre!

19

20 Super tilbud fra Intersport: Jens Jessens Vej Frederiksberg

21 Jens Jessens Vej Frederiksberg DTA har været en fremragende samarbejdspartner foråret igennem. Klubben har lavet en aftale om målmandstræning for seniormålmændene og det er gået over alt forventning. Det føles nærmest som om at målmandstræneren er en del af selve 1. HS hvilket giver god tryghed hos klubbens seniormålmænd. Læs nærmere om DTA i nedenstående eller besøg deres hjemmeside

FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets 8. Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste måneders travlhed i FB. Næste Nyhedsbrev er først på banen den

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sjette Nyhedsbrev. Sidste måneds Nyhedsbrev måtte desværre udgå pga. ekstraordinær travlhed. Denne gang omhandlende nyt

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets første Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets syvende Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste 2 måneders travlhed i FB. Det er med de sædvanlige nyheder fra de

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets tredje Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets andet Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 5 juni 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 5 juni 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 5 juni 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets femte Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sidste Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger samt generelle informationer. Næste Nyhedsbrev

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Sommer Cup 16.. august

Sommer Cup 16.. august U11 8 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de ældste Vi er glade for at kunne byde de ældste drenge velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne med 8 mands fodbold.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2010

Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1251 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Månedens tilbud fra Intersport Juni 2010

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

For piger og drenge født 1993-1999

For piger og drenge født 1993-1999 For piger og drenge født 1993-1999 2007 Officielle sponsorer for DBU Børn og ungdom fra leg til landshold Velkommen på DBUs Fodboldskole 2007 Så er det allerede tid til, at vi for 15. gang kan byde velkommen

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010 FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets 1. Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste måneders begivenheder i FB. Næste Nyhedsbrev er på banen den 1. april 2010.

Læs mere

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent.

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. I 2013 har vi haft et meget

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

NYHEDSBREV DECEMBER 11

NYHEDSBREV DECEMBER 11 NYHEDSBREV DECEMBER 11 Glædelig jul og godt nytår fra Fodboldafdelingen Fodboldafdelingen vil gerne give en stor tak til de mange frivillige kræfter i klubben, som i løbet af 2011 har lagt knofedt i at

Læs mere

Stævneprogram. Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012

Stævneprogram. Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012 Stævneprogram Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012 Indholdsfortegnelse Velkommen... 2 Parkering... 2 Stævnekontor... 2 Stævneregler... 2 Fair Play... 3 Betaling... 4 Omklædning... 4 Overhold

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

Jens Jessens vej 24, 2000 Frederiksberg, Tlf 38 74 00 19 - www.frederiksberg-boldklub.dk. Kampprogram. Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20.

Jens Jessens vej 24, 2000 Frederiksberg, Tlf 38 74 00 19 - www.frederiksberg-boldklub.dk. Kampprogram. Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20. Kampprogram vs Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20.00 Venue: minibanen på Jens Jessen Vej Entrepriser: alt er udsolgt 1 Forord Velkommen til årets brag i dansk fodbold. FB s fantastiske All Stars hold,

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1338 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Administrationen er lukket i efterårsferien

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. Medlemstal offentliggjort: Danmarks Idræts Forbund, DIF har netop offentliggjort medlemstallene for deres forskellige forbund, og her kan FB bryste sig med, blandt

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Referat: Tirsdag d.26. oktober 2010 kl. 18.00 Raffinaderivej 3, 2300 København S 1. Valg af dirigent. Flemming Kyllensbech vælges til dirigent. Konstaterer at generalforsamlingen

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub - ungdomsafdelingen byder alle velkommen til årets skolefodbold-stævne. Interessen

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Nyhedsbrev December 2010

Nyhedsbrev December 2010 Nyhedsbrev December 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1349 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Administrationen er lukket mellem

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

TINGSTED BOLDKLUB'S FORÆLDRE OG VENNEFORENING. PROGRAM TIL JULESTÆVNE I TINGSTED HALLEN. Den 27. - 30. december 2013

TINGSTED BOLDKLUB'S FORÆLDRE OG VENNEFORENING. PROGRAM TIL JULESTÆVNE I TINGSTED HALLEN. Den 27. - 30. december 2013 TINGSTED BOLDKLUB'S FORÆLDRE OG VENNEFORENING PROGRAM TIL JULESTÆVNE I TINGSTED HALLEN. Den 27. - 30. december 2013 Tingsted hallens Cafeteria Tingsted Hallen, Stationsvej 63, Tingsted, 4800 Nykøbing F.

