Skandinaviens eneste sandhedssøgende avis. Den Ukorrekte Avis. Avisen der stikker ud, når andre stikker af Nr. 37. April 2008/2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skandinaviens eneste sandhedssøgende avis. Den Ukorrekte Avis. Avisen der stikker ud, når andre stikker af Nr. 37. April 2008/2"

Transkript

1 1 Skandinaviens eneste sandhedssøgende avis Den Ukorrekte Avis Avisen der stikker ud, når andre stikker af Nr. 37 April 2008/2 No-Kays Forlag ISSN S a t i r e I r o n i H u m o r A l v o r Vi har frivilligt valgt tørklædet, for vi har frivilligt valgt islam. Og derfor er vi trygge. Vold, voldtægt og drab rammer kun Vestens kvinder. De kan jo også bare vælge tørklædet, så de er selv ude om det. Islam kæmper jo for ligeværd for alle muslimske kvinder. Islams grundlov, shariaen, kræver, at kvinder bærer tørklæde, og hvis de siger ja til islam, siger de frivilligt ja til shariaen og dermed til tørklædet. Det er jo ikke undertrykkelse. Kvindeundertrykkelsen er en vestlig opfindelse. Tørklædet undertrykker kun de vestlige kvinder med vold, drab eller voldtægt, dersom de ikke følger shariaens krav. Så enkelt er det. Kom ikke og fortæl os om kvindeundertrykkelse. Kvinder vælger selv!!!

2 2 Leder Fire mænd ud af fem stemte i folketingets præsidium for, at det skulle være tilladt at bære tørklæde i Folketinget, og dermed var det fem mænd, der kom til at lægge retningslinier for danske kvinders skæbne i fremtiden. Om tørklædet er kvindeundertrykkende eller ej, er for så vidt uden interesse for danske kvinder, men det, som er vigtigt er, at tørklædet truer danske kvinder. Disse opfattes ikke som rene i islamisk forstand, og alene det burde være nok til en racismesag. De danske kvinder stemples nemlig som ludere, og hvorfor i alverden skal vi danske kvinder acceptere det? Hvad de muhamedanske kvinder tager på hovedet, kan vi i princippet være ligeglade med, men vi er ikke ligeglade med det islamiske kvindesyn, som gør kvinder til andenrangs borgere, eller sagt med Ayshias, Muhammeds yndlingskones ord: kvinder rangerer på lige fod med æsler. De danske politikere synes ikke at kende konsekvenserne af islam, og de synes ikke at vide noget om shariaen. I det hele taget ved de ofte ikke, hvad de selv snakker om, når de udtaler sig om islam. At mænd ikke har større forståelse af den problematik, som ligger bag tørklædet, er måske ikke så mærkeligt skønt der faktisk er mange fremsynede mænd, der har gennemskuet det, men at kvinder er så ligeglade, som de er, er katastrofalt. Hvis kvinder, som har børn, holder af deres børn, burde de tænke sig om, for hvis ikke de tænker sig om, så kommer deres børn formentlig til at betale en høj pris. Medierne, politikerne, de danske islamfascister har travlt med at skubbe alt ind under gulvtæppet. Der skal ikke tales om islams skyggesider, og det evindelige ekko er: Sådan er de ikke alle sammen, men hvad kommer det os ved? Shariaen marcherer i Danmark, og i denne sammenhæng, er vi ligeglade med, hvem der er flinke, og hvem der ikke er det. Det, der interesserer os, er, at den islamiske grundlov har gjort sit indtog i Danmark, og den vil for hver gang politikerne gør knæfald, indtage et stykke mere af Danmark. Det sker skridt for skridt efter muhamedanernes egen strategi, indtil så store dele af Danmark og dansk kultur er underlagt shariaen, og så er det for sent at vågne op. Under sidste verdenskrig var der mange, der sagde: Det vidste vi ikke. Men hvordan kan det være, at nogen vidste det, mens andre var blinde? Hvordan kan det være, at nogen i denne krig ved det, mens andre blåøjet griner os lige op i vore åbne ansigter? Ved de det, eller ved de det ikke? Mange er sikkert lige så naive, som de var sidste gang, men lige som sidste gang er der også en masse luskerier, fortielser og bagtanker med i det politiske spil, og politikerne tror, de kan holde os hen med snak og løgnehistorier. Det har de kunnet langt hen ad vejen, men der er trods alt flere og flere, der vågner. Tørklædeproblematikken er ikke så enkel, fordi de fleste i mangel på viden om islam kan bildes ind, at der er tale om en almindelig hovedbeklædning. Danskerne er et fredeligt folk, og derfor kan de slet ikke rumme i deres fantasi, hvad dette tørklæde indebærer. det. Redaktøren Lad os derfor afsløre Vi er ikke undertrykte. De vestlige kvinder, derimod, er undertrykte af både vold og voldtægt. Islams kvinder er fredede.

3 3 Mediefortielse Iflg. BT d. 16 april var der en stor demonstration mod ungdomshuset i Nordvest kvarteret. Ca deltog i protesten, men DR reporterede, at bydelens borgere havde erklæret sige enige med Ritt Bjerregårds placering af ungdomshuset i dette kvarter. Det er utroligt, at DR kan blive ved med at komme godt fra deres løgnehistorier, og det er endnu mere fantastisk, at vi skal betale licens for at få bundet en masse på ærmet, som ikke har med virkeligheden at gøre. Hvad jeg har under tørklædet, er en islamisk privatsag. meget gemt, og det vil hverken muslimer eller pressen have, at vi skal få kendskab til. De vil derfor med næb og klør benægte den del af tørklædet, som omfatter vold mod kvinder. Tørklædet har ingen magt i sig selv, men de kvinder, der ikke bærer tørklæde, er hjemfalden til straf af enhver art. Og her ligger hunden begravet. De ærbare kvinder, de tørklædebærende, er beskyttede i islam. De er familiens ære og stolthed. Danske kvinder er ludere ifølge den filosofi og etik, og derfor kan de behandles, som det passer herrefolket. Det tror folk i almindelighed ikke på, og det var uhørt sørgeligt at opdage, at så mange mennesker står helt uden for viden om islamiske traditioner. Det kan så være, hvad det være vil, men det værste er, at disse mennesker også tror hvert et ord, de hører i pressen. Vi som har gennemskuet islam, tror, at det står selvlysende klart for enhver, der har ører og øjne, i hvor høj grad, der manipuleres med sandheden i alle medier, og vores opgave er herefter at OPLYSE, men vi støder ustandseligt på modstand, fordi folk heller ikke tror det, vi siger. Vi bliver derfor i højere grad nødt til at alliere os med de muslimer, der gerne vil oplyse om islams uhyrligheder. Der er blot igen den bremse, at disse ikke kan træde offentligt frem. De er på forhånd truet til tavshed. Derfor er kampen ulige, men det skal ikke få os til at give op. Oplysning om tørklædets egentlige mening er mere nødvendig end nogensinde. Det muslimske og humanistiske dobbeltspil Tørklæder og uvidenhed I tiden op til demonstrationen d. 19. april talte vi med mange mennesker, som ikke kunne forstå, at det var så vigtigt at få bremset tørklædet på folketingets talerstol, idet de mente, at det jo stod enhver frit for at bære den hovedbeklædning, som de selv ønskede. Ja, hvis der ellers kun var tale om hovedbeklædning, men bag tørklædet ligger der dagblad.dk/artikel/282921:kirke---tro-- Muslimsk-fredsdialog-plettet-af-had-modjoeder Muslimsk fredsdialog plettet af had mod jøder

4 4 Iflg. Kristelig Dagblad har Danske Kirkers Råd modtaget invitation fra nogle muslimske lærde til en fredsdialog, men flere af de lærde mener, at Hitlers arbejde skal gøres færdigt og Israel skal fjernes. Derudover forlanger de, at muhamedanere skal dominere verden. Flere af de indbudte har tidligere oppisket konflikter og had. Danske Kirkers Råd har takket for invitationen, og den danske folkekirke med Anders Gadegård ser ikke problemer i det. Er det så vores Gud, der skal styre verden? Men ikke bare Danske Kirkers Råd har sagt ja tak til invitationen. Også paven og andre kristelige ledere har sagt ja. Andreas Christensen, feltpræst og sognepræst, siger, at det kun er meget få kristne, der ønsker at bekæmpe islam, og at det er meget få muhamedanere, der ønsker at bekæmpe de kristne. Han mener, at det store flertal af muslimer ønsker, at vi skal konkurrere på sunde vilkår. Hvilken tågesnak. Hvem ønsker ikke det. Hvad er sunde vilkår for en kristen og hvad er sunde vilkår for en muhamedaner? God dag, mand, økseskaft. Det multikulturelle er jo en smeltedigel, hvor både had og kærlighed smeltes sammen til en global fred. Ja, han får bare et andet efternavn, Allah. Demonstrationer Demonstrationer har generelt levet deres tid ud. Der er ikke noget nyt under solen i den sammenhæng, men når vi alligevel arrangerede en demonstration mod tørklæder i Folketinget d. 19. april, og arrangerer en ny d. 3. maj, så er det fordi, den sag har en masse muligheder for at afsløre noget af islams uvæsen og få det frem til overfladen, hvis ellers vi kan komme igennem dumme journalisters dumme og overfladiske spørgsmål. Sagen er, at det, der binder islam sammen, og som er fundamentet for hele islam, er æ- ren, og specielt kvinders ære, som hele familiens og samfundets ære er afhængig af. Tørklædet er et udtryk for denne ære, som bæres af en ren kvinde, en kvinde, som i kraft af, at hun er ren og ærbar, ikke kan voldtages. Det betyder så omvendt, at urene kvinder også kaldet ludere frit og kvit kan voldtages. Det er baggrunden for organiseret bandevoldtægt, som vi på grund af mediernes fortielser ikke mere hører om, og det har fået folk til at tro, at det var et forbigående problem, men det eksisterer i bedste velgående, og det problem vil vi gerne tage hul på, og her har vi chancen. Vi vil ikke finde os i den racisme fra Folketingets talerstol, som udgår fra det islamiske tørklæde. Vi vil ikke finde os i, at en person med tørklæde fra Foletingets talerstol fortæller alle danske kvinder, at de er ludere. Asmaa mener, at tilladelse til tørklædet på Folketingets talerstol er en sejr til demokratiet. Men islam går jo ikke ind for demokrati, og det er er derfor en sejr til shariaen, som foreskriver kvinder at bære tørklæde. Brevsprækken B Dæknavn Burde det Danske Institut for Menneskerettigheder ikke aflægge sig sit dæknavn, og i stedet anvende det bedre dækkende Dansk Institut for Muslimske Særrettigheder? Så ville vi alle langt bedre kunne forstå betydningen af Instituttets saglige arbejde.

5 5 B Elever slår og sparker lærere Sidste år måtte ikke færre end 16 lærere i Århus Kommune sygemelde sig efter at have fået slag, spark eller trusler. For 14 lærere var oplevelsen så skræmmende, at de efterfølgende måtte søge psykolog. Disse case stories er et godt eksempel på kulturberigelsen, som vi åbenbart bare skal have mere og mere af! Er det ikke snart på tide med udvisninger i stedet for al den kvalmende blødsødenhed? B I orkanens øje Muslimen Naser Khader, som konstant overvåges af danske bodyguards, fordi han trues af andre muslimer, trængte for et par måneder siden til fred og ro og tænkepause, og holdt derfor ferie i Egypten! Hvor mange ekstra bodyguards havde han mon fået med til et land, hvor der er mange, mange millioner muslimer? Det kræver jo talent at gå ind i et politisk spil B Banan-republik I takt med at vi importerer flere og flere kriminelle til landet, skal politiet samtidig arrestere færre hårde kriminelle, og den nye politireform har kun gjort problemet større. Hver dag henlægges sager om tyveri, røveri og vold som uopklarede. Har vi lovlydige danskere virkelig fortjent at være overladt til de kriminelles nåde og barmhjertighed? Var det mon ikke en ide, at prioritere ansættelse af et større politikorps? Kulturberigelsen har vist sig at være uoverkommelig. B Korankendskab Man tør ikke vise en film, (Fitna) der fortæller sandheden om Kora-nen. Hvorfor må vi så godt læse selve Koranen? I de muslimske lande ved man åbenbart ikke, hvad der står i Koranen, eller også er det måske netop lige det, man gør? Kommentar Hvad får folk til at tro, at vi gerne må læse koranen? Hvis vi måtte det, havde det ikke været nødvendigt at pynte på visse koranvers. Som skuespillere får vi jo vores løn, uanset hvilke roller, vi spiller Den fornemste opgave i den politiske kunst er at få noget til at se ud som noget andet B Lokumssnak på Gentofte Hovedbibliotek. På Hovedbiblioteket i Gentofte kan man på dametoilettet høre et bånd med den mest udsøgte perverterede og vulgære snak under bæltestedet, mens man forretter sin nødtørft. Dekadencen i dansk kultur er markant og har været det i mange år siden tresserne, men den snak på Gentofte Biblioteks dame-

6 6 toilet er ikke bare under bæltestedet. Det er under lavmål. Vi havde ikke ligefrem ventet et skub til dekadencen fra et bibliotek. B Tommelfingeren ned til Birthe Rønn Hornbech. En værre integrationsminister kunne man næppe forestille sig. Hun er ikke bare en uduelig integrationsminister men hele vejen i- gennem en uduelig politiker. Hendes unuancerede forsvar for islam er under al kritik. Nyhederne har et konstant ekko: Det var ikke muligt at få en kommentar fra Birthe Rønn Hornbech. Nej, hun stikker hovedet i busken som de fleste andre i den borgerlige fløj, men BRH slår da vist alle rekorder. Volden mod kvinder i den islamiske verden Denne artikel taler vist for sig selv. Kvinder i den islamiske verden rangerer ikke så højt på mændenes hit-liste. Vores demonstration mod tørklæder d. 19. april 2008 Vi sendte en pressemeddelelse 2 gange, men ingen aviser omtalte demonstrationen, men vores formål var heller ikke så meget at demonstrere som at få et budskab ud til omverdenen, så reelt betød det ikke noget, selvom der ikke kom , hvad der i virkeligheden burde være det reelle tal for opbakning. Men vi fik taget nogle billeder af vores budskab, og de kommer rundt på nettet. Vi fik også optaget en video, som ligeledes vil blive sat op på hjemmesiden. Der kom heller ingen ballademagere, og det var nok så mærkeligt, eftersom de altid er kommet talstærkt, når vi tidligere har afholdt demonstrationer, første gang mod det islamiske kvindesyn, næste gang med samme overskrift og tredje gang, som skulle være et ganske almindeligt folkemøde. Men nu angreb vi faktisk shariaen, så teoretisk set skulle der være kommet både rødfascister og muhamedanere, men der kom ingen. De har ikke været uvidende. Der var masser af opslag på Nørrebro. Derfor er vores formodning, som vi tidligere har været inde på, at disse grupper styres fra et andet sted. Politiet var også uinteresseret. I alle andre sammenhænge har de taget kontakt til arrangørerne og været på pladsen, når vi kom, og det hele lugtede langt væk af aftalt spil, som også oplevedes ved en af vore andre deonstrationer. Mod slutningen af demonstrationen blev dog en større gruppe af rødfascister observeret i horisonten. De kunne sikkert ikke styre deres nysgerrighed, og det faktum understreger netop et råddent samspil mellem presse, politi og rødfascister. De måtte bare ikke være med til at skabe opmærksomhed omkring os. Tørklæder Både medier og politikere gør alt for at skjule det muslimske tørklædes betydning. Der skjuler sig nemlig meget under det tørklæde. Nu siger medierne, at de muslimske kvinder påtager sig tørklædet frivilligt. Det kan godt være, men hvad enten det er frivilligt eller ej, så bortforklarer det ikke, at tørklædet er shariaens krav, så hvis de muhamedanske kvinder vælger tørklædet frivilligt, så er det fordi de vælger shariaen. Længere er den historie ikke. Frivilligt eller ej det kan vi ikke bruge til noget. Tørklædet er udtryk for

7 7 shariaen, og under shariaen gem-mer sig vold, voldtægt, mord, tortur og andet. Kvinder for Danmark vil derfor fortsætte med at oplyse om tørklædets skjulte aspekter. Føj! Bvdr! Muhammed er forbilledet. Hvad politikerne og alle de fromme ikke har forstået, er, at tørklædet er en trussel mod alle danske kvinder, idet tørklædet udstråler renhed fra en ærbar kvinde, og vi, som ikke er rene, er derfor urene. Alene det faktum er racisme, men de urene kvinder er iflg. den islamiske ideologi hjemfalden til legal voldtægt. Skal vi virkelig finde os i det? Alle kvinder burde stimle sammen og lave en kvindehær, men af en eller anden grund er mændene i flertal, og kvinderne glimrer som regel ved deres fravær. Men vi vil fortsætte med oplysning på forskellig måde, og almindelige demonstrationer vil vi nok fremover skrinlægge, med mindre det har et tema, som gør, at man kan komme ind under huden af islam. Kvindespørgsmålet og tørklædet rummer den største mulighed. Derfor fortsætter vi i Kvinder for Danmark med tørklædet som tema. Vores næste udendørs arrangement mod tørklæder er lørdag d. 3 maj kl. 14 på Rådhuspladsen En alternativ demo.

8 8 Vi minder atter om sang på Rådhuspladsen Valdemarsdag d. 15. juni 2008 Ja, naturligvis har jeg selv valgt at bære slør, for jeg har jo lært, at jeg skal vælge at adlyde min mand. Og I skal ikke begynde at gætte, hvem jeg er, for de, der kan se mit ansigt, bliver straffet i Helvede. ** Brigitte Bardot i retten rticle ece Brigitte Bardot er blevet anklaget for racisme og står til flere måneders fængsel. Ekstrabladet har ikke flatterende ord til o- vers for hende. Hele artiklen er en underlødig nedgøren af en person, der har den forkerte mening. Journalister har svært ved at holde skæg fra snot. Neutral og sober mediedækning er vist en saga blot. Kære alle, der var med i lørdagsdemoen. Tak for Jeres modige indsats. Fra AntiJihad, Norge Både i Norge og i andre vestlige land har man hatt en rekke historier om problemer med muslimer ved offentlige svømmehaller. Fordi det islamofascistiske herrefolket, og særlig da den kvinnelige delen av dem, insisterer på å svømme mer eller mindre fullt påkledd er de i noen tilfeller blitt nektet adgang av sanitære grunner. Dette resulterer selvsagt i hyl og skrik om rasisme, diskriminering, krenkelser og hele regla av politisk korrekte moteord, og det hele ender dermed gjerne med at herrefolket får det som de vil. I Ummah Kingdom har man nå tatt dette et skritt videre, nå er det de vantro kjøterne, dvs ikke-muslimer, som nektes adgang til offentlige svømmehaller som til visse tider er reservert kun for muslimer. David Toube en 39 år gammel advokat fra Londonistan opplevde at han selv og hans fem år gamle sønn ble nektet adgang til svømehallen i Clissold fritidssenter med henvsning til at det var reservert kun for muslimer på det aktuelle tidspunkt (søndag formiddag). Det lokale byrådet som driver fritidssenteret beektet senere at dette var tilfelle, og påsto at

9 det var de ansatte som hadde begått en feil ved å nekte Toube adgang fordi han ikke er muslim. Til det er å si at denne kun for muslimer perioden var kunngjort på senterets nettsider. Begrunnelsen for dette påfunnet skulle angivelig være at islam forbyr muslimer å svømme sammen med ikke-muslimer. Så fint da! Med henvisning til det kan muslimer nektes adgang til enhver svømmehall i land som ennå ikke er muslimske. Vil herrefolket svømme får de bygge sine egne svømmehaller for sine egne penger, i den grad de har noen som er tjent på ærlig vis. En muslimsk leder i Oxford benekter for øvrig at det finnes noe slikt forbud for muslimer mot å svømme sammen med ikkemuslimer. Han er imidlertid trolig bare ute etter å rake kastanjene ut av ilden for dem som fant på dette. Når han også sier at islam ikke påbyr segregering i henhold til religion er det en løgn nesten monumental som å påstå at islam er en fredelig religion. Hele denne saken er bare en liten forsmak på hva slags religionsapartheid britene har i vente etter hvert som muslimene øker i antall og andel av befolkningen. Det har allerede gitt seg utslag på diverse andre måter, bl a i form av såkalte no-go soner for hvite i britiske byer. Disse håndheves av bander av muslimske voldsaper som de patetiske shariagestapistene i det såkalte britiske politiet ikke for alt i verden tør å røre. Nå forsøker man altså å ta denne apartheidpolitikken ett skritt videre ved å institusjonalisere den. Kilde: Public pool bars father and son from its 'Muslim-only' swimming session Daily Mail 18 April 2008 Kig forbi siden og 9 Godt, der ikke er muhamedanere i nærheden. Forsyningen af rent vand er allerede løbet tør. Erkebiskopen er myrdet Olav Andreas Dovland, Cand. Theol. Enhver TV-seer har noen netthinne bilder av store flokker muslimer som skriker og protesterer. De er krenket. Krenkelser og trusler henger sammen. Med større krenkelser følger farligere trusler. Dette er krigshissing, som er noe av islams "hjerte". I Norge er vi "Krigens Hus" helt til landet er blitt islamisert. Da først inntrer "Fredens Hus". "Krigens Hus" er et viktig lærestykke i islam. Jeg er krenket av islam. Men først et råd, særlig til imamer: Reis tilbake hvor dere kommer fra! Det er vel det beste så lenge dere ikke tåler vår kristne tro? Tre viktige ting. 1) jeg nekter for at min tekst er krenkelse av muslimer eller islam, 2) jeg trenger ikke å kreve rett til å fortelle om det som krenker meg og mitt folk, fordi Norges Grunnlov garanterer meg den friheten. Norske Lover står over enhver bit av sharia! 3) jeg eier denne retten, fordi jeg lever i et demokratisk land og en kultur som er ekstremt ulik islam. Daglig blir jeg krenket av koranordene som kaller meg og andre for "vantro", og for "ape og svin", og at vi er "under Allahs forbannelse", sura 5.65; Jeg tror på Abraham, Isak og Jakobs Gud, JHVH, og hans utsendte Jesus Kristus! Så krenkes jeg

10 10 daglig av sånne stygge og umenneskelige ting, og som er i strid med menneskerettighetene, som: å kappe hode av sivile; henging på offentlig sted; henging av barn; kaste dødsdømte utfor et fjell; at barn brukes i krigssammenheng; at barn opplæres til å hate jøder og vantro;idiotiske angrep på offentlige bygninger; flaggbrenning; selvmordsbombingene; mord på katolske prester og nonner, og annerledes troende; simple kidnappinger; nedbrenning av kirker; jeg krenkes av forfølgelsen av koptiske kristne i Egypt; av kidnappingen av erkebiskop Rahho i Irak , og de umen-neskelige og simple islamske krav akkurat i denne uken om løsepenger for biskop Paulos Faraj Rahho kommer meldingen om at biskopen er myrdet. Dette er en avskyelig udåd av verste kriminelle karakter. Og de som har utført det skjendige draper er - jeg hevder - infisert av islamsk dødskultus. Jeg er krenket. Enhver nordmann bør være krenket. Jeg krenkes også av snikinnføring av sharia på oss ikke-muslimer; voldtekts-u-kulturen; at dere kaller våre norske kvinner med fellesbetegnelsen hore; slaktingen av Theo van Gogh; opptøyer og plyndringer i noen europeiske byer. Ting som nevnt her må islam holde opp mot våre lover og vår kultur, så blir forskjellen tydeliggjort. Våre to "kulturer" kan ikke leve og bo sammen. Det er min dypeste overbevisning. Enhver imam vet at dette er den usminkende sannhet! Ingen dialog bygger bro mellom deres islam og vår kristendom. Jahve og Allah er uforenlige guddommer. Islam har ført kontinuerlig krig mot ikke-muslimske land i nesten 1400 år, på 3 kontinenter. En krenkelse skyldes en dobbelmoral. Norske myndigheter yter økonomisk bistand til moskeforsamlingen. Det er en krenkelse mot enhver innbygger. Imamen i Finsbury Park-moskeen prekte hat mot britene i 13 år før han ble forvist fra England. Den muslimske selvmordsbomberen er en shahid - martyr. I har altid forsøgt at undertrykke os, og I har voldtaget vore kvinder. Derfor hader vi Jer. Vi hader Jer. Forstår I det? Jeg må have pengene tilbage for min nye intelligenshat. Den vil ikke fortælle mig, hvordan man forener hævn og tilgivelse, så de går op i en højere enhed. I timene før shahiden går til aksjon gjennomgår han/hun religiøse ritualer og spesielle bønner for å rense kropp og sjel. Shahiden er under nær veiledning av en viktig person i tiden før aksjonen. (David Bukay: "Total Terrorism in the Name of Allah", og <file:///c:\documents%20and%20settings\d ovland\mine%20dokumenter\www.acpr.or g.il> Jeg kjenner personlig Dr. David Bukay.) Jøder og kristne er "pervers" og etterligner gamle tiders avgudsdyrkelse", 9.30 etter N.J. Dawoods oversettelse. Jøder og kristne "kan sammenlignes med Satan", 59.16, Dawood. Jeg krenkes over koranordet: "Dere som tror, slutt dere ikke til jøder og kristne! De henger

11 11 sammen. Den som slutter seg til dem, blir en av dem. Allah leder ikke urettferdige", sura Jeg tror på JHVH, Fedrenes Gud, fordi han viser urettferdige veien. "Herren er god og rettvis; derfor lærer han syndere veien", Salme 25:8. Fredens apostle Her på ca. 50 kvadratmeter kan vi næsten garantere en evig fred. Kun racister kan ødelægge det hele. På Christiansborgs Slotsplads er der nogle idealister, der holder vagt om freden, men det er vist også det eneste sted, de holder fred. De støtter den islamiske voldsideologi, og folk, der har den forkerte mening, giver de en lige venstre, og hvis de er i rigtigt fredshumør, så knuser de også deres bilruder. Og i særligt fredfyldte øjeblikke sætter de ild til nogle biler, men så er freden også forbi, for så kommer politiet og ødelægger alle fredsplaner. Men meningen er god nok. Det er vist bare evnerne, der mangler. Det skjer noe i Norge Arne Tumyr Men dem kan vi jo hurtigt gøre det af med. Tidligere hadde man i Norge "Forum mot islamisering" (FOMI) som av forskjellige grunner skiftet navn til "Stopp Islamiseringen av Norge" (SIAN). Årsmøte er avholdt og det nye styret med undertegnede, Arne Tumyr, som formann, har kommet i gang med arbeidet. I Norge som i Danmark gjelder det kampen mot islam - kampen mot islamiseringen. Når det er spørsmål om hvordan arbeidet skal legges opp, gjør ulike synspunkter seg gjeldende. Noen henviser til det som skjer i andre land, også i Danmark, der islammotstanderne blir angrepet fysisk når de demonstrerer i det offentlige rom. Det å stå fram med islam-kritikk offentlig med bilde og navn, oppfattes av noen som risikosport. Enkelte går så langt som å hevde at organisasjonen bør gjøre som under nazistenes okkupasjon - da motstandsbevegelsen gikk under jorden. Dette gjelder særlig mennesker som har tilknytning til et firma eller en institusjon - som vil mene at ansatte presses til å avholde seg fra slike aktiviteter. Det er altså også for å unngår problemer på arbeidsplassen at de heller velger "ubåt-politikken": "Gå stille, gå dypt." På den annen side har vi også medlemmer som hevder at skal man legge seg på denne linjen har man allerede underkastet seg islam. De vil stå fram med åpne arrangementer, demonstrasjoner og opplysningsmøter - så får man se hva som skjer. I denne sammenheng er det litt interessant at lørdag 7. Juni avholder SIAN en stand på Karl Johan i Oslo der budskapet er: Stopp islamiseringen av Norge. Her vil det da bli delt ut brosjyrer og annet opplysningsmateriell. Tillatelse er innhentet både fra kommunen og politiet. Dermed skulle man tro at ytringsfrihet med islam-kritikk akseptreres - kanskje inntil så lenge. Det blir spennende å se hva som skjer 7. Juni ved vår stand. Den 7. April avholdt SIAN et møte i Oslo der den serbiske overlegen, Zorica Mitic` holdt foredrag om: "Kosovokonflikten - sett med serbiske øyne! Temaet ble tatt opp med bakgrunn i at det som skjer i Kosovo i dag kan skje i Norge eller andre steder i Europa om noen ti-år.

12 12 Etter møtet sendte SIAN følgende brev til regjeringen: Til Den norske Regjering v/statsminister Jens Stoltenberg, Regjeringsbygget, Oslo. Foreningen Stopp Islamiseringen Av Norge, samlet til møte 7. April 2008, vil ut-trykke skuffelse over at Den norske regjering har godkjent muslimskokkupasjon av serbisk territorium. Muslimene har gjennom generasjoner nektet å la seg integrere i Serbia. Med voldsaksjoner, drap og samfunnsfiendtlig virksomhet har islamistene fordrevet den etniske befolkning fra deres hjem. Døren til det norske demokrati er dårligt vedligeholdt. Malingen skaller af og hængslerne er rustne, og der er råd i selve demokratiet. Den uakseptable utviklingen kulminerte med opprettelse av den islamske staten Kosovo - som Stoltenberg-regjeringen har anerkjent. Regjeringens vedtak samsvarer ikke med internasjonal lov og rett samtidig som anerkjennelse av Kosovo står i motstrid til FNresolusjonen nr Vi mener at Regjeringens vedtak er fattet på feil grunnlag - og ber om at saken tas opp til ny vurdering. Elvirasdatter Naturligvis valgte jeg selv tørklædet, for hele min familie har gennem hele min opvækst findskærpet mig, at det var det nødvendige valg, for så er jeg under Allahs beskyttelse. En gang, da der kom en mand ind i huset, var jeg ikke forberedt, så jeg havde ikke tørklædet på, og sikke mange bank jeg fik af min far. Det var også ubetænksomt af mig, og jeg må jo lære at tænke mig om, så det er jo klart, at min far bliver nødt til at slå mig, indtil jeg lærer det. Min mor har sagt, at det er min mands pligt at straffe mig, hvis jeg glemmer at tage tørklædet på, og hun har selv måttet lære det under pisken. Og for at lyde islams hellige profet vælger vi at tage tørklædet på for at vise ham vores taknemmelighed over, at han lærte os om ærens magt. Men Stoltneberg gav ordre til, at døren skulle males med den moderne grønne farve med en halvmåne på, men integrationen har allerede kostet så mange penge, at der kun blev råd til et par klatter grønt. Fjendebilled som afledningsmanøvre Det kan godt være, at Hizb-ut-tahrir er fundamentalistisk, og så længe medierne kan holde folk hen med det fjendebillede, så fokuserer danskerne på den gruppe, der ikke skjuler deres hensigter. Men ifølge vores islamiske kilde er der andre, der gør gode miner til slet spil, så længe de er nødt til at underkaste sig landets love, men det er ikke det samme som, at de ikke kæmper for et islamisk Danmark. Stort set vil alle muhamedanere gerne have et islamisk Danmark, og islamiseringen kan foregå helt ublodigt alene i kraft af, at muhamedanske kvinder føder børn til Allah og udkonkurrerer danskerne i antal. Og uanset hvor flinke de ellers er, så vil vi ikke have et islamisk Danmark. Vi vil ikke give afkald på vore traditioner og værdier, og

13 hvis ikke politikerne begynder at se på det problem, så kan det snart blive for sent. Muhamedanere giver ikke frivilligt slip på de landvindinger, de har gjort, og kampen for at bevare Danmark bliver sværere og sværere. 13 Har du været i et muslimsk land, Linda? Ja, men kun Danmark og Sverige. Men jeg skal på ferie i Norge. Lad bare muhamedanerne beholde æren, så beholder vi riget og magten. Og vi vil naturligvis indrette multikulturelle grisestalde, hvor muhamedanerne kan få deres eget bedehalm. Hvad er det, der gør det tørklæde så fancy, Verner? Det er godt til at holde tankerne samlet. For så bevæger de sig ikke så hurtigt. Staten som har underkastet seg Fremmede makter. Tor Håve Våre folkevalgte har ingen makt, De gav fra seg makten i styrer Norge. Den Norske staten, har plasert Rådmenn i stillinger, som ledere av kommunene. Disse Rådmennene har i sin tur gjordt flere kommuner til gjeldsoffer. Dette gjør at barna lider. Private småbanker ble Terra Banker i mot sin evne til å forstå at dette betydde at folket i kommunene ville miste sin kapital. Kapitalen som skulle benyttes til å bygge skoler, barne hager, sykehjem til eldre syke mennesker. Kapitalen var tapt for folket. Rådmenn og politikere blir som har makt blir ikke straffet for sine handlinger. Når du ikke har kunnskaper og handler i mot bedre viten er det ingen som straffer deg. De uvidne er våre ledere, hvorfor ansettes slike ledere, er det fordi at da kan de som virklig sitter på pengesekken som kan styre, de som ikke vet konskvensene av sine handlinger. Er det slik

14 14 at De har andre motiver for ikke å vite, De som er uvitne er jo ikke straffemessig tilregnlige. I samme slengen har den Norske staten innført noe som heter NAV. Nav lager sine egen lover og sette Norges lover til side. Sosialkontorene gjør barn husløse og eiendoms løse, ved å fra ta disse våre minste retten til mat og opphold. Sosialkontorene har som oppgave å fra ta disse fattige foreldrene retten til å eie sin bolig. Eiedomsretten stjeles ved rente økning på lån og husleie. Vidre må syke foreldre arbeide. Barna som ikke har forelder hjemme, må komme hjem til tomme hjem. I tomme hjem er det ingen omsorg, har skapes det frykt og muligheter for at uved-kommende kan presse disse barna til å gjøre ting som samfunnet ikke vil ha. Hjemmene er borte. Hvem tar pengene, jo det er De som truer våre folkevalgte. De som styrer pengene i Verden. Ja de som ikke kan nevnes uten at det får konsekvenser for den som skriver dette. Fra Spydpigen Tressernes samfundsnedbrydning Få styr på dine børn, skriver BT og fortæller på flere sider, hvordan du skal opdrage dine børn til at lave deres lektier, rydde op efter sig og i det hele taget at tage ansvar. Det er så rigtigt, så rigtigt, men..det er ikke givet, at andre, som har med dine børn at gøre, har den samme mening om tingene. Da 68 erne i sin tid kom til, gjorde de alt, hvad de orkede for at nedbryde samfundet, fordi de ville lave et nyt. Nogle af de bedste midler til at nedbryde det bestående system, er altid at gribe fat i børnene og oplære dem i den ånd, man ønsker. Børnene er fremtiden og former fremtidens samfund, og blandt de mest brugbare midler er narkotika og sex. Dem gjorde man virkelig brug af, da 68érne kom til. BUPL-ansatte af det rette kommunistiske sindelag gjorde deres indsats i børnehaverne med bollerum og bøger med snuskede tekster. På bibliotekerne havde man de samme bøger, og man fik dem anbefalet i børneprogrammerne i radio og fjernsyn. Desuden skiltede man i børnebibliotekerne med en plakat, der viste et bolighus, hvis stuer man kunne se ind i fra kælder til kvist, og i alle værelser var man i gang med sex af forskellig art fra onani til samleje, og et par hunde var også i gang. Desuden kunne man på børnebiblioteket låne bøger om, hvordan man ryger hash etc. Alt sammen meget befordrende for børneopdragelse!!! Der kunne nævnes talrige andre eksempler stats- eller kommunestøttede foretagender, for eksempel børneteatrene, som endog havde detaljerede forestillinger om samleje eller oplysninger om, at parkeringspladser faktisk var vold mod børn, som så ikke kunne lege på det pågældende areal. Sådan noget måtte børnene bekæmpe voldeligt med søm på kørebanen og lignende. Læs bogen 5. kolonne. Fjorten års kamp mod samfundsnedbrydning hvis du da kan få fat i den, for se den har de ikke på bibliotekerne. (Men vi kan måske skaffe den). Og tro ikke, at påvirkning i samme stil som ovenfor nævnt er forbi. Det store stygge Storkespringvand Men det er lidt svært, når vi både skal score sex og ryge hash. De to ting modarbejder jo hinanden. Storkespringvandet blev næsten et symbol på tresseroprøret. Nu sad man ikke længere pænt på stole men sidder eller ligger direkte på gaden.

15 15 Kommentar til Spydpigen Åse Clausen Bjerg, Cand. mag. Al den snak om sex fra barnealderen har givetvis ikke påvirket de unge i positiv retning, og gad vist, om ikke det er årsagen til, at et stort antal unge har sexproblemer og et u- hørt stort antal af de unge mænd potensproblemer, for de tror sikkert, at sex er en præstation, som skal udføres for at være rigtig, og jo mere de anstrenger sig for at præstere, jo værre bliver det. Men det var ikke bare sex og narkotika, som stod på dagsordenen i tresserne, men hele familiestrukturen var under nedbrydning, og det var gammeldags at have fast familie. Børn skulle ikke sige tak men kræve deres ret, og børnene måtte forstå, at de voksne var de onde (Alle andre voksne end forældrene). I bussen siger de unge mennesker i dag jeg skal ud. Ikke noget med at bede om, at man giver plads til dem, for de unge beder ikke om noget, de kræver. Samme generation blev indpodet flere fjendebilleder. Det ene fjende billede var de voksne, det andet var samfundet, det tredje var folk med borgerlige meninger samt dem, der havde for mange penge. Ikke så underligt, at der i dag rettes angreb på samfundet, demokratiet og ytringsfriheden, for selvom venstrefløjen siger, at den går ind for demokrati og vil værne om grundloven, så er det ikke andet end varm luft. Folk af denne politiske observans sympatiserer med totalitære staters ideologier, så derfor må de unge fra partierne til venstre jo nødvendigvis angribe dem, som har en liberal indstilling, da de jo er fjenden, men de, der mest af alle værner om demokrati, grundlov og ytringsfrihed, er jo netop de liberale, så på den måde kommer vestrefløjen i konflikt med sig selv. Hadet til voksne, til borgerlige, til rigdom, til almindelig anstændig opførsel blev sået i børnene i tresserne. De lærte at kræve, ikke at yde, og derfor befinder samfundet sig i en tilstand af opløsning og forfald, og Danmark ligger i tressergenerationens skraldespand. Og når Danmark, Norge og Sverige er tilintetgjorte, så skal vi nok sætte skik på landet igen. Elvirasdatter Der var en flok aldrende racister, der demonstrerede mod noget så ligegyldigt som tørklæder. Som om ikke kvinderne selv har bestemt, hvad de vil have på. Som om de ikke selv har valgt de bank, de får, hvis ikke de tager det på, som om de ikke selv beder om at blive voldtaget, når de ikke tildækker sig. Det er jo et frit valg, som alle kvinder kan vælge, og hvorfor vælger de så ikke at blive fri for pisk og voldtægt? Der er jo kun frie valg i islam. Alt foregår på frivillighedens basis, og derfor vælger forældrene frivilligt deres datters ægtemand. De racister fra Den Danske Forening og Dansk Kultur og Kvinder for Danmark (Vor Herre bevares) tror, at islam er fuld af vold. Der er naturligvis ikke vold i islam. Kun uden for islam er der vold, når de vantro ikke vil lystre herrefolket. Så er det klart at deres mænd bliver et hoved kortere og deres kvinder bliver til krigsfanger og tvangprostituerede. Børnene bliver slaver, hvad ellers? Det koster dyrt at sætte sig op mod den eneste sande religion og ikke anerkende dens dominans, for islam er jo selveste freden. Demonstranterne fra i lørdags burde sættes i arbejdslejr, hvor de både kan tjene herrefolket og lære lidt om fred.

16 16 Danske kvinder har jo altid båret slør, så hvorfor gøre så megen blæst ud af muslimske slør? Noget skal de jo have på hovedet. Danske kvinder havde jo heller ikke dårlige hensigter med deres brudeslør, og hvad der ellers har været af slør i Danmark. Det skal I nu ikke være så sikre på. Der er da noget, der hedder arv og arsenik. Men vi stod nu ikke på talerstolen i folketinget i den uniform. Men de fleste af os var nu alligevel pæne og ærbare piger udadtil. Helt bestem i hvert tilfælde i dagslys. Den Ukorrekte Avis Ansvarlig redaktør Cand. mag. Åse Clausen Bjerg Fremover kan avisen findes på Tlf

Andagt Bording kirke 4. maj 2015.docx Side 1 af 5 05-05-2015

Andagt Bording kirke 4. maj 2015.docx Side 1 af 5 05-05-2015 Andagt Bording kirke 4. maj 2015.docx Side 1 af 5 Tale ved mindehøjtidelighed i Bording kirke d. 4. maj 2015 i anledning af 70 årsdagen for Danmarks befrielse. "Menneske, du har fået at vide, hvad der

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 1 Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 Åbningshilsen Denne søndag, Julesøndag, søndag i julen, årets sidste søndagsgudstjeneste konfirmerer

Læs mere

PRÆDIKEN TIL 4. SØNDAG EFTER PÅSKE 2014 Stine Munch

PRÆDIKEN TIL 4. SØNDAG EFTER PÅSKE 2014 Stine Munch PRÆDIKEN TIL 4. SØNDAG EFTER PÅSKE 2014 Stine Munch I dag er det med at holde tungen lige i munden og ørene stive. Teksten er en typisk Johannestekst, snørklet og svært forståeligt. I hvert fald sådan

Læs mere

Velkomst og tema: Prædiken:

Velkomst og tema: Prædiken: Gudstjeneste 180115 10.30 - Brændkjærkirken 2 s.e. H3K 2. Tekster: Mos 33,18-23; Joh 2,1-11 (afslutning af prædiken: Rom 12,9-12a) Prædiken af sognepræst Ole Pihl Salmer: DDS 4 Giv mig Gud en salmetunge

Læs mere

6.s.e.Trin. 27.juli 2014. Hinge kirke kl.8.30. Vinderslev kirke k.9.30. Thorning kirke kl.11.00

6.s.e.Trin. 27.juli 2014. Hinge kirke kl.8.30. Vinderslev kirke k.9.30. Thorning kirke kl.11.00 6.s.e.Trin. 27.juli 2014. Hinge kirke kl.8.30. Vinderslev kirke k.9.30. Thorning kirke kl.11.00 Salmer: Hinge kl.8.30: 422-417/ 488-372 Vinderslev kl.9.30: 422-417- 515/ 488-428- 372 Thorning kl.11: 422-417-

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013

Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013 Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013 Højmesse i Rungsted kirke. 2 da b Salmer: 9; 422; 277; 54; 464; 729; 750; 727. Kollekt: Ordet og Israel Tekst: Matt.22,34-46

Læs mere

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?)

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Jesus har undervist en masse i løbet af denne dag. Hvorfor tror du at Jesus foreslår, at de skal krydse over til den anden side af søen?

Læs mere

Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække. Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække. Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække Salmer DDS 68: Se, hvilket menneske DDS 649: Skal fri og frelst

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

Studie. Åndelige gaver & tjenester

Studie. Åndelige gaver & tjenester Studie 11 Åndelige gaver & tjenester 61 Åbningshistorie På sommerlejre har jeg ofte arrangeret en aktivitet, hvor lejrdeltagerne skulle bygge en borg men hvert medlem af gruppen havde enten hænderne bundet

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 I samtale med Gud om sit liv. Sådan kan man beskrive det tema som teksterne til Bods og bededag handler om. Kong David

Læs mere

Det er et knudepunkt på frelseshistorien med Jesus

Det er et knudepunkt på frelseshistorien med Jesus Prædiken 1. Pinsedag 2012 Apostlenes Gerninger kap 2 og Johs. 14-15-21 Pinse jul og påske og Pinse Hvad er det der gør den Pinse til en højhelligdag? Det er et knudepunkt på frelseshistorien med Jesus

Læs mere

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG UGE 3: GUDS FOLK FORBEREDELSE Det store billede Det er her vi skal hen hovedpunkterne som denne samling skal få til at stå tydeligt frem. Vores identitet som Guds familie. Gud valgte sit folk af ren og

Læs mere

- stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA

- stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA - stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA Hvid stamme MOTTO: Det er Solgudens vilje, at du skal gøre hvad jeg siger STIKORD: Præster, bestemmer, rige Da Solguden straffede menneskerne, troede

Læs mere

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre!

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre! Konfirmation 26.april 2015. Domkirken 10: 402 Den signede dag, 725 Det dufter, 331 Uberørt. Konfirmation, 29 Spænd over os, 754 Se, nu stiger Kære konfirmandforældre! konfirmandord, som vi forsøgte at

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Lignelsen om de betroede talenter

Lignelsen om de betroede talenter Lignelser Tema Nogle gange siger vi ikke direkte, hvad vi mener. Det kan være fordi, der er noget, der er svært at få sagt, eller noget, der er svært at forklare. I sådanne tilfælde kan man benytte sig

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

4. s.e.trinitatis Luk. 6,36-42; 2. Sam. 11, 26-12, 7a; Rom. 8, 18-23; Salmer: 754; 289; 695 276; 321 nadver; 450; 123 v.7; 6

4. s.e.trinitatis Luk. 6,36-42; 2. Sam. 11, 26-12, 7a; Rom. 8, 18-23; Salmer: 754; 289; 695 276; 321 nadver; 450; 123 v.7; 6 4. s.e.trinitatis Luk. 6,36-42; 2. Sam. 11, 26-12, 7a; Rom. 8, 18-23; Salmer: 754; 289; 695 276; 321 nadver; 450; 123 v.7; 6 Lad os bede: Kære Herre Jesus Kristus, mød os i dag, og stands os i vores blindhed.

Læs mere

Lindvig Osmundsen.Prædiken til 2.s.e.hel3konger.2015.docx 18-01-2015 side 1. Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11.

Lindvig Osmundsen.Prædiken til 2.s.e.hel3konger.2015.docx 18-01-2015 side 1. Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11. 18-01-2015 side 1 Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11. Moral eller evangelium. Evangelium betyder det glædelige budskab. En kinesisk lignelse fortæller om et andet bryllup.

Læs mere

Jonastegnet Vi begynder med fortællingen om Jonas. Jonas i hvalfiskens bug. Det er en af de mærkeligste fortællinger i det gamle testamente. Der er et præg af eventyr over fortællingen: hvalfisken dukker

Læs mere

NORDEN I BIO 2007 FILM: FÖRÄLDRAMÖTET (Sverige, 2003) DANSK TEXT

NORDEN I BIO 2007 FILM: FÖRÄLDRAMÖTET (Sverige, 2003) DANSK TEXT Sidan 1 av 12 NORDEN I BIO 2007 FILM: FÖRÄLDRAMÖTET (Sverige, 2003) DANSK TEXT 0 1 FORÆLDREMØDET 2 Man løser ikke problemerne ved at stikke af. Man må tale om det. 3 Selv om det kan være hårdt. 4 - Gør

Læs mere

Guds ret - menneskets ret

Guds ret - menneskets ret Guds ret - menneskets ret Alle dem, som tog imod ham, gav han ret til at blive Guds børn, dem, som tror på hans navn. Joh.1,12. Gennem hele Guds ord - Bibelen - møder vi over alt begreberne ret, retfærd

Læs mere

Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække

Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Mandag d. 20. maj 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække Salmer DDS 291: Du, som går ud fra den levende Gud DDS 20: Jeg ser dit kunstværk,

Læs mere

Kommunikation for Livet. Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler. Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede):

Kommunikation for Livet. Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler. Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede): Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede): Uddannelse til fredskultur Første eksempel Anna på 5 år kommer stormende ind til

Læs mere

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Joh 4,5-26. Bøn. Lad os bede. Kom til os, Gud, og giv os liv fra kilder uden for os selv! (DDS 367, v.1) Amen.

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Joh 4,5-26. Bøn. Lad os bede. Kom til os, Gud, og giv os liv fra kilder uden for os selv! (DDS 367, v.1) Amen. 2.søndag efter helligtrekonger II. Sct. Pauls kirke 19. januar 2014 kl. 10.00. Salmer: 123/31/138/596//441/439/326/308 Uddelingssalme: se ovenfor: 326 Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Joh 4,5-26

Læs mere

Jesu fristelser udenfor ørkenen - og hvad vi kan lærer af det. v. Iversen Torsdag den 29. november 2012

Jesu fristelser udenfor ørkenen - og hvad vi kan lærer af det. v. Iversen Torsdag den 29. november 2012 Jesu fristelser udenfor ørkenen - og hvad vi kan lærer af det. v. Iversen Torsdag den 29. november 2012 Fristelser Nogle fristelser har vi ingen problemer med og afviser dem let. Vi slår dem ud af parken.

Læs mere

Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD

Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD Alle mennesker beder på et eller andet tidspunkt, selv om man måske ikke bekender sig som troende. Når man oplever livskriser, så er det

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere

Det kristne fællesskab en gave til os

Det kristne fællesskab en gave til os Det kristne fællesskab en gave til os Hvor er det godt og herligt, når brødre sidder sammen! Det er som den gode olie på hovedet, der flyder ned over skægget, over Arons skæg, ned over kjortlens halsåbning.

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 19,1-10

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 19,1-10 1 7. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 19. juli 2015 kl. 10.00. Salmer: 30/434/436/302//3/439/722/471 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen. Vel mødt i kirke denne

Læs mere

Frugtfaste. Fadervor. Jabes bøn

Frugtfaste. Fadervor. Jabes bøn Frugtfaste Faste er en vej til at rense ud i dit liv og åbne din ånd. Her finder du en frugtfaste, som varer 10 dage. Selve programmet, kræver ikke meget af dig, kun at du er frisk på at spise frugt morgen,

Læs mere

MED LIVET SOM INDSATS

MED LIVET SOM INDSATS Prædien af Morten Munch 2. s. e. trinitatis / 29. juni 2014 Tekst: Luk 14,25-35 Luk 14,25-35 s.1 MED LIVET SOM INDSATS Provokerende ord; trinitatistidens langfredag Det er snart ferie for de fleste, men

Læs mere

Prædiken til rytmisk gudstjeneste, Matt 18,23-35. Tema: Guds nåde

Prædiken til rytmisk gudstjeneste, Matt 18,23-35. Tema: Guds nåde 1 Grindsted Kirke Søndag d. 29. september 2013 kl. 16.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til rytmisk gudstjeneste, Matt 18,23-35. Tema: Guds nåde 2 Liturgi Video Sl 23 PRÆLUDIUM: Amazing Grace på orgel Velkommen

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 6. september 2015 Kirkedag: 14.s.e.Trin/A Tekst: Luk 17,11-19 Salmer: SK: 3 * 330 * 508 * 582 * 468,4 * 12 LL: 3 * 508 * 582 * 468,4 * 12 I Benny Andersens

Læs mere

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004 Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet Søndag 1 O skabelsens morgen, det helt nye liv nu vælder med kraft i os ind. Det styrker og nærer, beriger vor tro og virker helt ind i vort sind. 2

Læs mere

Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København.

Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København. Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København. Stine Munch. Kristus - opstanden og evig nær - Vi takker dig for denne morgens nye håb, der rækker ned i grave og ind i mørke sind. Vi beder dig: Læg

Læs mere

YDMYGHEDENS OG STOLTHEDENS ATTITUDER

YDMYGHEDENS OG STOLTHEDENS ATTITUDER Luk 18,9-14 s.1 Prædiken af Morten Munch 11. s. e. trinitatis / 11. august 2013 Tekst: Luk 18,9-14 YDMYGHEDENS OG STOLTHEDENS ATTITUDER En karikatur? På bjerget Montmartre (martyrbjerget) i Paris finder

Læs mere

Du og jeg, Gud. 1.søndag efter påske 2015. Konfirmation.

Du og jeg, Gud. 1.søndag efter påske 2015. Konfirmation. Du og jeg, Gud 1.søndag efter påske 2015. Konfirmation. Den grund, du har i dåben lagt, dit stærke ja til svage, bekræfter du, skal stå ved magt i dag og alle dage. Evangelieteksten til 1.søndag efter

Læs mere

Nogle af os er kede af det, fordi vi savner nogen, eller måske en bestemt, at være sammen med. Nogle af os går og småskændes, fordi det skulle

Nogle af os er kede af det, fordi vi savner nogen, eller måske en bestemt, at være sammen med. Nogle af os går og småskændes, fordi det skulle Juleaften, domkirken 16.30 : 94 Det kimer nu, 119 Julen har bragt, 104 Et barn er født, 120 Dejlig er jorden. 1.salme, Salutation og kollekt med korsvar, Koret: "Højlovet være han som kommer i Herrens

Læs mere

Rosa Lund (Enhedslisten MF) 2014

Rosa Lund (Enhedslisten MF) 2014 Tale til 8. Marts Tak for invitationen. I morges hørte jeg i radioen at i dag er kvindernes dag. Kvindernes dag? nej i dag er kvindernes internationale kampdag! Jeg synes også at I dag, er en dag, hvor

Læs mere

KÆRLIGHED ER OGSÅ AT VILLE HINANDEN

KÆRLIGHED ER OGSÅ AT VILLE HINANDEN KÆRLIGHED ER OGSÅ AT VILLE HINANDEN Hanna og Torben Birkmose Jakobsen har fulgt nogle af de første danske kurser i PREP for at styrke deres parforhold og samliv. - Vi ville gerne investere tid og kræfter

Læs mere

Fadervor. b e l e n å b n e r b ø n n e. f o r j u n i o r e r

Fadervor. b e l e n å b n e r b ø n n e. f o r j u n i o r e r Fadervor B I b e l e n å b n e r b ø n n e n b e l e n å b n e r b ø n n e f o r j u n i o r e r f o r j u n i o r e r Bibelen Nu skal du læse i Bibelen. Har du selv en bibel, så kan du bruge den! Hvis

Læs mere

Du ved måske ikke at jeg har studeret i Oxford, i London, i New York og Paris, jeg foretrækker ørkenen!

Du ved måske ikke at jeg har studeret i Oxford, i London, i New York og Paris, jeg foretrækker ørkenen! Du ved måske ikke at jeg har studeret i Oxford, i London, i New York og Paris, men jeg foretrækker ørkenen! 17 Hmm Hvorfor det? Fordi den er ren! Det bliver ikke let at komme ind i Turban-fortet Det er

Læs mere

www.cfufilmogtv.dk Tema: Fag: Dansk, norsk som nabosprog Målgruppe: 2. 4. klasse Titel: Verdens beste SFO, 7 x 21 min. Vejledning Lærer/elev

www.cfufilmogtv.dk Tema: Fag: Dansk, norsk som nabosprog Målgruppe: 2. 4. klasse Titel: Verdens beste SFO, 7 x 21 min. Vejledning Lærer/elev Billederne i den pædagogiske vejledning er fra tv-udsendelserne Verdens beste SFO Norsk humoristisk børne-tv-serie om livet i en SFO. Serie i 7 dele, hver episode varer 21 min. Episoderne er: 1. Ingen

Læs mere

Tekster: Es 58,5-12, 1 Joh 4,16b-21, Luk 16,19-31. 615.1-9 (dansk visemel.) Far verden 696 Kærlighed er 615.10-15 (dansk visemel.) 2 Lover den Herre

Tekster: Es 58,5-12, 1 Joh 4,16b-21, Luk 16,19-31. 615.1-9 (dansk visemel.) Far verden 696 Kærlighed er 615.10-15 (dansk visemel.) 2 Lover den Herre Tekster: Es 58,5-12, 1 Joh 4,16b-21, Luk 16,19-31 Salmer: Lihme 9.00 615.1-9 (dansk visemel.) Far verden 696 Kærlighed er 615.10-15 (dansk visemel.) 2 Lover den Herre Rødding 10.30 615.1-9 (dansk visemel.)

Læs mere

Marts 2005 8 A A S E O G P E R

Marts 2005 8 A A S E O G P E R Marts 2005 Netop i disse uger har vi travlt med at arrangere Ordet og Israels sommerstævne, som skal finde sted på Djurslands Efterskole, og tilmeldingerne løber ind i en lind strøm. Sidste år var der

Læs mere

Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække

Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Mandag d. 25. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække Salmer DDS 291: Du, som går ud fra den levende Gud DDS 305: Kom, Gud Helligånd,

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

Prædiken til konfirmation den 10. maj 2015. Over alt. Ned til os. Dig og mig! Salmer: 754 408 (motet) 260 // 192 Yoy raise me up(motet) 369 11

Prædiken til konfirmation den 10. maj 2015. Over alt. Ned til os. Dig og mig! Salmer: 754 408 (motet) 260 // 192 Yoy raise me up(motet) 369 11 Prædiken til konfirmation den 10. maj 2015 Over alt. Ned til os. Dig og mig! Salmer: 754 408 (motet) 260 // 192 Yoy raise me up(motet) 369 11 Kære konfirmander. Så er vi omsider nået frem til den store

Læs mere

9 s e Trin. 28.juli 2013. Hinge Kirke kl.8.00. Vinderslev Kirke kl.9.30. Vium Kirke kl.11.00. Frederiks kirke kl.19.30.

9 s e Trin. 28.juli 2013. Hinge Kirke kl.8.00. Vinderslev Kirke kl.9.30. Vium Kirke kl.11.00. Frederiks kirke kl.19.30. 9 s e Trin. 28.juli 2013. Hinge Kirke kl.8.00. Vinderslev Kirke kl.9.30. Vium Kirke kl.11.00. Frederiks kirke kl.19.30. Salmer: Hinge kl.8.00: 744-302/ 692-372 Vinderslev kl.9.30: 744-373- 302/ 692-321,v.6-372

Læs mere

Fascisme Racisme Egoisme Religion Had Krig Fred Kærlighed Adskillelse Fællesskab Samfund

Fascisme Racisme Egoisme Religion Had Krig Fred Kærlighed Adskillelse Fællesskab Samfund 2 0 1 4 FUNDAMENTALISME Fascisme Racisme Egoisme Religion Had Krig Fred Kærlighed Adskillelse Fællesskab Samfund U g e 2 5 J y l l i n g e P r æ s t e g å r d L a d e n T i l m e l d i n g o g p r a k

Læs mere

Praktik i SOS Youth Village Cebu, Filippinerne

Praktik i SOS Youth Village Cebu, Filippinerne Rejsebrev nr. 2 Januar 2011 Praktik i SOS Youth Village Cebu, Filippinerne Indledning: I mit første rejsebrev skrev jeg lidt om mig selv og min motivation for at have taget min tredje praktik i Filippinerne.

Læs mere

HVAD VIL DE SIGE AT BÆRE FRUGT

HVAD VIL DE SIGE AT BÆRE FRUGT UNDERVISNING FRA MIDTJYLLANDS FRIKIRKE - AUGUST 2012 Finlandsgade 53, 7430 Ikast Telefon: 40 78 78 29 Internet: www.mjkk.dk E-mail: info@mjfk.dk HVAD VIL DE SIGE AT BÆRE FRUGT Som kristen bør man have

Læs mere

For et par uger siden, havde min kollega og jeg alle vores konfirmander med i biografen og se Ridley Scotts nye storfilm Exodus om israelitternes

For et par uger siden, havde min kollega og jeg alle vores konfirmander med i biografen og se Ridley Scotts nye storfilm Exodus om israelitternes Påskedag Det er påskemorgen, det er glædens dag vi samles i kirken for at markere kristendommens fødsel. For det er hvad der sker i de tidlige morgentimer kristendommen fødes ud af gravens mørke og tomhed.

Læs mere

Så blev det aften og det blev morgen, den sjette dag.

Så blev det aften og det blev morgen, den sjette dag. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirker den 16/3-14 Kirkedag: 3.s.i fasten/b Tekst: Mk 9,14-29 Salmer: SK: 28 * 388 * 182 * 660 * 192,9 * 670,1+4 LL: 28 * 182 * 660 * 192,9 * 670,1+4 Så blev det

Læs mere

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13.

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. 1 Konfirmation 2015. Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. For mange år siden var der nogle unge fra en kirkelig forening, der havde lavet en plakat med teksten Jesus er

Læs mere

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen Det som ingen ser Af Maria Gudiksen Knudsen Da Jonas havde hørt nogen af de rygter der gik om mig, slog han mig med en knytnæve i hovedet. Jeg kunne ikke fatte at det skete, at han slog mig for første

Læs mere

Retten til et liv før døden

Retten til et liv før døden Retten til et liv før døden Gudstjeneste ideer Mennesker verden rundt oplever at deres grundlæggende rettigheder fratages dem og dermed deres ret til et værdigt liv før døden. Ret til mad og vand, sundhed

Læs mere

15.s.e.trin. Matt. 6,24-34. Pengene eller livet

15.s.e.trin. Matt. 6,24-34. Pengene eller livet 15.s.e.trin. Matt. 6,24-34. Pengene eller livet Pengene eller livet det er det, det handler om i dag. Ingen kan tjene to herrer. Han vil enten hade den ene og elske den anden eller holde sig til den ene

Læs mere

Disse tips hjalp mig til at blive en haj til Fup eller Fakta, både i fjernsynet og i virkelighedens chokolademousse-version.

Disse tips hjalp mig til at blive en haj til Fup eller Fakta, både i fjernsynet og i virkelighedens chokolademousse-version. Studie 1 Guds ord 9 Åbningshistorie Da jeg var barn, var tv-programmet Fup eller Fakta i lige så høj anseelse hos mig som is, fodbold og fyrværkeri. Jeg var vild med det, fordi det var let for mig at udpege

Læs mere

Prædiken til nytårsdag 2014 (II)

Prædiken til nytårsdag 2014 (II) Prædiken til nytårsdag 2014 (II) Aroskirken d. 1.1 2014 Læsetekster: Salme 90 og Jakob 4,13-17 Prædikentekst: Matt 6,5-13 Tema: Også i 2014 skal Jesus være Herre. Indledning Nytårsskifte. Eftertænksomhedens

Læs mere

Denne dagbog tilhører Norah

Denne dagbog tilhører Norah Denne dagbog tilhører Norah Den lille bog, du står med i hænderne nu, er en dagbog fra en russisk pige. Hun hedder Norah og er 12 år gammel. Dagbogen handler om hende og hendes familie. De var russiske

Læs mere

Barndommens gade (1942) af Tove Ditlevsen (1917-1976)

Barndommens gade (1942) af Tove Ditlevsen (1917-1976) Barndommens gade (1942) af Tove Ditlevsen (1917-1976) Roman: kom 1943 Sat musik til (Anne Linnet) + filmatisering af romanen 1986 Strofer: 7 a 4 vers ialt 28 vers/verslinjer Krydsrim: Jeg er din barndoms

Læs mere

Forelsket i den forkerte.

Forelsket i den forkerte. Forelsket i den forkerte. Guds gode gave Enhver der har prøvet at være forelsket véd, at det er en følelse og en stemning ud over det almindelige. Triste og grå dage bliver pludselig til dage med solskin.

Læs mere

Omkring døbefonten. Svar på nogle meget relevante spørgsmål.

Omkring døbefonten. Svar på nogle meget relevante spørgsmål. Omkring døbefonten Svar på nogle meget relevante spørgsmål. *** Og de bar nogle små børn til Jesus, for at han skulle røre ved dem; disciplene truede ad dem, men da Jesus så det, blev han vred og sagde

Læs mere

Studie. Kristen forvaltning

Studie. Kristen forvaltning Studie 17 Kristen forvaltning 93 Åbent spørgsmål Sorter følgende efter hvor vigtige, de er for dig, hvor 1 er mest vigtig og 5 mindst vigtig. Hvad ønsker Gud mest fra os? Tid Tjeneste Penge og ressourcer

Læs mere

BEFOLKNINGSTAL: 20 MILLIONER

BEFOLKNINGSTAL: 20 MILLIONER BØNNEN KAN NÅ DERHEN, HVOR VI IKKE KAN KOMME Broder Andreas BED om, at Guds kraft må feje henover Nordkorea, og om at der må ske en forandring. 1 NORDKOREA BEFOLKNINGSTAL: 20 MILLIONER INFO: Situationen

Læs mere

Seksuelle krænkeres barrierer

Seksuelle krænkeres barrierer Seksuelle krænkeres barrierer - mod at gennemføre et seksuelt overgreb på et barn Af psykolog Kuno Sørensen / Red Barnet Fire forhåndsbetingelser Det er en udbredt misforståelse, at seksuelle overgreb

Læs mere

9 Påkaldelse af ærkeenglen Mikael

9 Påkaldelse af ærkeenglen Mikael 6 9 Påkaldelse af ærkeenglen Mikael Hellige ærkeengel Mikael, forsvar os i kampen; vær vort værn mod djævelens ondskab og efterstræbelser. Gud kue ham; derom beder vi ydmygt; og du, fyrsten over den himmelske

Læs mere

Hvor mange er sikret parkeringsplads ved arbejdet i vore store byer?

Hvor mange er sikret parkeringsplads ved arbejdet i vore store byer? NOAH-Trafik Nørrebrogade 39 2200 København N www.trafikbogen.dk noahtrafik@noah.d København den 13. marts 2012 Til Folketingets Transportudvalg og Skatte- og afgiftsudvalg Danske bilister sparer årlig

Læs mere

GPS 27-31. Sådan kan det bruges. I hjemmet I klubben I kirken På ferien. Evangelisk Børnemission. Af Maj Højgaard m. fl. www.opdagnyt.

GPS 27-31. Sådan kan det bruges. I hjemmet I klubben I kirken På ferien. Evangelisk Børnemission. Af Maj Højgaard m. fl. www.opdagnyt. GPS 27-31 Sådan kan det bruges Af Maj Højgaard m. fl. Evangelisk Børnemission I hjemmet I klubben I kirken På ferien www.opdagnyt.dk GPS 27: Moses og Josva Nøglesætning: Gud har en plan for dit liv Bibelvers

Læs mere

DEMOKRATI I FAMILIEN af Claus Flygare

DEMOKRATI I FAMILIEN af Claus Flygare af Claus Flygare DATS Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed Nygade 15 6300 Gråsten Telefon: 7465 1103 Telefax: 7465 2093 www.dats.dk dats@dats.dk Udgivet af DATS Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed

Læs mere

15. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. september 2015 kl. 10.00. Salmer: 447/434/29/369//41/439/674/661

15. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. september 2015 kl. 10.00. Salmer: 447/434/29/369//41/439/674/661 1 15. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. september 2015 kl. 10.00. Salmer: 447/434/29/369//41/439/674/661 Åbningshilsen For en måned siden begyndte 21 nye konfirmander fra Forældreskolens

Læs mere

Sådan bliver du en god "ekstramor" "Sig fra" lyder et af ekspertens råd til, hvordan du nagiverer i din sammenbragte familie.

Sådan bliver du en god ekstramor Sig fra lyder et af ekspertens råd til, hvordan du nagiverer i din sammenbragte familie. Sådan bliver du en god "ekstramor" "Sig fra" lyder et af ekspertens råd til, hvordan du nagiverer i din sammenbragte familie. Af: Janne Førgaard, I lære som ekstramor At leve i en sammenbragt familie er

Læs mere

MANUSKRIPT TIL PROFIL 1 FAHILLA ANDERSEN

MANUSKRIPT TIL PROFIL 1 FAHILLA ANDERSEN MANUSKRIPT TIL PROFIL 1 FAHILLA ANDERSEN PROFIL 1 FAHILLA ANDERSEN KVINDE 26 ÅR KONVERTERET TIL ISLAM BÆRER TØRKLÆDE NYUDDANNET JURIST ANSÆTTELSESSAMTALEN (Scene 1) Introduktion til scenen: Fahilla har

Læs mere

NÅDE. - et lille, men mægtigt ord

NÅDE. - et lille, men mægtigt ord NÅDE - et lille, men mægtigt ord NÅDE ét af de store ord i kristendommen Synd Gud den Almægtige Ondskab Smerte Gud som skaber Lidelse Djævelen Sandhed Forsagelse Helliggørelse Stolthed Skyld Dom Mission

Læs mere

Den Indre mand og kvinde

Den Indre mand og kvinde Den Indre mand og kvinde To selvstændige poler inde i os Forskellige behov De har deres eget liv og ønsker De ser ofte ikke hinanden Anerkender ofte ikke hinanden Den største kraft i det psykiske univers,

Læs mere

Hvad er ateisme? Hvordan bliver man ateist? Dansk Ateistisk Selskab. Ateisme er kort og godt fraværet af en tro på nogen guddom(me).

Hvad er ateisme? Hvordan bliver man ateist? Dansk Ateistisk Selskab. Ateisme er kort og godt fraværet af en tro på nogen guddom(me). Dansk Ateistisk Selskab Hvad er ateisme? Ateisme er kort og godt fraværet af en tro på nogen guddom(me). Meget mere er der sådan set ikke i det. Der er ingen dogmatisk lære eller mystiske ritualer og netop

Læs mere

24. APRIL. Endelige resultater RESULTATER MUSLIMER I DANMARK

24. APRIL. Endelige resultater RESULTATER MUSLIMER I DANMARK DR 24. APRIL Endelige resultater RESULTATER MUSLIMER I DANMARK 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kort om Capacent Research 3 2. Baggrund 4 Frekvenstabeller med holdningsvariable 5 3. Krydstabuleringer med gren

Læs mere

2. søndag efter trinitatis. Lukas 14,16-24. Festen der aldrig vil slutte.

2. søndag efter trinitatis. Lukas 14,16-24. Festen der aldrig vil slutte. 2. søndag efter trinitatis. Lukas 14,16-24. Festen der aldrig vil slutte. En dreng skulle fejre sin 7 års fødselsdag. Han gik i 0 kl. og det var første gang han skulle ha sine klassekammerater med hjem.

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

Jeg bygger kirken -4

Jeg bygger kirken -4 Jeg kirken - Sandhed og hellighed Mål: Denne gang lægger vi vægt på det alvorlige. Mit hus skal være et bedehus! råbte Jesus, da han så, hvordan folk misbrugte Guds hus til selv at bliver bedre af det.

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 10.s.e.trinitatis 2015.docx. 09-08-2015 side 1. Prædiken til 10.s.e.trinitatis 2015 Luk. 19,41-48.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 10.s.e.trinitatis 2015.docx. 09-08-2015 side 1. Prædiken til 10.s.e.trinitatis 2015 Luk. 19,41-48. 09-08-2015 side 1 Prædiken til 10.s.e.trinitatis 2015 Luk. 19,41-48. Teksten giver et billede hvor Jesus er placeret midt i datidens religiøse centrum. Der talte Jesus et Ord. Et ord som nu er gentaget

Læs mere

DISKUSSIONSSPØRGSMÅL

DISKUSSIONSSPØRGSMÅL DISKUSSIONSSPØRGSMÅL ALBERT WOODFOX, USA 1) Hvorfor sidder Albert Woodfox i fængsel? 2) Hvorfor sidder Albert Woodfox i isolationsfængsel? 3) Mener du, at det er retfærdigt at sætte Albert Woodfox i isolationsfængsel

Læs mere

2/ Skriv om en kort episode i en papirbæreposes liv. Valg af fortællersynsvinkel er frit, men der skal indgå direkte tale.

2/ Skriv om en kort episode i en papirbæreposes liv. Valg af fortællersynsvinkel er frit, men der skal indgå direkte tale. TVM OPTAGELSESPRØVER 2011 Opgave 1: Skriv to historier Løs de følgende opgaver. 1/ Beskriv en konkret detalje fra dagen i dag på en måde, så læseren forstår, hvorfor du trækker lige præcis den frem. Giv

Læs mere

Kristi liv. Det tror vi

Kristi liv. Det tror vi Studie 1 Guds ord 9 Åbne spørgsmål Har du nogensinde skullet sende en besked til en anden, hvor det ikke er lykkedes pga. en kommunikationsfejl? Hvordan føltes det? Del historien. Forestil dig, at du har

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

Gud er min far -2. Komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden;

Gud er min far -2. Komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden; Gud er min far -2 Komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden; Mål: Børnene oplever forventningsglæde: Guds rige vokser der, hvor Guds vilje sker. Gud ønsker at vi er med til at opbygge

Læs mere

DET TALTE ORD GÆLDER

DET TALTE ORD GÆLDER Forsvarsministerens indlæg ved CMS seminar: En ny realisme principper for en aktiv forsvars- og sikkerhedspolitik den 8. marts 2013 For knap to måneder siden havde vi nogle meget hektiske timer og døgn

Læs mere

Prædiken om at misunde og unde: 1.søndag i fasten 2014 kl. 9.00

Prædiken om at misunde og unde: 1.søndag i fasten 2014 kl. 9.00 Indsamling til FKN Salmer: 1.søndag i fasten 2014 kl. 9.00 754, Se, nu stiger solen 698, Kain, hvor er din bror 123,7 613, Herre, du vandrer forsoningens vej Prædiken om at misunde og unde: Inde i mit

Læs mere

Prædiken til 1. s. i fasten 2014 kl. 16.00

Prædiken til 1. s. i fasten 2014 kl. 16.00 1 Prædiken til 1. s. i fasten 2014 kl. 16.00 336 Vor Gud han er så fast en borg 698 Kain hvor er din bror 495 Midt i livet er vi stedt 292 Kærligheds og sandheds Ånd 439 O, du Guds lam 412 v. 5-6 som brød

Læs mere

Den kulturelle grav. Muslimske gravsteder i Danmark. Helle Lykke Nielsen

Den kulturelle grav. Muslimske gravsteder i Danmark. Helle Lykke Nielsen ANALYSIS June 2013 Den kulturelle grav Muslimske gravsteder i Danmark Helle Lykke Nielsen Døden er universel, men måden vi begraves på, og det gravsted vi efterlader os, er i høj grad kulturelt betinget.

Læs mere

HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE

HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE Søndag den 9/6-2013 kl. 11.00 2. søndag efter Trinitatis Tema: Lignelsen om det store festmåltid Præludium Evt. korsats (Carsten) Indgangsbøn (evt.) Velkomst 1. salme DDS 753

Læs mere

Hanne har givet mig feedback på en professionel og oprigtig måde, som har gjort at jeg har udviklet mig og fået mere selvtillid som Coach.

Hanne har givet mig feedback på en professionel og oprigtig måde, som har gjort at jeg har udviklet mig og fået mere selvtillid som Coach. Udtalelser supervision Joann Sønder Virksomhedskonsulent www.human-interaction.dk Min oplevelse af at få supervision på et assistent NLP Practitioner forløb: Som obligatorisk forløb for at blive HR coach

Læs mere

10 DAGES BØN: 25. MAJ - 3. JUNI & RÅDHUSPLADSEN DEN 4. JUNI KL. 15.00

10 DAGES BØN: 25. MAJ - 3. JUNI & RÅDHUSPLADSEN DEN 4. JUNI KL. 15.00 10 DAGES BØN: 25. MAJ - 3. JUNI & RÅDHUSPLADSEN DEN 4. JUNI KL. 15.00 APPEL TIL 10 + 1 DAGES BØN FOR DANMARK OG NATIONERNE FOR ANDET ÅR I TRÆK er Danmark med i Global Day of Prayer. Denne gang finder det

Læs mere