Forår Ny e-klasse: Miljøregulering af taxikørsel. Afsløring! Vito bliver London-taxi.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forår 2009. Ny e-klasse: Miljøregulering af taxikørsel. Afsløring! Vito bliver London-taxi."

Transkript

1 Forår 2009 Ny e-klasse: Miljøregulering af taxikørsel. Afsløring! Vito bliver London-taxi.

2 Ny E-Klasse. Luner på bundlinjen. Alle tiders mest populære og solgte taxi, Mercedes-Benz E-Klasse, kommer nu i en helt opdateret udgave til glæde for vognmænd, chauffører og passagerer. Ideel til taxi. E-Klassen har været en enorm succes siden den blev introduceret i 1995 pga. komfort, sikkerhed og holdbarhed samt et design og en størrelse, der har gjort bilen ideel til taxikørsel. I den nyeste udgave kan chauffør og passagerer f.eks. glæde sig over ca. 3 cm mere plads i bredden og det er faktisk noget, der kan mærkes! Miljøskånsom. Miljøhensyn har altid været et vigtigt produktionsparameter for Mercedes-Benz, som aldrig har betragtet bilen blot som et befordringsmiddel, men lige så meget en holdning og et ansvar for kvalitet, for sikkerhed og miljø. Blandt de miljøskånende aspekter af en Mercedes kan vi nævne: Bilens levetid, høj grad af genbrug, forskning i alternative drivmidler som BlueTec samt BlueEfficiency og Eco start/stop teknologierne. De tre nævnte teknologier kan alle leveres i den ny E-Klasse, hvor bl.a. E 220 CDI og E 250 CDI som minimum forventes at leve op til kravene i energiklasse C i den energiklassificering, som netop nu diskuteres fra politisk hold. I alt præsenterer den ny E-Klasse mere end 20 tekniske nyudviklinger, f.eks. Attention assistent (træthedssensor), adaptiv fjernlysassistent, Lane Keeping assistent (hjælper føreren med at holde sig i vognbanen), automatisk katastrofeopbremsning, m.m. Langt på literen. Miljøhensyn varetages bedst gennem optimal motoreffekt og længst mulig kørsel pr. liter brændstof. I den ny E-Klasse er de 4- og 6-cylindrede motorer med direkte indsprøjtning, og de bruger op til 23 % mindre brændstof end tidligere, og forbruget på den nye 4-cylindrede dieselmotor med manuelt gear er kun 18,9 km/l, hvilket svarer til en udledning på 139 gram CO 2 pr. kilometer og kun 16,7 km/l for E 220 CDI og E 250 CDI med automatgear. Alle motorer i den ny E-Klasse lever op til de strenge EU 5 standarder for udledning. Og når det gælder E 350 BlueTec er værdierne allerede under EU 6, som indføres fra Samtidig er bilens Cw-værdi med held nedbragt til beskedne 0,25, hvilket gør E-Klassen til verdens mest aerodynamiske luksussedan. BlueEfficiency er energioptimering af bilen med lavest mulige forbrug til følge, og hertil bidrager nyudviklede dæk med op til 17 % mindre rullemodstand, energibesparende kontrol af generator, brændstofpumpe, aircondition kompressor og Eco start/stop funktion, som slukker motoren i tomgang på den ny E 200 CGI. E-Klasse kan leveres med 4-, 6- og 8-cylindrede motorer med præstationer fra 136 HK/100 kw til 525 HK/386 kw. Motorvarianter diesel: E 220 CDI BlueEfficiency 170 HK/125 kw; E 350 CDI BlueEfficiency 231 HK/170 kw (også som 4Matic-model); E 350 CDI BlueEfficiency 211 HK/155 kw Hør mere om den ny Mercedes-Benz E-Klasse som taxi hos din forhandler.

3 Miljøregulering af taxikørsel. Forskellige kommuner, ministerier og energiselskaber overvejer i deres offentlige udbud at stille en række nye miljøkrav til fremtidens taxikørsel, og fra politisk side diskuteres det netop nu at indføre såkaldte energiklasser afhængig af den enkelte bils energieffektivitet, dvs. hvor langt den kan køre på en liter brændstof og hvor meget CO 2 den udleder. Miljøinitiativer. Miljøministeriet skriver bl.a. på sin hjemmeside, at teknologisk udvikling skal spille sammen med den fysiske planlægning af byerne, information, afgiftsstruktur m.m. samt at transportsektorens CO 2 -udslip reduceres med 25 % i 2030 sammenlignet med Energiforbruget til transport er steget med cirka 25 % siden En række initiativer er under udvikling for at reducere CO 2 -udslippet fra transport, men der er brug for en yderligere indsats for at nå målet. Initiativerne kan omfatte: EU-krav til bilindustrien om nye personog varebilers energieffektivitet. Der er et meget stort CO 2 -reduktions potentiale ved mere energieffektive biler. Gennemsnittet for alle nye biler i Danmark i 2005 var 15,6 km/l (svarende til 164 g CO 2. pr. km). Regeringen arbejder for, at kravet skal være 120 g/km i 2012 og 100 g/km i 2020 (svarende til 25 km/l). Omlægning af bilafgifterne for at fremme energieffektive biler. Siden 2007 er der blandt andet givet et nedslag i registreringsafgiften på kr. pr. kilometer, som en benzinbil kører over 16 km/l. En benzinbil, der kører 22 km/l bliver på den måde kr. billigere at indregistrere. Mercedes-Benz støtter op om en skærpelse af miljøkravene til transportsektoren, herunder taxier, og betragter initiativerne som positive signaler om, at såvel taxibranchen som producenter skal påtage sig et større ansvar for miljø og klima. Det har Mercedes-Benz gjort i mange år, og en lang række af de miljøtiltag, som koncernen har gjort gennem årene, kan læses i artiklen om den ny E-Klasse. Det stopper ikke her, men vi er dog lidt betænkelige ved den korte tidshorisont for indførelsen af energiklasser, hvis forslaget bliver vedtaget, for det er vigtigt, at hele branchen kan følge med. Det ligger Mercedes-Benz stærkt på sinde at være helt i front med udviklingen af energi- og miljøskånsomme biler, så vi altid vil kunne tilbyde segmentets bedste bil blandt vores forskellige klasser, og forventer vi også, at netop den ny E-Klasse i visse varianter kan leve op til nye udbudskrav. Ved redaktionens afslutning var der ingen afklaring på de nye udbudskrav og energiklasser.

4 Afsløring! Den 24. og 27. feb. blev taxibranchen præsenteret for den ny Mercedes-Benz E-Klasse. I København foregik præsentationen i Bygning 55 i Kødbyen, og i Vejle foregik det i Starmark. Og der gik et sus gennem den talrigt fremmødte forsamling, da dækkenet blev trukket af en flunkende flot, sort Mercedes 350 CGI BlueTec. Vægtige miljøargumenter. Efter afsløringen præsenterede Sales Manager Peter Juul den ny E-Klasse med ord og billeder, og han koncentrerede sig især om de mange miljøfordele ved den ny bil. Den er et stort skridt på vejen mod Mercedes-Benz overordnede miljøstrategi: TrueBlueSolutions - dvs. emissionsfri kørsel ved hjælp af bl.a. brændselscelleteknologi ( brintbiler ), BlueHybrid (kombinerede el- og brændstofdrevne biler), CGI (mere ydelse og mindre energi med direkte benzinindsprøjtning), NGT (naturgasdrevne biler), BlueEfficiency (effektivitets- og energioptimering af design og køreegenskaber) og BlueTec (den reneste dieselteknologi i verden). Den ny E-Klasse er et stort skridt på vejen, da den kan leveres med både CGI- og BlueEfficiency-teknologierne, fortalte Peter Juul, som understregede, at den ny E 250 CDI BlueEfficiency er den mest miljøvenlige bil i segmentet. Klar som taxi fra start! Den ny E-Klasse kan bestilles og leveres som taxi allerede ved introduktionen sidst i marts, og priserne er fastlagt til: E 220 CDI BlueEfficiency: ,- E 250 CDI BlueEfficiency: ,- E 350 CDI BlueEfficiency: ,- Positive reaktioner. Iqbal Pervaez er vognmand med tre E-Klasser: Jeg synes helt sikkert, at den ny E-Klasse er en flot bil, og jeg glæder mig til at prøve den, så jeg også kan bedømme dens køreegenskaber, siger Iqbal Pervaez. Edi Bergmann er vognmand med to E-Klasser og en C-Klasse: Jeg har været meget glad for mine E-Klasser der findes næsten ikke noget bedre, og jeg synes, E 320 er fantastisk som taxi. Jeg synes også, den ny E-Klasse er en flot vogn, men det må selvfølgelig komme an på en prøve, siger Edi Bergmann.

5 Mercedes-Benz Vito bliver London-taxi. For første gang skal der nu køre andet end den velkendte TX4 som taxi i London. Mercedes-Benz Vito lever op til de strenge krav til taxier i den engelske hovedstad, og inden året er omme, kører der 500 Vito rundt i Londons gader, så fremover kan det være en Mercedes-Benz Vito, man prajer. Mercedes-Benz er selvfølgelig stolt over at være den første konkurrent, der har fundet vej gennem nåleøjet: Mercedes-Benz Vito er allerede en af de mest populære taxi-storvogn i Danmark. Det skyldes, at den er holdbar og driftssikker, og samtidig tilbyder den suveræn køreglæde for chaufføren, siger salgschef for Mercedes-Benz varevogne i Danmark, Christian Devantier. Den version af Vito, der nu skal køre i London, er den kompakte udgave, så udvendigt er den lille, men så rummelig, at der er plads til op til 8 passagerer og for eksempel en kørestol. London-taxier er underlagt strenge krav til blandt andet vende-radius. Indtil nu er kravene kun blevet mødt af TX4, men i samarbejde med firmaet One80 har Mercedes-Benz udviklet et baghjulsstyresystem, så Vito kan vende på meget lidt plads. Samtidig har Vito en fornuftig brændstoføkonomi, som gør den klar til at indtage de travle gader i storbyen.

6 Helt sommersikker. Uanset om du kører kort eller langt, så starter sikkerhed med dækkene. Sørg for, at dæktrykket er korrekt og at slidbanemønstret er lovligt. Hvis det ikke er det, så kør ind til din lokale Mercedes-Benz forhandler og se de mange gode tilbud på komplette sommerhjul. Og husk, at du faktisk kan spare brændstof ved at køre med korrekt dæktryk. Nedenstående komplette hjulsæt indeholder: 4 stk. letmetalfælge, 4 stk. dæk, 4 stk. navkapsler, 4 stk. ventilafdækning samt 1 stk. låsboltsæt. C-Klasse (model 203), CLC, CLK (model 209) og SLK (model 171) 225/45R17 Pirelli dæk ,- C-Klasse (model 204) 225/40R18 Continental dæk. Q Samlet pris ,- E-Klasse (model 211) 245/45R17 Continental dæk. Q Samlet pris ,- E-Klasse (model 211) 245/40R18 & 265/35R18 Continental dæk. Q /1100 Samlet pris ,- Forår til tiden. Med den ny E-Klasse kan du køre foråret i møde i flotteste stil den kombinerer luksus og elegance med råstyrke. Men du kan også være optimist og vælge coupé-udgaven og så håbe på masser af solskinstimer med frisk luft til håret. I vores E-klasse Collection finder du lækkert tilbehør, som lever op til en fantastisk flot bil. Og med et kvalitets herreur kan du hele tiden holde øje med, og foråret kommer på rette dato og klokkeslæt. Quiz Tilmeld dig Taxi-online, læs artiklerne og besvar spørgsmålene i quizzen. Så deltager du i lodtrækningen om præmierne her ved siden af. Taxi-online er Mercedes-Benz talerør til taxibranchen i Danmark. Taxi-online udkommer både i en trykt version og en internetbaseret version. Trykt oplag: Ansvarlig udgiver: Mercedes-Benz Danmark Lars van het Erve Redaktør: Ole Rahr, Bates Y&R Redaktion: Peter Juul, Jette Børgesen Herreur klassisk, datofunktion, med brun læderrem. B kr. 995,- Pynteknapper manchetknap-stil, fastgøres på knap, med 3D stjerne. B kr. 249,- Cap 100 % supplex nylon (vindafvisende og åndbar), brun kr. 149,- Produktion: Bates Y&R (6070) Har du spørgsmål, så kontakt en autoriseret Mercedes-Benz forhandler. (Alle priser inkl. moms) 6070

Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 04 - April 2010-7. årgang 12 travle måneder siden sidste generalforsamling - status over arbejdet i Dansk Taxi Råd side 4 Årets fokusområder hed miljø, brancheanalyse

Læs mere

mod løndumping Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

mod løndumping Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 02 - Februar 2014-11. årgang Fynbus tvunget i aktion mod løndumping side 8 Taxiernes ny minister Socialdemokraten Magnus Heunicke skal som ny transportminister

Læs mere

Nomeco. Nyt. Nr. 6 - november 2012 AFSLØRING: En ipads dagbog. Hastekasser til robotten. Chauffør Esben Wolstrup: En ren fornøjelse at køre elbil

Nomeco. Nyt. Nr. 6 - november 2012 AFSLØRING: En ipads dagbog. Hastekasser til robotten. Chauffør Esben Wolstrup: En ren fornøjelse at køre elbil Nomeco Nyt Nr. 6 - november 2012 AFSLØRING: En ipads dagbog Hastekasser til robotten Chauffør Esben Wolstrup: En ren fornøjelse at køre elbil 1 Ren og lydløs transport 6 NOMECO KØRER GRØNT I ELBIL Leder

Læs mere

Politisk flertal vil skærpe EP-forslag Side 8. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Politisk flertal vil skærpe EP-forslag Side 8. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Råd # 04 - April 2011-8. årgang 2010 var et langt politisk sejtræk læs beretning fra året, hvor EP kom på alles læber side 14 Alt om generalforsamlingen 2011, hvor formanden

Læs mere

Udvikling i danske personbilers brændstofforbrug

Udvikling i danske personbilers brændstofforbrug Udvikling i danske personbilers brændstofforbrug April 2011 3 Udvikling i danske personbilers Forord Forord Trafikstyrelsen har bl.a. til opgave at monitorere udviklingen i den danske personbilpark i

Læs mere

HOLDE PLADSEN DECEMBER 2013. Amager-Øbro Taxi 4x27 ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. December 2013. co2neutraltransport.

HOLDE PLADSEN DECEMBER 2013. Amager-Øbro Taxi 4x27 ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. December 2013. co2neutraltransport. HOLDE PLADSEN DECEMBER 2013 Amager-Øbro Taxi 4x27 ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår December 2013 Frederikshavn Skagen co2neutraltransport.dk Claus Rubek Jørgensen (formand) Leder Fokus på holdepladser,

Læs mere

Udvikling i nye danske personbilers CO 2. udledning og energiforbrug. årgang 2005

Udvikling i nye danske personbilers CO 2. udledning og energiforbrug. årgang 2005 Udvikling i nye danske personbilers CO 2 udledning og energiforbrug årgang 2005 December 2006 Indholdsfortegnelse POLITISKE RAMMER 3 EU-Strategi 3 DANSK INDSATS 4 Oplysningsarbejde 4 Grøn ejerafgift 4

Læs mere

Udløbet førerkort kan koste dyrt. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Udløbet førerkort kan koste dyrt. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 03 - Marts 2014-11. årgang Udløbet førerkort kan koste dyrt side 6 Nye chauffører skal have en mentor Det halter med servicen, fordi nye chauffører mangler opdragelse,

Læs mere

Reduktion af partikelemissioner fra varebiler og taxier. Johan Nielsen, Michael Henriques og Tim Gustav Weibel TetraPlan A/S

Reduktion af partikelemissioner fra varebiler og taxier. Johan Nielsen, Michael Henriques og Tim Gustav Weibel TetraPlan A/S Reduktion af partikelemissioner fra varebiler og taxier Johan Nielsen, Michael Henriques og Tim Gustav Weibel TetraPlan A/S Miljøprojekt Nr. 939 2006 Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre

Læs mere

Anbefalinger. Indkøb af personog varebiler

Anbefalinger. Indkøb af personog varebiler Anbefalinger Indkøb af personog varebiler August 2012 +++ A Indhold Anbefalinger indkøb af person- og varebiler.... side 3 Trin for trin før du køber biler............................. side 4 Anbefalinger

Læs mere

Fri bil eller egen bil et valg der er penge værd Hvad betaler sig bedst firmabil eller skattefri kilometergodtgørelse?

Fri bil eller egen bil et valg der er penge værd Hvad betaler sig bedst firmabil eller skattefri kilometergodtgørelse? Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce firmabilen April 2008 Fri bil eller egen bil et valg der er penge værd Hvad betaler sig bedst firmabil eller skattefri kilometergodtgørelse?

Læs mere

86 dage med en elbil. Alt fra vinduesviskere til kabinevarme koster energi. Det tænker man ikke over i en almindelig bil. Større fokus på energien

86 dage med en elbil. Alt fra vinduesviskere til kabinevarme koster energi. Det tænker man ikke over i en almindelig bil. Større fokus på energien Af Jesper Andersen foto lars bahl 86 dage med en elbil Alle snakker om elbiler, men kun få har prøvet dem. Henrik Egholm Andersen er en af de heldige. Han har deltaget i projektet Testenelbil.dk og har

Læs mere

Sæt kryds ved taxien til kommunalvalget. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Sæt kryds ved taxien til kommunalvalget. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 10 - Oktober 2013-10. årgang Sæt kryds ved taxien til kommunalvalget side 12 Flex fuld af fejl Alle de store sjællandske taxiselskaber oplever, at afregninger

Læs mere

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk Juni 2014 Nyheder fra Nordania Lastbilleasing Nordania Leasing og Danske Leasing er gået sammen. Se, hvad

Læs mere

Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 4 - April 2015-12. årgang Taxisalget styrtdykker side 6 Vognmænd i vildrede Skal man købe dyrt og sælge hurtigt, købe billigt og køre bilen ned eller skal man

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere

Taxibranchen på vej mod grønnere tider

Taxibranchen på vej mod grønnere tider Taxibranchen på vej mod grønnere tider Fremme af klima- og energieffektive løsninger i taxibranchen. Indhold Forord 3 Kommissionens sammensætning 3 Taxikommissionens konklusioner 4 Derfor skal taxien være

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

avisen NR. 1 MARTS 2014

avisen NR. 1 MARTS 2014 TIL VIRKSOMHEDER I BALLERUP KOMMUNE avisen NR. 1 MARTS 2014 Ballerup får medvind på cykelstierne og mindsker trængsel side 2 Guide til grønne indkøb side 9 Ballerup får medvind på cykelstierne og mindsker

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

TEST EN ELBIL MIDTVEJSRAPPORT Februar 2013

TEST EN ELBIL MIDTVEJSRAPPORT Februar 2013 TEST EN ELBIL MIDTVEJSRAPPORT Februar 2013 CLEVER A/S MIDTVEJSRAPPORT FOR TEST-EN-ELBIL PROJEKTET CLEVER A/S Vester Farimagsgade 17, 1. sal / DK-1606 København V Tlf.: +45 8230 3030 / www.clever.dk Indhold

Læs mere

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE ALT OM FIRMABILEN April 2007 Stadig flere firmabiler Flere og flere af de personbiler, der sælges i Danmark, bliver solgt som firmabil,

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? SB0210 Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. H o l d p å v a r m e n - o g p å p e n g e n e Størstedelen

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? SB0508 Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. - når god energi er inde i varmen I Danmark udleder vi 10 ton

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? FIF MARKETING FI11/13 - returtemperatu Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. I Danmark udleder vi i gennemsnit

Læs mere

Danskernes holdning til klimaforandringer og forsikring

Danskernes holdning til klimaforandringer og forsikring MARKEDSUDVIKLING SKADESFORSIKRING FORSIKRING & PENSIONS ÅRSMØDE JANUAR 28 SIDE 1 Danskernes holdning til klimaforandringer og Astrid K. Rasmussen Amaliegade 1 1256 København K Telefon 33 43 55 www. ogpension.dk

Læs mere

Racismen trives i nattetimerne Side 6. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Racismen trives i nattetimerne Side 6. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 01 - Januar 2011-8. årgang Tonen er tunet i Taxa Selandia, der har sendt alle medarbejdere på kursus i korpsånd og kundeservice side 10 Nyt afgiftssystem har

Læs mere

Overblik er en go. investering. Ny værdi til din bolig. Nyt gratis tilbud til alle Viborgs boligejere. Overblik over besparelser og tilskud

Overblik er en go. investering. Ny værdi til din bolig. Nyt gratis tilbud til alle Viborgs boligejere. Overblik over besparelser og tilskud 8 sider specialtillæg om: www.boligservicebogen.dk er et nyt og gratis tilbud til alle boligejere i Viborg Kommune Overblik er en go Nyt gratis tilbud til alle Viborgs boligejere investering Overblik over

Læs mere

Formand går. Ny formand valgt. Pension. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. Juni 2010

Formand går. Ny formand valgt. Pension. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. Juni 2010 danske taxivognmænds arbejdsgiverforening Formand går Bestyrelsesformand Søren Madsen har trukket sig tilbage. Læs historien side 5. Ny formand valgt Gert Mark valgt som ny formand på ekstraordinær generalforsamling.

Læs mere

Taxibranchen truet af fallit. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Taxibranchen truet af fallit. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 10 - Oktober 2014-11. årgang Taxibranchen truet af fallit uden frikørsel side 6 Meninger i massevis Taxinyt er branchens frække hund og et forum fuld af statsministre.

Læs mere