CARPE DIEM BEDS CONTOUR POCKET SYSTEM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CARPE DIEM BEDS CONTOUR POCKET SYSTEM"

Transkript

1

2

3 Et eventyr. Den gyldne morgensol stiger smukt op over det glimtende hav... Men du vågner efter en nat med urolig søvn i en ukomfortabel seng. Føler du, at natten har givet dig ny energi, og at du er klar til en ny dag? Sådan havde vi det ikke. Efter mange søvnløse nætter besluttede vi os for at udvikle en seng i verdensklasse. En seng så smidig, at den følger den mindste bevægelse. En seng af høj kvalitet, hvor design og håndværk er i fokus. Det var derfor, vi startede drømmefabrikken i Lysekil i Siden da har vi skabt senge, der giver os nydelse hele dagen. Hemmeligheden bag god søvn og gode dage ligger gemt i sengens eksklusive design. Her findes vores patenterede konstruktioner, der gør vores senge så gode. Lige fra begyndelsen har vi konstant forbedret vores produkter, materialer og den teknologi, vi bruger til at få madrassen til at følge din krop og dine bevægelser, så du får den støtte, som din krop har brug for. Alt sammen for, at du kan vågne veludhvilet i krop og sind. Vi ved, at en seng ikke kan få solen til at skinne hver eneste morgen, men med en god nats søvn kan du vågne veludhvilet og klar til en ny, dejlig dag.

4 CARPE DIEM BEDS CONTOUR POCKET SYSTEM En unik løsning til unikke mennesker. Carpe Diem Beds Contour Pocket System er resultatet af mange års erfaring, forskning og et brændende engagement i at udvikle sengens komfort og trykaflastende egenskaber. Og det hele er gjort med ét formål at du kan vågne veludhvilet i både krop og sind, klar til at tage fat på en ny dag i dit liv med et smil på læberne. I vores fjedersystem har vi forfinet pocket spring-teknologien ved at fokusere på den grundlæggende tanke om et individuelt fjedrende system, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pålidelighed. Alle test har vist, at Carpe Diem Beds Contour Pocket System har længere levetid og holdbarhed takket være den nye teknologi. I vores patenterede fjedersystem har vi polstringsmaterialet i hver eneste fjeder, hvor det ellers normalt lægges oven på fjedersystemet. Det bevarer den individuelt fjedrende virkning på kroppen, og til vores store glæde har forskellen været betydelig. Carpe Diem Beds Contour Pocket System er udviklet med fokus på dit velvære og dagen i morgen. Vi er meget stolte over at kunne præsentere Carpe Diem Beds of Swedens nye senge. Du er meget velkommen hos en af vores forhandlere, hvor du vil få en ny oplevelse og indlede et venskab, der varer hele livet.

5 Ægte håndværk Søvnen er afgørende for, hvordan du har det, når du er vågen. En god nats søvn restituerer kroppen, og den indeholder alle de faser i søvncyklussen, som du har brug for til at være frisk og udhvilet, når du vågner. Dyb søvn giver kroppen nyt liv, og drømmesøvnen renser hjernen. Desuden skal sengen være trykaflastende, så du kan slippe for problemer med blodcirkulationen. Derfor er din seng af meget stor betydning. Det ved vores dygtige håndværkere. De lægger vægt på detaljerne i arbejdet og udfører omhyggelige kontroller efter hvert enkelt trin i monteringen. Hver komponent i vores senge er fremstillet af materialer af højeste kvalitet: rammerne i fin svensk fyr, betræk i bomuld/uld og topmadrasser med polstring af talalaylatex, uld og bomuld. Det hele er nøje udvalgt, så det passer til Carpe Diem Beds senge og kan give dig en god dag. Hver håndværker signerer den færdige seng, og vi giver 20 års garanti mod brud på fjedre og rammer. Til vores justerbare senge følger 10 års garanti på motorenheden. Men din vidunderlige seng fra Carpe Diem Beds vil sandsynligvis give dit liv ekstra nydelse i betydeligt længere tid end det. Hvis du én gang har vænnet dig til en seng fra Carpe Diem Beds, vil du ikke være tilfreds med andet.

6 MILJØMÆRKT Miljømærket Alle materialerne i vores senge er omhyggeligt udvalgt med henblik på kvalitet, komfort og miljø. Talalaylatexen i topmadrasserne og bomuldsstofferne i vore tæpper og tilbehør er Øko-Tex certificerede. Det er vigtigt for os kun at anvende usprøjtet bomuld, som ikke indeholder farlige flammehæmmere eller farvestoffer. Alle vores sengemodeller er miljømærket med Svanemærket. Det betyder, at vi opfylder de krav, som Svanemærket stiller til sengenes miljøpåvirkning gennem hele deres livscyklus. Intet af træet i sengene må komme fra bevaringsværdige skove, men kun fra miljøgodkendte skovbrug. Vi handler med omtanke for miljøet lige fra skoven og helt ind i soveværelset. Vores Svanemærkede senge har konstant høj kvalitet og står for miljøvenligt og bæredygtigt forbrug. Derfor kan du virkelige sove med god samvittighed i en seng fra Carpe Diem Beds.

7 THERE IS ONLY ONE THING THAT PEOPLE HAVE IN COMMON THAT IS GOOD FOR THEM; A GOOD NIGHT S SLEEP. Skaftö The story of

8 Skaftö Skaftö Skaftö er vores mest eksklusive kontinentalseng. I denne seng ændrer du selv sengens egenskaber med et tryk på en knap, så det passer til netop din krop og dine former. Takket være den bevægelige midtersektionen i bunden af sengen kan du uanset vægt og højde skabe perfekt harmoni mellem hofte- og skulderområdet på sengens overflade. Skaftö indeholder vores patenterede og unikke Carpe Diem Beds Contour Pocket System for maksimal trykaflastning og smidighed. Skaftö er den optimale løsning, når man gerne selv vil tilpasse sin liggekomfort. Unikke løsninger til unikke mennesker gør Skaftö til den ideelle seng for den, der søger noget helt specielt. Alt dette i kombination med et stilrent, fornemt og elegant design.

9 Sengefakta om Skaftö Skaftö leveres med trådløs fjernbetjening, som styres via radiofrekvens. LED-belysning under sengen giver et svagt ledelys i mørke. Standardtopmadras: Øverst på sengen ligger vores bløde og smidige topmadras Luxury med bomuldsfyldt sommerside, uldpolstret vinterside og talalaylatex i midten. Praktisk og komfortabel hele året. Højde 7.5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm X-pocket 5.5 cm Viskoelastisk bundsegment Varmebehandlet pocket 13 cm Justerbar midtersektion i bunddelen Strømspærre Træramme i svensk fyrretræ Sengen på billedet er vist med stoffet Luxury Sand, sengeben Segel og sengegavl Bornö.

10 SLEEP IS THAT GOLDEN CHAIN THAT TIES HEALTH AND OUR BODIES TOGETHER. Sandö The story of

11 Sandö Sandö Sandö er vores mest populære kontinentalseng. Sandö udmærker sig med tre unikt samarbejdende fjedersystemer, der løfter din søvn- og livskvalitet et niveau op. Sandö indeholder det patenterede Carpe Diem Beds Contour System, som i endnu højere grad tager sig af kroppens konturer og fremspring såsom skulder, hofte og balder. Sammen med fjederdybden giver det dig en fornemmelse af vægtløshed, som simpelthen skal opleves. Med Sandö får du fantastisk liggekomfort og et smukt designet møbel. Designet med passion for søvn og passion for livet.

12 Sengefakta om Sandö Standardtopmadras: Øverst på sengen ligger vores bløde og smidige topmadras Luxury med bomuldsfyldt sommerside, uldpolstret vinterside og talalaylatex i midten. Praktisk og komfortabel hele året. Højde 7.5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm X-pocket 5.5 cm Viskoelastisk bundsegment Varmebehandlet pocket 13 cm Træramme i svensk fyrretræ Sengen på billedet er vist med stoffet Luxury Mørkegrå, sengeben Segel og sengegavl Bornö.

13 IF YOU HAVE A GOOD NIGHT'S SLEEP, YOU CAN TAKE ON THE WORLD. Härmanö The story of

14 Härmanö Härmanö Härmanö er vores skønne kontinentalseng med separeret fjedersystem og klassiske dobbeltmadrasser. Den er udstyret med vores unikke og patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System, som giver dig mere energi om dagen takket være maksimal sovekomfort og trykaflastning om natten. Med sit stilrene design og sikre udtryk er Härmanö det oplagte valg for den bevidste. Härmanö er passion og harmoni i balance. Härmanö er klædt i et allergivenligt, slidstærkt stof og prydes af vores eksklusive sengeben i kobbertone.

15 Sengefakta om Härmanö Standardtopmadras: Topmadrassen Premium har en 4 cm kerne af talalaylatex, fiberpolstring i quilten og et hvidt, aftageligt strechbetræk, som kan vaskes ved 60 C. Premium er syet med kuvertsøm og broderet logo. En smidig topmadras med blød overflade og stilrent design. Højde 7 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastisk bundsegment Varmebehandlet pocket 13 cm Træramme i svensk fyrretræ Sengen på billedet er vist med stoffet Luxury Mørkegrå, sengeben Genua Copper og sengegavl Valö.

16 THERE IS A TIME FOR MANY WORDS, AND THERE IS ALSO A TIME FOR SLEEP. Kornö The story of

17 Kornö Kornö er grundmodellen blandt vores kontinentalsenge. Det, der gør Kornö så attraktiv, er de separerede fjedersystemer i dobbeltmadrasser, som er grundlaget for en virkelig god sengekomfort. Sengen er udstyret med vores patenterede og trykaflastende bundsegment, der vil give dig endnu større sovekomfort. Kornö er designet til at være lige så smuk at se på, som det er behageligt at ligge i, hvor søvnkvaliteten sikrer livskvaliteten. Kornö

18 Sengefakta om Kornö Standardtopmadras: Topmadrassen Prestige er smidig, polstret med talalaylatex og med et aftageligt stretchbetræk med sort kontrastbånd, som kan vaskes ved 60 C. Højde 5 cm. Naturlatex Tværstillet pocket-fjedersystem 13 cm Viskoelastisk bundsegment Varmebehandlet pocket 13 cm Træramme i svensk fyrretræ Sengen på billedet er vist med stoffet Luxury sort, sengeben Eg/Alu og sengegavl Solö.

19 WE ARE ALL GENIUSES WHILE WE ARE DREAMING. Vinga The story of

20 Vinga Vinga Vinga er navnet på vores mest eksklusive og justerbare seng med hele fem justerbare segmenter, som er udviklet med tanke på både aflastning og funktion. Vinga indeholder vores patenterede og unikke Carpe Diem Beds Contour Pocket System for den bedst mulige trykaflastning og sovekomfort. Sengens øgede fleksibilitet, såsom justering til nakke og fodende, skaber nye muligheder og nye former med dit velvære og din krop i fokus. Vinga er udstyret med vibrationsmassage og lændestøtte for virkelig god siddekomfort samt en behagelig natbelysning, der kan tændes efter behov. Det er sengens stilrene og elegante form og design, der gør den lige så unik som det sagnomspundne fyrtårnsø Vinga, der skuer mod havet ud for Göteborg.

21 Sengefakta om Vinga Vinga leveres med trådløs fjernbetjening, som styres via radiofrekvens. LED-belysning under sengens ben giver et svagt og stilfuldt ledelys i mørke. Standardtopmadras: Øverst i denne justerbare seng hviler den bløde og smidige topmadras Luxury. Det har bomuldsfyldt sommerside, uldpolstret vinterside og talalaylatex i midten. Praktisk og komfortabel hele året. Højde 7.5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastisk bundsegment Varmebehandlet pocket 13 cm Justerbar lændestøtte Vibrationsmassage Strømspærre Understel af stål og træ Sengen på billedet vist med stoffet Luxury Lysegrå.

22 A WELL-SPENT DAY BRINGS HAPPY SLEEP. Marstrand The story of

23 Marstrand Marstrand Vores justerbare seng Marstrand er lige så dejlig, som den er smart, udstyret med blandt andet en lændestøtte, som giver dig ekstra støtte, når du sidder i sengen. Du styrer sengens funktioner med et enkelt tryk på en knap til dine personlige indstillinger med den bedste sovekomfort. Marstrand er et bevidst og tidløst design og er udstyret med en behagelig natbelysning, der kan tændes efter behov. Med det unikke og patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System former sengen sig efter dine mindste bevægelser og konturer for at give dig den bedste trykaflastning. I Marstrand vågner du med et smil, klar til at tage fat på en ny dag.

24 Sengefakta om Marstrand Marstrand leveres med trådløs fjernbetjening, som styres via radiofrekvens. LED-belysning under sengen giver et svagt ledelys i mørke. Standardtopmadras: Øverst i denne justerbare seng hviler den bløde og smidige topmadras Luxury. Det har bomuldsfyldt sommerside, uldpolstret vinterside og talalaylatex i midten. Praktisk og komfortabel hele året. Højde 7.5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastisk bundsegment Pocket-fjedersystem 9 cm Justerbar lændestøtte Klemsikring Strømspærre Træramme i svensk fyrretræ Sengen på billedet er vist med stoffet Uld Mørkegrå og sengeben Segel.

25 SLEEP IS THE BEST REST FOR THE SOUL. Saltö The story of

26 Saltö Saltö I vores justerbare seng Saltö finder du al den gennemprøvede teknologi, der gør vores senge så gode. Du kan altid justere sengen netop, som du vil, når du sidder eller ligger i den. Og uanset hvor mange gange du skifter stilling, så følger sengen altid dine bevægelser. Vores patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System sammen med sengens dobbeltmadrasser giver din krop den bedst tænkelige støtte og aflastning. Saltö er desuden udstyret med en behagelig natbelysning, der kan tændes efter behov. Saltö er en af markedets sikreste justerbare senge med fantastisk komfort. I Saltö kan du slappe af og nyde livet i fred og ro.

27 Sengefakta om Saltö Saltö leveres med trådløs fjernbetjening, som styres via radiofrekvens. LED-belysning under sengen giver et svagt ledelys i mørke. Standardtopmadras: Topmadrassen Premium har en 4 cm kerne af talalaylatex, fiberpolstring i quilten og et hvidt, aftageligt strechbetræk, som kan vaskes ved 60 C. Premium er syet med kuvertsøm og broderet logo. En smidig topmadras med blød overflade og stilrent design. Højde 7 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastisk bundsegment Pocket-fjedersystem 9 cm Klemsikring Strømspærre Træramme i svensk fyrretræ Sengen på billedet er vist med stoffet Uld Sort og sengeben Champagne Black.

28 THE ENERGY WE NEED FOR A GOOD DAY, CAN ONLY BE CREATED BY A GOOD NIGHT SLEEP. Malö The story of

29 Malö Vores mest populære rammeseng Malö har en ekstra høj fjederdybde, som giver dig næsten samme fornemmelse som i en kontinentalseng, en følelse af vægtløshed. Uanset hvordan du ligger i Malö, så tilpasser madrassen sig efter din krop. Det er det unikke og fleksible Carpe Diem Beds Contour Pocket System, der aflæser din krops konturer og former sig efter, hvordan du ligger. I Malö sover du godt både nu og i fremtiden. En god nats søvn skaber ny energi til morgendagen. Malö

30 Sengefakta om Malö Standardtopmadras: Øverst på sengen ligger vores bløde og smidige topmadras Luxury med bomuldsfyldt sommerside, uldpolstret vinterside og talalaylatex i midten. Praktisk og komfortabel hele året. Højde 7.5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastisk bundsegment Varmebehandlet pocket 13 cm Træramme i svensk fyrretræ med indfræsede ribber Sengen på billedet er vist med stoffet Uld Mørkegrå, sengeben Champagne og sengegavl Ängö.

31 WHEN WE GO TO SLEEP, WE DIE. NEXT MORNING, WHEN WE WAKE UP, WE ARE REBORN. Koster The story of

32 Koster Koster Koster er vores basismodel med alle de egenskaber, der kendetegner vores senge den fantastiske smidighed, det fine håndværk og vores patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System. Koster er håndbygget af vores erfarne håndværkere med materialer af højeste kvalitet. Når du vælger Koster, får du en smuk, komfortabel og økonomisk overkommelig seng, hvor du vil vågne veludhvilet i mange år fremover.

33 Sengefakta om Koster Standardtopmadras: Topmadrassen Prestige er smidig, polstret med naturlig latex og med et aftageligt stretchbetræk med sort kontrastbånd, som kan vaskes ved 60 C. Højde 5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastisk bundsegment Varmebehandlet pocket 9 cm Træramme i svensk fyrretræ med indfræsede ribber Sengen på billedet er vist med stoffet Uld Lysegrå, sengeben Stiltje og sengegavl Solö.

34 Our brand The story of CARPE DIEM BEDS OF SWEDEN ADD QUALITY TO YOUR LIFE BY DEVELOPING, PRODUCING AND OFFERING BEDS WITH THE BEST COMFORT AND BODY WEIGHT DISTRIBUTION THROUGH ARTISAN HANDCRAFT, DESIGN AND QUALITY. THROUGH FLEXIBILITY, PATENTED SYSTEMS AND PERSONAL COMMITMENT WE ENSURE THAT OUR UNIQUE DESIGN, COMFORT AND QUALITY IS OUR MAIN PRIORITY. OUR BEDS ARE THE OPTIMAL OPTION FOR PEOPLE WHO WANT TO AFFECT THEIR SLEEP COMFORT. UNIQUE SOLUTIONS FOR UNIQUE PEOPLE MAKES ANY OF OUR BEDS THE DREAM BED FOR THE SELECTIVE INDIVIDUAL. ALL THIS COMBINED WITH A STYLISH, STATELY AND ELEGANT DESIGN.

35 Artisan

36 Passion

37 Moments

38 Contours

39 LuxuryArtisan

40 Comfort

41 Tæppe og pude Vores tæpper og puder i morbærsilke giver dig en endnu mere eksklusiv fornemmelse i din seng. Silke er et utroligt blødt materiale, der er så fleksibelt som vores senge. Både sengetæpper og puder er specialfremstillet og tilpasset til vores sengemodeller. Tæppet består af et blødt lag med silkevattering og et betræk af miljømærket (Øko-Tex ) bomuldstekstil. Puden er fremstillet af silke og polyester, så den holder formen så længe som muligt. Fantastiske egenskaber Silkevatteringen er støv- og smudsafvisende og har unikke selvrensende egenskaber, der gør den til et fremragende valg for allergikere. En anden god egenskab ved silke er, at det er varmt, når det er koldt, og køligt, når det er varmt. Så slipper du for at vågne af, at du fryser eller har det for varmt. Derudover absorberer og transporterer silken overskydende fugt, mens du sover, så du får større mulighed for at sove uforstyrret hele natten. Produktfakta Dobbelttæppe 240 x 220 cm Ydertekstil: 100 % Øko-Tex godkendt bomuld. Fyld: 1,5 kg 100 % morbærsilke i håndtrukne lag. Enkelttæppe 150 x 210 cm Ydertekstil: 100 % Øko-Tex godkendt bomuld. Fyld: 0,9 kg 100 % morbærsilke i håndtrukne lag. Pude 50 x 60 cm Ydertekstil: 100 % Øko-Tex godkendt bomuld. Fyld: 200 g 100 % morbærsilke maskinkartet g polyestervat. Topmadrasdækken Carpe Diem Beds har en Øko-Tex godkendt og svanemærket topmadrasbetræk til at give ekstra beskyttelse mod for eksempel pletter på topmadrassen. Topmadrasbetrækket er fremstillet af et BIONIC-FINISH ECO-imprægneret tekstil, som gør tekstilet åndbart, samtidig med at det afviser snavs, vand og fedt. Topmadrasbetrækket har et fyld af polyamid, polyester, bomuld og rayon og kan vaskes ved 60 C. Topmadrasbetrækket er hvidt og fås i størrelserne 80 x 200 cm op til 210 x 200 cm. Alle størrelser kan fås i længden 210 cm.

42 Sengelinned Havsbris Havsbris fra Carpe Diem Beds er fremstillet af det fineste bomuld, 100 % Supimabomuld. Stoffets trådtæthed er over 500 tråde pr. tomme, hvilket er blandt de højeste kvaliteter, der findes på markedet. Sengelinnedets design er eksklusivt. De stilrene broderede linjer langs kanterne changerer i lyset i dit soveværelse. Trådene har indvævede fibre, der glitrer svagt, afhængigt af hvordan lyset falder. Og med det stilrene design kombineres Havsbris glimrende med for eksempel pudebetræk eller dynebetræk fra Stiltje. Vores lagner er formsyede med kuvertsøm, så de altid tilpasser sig efter madrassen. Supimabomulden føles blød og silkeagtig mod din hud. Det er de ekstra lange tråde i fibrene, der giver bomulden den mest eksklusive blødhed og glans, man kan få. Supimabomuld er glattere, blødere, bedre og holder længere end andre typer bomuld. Dynebetræksæt 140 x 200 cm inkl. 1 stk. pudebetræk 60 x 63 cm 240 x 220 cm inkl. 2 stk. pudebetræk 60 x 63 cm Separate pudebetræk, 60 x 63 cm, fås også. Form- og kuvertsyede lagner 90 x 200 cm 105 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Fås også i længde 210 cm.

43 Sengelinned Stiltje Carpe Diem Beds sengelinned Stiltje er vævet af 100 % egyptisk bomuld, som er en af de fineste kvaliteter, der findes på markedet. Stiltje har en trådtæthed på over 300 og er derfor i luksusklasse. Vores lagner er formsyede med kuvertsøm, så de altid tilpasser sig efter madrassen. Vi fremstiller sengetøj af den højeste kvalitet, men der er andre grunde til, at du bør sove i netop vores sengelinned. For eksempel den måde, stoffet føles på mod huden, og det smukke design. Dynebetræksæt 140 x 200 cm inkl. 1 stk. pudebetræk 60 x 63 cm 240 x 220 cm inkl. 2 stk. pudebetræk 60 x 63 cm Separate pudebetræk, 60 x 63 cm, fås også. Form- og kuvertsyede lagner 80 x 200 cm 90 x 200 cm 105 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Fås også i længde 210 cm.

44 Sengegavle Vi har fire forskellige sengegavle i vores sortiment. De fås med samtlige standardtekstiler og er bygget af vores dygtige håndværkere med de højeste krav til materialer og kvalitet. Ängö Ängö er en smuk, vatteret sengegavl med let piqueret forside og indsyede knapper. Ängö er en lettere model med en stærk udstråling af elegance og raffineret luksus. Fås i bredderne 160, 180 og 210 cm. Højde 120 cm, dybde 10 cm. Bornö Vores mest eksklusive sengegavl Bornö fås som tilvalg til alle vores dobbeltsenge. Med sin piquerede forside giver Bornö dit soveværelse et storslået og majestætisk udtryk. Den robuste gavl er fremstillet af svensk fyrretræ og er polstret med polyester med symmetrisk indsyede knapper. Bornö fås i bredderne 160 cm, 180 cm og 210 cm. Højde 120 cm, dybde 15 cm. Valö Valö er en stofbetrukket sengegavl med fire betrukne felter i forskellige størrelser, som danner et symmetrisk mønster, hvor du selv kan bestemme, hvor felterne skal være. Rundt om gavlen er en stofbetrukket ramme, der giver et stramt og vinkelret udtryk. Fås i bredderne 160, 180 og 210 cm. Højde 115 cm, dybde 10 cm. Solö Vores sengegavl Solö fås som tilvalg til alle vores senge i standardbredder. Den robuste gavl er fremstillet af svensk fyrretræ og er polstret med polyester og fibervatttering. Fås til senge i alle bredder. Højde 107 cm, 115 cm og 120 cm. Dybde 6/10 cm. Alle vores sengegavle er ligesom vores senge bygget af vores dygtige håndværkere og er mærket med Svanemærket. Bornö Valö MILJØMÆRKT Ängö Solö

45 Bløde nuancer på vores tekstiler Vores senge fås med flere standardtekstiler: uldstofferne beige, lysegrå, mørkegrå og sort samt luksusstofferne sand, lysegrå, mørkegrå og sort. Vore tekstiler er ekstra slidstærke for at kunne modstå hverdagens strabadser. Sengene vises som regel med deres originaltekstil, både på billeder og i butikkerne, men det koster ikke ekstra at få sengen i et af vores andre tekstiler. Du vælger selv, hvilket tekstil, du vil have til din seng fra Carpe Diem Beds.

46 Eg Wenge Eg / Aluminium Wenge / Aluminium Hvid / Aluminium Grå / Aluminium Sort / Aluminium Stiltje Topmadrasser Segel Genua White Genua Copper Vi har tre forskellige topmadrasser, alle mærket med Svanemærket. Topmadrasserne er fyldt med rene naturmaterialer, alle nøje udvalgt både med hensyn til kvalitet, komfort og miljø. Talalaylatexen i vores topmadrasser er Øko-Tex godkendt. Former, der holder Carpe Diem Beds senge holder i mange år, og måske vil din smag ændre sig flere gange gennem sengens levetid. Med vores forskellige sengeben kan du nemt ændre sengens udtryk og skifte stil i soveværelset uden at skulle udskifte din dejlige seng. Vores sengeben fås i: Aluminium, kobberfarvet aluminium, hvid aluminium, sort aluminium, eg, wenge, hvid, sort og grå. Standardstørrelser: Alle sengeben fås i 13, 17 og 23 cm. Ben i eg og wenge fås også i 30 cm højde. Aluminiumsbenene Champagne, Segel og Genua fås i 13 og 17 cm højde. Champagne Champagne Black Champagne Copper Luxury Den eksklusive topmadras Luxury er smidig og med blød overflade og bomuldspolstret sommerside, uldpolstret vinterside og talalaylatex i midten. Praktisk og komfortabel hele året. Højde 7.5 cm. Premium Vores dejlige topmadras Premium har en kerne af talalaylatex, fiberpolstring i quilten og et hvidt, aftageligt strechbetræk, som kan vaskes ved 60 C. Premium er syet med kuvertsøm og broderet logo. En smidig topmadras med blød overflade og stilrent design. Højde 7 cm. Prestige Topmadrassen Prestige er smidig, polstret med talalaylatex og med et aftageligt stretchbetræk med sort kontrastbånd, som kan vaskes ved 60 C. Højde 5 cm.

47 Produktfakta Vores modeller Alle vores sengemodeller har samme unikke konstruktion og patenterede løsninger. Egenskaberne varierer fra seng til seng, og derfor har vi på de følgende sider samlet alle fakta om de forskellige modeller, så du lettere kan sammenligne deres kvaliteter. Derefter behøver du kun at prøveligge dine udvalgte favoritter for at vide, hvilken seng der passer dig bedst.

48 Skaftö Sandö Härmanö Kornö Vinga Marstrand Saltö Malö Koster Gennemskåret Gennemskåret Gennemskåret Gennemskåret Gennemskåret Gennemskåret Gennemskåret Gennemskåret Gennemskåret Topmadras Luxury med polstring af uld/talalaylatex/bomuld 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. X-pocket 5.5 cm 4. Viskoelastisk bundsegment 5. Varmebehandlet pocket 13 cm 6. Justerbar midtersektion i bunddelen 7. Træramme i svensk fyrretræ 1. Topmadras Luxury med polstring af uld/talalaylatex/bomuld 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. X-pocket 5.5 cm 4. Viskoelastisk bundsegment 5. Varmebehandlet pocket 13 cm 6. Træramme i svensk fyrretræ 1. Topmadras Premium i bomuldstretch med polstring af talalaylatex 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastisk bundsegment 4. Varmebehandlet pocket 13 cm 5. Træramme i svensk fyrretræ 1. Topmadras Prestige i bomuldstretch med polstring af talalaylatex 2. Naturlatex 3. Tværstillet pocket-fjedersystem 13 cm 4. Viskoelastisk bundsegment 5. Varmebehandlet pocket 13 cm 6. Træramme i svensk fyrretræ 1. Topmadras Luxury med polstring af uld/talalaylatex/bomuld 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastisk bundsegment 4. Varmebehandlet pocket 13 cm 5. Understel af stål og træ 6. Vibrationsmassage 7. Justerbar lændestøtte 1. Topmadras Luxury med polstring af uld/talalaylatex/bomuld 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastisk bundsegment 4. Pocket-fjedersystem 9 cm 5. Justerbar lændestøtte 6. Klemsikring 7. Træramme i svensk fyrretræ 1. Topmadras Premium i bouldstretch med polstring af talalaylatex 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastisk bundsegment 4. Pocket-fjedersystem 9 cm 5. Klemsikring 6. Træramme i svensk fyrretræ 1. Topmadras Luxury med polstring af uld/talalaylatex/bomuld 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastisk bundsegment 4. Varmebehandlet pocket 13 cm 5. Træramme i svensk fyrretræ 1. Topmadras Prestige i bomuldstretch med polstring af talalaylatex 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastisk bundsegment 4. Varmebehandlet pocket 9 cm 5. Træramme i svensk fyrretræ Højde inkl. topmadras: 63 cm Anbefalet benhøjde: 13 cm Højde inkl. topmadras: 55 cm Anbefalet benhøjde: 13 cm Højde inkl. topmadras: 51 cm Anbefalet benhøjde: 13 cm Højde inkl. topmadras: 49 cm Anbefalet benhøjde: 13 cm Højde inkl. topmadras og ben: 65 cm Højde inkl. topmadras: 48 cm Anbefalet benhøjde: 17 cm Højde inkl. topmadras: 52 cm Anbefalet benhøjde: 13 cm Højde inkl. topmadras: 40 cm Anbefalet benhøjde: 17 cm Højde inkl. topmadras: 36 cm Anbefalet benhøjde: 23 cm Mål Mål Mål Mål Mål Mål Mål Mål Mål Bredde Længde / / / / / / /210 Bredde Længde / / / / / / /210 Bredde Længde / / / / / / /210 Bredde Længde / / / / / / /210 Bredde Længde Bredde Længde / / /220 Bredde Længde / / / /210 Bredde Længde / / / / / / /210 Bredde Længde / / / / / / /210 * Carpe Diem Beds * Carpe Diem Beds

49 Box 53, Lysekil, SVERIGE Tlf Foto: Daniel Wester Styling: Anna Huss Copyright juli 2014, Carpe Diem Beds of Sweden AB. Alle rettigheder forbeholdes

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Du er unik. det bør din seng også være

Du er unik. det bør din seng også være 1 2 Du er unik det bør din seng også være Wonderland-senge justeres individuelt Wonderland Sonate og Medley-serierne har både skulderzone og justerbar hoftezone. Det betyder, at du kan regulere, hvor dybt

Læs mere

... for everybody. mouselab.dk

... for everybody. mouselab.dk ... for everybody mouselab.dk BZ sleeping Herlev Hovedgade 15 2730 Herlev Tlf. +45 86 12 50 35 Fax +45 86 12 50 34 Email: info@bz-sleeping.com Web: www.bz-sleeping.com Bedre madras bedre søvn... Det er

Læs mere

Madrasser Dyner og puder

Madrasser Dyner og puder 27_015 Produktguide Madrasser Dyner og puder Find den komfort, der passer til dig! Symbolforklaring... 5 Springmadrasser... 6 Skum- og latexmadrasser... 7 Boxmadrasser... 9 Topmadrasser...12 Rullemadrasser...13

Læs mere

Auping AVS box. Den ventilerende boxmadras. Ingen seng ventilerer bedre

Auping AVS box. Den ventilerende boxmadras. Ingen seng ventilerer bedre Auping AVS box Den ventilerende boxmadras Ingen seng ventilerer bedre En ny norm for komfortabel og frisk søvn Auping er synonym for komfortabel og frisk søvn. Den nye Auping AVS box (AVS står for Aktiv

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Kongelig: 125 år med innovation og passion for søvn Hollandsk topkvalitet og håndværk I 1888 fik Johannes Auping, som var smed i Deventer, til opgave

Læs mere

Vi møder den hver dag. Uden tilsætning. Uden anstrengelse. Uden en masse forklaringer.

Vi møder den hver dag. Uden tilsætning. Uden anstrengelse. Uden en masse forklaringer. Vi møder den hver dag. Naturen. De fleste af os bliver inspireret af den. Farverne. Mangfoldighederne. Kræfterne i den. Og så er der roen. Renheden. Der er stilheden. Naturen forlanger ikke noget af os.

Læs mere

Wonderland Sonate boxmadras

Wonderland Sonate boxmadras Wonderland Sonate boxmadras 22 Komfort og design i topklasse Med justerbar hoftezone og zoneinddelte Pocket Exclusive-fjedre giver Wonderland Sonate en sovekomfort i topklasse. Naturmaterialer som bomuld

Læs mere

66% 5.999,- SPAR 11.499,- DIN GARANT FOR BEDRE SØVN www.bykarma.dk 1. Spar. 140 x 200 /210 cm. Begrænset antal! EKSTRA NEDSAT i 140 x 200 cm!

66% 5.999,- SPAR 11.499,- DIN GARANT FOR BEDRE SØVN www.bykarma.dk 1. Spar. 140 x 200 /210 cm. Begrænset antal! EKSTRA NEDSAT i 140 x 200 cm! GARANT FOR BEDRE SØVN TIL BEDRE PRISER Køb din BY KARMA seng nu og få Danmarks bedste og flotteste seng til markedets laveste pris. 140 x 200 /210 cm. 5.999,- SPAR 11.499,- Spar 66% Begrænset antal! KARMA

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Individuel sovekomfort Auping Criade Criade kombinerer design med teknik. Din personlige stil og komfort er det centrale, så du kan kombinere din Criade

Læs mere

Sov bedre. - mærk en forskel

Sov bedre. - mærk en forskel Sov bedre - mærk en forskel [ Værd at vide ] Du behøver ikke at vide, hvad der er i din madras for at ligge godt. Men vi ved, hvad du behøver for at ligge godt og få en god nats søvn. Den viden bruger

Læs mere

Sengebunde og Madrasser

Sengebunde og Madrasser Sengebunde og Madrasser s. 02 Denne brochure er trykt på 100% genbrugspapir. Tænk på miljøet! Indhold Royale Auping s. 04 En hollandsk succeshistorie Auping sengebunde s. 06 Den bedste basis Auping madrasser

Læs mere

UDSALG! SPAR 50% PÅ TILBUD ATLANTA I ALLE LÆDER DESSIN KÆMPE KONTRAST SYNING NU 14.999,- SPAR 15.000,- MED HVID KONTRAST SYNING ÆGTE LÆDER ÆGTE LÆDER

UDSALG! SPAR 50% PÅ TILBUD ATLANTA I ALLE LÆDER DESSIN KÆMPE KONTRAST SYNING NU 14.999,- SPAR 15.000,- MED HVID KONTRAST SYNING ÆGTE LÆDER ÆGTE LÆDER KÆMPE UDSALG! KÆMPE TILBUD MED HVID KONTRAST SYNING NAKKEPUDE 599,- NU 14.999,- SPAR 15.000,- ATLANTA OPSTILLING 02 Mål L: 320 x 232 cm. Læder på alle slidflader samt hvide kontrast syninger. Vejl. pris

Læs mere

Xcellent 5000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort

Xcellent 5000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort Xcellent 5000 Vejledende prisliste by Better Bed Comfort Xcellent Vi ved at søvn er essentielt for vores sundhed og velvære. Vi har lagt alle vores kræfter og ikke mindst vores trediveårige erfaring i

Læs mere

living livingbed.brochure2015.indd 1 13.21

living livingbed.brochure2015.indd 1 13.21 living livingbed.brochure2015.indd 1 13.21 Take care night & day 2 livingbed.brochure2015.indd 2 13.21 Skønne nætter med dyb og god søvn er forudsætningen for, at dagen starter med ny energi, og du både

Læs mere

SOV DIG SUND 0,- 44% ÅBNINGSTIDER HVERDAGE KL.10-18 LØRDAG KL.10-16 SØNDAG KL.10-16 * * RENTER OG GEBYR

SOV DIG SUND 0,- 44% ÅBNINGSTIDER HVERDAGE KL.10-18 LØRDAG KL.10-16 SØNDAG KL.10-16 * * RENTER OG GEBYR * Låneeksempel: Fast debitorrente: 0%. ÅOP: 0,0%. Løbetid 12 og 24 mdr.. Samlet beløb der skal betales: kr. 24.000,- Månedlig ydelse i 24 mdr.: kr. 1.000. Lånet formidles for Dan-Aktiv A/S. Forbehold for

Læs mere

unique people unique beds

unique people unique beds unique people unique beds unique stories... 1 2 historier... om forskellige mennesker med individuelle behov 4 du er unik det bør sengen også være... 5 unique støtte for skuldrene med skulderzone unique

Læs mere

DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT

DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT DUX 8888 DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT DUX 8888 giver dig en ultimativ soveoplevelse, da den er resultatet af mere end 80 års forskning og udvikling inden for sengeproduktion. Vi har ikke

Læs mere

40% ÅBNINGSFEST LATE NIGHT OPEN PÅ DEMO SENGE OG VIVALUX SENGE TORSDAG 15. OKT. ÅBENT TIL KL. 22

40% ÅBNINGSFEST LATE NIGHT OPEN PÅ DEMO SENGE OG VIVALUX SENGE TORSDAG 15. OKT. ÅBENT TIL KL. 22 ÅBNINGSFEST SENGESPECIALISTEN SLUTTER ÅBNINSFESTEN I ROSKILDE MED VANVITTIGE TILBUD I ALLE VORES BUTIKKER! 40% PÅ DEMO SENGE OG VIVALUX SENGE TILBUDDENE GÆLDER FRA LØRDAG 10. OKTOBER TIL OG MED SØNDAG

Læs mere

PRISLISTE. Sund søvn siden 1939

PRISLISTE. Sund søvn siden 1939 PRISLISTE 2015 Sund søvn siden 1939 Lama Bokselevation med ramme Lama elevationsløsninger forener kvalitet og elegance med soveoplevelser i særklasse. Bokselevationen har nakkeløft og er udstyret med en

Læs mere

160 x 200 cm. 14.999,- SPAR 16.595,- Vadbro 14 v/buddinge Station. 2860 Søborg. Tlf. 42 91 21 00. www.sengeland.dk www.sengeland.

160 x 200 cm. 14.999,- SPAR 16.595,- Vadbro 14 v/buddinge Station. 2860 Søborg. Tlf. 42 91 21 00. www.sengeland.dk www.sengeland. GARANT FOR BEDRE SØVN DIN LOKALE MADRAS SPECIALIST 2 sæt 90 x 200 cm. 9.999,- 42% SPAR 7.395,- SPAR 42% PÅ KARMA CLASSIC ELEVATION M. POCKET Elevationsbund m. 28 lameller og kraftig Linak motor, inkl.polstret

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

Wonderland Medley 302 regulerbar seng

Wonderland Medley 302 regulerbar seng Wonderland Medley 302 regulerbar seng 30 Komfort og valgfrihed Justerbar hoftezone og zoneinddelt Pocket Comfort-madras giver individuel tilpasning og udsøgt liggekomfort. Wonderland Medley har også de

Læs mere

JOGA DESIGN. elegance. det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm

JOGA DESIGN. elegance. det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm JOGA DESIGN elegance det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm JOGA DESIGN Færdige løsninger ELEGANCE 6000 Gavl: Napoli Madras: Elegance 1101 5- zone pocket madras med møbelstof Splittop:

Læs mere

CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE...

CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE... CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE... Få opgraderet din campingvogn hos AnnTex med det originale campingtæppe AnnTex skræddersyer tæppet til din campingvogn Anntex tæppesæt fås i tre kvaliteter,

Læs mere

Det naturlige valg. Dunlopillo Natura. Dunlopillo Balance. Dunlopillo Harmoni. Dunlopillo Supplement

Det naturlige valg. Dunlopillo Natura. Dunlopillo Balance. Dunlopillo Harmoni. Dunlopillo Supplement Det naturlige valg. Hemmeligheden bag god søvn... 04 Råd til at vælge rigtigt... 06 Oplev den unikke Dunlopillo søvn... 08 Syv komfortzoner for skræddersyet komfort...10 Få individuel støtte med fleksibilitet...

Læs mere

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN SENGE TIL EN GOD NATS SØVN Hotelkollektion imødekommer de særlige krav En kollektion skræddersyet til dem, der er væk hjemmefra Vi kender det alle sammen - en dårlig nattesøvn påvirker vores energi og

Læs mere

Xcellent 3000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort

Xcellent 3000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort Xcellent 3000 Vejledende prisliste by Better Bed Comfort by better bed comfort Xcellent boxmadrasser 3000 serien Model Box 3100 Box 3110 Box 3000 Box 3010 Fjedresystem i bund Bonnell 150 pr./m 2 Bonnell

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

Wonderland Lento boxmadras

Wonderland Lento boxmadras Wonderland Lento boxmadras 36 Samspil mellem stil og komfort Wonderland Lento har god komfort som er de vigtigste funktioner for en Wonderland-seng. Den er produceret efter de bedste kvalitetsprincipper

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

LIGGECOMFORT I VERDENSKLASSE!!! 9.999.- SPAR 3.705,- 6.499.- SPAR 4.997,- 24.999.- SPAR 10.997,- 11.999.- SPAR 10.999,-

LIGGECOMFORT I VERDENSKLASSE!!! 9.999.- SPAR 3.705,- 6.499.- SPAR 4.997,- 24.999.- SPAR 10.997,- 11.999.- SPAR 10.999,- Eksportvej 1-3 8653 Them www.smagogbehag.dk Tlf. 86 84 70 09 Eksportvej 1-3 8653 Them www.smagogbehag.dk Tlf. 86 84 70 09 LIGGECOMFORT I VERDENSKLASSE!!! Jensen Royal Boxmadras Boxmadras med hel topmadras

Læs mere

Xcellent Air. by Better Bed Comfort

Xcellent Air. by Better Bed Comfort Xcellent Air by Better Bed Comfort Xcellent Air Xcellent Airtube system Åndbar Xcellent Air Luften cirkulerer frit og kontinuerligt gennem de lodrette luftkanaler. Alle detaljer er skræddersyede til det

Læs mere

12_014. Produktguide. Madrasser

12_014. Produktguide. Madrasser 12_014 Produktguide Madrasser Godnat, alle sammen Når man taler om madrasser, er der ikke én størrelse, der passer til alle. Ikke to personer er bygget ens, og ikke to personer sover ens. Det ved vi, og

Læs mere

Tradition OG FORNYELSE

Tradition OG FORNYELSE Tradition OG FORNYELSE Indhold LAMAs historie 04 Unikke egenskaber 06 Sengeserierne 08 LAMA First 10 LAMA Family 20 LAMA Premium 30 Tilbehør 40 Topmadrasser 42 Gavle 44 Ben 46 Priser 48 1939 I efterkrigstiden

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

integreret Soulmate lux continental

integreret Soulmate lux continental wikipedia En soulmate eller soul mate er en person, med hvem man har en følelse af dyb eller naturlig affinitet, lighed, kærlighed, intimitet, seksualitet, spiritualitet eller kompatibilitet. Når sengen

Læs mere

Ny Seng? Avisen. Seng og Madras. time2sleep.dk. Vi hjælper Dig til at Sove godt. Senge & Madrasser. Se Tilbud i Avisen

Ny Seng? Avisen. Seng og Madras. time2sleep.dk. Vi hjælper Dig til at Sove godt. Senge & Madrasser. Se Tilbud i Avisen Ny Seng? Vi hjælper Dig til at Sove godt time2sleep Senge & Madrasser UDSALG OP TIL 50% Avisen Seng og Madras Se Tilbud i Avisen Personlig Betjening / Rådgivning Senge og Madrasser i alle str. Stort udvalg

Læs mere

DALLAS. Dit liv dit hjem din sofa HURUP

DALLAS. Dit liv dit hjem din sofa HURUP DALLAS Dit liv dit hjem din sofa HURUP 2 DALLAS 3 + 2 pers. sofa monteret med ekstra kraftig og meget blød semi-anilin læder. Bestående af: stor 3 pers. sofa L 216 cm. med armlæn 1, 2 pers. sofa L 152

Læs mere

PLADS til drømme. www.danbo.dk

PLADS til drømme. www.danbo.dk PLADS til drømme HILDING er er et sengeprogram, hvor den individuelle komfort er i højsædet. DEN GODE SØVN er afgørende for et velfungerende liv. Derfor har Hilding siden 1939 skabt kvalitetssenge til

Læs mere

om NY SENG LaPUR TM elevationsseng 2 stk. elevationsbunde m/ fjernbetjening og 28 lameller Inkl. diverse fod og sidebøjler

om NY SENG LaPUR TM elevationsseng 2 stk. elevationsbunde m/ fjernbetjening og 28 lameller Inkl. diverse fod og sidebøjler om NY SENG LaPUR TM elevationsseng 2 stk. Skagen elevationsrammer i Sort, Hvid, Valnød, Ahorn el. Bøg 2 stk. elevationsbunde m/ fjernbetjening og 28 lameller 2 stk. LaPUR TM 15 madras i valgfri fasthed

Læs mere

For dit livs bedste nattesøvn. føl komforten, føl støtten, føl TEMPUR

For dit livs bedste nattesøvn. føl komforten, føl støtten, føl TEMPUR For dit livs bedste nattesøvn føl komforten, føl støtten, føl TEMPUR Velkommen til TEMPUR Søvn er afgørende for dit helbred og velbefindende. Giv dig selv dit livs bedste nattesøvn - hver nat! Over hele

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

20% TEMPUR - TILBUD DER ER VÆRD AT STÅ OP TIL SPAR. Nu 23.999,-

20% TEMPUR - TILBUD DER ER VÆRD AT STÅ OP TIL SPAR. Nu 23.999,- TEMPUR - TILBUD DER ER VÆRD AT STÅ OP TIL THE RELAXATION ADJUSTABLE BED Inkl. en 7 cm TEMPUR Topmadras Vejl. pris 29.999,- 6.000,- Nu 23.999,- MÆRK FORSKELLEN Uanset om du kan lide din madras blød eller

Læs mere

SUND SØVN. De bedste ideer kommer efter en god nats søvn. Sund søvn siden 1939

SUND SØVN. De bedste ideer kommer efter en god nats søvn. Sund søvn siden 1939 SUND SØVN De bedste ideer kommer efter en god nats søvn Sund søvn siden 1939 DANSK produceret Sund søvn siden 1939 4 Det er ikke bare en seng Det er et koncept! Lamas nye madrassystem er skabt ud fra

Læs mere

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste Værdi kr 25,- LADY Minerals Kalkmaling God smag fortjener det bedste NYHED HENTET IND FRA NATUREN FOR AT SKABE RUM MED SMUKKE, KALKEDE VÆGGE OG ET UNIKT FARVEUDTRYK FORSIDE VÆG: LADY 1623 MARRAKESH DENNE

Læs mere

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG DORMI trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG Kategori 1-3 DORMI Dyna-Form TM Mercury DORMILET Dyna-Form TM Mercury er en kvalitets skummadras, med høj komfort og effektiv trykfordeling. DORMILET

Læs mere

ROYAL AUPING, ROYAL SLEEPING

ROYAL AUPING, ROYAL SLEEPING KONGELIGE NÆTTER... 3. ØJE FOR DETALJEN... 5. DIN HELT EGEN STIL... 12. ROYAL PURE WHITE... 14. ROYAL SPARKLING BRONZE... 18. ROYAL DEEP BLACK... 24. EN INDIVIDUELT TILPASSET SENG... 30. p.2 Johannes Albertus

Læs mere

Hede drømme i den korte sommernat!

Hede drømme i den korte sommernat! Hede drømme i den korte sommernat! Jensen Diplomat dobbeltfjedret box KUN 14.998,- SPAR 8.076,- 35 på gode nætter Jensen Diplomat dobbeltfjedret box 180 x 200 cm. Vejl. udsalg. 23.074,- 8.076,- KUN 14.998,-

Læs mere

Livingbed er designet til et soveværelse med masser af liv - et rum, der emmer af velvære og energi om dagen, ro og dybe drømme om natten - stedet,

Livingbed er designet til et soveværelse med masser af liv - et rum, der emmer af velvære og energi om dagen, ro og dybe drømme om natten - stedet, Livingbed er designet til et soveværelse med masser af liv - et rum, der emmer af velvære og energi om dagen, ro og dybe drømme om natten - stedet, hvor du naturligt genoplader fysisk og mentalt l i v

Læs mere

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge...

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge... Specialister i senge... Senge 40 mm topmadras ELEVATIONSSENG Elevationsseng 180 x 200 cm med polstret 28 lamels elevationsbund Inkl. fjernbetjening Løf t i hoved- og fodende 5-zonet pocketfjedre i 2 hårdheder

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

UDSALG. Livo chaiselongsofa. Vejl. 12.999,- 8.999,- Port spisebordsstol

UDSALG. Livo chaiselongsofa. Vejl. 12.999,- 8.999,- Port spisebordsstol KUNDESERVICE KVALITET DESIGN KOMFORT UDSALG 30% Livo chaiselongsofa Monteret med slidstærkt møbelstof, valgfrit i mange farver. Mål: 303 cm. Leveres spejlvendt efter ønske. Ekskl. nakkestøtte: 499,- Kan

Læs mere

Produktoversigt. -intelligent sleep

Produktoversigt. -intelligent sleep Produktoversigt -intelligent sleep Revulotionerende og lækkert! TEMPRAKON soveprodukter består af det særlige OUTLAST materiale, som er en videreudvikling af det materiale, NASA bruger i deres astronautdragter.

Læs mere

elegance God Søvn - Vor Vision - Din Drøm det skal være enkelt at sove...

elegance God Søvn - Vor Vision - Din Drøm det skal være enkelt at sove... elegance God Søvn - Vor Vision - Din Drøm det skal være enkelt at sove... boksmadrasser Elegance boxmadrasser er udviklet under hensyntagen til stilfuldt, enkelt design og kvalitet på højt niveau. Dette

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

LaPur. LaPur fra Joga Design kåret som den bedste madras i Tyskland

LaPur. LaPur fra Joga Design kåret som den bedste madras i Tyskland JOGA DESIGN VÆLG MELLEM 5 hårdheder FÅS I 70-80-85-90-100-120-140/ 4 madrashøjder. 5, 10, 15 og 20 cm fra Joga Design kåret som den bedste madras i Tyskland madras De rigtige komfortzoner Mange personer

Læs mere

Senge, madrasser og sengebunde i campingvogne er grundlaget for en god nats søvn. Henning Klibo løfter dynen og ser, hvad der gemmer sig nedenunder.

Senge, madrasser og sengebunde i campingvogne er grundlaget for en god nats søvn. Henning Klibo løfter dynen og ser, hvad der gemmer sig nedenunder. Senge, madrasser og sengebunde i campingvogne er grundlaget for en god nats søvn. Henning Klibo løfter dynen og ser, hvad der gemmer sig nedenunder. Sov sødt lille du.. 52 Camping-Fritid 4/2006 .. Drømmevognen

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på,

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, Madrasser 27_015 Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, at de overholder vores strenge standarder

Læs mere

LIGGECOMFORT I VERDENSKLASSE!!! HUSK! Åbent søndag 4. marts 6.499.- SPAR 4.997,- 11.495.- SPAR 2.200,- 11.999.- SPAR 10.999,- 24.999.- SPAR 10.

LIGGECOMFORT I VERDENSKLASSE!!! HUSK! Åbent søndag 4. marts 6.499.- SPAR 4.997,- 11.495.- SPAR 2.200,- 11.999.- SPAR 10.999,- 24.999.- SPAR 10. Eksportvej 1-3 8653 Them www.smagogbehag.dk Tlf. 86 84 70 09 Eksportvej 1-3 8653 Them www.smagogbehag.dk Tlf. 86 84 70 09 HUSK! Åbent søndag 4. marts LIGGECOMFORT I VERDENSKLASSE!!! Jensen Royal Boxmadras

Læs mere

Garantibevis www.sleepwave.dk

Garantibevis www.sleepwave.dk Garantibevis www.sleepwave.dk Tillykke med dit valg af ny SleepWave seng. Det kan du glæde dig over i mange år. Vi ønsker, du får stort udbytte af din seng. Vi har derfor samlet nogle vigtige informationer,

Læs mere

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge...

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge... Specialister i senge... Senge 40 mm topmadras ELEVATIONSSENG Elevationsseng 180 x 200 cm med polstret 28 lamels elevationsbund Inkl. fjernbetjening Løf t i hoved- og fodende 5-zonet pocketfjedre i 2 hårdheder

Læs mere

HER STARTER DRØMMENE. Nu kun ,- GOD SØVN SIKRER SUND LIVSSTIL MØBELKÆDEN OPUS DELUXE ELEVATION NORMALPRIS ,-

HER STARTER DRØMMENE. Nu kun ,- GOD SØVN SIKRER SUND LIVSSTIL MØBELKÆDEN OPUS DELUXE ELEVATION NORMALPRIS ,- MØBELKÆDEN HER STARTER DRØMMENE Nu behøver du ikke længere ligge søvnløs for at finde den rigtige seng. Vi gør drømme til virkelighed med smart design, god kvalitet og attraktive priser. OPUS DELUXE ELEVATION

Læs mere

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance Design: Olav Eldøy Koncept Drej, vip lidt tilbage eller Slap af og læg benene Tilpas nakkestøtten Din nakke og rygge får læn dig helt tilbage op vandret eller lodret

Læs mere

Betjeningsvejledning. Forhandler:

Betjeningsvejledning. Forhandler: Forhandler: Kunde: Denne betjeningsvejledning skal udleveres til kunden. Kontrollér, at brugeren af Rolko- AIRpad puden forstår produktoplysningerne Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt for at få

Læs mere

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid.

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid. HoReCa Sofa 94 Sofasystem Koncept Sofasystem modulopbygget Vores sofasystem er et unikt modul-opbygget system, som giver muligheden for at integrere spændende sofasystemer med et væld af valgmuligheder.

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Sengestel. Produktguide

Sengestel. Produktguide Produktguide Sengestel 31_017 En god dag begynder altid med en god nat Det kræver en god seng at vågne frisk og veludhvilet. I denne produktguide finder du alle vores senge, herunder sengestel med og uden

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt.

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. The twisted mind Anders Hermansen Den unikke vandhaneserie fra Damixa forener på forbilledlig vis brugerstyret design med visioner og udsøgt sans for æstetik.

Læs mere

Skræddersyet sengesystem

Skræddersyet sengesystem Skræddersyet sengesystem DU SÆTTER MÅLET FOR ALT Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco 2 også takket være en helt præcis tilpasning. Højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner... Ethvert menneske

Læs mere

HER STARTER DRØMMENE. Nu kun ,- GOD SØVN SIKRER SUND LIVSSTIL MØBELKÆDEN OPUS DELUXE ELEVATION NORMALPRIS ,-

HER STARTER DRØMMENE. Nu kun ,- GOD SØVN SIKRER SUND LIVSSTIL MØBELKÆDEN OPUS DELUXE ELEVATION NORMALPRIS ,- MØBELKÆDEN HER STARTER DRØMMENE Nu behøver du ikke længere ligge søvnløs for at finde den rigtige seng. Vi gør drømme til virkelighed med smart design, god kvalitet og attraktive priser. OPUS DELUXE ELEVATION

Læs mere

uno form A2 i wengé med bordplader i Corian. uno form A2 in wengé with Corian tabletops. 11

uno form A2 i wengé med bordplader i Corian. uno form A2 in wengé with Corian tabletops. 11 Haute Cuisine a+ er det banebrydende køkken for kræsne, kreative og designorienterede mennesker, som kræver noget helt exceptionelt og insisterer på sublim funktionalitet. Den nye, internationale linje

Læs mere

Vi er alle. skabt forskelligt... Din lokale i søvn. spar op til 25-50% spar til5.031,- Vi har fokus på senge - vi hjælper dig til en sund søvn

Vi er alle. skabt forskelligt... Din lokale i søvn. spar op til 25-50% spar til5.031,- Vi har fokus på senge - vi hjælper dig til en sund søvn Din lokale specialist i søvn Oktober 2014 Vi er alle skabt forskelligt... Vi har fokus på senge - vi hjælper dig til en sund søvn spar til 25-50% på udvalgte senge Mood elevation 140 x 200 cm 6.666,- spar

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Kimba Neo. Til et aktivt liv

Kimba Neo. Til et aktivt liv Kimba Neo Til et aktivt liv Til et aktivt liv: Den nye Kimba Neo Kun det bedste er godt nok til ens børn. Handicapklapvognen skal tilpasses barnets særlige behov og familiens situation, yde optimal støtte

Læs mere

Sengestel. Produktguide

Sengestel. Produktguide Produktguide Sengestel 35_016 En god dag begynder altid med en god nat Det kræver en god seng at vågne frisk og veludhvilet. I denne produktguide finder du alle vores senge, herunder sengestel med og uden

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

PRODUKTOVERSIGT WARM COLD DRY

PRODUKTOVERSIGT WARM COLD DRY PRODUKTOVERSIGT WARM COLD DRY TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktiv forbedrer din søvn gennem aktiv regulering af fugt og

Læs mere

Auping Original, Auronde, Essential og Match. Helt din egen stil

Auping Original, Auronde, Essential og Match. Helt din egen stil Auping Original, Auronde, Essential og Match Helt din egen stil Indhold Royale Auping s. 05 En hollandsk succeshistorie Auping Auronde Delbar s. 16 Let at rede op og holde ren Auping Original s. 06 Styrken

Læs mere

Gruppe 2-3. 15 36 kg ( 4 år 12 år) Fremadrettede autostole til børn fra 15 til 36kg.

Gruppe 2-3. 15 36 kg ( 4 år 12 år) Fremadrettede autostole til børn fra 15 til 36kg. Gruppe 2-3 15 36 kg ( 4 år 12 år) Fremadrettede autostole til børn fra 15 til 36kg. Autostole i gruppe 2-3 bruger bilens 3-punkt-sele til at holde både barnet og stolen på plads. KIDFIX-modellerne bruger

Læs mere

Let life happen ENJOY THE MOMENTS FORÅR/SOMMER 2016 BY CHRISTINE HEADWEAR DESIGN BY HELENA CHRISTENSEN. style 1191-0436. se side 5

Let life happen ENJOY THE MOMENTS FORÅR/SOMMER 2016 BY CHRISTINE HEADWEAR DESIGN BY HELENA CHRISTENSEN. style 1191-0436. se side 5 Let life happen ENJOY THE MOMENTS FORÅR/SOMMER 2016 BY CHRISTINE HEADWEAR DESIGN BY HELENA CHRISTENSEN style 1191-0436. se side 5 De blide strejf af den første milde forårslune, spæde blomsterskud og lysere

Læs mere

NYHED fra Lübech Living Style

NYHED fra Lübech Living Style SPÆNDENDE NYHED fra Lübech Living Style Produceret af genbrugspapir og sand... og er endda vandtætte, som de eneste på markedet. Kollektionen af potter, vaser, krukker, fade m.m. er utrolig spændende med

Læs mere

Lænestolen som hjælper dig op. www.seatup.dk. COMFORT DESIGN Storegade 44 DK-6640 Lunderskov. Tel. 75 52 01 51 info@comfortdesign.

Lænestolen som hjælper dig op. www.seatup.dk. COMFORT DESIGN Storegade 44 DK-6640 Lunderskov. Tel. 75 52 01 51 info@comfortdesign. Lænestolen som hjælper dig op www.seatup.dk COMFORT DESIGN Storegade 44 DK-6640 Lunderskov Tel. 75 52 01 51 info@comfortdesign.dk Sådan fungerer SeatUp SeatUp hjælper dig, som har svært ved selv at komme

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet SILENTIA SKÆRMSYSTEM Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet EasyReturn Vi satte standarden i 1990. I dag har vi leveret 100.000

Læs mere

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve.

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve. RH Extend RH Extend er lige så brugervenlig, som den er ergonomisk og slidstærk. Derfor passer den perfekt til receptioner, uddannelsesmiljøer og kontorarbejde. Eftersom RH Extend er nem at indstille og

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Forår/Sommer 2013. christineheadwear.com

Forår/Sommer 2013. christineheadwear.com Forår/Sommer 2013 Style 8250-275 Hør Basis lang (8200-275) Basis kort (8202-275) Basis easy (8250-275) christineheadwear.com Forår/Sommer 2013 Vores nye forårs-/sommerkollektion afspejler den lyse, dejlige

Læs mere

En god start til årene fremover

En god start til årene fremover BRIO nyheder til de mindste 2015 Til børn fra 0-3 år En god start til årene fremover Siden 1884 har vi fremstillet legetøj til at inspirere og få børn til at opdage verden på en sjov og sikker måde. Vores

Læs mere

Silva baderumsmøbler Nyhed!

Silva baderumsmøbler Nyhed! Silva baderumsmøbler Nyhed! Højskab højskab Spejl 84 Spejlskab Vask 2162 Ifö Caprice Underskab 126 Det nye et kig ind i fremtiden er vores nyeste møbelserie. De rene og let afrundede former giver badeværelset

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

sleep Prisliste 160 years of changing the world through 2012/2013 hastens.com

sleep Prisliste 160 years of changing the world through 2012/2013 hastens.com 160 years of changing sleep the world through Prisliste 2012/2013 hastens.com Det er utroligt hvad søvn kan gøre. Oplev styrken ved ægte søvn i en Hästens og du vil opleve, at fordelene ved søvn er utrolige.

Læs mere

Wolf Camper herre Forår 2012

Wolf Camper herre Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere