PÅ HJEMMEBANE OVERALT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PÅ HJEMMEBANE OVERALT"

Transkript

1 CITROËN C4 AIRCROSS

2 PÅ HJEMMEBANE OVERALT Citroën C4 AIRCROSS repræsenterer en vellykket balance mellem kraft og dynamik på den ene side og stilsikker elegance på den anden side. Den markante front med vertikale LED-lys og de brede hjulkasser vidner om bilens kraftfulde karakter og veloplagte køreegenskaber. Takket være CITROËN s kreative teknologi kan du med en fiks drejeknap vælge mellem tohjulstræk (2WD), firehjulstræk (4WD) og lock -funktion, der øger momentet til baghjulene under vanskelige forhold. Citroën C4 AIRCROSS fås også med permanent tohjulstræk og 1.6i benzinmotor med 117 hk, hvis du er på udkig efter en urban SUV er til overkommelig pris. Denne brochure er fælles for Europa og viser alt udstyr og tekniske løsninger, som leveres til Citroën C4 AIRCROSS. CITROËN-modellerne som sælges i EU, kan have lidt forskellig udformning fra land til land. Se Tekniske specifikationer og udstyr på for at få at vide, hvad der er tilgængelig standard- og ekstraudstyr.

3

4 4X2 I BYEN

5

6 4X4 I NATUREN

7

8 FORFØRENDE FUNKTION

9

10 LYSTBETONET FUNKTION

11

12 EKSTREM FUNKTION

13

14 KRAFTOVERFØRSEL À LA CARTE Citroën C4 AIRCROSS kan hurtigt indrette sig efter behov og de aktuelle køreforhold. Ved hjælp af funktionsvælgeren kan kraftoverførslen let ændres fra tohjulstræk (2WD) til firehjulstræk (4WD). Til bykørsel og ved kørsel på tør asfalt er det oplagt at vælge tohjulstræk, da det reducerer brændstofforbrug og gør bilen endnu mere smidig og manøvredygtig. 4X2

15 4X4 Takket være det avancerede firehjulstræk af sidste generation kan Citroën C4 AIRCROSS problemfrit køre permanent i 4WD: Fordelingen af trækkraft mellem for- og bagaksel beregnes elektronisk i forhold til hjulenes vejgreb, så du får maksimal sikkerhed og fremdrift. Ved ekstra krævende køreforhold kan du vælge LOCK-funktionen, som øger momentet til baghjulene med 50 %. Uanset forhold er den elektriske servostyring præcis og smidig.

16 KREATIVITET OG ELEGANCE Oplevelsen af komfort er det første du lægger mærke til, når du sætter dig ind i Citroën C4 AIRCROSS. Elegance præger både udstyr og de udsøgte materialer, der er anvendt overalt i kabinen. Blandt andet er instrumentbordets overflade udført i materialer, som gør det behageligt at røre ved. Bilen kan let åbnes med den nøglefri funktion. Funktionen registrerer føreren, når han/hun nærmer sig. En let berøring af håndtaget aktiverer åbningsmekanismen og tænder belysningen i kabinen. Når du har sat dig godt til rette bag rattet, startes bilen med et enkelt tryk på Start & Stop-knappen uden at du behøver at tage nøglen ud af lommen. Audio- og navigationssystem samt fartpilot og Bluetooth-funktionen betjenes fra rattet. Via de tre drejeskiver i det automatiske klimaanlæg med to zoner kan du regulere temperatur, luftmængde og retning på luftstrømmen.

17

18 TEKNOLOGI I SIKKERHEDENS TJENESTE Teknologien i Citroën C4 AIRCROSS bidrager både til din kørekomfort og sikkerhed. Bilen kan udstyres med et avanceret navigationssystem med 7 touch-screen, der betjenes nemt og intuitivt med fingerspidserne. Systemet har også en harddisk på 30 GB, som egner sig ideelt til lagring af kortdata og musik (næsten melodier, dvs. 10 GB for musik i MP3- eller WMA-format). Citroën C4 AIRCROSS er som standard også udstyret med ESP (elektronisk stabilitets program). Hill-holder systemet gør det nemmere og mere sikkert at vende og manøvrere på skrånende vej, idet bremsetrykket fastholdes et par sekunder, mens du kobler ud og sætter i gear, så bilen ikke ruller utilsigtet. For at forenkle parkeringen kan bilen udstyres med parkeringssensor for og bag samt bakkamera. Når du sætter bilen i bakgear, viser bakkameraet, som sidder i pyntelisten på bagklappen, automatisk billedet på navigationsskærmen i farver, så du har sikkert overblik over forholdene bag bilen.

19 I KONTAKT MED OMVERDENEN Panoramaglastaget (option) bader hele den rummelige kabine i et behageligt lys. Når mørket falder på, skabes en varm og dæmpet atmosfære fra de to lamperækker i taget med justerbar LED-belysning. Musikanlægget i Citroën C4 AIRCROSS er MP3-kompatipelt, og fire eller seks højttalere giver dig fuldt udbytte af den eksklusive lydkvalitet. Som ekstraudstyr kan du også vælge hi-fi-systemet Rockford Fosgate med surroundsound og en effekt på hele 710 watt med ni højttalere, herunder en kraftig subwoofer i bagagerummet. Resultatet er en ultimativ musikoplevelse som supplement til bilens kørekomfort. Bluetooth-håndfrisættet kan stemmestyres, så du kan ringe og modtage opkald uden at berøre tasterne på mobiltelefonen. Du kan koble kompatible, bærbare musik-, video- eller multimedieenheder til de ekstra indgange og USBstik, som er smart placeret under armlænet mellem forsæderne. Via WiFiboksen (option) kan passagererne også tilkoble sig og samtidig bruge elektroniske enheder. WiFi-boksen sælges uden abonnement og fungerer sammen med et eget SIM 3G/3G+-kort for Internet, som kan købes hos en valgfri netoperatør.

20

21 MILJØVENLIG HDi 115: 119 g CO 2 pr. km Citroën C4 AIRCROSS er en bil med omtanke for miljøet. I modeller med HDi 115* og Stop & Start-system er CO 2 -udslippet nede på 119 g/km for 2WD-modellen og 129 g/km for 4WD-modellen. Citroën C4 AIRCROSS er dermed blandt de biler med mindst CO 2 -udslip i den kompakte SUV-klasse. Motoren har ydermere partikelfilter og et energigenvindingssystem ved bremsning, som bidrager til miljøgevinsten. For at reducere brændstofforbrug og CO 2- udslip viser en gearskifteindikator det bedst egnede gear for at køre længst muligt på literen og dermed så miljøvenligt som muligt. *Lanceres i løbet af 2012.

22

23 KRAFTIGE OG MILJØVENLIGE MOTORER Citroën C4 AIRCROSS fås med en serie benzin- og dieselmotorer, som kombinerer høj ydelse med en CO 2 - udledning, der er forbløffende lav for en SUV. Foretrækker du benzinmotor, kan Citroën C4 AIRCROSS fås med en 16-ventilet 1.6-liters motor. Denne motor har manuel 5-trins gearkasse og 117 hk. Modellen har permanent 2-hjulstræk og et CO2-udledning på 135 g/km. Citroën C4 AIRCROSS fås også med to forskellige dieselmotorer. HDi 115-motoren* kendetegnes af stor trækkraft ved lave omdrejningstal, har manuel 6-trins gearkasse og fås med 2- eller 4-hjulstræk. Endvidere har HDi-115-motoren partikelfilter, Stop & Start-system og energigenvindingssystem ved bremsning. Resultatet er imponerende lavt CO 2 -udledning for en SUV: 119 g/km for 2WD-modellen og 129 g/km for 4WDmodellen. HDi 150-motoren med 16 ventiler og manuel 6-trins gearkasse byder på kraftfulde præstationer, så bilens køreegenskaber kommer til sin fulde ret. Også denne motor er udstyret med Stop&Start-system og energigenvindingssystem ved bremsning

24 PRAKTISK OG FUNKTIONEL Citroën C4 AIRCROSS byder på en række funktionelle opbevaringsmuligheder. I armlænet mellem forsæderne findes f.eks. et opbevaringsrum i to niveauer med USB-stik, ekstra indgange, 12 V-stik og et opbevaringsrum. Hertil kommer et rummeligt handskerum med køling på modeller med automatisk klimaanlæg. Der er praktiske opbevaringsnet i forsædernes ryglæn for bagsædepassagererne. Det store bagagerum på 442 liter (i modeller med dækreparationssæt) kan hurtigt gøres endnu større ved at vippe hele eller dele af bagsædet. Når sæderyggen er helt nedfældet, opnås et næsten fladt gulv, så Citroën C4 AIRCROSS forvandles til en rummelig varebil med god plads til store ting. Bagsædet har en skilem, som er ideel til ski og andre lange genstande. Den slidstærke og skridsikre bagagerumsbakke (tilbehør) er fremstillet af genanvendelige materialer og sikrer at bagagerummet ikke beskadiges. Cykelstativ til anhængertræk fås også som tilbehør og er udformet, så det er nemt og sikkert at fastgøre cyklen uden at komme i berøring med karosseriet, samtidig med at der er fri adgang til bagagerummet.

25 UDSTYRSNIVEAU OG STANDARDUDSTYR C4 AIRCROSS ATTRACTION : ABS med EBD, bremseassistent (AFU) og ESP - hill-holder, - 7 airbags, automatisk tænding af katastrofeblink ved en nødopbremsning - splitbagsæde 2/3-1/3 aircondition - sort stof QUEST - 16 stålfælge dækreparationssæt - sorte dørtrin - højdejusterbart førersæde - RDS radio CD/MP3 med 4 højttalere el-sideruder for og bag. C4 AIRCROSS SEDUCTION : SOM C4 AIRCROSS ATTRACTION + Midterarmlæn bag automatisk klimaanlæg - Connecting box med USB-port og Bluetooth regnsensor stof og skai RIFT - 16 alufælge - reservehjul - tågeforlygter fartpilot - varme i forsæder - opvarmelige el-sidespejle LED-lygter foran, læderat og lædergearknop. C4 AIRCROSS EXCLUSIVE : SOM C4 AIRCROSS SEDUCTION + Nøglefri adgang og start midterarmlæn for - parkeringssensor for og bag samt bakkamera - 18 alufælge, bi-xenon drejeforlygter med lygtevasker - blændfrit bakspejl forkromede dørtrin - mørktonede bagruder. Stof Quest Gråt perforeret og glat læder Stof og skai Rift Sort perforeret og glat læder Hvid Pearl (P) Grå/grøn Papyrus (M) Brun Mangaro (M) Rød Chili (M) Grå Cool Silver (M) FÆLGE, FARVER OG INDTRÆK Hvid Antarctique Grå Titanium (M) Sort Perle (P) Pyntefælg Kuban 16 Alufælg Flinders 16 Alufælg Kariji 18 (M): metallak (P): metallak med perlemorseffekt 25 DK

26 TEKNOLOGI I SIKKERHEDENS TJENESTE DIMENSIONER Citroën C4 AIRCROSS er udstyret med sikkerheds- og hjælpesystemer af nyeste generation. ABS: Antiblokeringssystem, der forhindrer hjulene i at blokere under bremsning, så føreren kan bremse og styre samtidig uden at miste kontrollen over bilen. ASR: Anti-spin regulering er integreret i ESP-systemet og virker på de trækkende hjul. Det begrænser eller forhindrer, at de trækkende hjul spinder ved start på glat overflade ved at aktivere bremser og motorstyring. Bakkamera: Hvis bilen er udstyret med navigationssystem, supplerer bakkameraet parkeringssensorerne og aktiveres automatisk ved skift til bakgear. Bakning af bilen overvåges på skæmen med angivelse af bagkofanger og bilens retning. Bakkameraet er desuden koblet til et lydsignal, som varsler, når kofangeren er under 50 cm fra en forhindring. Bremseassistent (AFU): Et system integreret i ABS-systemet, der ved pludseligt tryk på bremsepedalen øjeblikkelig etablerer fuld bremsekraft, så bremselængden reduceres. Bremseassistenten aktiverer automatisk katastrofeblinket for at advare den bagfra kommende trafik. EBD: Elektronisk bremsekraftfordeling, der anvender ABS-systemets følere til at optimere bremsekraftfordelingen på baghjulene ved at kontrollere bremsningen af højre og venstre hjul. ESP: Elektronisk Stabilitets Program. Et intelligent elektronisk system, der mindsker risikoen for udskridning allerede inden føreren kan mærke den. Systemet stabiliserer bilen med motorstyring og ved at dosere bremserne på de enkelte hjul. Systemet måler hvert hjuls hastighed og sammenholder med ratudslag og speederposition. Er der tegn på udskridning, griber systemet ind og bringer bilen på ret kurs. Fartpilot: Fartpiloten giver føreren mulighed for at indstille en given hastighed og fastholde denne uden at træde på speederen uanset vejens forløb. Funktionen afbrydes manuelt eller automatisk ved at træde på bremse- eller koblingspedal. Hillholder: System, der forsinker bremseslip ved start på skråning, så bilen ikke ruller frem eller tilbage. Nøglefri adgang og start: Den elektroniske nøgle registrerer, når føreren nærmer sig bilen, og det er herefter nok blot at strejfe håndtagene med hånden for at åbne eller låse dørene. For at starte bilen kræves kun et let tryk på START-knappen. Stop&Start system (forstærket starter):systemet sætter motoren midlertidigt på standby ved stop i trafikken (rødt lys, kødannelser m.m.), når bilen holder stille, gearstangen er i frigear og koblingspedalen er sluppet. Motoren starter automatisk, når koblingspedalen er trådt helt i bund. Systemt er med til at optimere brændstofforbruget, CO2-udledningen og støjniveauet, når bilen holder stille. Firehjulstræk med elektronisk kontrol: Dette system tilbyder valg af tre forskellige transmissionsfunktioner afhængigt af køreforholdene. De kan vælges manuelt af føreren efter behov. 2WD: Bilen kører med 2-hjulstræk på forhjulene. Denne funktion anvendes på tør asfalteret vej med godt vejgreb. 4WD AUTO: Bilen kører med 4-hjulstræk med optimal kraftoverførsel uanset vejgrebsforholdene. Fordelingen af drivmoment mellem for-og baghjul styres automatisk. Højest prioritet gives til forhjulene, overførsel af moment til baghjulene styres elektronisk af computeren afhængigt af vejgrebsforholdene. 4WD LOCK : Bilen kører med 4-hjulstræk. Denne funktion, der øger momentet på baghjulene, anbefales hvis vejgrebet er specielt dårligt eller vanskeligt (sand, mudder, skråninger osv.). 26 DK

27 CITROËN: SERVICE ER EN SELVFØLGE FABRIKSGARANTI Person- og varebiler: 2 år GARANTI MOD GENNEMTÆRING Personbiler: 12 år Varebiler: 6 år LAKGARANTI Personbiler: 3 år Varebiler: 2 år CITROËN FINANS Gennem Citroën Finans kan du lease eller finansiere dit bilkøb til en favorabel rente. Der kan vælges mellem et fast eller variabelt forrentet lån med en løbetid på op til 9 år. CITROËN Assistance Så længe din CITROËN er dækket af fabriksgaranti, er den også omfattet af gratis Europadækket FALCK vejhjælp, som træder i kraft ved problemer, som ikke skyldes trafikuheld eller selvforskyldt skade. CITROËN Assistance omfatter vejhjælp/bugsering i tilfælde af: garantirelateret driftsstop (mekanisk eller elektronisk nedbrud) - starthjælp, med mindre dette er selvforskyldt - defekte vinduesviskere i regn/snevejr - hvis køresikkerheden ikke er forsvarlig/lovlig (f.eks. defekt sikkerhedssele i førerside, lovpligtigt lys, osv.) - punktering* - brændstofmangel* -mistede nøgler (tyveri/tab)* * Merydelser gældende for alle DS og C-Zero modeller samt alle modeller med tilkøbt CITROËN serviceaftale. CITROËN Serviceaftaler Med en CITROËN Serviceaftale er du og din bil i gode hænder. For et fast månedligt beløb kan du vælge mellem tre grader af tryghed, så du får den løsning, der passer bedst til dit behov. På kan du beregne prisen på din foretrukne serviceaftale og herefter bestille den. CITROËN Basic Drive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden + CITROËN Assistance CITROËN EasyDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden + CITROËN Assistance Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte CITROËN FreeDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte. Reparationer som er nødvendige for, at bilen fungerer drift- og trafiksikkert, herunder udskiftning af udtjente sliddele så som bremser, styretøjsdele, kobling mv. - Gratis lånebil ved planlagte serviceeftersyn (inkl. 50 km brændstof og forsikring) - Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn - Gratis opfyldning af motorolie, køler- og sprinklervæske mellem serviceeftersyn. Denne brochure er europæisk og viser derfor biler, der markedsføres i hele EU. Eftersom produktspecifikationerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. For detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget findes på og hos de autoriserede Citroën-forhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën C4 AIRCROSS modelprogrammet, som det forelå ved redigeringen i maj CITROËN forbeholder sig ret til - uden forudgående varsel - at ændre på modelprogram, tekniske specifikationer. og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure. Der tages forbehold for trykfejl. 27 DK

28 Mars 2012 Création et réalisation :

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO 2 SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO har maksimal plads indvendig og en kompakt udvendig størrelse. CITROËN C3 PICASSO er meget mere end blot en MPV og lever

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

NY CITROËN NY CITROËN C4 Når en bil kommer til verden med så vellykket et design som C4, bør et facelift være nænsomt og diskret. Det er også tilfældet med den nye C4, hvor fronten har fået en mere buet

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

CITROËN C4 INSPIRERENDE POSITIVE POWER DESIGN & KØREGLÆDE TEKNOLOGI TIL TJENESTE Proportionerne i Citroën C4 signalerer robusthed og stabilitet. De skulpturelle linjer med elegante kromdetaljer fanger

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

PREMIERE TIL SOMMER KØB IKKE NY BIL FØR DU HAR PRØVET EN CITROËN PRØV EN CITROËN, GIV OS DIN MENING OG VIND ET SPIES REJSEGAVEKORT (20.

PREMIERE TIL SOMMER KØB IKKE NY BIL FØR DU HAR PRØVET EN CITROËN PRØV EN CITROËN, GIV OS DIN MENING OG VIND ET SPIES REJSEGAVEKORT (20. NY CITROËN C4 CACTUS PREMIERE TIL SOMMER SE MERE PÅ C4CACTUS.DK OG TILMELD DIG NYHEDSBREV PÅ CITROEN.DK SCAN OG SE FILM KØB IKKE NY BIL FØR DU HAR PRØVET EN CITROËN PRØV EN CITROËN, GIV OS DIN MENING ET

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer UDSTYR 60/40 splitbagdøre med visker og opvarmet rude Bagklap med visker og opvarmet rude Skydedør, højre side, med skyderude Skydedør, venstre

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

DEN NYE LANCER SPORTBACK

DEN NYE LANCER SPORTBACK DEN NYE LANCER SPORTBACK 2 3 VELKOMMEN TIL DEN NYE MITSUBISHI LANCER SPORTBACK Mitsubishi er stolte af at kunne præsentere den nye Lancer SportBack - en ny kandidat, unik i sit udtryk og stolt af at være

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

NY CITROËN C4 PICASSO

NY CITROËN C4 PICASSO NY CITROËN C4 PICASSO Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK

BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU PRISLISTER PERSONBILER BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU BRZ /km Km/l Afgift* Energiklasse Pris BRZ 2.0i 200/147 181 12,8 2.060 439.900 BRZ 2.0i Automat 200/147 164 14,1 1.770 469.900

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Edition Cosmo OPC / OPC Unlimited AW7 Frontairbags foran, sideairbags samt gardinairbags for og bag - AY0 Front-

Læs mere

CITROËN C3 PICASSO Kreativt DESIGN Citroën C3 Picasso bryder med vanetænkningen og kører sine helt egne veje. Designet er nærmest som en kube med afrundede linjer og genial pladsudnyttelse. Space Box kalder

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

XV LEVORG FORESTER OUTBACK

XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU VAN PRISLISTE XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU XV VAN Benzin Gear HK/KW CO2/km Totalvægt m3 rumindhold Energiklasse Pris inkl. moms Pris ekskl. moms 1.6i 1.6i Sport Sport Manuel/5MT Manuel/5MT

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Broholt Auto Brorholtvej 70 9430 Vadum Tlf. 60 44 33 33 Mail: info@bhac.dk

Broholt Auto Brorholtvej 70 9430 Vadum Tlf. 60 44 33 33 Mail: info@bhac.dk Hvorfor binde pengene? Vi lever i en dynamisk verden, hvor tempoet og udviklingen i erhvervslivet går stærkere end nogensinde. Når man som beslutningstager ser en mulighed, eller hvis der sker noget uforudset,

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN NY CITROËN C3 VISIODRIVE CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN MPV-KAMPAGNE: DVD-SYSTEM OG BURY HÅNDFRIT BLUETOOTH-SYSTEM UDEN MERPRIS FÅ DEN NYE CITROËN C3 HDi DIESEL TIL SAMME

Læs mere

NY CItRoËN C4 INSPIRERENDE POSITIVE POWER DESIGN & KØREGLÆDE teknologi TIL TJENESTE Proportionerne i den nye Citroën C4 signalerer robusthed og stabilitet. De skulpturelle linjer med elegante kromdetaljer

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC PASSENGER Prisliste & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2016 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

CITROËN. Gode råd fra BREMSER. mere viden bedre vedligeholdelse. Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig

CITROËN. Gode råd fra BREMSER. mere viden bedre vedligeholdelse. Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig BREMSER mere viden bedre vedligeholdelse Oplev hvad kan gøre for dig BREMSER mere viden bedre vedligeholdelse Et effektivt og velfungerende bremsesystem er afgørende for din sikkerhed. Det skal reagere

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Fremtidens bilteknologier

Fremtidens bilteknologier Fremtidens bilteknologier Baggrund og formål Internationale ønsker om reduktion af energiforbrug og emissioner i transportsektoren har medført skærpede krav og fokus på de tekniske muligheder for at indfri

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår VEJL. UDSALGSPRIS INKL.

DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår VEJL. UDSALGSPRIS INKL. DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår UDSALGSPRIS INKL. MOMS OG Forhjulstrukket El-motor 24 kwh, flex Automatgear 24 kwh Visia 310 204 190 Forhjulstrukket El-motor 24 kwh, flex Automatgear

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

UNE PARFAITE SENSATION DE CONFORT ENESTÅENDE UDSYN

UNE PARFAITE SENSATION DE CONFORT ENESTÅENDE UDSYN NY CITROËN C3 ET NYT DESIGN Det karakteristiske design med rundede, dynamiske linjer har fået et mere dynamisk og moderne udformning i den nye Citroën C3. Fronten med de boomerangformede forlygter har

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem.

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. BMW Service www.bmw.dk/bsi. Fast pris. Fuld Service. Serviceeftersyn. Dækket. sliddele. Inklusive. udvidet garanti. Dækket. Ren

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG

TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG Følgende oplysninger skal læses sammen med instruktionsbogen for Range Rover (LRL 32 02 61 131). Disse oplysninger er ekstraoplysninger, der ikke var tilgængelige, da instruktionsbogen

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Alfa Romeo Giulietta 2 Tuning&Performance Tuning&Perfomance SPOILER FOR** 50903311 KIT SIDESKØRTER*** Monteres med limsæt 50903309 50903505 ** Kan evt. lakeres i bilens karrosserifarve. Monteres med limsæt

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

XV LEVORG FORESTER OUTBACK

XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU VAN PRISLISTE XV LEVORG FORESTER OUTBACK Gældende fra 01.01.2016 SUBARU XV VAN 1.6i Manuel/5MT 114/84 151 1940 1,27 227.106 194.900 1.6i Sport Manuel/5MT 114/84 151 1940 1,27 250.182 214.900 2.0i

Læs mere

FRA 0 KR. i UDBETALING. RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk

FRA 0 KR. i UDBETALING. RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk FRA 0 KR. i UDBETALING Her kan ALLE være med RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk Hyundai i20 1,25 Active Plus 16.000 km. Årgang 2015 A/C Kørecomputer Bagsæder, split

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere