Inspirationsmappe til slagterforretninger

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspirationsmappe til slagterforretninger"

Transkript

1 Inspirationsmappe til slagterforretninger Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

2 Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed, at købelysten stiger, når man træder ind i et indbydende butiksmiljø, hvor varerne er præsenteres præsenteret flot, og og der hersker en hyggelig atmosfære. Præsenterer din forretning sig optimalt på den optimale i mødet måde i med mødet kunden? med kunden? Dæncker Køleinventar køl og frys en ApS gros har har specialiseret sig sig import kølemøbler; af kølemøbler; dvs. dvs. ekspeditionskølediske, kølereoler, køle- i reoler, modulrum modulrum til køl eller til køl frys eller og frys meget og meget andet til andet priser, - til der priser, til der at betale. er til at Vi betale. sælger Vi gennem sælger gennem lokale autoriserede autoriserede kølefirmaer, kølefirmaer, som yder den som tekniske yder den support tekniske før, lokale under support og før, efter under købet. og Kontakt efter købet. os, hvis Kontakt du har os, brug hvis for du inspiration har brug for til inspiration valg af kølemøbler til valg af til kølemøbler din forretning. til din Vi udarbejder forretning. gerne Vi udarbejder en plantegning gerne af en diskarrangemen- plantegning af diskarrangementet, fremsender brochurer fremsender og billedmateriale, brochurer og billedmateriale, henviser samt henviser til din nærmeste til din nærmeste forhandler. forhandler. Dæncker Køleinventar ApS samt Vestre Havnevej Bogense Tlf.: Køl og frys en gros Tværgade Fax: 264, Bogense 24 Tlf.: , fax: Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

3 SLAGTER THOMSEN, SLAGELSE I en smuk bygning på hjørnet af Bredgade og Slotsgade i Slagelse ligger den hæderskronede Slagter Thomsen. Her gås ikke på kompromis med kvaliteten. Friske danske råvarer, fra dyr som har fået en ordentlig behandling er et mantra for Carsten Thomsen. Efter over 20 år som ansat er Carsten Thomsen nu indehaver af butikken som han driver sammen med sit faguddannede og engagerede personale. Da butikken i efteråret 2009 skulle moderniseres skete det under nænsom hensyntagen til den helt unikke stemning, der hersker i den gamle slagterbutik. De nye rustfri diske blev beklædt med en stribe træ foran, nøje afstemt til butikkens øvrige inventar. Bag den samlede inventarløsning står et erfarent indretningsfirma. I samarbejde med en lokal autoriseret kølemand, som har stået for montage og installation af køleudstyr, har firmaet tegnet butikken og været tovholder på projektet. Diskene er af typen Super Lider II fra den portugisiske producent Jordão. I forlængelse af vinkelkøledisken er opstillet en varmedisk i samme serie (se billedet ovenfor). På bagsiden af kølediskene findes kølede magasiner. Det er dejligt at have ekstra forsyninger lige ved hånden, når der er travlt i butikken. Disken ud mod vinduet lokker med frisksmurt smørrebrød og der er god afsætning I baglokalet dækkes behovet for fryseplads af et 2-fløjet rustfrit fryseskab af mærket XP-Line. Se yderligere produktinformation på

4 Den Gamle Slagter, Thisted Nye ejere har overtaget Den Gamle Slagter i Thisted og de har givet butikken et kraftigt facelift. Butikken fremstår nu med en flot ny facade med kig direkte ind i kølerummet, hvor kødet hænger og modner. Delikatesserne i kølerummet nås nemt fra butikken via en svingdør. I kølerummet, der som nævnt har udstillingsvindue ud mod hovedgaden, findes en halvmur, som gør det muligt at opbevare kasser med kølevarer bagerst i lokalet uden at de udstilles for kundernes gunst. Foruden det omtalte kølerum findes i slagterens baglokaler et kombineret køle-/fryserum til opbevaring af butikkens øvrige varer Produktinformation: Køle-/fryserummene er nøje dimensionerede til butikslokalerne og den lokale autoriserede kølemontør har forestået opstilling og har lavet køleanlæg. KD TRT mm kølerum uden gulv Udskæring for kølerumsdør foretages på montagestedet KD TRT mm fryserum med gulv og strøer Gulv og strøer i fryserummet nedsænkes på montagestedet, så der kan køres direkte ind i fryserummet Køle-/ og fryserum er opbygget af kvalitetsmoduler fra den tyske fabrik Celltherm. Det lokale kølefirma har bistået kunden i hele forløbet - fra idé til opstilling - og undervejs er der udarbejdet tegninger, som visualiserer projektet Yderligere information på

5 KK Kød Varde Selvbetjeningsdisk Selvbetjeningsdisk - set bagfra, med kølede magasiner Prestige selvbetjeningsdisk til venstre og Prestige ekspeditionsdisk til højre Prestige ekspeditionsdisk - Let at overskue det store udvalg Smuk og stilren indretning Højskabe med hhv. køl og frys. Rustfrit stål ind- og udvendig. Prestige ekpeditionsdisk Tophængt glas for let rengøring og opfyldning af varer Alle Prestige priser ekspeditionsdisk er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Vend

6 Produktinfo: Prestige Ekspeditionsdiske til brød og kager, ost, charcuteri, kød med mere afhængig af udførelse. Diskene fås i flere længder, som kan sammenbygges i det uendelige. Udvendige eller indvendige 45 eller 90 o hjørnesektioner kan leveres. Yderligere informationer: Prestige ekspeditionsdisk Prestige ekspeditionsdiskene har kølede magasiner med døre på bagsiden af disken. Den viste model har indbygget kompressor. Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

7 Slagter Kjærgaard i Sæby byder på lækre hjemmelavede retter. Takket være Lider selvbetjeningsdisk fra Jordão præsenteres varerne på den helt rigtige måde. Lider selvbetjeningsdisk anvendt som kølevindue Indbydende og lækkert! Produktinfo: Lider selvbetjeningsdisk Mange længder, der kan sammenbygges Udvendige og indvendige hjørner Lige eller buet glas Lakerede eller rustfri udførelser Kølemagasiner under disk Mange dekorationsmuligheder Specielle fiskemodeller, hvor bunden er udformet som en rustfri bakke med afløb, så man kan hælde brudis i disken. Sidepodier til vægt, kasseapparat m.v. Indbygget eller separat kompressor Alle Yderligere priser informationer: DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold Vi for skræddersyr prisstigninger din og specielle trykfejl. Lider disk!

8 Den gamle Slagter Hos Den Gamle Slagter på Østerbro, Kbh. er udvalget og atmosfæren i top. Udover de traditionelle slagtervarer rummer sortimentet blandt andet friskmalet kaffe, vin og delikatesser. Da butikken skulle have ny køledisk skete udvælgelsen i samarbejde med det lokale kølefirma. Valget faldt på Lider køledisk fra den portugisiske producent Jordão. Produktinformation: Lider ekspeditionskøledisk Lider køledisk fås med indbygget eller for separat kompressor i mange forskellige udførelser og længder. Leveres med lige eller buet glas. Disken er udstyret med rummelige, kølede magasiner samt ekspeditionsplade. Lider kan i øvrigt Lider er særdeles velegnet til fiske-, oste-, kød- og charcuteriforretninger. Det er blandt andet muligt at supple- leveres med en trappeindsats (1+bund). Herved opnås en niveauopdelt vareopstilling, der øger re med et podie til kasseapparatet, vægte og lignende. overblikket Alle priser over DKK varerne excl. i moms disken. og incl. HFC afgift. Yderligere Forbehold informationer: prisstigninger og trykfejl.

9 Delikatessen Centralt beliggende i Aabenraa finder du Delikatessen. Da den nuværende ejer Anja Ulka overtog forretningen, meldte behovet sig for en ny køledisk. Her ses det flotte resultatet med den nye køledisk. Modellen hedder Lider og er fra den portugisiske producent Jordão. Anja Ulka forstår at arrangere varerne på en indbydende måde. Disken bugner af delikatesser, og festlige dekorationseffekter sætter prikken over i et. Med den nye køledisk får kunderne let et overblik over varerne. Det kan derimod være svært er at vælge... En hjørneløsning er ikke alene en fryd for øjet, den er også praktisk. Den udnytter pladsen og hermed udvides kølearealet. Her kan man se, hvor rummelig køledisken er. Ekspeditionspladerne giver god plads til udskæring og pakning af varer. Produktinformation: Lider ekspeditionsdisk Lider køledisk fås i mange forskellige udførelser og længder med lige eller buet glas. Hvad, der overraskede indehaver Anja Ulka, var, hvor rummelige magasinerne på kølediskens bagside viste sig at være. Det resulterede i en del ledig plads i butikkens køleskabe. Magasinerne bliver brugt flittigt, for det er en stor hjælp at have ekstra forsyninger af varer lige ved hånden. Disken er udstyret med kølede magasiner og ekspeditionsplade. Derudover leveres Lider med en trappeindsats (1 + bund). Herved opnås en niveauopdelt vareopstilling, der øger overblikket over varerne i disken. Lider er særdeles velegnet til fiske-, oste-, kød- og charcuteriforretninger. Det er bl.a. muligt at supplere med et podie til kasseapparatet, vægte o.l. Yderligere informationer: Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

10 Slagterbutikken i Snøde på Nordlangeland Landslagteren i Snøde har mange gøremål, herunder: Fremstilling af lækkerier i eget pølsemageri, handel med kreaturer samt slagtninger ude hos kunderne eller i butikkens slagtehus. Slagtermester Torben Jacobsen klarer det meste på egen hånd og er afhængig af pålideligt udstyr. Slagtermester Torben Jacobsen, Snøde For nylig stod Torben Jacobsen overfor købet af en ny køledisk. Disken skulle opfylde disse krav: Holde en korrekt lav temperatur Gå hurtigt ned i temperatur Være driftsikker Være rengøringsvenlig Have ekstern kompressor placeret i hans kompressorrum 30 m. væk Torben Jacobsen gav opgaven til sin autoriserede køleforhandler og valget faldt på en køledisk fra den portugisiske producent Jordão, der importeres af et fynsk firma. Jordão Lider ekspeditionsdisk rummer en række øvrige positive egenskaber: Jordão Lider ekspeditionsdisk med vinkel i farven hvid Den valgte model er i rustfrit stål. Disken er udført i et æstetisk flot design med buet glas. I kølemontren er der en glasoverhylde uden køl til udstilling af varer, der ikke kræver køl. Hylden er på undersiden forsynet med lysarmatur. Trappeindsatse i rustfrit stål sikrer en niveauopdelt og optimal eksponering af varerne. Under diskene er der kølede underskabe. Jordão Lider ekspeditionsdisk, fra betjeningssiden Læg mærke til de kølede underskabe samt glasoverhylden til udstilling af varer. Der er mulighed for at supplere disken med en separat kassedisk / udstillings-podie: Separat kassedisk / udstillingspodie udført i marmor Yderligere informationer: Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

11 Kølebord kombineret med Hiper Lider køledisk Stoholm Slagter Indgang Perfekt overblik både for kunderne og personalet Travlhed i butikken Indretning med Hiper Lider Hjørnemodul til selvbetjening Hiper Lider diske Vinafdeling for atmosfære og mersalg Produkt info: Hiper Lider Hiper Lider serien er flagskibet for slagterdiske. Oplukkelige Smart dankortsstander glas med gas-støddæmpere for let rengøring. Micro processor styret med mulighed for styring af temperatur, afrimning og lufthastighed. Indbydende og lækkert! Fås i lige længder og hjørnesektioner. Hiper Lider diskene Fås både som køl og frys. er udstyret med Micro processor Yderligere informationer: styring Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC Interiør afgift. Forbehold i topklasse for prisstigninger og trykfejl.

12 Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

13 Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

14 Skibhus Slagteren Skibhus Slagteren er beliggende i det hyggelige Skibhuskvarter i Odense. Kvarteret er rigt på specialforretninger, hvilket er til stor glæde for beboerne i området. Den nuværende ejer af Skibhus Slagteren overtog en af byens mest velrenommerede slagterforretninger og gav den ikke blot nyt navn, men fornyede også butikken så den til fulde lever op til de strenge krav, som der stilles til en specialbutik i dag. Selv hos byens berømte slagter mærkes den hårde konkurrence på dagligvareområdet. Derfor er det vigtigt hele tiden at fremhæve butikkens lækre delikatesser. Skibhus Slagteren gør brug af en flot og indbydende vinduesudstilling for at lokke kunderne til. Det var et lokalt kølefirma, der bistod, da udvælgelsen af en ny køledisk, som skulle benyttes som kølevindue, fandt sted. Real Plus, hedder den nye køledisk, og er fra den portugisiske producent Jordão. Produktinformation: Real Plus ekspeditionsdisk Real Plus køledisk fås i forskellige længder med lige eller buet glas. Disken er udstyret med kølede underskabe og rustfri ekspeditionsplade og er bl.a. velegnet til charcuteri-, oste- og delikatesseforretninger. Kan som i ovenstående tilfælde anvendes som kølevindue, men er også ideel som ekspeditionsdisk. Supplér eventuelt med et podie til kasseapparatet, vægte o.l. Yderligere informationer: Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

15 Her hos Slagter Holt i Vanløse har man til vinduesplaceringen valgt en Universal køledisk. Denne disk er særdeles velegnet, hvis man ønsker en niveauopdelt og overskuelig udstilling af sine varer. Produktinformationer: Universal diske er små lette kølediske på hjul: Fås i forskellige længder Har indbygget kompressor Automatisk afrimning. Fås med lige, buet eller selvbetjeningsglas. Modeller til ost, pålæg, delikatesser snacks, drikkevarer m.m. Modeller med ekstra kølespiral under udstillingsarealet, der er udformet som en rustfri bakke med afløb, så man kan fylde brudis i disken. Ideel til fisk. Fås med eller uden understel. Universal kan tillige anvendes til kølevindue. Universal disken er utrolig rummelig Universal med buet glas Universal med lige glas Universal med selvbetjeningsglas Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold Yderligere for prisstigninger informationer: og trykfejl.

16 COHRS DETAILSLAGTER COHRS er en detailslagter beliggende i kødbyen, København. Der sælges dagligt store mængder kød fra butikken, derfor var et af de helt afgørende kriterier rummelighed da COHRS skulle have nye kølediske. I samarbejde med sit lokale autoriserede kølefirma fandt COHRS frem til kølediskene af modellen Hiper Lider fra den portugisiske producent Jordão. Hiper Lider fås i mange forskellige modeller. I dette tilfælde er den udstyret med rummelige kølede magasiner på diskens bagside. Produktinformation: Hiper Lider ekspeditionsdisk Hiper Lider serien er flagskibet for slagterdiske. Oplukkelige glas med gas-støddæmpere for let rengøring. Micro processor styret med mulighed for styring af temperatur, afrimning og lufthastighed. Fås i lige længder og hjørnesektioner. Fås både som køl og frys. Yderligere informationer: Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

17 Kjær & Sommerfeldt, Rønne Kjær & Sommerfeldt er en eksklusiv vinforretning i Rønne. Udover et bredt udvalg indenfor kvalitetsvine rummer forretningen en afdeling med forskellige specialiteter, herunder luksus oste og pølser, der er oplagte at nyde sammen med et godt glas vin. Da specialiteterne blev en del af sortimentet måtte Kjær & Sommerfeldt på udkig efter den rette køleløsning og det blev Mural Mini Castelo kølereol fra den portugisiske producent Jordao, der løb af med sejren. Produktinformation: Mural Mini Castelo kølereol er beregnet til centralkøleanlæg eller med indbygget kompressor. Fås i længderne: 900 eller 1300 mm. Skinplate eller rustfri udførelse. Ekstra udstyr: Belysning under hylder, kit for genfordampning af tøvand, frontgitre for hylder, delegitre for hylder og bund, natrullegardin samt hjulsæt Hylder (lakerede eller rustfrit stål) kan skråtstilles. Kølereolen fås til henholdsvis: Kød og fjerkræ (0-3 o C.), Mejeriprodukter (3-6 o C.) eller Frugt og grønt med skråspejl (6-9 o C.) Yderligere Alle priser er informationer: DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

Inspirationsmappe til fiskeforretninger

Inspirationsmappe til fiskeforretninger Inspirationsmappe til fiskeforretninger Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed,

Læs mere

Inspirationsmappe til vin, chokolade, konfekture

Inspirationsmappe til vin, chokolade, konfekture Inspirationsmappe til vin, chokolade, konfekture Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Inspirationsmappe til smørrebrød og delikatesse

Inspirationsmappe til smørrebrød og delikatesse Inspirationsmappe til smørrebrød og delikatesse Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Inspirationsmappe til osteforretninger

Inspirationsmappe til osteforretninger Inspirationsmappe til osteforretninger Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed, at købelysten stiger, når man træder ind i et indbydende butiksmiljø, hvor varerne er

Læs mere

Diske og montrer Expo

Diske og montrer Expo Expo Alle priser er DKK excl. moms og afgifter (herunder HFC og WEEE afgift), incl. fragt i DK, excl. ikke brofaste øer. www.daencker.dk 63 Expo Anvendelsesområder: Disktyper: Temperaturområde: Kompressor:

Læs mere

Kølereoler Mini Castelo

Kølereoler Mini Castelo Mini Castelo Anvendelsesområder: Temperaturområder: Kompressor: Køling: Kølemiddel: Afrimning: El-tilslutning: Udførelse: Udstyr: Belysning: Gavle: Kød og fjerkræ: 0 - +3 C. Mejeri: +3 - +6 C. Indbygget

Læs mere

Inspirationsmappe til købmand, kiosk, servicestation

Inspirationsmappe til købmand, kiosk, servicestation Inspirationsmappe til købmand, kiosk, servicestation Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade kølebordene kan i vid udstrækning tilpasses kundens

Læs mere

Inspirationsmappe til hotel og restaurant

Inspirationsmappe til hotel og restaurant Inspirationsmappe til hotel og restaurant Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Inspirationsmappe til cafe, sandwichbar og pizzaria

Inspirationsmappe til cafe, sandwichbar og pizzaria Inspirationsmappe til cafe, sandwichbar og pizzaria Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde Bancadas Plus Bancadas Plus er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade Bancadas Plus kølebordene

Læs mere

Kapitel 5 - Butiksindretning

Kapitel 5 - Butiksindretning Kapitel 5 - Butiksindretning Opgave 5.1 1. Hvad kaldes en sådan skitse? Og hvorfor sender hovedkontoret sådan en skitse med ud til butikkerne? Skitsen kaldes for et planogram. Planogrammet sikrer, at kædens

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade kølebordene kan i vid udstrækning tilpasses kundens

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Nyt design - med mange fordele

Nyt design - med mange fordele NEW FreshLine 2011 Nyt design - med mange fordele GRAM har igennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet. Og det gælder

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN

DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN XO Living udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er boligtilbehør i høj kvalitet. Alle produkterne

Læs mere

Inspirationsmappe til bagere

Inspirationsmappe til bagere Inspirationsmappe til bagere Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed, at

Læs mere

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Der er godt nyt til ansatte i storkøkkener og

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E SVANE SKYDEDØRE Livet er ikke så firkantet. Du skal ikke tilpasses skydedørene. Det er skydedørene, der skal tilpasses dig. SKYDEDØRE EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade kølebordene kan i vid udstrækning tilpasses kundens ønsker, idet

Læs mere

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41 stål-easyclean 9495 kr* KG 36EMW41 hvid 8695 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber k Energiklasse: A+++, 149 kwh/år k Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses digitalt

Læs mere

Køle- og fryseskabe XP-Line

Køle- og fryseskabe XP-Line Køle- og fryseskabe køle- og fryseskabe er fremstillet i 18/10 rustfrit stål. Fås både med isolerede døre og med glasdøre. Leveres med indbygget eller for separat Køleskabene fås fra 350-1400 liter. Fryseskabene

Læs mere

Stilren enkelhed og herlig hygge i Haderslev

Stilren enkelhed og herlig hygge i Haderslev Stilren enkelhed og herlig hygge i Haderslev Salon Lindedal Deluxe i Haderslev har været åben i to måneder, og allerede nu har man et godt kundegrundlag. Bag salonen står Janne Lei og Charlotte Bork Kristensen,

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

BAGERI & SANDWICH BAR

BAGERI & SANDWICH BAR Udgangspunktet er at skabe de 2 individuelt fungere butikskoncepter, der ved at eksistere i sammen rum kan skabe nogle overlap imellem Bageriet og en både materielt, stedsspecifikt og konceptuelt, for

Læs mere

Modulrum til køl og frys Celltherm

Modulrum til køl og frys Celltherm Modulrum til køl og frys modulrum til køl og frys er et tysk kvalitetsprodukt. Rummene opbygges af sandwich paneler, der er isoleret med CFC- og HFC-frit PUR-skum, der garanterer lave driftsomkostninger.

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Unikaplan. - 2 plan serien

Unikaplan. - 2 plan serien Unikaplan - 2 plan serien 84 Skråner jeres byggegrund? - Så er løsningen her: UnikaPlan serien 2 plan for indbygning til skrånende grunde er et spændende bekendtskab. Den moderne arkitektur står i stærk

Læs mere

lille investering, stor effekt!

lille investering, stor effekt! kan du sælge mere? lille investering, stor effekt! Salg i krisetider handler bl.a. om at sælge mere til de kunder, der allerede kommer i butikken - og til dette formål er mersalgsskabende initiativer uundværlige.

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

Kontordomicil 420 m 2. OLAV de LINDE. - til leje... Centralt placeret ved Bazar Fyn. Thrige-Firkanten Edisonsvej 20 5000 Odense C

Kontordomicil 420 m 2. OLAV de LINDE. - til leje... Centralt placeret ved Bazar Fyn. Thrige-Firkanten Edisonsvej 20 5000 Odense C - til leje... Kontordomicil 420 m 2 Thrige-Firkanten Edisonsvej 20 5000 Odense C Centralt placeret ved Bazar Fyn Et af byens mest eksklusive og inspirerende kontorlejemål - der bare skal ses! Fantastiske

Læs mere

FastShop.dk - 35 81 67 00

FastShop.dk - 35 81 67 00 Indholdsfortegnelse: Smart køle-/fryseskabe side 2 Master køle-/fryse/combi/fiskeskabe side 10 Indkørings-/gennemkøringskøleskabe GN 2/1 side 40 Smart køleborde GN1/1 side 45 Master køleborde 0 side 49

Læs mere

Drop alle tanker om standardløsninger

Drop alle tanker om standardløsninger Drop alle tanker om standardløsninger Fortvivl ikke. Med m3doors er boligens små knæk og særheder ingen hindring. Hele sortimentet kan tilpasses. Udvendigt. Og indvendigt. Kom ind til os sammen designer

Læs mere

Indretning af åbne biblioteker Inspiration og eksempler

Indretning af åbne biblioteker Inspiration og eksempler Præsentation Generelle udfordringer Velkomst Indretning af åbne biblioteker Inspiration og eksempler Tryghed Selvbetjening Inspiration Nye aktiviteter og roller Spørgsmål Oplæg ved Gry Dinesen, møbelarkitekt

Læs mere

Oceaner af klasse og stil

Oceaner af klasse og stil Oceaner af klasse og stil Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor du helst

Læs mere

Bordplader og ben Kombinationsborde

Bordplader og ben Kombinationsborde 36_015 Produktguide Bordplader og ben Kombinationsborde SIKKERHED Alle bordplader, benbukke, ben og understel er testet og godkendt til en maks. belastning på 50 kg. Hærdet glas skal behandles forsigtigt!

Læs mere

Blæstkølere og -frysere Ice Chill

Blæstkølere og -frysere Ice Chill læstkølere og -frysere På de følgende sider præsenteres en stribe blæstkølere/ -frysere af mærket, som alle kan køre såvel blæstkøling, som blæstfrysning efter behov. Programmet omfatter modeller beregnet

Læs mere

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Planmonteret anlæg

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Planmonteret anlæg Planmonteret anlæg Planmonteret anlæg Et planmonteret anlæg er både en elegant og pladsbesparende løsning hvor hele anlægget er indbygget i muren. Funktion HA VA Planmonteret anlæg kan leveres med hhv.

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS ECOPLUS

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS ECOPLUS GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS ECOPLUS SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Der er godt nyt til ansatte i storkøkkener og indkøbere, som holder skarpt øje med det

Læs mere

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund.

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. Forslag til indretning af tag-etage i Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. v. arkitekter cand. arch. Trine og Kåre Birk 04.09.2011 Nuværende etageplan Nuværende indretning Problemformulering Tagetagen

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

AG SERIES 160 LIT. KØLE/FRYSESKABE ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION

AG SERIES 160 LIT. KØLE/FRYSESKABE ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING Zanussis 160 liter køleskabe er løsningen til kunder, der har brug for driftssikker, kompakt og brugervenlig kølig opbevaring. Hele den indvendige finish er af Hight Impact (HIPS).

Læs mere

UGE 19-22, 2015 GIV HAVEFESTEN ET EKSTRA PIFT MED TUPPERWARE. Invite to GARDEN PARTY MÅNEDENS OPSKRIFT: APPETIZERS TIL HYGGE I HAVEN

UGE 19-22, 2015 GIV HAVEFESTEN ET EKSTRA PIFT MED TUPPERWARE. Invite to GARDEN PARTY MÅNEDENS OPSKRIFT: APPETIZERS TIL HYGGE I HAVEN UGE 19-22, 2015 GIV HAVEFESTEN ET EKSTRA PIFT MED TUPPERWARE Invite to GARDEN PARTY MÅNEDENS OPSKRIFT: APPETIZERS TIL HYGGE I HAVEN Appetizers ELLER SNACKS? Tilbered de skønneste opskrifter, som du finder

Læs mere

ALTID RENE LINIER. Når du køber et Kærfort Hus, kan du være sikker på helt rene linier også når det gælder prisen!

ALTID RENE LINIER. Når du køber et Kærfort Hus, kan du være sikker på helt rene linier også når det gælder prisen! P R I S L I S T E - 4. 2 0 0 7 D2 ALTID RENE LINIER Når du køber et Kærfort Hus, kan du være sikker på helt rene linier også når det gælder prisen! Hos Kærfort Huse betaler du præcis for det, du får, her

Læs mere

Udlejning af inventar/møbler

Udlejning af inventar/møbler Udlejning af inventar/møbler - - til messer, udstillinger og event. Få inspiration her på siderne eller besøg www.2mato.dk hvor du online kan forespørge om samlet pris på det du ønsker at leje - incl.

Læs mere

Julekatalog 2010 RIENTA VINE

Julekatalog 2010 RIENTA VINE 45, 1045 et velitet k, der berkværnen Julekatalog 010 RIENTA VINE Vi garanterer for smagen... Hos Rienta Vine vil vi kun forhandle de bedste vine - derfor har vi vores eget smagspanel, som består af 8-1

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden

Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden j a n u a r 2010 Trådløse hyldeforkanter Introduktion Hver dag bruger butiksansatte megen tid på trivielt arbejde med at skifte papirhyldeforkanter i butikken. Tid,

Læs mere

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG NespriTec Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG Aldrig mere sprøjtetåge Afdækning som ved påføring med rulle Et unikt samarbejde mellem den tyske malinggigant Caparol og sprøjteproducenten

Læs mere

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord.

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord. CASØ 200 Indhold 3 CASØ 200 4 Spisebord 6 Spisestuestol 8 Sofabord & Lampebord 10 Hængevitrine & Skænk 12 Vitrine & TV-bord 14 Oversigt 2 CASØ 200 Spisestue med vægt på design og kvalitet Spisestue i tidsløs

Læs mere

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter mål skrædder syede trapper efter mål Om din trappe Siden starten af 70 erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet

Læs mere

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi INDHOLD S 0 2 S 0 4 S 0 6 S 1 0 S 1 2 S 1 6 S 1 8 S 2 2 S 2 4 Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi Husk

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

Flexoduct Kemikal iekøleskab med udsugning. Til person beskyttelse

Flexoduct Kemikal iekøleskab med udsugning. Til person beskyttelse Kemikal iekøleskab med udsugning Til person beskyttelse Kemikaliekøleskab monteret med Flexoduct kemikalieudsugningssystem Gram Kemikaliekøleskab monteret med Flexoduct kemikalieudsugningssystem, sikre

Læs mere

Løsninger til effektiv og hygiejnisk produktion

Løsninger til effektiv og hygiejnisk produktion M i l j ø Ø k o n o m i s k e L ø s n i n g e r Løsninger til effektiv og hygiejnisk produktion Special udviklede løsninger til McDonald s. - Fødevaregodkendte plast løsninger - Rustfri stål løsninger

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de

Læs mere

Mejeriet et stykke med grønt!

Mejeriet et stykke med grønt! Mejeriet et stykke med grønt! Mejeriet - et stykke med grønt Et multifunktions område, et stykke af en sløjfe, en sti, en skolehave, et vindue for lokale producenter, en åbning mod landet, men også en

Læs mere

BRUS. fra Gustavsberg 2009 / 2010

BRUS. fra Gustavsberg 2009 / 2010 BRUS fra Gustavsberg 2009 / 2010 Rent, pænt og behageligt I et moderne og energibesparende baderum må et brusehjørne i glas gerne være rummets midtpunkt. Glas er et perfekt materiale i vådrum. Det er pænt,

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 155 lyse og ny-istandsatte m² med ovenlys i Bredgade Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder den unikke, levende Frederiksstads-atmosfære med historiske

Læs mere

KLIM REOLEN. www. klim-r eol.dk

KLIM REOLEN. www. klim-r eol.dk KLIM REOLEN www. klim-r eol.dk KLIM reolens profil Klims reolsystemer er bygget op omkring en række grundmoduler. Grundmodulerne leveres i 7 forskellige højder, 4 forskellige bredder og 2 forskellige dybder.

Læs mere

Gruppebeskrivelse MULTIZONEN 3 FLERE MATERIALER

Gruppebeskrivelse MULTIZONEN 3 FLERE MATERIALER BOGLDEN (RØD) I rollespillet spiller I de unge fra gruppen Bogladen. I mener, at biblioteket skal tilbage til at et sted, hvor det handler om bøger. Så mange bøger som muligt! Det vigtigste er, at man

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

NEW European. FASHION interior. [ shop design ]

NEW European. FASHION interior. [ shop design ] NEW European MANNEQUINS & SHOP [ shop design ] Base panel 68 1 01-132 Panel plade x235 H/V hvid melamin, inkl. skinne 02-132 Panel plade x235 H/V malet hvid, inkl. skinne 02-132A Panel plade x235 H/V anden

Læs mere

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk Ved at installere en exodraft-røgsuger skaber du optimalt træk i skorstenen uanset vind og vejr, og opnår tilmed: Bedre forbrænding og brændselsøkonomi Sundere

Læs mere

LEJEOPSTILLING ØSTERGADE 8-10 3400 HILLERØD

LEJEOPSTILLING ØSTERGADE 8-10 3400 HILLERØD LEJEOPSTILLING ØSTERGADE 8-10 3400 HILLERØD Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Kendt butiksejendom med samme bruger i 43 år Stor reklameværdi med 38 meter facade ud til den trafi kerede Østergade

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

KÆRUP PARK. Tæt på Ringsted Centrum. 41 attraktive grunde i skønne naturomgivelser. - siden 1972

KÆRUP PARK. Tæt på Ringsted Centrum. 41 attraktive grunde i skønne naturomgivelser. - siden 1972 KÆRUP PARK Tæt på Ringsted Centrum 41 attraktive grunde i skønne naturomgivelser - siden 1972 Inspiration og valgfrihed Hos HusCompagniet tilbyder vi det individuelle kvalitetshus. Hos os kan I vælge præcis

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

VERDENS FØRENDE I PROFESIONELLE SKRABERE AQUA PRODUKT KATALOG

VERDENS FØRENDE I PROFESIONELLE SKRABERE AQUA PRODUKT KATALOG VERDENS FØRENDE I PROFESIONELLE SKRABERE AQUA PRODUKT KATALOG T H E M A N U FA C T U R E R O F TH E O N LY S CR AP E R F O R P R O F E S S I O N ALS SCRAPERS Om JBF JBF blev grundlagt omkring 1930, for

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Produktkatalog TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Skal redigeres i ny version A-Z- Snedkeriet salgs- og leveringsbetingelser 2010 Bestilling af vare Vare kan bestilles pr. telefon (75 126599). Ved bestilling

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 216 lyse og højloftede kvadratmeter lige der hvor det summer af city Pilestræde ligger i hjertet af Gamle København, men den er absolut ikke bange for at tænke

Læs mere

Køle- og frysegondoler Fiji

Køle- og frysegondoler Fiji Fiji Fiji. 965 640 745 790 255 495 205 910 640 745 790 255 495 205 Indbygget. Frys fås desuden for separat. Klimaklasser: 3 L1/M1 - se forklaring side 6. Temperaturområde: El-data: Udførelse: -18 - -20

Læs mere

Priser og levering - 2 -

Priser og levering - 2 - Priser 2013 Når du vil det rigtige, skal du vælge det rigtige! Lervad er synonym med kvalitetsmøbler og tilbehør til den praktiske undervisning og kreative beskæftigelse i skoler og institutioner. Vort

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

InterFurn Møbelpakke 4

InterFurn Møbelpakke 4 InterFurn Møbelpakke 4 INTERFURN AS InterFurn as er en tegnestue, som gennem en årrække har specialiseret sig i rådgivning og indretningsløsninger af enhver art. Hvorfor så vælge InterFurn as som samarbejdspartner...?

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk Fremtidens standard ligger i huldækket Indstøbningsboks til huldæk 100% ny installationsstandard Udviklingen af moderne konstruktionsteknikker betyder, at vi skal være på forkant, når det gælder installationsstandarder.

Læs mere

1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE LUKSUS BOLIGER I TOPKVALITET

1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE LUKSUS BOLIGER I TOPKVALITET - gør boligdrøm til drømmebolig PRIS BOMBE! ALDRIG SET BILLIGERE! BYGGERI I ABSOLUT TOPKVALITET! EKSKLUSIV FUNKIS DESIGN I TOPKLASSE 105 TIL 140 KVM GREENGARDENWHITE,FARUM 1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE

Læs mere

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 3 FØRSTE GANGS BRUG Tilslut skabet til elforsyningen. På modeller med elektronik kan

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012 Produktkatalog Udarbejdet specielt til Forår 2012 1 Kære Kunde Multi-Living ønsker med dette katalog, at tilbyde sine kunder muligheden for at vælge individuelle indretningsløsninger til skuffer og skabe

Læs mere

Shop dig til forår i haven

Shop dig til forår i haven Shop dig til forår i haven www.shop.isabellas.dk Humoristiske jagtgummistøvler. Pris 449 kr. Forspir dig til tidligt forår Forspir både sommerblomster og afgrøder i en mistbænk, og få forår før alle andre.

Læs mere

Blæstkølere og -frysere Ice Chill

Blæstkølere og -frysere Ice Chill læstkølere og -frysere Med en blæstkøler/-fryser er forudsætningerne for en effektiv og hurtig nedkøling opfyldt. På de følgende sider præsenteres en stribe blæstkølere/- frysere af mærket, som alle kan

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Præsentabel ejendom

Læs mere

Kløver Fritidshuse. www.djursbyg.dk S O L I DT HÅNDV ÆR K G E NNE M ME R E EN D 40 ÅR

Kløver Fritidshuse. www.djursbyg.dk S O L I DT HÅNDV ÆR K G E NNE M ME R E EN D 40 ÅR løver Nordline løver Fritidshuse www.djursbyg.dk S O L I DT HÅNDV ÆR G E NNE M ME R E EN D 40 ÅR 1 løver Fritidshuse har i mere end 40 år opført fritidshuse overalt i den skønne danske natur. Husene er

Læs mere

Udstillerpakken til byer - oplæg

Udstillerpakken til byer - oplæg Udstillerpakken til byer - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Det er byerne, der implementerer smart city løsninger. Den stærkeste blåstempling byerne kan give danske virksomheder er,

Læs mere

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel beskrivelse ------------------------------------------------------------------------------------------ 1 Transport og håndtering ------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Godt beliggende kontorlejemål

Godt beliggende kontorlejemål Havnevej 1, 4000 Roskilde Godt beliggende kontorlejemål MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Havnevej 1, 4000 Roskilde Fredelig beliggenhed Fleksible og præsentable

Læs mere

Diske og montrer LCG Gemini

Diske og montrer LCG Gemini LCG Gemini Anvendelsesområder: 1245 900 290 915 930 510 720 Disktyper: Klimaklasser: Kompressor: Køling: Kølemiddel: Afrimning: El-tilslutning: Kølede magasiner: Udførelse: Skæreplanke: Frontdekor: Belysning:

Læs mere

ALSTER P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER DESIGN-SERIEN FARVER/FINISH VENDBAR. Ydelse W (dt60) (watt) C/C mål (mm)

ALSTER P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER DESIGN-SERIEN FARVER/FINISH VENDBAR. Ydelse W (dt60) (watt) C/C mål (mm) TEKNISKE DETALJER ALSTER Farve Type Vvs-nr. Mål (H&B) (mm) C/C mål (mm) Vægt (kg) Ydelse W (dt60) (watt) DESIGN-SERIEN Central/fjernvarme AL-10-W AL-10-WS AL-10-C AL-10-CS 3325.3 3325.352 3325.354 3325.356

Læs mere