BYPLANVE DTÆ GT SOMMERHUSOMRÅDET VED EGSMARKEN FOR STYRBÆKS BORTRYKKKRI FM BO RO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BYPLANVE DTÆ GT SOMMERHUSOMRÅDET VED EGSMARKEN FOR STYRBÆKS BORTRYKKKRI FM BO RO"

Transkript

1 BYPLANVE DTÆ GT FOR SOMMERHUSOMRÅDET VED EGSMARKEN KARL STYRBÆKS BORTRYKKKRI FM BO RO

2 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende særlige bestemmelser for det i 1 nævnte område i Horne kommune. 1. Område. 1. Området begrænses som vist på vedhæftede kortbilag A med tyk stiplet linie. 2. Området omfatter de viste dele af matr. nr. 5a, 5r, 5s, 5q, 5g, 5k, 5f, 5e, 5d, 51, 5m, 5n, 5o, 5t, 5u, 5v, 5x, 5y, 5z, 5æ, 50, 5aa, 5ab, 5ac, 5ad, 5ae, 5af, 5ag og 44b af Horne by og sogn (Fyn) samt alle parceller der udstykkes herfra. 2. Veje. 1. Der skal udlægges areal til følgende nye veje og stier med retning og beliggenhed som vist på kortbilag A. Vejen C D : i en bredde af 8 m F G H I J i en bredde af 8 m B C i en bredde af 6 m «D E i en bredde af 6 m «F O i en bredde af 6 m G P i en bredde af 6 m «N O P -Q i en bredde af 6 m «D L i en bredde af 6 m «K L M i en bredde af 6 m Stien B H i en bredde af 3 m «P R i en bredde af 3 m «L T i en bredde af 3 m «Q W i en bredde af 3 m 2. Eventuelle nye veje ud over de i stk. 1 nævnte skal udlægges i en hensigtsmæssig retning og i en bredde af mindst 6 3. Ved blinde veje skal der lægges areal til passende vendeplads. 3. Byggelinie og hjørneafskæringer. 1. Langs vejene N O P Q, D E, K L---M med bredde 6 m lægges byggelinien i en afstand af 9 m fra vejmidte.

3 2 2. Langs vejene F O, G P, D L med bredde 6 m lægges byggelinien i en afstand af 6 m fra vejmidte. 3. Langs alle veje med bredde 8 m lægges byggelinien i en afstand af 10 m fra vejmidte. 4. Langs alle stier med en bredde af 3 m lægges byggelinien i en afstand af 4 m fra stiens midte. 5. Langs offentlig bivej nr. 20 med en bredde af 15 m lægges byggelinien i en afstand af 10 m fra vejmidte. 6. Langs grønningen med en bredde af 15 m lægges byggelinien i en afstand af 10 m fra grønningens midte. 7. Hjørnegrunde skal have brudt hjørne af mindst 5 m bredde og med lige store vinkler mod vejlinierne, jfr. vejbestyrelseslovens 40, stk Fællesarealer. Efter overenskomst med ejerne udlægges der to strandarealer som vist på kortbilag A med en kystlinie af henholdsvis Ca. 330 m og Ca. 130 m længde med ret til ophold og badning for områdets beboere. Ligeledes udlægges en grønning mærket V W X på kortbilaget i en bredde 15 m. 4a. Offentlige arealer. Til offentlige formål forbeholdes et strandareal med en kystlinie af ca. 580 m længde som vist på kortbilaget. Området omfatter matr. nr. 5q, 5g, 5k, Sf, Se, 5d og parcel af 5a udgørende stiarealet fra stranden til sydskel for projekteret 6 m bred vej samt del af matr. 44 b beliggende langs stranden fra østskel af matr. nr. 5 e og matr. nr. 5 d 230 m mod øst og i en bredde af Ca. 75 m fra stranden mod nord. Parkering af biler må kun foregå som skråparkering, langs den offentlige bivej og offentlige strandvej. På arealerne gælder fredningsbestemmelserne og der henvises til fredningsoverenskomst af 15. oktober Se vedhæftede bilag. 5. Områdets benyttelse. 1. På grundene må kun opføres eller indrettes bygninger til sommerbeboelse d. v. s. beboelse (natophold) i tidsrummet 1. april 31. september og uden for dette tidsrum kun til kortvarig ferie, weekend og lignende. 2. På hver grund må kun opføres eller indrettes en enkelt beboelse med det til en sådan bebyggelse sædvanlig tilhørende udhus og garage.

4 3 3. På den ved C udlagte grund ved den offentlige bivej, som vist på bilag A, tillades det at der opføres et udsalgssted til forhandling af beboernes almindelige daglige fornødenheder. 6. GrundstØrrelser. 1. Alle nye udstykninger skal ske i overensstemmelse med den på kortbilag A viste plan. 2. Alle grunde skal udstykkes med en størrelse på mindst 800 m 2, og grunden skal kunne rumme et kvadrat med en sidelinie 20 m. 7. AflØbsforhold m. v. 1. Området skal forsynes med vand fra et fælles vandværk, der har opnået vandvindingstilladelse ved landvæsenskommissionskendelse. Afvandingsforholdene skal være i overensstemmelse med sundhedsvedtægtens krav og kravene i Sundhedsstyrelsens cirkulære vedrørende afløb fra vandkiosetter m. v. af 10. maj Der må snarest udføres et fælles kloaksystem, der er behandlet og godkendt af en landvæsenskommission. 8. Bebyggelsens placering. Huset skal placeres indenfor de på planen viste byggelinier og med en facade parallel med byggelinien. 1. Bygninger udført af trækonstruktion med udvendig beklædning af brædder eller andre brandbare materialer må ikke opføres nærmere naboskel end 4 ni. Afstanden til skel kan nedsættes til 2,5 m, såfremt bygningen forsynes med muret gavl mod skellet. 2. Kommunalbestyrelsen kan tillade at garager og udhuse opføres i indtil 1,5 m afstand fra skellet, når grundfladen ikke overstiger 25 m2, og højden regnet fra terræn til den linie, hvor ydervæg og tagfiade mødes ikke overstiger 2,5 m bortset fra gavltrekanten (se byggeloven 34, stk. 8). 9. Bebyggelsesgrad. 1. Det bebyggede areal må højst udgøre 110 af grundens nettoareal, undtagen på grundene syd for I J, hvor det bebyggede areal højst må udgøre 115 af grundens nettoareal.

5 4 10. Bebyggelsens udformning. 1. På hver grund må kun opføres eet sommerhus samt een garage og eet udhus. Garage og udhus skal sainmenbygges med beboelsesbygningen, enten i een længe eller i en vinkelbygning. 2. Ingen bygning må opføres med mere end 2,7 m bygningshøjde, hvorved forstås højden fra terræn til den linie, hvor ydervæg og tagflade mødes. (Se byggeloven 34, stk. 8). 3. Enhver bygning må kun opføres i 1 etage. Taghældningen skal være 25 gr. (1:2). Tagbeklædningen skal udføres af hårdt materiale. 4. Træhuse skal behandles med sort, brun eller grå imprægneringsvædske. Til døre, vinduesrammer, skodder og lign, mindre bygningsdele kan også hvidt eller jordfarverne okker, terra di sienna, umbra, engeiskrødt, italienskrødt og dodenkop anvendes. Grundmurede huse skal hvidkalkes. Tagfiader skal være sorte. 11. Hegn og beplantning. 1. På grundene må der ikke opsættes andre former for hegn end levende hegn, der i hovedsagen skal bestå af fyr og gran. 2. Midtlinie af hegn mod vej skal holdes mindst 30 cm fra grundgrænsen. 12. El-forsyning m. m. 1. Alle telefonledninger i området skal udføres som jordkabler. 2. El-forsyning i området skal udføres således: a. Fællesanlæg d. v. s. fordelingsledninger langs vejarealer udføres som luftledningsanlæg på træmaster, mens b. de enkelte stik til ejendommene udføres som jordkabler fra de pagældende master. 3. Der må ikke opføres transformatorstationer i området. 13. Almindelige bestemmelser. 1. Før noget byggeri påbegyndes skal der til godkendelse af dets overensstemmelse med byplanen forelægges kommunalbestyrelsen tegninger, der viser grunden og dens omgivelser, samt bygningernes beliggenhed på grunden og deres størrelse, form og indretning,

6 5 ligesom den påtænkte anvendelse af bygningerne og grunden skal oplyses. 2. Bestemmelserne i denne byplanvedtægt gælder forud for bestemmelserne i den til enhver tid for kommunen gældende bygningsvedtægt. Opmærksomheden henledes på, at der ved bebyggelse af grundene må søges sædvanlig byggetilladelse i henhold til bestemmelserne i kommunens bygningsvedtægt. 14. Eksisterende bebyggelse. 1. Nærværende byplanvedtægt skal ikke være til hinder for bibeholdelse af den eksisterende lovlige benyttelse og bebyggelse. 2. Udvidelse ved om- eller tilbygning eller ibrugtagen til anden anvendelse i strid med byplanvedtægtens bestemmelser må ikke finde sted. 15. Påtaleret. Påtaleret ifølge nærværende byplanvedtægt har alene Horne sognerad. 16. Lempelser og ændringer i byplanvedtægten. 1. Mindre betydende lempelser i bestemmelserne i denne vedtægt kan indrømmes af kommunalbestyrelsen. 2. Iøvrigt kan boligministeriet indrømme lempelser af byplanvedtægtens bestemmelser. 3. Ændringer i byplanvedtægten kan ske efter kommunalbestyrelsens vedtagelse og godkendelse af boligministeriet efter reglerne for vedtagelse og godkendelse af nye byplaner, jfr. byplanlovens 5. Således vedtaget af Horne sogneråd Horne, den 9. marts P.S.V. GUNNI RUD. A. H. Christensen. I medfør af i i lov om byplaner (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) godkendes foranstående af Horne sogneråd vedtagne forslag til partiel byplanvedtægt nr. 2 for sommerhusområde ved Egsmarken, Horne kommune. Boligministeriet, den 24. marts P. M. V. E. B. VAGN RUD NIELSEN.

7 6 FREDNI NGSOVERENSKOMST Efter at naturfredningsnævnet for Svendborg amt har rejst spørgsmål om sikring af en del af stranden ved»egskrog«i Horne kommune som offentlig badestrand, har direktør Karl Randrup,»Ebberedholm«, Horne Fyn, ved skøde lyst 6. september 1962 i overensstemmelse med de under sagen førte forhandlinger vederlagsfrit til Horne kommune overdraget en endnu ikke udstykket parcel af matr. nr. 5a Horne by og sogn af areal ha., der er indtegnet på vedhæftede rids og afgrænses således: mod vest af en linie trukket fra vestskellet af matr. nr. Sg til stranden samt af den offentlige vej, mod nord af sydskellet for matr. nr. 5g og for de øst for den offentlige vej projekterede 19 parceller af matr. nr. 5a, mod syd af vandet samt af nordskellet for matr. nr. 5k, mod øst af en linie trukket 5 m fra skellet mod matr. nr. 5. Med hensyn til dette areal oprettes herved følgende overenskomst mellem Horne kommune og naturfredningsnævnet: 1. Der tillægges almenheden ret til ophold på og badning fra den nævnte parcel. 2. Kommunen udlægger en vej over arealet fra den nuværende offentlige vej til matr. nr. 44b s vestlige skel, således at vejen føres nord om matr. nr. 5 og 5h, og således at den langs disse ejendomme udlægges i en bredde af 6m. 3. Kommunen indretter fornødne parkeringspladser, eventuelt i form af skråparkering langs den i punkt 2. omhandlede vej. Parkering uden for de dertil indrettede arealer er forbudt. 4. På arealet opsættes af nævnet efter forhandling med sognerådet skilte med ordensforskrifter, hvorved følgende påbydes: Unødig støj skal undgås. Teitsiagning og opstilling af campingvogne er forbudt. Henkastning af papir og andet affald forbydes. 5. Spildevand må ikke ledes over arealet til stranden. Fredningen skal iøvrigt ikke være til hinder for, at kommunens beboere henter materialer ved stranden i overensstemmelse med de til enhver tid gældende kystfredningsbestemmelser, ligesom fredningen ikke skal være til hinder for, at de på strandarealet eksisterende stejlepladser anvendes som hidtil. 6. Under forudsætning af at ministeriet for kulturelle anliggender meddeler den hertil fornødne dispensation, forpligter kommunen sig til at lade opføre og vedligeholde en toiletbygning med to dame-w. C.er, 1 herre-w. C. og 1 pissoir med 1 håndvask i hver afdeling, eventuelt således at der i forbindelse hermed indrettes et kioskudsalg. Toiletbygningen opføres såvidt muligt inden den 1. juni 1963.

8 7 7. På arealet opsættes fornødne affaldskurve af kommunen, der iøvrigt renholder det pågældende areal tillige med den del af strandarealet på matr. nr. 44b, der ligeledes udlægges som offentlig badestrand. 8. Kommunen påtager sig at plante og vedligeholde en passende spredt beplantning af arealet, dog således at beplantningen ingensinde hæmmer udsigten fra sommerhusene på de nord for arealet beliggende 19 parceller. 9. Forsåvidt der af fredningsnævnet udredes et beløb af kr ,- som tilskud til indretning af toiletbygning, kræves der ikke af kommunen yderligere erstatning for fredningen. 10. Kommunen forpligter sig til gennem forsikring eller på anden måde at sikre toiletbygningen genopført, såfremt denne ved brand eller lignende skulle gå til grunde. 11. Såfremt nævnets kendelse i fredningssagen stadfæstes af Overfredningsnævnet, udbetales erstatningen, når toiletbygningen er opført og godkendt af sundhedsmyndighederne og nævnet. Horne sogneråd, den 15. oktober Gunni Rud N. Vikkelsø C. Th. Nielsen Thorkild Nielsen H. Aage Larsen Morten Hansen Valdemar Kej Harder Andersen R. Roulund Jakobsen Niels Pedersen Chr. Østergaard Naturfredningsnævnet for Svendborg amt, 15. oktober Herluf Rasmussen Sverre Mondrup suppl. Peter Krogh Afskriftens rigtighed bekræftes: Naturfredningsnævnet for Svendborg amt, den 30. oktober Sverre Mondrup suppl.

9 , \ I, ; I... I.4.4 f_ - r \ OL. I (ø, Lo I CD 0 \.. I ~ I,~,I 3 ~ I I I ~ \\ f I I \ :0 \ j!,i,i I 1 ~

BYPLANVEDTÆGT SOMMERHUSOMRÅDET VED DYREBORG FOR. URI. S~f6Æi~S8OG1~T~ERl flo~q

BYPLANVEDTÆGT SOMMERHUSOMRÅDET VED DYREBORG FOR. URI. S~f6Æi~S8OG1~T~ERl flo~q BYPLANVEDTÆGT FOR SOMMERHUSOMRÅDET VED DYREBORG URI. S~f6Æi~S8OG1~T~ERl flo~q I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område

Læs mere

BYPIANVE DTÆGT SOMMERIIUSOMRÅDET TAARUP STRAND FOR VED

BYPIANVE DTÆGT SOMMERIIUSOMRÅDET TAARUP STRAND FOR VED BYPIANVE DTÆGT FOR SOMMERIIUSOMRÅDET VED TAARUP STRAND 1966 BYPIJÅNVE DTÆGT FOR SOMMERIIUSOMRÅDET VED TAARUP STRAND ii E K L A M ET RYK SVENDBORG 1966 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 242

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR SOMMERHUSOMRADET BORGNÆS PÅ 1966

BYPLANVEDTÆGT FOR SOMMERHUSOMRADET BORGNÆS PÅ 1966 BYPLANVEDTÆGT FOR SOMMERHUSOMRADET BORGNÆS PÅ 1966 ÆRØSKØBING KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR SOMMERHUSOMRÅDET PÅ BORGNÆS. Byplanvedtægt for området omkring Damgård og. Strandhuse på Borgnæs. I medfør af byplanlôven

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE. Byplan nr.2 Byplanvedtægt.for et areal vest for ÅGERUP VEJEN.

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE. Byplan nr.2 Byplanvedtægt.for et areal vest for ÅGERUP VEJEN. Ma,tr.nr.l2 h m.fl. Ledøje By og Sogn. 2Q.ÂPSU964* O 41)4 :î Anmelder: Landinspektør Em-> l Krog, Brodersens Alle 3, Hellerup, LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE. Skab K Nr. 21 Byplan nr.2 Byplanvedtægt.for et areal

Læs mere

Byplanvedtægt 1. Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave

Byplanvedtægt 1. Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave Byplanvedtægt 1 Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan 1 Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave Byplanvedtægt for kvarteret omkring Hannelundsvej og

Læs mere

HADBRSL1T KOMMUNE. Byplanvedtægt ur* 13. for. et område "beliggende øst for Hej sager skov Haderslev.

HADBRSL1T KOMMUNE. Byplanvedtægt ur* 13. for. et område beliggende øst for Hej sager skov Haderslev. HADBRSL1T KOMMUNE?/ Byplanvedtægt ur* 13 for et område "beliggende øst for Hej sager skov Haderslev. Byplanvedtægt ur«13 - Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 13 gældende for et område beliggende øst

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l.

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l. Matr.nr. 6b m. fl Dåstrup by og Sogn Anmelder: 1andinspektørerne Thorsen, Krarup & Klæsøe, Roskilde ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE Partiel byplanvedtægt nr. l. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

DEKLARATION. 1. Området.

DEKLARATION. 1. Området. DEKLARATION 1. Området. Underskrevne ejer af ejendommene matr. 77c, 77e, 77s, 77t, 77u, 77v, 77x, 77y, 77z og 77i, Strandgårde m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig og efterfølgende ejere og

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 01 Sommerhusområde i Skuldbøl

Partiel byplanvedtægt nr. 01 Sommerhusområde i Skuldbøl Partiel byplanvedtægt nr. 01 Sommerhusområde i Skuldbøl Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk l medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

Byplanvedtægt 2. Tranebakken, Tranehøj, Tranedalen

Byplanvedtægt 2. Tranebakken, Tranehøj, Tranedalen Byplanvedtægt 2 Tranebakken, Tranehøj, Tranedalen Ishøj Kommune 2003 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9'fflaj 19^2) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Torslunde-Ishøj

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20.

BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. JAMMERBUGT FJERRITSLEV KOMMUNE NORDJYLLANDS AMT BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1

PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1 Reproduceret med tilladelse af Geodætisk Institut nr. A 382/74- PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1 PJERRITSLEV KOMMUNE N O R D J Y L L A N D S AMT BYPLANVEDTÆGT NR. 8 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE VED "LYNGHØJGÅRD",

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Assentoft by ved hovedvej A16, øst for Assentoft kirke. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende. Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9. Dræby by, Munkebo sogn.

BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende. Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9. Dræby by, Munkebo sogn. MUNKEBO KOMMUNE BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9 Dræby by, Munkebo sogn. a Byplanvedtægt for matr. nr. Lu 1 Li, 4,Lu~ og Dræby by, Munkebo sogn. I medfør af lovbekendtgørelse

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse Byplanvedtægt nr. 2 Boligområde ved Nyvej i Meløse 16.09.1964 ::...: 6 3 \ PORSLAG TIL PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR, PARCELHUSOMRÅDE I MELØSE LILLE LYNGBY KOMMUNE APRIL 1963 18. 09. 63 HILTF.RØD n r fu 1.

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn

MUNKEBO KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn Byplanvedtægt for del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. VII Langesø sommerhusområde INDHOLDSFORTEGNELSE

Partiel byplanvedtægt nr. VII Langesø sommerhusområde INDHOLDSFORTEGNELSE Partiel byplanvedtægt nr. VII Langesø sommerhusområde INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Områder...3 2 Områdets anvendelse...3 3 Vejforhold...4 4 Udstykning samt bebyggelsens omfang og placering...4 5 Byplanvedtægtens

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Lyø Krog. Domme. la ksatio nskomm iss io nen. Natu rklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Lyø Krog. Domme. la ksatio nskomm iss io nen. Natu rklagenævnet 03547.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03547.00 Fredningen vedrører: Lyø Krog Domme la ksatio nskomm iss io nen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet 06-07-1965 Fredningsnævnet 26-11-1964 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2 Partiel byplan for el omrade SVOGERSLEV beliggende syd tor hovedvejen i Svogerslev (Værkstedsområde vest) (Fra 1/4 1970 Roskilde kommune) KORNERUP-SVOGERSLEV KOMMUNE

Læs mere

Partiel byplan nr. 103. (Lumby nr. 1) ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE OMKRING

Partiel byplan nr. 103. (Lumby nr. 1) ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE OMKRING Partiel byplan nr 103 (Lumby nr 1) ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE OMKRING HEDELUND i ODENSE KOMMUNE 4 2 3 For at sikre et godt og tiltalende haveboligområde træffer Lumby sogneråd herved -

Læs mere

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 19 - FOR EN DEL AF SKULDBØL Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune I medfør af byplanloven (bekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 med senere ændringer) er vedtaget nærværende byplanvedtægt

Læs mere

~yplaiivedtaqt. nr. 13. Byplanvedtægtens område. Bebyggelsens omfang og placering m.v. Bebyggelsens ydre fremtræden. Byplanvedtægtens overholdelse.

~yplaiivedtaqt. nr. 13. Byplanvedtægtens område. Bebyggelsens omfang og placering m.v. Bebyggelsens ydre fremtræden. Byplanvedtægtens overholdelse. ~yplaiivedtaqt. nr. 13. Byplanvedtægtens område. Områdets anvendelse. Vejforhold. Friarealer. Bebyggelsens omfang og placering m.v. Bebyggelsens ydre fremtræden. Byplanvedtægtens overholdelse. Eksisterende

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER i.. L 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes,

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4.

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4. MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4. , Byplanvedtægt for del af matr. nr. 32!, Munkebo by og sogn samt dele af matr. nr. 4!, 4~. og 4~-, Dræby by, Munkebo sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

Byplanvedtægt nr. l. tor Århusvejkvarteret. Grenaa kommune

Byplanvedtægt nr. l. tor Århusvejkvarteret. Grenaa kommune Byplanvedtægt nr. l tor Århusvejkvarteret Grenaa kommune Byplanvedtægt for et område ved Århusvej I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

LOKALPLAN NR. 62 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE I HOUVIG HOLMSLAND KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 62 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE I HOUVIG HOLMSLAND KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE I HOUVIG HOLMSLAND KOMMUNE Hvad er en lokalplan En lokalplan er en plan for et mindre område i kommunen. Meningen med at udarbejde en lokalplan er: 1. at sikre kvalitet

Læs mere

LDKALPLAN NR. 6.5.1. Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979

LDKALPLAN NR. 6.5.1. Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 LDKALPLAN NR. 6.5.1 Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.5.1 FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni

Læs mere

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. A 13. FOR ET OMRÅDE I AVEDØRE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG SYD FOR AVEDØRE SKOLES

Læs mere

Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved "Aarø Sydstrand fl.

Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved Aarø Sydstrand fl. Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved "Aarø Sydstrand fl. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o} fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

og bebygget sommerhusareal.

og bebygget sommerhusareal. -7 1 Jr. nr. 2479. Redegørelse i tilknytning til 1o:kalplan for en del af matr. nr. 83 b og matr. nr. 83 f Hals by og sogn, der påtænkes anvendt til sommerhusbebyggelse. Området er beliggende i et godkendt

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT 15.

MUNKEBO KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT 15. MUNKEBO KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT 15. I medf~ør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo kommune. 1. Byplanvedtægtens

Læs mere

Partiel byplan nr. 58. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET HUNDERUPVEJ-KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-LAHNSGADE I HUNDERUPKVARTERET I ODENSE KOMMUNE

Partiel byplan nr. 58. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET HUNDERUPVEJ-KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-LAHNSGADE I HUNDERUPKVARTERET I ODENSE KOMMUNE Partiel byplan nr 58 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET HUNDERUPVEJ-KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-LAHNSGADE I HUNDERUPKVARTERET I ODENSE KOMMUNE område I medfør af lov øm byplaner, lovbekendtgørelse nr

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300 Partiel Byplan 3 For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.06.1975 3011502PB0300 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 3, for dele af Havnsø og Egemarke

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Sandager Næs. Domme. Taksati ons komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Sandager Næs. Domme. Taksati ons komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 07791.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07791.00 Fredningen vedrører: Sandager Næs Domme Taksati ons komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 13-06-1967 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Partiel. (Allesø-Nxsbyhovedbroby-

Partiel. (Allesø-Nxsbyhovedbroby- byplan nr 106 2) Partiel (Allesø-Nxsbyhovedbroby- I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr 242 af 30 april 1949) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Næsby, Allesø-Næsbyhovedbroby

Læs mere

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk - l - Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 6 J af 2o. februar 19?o), fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

Partiel byplan nr. 24. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET NØRREGADE-ØSTRE STATIONSVEJ- THOMAS B. THRIGES GADE-SKULKENBORG I ODENSE KØBSTAD

Partiel byplan nr. 24. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET NØRREGADE-ØSTRE STATIONSVEJ- THOMAS B. THRIGES GADE-SKULKENBORG I ODENSE KØBSTAD Partiel byplan nr. 24. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET NØRREGADE-ØSTRE STATIONSVEJ- THOMAS B. THRIGES GADE-SKULKENBORG I ODENSE KØBSTAD Side INDHOLD I. Vedtægtens område........................

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR BYPLANOMRÅDE IV A I HERLEV KOMMUNE MED TILLÆG NR. 1

BYPLANVEDTÆGT FOR BYPLANOMRÅDE IV A I HERLEV KOMMUNE MED TILLÆG NR. 1 BYPLANVEDTÆGT FOR BYPLANOMRÅDE IV A I HERLEV KOMMUNE MED TILLÆG NR. 1 1 Formål og område. Stk. 1. I medfør af lov nr. 181 af 29. april 1938 om byplaner, jfr. lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949,

Læs mere

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE Matr. nr. 11 a m.fl. Stpl. 25,oo kr. Wvinningdal by, Balle sogn Akt:Skab / nr. 2æ G I = *' llki 14.JAN1977 SEMPELMÆRKE 1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE C I U ILRET Silkibrg KUN QYLDIGT MED AFSTLMPLINQ AF..,I '

Læs mere

Partiel byplan nr. 57. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET KLOSTERVEJ-SLOTSGADE-KONGENSGADE-VINDEGADE I ODENSE KØBSTAD

Partiel byplan nr. 57. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET KLOSTERVEJ-SLOTSGADE-KONGENSGADE-VINDEGADE I ODENSE KØBSTAD Partiel byplan nr. 57. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET KLOSTERVEJ-SLOTSGADE-KONGENSGADE-VINDEGADE I ODENSE KØBSTAD INDHOLD Side! Vedtægtens område.............................. 3 2 Nye vejlinier

Læs mere

-Bv. Reventlowsvej ~ Segelckesvej -Tesdorpfsvej» og Colbjørnsensvej. for karreen. Odense købstad. Hertil 1. kortbilag. Partiel byplan nr.

-Bv. Reventlowsvej ~ Segelckesvej -Tesdorpfsvej» og Colbjørnsensvej. for karreen. Odense købstad. Hertil 1. kortbilag. Partiel byplan nr. Partiel byplan nr 14 -" y Byplanvedtægt -Bv for karreen Reventlowsvej ~ Segelckesvej -Tesdorpfsvej» og Colbjørnsensvej i Odense købstad Hertil 1 kortbilag Side INDHOLD 1 Vedtægtens område -----------------------

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan 05.5. for Nyttehaver ved Maglehøj. Juli 1984. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan 05.5. for Nyttehaver ved Maglehøj. Juli 1984. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 05.5 for Nyttehaver ved Maglehøj Juli 1984 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 05.5 FOR NYTTEHAVER VED MAGLEHØJ INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens formål og indhold... l Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 2.29 Klitmøller

Lokalplan 2.29 Klitmøller Lokalplan 2.29 Klitmøller Område ved Ajs Mølls Vej Lokalplan godkendt d. 6. juli 2000 Indhold: Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Lokalplanens formål Lokalplanområdet Lokalplanens forhold

Læs mere

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE NELLEMANN'sEFTF. PRAKTISERENDE LANDINSPEKTØRER VESTERAA l. 06-134653. 9100 AALBORG LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE BEKENDTGØRELSE Thyborøn-Harboøre

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Byplanvedtægt 3. Den sydlige del af strandvejskvarteret - Smidstrup

Byplanvedtægt 3. Den sydlige del af strandvejskvarteret - Smidstrup Byplanvedtægt 3 Den sydlige del af strandvejskvarteret - Smidstrup HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan 3 Den sydlige del af strandvejskvarteret-smidstrup Byplanvedtægt for den sydlige del af strandvejskvarteret-smidstrup

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXII. i Herlev kommune

Byplanvedtægt for byplanområde XXII. i Herlev kommune Byplanvedtægt for byplanområde XXII i Herlev kommune Februar 1962 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev

Læs mere

NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT

NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT i NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT FOR ETOMRkDE VED EN DEL AF CHRISTIANSLUNDSVEJ. VESTERGADE FR1SENGÅRDSYEJ OG F~Eh CRONESVEJ rn.d tdh~,.nclekotth~iag I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT ODENSE KOMMUNE. Partiel byplan nr. 53. FOR OMRADET BEGRÆNSET AF

BYPLANVEDTÆGT ODENSE KOMMUNE. Partiel byplan nr. 53. FOR OMRADET BEGRÆNSET AF Partiel byplan nr 53 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRADET BEGRÆNSET AF BIRKEVEJ-POPPELVEJ-PILEVEJ-H UNDERUPGADE-HUNDERUP- VÆNGET-S MEDEVÆ NG ET, nordskellet af matr nr 9 gp og 3 df i HUNDERUPKVARTERET

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG. til. byplanvedtegt. for. ejerlavet Glostrup by og sogn. Glostrup kommune

Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG. til. byplanvedtegt. for. ejerlavet Glostrup by og sogn. Glostrup kommune Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG til byplanvedtegt for ejerlavet Glostrup by og sogn i Glostrup kommune Byplanvedtægt for et område af Glostrup ejerlav, Glostrup kommune, nord for Roskildevejen. I medfør

Læs mere

LOKALPLAN NR EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND

LOKALPLAN NR EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND LOKALPLAN NR. 6.5.4 EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1998 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 6.5.4 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Indholdet af lokalplanen 3 Lokaiplanområdets

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

Deklaration for Sommerbyen Ejbyvænge

Deklaration for Sommerbyen Ejbyvænge Deklaration for Sommerbyen Ejbyvænge 1. Område. 1.1. Området begrænses som vist på vedheftede kortbilag mrk. maj 1973, og omfatter matr.nr. lc, lf, 6f, og 10a samt matrikulært vejareal af Bjergbakkevej,

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Hjortshøj-Egå Kommune Parcelhusbebyggelse mellem Skæring Strandvej og Ved Stranden Tålfor Strand.

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Hjortshøj-Egå Kommune Parcelhusbebyggelse mellem Skæring Strandvej og Ved Stranden Tålfor Strand. Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 12 Hjortshøj-Egå Kommune Parcelhusbebyggelse mellem Skæring Strandvej og Ved Stranden Tålfor Strand KONGSBAK INFORMATIK November 1970 Arhus kommune Partiel byplanvedtægt

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

Lokalplan nr. 1.4.2-1

Lokalplan nr. 1.4.2-1 Lokalplan nr. 1.4.2-1 Boligområde, Grundtvigsvej, Ikast Ikast Kommune LOKALPLAN NR. 1.4.2/1.1.1-01 IKAST BY BOLIGOMRÅDE VED GRUNDTVIGSVEJ SAMT ET OMRÅDE TIL CENTER- OG BOLIG- FORMÅL IKAST KOMMUNE OKTOBER

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Beder-Malling Kommune Område til sommerhusbebyggelse feriekolonier samt offentlige formål ved Ajstrup Strand

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Beder-Malling Kommune Område til sommerhusbebyggelse feriekolonier samt offentlige formål ved Ajstrup Strand Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 6 Beder-Malling Kommune Område til sommerhusbebyggelse feriekolonier samt offentlige formål ved Ajstrup Strand Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr.8, 161, 320 og

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II)

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II) Byplanvedtægt A 10 Byplanvedtægt for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) Byplanvedtægt A 10 for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) medfør

Læs mere

Partiel byplan nr. 71 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR PAASKESTRÆDE-KVARTERET I ODENSE KOMMUNE

Partiel byplan nr. 71 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR PAASKESTRÆDE-KVARTERET I ODENSE KOMMUNE Partiel byplan nr. 71 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR PAASKESTRÆDE-KVARTERET I ODENSE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE side I Vedtægtens område............................................ 3 2 Områdets anvendelse...........................................

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård T Mr. LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) 97 52 is - GIRO 34130 ANMELDER: C.M?. kl B LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE -j 5 j;; j -p -n.j^ SMØRUMOVRE _ 0_. _ Q, Q, J.nr. 27.5. - 8-1 - 8-m Smn. 276o

Læs mere

Lokalplan 98. Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark

Lokalplan 98. Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark Lokalplan 98 Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark INDLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr. 98, er beliggende i villakvarteret ved Strandvejen nord for

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 3 SAMT TILLÆG

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 3 SAMT TILLÆG MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 3 SAMT TILLÆG Byplanedtægt for del af matr. nre. 16! og l6~, Munkebo by og sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949 fastsættes følgende bestemmelser

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanområdet side 3 Lokalplanens sagsforløb side 3 Lokalplanens indhold side 4 Lokalplanens forholdet til anden planlægning side 4 LOKALPLAN H26 1 Lokalplanens afgrænsning

Læs mere

Nr. 51. Partiel byplan. for et område af SVOGERSLEV BY. i Roskilde kommune ROSKILDE. Felix Møllers Bogtrykkeri vi S. & V.

Nr. 51. Partiel byplan. for et område af SVOGERSLEV BY. i Roskilde kommune ROSKILDE. Felix Møllers Bogtrykkeri vi S. & V. Nr. 51 Partiel byplan for et område af SVOGERSLEV BY i Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri vi S. & V. Pedersen 1977 Indledning. Svogerslev landsby bestod oprindelig af en 'bebyggelse af

Læs mere

et område i Dragør kommunes sydlige del

et område i Dragør kommunes sydlige del BYPLANVEDTÆGT NR. 1A Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes sydlige del Partiel byplanvedtægt nr. l A for et område i Dragør kommunes sydlige del. Byplanvedtægt for et område mellem Krudttårnsvej,

Læs mere

BYPLANVEDT]EGT NR. 1~ omfattende del af Munkebo by og sogn. vedtaget af Munkebo kommunalbestyrelse, Munkebo, den 8. februar 1972.

BYPLANVEDT]EGT NR. 1~ omfattende del af Munkebo by og sogn. vedtaget af Munkebo kommunalbestyrelse, Munkebo, den 8. februar 1972. MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDT]EGT NR. 1~ omfattende del af Munkebo by og sogn vedtaget af Munkebo sogneråd, Munkebo, den 8. december 196k. Tillæg nr. i vedtaget af Munkebo kommunalbestyrelse, Munkebo, den

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Assentoft og Drastrup byer - Assentoft Øst, etape II. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

ODENSE KOMMUNE B Y P L A N V E D T Æ G T. Partiel byplan nr (AIIesø - Næsbyhoved - broby nr. 3) FOR ET KVARTER MELLEM

ODENSE KOMMUNE B Y P L A N V E D T Æ G T. Partiel byplan nr (AIIesø - Næsbyhoved - broby nr. 3) FOR ET KVARTER MELLEM Partiel byplan nr 107 (AIIesø - Næsbyhoved - broby nr 3) ODENSE KOMMUNE B Y P L A N V E D T Æ G T FOR ET KVARTER MELLEM BOGENSEVEJ og HØJLØKKE ALLE I ODENSE KOMMUNE 2 3 4 1 Grundenes I medfør af byplanloven

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND

LOKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND LOKALPLAN NR. 6.5.2 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokaiplanen omfatter om- og tilbygning af ejendommen Strandvej 3, Tårup by, Frørup. Ved godkendelse af denne lokal.plan

Læs mere

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NRe.1.3 FOR :ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE flidholdet AF LOKALPLANFORSLLGET Lokaiplanen omfatter et Ørbæk by.. område beliggende ved Åvænget i Lokalplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres 9

Læs mere

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION dz Mtr. nr., ejerlav, sogn: matr. nr. 1 Stempel: (/ København kvarter) Mygdal sogns eller (i de sønderjydske lands- -,-,. -r\ ^ J(IVJ H * L nordlige Del. dele) bd. og bl. i tingbogen, art. nr., ejerlav,

Læs mere

PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3

PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3 PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3 FOR FRØRUP BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL. 1977 PARTJE[ BYPLANVEDTÆGT NR. 3 I ØRBÆK KOMMUNE, FRØRUP BY 1. PARTIEL BYPLANVEDT/EGT NR. 3 I ØRBÆK KOMMUNE, FRØRUP BY I medfør af byplanloven

Læs mere

Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 8. Byplanvedtægt nr. 8 for et bolig- og institutionsområde

Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 8. Byplanvedtægt nr. 8 for et bolig- og institutionsområde Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 8. Byplanvedtægt nr. 8 for et bolig- og institutionsområde i Spjald by* I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 19?o) fastsættes følgende

Læs mere

Byplanvedtægt 20. Nord for Ådalsvej mellem Usserød Kongevej og Usserød Å

Byplanvedtægt 20. Nord for Ådalsvej mellem Usserød Kongevej og Usserød Å Byplanvedtægt 20 Nord for Ådalsvej mellem Usserød Kongevej og Usserød Å HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplanvedtægt nr. 20 for et område nord for Ådalsvej mellem Usserød Kongevej og Usserød Å I medfør af byplanloven

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7. Fanø Kommune. Område beliggende indenfor en afstand af 100 m. fra Sønderho Strandvejs midte. Oktober 1979

LOKALPLAN NR. 7. Fanø Kommune. Område beliggende indenfor en afstand af 100 m. fra Sønderho Strandvejs midte. Oktober 1979 LOKALPLAN NR. 7 Fanø Kommune Område beliggende indenfor en afstand af 100 m. fra Sønderho Strandvejs midte Oktober 1979 2 Lokalplan 7 Fanø Kommune Lokalplanens omfang og indhold Lokalplan nr. 7 omfatter

Læs mere

Byplanvedtægt for Industriområde.

Byplanvedtægt for Industriområde. MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 Byplanvedtægt for Industriområde. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR.28

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR.28 HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR.28 Haderslev kommune. Partiel byplanvedtægt nr. 28. Byplanvedtægt nr. 28 for et bolig- og institutionsområde i den nordøstlige del af Haderslev ved Favrdal. I medfør

Læs mere

Byplanvedtægt 11. Vest for Hørsholm Hovedgade

Byplanvedtægt 11. Vest for Hørsholm Hovedgade Byplanvedtægt 11 Vest for Hørsholm Hovedgade HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan 11 for området vest for Hørsholm Hovedgade Byplanvedtægt for området vest for Hørsholm Hovedgade. I medfør af lov om byplaner,

Læs mere

2. Området omfatter helt eller delvis matr.nre. 4 d, 4 ar, 4 bd, 4 bf, 4 bg, 4 bh, 4 bi, 4 bk, 4 bl, Nederste Torp, 1 b, 1 ac, 1 ad, i ae, 1 af, 1 ag,

2. Området omfatter helt eller delvis matr.nre. 4 d, 4 ar, 4 bd, 4 bf, 4 bg, 4 bh, 4 bi, 4 bk, 4 bl, Nederste Torp, 1 b, 1 ac, 1 ad, i ae, 1 af, 1 ag, 1av, 3az, 4g,, ay, bæ, bø 7a 17b 10 ASMlNDERØD-GRØNHOLT KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR 14 Partiel byplanvedtægt for et etagehusområde i Humlebæk I medfør af byplanloven Boligministeriets lovbekendtgørelse nr

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse nr. 16o af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

ODDER KOMMUNE BY PLAN VE DTÆGT PARTIEL NR. 6 FOK ET ERHVERSOMRADE 1 DEN NORDLIGE DEL AF ODDER BY

ODDER KOMMUNE BY PLAN VE DTÆGT PARTIEL NR. 6 FOK ET ERHVERSOMRADE 1 DEN NORDLIGE DEL AF ODDER BY ODDER KOMMUNE PARTIEL BY PLAN VE DTÆGT NR. 6 FOK ET ERHVERSOMRADE 1 DEN NORDLIGE DEL AF ODDER BY ODDER KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6 BYPLANVEDTÆGT FOR ET ERHVEKVSOMRÅDE I DEN NORDL.IGE DtL AF ODDER

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE

BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMUDE VED EGENSE I medfør af byplanloven (1ovbekendtgØrelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

Byplanvedtægt Kuldyssen - et område øst for Hveen Boulevard mellem jernbanen og Høje Taastrup vej. Høje-Taastrup Kommune.

Byplanvedtægt Kuldyssen - et område øst for Hveen Boulevard mellem jernbanen og Høje Taastrup vej. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Byplanvedtægt 1 06 Kuldyssen - et område øst for Hveen Boulevard mellem jernbanen og Høje Taastrup vej Taastrup Værkstedsområde, blandet bolig.- og erhverv 22.04.1961 Kongsbak Informatik

Læs mere

LOKALPLAN 32 - for et ornrade mellem Falledvej og

LOKALPLAN 32 - for et ornrade mellem Falledvej og DRAG0R KOMMUNE LOKALPLAN 32 - for et ornrade mellem Falledvej og Kalvebodvej ( Mg5llevang ) LOKALPLANENS BAGGRUND Baggrunden for nærværende lokalplan er et ønske om at ligestille Dragør kommunes 3 kolonihaveområder

Læs mere

Partiel byplai-ivedtzgt nr. 2. for en del af. Odder Itoniinune

Partiel byplai-ivedtzgt nr. 2. for en del af. Odder Itoniinune Partiel byplai-ivedtzgt nr. 2 for en del af Odder Itoniinune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) er udarbejdet følgende partielle byplan for det område af Odder by, der på

Læs mere

Byplanvedtægt for industrikvarteret Lykkeseje m.v., beliggende syd og øst for Sølyst kirke i Aalborg kommune.

Byplanvedtægt for industrikvarteret Lykkeseje m.v., beliggende syd og øst for Sølyst kirke i Aalborg kommune. BYPLANVEDTÆGT NR. 37. Lykkeseje Byplanvedtægt for industrikvarteret Lykkeseje m.v., beliggende syd og øst for Sølyst kirke i Aalborg kommune. STADSARKITEKTEN I AALBORG MAJ 1970. AALBORG KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT

Læs mere

Byplanvedtægt 12. Industriarealet III

Byplanvedtægt 12. Industriarealet III Byplanvedtægt 12 Industriarealet III PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 12 FOR VOJENS KOMMUNE 1973 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Industriarealet etape 3. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20.

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 12

BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Gredstedbro Nord BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Ribe kommune Partiel byplanvedtægt nr. 12 BYPLANVEDTÆGT W R. 12 for Et omr åde^t i l åben og lav^oligbebyggel-- se og til offentlige formål i Gredstedbro, I medfør

Læs mere

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Ol.02.05:P16 ML/ak Lokaiplan nr. 45 A~6 ~23~ ~ - ~ (~4~ STEMPELMÆRKE RETTEN I MIDDELFART KUN GY~OIGTMED

Læs mere