Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming. friskolenilemming@fibermail.dk Facebook.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming. www.friskolenilemming.dk friskolenilemming@fibermail.dk Facebook."

Transkript

1 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming friskolenilemming@fibermail.dk Facebook 1 Sommerbrevet 2015 Kære børn og forældre på Friskolen i Lemming! Lemming d. 29. juni 2015 Vi glæder os til at møde børn og forældre tirsdag d. 11. august kl , hvor første skoledag begynder efter sommerferien! udvikling kreativitet venskab F R I S K O L E faglighed fortælling tryghed frisind frihed selvværd respekt glæde synlige voksne selvtillid barndom forpligtende fællesskab V e l k o m m e n i s k o l e Vi er en Grundtvig-koldsk Friskole! Hvad indebærer det? Skolens formål er i øvrigt at udøve skolevirksomhed, med baggrund i traditionen efter Grundtvig og Kold, og deres syn på skole, menneskeliv og folkeliv. En skole med fællesskabet som det bærende element, hvor åndsfrihed, ligeværd og frisind er en forudsætning for udviklingen af det hele menneske. Samarbejdet bygger på den demokratiske tankegang, som kræver ansvarlighed og engagement. Med udgangspunkt i det enkelt barns udviklingstrin ønsker skolen at praktisere en undervisning, der stimulerer børnenes naturlige nysgerrighed og lærelyst. Undervisningen skal give plads til forskellighed og styrke børnenes selvværd. Skoledagen skal give børnene fælles oplevelser, som deres egen personlige læring kan videreføres på grundlag af. Oplevelser, der er medvirkende til, at børnenes virkelyst og gå på mod bevares, så børnene bliver ved med at have lysten til skolen for livet. Læringen finder sted på en sådan måde, at alle børnenes kompetencer bibeholdes og udvikles. Dette sker blandt andet ved, at leg, sang og musik, drama og teater bliver centrale elementer i undervisningen. Der undervises i vid udstrækning på tværs af årgange og faggrænser. Det er vigtigt, at børnene kender deres historie, kulturelle arv og baggrund. Megen af denne viden vil børnene få ved den daglige morgensang og fortælling.

2 Med dette sommerbrev følger en del praktiske oplysninger i form af: Skema ( se under hverdag hjemmesiden) Årskalender (kalender - hjemmesiden) Buskøreplan (se under hverdag / hjemmesiden) Telefonliste på ansatte og bestyrelse (se under personale og under bestyrelse / hjemmesiden) Elevliste ( under hverdag /elevliste bustelefonkæde hjemmesiden) Brev fra stamgruppelærerne og SFO ( følger med dette brev) 2 Programmet for tirsdag d. 11. august: Kl : Morgensang og flaghejsning (præsentation af nye børn og voksne) Kl : Samling i stamgrupperne Kl : Kaffe/juice og rundstykker Kl : Samling i fællesrummet præsentation af stamgrupperne / praktiske oplysninger Kl : Fælles afslutning Vi håber, at I forældre kan være med til første skoledag. Vi samles ved flagstangen, hvor vi synger en morgensang og hejser flaget. Grillfest for hele familien: Tirsdag d. 11. august kl holder vi en lille grillfest, hvor alle er velkomne. Man medbringer mad til egen familie; dvs kød til grillen og diverse tilbehør samt drikkevarer og service, Torben vores pedel tænder op i grillen. (Ingen tilmelding) Stamgrupperne: Børnehaveklassen (15) Bodil Bak Kejser (BK) Lillegruppen: (21) Lene Ellegaard Kamp (LK) Mellemgruppen: (22) Ole Kamp(OK) Storegruppen: (14) Erling Bossen (EB) dansk Mette Marie Richardt (MR) Ældstegruppen: (11) Stine Andersen (SA) Efter sommerferien vil Erling Bossen igen være på fuld tid og varetage stamgruppelærerrollen i Storegruppen. Ugebreve: Hver fredag sender vi besked ud på mail, om at ugebrevet er klar på hjemmesiden. Det er meget vigtigt, at man læser ugebrevene, da det er relevante informationer til hjemmene om, hvad der foregår på skolen, praktiske oplysninger og ofte om noget, der vil ske i den følgende uge. Friskolebussen kører ikke første skoledag. SFO en har åben efter normal tid (Se hjemmesiden under SFO) Lars Elsborg er vores buschauffør. Kommer barnet ikke i skole skal man ringe afbud til Lars inden kl vel og mærke hvis man er busbarn!! Bussen kører fra friskolen kl mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Om fredagen kører den kl

3 3 Vedrørende fravær: Ved sygdom eller andet fravær, skal forældrene give skolen besked inden kl ved mail, sms eller ved at ringe: , Mødetid: Vi begynder kl Morgensang og fortælling er vores start på dagen. Vi synger to sange, hvorefter der er fortælling. Dette skaber en god begyndelse på dagen. Her fejrer vi også børnenes fødselsdag med en sang, de selv vælger. Har man som forældre mulighed for at være med, er man meget velkommen. Både den første dag, men også i hverdagen. Bus fredag: Bussen kører kl efter fælles afslutning kl Alle er med til fælles afslutning forældre er også her velkomne! Hjemmesiden: Hjemmesiden er gjort mobilvenlig og ser derfor anderledes ud, hvis man åbner den på en smartphone / tablet. Man kan ændre det ved at gå ned i bunden og trykke på vis almindelig hjemmeside. Udtalelser for afgangseleverne: De elever, der går ud af 8. klasse får en udtalelse med til det videre uddannelsesforløb. Udtalelsen går på elevens sociale kompetence, og der gives udtalelser i fagene dansk, matematik, engelsk og histore - disse fag, fordi det er tilsynsfag. Forlader man skolen før 8. klasse får man en raket til morgensang,. Man får ingen udtalelser. Her har man sin mappe, hvor alle evalueringer, faglig udvikling og handleplaner gennem årene er samlet. Tilsynsførende på Friskolen: I henhold til lovgivningen har forældrekredsen valgt en tilsynsførende for en fireårig periode. Den tilsynsførende skal gennem besøg på skolen, hvor undervisningen overværes og gennem samtaler med skoleledelsen og lærerne om undervisningen generelt, holde sig orienteret med undervisningen. Der føres tilsyn med elevernes standpunkt i dansk, matematik, historie og engelsk samt med, om skolens samlede undervisningstilbud ud fra en helhedsvurdering står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen (Friskoleloven). Den tilsynsførende afgiver hvert år en skriftlig tilsynserklæring til forældrekredsen og skolens bestyrelse. Dette sker på skolens årlige generalforsamling. Fysik i skoleåret : Vi kan i år leje fysiklokalet på Levring Efterskole, og det bliver i dette skoleår fredage fra kl Erling er fysiklærer, og Lars kører som vanligt. Skole-hjem samtaler: Vi afholder vi hvert år skole-hjem besøg for børnene her på skolen af en varighed på 20 minutter. Samtalerne afholdes i november måned. Forinden disse samtaler med hjemmet, vil vi sammen med det enkelte barn lave en evaluering på, hvordan det går fagligt og socialt. Er der alvorlige problemer med et barn, skal disse være prøvet løst inden mødet. Det gælder begge veje.

4 Børnehaveklassen: Bodil/Marie. Lillegruppen: Lene/Ole. Mellemgruppen: Ole. Storegruppen: Erling/Mette. Ældstegruppen: Stine/Erling 4 Forældremøde i september: Der afholdes forældremøder i september måned, hvor hver stamgruppe har et fyraftensmøde for forældrene. I forhold til den nye reform, som omhandler tillæg på sene aftentimer læs: efter kl , kommer disse møder til at foregå fra kl I sådanne tilfælde er vi underlagt reformen, og ellers har vi frie pædagogiske rammer i forhold til den. Børnehaveklassen/Lillegruppen: Mellemgruppen: Storegruppen: Ældstegruppen: tirsdag d. 1. september kl Bodil/Lene onsdag d. 9 september kl Ole/Bodil onsdag d. 16. september kl Erling/Mette onsdag d. 23. september kl Stine/Erling Emne/projekt: I uge 40 og 41 arbejder Børnehaveklassen, Lille og Mellemgruppen med emne. Børnene fremlægger emnet torsdag d. 8. oktober kl for forældrene. Storegruppen arbejder ligeledes med emne og Ældstegruppen har projekt. De to grupper fremlægger for hinanden torsdag d. 8. oktober og for deres forældre i forårsperioden op til St. Bededag, når de har emne/projekt igen. Forældremøde/ bestyrelsens aften i november: Torsdag d. 22. oktober er der forældremøde på skolen for de voksne og skolefest for børnene fra kl Bestyrelsen forbereder aftenen for de voksne / elevrådet forbereder skolefesten. Skolelørdag: Den første lørdag i december har vi julemarked, og det er en forpligtende skoledag, hvor børnene har mødepligt. Drama-fastelavn: Som noget nyt flytter vi dramadagene hen før vinterferien. Det vil sige, at dramaopførelsen kommer til at ligge fredag aften i uge 6. Vi vil gerne anmode om, at ferier, fridage mm ikke afholdes i den periode, hvor vi har drama: Fra d. 4. februar-12. februar, således at alle børn er med til at øve og med til generalprøve og premiere! Vi flytter perioden fordi vi tidligere har haft 3 almindelige skoledage lige efter vinterferien inden dramaperioden, som ikke har været optimalt udnyttet; og for at få flere sammenhængende undervisningsforløb, er dette løsningen. Fastelavn ligger i 2016 mandag i uge 6, hvor vi arbejder med drama. Vi holder fastelavn den mandag fra kl Samme devise, som vi plejer: ALLE børn skal være udklædte. Når fastelavn ikke ligger i dramaperioden afholder vi det, som vi plejer: Nemlig mandag fra kl Dramaopførsel d. 12. februar: Vi opfører stykket kl for bedsteforældre og Børnehaven i Lemming og kl, er det for forældre og søskende.

5 Lejrskole: Lejrskolen for Bh.kl.-Storegruppen går i uge til Bakkelandets Friskole ved Skanderborg. Vi tager afsted fra onsdag morgen til fredag eftermiddag. Vi bytter, ligesom vi har gjort de foregående år. Ældstegruppen skal en uge til København. Erling og Stine er rejseledere. Mere herom senere. Egenbetaling til lejrskole /ture for Ældstegruppen: Man betaler 200 kr i maj måned for lejrskole. Da der ikke er kommet forslag til indtjening til udlandet / København, og da vi ikke længere har udlevering af telefonbøger, opkræver vi 150 kr fra 5. klasse. Det er en opsparing, og der vil ikke komme yderligere udgifter i den forbindelse ud over lommepenge. 5 Ældstegruppen: Som et led i, at der skal ske lidt mere for Ældstegruppen med blandt andet lidt flere ture ud af huset, tager de på tur sammen med Erling og Stine til Hvolris torsdag og fredag i uge 34. Der vil blive en egenbetaling på 100 kr. ( Mere herom senere.) Endvidere er Ældstegruppen med i aksesamarbejdet med andre friskoler i det midtjyske. Her samarbejdes især indenfor de naturvidenskabelige fag. Nogen af ugerne er også med en overnatning. SFO: Klokken begynder SFO en mandag til torsdag og kl om fredagen. (Læs mere om SFO en på hjemmesiden.) Kommer barnet ikke i SFO en dag, eller der er andre ændringer i planen, skal man lægge en besked eller ringe til Konfirmation 2016: Forældrene skal selv sørge fra transport frem og tilbage. Sommerfest: Mandag d. 27. juni kl holder vi en afslutningsfest med sange og taler for/til 8. klasse. Alle møder kl med en lille ret til fælles tag-selv-bord. Efterfølgende mødes alle i salen til en lille højtidelig afsked med vores store børn! Sidste skoledag 2016 er tirsdag d. 28. juni. Bussen kører børnene hjem kl Udvalg på friskolen: For at holde skolepengene nede, skal hver familie (en person) være repræsenteret i et udvalg hvor man bidrager med sin arbejdskraft på forskellig vis. Hvert udvalg er tilknyttet en Ankermand/kvinde fra bestyrelsen, som i sidste instans samler trådene eller følger op på arbejdet. Mai-Britt Nollin: Mette Alstrup: Mads Papsø: bus, rengøringsudvalg, tombola/scene-drama udvalg fonde, PR, lejrskole og arrangementsudvalg vedligeholdelsesudvalg, legeplads - og byggeudvalg Arbejdslørdag: Bestyrelsen har besluttet, at der afholdes en arbejdslørdag om året. Er man forhindret i at komme denne dag, bliver man sat på en to-do liste, hvor forefaldende opgaver skal udføres efterfølgende.

6 Sundhedsplejerske: Sundhedsplejersken kommer til alle klasser i løbet af et år. Er det individuelle samtaler, vægt, højde, syn, får børnene en lille folder med hjem, som skal udfyldes sammen med forældrene. Sundhedsplejersken taler også med barnet om sundhed generelt. Vi opfordrer forældrene i Børnehaveklassen, Lillegruppen og Mellemgruppen til at være med i disse samtaler. 6 Talepædagog: Der er mulighed for at kontakte vores tilknyttede talepædagog, hvis man er bekymret omkring sit barns udtale /stammen mm. Skolepengebetaling: Ved udmeldelse før tid skal man betale løbende måned + 30 dage. Det gælder både for skole og SFO. Skolepengene vil hvert år stige med 2% - jvf. pristalsreguleringen. Hvis man ønsker at afbestille mælk /frugt, skal det meddeles kontoret inden d. 10. i måneden. Skolepenge: 1265 kr Søskenderabat: 750 kr Mælk og frugt: 125 kr (frugt 70 kr - mælk/ 60 kr) SFO: 715 kr Fripladstilskud: Vi har via vores fordelingsudvalg/ ministeriet mulighed for at give tilskud til skolepengebetaling efter en fordelingsnøgle, som de sætter. Man skal give tilsagn til, at ministeriet må undersøge indkomsten. De forældre, der vil søge, skal inden d. 20. august aflevere ansøgningen til os med de bilag, der er beskrevet på bagsiden af ansøgningen. Pengene bliver udbetalt til os sidst i december, hvorefter de, der er berettet, vil modtage et brev i januar måned Beløbet vil blive modregnet i skolepengene. Ansøgningsskemaet kan afhentes på kontoret. Har man fælles forældremyndighed, skal ansøgningen underskrives af begge forældre. Rengøring: Alle nye forældre skal huske at få en nøgle til skolen. (Det koster 100 kr i depositum, som man får retur ved barnets udmeldelse. De 100 kr vil blive trukket over skolepengene med etiketten nøgle ) Hvis man har område 1, er man holdkaptajn. Det indebærer, at man søndag eftermiddag efter kl skal sørge for, at alle områder er gjort rent. Mangler der nogle områder, skal man kontakte de involverede. Får man ikke fat i vedkommende, skal man fortsætte kontakten om mandagen. For at lette arbejdet for Inger, som er den øverst rengøringsansvarlige, skal man sende en sms, over status, søndag aften inden kl (Hvis der er problemer.) Rengøringen de første uger efter sommerferien foretages af gamle forældre. Derefter kommer alle på rengøringslisten. Listen kommer på hjemmesiden i august/september.

7 Rengøring i uge 33: Område 1: Filip Bak Bruun Område 2: Hoseas og Elly Marie Kristensen Område 3: Adam Fredberg Sørensen Område 4: Juliane og Oscar Alstrup Område 5: Sebastian og Nicolaj Nielsen Område 6: Oliver Falbe Område 7: Asbjørn Thomasen 7 Ellers vil vi bare opfordre til ved yderligere informationer at gå ind på vores hjemmeside: Rigtig g d sommer! Vi ses d. tirsdag d. 11..august kl ! Med venlig hilsen Lene og Ole Kamp Friskolen i Lemming

8 Lemming Kære Maria, Sofia, Amy, Emilie, Emelie, Lærke, Caroline, Malthe, Magnus, Sebastian, Asbjørn, Erik, Alexander, Jacob og Eskild Jeg glæder mig rigtig meget til vi ses i skolen efter sommerferien! Lidt før ferien er forbi, får I et brev fra mig med posten, og så skal I til at lave lektier Resten af dette lange brev er til jeres forældre, der står en masse ting som voksne skal have styr på, når deres barn skal til at gå i skole. Venlig hilsen Bodil Kære forældre i den kommende børnehaveklasse! Mens Skt. Hans bålene bygges landet over, afsluttes skoleåret og det nye skydes i gang. Nu ser vi frem til en dejlig lang og forhåbentlig varm sommer, hvor vi alle kan lade op, inden vi mødes til første skoledag i skoleåret Vi mødes TIRSDAG d kl Jeg håber alle I voksne har mulighed for at være med på denne første skoledag. Om aftenen mødes vi alle igen fra kl 17-20, hvor vi begynder med fælles aktiviteter og efterfølgende spiser sammen. Medbring selv mad og service til jeres egen familie. Torben, vores pedel, sørger for at grillen er klar til brug kl 18. Hvis jeres barn/børn bliver trætte, SKAL I ikke blive til kl 20 Vi begynder skoleåret ganske stille og roligt; de 4 dage i den første uge er vi kun os selv, hvor vi skal lære hinanden lidt at kende og indrette klasselokalet. De første dage er vi heller ikke med til morgensang, men bliver i klassen. Torsdag eller fredag i den første uge møder børnene deres makker(e), en eller to elever fra 5./ 6. klasse(storegruppen). Meningen med vores makkerordning er bl.a. at de store elever i begyndelsen af skoleåret, kommer ned i klassen og henter de små elever før morgensang. Så følges

9 de ad, sidder sammen og den store viser den lille til rette og er den trygge base i alt det nye. 9 Her følger nu, traditionen tro, en masse oplysninger som forhåbentlig gør starten af skoleåret lidt mere overskueligt for jer. Hvis I er i tvivl om noget, må I naturligvis altid ringe/smse til mig. Jeg har ikke faste træffetider og skal nok sige til, hvis jeg ikke lige har tid til at tale/skrive med jer. Husk at ringe til skolen om morgenen , eller sende mig en sms , hvis jeres barn er syg, eller holder fri. Hvis barnet ikke møder i skolen, og vi ikke har hørt fra jer, ringer vi jer op. Vi har vores egen mælkeordning, hvor børnene hver dag får 0,25 l mælk. Ordningen koster 60 kr. I giver Lene besked om jeres barn skal have mælk, og pengene bliver så trukket over skolepengene. Vi har også en frugtordning, hvor børnene hver dag får et stykke frisk frugt. Ordningen koster 70kr. Mælk og frugt koster i alt 125kr. Hvis I fortryder i løbet af skoleåret henvender I jer til Lene, så ændrer hun det på skolepengeopkrævningen. Hver fredag udkommer UGEBREVET. Det SKAL I læse, for det er der alle informationer bliver skrevet! Det er også der, I kan følge med i, hvad der rører sig på skolen. Efter efterårsferien får børnene udleveret en sangbog, som vi bruger hver dag. Den skal jo holde i mange år, så det er meget vigtigt, at den bliver pakket ind med det samme. Første bog er gratis, erstatningseksemplarer koster 175 kr. Børnene er meget udendørs, så de skal naturligvis have fornuftigt tøj med. Alle børn til og med 3.klasse har en kasse til ekstra tøj på skolen.(over deres knag i gangen) I vinterhalvåret skal børnene have indesko med, for vi går ikke med udefodtøj indendørs.

10 Husk at børnenes værktøjskasse altid skal være i orden 3 spidsede blyanter og et godt viskelæder er GODT. I behøver ikke at investere i tuscher, for dem bruger vi aldrig. 10 Hvis I kører i jeres privatbiler med børnene fra klassen/skolen, skal det naturligvis foregå på fuld betryggende vis. (Det gælder selvfølgelig også, hvis vi fra skolen kører med børnene) Husk selepuder, når I ved, at børnene skal transporteres i private biler. Fødselsdage: I nogle af de andre klasser på skolen har forældrene aftalt, at børnene giver èn fælles fødselsdagsgave, når et barn i klassen fylder år. I skal naturligvis også i den kommende børnehaveklasse have aftalt, hvordan I vil gøre. Jeg foreslår, at I aftaler det til forældremødet. Klassens forældremøde afholdes: TIRSDAG D kl 17 (dagsorden følger) Skole-hjem-samtaler afholdes Onsdag /torsdag Lige før efterårsferien får I en tidsplan, så I kan se, hvornår det er jeres tur. Hvis der er nogle særlige forhold (helbredsmæssigt, familiært og lign) omkring jeres barn, som kan have betydning for skolestarten og hverdagen på skolen, vil jeg naturligvis gerne have det at vide, så jeg kan tage størst mulig hensyn til det. Sluttelig vil jeg opfordre jer til altid at komme på banen, hvis der er noget I er i tvivl om; ring gerne til mig, til Lene og Ole Kamp, eller til et af bestyrelsens medlemmer. Kun ved at blive gjort opmærksom på jeres undren, kan vi gøre noget ved det. I er desuden naturligvis altid velkomne til at deltage i dagligdagene på skolen i den udstrækning, I har mulighed for. Børnene synes, det er sjovt, at der er forældre med på skolen og forældrene opdager pludselig, hvordan tingene fungerer, ved selv at opleve dem. I behøver ikke bestille tid til at være med i skoledagen, jeg sætter jer bare i gang med det, dagen nu byder på

11 Jeg håber disse oplysninger har givet jer svar på mange af jeres spørgsmål i forbindelse med skolestarten. 11 Jeg glæder mig til vores samarbejde Venlig hilsen Bodil Bak Kejser tlf

12 12 Kære børn i Lillegruppen! Kære forældre! Nu er det blevet tid til sommerferie Men efter ferien venter et nyt friskt skoleår, og jeg vil gerne byde velkommen i Lillegruppen til: Martin, Nanna, Signe, Karna, Emma, Manfred, Hoseas, Mikkel, Jeppe, Emil, Vicktor og Adam Jeg glæder mig til, at vi skal ses efter ferien, hvor I skal være i stamgruppe sammen. Vi skal lege, danse, synge, arbejde med rim og remser, stave, tegne, lave skuespil, male, arbejde med ord og bogstaver på mange forskellige måder. Lave små historier på Ipads og skrive små historier i kinabøger. Sidst men ikke mindst skal vi arbejde meget med læsning og ordklasser. I vil få lektiebesked over sms. Ind i mellem har vi også emnetimer sammen med Børnehaveklassen og Mellemgruppen Det tætte samarbejde skolen og hjemmet er altafgørende for, at barnet får en tryg og god skolegang. Så kontakt mig endelig hvis, jeres barn ytrer noget om problemer omkring skolen, - også selvom det umiddelbart kan virke som banale problemer. Meget kan løses ved at tale sammen om det! Rigtig god sommer Venlig hilsen Lene

13 13 Kære kommende Mellemgruppe Rigtig god sommerferie til jer alle, nu gælder det om at slappe af og lade batterierne op, så vi kan være klar til et nyt skoleår. Efter ferien begynder vi i en ny stamgruppe, og det er altid spændende, hvordan det vil udarte sig. Ellers er skoleåret planlagt med emner, læsning, skrivning og diverse ting, men alt det vil vi lade ligge nu og bare ønske en rigtig god sommerferie. Jeg glæder mig til at se jer efter ferien. Med venlig hilsen Ole Kamp

14 Sommerbrev Vi vil i Storegruppen sige god dag til Peter, Filip, Sebastian, Alexander, Asbjørn, Mia, Emil, Ekkawin og Iben, som kommer op fra Mellemgruppen. Vi bliver en klasse på 14 elever. Jeg ser frem til et godt og spændende samarbejde med såvel børnene som forældrene. I vil opleve, at børnene ikke vil få ret mange bøger udleveret, da undervisningen vil blive meget digitaliseret. I skal derfor ofte spørge ind til de unge og se, hvad der foregår i den digitale verden. Det kan derfor være en fordel, at børnene har en computer til rådighed. Dette er ikke et krav, da vi sagtens kan stille computere til rådighed i den daglige undervisning, men ikke til hjemmebrug. Så skal vi også sende Johanna, Rasmus S., Sofie R., Sofie L., Tea og Markus videre til Ældstegruppen, så på gensyn til jer i Ældstegruppen. Rigtig god og velfortjent sommerferie. Erling 14

15 Sommerbrev, ældste Kære ældstegruppe, kommende ældstegruppe og forældre. Et nyt skoleår står meget snart for døren, og vi glæder os til at sige velkommen til Sofie L., Johanna, Markus, Rasmus, Sofie D.R. og Tea - vi ser frem til at byde jer alle sammen velkommen, når I rykker op og til det fremtidige samarbejde med både jer og jeres forældre. Vi bliver en lille stamgruppe i år på 12 elever. Vi starter skoleåret ud med en ryste-sammen-tur. Turen kommer til at ligge torsdag d. 20 og fredag d.21 i uge 34. Erling og jeg er i fuld gang med at få den sidste planlægning på plads information om turen kommer i starten af skoleåret. I uge 19 står den på lejrtur, og turen går i år til København, det glæder vi os til, og planlægningen af denne tur er allerede i gang. Da vi fortsætter med at arbejde på computer næste år, må I meget gerne selv medbringe pc. Vi glæder os meget til næste skole år og til alle de oplevelser, vi skal have sammen som stamgruppe. Glade sommerhilsner Stine

16 16 En lille sommer hilsen fra SFOén Det første år med ny skolereform er nu ved at være slut, og et nyt skal til at tage form. Vi skal desværre sige farvel til gamle børn, men goddag til 15 nye små børnehaveklassebørn. Vi bliver derfor lidt flere børn i SFOen i det kommende skoleår, end vi har været vant til. Vi går forhåbentlig et nyt år i møde med masser af nye oplevelser og endnu flere ture ud af huset med fritter-samarbejdet. Et af de første arrangementer vi deltager i, er sæbekasseløb på Skægkær skole til september, men det vil i høre mere om senere. Jeg er blevet rigtig glad for mit arbejde her på friskolen, og ikke mindst sætter jeg stort pris på samarbejdet med jer forældre. I er altid meget imødekommende og hjælper gerne til med forskellige opgaver. Når vi er på tur kommer I og henter jeres børn rundt omkring på andre skoler. Det sætter Annie og jeg stor pris på, da det er forudsætningen for, vi kan komme afsted. Vi glæder os til endnu et år med jer og jeres skønne børn. Vigtige oplysninger særligt til de nye: Ugebreve og mail-korrespondance er vores vigtigste kommunikationsform. Det er derfor vigtigt, at I får læst ugebrevene. Her skriver jeg lidt om, hvad vi laver eller hvilke planer, vi har. Der vil hver måned være en aktivitetsplan, som hænger på infotavlen. Her kan I som forældre følge lidt med i, hvilke aktiviteter der tilbydes i løbet af ugen. Når I møder ind om morgenen, beder vi jer krydse jeres børn af på afkrydsningssedlen, som ligger på pulten i SFOen under infotavlerne. Her skal I sætte en enkelt streg, hvis jeres barn skal i SFO den dag. I sætter en streg mere, når I henter jeres barn igen om eftermiddagen. På den måde ved vi, hvem der kommer i SFO, og hvem der evt. skal med bussen hjem kl. 14. Der vil også være mulighed for at skrive andre korte beskeder, som vi ser, når vi møder ind til middag. (Hvis jeres barn kommer før skolen åbner, skal I aflevere jeres barn i børnehaven. Børnehaven åbner kl hver morgen. (Kl går alle SFO børnene over på skolen) Er der ændringer i børnenes gå-hjem-tider, skal man henvende sig direkte til SFO en med en sms eller med et opkald. SFOens åbningstider:

17 Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Rigtig dejlig sommer til jer alle Varme Sommerhilsner fra Annie og Marie SFO

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

V e l k o m m e n t i l b a g e

V e l k o m m e n t i l b a g e U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2 Kære børn og forældre Lemming d 12. august 2016 V e l k o m m e n t i l b a g e - Rigtigt dejligt at se alle, børn som voksne, igen Tak til

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Kære børn og forældre på Friskolen i Lemming! Lemming d. 24. juni 2016

Kære børn og forældre på Friskolen i Lemming! Lemming d. 24. juni 2016 S O M M E R B R E V E T 16 Kære børn og forældre på Friskolen i Lemming! Lemming d. 24. juni 2016 Vi glæder os til at møde børn og forældre torsdag d. 11. august kl. 10.00, hvor første skoledag begynder

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming.

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming. Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 46 Lemming d. 13. november 2015 Det var

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2. Kære børn og forældre Lemming d 11. august V e l k o m m e n i s k o l e i g e n!

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2. Kære børn og forældre Lemming d 11. august V e l k o m m e n i s k o l e i g e n! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2 Kære børn og forældre Lemming d 11. august 2017 V e l k o m m e n i s k o l e i g e n! Ringen omkring flagstangen blev sluttet med børn og

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 8. Kære børn og forældre Lemming 4.maj 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 8. Kære børn og forældre Lemming 4.maj 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 8 Kære børn og forældre Lemming 4.maj 2016 Lige siden Danmarks befrielse har det været en tradition at stille tændte lys i vinduerne den 4. maj

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 2 3 Kære børn og forældre! Lemming d. 8.juni 2018 Ugen der gik: En dejlig uge er gået! Side 1 af 5 Ugen der kommer: En almindelig uge Persondataloven:

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming.

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming. Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 45 Lemming d. 6. november 2015 Ugen der

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 2 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 22.juni 2018

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 2 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 22.juni 2018 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 2 5 Kære børn og forældre! Lemming d. 22.juni 2018 Vi elsker vort land, når den signede jul tænder stjernen i træet med glans i hvert øje, når

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 8. Kære børn og forældre Lemming 26. februar 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 8. Kære børn og forældre Lemming 26. februar 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 8 Kære børn og forældre Lemming 26. februar 2016 Om fortællingen sagde, Christen Kold blandt andet: Jeg er så glad ved at høre Dem, men når der

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 3 Kære børn og forældre! Lemming d. 18. januar 2019 Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi har haft en almindelig dejlig uge. Glade børn over hele linien!

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U S G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 2 0 Kære børn og forældre! Lemming d 19.maj 2017 Ugen der gik: En dejlig almindelig uge - dog ikke for Ældste; jo dejlig - men nok ikke helt

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

DesignBørnehuset SanseSlottet

DesignBørnehuset SanseSlottet DesignBørnehuset SanseSlottet Vi vil gerne byde jer velkommen i Designbørnehuset SanseSlottet. SanseSlottet er en afdeling af Børnehusene i Vonsild. Vi håber, denne skrivelse kan give jer et lille indblik

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Søløven.

Velkommen til Børnehaven Søløven. Velkommen til Børnehaven Søløven. Børnehaven Søløven er en kommunal børnehave og er en del af Sparkær LBO. Adresse: Børnehaven Søløven Sølystvej 33, Sparkær 8800 Viborg TLF. 87871595 E-mail: bh.soeloeven@viborg.dk

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming Facebook. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming Facebook. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Facebook Friskolen i Lemming Ugebrev 04/16 Kære børn og forældre! Lemming d. 29. januar

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde Kære Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Du skal gå på gruppe Her vil du foruden børnene, møde Vi har lavet denne folder, så du sammen med mor/far kan læse om

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 4. Kære børn og forældre Lemming d 25. august 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 4. Kære børn og forældre Lemming d 25. august 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 4 Kære børn og forældre Lemming d 25. august 2017 Nu er der allerede gået 13 dage af skoleåret! Vi holder nøje regnskab med det i børnehaveklassen

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

Nyttige telefonnumre.

Nyttige telefonnumre. 2008-2009 Højboskolen Toftevej 53 8362 Hørning Tlf. 89 68 16 44 Fax. 89 68 16 34 E-mail: hojboskolen@skanderborg.dk Hjemmeside: www.hoejboskolen.dk Nyttige telefonnumre. Skolens kontor 89 68 16 44 SFO

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på.

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Uge http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Fripladstilskud fra staten for skoleåret 2016/17 Ansøgning om nedsættelse af skolepenge hos bestyrelsen

Læs mere

UGEBREVET DATO: 3. 2014 NR.:

UGEBREVET DATO: 3. 2014 NR.: UGEBREVET DATO: 3. oktober 2014 NR.: 7. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Dagen

Læs mere

V e l k o m m e n t i l b a g e

V e l k o m m e n t i l b a g e Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 33/15 Kære børn og forældre! Lemming 14. august 2015 V e l k

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Indskolingen 0.-3. klasse - læring, trivsel og glæde

Indskolingen 0.-3. klasse - læring, trivsel og glæde Indskolingen 0.-3. klasse - læring, trivsel og glæde Når børn starter i skole, glæder de sig til at lære nyt og få nye udfordringer. Langt de fleste børn er vant til at gå i børnehave og er dermed vant

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Lemming d.9. november 2017 Lillegruppen har i et stykke tid arbejdet med rim og remser på forskellig vis. Her er et eksempel på et hus, de

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Faktaoplysninger: Børnetal og stuer: Vuggestuen i Tusenfryd er delt op i stuer. Der er plads til ca. 12 børn på hver stue. Alt efter antal af børn i afdelingen er barnet tilknyttet

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17 ca 19. (mere om det senere)

OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17 ca 19. (mere om det senere) Ugebrev 27. maj 2016 Der er godt nok rigtig mange meddelelser mv. i dag -- God weekend fra redaktøren. OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17

Læs mere

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang.

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang. Velkommen til Th. Langs Telefon numre til SFO en SFO ens Mobil 50 46 05 81 Hanne Kaa - SFO leder 60 82 29 72 Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97 www.thlang.dk Hanne.kaa@thlang.dk SFO Velkommen

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 140 børn i alderen 2 år og 9 måneder

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie.

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie. Hold Øje uge 24 Det er et travlt år for pedellerne Benjamin og Nils. Når det regner, går tiden med at sætte projektorer op i alle klasserne, og når vejret er som i denne uge så bliver der hamret og savet

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Vængebo

Velkommen til Børnehaven Vængebo Velkommen til Børnehaven Vængebo Rudersdalsvej 91 A 2840 Holte 46 11 35 10 Indholdsfortegnelse Hjertelig velkommen... 2 En ny start... 2 Normering... 2 Åbningstid... 3 Hent og Fix ordning... 3 Vængebo

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 Børnehuset er en integreret institution, med børnehave og en skolefritidsordning. Vi er en mindre landinstitution, omgivet af marker og

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 9. november "Mørk er november og løvfaldet slut,

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 9. november Mørk er november og løvfaldet slut, U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre! Lemming d. 9. november 2018 "Mørk er november og løvfaldet slut, vandet begynder at fryse, lyset fra solen og blomsterne

Læs mere

D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-1 -

D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-1 - D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-12 - - 1 - Andre oplysning Det skal du huske hver dag En eftermiddagsmadpakke, så dit barn kan holde sig mæt til det skal hjem. Et par hjemmesko

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36 Kildegård Klubben Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i Kildegård Klubben. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i klubben, samarbejde med forældre og skole

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00.

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00. Velkommen til Saltum SI - børnehaveen hvor jeres barn nu starter på et nyt kapitel i sit liv. Vi håber på et godt samarbejde med jer forældre, Og at jeres barn må trives her hos os. Åbningstider: Mandag-Torsdag

Læs mere

UGEBREV nr. 31 uge 15

UGEBREV nr. 31 uge 15 UGEBREV nr. 31 uge 15 Mange tak På vegne af bestyrelse, personale og børn vil jeg gerne sige mage tak til alle de fremmødte til vores arbejdslørdag i lørdags. Det var en hyggelig dag, hvor vi fik lavet

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1 Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 Hvad synger vi dog om?? Hver morgen synger vi jo to sange/salmer, så vi får sunget rigtig

Læs mere

Skovbørnehaven Søborgen. Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv?

Skovbørnehaven Søborgen. Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv? Skovbørnehaven Søborgen Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv? Velkommen til Skovbørnehaven Søborgen Denne informations- og velkomstfolder er til jer forældre, som har barn/børn i Skovbørnehaven

Læs mere

Velkommen til Gadekæret

Velkommen til Gadekæret Velkommen til Gadekæret Velkommen til Gadekæret Gadekæret er tegnet af arkitektgruppen Regnbuen og institutionen åbnede i 1998 og var med i en konkurrence om fremtidens daginstitutioner. Gadekæret er

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN Svend Poulsensvej 154, 3060 Espergærde, Åbningsningstid: mandag-fredag kl. 6.30 17.00 Galaksen: 49284357 Himmel Stuen: 49284356 Stjernerne: 49284358 Leder David Seebach: 49282451

Læs mere

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder:

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Din kontaktperson hedder. Vi har aftalt at du og dine forældre kommer på besøg dag den / klokken. Det vil være

Læs mere

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Nyhedsbrevet Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Til forældre og voksne Alle mand er klar og pludselig var den der, den længe ventede pavillon, den kom som så meget andet, dalende ned fra himlen en tidlige fredag

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. januar 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 849 Næste uge: Mærkedag: 23. januar 26. januar 29. januar Baunen udlej. 3.kl. Lærermøde Sundheds-undersøg.bh.kl. 23. januar 24. januar 28. januar

Læs mere

Dette frivillige forældretilsyn er et supplement til det af generalforsamlingen besluttede eksterne tilsyn.

Dette frivillige forældretilsyn er et supplement til det af generalforsamlingen besluttede eksterne tilsyn. Forældretilsyn 2014 Guldbæk Friskole Det fremgår af Guldbæk Friskoles retningslinier vedrørende tilsyn og friskolelovens 9, stk. 1, at: " Det påhviler forældrene til børn i en fri grundskole (forældrekredsen)

Læs mere

SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn

SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn Skolestart 1 Kære børn og forældre At begynde i skolen er en stor begivenhed i et barns og en families liv. De fleste børn ser frem til dagen

Læs mere

Indskolingen på Randers Realskole. børnehaveklasse

Indskolingen på Randers Realskole. børnehaveklasse Indskolingen på Randers Realskole 1. klasses undervisning - lige fra børnehaveklasse 1 Udvikling med tradition Selvom Randers Realskole er blandt landets største skoler, så fungerer indskolingen i en lille,

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 Ugen der gik: Stamgrupperne er godt i gang, og det er en fornøjelse at opleve børnene tilbage i deres rette element. Vi sagde farvel til Silke

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets første nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets første nummer af Heldagsnyt. August 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til skoleårets første nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 6. Kære børn og forældre Lemming 18. november 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 6. Kære børn og forældre Lemming 18. november 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 6 Kære børn og forældre Lemming 18. november 2016 Mørk er november Mørk er november og løvfaldet slut, vandet begynder at fryse, lyset fra solen

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Personalet i Børnehuset:

Personalet i Børnehuset: Svalestuen 1 Pilehytten Hovedgaden 74 4520 Svinninge. Kontor: Tlf. 72368280 Mobiltelefon Tlf. 72365317 Lærkestuen: Tlf. 72368284 Svalestuen: Tlf. 72368285 Personalet i Børnehuset: Daglig pædagogisk leder:

Læs mere

Kære børn og forældre på Friskolen i Lemming! Lemming d. 27. juni 2019

Kære børn og forældre på Friskolen i Lemming! Lemming d. 27. juni 2019 S O MM E R B R E V E 1 T 9 Kære børn og forældre på Friskolen i Lemming! Lemming d. 27. juni 2019 Vi glæder os til at møde børn og forældre mandag d. 12. august kl. 10.00, hvor første skoledag begynder

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen Kære Forældre Det sætter mange tanker i gang, når man afleverer sit barn i dagplejen for første gang. Det er vigtigt, at I føler jer trygge og får et godt indblik i, hvad det vil

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

Pjece. - til forældre til kommende skolebørn i Lærkereden. Skolestart - august 2016

Pjece. - til forældre til kommende skolebørn i Lærkereden. Skolestart - august 2016 Pjece - til forældre til kommende skolebørn i Lærkereden Skolestart - august 2016 Kære forældre Et ny og spændende kapitel i dit barns liv starter i forbindelse med den kommende skolestart. Der er meget

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2015

Nyhedsbrev Oktober 2015 Nyhedsbrev Oktober 2015 Fælles Ude 42: I efterårsferien er der pasning for de tilmeldte børn. I denne uge er der ikke planlagt noget fast. Husk! Hvis der er ændringer til de udmeldte tider, skal det meldes

Læs mere