I næste uge er der både temauge for lille- og mellemgruppen og de ældste elever har projektuge.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I næste uge er der både temauge for lille- og mellemgruppen og de ældste elever har projektuge."

Transkript

1 Uge 12 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Det er svært hvad man skal tro i disse tider, hvor muslimske bølger af had, humor, anger og politisk manipulation aften efter aften bliver vist på TV. Hvem er skurk og hvem er de gode. Man kan godt blive lidt forvirret. Når vore folkevalgte politikere bliver truet på livet så de overvejer at trække sig fra politik, så bliver man utryg. Det er hele vores grundlæggende fundament der hermed er truet. Vores demokrati og ytringsfrihed har vi fået ind med modermælken. Ingen tro eller politisk synspunkt skal rokke ved det, for så er vi en hel nation der er truet. Praktikanterne er blevet godt modtaget af både børn og voksne. Det er dejligt at opleve hvor gode vores elever er til at tage imod gæster. Friske og frejdige tager de imod og indgangsviklen er en umiddelbar og naturlig nysgerrighed. Det samme kan siges om vores praktikanter, så det bliver et par gode uger vi har tilbage. I næste uge er der både temauge for lille- og mellemgruppen og de ældste elever har projektuge. MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE MELLEMGRUPPEN: KL KL Rengøringen i den kommende periode varetages af: Fredag den 24. marts Hanne/Finn (Martin 8.kl.) Susanne/Henrik (Sigurd 2. kl.) Dorte/Torben (Thorbjørn 1.kl.)

2 Malene/Lars (Vibe 1.kl.) Erik (Rene 9.kl.) Lørdag den 1. april Marianne/Leif (Asbjørn 6.kl.) Trine/Kristian (Svend 3.kl.) Lis/Anders (Rasmus 6.kl.) Connie/Niels Arne (Jesper 9.kl.) Kirsten Larsen og Bjarne Kristensen Sfo sfo Heidi M Det blev ikke i denne uge vi fik ryddet op på legepladsen, men vi tro stadig på at foråret er lige om hjørnet, så vi prøver at se om det bliver i næste uge. Hvis det er muligt, må i meget gerne huske jeres børn på at de får deres slæder med hjem, der er ikke rigtig noget sne tilbage, så de står bare og bliver ødelagt rundt omkring på skolen. Der bliver ellers produceret masser af bamse bukser og huer, det er det helt stor hit, det er dejligt at se at så mange børn er vilde med at sy, så det forsætter vi med lidt endnu. I næste uge vil vi også så småt begynde at lave påske ting, den nærmer sig jo med raske skridt. Hvis der er nogle der har garn rester der hjemme de vil af med, modtager vi dem gerne i sfo. Venlig hilsen personalet sfo. Navn kl Jeg holder fødselsdag d. fra kl Uge 13 tema Kommer ikke Kommer morgen Skal hjem kl. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uge 14 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Evt. andet vi bør vide i løbet af de næste 14 dage:

3 Indskolingen: Som I ved skal vi i næste uge opføre en musical. I den forbindelse håber vi at I vil hjælpe med at finde/låne tøj, som vi skal bruge i forestillingen. I løbet af ugen vil/kan ungerne få en seddel med hjem, angående det tøj de har brug for i stykket. Foruden sedlen vil de få en pose med hjem med deres navn på, som skal bruge til tøjet. Alle vil have en pose med navn, uanset om det er lånt tøj eller syet kostumer. Nogle af kostumerne kan vi selv finde, men der er enkelte vi skal have syet. Derfor vil vi høre, om der er et par af jer, der enten har mulighed for at komme onsdag eller torsdag, og sy for os, eller som måske har mulighed for at sy derhjemme. På fredag skal vi samles kl i SFO rummet, og inden vi skal på scenen vil de få lidt frugt og saft/vand. Hvis dette giver jer problemer bedes I hurtigst muligt give os besked. Da vi har brug for fleksibilitet i forhold til vores normal pauser, kan det betyder at de enkelte dage ikke kan nå i boden - giv dem derfor hellere mad og drikkelse med hjemmefra hele ugen. Vi afholder generalprøve i vores fællestime på fredag mellem 12-13, for resten af skolen. Angående billetter, priser og lign. se den separate seddel, der følger med ugebrevet. Teaterhilsner fra Louise, Anne Birthe og Heidi S. Børnehaveklassen. Det har været en rigtig god uge, selvom der har været meget fravær blandt ungerne. De har gættet i 20 spørgsmål til professoren hver dag, læst mange eventyr og arbejdet i matematikværksteder tak for opbakningen i form af mange læste eventyr. I skrivende stund er vi oppe på ca. 80 titler, på godt 2 1/2 uge. Det er da flot. Ungerne virker meget motiveret, når de om morgenen kommer farende med deres bog og skal have den byttet til en ny - og lige skal have deres nr.. Deres nr. betyder, at hver gang der er afleveret en bog, skal der skrives et fortløbende nr. op på et stykke papir, som hænges op på en snor der går gennem hele klassen - på langs. Og snoren er snart fyldt op. Vi har fået en ny pige i klassen, Amalie Bruun fra Grenå. Amalie har været på prøve i sidste uge og er nu officielt en af os. Velkommen til hende. Jeg skal nok sørge for at der kommer en ny adr. liste. Nu ligger der endelig svar fra sundhedsplejersken og datoen for de resterende undersøgelser er d. 1/6 06. Men da skolelægen er sygemeldt, vil det kun være sundhedsplejersken der foretager undersøgelserne. Jeg regner med at I skal gå ud fra de tidspunkter I har fået, hvis noget andet gælder, skal jeg nok give jer besked. I dag er sidste dag at Birgit er hos os... hulk hulk. Det er jo altid rart at være to om tingene. Men nu er tiden inde til at komme på skolebænken igen. Det har været 13 dejlige uger, hvor tiden bare er spurtet afsted. Tak for hjælpen i de 13 uger Birgit, og held og lykke fremover. Håber du vil kikke forbi en gang imellem.

4 Som man siger, er der intet der er så skidt at det ikke godt for noget. Det kan jeg så bevidne her; Den unge pige, Camilla, der startede hos os for ca. 3 uger siden, kommer desværre ikke mere. I stedet har vi fået en anden ung pige Julie, som allerede er startet. Julie vil både være i sfo og i børnehaveklassen. Da Julie kan spille guitar, har vi simpelthen tænkt os at udnytte hende på det groveste og spurgt om hun vil være med i næste uges musical. Heldigvis sagde hun ja, og hun vil sammen med Anne Birthe, står for det meste af det musiske i stykket. Nogle af jer har måske allerede set Julie, da hun for at kende lidt til os og børnene, er startet i sfo torsdag og fredag. Velkommen til Julie. Heidi S. Kampe i 1. og 2. klasse Dette lyder noget dramatisk og dækker over, at nogle af drengene i både 1. og 2. klasse bruger en masse tid på at slås med hinanden. Som regel er det ganske uskyldigt og for sjov og meget sundt, men nogle gange går der kludder i maskineriet, og små drillerier samt misforståelser udvikler sig til blodig kamp. Så går der rigtigt krigere i drengene og al fornuft ryger, og der kan både blive slået med pinde, sparket og slået. Jeg har taget en lang snak om dette torsdag, og alle har sagt undskyld, for der er jo ingen rigtige fjendtligheder mellem drengene. Ha en god weekend Mange hilsner Anne Birthe Dansk i 2. klasse Vi har (igen) snakket om navneord, tillægsord og udsagnsord. Det kan være svært, men der forsøges ihærdigt. Der er skrivelektier for til fredag den 7. april. Mind gerne børnene på det, for de har en tendens til at glemme det. Hilsen Anne Birthe 3. og 4. klasse temauge: I næste uge har vi temauge, hvor kreativiteten og det praktisk-musiske står for skud. Vi vover pelsen (fjerdragten) og arbejder med fugle og evt. andre dyr. Vi skal nemlig lave fugle af mange slags i træ, ophængt i snore, bemalede og behæftet med alskins tingel-tangel fra fagområderne formning og håndarbejde. Ungerne får selvfølgelig også fat i det lidt grovere værktøj i sløjdsalen. Det er muligt, at lærerne får en lille fjer på i løbet af ugen, og der er en god chance for, at ungerne får maling o.a. på tøjet, så vær opmærksom på rette påklædning. God week end Kirsten La., Trine, praktikanter og Allan.

5 3. klasse dansk mm.: Vi har haft en god uge. Vi startede med at få de sidste projekter og en rejsedagbog fremlagt, og det har virkelig været rigtig godt. Børnene har arbejdet godt og koncentreret omkring deres projekter og fremlæggelserne har været helt i top. Ellers har de daglige aktiviteter været læsning, skrivning og arbejdet med bøjning af navneord med dobbeltkonsonanter og udsagnsord. Vi øver os bl.a. i at lytte til de forskellige endelser og stavningen heraf. Kim og jeg har fundet en ny dato til forældremødet. Vi er nødt til at gå helt frem til tirsdag den 25. april. Tilmelding hertil kommer efter påsken. I øvrigt har det været rigtig fint med vores praktikanter fra Ollerup, de går til sagen og har det fint sammen med børnene. God week-end Hilsen Kirsten La. Engelsk 3.kl Så har vi stiftet bekendtskab med forskellige vejrformer på en af de sidste videoer vi skal se. Desuden har vi repeteret lidt med kroppen og tøjet og farverne ved pararbejde om et ark, hvor der blev farvet nogen meget fantasifulde papegøjer og personer I næste uge skal også jeg have klassen til tema. Læs andetsteds i ugebrevet. Og ellers vil jeg sige god fornøjelse til og med praktikanterne, når jeg tager på kursus i uge 14 og god påskeferie Trine 4.klasse i dansk Vi har i denne uge læst en masse og arbejdet Ny skriftlig for 4. Vi har endvidere arbejdet med forskellige ordklasser. I dag skal klassen så undervises af vores praktikant Trine. Det bliver spændende. I det hele taget er det dejligt at have praktikant det giver en fornyet energi og et frisk pust. Næste uge er det jo temauge, og ugen efter tager jeg på kursus. Heidi En lille hilsen fra en af praktikanterne Jeg hedder Trine, er 24 år og går på første årgang på Den Frie Lærerskole. Jeg har fulgt Heidi hele ugen og har derfor fulgt fjerde klasse i dansk. I dag skal jeg så selv undervise og det glæder jeg mig meget til. Det er en rigtig god klasse og jeg er rigtig glad for at være her. I næste uge skal jeg have kreativ-uge med tredje og fjerde klasse og i den sidste uge skal jeg undervise, mens Heidi er på Ollerup-kusus. Det bliver spændende Læreruddannelsen på Den Frie Lærerskole er femårig og tredje år er ren praktik. Jeg har linjefagene dansk, tysk, drama og friluftsliv.

6 4. klasse engelsk: Vi er nu kommet godt i gang med det nye materiale. Vi har læst og snakket om de to første små letlæsningsbøger og er gået videre i grundbogen. Børnene vil næste gang få en cd med teksterne på. I næste uge er det så temauge, hvor vi skal lave noget helt andet. Se andet steds i Ugebrevet. Allan Temauge i 5. og 6. kl. Næste uges temauge har overskriften Energiformer. Eleverne vil stifte bekendtskab med forskellige energiformer men specielt vindenergi, solenergi og el-energi. I løbet af ugen er det vores mål at eleverne skal undres, være nysgerrige, eksperimenterende og kreative. Ugen skal munde ud i at eleverne f.eks. har lavet en opstilling til et forsøg, lavet en simpel model af et kraftværk eller en opfindelse til at omdanne energi til en anden slags energi. Kim, Bjarne og Heidi C Dansk 5.kl I denne uge har vi arbejdet med vores erindringsfortællinger og ditto skriftligt. Det har trukket lidt ud, da alle ikke havde husket en ting mandag, men efterhånden har vi haft alle i fortællestolen. Så har vi jo fået vores praktikant Mikkel, og det kører bare derudaf læs andetsteds i ugebrevet. Næste uge er der jo temauge, hvor jeg ikke skal have mine egne kære børn, og derefter stikker jeg af til Ollerup, og ja så er der påskeferie! Mens jeg er væk vil Mikkel stå for programmet i dansk, og som jeg sagde på forældremødet, får han mulighed for at bestemme selv, om han vil følge min plan, hvorpå der står billedtid, men det får I selvfølgelig noget at vide om i ugebrevet følg med i næste nummer! Så rent faktisk vil jeg allerede ønske alle en god ferie med dejligt forårsvejr. Trine 5. klasse engelsk Vi var i mandags igennem de forskellige musikinstrumenter og typer af musik, det blev en højlydt affære. I dag arbejdes der i Let s do it, og vi skal gøre det vi er i gang med om Storbrittaniens flag færdigt. til jer alle. Anni 5. klasse matematik: Vi har fået praktikant på. Det er Jens fra Den frie Lærerskole i Ollerup. Det gør det ikke mindre hyggeligt og givende. Jeg håber, du også får noget ud af samværet, Jens.

7 Lige i øjeblikket junglerer vi rundt i brøker og decimaltal. Det kan de Sørme også finde ud af.. Jeg vil lige minde om, at ungerne fortsat har noget for hjemme til hver gang. Det står altid på tavlen. Har man glemt at skrive det ned, eller har man været fraværende, er reglen den, at man først ringer til mindst fem kammerater for at få hjælp, inden man evt. ringer til mig. God week end Allan 6. klasse engelsk, dansk og drama/klassefest: Foråret er på vej, og det er på tide at holde en klassefest. Det gør vi i forbindelse med opførelsen af det hejmmestrikkede skuespil Tænk, før du taler, som vi nu har arbejdet med længe (næsten nok). Der er premiere torsdag den 6. april, hvor vi håber at se jer alle sammen plus en masse andre (forhåbentlig). Bagefter er der fællesspisning for klassen og jer forældre og så ellers klassefest. Det trænger vi til. Mere om det næste gang. Engelsktimerne kører som sædvanligt, og i dansk er vi gået i gang med diktaterne igen. I næste uge er der temauge. Det giver nok en masse alternativ energi. God week end Allan 6. klasses skuespil. 6. klasse opviser skuespil i uge 14. Så sæt kryds i kalenderen, ved torsdag den 6. april. Alle er velkomne. Mere information i næste uge. Hilsen 6. klasse P.s. Billetter købes ved indgangen. Matematik 6.kl Vi regner stadig med moms og procenter og laver diagrammer. Vi er sprunget lidt hurtigt fremad, så jeg har udleveret et øve/repetitionsark, der skal være lavet til efter temaugen. Praktikant Mikkel har været med os hele ugen, og hvad der skal ske, mens jeg er på kursus i uge 14, vil fremgå af næste ugebrev. Rigtig god påskeferie herfra! Trine 6. klasse. Lige en lille reminder om det første Bogensholm møde : onsdag d. 5/4 o6. Vi mødes i 6. klasse og hvis der er en eller to der har lyst til at tage en kage eller lign. med, vil dette være rart. Kontakt da en af os, så vi ikke står med 14 kager. Mødet starter kl og dagsordenen for aftenen laver vi i fællesskab over kaffen. Udvalget sørger for kaffe og the. Med venlig hilsen Birthe og Heidi S.

8 Forældresamtaler i storgruppen. Så er det igen tid til at tilbyde forældresamtaler i storgruppen. Igen i år er det et tilbud til Jer som ønsker det. Har vi elever og forældre som vi gerne vil snakke med, kontakter vi Jer. Samtalerne er lagt på 3 dage, så I har lidt at vælge imellem. Herunder kan I skrive jer på til en tid. Skriv jer på så mange steder som muligt. Der er sat 20min af til hver samtale. Elevens navn: Mandag d. 1/5 Tirsdag d. 2/5 Onsdag d 3/ Hilsen. Lene, Kirsten, Anni og Jan. 8. klasse engelsk De som har været i skole, har fået afleveret referater, men rester afleverer jo nok, når de kommer tilbage. Vi har gjort kapitlet om American Highschool færdigt og efter påskeferien starter vi på Travellers. I går blev der arbejdet med en artikel om at pensionsalderen måske bliver udsat, fordi vi forventes at leve længere der var ikke stemning for at de skulle arbejde til de blev 85!! God weekend til jer alle. Anni 8. klasse Tysk Vi har både i denne og i sidste uge beskæftiget os med det tyske skolesystem. Vi har både læst tekster i tyskbogen og arbejdet med internettet. Eleverne skulle finde frem til nogle tyske skoler og undersøge, hvor mange elever og lærere skolen har, i hvilke fag der undervises, hvilke projekter de arbejder med, hvor længe skoledagen er osv. Til sidst blev resultaterne lagt frem for hele klassen, på tysk selvfølgelig, og det gik stort set fint., Kirsten

9 9. klasse dansk De essays jeg har fået, er blevet rigtig gode, så det virker som om de har fået styr på genren, det er dejligt. I denne uge har vi koncentreret os om billedanalyse, det virker som om de finder det lettere end lyrikken. Fredag har vi en retstavningsprøve for lige at holde det ved lige. Vi kan ikke nå igennem hele årsplanen, så jeg har bestemt at fjerne ugen med kortfilm, ligesom jeg heller ikke forventer at vi når i dybden med romanen De gale. Den time om ugen, der er skåret væk, gør lidt ondt nu, men jeg har fået lov til at bruge fysiktimen i uge 14, hvor jeg skal være vikar for Jan, til arbejde med dansk, for de er godt med i fysik. I næste uge er der jo projekt på programmet, så god arbejdslyst til jer alle og god weekend. Anni 9. klasse geografi Vi er gået i gang med en ny bog, der hedder Skabt af is, vind og vand, som bl.a. handler om hvordan istiden har skabt vore landskaber. Vi vil køre lidt hurtigere igennem denne bog og lave knap så mange af de opgaver, der hører til, så kan vi måske også nå lidt fra et andet emne, inden de går på læseferie. Anni 9. klasse Engelsk + Tysk I mandags havde vi besøg af Carl-Martin og Benjamin, det var vældig hyggeligt at se dem igen. Vi fik lidt fælles morgenmad og der blev hyggesnakket lidt. Ellers er vi næsten færdige med pensumet i begge fag. I engelsk er vi i gang med temaet art, og i tysk har vi også lige taget hul på sidste temakompleks som hedder Anders sein. Kirsten

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele.

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele. Uge 8 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Tilbage fra vinterferie hvor

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Ugebrev 4 Indskolingen 2016

Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. I må meget gerne sørge for at jeres børn kan deres unilogin udenad. Vi bruger det ofte, og lige nu er det en tidsrøver at sørge for

Læs mere

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF!

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hold Øje uge 23 En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hele skolen havde demokratidag torsdag. Alle klasser havde på sidste demokratidag (1. maj) udvalgt et tema, som de ville arbejde med. Nærmere bestemt

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan:

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan: Uge51 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Hermed kalenderårets sidste

Læs mere

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6 Ugebrev 03 Indskolingen September 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Vi håber, I alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Vi er i fuld gang igen i alle klasserne

Læs mere

Ugebrev 3 Indskolingen 2015

Ugebrev 3 Indskolingen 2015 Ugebrev 3 Indskolingen 2015 Fælles info: Intet fælles i denne uge Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. klasse 2. og 3. klasse 2 Julie Liv Gustav 3 Laurits Lucas Isabella Info fra grupperne: Børnehaveklassen:

Læs mere

Åbningstider i Havblik

Åbningstider i Havblik Velkommen I Havblik Åbningstider i Havblik Mandag torsdag: 6.45-16.30 Fredag : 6.45 15.45 Der kan, hvis der er et arbejdsrelateret behov søges om udvidet åbningstid i tidsrummet fra kl. 06.00 6.45. Skema

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba.

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba. Hold Øje uge 40 Samba samba samba. Se mere på www.facebook.dk/boernenesfriskole.dk En dejlig uge på BØF. I går torsdag var der dels projekt- fortælling, hvor overbygningen overraskede med en lille Samba

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. Skolernes motionsdag og Elevparlamentet. Et lille tilbageblik

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. Skolernes motionsdag og Elevparlamentet. Et lille tilbageblik Indholdsfortegnelse side 2: side 6: side 7: side 8: side 9: side 10: side 11: side 12:! Skolelederen har ordet Kalenderen Bag for en sag Nyt fra Klubben Skolernes motionsdag og Elevparlamentet Den kommende

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Ugebrev 43 Indskolingen 2015

Ugebrev 43 Indskolingen 2015 Ugebrev 43 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen Vi håber I har haft en god efterårsferie. Det var en fornøjelse at være sammen med børnene til Trim-dag, selvom ruten i år var hård

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Fastelavn En god dag og endnu en rar oplevelse i Børne- og Familiehuset. Mange, store som Det skulle ske samtidig med at vi også fik nye skemaer.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode udføres af: Fredag d. 28/11 08

Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode udføres af: Fredag d. 28/11 08 Uge 48 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til de forældre der gav

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til Fredagsbrev -- uge 50 - d. 16. december 2011 FredagsBREV Glædelig jul og godt nytår til alle på Bakkelandet Personalet i Bakkelandets vuggestue, børnehave og friskole Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11

Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11 Til alle jer fra alle os. Vi vil starte dette nyhedsbrev med at ønske jer alle et godt nytår og rigtig mange tak for godt samarbejde og psykologer,

Læs mere

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00.

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00. Aktuelt Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer så skoleårets

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid!

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid! Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så blev det uge 45 og det stod

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Nyt fra AKT. Nyt barn. Benjamin starter i klassen efter efterårsferien. Benjamin går i 2. klasse. Velkommen til Benjamin og hans familie.

Nyt fra AKT. Nyt barn. Benjamin starter i klassen efter efterårsferien. Benjamin går i 2. klasse. Velkommen til Benjamin og hans familie. Nyt fra AKT Forældremøde Vi siger tak for et godt og konstruktivt forældremøde d. 15 september. Som noget nyt blev halvdelen af mødet holdt i de to grupper. Som ansatte oplevede vi det som noget positivt.

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13 5. - 6. KL 8-13 8-14 8-14 8-13 8-13

LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13 5. - 6. KL 8-13 8-14 8-14 8-13 8-13 Uge 43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi har haft en del sygdom,

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str.

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str. Uge38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til alle forældrene som

Læs mere

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter I tirsdags havde vi en rigtig fin eftermiddag sammen i SFO én. Der var fernisering for Nancys flotte vægmaleri. Alt foregik efter kunstens regler

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17 ca 19. (mere om det senere)

OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17 ca 19. (mere om det senere) Ugebrev 27. maj 2016 Der er godt nok rigtig mange meddelelser mv. i dag -- God weekend fra redaktøren. OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17

Læs mere

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 12. Nyhedsbrev uge 37 2014. Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 12. Nyhedsbrev uge 37 2014. Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune Nyhedsbrev uge 37 2014 Side 1 Side 2-4 Side 4-7 Side 7 Tak for sidst Nyt fra Troels Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune Side 8 Side 9-11 Side 12 Filuren Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Keld har ordet.. Krisen kradser! sagde man i gamle dage

Keld har ordet.. Krisen kradser! sagde man i gamle dage Indholdsfortegnelse side 2: Keld har ordet side 4: Brugerundersøgelse side 5: Kalenderen side 6: Skøjtedag side 7: Billeder fra fødselsdagen side 8: Terminsprøver for 9. og 10. side 9: Billeder fra juledagene

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. Sommerferie 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen.

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Ugebrev 50 Indskolingen 2015

Ugebrev 50 Indskolingen 2015 Ugebrev 50 Indskolingen 2015 Fælles info: Som I kan læse i Fredagsbrevet, så vil vi gerne have, at I tømmer børnenes garderober helt op til weekenden. Der er meget vådt tøj i øjeblikket, men der er også

Læs mere

UGEBREV nr. 31 uge 15

UGEBREV nr. 31 uge 15 UGEBREV nr. 31 uge 15 Mange tak På vegne af bestyrelse, personale og børn vil jeg gerne sige mage tak til alle de fremmødte til vores arbejdslørdag i lørdags. Det var en hyggelig dag, hvor vi fik lavet

Læs mere

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q 1.7 Overraskelser ved gymnasiet eller hf! Er der noget ved gymnasiet eller hf som undrer dig eller har undret dig? 20 Det har overrasket

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets første nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets første nummer af Heldagsnyt. August 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til skoleårets første nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen.

Læs mere

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Onsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Hockey Torsdag: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball

Læs mere

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Som optakt til Spil dansk dagen havde vi et par ekstra sange i onsdags til morgensang. Kig i Skolenyt og forhåbentlig sæt et stort X for at komme

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Gødvadskolens SFO og Fritidsgården

Nyhedsbrev nr. 4. Gødvadskolens SFO og Fritidsgården Nyhedsbrev nr. 4. Gødvadskolens SFO og Fritidsgården Vi kører derudad med fuld fart - Og så er det godt med flittige mekanikere og eget værksted. Bedre sent end aldrig så kom endelig nyhedsbrev nr. 4.

Læs mere