Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Ansøgninger behandlet på skypemøde d. 21. oktober Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Tobias Abell Tilstedeværende: Katrine Tanggaard (KT), Tobias Abell (TA), Patricia Fruelund (PF), Mira Kjeldsen (MK), Søren Knudsen (SK), Sarah Chehri (SC), Benjamin Skov Kaas-Hansen (BS), Christian Møller (CM) Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 5 timer Godkendelse af referat fra sidste tilsvarende møde: Godkendt. 2. Puljeansøgninger FFF søger DKK 505,- til at dække transport af træner til national weekend afholdt d sep. Der søges det fulde beløb. Beløbet bevilliges og bestyrelsen undskylder for misforståelser ang. dækning af transport til trænerne. Nina Madsen og Line Thorsen (Uland) søger hhv. DKK 816,- og 764,- til dækning af deltagelse samt transport til weekendseminar ved CISU, Aarhus d. 5-6/10. Oprindelige ansøgning sendt d. 23/9, dog kun for Nina Madsen. Beløbene bevilges, da det vurderes vigtigt for IMCC Ulands fremtidige arbejde og udvikling. Nina Madsen (Uland) søger DKK 270,- til dække af transport til Sundhedsmekka d. 26/9. Oprindelige ansøgning sendt d. 25/9. Beløbet bevilliges og det drøftes nærmere med Uland hvordan de i fremtiden kan forvente at få dækket udgifter over IMCCs puljer. Benjamin Ebeling søger på vegne af Chadi Abdel-Halim DKK 374,- til dække af transport til planlægningsmøde i KBH afholdt d. 19/10. Beløbet bevilliges, da det vurderes vigtigt for Chadis arbejde i UAEM og opstarten af en lokalafdeling i Aarhus. Nynne Nørgaard-Christensen ansøger om 2493 kr til dækning af transport i forbindelse med UAEM International Student Conference i Cleveland, Ohio. Beløbet bevilliges, da konferencens indhold vurderes vigtigt for Nynnes Nørgaard- Christensen arbejde i UAEM. 2a. Andre ansøgninger Marie Hauerslev ansøger om støtte til afholdelse af delegationsmøde for FINOdelegationen. Ansøgningen godkendes, da det vurderes værdifuldt, at delegationen kan mødes og forberedes inden FINO-mødet.

2 3. Opdatering på strategisk handleplan: Sammenhængskraft Vurderes som vigtigt punkt, men er pt. i bero. Det indstilles som særligt relevant fokusområde for den kommende bestyrelse. Medlemsudvikling Der arbejdes på en videreuddannelsesweekend til trænerne. Basispakkerne er også i fuld gang, de første to kurser afholdes d. 2. november i Kbh og 16. november i Aalborg. Planlægningsarbejdet med Forårsseminaret er i fuld gang. Sæt allerede nu kryds i kalenderen fra d april 2014 :-) Rammer for frivillighed Arbejdet med retningslinjer for hhv. nationale og lokale aktivitetsledere og økonomiansvarlige er ved at være afsluttet. Disse dokumenter skal sendes til Simon, så han kan lave layout. Arbejdet med projektretningslinjer er sat i bero i 2013 pga. travlhed og udskiftning på sekretariatet. Det overleveres til den kommende bestyrelse, at projektretningslinjerne skal prioriteres. Økonomi Afholdelse af økonomistyringskurser for flere af de større aktivitetsgrupper er udført af John fra sekretariatet. Udarbejdelse af ny refusions seddel. Klar kommunikation Den nye hjemmesiden færdiggjort. Det er ved at blive afsluttet med grafiker/ programmør Jonas. Prisen for et mobilsite undersøges og overleveres til den kommende bestyrelse/sekretariat. Det foreslås, at der rettes fokus på lokalafdeling i stedet for lokalbestyrelse. Der er lavet plan med Simon ang. arbejdet de kommende måneder. Simon arbejder desuden videre med hvordan kan der deles dokumenter mellem grupper og sekretariatet via google-docs. TA sender notat ang. reglerne for foreninger ved udsending af nyhedsbrev.

3 4. Økonomisk update Der henvises til præsentation på Generalforsamlingen Der laves et selvstændig økonomipunkt til overleveringsweekenden for den kommende bestyrelse. 5. Sekretariatet Lokalsekretærfunktionen nedlægges. Baggrunden herfor er et ønske om en prioritering af foreningens ressourcer for at skabe relevant og bredspektret støtte til aktiviteter og lokalt arbejde. Denne beslutning og en uddybning af begrundelsen kommunikeres direkte ud til lokalbestyrelserne samt sendes ud på aktivlisten. 6. Hvidbog Opgaverne til hvidbog uddybes nærmere med input fra bestyrelse (og delvist sekretariat). De enkelte områder udliciteres til de relevante bestyrelsesmedlemmer. Der laves en opsamlende strategirapport. Udkast til denne udarbejdes af BS og TA. Deadline for denne er 3. november. 7. Overlevering og overleveringsweekend Programmet udarbejdes, så det tager hensyn til de enkelte bestyrelsesmedlemmer, som kun kan deltage noget af tiden. BS og MK har ansvar for programmet. 8. DUF-samarbejde og delegeretmøde Rammerne for samarbejdet med de andre organisationer i Den Humanitære Liga (Red Barnet Ungdom, Ungdommens Rødekors og Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk) er blevet diskuteret, og en endelig fastsættelse af disse rammer tages op igen efter delegeretmøde. Der er delegeretmøde d. 7. december, hvor PF deltager som delegeret og Jesper Mølgaard og Jakob Vestergaard deltager som observatører. PF stiller op til DUF-styrelsen støttet af Red Barnet Ungdom og Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk. Til suppleant indstilles SC. 9. Uland - Bolivia-projektet Der fremlægges en hensigtserklæring om udsendelse af to nye kooperanter 1. januar støttes, mod en tidligere hjemsendelse af to af de allerede udsendte kooperanter. Der skal være en plan for det videre samarbejde mellem sekretariatet, bestyrelsen og Ulandsgruppen. Tomas fra sekretariatet er kernemedarbejder i denne proces. Der afholdes møde med de to nye kooperanter inden de sendes af sted, for at sikre den rette forberedelse af disse -herunder klarlæggelse af ansvar og samarbejde. 10. Opstart af internationalt udvalg i 2013 MK udarbejder skrivelse med bestyrelsens holdning til arbejdet. Bestyrelsen afsætter ikke midler nu. Der indstilles, at den nye bestyrelse arbejder med en klar beskrivelse af målsætningen med IU. Der bør være opmærksomhed på muligheden for at søge midler fra Initiativpuljen.

4 11. Hvornår skal tilmeldinger til aktiviteternes arrangementer foregå over Winkas? Interne arrangementer som henvender sig til medlemmer i IMCC - såsom uddannelsesweekender, nationale aktivitetsmøder etc. - skal foregå over Winkas. Eventuelle tekniske problemer bør rettes direkte til sekretariatets medarbejder, som står for det pågældende arbejde. 12. Dækning af flybillet til Katja Thøgersen i forbindelse med overleveringsweekend Udgiften bliver ca. 2200,- tur/retur. Flybilletterne dækkes, da der skal være opmærksomhed på det store tidsmæssige pres ift. eksempelvis at sætte sig ind i budgettet. Derfor prioriteres den forudgående overlevering højt. Budgetlægningsmødet kan potentielt placeres på et andet tidspunkt. Det praktiske i planlægning tages direkte med den kommende bestyrelse. 13. Evaluering af GF Den valgte dirigent var meget dygtig, og kunne potentielt genindkaldes til næste års møde. Lokalafdelingens fremlæggelse fungerede godt. Video ift. strategievalueringen fungerede også godt. Fredagens fællesoplæg havde mangler ift. den oprindelige tanke, men fungerede til trods for dette godt. Oprydningen var ikke optimal. Der er behov for bedring styring af denne. Det anbefales, at dette nytænkes. Aarhus anbefaler, at ansvaret for oprydning placeres lokalt. Budgetgennemgang fungerede godt sammen med regnskabsgennemgangen fredag. Modellen med den samlede deltagermappe fungerer godt. Jeg vil gerne have ordet -sedler var et meget velfungernede redskab til at styre debatten og undgå unødig uorden. 14. Betaling af parkeringsbøder Dette diskuteres på baggrund af en henvendelse fra et medlem med forespørgsel om, hvorvidt det er noget IMCC dækker, og hvad retningslinier er herfor. Det forholder sig således, at hver aktivitetsgruppe har et årligt rådighedsbeløb, som aktiviteterne selv kontrollerer. Når det kommer til at dække en personlig udgift - om det så er lokal aktivitetsleder eller en anden aktiv - så må vi forholde os til at udgiften dækkes pga. at de i aktivitetsgruppen er nået til enighed om, at de vil benytte deres rådighedsbeløb på dette. Det betyder dog ikke at rådighedsbeløbet må benyttes på ulovligheder - da det både går imod IMCCs vedtægter og, selvfølgelig, dansk lovgivning. Men da der oftest er tale om en P-afgift, når vi siger P-bøder, så er det gældende regler for et privat parkeringsvirksomhed man ikke overholder, og dermed ikke decideret stridende mod dansk lovgivning. Det vil altså sige, at hvis vi har at gøre med en parkeringsbøde, udstedt af Politiet, er der ikke mulighed for at få det dækket i organisationen. Hvis andet er tilfældet, er det op til aktivitetsgruppen selv, om de mener, at rådighedsbeløbet vil kunne gøre gavn her. Det er op til aktivitetsgrupperne at vurdere om eventuelle problematiske bilag refunderes, så længe refusionen er foretaget korrekt og der ikke er tale om en ulovlig handling. 15. Evaluering af samarbejde og intern kommunikation i bestyrelsen Behandlet før mødet.

5 16. Nyt fra sekretariatet TA er så småt ved at blive introduceret til arbejdet og starter efter aftale med ansættelsesudvalget den 11. november efter overdragelse og nedlukning på tidligere arbejde. TA kan fra dags dato inddrages i relevant kommunikation (cc s eller lignende) indenfor de områder, hvor bestyrelsen mener, at der er relevant. Mail: tobias.imcc@gmail.com, mobil: , men har endnu kun et meget begrænset antal timer. 17. Nyt fra lokalafdelingerne Aarhus Lokal generalforsamling afholdt. Stine er blevet valgt som lokalformand. Der er overvejende tale om nye kræfter i lokalbestyrelsendvides. Vedtægtsændring stem igennem om at øge størrelsen på lokalbestyrelsen fra fra 8 til 10 medlemmer. Der afholdes julefrokost i lokalafdelingen lørdag. Odense Lokal generalforsamling den 20. november. Der arbejdes på afholdelse af et økonomi/fundraisingskursus. I december er der planlagt arrangement i det ny studenterhus med oplæg fra Læger uden grænser. Aalborg Der afholdes lokal generalforsamling d. 2. november. Lokalafdelingen har haft et godt afsluttende forløb. Sundmessen har fungeret godt og gav ca. 20 nye medlemmer. København Der afholdes lokal generalforsamling d. 21. november. Der afholdes SCRUM-kursus om projektstyring d. 14. november. 18. Succeser siden sidst Afskedsreception for afgående sekretariatsleder Sille Wiberg. IMCC er tæt på 1500 medlemmer. Afholdelse af generalforsamlingen. Eventuelt Referat til generalforsamling: Referent Helle har sendt nyt udkast til GF og bedt om kommentarer ang. de punkter, som bestyrelsen sidder med, hvis man endnu ikke har meldt tilbage på disse.

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 1. Formalia Ordstyrer: Patricia Fruelund Referent: Tobias Abell Nielsen Tilstedeværende: Tobias Abell Nielsen, Jesper Mølgaard, Patricia Fruelund, Benjamin

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 1. Formalia - Ordstyrer: Katrine Tanggaard - Referent: Sille Wiberg! - Tilstedeværende: Sarah Cheri (SC), Patricia Fruelund (PF), Mira Kjeldsen (MK), Katrine

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013 1. Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Helle B. Krogh Tilstedeværende: Afgående bestyrelse: Patricia Fruelund, Sarah Chehri, Katrine Tanggaard,

Læs mere

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014 1. Formalia Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), May Fey Hallett (MFH), Helle B. Krogh (HBK), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DAGJ), Marie

Læs mere

Bestyrelsesseminar 2013

Bestyrelsesseminar 2013 Bestyrelsesseminar 2013 - Skanderborg, d. 21-23 august Formalia Ordstyrer: Skiftende Referent: Katrine, Patricia, Benjamin og Sille. Tilstedeværende: Katrine Tanggaard (KT), Benjamin Skov Kaas-Hansen (BS),

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Marie, Katja Thøgersen (KT), Helle

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard, Jakob Hedemark Vestergaard, David Alexander Gryesten Jensen,

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DGJ), Jakob Hedemark Vestergaard (JHV),

Læs mere

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d. 30-11-2017 Referatoversigt Formalia... 1 Dagsorden 1) Valg til ordstyrer og referent... 2 2) Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for Generalforsamlingen....

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Senest opdateret den 22. august 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Patricia Fruelund (formand) Christian

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Deltagere:,, Sofus og Theis 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Ikke tilstede: Tilde, Frederikke, Nynne og Sabina Tidsperspektiv for mødet: 5 timer 2): Godkendelse

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Senest opdateret december 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Jesper Mølgaard (formand) Katja Thøgersen

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen: Dagsorden og forretningsorden godkendes

Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen: Dagsorden og forretningsorden godkendes Referat IMCC København Ordinær generalforsamling 2014 Dagsorden: 1) Åbning af generalforsamlingen ved formand Anne Sophie Homøe 2) Formalia Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Birgitte Nymark Birgitte

Læs mere

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013.

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Lokalformand Stine Frost Hedegaard åbner Aarhus Lokalafdelings ordinære generalforsamling 2013, kl. 19.00-20.30. Tilstedeværende:

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: My Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, My, Pelle, Torsten, Klara, Kamilla, Jacob & Stine Ikke tilstede: Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Senest opdateret december 2015 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Formand David Alexander Gryesten Jensen

Læs mere

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Referent: Frederikke Ordstyrer: Deltagere: Alle (,,, Nynne, Tilde,, Frederikke og Sabina) Ikke tilstede: Ingen 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer 2):

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

IMCC København generalforsamling

IMCC København generalforsamling IMCC København generalforsamling 15.11.12 Dagsorden...1 1.Formalia...2 2.Årsberetning...2 3.Fremlæggelse af regnskab for senest afsluttede regnskabsår til godkendelse...2 4.Fremlæggelse af budgetopfølgning

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: online Referent: Tilde Ordstyrer: Sofus Deltagere: Ikke til stede: Nynne Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 28.06.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 28.06.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Tidsramme Jesper Mølgaard (JM), Helle B.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Anne Kristina Ladingkær, Cathrine Jeppesen (Afbud pga. manglende tolkning) Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Miriam (ordstyrer) og Sif (referent) Bestyrelsesmøde

Læs mere

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes.

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes. Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Fysisk møde] d. [Dato 04-06-2016] Landsbestyrelse 2016 Tidsperspektiv: kl. 11-19, varighed: 8 timer. Location: Aarhus Tilstedeværende: Sarah Chehri Torsten Vinding Merinder

Læs mere

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer.

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer. Referat: Indholdsfortegnelse: Formalia: Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato 17-09-2016] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl. 10-16, varighed: 6 timer. Tilstedeværende: Torsten,

Læs mere

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: My s domicil (Bagsværd) Referent: My og Ida Ordstyrer: Chehri Deltagere: Torsten Sarah Chehri Ikke tilstede: ia. Tidsperspektiv for mødet: d. 25-08-2017 til d. 27-08-2017 Marie My Frederik

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Odense Referent: Julie Ordstyrer: Tilde Deltagere: Tilde, Julie, Theis, Sofus, Nynne, Sabine Ikke tilstede: Frederikke 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 12-15

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Overleveringsmøde (Holbæk) Referent: Agnethe Ordstyrer: Cecilie Deltagere: Sarah, Pelle, Stine, Torsten, Frederik, My, Kamilla, Agnethe, Cecilie, Ida og Jacob (Bestyrelsen 2017 og 2018)

Læs mere

Guideline for ledelsesposter

Guideline for ledelsesposter Guideline for ledelsesposter 1 Indhold Motivation og baggrund 3 Hvorfor ledelsesguidelines? 3 Tabularium: Oversigt over forkortelser 4 Fælles for ansvarsposter 4 Guideline 7 NAL/NØA (NAL-Kodex) 7 LAL/LØA

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Hos Nynne (København) Referent: Sofus Ordstyrer: Nynne Deltagere: Sofus, Julie, Helena, Theis, Nynne, Sabina, Frederikke, Tilde Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: 4 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Landsbestyrelsens Handleplan 2016

Landsbestyrelsens Handleplan 2016 1 Landsbestyrelsens Handleplan 2016 Med udgangspunkt i strategien 2016-18 har Landsbestyrelsen identificeret 6 hovedområder for foreningsåret 2016, der blev sendt til høring ved ILONA 2016. Formålet med

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde torsdag d. 10. kl og fredag d. 11. april kl

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde torsdag d. 10. kl og fredag d. 11. april kl FreelanceGruppen bestyrelsesmøde torsdag d. 10. kl. 10.00-17.00 og fredag d. 11. april kl. 9.30-16. Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Referat Mødt: Hanne Fokdal Barnekow

Læs mere

1. Formalia... 1 Valg af dirigent... 1 Godkendelse af dagorden og forretningsorden... 1. Ændringsforslag til forretningsordenens punkt 21 stilles

1. Formalia... 1 Valg af dirigent... 1 Godkendelse af dagorden og forretningsorden... 1. Ændringsforslag til forretningsordenens punkt 21 stilles DAGSORDEN FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I IMCC KØBENHAVN D. 21. NOVEMBER 2013. 1. Formalia... 1 Valg af dirigent... 1 Godkendelse af dagorden og forretningsorden... 1 2. Årsberetning... 2 3. Fremlæggelse

Læs mere

O = Orientering, D = Debat, B = Beslutning. [forventet længe], * = Mødeansvarlig.

O = Orientering, D = Debat, B = Beslutning. [forventet længe], * = Mødeansvarlig. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den d. 27. sep. 2011, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand Paw Leon Andersen, kasserer Andreas Bested

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 1. april, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, ** Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat Berhane, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia Fredag d. 15-01-16 1. Formalia Tilstedeværende: Landsbestyrelsesmedlemmer: Johan, Caroline, Emmeli, Agnethe, Chehri, Sanne (over skype), Torsten Eksterne deltagere: Ingen. Valg af ordstyrer: Valg af referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 6. December 2011 kl. 17:00, Ridderlokalet Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 6. December 2011 kl. 17:00, Ridderlokalet Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 6. December 2011 kl. 17:00, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: *Lasse Rørbæk, formand Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand Paw Leon Andersen, kasserer Andreas

Læs mere

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 d. 12/4-2014 Tid Program: 15.00 - Velkomst snacks og velkomstdrinks 15.15 15.45 Oplæg ved Jakob (læge i uddannelse som akutmediciner i Herning) - livet som akutlæge 15.45-16.00

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER

IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer... 2 1 Navn... 2 2 Relationer... 2 Kapitel 2: Vision, mission og værdier... 2 3 Vision... 2 4 Mission og værdier...

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT APRIL 2016

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT APRIL 2016 BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT 23.-24. APRIL 2016 Tilstede bestyrelse: Sigrid, Fie, Mette, Frederik, Niels, Mads, Anders (skype & sidst på mødet) Tilstede sekretariat: Nina, Karen 1. VELKOMMEN Sigrid

Læs mere

Procedure for etablering af nye aktiviteter

Procedure for etablering af nye aktiviteter Procedure for etablering af nye aktiviteter Styregruppen for døgninstitutioner Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Første kontakt.... 1 3. Samarbejdsaftalen... 2 4. køreplan... 3 5. rekruttering af

Læs mere

Referat - af bestyrelsesmøde 0409 på Frederiksberg Seminarium

Referat - af bestyrelsesmøde 0409 på Frederiksberg Seminarium Referat - af bestyrelsesmøde 0409 på Frederiksberg Seminarium Dagsorden 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referent 3. Valg af klubber til anvendelse 4. Justering af dagsorden 5. Godkendelse af referat 0209

Læs mere

Konstituerende bestyrelsesmøde 2011 07-11-2011 1/5. Thomas Jensen 13.11.2011 Ryesgade, København. Tid Punkt Emne Ansvar

Konstituerende bestyrelsesmøde 2011 07-11-2011 1/5. Thomas Jensen 13.11.2011 Ryesgade, København. Tid Punkt Emne Ansvar Konstituerende bestyrelsesmøde 2011 07-11-2011 1/5 19:00 19:15 1.0 Formalia Valg af dirigent og referent Referent: Bjarke Dirigent: Thomas 19:15 19:30 2.0 Fremlæggelse af opgaver i bestyrelsen fra sidste

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af IMCCs ordinære generalforsamling Gadsbølle d. 15. oktober 2011

Referat af IMCCs ordinære generalforsamling Gadsbølle d. 15. oktober 2011 Referat af IMCCs ordinære generalforsamling 2011 Gadsbølle d. 15. oktober 2011 Referat af IMCCs ordinære generalforsamling 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 referenter 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Vedtægter for Landsforening Team Succes

Vedtægter for Landsforening Team Succes Vedtægter for Landsforening Team Succes 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Foreningen Team Succes. 1.2 Foreningen har hjemsted i Vejle Kommune. 1.3 Foreningen er en landsdækkende, almennyttig

Læs mere

Information til RB. Generalforsamling

Information til RB. Generalforsamling Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsen... 2 2 Forretningsudvalget... 4 3 Årsmøde... 5 4 Oktobermøde... 7 5 Formandstræf...8 6 Udvalg og arbejdsgrupper...

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017 Dagsorden Deltagelse: FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 26.-27. april 2017 Referat Mødt: Anne Anthon Andersen Jørgen Laurvig Katrine Nadia Jørgensen Lise Møller Schilder Marianne Bækbøl Marie Bille Morten

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 15. december 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 15. december 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 15. december 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Forretningsudvalgsrunde 4. Udvalgsrunde 5. Økonomi 6. Samarbejde

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 08. okt kl. 17:00, Ridderlokalet Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 08. okt kl. 17:00, Ridderlokalet Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 08. okt. 2011 kl. 17:00, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: *Lasse Rørbæk, formand Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand Paw Leon Andersen, kasserer Andreas

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen Aalborg, d. 9. marts 2010 Møde i bestyrelsen Den 3.02.10 kl. 16.30 på. Ordinære medlemmer af bestyrelsen Thea Ingemann Kristensen, Formand Helena Karlsson, Næstformand Lars Kuur, Kasserer Éva

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsordenpunkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen orienteres løbende om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Kvartalsrapport for 4. kvartal

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 26. november, 2014 klokken 16.30, Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand ** Johan Sørensen, kasserer Pia Gunvald,

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT 2015 F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 30-04-2015 15:30 Sted: Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati.

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Torsdag den 6. september 2012 Sted: Haraldsgade 47 (Morten) Tid: 17.30 Afbud/Forsinkelser: Rikke (orlov), Camilla (orlov), Line (Højskole) 1. Velkomst

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Referat til IKA's Kompetenceudvalg. Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop. Tirsdag den 11. august til onsdag den 12. august.

Referat til IKA's Kompetenceudvalg. Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop. Tirsdag den 11. august til onsdag den 12. august. Referat til IKA's Kompetenceudvalg Sted: Tid: Deltagere: Afbud fra: Ordstyrer: Referent: Bemærkninger: Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop Tirsdag den 11. august til onsdag den 12.

Læs mere