andre interesserede. Børn under 9 år ingen adgang! Onsdag 17. december kl Kristi fødsel spil. For forældre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "andre interesserede. Børn under 9 år ingen adgang! Onsdag 17. december kl.19.45 Kristi fødsel spil. For forældre"

Transkript

1 Nr.3 november 2008 Redaktion og ansvar: Minna Bentzen, Irene Baadsmand og Lilli Kjeldsen. Indlæg til næste Nyhedsbrev modtages senest torsdag den 20. november Adresse: Grønnedalsvej 16, 8660 Skanderborg, telefon og fax: Kalender Mandag 3.november kl Forældremøde 3. kl. Fredag 7. november kl vg. skuespil. Bjerghotellet. Lørdag 29. november Basar Søndag 14. december kl Julekoncert Onsdag 17. december kl Paradis spil. For forældre og andre interesserede. Børn under 9 år ingen adgang! Onsdag 17. december kl Kristi fødsel spil. For forældre Torsdag 18. december Fredag 19. december kl alle møder kl kl alle møder og andre interesserede. Alm. skoledag for bh.kl. 2.kl. Paradisspil for vg. Alm. skoledag. Kristi fødsel og Hyrdespil. kl Lørdag 20. december - 5. januar 2009 Juleferie. Mandag 5. januar kl Hellig tre Kongerspil for forældre og andre interesserede på Audonicon. Tirsdag 6.januar kl Almindelig skoledag bhkl.-2.kl. Tirsdag 6.januar kl kl Alm. skoledag 3. 3.vg. Hellig trekonger spil 3. 3.vg. SKOLENS INTRANET Har du aldrig været inde på intranetsiden, så kontakt din klasserepræsentant. Han/ hun kan give dig adgangskode og brugernavn og fortælle dig, hvilket ord du skal skrive for at få adgang til din/klassens telefonliste. Kan du ikke finde ferielisten, adresselisten, rengøringslisten, telefonkæden mm så kig ind på forældrenes intranet og klik ind på barnets klassetrin. Det tager 2 minutter. At lede efter en seddel tager let 10 minutter.

2 Flytning: Clara Gorbin 7.kl. og Marcus Gorbin 8.kl. Tlf Vædebrovej 35, Alken 8660 Skanderborg Nyt tlf. nr: Aino F. Hastrup 8.kl Lotte Rønslund 3.kl mor tik@superwood.dk Svend Rønslund 5.kl far martin.ronslund@globalconnect.dk Adressen på intranettet: Klasserepræsentanternes klasserep@steinerskolen-8660.dk Adresselisten og lærerlisten er opdateret på intranettet. SSP kontaktperson Lars Thetmark på tlf Instrumenter til salg: Hel violin med bue og kasse til salg. Pris 1000,00kr. Henv. Zerlang tlf To ¾ violiner til salg. Henholdsvis 1000,00kr og 2000,00kr. Henv. til Iben og Karsten Munk tlf Hel violin m. bue og kasse pris 3500,00kr. Henv. til Katharina Nielsen tlf eller eller Jette Rymer. Karl Höfner cello i god stand og næsten ikke brugt, incl. bue og taske. Sælges for kr. Henv. til Annette Ullmann tlf Instrumentundervisningen. Kære forældre. Efter et nyligt afholdt musiklærermøde er musiklærerne blevet enige om, at appellere til Jer forældre om at rette opmærksomheden mod øvningen på musikinstrumentet derhjemme. Mange elever kan tilsyneladende ikke håndtere denne indsats af sig selv og har derfor brug for Jeres hjælp og støtte. En kontinuerlig øvning på et musikinstrument er en væsentlig faktor i det pædagogiske arbejde og gavner fagene som helhed samt styrker det sociale indre og ydre liv. Det selvstændigt indøvede stilles til rådighed for omverdenen, - både mentalt og helt bogstaveligt i forskellige værker og sammenhænge.

3 Vi musiklærere vil støtte kraftigt op om en fornyet øve-indsats og glæder os til at mærke en fælles styrke give resultat. Er der spørgsmål angående dette eller andet i skolens musikarbejde er I velkomne til at henvende Jer til den enkelte faglærer og/eller undertegnede. Mange venlige hilsner fra Jette Rymer. Bjerghotellet 1.vg. opfører fredag den 7. november kl og ca. en time frem skuespillet Bjerghotellet af Vàclav Havel. Alle er velkomne. Hilsen 1.vg. og Lars Thetmark. Forældresamarbejde: Forholdet mellem skole og forældre er en af de vigtige akser for en skole som vores. Og det er værd at ofre kræfter på at forbedre det, hvor det kan lade sig gøre. Til det formål har der været et projekt i gang i de sidste 1½ år, og det er det stadigt. Vi nærmer os målet; men når processen er så lang, er det nok godt med et livstegn undervejs, og det kommer så her: Projektet startede med et forældrestormøde hvor vi brainstormede med ideer til forbedringer. De er blevet systematiserede i en liste, der ligger på skolens intranet ( - kig efter 'Forældresamarbejde' i menuen ude til venstre). Siden er der blevet nedsat en gruppe, der arbejder videre med listen for at omskabe den til praktiske forslag, og vi er efterhånden kommet ganske langt. Gruppen består af Gitte Thetmark og Peter Herning som forældre, Jakob Bønløkke, der både er forælder og repræsenterer bestyrelsen, samt Tanja Eeg fra lærerkollegiet. Vi arbejder med forskellige temaer som forældremøder, informationer fra skolen, problemhåndtering, forældre-indsats, hvordan håndteres henvendelser fra forældre til skolen osv. Hvis du som forælder eller lærer bobler over af gode ideer, spørgsmål eller andre indspark er du velkommen på vores møder (det næste er 16. december). Du kan også bare aflevere dit input til en af os - evt. per telefon. Peter Herning (6. kl) Barselsvikar Skolen søger en barselsvikar for vores daglige SFO leder 22 ½ time pr. uge i tidsrummet fra 6. januar 2009og 32 uger frem. Med mulighed for forlængelse. Skriftlig ansøgning sendes til: Rudolf Steiner-Skolen, Skanderborg att. koordinationsudvalget Grønnedalsvej 16 C 8660 Skanderborg

4 Kære Forældre Som et lille efterskrift til mit indlæg v/skolelørdagen den 27. september 2008 er her lidt tankestof. Musikpædagogik: Pædagogik og pædagogisk kvalitet får i dag stadig større opmærksomhed i takt med at der stilles stadigt større krav til det opvoksende menneskes sjælelige udholdenhed og styrke. Disse krav til barnet opstår umiddelbart ud fra det voksne menneskes dagligliv, dets måde at forvalte livet på og måske ud fra dets egen magtesløshed. Det voksne menneske lever i dag generelt under pres, hvilket påvirker børnene på alle tænkelige og ofte gruopvækkende måder. Overlæge i børnepsykiatri, Gideon Zlotnik, beskæftiger sig intensivt med denne problemstilling og flere andre. Han har bl.a. skrevet 3 bøger under titlerne De stakkels drenge, De stakkels børn og De stakkels forældre. Her skal bringes et citat fra De stakkels børn, men hele bogen er højaktuel som indsigtskilde for problemets omfang. Flere af nutidens børn og deres forældre udvikler stresssymptomer. Det moderne daglige liv er blevet for meget af det gode, nemlig uoverskueligt, krævende og forvirrende. Samfundet og borgerne bliver mere pressede og stressede. De svage bliver udstødte og flere af de tilsyneladende stærke bliver truede. Polarisering og marginalisering tager til og udarter sig til udstødning og isolation. Det hektiske moderne dagligliv medfører overskridelse af det jeg kalder den psykologiske lavalder. For børn og unge og for en del voksne har den moderne, pulserende, globale kultur fået karakter af en daglig hjernevask med deraf følgende individuelle og kollektive, psykologiske grænseoverskridelser. Dermed er en række spørgsmål om kvantitet og kvalitet med hensyn til opdragelse (i hjemmet), pædagogik (på daginstitutionerne), undervisning (i skolerne), stimulation(i medierne) og på virkning (i reklamerne) blevet mere aktuelle og (akutte?) Debatten må ikke kun dreje sig om hvad det betyder for den psykiske sygelighed hos børn. Den må i høj grad også gælde et centralt, socialt spørgsmål, nemlig hvilken rolle de nævnte forhold spiller i relation til visse socialkulturelle udviklingstendenser hos børn og unge (her tænkes blandt andet på voldsniveauet og forekomsten af kriminel adfærd). Debatten må på det overordnede plan handle om selve den danske kultur. Gideon Zlotnik Senere efterlyser Gideon Zlotnik en pædagogik og en ændret samfundsholdning som kan give børnene nogle andre redskaber end dem behandlersystemet giver, til at forvinde angst, gå tillid til sig selv og sin kunnen samt til verden.

5 Situationsbilledet af børn i dag er naturligvis meget varieret, og det ovenfor nævnte står i denne sammenhæng blot som markant beskrivelse af et allestedsnærværende element som har en betydning for enhver pædagogik. Rudolf Steiners pædagogik tager udgangspunkt i et helhedssyn på barnet selv, i dets forskellige udviklingstrin og i dets personlige evner og muligheder. Antroposofien som lærerens arbejdsgrundlag og barnets individualitet går hånd i hånd i den pædagogiske udformning. Dette giver helt nye muligheder for at finde vej til en aktuel opdragelse og udvikling af en moderne pædagogik i sig selv, og dertil kommer så kunsten de kunstneriske fag som en særdeles blivende, opløftende og central faktor i Rudolf Steiners pædagogik. Og så er vi ved musikken! Musikkens evne til at være bindeled mellem jord og himmel, til i ren form at udtrykke menneskets omfangsrige sjæletilstande og kræfter, til at knytte mennesker sammen og til at være en sublim selvopdragende kraft beskriver i sig en bue fra ånd til menneske og omvendt. Musikkens væsen og menneskets væsen er tilsyneladende tæt forbundet, - måske endda ét og samme? Kan vi forene disse i en opdragelse som giver børn og unge redskaber i hænderne og i det indre til at finde sig selv, til at stå stærke og livsduelige i et positivt engagement med andre mennesker? I musikken må vi søge blandt de utallige muligheder og finde brugbare veje i samarbejdet med antroposofien. I selve det musikalske arbejde står eksempelvis det at lytte, at lære lytteprocessen rigtigt at kende, at fordybe sig i hvad det egentlig er at lytte som en næsten ukendt og dog stærk virkningsfuld faktor i musikopdragelsen. Den medfører umiddelbart en styrke i det sociale, indre og ydre liv med sig og er dermed en skolingsproces. Ad sådanne veje kan vi spørge os om muligheden for hjælp til vores sjælenød og psykiske pres/stress ikke ligger i vejen for os? Gennem at arbejde med Rudolf Steiners værker her skal blot nævnes to væsentlige Barnets opdragelse og Det musikalskes væsen/toneoplevelsen i mennesket kan der opstå et fint kredsløb som værktøj i en tidssvarende musikpædagogik. musikken barnet Antroposofien Dette i sammenhæng med aktuelle erfaringer og ny litteratur om børn og unges situation i dag kan bringe os videre i forståelsen af menneskets og musikkens åndelige sammenhænge. I Rudolf Steiner-skolerne arbejdes der med musikken op gennem alle 12 skoleår, helt svarende til barnets udviklingstrin. De store musikpædagogiske spørgsmål som Hvornår, hvordan og måske endda hvorfor skal børnene lære noder?, Er der umusikalske børn? og Hvorfor i givet fald skal de så

6 presses til at deltage i musikundervisningen? og ikke mindst spørgsmålet Hvorfor skal der altid spilles klassisk musik i Rudolf Steiner-skolerne er væsentlige at arbejde sig ind i, både for sig selv og med andre mennesker. Hvad er indholdet i de 12 skoleårs musikundervisning, og hvorfor samt hvordan bibringes eleverne stoffet? Gode, vægtige spørgsmål som udgangspunkt for fordybelse i en musikpædagogik baseret på Rudolf Steiners impulser til både pædagogikken og musikken. Jette Rymer Kære børn og forældre - og hvem der måtte have lyst. Vi vil gerne invitere til en hyggelig forberedelses fredag til basaren. Vi mødes på skolen i håndværksbygningen fredag d. 7. november kl. 13:30-16:30. Her vil man kunne lave: * jule kort - med kartoffel tryk og linoleum tryk * spelt puder - de store børn og forældre klipper stof til puderne - og syr dem på skolen eller tager dem med hjem og gør dem færdige * hvis I har andre gode ideer så kom og vær med. Diane - mor til Mauritius i 3.kl. og Gawain i 7.kl. og Hanne - mor til Charles i 3.kl. og Sarah i 2.vg. står for puderne. Hvis der er nogen der ligger inde med stofrester i bomuld/hør/uld som vi kan bruge til betræk må I meget gerne medbringe det. Leif - far til Simon i 7.kl. og Emil Johan i 2.v.g.. og Michael - far til Mauritius i 3.kl.og Gawain i 7.kl. står for julekortene. Vi vil bede jer melde jer til på mail: abrdanmark@mail.dk - så vi kan sørge for at der er nok materialer Vi glæder os til at se jer. Med venlig hilsen Diane Vincentz, Leif Hasselgren og Hanne Sønnichsen

7

Nr. 4 december 2008. Læs inden i dette nummer: Skolens Julekoncert. Skolens intranet. Instrumenter til salg. SKOLEPENGE pr. 1. januar 2009.

Nr. 4 december 2008. Læs inden i dette nummer: Skolens Julekoncert. Skolens intranet. Instrumenter til salg. SKOLEPENGE pr. 1. januar 2009. Nr. 4 december 2008 Læs inden i dette nummer: Skolens Julekoncert Skolens intranet Instrumenter til salg SKOLEPENGE pr. 1. januar 2009. Kommende forældre på skolen søger bolig Trækning i Amerikansk lotteri

Læs mere

Kalender Onsdag 10. september

Kalender Onsdag 10. september Nyhedsbrev nr.1 september 2008 Redaktion og ansvar: Minna Bentzen, Irene Baadsmand og Lilli Kjeldsen. Indlæg til næste Nyhedsbrev modtages senest torsdag den 18.september 2008. Adresse: Grønnedalsvej 16,

Læs mere

Eleverne møder Michaelsfest Forældrearbejdsdag.

Eleverne møder Michaelsfest Forældrearbejdsdag. Nr.1 september 2009 Redaktion og ansvar: Minna Bentzen og Lilli Kjeldsen. Indlæg til næste Nyhedsbrev modtages senest torsdag den 24. september 2009. Adresse: Grønnedalsvej 16, 8660 Skanderborg, telefon

Læs mere

Kalender Tirsdag 25. januar Kl. 19.00 Forældremøde i 3.vg. Tirsdag 2. februar Kl. 19.00 Forældremøde i 7.kl. Onsdag 3. februar Kl. 19.

Kalender Tirsdag 25. januar Kl. 19.00 Forældremøde i 3.vg. Tirsdag 2. februar Kl. 19.00 Forældremøde i 7.kl. Onsdag 3. februar Kl. 19. Nr.5 januar 2010 Redaktion og ansvar: Minna Bentzen og Lilli Kjeldsen. Indlæg til næste Nyhedsbrev modtages senest torsdag den 4. februar 2010. Adresse: Grønnedalsvej 16, 8660 Skanderborg, telefon og fax:

Læs mere

Kalender Mandag 9. november Lørdag 28. november Tirsdag 1. december Onsdag 2. december Søndag 13. december Fredag 18. december

Kalender Mandag 9. november Lørdag 28. november Tirsdag 1. december Onsdag 2. december Søndag 13. december Fredag 18. december Nr.3 november 2009 Redaktion og ansvar: Minna Bentzen og Lilli Kjeldsen. Indlæg til næste Nyhedsbrev modtages senest torsdag den 19. november 2009. Adresse: Grønnedalsvej 16, 8660 Skanderborg, telefon

Læs mere

28. 17. 08.05 1. 19. 09.00 1. 2009/10 19. 10.15 1. 2009/10 SKOLENS INTRANET

28. 17. 08.05 1. 19. 09.00 1. 2009/10 19. 10.15 1. 2009/10 SKOLENS INTRANET Nr.9 juli 2009 Redaktion og ansvar: Minna Bentzen, Lilli Kjeldsen. Indlæg til næste Nyhedsbrev modtages senest torsdag den 27. august 2009. Adresse: Grønnedalsvej 16, 8660 Skanderborg, telefon og fax:

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Onsdag 2. november kl. 19.30-21.30 Forældremøde i børnehaveklassen.

Onsdag 2. november kl. 19.30-21.30 Forældremøde i børnehaveklassen. Side 1 af 5 Tilbage Ferieplan Kalender Nyheder Fra klasserne Fra kontoret Instrumenter Arrangementer Beskeder Kontakt Nr. 10. november 2005 Ekstra: basaravis no1 basaravis no2 Kalender Onsdag 2. november

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm. Nyhedsbrev uge 1-2013 Side 1 Godt nytår! Side 3 Børnehaven Side 2 Side 5 Kalender, kontakt mm. Godt nytår! Nytåret er en oplagt anledning til at kigge tilbage på året der gik, tid til evaluering, hvordan

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] Fredag d. 19. sep. slutter undervisningen kl 11.45, da lærerne er på lærerstævne. Kære forældre i Bh.kl, 1. kl. og 2. kl. Michaelsfesten nærmer sig, og derfor vil BH.kl, 1. kl.

Læs mere

VELKOMMEN TIL ATLANTIS. Damsvej 6, 4733 Tappernøje Tlf. nr. 55 96 54 65 lokal 8

VELKOMMEN TIL ATLANTIS. Damsvej 6, 4733 Tappernøje Tlf. nr. 55 96 54 65 lokal 8 VELKOMMEN TIL ATLANTIS Damsvej 6, 4733 Tappernøje Tlf. nr. 55 96 54 65 lokal 8 I Atlantis er de faste voksne: Pædagog Ann Pedersen ansat 37 timer Pædagogmedhjælper Anne Marie Pedersen ansat 16 timer Pædagogmedhjælper

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Den store Julebasararbejdslørdag

Den store Julebasararbejdslørdag [deadline mandag kl. 8.30] Den store Julebasararbejdslørdag Den store Julebasararbejdslørdag På lørdag er der skolelørdag for alle elever kl. 8.05-13.00. Samtidig kan alle forældrene være med til at forberede

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

giv dit barn en gave for livet

giv dit barn en gave for livet Spillelyst giv dit barn en gave for livet Musik er sundt for sjælen Alle ved hvad musik kan gøre ved os. Den kan gøre os glade, den kan få os til at gyse, den kan vække minder, den kan få os til at danse,

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Kalender Søndag 23. marts - søndag 6. april 3. vg. i Italien.

Kalender Søndag 23. marts - søndag 6. april 3. vg. i Italien. Nr.8 april 2008 Redaktion og ansvar: Minna Bentzen, Irene Baadsmand og Lilli Kjeldsen. Indlæg til næste Nyhedsbrev modtages senest torsdag den 24.april 2008. Adresse: Grønnedalsvej 16, 8660 Skanderborg,

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Du skal skrive en fortælling med titlen:

Du skal skrive en fortælling med titlen: Du skal skrive en fortælling med titlen: 1 DRENGEN, DER IKKE KUNNE FINDE HJEM Du må selv finde på handlingen i fortællingen, men der er nogle elementer du SKAL forholde dig til. 1) Drengen har et mål nemlig

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Odenseskolens 8.kl. og overskoleorkester giver koncert på Audonicon torsdag 14. maj kl.20.00 8.kl. skuespil lørdag 16. maj

Odenseskolens 8.kl. og overskoleorkester giver koncert på Audonicon torsdag 14. maj kl.20.00 8.kl. skuespil lørdag 16. maj Nyhedsbrev nr.7 maj 2009 Redaktion og ansvar: Minna Bentzen, Lilli Kjeldsen. Indlæg til næste Nyhedsbrev modtages senest onsdag den 20.maj 2009. Adresse: Grønnedalsvej 16, 8660 Skanderborg, telefon og

Læs mere

Kirkeskolens. Håndbog for Klasseforældreråd. Kære forældre på Kirkeskolen!

Kirkeskolens. Håndbog for Klasseforældreråd. Kære forældre på Kirkeskolen! s Håndbog for Klasseforældreråd Kære forældre på! I skolebestyrelsen lægger vi stor vægt på, at der i hver klasse vælges et Klasseforældreråd. Jeres vigtigste opgave som klasseforældreråd er at sikre klassens

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

kl morgensang kl Månedsfest kl kl. cafe Lørdag 15.oktober - Søndag 23. oktober Efterårsferie. Lørdag 26.

kl morgensang kl Månedsfest kl kl. cafe Lørdag 15.oktober - Søndag 23. oktober Efterårsferie. Lørdag 26. Side 1 af 5 Tilbage Ferieplan Kalender Nyheder Instrumenter Arrangementer Beskeder Kontakt Nr. 8. August 2005 Kalender Mandag 29. august Kl. 19.30 Forældremøde i 2. klasse. Onsdag 7. september Kl. 19.30

Læs mere

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger Kurser efterår 2014 - nu også for børnehavepædagoger Kære børnehavepædagoger I har modtaget en folder fra Center for Undervisningsmidler, henvendt til pædagoger, der arbejder med kommende skolestartere.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23: Min krop. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23: Min krop. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1 Uge 23: Min krop Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1 HIPPY HippHopp uge_23_guidevejl_min_krop.indd 1 06/07/10 10.44 Denne vejledning

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets første nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets første nummer af Heldagsnyt. August 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til skoleårets første nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen.

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Forældrerådgivning et tilbud til kommuner og forældre til børn med specielle behov

Forældrerådgivning et tilbud til kommuner og forældre til børn med specielle behov Forældrerådgivning et tilbud til kommuner og forældre til børn med specielle behov Det er sjovere at fejre små sejre end at fordybe sig i store nederlag! Løsningen ligger ofte i hjemmet vi skal bare have

Læs mere

Selvhjælps- og netværksgrupper

Selvhjælps- og netværksgrupper Selvhjælps- og netværksgrupper Bliv en del af en selvhjælps- eller netværksgruppe og bliv styrket i mødet med mennesker, der har de samme livsudfordringer eller interesser, som dig selv. Selvhjælps- og

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

VEJLEDNING TIL SKUESPILLERUDDANNELSENS OPTAGELSESPRØVE 2014

VEJLEDNING TIL SKUESPILLERUDDANNELSENS OPTAGELSESPRØVE 2014 VEJLEDNING TIL SKUESPILLERUDDANNELSENS OPTAGELSESPRØVE 2014 For at blive optaget på skuespilleruddannelsen skal du bestå de tre prøver, der er beskrevet her i vejledningen. Dette kan der ikke dispenseres

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

KOM I GANG MED AT MALE

KOM I GANG MED AT MALE KOM I GANG MED AT MALE Maleguide af Emelia Regitse Edelsøe Ind hol d Introduktion til maleri Forord...4-5 Sådan kommer du i gang Trin 1: Procesbog...6-7 Trin 2: Hvilke materialer kan jeg bruge?... 8-9

Læs mere

Nyttige telefonnumre.

Nyttige telefonnumre. 2008-2009 Højboskolen Toftevej 53 8362 Hørning Tlf. 89 68 16 44 Fax. 89 68 16 34 E-mail: hojboskolen@skanderborg.dk Hjemmeside: www.hoejboskolen.dk Nyttige telefonnumre. Skolens kontor 89 68 16 44 SFO

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 2. december 2010

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 2. december 2010 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 2. december 2010 Julemåneden er kommet godt i gang. Der bliver klippet julepynt til den helt store guldmedalje og i SFO en er det store julepakke-show gået i gang.

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Mit barn skal i dagtilbud! Hvordan foregår det i Randers Kommune

Mit barn skal i dagtilbud! Hvordan foregår det i Randers Kommune Mit barn skal i dagtilbud! Hvordan foregår det i Randers Kommune Hvor henvender jeg mig? I pladsanvisningen, Odinsgade 12, 8900 Randers C. Tlf.: 8915 1420 Mail: pladsanvisningen@randers.dk Pladsanvisningens

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Spirrevippen

Velkommen til Børnehuset Spirrevippen Velkommen til Børnehuset Spirrevippen Rigtig hjerteligt velkommen til vores Børnehus! Her har vi samlet en folder med de vigtigste praktiske informationer om vores Børnehus, så I kan få et indblik i Spirrevippens

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Sankt Helene Skole. SkoIestart og indskoling

Sankt Helene Skole. SkoIestart og indskoling Sankt Helene Skole SkoIestart og indskoling På Sankt Helene Skole har vi rullende skolestart og aldersblandet undervisning i indskolingen. Formålet er at skabe bedre læring og trivsel. Indskolingen omfatter

Læs mere

Velkommen til Herlev Byskole SFO

Velkommen til Herlev Byskole SFO Velkommen til Herlev Byskole SFO Telefon Elverhøj: 4452 5760 Engen: 4452 5767 Side 1 Velkommen til SFO på Herlev Byskole Vi byder dig velkommen som forælder til SFO på Herlev Byskole. Vi håber, at du i

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Keld har ordet.. Krisen kradser! sagde man i gamle dage

Keld har ordet.. Krisen kradser! sagde man i gamle dage Indholdsfortegnelse side 2: Keld har ordet side 4: Brugerundersøgelse side 5: Kalenderen side 6: Skøjtedag side 7: Billeder fra fødselsdagen side 8: Terminsprøver for 9. og 10. side 9: Billeder fra juledagene

Læs mere

Det svære liv i en sportstaske

Det svære liv i en sportstaske Det svære liv i en sportstaske Konference: "Når man skal dele ansvaret for et barn Christiansborg, den 31. marts 2011 Formand Peter Albæk, Børns Vilkår Hvordan deler man et barn? Svært at bo to steder

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Nyt tlf. nr: Lea 7.kl. tlf. 2623-7304. Kristine 5.kl. (Eli og Jesper) eli@sundhedshusetodder.dk jesper@sundhedshusetodder.dk

Nyt tlf. nr: Lea 7.kl. tlf. 2623-7304. Kristine 5.kl. (Eli og Jesper) eli@sundhedshusetodder.dk jesper@sundhedshusetodder.dk Nyhedsbrev nr.8 juni 2009 Redaktion og ansvar: Minna Bentzen, Lilli Kjeldsen. Indlæg til næste Nyhedsbrev modtages senest torsdag den 18.juni 2009. Adresse: Grønnedalsvej 16, 8660 Skanderborg, telefon

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD Børnehavens Værdigrundlag. Børnehavens pædagogiske arbejde tager sit udgangspunkt i Kolding kommunes målsætning på daginstitutionsområdet. I forhold til de livs-/ og

Læs mere

Privat dagpleje 6 mdr. - 3 år. Jeg vil i privat dagpleje

Privat dagpleje 6 mdr. - 3 år. Jeg vil i privat dagpleje Privat dagpleje 6 mdr. - 3 år Jeg vil i privat dagpleje Privat dagpleje - en bedre løsning Shireen har valgt at blive privat dagplejer for sit eget barn og et barn til. Det gør hendes families hverdag

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen

Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen Julebasar på Rudolf Steiner-Skolen i Odense På de fleste steinerskoler rundt om i verden er der tradition for,

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole SKOLEREFORM 2014 FILM OM SKOLEREFORMEN https://publisher.qbrick.com/embed.aspx?mid=9991a52e SKOLEREFORMENS FORMÅL Folkeskolereformen skal gøre en god folkeskole bedre. Vi skal bygge videre på folkeskolens

Læs mere

Skolens dagligdag. Skolens dagligdag er opbygget på følgende måde:

Skolens dagligdag. Skolens dagligdag er opbygget på følgende måde: Forældretilsyn Guldbæk Friskole Det fremgår af Guldbæk Friskoles retningslinier vedrørende tilsyn og friskolelovens 9, stk. 1, at: " Det påhviler forældrene til børn i en fri grundskole (forældrekredsen)

Læs mere

Lilleåmodellen Aldersintegreret Indskoling (AI) En god skolestart for dit barn

Lilleåmodellen Aldersintegreret Indskoling (AI) En god skolestart for dit barn Lilleåmodellen Aldersintegreret Indskoling (AI) En god skolestart for dit barn 12 1 Forord Kære forældre i 0.-2.klasse. Som i resten af samfundet sker der for os, som arbejder i skoleverdenen, hele tiden

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen Kære Forældre Det sætter mange tanker i gang, når man afleverer sit barn i dagplejen for første gang. Det er vigtigt, at I føler jer trygge og får et godt indblik i, hvad det vil

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00.

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00. Velkommen til Saltum SI - børnehaveen hvor jeres barn nu starter på et nyt kapitel i sit liv. Vi håber på et godt samarbejde med jer forældre, Og at jeres barn må trives her hos os. Åbningstider: Mandag-Torsdag

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse:

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse: Juni 2009 Nyhedsbrev Artikler af særlig interesse: ForældreIntra2 Profilanalyse Tilbageblik på et fantastisk skoleår Indhold: Tines leder side 1 ForældreIntra side 2 Profilanalyse side 3 Datoer side 4

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Kalender Søndag 13. december Kl. 16.00 Julekoncert Onsdag 16.december Kl. 19.00 Julespil for forældre og andre

Kalender Søndag 13. december Kl. 16.00 Julekoncert Onsdag 16.december Kl. 19.00 Julespil for forældre og andre Nr.4 december 2009 Redaktion og ansvar: Minna Bentzen og Lilli Kjeldsen. Indlæg til næste Nyhedsbrev modtages senest torsdag den 10. december 2009. Adresse: Grønnedalsvej 16, 8660 Skanderborg, telefon

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

- et varmt og rart sted

- et varmt og rart sted - et varmt og rart sted KOSTSKOLEN I SØNDERJYLLAND Kostskolen er et dejligt sted, hvor alle mennesker kan være. Lærerne er gode til at lære os nye ting. Man får mange venner her nede og alle er næsten

Læs mere

SKOVVANGSKOLENS SFO. Side 1 af 12

SKOVVANGSKOLENS SFO. Side 1 af 12 Side 1 af 12 VELKOMMEN TIL SKOVVANGSKOLENS SFO Skovvangskolens SFO (skole-fritids-ordning) er rammen om børnenes fritidsliv på Skovvangskolen. Børnene har mulighed for et aktivt fritidsliv efter skoletid,

Læs mere

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 Ferie Ferie Ferie!!! slap nu af, du har fri, og syng en glad melodi. Op mod solen ler vi, den vil skinne, til ferien er forbi. 1. august 2015 ny distriktsskole i Frederikssund

Læs mere

Velkommen. Med denne lille velkomstpjece vil vi give dig og dit barn lidt praktiske oplysninger.

Velkommen. Med denne lille velkomstpjece vil vi give dig og dit barn lidt praktiske oplysninger. Velkommen VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET WIEMOSEN Du og dit barn ønskes velkommen til Børnehuset Wiemosen. Vi glæder os til samarbejdet med jer og håber I vil befinde jer rigtig godt her hos os. Med denne lille

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Medlemsblad n r. 12 2008 ADHD. Nordsjællands lokalafdeling. Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Medlemsblad n r. 12 2008 ADHD. Nordsjællands lokalafdeling. Attention Deficit Hyperactivity Disorder Medlemsblad n r. 12 2008 ADHD Nordsjællands lokalafdeling Attention Deficit Hyperactivity Disorder Indhold Når der er behov for hjælp 5 Er en forældergruppe noget for dig? 7 Oversigt over arrangementer

Læs mere

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstehuset GÆSTEHUSE DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstedagpleje - så står du aldrig uden pasning Når du har valgt en kommunal dagplejer,

Læs mere

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i sommerferien så hermed et program for uge 27 28 og 29. I

Læs mere

TJØRNEGÅRDSKOLEN. Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Mandag d. 8. november 2004 kl. 19.00

TJØRNEGÅRDSKOLEN. Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Mandag d. 8. november 2004 kl. 19.00 TJØRNEGÅRDSKOLEN ROSKILDE KOMMUNE Dato: 22. oktober 2004 Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Kære forældre! Tjørnegårdskolen inviterer til informationsmøde på skolen Mandag

Læs mere

Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse

Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse BØRN & UNGE Kære forælder Du synes nok, det er længe siden, at dit barn skulle lære at læse og skrive. Dit barn er sandsynligvis meget glad for at læse og er blevet

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3 2013-2014 VELKOMMEN TIL GØRLØSE SFO KLUB 3 SFO KLUB 3 2013-2014 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik - pædagog Sussi - pædagogmedhjælper Jonas - pædagogmedhjælper Rita

Læs mere

Nyhedsbrev uge 44 år 2008

Nyhedsbrev uge 44 år 2008 Nyhedsbrev uge 44 år 2008 Morgensang uge 44 Jeg vil male dagen blå Recitation uge 44 7. klasse Vidar Mad uge 44 Onsdag den 29. oktober Ris og karrygryde Torsdag den 30. oktober To slags pasta og gulerødder

Læs mere

Månedsinformation. Karup skole og SFO

Månedsinformation. Karup skole og SFO Månedsinformation Karup skole og SFO April 2015 Siden sidst Ny organisering næste skoleår. Vi har i foråret gennemført en større intern proces med evaluering og udvikling af skolens nuværende organisering.

Læs mere

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Quick ringeguide til jobkonsulenter Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Generelle råd til samtalen Vær godt forberedt Halvér dit taletempo Tal tydeligt med entusiasme og

Læs mere