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt Referat af generalforsamling den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 16 medlemmer er fremmødt 1) Valg af dirigent Peter Trolle er enstemmigt valgt Generalforsamlingen er lovligt indkaldt 2) Beretning om virksomheden

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 Fodboldåret 2015 var et meget spændende år. Mange af vores hold var med i toppen, og for mange af dem lykkedes det at sikre en oprykning,

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER

TUSSENEWS. Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER TUSSENEWS Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtningestøttesang Quizz Indhold Februar

Læs mere

Minicup 2 2 /11-2015 Program

Minicup 2 2 /11-2015 Program & Minicup 2 2 /11-2015 Program 1 Ledøje -Smørum Fodbold & søndag d.22.november 2015 byde byder velkommen til indefodboldstævne. I løbet af dagen vil ca 40 hold komme til at spille fodbold i vores hal,

Læs mere

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere.

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere. Nyhedsbrev nr.8-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Et nyt skoleår er startet og vi har glædet os til at komme i gang. Første skoledag blev en god start på dette

Læs mere

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse:

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse: Juni 2009 Nyhedsbrev Artikler af særlig interesse: ForældreIntra2 Profilanalyse Tilbageblik på et fantastisk skoleår Indhold: Tines leder side 1 ForældreIntra side 2 Profilanalyse side 3 Datoer side 4

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 1) Valg af dirigent: Robert Nielsen Beretning fra Formanden Ole., Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne lave en beretning om foreningens stilling

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Sæson 2012-2013 I dette hæfte er der samlet en lang række informationer, som du/i vil kunne finde nyttige i forbindelse med badminton i ungdomsafdelingen

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING 2008: Bestyrelsens beretning vil bestå af 2 dele. Først den generelle del, som jeg vil fremlægge. Herefter vil afdelingsformændene supplere med en beretning fra de respektive afdelinger.

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned.

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Overskrifter: Åbent bestyrelsesmøde mandag den 8. marts Generalforsamling Kontingentindbetaling for 2015 Møde i ungdomsafdelingen Nye baner Våbenpåtegninger

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2009

Bestyrelsens beretning for 2009 Bestyrelsens beretning for 2009 Indledning. Den nye struktur er nu fuldt gennemført og der har været både fordele samt ulemper. Især opstarten af den nye sæson til august er problematisk, idet der ikke

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Sommerhilsen fra ungdomstrænerne I disse dage har mange startet bilerne og kørt mod syd eller sommerhus. Nogle vælger også at tage i skole; fodboldskole. Om du nu er i nord,

Læs mere

INFORMATIONS FOLDER 2014 / 2015

INFORMATIONS FOLDER 2014 / 2015 INFORMATIONS FOLDER 204 / 205 VELKOMMEN I VIBY IF HÅNDBOLD Vi byder dig velkommen i Viby IF Håndbold og håber, du får mange gode oplevelser. Formålet med denne folder er at fortælle om Viby IF Håndbold

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

LØRDAG 28. APRIL 2012 15:00 VALBY IDRÆTSPARK FORKAMP KL. 13.30 U-11 FREM - ALLERØD

LØRDAG 28. APRIL 2012 15:00 VALBY IDRÆTSPARK FORKAMP KL. 13.30 U-11 FREM - ALLERØD FREM ALLERØD LØRDAG 28. APRIL 2012 1:00 VALBY IDRÆTSPARK FORKAMP KL. 1.0 U-11 FREM - ALLERØD FREM S JUBILÆUMSBOG Boldklubben FREM gennem 12 år - 1886-2011 I forbindelse med Boldklubben FREM's 12 års jubilæum

Læs mere

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune Kære kano- og kajak venner! 2. april 2004 Vi har hermed fornøjelsen af at invitere Jer til dette års regatta, som finder sted lørdag den 5. juni & søndag den 6. juni 2004 og naturligvis på Rostadion Bagsværd

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Til alle klubbens medlemmer og interesserede Silkeborg, den 29. februar 2016 Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Dagsorden:

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere