Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten"

Transkript

1 Salgsprospekt For Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Areal: 19 ha. Kontantpris: kr.

2 Præsentation Introduktion Sjellemosegård er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 19 hektar med en yderst præsentabel beboelse, beliggende fredeligt og roligt, ved Sjelle, midt mellem Hammel og Galten, blot 15 km vest for Århus. Ejendommen er beliggende særdeles fredeligt og roligt, og med bygningerne beliggende midt på ejendommen. Terrænet er jævnt, men brydes flere steder af små søer, moser og enge, dels skabt gennem tørvegravning, dels skabt i nyere tid med rekreative og jagtmæssige formål. Ejendommen er en tidligere landbrugsejendom, som i er tilplantet med skov ved skovrejsning. Skovrejsningen er for længst afsluttet, men der udbetales fortsat kr. i årlig indtægtskompensation frem til og med år Skovens hovedtræarter er eg, bøg og andet løvtræ, hvilket giver en meget lysåben og venlig skov, hvor vildtet trives, og hvor det er en fornøjelse at færdes som ejer. Skovens charme og æstetik løftes endelig af de mange slyngede og slåede spor rundt i skoven, hvor man kan færdes i timevis, og hele tiden møder nye oplevelser rundt om næste sving. Jagten på Sjellemosegård er særdeles god. Jagtmulighederne omfatter både råvildt, harer, ræv, ænder, duer, snepper og andet småvildt. Hertil kommer, at ejendommen regelmæssigt frekventeres af sikavildt. Centralt, midt på ejendommen, ligger ejendommens charmerende beboelse, fredeligt og roligt, med en smuk og frodig have, som stille glider over i skoven. Ejendommen vil kunne erhverves frit. Beboelsen vil dog skulle bebos helårs eller udlejes, hvis man ikke i forvejen ejer landbrug.

3 Udbudsvilkår Salgspris Salgsvilkår Overtagelse Refusion Mellemsalg Virksomhed i drift Erhvervelsesregler Kontant kr (ny pris) Ejendommen udbydes til salg på kontantbasis. Sælger forbeholder sig retten til frit at vælge mellem fremkomne købstilbud, herunder muligheden for at forkaste alle købstilbud. Ejendommen kan overtages efter nærmere aftale. Der foretages sædvanlig refusion af ejendommens indtægter og udgifter. Ret til mellemsalg forbeholdes. Nærværende ejendom er en virksomhed i drift, hvorfor der tages forbehold for eventuelle ændringer, indtruffet efter udarbejdelsen af nærværende salgsprospekt. Ejendommen består af 1 matrikel, som er fuldt ud landbrugspligtig, og fuldt ud fredskovspligtig. Landbrugslovens erhvervelsesregler er derfor gældende ved køb af Ejendommen. Det er imidlertid væsentligt at bemærke, at der den 1. april 2010 trådte en ny landbrugslov i kraft, som bl.a. indebærer, at omtrent alle kan købe landbrugsejendomme i Danmark. Blandt andet er kravet om egen drift, kravet om landmandsuddannelse, størrelsesbegrænsninger, afstands-begrænsninger, samt kravet om personlig bopæl på landbrugsejendomme bortfaldet. Konkret betyder dette, at næsten alle danskere og de fleste øvrige EU- og EØS-borgere vil kunne købe ejendommen. Stuehuset skal dog bebos helårs, men ikke nødvendigvis af ejeren selv. Pligten til at nogen bor på ejendommen bortfalder efter 10 år. Kravet om bopælspligt / udlejningspligt bortfalder også, hvis man i forvejen ejer en beboet landbrugsejendom i Danmark eller et andet EU / EØS-land.

4 Beliggenhed Matr.nr. Matr. nr. 59al, Sjelle By, Sjelle, Skanderborg Kommune. Areal Grundarealet er ifølge matrikelfortegnelsen og tingbogen 18,8131 ha. Adresse Kommune Region Zonestatus Hovednotering og ejendomsstruktur Voldbyvej 100, Sjelle, 8464 Galten. Skanderborg Kommune. Region Midtjylland. Landzone. Ejendommen består af 1 matrikel, som er fuldt ud landbrugspligtig, og fuldt ud fredskovspligtig. Ejendommen vil jf. beskrivelsen af erhvervelsesreglerne kunne erhverves af næsten alle EU og EØSborgere, privat eller i selskabsform. Historie Historie Sjellemosegård er beliggende fredeligt og roligt, i det østjyske morænelandskab, ved Sjelle, ca. 15 km vest for Århus. Oprindelig blev området skabt i sin nuværende udformning ved skiftende istider, og aflejring af materialer fra gletscherne og smeltevandsfloderne. Efter istiden voksede det meste af Danmark, herunder Sjellemosegård, til med blandet løvskov. Sjellemosegård De tidlige mennesker på egnen fældede den oprindelige skov, og dyrkede jorden op. Sjellemosegård var således indtil 1980 landbrug med planteavl, lidt husdyr og afgræsning.

5 Historie fortsat I 1980 erhvervede Skovrider Lars Møller Nielsen Sjellemosegård, og omlagde den til juletræsproduktion. Ved samme lejlighed blev ejendommens bygninger gennemgribende renoveret og udbygget. I perioden fra 1980 til 2002 blev der således produceret og solgt mange juletræer på Sjellemosegård. Sjellemosegård Juletræsproduktionen blev i , af Skovrider Lars Møller Nielsen, konverteret til egentlig skov, gennem skovrejsning. Denne skovrejsning er nu så veletableret, at bevoksningerne i dag når op til 10 meters højde. Sjellemosegård Samlet fremtræder Sjellemosegård i dag som en særdeles smuk og helstøbt skov-, jagt- og naturejendom, med en særdeles godt beliggende bolig, i bekvem afstand fra Århus og de øvrige østjyske kraftcentre. Bygninger Bygninger Beboelsen / stuehuset (Bygning 1 i BBR) Bygningerne på Sjellemosegård udgøres af en charmerende, velholdt stråtækt beboelse med tilhørende udbygninger, beliggende centralt og ugenert, midt på ejendommen. Beboelsen, beliggende Voldbyvej 100, Sjelle, 8464 Galten, er ifølge BBR opført i år 1902, og er væsentligt om- og tilbygget i Bygningen har ifølge BBR et bebygget areal på 266 m2, og uudnyttet tagetage. Det samlede bolig- og erhvervsareal i bygningen udgør ifølge BBR i alt 266 m2. Beboelsen ligger fredeligt og roligt, midt på ejendommen, diskret tilbagetrukket i et lyst, og solrigt park og haveanlæg, som langsomt glider over i skoven.

6 Stuehuset fortsat Beboelsen har ydervægge i hvidpudsede mursten og kampesten, og tagdækning med stråtag. Beboelsen opvarmes ved nyere jordvarmeanlæg. Der er vandforsyning fra ikke alment vandforsyningsanlæg, og afløb sker ved nedsivningsanlæg med nedsivning til sivebrønd. Energimærkning for bygningen er udført i maj 2013, og udviser en energimærkning på niveau E. Beboelsen er velindrettet og er opbygget med et stort centralt stue-køkken-alrum, samt 2 kontorer, 3 værelser, 2 badeværelser, en stor entre samt bryggers og teknikrum/værksted. Bygningen er velindrettet, charmerende og velholdt. Der skal dog påregnes udgift til udskiftning af stråtaget på dele af bygningen indenfor de næste 5-10 år. Bygningen tjener som beboelse og kontorer for ejendommens nuværende ejere. Bygningen står til købers rådighed fra overtagelsen. Staldbygning. (Bygning 2 i BBR) Staldbygningen, beliggende som den østlige fløj i gårdanlægget på Sjellemosegård, er ifølge BBR opført i år Bygningen har ifølge BBR et bebygget areal på 99 m2. Bygningen har ydervægge i hvidpudsede mursten og tagdækning med stråtag. Bygningen er indrettet som stald og depot, og benyttes til opmagasinering m.v. Bygningen er pæn og velholdt. Der skal dog påregnes udgift til udskiftning af stråtaget på dele af bygningen indenfor de næste 5-10 år. Bygningen står til købers rådighed fra overtagelsen.

7 Maskinhus, garage, brændehus. (Bygning 3 i BBR) Maskinhuset, garagen og brændehuset, beliggende lidt øst for gårdanlægget på Sjellemosegård, er ifølge BBR opført i år Bygningen har ifølge BBR et bebygget areal på 130 m2. Bygningen har ydervægge i træ og tagdækning med stråtag. Bygningen er indrettet som maskinhus og garage samt brændehus, og bygningen benyttes i overensstemmelse hermed. Bygningen er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Bygningen står til købers rådighed fra overtagelsen. Shelter. (ikke registreret i BBR) Shelteren, beliggende i forbindelse med beboelsen på Sjellemosegård, er ikke registreret i BBR. Shelteren har et bebygget areal på skønsmæssigt 10 m2. Shelteren er bygget i træ og har tagdækning med tagpap. Shelter er indrettet som shelter for ejendommens beboere og benyttes i overensstemmelse hermed. Shelteren er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Shelteren står til købers rådighed fra overtagelsen. Arealfordeling Arealfordeling Sjellemosegård er en meget naturskøn, velarronderet skovejendom på ca. 19 ha. Ejendommens bevoksninger er etableret ved skovrejsning i 2002 og 2003.

8 Arealfordeling fortsat Ifølge bevoksningslisten fra 2005 udgør de enkelte bevoksninger omtrentligt følgende fordeling: Arealfordeling 2005 i ca. tal: Hektar Andel i % Bevoksninger med bøg m.v.: 4,49 ha 24 % Bevoksninger med eg m.v.: 4,00 ha 21 % Bevoksninger med ask m.v.: 0,75 ha 4 % Bevoksninger med løn m.v.: 1,38 ha 7 % Bevoksninger med lind m.v.: 0,93 ha 5 % Bevoksninger med birk m.v.: 0,63 ha 3 % Bevoksninger med poppel m.v.: 0,13 ha 1 % Bevoksninger med blandet løv: 0,66 ha 3 % Bevoksninger med rødgran: 0,09 ha 1 % Bevoksninger med nobilis: 1,03 ha 5 % Mose, sø, krat, skovbryn m.v.: 3,53 ha 19 % Hus, gårdsplads, have, vej m.v.: 1,24 ha 7 % I alt: 18,86 ha 100 % Der henvises i øvrigt til skovkort og bevoksningsliste fra 2005 i bilagene, idet der samtidig gøres opmærksom på, at disse ikke er opdateret siden Det er dog yderst begrænset, hvad der rent faktisk er sket siden 2005, udover sædvanlig skovvedligeholdelse. Skovkort og bevoksningsliste er i øvrigt baseret på optegninger ud fra flyfotos, hvorfor der ofte er en mindre divergens mellem arealet i bevoksningsbeskrivelsen og arealet i henhold til matrikelfortegnelsen og tingbogen. Det bemærkes endvidere, at kun 1,8 hektar af skovarealet er fredskov, hvilket giver ejeren større frihedsgrader i driften. Generel beskrivelse Generel beskrivelse Sjellemosegård er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 19 hektar med en yderst præsentabel beboelse, beliggende fredeligt og roligt, ved Sjelle, midt mellem Hammel og Galten, blot 15 km vest for Århus.

9 Generel beskrivelse fortsat Ejendommen er beliggende særdeles fredeligt og roligt, og med bygningerne beliggende midt på ejendommen. Ejendommen danner på nordsiden skel til Frijsenborg Gods, og på sydsiden dannes skel til Sjelle Mose. Terrænet er jævnt, men brydes flere steder af små søer, moser og enge, dels skabt gennem tørvegravning, dels skabt i nyere tid med rekreative og jagtmæssige formål. Jordbunden er typisk østjysk blandet morænejord, og skovens bonitet er god. Ejendommen er en tidligere landbrugsejendom, som i er tilplantet med skov ved skovrejsning. Skovrejsningen blev gennemført med tilskud, og med 20-årig indtægtskompensation på kr. årligt. Skovrejsningssagen er for længst afsluttet, men der udbetales fortsat kr. i årlig indtægtskompensation frem til og med år Hovedtræarterne i skoven er eg, bøg og andet løvtræ, hvilket giver en meget lysåben og venlig skov, hvor vildtet trives, og hvor det er en fornøjelse at færdes som ejer. Skovens bevoksninger er i øvrigt i dag vokset så godt til, at bevoksningerne når træhøjder på 3-10 meter, afhængig af træart. Skovens bevoksninger er i øvrigt yderst varierede, ofte med flere forskellige træarter i hver bevoksning, og med moser, små søer og enge, ind imellem. Skovens charme og æstetik løftes endelig af de mange slyngede og slåede spor rundt i skoven, hvor man kan færdes i timevis, og hele tiden møder nye oplevelser rundt om næste sving. Centralt, midt på ejendommen, ligger ejendommen beboelse, fredeligt og roligt, med en smuk og frodig have, som langsom glider over i skoven.

10 Generel beskrivelse fortsat Ejendommen rummer i det hele taget alt det, som vi som mennesker sætter pris på i en stresset hverdag: Fred og ro, smuk natur, og en god beboelse beliggende helt optimalt og ugenert midt på ejendommen. Udviklingsmuligheder Udviklingsmulighederne er mange, og de vil i sagens natur helt afhænge af en kommende ejers interesser og målsætning for ejendommen. Ejendommens største potentiale og muligheder ligger dog helt klart på dens kombination af stort naturindhold, dens jagtmæssige muligheder, samt ejendommens fred og ro, og så naturligvis de gode og velholdte bygninger med den rigtige beliggenhed. Rent driftsmæssigt vil det derfor være oplagt at fortsætte den nuværende afbalancerede indsats med træproduktion, vildt- og naturpleje. Indsatsen her vil i den kommende 10-års periode med fordel kunne koncentreres omkring udtynding af skovens bevoksninger, samt vedligeholdelse af ejendommens søer m.v. Endelig ligger der potentialet i ejendommens bygninger. Disse er charmerende og velholdte, og ligger helt fantastisk, midt på ejendommen, midt i egen skov. Jagt Jagt Jagten på Sjellemosegård er særdeles god. Jagtmulighederne omfatter både råvildt, harer, ræv, ænder, duer, snepper og andet småvildt. Hertil kommer, at ejendommen regelmæssigt frekventeres af sikavildt, idet ejendommen ligger som en trædesten mellem Skjørringe Overskov og Frijsenborg Skovene, som huser som huser noget af Danmarks stærkeste sika og kronvildt.

11 Jagt fortsat Skovens variation med lysåben skov, tætte bevoksninger, krat, åbne arealer, moser og søer giver i det hele taget mulighed for en meget varieret og spændende jagt. Særligt skal ejendommens fred og ro, og store variation fremhæves. Det er således en sand fornøjelse af oplevelser og farver at færdes rundt på Sjellemosegård, også rent jagtmæssigt. En ny ejer vil med fordel kunne gøre yderligere for jagten, f.eks. gennem etablering af supplerende fodermarker, udlægning af foder, slåning af vildtagre m.v. Jagten står til købers rådighed fra overtagelsesdagen. Driftsøkonomiske forhold og moms Skatter, afgifter m.v. Ejendomsskatten udgør i 2013: 4.638,33 kr. Ejendomsværdiskatten udgør i 2013: kr. Ejendomsværdiskatten er kun relevant, hvis ejeren selv benytter boligen. Budgetforslag Forslag til gennemsnitligt årsbudget for den kommende 10-års periode er vedlagt som bilag. Budgetforslaget er baseret på en gennemsnitsbetragtning med udgangspunkt i den nuværende driftsform, udlejning af boligen og jagten, samt dagens markedspriser m.v. Budgetforslaget er således uden forbindende, og køber opfordres til hos egne rådgivere at få udarbejdet budget baseret på egen drift og egne forudsætninger. Momsforhold Ejendommen er momsregistreret. Køber overtager en eventuel momsreguleringsforpligtelse.

12 Retlige forhold Matrikulære noteringer Ejendommen fuldt ud landbrugspligtig. Ejendommen er fuldt ud fredskovspligtig. Servitutter/Deklarationer Der henvises til ejendommens blad i tingbogen. Det vurderes, at der ikke påhviler ejendommen særligt byrdefulde servitutter. Områdeudpegninger Dele af ejendommens søer og moser er på sædvanlig vis registreret som beskyttet efter naturbeskyttelseslovens 3. Ejendommens jorddiger og fortidsminder er på sædvanlig vis beskyttet efter museumsloven. Der henvises i øvrigt til Hæftelser / Lån Ejendommen sælges ubehæftet. Indestående realkreditlån, med en restgæld på ca kr. vil dog eventuelt, efter nærmere aftale, kunne overtages af køber. Offentlig vurdering 2012 Vurderet som Ejendommen var ved den seneste offentlige vurdering pr. 1. oktober 2012 vurderet som bebygget selvstændig skovejendom med 1 beboelse. Offentlig vurdering I alt Pr. 1. oktober 2012 var den offentlige vurdering for ejendommen kr., heraf grundværdi kr.

13 Kapitalbehov (anslået) Det opgjorte kapitalbehov er eksklusiv saldo i henhold til refusionsopgørelse. Kapitalbehov (anslået): Købspris, kontant kr Tinglysningsafgift & gebyr. (50 %). kr Advokat m.v. anslået kr Kapitalbehov i alt (anslået): kr Bilag Bilag Bilag 1: Oversigtskort over Sjellemosegård. Bilag 2: Ortofoto 2012 over Sjellemosegård. Bilag 3: Skovkort 2005 over Sjellemosegård. (Ikke opdateret siden 2005). Bilag 4: Bevoksningsliste 2005 over Sjellemosegård. (Ikke opdateret siden 2005). Bilag 5: Budgetforslag. Bilag 6: Fotos fra ejendommen. Besigtigelse m.v. Besigtigelse bedes kun foretaget efter aftale med Asger Olsen A/S. For yderligere oplysninger, samt aftaler om forevisning kontakt venligst: Asger Olsen A/S Kontaktperson: Asger Olsen Søvangen 20 Tlf.: DK-5884 Gudme alo@asgerolsen.com Tlf.: Fax: post@asgerolsen.com

14 Oversigtskort over Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle, 8464 Galten.

15 Ortofoto 2012, over Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle, 8464 Galten.

16

17

18

19 Forslag til driftsbudget for Sjellemosegård. Forslag til gennemsnitlig årsbudget for den kommende 10-års periode. alo 28. juli Træproduktion. Kr. pr. år. Noter: Salg af Råtræ - Der er ikke regnet med savværkstræ. Skovning og transport af råtræ - Der er ikke regnet med savværkstræ. Salg af Flis, netto på rod. Der er ikke regnet med flis. Sankning/selvskovning Der er regnet med 50 rm á 120 kr. DB I, træproduktion Nykultur - Der er ikke regnet med nykulturer. Kultur og Bevoksningspleje (2.500) Skønnet. Indtægtskompensation Skovrejsning Årlig indtægtskompensation i 10 år. DB II, træproduktion Agerjord / Juletræer Agerjord / juletræer DB II. Agerjord / juletræer - Der er ikke regnet med juletræer m.v. Bygningsdrift. Husleje Skønnet indtægt ved udlejning. Bygningsdrift (18.000) Skønnet, ekskl. forbedringer. DB, Bygninger Skøn. Pt. ikke udlejet. Andre indtægter. Udlejning af jagt og fiskeri Skønnet værdi ved udlejning. Andet - Ikke medtaget. Andre indtægter i alt Skøn. Pt. ikke udlejet. Generalomkostninger. Vej- og grøftevedligeholdelse m.v. (2.500) Skønnet. Skovfogedbistand m.v. (2.500) Skønnet. Brandforsikring skoven - Pt. ikke brandforsikret. Stormforsikring skoven - Pt. ikke stormfaldsforsikret. Bygningsforsikringer (20.000) Skønnet ud fra nuværende forsikring. Ejendomsskat (4.650) 2013 niveau. Generalomkostninger, i alt. (29.650) ekskl. Regnskab og egen administration. Resultat før renter og afskrivning Budgetforslaget er baseret på nuværende driftsform, og må kun opfattes som et forslag til budget. Der er således relativt stor elastik i budgettet. Budgetforslaget er således uden forbindende. Køber opfordres til, hos egne rådgivere, at få udarbejdet budget, på basis af købers drift.

20 Fotos fra Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle, 8464 Galten.

21 Fotos fra Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle, 8464 Galten.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 5.500.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 4.750.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 26,4 ha. Kontantpris: 2.375.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedvad Skov er en varieret og spændende skov- og jagtejendom på ca. 26,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 2,1 ha. Kontantpris: 190.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Enemærket Skov er en varieret og spændende skovog jagtejendom på ca. 2,1 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr.

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Præsentation Introduktion Gyllebo 1:372 er en dejlig skov, natur-

Læs mere

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby.

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Salgsprospekt For Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Areal: 13,6 ha. Kontantpris: 2.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sivkærgård Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Salgsprospekt For Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Areal: 20,5 ha. Kontantpris: 3.750.000 kr. Præsentation Introduktion Sibirien Skov er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 20,5 hektar,

Læs mere

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give 1 Salgsprospekt For Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej 70 7323 Give Areal: 28,5 ha. Kontantpris: 3.275.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Bindesbøl Plantage er en veldrevet skovejendom på ca. 28,5 ha.

Læs mere

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry 1 Salgsprospekt For Frijord, Gl. Rye Burmlundvej 1 8680 Ry Areal: 4,6 ha. Kontantpris: 775.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ejendommen er en varieret og velpasset skov- og jagtejendom på 4,6 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Salgsprospekt For Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Areal: 26,8 ha. Kontantpris: 2.700.000 kr. Præsentation Introduktion Rabeshøj Plantage en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på 26,8

Læs mere

Salgsprospekt. Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund

Salgsprospekt. Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund Salgsprospekt For Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund Areal: 48,5 ha. Kontantpris: 7.250.000 kr. Præsentation Introduktion Ambjerggaard Skov er en velarronderet skov- og jagtejendom på 48,5 hektar

Læs mere

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund 1 Salgsprospekt For Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej 7 7190 Billund Areal: 21,1 ha. Kontantpris: 2.100.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Gødsbøl Vesterskov og Savbanke Skov er 2 dejlige

Læs mere

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk 1 Salgsprospekt For Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk Areal: 30,4 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Døvling Østre Plantage er en regulær og velpasset skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø 1 Salgsprospekt For Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø Areal: 18,5 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Holbækvænge Skov er en frodig og særdeles varieret skov-, jagt- og

Læs mere

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager Areal: 38,6 ha. Kontantpris: 4.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Falslev Plantage er en dejlig, varieret skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Areal: 14,2 ha. Kontantpris: 1.350.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Søndre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup 1 Salgsprospekt For Nipgård Søren Kannes Vej 35 8620 Kjellerup Areal: 15 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nipgård er beliggende i et naturskønt område, ca. 15 km. syd for Viborg,

Læs mere

Salgsprospekt. Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup.

Salgsprospekt. Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup. Salgsprospekt For Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup. Areal: 52,6 ha. Kontantpris: 7.900.000 kr. Præsentation Introduktion Stordal Plantage er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 52,6

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 32,4 ha. Kontantpris: 3.850.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Skov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på 32,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland 1 Salgsprospekt For Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland Areal: 9,2 ha. Kontantpris: 975.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Amlund Vesterskov er en dejlig lille skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Salgsprospekt For Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Areal: 20,4 ha. Kontantpris: 5.900.000 kr. Årligt nettoafkast 258.300 kr. svarende til 4,33 % p.a. Præsentation Introduktion Blåhøj

Læs mere

Salgsprospekt. Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud

Salgsprospekt. Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud Salgsprospekt For Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud Areal: 67,1 ha. Kontantpris: 13.000.000 kr. Præsentation Introduktion Morud Skov Nord er en frodig skov- og jagtejendom på 67,1 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Areal: 17,3 ha. Kontantpris: 1.850.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Nordre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Ølby Præstegårds- plantage

Ølby Præstegårds- plantage Ølby Præstegårds- plantage Attraktiv beliggenhed - tæt på Klosterheden og Limfjorden Salgsprospekt Skovdyrkerne Vestjylland april 2012 1. Introduktion Hermed udbydes Ølby Præstegårdsplantage med tilliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup Salgsprospekt For Gammellung Mose 5771 Stenstrup Areal: 6,0 ha. Kontantpris: 750.000 kr. Præsentation Introduktion Gammellung Mose er en dejlig, varieret jagt- og naturejendom på 6,0 ha., beliggende mellem

Læs mere

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Nedergård Østerskov Vejlevej 41 8766 Nørre Snede Areal: 130 ha. Kontantpris: 14.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedergård Østerskov er en smuk, varieret og spændende skov- og

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 20,3 ha. Kontantpris: 2.350.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Vesterskov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording 1 Salgsprospekt For Nørregaard Kaj Munks Vej 2 7441 Bording Areal: 44,6 ha. Kontantpris: 5.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nørregaard er en velarronderet og velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse Salgsprospekt for Rosenvang Skødebjergvej 13 6623 Vorbasse Areal: 57,7 ha. Kontantpris: 6.900.000 kr. Præsentation Introduktion Rosenvang er en varieret og spændende skov-, jagtog naturejendom på ca. 57,7

Læs mere

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde 1 Salgsprospekt For Nybølle Lunder Skov Kasbækvej 25 4913 Horslunde Areal: 103 ha. Kontantpris: 9.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nybølle Lunder Skov er en frodig og spændende skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg 1 Salgsprospekt for Selkær Nørreskov Selkær Møllevej 1 8585 Glesborg Areal: 35,3 ha. Kontantpris: 4.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Selkær Nørreskov er en velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang 1 Salgsprospekt For Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang Areal: 165 ha. Kontantpris: 17.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Moselund plantage er en varieret og velpasset skovejendom på ca. 165

Læs mere

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov 1 Salgsprospekt For Sæbyholm Skov Maribovej 245 4900 Nakskov Areal: 95,6 ha. Kontantpris: 9.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Sæbyholm Skov er en velarronderet og særdeles frodig skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Salgsprospekt For Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Areal: 6,2 ha. Kontantpris: 775.000 kr. Præsentation Introduktion Bredholt 9 er en dejlig, varieret skov- jagt- og naturejendom på 6,2 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup 1 Salgsprospekt for Kongemosen 8620 Kjellerup Areal: 22,3 ha. Kontantpris: 2.575.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Kongemosen er en 22,3 ha. skov-, jagt- og naturejendom, beliggende i særdeles fredfyldte

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord.

SALGSOPSTILLING. Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord. SALGSOPSTILLING Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord. Ruhøjvej 34, Gassum, 8981 Spentrup Planteavlsbrug / agerbrug Kontantpris: 8.400.000 Udbetaling:

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 4.675.000 kr. Bruttoleje: 315.686 kr. Afkast

Læs mere

Salgsprospekt. Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele.

Salgsprospekt. Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele. Salgsprospekt For Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele. Areal: 97 ha. Kontantpris: 12.500.000 kr. Præsentation Introduktion Dalbækgaard er en velarronderet landbrugs-, skovbrugs- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry 1 Salgsprospekt For Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry Areal: 66 ha. Kontantpris: 10,0 mio.kr. (Skov og bolig) Kontantpris: 7,5 mio.kr. (Skoven alene) Kontantpris: 2,9 mio.kr. (Boligen alene)

Læs mere

CHARMERENDE BYEJENDOM DIREKTE V/ TORVEPLADSEN. Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse

CHARMERENDE BYEJENDOM DIREKTE V/ TORVEPLADSEN. Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse CHARMERENDE BYEJENDOM DIREKTE V/ TORVEPLADSEN Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse FAKTA: Matr.nr.: 269 Slagelse Bygrunde Adresse: Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse Ejendomsvurdering 2014: Kr. 11.700.000, heraf grundværdi

Læs mere

Salgsprospekt. Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg

Salgsprospekt. Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg 1 Salgsprospekt For Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg Areal: 62 ha. Kontantpris: 9.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Troldbjerg Skov er en velarronderet skovejendom på 62 hektar,

Læs mere

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård 1 Salgsprospekt For Ryom Skov Korupskovvej 1 8550 Ryomgård Areal: 63 ha. Kontantpris: 9.800.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ryom Skov er en smukt kuperet, varieret og spændende skovejendom på ca. 63

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus.

SALGSOPSTILLING. Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus. SALGSOPSTILLING Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus. Viborg Landevej 83, Sønder Onsild, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 395.000 Udbetaling: 25.000

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Skolegade 8-10, 7400 Herning. Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Skolegade 8-10, 7400 Herning. Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Skolegade 8-10, 7400 Herning Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City Salgspris kontant: 4.100.000kr. Bruttoleje: 367.800 kr. Startforrentning

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke.

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. SALGSOPSTILLING Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. Kontantpris: 15.500.000 Karlsmøllevej 17, Krogen, 9500 Hobro Kvægbrug Adresse Adresse:

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum. Restejerlejligheder

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum. Restejerlejligheder Salgsprospekt Investeringsejendommen Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum Restejerlejligheder 7 erhvervsejerlejligheder i nyere byggeri centralt i Aulum tæt på den kommende motorvej Salgspris kontant: 8.000.000,-

Læs mere

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. Præstevænget 109-111, 7430 Ikast. Fabriksejendom med tilhørende administration beliggende i Ikast by.

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. Præstevænget 109-111, 7430 Ikast. Fabriksejendom med tilhørende administration beliggende i Ikast by. Salgsprospekt Produktionsejendommen Præstevænget 109-111, 7430 Ikast Fabriksejendom med tilhørende administration beliggende i Ikast by. Salgspris kontant: 3.000.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 2.208

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder. Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov

SALGSOPSTILLING. Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder. Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov SALGSOPSTILLING Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder Kontantpris: 4.450.000 Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov Planteavlsbrug / agerbrug Adresse Adresse:

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Vejlevej 53, 7000 Fredericia. Sag 10257

SALGSOPSTILLING. Vejlevej 53, 7000 Fredericia. Sag 10257 SALGSOPSTILLING Vejlevej 53, 7000 Fredericia Sag 10257 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 3. november 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Vejlevej 53 7000 Fredericia Matr.nr. 241 i Fredericia

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Attraktiv investering Unik strøgejendom. Vestergade 1A, 8800 Viborg Sag 1021-1

SALGSPROSPEKT. Attraktiv investering Unik strøgejendom. Vestergade 1A, 8800 Viborg Sag 1021-1 ½- DEAS Erhverv Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg Tlf.: 70222522 info@deaserhverv.dk - www.deaserhverv.dk SALGSPROSPEKT Attraktiv investering Unik strøgejendom Vestergade 1A, 8800 Viborg Sag 1021-1

Læs mere

Salgsprospekt. for udviklingsejendommen. Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning. Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade

Salgsprospekt. for udviklingsejendommen. Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning. Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade Salgsprospekt for udviklingsejendommen Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade 1.800.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 720 m² Grundareal i h.t.

Læs mere

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg Salgsprospekt For Nordtyske Småskove Flensborg Areal: fra 2 ha til 33 ha pr. skov. Kontantpris: ca. 7.000 Euro/ha, Svarende til ca. 52.200 Dkr/ha. Præsentation Introduktion For Kreis Schleswig-Flensburg

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Ca. 3.000 m² domicilejendom - med værksted, lager, kontor, showroom Meget velholdt bygningsmasse - opført i etaper fra 1978-1995.

SALGSOPSTILLING. Ca. 3.000 m² domicilejendom - med værksted, lager, kontor, showroom Meget velholdt bygningsmasse - opført i etaper fra 1978-1995. SALGSOPSTILLING Ca. 3.000 m² domicilejendom - med værksted, lager, kontor, showroom Meget velholdt bygningsmasse - opført i etaper fra 1978-1995. Søndergade 56b, Hyllinge, 4700 Næstved Sag ERH10096 Ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn

Salgsprospekt. Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn Salgsprospekt For Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn Areal: 48,6 ha. Kontantpris: 5.900.000 kr. Præsentation Introduktion Vejlegård Skov er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm

Salgsprospekt. Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm 1 Salgsprospekt For Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm Areal: 46,5 ha. Kontantpris: 7.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Skovlyst er en varieret og velpasset skov-, jagt- og naturejendom på ca.

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 142

SALGSPROSPEKT Sag nr. 142 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 142 Hovedgaden 4, 6823 Skovlund Velholdt udlejningsejendom med 3 meget pæne boliger Pris kontant kr. 950.000 Afkast 1. år, anslået 8,8 % Årlig lejeindtægt kr. 129.419

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Lystejendom med 21 ha natur i Skyum Bjerge i Thy. Skyumvej 101, 7752 Snedsted. Lystejendom. Kontantpris: 4.850.

SALGSOPSTILLING. Lystejendom med 21 ha natur i Skyum Bjerge i Thy. Skyumvej 101, 7752 Snedsted. Lystejendom. Kontantpris: 4.850. Norupvej 42, Vammen, 8830 Tjele Tlf.: 70 22 75 00, Fax.: 70 22 75 01 info@ejnerkaa.com - www.ejnerkaa.com SALGSOPSTILLING Lystejendom med 21 ha natur i Skyum Bjerge i Thy Kontantpris: 4.850.000 Skyumvej

Læs mere

Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT. Victor Kolbyes Vej 17, 4930 Maribo Sag 905696

Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT. Victor Kolbyes Vej 17, 4930 Maribo Sag 905696 - Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT Victor Kolbyes Vej 17, 4930 Maribo Sag 905696 Erhvervsmæ glerfirma . Mægler: Torben Christoffersen Dato: 24. august

Læs mere

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT. Attraktivt centralt beliggende i Allinge by.

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT. Attraktivt centralt beliggende i Allinge by. Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT Attraktivt centralt beliggende i Allinge by. Pilegade 12, 3770 Allinge

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Jyllandsgade 20, 1., 7000 Fredericia. Sag 10498

SALGSPROSPEKT. Jyllandsgade 20, 1., 7000 Fredericia. Sag 10498 SALGSPROSPEKT Jyllandsgade 20, 1., 7000 Fredericia Sag 10498 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Jyllandsgade 20, 1. 7000 Fredericia Matr.nr.

Læs mere

Rønnedevej 17A, 4640 Faxe

Rønnedevej 17A, 4640 Faxe SALGSOPSTILLING God investeringsejendom beliggende midt i Faxe by Rønnedevej 17A, 4640 Faxe Sag ERH15068 . Mægler: Annelise Petersen Dato: 4. november 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Matr.nr.

Læs mere

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Nansensgade 8, Svaneke, 3740 Svaneke Sag 5386

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Nansensgade 8, Svaneke, 3740 Svaneke Sag 5386 SALGSPROSPEKT Nansensgade 8, Svaneke, 3740 Svaneke Sag 5386 . Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk Mægler: Carsten Schou Dato: 25. februar 2014 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær.

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. Salgsprospekt Boligudlejningsejendommen Sjællandsgade 59, 7400 Herning Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. lejligheder Salgspris kontant: 5.500.000 kr. Bruttoleje: 334.200 kr.

Læs mere

Boligudlejningsejendom midt i Vordingborg

Boligudlejningsejendom midt i Vordingborg Boligudlejningsejendom midt i Vordingborg Sag 20N15220 TIL SALG Vordingborg - Algade 100 4 lejligheder alle udlejet Vel vedligeholdt ejendom Beliggende centralt tæt på byens handelsliv Kontantpris kr.

Læs mere

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej Ry

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej Ry Salgsprospekt For Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej 31 8680 Ry Areal: 66,1 ha. Kontantpris: 13,0 mio.kr. (Skov og bolig). Kontantpris: 3,0 mio.kr. (Boligen alene). Præsentation Introduktion

Læs mere

Salgsprospekt. Ejendomsselskabet af 6.8.2013 ApS. Tjørring Hovedgade 33, 7400 Herning

Salgsprospekt. Ejendomsselskabet af 6.8.2013 ApS. Tjørring Hovedgade 33, 7400 Herning Salgsprospekt Ejendomsselskabet af 6.8.2013 ApS Tjørring Hovedgade 33, 7400 Herning Nyopført synlig domicilejendom sælges i bestående ejendomsselskab. Salgspris kontant: 1.995.000 kr. Bruttoetageareal

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Jyllandsgade 20, 2. sal, 7000 Fredericia. Sag 10497

SALGSPROSPEKT. Jyllandsgade 20, 2. sal, 7000 Fredericia. Sag 10497 SALGSPROSPEKT Jyllandsgade 20, 2. sal, 7000 Fredericia Sag 10497 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Jyllandsgade 20, 2. sal 7000 Fredericia

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 098

SALGSPROSPEKT Sag nr. 098 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 098 Torvet 2-4, 6580 Vamdrup Udlejningsejendom med 2 gode boliger og 1 pænt erhvervslejemål Pris kontant: 1.500.000 Afkast 1. år, anslået: 8,2% Årlig lejeindtægt,

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Dalegade 91A, 7000 Fredericia. Sag 10829

SALGSPROSPEKT. Dalegade 91A, 7000 Fredericia. Sag 10829 SALGSPROSPEKT Dalegade 91A, 7000 Fredericia Sag 10829 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 21. april 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Matr.nr. KOMMUNE ANVENDELSE Ejendomstype Anvendelse

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager

SALGSOPSTILLING. Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager SALGSOPSTILLING Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager Kontantpris: 4.450.000 Løgstørvej 144, Boldrup, 9610 Nørager Planteavlsbrug / agerbrug Planteavlsejendom i nærheden af Nørager, med et samlet areal

Læs mere

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping 1 Salgsprospekt For Rise Skov Risevej 1-3 9520 Skørping Areal: 167,5 ha. Kontantpris: 18.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Rise Skov er en velarronderet og særdeles smuk skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev 1 Salgsprospekt for Tingskoven Ålborgvej 470 9690 Fjerritslev Areal: 483 ha. Kontantpris: 39.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Tingskoven er en varieret og let kuperet skovejendom på ca. 483 ha,

Læs mere

Salgsprospekt. Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede

Salgsprospekt. Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede Areal: 83 ha. Kontantpris: 10.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Søhalegård Plantage er en varieret og velpasset skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Liselejevej 103A, 3360 Liseleje

Liselejevej 103A, 3360 Liseleje SALGSOPSTILLING Liselejevej 103A, 3360 Liseleje Sag 94500011018 Blandet bolig og erhverv Bruger eller investeringsejendom . Mægler: Palle Andersen Dato: 26. juni 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 158

SALGSPROSPEKT Sag nr. 158 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 158 Stadionvej 16 A og B, Horne, 6800 Varde Multianvendelig ejendom til kun kr. 230 pr. kvm. Pris kontant: Kr. 2.250.000 Erhvervsareal 9.532 m 2 Boligareal 230 m

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Algade 36, Middelfart, 5500 Middelfart. Sag 10797

SALGSOPSTILLING. Algade 36, Middelfart, 5500 Middelfart. Sag 10797 SALGSOPSTILLING Algade 36, Middelfart, 5500 Middelfart Sag 10797 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 28. januar 2016 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Matr.nr. KOMMUNE ANVENDELSE Ejendomstype

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup.

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. Salgsprospekt Investeringsejendommen Bredgade 13, 7470 Karup Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. 2.200.000 kr. Bruttoleje (Fuldt udlejet): 230.356 kr. Bruttoleje

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund SALGSOPSTILLING Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund Kontantpris: 2.950.000 Husrækken 1, Mammen, 8850 Bjerringbro Lystejendom

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 007

SALGSPROSPEKT Sag nr. 007 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 007 Kongensgade 56-58, 6700 Esbjerg SÆRDELES VELBELIGGENDE UDLEJNINGSEJENDOM PÅ GÅGADEN Pris kontant: Kr. 36.000.000 Primær lejer har 9 års uopsigelighed Budgetteret

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune. Salgspris kontant: 1.700.000 kr. Aktuel leje: 180.600 kr. Bruttoleje

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 6.000.000 kr. Bruttoleje: 340.383 kr. Byggeretter

Læs mere

Investeringsejendom Salg

Investeringsejendom Salg andersen ERHVERV Investeringsejendom Salg Rugvænget 21, 2630 Taastrup Sag S-10192 Kontantpris: Kr.15.900.000,- Afkast: 8,2 % Erhvervsareal: 2.785 m2 Afskrivningsberettiget Investeringsejendom med 15 lejemål,

Læs mere

Projektejendom TIL SALG. Senest anvendt til musikuddannelse på Aalborg Universitet Sag K1512-15

Projektejendom TIL SALG. Senest anvendt til musikuddannelse på Aalborg Universitet Sag K1512-15 Projektejendom Senest anvendt til musikuddannelse på Aalborg Universitet Sag K1512-15 TIL SALG Aalborg Øst - Kroghstræde 6 For Freja Ejendomme Udstykkes som særskilt matrikel i forbindelse med handlen

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Set fra vejen. Nyholms Alle 28, 2610 Rødovre. Sag 956PK000323

SALGSOPSTILLING. Set fra vejen. Nyholms Alle 28, 2610 Rødovre. Sag 956PK000323 SALGSOPSTILLING Set fra vejen Nyholms Alle 28, 2610 Rødovre Sag 956PK000323 Kontor, produktion- og lagerejendom Pris kr. 4.900.000 Samlet erhvervsareal 890 m² fordelt på kælder, stuen og 1. sal Bruger

Læs mere

Salgsprospekt. Frederiksholm Karlebovej Hillerød

Salgsprospekt. Frederiksholm Karlebovej Hillerød 1 Salgsprospekt For Frederiksholm Karlebovej 53-57 3400 Hillerød Areal: 57 ha. Kontantpris: 27.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Frederiksholm er en historisk landbrugs-, skovbrugsog jagtejendom

Læs mere

BOLIGUDLEJNINGSEJEN- DOM PÅ LANGENÆS. Nordborggade 5, 8000 Aarhus C Sag 146398

BOLIGUDLEJNINGSEJEN- DOM PÅ LANGENÆS. Nordborggade 5, 8000 Aarhus C Sag 146398 BOLIGUDLEJNINGSEJEN- DOM PÅ LANGENÆS Nordborggade 5, 8000 Aarhus C Sag 146398 Harald Jensens Plads INDLEDNING Nærværende salgsmateriale omfatter boligudlejningsejendommen Nordborggade 5, 8000 Aarhus C,

Læs mere

SALGSOPSTILLING BOLIGUDLEJNING

SALGSOPSTILLING BOLIGUDLEJNING SALGSOPSTILLING BOLIGUDLEJNING SAGSNUMMER S7035 Solidt startafkast med fortsatte muligheder 6 nyere parcelhuse sælges som investering HØJMARKSPARKEN 2-12, 8723 LØSNING ETAGEAREAL I ALT 805 M² - PRIS KR.

Læs mere

Salgsprospekt. Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl Mariager

Salgsprospekt. Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl Mariager 1 Salgsprospekt for Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl. 9550 Mariager Areal: 159 ha. Kontantpris: 21.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Hou Skov & Jomfrubakken er en 159 hektar helstøbt skov-,

Læs mere

Flegmade 18-20, Vejle

Flegmade 18-20, Vejle Flegmade 18-20, Vejle Særdeles centralt beliggende projektgrund Grundareal: 13.698 m² Mulighed for 19.177 etagemeter bebyggelse Grunden er lokalplanlagt Benyttelse til bl.a. bolig, dagligvarer, uddannelsesinstitutioner,

Læs mere

Sallinge Ågade 33, 5750 Ringe

Sallinge Ågade 33, 5750 Ringe Sallinge Ågade 33, 5750 Ringe Erhvervsejendom med bolig Samlet etageareal: 1.570 m² - heraf 1.410 m² lager/værksted og 160 m² bolig Meget spændende ejendom med masser af plads Anvendelig til værksted/lager/showroom

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

Investeringsejendom Salg

Investeringsejendom Salg andersen ERHVERV Investeringsejendom Salg Smedetoften 3, 3600 Frederikssund Sag S-10446 Kontantpris: Kr. 8.550.000,- Forrentning: 8,1 % Afskrivningsberettiget Fuldt udlejet investeringsejendom Ejendom

Læs mere

JOMFRUSTIEN 8, 6100 HADERSLEV

JOMFRUSTIEN 8, 6100 HADERSLEV JOMFRUSTIEN 8, 6100 HADERSLEV EJENDOMMEN: Jomfrustien 8 er beliggende centralt i Haderslev. Ejendommen er opført i 1907 og ombygget i 1990. Ejendommen er velvedligeholdt og fremstår derfor i god stand.

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Terslev Bygade 14-16, Terslev, 4690 Haslev

SALGSOPSTILLING. Terslev Bygade 14-16, Terslev, 4690 Haslev Vestergade 26, 4690 Haslev Tlf.: 26220028 og 26223357 info@heegaard-bolig.dk - www.heegaard-bolig.dk SALGSOPSTILLING Markant investeringsejendom beliggende i Terslev centrum. Terslev Bygade 14-16, Terslev,

Læs mere

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM I AARHUS C. Åboulevarden 96, 8000 Aarhus C Sag 163520

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM I AARHUS C. Åboulevarden 96, 8000 Aarhus C Sag 163520 BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM I AARHUS C Åboulevarden 96, 8000 Aarhus C Sag 163520 INDLEDNING Nærværende salgsmateriale omfatter boligudlejningsejendommen Åboulevarden 96, 8000 Aarhus C (nr. 2 på kortet), der

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrelys 11, 7451 Sunds. Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder.

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrelys 11, 7451 Sunds. Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder. Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Fyrrelys 11, 7451 Sunds Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder. Salgspris kontant: 1.950.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR:

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Salgsopstilling udlejningsejendom Sag 24607 Horsekæret 1-23, 5953 Tranekær 12 boliger i 1 plan Fuldt udlejet Ældrevenlige boliger er med egen terrasse/have Kontantpris kr. 4.500.000 / Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen.

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgsprospekt for ejendommen Fabriksvej 8, 7441 Bording Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgspris kontant: 2.300.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.892 m² Grundareal i h.t. tingbog:

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Vesterbrogade 29, 7000 Fredericia. Sag 10571

SALGSPROSPEKT. Vesterbrogade 29, 7000 Fredericia. Sag 10571 SALGSPROSPEKT Vesterbrogade 29, 7000 Fredericia Sag 10571 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Vesterbrogade 29 7000 Fredericia Matr.nr. 233

Læs mere