Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.visensvenner-kbh.dk"

Transkript

1 Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 15, nr. 2 - Maj

2 INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2013 Tradition og fornyelse... 2 Kabaret den 13. januar Nye nordiske viser den 3. marts Kalender... 8 På sangens vinger gennem København Flere billeder fra jubilæumsfesten Bestyrelsens beretning Bestyrelsen m.m. adresser, kolofon TRADITION OG FORNYELSE Af Stampe Villadsen Det er dejligt at tænke tilbage på sæsonen 2012/2013. Ikke kun for det forrygende 60 års jubilæum i Pejsesalen, men nok så meget fordi sæsonen havde denne fine blanding af tradition og fornyelse, der gør det værd at beskæftige sig med visesangen, både for dem/os, der synger og akkompagnerer, og for dem/jer, der kommer og lytter. Der skal være viser, som man kan genkende og nyde, fordi visen har kvalitet og kalder på genkendelsens glæde, men ikke kun. En viseeftermiddag med lutter kendt stof sløver og bliver hurtigt glemt. Det nye og overraskende får os op af stolene og får os til at lytte. Det kan være helt nye ukendte viser, gamle glemte viser, eller sange man har kendt, men som i visefortolkningen får os til at lytte til indholdet igen og opdage, hvad sangen eller visen egentlig drejer sig om. Heldigvis er der nok at tage af i visens verden. Ikke kun i de gamle skuffer, der bliver til stadighed skrevet nye kvalitetsviser, som vi blot skal have modet til at opdage. Jubilæumssæsonen har budt på denne blanding i rigt mål, og det ser ud til at vi har haft succes med det. Krudttønden har stort set været fuld hver gang, og tilbagemeldingerne efter en forestilling har givet denne positive fornemmelse af, at vi ikke har skudt helt ved siden af, når vi har planlagt og valgt stoffet ud. Ligesom samlingen af viser bør være en blanding af det kendte og det overraskende, således bør vi i Visens Venner København også handle: 2.

3 Holde fast i de gode traditioner og samtidig forny os. Kun på denne måde kan vi tiltrække publikum og nye aktører, der kan underholde. En ny sæson er under planlægning. Overskrifterne er sat. Viseværterne er på plads, men hvad der venter os i løbet af sæsonens viseeftermiddage, har vi til gode endnu. Heldigvis. Jeg er dog sikker på, at vi igen vil opleve denne dejlige blanding af tradition og fornyelse ikke blot i indholdet, men også i måden hvorpå viserne fremføres. Som de foregående år tyvstarter vi sæsonen. Sammen med Visens Venner i Brønshøj har vi fået 2 timer programsat under Kulturhavn den 4. august. Dette lille reklamespot for at sikre, at I er der, når det går løs. Næste nummer af Vi edommen kommer nemlig først, når Kulturhavn er løbet af stablen. Nyd sommeren, og på gensyn til den nye sæson! Tradition: Gæsterne skåler for elgen ved jubilæumsfesten 3.

4 KABARET DEN 13. JANUAR 2013 Anmeldt af Tonni Sulbæk Små snefnug dansede i den kolde nordøstenvind, da Visens Venner København indbød til vise-kabaret i Krudttønden søndag 13. januar. Og alle ethundrede tilhørere (så mange var der!) kunne synge med på den indledende fællessang om Larsen. Så fulgte naturligvis signaturmelodien fra Ebb & Kander s musical Cabaret, flot og fejende fremført af Vibeke Broby, som stilen ligger helt naturligt for. Så fulgte Leon Hegelund med to gange Herlev. Den første med tekst fra 1966 kan man mene hvad man vil om, den anden var tv 2 s i karakteristisk Steffen Brandt-stil. Men man glemte næsten teksterne for at nyde Leons fine guitarakkompagnement. Så var vi godt i gang, og den gode stemning var lagt til de efterfølgende solister. Særligt bemærkede anmelderen Niels Holm med egen oversættelse af Evert Taubes Balladen om Briggen Blue Bird of Hull, nu henlagt til 1903 mod Taubes Taube havde valgt den stille julenat 1872 til sin beretning om snestorm og forlis, så Niels Holms tilpasning til versefødderne med et nyt årstal kunne være lige så god til at beskrive historien om den unge sømand, som blev glemt om bord på det synkende sejlskib. Der er altid stille blandt det gode visepublikum, når der sker noget på scenen, men her var om muligt endnu mere stille, da den dramatiske vise sluttede. Snart var vi fremme ved pausen, men forinden var temperaturen i lokalet steget til det næsten ulidelige, og et af de aktive æresmedlemmer (det yngste der var hele tre på scenen) var tæt på et kollaps af varme og iltmangel. Det får anmelderen til at foreslå udpegning af en vicevært (med c), som kunne rette mikrofoner, give en hjælpende hånd op og ned af scenen og i dette tilfælde indlægge en kort udluftningspause undervejs til stabilisering af indeklimaet. Hverken de optrædende, viseværterne eller lydmanden har tid til at koncentrere sig om den slags, når showet kører. I anden del var det i høj grad Susanne Dyhrs Vincent (van Gogh), der lyste op med dansk tekst af en samarbejdende gruppe bestående af Jørgen Jacobsen, Susanne Dyhr og Sten Knudsen. Susannes stemme og hendes keyboard-akkompagnement er i den professionelle klasse. Under Allan Olsens Tårnspringer Thomsen fra Tåstrup kunne jeg ikke lade væ- 4.

5 re med at tænke på, om forfatterens egen fremførelse på ægte vendelbomål kunne have løftet den ikke ganske stilsikre og lidt langtrukne historie noget. Men Sten Knudsen gjorde sit bedste. Susanne Dyhr og Sten Knudsen Igen en svensk vise, denne gang Dan Anderssons melankolske Spelmannen. Atter på dansk, som det desværre nok må være i Danmark. Hellere en forståelig, god dansk oversættelse end en svensk tekst, hvor meget glipper. Mette Brabæk gjorde det flot på dansk, men kunne også have gjort det på svensk. Og så kan hun også spille violin! Afslutning. Atter må anmelderen bruge ordet fejende. Simon Rosenbaums Bli ve kunne næsten ikke stoppe igen, og den blev samtidig en fin hyldest til klubbens nestor og aktive æresmedlem Jørgen Jacobsen. Finn Krausmann, Finn Schlanbush, Hanne-Rikke Madsen, Anne- Grethe Rosenbøg og Jørgen Aagaard burde også have haft positive ord med på vejen. Men pladsen tillader det ikke. Tak for en vellykket og på alle måder varm viseeftermiddag. En klar markering af, at visen stadig lever og har det godt på Østerbro. Udenfor hersker stadig den kolde vind fra nordøst. Men mere sne blev det ikke til. 5.

6 NYE NORDISKE VISER DEN 3. MARTS 2013 Anmeldt af Annmari Sol Tak for sang og visdomsord. En visematiné på Sigfred Pedersens fødselsdag - 2 dage før Evert Taubes fødselsdag, hvad så kan være mere nærliggende end at synge nye nordiske viser? Tak for sang og visdomsord er et citat fra en af eftermiddagens viser, og der er god grund til at sige tak. Fra man træder ind i Krudttøndens foyer, føler man sig velkommen hos de friske, slagfærdige billetdamer og bartenderen. Træder man ind i koncertlokalet, modtages man med skønne blomster, og hyggepianisten leverer dejlig klavermusik. God stemning, masser af mennesker ved hyggelige borde med rødternede duge, vinglas, kaffekopper. En rigtig kabaret-stemning. Kl. 15 byder formanden velkommen, og vi skal gennem det pinagtige ritual med at finde en anmelder. Jeg skyndte mig at melde mig, så vi straks ku komme i gang med det væsentlige: viserne! Publikum var blevet advaret om, at der kunne forekomme viser på originalsprog! Ingen grund til advarsel, for solisterne havde gjort sig umage med at lære at synge korrekt svensk og norsk (og ikke svansk og dorsk, som man ellers ofte kommer ud for). Publikum forstod sagtens Vibekes vovede finlandssvenske sauna-vitser, men for en sikkerheds skyld havde mange af solisterne valgt at oversætte deres viser til dansk og det var de sluppet hæderligt fra! Tak til viseværterne Vibeke og Stampe, som havde stampet en masse nye, vægtige visetekster op, inspireret af et ophold på Nordisk Viseskole i Kungälv. Tak for jeres veloplagte og energiske præsentation af viser og solister. Ikke for meget snak kun det nødvendigste, sagligt og stramt, ingen spildtid. Tak til solisterne, som med stor sikkerhed, præcision og virtuositet leverede den ene perle efter den anden. Det hele gled kvikt over scenen med et flow og en legende lethed, som kun kan opnås ved hårdt forberedelsesarbejde, god timing og teamwork. 6.

7 Jeg kendte kun 10 af viserne i forvejen resten var nye for mig, og alle nye viser var et kærkomment bekendtskab, og dem jeg kendte, blev leveret i en spændende ny fortolkning. Somme tider kan jeg gå fra en koncert med en følese af, at så langt har jeg rejst for at komme til kort (citat fra en af viserne), men i dag gik jeg hjem med en følelse af, at der er eventyr i luften og eventyr i mig (citat fra en anden af søndagens viser). Hun minded om en, der var pæn (Stampe og Nicolai Engstrøm) I visen Hun minded om en, der var pæn, står der bl.a.: Måske hang jeg fast i en drøm. Jeg vil tillade mig at hænge fast i den drøm, at det er sådan her, en visekoncert skal skrues sammen og afvikles. Hvorfor er der ingen, der kan forstå, at jeg er den bedste, man kan få? spørges der i en af viserne. Det vil jeg tillade mig at omskrive til: Heldigvis var der rigtig mange i Krudttønden i dag, der forstår, at viser er det bedste, man kan få, når alle de skønne, dygtige mennesker befolker visescenen. Smukkere værk findes ikke på jord! Slip mig aldrig helt! 7.

8

9

10 PÅ SANGENS VINGER GENNEM KØBENHAVN Viseeftermiddag den 14/4 anmeldt af Pernille Wissing m.fl. Det var den første rigtige forårsdag med strålende sol over byens tage og traner på træk. På vej til Visens Venner Københavns forestilling i Krudttønden ærgrede jeg mig derfor en smule på så smuk en dag har man lyst til at være udendørs, øv! Men alt forandrede sig, endnu før jeg var kommet indenfor i salen. Allerede ved billetbordet fik jeg udleveret et smukt lille billede (der nu hænger på mit køleskab ) der tydeligt viser, hvor vi på sangens og fantasiens vinger skulle hen vi skulle om ad Nørregade. Og fra scenen sendtes det tydelige signal, at det ville blive en strabadserende tur, for som det kun alt for velkendte skilt viste, så var der VEJ- ARBEJDE. 10. Vejarbejde (Hans Greve) Og at det var vores gode gamle hovedstad vi skulle rundt i, kunne ingen være i tvivl om, thi siddende ved flyglet fremtryllede første pianist Ragnhild de mest lyse, lette, liflige og lokkende toner, alle om Køben-

11 havn og dens noder og unoder. Bravo, bravo vi kom alle i det dejligste humør og satte os spændt afventende til rette. Og så startede turen ind gennem nordre port og ned ad Nørregade, på apostlenes heste og med Lischen som veloplagt guide. Hun kunne berolige os med, at hun af selveste H.C. Andersen havde lånt den flyvende kuffert, der let kunne rumme os alle og, blot ved et tryk på en knap, flyve os hen over alt vejarbejde, præcis derhen hvor vi ville. Piloten var Ragnhild, der lige gav en prøveflyvning den lød lidt som den gamle vise om raketterne, eller var det måske Radetzkymarch? - i alle fald viste kufferten sig at fungere perfekt, den bragte os sikkert til både Christianshavn og Frederiksberg, Sønder Boulevard, Nørrebro og mange andre steder. Forplejning var der også sørget for. Først sad vi på en lille bar på Sønder Boulevard og fik en lille én, - og sikke en dame der kom forbi herrerne var ikke til at rive fra stedet! Senere slog vi os ned på et værtshus, nær ved Gammel Strand, hvor vi fik så hatten passede, men blev forstyrret af nogle hippier, der sang noget om Ali Bali Bi ovre ved Storkespringvandet. På Frue Plads mødte vi desværre ikke Søren Kirkegaard, men vi var så heldige, at Studentersangerne kom ud på pladsen for at øve hvor så de dog friske og glade ud, disse unge mennesker med deres nyerhvervede huer, og sikke stemmer!!!!! og så på latin!!! Tiden fløj af sted men ind imellem mindede byens vægter os om, hvad klokken var slagen og Rådhusurets spil (der mindede lidt om Ragnhilds) bekræftede, at vægterens ur gik rigtigt. Og takket være det kunne turen slutte, præcis til den tid, præcis hvor den begyndte: ved Nørreport. Det var dejligt at se så mange på scenen. De optrædende var klædt i tøj der passede til viserne. Vi (det unge menneske og jeg), ønsker flere af den slags forestillinger, men det kan nok ikke forventes, men Lischen tog sig tid til det. Hun gennemførte viseeftermiddagen med bravour. En af de (få) unge blandt publikum sagde bagefter til mig: Det var ligesom en slags musical de sang jo om alle de steder vi kom, så jeg forstod det hele, selv om jeg slet ikke kender alle stederne. 11.

12 FLERE BILLEDER FRA JUBILÆUMSFESTEN Fotograf: Frederik Paludan 12.

13 BESTYRELSENS BERETNING Afgivet af Kim Ravn-Jensen på den ordinære generalforsamling d. 13/ Da bestyrelsen skulle planlægge sæson 2012/13 efter sidste generalforsamling, stod det tydeligt i erindringen, at de aktives ønske om at optræde i Krudttønden havde været større end den scenetid, der var til rådighed i sæson 2011/12. Vi besluttede derfor at gå fra 6 krudttøndeeftermiddage om året til 7 eftermiddage. Derudover skulle vi også holde jubilæumsfest. Arrangementerne i Krudttønden Titlerne på krudttøndearrangementerne siden sidste generalforsamling har været Aage Stentoft, De kendtes kendte og mindre kendte II, Amdi Riis & Visens Venner på Amagerland, Om lidt er sangen klar, Hvorfor hører man aldrig?, Jul med kant, Kabaret og Nye nordiske viser. Disse titler afspejler de aktive medlemmers vidt forskellige tilgang til begrebet viser. Forskellene fører både til gode publikumsoplevelser og til livlige hulemøder. Vi regner med i sæson 2013/14 at vende tilbage til 6 eftermiddage i Krudttønden, idet bestyrelsen vurderer, at vi i den forløbne sæson har presset citronen en anelse for hårdt. Ved hvert arrangement skal der nu betales 1500 kr. husleje og knap 500 kr. til Koda, en række praktiske opgaver skal bemandes, og publikum skal være sultent efter endnu en eftermiddag i Visens Venner København. De aktive medlemmer er aktive De aktive medlemmers lyst til lægge tid og energi i foreningen er imidlertid stadig særdeles høj, både under hulemøderne og ved andre forberedelsesaktiviteter. Det opfatter bestyrelsen som en helt central kvalitet i Visens Venner København. Den arbejdslyst bør vi alle glæde os over og værne om. Markedsføring udadtil Foreningen får stadig nye vennekredsmedlemmer, og mange af disse har udtrykt stor tilfredshed med, hvad vi foretager os. Derfor giver det god mening, at vi ved sæsonens begyndelse viser os frem for en bredere kreds. Den 5. august 2012 optrådte 8 aktive endnu engang ved Kul- 13.

14 turhavn, som er Københavns eneste PR-tilbud til foreninger som vores. Det er umuligt at give et nyt publikum fornemmelsen af, hvordan det er at være stampublikum, men det vilkår håndterede de optrædende med stor rutine. Det samme var tilfældet, da vi den 6. oktober for tredje gang optrådte på Revymuseet en lørdag efter-middag i oktober. Kulturhavn og Revymuseet supplerer hinanden godt som markedsføringstiltag, det også i fremtiden er værd at bruge energi på. Vi har købt en enkelt annonce i Østerbro Avis, og siden er det blevet til lidt redaktionel omtale. Når det har været tilfældet forud for et arrangement i Krudttønden, har det tydeligt kunnet ses på publikumstallet. Lyden i Krudttønden Bestyrelsen afholdt i august 2012 et møde i Krudttønden, hvor viden om lydanlægget blev udvekslet mellem interesserede medlemmer. Alligevel er det siden sket, at vi har håndteret Krudttøndens noget udslidte lydanlæg på en måde, som ikke var nogen god oplevelse for publikum. Det har Krudttønden reageret meget positivt på, idet stedet ved de seneste arrangementer har stillet en lydtekniker til rådighed. Vi må håbe, at den gode udvikling fortsætter, så vi i fremtiden undgår problemer med lyden. Vi edommen Medlemsbladet Vi edommen er udkommet planmæssigt 3 gange siden sidste generalforsamling. Om kort tid udkommer første nummer af et fælles viseblad for tre nordiske paraplyforeninger, og alle foreningens medlemmer vil modtage dette nummer gratis. Hvis det nordiske blad bliver vel modtaget, bør det påvirke Vi edommens udgivelsesmønster, for der er ikke nogen grund til at sætte frivillig arbejdskraft til at udføre dobbeltarbejde. Undervisning og vejledning I den forløbne sæson har bestyrelsen mod sædvane både undladt at arrangere kurser og nytårshulemøde, for jubilæumsfesten har krævet megen planlægning og andre former for ressourcer. Derfor var det en glædelig overraskelse, at der uden for bestyrelsens kreds blev taget initiativ til eftermiddage med intern vejledning i at fremføre viser på en scene. Således har timerne op til hvert hulemøde været beslaglagt det meste af 14.

15 sæsonen, dels til denne vejledning og dels til generalprøver. Presset på disse timer er et af foreningens mange luksusproblemer for tiden. Jubilæumsfesten Først da vi havde passeret dagen for 60 års jubilæet den 9. februar 2013 kunne bestyrelsen med glæde konstatere, at alting var lykkedes. Vi har brugt rigtig mange af foreningens penge til at holde deltagerprisen nede, til at leje et flygel og til, at Det ny Tonefilmsorkester kunne komme og underholde festdeltagerne. Bestyrelsen forventer ikke, at denne udskrivning kommer til at påvirke foreningens handlefrihed på noget tidspunkt, så vi fandt det værd at fejre godt, grundigt og mindeværdigt, at foreningen i denne tid har medvind på mange områder. Selv om adskillige dalere rullede den 9. februar 2013, har bestyrelsen tænkt sig fortsat at vende hver femøre, hvad den almindelige foreningsdrift, herunder bestyrelsesarbejdet, angår. Både husleje og Koda-afgifter er steget ved årsskiftet, så vi skal fortsat vogte over krudttøndearrangementernes økonomi. Den er i den forbindelse i enhver henseende glædeligt, at de aktive medlemmer gerne vil fylde arrangementerne med viser, som vennekredsmedlemmerne gerne vil høre. Derfor behøver vi ikke købe optræden udefra. Der er trods jubilæumsfesten hensat midler til, at de aktive også fremover kan videreuddanne sig og få inspiration til at være det bærende element i foreningens liv. I det hele taget har Visens Venner København det godt. Bestyrelsesarbejdet kører stabilt, medlemmerne er glade, så alle forudsætninger bør være til stede for, at vi kan skifte formand, uden at skuden derfor går på grund. Bestyrelsen vil gerne rette en varm tak til alle, som har bidraget til, at vi er i den glædelige situation. MÆRKEDAGE Birgit Skole fylder 85 år den 26. juli 2013 Anne Merete Krausmann fylder 75 år den 1. august 2013 Vi ønsker til lykke! 15.

16 Afsender: VVK v/tonna Nørrelund, Tjørnelunds Alle 17, 2500 Valby BESTYRELSEN Stampe Villadsen, formand, Livjægergade 44, 1.tv, 2100 København Ø Hanne Nielsen, kasserer, Vibeke Kirst, næstformand og aspirantkontakt, Tybjergvej 40, 2720 Vanløse Vibeke Bonné, medlemspleje, Fredskovhellet 20, 1.th, 3400 Hillerød / Kim Ravn-Jensen, Dæmningen 5, 2500 Valby. kim@ravn-jensen.dk / Tonna Nørrelund, udeoptræden, Tjørnelunds Alle 17, 2500 Valby. tonn@mail.tele.dk Laila Bork, vennekredskontakt, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse, lailabork@hotmail.com Niels J. Holm, Kulsviertoften 50, 2800 Lyngby, nielsdoc@dadlnet.dk / UDEN FOR BESTYRELSEN Arkivar Mette Brabæk mette.brabaek@privat.dk / Redaktion: Kim Ravn-Jensen (ansv.) og Stampe Villadsen CVR nr Kontingent: Kr. 200,- pr. år (januar-december) Girokonto ; Bankkonto Vi edommen trykkes i ca. 150 eksemplarer og sendes/uddeles til Visens Venner Københavns medlemmer, alle danske Visens Venner-foreninger, til biblioteker og til andre organisationer. Bladet findes også på hjemmesiden. Næste deadline: 15. august 2013

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf.

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Udkommer den 31.8.2014 i forbindelse med Teater i Træstubben, Teaterdage på Vesterbro og i Charlottenlund 1 Et kammerspil og tre

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Sommerlejr og klubmesterskab 2013

Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Lørdag d. 14. september mødtes 15 ungdomssejlere samt trænere i sejlklubben med tunge tasker og store madpakker, klar til den årlige sommerlejr der i år var kombineret

Læs mere

30. årgang - NR. 3-2013 Marts

30. årgang - NR. 3-2013 Marts 30. årgang - NR. 3-2013 Marts Magnus næsten i mål - foto fra Haraldvangen Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Lavuk Stjernens tilbud Dagtilbudet

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret

Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret HILLERØD ny VISEFORENING www.hillerodviseforening.dk Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret 1. Valg af dirigent Lasse Herrguth blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Personlige utopier. Af Annemarie Telling

Personlige utopier. Af Annemarie Telling Personlige utopier Hvorfor beskæftige sig med utopi? Hvorfor i alverden bruge tid på noget som alle fra starten ved er urealistisk? Hvorfor sætte sig og tage skyklapper på? Og lukke den konkrete tilværelse

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Sonja og Arnes sølvbryllupsfest lørdag den 31. august 2013

Sonja og Arnes sølvbryllupsfest lørdag den 31. august 2013 Sonja og Arnes sølvbryllupsfest lørdag den 31. august 2013 Festens vært - en glad og spændt sølvbrudgom byder velkommen, mens hans dejlige sølvbrud smilende og glad lytter med Min dejlige, blide, varme,

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Viseaftener Det kunstneriske manifesterer sig jo i

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

Prædiken, fastelavns søndag d. 7/2 kl. 14.00 i Vinderslev Kirke.

Prædiken, fastelavns søndag d. 7/2 kl. 14.00 i Vinderslev Kirke. Prædiken, fastelavns søndag d. 7/2 kl. 14.00 i Vinderslev Kirke. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Korsvar Jesus tog de tolv til side og sagde til dem:»se, vi går op til Jerusalem, og

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale ØSTENVINDEN Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale Nyt fra ledelsen Kære alle i Børneby Øster. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at skue tilbage på endnu et år med

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Skolelederens beretning 2010

Skolelederens beretning 2010 Skolelederens beretning 2010 "Hvis skolen skal lykkes skal vi holde af. For kærligheden skjuler en mangfoldighed af synder. Forældre skal holde af børn og lærere. Lærere skal holde af børn og forældre

Læs mere

SØFRYD inviterer børnekulturkonsulenten

SØFRYD inviterer børnekulturkonsulenten SØFRYD inviterer børnekulturkonsulenten Solen skinner denne 4. juni, hvor jeg besøger Søfryd og allerede ved indgangen får en lille snak med to piger. De skal i skole efter sommerferien fortæller de. Den

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Seniorjobberen. 28 januar 2016. Endestationen ved afslutningen af arbejdslivet. Seniorjobberen Nyhedsbrev. Nr. 1. Nyhedsbrev

Seniorjobberen. 28 januar 2016. Endestationen ved afslutningen af arbejdslivet. Seniorjobberen Nyhedsbrev. Nr. 1. Nyhedsbrev 28 januar 2016 Nr. 1-28. januar 2016. Nr. 1 Endestationen ved afslutningen af arbejdslivet har været på besøg på Toilettet med opsyn ved Nørreport Station og talt med seniorjobber Steen Erik Svendsen.

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011

Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011 Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011 Vi var kun 9 Veteraner, der tog af sted fra Udbygade klokken 9:00 i dag, og så var vi hele 4 voksne med på turen. Vi gik ned ad Sjællandsgade for at

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

Prædiken af sognepræst Christian de Fine Licht

Prædiken af sognepræst Christian de Fine Licht Prædiken af sognepræst Christian de Fine Licht 19. s. e. Trin. - 11. oktober 2015 - Haderslev Domkirke kl. 10.00 3 31-518 / 675 473 435 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Markus (2,1-12): Da

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

Lean giver tid til børnene

Lean giver tid til børnene Lean giver tid til børnene Normeringer kan der ikke lige laves om på. Alderen på børnene, der starter i dagsinstitution er også politisk bestemt og heller ikke noget, som de enkelte daginstitutioner har

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark.

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Opel GT Klub Danmark Generalforsamling Albertslund 18. august 2013 Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Denne beretning er noget specielt for mig, da det er min sidste, ja jeg ved

Læs mere

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du får en bedre, mere støttende relation til dig selv. Faktisk vil jeg vise dig hvordan du bliver venner med dig selv, og især med den indre kritiske

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Med Jesus i båden -2

Med Jesus i båden -2 Med Jesus i båden -2 Jesus redder Mål: At opmuntre børnene. Vi fortæller dem, at Jesus kender den situation, de befinder sig i. Vi fortæller dem, at Jesus hører dem og hjælper dem, når de kalder på ham.

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013 Da jeg for et år siden skulle aflægge bestyrelsens beretning for første gang, gav jeg udtryk for glæde over, at året havde været et godt år såvel

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Bryd vanen, bøj fisken - og vind over krisen

Bryd vanen, bøj fisken - og vind over krisen Bryd vanen, bøj fisken - og vind over krisen Medarbejderkonference september 2011 Opgaver & værktøjer Tilmeld dig: Nå dine mål med Torben Wiese Prøv www.brydvanen.dk Få inspirationsmail på www.habitmanager.com

Læs mere

Kære Forældre. Personalesituationen: Nyt fra stuerne:

Kære Forældre. Personalesituationen: Nyt fra stuerne: Kære Forældre Så ser det ud til at foråret er ved lande. Det glæder vi os over. Det betyder vi har mulighed for at være mere udendørs og bl.a. nyde vores nye legeplads og ikke mindst vores bålsted. Særligt

Læs mere

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser'

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Uoverensstemmelser kan dreje sig om sagen og værdierne og / eller om personen. Det er vigtigt at være bevidst om forskellen! Uenighed om sagen Vi mennesker

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 12. Nyhedsbrev uge 37 2014. Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 12. Nyhedsbrev uge 37 2014. Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune Nyhedsbrev uge 37 2014 Side 1 Side 2-4 Side 4-7 Side 7 Tak for sidst Nyt fra Troels Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune Side 8 Side 9-11 Side 12 Filuren Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt

Læs mere

Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs.

Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs. Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs. Alle andre lå og sov. Bortset fra Knøs. Han sad i forstavnen og så ud over

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Frie Midgården Adresse: Midgårdsvej 81, 3700 Rønne Telefon: 56 95 00 42 Leder: Kim Egemose Hansen Tilsynsdato: 14.november 2012

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld

Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld Pressemeddelelse Hobro, d. 18. maj 2016. Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld Det var en oplevelse for livet, da Mariagerfjord Lungekor optrådte på Kommunernes Landsforenings store

Læs mere

Villighed 4 scener. Af Thorkild Olsen, Villa Venire A/S oktober 2010

Villighed 4 scener. Af Thorkild Olsen, Villa Venire A/S oktober 2010 Villighed 4 scener Af Thorkild Olsen, Villa Venire A/S oktober 2010 Hvis villighed rimer på Villa Venire, så er det sådan, det er blevet. Og godt for det. Men det var ikke sådan, det startede. Det startede

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006 vokser, år for år og stiller store krav til Indhold af nyhedsbrevet: os som forening. Det var/er tanken at en generalforsamling i juni ville tiltrække flere medlemmer og gøre det til en mere nærværende

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Eventyret om det skæve slot

Eventyret om det skæve slot 24 Eventyret om det skæve slot Tema I Børnekulturhus Ama r er et eventyr om, hvordan det lykkedes at bygge landets første børnekulturhus opført fra grunden på baggrund af hårdt arbejde fra en ildsjæl og

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere