Nyhedsbrev. Kunderne har alt for stor fokus på selve serviceprisen og glemmer helheden i et længerevarende samarbejde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Kunderne har alt for stor fokus på selve serviceprisen og glemmer helheden i et længerevarende samarbejde."

Transkript

1 SHARP ELECTRONICS DANMARK ISLEVDALVEJ RØDOVRE TLF Punkter af særlig interesse: Hård konkurrence på servicepriser SHARP blive udnævnt af BERTL Nye brochure på SHARP Solutions SHARP MX2300 i ny opdateret udgave SHARP indgår samarbejde med ISOLDA Nedgang i markedet vækst for SHARP SHARP LCD TV HedeDanmark forlænger samarbejdet med SHARP Tilbud Nyhedsbrev Årgang 2010: Nummer 1. Side 1. Kunderne har alt for stor fokus på selve serviceprisen og glemmer helheden i et længerevarende samarbejde. - Kampen om kunderne i kopi- & printbranchen, udkæmpes i dag på servicepriserne. Kunder der skal købe nye multifunktionsmaskiner, er blevet alt for fokuserede på den lave klikpris og tænker ikke 4 5 år frem siger SHARPs direktør Torben Rasmussen. Vi ser servicepriser, på farvekopi print, der svinger fra under 10 øre og op til over 45 øre pr. tryk. Vil kunden have 10 øre, så kommer der blot en regning senere i forløbet, eller ved siden af, på serviceydelser, som kunden ikke var informeret om ved købet. Og vil kunden have en mere normal servicepris, så kommer der nok ikke nogle overraskelser efterfølgende. Det er fakta og det er det vi ser hos de kunder der kontakter os, siger Torben Rasmussen. For SHARP er den store fokus på servicepriserne, dog ingen hindring. Vi har siden 2003 arbejdet med et åbent servicekoncept, hvor kunderne kun betaler for det de får og ikke en øre mere. Ønsker kunderne en lav driftspris pr. tryk og er de indstillet på at betale, efter behov, for f.eks. IT-support, brugeruddannelse, installation, eller andre ydelser som ligger uden for selve driften, er det lige efter vores ønske. Det er fuldstændig som at eje en bil. Vores pris på benzinen er den samme, men vi kan have forskellige ønsker til hvordan vi ønsker service og sikkerhed. Nogen betaler efter regning når der er behov og andre har lagt en årlig fast serviceudgift ind i driften. Nogle rin- ger efter hjælp når bilen går i stykker og andre betaler en årlig vejhjælp, og har således valgt en tryghed uanset om den udnyttes eller ej. SHARP lancerer et nyt service koncept inden sommer, som tilbyder servicepriser på S/H tryk ned til 1,5 øre og farve ned til under 9 øre inkl. tonere og forbrugsstoffer. SHARP var endvidere den første serviceleverandør i Danmark der indførte et servicekoncept, hvor kunden kun betaler for det faktiske forbrug bagud og ikke efter et årligt estimat forud, som sjældent stemmer med det man troede da aftalen blev indgået.

2 Side 2. SHARP starter 2010 med 2 stk. BERTL s BEST Awards Få en brochure på de nye SHARP maskiner hos dit lokale SHARP Center Seks af SHARPs sort / hvid multifunktionsprodukter udnævnes, som markedets bedste af BERTL. INC. og hædres med hele 2 priser. Best Value for Price for Small Office Mono Serie og Best Digital Imaging A3 Mono MFP Range. Det er en rigtig god måde at begynde et nyt år. SHARP har vundet mange priser i 2009, og vi er altid glade for, at blive udnævnt af BERTL, da de ikke kun analyserer funktioner, men også på, hvordan produktet opfylder brugernes daglige behov i et live miljø, hvilket er vigtigt for os sige Jonne Zacrisson, Produktchef på SHARP Electronics ( Nordic ) AB. Bedste Digitale billedkvalitet A3 Mono MFP Range Efter omfattende tests og sammenligning mod alle andre førende producenter på markedet gik prisen til SHARP MX-M503, MX-M453 og MX-M283 multifunktionsmaskiner i hastighederne fra 28 til 50 sider pr. minut. Forskerne fandt at billedkvaliteten var exceptionel jævnført mod konkurrerende produkter i samme segment og påpegede ligeledes de energisparende funktioner som kort opvarmningstid, hurtig første udskrift og lavt energiforbrug. Andre funktioner som imponerede dommerne var det intregreret og udtrækkelige keyboard, som anvendes til let og hurtig betjening af data, det store touch farvedisplay med grafisk navigering, den enkle programmering og mulighederne for at scanne op til 70 sider pr. minut. Om BERTL BERTL Inc. Er en af de ledende uafhængige kilder for objektiv vurdering og sammenligning af produkter på bl.a. digital billedbehandling. BERTL har mere end 15 års erfaring med Business Equipment Research & Test Lab. se mere på I Danmark er ca. 70% af det totale antal solgte multifunktionsmaskiner farvemaskiner. Også her har SHARP opnået BERTLs priser på SHARPs øvrige modeller i MX-serien. SHARP solutions- & sikkerhedsprodukter 2010 er startet med en opgradering af stort set samtlige af SHARPs software produkter til nye og bedre versioner. Der vil i starten af marts 2010 være nye brochure på de mest efterspurgte software solutions, PAU ( Printer Administration Utility ) SharpDesk Solution ( Dokumenthåndtering & Organisering ) Drivve ( Dokumentstyring & Scannings Løsninger ) Sikkerhed ( Undgå tyveri af data og fortrolige dokumenter ) Kontakt dit lokale SHARP Center og få de nyeste brochure tilsendt, eller bed om en gratis demonstration i live miljø. Udover SHARPs egne software solutions, kan SHARPs maskiner tilsluttes alle gængse kunderelaterede software programmer med SHARP OSA løsning.

3 Side 3. SHARP MX2300 i ny version SHARPs meget populære farvemaskine MX2300, som er solgt siden 2006, er nu kommet i en helt ny udgave MX2301. Det betyder, at hele SHARPs farveserie fra MX2301 MX5001 ( sider pr. minut ) nu er at finde i samme flotte design. MX2301 er en super god investering, der opfylder alle gængse krav til en stabil og prisbillig multifunktionsmaskine til både farve- & S/H kopiering, scan og print. MX2301 kan leveres med op til 4 papirskuffer og pladsbesparende intern finisher til hulle og hæftning. Ønskes der stort papirmagasin ( ark ) eller stor finisher med hæfte- & falsefunktion skal man en modeltype op i en MX2600. MX2301 fuldfarve multifunktionsmaskine opfylder alle krav til det lille og mellemstore kontor, der sætter kvalitet, brugervenlighed og stabilitet i højsædet. Og så er den kompakt og kræver ingen plads. Designet taler for sig selv og skal opleves. MX2301 er forsynet med USB stik på fronten og har selvfølgelig både kopi, print, scan og duplex funktion som standard. Fax kan ligeledes tilvælges til MX2301 som option. SHARP indgår Nordisk samarbejde med ISOLDA I oktober måned 2009, startede SHARP et samarbejde med ISOLDA som Nordisk distributør af alle tonere og forbrugsstoffer til SHARPs kopi- & printprodukter. Det betyder, at alle SHARPs kunder i hele Norden, får lettere ved at bestille tonere og forbrugsstoffer, samt at alle ekspeditioner nu kan foregå via Web. ISOLDAs målsætning er, at være den bedste distributionsløsning og den bedste indkøbskilde til IT forbrugsartikler og tilbehør. ISOLDAs service og måde at imødekomme kunder og leverandører på, betyder store fordele for SHARPs kunder. Bl.a. får alle SHARPs kunder nu adgang til ISOLDAs mere end varenumre og kan således også bestille tonere og blækpatroner til deres andre printere i huset, som ikke er af mærket SHARP. Det er one point of contact og kunderne kan således bestille alverdens forbrugsstoffer sammen med deres SHARP leverancer. ISOLDA har været distributør af IT-forbrugsartikler i mere end 19 år og har således et godt greb om det, at kunne ekspedere varer fra dag til dag. ISOLDAs distributionscentral ligger i Jönköping som er Nordens knudepunkt, med ca. lige langt til alle Nordens hovedstæder. Endvidere ligger distributionscentralen som nabo til postvæsnets pakkecentral i Jönköping. I 1996 distribuerede ISOLDA varer for 7 millioner euro, hvilket i 2007 var vokset til 96 millioner euro. Udover forbrugsartikler til kopi- & printere har ISOLDA et stort varekatalog med andre produkter, som SHARPs kunder nu kan nyde godt af. Det spænder fra mus & tastaturer til batterier, tasker, opladere, memory card og USB sticks, øre telefoner og sågar spillekonsoller fra Logitech. Vil du vide mere om ISOLDA samarbejdet skal du kontakte din SHARP serviceleverandør. Isolda er en findistributør. Med automatiseret lagersystem minimeres fejlpluk, og leverancerne går hurtigere.

4 Side 4. SHARP tager markedsandele i 2009 i Danmark infosource Market Research er stiftet i maj 1985 med det ene mål, at opsamle og levere markedsdata inden for teknologi- & telecom industrien. Alle data er baseret på faktuelle informationer indsamlet gennem valide kilder og rapporter, samt egen research fra InfoSource selv. Finanskrisen har også ramt hårdt i kopi- & printbranchen, hvor salget i Danmark i 2009 er faldet med 21 procent mod året før. Ifølge senest statistik fra analysebureauet InfoSource faldt markedet for salg af kopi- & printprodukter i Danmark, i 2009, fra enheder til lige godt enheder. I samme periode vækstede SHARP deres markedsandel, i Danmark, fra 4,1 procent til 6,6 procent. I 2008 knækkede vækstkurven for kopi- & printbranchen i Danmark, som ellers har haft en stabil vækst på gennemsnitlig 11 procent om året. Et knæk som for alvor tog fart i første halvår af 2009 og det blev ikke bedre i efteråret. Meget få producenter ud over SHARP kan vise vækst i salget. Værst er det gået ud over Kyocera, som i InfoSource statistikken er faldet med 49 procent i salget. Xerox, Konica Minolta og HP er alle faldet med ca. 20 procent i salget og Canon måtte ned med 34 procent i salget for Ifølge SHARP Danmark s direktør, Torben Rasmussen, begrundes den markante vækst hos SHARP med, at SHARP igennem de seneste 24 måneder har indgået samarbejde med mere end 10 kommuner i Danmark, som eneleverandør af kopi- & printmaskiner. Hertil kommer, at SHARP ikke oplever en nedgang i B2B salget, men må dog erkende, at beslutningstagerne i virksomhederne er blevet lidt mere forsigtige og tænker sig godt om. SHARP s forventninger til 2010 er positive. Vi har budgetteret med en vækst i omsætningen på 15 procent og en stabil indtjening. Vi er med på den nye SKI rammeaftale og vi har et fantastisk, produkt line-up som aldrig har været stærkere. Derudover gør vi meget ud af at sikre, at vi hele tiden leverer den bedste service, til vores kunder, som i sidste ende er dem der skal give os karakter for vores performance. Vi forventer ikke et 13 tal i alle fag, siger Torben Rasmussen, men når kunder vælger os igen og igen ved vi, at vi har ydet vores bedste. SHARP serviceteam bygger på, at én tekniker ikke må have ansvaret for mere end 200 maskiner, hvilket betyder at SHARP kan garantere en oppetid på over 98 procent. I branchen er gennemsnittet ofte over 350 maskiner pr. tekniker, hvilket vil give længere ventetider for kunderne. 3 nye LED-TV serier fra SHARP På CES i Las Vegas, verdens største messe for forbruger-elektronik, præsenterede SHARP 3 helt nye serier af LED-TV. De nye modeller bygger alle på SHARP s banebrydende og patenterede QuadPixel teknologi. En helt ny teknologi som revolutionerer den måde, hvorpå et LCD panel gengiver billeder på. En almindelig LCD / LED skærm anvender farverne rød, grøn og blå i panelet. SHARP s nye QuadPixel teknologi tilføjer en fjerde grundfarve, gul. Jo flere grundfarver en skærm opererer med, desto mere naturtro og levende bliver gengivelsen af billedet. De nye modeller introduceres i et ultra-slimline kabinet med en dybde ned til kun 23 mm. Alle modellerne vil naturligvis være udstyret med alle tænkelige funktioner herunder, som noget helt nyt, indbygget hukommelse til time-shift funktion, hvor f.eks. live udsendelser kan sættes på pause. Det 3 nye modeller 810, 820 & 920 forventes frigivet på det danske marked medio april 2010.

5 Side 5. Grøn virksomhed vælger Sharp igen HedeDanmark gør Danmark grønnere, og Sharp leverer nogle af redskaberne. I 140 år har HedeDanmark sat sine spor i det danske landskab ved at plante nye skove og læhegn, vedligeholdt vandløb, parker og golfbaner. Hede- Danmark indgår sammen med Orbicon Leif Hansen og Xergi i Dalgasgruppen. Alle selskaberne anvender ca. 50 SHARP multifunktionsmaskiner i deres landsdækkende it-netværk. Med ca ansatte på 60 forskellige lokaliteter og en milliardomsætning er HedeDanmark landets største virksomhed inden for skovbrug og det åbne landskab. Det er også en af de førende virksomheder, når det gælder anlæg, pleje og renhold af bynære grønne områder. HedeDanmark er også en trofast bruger af SHARP s multifunktionsmaskiner. - Vi har valgt SHARP de sidste fem år af en række årsager, siger økonomidirektør Jørgen Mikkelsen, HedeDanmark A/S. Vi har selvfølgelig set på det rent tekniske, funktionalitet, driftssikkerhed og pris, men det vigtigste var det team, som rådgiver og betjener os, samt at SHARP s multifunktionsmaskiner kunne indpasses i vort it-system. Sidstnævnte er vigtigt, for med standardiserede løsninger har vi et fleksibelt system, hvor det er hurtigt og nemt at opsætte og udskifte maskiner eller flytte dem rundt i organisationen efter behov. Da vi stort set udelukkende anvender SHARP maskiner, er det nemt for vore it-folk at foretage opsætning og tilpasning af maskinerne til vort landsdækkende netværk, der omfatter hele Dalgasgruppen, som HedeDanmark indgår i. - Det betyder, at vi kan scanne, printe, kopiere, sende fax og s uafhængigt af hvor i landet, vi befinder os. Vi kan scanne et dokument på en maskine et sted og printe det ud et helt andet sted. Det er nemt for medarbejderne, da det er samme brugerinterface, uanset hvilken maskine man benytter. For vore it-folk betyder SHARP maskinerne, at det er lettere at administrere, udbygge og vedligeholde systemerne. - Det team, som SHARP udgør, er også en vigtig faktor i vort valg af leverandør. Der er en særlig kemi, som styrker samarbejdet. Vi kan stole på det, de siger, og at SHARP vil overholde vore aftaler. De forstår at finde de rigtige folk, som kan yde den bedste service og rådgivning. Det lægger vi uhyre meget vægt på i samarbejdet, siger Jørgen Mikkelsen. - For en grøn virksomhed som os er det selvfølgeligt, at vi samarbejder med miljøbevidste virksomheder. Så derfor lægger vi også vægt på, at alle SHARP s print- og kopimaskiner er Svanemærket. Det er SHARP s lokale partner, SHARP Center Aalborg, som står for kontakt og service i samarbejdet med HedeDanmark. Gert Kjæhr, som er direktør i SHARP Center Aalborg, glæder sig over den tillid som HedeDanmark viser SHARP ved, at vælge os som fortsat leverandør i en ny aftale på maskiner og serviceydelser. Økonomidirektør Jørgen Mikkelsen HedeDanmark HedeDanmark indgår i det landsdækkende netværk, der omfatter hele Dalgasgruppen E.M. Dalgas ( ) er medstifter af Det danske Hedeselskab i 1866 og selskabets første direktør

6 Kontaktoplysninger på SHARP Side 6. NORDISK MILJØMÆRKNING Super Green Factories Super Green Technologies Super Green Products Super Green Management Super Green Mind Set SHARP Electronics Danmark & Sharp Center København Islevdalvej Rødovre Telefon: SHARP Electronics Nordic AB Bromma - Stockholm Sverige Telefon: SHARP City - CTC A/S Strandboulevarden København Ø Telefon: SHARP Business Center Rungsted Kyst Telefon: SHARP Center Syd Bronzevej Kolding Telefon: SHARP Center Århus Muslingevej Egå Telefon: Sharp Center Aalborg Vandmanden 10 B Aalborg SV Telefon: SHARP har nordisk hovedkontor i Stockholm og filialer i Danmark, Norge og Finland. SHARP har mere end 80 lokale SHARP Centre i Norden, som eksklusivt tilbyder SHARPs løsninger og udfører service på SHARPs produkter. SHARPs Europæiske hovedkontor ligger i Hamburg i Tyskland, hvilket også er hovedkontor for SHARP Nordic. I SHARP Europe er der ca fastansatte medarbejdere. Udover salgs- & servicekontorer har SHARP 4 fabrikker og 2 udviklingscentre i Europa, som står for fremstillingen af de fleste løsninger og produkter som leveres af SHARP i Norden.

7 Side 7. Efter kulde kommer varme I en kold, men smuk, vintertid er det nok ikke aircondition der tænkes mest på blandt vores kunder. Ikke desto mindre ved vi dog, at sommeren altid kommer, og ligeså skidt det kan være at fryse, ligeså skidt er det med kontorer og mødelokaler, hvor temperaturen når hedebølge. Med SHARPs transportable klima anlæg / aircondition kan du nemt og enkelt opnå den helt rette temperatur i dine omgivelser. SHARP CVP09FR kan køle ned til 18 grader, samtidig med at du får en behagelig luftfugtighed i rummet. SHARP CVP09FR kan ligeledes sættes på varm luft ( 32 grader ) og affugter op til 28 L i døgnet. Du opnår således et perfekt indeklima, med den rette temperatur og da klima anlægget er på hjul, er den nem at flytte hen hvor behovet er. SHARP CVP09FR måler ( 470b x 383d x 870h ), leveres i silver design og skal udover et 220V stik stå i nærheden af et vindue, hvor den fleksible slange skal føres ud i det fri. Som et ekstra plus, har SHARP CVR09FR indbygget Plasmacluster teknologi med automatisk luftrensning og giver således et bedre indeklima. Leveres klar til brug inkl. fjernbetjening Nu kun kr ,- Normal pris kr ,- Kontakt dit lokale SHARP Center for bestilling eller for mere information. Alle priser er ekskl. moms og levering

Nyhedsbrev. Vejle kommune forlænger samarbejdet med SHARP i yderligere 12 måneder

Nyhedsbrev. Vejle kommune forlænger samarbejdet med SHARP i yderligere 12 måneder SHARP ELECTRONICS DANMARK ISLEVDALVEJ 182 2610 RØDOVRE TLF. +45 70230 310 WWW.SHARP.DK Indhold i dette nummer Vejle kommune forlænger samarbejdet med SHARP SHARP Servicetekniker bestiger Mont Blanc SHARP

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk Prisliste på printere og multifunktionsprintere for Nyborg Kommune Bemærk, at det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til de enkelte modeller SKI 50.10 Kopi og Print aftalen er gældende fra den 1. maj 2015

Læs mere

Nyhedsbrev. Printerne holder orden i papirerne. men når vi kan kalde det Brev fra Jensen, og det automatisk arkiveres i vedkommendes

Nyhedsbrev. Printerne holder orden i papirerne. men når vi kan kalde det Brev fra Jensen, og det automatisk arkiveres i vedkommendes SHARP ELECTRONICS DANMARK ISLEVDALVEJ 182 2610 RØDOVRE TLF. +45 70230 310 WWW.SHARP.DK Indhold i dette nummer Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse vælger Sharp løsning SHARP indgår samarbejde med Medius Sharp

Læs mere

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN TIL KONTORER / 2015 KONTORAVISEN KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET SE DET STORE UDVALG HER I AVISEN SUPER TILBUD 2500ci A3 farve multimaskine med kopi,

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

RIGTIG GODE PRISER! 3.995,- SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! 15.995,- SE DET STORE UDVALG

RIGTIG GODE PRISER! 3.995,- SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! 15.995,- SE DET STORE UDVALG TIL KONTORER / 2014 KONTORAVISEN SPÆNDENDE ER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! P-C2660 MFP A4 farve multimaskine med kopi, print, scan, fax* SE DET STORE UDVALG 206CI A3 farve multimaskine med kopi, print,

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

389,- 3.995,- a3 farve. pr. md. Se det store. - vi har løsningen. i avisen. multimaskine med kopi, print, scan, fax*

389,- 3.995,- a3 farve. pr. md. Se det store. - vi har løsningen. i avisen. multimaskine med kopi, print, scan, fax* Til kontorer / 2015 Kontoravisen KOPI, PRINT, SCAN, FAX - vi har løsningen SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET Se det store udvalg her i avisen super tilbud 2500ci A3 farve multimaskine med kopi,

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Atea DLM Planlægning Indkøb Hvorfor købe når I kan leje? Atea kan tilbyde jer en fordelagtig aftale, hvor I lejer AVudstyret, og efter endt lejeperiode

Læs mere

www.kyocerabusinesspartner.dk

www.kyocerabusinesspartner.dk www.kyocerabusinesspartner.dk Hvem er vi Office Solutions Danmark er en 100% dansk ejet virksomhed med over 30 års erfaring fra branchen og er i dag Danmarks største og hurtigst voksende forhandler af

Læs mere

Personlige kopimaskiner 2005/2006

Personlige kopimaskiner 2005/2006 Personlige kopimaskiner 2005/2006 Symbolforklaring Digitale personlige kopimaskiner AXIS NETVÆRKSPRINTADAPTER Giver mulighed for at sætte en printer i netværk, så den kan benyttes af flere brugere. ENERGY

Læs mere

[ en solid samarbejdspartner ]

[ en solid samarbejdspartner ] [ en solid samarbejdspartner ] [ landsdækkende ] Med 385 medarbejdere og en årsomsætning på kr. 680 mio. er Scan Office - CJC Gruppen den største kontorforsyning i Danmark. LOKALT REPRÆSENTERET BUTIKKER

Læs mere

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN 315-025 www.brother.dk Printløsninger til din virksomhed De udvidede modeller er kompatibel med en række professionelle løsninger, som kan hjælpe dig med at

Læs mere

FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE

FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE MASKINE INFO. Automatisk dupleks dokumentfremføring 250 originaler. Blandet standardstørrelser. Enkelt side output Flere side output Betjeningspanel

Læs mere

MSS CONSULT Dato: 28-08-08 SALGSBROCHURE. Autoværksted. Indeholdende. Hardware Software Netværk

MSS CONSULT Dato: 28-08-08 SALGSBROCHURE. Autoværksted. Indeholdende. Hardware Software Netværk Dato: 28-08-08 SALGSBROCHURE Autoværksted Indeholdende Hardware Software Netværk Side 2 BESTIL PÅ TELEFON: 24 79 71 41 Side 3 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 4 Bærbare 5 Svag stationær 6 Middel stationær

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet?

Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet? Indledning Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet? Sidekapaciteten angiver det anslåede antal sider, der kan udskrives med en bestemt tonerpatron. Tidligere har producenterne af

Læs mere

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 Business Smart GARANTI Få 3 års garanti med on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

forårstilbud til Mamut kunder Øg salget Reducér udgifterne Få pengene ind Tilbud på ekstra brugerlicenser

forårstilbud til Mamut kunder Øg salget Reducér udgifterne Få pengene ind Tilbud på ekstra brugerlicenser Mamut One din nye løsning! Læs mere side 6 forårstilbud til Mamut kunder Øg salget Reducér udgifterne Få pengene ind Viden er en sikker investering Køb kurser og spar op til 47%. Læs mere side 4 op til

Læs mere

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta h Produktion ll til Microsoft Navision Axapta introducerer begrebet rutestyring, som gør det muligt at udnytte ressourcer mere effektivt. Fordele Valg af den bedste rute til en operation på en given dag.

Læs mere

Udkast til printstrategi for Faxe Kommune

Udkast til printstrategi for Faxe Kommune Udkast til printstrategi for Faxe Kommune 1 Formål Faxe Kommune er klimakommune og sætter derfor fokus på kommunens energiforbrug og arbejder til stadighed på at udnytte energien bedre og reducere CO2

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Fælles Medicinkort

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Smart afl åsning uden nøgle

Smart afl åsning uden nøgle Smart afl åsning uden nøgle. Hæng Deres gamle nøgle på knagen,... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig Hvorfor dyr. Og De når bør en vælge medarbejder den elektroniske forlader sit

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks AM-Rack Din foretrukne leverandør af 10 og 19 tommer racks

Læs mere

Tilgængelighed og bevaring af arkiver

Tilgængelighed og bevaring af arkiver Tilgængelighed og bevaring af arkiver Vor tagline er Tilgængelighed og bevaring af arkiver. Det er kendetegnende for vore aktiviteter, produkter og produktsammensætning. Kurt Nielsen, Adm. Direktør 2 Tilgængelighed

Læs mere

ODIN. eshop for IT-forhandlere

ODIN. eshop for IT-forhandlere ODIN eshop for IT-forhandlere Når vi snakker om løsninger indenfor IT branchen så er det svært at komme udenom Emini. Vi har arbejdet sammen med dem i flere år og for Scribona har vores webløsning været

Læs mere

Virksomheder B-t-B B-t-C Internetbaseret samarbejde Virksomheder, der markedsfører

Virksomheder B-t-B B-t-C Internetbaseret samarbejde Virksomheder, der markedsfører 8 E-Business 227 Internettet er i dag så udbredt i forretningsmæssig sammenhæng, at det skal behandles i et kapitel for sig. Internettet kan ses som en global, elektronisk forbindelse mellem virksomheder,

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

SKI s vejviser til it- og teleaftaler

SKI s vejviser til it- og teleaftaler SKI s vejviser til it- og teleaftaler Juni 2010 SKI tilbyder offentlige enheder en flersporet motorvej af rammeaftaler inden for it og telekommunikation. Brug vejviseren til at speede processen op og hurtigt

Læs mere

Vælg en digital billedramme med hjertet!

Vælg en digital billedramme med hjertet! Guide fra FOTOHOUSE Vælg en digital billedramme med hjertet! Indhold: - Omkring digitale billedrammer Side 2 - Digitalbilledrammen til hjemmet Side 3 - Design eksempler Side 5 - Design eksempler og eksempel

Læs mere

VI GØR DET NEMT PRINTER PÅ ALLE OVERFLADER

VI GØR DET NEMT PRINTER PÅ ALLE OVERFLADER VI GØR DET NEMT PRINTER PÅ ALLE OVERFLADER MiniJet 1 MINIJET-PRINTEREN BILLIGT OG NEMT MiniJet er navnet på den nye danskproducerede industriprinter, som gør tekstmærkning af emballage nemt og enkelt altsammen

Læs mere

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne.

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider ikke. Lexmark X-serien Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! Hvordan vælger du den bedste multifunktionsløsning til din

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Hvad er dukapc. E-mail modulet. dukapc 2

Hvad er dukapc. E-mail modulet. dukapc 2 dukapc 2 Hvad er dukapc dukapc er en ældrevenlig computer, som hjælper seniorer med at komme online og få glæde af computerens og internettets mange muligheder. Også selvom brugeren aldrig før har rørt

Læs mere

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok.

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. JKS TØJVASK Onlin esho p Konc e pt Serv ice Tota ll øsni Når kun det bedste er godt nok. nger RENT VASKERI DIN TOTALLEVERANDØR I TEKSTILVASKEMIDLER Miljørigtige og intelligente vaskeløsninger Doseringspumpe

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke gengives på nogen

Læs mere

Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging

Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging Pressemeddelelse Sony, 21. september 2010 Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging På dette års Photokina fremviser Sony prototyper af det avancerede A-mount-kamera og løfter

Læs mere

Brugervejledning til Echo Smartpen

Brugervejledning til Echo Smartpen Brugervejledning til Echo Smartpen VIGTIGT START HER! Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye Echo Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye Echo Smartpen er det vigtigt

Læs mere

IT-partner gennem 25 år

IT-partner gennem 25 år IT-partner gennem 25 år TOTAL IT-LEVERANDØR Hosting Økonomisystemer (ERP) Teknik Support Hardware Software 25 ÅRS ERFARING I EN BRANCHE I RIVENDE UDVIKLING MONTES blev grundlagt i en kælder i Hjørring

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 Ny OLYMPUS TOUGH duo giver fremragende billeder på en nem måde. TOUGH TG-610 og TG-310 kan stort set tåle alt: Vandtæt, stødsikkert og frostsikkert. PRESSEMEDDELELSE Ny

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

Nem, hurtig og alsidig scanning

Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 1 Kompakt scanner til arbejdsgrupper Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 2 Nem at bruge for alle Bliv mere effektiv,

Læs mere

Prinfo s vide verden

Prinfo s vide verden Prinfo s vide verden Prinfos vide verden 3 Sådan ser verden ud i dag 5 Sådan ser den måske ud efter 1. maj 2011 7 Verden går ikke under 9 Velkommen til vores kopi- og printverden 11 Du store verden! Sådan

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer Live Tec kassesystem Intelligente systemer Brugervenlig og intelligent software til din butik LiveTec er din alternative leverandør af software og hardware til det intelligente kassesystem og skal du forny

Læs mere

Fra papir til digitalisering

Fra papir til digitalisering 11000 10101001011 11000 Fra papir til digitalisering Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk 10101001011 11000 11000 Dokumentfangst

Læs mere

lindab ventilation ehybrid

lindab ventilation ehybrid lindab ventilation ehybrid Design en bæredygtig fremtid Hvorfor bruger vi værdifuld energi, når det egentlig ikke er nødvendigt? Alle ved, at et øget energiforbrug påvirker vores miljø og er en af de faktorer,

Læs mere

LCD. Velkommen til den nye farveinkjet-serie. Kom i forbindelse med din digitale verden. Læs mere på brother.dk

LCD. Velkommen til den nye farveinkjet-serie. Kom i forbindelse med din digitale verden. Læs mere på brother.dk VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 LCD Velkommen til den nye farveinkjet-serie. Kom i forbindelse med din digitale verden. Læs mere på brother.dk Vores engagement 315-025 * Svanemærket er det officielle miljømærke

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen Din professionelle partner på Trykkeriaftalen Hvem er Bording? Bording er kendt i den grafiske branche for at levere høj kvalitet af standardvarer indenfor tryk og print. Med over 222 års erfaring, investerer

Læs mere

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt Vi hjælper dig til at opnå succes Virksomhederne har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver et ægte partnerskab. Det har vi

Læs mere

Vi gør det nemt, trygt og sikkert at køre elbil

Vi gør det nemt, trygt og sikkert at køre elbil Vi gør det nemt, trygt og sikkert at køre elbil Side 2-12. oktober 2012 CLEVER A/S - Hvad er CLEVER CLEVER hed tidligere ChoosEV CLEVER blev etableret i oktober 2009 CLEVER ejes af Syd Energi og SEAS-NVE

Læs mere

REEFTlink Et banebrydende produkt til on-line overvågning af jeres produktionsapparat

REEFTlink Et banebrydende produkt til on-line overvågning af jeres produktionsapparat Rikard Karlsson, produktionschef hos Elektrolux, Ljungby, Sverige: REEFTlink er en komplet, dynamisk og fremtidssikret løsning, der dækker hele vores behov for Lean og Takt-baseret produktionsstyring.

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg Stramme og enkle udtryk til hele huset Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem

Læs mere

Manual SMARTCD.G2 02.2015

Manual SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Anvendelsesområde... 3 2 Sikkerhedsanvisninger... 4 3 Leverancens omfang... 5 4 Tilslutning til PC/laptop... 6 5 Opladning af batterier... 7 6 Idrifttagning... 8 7 Konfiguration af Bluetooth

Læs mere

scanning.dk Tilgængelighed og bevaring af arkiver

scanning.dk Tilgængelighed og bevaring af arkiver scanning.dk Tilgængelighed og bevaring af arkiver Vor tagline er Tilgængelighed og bevaring af arkiver. Det er kendetegnende for vore aktiviteter, produkter og produktsammensætning. Kurt Nielsen, Adm.

Læs mere

IBM. Mere uddannelse for færre penge... Introduktion af IBM Education Card. Flere muligheder... 50- og 100-dages kort NYHED!

IBM. Mere uddannelse for færre penge... Introduktion af IBM Education Card. Flere muligheder... 50- og 100-dages kort NYHED! Mere uddannelse for færre penge... Introduktion af IBM Education Card IBM Flere muligheder... Skemalagte kurser i Norden IBM European Conferences Firmatilpassede kurser E-learning NYHED! 50- og 100-dages

Læs mere

www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien

www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling

Læs mere

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme Din telefoncentral Din klinik Din stemme Indhold 3 A-DATA - Professionel softwareleverandør til det danske sundhedsvæsen. 4 IP-telefoni - Hvad er det og hvordan virker det i praksis? 5 Telefoncentralen

Læs mere

FÅ EN PERFEKT START DET SKAL OPLEVES

FÅ EN PERFEKT START DET SKAL OPLEVES FÅ EN PERFEKT START DET SKAL OPLEVES PERFEKT START BUSINESS DER ER ALTID EN VIS NERVØSITET VED OVERGANGEN TIL NOGET NYT. VIL ALT FUNGERE FRA STARTEN? RISIKERER VI AT MISTE VIGTIGE OPKALD? VIL MEDARBEJDERNE

Læs mere

Drupal. Hvad er Drupal?

Drupal. Hvad er Drupal? Drupal Verdens bedste Content Management System Drupal er to år i træk blevet kåret som det bedste Open Source CMS i den såkaldte CMS Award, som årligt afholdes af det anerkendte IT-bogforlag Packt Publishing.

Læs mere

- så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine

- så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine - så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine Din guide til overlevelse, når du møder en kopimaskinesælger... Kopimaskine. Printer. Man er nærmest ved at falde i søvn allerede. Næstefter

Læs mere

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5 FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED ET EFFEKTIVT økonomisystem SPARER BÅDE TID OG PENGE Der er nok at se til i en mindre virksomhed. Og

Læs mere

KGK. Der er kvalitet til forskel

KGK. Der er kvalitet til forskel KGK Der er kvalitet til forskel Håndværksmaskiner til Skandinaviens professionelle Gennem mere end 30 år har KGK cementeret sin position som de professionelles foretrukne leverandør af håndværksmaskiner.

Læs mere

COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR

COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR NYHED Komfort og Sikkerhed med COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper eller bil KAMERA SYSTEMER og MOBILE PC er COMFORT-VIDEO : KAMERA

Læs mere

Xergi skaber avanceret økonomi- og ledelsesrapportering på få minutter

Xergi skaber avanceret økonomi- og ledelsesrapportering på få minutter Xergi skaber avanceret økonomi- og ledelsesrapportering på få minutter Med en business intelligence løsning udviklet af Solitwork har Xergi fået en mere fleksibel platform til at styre virksomheden. Løsningen

Læs mere

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation ATHENA IT-GROUP A/S Virksomhedspræsentation Historie Athena IT-Group A/S blev grundlagt i 1995 I 2000 købte virksomheden firmaet Just R Data ApS og startede dermed sine IT-aktiviteter I byggebranchen.

Læs mere

Tryghed - det vigtigste ekstraudstyr

Tryghed - det vigtigste ekstraudstyr Tryghed - det vigtigste ekstraudstyr Bilalarm er tryghed Tyven vælger biler uden alarm Flere tusinde biler stjæles eller udsættes for indbrud hvert år. Mange tror, de er godt beskyttet, fordi bilen er

Læs mere

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED www.modstudio.dk INNOVATIV INFORMATION Vi ser digital skiltning

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

NTG Continent A/S. - Et værdifuldt bekendtskab

NTG Continent A/S. - Et værdifuldt bekendtskab NTG Continent A/S - Et værdifuldt bekendtskab Mission Er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os! Vores målsætning er, at vi tilpasser os vores kunders behov og ønske for derved at skabe en win-win

Læs mere

WinPLC. til alment praktiserende læger

WinPLC. til alment praktiserende læger WinPLC til alment praktiserende læger WinPLC Klinikkens primære værktøj WinPLC fra A-Data Lægesystemet med de fair priser I mere end 20 år har A-Data leveret software og hardware til den primære danske

Læs mere

SJOVT OG HURTIGT GENNEM BYEN CYKEL DK

SJOVT OG HURTIGT GENNEM BYEN CYKEL DK SJOVT OG HURTIGT GENNEM BYEN CYKEL DK INDHOLD 1. BAGGRUND 2. AMBITION 3. MÅLGRUPPER 4. OM OS 5. LØSNINGEN 6. PRISER 7. PROCES 8. KONTAKT BAGGRUND Københavns 17 år gamle bycykel skulle udskiftes med udgangen

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere Med Shop Floor Control i Microsoft Navision Axapta kan du indsamle og analysere produktionsrelaterede oplysninger, f.eks. arbejdstimer og produktionsaktiviteter, for at forbedre omkostningsstyringen samt

Læs mere

Nøglefrit låsesystem

Nøglefrit låsesystem Nøglefrit låsesystem Låsene i denne serie er udviklet i samarbejde med den verdensberømte designvirksomhed Designit i Århus, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton

Læs mere

ET BILLED SIGER MERE END 1000 ORD

ET BILLED SIGER MERE END 1000 ORD PROJEKTORER OG SKÆRME SOM SKABER OPMÆRKSOMHED 2007 Få dit budskab ud. Sæt ord, billede og lyd sammen. Tilslut Pc en direkte til projektoren eller LCD-skærmen. Saml dine deltagere og start præsentationen.

Læs mere

ICE-WISH et godt og gratis tilbud som hjælper dig til at spare op til 15% på dit forbrug af vand, varme og el

ICE-WISH et godt og gratis tilbud som hjælper dig til at spare op til 15% på dit forbrug af vand, varme og el Vi vil gerne bidrage til et bedre miljø men hvordan finder vi ud af, hvor vi skal spare? ICE-WISH et godt og gratis tilbud som hjælper dig til at spare op til 15% på dit forbrug af vand, varme og el For

Læs mere

STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN

STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN NOGLE AF DE BEDSTE MULIGHEDER FOR AT OPTIMERE WORKFLOWS FINDES, HVOR PAPIR OG DIGITALT MØDES Alle ved, at... DIGITALE PROCESSER STRØMLINER INFORMATIONSFLOWET

Læs mere

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter Vi værner om vores planet Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet Information Miljøaktiviteter Konica Minolta virksomheden som en ansvarlig global borger Som førende producent af kontor- og

Læs mere

4.999,- 2.999,- 6.999,- 799,- 899,- 1.299,- 2000,- 500,- 400,- 400,- 200,-

4.999,- 2.999,- 6.999,- 799,- 899,- 1.299,- 2000,- 500,- 400,- 400,- 200,- 4.999,- 2000,- 2.999,- 500,- 6.999,- 400,- 200,- 1.299,- 799,- 400,- 899,- M M 299,- 2.999,- 999,- 499,- 3.199,- M M 3.799,- 169,- 1,- 2.699,- 1,- 2.399,- Telenor Mobilt Bredbånd Gå på nettet med din bærbare,

Læs mere

Ny intelligent varmeteknologi - til bolig og sommerhus

Ny intelligent varmeteknologi - til bolig og sommerhus Ny intelligent varmeteknologi - til bolig og sommerhus Udviklet til professionelle Hurtig montering Forventet levetid på 20 år Et krævende nordisk klima har gjort os til eksperter inden for elektrisk varme

Læs mere

Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

FÅ FULDT UDBYTTE AF JERES NYE UDSTYR TEGN EN HELPCARE-AFTALE

FÅ FULDT UDBYTTE AF JERES NYE UDSTYR TEGN EN HELPCARE-AFTALE VI OPTIMERER OG SKRÆDDERSYR JERES SERVICE & SUPPORT KONICA MINOLTA HELPCARE-AFTALE OFFICE SOLUTIONS KONICA MINOLTA HELPCARE-AFTALE FÅ FULDT UDBYTTE AF JERES NYE UDSTYR TEGN EN HELPCARE-AFTALE Vi ved, hvor

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 GECKO Booking kassesystem For oprettelse af flere kasseapparater, ret da henvendelse til GECKO Booking. Pris pr. ekstra er 49 kr. ex moms pr. måned. Vi tilbyder desuden ekstra udstyr til kasse-tilkøbsmodulet,

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Elsi Care Solution PLEJECENTRE OG ÆLDREBOLIGER

Elsi Care Solution PLEJECENTRE OG ÆLDREBOLIGER Elsi Care Solution PLEJECENTRE OG ÆLDREBOLIGER 12/2013 Hvordan har mor det? Hvorfor svarer ingen når jeg ringer? Elsi Technologies er den ledende leverandør af gulvsensorløsninger. Siden systemet blev

Læs mere

NetNordic 365. Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT

NetNordic 365. Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT 365 Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT At være kundens «Best Companion» forpligter Det indebærer blandt andet at vi tilbyder «best-of-breed» løsninger

Læs mere

Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt

Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt Universal Robots udvikler fleksibel og prisgunstig robotteknologi til industrien. Vi sætter slutbrugeren i centrum og gør teknologien let at bruge

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere