lndkaldelse Qg:må;,å,roNA,s Mandag den 16. maj 2011, kl Til medlemmerne af Valg af dirigent.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "lndkaldelse Qg:må;,å,roNA,s Mandag den 16. maj 2011, kl. 19.00 Til medlemmerne af Valg af dirigent."

Transkript

1 Qg:må;,å,roNA,s Til medlemmerne af ejerforeningen Kaj Plads 24 Den 15. april /JAH/us lndkaldelse På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling i ejerforeningen Kaj Plads 24 til afholdelse Mandag den 16. maj 2011, kl i LO, Landsorganisationen i Danmark, lslands Brygge 32D,2300 København S. Der vil ved generalforsamlingen blive serveret kaffe og vand. I henhold til vedtægternes 6, stk. 2 har generalforsamlingen følgende dagsorden: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) Valg af dirigent. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af revisor. Forelæggelse og godkendelse af budget for det indeværende regnskabsår. Valg af medlemmer til bestyrelsen. Valg af to suppleanter. Valg af revisor. Eventuelt lndkaldelse GF 2011 Sortedam Dossering 43-22OO København N - Telefon Telefax CVR-nr

2 Bestyrelsens beretning Generalforsamling. Der er i generalforsamlingsperioden afholdt en ekstraordinær generalforsamling, der alene var af formel karakter og tjente til endeligt at gennemføre de vedtægtsændringer, der blev vedtaget på sidste års ordinære generalforsamling. 2. Økonomi. Som oplyst ved sidste års ordinære generalforsamling har bestyrelsen løbende gennemgået foreningens udgiftsposter for at sikre, at vi får mest muligt ud af pengene. Vi er derfor meget glade for at det allerede i 2010 lykkedes at få økonomien så meget på fode, at vores egenkapital nu igen er positiv. Der er fortsat udfordringer for økonomien, der løbende skal tages stilling til. Derfor arbejder bestyrelsen med at få fastlagt en mere langsigtet plan for drift og vedligehold af ejendommen, således at eventuelle justeringer af indbetalingerne til fællesudgifterne kan ske i rette tid. 3. Bestyrelsen Den nuværende bestyrelse består af følgende personer: Formand: Leif Funch (opgang C) Medlemmer Hans-Henrik Dyrved (opgang B) Michael Raunkjær (opgang C) Carsten B. Thomsen (opgang B) Sven Dichsen (opgang B) Suppleant EiK Meisingset (opgang B) Der er i årets løb afholdt 4 bestyrelsesmøder, hvor løbende sager er blevet drøftet. Der har derudover været afholdt et møde med JM Danmark, der er bygherre på naboejendommen, Kajkanten. Det var et godt møde, hvor der blev opnået enighed om betingelserne i forbindelse med gennembrydning af muren i parkeringskælderen og deres adgang til den fælles nedkørselsrampe. Der er efterfølgende udarbejdet en separat aftale om disse forhold. 4. Indgåelse af kontrakter, daglig drift og nye tiltag. Som oplyst ved sidste års ordinære generalforsamling har vi skiftet leverandør vedrørende rengøring og viceværtopgaver. Vi har endvidere med året udgang opsagt en tillægsaftale vi havde med vores administrator om tilkøb af en inspektørordning. De besparelser, der er iværksat har haft den ønskede virkning, men vi har samtidig haft ganske betydelige udgifter til snerydning, idet vi havde lange vinterperioder både i starten og i slutningen af året og besparelserne kunne således hvae været endnu større.

3 5. Skrald Der er forsat problemer med at ikke alle beboer overholder de regler, der er for benyttelse af containerrummet på parkeringspladsen. Vi skal derfor igen opfordre alle til at der kun afleveres pap, papir og batterier i de dertil egnede containere. Der er i den forbindelse vigtigt at ejerne af de lejligheder, der bliver lejet ud, også sørger for at lejerne overholder disse simple regler års gennemgang og anden teknisk bistand Langt de fleste forhold vedrørende bygningen og fællesarealer er nu afklaret, men der udestår forsat enkelte væsentlige, herunder ikke mindst malingen af bygningen. Vi har derfor anmodet administrator om at udtage stævning mod Sjælsø A/S med henblik på at få sagen afgjort ved syn- og skøn.

4 Bestyrelsen 4 a. Cykelparkering Der er for mange cykler i de dertil egnede parkeringsbåse for cykler i kælderen, specielt opgang B har store problemer eftersom der er flere beboere. Bestyrelsen foreslår derfor, at vi etablerer cykelparkering i to-etager, og at vi som forsøg starter med opgang B. Pris fra indhentet tilbud ca kr. 4 b. Hylder til opbevaring af vinterdæk Det foreslås at der gives mulighed for at etablere hylder til opbevaring af vinterdæk. Mange beboere har dæk liggende på P-plads eller i kælderrum. Der er i kælderen steder, hvor der er plads til etablering af hylder op ad væggene ved siden af kælderrummene. Hver hylde vil blive nummereret med lejlighedsnummeret. Omkostningen er ca. 765 kr/meter. Til sammenligning koster opbevaring hos mekaniker ca. 800 kr/år. Henrik Løwe, Islands Brygge 34 C st. mf. 4 c. Videoovervågning Jeg synes det ville være en god ide med Video-overvågning af kajplads 24, da vi har haft flere indbrud i forskellige lejligheder og jeg selv har haft to indbrud på 6 år og det seneste var for 3 mdr. siden. 4 d. Fjernelse af bænke Jeg synes vi bør fjerne de 2 lange sorte bænke ved vores grønne område, da folk fra vores egen bygning aldrig benytter sig af dem og da det kun er forbi passerende der bruger dem. De er monteret meget tæt på lejlighederne i stue etagen (34C st. mf.) Og (34C st. tv.) og når vi selv er ude på vores grønne område (her mener jeg os der bor her på kajplads 24), benytter vi os 9 ud af 10 gange kun af de runde borde & bænke eller placere os på græsset. Derfor til ingen nytte for os selv. Der vil komme mere gående trafik forbi vores bygning nu hvor vi snart får en ny nabo og flere & flere udefrakommende personer vil sidde på bænkene og nemt kunne se, hvis vi har noget i lejlighederne de evt kan bruge/ låne eller bare følge med i, hvad vi foretager os.

5 Kaj Kristensen, 34 B, 6. tv 4 e. Rengøring. Foreslår at emnet rengøring af vores ejendom tages op. Evt. forslag om ny samarbejdspartner, da nuværende langt fra er tilfredsstillende. Vi er ved at gå til i snavs, både på trappe/gang arealer og i kælderen. Viceværten har ønske om udvidede beføjelser. Det lyder heller ikke lovende, hvis nuværende vicevært får tildelt det. Når de knap nok overkommer rengøringen, kan vi da frygte det værste. 4 f. Regelmæssig kontrol/rensning af afløb på altaner. Et stoppet afløb på syd-altanen til en af lejlighederne på 7. sal i opgang 34 B medførte i begyndelsen af marts i år nedsivning af vand i revnen mellem dækelementerne i et værelse i lejligheden nedenunder på 6. sal. Som præventiv foranstaltning foreslås indført krav om regelmæssig kontrol/rensning af afløb på alle altaner i ejendommen. 4 g. Forslag om husregler vedr. fest/musik/støj På Kajplads 24-hjemmesiden står der under menupunktet Praktisk info under overskriften Husregler følgende: Ved seneste generalforsamling blev det besluttet, at Kajplads 24 ikke skulle have nedskrevne husregler. Bestyrelsen for Ejerforeningen henstiller dog til, at beboerne viser hensyn ved natlig færden og valg af f.eks. boretider etc. Ikke desto mindre indeholder Sammenfatningen Velkommen til Kajplads 24 en lang række husregler, som er vældig praktiske at have. Efter vores mening bør der i disse husregler også indgå et afsnit om Fest/musik/støj, f.eks. affattet som følger: Fest/musik/støj Vis hensyn! Støjende fester med høj musik annonceres i god tid, dvs. senest 3 dage før afholdelse, ved opslag eller meddelelse i postkasse. Støjen holdes på et niveau, som ikke generer naboer/overboer/underboer (skru især ned for dunkende bashøjtalere!). Hold vinduer og altandøre lukkede. Efter kl skal der være roligt i bygningen. Støjreglerne gælder naturligvis også i dagtimerne. Ulla Bendix Verheyden 34 B, 6.th 4 h. Rengøring Der har i lang tid været talt om den mangelfulde rengøring, og den bliver ikke bedre med tiden. Opgangen og elevatoren ser efterhånden meget snuskede ud. Selv om torsdagen, efter den ugentlige vask, er der ikke rent. Hvis det fortsætter på denne måde, kan man frygte, at bygningen efterhånden kommer til at se forfalden ud. Vedligeholdelsen under Hesham (den foregående vicevært) var betydelig bedre; både han selv og hans personale var ofte tilstede i bygningen. Måske skal vi overveje at finde en anden vicevært? 4 i. Nabostøj Måske bør det henstilles til beboerne at tage hensyn til og udvise respekt for naboerne. På 6. sal i opgang B er vi regelmæssigt forstyrret af dels høj musik, hvor bassen går igennem, så det vibrerer i væggene, og højrøstede samtaler og råb fra folk, der opholder sig på altanerne, ligesom der ofte bores på ubelejlige tidspunkter (i.e. om aftenen efter kl. 20 og også søndage). Da man åbenbart har modvilje mod deciderede regler for husorden (som dog er indført i mange andre ejendomme), kunne man sende en rundskrivelse til samtlige beboere i bygningen.

6 Lise Lotte og Michael Raunkjær, 34 C, st. tv. 4 j. Indhegnet legeplads Små børn kan i øjeblikket ikke lege frit på plænen, fordi der er fri adgang til vej og åbent vand. De små børns sikkerhed vil øges, hvis deres færden kan begrænses til et indhegnet område. Vi foreslår at inddrage en del af området, som i dag er beplantet med bøgehække (se vedhæftede tegning). Nettoarealet er 10 x 5 m, dvs. 50 m 2. De bøgeplanter, som fjernes fra området, kan passende anvendes til supplering af eksisterende bøgehække. En del af bøgehækken kan stå tilbage som afskærmning. Hvis denne afskærmning suppleres med et simpelt hønsenet og en enkelt låge mod plænen, vil afskærmningen kunne holde de små børn inde på arealet. Der bør i det mindste være en sandkasse og et par gynger. Med tiden kan der suppleres med f.eks. vipper og rutsjebane. Legepladsen vil udgøre et godt tilbud til forældre og bedsteforældre med behov for legefaciliteter til mindre børn. Vi forventer, at det vil tage to mand en uge at etablere legepladsen. Dertil kommer materialeudgifter. 4 k. Cykelparkering Adskillige beboere har Christiania-cykler og ladcykler stående i kælderen. De optager meget plads og er vanskelige at køre op ad rampen. Vi foreslår, at der inddrages 3 gæsteparkeringspladser. Her kan etableres cykelparkering. Cykelstativer til normale cykler kan evt. hentes fra kælderen, hvor de sjældent er i brug. Carsten Thomsen, 34 B, 5.tv: 4 l. Legeplads Vi har en dejlig have, som dog mangler liv og benyttelse. I de senere par år er der kommet flere børnefamilier til Kaj Plads 24 og samtidig må vi påregne øget gennemgang, når Kajkanten bliver færdig, hermed forslag, som kan vedtages uafhængigt af hinanden, men som alle er med til at forbedre vilkårene for de legende børn: Etablering af to låger; Én ved P-plads indgang til haven, en anden ved grusstien langs bygningen. Pris ved indhentet tilbud kr. Etablering af fire låger; Som ovenstående samt ved de to åbninger ud mod havnen. Forslaget sikre de legende børn. Pris ved indhentet tilbud kr. Etablering af gynge med storkerede på grussti efter græsplænen længst væk fra bygningen ud mod den nye nabobygning. Pris kr. Etablering af tårn med trappe & rutchebane på græsplænen ved siden af skibsfigur. Pris kr. Etablering af elefantfødder og balancebom på græsplænen. Pris kr. Ved indkøb af alle legeredskaberne falder prisen til kr. Legepladsen vil ligge længst væk fra vores bygning og legeredskaberne er de laveste der kan tilbydes.

7 Det er denne type altså uden udtræksskinne, der er tilbudt. Forhøjede gangarealer er ikke inkluderet i prisen.

8 Søndergaard Parkmøbler ApS Sydvestvej Glostrup CVR: Fax: Tlf.: Kajplads 24 Islands Brygge 34 Att.: Henning Lambertsen Glostrup, d. 21. januar 2011 Tilbud - cykelstativer i 2 plan samt Konisk 90 i containerskur i terræn monteret. Efter behageligt møde hermed tilbud på cykelparkering: Cykelparkering i 2 plan (som tidligere monteret på Havneholmen) Monteret i kælderrummene A, B og C langs de vægge som er ca. 5,5 m lange. Parkering for 24 stk. cykler i hvert rum, i alt 72 stk. pladser. Pris inkl. montage, kr.: ,- 1 stk. cykelstativ for 7 cykler, l: 3150 mm Type: Konisk 90 grader. Monteret på sammensatte T-stålsøjler i skuret med beslag smedet til lejligheden. Pris inkl. montage, kr.: 3.680,- Lev. tid efter nærmere aftale. Alle priser er ekskl. moms Med venlig hilsen Søndergaard Parkmøbler ApS Stine Christophersen Borde bænke bord-bænkekombinationer cykelstativer i mange udformninger cykelskure pullerter vejbomme truckværn afskærmninger tyverisikringer solide og flot designede knagerækker til institutioner interiør til omklædningsrum se også mere om vor kleinsmedafdeling på

9 Kajplads 24 Islands Brygge 34 A-B-C 2300 København S Vedr. levering og montering af hylder i kælderplan. Hermed tilbydes levering og montering af hylder til opbevaring i jeres fællesarealer ved kælderplan ved ejendommen. Hylderne kan udføres i længde som det ønskes og passer til de enkelte placeringer. Hylderne udføres i kraftig filmbelagt østen-finer (støbeplade) dette forhindrer at disse kan udvikle skimmelsvamp hvis de påføres fugt. Ved en placering af hyldebærer som ca. 60 cm. Kan uden problem bære indtil 100 kg. Pr. meter. Det er en forudsætning for både pris og bæreevne at der monteres på betonvægge. Nedenstående priseksempler forudsætter at der monteres mindst 5 meter. Pris bredde 550 mm. pr. lb. Meter Pris bredde 300 mm. pr. lb. Meter 765,- kr. + moms 682,- kr. + moms Vh Henning Lambertsen Tlf

10 Indhegnet legeplads Små børn kan i øjeblikket ikke lege frit på plænen, fordi der er fri adgang til vej og åbent vand. De små børns sikkerhed vil øges, hvis deres færden kan begrænses til et indhegnet område. Vi foreslår at inddrage en del af området, som i dag er beplantet med bøgehække (se vedhæftede tegning). Nettoarealet er 10 x 5 m, dvs. 50 m 2. De bøgeplanter, som fjernes fra området, kan passende anvendes til supplering af eksisterende bøgehække. En del af bøgehækken kan stå tilbage som afskærmning. Hvis denne afskærmning suppleres med et simpelt hønsenet og en enkelt låge mod plænen, vil afskærmningen kunne holde de små børn inde på arealet. Der bør i det mindste være en sandkasse og et par gynger. Med tiden kan der suppleres med f.eks. vipper og rutsjebane. Legepladsen vil udgøre et godt tilbud til forældre og bedsteforældre med behov for legefaciliteter til mindre børn. Vi forventer, at det vil tage to mand en uge at etablere legepladsen. Dertil kommer materialeudgifter. Cykelparkering Adskillige beboere har Christiania-cykler og ladcykler stående i kælderen. De optager meget plads og er vanskelige at køre op ad rampen. Vi foreslår, at der inddrages 3 gæsteparkeringspladser. Her kan etableres cykelparkering. Cykelstativer til normale cykler kan evt. hentes fra kælderen, hvor de sjældent er i brug. Lise Lotte og Michael Raunkjær, 34 C, st. tv.

11 Legeplads Cykelparkering

12 Tårn 4 kant mini med trappe og rutchebane: Balancebom model Little Arrow : Elefantfødder: Gyngestativ med én storkerede (kan bruges til spædbørn, børn og voksne):

13 Alt til institutionen og legepladsen Indu a/s Telefon Telefax Internet CVRnr Nordjyske Bank Udviddet Garanti Indu legeredskaber Udviddet garanti Udviddet garantiaftale indeholder... En forlængelse af nuværende garanti. Garantien for legeredskaber i Adventure serien forlænges fra nuværende 5 år til 10 år. Legeredskaber i Explorer serien forlænges fra nuværende 2 år til 5 år. Garantienpå legeredskaberne i Discovery serien forbliver 21 år mod rust og 5 år på sliddele. En sikring for at legeredskaberne er vedligeholdt og lever op til Indu's garanti. Et årligt eftersyn og gennemgang af de af Indu leverede legeredskaber. Gennemgangen er en forudsætning og afsluttes med en tilstandsrapport som anviser behovene for en korrekt vedligeholdelse af legeredskaberne. Dette for at sikre kunden et overblik over eventuelle arbejder, som skal udføres, for at legeredskaberne er omfattet af Indu s garanti. Legepladsen bliver gennemgået med speciel fokus på sikkerhed og slitage. Den vil ligeledes blive gennemgået for løse bolte/møtrikker sjækler m.v. Tilstandsrapporten som gensidigt underskrives af kunden og Indu hvert år, opfølges efterfølgende år for år med det formål, at kunden løbende er orienteret om eventuelle mangler og/eller mislighold, som kræver dennes aktion enten straks eller forinden næste års eftersyn. Det er til enhver tid kundens valg, hvilken leverandør som skal foretage eventuelle nødvendige vedligeholdelsesarbejder, ligesom det er kunden selv som skal afholde eventuelle omkostninger forbundet hermed. Prisen udgør kr. 665, årligt, som indeholder op til 3 eftersyn/gennemgang for udarbejdelse af rapport. Prisen er eksklusiv konsulentens transportomkostninger, som kalkuleres efter gældende takster. Beløbet reguleres i takt med udviklingen i Indu s almindelige timepriser. Kunde tegner sig hermed for Udviddet Garanti, gældende for ordrenummer Kunde oplysninger: Udviddet Garanti omfatter flg. legeredskaber: Firma/Instutition Kontaktperson Adresse Post nr. / By Evt. EAN nr. Underskrift Dato og underskrift Indu a/s Side 1/1 Opdateret d. 22. november 2007

lndkaldelse Q"WmåHårIoNA/s Onsdag den 2. m aj 2012, ca. kl. 19.00 (umiddelbart efter afholdelse af ordinær generalforsaml in g i ejerforeni ngen)

lndkaldelse QWmåHårIoNA/s Onsdag den 2. m aj 2012, ca. kl. 19.00 (umiddelbart efter afholdelse af ordinær generalforsaml in g i ejerforeni ngen) Q"WmåHårIoNA/s Til medlemmerne af P-lauget Kajplads 24 Den 10. april 2012 6783/JAH/th lndkaldelse På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling i P-lauget Kajplads 24til afholdelse

Læs mere

Qm,tlåårroNA/s. lndkaldelse. Onsdag den 2. maj 2012, kl. 19.00. . Til medlemmerne af

Qm,tlåårroNA/s. lndkaldelse. Onsdag den 2. maj 2012, kl. 19.00. . Til medlemmerne af Qm,tlåårroNA/s. Til medlemmerne af ejerforeningen Kaj Plads 24 Den 10. april 2012 6782tJAHlhb lndkaldelse På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling i ejerforeningen Kaj Plads

Læs mere

Korrektion til indkaldelse

Korrektion til indkaldelse QVORTRUP ADMINISTRATION A/S Til medlemmerne af ejerforeningen Kaj Plads 24 Den 15. juni 2010 6782 JAH/us Korrektion til indkaldelse Omberammelse l&9r.: Ejeforeningen Kaj Plads 24 I forbindelse med vor

Læs mere

Til medlemmerne af P-lauget Den 22. april 2013. Indkaldelse

Til medlemmerne af P-lauget Den 22. april 2013. Indkaldelse Til medlemmerne af P-lauget Den 22. april 2013 Kajplads 24 6783/JAH/hb Indkaldelse På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling i P-lauget Kajplads 24 til afholdelse Tirsdag den

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2007, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F Humlebien

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F Humlebien REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F Humlebien Tirsdag, den 27. maj 2014 kl. 17.00 afholdt ejerforeningen Humlebien ordinær generalforsamling På Johannesskolen, lokale 230, 1. sal, Troels Lundsvej

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

E/F KAJPLADS 24 GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2007

E/F KAJPLADS 24 GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2007 E/F KAJPLADS 24 GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2007 År 2007, tirsdag den 8. maj, kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Kajplads 24 i kantinen i LO-bygningen, Islands Brygge

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf.

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf. Husorden Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande ned i skakten.

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post.

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32, Randers NØ Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32. Generalforsamlingen vil

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Referat af ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten År 2017, den 20. april kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten på adressen Kulturhuset/Lysthuset, Islands Brygge 18, 2300 S med

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2006, onsdag den 25. oktober, kl. 18,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

Indkomne forslag fra ejere til generalforsamlingen behandles under punkt 10 jfr. indkaldelsen

Indkomne forslag fra ejere til generalforsamlingen behandles under punkt 10 jfr. indkaldelsen Indkomne forslag fra ejere til generalforsamlingen behandles under punkt 10 jfr. indkaldelsen Bestyrelsen har rettidigt modtaget 3 forslag fra 2 ejere, der skal behandles på generalforsamlingen jfr. punkt

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING. afholdes. onsdag den 28 oktober 2009 kl. 20:00. i Præstevængets mødelokaler. Sæterdalsgade 11 kld

ORDINÆR GENERALFORSAMLING. afholdes. onsdag den 28 oktober 2009 kl. 20:00. i Præstevængets mødelokaler. Sæterdalsgade 11 kld ORDINÆR GENERALFORSAMLING afholdes onsdag den 28 oktober 2009 kl. 20:00 i Præstevængets mødelokaler Sæterdalsgade 11 kld DAGSORDEN 1: Valg af dirigent 2: Aflæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79 Referent Sonja Jespersen Tid og sted 18-Okt-2011, BSV 77D 1tv Tilstede Michael Frederiksen, formand Sonja Jespersen Jonatan Hinrichsen Fraværende Per Landbo Troels Palner 1.1 Arbejdsopgaver Opgaver Ansvarlig

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen:

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen: Referat fra ejerforeningen matr.nr. 27 C Nørre Tranders Sofievej 40-246, 9000 Aalborg - generalforsamling onsdag den 13. januar 2010 kl. 19.00, afholdt i gildesalen i kælderen. Repræsenterede var følgende

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N E N ØSTER ALLÉ 33 TLF 35 38 58 00 ejdadm@valdal.com www.valdal.com 2100 KØBENHAVN Ø CVR 10 10 12 47 Danske Bank 4183 4410 502933 V A L D A L A D V O K A T F

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Horsens den 29. april 2015. Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rørfabrikken afholdt onsdag den 29 april i Håndværkerforeningen

Horsens den 29. april 2015. Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rørfabrikken afholdt onsdag den 29 april i Håndværkerforeningen Horsens den 29. april 2015 Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rørfabrikken afholdt onsdag den 29 april i Håndværkerforeningen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Referat af Generalforsamling 2014 Tidspunkt: 05.05.2014 Sted: Odinsvej 1A, st. Tilstedeværende: Alle lejligheder repræsenteret på nær Odinsvej 1 (Holger)

Læs mere

Husorden for Kajplads 24

Husorden for Kajplads 24 Husorden for Kajplads 24 Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Forsikring Efter en gennemgang af vores forsikringer har vi skiftet til Alka og opnået en god besparelse.

Forsikring Efter en gennemgang af vores forsikringer har vi skiftet til Alka og opnået en god besparelse. Juni 2019 nr. 124 Mere cykelparkering i gården Cykelparkeringen fungerer ikke optimalt og kan vist bedst kaldes lettere kaotisk. Morten Stenak har foreslået en løsning, hvor vi inddrager de to hækafgrænsede

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 27. april 2010 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Holm fra DEAS A/S som dirigent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Holm fra DEAS A/S som dirigent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. REFERAT København, 12. juni 2017 Ejendomsnummer 8-965 E/F Udsigten Margretheholm ordinær generalforsamling Mødested: Dirch Passers Alle 76, 2000 Frederiksberg Mødedato: 18. maj 2017, kl. 18.00 Fremmødte:

Læs mere

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i ejerforeningen - onsdag d.27.05 2009 k1.19 i Caf6 Fortegården, Femmøllervej 10 med indgang ved nye hvide

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM HUSORDEN FOR E/F EGHOLM 1 Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Affald... 3 Husholdningsaffald... 3 Storskrald... 3 Øvrigt affald... 3 Bygningsarbejde... 3 Støj..... 3 Cykler, knallerter m.m... 4 Rækværk på

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 401 PETERSBORGVÆNGET BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT REV. 30. AUGUST 2012 Enhver beboer anmodes om at iagttage god skik og orden i ejendommen

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2012 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2005. Dagsorden

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2005. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2005 Dato og tid: Onsdag den 29. juni 2005 kl. 19:00 21:00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705 København

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 18:30, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Vesterbrogade 114-116 med en dagsorden

Læs mere

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Hos STAY Black, Islands Brygge 79A, 2300 København Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

Bestyrelsesmøde 16. mar 2017

Bestyrelsesmøde 16. mar 2017 Bestyrelsesmøde 16. mar 2017 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 16. januar 2017 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil(fra 5. etape), Anette og Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Deltagere: Lejlighed 1, 2 (m. fuldmagt), 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20 og 22

Læs mere

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09 Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Lejlighed 3: Birte Iversen fordelingstal 0,09 Lejlighed 4: Mogens L Jensen fordelingstal

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015

Referat af generalforsamling 2015 Tidspunkt: 24.03.2015 Sted: Odinsvej 1A, 2. sal. Referat af generalforsamling 2015 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Tilstedeværende: 1A st. Maria 1A 1. sal Bodil & Keld 1A 2.sal Dieter &

Læs mere

Ejerforeningen Lemvig Feriecenter indkalder hermed til ordinær generalforsamling. søndag den 11. marts 2018 kl på Restaurant Marina

Ejerforeningen Lemvig Feriecenter indkalder hermed til ordinær generalforsamling. søndag den 11. marts 2018 kl på Restaurant Marina Til medlemmer af Ejerforeningen Lemvig Feriecenter Ejerforeningen Lemvig Feriecenter indkalder hermed til ordinær generalforsamling søndag den 11. marts 2018 kl. 10.00 på Restaurant Marina Dagsorden i

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d

Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d. 09.03.2019 Hermed fremsendes forslag om vedtægtsændringer i Andelsboligforeningen Hestia i Gug til behandling under foreningens ordinære generalforsamling

Læs mere

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015 ! Velkommen til Ejerforeningen EFNA Nørre Allé 100 100 April 2015 Administration Ejendommen administreres af Salling Ejendomsadministration A/S, Søren Frichs Vej 38 A, 1.sal, 8230 Åbyhøj, hvor vores kontakt-person

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2017

Ordinær Generalforsamling 2017 Ordinær Generalforsamling 2017 27. april 2017 2 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år til godkendelse.

Læs mere

Referat af generalforsamling i E/F Åkandehusene II d. 28. maj 2008 i Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Alle 38A, 2730 Herlev kl. 19.00

Referat af generalforsamling i E/F Åkandehusene II d. 28. maj 2008 i Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Alle 38A, 2730 Herlev kl. 19.00 Referat af generalforsamling i E/F Åkandehusene II d. 28. maj 2008 i Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Alle 38A, 2730 Herlev kl. 19.00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens aflæggelse af

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. 22. marts 2005 Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år og forelæggelse

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 10 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 26. november 2018 kl. 19.00 Sted: Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018, den

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

ADVOKATERNE I ROSENBORGGADE

ADVOKATERNE I ROSENBORGGADE ROSENBORGGADE 3 i 1130 KØBENHAVN K i TELEFON +45 3311 6364 i TELEFAX +45 3311 9125 E-MAIL: info@bjd-advokater.dki Danske Bank reg. nr. 9541 konto nr. 4777 181769 Ejd 242 GENERALFORSAMLINGSREFETAT År 2013,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN J.nr. 600211 HO/mh 600211 HO

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. 3. april 2004/cfa Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Årsberetning 2. Gennemgang af regnskab for 03/04 3. Gennemgang af budget

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01.07.2011. 2011

Referat af bestyrelsesmøde 01.07.2011. 2011 Side 1 af 5 Referat af bestyrelsesmøde 01.07.2011. 2011 Krudttårnsbakken 10. oktober 1. Siden sidst. Et-års-eftersyn af asfaltarbejdet. De små revner skal beses igen ved fem-års gennemgangen. Altanerne

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

A/B SØNDERMARKSVÆNGET

A/B SØNDERMARKSVÆNGET Foto: Jan Seidenberg A/B SØNDERMARKSVÆNGET GENERALFORSAMLING 29. JANUAR 2018 AFTENENS PROGRAM Velkomst Valg af ordstyrer Årsberetning v/formanden Forelæggelse af årsregnskab Forelæggelse af driftsog likviditetsbudget

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

REFERAT. E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling Frederiksberg, 24-04-2013 Kundenr. 108-250 Sagsnr. 12-20493 Dok.nr. 13-63878 Direkte tlf. +45 39 46 64 38 tsh@deas.dk REFERAT E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling Mødested: DEAS, Dirch

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek 1. Navn identifikation 1.1 Foreningens navn er Ejerlejlighedsforeningen Belek i vedtægter kaldet foreningen. 1.2 Ejendomsprojektet består af 56 ejerlejligheder

Læs mere

Generalforsamling E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 2017 E/F Ibstrupparken III Agenda 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab 4. Fremlæggelse af 1. Vedligeholdelsesplan til godkendelse 2.

Læs mere

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tidspunkt: Torsdag den 26. april 2012 kl. 19:00 Sted: Dagsorden: Snoldelev Sognegård. 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om det forløbne

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 16 februar 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 16 februar 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 8. februar Klokken: 10.00 Hvem: Ole Gert Vangsgaard Nielsen Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden Valg af dirigent og referent 1)Bestyrelsens beretning 2)Fremlæggelse af fordelingsregnskabet 3)Vedligeholdelse af ejendommen a)bestyrelsens vedligeholdelsesplan

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 25. april 2006, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Altaner etablering af nye/ændring af eksisterende

Altaner etablering af nye/ændring af eksisterende Altaner etablering af nye/ændring af eksisterende Retningslinjer besluttet på den ekstraordinære generalforsamling d. 10.10.14 29.09.14 Version 1.0 2 Indhold 1. Indledning 3 2. Ansøgning og bestyrelsens

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere