Kommentarer fra Netgymnast.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommentarer fra Netgymnast.dk"

Transkript

1 Herned nogen af de kommentarer som jeg har modtaget an. SpringCup 2006 Kommentarer fra Netgymnast.dk Hi, synes det var et mega godt stævne :) Dog kunne vi havde blevet sparet for at kommentatoren skulle give en ekstra kommentar for hver SPD springer der var :) Lidt ærgeligt med de mange skader :( Håber da alle kommer sig hurtigt. Synes sværheden af springene var rigtig højt mange steder, hvilket var fedt at se på. Synes specielt senior herre, viste en høj sværhed - dog med mange der ikke kunne lande på benene - hvilket var lidt synd. Hvad skete der for ham der vandt trampetten i indledende? han sprang der klart sværest og flottest - med en imponerende trippelt hofte-out... Men så i finalen crashede han totalt? lidt synd - da jeg synes han havde fortjent at vinde. Måtten for senior herrene var også fedt gymnast at se på, strakt miller osv. høj klasse. Ikke for dens sag skyld at glemme den trippel der blev lavet i finalen - i ynglinge rækken. Hvad er jeres andres oplevelser? Bruger: narx Tidspunkt: 02/ Kl. 23:13:56 Fedt stævne.. der var gang i den hele tiden.. nogle gange mere end andre (: men overall rigtig fedt :) Bruger: Lassevj Tidspunkt: 02/ Kl. 23:39:22 Rigtig fedt stævne. Sidder lige pt og henter nogle af alle øjebilkkende fra dagen ned på min computer fra videokameraet. Utrolig fedt at se så høj en sværhed hos mange af senior-springere. Høj klasse! Bruger: RasmusBojsen Tidspunkt: 03/ Kl. 00:54:16 Syntes det var rigtig flotte spring der blev vist... Kendte selv en der var med, som skulle køre trippel men ikke fik lov, da det skulle meldes 3 uger før.

2 Han sluttede nummer Lidt trist, for vi havde elevfest dagen før :P Bruger: steffendc Tidspunkt: 03/ Kl. 02:15:41 Jeg er helt enig i at kommentatoren havde et par kiksere. De ti gange Mikrofonen hylede fordi den var tændt på bordet og alle de gange han kommenterede Silkeborg. Første gang havde måske været fair. Ud over det vil jeg rose Silkeborg for endnu engang at lave en fed konkurrence. Der er styr på det! Et lille minus: Banen i opvarmningshallen. Den bulede efter bare 20 spring. Men 9 ud af 10 stjerner her fra! Bruger: km Tidspunkt: 03/ Kl. 14:56:57 synes der manglede noget mere styr over træningsbanen, den var en ''genbrugsbane''. men rigtig fed trippelback fra tobias hulgaard og flote spring fra seniorrækken. Bruger: ICq-man Tidspunkt: 03/ Kl. 16:45:45 og hvornår kommer der videoer fra junior ( er selv junior) vil gerne se mine finale spring. Bruger: ICq-man Tidspunkt: 03/ Kl. 16:46:14 han hedder Alexander ham der lavede tripple out og tripple.! Det var også synd han ikke var med å bane! Bruger: blobber Tidspunkt: 03/ Kl. 17:13:20 Er der ikke nogen der har video fra store junior pigers finale på trampeten? Bruger: ant Tidspunkt: 03/ Kl. 19:30:39 Bare lige et spørgsmål.. aldersgrupperne.. er det som til spring/rytme? eller hvor gammel må man være som f.eks ynglinge og junior? Bruger: Stefan-RiF Tidspunkt: 03/ Kl. 22:06:49 Se under Reglement, så pupper der et billede op som det første med gruppeinddelingen. Bruger: km Tidspunkt: 03/ Kl. 22:39:33

3 Jeg synes desværre ikke at det var et godt stævne - at holde gymnaster i gang over så mange timer må bare resultere i de skader som man så på grund af træthed og manglede koncentration. Det burde overvejes om der er plads til 600 gymnaster x 4 spring plus finaler på en dag.?? SeniorHerre havde første konkurrence 9.30 og finaler om aftenen. Det er bare ikke ok! Syntes det er meget synd for de gymnaster som kom til skade heraf. (ikke at alle skader kunne være undgået - men jeg er sikker på at mange af dem kunne være.) På samme måde med reglementet - når man sænker karaktererne så meget at man skal spring så svært for at få topkarakter - er det klart at folk satser :o( Bruger: arvin Tidspunkt: 04/ Kl. 09:55:10 Apropos karakterer. Så forstår jeg ikke man kan få en udgangskarakter på over 0, når man ikke stiller et spring. Derfor kan det betale sig at satse, og det er det jeg mener, er en af grundende til folk de springer de store spring. Der var en trippel i finalen som ikke lykkedes helt efter bogen, og den har alligevel fået over 7 i karakter. Bare et eksempel. Tror mere det er det der gør at vi ser lidt vovede ting. Bruger: nemo Tidspunkt: 04/ Kl. 10:57:54 Er der ikk nogen der gider ligge film ind fra de yngste rækker? Bruger: back Tidspunkt: 04/ Kl. 16:51:38 I forhold til alle de skader der var, så tror jeg det ville meget hvis man tog lidt af reglementet fra tumbling, og sagde at hvis man røre med andet end føderne, så er springer underkendt. Så kikser man, så får man 0 points..! Så ville der være færre som ville prøve på at lave et spring, som de egentlig ikke har helt styr på :-/ Ud over skaderne synes jeg at silkeborg igen igen havde en helt kanon konkurrence!! Kæmpe ros her fra.. Bruger: J_Kaas Tidspunkt: 04/ Kl. 17:06:07 Der vil altid være nogle der skal vente, hvis man går videre til finalen. I år var det måske seniorne, men så er der nogle andre der har sluppet. Jeg mener personligt, at alle finalerne skal kører sammen, da det vil skabe mindst forvirring hos alle.

4 Det er svært at være 100% enig om hvordan reglementet skal være osv., men jeg er sikker på, at dem der har siddet med den del, har gjort det så rimeligt som muligt. Jeg håber, at mange har haft et godt stævne i Silkeborg, og at vi ses igen næste år. Bruger: gymnast2004 Tidspunkt: 04/ Kl. 18:59:28 undskyld, hvem vandt seniorherrer konkurrencen? Bruger: Sille Tidspunkt: 04/ Kl. 19:43:55 Rune Kristensen vandt trampet og Andreas Stokholm vandt på måtte Bruger: Ardal Tidspunkt: 04/ Kl. 19:56:54 Nogen der ved om der kommer video fra indledende herre? Bruger: 2407 Tidspunkt: 06/ Kl. 20:29:14 du siger det var et dårligt stævne, fordi det holdte gymnasterne igang i så lang tid, og at de så bliver trætte... Hvis jeg ska være ærlig så tyder det bare på gymnaster der er i dårlig form. Selvfølgelig er det hårdt, og der vil altid være ventetid ved konkurrencer, sådan er det bare! Derfor burde det også være op til gymnasten selv, at gøre sig klar fysisk til en konkurrence, og ikke arrangørerne! Det kan da ikke være deres fejl, at gymnasterne bliver trætte. Bruger: jonasgreen Tidspunkt: 06/ Kl. 22:34:40 Det der kunne vã re rigtig fedt var hvis dommerne eller computersystemet var opdateret med springvã rdierne. Der er flere eksempler pã folk der har fã et karaktere over deres udgangskarakter! Det gã lder bã de spring som overhovedet ikke er kvalificeret til tillã g og sã gar ogsã spring der fik 3 tiende dele mere end udgangskarakteren. Dette er meget uheldigt nã r det fã r indflydelse pã fordelingen af medaljer som fx. i senior herre. Det er jo fã rst nã r man kommer hjem fra stã vnet og ser karakterene det gã r op for en at det er noget helt galt. Det syntes jeg er trã lst. Med hensyn til skader, sã tror jeg at der skal meget mere fokus pã den fysik det efterhã nden krã ver at lande de store sping som alle de nye redskaber sender gymnasterne afsted med. Det er jo inden for de sidste 1-2 Ã r blevet muligt at rotere flere gang pã super skod teknik og ringe styrke. Folk glemmer bare at de skal sikkert ned pã jorden igen. SÃ der skal simpelthen bare slã es meget hã rdere ned pã gymnaster der ikke er stã r deres spring. Havde desvã rre selv en gymnast der kom til skade, men selv om hun ikke var i nã rheden af at stã springet (pga. black-out) sã fik hun rundens 2. hã jeste karakter... Det indbyder jo nã sten til at satse hele butikken. Hvis man crasher et springer, sã er det simpelthen bare ud af vagten, sã burde hele svã rheden for det vã ltede moment fjernes da momentet jo ikke er fuldfã rt.

5 Bruger: rafiki Tidspunkt: 07/ Kl. 02:29:29 Med hensyn til karakterer der ligger over udgangskarakteren, så vær opmærksom på at der i reglementet til dette års spring cup er mulighed for bonus på 0,1-0,3. Den karakter du snakker om er altså mulig såfremt dommerne har vurderet springet som helt sublimt! Ingen fradrag og maks. bonus ville jo give den karakter. Ved ikke om det var det der var tilfældet, men muligheden er der uden at det har været en fejl. Med hensyn til sværhedsværdierne synes jeg at man har ramt et rigtig passende niveau. Enkelte rækker er der stadig mange der rammer 9,8 i udgang, men det er færre end tidligere. Der skal være "luft" for de fleste op til maks. så man ikke kan "fedt-springe" for meget og hive topplacering hjem. Det skulle vel gerne være den dygtigste gymnast der vinder ik? Tror de fleste ville være lidt ærgelige hvis senior herre trampet blev vundet med hofte out, strakt in og et enkelt rudy spring jo... Et virkeligt SATS som resulterer i en skade kan ikke forklares ud fra sværhedstabellen uanset hvordan den er skruet sammen - det kan udelukkende forklares ud fra en dårlig kombination af træner og gymnast! Uanset hvor meget karakterskalaen opfordrer til en ekstra salto eller skrue, er det i sidste ende ALTID træneren og gymnasten der bør tage den etiske overvejelse om springet er forsvarligt. Alt andet er en gambling med gymnastens helbred, som absolut ingen kan være tjent med. Det er min opfattelse som både dommer og (tidligere) instruktør at det point system Silkeborg har skruet sammen er fantastisk godt, og det er ikke noget der er så lige til endda! GODT GÅET! Bruger: juhl555 Tidspunkt: 07/ Kl. 21:45:40 hvis jeg ska være helt ærlig, så synes jeg den max karakter skal droppes! Hvorfor skal der være max på? Bliver det for farligt og vildt, hvis den bliver fjernet! Finder også pointsystemet lidt underligt, når man får lige så meget for en addy, som fr en trippel med 1½ skrue???? Bruger: jonasgreen Tidspunkt: 07/ Kl. 23:08:27 Er vi ikke enige om at der ikke skal gives tillã g for lukket fullful i senior herrerã kken? og dobbelt hofte whip dobbeltskrue. Bruger: rafiki Tidspunkt: 08/ Kl. 00:04:36 Jo og jo! Bruger: mojo Tidspunkt: 08/ Kl. 01:07:46 Som arrangør af SpringCup er vi meget glade for alle ovenstående kommentarer til stævnet. Både de positive og de negative. Medio Januar har vi vores egen interne

6 evaluering af stævnet, så hvis i har mere i gerne vil bidrage med er det meget velkommen. Kommentarer kan skrives her eller direkte til peder.mona@paradis.dk, så vil de blive taget med i planlægningen af næste års stævne. På forhånd tak! Silkeborg Pigerne og Drengene v/ Peder Pedersen Mails Fra: Mie Veng [mailto:mieveng@jubii.dk] Sendt: 28. december :51 Til: Emne: Sv:SpringCup Evaluering! Jeg syntes som dommer at det er en meget hyggelig dag, med god forplejning :-) Dog er det synd, at der i år var så mange, der måtte tilmelde sig forgæves pga. den store tilslutning - som jo er meget dejlig!!!!!! Et forslag kunne være at gynmaster som tilmelder sig, skal opfylde de variationskrav som bliver stillet i reglementet. Det vil sorterer en del fra, højne niveauet og gøre det mere attraktivt for publikum! Håber at i kunne bruge forslaget Venlig Hilsen Mie Veng Fra: Vibeke Bgh-Kristensen [mailto:v.thisen@get2net.dk] Sendt: 13. december :56 Emne: Evaluering Spring Cup Hej Silkeborg Det var en super dag. Det eneste der kiksede var frokosten. Det var synd det gik i koks, I havde forsøgt at planlægge jer ud af det, men jeg må melde at det virkede ikke. Maden var god, men kom 2 timer for sent. Ellers fungere det godt. Nye gymnaster og forældre skal lige vænne sig til at se på de enkelte baner. Måske skulle I have frivillige der står nede på gulvet og hindre tilskuere i at gå langs med springbanerne. Måske er det en vane fra DGI opvisninger at man ikke respekterer det??? Det er bare ærgerligt, når man kun har 2 spring og bliver distraheret af gående tilskuere. God jul og godt nytår Vibeke Bøgh-Kristensen Solhøj Nørager Tlf Mobil v.thisen@get2net.dk Fra: josephine nielsen [mailto:josephine_n@ofir.dk] Sendt: 13. december :32 Emne: Spring cup2006 Hejsa Min mening om spring cup fra en "dommer vinkel" Jeg synes det var utrolig sent der blev meldt ud hvad vi skulle dømme i og hvornår. Det var tirsdag aften, i samme uge. Når man skal med en klub til Silkeborg og arrangere kørsel er det meget sent. Heldigvis havde jeg selv bil, men kun fordi at det var forsent at aftale noget med nogen! Derudover blev der ikke sagt nogetom hvornår man skulle møde op i Silkeborg! Mad, og forplejning, det er som altid i Silkeborg FANTASTISK, kun positive ord. God mad, søde hjælpere der var alt som det skal være!!! Så kommer vi til domme planen. Der er jeg lidt utilfreds igen. Nu har jeg været dommer i 3 år, og jeg kunne godt tænke mig at dømme andet end mini piger, og ting i den dur. Mogens og Flemming Kaas, dømte alle de senior række de kunne komme til, og yng.

7 drenge, var det ikke muligt at de kunne have nogle "føl" med sig?! Den da de ældrere og mere rutinerede stopper med at dømme er der nogen der får problemer. For vi mere"nye" dommere (selvom tre år ikke just er nu for nylig) får ikke lov at dømme fx. seniore. og det vil jeg/vi gerne have rutine i også! Men endnu en gang må jeg rose forplejningen det var helt i top. Tak for denne gang:) Vi ses hvis ikke før, så til næste år.:) Josephine Nielsen Studievej Nørresundby Mobil: Fra: Carsten N Andersen [mailto:cander35@csc.com] Sendt: 12. december :34 Emne: evaluering Hej Silkeborg Pigerne og Drengene! Hermed lidt evaluering fra Ølstykke GF. Vi har jo deltaget i utrolig mange år og vender troligt tilbag år efter år! I år fulgte vi jeres opfordring til at bestille madpakke på forhånd - og det gør vi ikke igen, det annoncerede afhentingstidspunkt blev forsinket med en time, og herefter gik vi forgæves 4 gange... Bare ikke godt nok. Næste år finder vi selv et alternativ! Trampolin helvede... Traditionen tro var det som så ofte før et orgie af trampoliner! Til gene for gymnaster, trænere, dommere og ikke mindst publikum! Vi var en af de få foreninger som fulgte jeres råd om om at bruge de 2 "standard" trampoliner som blev stillet til rådighed. Og det gik faktisk ganske udemærket! Næste år håber jeg at det bliver forbudt at medbringe egen trampolin - Det ville dog være brugbart med nøjagtige mål og fjeder type, i invitationen! Dommere: Jeg er klar over at det er svært at finde så mange dommere, og jeg syntes generelt at de yder en fantastisk indsats. MEN "De yngstes" Indlende bane konkurrence, var bare for ringe, det tog 45 min at få afviklet de første 13 springere!!!!! Her deltog ca. 50!!!! GAB - Det er vidst en "ommer"! For at gøre konkurrencen mere publikums venlig, så ville det være rart hvis det var muligt at lave nogle markeringer hvor gymnaster og trænere må opholde sig når de står og venter på deres tur, ofte (specielt i de yngre rækker) bruger gymnasterne ikke så langt tilløb, og de står derved i vejen for publikum (og dommere) så disse ikke kan se hvad som foregår! Til slut, tak for en generelt fantastisk weekend som sædvanlig - Vi ses til januar! Mvh Carsten Nyborg Andersen Ølstykke Fra: Anette Tygesen [mailto:anettetygesen@mail.dk] Sendt: 11. december :31 Emne: Hej Vi er blevet opfordret til at give en lille tilbage melding vedr. spring-cup 2006 hos jer i Silkeborg. Det var som sædvanligt et kanon godt stævne, alt klappede bare som det skulle, dog var der igen lidt malurt i bægeret i forbindelse med cafeteriet i hallen.vi var blandt de første om morgenen der ankom kl. 7, og da vi ville indtage vores morgenmad, fik vi at vide, at han varmede altså kun 4 rundstykker af gangen, hvilket vi jo ikke helt forstod, men vi kendte jo problemet lidt fra 2005 hvor vi også opholdt os meget i kø og lignende ved dette cafeteria. Det virker lidt åndsvagt at man skal vente halve og hele timer i kø, for så at vente halve og hele timer igen på at få sin mad udleveret. Hvorfor åbner de ikke det salgssted der er midt i cafeterie området, det kunne da afhjælpe det værste pres. Kort og godt. I kan være stolte at jeres stævne, det er bare super, men få dog en aftale med en anden mad leverandør til næste år, det kan da kun blive bedre. Med venlig hilsen Lars Tygesen Odense Fra: Elise Rohr Mortensen [mailto:erm@dgf.dk] Sendt: 11. december :21

8 Emne: Spring Cup Silkeborg Hejsa En enkelt lille kommentar herfra, selv om jeg jo ikke ligefrem har haft gymnaster der deltog. Jeg mangler at kunne finde resultaterne. Jeg har så sent som her til eftermiddag været inde på silkeborg-p-d.dk og menupunktet Spring Cup og herefter resultater. Men det ser ud til at Spring Cup siden ikke er opdateret siden 8 dage før konkurrencen. Med venlig hilsen Danmarks Gymnastik Forbund Elise Rohr Mortensen Sekretær Tlf Fra: Jonas Juhl Christiansen [mailto:jjc@dgf.dk] Sendt: 11. december :06 Til: Emne: SV: SpringCup En kort feedback her: Begynd med at springe 3 og 3 i stedet for 2 og 2 som standard. Tidsplanen er jo så presset efterhånden at dommerne nærmest skal afgive karakter mens gymnasten er i luften, og i stedet for at stresse gymnasterne til at løbe tilbage og gøre deres oplevelse af stævnet endnu kortere, så giv dem den tid det tager for 2 at springe inden de skal tilbage. Med hensyn til dommerne, var det så ikke en ide at indføre et tilsvarende system som man anvender ved NJ individuelle (Stig Buhl, /stig@rgfgym.dk)? Her sidder dommerne og taster karakterer online, og er der ændring i spring så klikker man sig hurtigt frem til korrekt kombination, og slipper således for at bladre lister igennem og tage hensyn til forskelle i basiskarakterer. Samtidigt skal man som dommer bare tage udgangspunkt i sine fradrag, og ikke den endelige karakter som systemet jo regner ud. Min oplevelse som dommer er at vi er MEGET presset under springcup med administrative opgaver (udregning af ny udgangskarakterer, udregning af endelig karakter (ok gennemsnit af 2 er ikke meget), korrektioner af spring mm. og specielt nyere dommere pruster og stønner og læner sig meget op ad erfarne, for ellers går tidsplanen helt i sort. Med hensyn til tidsplanen så lige en opfordring til at lægge en større buffer ind mellem kval. og finale Virker som om der er god brug for den. J Vi er flere der har snakket om muligheden for at anvende hal 2 til kval konkurrencer også? Det fjerner godt nok muligheden for at man kan hoppe løs derinde hele dagen, men det er stadig muligt om eftermiddagen for dem der lige skal nå at teste mulighederne inden finalerne. Flyttede man bare et par kval. konkurrencer derind kunne man enten åbne op for flere deltagere, eller i bedste fald holde tidsplanen for hele dagen noget bedre. Derudover diskuterede vi muligheden for at lave adgangskrav i forhold til et minimums spring for at stille op. I stedet for at give fradrag for manglende skrue i de mindste rækker, hvad så med at sige en ½ skrue er obligatorisk for at stille op? Det ville fjerne mange af de gymnaster der helt objektivt nok har bedre af en regional individuel konkurrence (eks. 20 gymnaster i en række på 65 hvor de alle sammen laver lukket og hofte). Det ville måske give plads til flere i andre rækker som er mere seværdige for publikum (og ja, jer er breddekonsulent J). I starten var vi nogle der ikke helt forstod hvorfor alle baner SKULLE starte samtidigt, i stedet for bare at skyde dem i gang der var parat. Sidste punkt - som jeg nok ikke var ene om at bemærke var mikrofonen. Det må kunne gøres bedre. Samlet set skal I dog ikke være i tvivl om at jeg er af den opfattelse at stævnet var rigtig godt! Og specielt sværhedstabellerne vil jeg rose. Ja ok der var en smutter i nogle springkombinationer som først blev opdaget ved dommerbordene, men karakterniveauet synes jeg I har ramt klokkerent! STOR ros! Der er for de fleste lidt luft op til 9,8, men man får stadig en hæderlig udgangskarakter for springene lige under. Har svært at se hvordan det skal kunne blive mere optimalt. Ja det var lidt herfra, og altså i min egenskab af dommer, ikke DGF ansat J. Med venlig hilsen Danmarks Gymnastik Forbund Jonas Juhl Christiansen Breddekonsulent - Vest Mob

9 Fra: Pia Riis Sendt: 11. december :09 Emne: Evaluering af SpringCup - tilskuers synspunkt Kære Peder Pedersen. Som tilskuer for 3. gang i træk, kan jeg sige, at det bliver bedre og bedre. Der er selvfølgelig stadig ting, der kan forbedres lidt. Vi glæder os MEGET til at der kun må bruges de trampoliner, som I har. Det tager uhyggeligt meget tid at skifte hele tiden og vore stakkels trænere er mere end mørbanket efter så lang en dag. Vi har unge trænere til vores piger i store mikropiger og små minipiger. De måtte opgive, at lade pigerne få øvespring i mellem indledende og finalerne, da måtten var bulen og gået fra i øvehallen. De kunne ikke selv rette det op. Vi er klar over, at I har frygtelig travlt den dag (og lang tid i forvejen), men det ville være godt, hvis man kunne have nogle stæke mænd (der er jo mange dygtige og stærke drenge-herre springere) til lige at se til banen et par gange i løbet af dagen. Vi tager selv mad med, hvilket vi var utrolig glade for i år også. Flere af forældrene fra min datters hold havde bestilt frokost hos jer, hvilket er et ganske godt initiativ. Desværre fik I udsendt nogle løfter som ikke blev holdt. Maden var i og for sig udmærket (de var MEGET sultne, da den endelig kom), men tidspunktet var rigtig dårligt. De var nede for at hente mad flere gange og først 3. gang lykkedes det dem, at få noget. Køkkenet kunne ikke holde tiden så hellere sige et senere tidspunkt, så folk ikke går forgæves. At I havde sørget for at speede op under præmieoverrækkelsen var rigtig godt. Kun mangler vi de officielle billeder herfra (af medaljetagerne, kommer de?). Sidste år havde I mange flere billeder af alle rækker (stemningsbilleder). I år var det meget ensidigt på de ældste rækker. Der var trods alt rigtig mange gymnaster i de mindre række også Det var meget positivt at se, at I havde et max antal på i år. At der så kom ekstra udover (hele 50?) er måske lige i overkanten. Det er en meget lang dag, men vi elsker det jo, ellers var vi der jo ikke. Og vi kommer selvfølgelig igen til næste år. Vores piger får nogle fantastiske oplevelser ud af det og nogle gode erfaringer. Jeres pauseunderholdning var jo super duper i år og at se de fantastiske spring med de helt uhørte sværhedsgrader, som finalerne er stopfyldt af, er jo fantastisk. Vi havde i år flere fædre og sønner med også (fodboldfreaks), men de var (også) meget imponerede over de vanskelige springkombinationer, som blev vist. Ganske enkelt et flot arrangement, som vi med glæde deltager i. Glædelig jul og godt nytår. Med venlig hilsen Pia Riis Kofoed-Hansen (tilskuer) Vølundsvej Ølstykke Tlf: Mobil: Tlf arb: pr@cancer.dk Fra: Jan Feder [mailto:janfeder@pc.dk] Sendt: 11. december :38 Emne: Hejsa Det var en hyggelig og hård dag. Eneste kommentar kunne være at man sørger for at sætte noget speed på dommerne og at de lige tjekker det nummer som bliver vist. Med dette menes at der i flere af de spring runder jeg havde, opstod skader således at der blev huller i nr. rækken. Dommeren kommeterede at det skulle de have vidst. Det er dog ikke let at gætte sig til hvem der bliver skadede inden start. Alt i alt en hyggeligdag for en debutant. Jan Fra: Bjarne Breuner [mailto:bkbreuner@ofir.dk] Sendt: 10. december :24 Emne: spring cup 2006

10 Hej Silkeborg P/D, Vi fra Springteam Sæby syntes at det var et rigtig godt stævne i afholdte. Vi havde bestilt frokpost pakker til os alle 36 stk. vi fik en mail fra jer af at de ville stå klar til afhentning lørdag kl på Nørrevangskolen, vi køre selvfølgelig derover for at hente vores mad vi er faktisk ved at være lidt sultne da vi fik vores morgenmad ret tidligt lørdag morgen efter at vi havde overnattet på skolen. Da vi så kommer over på skolen er der låst, vi kører tilbage til hallen får fat i jeres kasserer, hun ringer over på skolen, og siger så til os at vi godt kan køre derover, der vil være åbent når vi kommer. Retur til skolen, der er ingen madpakker der er jeg fandme godt nok ved at ryge i flint, altså vi kører hele vejen til Silkeborg og regner med at vi skal se gymnastik, men det eneste vi gør er at køre i pendulfart til og fra hallen og vi kommer tilbage og får at vide at de er klar i løbet af en halv time, vores gymnaster er så sultne der, efter at vi har ventet i over en time på de madpakker, at de bestemmer sig for at købe pommesfrites, dem får de næsten med det samme. Vi får vores frokostpakker lige inden at Dallerknæ begynder. Det er simpelthen det ringeste vi endnu har oplevet at man bestiller mad hjemmefra og så skal man sgu' alligevel stå i kø oppe i cafeteriet, vi bestiller det hele hjemmefra da i så flot skriver at der var kritik af ventetiderne i hallens cafeterie, sidste år, så ved jeg ikke hvad i vil kalde det her. Næste gang vi tager til spring cup i Silkeborg kan det bedre betale sig at stille sig i kø oppe cafeteriet der er der trods alt kun 2 timers ventetid. Vi har taget chancen og bestilt frokostpakker til os alle igen, når vi kommer til mini DM. Hvis det forløber som til spring cup går vi i cafeteriet og bestiller pommesfrites og så vil vi forlange vores penge retur, da det ikke kan være rigtigt at de få kroner gymnasterne har med skal gå til mad, når man nu har bestilt hjemmefra. Men uderover det var det godt. Venlig hilsen På bestyrrelsens vegne Karina Breuner Fra: Jette S. Sørensen [mailto:sorensen4@mail.dk] Sendt: 10. december :34 Emne: Evaluering af Spring Cup Vi syntes det er et godt arrangement, det er selvfølgelig lang tid at sidde i hallen, men det er nu nok os forældre der syntes det. Det eneste jeg syntes der er træls, er betjeningen i cafeteriet. Der kunne godt være lidt flere boder, så man ikke skal stå i kø i 100 år. Fra: Anders Kristensen [mailto:anders.kristensen@pc.dk] Sendt: 10. december :01 Emne: Min mening Hej i paradis, jeg ved godt hvem Peder er, måske også Mona? Som trofast deltager siden 91, de senere år kun som publikummer, et ganske lille bidrag. Jeres organisation omkring annoncering på hjemmeside, tilmelding, hold og antal gymnaster, til sidst resultater. Det er godt, finere ordvalg er slet ikke nødvendigt, det er godt! Iøvrigt et fantastisk stævne, næsten uden dramatik. Det er slet ikke som den gang en af seniorherrerne kom rigtig godt afsted med nogle megalange skridt i tilløbet ved trampetten, et indspring på i nærheden af 11 meter - det er lige ved at rime på Peder - til sidst et spring ud over kanten med to modtagere i bunden og gymnasten ovenpå. Hvis jeg bare kunne finde det igen, tror jeg nok det findes på en video! I er fremragende til det stævne, mindre kan ikke gøre det! Cafeteriet er vist igen i år et godt emne for en nærmere debat. Forhåbentlig havde mange gymnaster sikret sig forplejning udefra. I forhold til antal deltagere passer det fint med 5 baner. I forhold til antallet af trampetter i opmarchbanen og gulvets bredde, vil det optimale være fire baner. En rap bemærkning om trampetkultur under omskiftning, kan muligvis løse lidt af problemet, men trampetterne skal holdes væk fra tilløbsbanen. Under seniorherrernes indledende måttespring, kørte en trampetchauffør flere gange/hver gang over i den forkerte vejbane, med det resultat at forbenene på trampetten kom godt ind på tilløbsbanen. Hvis I er uforstående overfor Rune Kristensens fald i første spring, findes årsagen der. Rune slog et gevaldigt sving for ikke at løbe ind i trampetten og kom tydeligvis ud af ballance. Sidste år skrev jeg til jer om bagagestolene. Tja, jeg tror ikke problemet var løst i år, så må vi jo tage rollator eller kørestol med for at finde et sæde! Men ellers - jeg glæder mig til næste år. I år var det kun én af mine gamle drenge der vandt og to med 2. pladser, næste år bliver det måske tre ettere? Venlig hilsen Anders Kristensen Nørregade 4, Østrup 9600 Aars

11

SpringCup 2012 Stævneinfo og Reglement 3. udgave, 26.11.2012

SpringCup 2012 Stævneinfo og Reglement 3. udgave, 26.11.2012 Indledning Alle vigtige informationer til brug ved SpringCup 2012 er forsøgt samlet i dette dokument. Tidsplanen og karakterlister skal hentes i separate dokumenter, men øvrige informationer findes her.

Læs mere

Reglement 2016. Indhold

Reglement 2016. Indhold Reglement 2016 Indhold Rækkeinddeling.... 2 Ændringer i reglement 2016... 2 Indberetning af spring til indledende og Master... 3 Rettidigt... 3 For sent... 3 Spring i finalen:... 3 Prøvespring... 3 Afvikling...

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Challenger Cab Skrevet af Cigaretteman - 2008/12/07 18:05 Hej Mopar freaks er ny her i forumet og ville lige hilse på med en lille tråd om mit renoverings projekt. Jeg købte bilen for 10 år siden og kørte

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Fredensborg gæstelokale

Fredensborg gæstelokale Fredensborg gæstelokale Dagplejens karakteristika bibeholdes i det daglige Fra projektets start ønskede dagplejerne, at gæstelokalet skulle ligge i deres legestue, hvilket blev imødekommet. Det kan konstateres,

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Nå hvar det så det? Skrevet af MoparMalthe - 2006/09/24 09:32 Nå hvar det så det vi har gået og ventet på så længe, og fået tudet ørerne fulde med at det skulle nok blive åhhh så fantastisk. Helt ærligt

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013 Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for d. 20 21. april 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med Dansk Gymnastik Forbund Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

SpringCup 2015 Stævneinfo og Reglement 1. udgave, 05/11.2015

SpringCup 2015 Stævneinfo og Reglement 1. udgave, 05/11.2015 Indledning Dette dokument indeholder info om konkurrenceafvikling og praktisk info ved Spring Cup 2015 Tidsplanen, karakterlister og reglement er ikke indeholdt, men vil modtages snarest. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017. Version: 17/08/2015

Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017. Version: 17/08/2015 Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017 Version: 17/08/2015 Følgende reglement er en dansk oversættelse af det FIG udskrevne reglement. Der er tilføjet små tilpasninger til danske forhold. Yderligere

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

BILAG 4. Transskription af interview med Lars produktionsmedarbejder, d. 02.04.2014. L: Lars.. = mindre pause

BILAG 4. Transskription af interview med Lars produktionsmedarbejder, d. 02.04.2014. L: Lars.. = mindre pause BILAG 4 Transskription af interview med Lars produktionsmedarbejder, d. 02.04.2014 L: Lars.. = mindre pause I = Ida (Interviewer 1)... = lang pause J = Jakob (Interviewer 2) [] = markerer lyde og andet

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

De tror de kan gå på vandet om konstruktion af ungdom, (mis)tillid og normale risici. Ph.d. Mette Lykke Nielsen mln@dpu.dk

De tror de kan gå på vandet om konstruktion af ungdom, (mis)tillid og normale risici. Ph.d. Mette Lykke Nielsen mln@dpu.dk De tror de kan gå på vandet om konstruktion af ungdom, (mis)tillid og normale risici Ph.d. Mette Lykke Nielsen mln@dpu.dk Mette Lykke Nielsen, Morten: Jamen den ene lærling han trådte på en stige der lå

Læs mere

Tilbagemeldinger fra kurset. Ambassadørernes tilbagemeldinger Fra klimaambassadør kurset lørdag den 2. juni 2012

Tilbagemeldinger fra kurset. Ambassadørernes tilbagemeldinger Fra klimaambassadør kurset lørdag den 2. juni 2012 Tilbagemeldinger fra kurset Ambassadørernes tilbagemeldinger Fra klimaambassadør kurset lørdag den 2. juni 2012 6 7 timer på et kursus lørdag er noget af en mundfuld, men tiden blev udnyttet på en fornuftig

Læs mere

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire.

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire. Samtalevandring d. 2. maj 2012. Nicholas, 25. Biologistuderende. Bor på Ørholmgade. Interviewer: Nå, og det var Nicholas, du hedder? Nicholas: Ja, korrekt. Interviewer: Og hvor gammel er du? Nicholas:

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q 1.7 Overraskelser ved gymnasiet eller hf! Er der noget ved gymnasiet eller hf som undrer dig eller har undret dig? 20 Det har overrasket

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne.

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne. Moresco Logo Bruges som udgangspunkt altid Sekundært Logo Bruges kun hvis det andet slet ikke kan lade sig gøre Praktisk brug På sigt laver vi en hel stribe eks på brugen af vores logo. Det første element

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Mopar- Træf i Hjembæk Skrevet af superbee - 2007/05/27 00:12 Hvordan går det med vores MOPAR træf i Hjembæk. Er der styr på det? Ærgeligt at MOPAR NATS i Sverige stort set er aflyst, der fik vi ellers

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013

Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013 Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013 Vedtaget og udgivet august 2012 Med virkning til August 2012 Af Udvalget for TeamGym 2 1 Konkurrencebestemmelser 1.1 Hvad er en begynder-konkurrence

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: Køn: Ikke viste hold: 4A, 4B, 4C, 5A, 5B, 5C, 6B, 6C, 7A, 7C, 8A, 8B, 8C M, K 6A Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Er

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: 5A, 5B, 5C, 5D, 6A, 6B, 6D, 7A, 7B, 7C, 8A, 8B, 8C, 8D, 9A, 9B, 9C, Læs 1, Læs 2 Køn: M, K Ikke viste hold: 6C Resultater i antal og

Læs mere

Arbejdsark i Du bestemmer

Arbejdsark i Du bestemmer Arbejdsark i Du bestemmer Arbejdsark 1 Inspiration til gruppens møderegler Arbejdsark 2 Jeg er en, der... Arbejdsark 3 Protokol for gruppesamtale Arbejdsark 4 Det rosa ark: Godt og dårligt Arbejdsark 5

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Borup Trampolin Tøser. Sæson 2010-2011

Borup Trampolin Tøser. Sæson 2010-2011 Denne week var springerne af sted til Åbneklubmester skaber i KTK. Det er et lokal stævne hvor de i år har valgt man skal tage et mærke som oblekatorisk øvelse og fri er efter eget valg. Vi var 8 springere

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 24 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

Rejsebrev fra Færøerne

Rejsebrev fra Færøerne Rejsebrev fra Færøerne Hygge under aftensmaden. Side 1 af 6 Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Cathrine Dohn Jensen PS12414 1022065@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. Praktikperiode nr. 2. Praktik

Læs mere

Simon Skov Fougt. F: Neeeej. F: Alkohol. I: Nej, fordi at det jo, det sku ik være om hvad du kan li, men hvad vi har brugt. F: Ja I (skriver) : Sådan

Simon Skov Fougt. F: Neeeej. F: Alkohol. I: Nej, fordi at det jo, det sku ik være om hvad du kan li, men hvad vi har brugt. F: Ja I (skriver) : Sådan . I: Vi kan næsten ikke høre noget der (de hører musik på en mobiltelefon). Er det for højt? 2. F: Nej (de er i gang med reklameassistenten. Læser højt): Hvordan får I jeres budskab til at fremgå af reklamen?

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Året har budt på en del ændringer i IMU og mange store oplevelser sammen med jer. Vi har haft en masse sociale arrangementer, vi har arrangeret koncert med The Dawn,

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00 Deltagere: Marianne Olsen Mia Bent Franz Andersen Jock Skov Pedersen Carina De Fine Licht Marlene Engelmand Olsen Mødereferat Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl.

Læs mere

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet.

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet. EXT. VED DØR PÅ GADE. NAT MORDET Tre unge mænd ude foran en trappeopgang til en lejlighed i et mørkt København efter en bytur. Berusede folk og andre skøre skæbner råber og griner på gaden. Den ene af

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2013 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Vil du have mig på besøg til vinter? Skrevet af superbee - 2012/10/24 17:26 Hej med jer. Vinteren nærmer sig og vi skal have nogle aktiviteter, ellers ender det bare med, at vi sidder og skide fryser,

Læs mere

3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en

3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en 3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en Egentlig et fint og smukt lille puslespil. Ikke sandt. Der er bare det ved det, at der mangler en brik. Sådan som vores tema lyder i dag: der mangler en.

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

Baggrunds materiale omkring:

Baggrunds materiale omkring: Baggrunds materiale omkring: Bagrund Rev A Side 1 Hockey og godt miljø er en del af i OIK Vi ønsker at OIK skal være et rart sted at komme, med en ordentlig omgangstone både spillerne imellem, men i høj

Læs mere

============================================================================

============================================================================ garagebesøggaragebesøg Skrevet af Finn 2007/02/03 18:52 hallo,hallo så er det tid igen til lidt moparhygge. 11207 på holbækvej 18 ringsted,kl 13.00. ligger du/i inde med stumper som du ikke bruger så tag

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15).

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Salmer: Hinge kl.9: 422-7/ 728-373 Vinderslev kl.10.30: 422-7- 397/ 728-510,v.5-6- 373 Dette hellige evangelium

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder søndag den 19 maj 2013 Kl. 12.50 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til SENIOR DM 2013 i TeamGym Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere