INDHOLDFORTEGNELSE. Husets historie. Parkeringsforhold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDHOLDFORTEGNELSE. Husets historie. Parkeringsforhold"

Transkript

1 Håndbog for A/B Dybbølsbro Juni 2009

2 INDHOLDFORTEGNELSE Husets historie Parkeringsforhold Praktiske forhold Grill og parasol i gården Opbevaring af vinterdæk Hobbyrum Cykelkælder Flügger Vicevært Fælles gård Husorden Storskrald / dagrenovation mm. Pulterrum Husdyr Forhold omkring huset og lejlighederne Vedligeholdelse foreningen kontra den enkelte andelshaver Centralvarmeanlægget Radiatortermostater Badeværelsesgulv Vinduer Nøgler Hoved- og køkkentrapper Antenneanlæg/Bredbånd Strøm og gas Forbedringer i lejligheden Foreningsmæssige forhold Andelsboligforeningen A/B Dybbølsbro Jeg skal fraflytte - hvad gør jeg? Venteliste Andelsbevis Regler for fremleje/udlejning af værelse Information fra bestyrelsen Foreningens hjemmeside Bestyrelsen Administrator Vedtægter Håndbog

3 HUSETS HISTORIE Kareen Yrsaro blev oprindelig tegnet i ren jugendstil i 1905 af arkitekt J.P. Rasmussen for malermester Holger Hansen, der var en stor grundejer i området, men denne var åbenbart ikke helt tilfreds med tegningerne, for ejendommen blev opført efter reviderede tegninger og færdig omkring Læs meget mere på foreningens hjemmeside PARKERINGSFORHOLD I gaderne omkring foreningens ejendom har Københavns Kommune Center for Parkering indført nedennævnte parkeringsregler, der gælder for parkering UDEN beboerlicens. Ejendommen er beliggende i Blå zone, men bemærk at grænsen til Grøn zone er beliggende lige øst for Sommerstedgade. Beboere kan ansøge om Beboerlicens ved Center for Parkering. De præcise regler kan findes på Center for Parkerings hjemmeside: I betalingsområdet skal der betales for at parkere hele døgnet fra mandag kl. 8:00 til og med lørdag kl. 17:00. Det er gratis fra lørdag kl. 17:00 til mandag morgen kl. 8:00. Der skal købes parkeringsbillet i automaten, der er opstillet på hjørnet af Dybbølsgade og Sommerstedsgade eller på hjørnet af Ingerslevsgade og Krusågade. Nye takster fra mandag d. 19 januar 2009 Priser for parkering Rød zone Grøn zone Blå zone Hverdage Kl kr./time 17 kr./time 10 kr./time Kl kr./time 10 kr./time 10 kr./time Kl Lørdage Kl kr./time 28 kr./time 3 kr./time 17 kr./time 3 kr./time 10 kr./time Efter kl. 17 Gratis Gratis Gratis Søn- og helligdage Gratis Gratis Gratis

4 PRAKTISKE FORHOLD Grill og parasol i gården Foreningen har indkøbt 2 stk. kuglegrill, der befinder sig i hobbyrummet, og som alle foreningens beboere kan anvende i gården. Det påhviler brugeren at sætte grillen rengjort tilbage i hobbyrummet efter anvendelse. Der findes ligeledes parasol med fod, der frit kan anvendes. Opbevaring af vinterdæk I kælderen med indgang fra cykelkælderen er der mulighed for opbevaring af vinterdæk til bilen. Der er paller, de kan stables på, og de bør afmærkes synligt med ejer. Hobbyrum Foreningen råder over et "hobbyrum", der er påtænkt til diverse "gør-det-selv projekter" eller reparationer der sviner for meget til at udføre oppe i lejligheden. Det kan være maling af kommode, reparation af cykel og lignende. Der findes i rummet noget værktøj, der kan anvendes og som skal lægges på plads efter brug. Der skal naturligvis ryddes op efter brug. Særlig nøgle er nødvendig. Cykelkælder Foreningen har 2 cykelkældre. En under Dybbølsgade 9 med indgang fra gården, og en mellem Ingerslevsgade 106 og 108 i kælderen med indgang fra både gade og gård. Kældrene er aflåste, og nøglen til hovedgadedøren skal anvendes. Foreningens medlemmer opfordres til at anvende disse i videst muligt omfang og ikke henstille cyklerne på gaden op ad facaden. Flügger Foreningen har en rabataftale med Flügger på Ny Carlsberg vej 5-7, hvor vi får 20 % rabat på alt ved at oplyse, at man kommer fra A/B Dybbølsbro. Vicevært Foreningen har ikke sin egen vicevært, hvorfor henvendelser vedr. defekte forhold på huset eller dets installationer sker til foreningens formand. Formanden kan kontaktes på telefon efter kl. 10, medmindre det er meget akut. Fælles gård lfm. gårdsanering i er der oprettet et gårdlaug på 8 personer - 2 fra hver af de 4 foreninger, der omslutter gården. Formålet med gårdlauget er at sørge for, at gården holdes ren og vedligeholdes. De 4 foreninger er blevet enige om, at gårdlauget står for renholdelse af fortovet hele vejen rundt om karreen. Husorden Vi bor i et 100 år gammelt hus, hvor det ikke er muligt at undgå, at moderne udstyr som boremaskiner, vaskemaskiner og stereoanlæg kan genere de øvrige beboere ved brug. DERFOR er det vigtigt, at alle viser hensyn overfor alle naboer, når man anvender støjende apparater. Det vil i praksis sige at støvsugere, boremaskiner og lignende ikke anvendes efter kl. 21.

5 Høj musik er den hyppigste form for nabo gene. ALLE opfordres til at respektere naboernes anderledes musiksmag og eventuelle behov for at høre musik højt. Dette skal forstås som en gensidig respekt for naboerne, men især skal høj musik undgås efter kl. 21. Skal der være fest, og det må der selvfølgelig gerne være, bedes de øvrige beboere i opgangen advaret en uges tid før. Storskrald/dagrenovation mm. Alle karreens beboere anvender samme skralderum beliggende i porten mellem Krusågade 33 og 35. Her er både containere til dagrenovation, papir, pap samt batterier. Fra gården er der - til højre for porten til skralderummet - en dør ind til storskralderummet, hvor alle kan hensætte møbler og andet storskrald. Til storskrald medregnes også maleraffald, radio, tv, Pc'er og lign. Komfurer og køleskabe medregnes også til storskrald og kan henstilles på reposen udenfor skralderummet. Byggeaffald, dvs. alt der har siddet fast på vægge og gulv, samt væg og gulvmaterialer er ikke storskrald, og det er derfor den enkelte, der selv må stå for bortskaffelsen. Den nærmeste offentlige storskraldeplads ligger ikke langt fra huset i Vasbygade. Flaskecontainer findes i Dybbølsgade på hjørnet af Godsbanegade. Pulterrum Til hver lejlighed hører der et pulterrum. I forbindelse med fraflytning skal rummet tømmes. Er rummet ikke tømt ved fraflytning, vil det blive tømt og modregnet afregningen på lejligheden. Husdyr Andelshaverne kan holde husdyr, så længe de ikke generer de øvrige beboere med støj, lugte eller lignende. FORHOLD OMKRING HUSET OG LEJLIGHEDERNE Vedligeholdelse foreningen kontra den enkelte andelshaver Hovedregel: Foreningen er forpligtiget til at vedligeholde de lodrette stigeledninger, mens det er andelshaveren der har den øvrige vedligeholdelse indvendigt. Centralvarmeanlægget For at sikre optimal udnyttelse af anlægget, skal vi alle sørge for at alle radiatorer og rør er tømt for luft. Derfor bedes alle ved begyndelsen af hver vintersæson og efter evt. nedlukning i løbet af sæsonen sørge for at lufte alle radiatorerne ud. Er der problemer med udluftningsventiler, bedes formanden kontaktet.

6 Radiatortermostater Udskiftning af termostater skal planlægges i samarbejde med formanden, der altid skal inddrages, idet det er ham der står for evt. aftømning af anlægget for vand. Reparation og vedligeholdelse skal primært foretages i sommerhalvåret, hvor anlægget er lukket ned. Badeværelsesgulv Der har været problemer med badeværelsesgulvet flere steder. Bliver et gulv utæt er det andelshaveren der skal bekoste reparation eller udskiftning heraf. Det vil blive betragtet som forbedring og medregnes derfor ved fraflytning. Der vil være mulighed for finansiering gennem foreningen - tal med formanden. Vinduer For vinduerne gælder særlige regler for andelshaverne. Vinduerne er blevet udskiftet løbende over en lang årrække. De enkelte andelshavere er i forbindelse med køb af lejligheden blevet pålagt at udskifte vinduerne mod gaden til nye termoruder. Vinduerne mod gården har det været frivilligt, om man ville udskifte. Disse udskiftninger af vinduer er medregnet som forbedringer i den enkelte lejlighed - se afsnittet om forbedringer. Fremtidig vedligeholdelse, dvs. maling og evt. udskiftning, af vinduerne sker på foreningens regning. Vinduerne mod gården er det fortsat frivilligt om de skal udskiftes. Vedligeholdelsen af disse påhviler ligeledes andelsboligforeningen. Nøgler Til de 3 hoveddøre, de 3 køkkendøre, de 3 døre til cykelkældre anvendes samme nøgle. Til nedgangen til gården mellem Dybbølsgade 9 og 11 og til skralderummet i Krusågade anvendes anden nøgle. Til hobbyrum anvendes en tredje nøgle. Disse låste døre er første sikring for beboerne mod indbrud, og derfor opfordres alle til at holde dørene låste. Specielt køkkentrapperne står til tider åbne således, at børnene kan komme uhindret op til lejlighederne. Forældre opfordres til at sørge for at trapperne igen er låst, når børnene er kommet op. Hovedtrapperne er forsynet med dørtelefonanlæg, og beboerne opfordres til ikke at lukke ukendte ind i ejendommen. Porten til gården efter Dybbølsgade nr. 9 er forsynet med elektrisk døråbner. Den åbnes via nøgleboksen på væggen til venstre. Kommer man fra gården, sidder der en kontakt til højre, som ved tryk, åbner og lukker porten. I tilfælde af fejl på den elektriske døråbner, kan porten låses op på normal vis. Hoved- og køkkentrapper Hver lejlighed har 2 udgange, én til hovedtrappen og én til køkkentrappen. Trapperne skal fungere som flugtveje i tilfælde af brand. Af den årsag skal trapperne holdes frie. Vi skylder også hinanden, at der IKKE henstilles affaldsposer og anden opmagasinering af ting og sager på gangarealerne. Det ser ikke pænt ud, og der kan ikke gøres rent. Hovedtrapper vaskes hver 14. dag og køkkentrapperne hvert kvartal. Vinduerne pudses i.f.m. hovedrengøringen, der sker en gang årligt.

7 Trappelyset er alle steder tidsstyret, dvs. det er tændt i et vist tidsrum, og slukker automatisk igen. Det sker til tider, at specielt køkkentrappelyset brænder konstant, hvilket skyldes, at der er en, der har "pillet" ved styrerelæet, der sidder oppe på loftet ved hver køkkentrappe. Opdager man, at lyset brænder konstant, bedes man enten gå op på loftet og "rette" relæet tilbage, eller kontakte en fra bestyrelsen, så strømforbruget kan ophøre. Er der gået en pære, kontaktes bestyrelsen også. Antenneanlæg/Bredbånd Foreningen har sin egen fiberbredbånds forbindelse indlagt i alle lejligheder. Det er muligt at oprette forbindelse til Internet, TV-signaler og IP-telefoni via forbindelsen med oprettelse af et abonnement hos en udbyder. Tilslutning er frivillig. Kontakt eventuelt bestyrelsen for tilslutning. Strøm og gas Der er gas i alle lejlighedernes køkkener på nær i klubværelserne på 5. sal i Ingerslevsgade 104. Der er kun i takt med, at der har været behov, indlagt stærkstrøm/3 fase/380 volt i de enkelte stigeledninger. Der er pt. stærkstrøm / 380 volt inde i: Dybbølsgade 9 - venstre side Ingerslevsgade venstre side Ingerslevsgade venstre side Påtænker man ombygning af køkken, og ønsker man elkomfur, der udelukkende anvender 380 volt, og der ikke i den pågældende side er 380 volt, kontaktes bestyrelsen, der herefter vil sørge for, at der indlægges tilstrækkelig strøm. Forbedringer i lejligheden Forbedringer i lejligheden f. eks. nyt køkken bad eller lignende skal foretages på håndværksmæssig korrekt måde. Af hensyn til den senere vurdering i forbindelse med salg, skal kvitteringer/regninger gemmes og fremlægges som dokumentation. Ved salg foretages en gennemgang af lejligheden af en ekstern valuar, der på baggrund af hvad ombygning/forbedringer har kostet, foretager en beregning af, hvad den er værd på salgstidspunktet. De enkelte ombygningsbestanddele har en levetid over hvilken de afskrives. FORENINGSMÆSSIGE FORHOLD Andelsboligforeningen A/B Dybbølsbro Huset blev efter et salg omdannet til andelsbolig i Andelsboligforeningen købte huset kontant ved, at andelshaverne selv optog banklån til køb af andelen. Dette princip følges stadig og foreningen har derfor ingen gæld. Foreningen vil dog optage lån i forbindelse med en større planlagt ombygning af hele tagetagen.

8 Andelsværdien fastsættes en gang årligt i foreningens regnskab, der løber fra 1. oktober til 30. september. Generalforsamlingen afholdes i slutningen af januar, og forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 31. december. Andelsværdien på den enkelte lejlighed beregnes som lejlighedens størrelse f.eks. 101 m 2 ganget med andelskronen jf. årsregnskabet, hertil lægges forbedringer. Huset vurderes hvert år af en valuar, som var det en udlejningsejendom. Det seneste årsregnskab er udleveret til alle medlemmer i forbindelse med den seneste generalforsamling, men kan også findes på Beboersiderne på foreningens hjemmeside Jeg skal fraflytte - hvad gør jeg? Henvend dig til bestyrelsen. Det er dem, der forestår salget. Lejligheden slås op som byttelejlighed, og hvis ingen er interesseret, anvendes ventelisten. Bestyrelsen sørger for rekvirering af vurderingsmand til værdiansættelse af enhver form for forbedringer, samt fremvisninger for mulige købere. Sælger betaler valuar. Venteliste Andelshavere kan få én person skrevet op på ventelisten. Så snart andelsshaveren fraflytter, slettes personen fra ventelisten. Børn og forældre i lige linie til andelshavere har førsteret på lejligheder i forhold til eksterne personer. Ventelisten forefindes hos formanden samt den øvrige bestyrelse, der sørger for opdatering af nye mulige andelshavere. Ved ændringer modtager hele bestyrelsen en ajourført liste. Andelsbevis Der findes kun ét andelsbevis pr. andelslejlighed. Køber overtager andelsbeviset fra den tidligere andelshaver som bevis for at have købt en andelslejlighed. Andelsbeviset skal derfor opbevares omhyggeligt og afleveres tilbage i forbindelse med salg. Bortkommer et andelsbevis skal det efterlyses i statstidende og lokalaviser mm, hvilket er administrativt besværligt og dyrt. Regler for fremleje/udlejning af værelse Andelshavere, der påtænker at fremleje eller udleje deres lejlighed eller dele heraf, skal altid henvende sig til bestyrelsen for godkendelse. Fremleje vil kun i ganske særlige tilfælde kunne godkendes, idet bestyrelsen ønsker at andelshavere skal bebo lejligheden. Information fra bestyrelsen Bestyrelsen udsender efter behov nyhedsbreve til medlemmerne. Foreningens hjemmeside Foreningen har en hjemmeside på Internet adressen hvor mere detaljeret information kan findes i et særligt afsnit for medlemmer af andelsboligforeningen. Brugernavn og adgangskode kan fås ved at fremsende en til webmaster@abdybbølsbro.dk. Bestyrelsen Bestyrelsesmedlemmer vælges for en 2-årig periode på den ordinære generalforsamling, der som regel afholdes i januar måned. Formanden konstitueres af bestyrelsen.

9 På foreningens hjemmeside findes en liste med bestyrelsesmedlemmernes navne, som valgt på den seneste generalforsamling. Administrator På foreningens hjemmeside findes administrators navn, telefonnummer og adresse. Vedtægter De beskrevne forhold i denne Håndbog er altid reguleret af foreningens Vedtægter. Den senest reviderede udgave af vedtægterne kan fås ved henvendelse til Bestyrelsen eller ved opslag på Beboersiderne på foreningens hjemmeside Håndbog Denne Håndbog revideres løbende. Den nyeste version kan findes ved opslag på Beboersiderne på foreningens hjemmeside

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

HUSORDEN FOR AB-ISTEDGADE 106-108

HUSORDEN FOR AB-ISTEDGADE 106-108 LEJLIGHEDER:... 2 RO OG ORDEN... 2 MUSIK O. LIGN.... 2 FEST... 2 EL-APPARATER... 2 STØJ... 2 TÆPPEBANKNING... 2 ANTENNER... 2 WC... 2 HUSDYR... 3 FORANDRINGER... 3 SKADER... 3 FORSIKRING... 3 FRAFLYTNING...

Læs mere

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Regler for tildeling af lejligheder Husorden Regelsæt Brandsikring Lejlighedssammenlægning REGLER FOR TILDELING AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGEN

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED OPDATERET MAJ 2014 Side 1 af 5 Generelt Det påhviler andelshaver at sørge for, at andelen holdes i en stand, så der ikke opstår fare for at værdien af ejendommen

Læs mere

Kagsgårdens. husorden

Kagsgårdens. husorden Kagsgårdens husorden Indholdsfortegnelse Forord...3 Affald...4 Altaner...4 Antenneanlæg / Parabol...4 Badning mv...4 Barnevogne, cykler, legeredskaber m.v...5 Forurening...5 Fugle og andre dyr...5 Fyrværkeri...5

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen. Irmingersgade 9-11-13

Husorden for andelsboligforeningen. Irmingersgade 9-11-13 Husorden for andelsboligforeningen Irmingersgade 9-11-13 Husorden er gældende for alle andelshavere, lejere og brugere af ejendommen og de til ejendommen hørende arealer og udstyr. Som hovedregel opfordres

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

Boligaftale for A/B Gilholm

Boligaftale for A/B Gilholm 1 Boligaftale for Denne boligaftale mellem (e) og Andelsboligforeningen Gilholm har til formål at fastlægge de vigtigste rettigheder og pligter for aftalens parter Boligaftalen er udfærdiget

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3 Husorden Afdeling 19 Lerumbakken 1 og 3 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER 4 DØRTELEFONANLÆG

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Ordensreglement og Brandsikringsbestemmelser for Selvejerboligselskabet Højdevangen

Ordensreglement og Brandsikringsbestemmelser for Selvejerboligselskabet Højdevangen Ordensreglement og Brandsikringsbestemmelser for Selvejerboligselskabet Højdevangen Ordensreglement 1. Hoved- og køkkentrapper - Al henkasten af papir eller affald på trapperne er forbudt. - Henstillen

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN Frederiksberg, 18-11-2015 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg www.deas.dk Tel +45 70 30 20 20 info@deas.dk cvr. 20 28 34 16 Regionskontorer: Aalborg

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN H.C. ØRSTEDSVEJ 21/AMALIEVEJ 22-24

HUSORDEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN H.C. ØRSTEDSVEJ 21/AMALIEVEJ 22-24 FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN H.C. ØRSTEDSVEJ 21/AMALIEVEJ 22-24 1. INDLEDNING 1.1. Formål med husordenen For at skabe et godt miljø i vores ejendom er det vigtigt, at alle viser størst muligt hensyn til

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

A/B Tjørnens. Infoguide. Gem den - den er go at ha. Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Tjørnerækken 2-8 og Poppelrækken 1-7, 2300 København S.

A/B Tjørnens. Infoguide. Gem den - den er go at ha. Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Tjørnerækken 2-8 og Poppelrækken 1-7, 2300 København S. A/B Tjørnens Infoguide 2016 Gem den - den er go at ha Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Hvor kan jeg henvende mig med spørgsmål?... 3 Bestyrelsen... 3 Vaskeri... 3 Tørrerum... 4 Cykelkælder... 4 Hvordan

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen Ordensregler Afdeling 13 - Ørehøj Afdelingsbestyrelsen 2015 Forord Afd. 13, Ørehøj, er opført i årene 1953-1955. bebyggelsen består af boligblokke med 40 lejemål. Disse ordensregler og praktiske råd er

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20

HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20 HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20 I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Husorden for Kajplads 24

Husorden for Kajplads 24 Husorden for Kajplads 24 Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 64

VELKOMMEN TIL AFDELING 64 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 64 «Bruger_Initial» Mølleriet, Ditlev Bergs Vej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 Fremmødte: 10 + 1 fuldmagt Afmeldinger: 2 Ad 1) Valgt til dirigent formand Helene Olsen (HO), valgt til referent

Læs mere

Samvirkende Boligselskaber 3035-8 Bellahøj III Godkendt på afdelingsmødet den 16. oktober 2012 Husorden Administration: Husorden

Samvirkende Boligselskaber 3035-8 Bellahøj III Godkendt på afdelingsmødet den 16. oktober 2012 Husorden Administration: Husorden For Bellahøj III Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

Fraflytnings guide. Forord: Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt.

Fraflytnings guide. Forord: Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Kære Beboer. Vi gør opmærksom på, at denne fraflytnings guide alene er ment som en vejledende orientering om de generelle forhold. Hvad der gælder i det enkelte tilfælde fx i din lejlighed afgøres blandt

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B A/B Nansensgade 68-78B Nansensgade 70 1.tv. 1366 København K Tlf.:33 15 24 90 Husorden for A/B Nansensgade 68-78B AFFALD STORSKRALD vil fremover så vidt muligt blive hentet torsdag i lige uger. Det stiller

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET Affaldssortering: Der må kun komme husholdnings -affald i skakten og det skal være indpakket i de uddelte sorte poser. Posen må ikke indeholde væske. Øvrigt

Læs mere

Administration Affald Afløb Altaner Antenne Barnevogne Bestyrelse Chikane Cykler El Emhætte Fjernvarme Flag Forbedringer/ændringer Fremleje Garager

Administration Affald Afløb Altaner Antenne Barnevogne Bestyrelse Chikane Cykler El Emhætte Fjernvarme Flag Forbedringer/ændringer Fremleje Garager Administration Affald Afløb Altaner Antenne Barnevogne Bestyrelse Chikane Cykler El Emhætte Fjernvarme Flag Forbedringer/ændringer Fremleje Garager og P-plads Generalforsamling Gårdmand Henvendelse til

Læs mere

BOLIGAFTALE FOR A/B FIRKANTEN

BOLIGAFTALE FOR A/B FIRKANTEN Andelsboligforeningen Firkanten Bodenhoffs Plads 16. st. 1430 København K BOLIGAFTALE FOR A/B FIRKANTEN Opdateret 10.11. 2012 i i forbindelse med ekstra ordinær generalforsamlingsbeslutning den 14. Juni

Læs mere

HUSORDEN FOR E/F LYØVEJ 5-9

HUSORDEN FOR E/F LYØVEJ 5-9 HUSORDEN FOR E/F LYØVEJ 5-9 VELKOMMEN TIL EJERFORENINGEN Den siddende bestyrelse varetager ejerforeningens interesser i det daglige. Den træffer og udfører beslutninger om alle relevante forhold, såvel

Læs mere

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning.

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Beboere og gæster opfordres til at vise hensynsfuldhed overfor hinanden og ejendommen. Alle skal aktivt bidrage

Læs mere

Dronningegården Husorden

Dronningegården Husorden Dronningegården Husorden 1. VELKOMMEN TIL DRONNINGEGÅRDEN 3 2. INDLEDNING OG FORMÅL 3 3. HUSDYR 3 4. CYKLER/KNALLERTER 3 5. KØRESTOLE 4 6. DØRE 4 7. TRAPPER 4 8. BØRN 4 9. ALTANER 4 10. GÅRDMILJØ 5 11.

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Køb af andelslejlighed i A/B Jæger spørgsmål og svar

Køb af andelslejlighed i A/B Jæger spørgsmål og svar Køb af andelslejlighed i A/B Jæger Spørgsmål og svar Sidst redigeret: maj 2012, version 2.0 Her har vi samlet en lang række spørgsmål, som vi ofte får stillet af kommende andelshavere i A/B Jæger. Svarene

Læs mere

ADMINISTRATIONEN. Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby. Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet:

ADMINISTRATIONEN. Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby. Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet: Kontor- / telefontid ADMINISTRATIONEN Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet: Tlf.: Mandag til torsdag Kl. 10.00 15.00

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

Procedure ved salg af andele i A/B Krusågade 13-27

Procedure ved salg af andele i A/B Krusågade 13-27 Procedure ved salg af andele i A/B Krusågade 13-27 Et salg af en andelslejlighed vil normalt tage op til 3 mdr. fra andelshaverens meddelelse om at et salg skal gennemføres, indtil en ny andelshaver rent

Læs mere

AB Toftevang. Nyhedsbrev

AB Toftevang. Nyhedsbrev AB Toftevang Nr. 1/februar 2014 Nyhedsbrev Kontakt til bestyrelsen: Bestyrelsen kan kontaktes på mail kontakt@abtoftevang.dk eller ved at kontakte Formand, Peter Sørensen, Toftevang 40, 1.th tlf. 21727973

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Arbejderbevægelsens kollegium 29. maj 2015 Vedligeholdelsesreglement Ved indflytning Lofter fremtræder som nymalede Vægge fremtræder som nymalede med standardfarver. Malede vægge vil være i ensartet glans.

Læs mere

HUSORDEN NB Woltershus

HUSORDEN NB Woltershus HUSORDEN NB Woltershus Husordenen gælder alle lejere og andelshavere. Den enkelte lejer/andelshaver har ansvaret for, at husstanden og gæster overholder husordenen. Samme ansvar gælder i forbindelse med

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

Velkommen Til Vallensbækhus

Velkommen Til Vallensbækhus Velkommen Til Vallensbækhus Indeholder vores husorden plus nogle praktiske oplysninger. Læs den! Brug den! Så vi alle kan færdes og bo i et godt boligmiljø. Indhold AFFALD...2 ALTANER...2 BADEVÆRELSER...3

Læs mere

Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116

Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116 Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116 Administration: Aars Boligforening Kirkegade 3 9600 Aars Tlf.: 98 62 24 13 Kontor- og telefontid: Mandag - onsdag 09.00-16.00 Torsdag onsdag 10.00-17.00 Fredag g onsdai

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere

HUSORDEN jf. vedtægterne 13

HUSORDEN jf. vedtægterne 13 A/B KNASTEN - Husorden side 1 Andelsboligforeningen KNASTEN HUSORDEN jf. vedtægterne 13 Senest revideret 29. april 2015 Indledning Andelsboligforeningen Knasten s husorden består af nogle regler og retningslinier,

Læs mere

Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning

Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning Bestyrelsen: Tommy Munk (formand) Frederiksberg 5.4.2006 Helle Bjerre Peter Vendrup Tatiana Scharnberg Bestyrelsens

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN

Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN Bestyrelsen har med denne udgave af husordenen ønsket at udvide og tilføje enkelte punkter til den tidligere

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26. september 2011

Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26. september 2011 Boligforeningen AAB afd. 68 Burmeistersgade 24 st. th. Telefon: 32 96 92 02 www.aab68.dk 1429 København K Fax: 32 96 92 02 E-mail: afd68@aab68.dk Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26.

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. Afd. 300 - Falken

Husorden. Afd. 300 - Falken Husorden Afd. 300 - Falken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund. Man

Læs mere

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker

Læs mere

Husorden for E/F Markskellet

Husorden for E/F Markskellet Husorden for E/F Markskellet Affald og renovation Ifølge gældende lovgivning og kommunale regulativer skal affald kildesorteres før det bortskaffes. Det betyder, at den enkelte beboer er forpligtet til

Læs mere

HUSORDEN PILEPARKEN 2

HUSORDEN PILEPARKEN 2 HUSORDEN PILEPARKEN 2 Ifølge Lov om leje af almene boliger påhviler det boligselskabet efter bedste evne at sørge for, at der i det hele hersker god orden i ejendommen. Beboeren er pligtig at efterkomme

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej

Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej Til overholdelse af god orden i ejendommen påhviler det enhver lejer at overholde de bestemmelser, som boligselskabet og afdelingsbestyrelsen træffer, herunder nedenstående

Læs mere

A/B Dybbølsgaard Opdateret 13-11-2015

A/B Dybbølsgaard Opdateret 13-11-2015 Udtrædelse Procedure i forbindelse med køb og salg af andelslejligheder i A/B Dybbølsgaard Opdateret 13-11-2015 1) Andelshaver kontakter ATB med oplysning om, at andelshaver ønsker at sælge. 2) ATB fremsender

Læs mere

Husorden. For. Nordvænget II. Furesø Boligselskab. Furesø Boligselskab 4104-6 Nordvænget II Godkendt på afdelingsmødet den 01.03.

Husorden. For. Nordvænget II. Furesø Boligselskab. Furesø Boligselskab 4104-6 Nordvænget II Godkendt på afdelingsmødet den 01.03. Husorden For Nordvænget II Furesø Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1af 10 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013 HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE November 2013 Beboerne har pligt til at være bekendt med og overholde foreningens vedtægter og husorden. Eventuelle uoverensstemmelser bør søges løst mellem de enkelte beboere.

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 401 PETERSBORGVÆNGET BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT REV. 30. AUGUST 2012 Enhver beboer anmodes om at iagttage god skik og orden i ejendommen

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Gammelgårdsvej. - information om medejerboliger

Gammelgårdsvej. - information om medejerboliger Gammelgårdsvej - information om medejerboliger Ordet medejerboliger antyder, at der er tale om en boform, hvor man er med til at eje boligen. Men det gælder i princippet alle almene boliger. I alle nyere

Læs mere

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård februar 2013 Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård I denne håndbog har bestyrelsen samlet informationer om andelsboligforeningen. Vi håber, at andelshaverne med håndbogen kan få svar på en række

Læs mere

Anmodning om salg af andel - Vejledning

Anmodning om salg af andel - Vejledning Anmodning om salg af andel - Vejledning (Sidst revideret: jan 2011, version 2.0) Her kan du læse om: - Hvad du skal gøre før, du kan anmode om at din lejlighed kan sættes til salg - Hvad du skriver under

Læs mere

Husregler for Grenaa Sundhedshus version 2. Husorden for

Husregler for Grenaa Sundhedshus version 2. Husorden for Husorden for 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Formål, målgruppe, definition af begreber, kontaktpersoner, ansvar, Husråd Affald 4 Akutte problemer 4 Beredskab 4 Brandsikring 4 Driftsforstyrrelser 6 Flugtvej

Læs mere

Vurderingsmand. Jens Lind Arkitekt maa Jens Juels Gade 36 2100 København Ø. T: 35 26 88 28 E: jenslind@webspeed.dk E: j.lind@live.

Vurderingsmand. Jens Lind Arkitekt maa Jens Juels Gade 36 2100 København Ø. T: 35 26 88 28 E: jenslind@webspeed.dk E: j.lind@live. November 2012 Procedure for vurdering af lejlighed i forbindelse med salg. Tilføjelser/afvigelser i forhold til ABF s forbedringskatalog Boligforeningen Bispegaarden. 1. Efter at have indgivet sin skriftlige

Læs mere

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS HUSORDEN Søholm Boligselskab ApS 1. INDLEDNING ikke et "nej-reglement" En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. Alle skal kunne fungere sammen, og

Læs mere

Husorden 1-1036 Midgård

Husorden 1-1036 Midgård Husorden 1-1036 Midgård Vedtaget af Organisationsbestyrelsen den 11. december 2014 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække:

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Generelt Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige

Læs mere

A/B Sadolinparken 2 (Husforening Nord)

A/B Sadolinparken 2 (Husforening Nord) A/B Sadolinparken 2 (Husforening Nord) Indholdsfortegnelse 1 Husorden... 2 2 Affald... 2 3 Altaner, vinduer og facader... 3 4 Arbejdsdag... 3 5 Cykler, barnevogne og lignende... 3 6 Cykling og knallertkørsel...

Læs mere

Husorden Afd. 10 - Bymidten

Husorden Afd. 10 - Bymidten Husorden Afd. 10 - Bymidten Administration: Aars Boligforening Kirkegade 3 9600 Aars www.aarsbo.dk Kontor- og telefontid: Mandag - onsdag 09.00-16.00 Torsdag - onsdag 10.00-17.00 Fredag g - onsdai 09.00-12.00

Læs mere

BEBOERVEJLEDNING for beboere i AB-Enghaven Senest revideret 2016-04-14

BEBOERVEJLEDNING for beboere i AB-Enghaven Senest revideret 2016-04-14 BEBOERVEJLEDNING for beboere i AB-Enghaven Senest revideret 2016-04-14 Indledning Velkommen. Denne beboervejledning er udfærdiget til brug for samtlige beboere i vores andelsforening. Formålet med brochuren

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab 3401-7 Mosegårdsparken, 2820 Gentofte Husorden for Mosegårdsparken

Gentofte Ejendomsselskab 3401-7 Mosegårdsparken, 2820 Gentofte Husorden for Mosegårdsparken Trivselen i Mosegårdsparken er meget værd. Udgangspunktet for Mosegårdsparkens husorden er det værdigrundlag, som fremgår af Gentofte Ejendomsselskabs vedtægter. En husorden kan let blive opfattet som

Læs mere

ORDENSREGLER for afd. 151 Byhusene rækkehuse og etagebebyggelse på Kettingvej /Parkgade Hofgården Enghaven /Hertugtorvet. Almindelige bestemmelser

ORDENSREGLER for afd. 151 Byhusene rækkehuse og etagebebyggelse på Kettingvej /Parkgade Hofgården Enghaven /Hertugtorvet. Almindelige bestemmelser ORDENSREGLER for afd. 151 Byhusene rækkehuse og etagebebyggelse på Kettingvej /Parkgade Hofgården Enghaven /Hertugtorvet Almindelige bestemmelser Enhver beboer har pligt til at overholde afdelingens ordensregler,

Læs mere

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 4 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

Husorden. for alle beboere i ejendommen. Bolvighus Bernhard Bangs Alle 2, 4 og 8 Frederiksberg

Husorden. for alle beboere i ejendommen. Bolvighus Bernhard Bangs Alle 2, 4 og 8 Frederiksberg Husorden for alle beboere i ejendommen Bolvighus Bernhard Bangs Alle 2, 4 og 8 Frederiksberg 1. Opslagstavler - klager Opslagstavlerne kan frit benyttes af beboerne til information vedrørende emner, der

Læs mere

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN Beboere er pligtige at efterkomme de af selskabet, afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Fremgangsmåde ved salg af lejligheder i Firkanten

Fremgangsmåde ved salg af lejligheder i Firkanten Praksis nr. 6 Firkantens bestyrelsesmanual Vedtaget den: Salgsprocedure Salgsansvarligt bestyrelsesmedlem: Fremgangsmåde ved salg af lejligheder i Firkanten Denne fremgangsmåde bør følges slavisk, da erfaringerne

Læs mere

VENEDIG- & MESTRE-GÅRDEN VELKOMSTFOLDER

VENEDIG- & MESTRE-GÅRDEN VELKOMSTFOLDER VENEDIG- & MESTRE-GÅRDEN VELKOMSTFOLDER Ejerforeningen Venediggården / Mestregården Velkommen i Ejerforeningen, vi håber du vil føle dig hjemme her. Denne folder har til formål at informere beboerne om

Læs mere

NORDBORG ANDELSBOLIGFORENING AFDELING 7 Søvej, Mågevej, Lærkevej INDIVIDUEL RÅDERET

NORDBORG ANDELSBOLIGFORENING AFDELING 7 Søvej, Mågevej, Lærkevej INDIVIDUEL RÅDERET NORDBORG ANDELSBOLIGFORENING AFDELING 7 Søvej, Mågevej, Lærkevej Generelt om råderetten: INDIVIDUEL RÅDERET Gennem råderetten er der skabt mulighed for, at du kan indrette din almene bolig efter eget behov

Læs mere

eri1e VURDERING beliggende ejendommen matr.nr. 385, Nørrevold Kvarter, OLE SUHRS GADE 23, 1354 KØBENHAVN K.

eri1e VURDERING beliggende ejendommen matr.nr. 385, Nørrevold Kvarter, OLE SUHRS GADE 23, 1354 KØBENHAVN K. eri1e VURDERING af ejendommen matr.nr. 385, Nørrevold Kvarter, beliggende OE SUHRS GADE 23, 1354 KØBENHAVN K. EJENDOMSMÆGERFIRMAET CHARES ANDERSEN 1 Statsaut, ejendomsmæglere & valuarer MDE VURDERINGSTEMA:

Læs mere