TALENTSAMARBEJDET I 2012/13 BLANDT FRIE OG PRIVATE SKOLER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TALENTSAMARBEJDET I 2012/13 BLANDT FRIE OG PRIVATE SKOLER"

Transkript

1 TALENTSAMARBEJDET I 2012/13 BLANDT FRIE OG PRIVATE SKOLER Beretning for 2012/13 Vi har hermed fornøjelsen af at kunne udsende beretning for indeholdende skoleår med regnskab for talentpleje blandt 18 DP-skoler i Danmark. Projektet Talentplejen blandt frie og private skoler har gennemført talentcamps på hhv. Hjørring Private Realskole i august 2012, Greve Privatskole i oktober 2012, Tolstrup-Stenum Friskole, Brønderslev i januar 2013 og på Rønne Privatskole, Bornholm, i marts Elevtallet på de fire talentcamps har været følgende: Talentcamp august 2012, Hjørring Private Realskole 36 elever Talentcamp oktober 2012, Greve Privatskole 62 elever Talentcamp januar 2013, Tolstrup-Stenum Friskole 89 elever Talentcamp marts 2013, Rønne Privatskole 69 elever Formålet med disse camps for elever i klasse med særlig lyst og interesse for naturfagene, engelsk og dansk forfatterskole er: at etablere en undervisning, der tilgodeser elever med særlige kræfter (fagligt og personligt) og med stor interesse for skolearbejdet at etablere et undervisningsmiljø, hvor eleverne får mulighed for at blive udfordret på et højere niveau og modtage supplerende undervisning/materialer at skabe kultur for, at det er in at arbejde intensivt med skoleopgaverne at skabe basis for etablering af et fagligt og socialt netværk for eleverne. Eleverne kunne vælge mellem følgende linjer: Science (fysik/kemi og matematik) Engelsk, Forfatterskole, dansk Tysk (kun på campen i Greve) Undervisningens indhold På de enkelte camps blev der arbejdet med temaer, som eleverne normalt ikke møder i den obligatoriske undervisning i grundskolen. Det var hensigten, at eleverne skulle udfordres på nye områder, og at undervisningen skulle give eleverne mulighed for at komme et spadestik dybere i temaerne end de ellers vil komme i den daglige undervisning.

2 Udvælgelseskriterier for optagelse på talentcamps Skolerne udvalgte selv de elever, som skulle deltage efter en fordelingsnøgle. Eleverne blev af de lokale talentkoordinatorer udvalgt efter følgende kriterier: eleverne skulle have et fagligt niveau svarende til over middel (10-12 i standpunktskarakter) eleverne skulle have lyst, engagement og tid til at tage imod nye og større udfordringer, såvel faglige som personlige eleverne skulle være gode ambassadører for skolen De enkelte skoler gav tilsagn om at købe et antal elevpladser efter nedenstående skema: Skoler under 300 elever: Skoler op til 500 elever: Skoler over 500 elever: kan binde sig for 4 pladser kan binde sig for 6 pladser kan binde sig for 8 pladser Skolerne betalte kr ,- kr. pr. elevplads. Årets budget var på kr , overførsel af overskud fra skoleåret 2011/12 på kr ,81 samt diverse indtægter på kr ,-. Et totalbudget på kr ,81. Overskuddet fra 2011/12 skyldes primært et tilskud fra Tips og Lotto for udarbejdelse af et formidlingsprojekt omkring talentpleje. Omkostninger til kost og logi blev betalt af de enkelte elever. Beløbet blev opkrævet ved ankomsten til de enkelte camps. Administration på projektet Der har igen i år været meget fokus på rationalisering af administrationen af disse talentcamps. Dette er sket ved oprettelse af en hjemmeside, hvor alle informationer til skoler, forældre og elever bringes. Al kommunikation foregår nu elektronisk. Der er oprettet lokale talentkoordinatorer på alle skoler, som står for udvælgelsen af de elever, der skal deltage på de enkelte camps i henhold til skolernes kvote. Invitationen til de enkelte talentcamps bringes på hjemmesiden og sendes elektronisk til skolernes talentkoordinatorer, som står for hele optagelsesproceduren blev året hvor talentsamarbejdet fik sit navn og hjemmesiden Der udsendes en teaser til skolernes ledere, talentkoordinatorer, elever og forældre, hvor de anmodes om at holde sig orienteret på hjemmesiden omkring de enkelte arrangementer. Hjemmesiden har over 2000 unikke besøgende i forbindelse med afvikling af en talentcamp blev året, hvor talentcamp.dk fik samarbejde med studerende fra Københavns Universitet, Danmarks Tekniske universitet, University College Copenhagen samt Universitet i Lund. Endvidere er der fundet spirer som undervisningsaspiranter blandt tidligere talentelever, som i dag går i gymnasieskolen.

3 Regnskab for DP-talentcamps i skoleåret 2012/13 Indtægter Indbetalt af skolerne 91 elever x 1.300,- pr. elev ,00 Indtægter, diverse 2.925,00 Overskud fra skoleåret 2011/12, (Tips og Lotto midler) ,81 Indtægter i alt ,81 Udgifter Talentcamp, august 2012, Hjørring, under Sommercamp, Hjørring 36 elevbetalinger a kr. 395,-. (14.200,-). Her blev indtægter og udgifter bogført hos foreningen HPR Sport og Kultur, som var teknisk arrangør. Talentcamp, oktober, Greve Privatskole 2012 Lærerløn, fortæring ved talentcamp ,92 Transport, kørsel 0,00 Undervisningsmaterialer, incl. teaterbilletter til Det Kgl. Teater 8.290,50 Diverse 1.791,75 Købt sekretærbistand af HPR 13 timer x 195,00 kr ,00 I alt: ,17 Udvikling af talentcamp konceptet, 8.560,29 IT, hjemmeside, undervisningsindhold og rekruttering. Talentcamp, januar 2013, Tolstrup/Stenum Lærerløn ved DP-talentcamp ,00 Kørselsudgifter 1.214,10 Undervisningsmaterialer 275,28 Sekretærbistand 15 timer x 195,00 kr ,00 I alt ,38 Talentcamp, april 2013, Rønne Privatskole: Lærerløn ved DP-talentcamp ,00 Undervisningsmaterialer 708,84 Kørsel/transport, undervisere 3.976,31 Morgenmad, Rønne-Ystad, færge 3.766,00 Sekretærbistand 14 timer x 195,00 kr ,00 Diverse: (præmier, gaver, mad på ud- og hjemrejse lærere) 2.258,40 I alt ,55 Udgifter i alt: ,39 Overskud Overskuddet overføres til talentsamarbejdet i 2013/ ,42

4 Det videre samarbejde 2013/14 Vi er i fuld gang med planlægningen af næste års aktiviteter i talentcamp.dk og følgende er allerede på plads: 1-5. juli 2013 Sommerskole på Johannesskolen, Frederiksberg Dagcamp for elever i Storkøbenhavn inkl. Helsinge Realskole august 2013 TALENT WEEK på Hjørring Private Realskole Fag: Naturfag (matematik, fysik/kemi/biologi), engelsk og dansk/forfatterskole oktober 2013 Talentcamp på Tolstrup-Stenum Friskole, Brønderslev Fag: Matematik, fysik/kemi, engelsk, dansk/forfatterskole 30. januar 3. februar 2014 Talentcamp på Lyngby Privatskole Fag: Matematik, fysik/kemi, engelsk og dansk/forfatterskole april 2014 Talentcamp på Rønne Privatskole Fag: Matematik, fysik/kemi, engelsk og dansk/forfatterskole Programmet på næste års talentcamps Talentcamp er en forlænget weekend fra torsdag til mandag, hvor torsdag og mandag er rejsedage, mens lørdag og søndag er undervisningsdage. Fredag arrangerer vi en række ekskursioner til regionale attraktioner, mens der er introduktion/ undervisning om aftenen. Lørdag og søndag er dedikeret til undervisning. Desuden vil der være forskellige sociale aktiviteter lørdag og søndag aften. Aftaler Prisen bliver 1500,- kr. pr. elevplads for tre camps i henholdsvis Tolstrup-Stenum, Lyngby Privatskole og Rønne Privatskole til aflønning af lærere og materialer. Eleverne betaler selv for kost og logi - 850,00 kr. for de 5 dage (torsdag til mandag). Endvidere vil skolerne få tilbudt pladser enten på Sommerskolen i København og eller på Talent Week i Hjørring i skolerne sommerferie.

5 Elevbetaling Fra 1. august overgår elevbetalingen til en central bankkonto, hvorfra administrationen vil udbetale kostprisen (entré, mad mv.) til arrangørskolen. Dette sker dels for at lette administrationen, dels for at der bliver tale om bindende tilmelding fra eleverne. Deltagergebyret refunderes ikke fremover ved afbud efter tilmeldingsfristen. Skolerne afholder selv elevernes transportudgifter. Invitation til talentcamp Der udarbejdes en ny invitation, som skal beskrive mere konkret, hvad undervisningen på de enkelte linjer indeholder. Holdstørrelse Det optimale er elever pr. hold. Kontinuitet og progression på talentcamp Som udgangspunkt udbyder vi på hver talentcamp kurser i dansk, engelsk og naturvidenskab. I praksis betyder det, at vi på hver talentcamp udbyder et kursus i dansk, et kursus i engelsk samt et varierende antal kurser i matematik, fysik og kemi. Indenfor hvert fagområde vil der være en vis kontinuitet i undervisningen fra talentcamp til talentcamp, men vi konstruerer undervisningsforløbene, så det ikke er nødvendigt at deltage på alle talentcamps. En talentelev kan altså godt deltage i eksempelvis talentcamp 1 og 3 eller kun i talentcamp 2. Dog vil vi forsøge at samle gengangere på de samme hold for at undgå, at nogle elever skal igennem det samme stof flere gange. Derfor vil nogle af de naturvidenskabelige kurser forudsætte, at man har deltaget før. Figuren nedenfor illustrerer sammenhængen mellem de forskellige kurser. Forudsætningerne for deltagelse er angivet i parentes for hvert kursus. TalentCamp 1 TalentCamp 2 Mat 1 Fysik 1 () () TalentCamp 3 Mat 2 Fysik 2 () () Dan 1 Dan 2 Dan 3 Eng 1 Eng 2 Eng 3 Tilbagemelding til skolerne Efter hver talentcamp vil underviserne igennem talentcamp-administrationen melde tilbage til skolerne, om hvilke elever, der har udmærket sig, og som de derfor opfordrer til at deltage i næste talentcamp. Dette initiativ tages for at styrke konceptet samt for at skabe mere homogene hold.

6 Fordelingsnøgle Der er udarbejdet følgende fordelingsnøgle for skolerne: Skole / Camp Sommerskole Johannesskolen juli Talent Week Hjørring august Talentcamp TSF oktober Talentcamp Lyngby januar Talentcamp Rønne marts Skanderborg Privatskole Helsinge Realskole Tolstrup-Stenum Friskole Sct. Mariæ Skole, Aalborg Skipper Clement Skole, Aalborg Hjørring Private Realskole Kolding Realskole Greve Realskole Lyngby Private Skole Rønne Privatskole Klostermarksskolen Aalborg Viborg Privatskole Vestegnens privatskole Nyborg Friskole Interskolen, Århus STUK, Toftlund Ida Holsts Skole Svendborg Johannesskolen I alt: Skolernes tildeling af pladser på de respektive linjer til de enkelte talentcamps udmeldes fra administrationen i forbindelse med invitationen.

7 Ny hjemmeside Der vil i 2013 fortsat blive arbejdet med at effektivisere administrationen, dels igennem ny hjemmeside og ny tilmeldingsprocedure. Endvidere vil Facebook fremover blive en informationskanal i kommunikationen til elever/ forældre, især i dækningen af den enkelte talentcamp og i arbejdet med at skabe og fastholde netværket blandt talenteleverne. Regnskab Der aflægges regnskab og en kort beretning for projektet i maj måned Gæstepladser I tilfælde af, at en skole ikke benytter alle elevpladser, så forbeholder talentcamp.dk sig ret til at udlodde disse pladser til gæsteelever. Vi forventer at have ca. 2-3 gæstepladser pr. camp. Dette gøres for hele tiden at være parat til at udvide/sprede erfaringer med talentarbejde i Danmark. Undervisere på de enkelte talentcamps Vi har p.t et lærerkorps på omkring 16 lærere, der tilbyder sig som undervisere på talentcamp.dk. Dog vil vi gerne hele tiden have muligheden for at udvide denne kreds af undervisere. Vi vil derfor altid gerne i kontakt med lærere, der kunne være interesseret i at undervise eller følge en af talentcampene i løbet af næste skoleår. Betaling for næste år Betaling for jeres elevpladser i skoleåret 2013/14 bedes foretaget til: reg. nr. 9001, konto nr senest den 10. maj (husk at påføre skolenavn). Når vi modtager indbetalingen, fremsendes kvittering herfor. Vi ser frem til det videre samarbejde med jer omkring talentcamp.dk. Med venlig hilsen Marianne Hejlesen, Skoleleder/talentkoordinator Tolstrup Stenum Friskole Tobias Malmgreen Afdelingsleder/talentkoordinator Lyngby Privatskole Terje Brøchner Jørgensen Skoleleder Rønne Privatskole Rikke Vigilius Afdelingsleder/talentkoordinator Helsinge Realskole Henrik Frand-Madsen Viceskoleleder/talentkoordinator Hjørring Private Realskole

TALENTSAMARBEJDET I 2013/14 BLANDT GRUNDSKOLER

TALENTSAMARBEJDET I 2013/14 BLANDT GRUNDSKOLER TALENTSAMARBEJDET I 2013/14 BLANDT GRUNDSKOLER Beretning for 2013/14 Vi har hermed fornøjelsen af at kunne udsende beretning for indeholdende skoleår med regnskab for Talentcamp.DK, som i dette skoleår

Læs mere

TALENTSAMARBEJDET I 2011/12 BLANDT FRIE- OG PRIVATE SKOLER

TALENTSAMARBEJDET I 2011/12 BLANDT FRIE- OG PRIVATE SKOLER TALENTSAMARBEJDET I 2011/12 BLANDT FRIE- OG PRIVATE SKOLER Vi har hermed fornøjelsen af at kunne udsende en rapport indeholdende bl.a et regnskab for talentpleje blandt 13 DP-skoler i Danmark. Projektet

Læs mere

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen 29.01-02.02 2015 TALENTCAMP AALBORG 2015 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 7. klasse på Klostermarksskolen den 29. januar 2. februar 2015. Du

Læs mere

TALENTCAMP KØBENHAVN 2014

TALENTCAMP KØBENHAVN 2014 Talentcamp København Lyngby Private Skole 30. januar 3. februar 2014 TALENTCAMP KØBENHAVN 2014 Vi afholder skoleårets anden talentcamp på Lyngby Private Skole, København, torsdag den 30. januar til mandag

Læs mere

TalentCamp Greve 2014 Greve Privatskole

TalentCamp Greve 2014 Greve Privatskole TalentCamp Greve 2014 Greve Privatskole 2. - 6. oktober 2014 TALENTCAMP GREVE 2014 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 7. klasse på Greve Privatskole den 2. 6. oktober 2014. Du modtager

Læs mere

TalentCamp Bornholm 2014 Rønne Privatskole

TalentCamp Bornholm 2014 Rønne Privatskole TalentCamp Bornholm 2014 Rønne Privatskole 4.-8. april 2014 TALENTCAMP BORNHOLM 2014 Vi afholder forårets TalentCamp på Rønne Privatskole, 4. 8. april. Du modtager denne invitation, fordi din faglærer

Læs mere

Vedtægter for TalentCampDK

Vedtægter for TalentCampDK Bestyrelsen stiller forslag om følgende vedtægtsændringer. TalentcampDK er en ny og dynamisk organisation som er inde i en god udvikling, hvor der er behov for nogle justeringer af vedtægterne. Vedtægter

Læs mere

TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole

TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole 09. - 12. januar 2015 TALENTCAMP SØNDERJYLLAND 2015 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 8. og 9. klasse på Kolding Realskole den 09. 12.

Læs mere

SOMMERCAMP. i Hjørring. FOR 10 15 årige

SOMMERCAMP. i Hjørring. FOR 10 15 årige SOMMERCAMP i Hjørring FOR 10 15 årige MANDAG 6. - FREDAG 11. AUGUST Sidste uge af din sommerferie SOMMERCAMP 2012 Vi gentager succesen fra 2011 med SOMMERCAMP for alle unge i Hjørring kommune i alderen

Læs mere

SOMMERCAMP. i Hjørring. FOR 10 15 årige

SOMMERCAMP. i Hjørring. FOR 10 15 årige SOMMERCAMP i Hjørring FOR 10 15 årige TIRSDAG 6. - FREDAG 9. AUGUST Sidste uge af din sommerferie SOMMERCAMP 2013 Vi gentager succesen fra de sidste par år med SOMMERCAMP for alle unge i Hjørring kommune

Læs mere

TalentWeek 2015. 28. juli - 2. august

TalentWeek 2015. 28. juli - 2. august TalentWeek 2015 28. juli - 2. august TALENTWEEK 2015 TalentCampDK afholder TalentWeek for talentelever, der har gået i 6., 7., 8. eller 9. klasse i skoleåret 2014/15. TalentWeek afholdes på Hjørring Private

Læs mere

Sommerskole. Greve Privatskole

Sommerskole. Greve Privatskole Sommerskole Greve Privatskole 30. juni - 4. juli 2014 SOMMERSKOLE I STORKØBENHAVN TalentCampDK afholder sommerskole i uge 27 på Greve Privatskole. Du modtager denne invitation, fordi din faglærer eller

Læs mere

I HJØRRING FOR ÅRIGE MANDAG ONSDAG

I HJØRRING FOR ÅRIGE MANDAG ONSDAG I HJØRRING FOR 10-15 ÅRIGE MANDAG 08.08. - ONSDAG 10.08. I DEN SIDSTE UGE AF DIN SOMMERFERIE SOMMERCAMP 2016 Vi gentager succesen fra de sidste mange år med samarbejde med lokale klubber, hvor vi tilbyder

Læs mere

SOMMERCAMP I HJØRRING FOR 4. - 8. KLASSE (SKOLEÅRET 2011/12)

SOMMERCAMP I HJØRRING FOR 4. - 8. KLASSE (SKOLEÅRET 2011/12) SOMMERCAMP I HJØRRING FOR 4. - 8. KLASSE (SKOLEÅRET 2011/12) UGE 32 TIRSDAG 9. AUGUST - FREDAG 12. AUGUST SOMMERCAMP 2011 Sommer-camp er et nyt tiltag på HPR i august 2011, hvor eleverne, ugen inden de

Læs mere

I HJØRRING FOR 10-15 ÅRIGE MANDAG 03.08. - TORSDAG 06.08.

I HJØRRING FOR 10-15 ÅRIGE MANDAG 03.08. - TORSDAG 06.08. I HJØRRING FOR 10-15 ÅRIGE MANDAG 03.08. - TORSDAG 06.08. SIDSTE UGE AF DIN SOMMERFERIE SOMMERCAMP 2015 Vi gentager succesen fra de sidste mange år med samarbejde med lokale klubber, hvor vi tilbyder SOMMERCAMP

Læs mere

Nationalt samarbejde for talentprogrammer i Danmark. - hvad har de gang i i Danmark?

Nationalt samarbejde for talentprogrammer i Danmark. - hvad har de gang i i Danmark? Nationalt samarbejde for talentprogrammer i Danmark - hvad har de gang i i Danmark? 1 Anne Harrits Leder af Akademiet for Talentfulde Unge Midt Nynne Afzelius Talentchef Science Talenter, Astra Nationalt

Læs mere

VELKOMMEN TIL DET RULLENDE UNIVERSITET

VELKOMMEN TIL DET RULLENDE UNIVERSITET VELKOMMEN TIL DET RULLENDE UNIVERSITET Velkomst og præsentation af Det rullende Universitet v. Jeppe Bergh Torp og 14 15.00: INTRODUKTION til DrU Konceptet: Universitetsstuderende overtager undervisning

Læs mere

BETALINGSVEDTÆGTER FOR AALBORG FRISKOLE

BETALINGSVEDTÆGTER FOR AALBORG FRISKOLE BETALINGSVEDTÆGTER FOR AALBORG FRISKOLE Godkendt af Bestyrelsen for Aalborg Friskole 2. september 2016 1. INTRODUKTION. Ifølge loven om frie grundskoler, hvorunder Aalborg Friskole hører, yder staten et

Læs mere

Folkeskole Projektbeskrivelse Projekt-periode Bevilling Talenttræning i fysik og kemi for de ældste klasser i samarbejde mellem Johannesskolen,

Folkeskole Projektbeskrivelse Projekt-periode Bevilling Talenttræning i fysik og kemi for de ældste klasser i samarbejde mellem Johannesskolen, Uddannelsesudvalget UDU alm. del - Bilag 104 Offentligt Afdelingen for grundskole og folkeoplysning Frederiksholms Kanal 26 1220 København K. Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5302 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR

Læs mere

2017-18 http://www.emu.dk/modul/7-klasse Det 7. klassetrin er det klassetrin, hvor der sker flest ændringer i dit barns undervisning. Når dit barn starter i 7. klasse, er det samtidig starten på udskolingen

Læs mere

Særligt tilrettelagte undervisningsforløb i 8. og 9. klasse

Særligt tilrettelagte undervisningsforløb i 8. og 9. klasse Særligt tilrettelagte undervisningsforløb i 8. og 9. klasse Indhold: 1. Indledning/baggrund 2. Lovgivning og præsentation af de særlige forløb 3. Oversigt over de særlige forløb 4. Procedure 5. Aftale

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

OSK SOMMERCAMP 2018 FOR MESTERSKAB OG KONKURRENCE LØBERE

OSK SOMMERCAMP 2018 FOR MESTERSKAB OG KONKURRENCE LØBERE OSK SOMMERCAMP 2018 FOR MESTERSKAB OG KONKURRENCE LØBERE Onsdag den 18. juli til og med lørdag den 28. juli 2018 Velkommen til OSK s sommercamp for M og K løbere. Der er istider dagligt mellem kl. 8:00

Læs mere

Trænere på campen er OSK s trænere.

Trænere på campen er OSK s trænere. OSK FUNSKATE/BEGYNDER SOMMERCAMP 2018 Onsdag den 18. juli til og med lørdag den 28. juli 2018 Velkommen til OSK s sommercamp for Funskate og begynder løbere. Der er istider dagligt mellem kl. 8:00 og 21:00.

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs om Sommerhold og CAMP TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2014 Billedskolens fritidsundervisning

Læs mere

Eleverne har flere muligheder

Eleverne har flere muligheder 10. klasse på Sct. Mariæ Skole 10. klasse på Sct. Mariæ Skole er et tilbud til de elever, der ønsker et større fagligt og personligt overskud, inden de påbegynder deres videre ungdomsuddannelse. 10. klasse

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG 4 LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG GILBJERGSKOLEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI

Læs mere

Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder. VIA University College

Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder. VIA University College Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder VIA University College Campus Aarhus C Ceresbyen 24 8000 Aarhus C Tlf.: 87 55 30 00 VIA.DK VIA University College Læreruddannelsen Aarhus Optagelse med andet

Læs mere

Forældre Undervisning

Forældre Undervisning Forældre Undervisning På en skole nær dig Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Efterår 2010 Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Hvorfor Forældreundervisning? Oplever du også at det

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE

LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE 4 LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE. PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI UNDERVISNINGEN I UDSKOLINGEN

Læs mere

10.klasse Vinderup Realskole

10.klasse Vinderup Realskole 10.klasse Vinderup Realskole bindeleddet mellem grundskolen og en ungdomsuddannelse Bus lige til døren - kun 20 min. fra Holstebro Vinderup Realskole er en privatskole med ca. 270 elever fordelt på 7.-10.

Læs mere

Vejledning om Standardiseret forsøg med mestring af skoledag og hverdagsliv, skoleåret 2018/2019

Vejledning om Standardiseret forsøg med mestring af skoledag og hverdagsliv, skoleåret 2018/2019 Vejledning om Standardiseret forsøg med mestring af skoledag og hverdagsliv, skoleåret 2018/2019 Tilmeldingsfrist: Fredag den 1. december 2017 Indholdsfortegnelse 1. Generel information om forsøget...

Læs mere

Kære forældre i gruppe 4

Kære forældre i gruppe 4 Fjelsø d. 15. december 2011 Kære forældre i gruppe 4 Hermed en lille decemberhilsen med en opsamling på årsplanen samt et referat af vores møde d. 22. november, der omhandlede visioner og tanker vedrørende

Læs mere

Slutrapport til Region Hovedstaden

Slutrapport til Region Hovedstaden 14. februar 2013 Slutrapport til 1. Fakta om projektet Projektets navn: Bioteknologi i gymnasiet i Projektperiode: 1. januar 2009 til 31. december 2012 Projektets finansiering: Tilskud fra : 9,65 mio.

Læs mere

Tilmelding til skoleåret 2010/2011

Tilmelding til skoleåret 2010/2011 Nyhedsbrev, august 2010 Velkommen tilbage til 2010/2011 Læs om: Tilmelding til skoleåret Grønt Flag går online Tønder kommune - Alle folkeskoler er Grønt Flag skoler Grønt Flag kurser på Økolariet og Science

Læs mere

Talenthold i udskolingen på tværs af skolerne i Fredensborg kommune

Talenthold i udskolingen på tværs af skolerne i Fredensborg kommune Talenthold i udskolingen på tværs af skolerne i Fredensborg kommune 1. Baggrund I Fredensborg Kommune har man over de seneste par år gjort sig en række erfaringer med oprettelse af talenthold i udskolingen

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 13.1. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: Pia Fürst Pkt.

Læs mere

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Vi er 239 elever fra børnehaveklasse til 10. kl. o Max 20 i bhkl til 6. kl. Dog kan der i 7.- 9. klasse være 24 elever. Det udløser

Læs mere

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 NYT FRA FRIVILLIGHEDSKONSULENT SUSANNE BACH RASMUSSEN susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 Kalundborgmessen2014 invitation til foreninger Kalundborgegnens Erhvervsråd tilbyder - igen i år - foreninger

Læs mere

Velkommen i FSL og til din egen. Kreds 10 2012/2013 KREDS 10

Velkommen i FSL og til din egen. Kreds 10 2012/2013 KREDS 10 Velkommen i FSL og til din egen Kreds 10 2012/2013 Du er nu blevet medlem af Frie Skolers Lærerforening, kreds 10. Som du kan se af kortet her til højre, dækker kreds 10 det midterste Jylland i et bredt

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 253013 Skolens navn: Greve Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk BETALINGSVEDTÆGTER FOR AALBORG FRISKOLE Vedtaget af Bestyrelsen for Aalborg Friskole Maj 2010

Læs mere

Børne- og Undervisningsudvalget 2015-16 BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 173 Offentligt

Børne- og Undervisningsudvalget 2015-16 BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 173 Offentligt Børne- og Undervisningsudvalget 2015-16 BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 173 Offentligt Svar på spørgsmål 172. Bilag 3. Andel og antal elever, som ikke opfylder adgangskrav på mindst 6 i bundne prøvefag

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Evaluering og opfølgning:

Evaluering og opfølgning: Evaluering og opfølgning: Århus Privatskole underviser efter de af Undervisningsministeriet opstillede Fælles Mål (læs disse andetsteds på hjemmesiden under Lovpligtig information). Dette sikrer, at skolens

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET

HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET 1 2 29-3- 2013 3 2- UGERS POSTEN HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET Danske Gymnasieelevers Sammenslutnings 51. Landsmøde 12.- 14. april 2013 Høje Taastrup Gymnasium Dette hæfte indeholder primært alt det

Læs mere

PURHUS KOMMUNE Social- og kulturforvaltningen

PURHUS KOMMUNE Social- og kulturforvaltningen PURHUS KOMMUNE Social- og kulturforvaltningen Bakkevænget 16, 8990 Fårup Telefon 86 45 21 11, telefax 86 45 26 80 Eksp. 10-12, torsdag tillige 15-16.30 Tlf.eksp. Mandag-torsdag 8-15, fredag 8-12.30 Postgirokonto

Læs mere

Bilagsnotat til udviklingsprojekt Brevid 2844544

Bilagsnotat til udviklingsprojekt Brevid 2844544 Bilagsnotat til udviklingsprojekt Brevid 2844544 Indstilling: Indstilles til tilskud Indstilles med forbehold Indstilles til afslag X Projektdata: Ansøgers navn Roskilde Tekniske Skole Projektets navn

Læs mere

Uddannelse som talentvejleder

Uddannelse som talentvejleder Uddannelse som talentvejleder et efteruddannelsestilbud hos ScienceTalenter Vi skal sikre en bedre grundskole, der giver alle børn mulighed for at lære så meget som muligt og få et højere fagligt udbytte

Læs mere

International talentudveksling

International talentudveksling International talentudveksling Viby Gymnasium har etableret nogle internationale skoleudvekslingsprogrammer for talenter i sprogene. Formålet er: At styrke skolens generelle internationale kontakter og

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

Fredagsbrev d.23/ uge 38

Fredagsbrev d.23/ uge 38 Fredagsbrev d.23/9 2016 uge 38 En uge, hvor det rigtige efterår lader vente på sig, og heldigvis for det. Børnene nyder udelivet rundt omkring skolen, og ser ud til at gå nye veje ved at finde andre lege.

Læs mere

International talentudveksling

International talentudveksling International talentudveksling Viby Gymnasium har etableret fem internationale talentudvekslingsprogrammer. Formålet er: At styrke skolens generelle internationale kontakter og profil At tilgodese skolens

Læs mere

De femårige gymnasieforløb

De femårige gymnasieforløb GENTOFTE KOMMUNE De femårige gymnasieforløb i Gentofte Kommune Forord I Gentofte Kommune er vi ambitiøse og det er derfor med stor glæde, at vi sender dette tilbud ud til alle 7. klasses elever. Vi kan

Læs mere

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Vi er gået ind i den mørke tid, få reflekser og lys på jeres unger, så de kan ses af bilisterne. Vi har afholdt forældresamtaler

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

IT SUMMER CAMP 2015. Dato for arr. og. dato for seneste tilmelding. bliver offentliggjort i maj. Ubuntu-Linux, Web-Server, Anvendte Web-Teknologier

IT SUMMER CAMP 2015. Dato for arr. og. dato for seneste tilmelding. bliver offentliggjort i maj. Ubuntu-Linux, Web-Server, Anvendte Web-Teknologier IT SUMMER CAMP 2015 Dato for arr. og dato for seneste tilmelding bliver offentliggjort i maj. uge z, x. / y. 2015 Ubuntu-Linux, Web-Server, og Basal Web-programmering En extensiv indføring i web-programmering

Læs mere

Naturlige talenter. Aalborg Katedralskole

Naturlige talenter. Aalborg Katedralskole Naturlige talenter Aalborg Katedralskole Talent-tilbud 2018 Talent-forløb for skoleelever på Aalborg Katedralskole I skoleåret 2018 tilbyder Aalborg Katedralskole igen talentforløb for interesserede elever

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 33 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ UGEN Nye lærere Års jubilæum Birger Bengtsson Ledige pladser i børnehaveklassen Audonicons bogbus Frugt i haven Bærbars

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tolstrup-Stenum Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tolstrup-Stenum Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tolstrup-Stenum Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 805016 Skolens navn: Tolstrup-Stenum Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Lilleskoletræf 2016. Kære bestyrelser og skoleledelser

Lilleskoletræf 2016. Kære bestyrelser og skoleledelser Lilleskoletræf 2016 Kære bestyrelser og skoleledelser Velkommen til Lilleskoletræf 2016. At gå i, arbejde i, være forældre i den danske grundskole har ikke i mange år, om nogensinde, haft så stor bevågenhed

Læs mere

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2015/16 kr. 2.195,00 pr. uge. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skolejakke, undervisningsmateriale,

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. eller 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2017

Læs mere

FAGLIG UDVIKLING PERSONLIG UDVIKLING SOCIALE KOMPETENCER KLAR TIL UNGDOMS- UDDANNELSE. Skoleåret afsluttes med 10. klasses-prøven.

FAGLIG UDVIKLING PERSONLIG UDVIKLING SOCIALE KOMPETENCER KLAR TIL UNGDOMS- UDDANNELSE. Skoleåret afsluttes med 10. klasses-prøven. Fysik/kemi Samfundsfag FAGLIG UDVIKLING PERSONLIG UDVIKLING SOCIALE KOMPETENCER KLAR TIL UNGDOMS- UDDANNELSE Idræt Skoleåret afsluttes med 10. klasses-prøven Faglig og personlig udvikling Vi løfter vores

Læs mere

ServiceNyt juni 2016

ServiceNyt juni 2016 ServiceNyt 6 2016 20. juni 2016 Fordelingssekretariatet: Sommerferie Fordelingssekretariatet Deltag i Fordelingssekretariatets og Undervisningsministeriets orienteringsdage Sommerferie Fordelingssekretariatet

Læs mere

Planen for infoaften november :00

Planen for infoaften november :00 2016-17 Planen for infoaften november 2015 19:00 Grundlæggende om Super S-klassen Sprog samt opstarten i en super S-klasse Dansk og Sport rollen som klasselærer Science og matematik Kaffe, sodavand og

Læs mere

18/19.

18/19. 18/19 www.tieren.dk 10. KLASSE CENTER SKIVE ER IKKE BARE EN ALMINDELIG 10. KLASSE Velkommen til 10. Klasse Center Skive. Her kan du frit vælge, hvad du vil fokusere på i løbet af året - vi har projektforløb

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 449009 Skolens navn: Nyborg Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Indbydelse til Ungekursus (håndbold)

Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Arrangement nr. 201001653005 Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Fredag den 15. oktober kl.19:00 til søndag den 17. oktober kl.16.00 i Idrætscenter Vendsyssel (Vrå), (Stadionvej 17, 9760 Vrå) Vi skal

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d.11/9 2015. Tilmelding til forældrearbejdsdag - KOM NU!

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d.11/9 2015. Tilmelding til forældrearbejdsdag - KOM NU! Tilmelding til forældrearbejdsdag - KOM NU! Kære forældre. Der er forældrearbejdsdage næste lørdag og søndag 19. + 20 september og iøvrigt også 4 andre gange i dette skoleår. Det er kun omkring 20 % af

Læs mere

- Sætter spor. Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

- Sætter spor. Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2015/16 kr. 2.195,00 pr. uge. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skolejakke, højskolesangbog,

Læs mere

Uddannelsesparathed hos eleverne i 8. klasse, 2017

Uddannelsesparathed hos eleverne i 8. klasse, 2017 Uddannelsesparathed hos eleverne i 8. klasse, 2017 Resumé Fordelingen af uddannelsesparate versus ikke-uddannelsesparate elever er i 2017 meget lig de foregående to år. Samlet set er 28 procent af de elever,

Læs mere

Revidering af den langsigtede plan for kompetenceudvikling af medarbejdere - Skoleårene 2014/15-2019/20

Revidering af den langsigtede plan for kompetenceudvikling af medarbejdere - Skoleårene 2014/15-2019/20 Sag: 13-8191 Dok: 32766-15 Revidering af den langsigtede plan for kompetenceudvikling af medarbejdere - Skoleårene 2014/15-2019/20 1. Kompetenceudvikling i folkeskolens fag (Undervisningskompetencer/linjefag)

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Brobygning kl. skoleåret PIXI-UDGAVE for UU-Aalborg

Brobygning kl. skoleåret PIXI-UDGAVE for UU-Aalborg Brobygning 8.-9.-10. kl. skoleåret 2016-2017 PIXI-UDGAVE for UU-Aalborg Et hæfte der henvender sig til: Grundskoler, Ungdomsuddannelser og UU-Vejledere Forord: Velkommen til pixiudgaven af brobygningsforløb

Læs mere

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus Kære alle Så lakker en travl uge mod enden. I denne uge har vores 7.-9. klasser været til terminsprøver i dansk, matematik, engelsk og tysk. Jeg vil i den forbindelse rette en stor tak til Bitten Nielsen,

Læs mere

Børne- og Undervisningsudvalget BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 122 Offentligt

Børne- og Undervisningsudvalget BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 122 Offentligt Børne- og Undervisningsudvalget 2016-17 BUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 122 Offentligt Børne- og Undervisningsudvalget Christiansborg Økonomi- og Koncernafdelingen Frederiksholms Kanal 25 1220 København

Læs mere

Fordeling af supportberettigede brugere til teknisk support i Aula. Fælles antal for dagtilbud og skole. Central service desk håndterer fejlmeldinger

Fordeling af supportberettigede brugere til teknisk support i Aula. Fælles antal for dagtilbud og skole. Central service desk håndterer fejlmeldinger NOTAT Fordeling af supportberettigede brugere til teknisk support i Aula Det er kommunerne selv, der skal stå for den primære support i forbindelse med Aula. I tilfælde af tekniske fejl kan man dog naturligvis

Læs mere

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl Kursusnr. 1 - De fem elementers Qi Gong (trin 3) Torsdag den 1. september kl. 14.00 21.00 (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl. 10.00 17.00 Pris: kr. 1.800,- Forudsætninger: At

Læs mere

Forældre Undervisning

Forældre Undervisning Forældre Undervisning På en skole nær dig Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Forår 2010 Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Hvorfor Forældreundervisning? Oplever du også at det

Læs mere

Landsdækkende Præmieflyvning

Landsdækkende Præmieflyvning K Æ M P E K O N T A N T E P R Æ M I E R A L L E K A N V Æ R E M E D Landsdækkende Præmieflyvning fra LIMBURG I T YSKLAND s ø n d a g d. 1 9. a u g u s t 2 0 0 7 K Æ M P E K O N T A N T E P R Æ M I E R

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Hoven Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Hoven Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Hoven Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 760004 Skolens navn: Hoven Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Brian Andersen 2. Angivelse

Læs mere

Transport af elever fra. Lellinge. Kriterier for klassedannelse Fagdage/Temauge SFO. Tydeliggøre rammer for klassedannelse.

Transport af elever fra. Lellinge. Kriterier for klassedannelse Fagdage/Temauge SFO. Tydeliggøre rammer for klassedannelse. For Skolerne Brobygning Lellinge Vemmedrup Udarbejdet af skoleledelsen i samarbejde med skolebestyrelsen til information af forældre til børn på Lellinge Skole samt Vemmedrupskolen i forbindelse med den

Læs mere

Indholdsplan Den Rytmiske Efterskole. 2014/2015 Henrik Vejsig

Indholdsplan Den Rytmiske Efterskole. 2014/2015 Henrik Vejsig Indholdsplan Den Rytmiske Efterskole 2014/2015 Henrik Vejsig Indhold Fag og timetal Fællesskabet Studievejledning Skema Boglige fag Dansk Matematik Engelsk Tysk Fransk Fysik/kemi Naturfag(9.kl.) Medborgerskab(9.kl.)

Læs mere

cf86df31519a/17/1536#/0

cf86df31519a/17/1536#/0 Ugebrev Nr. 1, skoleåret 2013-14. 16. august 2013 Så er vi i gang! Første uge har været spækket med aktiviteter. Efter indflytningen søndag var eleverne på rundtur i huset og mødte de ansatte på et orienteringsløb

Læs mere

FiO2009: Kursusplan (ret til ændringer forbeholdes!)

FiO2009: Kursusplan (ret til ændringer forbeholdes!) FiO2009: Kursusplan (ret til ændringer forbeholdes!) Onsdag 27. maj: Ankomst Kursusdeltagerne ankommer til Kastrup Lufthavn, København, omkring kl. 16 17. Finnair har en ankomst 16:10 (afr. Helsinki 15:35)

Læs mere

Selvevaluering på RpR

Selvevaluering på RpR Side 1 af 6 Selvevaluering på RpR Roskilde private Realskole er gået over til Selvevaluering. Dette erstatter det tidligere tilsyn med skolen, som en ekstern tilsynsførende har udført, og udgivet rapporter

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Lokal studieordning for. Adgangskursus til Ingeniøruddannelserne. Udbudt af Mads Clausen Instituttet, Syddansk Universitet

Lokal studieordning for. Adgangskursus til Ingeniøruddannelserne. Udbudt af Mads Clausen Instituttet, Syddansk Universitet Lokal studieordning for Adgangskursus til Ingeniøruddannelserne Udbudt af Mads Clausen Instituttet, Syddansk Universitet Reglerne i denne studieordning er et lokalt supplement til Bekendtgørelse nr. 236

Læs mere

Kursusprogram Efterskolelærer parat! Kursus for nye efterskolelærere. Vejle Center Hotel 5. - 6. oktober 2011 og 26. 27.

Kursusprogram Efterskolelærer parat! Kursus for nye efterskolelærere. Vejle Center Hotel 5. - 6. oktober 2011 og 26. 27. Kursusprogram Efterskolelærer parat! Kursus for nye efterskolelærere Vejle Center Hotel 5. - 6. oktober 2011 og 26. 27. marts 2012 Efterskolelærer parat! Kursus for nye lærere i efterskolen Efterskolen

Læs mere

Talentudvikling i stx og hf

Talentudvikling i stx og hf Et talent er en person, som er god til noget og har mulighed for at blive en af de bedste, hvis potentialet stimuleres (fra Talentcamps 05) Dagens program 14.00 Talentudvikling i de gymnasiale uddannelser

Læs mere

Fra hele Danmark kommer FMKB medlemsfamilierne i LEGOLAND

Fra hele Danmark kommer FMKB medlemsfamilierne i LEGOLAND Fra hele Danmark kommer FMKB medlemsfamilierne i LEGOLAND fredag den 29. marts kl. 10-16 kan fredag den 29. marts igen med største fornøjelse byde alle vores familiemedlemmer, CanTeens, Senvirkninger,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Aalborg Katedralskole HF-UDDANNELSE FOR UNGE MED AUTISME

Aalborg Katedralskole HF-UDDANNELSE FOR UNGE MED AUTISME Aalborg Katedralskole HF-UDDANNELSE FOR UNGE MED AUTISME 1 Aalborg Katedralskole Den 2-årige HF-uddannelse HF er en 2-årig almendannende og studieforberedende gymnasial uddannelse, der giver adgang til

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 13. januar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 889 Næste uge: Mærkedag: 17. januar 19. januar Projekt opg. overbygn. kl. 15.00 (tirsdag fredag) Lærermøde Velkomsteftermiddag (Kom. Bh.kl. børn

Læs mere