Skandinaviens eneste sandhedssøgende avis. Den Ukorrekte Avis. Avisen der stikker ud, når andre stikker af Nr. 37. April 2008/2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skandinaviens eneste sandhedssøgende avis. Den Ukorrekte Avis. Avisen der stikker ud, når andre stikker af Nr. 37. April 2008/2"

Transkript

1 1 Skandinaviens eneste sandhedssøgende avis Den Ukorrekte Avis Avisen der stikker ud, når andre stikker af Nr. 37 April 2008/2 No-Kays Forlag ISSN S a t i r e I r o n i H u m o r A l v o r Vi har frivilligt valgt tørklædet, for vi har frivilligt valgt islam. Og derfor er vi trygge. Vold, voldtægt og drab rammer kun Vestens kvinder. De kan jo også bare vælge tørklædet, så de er selv ude om det. Islam kæmper jo for ligeværd for alle muslimske kvinder. Islams grundlov, shariaen, kræver, at kvinder bærer tørklæde, og hvis de siger ja til islam, siger de frivilligt ja til shariaen og dermed til tørklædet. Det er jo ikke undertrykkelse. Kvindeundertrykkelsen er en vestlig opfindelse. Tørklædet undertrykker kun de vestlige kvinder med vold, drab eller voldtægt, dersom de ikke følger shariaens krav. Så enkelt er det. Kom ikke og fortæl os om kvindeundertrykkelse. Kvinder vælger selv!!!

2 2 Leder Fire mænd ud af fem stemte i folketingets præsidium for, at det skulle være tilladt at bære tørklæde i Folketinget, og dermed var det fem mænd, der kom til at lægge retningslinier for danske kvinders skæbne i fremtiden. Om tørklædet er kvindeundertrykkende eller ej, er for så vidt uden interesse for danske kvinder, men det, som er vigtigt er, at tørklædet truer danske kvinder. Disse opfattes ikke som rene i islamisk forstand, og alene det burde være nok til en racismesag. De danske kvinder stemples nemlig som ludere, og hvorfor i alverden skal vi danske kvinder acceptere det? Hvad de muhamedanske kvinder tager på hovedet, kan vi i princippet være ligeglade med, men vi er ikke ligeglade med det islamiske kvindesyn, som gør kvinder til andenrangs borgere, eller sagt med Ayshias, Muhammeds yndlingskones ord: kvinder rangerer på lige fod med æsler. De danske politikere synes ikke at kende konsekvenserne af islam, og de synes ikke at vide noget om shariaen. I det hele taget ved de ofte ikke, hvad de selv snakker om, når de udtaler sig om islam. At mænd ikke har større forståelse af den problematik, som ligger bag tørklædet, er måske ikke så mærkeligt skønt der faktisk er mange fremsynede mænd, der har gennemskuet det, men at kvinder er så ligeglade, som de er, er katastrofalt. Hvis kvinder, som har børn, holder af deres børn, burde de tænke sig om, for hvis ikke de tænker sig om, så kommer deres børn formentlig til at betale en høj pris. Medierne, politikerne, de danske islamfascister har travlt med at skubbe alt ind under gulvtæppet. Der skal ikke tales om islams skyggesider, og det evindelige ekko er: Sådan er de ikke alle sammen, men hvad kommer det os ved? Shariaen marcherer i Danmark, og i denne sammenhæng, er vi ligeglade med, hvem der er flinke, og hvem der ikke er det. Det, der interesserer os, er, at den islamiske grundlov har gjort sit indtog i Danmark, og den vil for hver gang politikerne gør knæfald, indtage et stykke mere af Danmark. Det sker skridt for skridt efter muhamedanernes egen strategi, indtil så store dele af Danmark og dansk kultur er underlagt shariaen, og så er det for sent at vågne op. Under sidste verdenskrig var der mange, der sagde: Det vidste vi ikke. Men hvordan kan det være, at nogen vidste det, mens andre var blinde? Hvordan kan det være, at nogen i denne krig ved det, mens andre blåøjet griner os lige op i vore åbne ansigter? Ved de det, eller ved de det ikke? Mange er sikkert lige så naive, som de var sidste gang, men lige som sidste gang er der også en masse luskerier, fortielser og bagtanker med i det politiske spil, og politikerne tror, de kan holde os hen med snak og løgnehistorier. Det har de kunnet langt hen ad vejen, men der er trods alt flere og flere, der vågner. Tørklædeproblematikken er ikke så enkel, fordi de fleste i mangel på viden om islam kan bildes ind, at der er tale om en almindelig hovedbeklædning. Danskerne er et fredeligt folk, og derfor kan de slet ikke rumme i deres fantasi, hvad dette tørklæde indebærer. det. Redaktøren Lad os derfor afsløre Vi er ikke undertrykte. De vestlige kvinder, derimod, er undertrykte af både vold og voldtægt. Islams kvinder er fredede.

3 3 Mediefortielse Iflg. BT d. 16 april var der en stor demonstration mod ungdomshuset i Nordvest kvarteret. Ca deltog i protesten, men DR reporterede, at bydelens borgere havde erklæret sige enige med Ritt Bjerregårds placering af ungdomshuset i dette kvarter. Det er utroligt, at DR kan blive ved med at komme godt fra deres løgnehistorier, og det er endnu mere fantastisk, at vi skal betale licens for at få bundet en masse på ærmet, som ikke har med virkeligheden at gøre. Hvad jeg har under tørklædet, er en islamisk privatsag. meget gemt, og det vil hverken muslimer eller pressen have, at vi skal få kendskab til. De vil derfor med næb og klør benægte den del af tørklædet, som omfatter vold mod kvinder. Tørklædet har ingen magt i sig selv, men de kvinder, der ikke bærer tørklæde, er hjemfalden til straf af enhver art. Og her ligger hunden begravet. De ærbare kvinder, de tørklædebærende, er beskyttede i islam. De er familiens ære og stolthed. Danske kvinder er ludere ifølge den filosofi og etik, og derfor kan de behandles, som det passer herrefolket. Det tror folk i almindelighed ikke på, og det var uhørt sørgeligt at opdage, at så mange mennesker står helt uden for viden om islamiske traditioner. Det kan så være, hvad det være vil, men det værste er, at disse mennesker også tror hvert et ord, de hører i pressen. Vi som har gennemskuet islam, tror, at det står selvlysende klart for enhver, der har ører og øjne, i hvor høj grad, der manipuleres med sandheden i alle medier, og vores opgave er herefter at OPLYSE, men vi støder ustandseligt på modstand, fordi folk heller ikke tror det, vi siger. Vi bliver derfor i højere grad nødt til at alliere os med de muslimer, der gerne vil oplyse om islams uhyrligheder. Der er blot igen den bremse, at disse ikke kan træde offentligt frem. De er på forhånd truet til tavshed. Derfor er kampen ulige, men det skal ikke få os til at give op. Oplysning om tørklædets egentlige mening er mere nødvendig end nogensinde. Det muslimske og humanistiske dobbeltspil Tørklæder og uvidenhed I tiden op til demonstrationen d. 19. april talte vi med mange mennesker, som ikke kunne forstå, at det var så vigtigt at få bremset tørklædet på folketingets talerstol, idet de mente, at det jo stod enhver frit for at bære den hovedbeklædning, som de selv ønskede. Ja, hvis der ellers kun var tale om hovedbeklædning, men bag tørklædet ligger der dagblad.dk/artikel/282921:kirke---tro-- Muslimsk-fredsdialog-plettet-af-had-modjoeder Muslimsk fredsdialog plettet af had mod jøder

4 4 Iflg. Kristelig Dagblad har Danske Kirkers Råd modtaget invitation fra nogle muslimske lærde til en fredsdialog, men flere af de lærde mener, at Hitlers arbejde skal gøres færdigt og Israel skal fjernes. Derudover forlanger de, at muhamedanere skal dominere verden. Flere af de indbudte har tidligere oppisket konflikter og had. Danske Kirkers Råd har takket for invitationen, og den danske folkekirke med Anders Gadegård ser ikke problemer i det. Er det så vores Gud, der skal styre verden? Men ikke bare Danske Kirkers Råd har sagt ja tak til invitationen. Også paven og andre kristelige ledere har sagt ja. Andreas Christensen, feltpræst og sognepræst, siger, at det kun er meget få kristne, der ønsker at bekæmpe islam, og at det er meget få muhamedanere, der ønsker at bekæmpe de kristne. Han mener, at det store flertal af muslimer ønsker, at vi skal konkurrere på sunde vilkår. Hvilken tågesnak. Hvem ønsker ikke det. Hvad er sunde vilkår for en kristen og hvad er sunde vilkår for en muhamedaner? God dag, mand, økseskaft. Det multikulturelle er jo en smeltedigel, hvor både had og kærlighed smeltes sammen til en global fred. Ja, han får bare et andet efternavn, Allah. Demonstrationer Demonstrationer har generelt levet deres tid ud. Der er ikke noget nyt under solen i den sammenhæng, men når vi alligevel arrangerede en demonstration mod tørklæder i Folketinget d. 19. april, og arrangerer en ny d. 3. maj, så er det fordi, den sag har en masse muligheder for at afsløre noget af islams uvæsen og få det frem til overfladen, hvis ellers vi kan komme igennem dumme journalisters dumme og overfladiske spørgsmål. Sagen er, at det, der binder islam sammen, og som er fundamentet for hele islam, er æ- ren, og specielt kvinders ære, som hele familiens og samfundets ære er afhængig af. Tørklædet er et udtryk for denne ære, som bæres af en ren kvinde, en kvinde, som i kraft af, at hun er ren og ærbar, ikke kan voldtages. Det betyder så omvendt, at urene kvinder også kaldet ludere frit og kvit kan voldtages. Det er baggrunden for organiseret bandevoldtægt, som vi på grund af mediernes fortielser ikke mere hører om, og det har fået folk til at tro, at det var et forbigående problem, men det eksisterer i bedste velgående, og det problem vil vi gerne tage hul på, og her har vi chancen. Vi vil ikke finde os i den racisme fra Folketingets talerstol, som udgår fra det islamiske tørklæde. Vi vil ikke finde os i, at en person med tørklæde fra Foletingets talerstol fortæller alle danske kvinder, at de er ludere. Asmaa mener, at tilladelse til tørklædet på Folketingets talerstol er en sejr til demokratiet. Men islam går jo ikke ind for demokrati, og det er er derfor en sejr til shariaen, som foreskriver kvinder at bære tørklæde. Brevsprækken B Dæknavn Burde det Danske Institut for Menneskerettigheder ikke aflægge sig sit dæknavn, og i stedet anvende det bedre dækkende Dansk Institut for Muslimske Særrettigheder? Så ville vi alle langt bedre kunne forstå betydningen af Instituttets saglige arbejde.

5 5 B Elever slår og sparker lærere Sidste år måtte ikke færre end 16 lærere i Århus Kommune sygemelde sig efter at have fået slag, spark eller trusler. For 14 lærere var oplevelsen så skræmmende, at de efterfølgende måtte søge psykolog. Disse case stories er et godt eksempel på kulturberigelsen, som vi åbenbart bare skal have mere og mere af! Er det ikke snart på tide med udvisninger i stedet for al den kvalmende blødsødenhed? B I orkanens øje Muslimen Naser Khader, som konstant overvåges af danske bodyguards, fordi han trues af andre muslimer, trængte for et par måneder siden til fred og ro og tænkepause, og holdt derfor ferie i Egypten! Hvor mange ekstra bodyguards havde han mon fået med til et land, hvor der er mange, mange millioner muslimer? Det kræver jo talent at gå ind i et politisk spil B Banan-republik I takt med at vi importerer flere og flere kriminelle til landet, skal politiet samtidig arrestere færre hårde kriminelle, og den nye politireform har kun gjort problemet større. Hver dag henlægges sager om tyveri, røveri og vold som uopklarede. Har vi lovlydige danskere virkelig fortjent at være overladt til de kriminelles nåde og barmhjertighed? Var det mon ikke en ide, at prioritere ansættelse af et større politikorps? Kulturberigelsen har vist sig at være uoverkommelig. B Korankendskab Man tør ikke vise en film, (Fitna) der fortæller sandheden om Kora-nen. Hvorfor må vi så godt læse selve Koranen? I de muslimske lande ved man åbenbart ikke, hvad der står i Koranen, eller også er det måske netop lige det, man gør? Kommentar Hvad får folk til at tro, at vi gerne må læse koranen? Hvis vi måtte det, havde det ikke været nødvendigt at pynte på visse koranvers. Som skuespillere får vi jo vores løn, uanset hvilke roller, vi spiller Den fornemste opgave i den politiske kunst er at få noget til at se ud som noget andet B Lokumssnak på Gentofte Hovedbibliotek. På Hovedbiblioteket i Gentofte kan man på dametoilettet høre et bånd med den mest udsøgte perverterede og vulgære snak under bæltestedet, mens man forretter sin nødtørft. Dekadencen i dansk kultur er markant og har været det i mange år siden tresserne, men den snak på Gentofte Biblioteks dame-

6 6 toilet er ikke bare under bæltestedet. Det er under lavmål. Vi havde ikke ligefrem ventet et skub til dekadencen fra et bibliotek. B Tommelfingeren ned til Birthe Rønn Hornbech. En værre integrationsminister kunne man næppe forestille sig. Hun er ikke bare en uduelig integrationsminister men hele vejen i- gennem en uduelig politiker. Hendes unuancerede forsvar for islam er under al kritik. Nyhederne har et konstant ekko: Det var ikke muligt at få en kommentar fra Birthe Rønn Hornbech. Nej, hun stikker hovedet i busken som de fleste andre i den borgerlige fløj, men BRH slår da vist alle rekorder. Volden mod kvinder i den islamiske verden Denne artikel taler vist for sig selv. Kvinder i den islamiske verden rangerer ikke så højt på mændenes hit-liste. Vores demonstration mod tørklæder d. 19. april 2008 Vi sendte en pressemeddelelse 2 gange, men ingen aviser omtalte demonstrationen, men vores formål var heller ikke så meget at demonstrere som at få et budskab ud til omverdenen, så reelt betød det ikke noget, selvom der ikke kom , hvad der i virkeligheden burde være det reelle tal for opbakning. Men vi fik taget nogle billeder af vores budskab, og de kommer rundt på nettet. Vi fik også optaget en video, som ligeledes vil blive sat op på hjemmesiden. Der kom heller ingen ballademagere, og det var nok så mærkeligt, eftersom de altid er kommet talstærkt, når vi tidligere har afholdt demonstrationer, første gang mod det islamiske kvindesyn, næste gang med samme overskrift og tredje gang, som skulle være et ganske almindeligt folkemøde. Men nu angreb vi faktisk shariaen, så teoretisk set skulle der være kommet både rødfascister og muhamedanere, men der kom ingen. De har ikke været uvidende. Der var masser af opslag på Nørrebro. Derfor er vores formodning, som vi tidligere har været inde på, at disse grupper styres fra et andet sted. Politiet var også uinteresseret. I alle andre sammenhænge har de taget kontakt til arrangørerne og været på pladsen, når vi kom, og det hele lugtede langt væk af aftalt spil, som også oplevedes ved en af vore andre deonstrationer. Mod slutningen af demonstrationen blev dog en større gruppe af rødfascister observeret i horisonten. De kunne sikkert ikke styre deres nysgerrighed, og det faktum understreger netop et råddent samspil mellem presse, politi og rødfascister. De måtte bare ikke være med til at skabe opmærksomhed omkring os. Tørklæder Både medier og politikere gør alt for at skjule det muslimske tørklædes betydning. Der skjuler sig nemlig meget under det tørklæde. Nu siger medierne, at de muslimske kvinder påtager sig tørklædet frivilligt. Det kan godt være, men hvad enten det er frivilligt eller ej, så bortforklarer det ikke, at tørklædet er shariaens krav, så hvis de muhamedanske kvinder vælger tørklædet frivilligt, så er det fordi de vælger shariaen. Længere er den historie ikke. Frivilligt eller ej det kan vi ikke bruge til noget. Tørklædet er udtryk for

7 7 shariaen, og under shariaen gem-mer sig vold, voldtægt, mord, tortur og andet. Kvinder for Danmark vil derfor fortsætte med at oplyse om tørklædets skjulte aspekter. Føj! Bvdr! Muhammed er forbilledet. Hvad politikerne og alle de fromme ikke har forstået, er, at tørklædet er en trussel mod alle danske kvinder, idet tørklædet udstråler renhed fra en ærbar kvinde, og vi, som ikke er rene, er derfor urene. Alene det faktum er racisme, men de urene kvinder er iflg. den islamiske ideologi hjemfalden til legal voldtægt. Skal vi virkelig finde os i det? Alle kvinder burde stimle sammen og lave en kvindehær, men af en eller anden grund er mændene i flertal, og kvinderne glimrer som regel ved deres fravær. Men vi vil fortsætte med oplysning på forskellig måde, og almindelige demonstrationer vil vi nok fremover skrinlægge, med mindre det har et tema, som gør, at man kan komme ind under huden af islam. Kvindespørgsmålet og tørklædet rummer den største mulighed. Derfor fortsætter vi i Kvinder for Danmark med tørklædet som tema. Vores næste udendørs arrangement mod tørklæder er lørdag d. 3 maj kl. 14 på Rådhuspladsen En alternativ demo.

8 8 Vi minder atter om sang på Rådhuspladsen Valdemarsdag d. 15. juni 2008 Ja, naturligvis har jeg selv valgt at bære slør, for jeg har jo lært, at jeg skal vælge at adlyde min mand. Og I skal ikke begynde at gætte, hvem jeg er, for de, der kan se mit ansigt, bliver straffet i Helvede. ** Brigitte Bardot i retten rticle ece Brigitte Bardot er blevet anklaget for racisme og står til flere måneders fængsel. Ekstrabladet har ikke flatterende ord til o- vers for hende. Hele artiklen er en underlødig nedgøren af en person, der har den forkerte mening. Journalister har svært ved at holde skæg fra snot. Neutral og sober mediedækning er vist en saga blot. Kære alle, der var med i lørdagsdemoen. Tak for Jeres modige indsats. Fra AntiJihad, Norge Både i Norge og i andre vestlige land har man hatt en rekke historier om problemer med muslimer ved offentlige svømmehaller. Fordi det islamofascistiske herrefolket, og særlig da den kvinnelige delen av dem, insisterer på å svømme mer eller mindre fullt påkledd er de i noen tilfeller blitt nektet adgang av sanitære grunner. Dette resulterer selvsagt i hyl og skrik om rasisme, diskriminering, krenkelser og hele regla av politisk korrekte moteord, og det hele ender dermed gjerne med at herrefolket får det som de vil. I Ummah Kingdom har man nå tatt dette et skritt videre, nå er det de vantro kjøterne, dvs ikke-muslimer, som nektes adgang til offentlige svømmehaller som til visse tider er reservert kun for muslimer. David Toube en 39 år gammel advokat fra Londonistan opplevde at han selv og hans fem år gamle sønn ble nektet adgang til svømehallen i Clissold fritidssenter med henvsning til at det var reservert kun for muslimer på det aktuelle tidspunkt (søndag formiddag). Det lokale byrådet som driver fritidssenteret beektet senere at dette var tilfelle, og påsto at

9 det var de ansatte som hadde begått en feil ved å nekte Toube adgang fordi han ikke er muslim. Til det er å si at denne kun for muslimer perioden var kunngjort på senterets nettsider. Begrunnelsen for dette påfunnet skulle angivelig være at islam forbyr muslimer å svømme sammen med ikke-muslimer. Så fint da! Med henvisning til det kan muslimer nektes adgang til enhver svømmehall i land som ennå ikke er muslimske. Vil herrefolket svømme får de bygge sine egne svømmehaller for sine egne penger, i den grad de har noen som er tjent på ærlig vis. En muslimsk leder i Oxford benekter for øvrig at det finnes noe slikt forbud for muslimer mot å svømme sammen med ikkemuslimer. Han er imidlertid trolig bare ute etter å rake kastanjene ut av ilden for dem som fant på dette. Når han også sier at islam ikke påbyr segregering i henhold til religion er det en løgn nesten monumental som å påstå at islam er en fredelig religion. Hele denne saken er bare en liten forsmak på hva slags religionsapartheid britene har i vente etter hvert som muslimene øker i antall og andel av befolkningen. Det har allerede gitt seg utslag på diverse andre måter, bl a i form av såkalte no-go soner for hvite i britiske byer. Disse håndheves av bander av muslimske voldsaper som de patetiske shariagestapistene i det såkalte britiske politiet ikke for alt i verden tør å røre. Nå forsøker man altså å ta denne apartheidpolitikken ett skritt videre ved å institusjonalisere den. Kilde: Public pool bars father and son from its 'Muslim-only' swimming session Daily Mail 18 April 2008 Kig forbi siden og 9 Godt, der ikke er muhamedanere i nærheden. Forsyningen af rent vand er allerede løbet tør. Erkebiskopen er myrdet Olav Andreas Dovland, Cand. Theol. Enhver TV-seer har noen netthinne bilder av store flokker muslimer som skriker og protesterer. De er krenket. Krenkelser og trusler henger sammen. Med større krenkelser følger farligere trusler. Dette er krigshissing, som er noe av islams "hjerte". I Norge er vi "Krigens Hus" helt til landet er blitt islamisert. Da først inntrer "Fredens Hus". "Krigens Hus" er et viktig lærestykke i islam. Jeg er krenket av islam. Men først et råd, særlig til imamer: Reis tilbake hvor dere kommer fra! Det er vel det beste så lenge dere ikke tåler vår kristne tro? Tre viktige ting. 1) jeg nekter for at min tekst er krenkelse av muslimer eller islam, 2) jeg trenger ikke å kreve rett til å fortelle om det som krenker meg og mitt folk, fordi Norges Grunnlov garanterer meg den friheten. Norske Lover står over enhver bit av sharia! 3) jeg eier denne retten, fordi jeg lever i et demokratisk land og en kultur som er ekstremt ulik islam. Daglig blir jeg krenket av koranordene som kaller meg og andre for "vantro", og for "ape og svin", og at vi er "under Allahs forbannelse", sura 5.65; Jeg tror på Abraham, Isak og Jakobs Gud, JHVH, og hans utsendte Jesus Kristus! Så krenkes jeg

10 10 daglig av sånne stygge og umenneskelige ting, og som er i strid med menneskerettighetene, som: å kappe hode av sivile; henging på offentlig sted; henging av barn; kaste dødsdømte utfor et fjell; at barn brukes i krigssammenheng; at barn opplæres til å hate jøder og vantro;idiotiske angrep på offentlige bygninger; flaggbrenning; selvmordsbombingene; mord på katolske prester og nonner, og annerledes troende; simple kidnappinger; nedbrenning av kirker; jeg krenkes av forfølgelsen av koptiske kristne i Egypt; av kidnappingen av erkebiskop Rahho i Irak , og de umen-neskelige og simple islamske krav akkurat i denne uken om løsepenger for biskop Paulos Faraj Rahho kommer meldingen om at biskopen er myrdet. Dette er en avskyelig udåd av verste kriminelle karakter. Og de som har utført det skjendige draper er - jeg hevder - infisert av islamsk dødskultus. Jeg er krenket. Enhver nordmann bør være krenket. Jeg krenkes også av snikinnføring av sharia på oss ikke-muslimer; voldtekts-u-kulturen; at dere kaller våre norske kvinner med fellesbetegnelsen hore; slaktingen av Theo van Gogh; opptøyer og plyndringer i noen europeiske byer. Ting som nevnt her må islam holde opp mot våre lover og vår kultur, så blir forskjellen tydeliggjort. Våre to "kulturer" kan ikke leve og bo sammen. Det er min dypeste overbevisning. Enhver imam vet at dette er den usminkende sannhet! Ingen dialog bygger bro mellom deres islam og vår kristendom. Jahve og Allah er uforenlige guddommer. Islam har ført kontinuerlig krig mot ikke-muslimske land i nesten 1400 år, på 3 kontinenter. En krenkelse skyldes en dobbelmoral. Norske myndigheter yter økonomisk bistand til moskeforsamlingen. Det er en krenkelse mot enhver innbygger. Imamen i Finsbury Park-moskeen prekte hat mot britene i 13 år før han ble forvist fra England. Den muslimske selvmordsbomberen er en shahid - martyr. I har altid forsøgt at undertrykke os, og I har voldtaget vore kvinder. Derfor hader vi Jer. Vi hader Jer. Forstår I det? Jeg må have pengene tilbage for min nye intelligenshat. Den vil ikke fortælle mig, hvordan man forener hævn og tilgivelse, så de går op i en højere enhed. I timene før shahiden går til aksjon gjennomgår han/hun religiøse ritualer og spesielle bønner for å rense kropp og sjel. Shahiden er under nær veiledning av en viktig person i tiden før aksjonen. (David Bukay: "Total Terrorism in the Name of Allah", og <file:///c:\documents%20and%20settings\d ovland\mine%20dokumenter\www.acpr.or g.il> Jeg kjenner personlig Dr. David Bukay.) Jøder og kristne er "pervers" og etterligner gamle tiders avgudsdyrkelse", 9.30 etter N.J. Dawoods oversettelse. Jøder og kristne "kan sammenlignes med Satan", 59.16, Dawood. Jeg krenkes over koranordet: "Dere som tror, slutt dere ikke til jøder og kristne! De henger

11 11 sammen. Den som slutter seg til dem, blir en av dem. Allah leder ikke urettferdige", sura Jeg tror på JHVH, Fedrenes Gud, fordi han viser urettferdige veien. "Herren er god og rettvis; derfor lærer han syndere veien", Salme 25:8. Fredens apostle Her på ca. 50 kvadratmeter kan vi næsten garantere en evig fred. Kun racister kan ødelægge det hele. På Christiansborgs Slotsplads er der nogle idealister, der holder vagt om freden, men det er vist også det eneste sted, de holder fred. De støtter den islamiske voldsideologi, og folk, der har den forkerte mening, giver de en lige venstre, og hvis de er i rigtigt fredshumør, så knuser de også deres bilruder. Og i særligt fredfyldte øjeblikke sætter de ild til nogle biler, men så er freden også forbi, for så kommer politiet og ødelægger alle fredsplaner. Men meningen er god nok. Det er vist bare evnerne, der mangler. Det skjer noe i Norge Arne Tumyr Men dem kan vi jo hurtigt gøre det af med. Tidligere hadde man i Norge "Forum mot islamisering" (FOMI) som av forskjellige grunner skiftet navn til "Stopp Islamiseringen av Norge" (SIAN). Årsmøte er avholdt og det nye styret med undertegnede, Arne Tumyr, som formann, har kommet i gang med arbeidet. I Norge som i Danmark gjelder det kampen mot islam - kampen mot islamiseringen. Når det er spørsmål om hvordan arbeidet skal legges opp, gjør ulike synspunkter seg gjeldende. Noen henviser til det som skjer i andre land, også i Danmark, der islammotstanderne blir angrepet fysisk når de demonstrerer i det offentlige rom. Det å stå fram med islam-kritikk offentlig med bilde og navn, oppfattes av noen som risikosport. Enkelte går så langt som å hevde at organisasjonen bør gjøre som under nazistenes okkupasjon - da motstandsbevegelsen gikk under jorden. Dette gjelder særlig mennesker som har tilknytning til et firma eller en institusjon - som vil mene at ansatte presses til å avholde seg fra slike aktiviteter. Det er altså også for å unngår problemer på arbeidsplassen at de heller velger "ubåt-politikken": "Gå stille, gå dypt." På den annen side har vi også medlemmer som hevder at skal man legge seg på denne linjen har man allerede underkastet seg islam. De vil stå fram med åpne arrangementer, demonstrasjoner og opplysningsmøter - så får man se hva som skjer. I denne sammenheng er det litt interessant at lørdag 7. Juni avholder SIAN en stand på Karl Johan i Oslo der budskapet er: Stopp islamiseringen av Norge. Her vil det da bli delt ut brosjyrer og annet opplysningsmateriell. Tillatelse er innhentet både fra kommunen og politiet. Dermed skulle man tro at ytringsfrihet med islam-kritikk akseptreres - kanskje inntil så lenge. Det blir spennende å se hva som skjer 7. Juni ved vår stand. Den 7. April avholdt SIAN et møte i Oslo der den serbiske overlegen, Zorica Mitic` holdt foredrag om: "Kosovokonflikten - sett med serbiske øyne! Temaet ble tatt opp med bakgrunn i at det som skjer i Kosovo i dag kan skje i Norge eller andre steder i Europa om noen ti-år.

12 12 Etter møtet sendte SIAN følgende brev til regjeringen: Til Den norske Regjering v/statsminister Jens Stoltenberg, Regjeringsbygget, Oslo. Foreningen Stopp Islamiseringen Av Norge, samlet til møte 7. April 2008, vil ut-trykke skuffelse over at Den norske regjering har godkjent muslimskokkupasjon av serbisk territorium. Muslimene har gjennom generasjoner nektet å la seg integrere i Serbia. Med voldsaksjoner, drap og samfunnsfiendtlig virksomhet har islamistene fordrevet den etniske befolkning fra deres hjem. Døren til det norske demokrati er dårligt vedligeholdt. Malingen skaller af og hængslerne er rustne, og der er råd i selve demokratiet. Den uakseptable utviklingen kulminerte med opprettelse av den islamske staten Kosovo - som Stoltenberg-regjeringen har anerkjent. Regjeringens vedtak samsvarer ikke med internasjonal lov og rett samtidig som anerkjennelse av Kosovo står i motstrid til FNresolusjonen nr Vi mener at Regjeringens vedtak er fattet på feil grunnlag - og ber om at saken tas opp til ny vurdering. Elvirasdatter Naturligvis valgte jeg selv tørklædet, for hele min familie har gennem hele min opvækst findskærpet mig, at det var det nødvendige valg, for så er jeg under Allahs beskyttelse. En gang, da der kom en mand ind i huset, var jeg ikke forberedt, så jeg havde ikke tørklædet på, og sikke mange bank jeg fik af min far. Det var også ubetænksomt af mig, og jeg må jo lære at tænke mig om, så det er jo klart, at min far bliver nødt til at slå mig, indtil jeg lærer det. Min mor har sagt, at det er min mands pligt at straffe mig, hvis jeg glemmer at tage tørklædet på, og hun har selv måttet lære det under pisken. Og for at lyde islams hellige profet vælger vi at tage tørklædet på for at vise ham vores taknemmelighed over, at han lærte os om ærens magt. Men Stoltneberg gav ordre til, at døren skulle males med den moderne grønne farve med en halvmåne på, men integrationen har allerede kostet så mange penge, at der kun blev råd til et par klatter grønt. Fjendebilled som afledningsmanøvre Det kan godt være, at Hizb-ut-tahrir er fundamentalistisk, og så længe medierne kan holde folk hen med det fjendebillede, så fokuserer danskerne på den gruppe, der ikke skjuler deres hensigter. Men ifølge vores islamiske kilde er der andre, der gør gode miner til slet spil, så længe de er nødt til at underkaste sig landets love, men det er ikke det samme som, at de ikke kæmper for et islamisk Danmark. Stort set vil alle muhamedanere gerne have et islamisk Danmark, og islamiseringen kan foregå helt ublodigt alene i kraft af, at muhamedanske kvinder føder børn til Allah og udkonkurrerer danskerne i antal. Og uanset hvor flinke de ellers er, så vil vi ikke have et islamisk Danmark. Vi vil ikke give afkald på vore traditioner og værdier, og

13 hvis ikke politikerne begynder at se på det problem, så kan det snart blive for sent. Muhamedanere giver ikke frivilligt slip på de landvindinger, de har gjort, og kampen for at bevare Danmark bliver sværere og sværere. 13 Har du været i et muslimsk land, Linda? Ja, men kun Danmark og Sverige. Men jeg skal på ferie i Norge. Lad bare muhamedanerne beholde æren, så beholder vi riget og magten. Og vi vil naturligvis indrette multikulturelle grisestalde, hvor muhamedanerne kan få deres eget bedehalm. Hvad er det, der gør det tørklæde så fancy, Verner? Det er godt til at holde tankerne samlet. For så bevæger de sig ikke så hurtigt. Staten som har underkastet seg Fremmede makter. Tor Håve Våre folkevalgte har ingen makt, De gav fra seg makten i styrer Norge. Den Norske staten, har plasert Rådmenn i stillinger, som ledere av kommunene. Disse Rådmennene har i sin tur gjordt flere kommuner til gjeldsoffer. Dette gjør at barna lider. Private småbanker ble Terra Banker i mot sin evne til å forstå at dette betydde at folket i kommunene ville miste sin kapital. Kapitalen som skulle benyttes til å bygge skoler, barne hager, sykehjem til eldre syke mennesker. Kapitalen var tapt for folket. Rådmenn og politikere blir som har makt blir ikke straffet for sine handlinger. Når du ikke har kunnskaper og handler i mot bedre viten er det ingen som straffer deg. De uvidne er våre ledere, hvorfor ansettes slike ledere, er det fordi at da kan de som virklig sitter på pengesekken som kan styre, de som ikke vet konskvensene av sine handlinger. Er det slik

14 14 at De har andre motiver for ikke å vite, De som er uvitne er jo ikke straffemessig tilregnlige. I samme slengen har den Norske staten innført noe som heter NAV. Nav lager sine egen lover og sette Norges lover til side. Sosialkontorene gjør barn husløse og eiendoms løse, ved å fra ta disse våre minste retten til mat og opphold. Sosialkontorene har som oppgave å fra ta disse fattige foreldrene retten til å eie sin bolig. Eiedomsretten stjeles ved rente økning på lån og husleie. Vidre må syke foreldre arbeide. Barna som ikke har forelder hjemme, må komme hjem til tomme hjem. I tomme hjem er det ingen omsorg, har skapes det frykt og muligheter for at uved-kommende kan presse disse barna til å gjøre ting som samfunnet ikke vil ha. Hjemmene er borte. Hvem tar pengene, jo det er De som truer våre folkevalgte. De som styrer pengene i Verden. Ja de som ikke kan nevnes uten at det får konsekvenser for den som skriver dette. Fra Spydpigen Tressernes samfundsnedbrydning Få styr på dine børn, skriver BT og fortæller på flere sider, hvordan du skal opdrage dine børn til at lave deres lektier, rydde op efter sig og i det hele taget at tage ansvar. Det er så rigtigt, så rigtigt, men..det er ikke givet, at andre, som har med dine børn at gøre, har den samme mening om tingene. Da 68 erne i sin tid kom til, gjorde de alt, hvad de orkede for at nedbryde samfundet, fordi de ville lave et nyt. Nogle af de bedste midler til at nedbryde det bestående system, er altid at gribe fat i børnene og oplære dem i den ånd, man ønsker. Børnene er fremtiden og former fremtidens samfund, og blandt de mest brugbare midler er narkotika og sex. Dem gjorde man virkelig brug af, da 68érne kom til. BUPL-ansatte af det rette kommunistiske sindelag gjorde deres indsats i børnehaverne med bollerum og bøger med snuskede tekster. På bibliotekerne havde man de samme bøger, og man fik dem anbefalet i børneprogrammerne i radio og fjernsyn. Desuden skiltede man i børnebibliotekerne med en plakat, der viste et bolighus, hvis stuer man kunne se ind i fra kælder til kvist, og i alle værelser var man i gang med sex af forskellig art fra onani til samleje, og et par hunde var også i gang. Desuden kunne man på børnebiblioteket låne bøger om, hvordan man ryger hash etc. Alt sammen meget befordrende for børneopdragelse!!! Der kunne nævnes talrige andre eksempler stats- eller kommunestøttede foretagender, for eksempel børneteatrene, som endog havde detaljerede forestillinger om samleje eller oplysninger om, at parkeringspladser faktisk var vold mod børn, som så ikke kunne lege på det pågældende areal. Sådan noget måtte børnene bekæmpe voldeligt med søm på kørebanen og lignende. Læs bogen 5. kolonne. Fjorten års kamp mod samfundsnedbrydning hvis du da kan få fat i den, for se den har de ikke på bibliotekerne. (Men vi kan måske skaffe den). Og tro ikke, at påvirkning i samme stil som ovenfor nævnt er forbi. Det store stygge Storkespringvand Men det er lidt svært, når vi både skal score sex og ryge hash. De to ting modarbejder jo hinanden. Storkespringvandet blev næsten et symbol på tresseroprøret. Nu sad man ikke længere pænt på stole men sidder eller ligger direkte på gaden.

15 15 Kommentar til Spydpigen Åse Clausen Bjerg, Cand. mag. Al den snak om sex fra barnealderen har givetvis ikke påvirket de unge i positiv retning, og gad vist, om ikke det er årsagen til, at et stort antal unge har sexproblemer og et u- hørt stort antal af de unge mænd potensproblemer, for de tror sikkert, at sex er en præstation, som skal udføres for at være rigtig, og jo mere de anstrenger sig for at præstere, jo værre bliver det. Men det var ikke bare sex og narkotika, som stod på dagsordenen i tresserne, men hele familiestrukturen var under nedbrydning, og det var gammeldags at have fast familie. Børn skulle ikke sige tak men kræve deres ret, og børnene måtte forstå, at de voksne var de onde (Alle andre voksne end forældrene). I bussen siger de unge mennesker i dag jeg skal ud. Ikke noget med at bede om, at man giver plads til dem, for de unge beder ikke om noget, de kræver. Samme generation blev indpodet flere fjendebilleder. Det ene fjende billede var de voksne, det andet var samfundet, det tredje var folk med borgerlige meninger samt dem, der havde for mange penge. Ikke så underligt, at der i dag rettes angreb på samfundet, demokratiet og ytringsfriheden, for selvom venstrefløjen siger, at den går ind for demokrati og vil værne om grundloven, så er det ikke andet end varm luft. Folk af denne politiske observans sympatiserer med totalitære staters ideologier, så derfor må de unge fra partierne til venstre jo nødvendigvis angribe dem, som har en liberal indstilling, da de jo er fjenden, men de, der mest af alle værner om demokrati, grundlov og ytringsfrihed, er jo netop de liberale, så på den måde kommer vestrefløjen i konflikt med sig selv. Hadet til voksne, til borgerlige, til rigdom, til almindelig anstændig opførsel blev sået i børnene i tresserne. De lærte at kræve, ikke at yde, og derfor befinder samfundet sig i en tilstand af opløsning og forfald, og Danmark ligger i tressergenerationens skraldespand. Og når Danmark, Norge og Sverige er tilintetgjorte, så skal vi nok sætte skik på landet igen. Elvirasdatter Der var en flok aldrende racister, der demonstrerede mod noget så ligegyldigt som tørklæder. Som om ikke kvinderne selv har bestemt, hvad de vil have på. Som om de ikke selv har valgt de bank, de får, hvis ikke de tager det på, som om de ikke selv beder om at blive voldtaget, når de ikke tildækker sig. Det er jo et frit valg, som alle kvinder kan vælge, og hvorfor vælger de så ikke at blive fri for pisk og voldtægt? Der er jo kun frie valg i islam. Alt foregår på frivillighedens basis, og derfor vælger forældrene frivilligt deres datters ægtemand. De racister fra Den Danske Forening og Dansk Kultur og Kvinder for Danmark (Vor Herre bevares) tror, at islam er fuld af vold. Der er naturligvis ikke vold i islam. Kun uden for islam er der vold, når de vantro ikke vil lystre herrefolket. Så er det klart at deres mænd bliver et hoved kortere og deres kvinder bliver til krigsfanger og tvangprostituerede. Børnene bliver slaver, hvad ellers? Det koster dyrt at sætte sig op mod den eneste sande religion og ikke anerkende dens dominans, for islam er jo selveste freden. Demonstranterne fra i lørdags burde sættes i arbejdslejr, hvor de både kan tjene herrefolket og lære lidt om fred.

16 16 Danske kvinder har jo altid båret slør, så hvorfor gøre så megen blæst ud af muslimske slør? Noget skal de jo have på hovedet. Danske kvinder havde jo heller ikke dårlige hensigter med deres brudeslør, og hvad der ellers har været af slør i Danmark. Det skal I nu ikke være så sikre på. Der er da noget, der hedder arv og arsenik. Men vi stod nu ikke på talerstolen i folketinget i den uniform. Men de fleste af os var nu alligevel pæne og ærbare piger udadtil. Helt bestem i hvert tilfælde i dagslys. Den Ukorrekte Avis Ansvarlig redaktør Cand. mag. Åse Clausen Bjerg Fremover kan avisen findes på Tlf

Andagt Bording kirke 4. maj 2015.docx Side 1 af 5 05-05-2015

Andagt Bording kirke 4. maj 2015.docx Side 1 af 5 05-05-2015 Andagt Bording kirke 4. maj 2015.docx Side 1 af 5 Tale ved mindehøjtidelighed i Bording kirke d. 4. maj 2015 i anledning af 70 årsdagen for Danmarks befrielse. "Menneske, du har fået at vide, hvad der

Læs mere

13. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 14. september 2014 kl. 10.00. Salmer: 736/434/683/179//365/439/469/373

13. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 14. september 2014 kl. 10.00. Salmer: 736/434/683/179//365/439/469/373 1 13. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 14. september 2014 kl. 10.00. Salmer: 736/434/683/179//365/439/469/373 Åbningshilsen Efter højmessen sørger en af vore frivillige for kirkefrokost, så

Læs mere

GUDSBEGREBET.I.ISLAM

GUDSBEGREBET.I.ISLAM GUDSBEGREBET.I.ISLAM I Allahs Navn, den Nådige, den Barmhjertige. Det er et kendt faktum, at ethvert sprog har et eller flere udtryk, som bruges i forbindelse med Gud og undertiden i forbindelse med mindre

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til sidste s.e.helligtrekonger 2015.docx 25-01-2015 side 1

Lindvig Osmundsen. Prædiken til sidste s.e.helligtrekonger 2015.docx 25-01-2015 side 1 25-01-2015 side 1 Prædiken til sidste s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Matt. 17,1-9 Hvem skal vi tro på? Moses, Muhammed eller Jesus? I 1968 holdt Kirkernes Verdensråd konference i Uppsala i Sverige,

Læs mere

JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING

JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING Tro på Gud Det første punkt i troens grundvold er Omvendelse fra døde gerninger, og dernæst kommer Tro på Gud.! Det kan måske virke lidt underlig at tro på Gud kommer som nr. 2, men det er fordi man i

Læs mere

I det lys er der et særligt aspekt af Marias højsang, jeg synes, er meget væsentligt for os i dag.

I det lys er der et særligt aspekt af Marias højsang, jeg synes, er meget væsentligt for os i dag. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 13. marts 2016 Kirkedag: Mariæ bebudelse/b Tekst: Luk 1,46-55 Salmer: SK: 721 * 71 * 72 * 73 LL: 721 * 71 * 441 * 72 * 481,2 * 73 Jeg vil gerne tage en

Læs mere

20. søndag efter Trinitatis Es 5,1-7 Rom 11,25-32 Matt 21,28-46

20. søndag efter Trinitatis Es 5,1-7 Rom 11,25-32 Matt 21,28-46 20. søndag efter Trinitatis Es 5,1-7 Rom 11,25-32 Matt 21,28-46 Jesus fortæller i dagens evangelietekst to lignelser. I dem begge sigter han til folkets ledere: ypperstepræsterne, folkets ældste og farisæerne,

Læs mere

Profetisk syn om vækkelse og muslimernes skæbne i Danmark og Europa

Profetisk syn om vækkelse og muslimernes skæbne i Danmark og Europa 1 Profetisk syn om vækkelse og muslimernes skæbne i Danmark og Europa Indskrevet d. 20-07-2013. af Michael Augard. http://komtiljesus.dk/profetisk-syn-om-muslimernes-skaebne-i-danmark-og-europa Et profetisk

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 1 Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 Åbningshilsen Denne søndag, Julesøndag, søndag i julen, årets sidste søndagsgudstjeneste konfirmerer

Læs mere

1.s.e.trin. II 2016 Bejsnap 9.00, Ølgod med dåb / , nadver: 192,7

1.s.e.trin. II 2016 Bejsnap 9.00, Ølgod med dåb / , nadver: 192,7 I 1999 hærgede en voldsom orkan i Danmark og Sverige. Store skovarealer blev ødelagt. Det var en katastrofe for mange svenske skovejere, og efterfølgende begik flere af disse mennesker, der havde mistet

Læs mere

Bibelleseplan IMI KIRKEN - 2015. Gunnar Warebergsgt. 15, 4021 Stavanger - www.imikirken.no

Bibelleseplan IMI KIRKEN - 2015. Gunnar Warebergsgt. 15, 4021 Stavanger - www.imikirken.no Bibelleseplan IMI KIRKEN - 2015 Gunnar Warebergsgt. 15, 4021 Stavanger - www.imikirken.no Godt nytt år! Når 2015 ligger åpent foran oss, er utgangspunktene våre forskjellige for å gå inn i året. Men behovet

Læs mere

Gud har en plan -3. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter

Gud har en plan -3. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter Gud har en plan -3 Plan nr. 3: Jeg giver dig evigt liv! Mål: Fortæl børn om Guds plan nr. 3: At give mennesker evigt liv. Gud giver sig selv, for at intet nogensinde vil kunne stå i vejen for et evigt

Læs mere

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?)

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Jesus har undervist en masse i løbet af denne dag. Hvorfor tror du at Jesus foreslår, at de skal krydse over til den anden side af søen?

Læs mere

Men det er samtidigt Guds svar. Bøn er på én gang at råbe sin glæde og sin fortvivlelse ud til Gud og samtidigt, i det, at høre hvad han har at sige.

Men det er samtidigt Guds svar. Bøn er på én gang at råbe sin glæde og sin fortvivlelse ud til Gud og samtidigt, i det, at høre hvad han har at sige. Søndag d. 10. maj 2015, kl. 10.00, Gottorp Slots Kirke, Slesvig 5. s. e. påske, Johs. 16, 23b-28 I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Jeg vil bede Jer rejse Jer og høre evangeliet til i dag,

Læs mere

Fadervor. Abba. Bruger du Fadervor? Beder du Fadervor? Hvornår? Hvor ofte? Hvorfor?

Fadervor. Abba. Bruger du Fadervor? Beder du Fadervor? Hvornår? Hvor ofte? Hvorfor? Fadervor Trosbekendelsen beskriver, hvordan Gud kommer til os. Man kan sige, at bøn handler om det modsatte: Vi kommer til Gud. (Selvom Gud faktisk også kommer til os, når vi beder!) Da Jesu disciple spørger

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 I samtale med Gud om sit liv. Sådan kan man beskrive det tema som teksterne til Bods og bededag handler om. Kong David

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

Prædiken til søndag den 14. september 2014. Søndagen der hedder 13. søndag i trinitatistiden. Af sognepræst Kristine Stricker Hestbech

Prædiken til søndag den 14. september 2014. Søndagen der hedder 13. søndag i trinitatistiden. Af sognepræst Kristine Stricker Hestbech Prædiken til søndag den 14. september 2014. Søndagen der hedder 13. søndag i trinitatistiden. Af sognepræst Kristine Stricker Hestbech I Himmerige er der ikke noget centrum med de bedste pladser som var

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig

Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig til at forstå lidt af påskens mysterium. Indhold Indledning

Læs mere

17. søndag efter trinitatis 18. september 2016

17. søndag efter trinitatis 18. september 2016 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Synderes ven Salmer: 385, 32, 266; 511, 375 Evangelium: Mark. 2,14-22 Hvis ikke vi havde hørt den historie så tit, ville vi have hoppet i stolene af forbløffelse. Har man da

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014 Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Læsninger: 1. Mos. 18,20-33 og Luk. 18,1-8 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Det er

Læs mere

Anna Monrad, Ubberup Valgmenighed: Prædiken til 1. søndag i advent 2015

Anna Monrad, Ubberup Valgmenighed: Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Anna Monrad, Ubberup Valgmenighed: Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Advent handler som bekendt om forventning. De fleste af os kan godt lide, når alt går, som vi havde forventet. Så føler vi, at vi

Læs mere

Prædiken til 5. søndag efter påske.

Prædiken til 5. søndag efter påske. Prædiken til 5. søndag efter påske. Salmer: Indgangssalme: DDS 743: Nu rinder solen op af østerlide Salme mellem læsninger: DDS 636: Midt i alt det meningsløse Salme før prædikenen: DDS 367: Vi rækker

Læs mere

Tjenestedelingen mellem kvinde og mand. Fossnes november 2013

Tjenestedelingen mellem kvinde og mand. Fossnes november 2013 Tjenestedelingen mellem kvinde og mand Fossnes november 2013 Tjenestedelingen begynder i hjemmet a) Hjem b) Menighed Når der er en tjenestedeling i menigheden, er det, fordi der er en tjenestedeling i

Læs mere

Studie. Åndelige gaver & tjenester

Studie. Åndelige gaver & tjenester Studie 11 Åndelige gaver & tjenester 61 Åbningshistorie På sommerlejre har jeg ofte arrangeret en aktivitet, hvor lejrdeltagerne skulle bygge en borg men hvert medlem af gruppen havde enten hænderne bundet

Læs mere

Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013

Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013 Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013 Højmesse i Rungsted kirke. 2 da b Salmer: 9; 422; 277; 54; 464; 729; 750; 727. Kollekt: Ordet og Israel Tekst: Matt.22,34-46

Læs mere

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG UGE 3: GUDS FOLK FORBEREDELSE Det store billede Det er her vi skal hen hovedpunkterne som denne samling skal få til at stå tydeligt frem. Vores identitet som Guds familie. Gud valgte sit folk af ren og

Læs mere

Sidste søndag i kirkeåret 23. november 2014

Sidste søndag i kirkeåret 23. november 2014 Kl. 10.00 Kl. 14.00 Burkal Kirke Tinglev Kirke Tema: Hvile hos Jesus Salmer: 403, 380, 603; 277, 430 403, 666; 66, 431 Evangelium: Matt. 11,25-30 Jesus priser sin himmelske far, fordi han har åbenbaret

Læs mere

"I begyndelsen var ordet," begynder Johannesevangeliet. Det er vigtigt for Johannes at gribe tilbage til begyndelsen og på den måde sige til os:

I begyndelsen var ordet, begynder Johannesevangeliet. Det er vigtigt for Johannes at gribe tilbage til begyndelsen og på den måde sige til os: Prædiken til 18. søndag efter trinitatis, 25/9 2016 Vor Frue Kirke Københavns Domkirke Stine Munch Da evangelisten Johannes vil fortælle evangeliet om Jesus Kristus begynder han historien på samme måde

Læs mere

4. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 1. juli 2012 kl Salmer: 31/434/366/313//688/695,v.6.7 Uddelingssalme: 726

4. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 1. juli 2012 kl Salmer: 31/434/366/313//688/695,v.6.7 Uddelingssalme: 726 1 4. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 1. juli 2012 kl. 10.00. Salmer: 31/434/366/313//688/695,v.6.7 Uddelingssalme: 726 Åbningshilsen Denne søndag handler om næstekærlighed. Du skal elske din

Læs mere

Pinsedag 24. maj 2015

Pinsedag 24. maj 2015 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Åndsudgydelse og fred Salmer: 290, 287, 282; 291, 308 Evangelium: Joh. 14,22-31 Helligånden kan et menneske ikke lære at kende rent teoretisk, men kun på det personlige plan.

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere

1.søndag i fasten II. Sct. Pauls kirke 9. marts 2014 kl. 10.00. Salmer: 753/336/172/617//377/439/45/679

1.søndag i fasten II. Sct. Pauls kirke 9. marts 2014 kl. 10.00. Salmer: 753/336/172/617//377/439/45/679 1 1.søndag i fasten II. Sct. Pauls kirke 9. marts 2014 kl. 10.00. Salmer: 753/336/172/617//377/439/45/679 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen! Det er forår og faste. Og 1.

Læs mere

Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD

Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD Alle mennesker beder på et eller andet tidspunkt, selv om man måske ikke bekender sig som troende. Når man oplever livskriser, så er det

Læs mere

OMVENDELSE Den samaritanske kvinde ved brønden Johannes evang. 4.5-26

OMVENDELSE Den samaritanske kvinde ved brønden Johannes evang. 4.5-26 2. s efter hellig tre konger 2014 ha. OMVENDELSE Den samaritanske kvinde ved brønden Johannes evang. 4.5-26 Jeg har altid syntes, at det var ærgerligt, at afslutningen, på mødet mellem den samaritanske

Læs mere

Prædiken til rytmisk gudstjeneste, Matt 18,23-35. Tema: Guds nåde

Prædiken til rytmisk gudstjeneste, Matt 18,23-35. Tema: Guds nåde 1 Grindsted Kirke Søndag d. 29. september 2013 kl. 16.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til rytmisk gudstjeneste, Matt 18,23-35. Tema: Guds nåde 2 Liturgi Video Sl 23 PRÆLUDIUM: Amazing Grace på orgel Velkommen

Læs mere

3. s. e. Påske. Højmesse 224 22 54 // 379 332 484

3. s. e. Påske. Højmesse 224 22 54 // 379 332 484 1 3. s. e. Påske. Højmesse 224 22 54 // 379 332 484 2. Mos. 3,1-7.10-14; Jeg vil være den, jeg vil være. Acta 4,7-12: Jesus er hovedhjørnestenen Johs. 14,1-11: Jesus er vejen. Tro og tro på én frelsende

Læs mere

Prædiken til 1. søndag efter påske, Joh 21,15-19. 2. tekstrække

Prædiken til 1. søndag efter påske, Joh 21,15-19. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 27. april 2014 kl. 10.00 Konfirmation Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 1. søndag efter påske, Joh 21,15-19. 2. tekstrække Salmer og sange DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud

Læs mere

Bededag 1. maj 2015. Tema: Omvendelse. Salmer: 496, 598, 313; 508, 512. Evangelium: Matt. 3,1-10

Bededag 1. maj 2015. Tema: Omvendelse. Salmer: 496, 598, 313; 508, 512. Evangelium: Matt. 3,1-10 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Omvendelse Salmer: 496, 598, 313; 508, 512 Evangelium: Matt. 3,1-10 Store Bededag blev indført i 1686 for at slå mange forskellige bods- og bededage sammen til én dag. Meningen

Læs mere

Gudstjeneste 220215 10.30 - Brændkjærkirken 1. søndag i fasten Prædikant: Ole Pihl sognepræst. Tekster: 1. Mos 3,1-19 & Matt 4,1-11 Salmer:

Gudstjeneste 220215 10.30 - Brændkjærkirken 1. søndag i fasten Prædikant: Ole Pihl sognepræst. Tekster: 1. Mos 3,1-19 & Matt 4,1-11 Salmer: Gudstjeneste 220215 10.30 - Brændkjærkirken 1. søndag i fasten Prædikant: Ole Pihl sognepræst Tekster: 1. Mos 3,1-19 & Matt 4,1-11 Salmer: DDS 739 - Rind nu op DDS 449 - Vor Herre tar de små i favn DDS

Læs mere

Kvinden som familiens livgiver

Kvinden som familiens livgiver Det gensidige kald Underordne dere under hverandre i Kristi frykt (Ef 5,21) Hvad indebærer det, at mand og kvinde sig underordne sig under hverandre? Forholdet mellem mand og kvinde sammenlignes med forholdet

Læs mere

Den første bliver meget nemt blot et skridt på vejen mod et mål.

Den første bliver meget nemt blot et skridt på vejen mod et mål. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 27. november 2016 Kirkedag: 1.s.i adv/a Tekst: Sl 24; Rom 13,11-14; Matt 21,1-9 Salmer: SK: 87 * 447 * 450 * 75 * 83 * 80,4 * 74 LL: 87 * 75 * 83 * 80,4

Læs mere

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015 Kl. 9.00 Kl. 10.00 Ravsted Kirke Burkal Kirke (kirkekaffe) Tema: Barmhjertighed Salmer: 745, 696; 692, 372 722, 494, 685; 614, 671 Evangelium: Luk. 16,19-31 Gudsfrygt belønnes, og ugudelighed får sin straf.

Læs mere

Side 1 af 6. Prædiken til sidste søndag efter H3K, 1. tekstrække. Grindsted kirke, søndag d. 20. januar 2013. Steen Frøjk Søvndal.

Side 1 af 6. Prædiken til sidste søndag efter H3K, 1. tekstrække. Grindsted kirke, søndag d. 20. januar 2013. Steen Frøjk Søvndal. Side 1 af 6 Prædiken til sidste søndag efter H3K, 1. tekstrække Grindsted kirke, søndag d. 20. januar 2013 Steen Frøjk Søvndal Salmer: DDS 403: Denne er dagen, som Herren har gjort DDS 448: Fyldt af glæde

Læs mere

Filosofi med børn. Frie børnehaver, København d. 17. maj 2013. v/ Dorete Kallesøe (lektor og husfilosof) og Margrethe Berg (lektor)

Filosofi med børn. Frie børnehaver, København d. 17. maj 2013. v/ Dorete Kallesøe (lektor og husfilosof) og Margrethe Berg (lektor) Filosofi med børn Frie børnehaver, København d. 17. maj 2013 v/ Dorete Kallesøe (lektor og husfilosof) og Margrethe Berg (lektor) Dagsorden 1. Filosofisk samtale i praxis 2. Hvad er filosofi med børn?

Læs mere

Jesus sagde:»det er med Himmeriget som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav

Jesus sagde:»det er med Himmeriget som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav Jesus sagde:»det er med Himmeriget som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav han fem talenter, en anden to og en tredje én, enhver

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 03-05-2015 Prædiken til 4.s.e. påske 2015.docx. Prædiken til 4. søndag efter påske 2015. Tekst: Johs. 16,5-16.

Lindvig Osmundsen Side 1 03-05-2015 Prædiken til 4.s.e. påske 2015.docx. Prædiken til 4. søndag efter påske 2015. Tekst: Johs. 16,5-16. Lindvig Osmundsen Side 1 03-05-2015 Prædiken til 4. søndag efter påske 2015. Tekst: Johs. 16,5-16. Det er forår. Trods nattekulde og morgener med rim på græsset, varmer solen jorden, og det spirer og gror.

Læs mere

3. søndag i fasten I. Sct. Pauls kirke 3. marts 2013 kl Salmer: 49/639/172/481//166/439/192/266 Uddelingssalme: se ovenfor: 192 Åbningshilsen

3. søndag i fasten I. Sct. Pauls kirke 3. marts 2013 kl Salmer: 49/639/172/481//166/439/192/266 Uddelingssalme: se ovenfor: 192 Åbningshilsen 1 3. søndag i fasten I. Sct. Pauls kirke 3. marts 2013 kl. 10.00. Salmer: 49/639/172/481//166/439/192/266 Uddelingssalme: se ovenfor: 192 Åbningshilsen Vi er dybt inde i fastetiden og nået frem til den

Læs mere

23. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 8. november 2015 kl. 10.00. Salmer: 745/434/574/728//16/439/556/266

23. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 8. november 2015 kl. 10.00. Salmer: 745/434/574/728//16/439/556/266 1 23. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 8. november 2015 kl. 10.00. Salmer: 745/434/574/728//16/439/556/266 Åbningshilsen Der er kirkefrokost i Sognehuset efter højmessen, hvor tre af vores frivillige

Læs mere

PRÆDIKEN TIL 4. SØNDAG EFTER PÅSKE 2014 Stine Munch

PRÆDIKEN TIL 4. SØNDAG EFTER PÅSKE 2014 Stine Munch PRÆDIKEN TIL 4. SØNDAG EFTER PÅSKE 2014 Stine Munch I dag er det med at holde tungen lige i munden og ørene stive. Teksten er en typisk Johannestekst, snørklet og svært forståeligt. I hvert fald sådan

Læs mere

Lidt om troen. Lidt. Du står med et hæfte i hånden, der gerne vil fortælle dig om: At være en kristen. Evigheden. Gud og dig Troen

Lidt om troen. Lidt. Du står med et hæfte i hånden, der gerne vil fortælle dig om: At være en kristen. Evigheden. Gud og dig Troen Lidt om troen Du står med et hæfte i hånden, der gerne vil fortælle dig om: Lidt At være en kristen Om Frelse Dåb Helligånden Livet som kristen Evigheden Jesus kommer igen Himmelen Evigheden Gud og dig

Læs mere

Der skal komme en tid, da enhver, som slår jeg ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. siger Jesus til disciplene.

Der skal komme en tid, da enhver, som slår jeg ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. siger Jesus til disciplene. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 17. maj 2015 Kirkedag: 6.s.e.påske/A Tekst: Joh 15,26-16,4 Salmer: SK: 254 * 683 * 281 * 473 * 251 LL: 254 * 260 * 683 * 281 * 473 * 251 Der skal komme

Læs mere

6. s. e. Påske. 2011. Grundlovsdag 402 750 392 // 710 281 725. Borgerskab i to riger

6. s. e. Påske. 2011. Grundlovsdag 402 750 392 // 710 281 725. Borgerskab i to riger 1 6. s. e. Påske. 2011. Grundlovsdag 402 750 392 // 710 281 725 Borgerskab i to riger 1. Det er søndag. 6. søndag efter påske. Søndag er Herrens dag. Guds lovs dag. Det er menighedens dag. Det er også

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 21-06-2015 Prædiken til 3.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 15,1-10.

Lindvig Osmundsen Side 1 21-06-2015 Prædiken til 3.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 15,1-10. Lindvig Osmundsen Side 1 21-06-2015 Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 15,1-10. Hvem elsker det sorte får? Hvem elsker den uregerlige dreng som aldrig kan gøre som han skal. Hvem

Læs mere

4. Søn.e.h.3.k. d Matt.8,23-27.

4. Søn.e.h.3.k. d Matt.8,23-27. 4. Søn.e.h.3.k. d.30.1.11. Matt.8,23-27. 1 Tit og ofte, når vi åbner for fjernsynet, vises der indslag fra krige, der foregår forskellige steder i verden. Indimellem er der også et indslag, der handler

Læs mere

20. seftr Matt 22,1-14.Vigtigere end det vigtige

20. seftr Matt 22,1-14.Vigtigere end det vigtige 20. seftr Matt 22,1-14.Vigtigere end det vigtige Tonen er skarp i dag. Konflikten mellem Jødernes ledere og Jesus stiger i intensitet. Det er den sidste hektiske uge i Jerusalem. Jesus ved, hvordan det

Læs mere

7. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 22. juli 2012 kl. 10.00. Salmer: 748/434/24/655//37/375 Uddelingssalme: 362

7. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 22. juli 2012 kl. 10.00. Salmer: 748/434/24/655//37/375 Uddelingssalme: 362 1 7. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 22. juli 2012 kl. 10.00. Salmer: 748/434/24/655//37/375 Uddelingssalme: 362 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Denne solbeskinnede

Læs mere

Elevundersøkelen ( >)

Elevundersøkelen ( >) Utvalg Gjennomføring Inviterte Besvarte Svarprosent Prikket Data oppdatert Stokkan ungdomsskole-8. trinn Høst 2013 150 149 99,33 14.01.2014 Stokkan ungdomsskole-9. trinn Høst 2013 143 142 99,30 14.01.2014

Læs mere

Prædiken, d. 12/4-2015 i Hinge Kirke kl. 9.00 og Vinderslev Kirke kl. 10.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes:

Prædiken, d. 12/4-2015 i Hinge Kirke kl. 9.00 og Vinderslev Kirke kl. 10.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Prædiken, d. 12/4-2015 i Hinge Kirke kl. 9.00 og Vinderslev Kirke kl. 10.30. Salmer; 403, 221, 218/ 248, 234, 634 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Korsvar Om aftenen den samme dag,

Læs mere

i deres spil. tabte kampe.

i deres spil. tabte kampe. Fjerde søndag efter trinitatis 13.juli 2014. Domkirken 10: 743 Nu rinder solen op, 598 O Gud, 306 O Helligånd, 710 Kærlighed til fædrelandet, 752 Morgenstund, Nadver: 377 I Herrens udvalgte. Gråbrødre

Læs mere

Guide til konfirmandprojekt

Guide til konfirmandprojekt Guide til konfirmandprojekt - møde mellem konfirmander og unge muslimer Præster siger om projektet... Konfirmanderne blev meget glade og stolte af deres egen tro. Det var en helt anden måde at snakke om

Læs mere

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Jeg vil

Læs mere

* betyder at sammen synges i Rødding 1030, men ikke i Lihme

* betyder at sammen synges i Rødding 1030, men ikke i Lihme Tekster: Sl 110,1-4, ApG 1,1-11, Mark 16,14-20 Salmer: 257 Vaj nu 251 Jesus himmelfaren * 261 Halleluja for lysets 254 Fuldendt 438 Hellig * 250 v.5 Mellem engle * 260 Du satte * betyder at sammen synges

Læs mere

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15).

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Salmer: Hinge kl.9: 422-7/ 728-373 Vinderslev kl.10.30: 422-7- 397/ 728-510,v.5-6- 373 Dette hellige evangelium

Læs mere

2.s.e.påske.B Johs 10,22-30 Salmer: Jeg har en slags tro, der handler meget om taknemmelighed. Og om tilgivelse.

2.s.e.påske.B Johs 10,22-30 Salmer: Jeg har en slags tro, der handler meget om taknemmelighed. Og om tilgivelse. 2.s.e.påske.B. 2016 Johs 10,22-30 Salmer: 754-448-674 342-482-233 Jeg har en slags tro, der handler meget om taknemmelighed. Og om tilgivelse. Hvis der er noget, der er svært, eller som jeg synes er umuligt

Læs mere

12. søndag efter Trinitatis

12. søndag efter Trinitatis 12. søndag efter Trinitatis Salmevalg 743: Nu rinder solen op af østerlide 417: Herre Jesus, vi er her 414: Den Mægtige finder vi ikke 160: Jeg tror det, min genløser 418: Herre Jesus, kom at røre Dette

Læs mere

3. s. i fasten II 2016 Ølgod 9.00, Bejsnap , 473 til nadver

3. s. i fasten II 2016 Ølgod 9.00, Bejsnap , 473 til nadver Vi er i denne vidner til en hård kamp mellem vinteren og foråret. Bedst som vi troede, foråret havde vundet, bedst som vi vejrede forårsluft og følte forårsstemningen brede sig, og begyndte at fantasere

Læs mere

10. s.e.trin. I 2015 Indsættelse, Strellev 10.30, Ølgod ( ) - 678

10. s.e.trin. I 2015 Indsættelse, Strellev 10.30, Ølgod ( ) - 678 Det er godt, at man ikke selv skal vælge de tekster, der skal prædikes over. For så ville sådan en tekst som den vi hører i dag nok aldrig blive brugt. Jesus græd og Jesus blev vred lyder det. Hvis vi

Læs mere

når man får ét spørgsmål med to svarmuligheder ja eller nej

når man får ét spørgsmål med to svarmuligheder ja eller nej Da gik farisæerne hen og besluttede at fange Jesus i ord. De sendte deres disciple hen til ham sammen med herodianerne, og de sagde:»mester, vi ved, at du er sanddru og lærer sandt om Guds vej og ikke

Læs mere

Grindsted Kirke. Søndag d. 22. februar 2015 kl. 10.00. Egil Hvid-Olsen. Salmer.

Grindsted Kirke. Søndag d. 22. februar 2015 kl. 10.00. Egil Hvid-Olsen. Salmer. 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 22. februar 2015 kl. 10.00. Egil Hvid-Olsen. Prædiken til 1. søndag i fasten, Matt. 4,1-11. 1. tekstrække. Salmer. DDS 336 Vor Gud han er så fast en borg. Dåb: DDS 441,1-4

Læs mere

Fadervor. b e l e n å b n e r b ø n n e. f o r j u n i o r e r

Fadervor. b e l e n å b n e r b ø n n e. f o r j u n i o r e r Fadervor B I b e l e n å b n e r b ø n n e n b e l e n å b n e r b ø n n e f o r j u n i o r e r f o r j u n i o r e r Bibelen Nu skal du læse i Bibelen. Har du selv en bibel, så kan du bruge den! Hvis

Læs mere

2 s i Advent. 7.dec.2014. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr).

2 s i Advent. 7.dec.2014. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr). 2 s i Advent. 7.dec.2014. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr). Salmer: 268-87- (273)/ 274- (473)- 80 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Jesus sagde:»og der skal ske tegn

Læs mere

Hvem har dog stået for den planlægning? Prædiken til fastelavnssøndag d.14.2.2010 i Lyngby Kirke børnekor medvirker. Det er godt tænkt.

Hvem har dog stået for den planlægning? Prædiken til fastelavnssøndag d.14.2.2010 i Lyngby Kirke børnekor medvirker. Det er godt tænkt. 1 Prædiken til fastelavnssøndag d.14.2.2010 i Lyngby Kirke børnekor medvirker Om jeg så tælles blandt de i klogeste i vores samfund, har indsigt i jura og økonomi, kender kunst og kultur og forstår svære

Læs mere

Kommunikation for Livet. Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler. Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede):

Kommunikation for Livet. Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler. Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede): Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede): Uddannelse til fredskultur Første eksempel Anna på 5 år kommer stormende ind til

Læs mere

Bruger Side 1 27-09-2015 Prædiken til 17.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 17. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 14,1-11.

Bruger Side 1 27-09-2015 Prædiken til 17.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 17. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 14,1-11. Bruger Side 1 27-09-2015 Prædiken til 17. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 14,1-11. Bor Jante i Bording? Jeg ved ikke om du kender Jante, eller om du nogen gang har mødt ham. Der siges at han

Læs mere

Patriarken Jakob havde tolv sønner. Han elskede Josef mest, af alle sine sønner, fortælles det.

Patriarken Jakob havde tolv sønner. Han elskede Josef mest, af alle sine sønner, fortælles det. 22 s efter trinitatis væ 2013 Det er voldsomme følelser vi i dag bliver konfronteret med i den urgamle historie om Josef og hans mange brødre historien handler i bund grund om de stærkeste følelser vi

Læs mere

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt SKYLD En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt H en ad vejen så man en lille fyr komme gående. Han var ikke særlig stor, nærmest lidt lille. Bare 45 cm høj. Han var bleg at se på. Hans øjne

Læs mere

Prædiken til seksagesima søndag, Mark 4,1-20. 1. tekstrække

Prædiken til seksagesima søndag, Mark 4,1-20. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 8. februar 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til seksagesima søndag, Mark 4,1-20. 1. tekstrække Salmer DDS 12: Min sjæl, du Herren love Dåb: DDS 448: Fyldt af glæde

Læs mere

4. søndag efter Trinitatis

4. søndag efter Trinitatis 4. søndag efter Trinitatis Salmevalg 747: Lysets engel går med glans 302: Gud Helligånd, o kom 276: Dommer over levende og døde 688: Skal kærlighed sin prøve stå 696: Kærlighed er lysets kilde Dette hellige

Læs mere

Statsminister Helle Thorning-Schmidts grundlovstale 5. juni 2015

Statsminister Helle Thorning-Schmidts grundlovstale 5. juni 2015 Statsminister Helle Thorning-Schmidts grundlovstale 5. juni 2015 (Det talte ord gælder) Kære alle sammen. I Danmark står vi last og brast om demokratiets kerneværdier. Vi siger klart og tydeligt nej til

Læs mere

2. juledag Matt: 10, om sammenhold og familielykke viser sig. at være lige så hul og forloren som. megen af den julepynt vi har været

2. juledag Matt: 10, om sammenhold og familielykke viser sig. at være lige så hul og forloren som. megen af den julepynt vi har været 2. juledag Matt: 10,32-42 om sammenhold og familielykke viser sig at være lige så hul og forloren som megen af den julepynt vi har været Så er freden forbi. Og det skyldes ikke kun de famileskænderier

Læs mere

Men, når vi så har fundet troen på, at det med Gud og Jesus er sandt og meningsfuldt, hvad så?

Men, når vi så har fundet troen på, at det med Gud og Jesus er sandt og meningsfuldt, hvad så? Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 9. oktober 2016 Kirkedag: 20.s.e.Trin/B Tekst: Es 5,1-7; Rom 11,25-32; Matt 21,28-44 Salmer: SK: 9 * 347 * 352 * 369 * 477 * 361 LL: 192 * 447 * 449 * 369

Læs mere

NORDEN I BIO 2007 FILM: FÖRÄLDRAMÖTET (Sverige, 2003) DANSK TEXT

NORDEN I BIO 2007 FILM: FÖRÄLDRAMÖTET (Sverige, 2003) DANSK TEXT Sidan 1 av 12 NORDEN I BIO 2007 FILM: FÖRÄLDRAMÖTET (Sverige, 2003) DANSK TEXT 0 1 FORÆLDREMØDET 2 Man løser ikke problemerne ved at stikke af. Man må tale om det. 3 Selv om det kan være hårdt. 4 - Gør

Læs mere

6.s.e.Trin. 27.juli 2014. Hinge kirke kl.8.30. Vinderslev kirke k.9.30. Thorning kirke kl.11.00

6.s.e.Trin. 27.juli 2014. Hinge kirke kl.8.30. Vinderslev kirke k.9.30. Thorning kirke kl.11.00 6.s.e.Trin. 27.juli 2014. Hinge kirke kl.8.30. Vinderslev kirke k.9.30. Thorning kirke kl.11.00 Salmer: Hinge kl.8.30: 422-417/ 488-372 Vinderslev kl.9.30: 422-417- 515/ 488-428- 372 Thorning kl.11: 422-417-

Læs mere

Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571

Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 1 Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen.

Læs mere

Side 1 af 6. Prædiken til sidste søndag i kirkeåret, 2. tekstrække. Grindsted kirke, søndag d. 25. november 2012 kl. 10.00. Steen Frøjk Søvndal

Side 1 af 6. Prædiken til sidste søndag i kirkeåret, 2. tekstrække. Grindsted kirke, søndag d. 25. november 2012 kl. 10.00. Steen Frøjk Søvndal Side 1 af 6 Prædiken til sidste søndag i kirkeåret, 2. tekstrække Grindsted kirke, søndag d. 25. november 2012 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Salmer: DDS 413: Vi kommer, Herre, til dig ind DDS 448: Fyldt

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 6.s.e.trinitatis side 1. Prædiken til 6.s.e.trinitatis Tekst. Matt. 19,16-26.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 6.s.e.trinitatis side 1. Prædiken til 6.s.e.trinitatis Tekst. Matt. 19,16-26. side 1 Prædiken til 6.s.e.trinitatis 2016. Tekst. Matt. 19,16-26. Et fint menneske mødte Jesus, men gik bedrøvet bort. Der var noget han ikke kunne slippe fri af. Men før vi skal se mere på den rige unge

Læs mere

Prædiken til seksagesima søndag d. 31/1 2016. Lemvig Bykirke kl. 10.30, Herning Bykirke 15.30 v/ Brian Christensen

Prædiken til seksagesima søndag d. 31/1 2016. Lemvig Bykirke kl. 10.30, Herning Bykirke 15.30 v/ Brian Christensen Prædiken til seksagesima søndag d. 31/1 2016. Lemvig Bykirke kl. 10.30, Herning Bykirke 15.30 v/ Brian Christensen Tekst: Es 45,5-12;1. kor 1,18-25; Mark 4,26-32 Og Jesus sagde:»med Guds rige er det ligesom

Læs mere

Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173

Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173 1 Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl. 10.00. Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173 Åbningshilsen Fastelavns søndag. Vi skal ikke slå katten af tønden i formiddag, det sker efter

Læs mere

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre!

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre! Konfirmation 26.april 2015. Domkirken 10: 402 Den signede dag, 725 Det dufter, 331 Uberørt. Konfirmation, 29 Spænd over os, 754 Se, nu stiger Kære konfirmandforældre! konfirmandord, som vi forsøgte at

Læs mere

Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække. Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække. Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække Salmer DDS 68: Se, hvilket menneske DDS 649: Skal fri og frelst

Læs mere

og regler, traditioner og fordomme. Men hans komme og virke er samtidig en helt naturlig forlængelse af den tro, kultur og tradition, de er vokset op

og regler, traditioner og fordomme. Men hans komme og virke er samtidig en helt naturlig forlængelse af den tro, kultur og tradition, de er vokset op Gudstjeneste i Skævinge & Gørløse Kirke den 31. juli 2016 Kirkedag: 10.s.e.Trin/B Tekst: Ez 33,23+30-33; Hebr 3,12-14;Matt 11,16-24 Salmer: SK: 749 * 447 * 449 * 143 * 6,2 * 11 Gørløse: 1 * 347 * 592 *

Læs mere

7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375

7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375 1 7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. I årets skønne

Læs mere

er der næstekærlighedsbuddet og på den anden side muligheden eller mangel på samme for at yde hjælp.

er der næstekærlighedsbuddet og på den anden side muligheden eller mangel på samme for at yde hjælp. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 30. august 2015 Kirkedag: 13.s.e.Trin/A Tekst: Luk 10,23-37 Salmer: SK: 754 * 370 * 488 * 164,4 * 697 LL: 754 * 447 * 674,1-2+7 * 370 * 488 * 164,4 * 697

Læs mere

Prædiken til 3. s. efter helligtrekonger, Luk 17,5-10. 2. tekstrække

Prædiken til 3. s. efter helligtrekonger, Luk 17,5-10. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 26. januar 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. s. efter helligtrekonger, Luk 17,5-10. 2. tekstrække Salmer DDS 52: Du, Herre Krist, min frelser est Dåb: DDS 448:

Læs mere