Nyhedsbrev. Kunderne har alt for stor fokus på selve serviceprisen og glemmer helheden i et længerevarende samarbejde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Kunderne har alt for stor fokus på selve serviceprisen og glemmer helheden i et længerevarende samarbejde."

Transkript

1 SHARP ELECTRONICS DANMARK ISLEVDALVEJ RØDOVRE TLF Punkter af særlig interesse: Hård konkurrence på servicepriser SHARP blive udnævnt af BERTL Nye brochure på SHARP Solutions SHARP MX2300 i ny opdateret udgave SHARP indgår samarbejde med ISOLDA Nedgang i markedet vækst for SHARP SHARP LCD TV HedeDanmark forlænger samarbejdet med SHARP Tilbud Nyhedsbrev Årgang 2010: Nummer 1. Side 1. Kunderne har alt for stor fokus på selve serviceprisen og glemmer helheden i et længerevarende samarbejde. - Kampen om kunderne i kopi- & printbranchen, udkæmpes i dag på servicepriserne. Kunder der skal købe nye multifunktionsmaskiner, er blevet alt for fokuserede på den lave klikpris og tænker ikke 4 5 år frem siger SHARPs direktør Torben Rasmussen. Vi ser servicepriser, på farvekopi print, der svinger fra under 10 øre og op til over 45 øre pr. tryk. Vil kunden have 10 øre, så kommer der blot en regning senere i forløbet, eller ved siden af, på serviceydelser, som kunden ikke var informeret om ved købet. Og vil kunden have en mere normal servicepris, så kommer der nok ikke nogle overraskelser efterfølgende. Det er fakta og det er det vi ser hos de kunder der kontakter os, siger Torben Rasmussen. For SHARP er den store fokus på servicepriserne, dog ingen hindring. Vi har siden 2003 arbejdet med et åbent servicekoncept, hvor kunderne kun betaler for det de får og ikke en øre mere. Ønsker kunderne en lav driftspris pr. tryk og er de indstillet på at betale, efter behov, for f.eks. IT-support, brugeruddannelse, installation, eller andre ydelser som ligger uden for selve driften, er det lige efter vores ønske. Det er fuldstændig som at eje en bil. Vores pris på benzinen er den samme, men vi kan have forskellige ønsker til hvordan vi ønsker service og sikkerhed. Nogen betaler efter regning når der er behov og andre har lagt en årlig fast serviceudgift ind i driften. Nogle rin- ger efter hjælp når bilen går i stykker og andre betaler en årlig vejhjælp, og har således valgt en tryghed uanset om den udnyttes eller ej. SHARP lancerer et nyt service koncept inden sommer, som tilbyder servicepriser på S/H tryk ned til 1,5 øre og farve ned til under 9 øre inkl. tonere og forbrugsstoffer. SHARP var endvidere den første serviceleverandør i Danmark der indførte et servicekoncept, hvor kunden kun betaler for det faktiske forbrug bagud og ikke efter et årligt estimat forud, som sjældent stemmer med det man troede da aftalen blev indgået.

2 Side 2. SHARP starter 2010 med 2 stk. BERTL s BEST Awards Få en brochure på de nye SHARP maskiner hos dit lokale SHARP Center Seks af SHARPs sort / hvid multifunktionsprodukter udnævnes, som markedets bedste af BERTL. INC. og hædres med hele 2 priser. Best Value for Price for Small Office Mono Serie og Best Digital Imaging A3 Mono MFP Range. Det er en rigtig god måde at begynde et nyt år. SHARP har vundet mange priser i 2009, og vi er altid glade for, at blive udnævnt af BERTL, da de ikke kun analyserer funktioner, men også på, hvordan produktet opfylder brugernes daglige behov i et live miljø, hvilket er vigtigt for os sige Jonne Zacrisson, Produktchef på SHARP Electronics ( Nordic ) AB. Bedste Digitale billedkvalitet A3 Mono MFP Range Efter omfattende tests og sammenligning mod alle andre førende producenter på markedet gik prisen til SHARP MX-M503, MX-M453 og MX-M283 multifunktionsmaskiner i hastighederne fra 28 til 50 sider pr. minut. Forskerne fandt at billedkvaliteten var exceptionel jævnført mod konkurrerende produkter i samme segment og påpegede ligeledes de energisparende funktioner som kort opvarmningstid, hurtig første udskrift og lavt energiforbrug. Andre funktioner som imponerede dommerne var det intregreret og udtrækkelige keyboard, som anvendes til let og hurtig betjening af data, det store touch farvedisplay med grafisk navigering, den enkle programmering og mulighederne for at scanne op til 70 sider pr. minut. Om BERTL BERTL Inc. Er en af de ledende uafhængige kilder for objektiv vurdering og sammenligning af produkter på bl.a. digital billedbehandling. BERTL har mere end 15 års erfaring med Business Equipment Research & Test Lab. se mere på I Danmark er ca. 70% af det totale antal solgte multifunktionsmaskiner farvemaskiner. Også her har SHARP opnået BERTLs priser på SHARPs øvrige modeller i MX-serien. SHARP solutions- & sikkerhedsprodukter 2010 er startet med en opgradering af stort set samtlige af SHARPs software produkter til nye og bedre versioner. Der vil i starten af marts 2010 være nye brochure på de mest efterspurgte software solutions, PAU ( Printer Administration Utility ) SharpDesk Solution ( Dokumenthåndtering & Organisering ) Drivve ( Dokumentstyring & Scannings Løsninger ) Sikkerhed ( Undgå tyveri af data og fortrolige dokumenter ) Kontakt dit lokale SHARP Center og få de nyeste brochure tilsendt, eller bed om en gratis demonstration i live miljø. Udover SHARPs egne software solutions, kan SHARPs maskiner tilsluttes alle gængse kunderelaterede software programmer med SHARP OSA løsning.

3 Side 3. SHARP MX2300 i ny version SHARPs meget populære farvemaskine MX2300, som er solgt siden 2006, er nu kommet i en helt ny udgave MX2301. Det betyder, at hele SHARPs farveserie fra MX2301 MX5001 ( sider pr. minut ) nu er at finde i samme flotte design. MX2301 er en super god investering, der opfylder alle gængse krav til en stabil og prisbillig multifunktionsmaskine til både farve- & S/H kopiering, scan og print. MX2301 kan leveres med op til 4 papirskuffer og pladsbesparende intern finisher til hulle og hæftning. Ønskes der stort papirmagasin ( ark ) eller stor finisher med hæfte- & falsefunktion skal man en modeltype op i en MX2600. MX2301 fuldfarve multifunktionsmaskine opfylder alle krav til det lille og mellemstore kontor, der sætter kvalitet, brugervenlighed og stabilitet i højsædet. Og så er den kompakt og kræver ingen plads. Designet taler for sig selv og skal opleves. MX2301 er forsynet med USB stik på fronten og har selvfølgelig både kopi, print, scan og duplex funktion som standard. Fax kan ligeledes tilvælges til MX2301 som option. SHARP indgår Nordisk samarbejde med ISOLDA I oktober måned 2009, startede SHARP et samarbejde med ISOLDA som Nordisk distributør af alle tonere og forbrugsstoffer til SHARPs kopi- & printprodukter. Det betyder, at alle SHARPs kunder i hele Norden, får lettere ved at bestille tonere og forbrugsstoffer, samt at alle ekspeditioner nu kan foregå via Web. ISOLDAs målsætning er, at være den bedste distributionsløsning og den bedste indkøbskilde til IT forbrugsartikler og tilbehør. ISOLDAs service og måde at imødekomme kunder og leverandører på, betyder store fordele for SHARPs kunder. Bl.a. får alle SHARPs kunder nu adgang til ISOLDAs mere end varenumre og kan således også bestille tonere og blækpatroner til deres andre printere i huset, som ikke er af mærket SHARP. Det er one point of contact og kunderne kan således bestille alverdens forbrugsstoffer sammen med deres SHARP leverancer. ISOLDA har været distributør af IT-forbrugsartikler i mere end 19 år og har således et godt greb om det, at kunne ekspedere varer fra dag til dag. ISOLDAs distributionscentral ligger i Jönköping som er Nordens knudepunkt, med ca. lige langt til alle Nordens hovedstæder. Endvidere ligger distributionscentralen som nabo til postvæsnets pakkecentral i Jönköping. I 1996 distribuerede ISOLDA varer for 7 millioner euro, hvilket i 2007 var vokset til 96 millioner euro. Udover forbrugsartikler til kopi- & printere har ISOLDA et stort varekatalog med andre produkter, som SHARPs kunder nu kan nyde godt af. Det spænder fra mus & tastaturer til batterier, tasker, opladere, memory card og USB sticks, øre telefoner og sågar spillekonsoller fra Logitech. Vil du vide mere om ISOLDA samarbejdet skal du kontakte din SHARP serviceleverandør. Isolda er en findistributør. Med automatiseret lagersystem minimeres fejlpluk, og leverancerne går hurtigere.

4 Side 4. SHARP tager markedsandele i 2009 i Danmark infosource Market Research er stiftet i maj 1985 med det ene mål, at opsamle og levere markedsdata inden for teknologi- & telecom industrien. Alle data er baseret på faktuelle informationer indsamlet gennem valide kilder og rapporter, samt egen research fra InfoSource selv. Finanskrisen har også ramt hårdt i kopi- & printbranchen, hvor salget i Danmark i 2009 er faldet med 21 procent mod året før. Ifølge senest statistik fra analysebureauet InfoSource faldt markedet for salg af kopi- & printprodukter i Danmark, i 2009, fra enheder til lige godt enheder. I samme periode vækstede SHARP deres markedsandel, i Danmark, fra 4,1 procent til 6,6 procent. I 2008 knækkede vækstkurven for kopi- & printbranchen i Danmark, som ellers har haft en stabil vækst på gennemsnitlig 11 procent om året. Et knæk som for alvor tog fart i første halvår af 2009 og det blev ikke bedre i efteråret. Meget få producenter ud over SHARP kan vise vækst i salget. Værst er det gået ud over Kyocera, som i InfoSource statistikken er faldet med 49 procent i salget. Xerox, Konica Minolta og HP er alle faldet med ca. 20 procent i salget og Canon måtte ned med 34 procent i salget for Ifølge SHARP Danmark s direktør, Torben Rasmussen, begrundes den markante vækst hos SHARP med, at SHARP igennem de seneste 24 måneder har indgået samarbejde med mere end 10 kommuner i Danmark, som eneleverandør af kopi- & printmaskiner. Hertil kommer, at SHARP ikke oplever en nedgang i B2B salget, men må dog erkende, at beslutningstagerne i virksomhederne er blevet lidt mere forsigtige og tænker sig godt om. SHARP s forventninger til 2010 er positive. Vi har budgetteret med en vækst i omsætningen på 15 procent og en stabil indtjening. Vi er med på den nye SKI rammeaftale og vi har et fantastisk, produkt line-up som aldrig har været stærkere. Derudover gør vi meget ud af at sikre, at vi hele tiden leverer den bedste service, til vores kunder, som i sidste ende er dem der skal give os karakter for vores performance. Vi forventer ikke et 13 tal i alle fag, siger Torben Rasmussen, men når kunder vælger os igen og igen ved vi, at vi har ydet vores bedste. SHARP serviceteam bygger på, at én tekniker ikke må have ansvaret for mere end 200 maskiner, hvilket betyder at SHARP kan garantere en oppetid på over 98 procent. I branchen er gennemsnittet ofte over 350 maskiner pr. tekniker, hvilket vil give længere ventetider for kunderne. 3 nye LED-TV serier fra SHARP På CES i Las Vegas, verdens største messe for forbruger-elektronik, præsenterede SHARP 3 helt nye serier af LED-TV. De nye modeller bygger alle på SHARP s banebrydende og patenterede QuadPixel teknologi. En helt ny teknologi som revolutionerer den måde, hvorpå et LCD panel gengiver billeder på. En almindelig LCD / LED skærm anvender farverne rød, grøn og blå i panelet. SHARP s nye QuadPixel teknologi tilføjer en fjerde grundfarve, gul. Jo flere grundfarver en skærm opererer med, desto mere naturtro og levende bliver gengivelsen af billedet. De nye modeller introduceres i et ultra-slimline kabinet med en dybde ned til kun 23 mm. Alle modellerne vil naturligvis være udstyret med alle tænkelige funktioner herunder, som noget helt nyt, indbygget hukommelse til time-shift funktion, hvor f.eks. live udsendelser kan sættes på pause. Det 3 nye modeller 810, 820 & 920 forventes frigivet på det danske marked medio april 2010.

5 Side 5. Grøn virksomhed vælger Sharp igen HedeDanmark gør Danmark grønnere, og Sharp leverer nogle af redskaberne. I 140 år har HedeDanmark sat sine spor i det danske landskab ved at plante nye skove og læhegn, vedligeholdt vandløb, parker og golfbaner. Hede- Danmark indgår sammen med Orbicon Leif Hansen og Xergi i Dalgasgruppen. Alle selskaberne anvender ca. 50 SHARP multifunktionsmaskiner i deres landsdækkende it-netværk. Med ca ansatte på 60 forskellige lokaliteter og en milliardomsætning er HedeDanmark landets største virksomhed inden for skovbrug og det åbne landskab. Det er også en af de førende virksomheder, når det gælder anlæg, pleje og renhold af bynære grønne områder. HedeDanmark er også en trofast bruger af SHARP s multifunktionsmaskiner. - Vi har valgt SHARP de sidste fem år af en række årsager, siger økonomidirektør Jørgen Mikkelsen, HedeDanmark A/S. Vi har selvfølgelig set på det rent tekniske, funktionalitet, driftssikkerhed og pris, men det vigtigste var det team, som rådgiver og betjener os, samt at SHARP s multifunktionsmaskiner kunne indpasses i vort it-system. Sidstnævnte er vigtigt, for med standardiserede løsninger har vi et fleksibelt system, hvor det er hurtigt og nemt at opsætte og udskifte maskiner eller flytte dem rundt i organisationen efter behov. Da vi stort set udelukkende anvender SHARP maskiner, er det nemt for vore it-folk at foretage opsætning og tilpasning af maskinerne til vort landsdækkende netværk, der omfatter hele Dalgasgruppen, som HedeDanmark indgår i. - Det betyder, at vi kan scanne, printe, kopiere, sende fax og s uafhængigt af hvor i landet, vi befinder os. Vi kan scanne et dokument på en maskine et sted og printe det ud et helt andet sted. Det er nemt for medarbejderne, da det er samme brugerinterface, uanset hvilken maskine man benytter. For vore it-folk betyder SHARP maskinerne, at det er lettere at administrere, udbygge og vedligeholde systemerne. - Det team, som SHARP udgør, er også en vigtig faktor i vort valg af leverandør. Der er en særlig kemi, som styrker samarbejdet. Vi kan stole på det, de siger, og at SHARP vil overholde vore aftaler. De forstår at finde de rigtige folk, som kan yde den bedste service og rådgivning. Det lægger vi uhyre meget vægt på i samarbejdet, siger Jørgen Mikkelsen. - For en grøn virksomhed som os er det selvfølgeligt, at vi samarbejder med miljøbevidste virksomheder. Så derfor lægger vi også vægt på, at alle SHARP s print- og kopimaskiner er Svanemærket. Det er SHARP s lokale partner, SHARP Center Aalborg, som står for kontakt og service i samarbejdet med HedeDanmark. Gert Kjæhr, som er direktør i SHARP Center Aalborg, glæder sig over den tillid som HedeDanmark viser SHARP ved, at vælge os som fortsat leverandør i en ny aftale på maskiner og serviceydelser. Økonomidirektør Jørgen Mikkelsen HedeDanmark HedeDanmark indgår i det landsdækkende netværk, der omfatter hele Dalgasgruppen E.M. Dalgas ( ) er medstifter af Det danske Hedeselskab i 1866 og selskabets første direktør

6 Kontaktoplysninger på SHARP Side 6. NORDISK MILJØMÆRKNING Super Green Factories Super Green Technologies Super Green Products Super Green Management Super Green Mind Set SHARP Electronics Danmark & Sharp Center København Islevdalvej Rødovre Telefon: SHARP Electronics Nordic AB Bromma - Stockholm Sverige Telefon: SHARP City - CTC A/S Strandboulevarden København Ø Telefon: SHARP Business Center Rungsted Kyst Telefon: SHARP Center Syd Bronzevej Kolding Telefon: SHARP Center Århus Muslingevej Egå Telefon: Sharp Center Aalborg Vandmanden 10 B Aalborg SV Telefon: SHARP har nordisk hovedkontor i Stockholm og filialer i Danmark, Norge og Finland. SHARP har mere end 80 lokale SHARP Centre i Norden, som eksklusivt tilbyder SHARPs løsninger og udfører service på SHARPs produkter. SHARPs Europæiske hovedkontor ligger i Hamburg i Tyskland, hvilket også er hovedkontor for SHARP Nordic. I SHARP Europe er der ca fastansatte medarbejdere. Udover salgs- & servicekontorer har SHARP 4 fabrikker og 2 udviklingscentre i Europa, som står for fremstillingen af de fleste løsninger og produkter som leveres af SHARP i Norden.

7 Side 7. Efter kulde kommer varme I en kold, men smuk, vintertid er det nok ikke aircondition der tænkes mest på blandt vores kunder. Ikke desto mindre ved vi dog, at sommeren altid kommer, og ligeså skidt det kan være at fryse, ligeså skidt er det med kontorer og mødelokaler, hvor temperaturen når hedebølge. Med SHARPs transportable klima anlæg / aircondition kan du nemt og enkelt opnå den helt rette temperatur i dine omgivelser. SHARP CVP09FR kan køle ned til 18 grader, samtidig med at du får en behagelig luftfugtighed i rummet. SHARP CVP09FR kan ligeledes sættes på varm luft ( 32 grader ) og affugter op til 28 L i døgnet. Du opnår således et perfekt indeklima, med den rette temperatur og da klima anlægget er på hjul, er den nem at flytte hen hvor behovet er. SHARP CVP09FR måler ( 470b x 383d x 870h ), leveres i silver design og skal udover et 220V stik stå i nærheden af et vindue, hvor den fleksible slange skal føres ud i det fri. Som et ekstra plus, har SHARP CVR09FR indbygget Plasmacluster teknologi med automatisk luftrensning og giver således et bedre indeklima. Leveres klar til brug inkl. fjernbetjening Nu kun kr ,- Normal pris kr ,- Kontakt dit lokale SHARP Center for bestilling eller for mere information. Alle priser er ekskl. moms og levering

Nyhedsbrev. Printerne holder orden i papirerne. men når vi kan kalde det Brev fra Jensen, og det automatisk arkiveres i vedkommendes

Nyhedsbrev. Printerne holder orden i papirerne. men når vi kan kalde det Brev fra Jensen, og det automatisk arkiveres i vedkommendes SHARP ELECTRONICS DANMARK ISLEVDALVEJ 182 2610 RØDOVRE TLF. +45 70230 310 WWW.SHARP.DK Indhold i dette nummer Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse vælger Sharp løsning SHARP indgår samarbejde med Medius Sharp

Læs mere

DOCUMENT EF FICIENC Y AT WOR K

DOCUMENT EF FICIENC Y AT WOR K DOCUMENT EF FICIENC Y AT WOR K 3 [ Hos IKON er kunden i centrum Vores kunder skal være centrum i alt, hvad vi gør. Ethvert tiltag har som mål at gøre det bedst mulige for vore kunder og tilsikre, at vi

Læs mere

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals!

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals! M a m u t M a g a z i n e S o m m e r 2 0 0 9 E t k u n d e m a g a s i n m e d f o k u s p å a t f o r e n k l e h v e r d a g e n Få Kontrol over pengene Kundestyret udvikling I Mamut er vi optagede

Læs mere

urealistisk detaljeniveau Vi præsenterer Samsungs nye LDF-modeller på side 2 Vis indhold på OKTOBER 2014 «Fokus i dette nummer

urealistisk detaljeniveau Vi præsenterer Samsungs nye LDF-modeller på side 2 Vis indhold på OKTOBER 2014 «Fokus i dette nummer OKTOBER 2014 Vis indhold på urealistisk detaljeniveau Vi præsenterer Samsungs nye LDF-modeller på side 2 Side 4 TEMA 4K stiller skarpt på forhandlerviden Side 10 NYHED Udvid din forretning i skyen Side

Læs mere

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet IT Scanning Copy Print Invester i rentabilitet 1 Kontorets skjulte ressource Udviklingen går rasende hurtigt. Sandsynligvis er stort set alle dine processer digitaliserede og integrerede i din virksomheds

Læs mere

W. CHAN KIM. Mød guruen bag den revolutionerende Blue Ocean Strategy

W. CHAN KIM. Mød guruen bag den revolutionerende Blue Ocean Strategy K U N D E M A G A S I N F R A M I C R O S O F T D A N M A R K 0 1-2 0 0 7 W. CHAN KIM Mød guruen bag den revolutionerende Blue Ocean Strategy ONLINE-HANDEL Banebrydende internetbutik er født til stordrift

Læs mere

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET. Operation Sikring - Danmarks nye sikringsselskab. Overvågningskameraer Alarm Fingeraftrykslåse

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET. Operation Sikring - Danmarks nye sikringsselskab. Overvågningskameraer Alarm Fingeraftrykslåse ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE DET INNOVATIVE HJEM Oktober 2007 Dynamisk lys er et hit Læs mere på side 12 Komfort, sikkerhed og besparelser Moderne højteknologiske løsninger

Læs mere

ipad med Retina-skærm

ipad med Retina-skærm Er der sammenhæng mellem Virksomhedens trusselsbillede og IT sikkerhed? side 8 Hvordan administrerer og vedligeholder du dine mobile devices? Side 12 Farverig Flügger vælger 2waysIT til deres HP printløsning.

Læs mere

Juni 2011. Nye designmæssige genistreger fra HP. Læs mere på side 10-11

Juni 2011. Nye designmæssige genistreger fra HP. Læs mere på side 10-11 Juni 2011 Nye designmæssige genistreger fra HP Læs mere på side 10-11 Opgrader til Wireless N med NETGEAR! NETGEAR er en af verdens førende leverandører af netværksprodukter til små og mellemstore virksomheder.

Læs mere

Track One satser offensivt i nye perfekte rammer side 4-5. Erhvervslivets magasin. Marts - April 2010

Track One satser offensivt i nye perfekte rammer side 4-5. Erhvervslivets magasin. Marts - April 2010 Erhvervslivets magasin Marts - April 2010 Nordfyns Bank side 8-9 Cafax side 12 Computeam side 16-17 Track One satser offensivt i nye perfekte rammer side 4-5 Gæsteprofil side 30-31 BusinessNyt udsendes

Læs mere

Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF

Velkommen til Din virksomhed, som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF NOVEMBER 2003 INvirksomhed KUNDEBLAD FRA MICROSOFT DANMARK Microsoft Skru bare op for forventningerne til Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 11. oktober 2011

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 11. oktober 2011 HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 11. oktober 2011 Sag 439/2008 (2. afdeling) Minna Hartvig og Kaj Tolver Jensen (advokat Anders Rynkebjerg for begge) mod Jyske Finans A/S (advokat Tom Uglsø Jensen) og

Læs mere

Store krav til fremtidens netværk

Store krav til fremtidens netværk Solar Kommunikation INFO Nr. 2 2002 Sådan får du flere kunder side 10 Nyt katalog mere brugervenligt side 11 Store krav til fremtidens netværk Tema om dataelektronik side 2-7 Netværket er basis for udvikling...

Læs mere

KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGI

KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGI ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGI OKTOBER 2007 Mail på mobiltelefonen understøtter forretningen Rejsende medarbejdere er ofte i perioder uden for

Læs mere

reduceres af kameraer

reduceres af kameraer Det officielle fagblad for Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring Nyhedskanalen Et produkt fra for et sikrere samfund nummer 6 2012 Når ord betyder forskellige ting Sikring af danske havne

Læs mere

kunderne beretter mange gange når vi taler med virksomheder, vender de tilbage med nogle enkle men vigtige spørgsmål:

kunderne beretter mange gange når vi taler med virksomheder, vender de tilbage med nogle enkle men vigtige spørgsmål: ur story kunderne beretter mange gange når vi taler med virksomheder, vender de tilbage med nogle enkle men vigtige spørgsmål: - hvilke kompetencer har sap? - hvilke sap-kunder findes i min branche? -

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Relevant nr. 1, april 2005. Varenr. 107287. Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere.

Relevant nr. 1, april 2005. Varenr. 107287. Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere. Relevant nr. 1, april 2005 Airport Lounge Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere. Elegant og kompakt udenpå, ekstrem smart indeni. Nokia 9300 er udformet til at udvikle og effektivisere dit

Læs mere

Du skal ikke spare penge med it du skal tjene penge

Du skal ikke spare penge med it du skal tjene penge #1 2013 Du kender os som Logica. Nu hedder vi CGI. Martin Petersen, CGI Danmarks nye direktør: Du skal ikke spare penge med it du skal tjene penge CGI sætter fokus på, hvordan din virksomhed skaber udvikling

Læs mere

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres DC Magazine oktober 2013 FORRETNINGSSYSTEMER Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres FORRETNINGSSYSTEMER side 18 Forøg konkurrencekraften med Datacon FORRETNINGSSYSTEMER side 14 Fakturaworkflow

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Digital verdensbegivenhed

Digital verdensbegivenhed ÅRSRAPPORT 2012 I stigende omfang er e-boks en del af virksomhedernes digitaliseringsstrategi. HENRIK ANDERSEN, ADM. direktør, e-boks A/S Digital verdensbegivenhed Offentlige myndigheder og institutioner

Læs mere

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk...

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk... e -BUSINESS - Guide til elektronisk drift og handel DECEMBER 2006 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE VÆLG DET RIGTIGE NIVEAU E-business er for mange virksomheder tæt knyttet

Læs mere

Teknisk outsourcing skaber fleksibilitet S06

Teknisk outsourcing skaber fleksibilitet S06 KAN MAN OUT- SOURCE PRO- DUKTIONEN? s04 FÅ VÆKST GENNEM OUTSOURCING S08 IT SKAL HELT UD TIL BORGERNE S14 RIV SILOERNE NED - BRUG IT RIGTIGT S19 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING I SAMARBEJDE MED ATEA, BEKEY,

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Outsourcing op på strategisk niveau

Outsourcing op på strategisk niveau Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce outsourcing Maj 2008 Outsourcing op på strategisk niveau Fra tidligere at dreje sig om produktion i tredjeverdens lande, er outsourcing

Læs mere

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER KLAR TIL VÆKST SPECIALMAGASIN UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER ANNONCEFINANSIERET FEBRUAR 2014 Revisor i centrum Revisorerne spiller en central rolle for danske virksomheder. Magasinet Klar til Vækst giver

Læs mere

TEMA DELTAG PÅ KONFERENCE 24. OKTOBER 2013 I CINEMAXX KØBENHAVN OG OPLEV BL.A. Tilmelding på www.fs2013.dk

TEMA DELTAG PÅ KONFERENCE 24. OKTOBER 2013 I CINEMAXX KØBENHAVN OG OPLEV BL.A. Tilmelding på www.fs2013.dk ANNONCETILLÆG OKTOBER 2013 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING I SAMARBEJDE MED HERBERTNATHAN & CO. OG KOMMERCIELLE PARTNERE TEMA DISTRIBUERET MED BERLINGSKE & ÅRHUS STIFTSTIDENDE Foto: Scanpix DELTAG PÅ

Læs mere

MEDLEMSBUTIKKEN MEDLEMSBLAD. - er kommet godt fra start NU BLIVER TV-VALGET HELT FRIT SIDE 9 DET ANALOGE SIGNAL LUKKER OG SLUKKER SIDE 5

MEDLEMSBUTIKKEN MEDLEMSBLAD. - er kommet godt fra start NU BLIVER TV-VALGET HELT FRIT SIDE 9 DET ANALOGE SIGNAL LUKKER OG SLUKKER SIDE 5 - for alle os med Stofa tv og bredbånd nummer 2 // 1. årgang // september 2015 MEDLEMSBLAD MEDLEMSBUTIKKEN - er kommet godt fra start NU BLIVER TV-VALGET HELT FRIT SIDE 9 DET ANALOGE SIGNAL LUKKER OG SLUKKER

Læs mere

Abonnement VEJEN TIL VÆRDISKABELSE

Abonnement VEJEN TIL VÆRDISKABELSE Abonnement VEJEN TIL VÆRDISKABELSE VÆRDISKABELSE GENNEM abonnementsfordele Øget tempo med indbygget sikkerhed 4 På omgangshøjde med nye love og regler 5 Fra hukommelse til centralnervesystem 6 Din værdi

Læs mere