Nyhedsbrev. Frivilligt Samråd - sammen er vi bedst! Frivillighedspolitik - hvad er det? Frivillig Samråd Mors. I dette nummer:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Frivilligt Samråd - sammen er vi bedst! Frivillighedspolitik - hvad er det? Frivillig Samråd Mors. I dette nummer:"

Transkript

1 Nyhedsbrev Frivillig Samråd Mors Nyhedsbrev 1, marts 2014 I dette nummer: Frivilligt Samråd Frivillighedspolitik Den første lydavis Ældre Sagen er gået frem Stafet for livet Fin statistik for Røde Kors Ny frivillighedsbutik Frivilligt Samråd - sammen er vi bedst! Velkommen til første udgave af Frivilligt Samråds Nyhedsbrev, der er planlagt til at udkomme 4 gange om året. Parkinson på plejehjem 4 Nye formænd 4 Vi skal bruge hinanden, dele erfaringer og sammen styrke hinandens virke og fremme den frivillige ånd, der til stadighed er så markant i vores del af landet. Hvorfor og hvordan informerer vi hinanden på den bedst mulige måde? I denne teknologiske tidsalder må vi prøve os lidt frem og nogle gange famler vi lidt i blinde. Frivilligt Samråd har årsmøde d. 26. kl i skovparken mød frem og tag del i debatten omkring vores fremtidige frivilligheds debat og vores fællesvilkår. Hvor går grænsen, hvor meget og hvor kan vores hænder gavne? - Uden at være på bekostning af professionelle kræfter Formand for Frivilligt Samråd: Erik Fuglsang Fremtiden bringer demografiske udfordringer: flere ældre, færre børn og unge og samtidig skal kommunen spare. Kan vi påvirke besparelserne og hvordan hjælpe vi til at løse disse - vores fælles - udfordringer? Et nyhedsbrev løser ikke vores udfordringer, men vi kan bruge det til at oplyse hinanden og dermed sammen stå stærkere sammen er vi bedst! Frivillighedspolitik - hvad er det? Frivillighedspolitik har til formål at styrke, synliggøre og skabe muligheder for det frivillige arbejde i kommunen. Politikken søger at inddrage de lokale ildsjæle, de frivillige sociale organisationer og foreninger i et samarbejde med kommunen En frivillighedspolitik eller retningslinie skal vedtages af politikerne og angiver de overordnede rammer og udpeger målgrupper og indsatsområder, som kommunen ønsker at støtte og udvikle Det frivillige arbejde tager udgangspunkt i det enkelte menneske, som inspireres og udvikles til sammen med andre at tage ansvar for sig selv og sine medmennesker. I øjeblikket er Morsø kommune i gang med at revidere frivilligheds politikken sammen med frivillig samråd og den nye politik skal være gældende for de næste 4 år. Poul Olsen, Afdelingsleder i Morsø kommune Billede: Hånd der holder en jordklode mod himlen. Arkiv.

2 Nyhe ds brev Danmark får sin første lydavis til april Fra kulturnyt, presse 2014, Kulturministeriet Lydavis Lydavisen er endnu et skridt på vejen til at fjerne de barrierer for mennesker med handicap I Danmark har omkring voksne mennesker svært ved at læse. Den nye lydavisen vil kunne streames til web, smartphones og tablets, og kulturministeren ser store perspektiver i, at en daglig lydavis går i luften i Danmark. Kulturminister Marianne Jelved siger: "Jeg er meget glad for, at det nu er blevet muligt for alle med læsevanskeligheder at få avisnyheder dagligt. Jeg er glad på brugernes vegne, men jeg er også glad på hele samfundets vegne. Det styrker vores fællesskab og vores demokrati, når alle har adgang til den samme aktuelle viden. Lydavisen er endnu et skridt på vejen til at fjerne de barrierer for mennesker med handicap, som vi gennem FN s handicapkonvention har forpligtet os til at arbejde for." Nota har efter flere års indsats udviklet en syntetisk stemme og kan på kort tid omsætte Berlingskes papiravis til en femseks timer lang lydavis, hvor man kan vælge at høre hele avisen eller blot lytte til de artikler, som vækker særlig interesse Notas direktør, Michael Wright siger: "Den syntetiske stemme har ikke samme musikalitet som en levende stemme, men kvaliteten er fuldt ud tilfredsstillende, og for både Berlingske og os handler det meget mere om nytteværdien end den æstetiske værdi for mennesker, der har svært ved at læse og nu pludselig får adgang til en daglig avis. Det er et stort skridt." Fakta om lydavisen Lydavisen er for de mange danskere, der ellers ikke har mulighed for at læse en avis: Ordblinde, svagtseende og danskere, der i bilen, køkkenet eller i andre gøremål har brug for frie hænder og derfor ønsker at læse avis med ørerne. Samarbejdet med Nota betyder samtidig, at nationalbibliotekets brugere, der har svært ved at læse og derfor ellers ikke kan få glæde af en daglig avis, fremover hver dag kan høre lydavisen ganske gratis. har haft fremgang på over 10% Billede: Grafik opad gående kurve. Side var til generalforsamling på Støberigården tirsdag aften d. 18. marts. Formand, Mejner Aggerholm Nielsen, kunne blandt andet berette om en fremgang i medlemstallet på over 10 % indenfor det sidste år. Snart når vi medlem nr. 3000, og det er helt sikkert at medlem nr skal have en buket blomster sagde en stolt Mejner til de fremmødte. Selve generelforsamlingen gik glat igennem, der var en god stemning og musikken spillede op til flere skønne sange. Billede: Inger Marie Rolighed (TV) og Esther Rita Søndergaard (TH) der synger med på "Du kom med alt det der var dig".

3 Stafet for livet Nyhedsbrev 1, marts 2014 Stafet For Livet kommer til Mors d juni, og er en 24 timers holdaktivitet, der sætter fokus på kræftsagen. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Det sker gennem oplysning, aktiviteter og masser af underholdning. Læs mere på mors hvor du også kan melde dit hold til. God tur... Billede: Stafet for livet. Arkiv. En af bevæggrundene for at jeg gik ind i det her er, at hver 3. bliver ramt af kræft, resten er pårørende. Jeg tror på vi sammen kan løfte i flok, og få stablet et arrangement på benene til fordel for en rigtig god sag, som påvirker os alle. Mette Jensen, medarrangør på Mors. Fin statistik fra På Mors er der et godt samarbejde mellem Røde Kors og Ældre Sagen. Vi har omkring 40 besøgsvenner sammen med ældresagen. Desuden er der er 14 personer på listen i vågekorpset. udtaler Bodil Mandøe, Formand for Røde Kors på Mors. I 2013 har der været 111 udkald, til vagter af 3 timers varighed. Ledsagerordningen har haft 127 opkald til opgaver. I virkeligheden har der nok været flere, da besøgsvenner også tager med som ledsager en gang imellem. Det er en stigning fra sidste år, da var der 92 udkald. Der er pt. 7 personer på listen over ledsagere på Mors. Ny Frivillighedsbutik i Algade Mr. Thorben Jensens gamle lokaler, Algade nr. 9, bliver i maj og juni omdannet til en butik fyldt med frivillighed. Der kommer til at være et bredt udvalg af varer på hylderne, - og du og din forening kan også bruge den. I butikken vil man også kunne møde folk fra og til folkekulturmødet, der afholdes igen til august. Det er intentionen med butikken, at den skal summe af liv og diverse spændende og opsigtsvækkende aktiviteter. Brug muligheden og gør overgangen fra forår til sommer varm og indholdsrig. Scleroseforeningen har lavet et stort forarbejde, og nu er aftalen om en butik altså i hus. Der skal både rappes om kap og informeres om, hvordan vi sammen kan styrke vores område. Butikken kommer til at have åbent hver dag fra kl og lørdag fra kl Billede: Hænderne får ting til at gro. Side 3

4 Med parkinson på plejehjem Af Margrethe Hansen Pårørende til en parkinsonpatient havde opfordret plejehjemmet til at arrangere en aften, hvor der blev oplyst om sygdommen, som har flere ansigter end de fleste kender til. Vi var 2 med parkinson og en pårørende som mødte frem og fortalte, hvordan vi havde oplevet sygdommen. Heldigvis havde vi forhørt os om, hvor mange man kunne forvente til sådan en aften lød svaret, men der kom 80. Powerpointpræsentationen kom til sin ret, og alle kunne også høre, da vi havde vænnet os til mikrofonerne. En så stor opbakning fra pårørende, venner, plejepersonale og beboere på plejehjemmet er nok ikke alle forundt, men jeg giver her ideen videre. For os optrædende var det en stor oplevelse og efter hvad vi blev fortalt, var det også med udbytte til tilhørerne. Nye formænd for foreninger Ny formand for Osteoporoseforeningen er 71 årig Elly Bloch, der har boet på Mors siden Har tidligere været i Ældresagens lokalafd's bestyrelse , heraf 4 år som formand. Erfaring fra Ældrerådet, nu omdøbt til Seniorrådet ( fordi mange tager fejl af Ældresagen og Ældrerådet). Aktiv i Forretningsudvalget i Frivillig Samråd som sekretær siden juni Fik i sommeren 2009 konstateret knogleskørhed, hvorefter hun meldte sig ind i Osteoporoseforeningen. Fra marts 2013 kom Elly i lokalafdelingen Thisted- Morsø's bestyrelse, og overtog formandsposten efter Else Marie Rask. Har i hele sit 43- årige arbejdsliv været kontormenneske i Københavns Kommune. Ny formand for Autismeforeningen er Majbritt Sørensen, Skive. Majbritt er skolepædagog og AKT vejleder på Resen skole. Majbritt er bestyrelsesmedlem i (DH) Dansk Handicaporganisation i Skive og med i (FU) Forretningsudvalget for DH. Næstformand i Handicaprådet i Skive og næstformand i Frivillighuset i Skive. Formand for (STU) Skivefjord, særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse. Medarbejderrepræsentant i skolebestyrelsen på Resen skole. Derudover er hun medudvikler på aps som FUN TIME og MOBILIZE ME og tager i den forbindelse ud og holder oplæg om IT teknologiens muligheder til børn med kognitive udfordringer. Majbritt er gift med Finn og sammen har de datteren Simone på 7 år.

5 Skovparken Østergade Nykøbing Mors Tlf.: Redaktion: Lilly Hvas Kjeld Bøcker Margrethe Hansen Charlotte Kristensen For at få noget med i Nyhedsbrevet skal du oprette et indlæg på vores hjemmeside Det gør du ved, nederst på forsiden, at trykke på knappen opret indlæg. Deadline for indlæg er 18. maj.

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

God Sommer. Om dette nummer

God Sommer. Om dette nummer NYHEDSBREV Årgang 4 Juni 2011 God Sommer Om dette nummer Ansvarshavende: Claus Brodtkorb Redaktør: Claus Brodtkorb Nyhedsbrevet er skrevet i Publisher. Med mindre andet er anført, er der anvendt egne billeder

Læs mere

Pårørende. fra belastning til ressource SAMARBEJDE, TROVÆRDIGHED OG SYNLIGHED - 20 ÅR - I DE PÅRØRENDES TJENESTE BEDRE PSYKIATRI NR.

Pårørende. fra belastning til ressource SAMARBEJDE, TROVÆRDIGHED OG SYNLIGHED - 20 ÅR - I DE PÅRØRENDES TJENESTE BEDRE PSYKIATRI NR. BEDRE PSYKIATRI landsforeningen for pårørende EFTERÅR/VINTER 2012 2013 NR.2-20 ÅR - I DE PÅRØRENDES TJENESTE SAMARBEJDE, TROVÆRDIGHED OG SYNLIGHED Pårørende fra belastning til ressource Ressource magasinets

Læs mere

DANSK HANDICAP FORBUND. Odder. afdeling. social bolig trafik - et samfund for alle

DANSK HANDICAP FORBUND. Odder. afdeling. social bolig trafik - et samfund for alle DANSK HANDICAP FORBUND Odder afdeling social bolig trafik - et samfund for alle 17. årgang Januar kvartal 2006 2 Hjælp til handicappede elever SKOLE: Behov for handicaplift, udgang og toilet på tre forskellige

Læs mere

ulf nyt 15. ÅRgANg NuMMER 6 december 2011 TEMA: Vis mig dit job - side 7

ulf nyt 15. ÅRgANg NuMMER 6 december 2011 TEMA: Vis mig dit job - side 7 M E D L E M S B L A D F o R U D V I k L I n G S H Æ M M E D E S L A n D S F o R B U n D ulf nyt 15. ÅRgANg NuMMER 6 december 2011 TEMA: Vis mig dit job - side 7 Trivsel lærdom Udvikling Solhjorten er et

Læs mere

Tryghed. Rettigheder. Ung på jobbet. Fællesskab. Udvikling. Respekt. meld dig ind nu...vi behøver hinanden

Tryghed. Rettigheder. Ung på jobbet. Fællesskab. Udvikling. Respekt. meld dig ind nu...vi behøver hinanden Tryghed Ung på jobbet Udvikling Rettigheder Fællesskab Respekt meld dig ind nu......vi behøver hinanden Hey...kom og vær med Jeg synes, det er rigtig sjovt at være med i ungdoms - arbejdet i min afdeling.

Læs mere

Baunehøj Efterskole. Væksthuset. Nr. 61 Februar 2013. Udgivet af Skolekredsen

Baunehøj Efterskole. Væksthuset. Nr. 61 Februar 2013. Udgivet af Skolekredsen Baunehøj Efterskole Væksthuset Nr. 61 Februar 2013 Udgivet af Skolekredsen Væksthuset nr. 61. Indholdsfortegnelse: 2 Indholdsfortegnelse. 3 Nyt fra Væksthusets redaktion. 4... Matematik app og spor tilbage

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 ANNONCE RETT NYT INDHOLD nr. 2 2015 6 4 Redaktionen 5 Nyt fra bestyrelsen 6 Familietur til Legoland 8 Børn med særlige behov 9 9 Mille og Meywalkeren 10 Bestyrelsens

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Tuba årsrapport 2010. TUBA bryder. Ingen skal vokse op med fulde forældre!

Tuba årsrapport 2010. TUBA bryder. Ingen skal vokse op med fulde forældre! Tuba årsrapport 2010 Ingen skal vokse op med fulde forældre! TUBA bryder tavsheden TUBA står for terapi og rådgivning for unge, som er børn af alkoholmisbrugere. Har jeg et problem, TUBA? hej.. er en pige

Læs mere

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. 40. Årgang nr. 2-2013. Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet.

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. 40. Årgang nr. 2-2013. Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet. Sjov i afdelingen Bladet der dækker det væsentlige 40. Årgang nr. 2-2013 Jensen kommer op til lægen klædt ud som Napoleon. Doktor, De må tage en snak med min kone, hun går rundt og tror, hun er fru Jensen

Læs mere

Et enkelt regnestykke til indsamlerne

Et enkelt regnestykke til indsamlerne Magasinpost IDNR 12757 Afsender: Kræftens Bekæmpelse I Strandboulevarden 49 I 2100 København Ø Et enkelt regnestykke til indsamlerne Hun er efterhånden en moden dame på 81 år, og årene har gjort hende

Læs mere

H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å. August 2014

H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å. August 2014 H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å 3 August 2014 Nyt i Haderslev H.I.F.: H.H.I.F. SHOP H.H.I.F. Tilmeld dig gratis på: www.hh-if-shop.dk Og spar penge allerede i dag... HHI Bestyrelse

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2011. Kære alle WS ere med familie,

Nyhedsbrev. September 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev September 2011 Kære alle WS ere med familie, Efteråret har så sandelig sat ind med regn og blæst. Det nye skole år er for længst startet og sommerens få rigtig gode dage er allerede næsten glemt.

Læs mere

Parkposten. Kultur og fritid Side 11. Beboerblad for Sønderparken og Korskærparken, Fredericia. Beskæftigelse og uddannelse Side 4 og 13

Parkposten. Kultur og fritid Side 11. Beboerblad for Sønderparken og Korskærparken, Fredericia. Beskæftigelse og uddannelse Side 4 og 13 Parkposten Beboerblad for Sønderparken og Korskærparken, Fredericia Årgang 5 Nr. 1 Marts 2015 Redaktionen Leder Beskæftigelse og uddannelse Side 4 og 13 Bygge bro og netværk Beskæftigelse og udd. Aktivitetshus

Læs mere

IGEN-MAND UNDER LUPPEN TOILET-HUMOR I FAVRSKOV LOKALFORENING FLOT INDSATS TIL FOLKEMØDET. side 8-9. side 5. side 6-7

IGEN-MAND UNDER LUPPEN TOILET-HUMOR I FAVRSKOV LOKALFORENING FLOT INDSATS TIL FOLKEMØDET. side 8-9. side 5. side 6-7 Kræftens Bekæmpelse I Blad for frivillige I Oktober 2014 SLØJFEN IGEN-MAND UNDER LUPPEN side 8-9 TOILET-HUMOR I FAVRSKOV LOKALFORENING side 5 FLOT INDSATS TIL FOLKEMØDET side 6-7 2 LEDER Flere penge til

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 16 Marts 2015. Nyt fra Den Konservative Vælgerforening i Egedal. Andre folks penge

Nyhedsbrev nr. 16 Marts 2015. Nyt fra Den Konservative Vælgerforening i Egedal. Andre folks penge Nyhedsbrev nr. 16 Marts 2015 Nyt fra Den Konservative Vælgerforening i Egedal Andre folks penge Af Eva Møller, formand for Den Konservative Vælgerforening i Egedal Ja, det er et emne, der ofte vækker diskussion.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyt Design. Hjælp os at hjælpe andre

Nyhedsbrev. Nyt Design. Hjælp os at hjælpe andre Dansk Folkehjælp, Viborg Skive Afd. Hjælp os at hjælpe andre Nyhedsbrev Nyt Design NR. 4. 07-09-2014 Kommende begivenheder. 03-09-2014. 06-09-2014 13-09-2014 20-09-2014 PR Stand Katedal skolen Go kart

Læs mere

Parkinsonforeningen. Parløbet præsenterer produktive parkinsonpatienter. Se side 6 og 7. Læs om: Tirsdag den 23. september

Parkinsonforeningen. Parløbet præsenterer produktive parkinsonpatienter. Se side 6 og 7. Læs om: Tirsdag den 23. september Parkinsonforeningen P a r L ø b e t Parløbet præsenterer produktive parkinsonpatienter. Se side 6 og 7. Læs om: Tirsdag den 23. september Onsdag Inge Risum den 12. og oktober, Anita Mogensen kl. 15-17:

Læs mere

ISSN: 1903-7937. Udvikling for udviklingshæmmede. Nr. 8. dec. 2012. 61. årgang. bladet. 60 år. i medgang og modgang

ISSN: 1903-7937. Udvikling for udviklingshæmmede. Nr. 8. dec. 2012. 61. årgang. bladet. 60 år. i medgang og modgang ISSN: 1903-7937 Udvikling for udviklingshæmmede. Nr. 8. dec. 2012 61. årgang bladet 60 år i medgang og modgang 2012 er ved at være gået, og det har været et travlt og begivenhedsrigt år Vores projekt,

Læs mere

Sløjfen udsendes til alle frivillige i Kræftens Bekæmpelse. Kontakt redaktionen på 35 25 79 70 E-mail: sloejfen@cancer.dk

Sløjfen udsendes til alle frivillige i Kræftens Bekæmpelse. Kontakt redaktionen på 35 25 79 70 E-mail: sloejfen@cancer.dk Magasinpost IDNR 12757 Kræftens Bekæmpelse I Blad for frivillige I Juni 2010 SLØJFEN Afsender: Kræftens Bekæmpelse I Strandboulevarden 49 I 2100 København Ø Farvel til de bedste kampkammerater For ti år

Læs mere

LÆRING FOR LIVET. Aftenskolerne har gode muligheder for samarbejde med folkeskolerne

LÆRING FOR LIVET. Aftenskolerne har gode muligheder for samarbejde med folkeskolerne ... ET NETVÆRK AF AFTENSKOLER OG FOLKEOPLYSENDE FORENINGER NYTº02JUNI 2014 ÅRGANG 12 LÆRING FOR LIVET På teaterskolen Move 'n Act i Århus undervises der i mere end skuespil Aftenskolerne har gode muligheder

Læs mere

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

ontakt Lyngby-Taarbæk Konservative Forening Nr. 1 April 2010 Årgang 51 Formandens hjørne af Poul Erik Pedersen Side 3

ontakt Lyngby-Taarbæk Konservative Forening Nr. 1 April 2010 Årgang 51 Formandens hjørne af Poul Erik Pedersen Side 3 ontakt Lyngby-Taarbæk Konservative Forening Nr. 1 April 2010 Årgang 51 Formandens hjørne af Poul Erik Pedersen Side 3 Generalforsamlingen i 2010 Af Jesper Andersen-Rosendal Side 4 De tre musketerer Grundlovsmøde

Læs mere

Kirstens klumme Alt om vores CSR-projekt Nyt om Ringkøbing-afdelingen Frivilligdag 09 Hjælpen er nær: Handymenprojekt

Kirstens klumme Alt om vores CSR-projekt Nyt om Ringkøbing-afdelingen Frivilligdag 09 Hjælpen er nær: Handymenprojekt nyhedsbrev 2. Årgang. Nr. 3, 2009 Læs i dette nummerc Kirstens klumme Alt om vores CSR-projekt Nyt om Ringkøbing-afdelingen Frivilligdag 09 Hjælpen er nær: Handymenprojekt skudt i gang En varig løsning

Læs mere

Nyhedsbrev April 2011

Nyhedsbrev April 2011 Nyhedsbrev April 2011 Kære læsere af foreningens nyhedsbrev Dette er foreningens andet nyhedsbrev i år, og jeg beklager længden! Men der har været meget travlt på flere fronter, så det planlagte nyhedsbrev

Læs mere

LIVTAG. På vej mod fremtiden #2 2015. Læs hvad sociolog Emilia Van Hauen mener om PTU s potentiale. Tema med alt om planerne for det ny PTU. s.

LIVTAG. På vej mod fremtiden #2 2015. Læs hvad sociolog Emilia Van Hauen mener om PTU s potentiale. Tema med alt om planerne for det ny PTU. s. Dit medlemsmagasin fra PTU LANDSFORENINGEN AF POLIO-, TRAFIK- OG ULYKKESSKADEDE LIVTAG #2 2015 På vej mod fremtiden Tema med alt om planerne for det ny PTU s. 6-23 Læs hvad sociolog Emilia Van Hauen mener

Læs mere